Laʻau faʻasolosolo: kulupu ma analogues, o fea e faʻatau ai pili

O lenei itulau o loʻo tuʻuina mai ai se lisi o faʻamaumauga uma a Bagomet e ala i le tuufaatasiga ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. Se lisi o analogues taugofie, ma e mafai foi ona e faʻatusatusa tau i falemaʻi.

  • O le faʻalavelave sili ona taugofie Bagomet:Glucopeli
  • Le faʻalogo tutusa le Bagomet:Metformin
  • ATX faʻavasegaga: Metformin
  • Gaoioiga aoga / fatuina: metformin

#UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
1Glucopeli metformin
Faʻalogo i le tuufaatasiga ma le faʻaaliga
12 solo15 UAH
2Metformin metformin
Faʻalogo i le tuufaatasiga ma le faʻaaliga
13 tusi12 UAH
3Faʻafeiloaʻi metformin, sibutramine
Faʻalogo i le tuufaatasiga ma le faʻaaliga
20 solo--
4Metformin Canon metformin, ovidone K 90, maso maso, crospovidone, magnesium stearate, talc
Faʻalogo i le tuufaatasiga ma le faʻaaliga
26 tusi--
5Formine Analog i le tuufaatasiga ma le faailoga37 solo--

Pe a fuafuaina le tau taugofie analogues bagomet o le tau maualalo na maua i le lisi o lisi na tuʻuina mai e falemaʻi na amanaia

#UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
1Metformin metformin
Faʻalogo i le tuufaatasiga ma le faʻaaliga
13 tusi12 UAH
2Faʻafeiloaʻi metformin, sibutramine
Faʻalogo i le tuufaatasiga ma le faʻaaliga
20 solo--
3Siofor Analog i le tuufaatasiga ma le faailoga208 suʻe27 UAH
4Glucopeli metformin
Faʻalogo i le tuufaatasiga ma le faʻaaliga
12 solo15 UAH
5Formine Analog i le tuufaatasiga ma le faailoga37 solo--

Tuuina atu lisi o analogues fualaau faasaina e faʻatatau i fuainumera o faʻataʻitaʻiga ua sili ona talosagaina

Pepa pepa

O le vailaau e fai i le tautala, e aunoa ma le mumu, ma le tele o vai e aunoa ma le kesi. E sili ona lelei le inu o pusa i le taimi poʻo le taimi o taumafataga. Ole fua saʻo o le vailaʻau e tatau ona faʻatuina e le fomaʻi taʻitoʻatasi, e fuafua i faʻamatalaga glycemia, le ogaoga o le maʻisuka ituaiga 2 ma le iai o ona faʻafitauli.

Ole fua muamua o le vailaʻau e 1000-1500 mg i le aso, e puipuia ai le atinaʻeina o ni manaʻoga e le manaʻomia o le tino, e tatau ona vaevaeina le fualaau ile tele ole doses, lelei - 2 poʻo le 3.

14 aso talu mai le amataga o togafitiga, a leai e leai ni faʻafitauli leaga mai le vaega o le digestive, e mafai ona faʻateleina le fualaau. Faatasi ai ma le faatelegese o le tele o fualaau, e mafai ona faaleleia le faapalepale o togafitiga o le gastrointestinal tract. O le fua faatatau o le tausiga e sau mai le 1000 i le 1500 mg (vaevaeina i ni atopaʻu).

Afai o Bagomet o se vaega o le faʻamalosiga faʻatasi:

  • o aso taitasi e tatau ona 1500 mg,
  • o le aofaiga o le inisalini i lenei mataupu e tatau ona filifilia taitoatasi.

Pe a faatonuina e le fomaʻi laulau ma se umi faaumiumi, o le aofaiga muamua o le vailaʻau e mai le 850 mg i le 1000 mg.

Afai o loʻo maʻi le maʻi suka ile maʻi ogaoga o le tino, o le Bagomet o le a faʻatulagaina i se tulaga sili ona maualalo.

Contraindications

O le vailaau faʻasaina ua faʻasalaina i maʻi le gaioiga i totonu ole mafaufau, fatu, faʻafitauli o le manava, faʻalalaulaina, faʻalauteleina o le ava malosi, faʻaogaina o le myocardial ma isi tulaga faʻaleagaina, pe a iai le faateleina o le ono mafai ona tupu le faʻamalosi o le lactic.

O fualaau e le o faʻamaonia mo gaioiga faʻapitoa ma manuʻa tuga, pe a tatau ona faʻaaoga le inisalini togafitiga, faʻamaina o le ava malosi, gaioiga o le ate, faʻafitauli tau fatu fatu. Isi faʻasalaga i le Bagomet: o le maʻi suka, tuaa, ketoacidosis, hypoxia, sepsis, faateʻia, faʻafitauli pipili, maʻi o le bronchopulmonary.

E le fautuaina e le fomaʻi ia togafitiga i meaai maualalo-kalori, pe a talafeagai ai, le amio o le radioisotope, faʻataʻitaʻiga x-ray e faʻaaoga ai faʻaoga eseese e aofia ai iodine.

O tamaiti ei lalo o le 10 tausaga le matutua e le tatau ona faʻaaoga le Bagomet i se fua o le 500 mg, tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua e le o faʻamaoniaina se fualaau o le 850 ma le 1000 mg. O isi faʻasolega o le:

  1. maʻitaga ma lactation
  2. sili atu le mafaufau i le mea aoga autu ole vailaʻau.

Faʻasalaga mataʻutia, e tatau ona ave i lalo e tagata maʻisuka matutua, ma le tagata e galue malosi faaletino, o le tau o ia togafitiga o le atinaʻeina o le susu o le susu.

O ni faʻafitauli le lelei, faʻalavelave

E ono mafai e le drugometomase ona mafua ai le tele o gaioiga le manaomia o le tino. O lea, o le maʻisuka e mafai ona lagona faʻafitauli i le faʻaogaina o le tino: leu, vomiting, tofo o le uʻamea i le vavau o le gutu, le manava tuʻinanau, manava manava ma le tiga o le manava.

Mai le itu o le tino tutotonu o le tino, e mafai ona avea ma osofaiga o le ulu, soona televave le vaivai, vaivave, vaivaiga lautele i le tino.

O nisi taimi atonu e faʻavaivaia le metabolism, faatasi ai ma le faaumiumi o togafitiga ma fualaau faasaina, vitamini B12 hypovitaminosis, o le lactic acidosis ua lauiloa.

E pei ona faʻaalia mai e tagata maʻi, i nisi tulaga o loʻo i ai le hypoglycemia, measina megaloblastia, paʻu o le paʻu, erythema ma le vevela.

Afai ua ave e le tagata maʻi se fua tele o papa, o le a ia atiina ae le acidosis lactic ma ni taunuuga ogaoga. O faailoga muamua o se tulaga faʻaleagaina o le:

  • vili
  • taʻavale
  • tiga i le manava o le manava,
  • tiga o musika
  • faaitiitia i le vevela o le tino.

Aʻo faʻateteleina le tulaga, vave le manava, le lelei ma le le mautonu, iloa le vevela, i le le lava o togafitiga, o le maʻisuka e pau i se paʻu.

Afai e maua le acidosis lactic i se tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, ua maeʻa le vailaʻau, e tatau loa ona ave le tagata maʻi i se falemaʻi. Ina ia faʻamaonia le suʻesuʻega ua fuafuaina i totonu o se falemaʻi, e tatau i le fomaʻi ona faʻavae le aofaiga o lactate i le tino o le tagata.

I lenei tulaga, o le a avea le faʻamaʻiloga ma faʻamatalaga e mafai ai, o faʻamalositino togafitiga e faʻaopoopoina foi.

Faatonuga faapitoa

I le faagasologa o togafitiga, e manaʻomia le siakiina e le aunoa o faailo o le toto, ua faia lea i luga o se manava gaogao ma pe a uma ona 'ai. Afai ei ai se manaʻoga faanatinati mo le leitiope ma le x-ray suʻesuʻe e faʻaaoga ai sui soʻeseʻesega, o le Bagomet ua faʻailoaina e faalēaogaina 2 aso ao le i faia le taʻaloga ma aloese mai le tagofia o papamaʻa 2 le tele o aso pe a uma le faʻamalosi.

O se fautuaga talitutusa o le a faia i le taimi o taotoga togafitiga ma le faʻamaʻi, togavala ma le faʻamalasea.

Pe a tusia e le maʻi suka le tiga o le manava o le tino, ogaoga o le musika, musele maso, o le vomiting ma le nausea, ua talosagaina vave o ia e faafesootai se fomaʻi mo se fautuaga. O le igoa igoa e mafai ona avea ma faʻamaoniga o le amataina o faʻafitauli.

Afai ei ai se talaʻaga o faʻamaʻi fatuga, o loʻo i ai faʻamatalaga e faʻatulaga ai pepa o le Bagomet ma le faʻaeteete tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, e taua lenei mea i le amataga o togafitiga:

  1. togafitiga
  2. non-steroidal anti-inflammatory
  3. gasegase e tetee atu.

I le tulaga o le atiina ae o faailoilo o gasegase o le gasegase manuʻa poʻo le faʻamaʻi pipisi o le bronchopulmonary, e manaʻomia foi feutagaʻiga ma lau fomaʻi. Mo le umi o le togafitiga, o le vavaeese mai le faʻaaogaina o le ava malosi ua faʻaalia, o lenei mea e fesoasoani e puipuia ai le atinaʻeina o le lactic acidosis.

Afai e talafeagai le tuʻufaʻatasia o le Bagomet ma isi fualaau e faʻamaonia ai le glycemia, e fautuaina e le fomai le lapataiga pe a fai se galuega matautia, e manaʻomia:

  • faateleina le gauai faʻalogo
  • saoasaoa o le mafaufau mafaufauga tali.

Teu le fualaau faasaina i nofoaga e le mafai ona maua e tamaiti, i le potu vevela e le sili atu i lo 25 tikeri. O le soifuaga ola o le papa maa e 2 tausaga. O le vailaau faʻasaʻo e tuʻuina atu naʻo faʻamaʻi mai le fomaʻi, o le vailaʻau o loʻo i luga o le lisi B.

E tusa ai ma le mea autu autu, o le Bagomet o le a tutusa lelei ma fualaau faasaina: Gliformin, Langerin, Metospanin ma Glucobay, faapea foi ma le Formetin.

Analogs i le masini o aʻafiaga i le tino: Glemaz, Diatika, Diabinax, Glidiab, Diamerid, Maniglide.

O le tau o nei fualaau faasaina e faalagolago i le kamupanī, le fesuiaiga o tupe ma le tau o fefaʻatauaiga.

I totonu o se vitio i lenei tusiga, o se fomai fomai e talanoa e uiga i le maʻisuka ituaiga 2 ma le suka.

Faʻavanoa Bagomet Substitutes

O le analogue e taugofie mai le 276 rubles.

O se fualaau faʻatau Rusia e sili atu ona lelei ma le mea lava e tasi e galue malosi ma le mea lava lea e tasi mo le papa. O loʻo faʻaalia mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 ma le le lelei o mea taumafa. O loʻo i ai se lisi tele o faʻasolega.

O le analogue e taugofie mai le 275 rubles.

O se sauniuniga faapena mo le maʻisuka i Farani. O le mea galue malosi e tutusa, o le mea lea, o faʻamatalaga, faʻamaʻiloga ma se lisi o aʻafiaga o loʻo aʻafia e leai se eseesega.

Metomota 1000 (papa) Faʻatatau: Top

O le analogue e taugofie mai le 209 rubles.

O le isi vailaau mo le maʻisuka i luga o le laulau e tuʻuina atu. Faʻatau i pepa palama o le 30 fuamoa o loʻo iai le metformin hydrochloride o se mea e gaosia. Faʻailoa i le taimi o le maʻitaga ma le susu.

Gaioiga galue

Diabetologist: "Ina ia faamautu le maualuga o le suka o le toto."

Aisea na ufiufi ai e le 'inisiua faʻapolopolo le vailaau e sili atu le mamana nai lo Esoderil 39 taimi? Na foliga mai o le Soviet le mafiafia.

E oʻo lava i le ate sili ona mate ua faʻamamaina i lenei meafaigaluega!

Faʻataʻitaʻiga

Biguanide, o le sui o le hypoglycemic for administration administration. I le tagata maʻi e maua i le maʻisuka, e faʻaitiitia ai le mamafa o le kulūkose i le toto e ala i le taofiofia o le gluconeogenesis i le ate, faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le kulukose mai le gastrointestinal tract ma faateleina lona faʻaaogaina i totonu o masini, E faʻaitiitia ai le maualuga o le TG, cholesterol ma le LDL (fuafuaina i luga o se manava gaogao) i le toto ma e le suia ai le maualuga o lipoproteins. Faʻaleleia pe faʻaititia le mamafa o le tino.

I le leai o le inisalini i totonu o le toto, e leʻo faʻaalia le togafitiga. O aʻafiaga o le tino e le mafua ai. Faʻaleleia mea tau fibrinolytic o le toto ona o le taofiofia o le inhibitor o le activator profibrinolysin (plasminogen) ituaiga o le tino.

Faʻaiʻuga

Mai le faʻaogaina o meaʻai: faʻalavelave, vomia, "meaʻai" tofo i le gutu, faʻaitiitia le manaʻolaʻi, dyspepsia, flatulence, tiga o le manava.

Mai i le itu o le metabolism: i nisi tulaga - lactic acidosis (vaivai, myalgia, mafatiaga o le manava, paʻuvale, tiga o le manava, le maalili, faaitiitia o le toto, fomaʻi bradyarrhythmia), ma togafitiga umi-hypovitaminosis B12 (malabsorption).

Mai i totoga o le hemopoietic: i nisi tulaga - measina megaloblastia.

Tali a le Allergic: paʻu paʻu.

I le tulaga o aʻafiaga o le itu, e tatau ona faʻaitiitia le togi poʻo faʻamalo le tumau.

Faʻaaogā ma fua

I totonu, i le taimi poʻo le vave pe a uma se taumafataga, mo tagata mamaʻi e le o mauaina le inisalini - 1 g (2 papa) 2 taimi i le aso mo aso muamua 3 aso poʻo le 500 mg 3 taimi i le aso, ona amata lea mai le 4 i le 14 aso - 1 g 3 taimi i le aso, pe a uma le 15 aso e mafai ona faaitiitia le fua i le amanaiaina o mea o le kulukose i totonu o le toto ma le urine. Tausiga o aso taitasi - 1-2 g.

Laʻau tuai (850 mg) 'ave 1 taeao ma le afiafi. Ole fua maualuga o aso taitasi e 3 g.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le inisalini i se fua o le itiiti ifo i le 40 iunite / aso, o le fuataga o le metformin tutusa, ae o le fua o le insulin e mafai ona faʻaititia (e 4-8 iunite / aso i isi aso uma). I le tui o le inisalini e sili atu i le 40 iunite / aso, o le faʻaaogaina o le metformin ma le faʻaitiitia i le tui o le inisalini e manaʻomia ai le tausiga tele ma faia ile falemaʻi.

Fegalegaleaiga

Faʻaititia le Cmax ma le T1 / 2 o le furosemide i le 31 ma le 42.3%, i le faasologa.

E feteʻenaʻi ma le ethanol (lactic acidosis).

Faʻaaoga ma le faʻaeteete i le faʻatasi ai ma mea faʻapitoa faʻamalosi ma simetidine.

O fua o sulfonylureas, insulin, acarbose, inhibitors MAO, oxytetracycline, inhibitors ACE, clofibrate, cyclophosphamide ma salicylates e faʻaleleia ai le aafiaga.

Faʻatasi ma le GCS, faʻamaʻi faʻamaʻi mo le faʻafofoga tautala, epinephrine, glucagon, hormones thyroid, phenothiazine o mea e maua, gasegase thiazide, mea e maua ai le acidic nicotinic, o le faʻaitiitia o le aafiaga hypoglycemic metformin e mafai.

Furosemide e siitia le Cmax e 22%.

O le Nifedipine e faʻapupulaina ai le absorption, Cmax, faʻagesegese ai le faʻasalaga.

O fualaau faasaina (amiloride, digoxin, morphine, procainamide, quinidine, quinine, ranitidine, triamteren ma vancomycin) e faalilolilo i tubules e tauva mo auala o felauaiga ma e mafai ona siitia le Cmax i le 60% ma le umi le togafitiga.

Pharmacodynamics

O le fualaau faasaina e faaitiitia ai le faagasologa gluconeogenesis i totonu o le ate, faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le kulukose mai le inumaga ma faʻaleleia lona faʻaoga, faʻaititia le maualuga lipoproteins ma faʻailoa i totonu o le toto, faʻaleleia atili le lagona o gaʻo eseʻese i inisalini. I lenei tulaga, o le fualaau faasaina e le aafia ai le faagasologa faasee inisalini pancreas. O le fualaau faasaina e faʻaitiitia pe faʻamautu ai le mamafa o le tino.

Analogs o le fualaau faasaina Bagomet Plus

O se analogue e sili atu le taugata mai 32 rubles.

Foafoa: Merck Sante (Farani)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. 2.5 mg + 500 mg, 30 pcs., Tau mai le 257 rubles
  • Taofi. 5 mg + 500 mg, 30 pcs., Tau mai 266 rubles
Glucovans tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

French fualaau mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 i tagata matutua. O loʻo faʻatau atu i le laupepa e lua vaega taua: glibenclamide ma metformin hydrochloride. Faʻailoa i le maʻisuka ituaiga 1.

O le analogue e taugata tele mai 6 ru.

Foafoa: Ua faamaninoina
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. 2.5 mg + 400 mg, 40 pcs., Tau mai le 231 rubles
  • Taofi. 5 mg + 500 mg, 30 pcs., Tau mai 266 rubles
Metglib Online Pharmacy Prices
Faatonuga mo le faaaogaina

Kimika Montpellier (Atenitina) O le sili atu le lelei o le Glibomet Argentine e suitulaga i le seti o mea aoga, ae i se siʻosiʻese tulaga eseese. E le pei o le "uluai" afifi e aofia ai le 10 paʻu laʻititi, o lea faatasi ai ma togafitiga faaumiumi, o le a maualalo foi le tau.

O le analogue e taugata tele mai le 78 ru.

Foafoa: Berlin-Chemie AG (Siamani)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. 40 pcs, tau mai 303 rubles
  • Taofi. 5 mg + 500 mg, 30 pcs., Tau mai 266 rubles
Glybomet tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

O se vailaʻau faʻamaonia ua faʻamaonia e Sialani mo le togafitiga o le maʻisuka (type 2). Avanoa i le ituaiga o mea e ufiufi ai pepa ma se mea e puipui ai. Glibenclamide ma metformin hydrochloride e faʻaaogaina e avea ma mea aoga.

Analogs i le tuufaatasiga ma faailoga mo le faʻaaoga

UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
Glucofage metformin12 solo15 UAH
Glucophage xr metformin--50 UAH
Red Metal Metformin, Sibutramine20 solo--
Dianormet --19 UAH
Diaformin metformin--5 UAH
Metformin metformin13 tusi12 UAH
Metformin sandoz metformin--13 UAH
Siofor 208 suʻe27 UAH
Formin metchini hydrochloride----
Emnorm EP Metformin----
Megifort Metformin--15 UAH
Metamine Metformin--20 UAH
Metamine SR Metformin--20 UAH
Metformate metformin256 suʻe17 UAH
Tefor metformin----
Glycometer ----
Glycomet SR ----
Formethine 37 solo--
Metformin Canon metformin, ovidone K 90, maso maso, crospovidone, magnesium stearate, talc26 tusi--
Insuffor metformin hydrochloride--25 UAH
Metformin-teva metformin43 solo22 UAH
Diaformin SR metformin--18 UAH
Mepharmil Metformin--13 UAH
Metformin Farmland Metformin----

Le lisi o loʻo i luga o analogues, o loʻo faʻaalia ai ato faʻataʻitaʻi, e sili ona talafeagai ona o latou tutusa foliga o mea gaosi ma e faʻatasi e tusa ai ma le faʻaaliga mo le faʻaaoga

Eseesega o mea, atonu e fetaui lelei i faʻaaliga ma auala e faʻaaoga ai

UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
Ole rosiglitazone muamua, metformin hydrochloride----
Glibenclamide Glibenclamide30 tusi7 UAH
Maninyl Glibenclamide54 solo37 UAH
Glibenclamide-Health Glibenclamide--12 UAH
Glyurenorm glycidone94 tusi43 UAH
Bisogamma Glyclazide91 solo182 UAH
Glidiab Glyclazide100 tusi170 UAH
Maʻisuka MR --92 UAH
Diagnizide Mr Gliclazide--15 UAH
Glidia MV Gliclazide----
Glykinorm Gliclazide----
Gliclazide Gliclazide231 suʻe44 UAH
Glyclazide 30 MV-Indar Glyclazide----
Glyclazide-Health Gliclazide--36 UAH
Glioral Glyclazide----
Diagnizide Gliclazide--14 UAH
Diazide MV Gliclazide--46 UAH
Osliklid Gliclazide--68 UAH
Diadeon gliclazide----
Glyclazide MV Gliclazide4 tusi--
Amala 27 solo4 UAH
Glemaz glimepiride----
Glian glimepiride--77 UAH
Glimepiride Glyride--149 UAH
Glimepiride diapiride--23 UAH
Ositaulaga --12 UAH
Glimax glimepiride--35 UAH
Glimepiride-Lugal glimepiride--69 UAH
Clay Glimepiride--66 UAH
Diabrex glimepiride--142 UAH
Meglimide glimepiride----
Melpamide Glimepiride--84 UAH
Perinel glimepiride----
Glempid ----
Glimed ----
Glimepiride glimepiride27 solo42 UAH
Glimepiride-teva glimepiride--57 UAH
Glimepiride Canon glimepiride50 suʻe--
Glimepiride Pharmstandard glimepiride----
Dimaril glimepiride--21 UAH
Glamepiride diamerid2 lau--
Amaryl M Limepiride Micronized, Metformin Hydrochloride856 suʻe40 UAH
Glibomet glibenclamide, metformin257 solo101 UAH
Glucovans glibenclamide, metformin34 tusi8 UAH
Dianorm-m Glyclazide, Metformin--115 UAH
Dibizid-m glipizide, metformin--30 UAH
Douglimax glimepiride, metformin--44 UAH
Duotrol glibenclamide, metformin----
Gluconorm 45 solo--
Glibofor metformin hydrochloride, glibenclamide--16 UAH
Avandamet ----
Avandaglim ----
Janumet metformin, sitagliptin9 tusi1 UAH
Velmetia metformin, sitagliptin6026 tusi--
Galvus Met vildagliptin, metformin259 suʻe1195 UAH
Tripride glimepiride, metformin, pioglitazone--83 UAH
Comboglize XR metformin, saxagliptin--424 UAH
Comboglyz Prolong metformin, saxagliptin130 solo--
Gentadueto linagliptin, metformin----
Vipdomet metformin, alogliptin55 solo1750 UAH
Sinjardi empagliflozin, metformin hydrochloride240 solo--
Voglibose Oxide--21 UAH
Glutazone pioglitazone--66 UAH
Dropia Sanovel pioglitazone----
Januvia sitagliptin1369 tusi277 UAH
Galvus vildagliptin245 suʻe895 UAH
Onglisa saxagliptin1472 tusi48 UAH
Nesina alogliptin----
Vipidia alogliptin350 tusi1250 UAH
Trazhenta linagliptin89 tusi1434 UAH
Lixumia lixisenatide--2498 UAH
Guarem Guar resin9950 suʻe24 UAH
Insvada faʻasalalau----
Novonorm Repaglinide30 tusi90 UAH
Reppagb Repaglinide----
Faʻailoga o le Baeta150 paʻu4600 UAH
Baita Long Exenatide10248 tusi--
Viktoza liraglutide8823 tusi2900 UAH
Saxenda liraglutide1374 tusi13773 UAH
Forksiga Dapagliflozin--18 UAH
Forsiga Dapagliflozin12 solo3200 UAH
Invocana canagliflozin13 tusi3200 UAH
Jardins Empagliflozin222 suʻe566 UAH
Faʻasalaga Leai115 solo--

E faʻapefea ona maua se faʻaletonu taugofie o se taugata taugata?

Ina ia maua se faʻasologa taugofie i se vailaʻau, se generic poʻo se synonym, muamua lava matou te fautuaina le gauai atu i le tuufaatasiga, e taua i mea tutusa ma mea e faʻaaogaina ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. O le mea lava lea e tasi o le fualaau faasaina o le a faailoa mai ai o le vailaʻau e tutusa lava ma le fualaau faasaina, vailaau faafomai ma tutusa. Ae ui i lea, aua nei galo e uiga i vaega le atoatoa o fualaau oona, lea e mafai ona aafia ai le saogalemu ma le aoga. Aua nei galo e uiga i faatonuga a fomaʻi, togafitiga o le tagata lava ia e mafai ona afaina ai lou soifua maloloina, o lea la e masani ona e talanoa i lau fomaʻi aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau.

Tafaʻi pepa

I luga o nofoaga o loʻo i lalo e mafai ona e maua tau i luga o Bagomet ma saili e uiga i le maua i se vailaau lata ane

  • Taʻaleti i le Rusia
  • Totoga o le Bagomet i Ukraine
  • Tafaʻi taga i Kazakhstan
O faʻamatalaga uma e tuʻuina atu mo faʻamoemoega faʻamatalaga ma e le o se mafuaʻaga mo le faʻatonuina o le tagata lava ia pe suia se vailaau

Laʻau, faatonuga mo (metotia ma metotia)

O le fua o le Bagomet ua fuafuaina e le fomaʻi e faalagolago i le kulūkose i totonu o le toto. Ave faʻamaʻapoʻa atoa i le vai. Ole fua pito i maualuga ole 3000 mg / aso. I le avea ai o se tulafono, o le fua muamua o le vailaʻau e 500-1000 mg i le aso. Faʻalagolago i le malosi glycemia pe a mavae le 2 vaiaso, e mafai ona faasolosolo lemu le fua. Ole fua ole tausiga ole 1500-2000 mg / aso. Ina ia faʻaitiitia le lamatiaga o aʻafiaga o le itu, e fautuaina e ave le fualaau o aso taitasi mo le 2 i le 3 inumaga.

Faʻasalaga

Pe a ave le Bagomet i vailaau e sili atu ona fautuaina, e mafai lactic acidosisO aʻafiaga o ia mea o se faʻaitiitia o le vevela, leisa, tiga i totonu faʻapitoavili manava manava, faʻataʻitaʻigasili atu - vavao, manava vave, coma.

Tuua Lau Faamatalaga