Diabenot - faatonuga mo le faʻaaoga, tau, iloiloga

Mo aʻu, o lenei suʻesuʻega na pei o se fuaiupu. Sa ia mautinoa e leʻi tali atu o ia i togafitiga. Ma o lenei vailaau o le diabetes Diabenot sa le na o se sailiga mo aʻu, ae o se moli moni o le malamalama i le pito o le ala. Na amata ona ou lagona le fiafia pe a uma ona ou aveina. Ioe, ou te le faalagolago i se toe malosi, ae o lenei taunuuga na ou fiafia ai foi.

Mo aʻu, Diabenot o le siama o le maʻisuka # 1. Sa ou taumafai, masalo, mea uma e mafai e fomai ma falemaʻi ona ofoina atu. mai le afa na ou maʻi, mai le isi - Ua ou le iloa, sa ou i ai i se fiva, 1 le taimi na ave ai au e se falemaʻi ma le hyperglycemia, latou te fai mai, e tusa lava pe laitiiti, ma se paʻu! Ma o le mea moni e faapea o le pusa faʻatasi ai ma nei vailaʻau faʻaulu i le taimi o se vavega moni lava! Na vavave moni lava au mai le isi lalolagi!

O le maualuga o le suka o le toto e mafai ona aumaia ai le tele o faafitauli mo le soifuaga o le tagata ma le soifua maloloina, e aofia ai le faalēaogāina o vae ma le oti, o le mea lea e le tatau ona tuua lenei tulaga i se avanoa. O nisi o vailaau o loʻo taofiofia lenei faʻamaoniga e aofia ai le diabenot pills, lea e leai ni faʻatusatusa tuusaʻo i le maketi faʻavaomalo i le lalolagi.

O a foliga o le fualaau faasaina

O le maʻi suka o se faʻamaʻi masani o faʻamaʻi o le endocrin system lea e "fusifusia" ai se tagata e lagolago ai fua o le suka e maualalo ai le suka mo le ola. Le lava le inisalini i le tino e tau atu i le atinaʻeina o togafitiga. O lenei hormone e maua ai le metabolism masani i totonu o masini, ae o lana galuega autu o le faatumauina lea o fua faʻatatau o le kulukose i totonu o le toto i le masani ma saturation o suauu ate, pancreas ma mea faʻapipiʻi i le malosi.

Pe a tupu se faaletonu, o le kulūkose e faʻaitiitia pe o le tino o le tino e leai se mea e mafai ai. O se tulaga talitutusa i vailaau e taʻua o le hyperglycemia. I le faaopoopo atu i le ogaoga o le afaina i le soifua maloloina, e afaina ai i le hyperglycemic coma, lea e mafai ona oo atu ai i le maliu o le maʻi pe a le maua e ia se togafitiga faafomaʻi.

O le faʻamaʻi e mafai ona tutupu i totonu o tagata o soo se matua, ae ona o le tele o mea "matutua" e mafua ai ona atinaʻe, e leai lava ni tamaiti e lamatia. O le suʻesuʻega autu o mafuaaga o le maʻisuka ituaiga:

  • O faʻamaʻi masani o le natura viral (rubella, mumps, inisuala, ma isi mea e iloagofie ai i latou),
  • le i ai o auupega e faʻafeiloaʻi ai siama i le toto,
  • o le a avea ma sui o le Caucasian race (o sui o isi ituaiga o loʻo i ai se tulaga sili atu ona maualalo le lamatia o le faʻaleleia o togafitiga).

O lenei maʻi II e mafai ona tupu ona o:

  • O le taumafa ma le gaʻo,
  • afaina o le tino
  • atherosclerosis,
  • afaina o le cardiovascular, e aofia ai o se talafaasolopito o le isi aiga,
  • se talaʻaga o le maʻisuka, maʻi faʻapitoa o le ovary, poʻo le maualuga o le maualuga,
  • ave faʻamalosi
  • tausaga matua
  • amio le taua, ma isi.

E le mafai ona fofoina atoatoa le faafitauli, e oʻo lava i le amanaʻiaina o atinaʻe faʻaonaponei fou ma suʻesuʻega faifaipea i lenei vaega. Peitai ina ia faatumauina le maualuga o le maualuga o le toto toto, ua atiae e saienitisi ni capsules tulaga ese a Diabenot, o iloiloga a fomai lea e talafeagai ma le tele o iloiloga lelei mai tagata faatau ma tagata gasegase.

O nei capsules o loʻo faʻatusalia se faʻalavelave faʻapitoa e faʻavae i luga o vailaʻau o le natura moni e aunoa ma ni mea leaga faʻamalosi ma le faʻamalosi e aafia ai le tino o le maʻi. O vailaau filifilia ma le faʻaeteete o vailaʻau vailaʻau e ese mai io latou lava atunuʻu. I le tino, o le kapeta e i ai se aafiaga tuusao i luga o vaa o le pancreas, faamalosi o latou puipui, faamamaina ma toe faaleleia le metabolism masani ma le toto toto.

O le maʻisuka faafomai Diabenot faʻaleʻaleʻaleʻa ma faʻaleleia lelei le faʻasologa o inisalini. I le taimi lava e tasi, mai le itu o totoga i totonu ma suauu ola uma o le tino, e leai ni faʻalavelave ma ni uiga le lelei, lea e ese ai le fualaau faasaina mai fualaau oona lea e faatauina atu i soo se mea i falemaʻi.

Diabenot - Teteʻa poo le Upumoni

I luga o le Initaneti, o loo i ai ni feteenaiga e uiga i le fualaau faasaina o Diabenot: o se tasi na taufaifai ia te ia, tuuaia o ia e leai se aoga, e viia e se tasi, faaali atu le lotofaafetai mo lona soifua maloloina, ma e faaalia e se tasi se manatu le mautonu, ao ia faitauina i se isi taunuuga lelei.

E faapena foi le fesoasoani a le Diabenot e fesoasoani pe o se isi foi sikola? I le faapuupuuga, e mafai ona taliina se fesili - ioe, o capsules e fesoasoani, ae, e pei o iloiloga o tagata moni, e le o tagata uma. Ma o lenei mea masani, aua latou te le o faia se vailaau e mafai ona faʻamalolo atoatoa ai tagata uma o le maʻisuka tutusa. E le gata i lea, e leai se tasi e iloa:

Faia e tagata e faitioina Diabenot mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina?

A uma mea uma, o lona faʻasalaga le faʻamaonia e faʻaitiitia ai avanoa uma e faʻaleleia ai le soifua maloloina.

O le a le tulaga o le faʻamaʻi i le taimi e te amata faʻaaoga ai Diabenot?

E i ai se eseesega tele i taunuʻuga - e ave le kosi, i ai se ituaiga o le maʻisuka-faʻalagolago i le maʻisuka poʻo le tikeri muamua o le maʻi.

I le tulaga muamua, o le a sili atu le taimi mo togafitiga, ma o le taunuuga o le a le o se atoaga o le teenaina o le inisalini, ae na o se faaitiitia o lona tulaga. Afai e mafai e le tagata gasegase ona faia e aunoa ma le inisalini togafitiga, ona maua lea e ia se avanoa sili e faʻaitiitia ai le kulukose o le toto i mea masani, faʻaaogaina na o Diabenot ma faʻasusu i se meaai faigofie.

O fea na faʻatauina mai ai Diabenot capsules?

Ua lauiloa o le faatauina atu o le uluai mea na o le nofoaga aloaia o le fualaau faasaina. O le faatauina mai i luga o isi punaoa ua mafua ona o le faateleina o numera o oloa taufaasese, ua faasalalauina ma tufatufa atu i le tele o ituaiga falemaʻi ma faleoloa. O le numera o tagata mamaʻi na avea ma faʻalavelave i na taufaʻatau, e le o amanaiaina, ae o le faʻamasinoina e le numera o iloiloga le lelei o tagata, ua lava mea ua afaina.

I le lautele, ina ia iloa ai le moni o le meafaigaluega a Diabenot e fesoasoani tele, ma i tulaga e tatau ona faʻaaoga saʻo, e te le gata ina e faitauina faʻamatalaga a tagata faʻatau faatau, ae ia faʻafesoʻotaʻi foi manatu o fomaʻi.

Faatonuga mo le faaaogaina

Diabenot maʻisuka fualaau

  1. I le taeao, afa itula ao le i faia se taumafataga, ia foloina ni kapuni se lua-tone ma le afa afa o vai mafanafana.
  2. I le afiafi, naʻo le 30 minute ao leʻi faia le taumafataga o le afiafi, ia inu faʻatalanoa e tasi-lanu paʻu ma sina vai laitiiti.

O le umi o togafitiga i aso uma e 30 aso. Afai e tatau ai, o le vasega lona lua e faia e aunoa ma se malologa, i le taimi lava e maea ai le muamua.

Faʻailoga mo le faʻaogaina: ituaiga 1 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka, toto maualuga, oona, vasesal atherosclerosis, olaga le taua, ulaula (e aofia ai le pasita), le ava malosi.

Mo faamoemoega puipuia, o le fualaau oona Diabenot e faʻaaogaina i le tele o taimi i le tausaga, faʻaaogaina i se vasega atoa i le 3 masina poʻo le vaega - 2 vaiaso pe a maeʻa 1.5-2 masina. Aemaise mo nei faʻamoemoe, ua fautuaina Diabenot mo i latou oe:

  • e masani ona malulu i taimi uma
  • ei ai se faʻasologa o le maʻisuka,
  • faʻaauau ona maua le fomaʻi poʻo le tonsillitis,
  • ei ai lona matua e sili atu i le 30 tausaga.

E le gata i lea, faatasi ai ma le fesoasoani a le fofo masani o Diabenot, ua matua faateleina le tetee, o le mea lea e matua fautuaina ai tagata matutua ma i latou o loo galulue faatasi ma le mamafa o le popole.

E lua ni paʻu i totonu o le tasi atigipusa o vailaʻau maʻisuka o Diabenot, o ia mea uma e aofia ai le 5 lanu e tasi ma le 5 suʻepuʻu e lua-lanu.

E ese le tetelē i le tuufaatasiga o mea e maua mai i le tino ma le togafitiga e maua i luga o le tino. O le mea lea i le mea malogo o se capsule e tasi-lanu o vaega ia o le sili atu ma le 20 laau, lea e mafai ona iloagofie ai mea nei:

  • turmeric - faʻalauteleina le paʻu o le mamafa, faʻaitiitia le maualuga o le toto maualuga, puipuia le tuputupu aʻe o siama vaivai, faateleina faʻamaʻi, faʻaitiitia le aʻafia o le maʻisuka,
  • goji vine - faʻasaʻo le kulūkose o le toto, faʻaitiitia le manaʻo, faʻaleleia le vaai, faʻaleleia le gaioiga,
  • siaki tupe - susunuina o gaʻo, faʻaleleia le manatuaina, maualalo o le cholesterol ma maualuga le suka, faʻaitiitia le faʻafefe, faamama le tino o toxins ma toxins,
  • O le faʻamaonia o le Caucasian - e faʻaitiitia ai le totoina o le toto, vaʻaia o vaʻa, o loʻo i ai se aoga aoga i le felaʻuaiga o le toto, o loʻo i ai se aʻafiaga antisclerotic,
  • Chaga - faʻavaveina le faʻamalositino, faʻamalosia le faʻaogaina o le tino, e faʻamalosia ai le gastrointestinal tract.

O le suauʻu suauu o le capsule e lua-lanu e aofia ai le 15 vaega o meaola ma fualaau faisua. O nisi nei o:

  • kernels arasi - puipuia le tino mai faalavelave o le maʻisuka, fesoasoani i le gaosiga o arginine - o se amino acid e taua mo le maʻisuka,
  • chanterelle fruit body - faʻaliliu faʻamalositino, faʻateleina galuega puipui a le tino, faʻaleleia le paʻu o le mamafa,
  • fatu valea - faʻaititia le hyperglycemia, puipuia le faateleina o le maualuga o le cholesterol ma le suka i totonu o le toto,
  • uʻamea - faʻavavevave le gataifale, toe faʻaleleia le gafatia o le pancreas e maua ai le insulin i le tau manaʻomia, faʻamamāina totoga o gaʻo faʻaleagaina ma faʻapipiʻi protein.

E le gata i lea, o le tuufaatasiga o le Diabenot capsules e aofia ai vaega o laau toto (mint, lemongrass, cucumber mago, ma isi mea), lea e faʻamalosia ai le faʻaoga o le tino:

  • aveese lagona o le ita ma le popole,
  • faateleina le lelei o le moe,
  • saofaga i le vave moe.

Diabenot o se vailaau poʻo se leaga

O Diabenot e aofia i le vaega o mea taumafa, ma o lona uiga moni e le o se vailaau masani ona o le le lava o vaega o vailaau oona i lona fatuga. E le faʻaitiitia ai lenei mea mai le aoga o le fualaau faasaina, lea, e faʻaaogaina pea, e toetoe lava a itiiti le aoga.

I le faaopoopo atu, ona o lona natura natura, o le maʻisuka fualaau e le maua ai ni faafitauli i le itu, ae ese ai, e afaina ai foi galuega a gaioiga uma o le tagata, ma matua faaleleia ai le mafaufau o le tagata maʻi.

Contraindications

E toetoe lava a leai se faʻamaʻiina mo Diabenot maʻi maʻisuka, ae vagana ai na o fafine maʻitaga o loʻo fafagaina o latou tinā, faʻapea foi i latou e le faʻalogo i soʻo se vaega o le tuufaatasiga.

  • faʻafesoʻotaʻi le vailaʻau faʻatasi ma le faʻaaogaina o le malosi o le ava,
  • faaitiitia po o le faateleina o le faasologa o aso ua taua o capsules,
  • faʻalavelave faʻalavelave e oʻo lava mo se aso.

O fea e faʻatau ai Diabenot capsules

Diabenot suʻapalapala maʻisuka e mafai ona faʻatonuina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, o le sui faaletulafono o le kamupani lea e tuusao saʻo i le faʻamalolo o le vailaʻau. O oloa uma na faatauina mai iinei e lafoina atu i le tagata faʻatau ma se kopi o le tusi faamaonia o le faʻamaonia ma o loʻo i ai se faʻamaoniga o le tulafono e faʻamaonia ai le moni o oloa.

Diabenot mo le maʻisuka e faatoa faatauina mai pe a maeʻa se tusi muamua, lea e tatau ona faʻatumu i luga o le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi, faʻaalia ai i totonu le igoa ma le numera telefoni a le tagata lava ia. A maeʻa ona tuʻuina atu le talosaga, e tatau ona faʻatali mo le telefoni a le tagata faigaluega i totonu o le 5-10 minute ma maua mai ia te ia faʻamatalaga auiliili e uiga i le tau atoa o le poloaiga, numera o aso faʻatagaina ma filifiliga mo le auala e totogi ai.

E mafai ona ou faatauina Diabenot capsules i se fale talavai?

E le o maua le vailaʻau mo le faʻatau atu ona, e tusa ai ma le tulafono a le kamupanī, e tufatufaina atu na o le Initaneti. O lenei mea e mafai ai e oe ona puipuia le faateleina o tau ma pulea le tulaga lelei o oloa. E taua le manatuaina o tuutuuga o le tau ma le maualuga o loʻo matauina pe afai e te faatauina Diabenot i luga o le upega tafaʻilagi aloaia - o se sui faʻatuatuaina o le kamupani gaosi oloa. O le faatauina o kapupe i luga o isi punaoa e le faʻamautinoa ai o le oloa o le uluai kopi lea.

E faʻapefea ona faʻamaoni Diabenot?

Ina ia faʻamaoni Diabenot, e tatau ona e lafoina se feau SMS ma se numera-15 numera, pe siaki lenei code i luga o le saite. O le upega tafaʻilagi ma le numera mo le SMS SMS, faʻapea foʻi ma le code verification, o loʻo i ai i luga o le pusa e afifi ai i lalo o le lanu ulaula ma le faʻailoga: "Puipuiga mai faʻamatalaga. Tatala ma faʻamaonia le faʻamaoniga o le tulafono. "

DiabeNot - teteʻa poʻo le mea moni?

O le maʻisuka faʻalavelave o se vaega faʻapitoa e lua vaega. Muamua e amata galue vave, faʻasaʻo le suka toto i tulaga lelei. O le lona lua o loʻo faʻaaogaina lemu, toe faʻaleleia faiga faʻavae ma faʻaleleia le faʻatinoga o totoga.

O fesoʻotaʻiga e tele faʻamatalaga feteenai e uiga i le fualaau faasaina. I luga o faʻasalalauga ma fesoʻotaiga vavave faʻasoa, tagata e talanoaina ona aoga aoga. O nisi oi latou e masalosalo i le aoga ma fesili atu pe o se mea lenei. Mo le taliina o lenei fesili, e tatau ona e suʻesuʻeina ni iloiloga moni a tagata e uiga i le DiabeNot ma saili le auiliiliga auiliili o le vailaʻau.

O maʻi na faʻaaogaina le togafitiga o oloa ua faamalieina i taunuuga. Latou te fai mai o le mea fou e aoga moni ma fesoasoani e faʻafetaia ai le maʻisuka.

Faʻaauau le faʻaaogaina puipuia o mata mata, faʻamavaega, faʻasalaga, fatu mai faʻalavelave, faʻaitiitia le lamatiaga o le atinaʻe:

  • nephropathy,
  • atherosclerosis,
  • neuropathy
  • retinopathy.

O vailaau faʻamalosi e mafai ai ona e faatumauina le maualuga o le kulukose ma ola e aunoa ma le matamata i le maʻi. O le mea sili lenei e mafai ona faitauina i iloiloga o tagata moni e uiga ia Diabenot.

O fualaau o fualaau oona o se atinae soofaatasi o Rusia ma Siamani saienitisi. Ua oʻo ia te ia ni faʻataʻitaʻiga ogaoga o le falemaʻi na faʻamaonia ai ana meatotino aoga. Na maua e le vailaau se tusi faamaonia lelei ma se laisene mo le faatauina atu i Rusia, o le CIS ma le Europa.

O DiabeNot e aofia ai mea masani e masani ona faʻaaogaina i le falemaʻi e faʻaitiitia ai le suka. Sa mafai e saienitisi ona filifili mea lelei o mea taua ma tuufaatasia i le faʻaaogaina o se tekonolosi fou lea e faʻateleina ai le faʻamalosiina i nisi o taimi.

O nei mea uma o loʻo faʻamaonia ai o le vailaʻau o Diabenot e le o se paga, ae o le mea moni. O se vailaau fou lea e faʻaleleia ai le tulaga o tagata gasegase ma mafai ai ona e faʻagaloina faʻafitauli o le maʻisuka.

Maria Sergeevna, endocrinologist

"O capsules e aofia ai vaega o laau e fesoasoani i le faatonutonuina o le endocrin system. Ou te fautuaina DiabeNot e avea o se togafitiga lagolago mo le maʻisuka. Afai e te tagofia fualaau faasaina i le tele o taimi i le tausaga, o le tulaga o tagata mamaʻi e faʻamausaliina, faʻanofo ma le fia inu, tiga faʻatasi ma isi faʻafitauli le lelei e mou atu. O se fuafaatatau paleni e faatumuina ai le tino ma vitamini ma minerale e tatau ai mo le gaioiga masani o le tino ma le maʻisuka. "

Victor Gennadievich, endocrinologist

"I laʻu masaniga, e masani ona ou feagai ma faʻafitauli o le maʻisuka. I totonu o tagata, o le galuega o le ate, fatugaʻo, loto e faʻalavelaveina, ma faʻaititia le faʻaaliga. O nei mea uma e mafai ona aloese mai ai pe afai e te matua tausisia le meaai ma lagolago le tino i tapenapenaga masani. O se tasi o sili ona lelei i aso nei o le DiabeNot capsules. "Latou te toe faʻafouina sela o le tino, faʻamalosia le musika o le fatu, vaʻa toto ma faʻatagaina oe e ola e aunoa ma ni faʻafitauli."

Irina Vladimirovna, fomaʻi

"O le maʻi suka o se faʻamaʻi tuga lea e taatele i sosaiete faʻaonapo nei. Ou te fautuaina palakalaʻau laulaʻau i oʻu tagata gasegase mo le togafitiga ma le puipuiga o faamaʻi. O le sui fou e lua-o le DiabeNot e galue i itu eseese, toe faʻaleleia le tala faʻasolopito, faaleleia atili le tulaga o toto toto ma le gaioiga o le pancreas.O vaega o le tuufaatasiga e maua ai se aoga tumau, tumau mo se taimi umi. "

Po o Diabenot se vailaau poʻo se mea faʻaopoopo meaʻai?

O le fofo mo le maʻisuka e le o se vaega o vailaau. E aofia ai mea uma e masani ai, o le mea lea e le o se vailaʻau. O se faʻaopoopoga meaʻai e fautuaina mo le faʻaaogaina i le togafitiga o le maʻisuka ina ia tausia le soifua manuia.

I le amataga o le faʻamaʻi, pe a mafai ona faʻaititia le suka i se taumafa malosi, e taua tele le vailaʻau. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e faigofie ona taofi le atinaʻeina o togafitiga ma puipuia le faʻamaʻi.

Mo le maʻisuka ituaiga 2, o le fesoasoani e fesoasoani e faʻafeiloaʻi ai mea le lelei ma faʻaitiitia le aofaʻi o fualaau aina. O gaioiga uma mo le fetuunaʻi o fualaau e tatau ona malilie i le fomaʻi.

Mo maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 1, o capsules DiabeNot e mafai ai ona e ola i se olaga atoa e aunoa ma ni faʻalavelave. Faafetai ia i latou, e sili atu ona faigofie le pulea o le maualuga o le suka, e puipuia ai le faaleagaina o mata o le mata, fatuga o fatugaʻo ma le tele o isi faʻafitauli.

Faamatalaga lautele e uiga i fualaau faasaina

Diabenot o se vailaʻau faʻamalosi faʻatasi ma se fua masani masani e faʻaaoga i le maʻisuka. O se sauniuniga e lua-vaega o loʻo faʻatusalia e kapula e lua - e tofu i latou ma aafiaga eseese. Tasi vave ona solo ma faʻaitiitia le suka, o isi gaioiga faʻamalosi, faasolosolo faasolosolo masani ile tulaga lautele.

O Diabenot ua faʻatasi ma le togafitiga autu ma mo le puipuia o le maʻi. Faatasi ai ma se taumafa lelei ma gaoioiga faaletino, o le fualaau faasaina ei ai lona malosiaga.

O faʻamanuiaga e le masalomia o le fualaau faasaina e aofia ai:

  • Siamani lelei o fualaau faasaina
  • tusi faamaonia o le tausisia,
  • tuufaatasiga masani ma mamana mamanu
  • tau talafeagai
  • gaoioiga faateleina o fualaau oona,
  • maualuga galuega.

O vaega o le meafaigaluega, e faaopoopo atu i le faʻatulagaina o faʻatinoga, ei ai se faʻalavelave matuia i le tino. Latou te faʻaitiitia faʻaitiitia le suka, faʻamaonia le tulaga masani ma faiga faʻavae. O le tuufaatasiga o le oloa e aofia ai mea masani e le aofia ai se aafiaga leaga i le tino. O faʻaopoopoga mai laau ma suauʻu e saʻo le filifilia - faʻatasi le faʻamalosia o le tasi.

Le faiga o gaioiga ma le tuufaatasiga

O Diabenot o loʻo i ai le itu nei:

  • faʻaosoina le faʻasologa o inisalini,
  • faʻaitiitia ma faʻaleleia le kulukose,
  • faʻasolosolo le pancreas,
  • e puipuia ai le atinaʻeina o le hypoglycemia,
  • faʻasaʻo le ate
  • faʻamautuina faiga faʻasolosolo,
  • faaleleia atili le fatu
  • puipuia le faaleagaina o le tino,
  • faamalosia le puipui o toto toto,
  • faʻaitiitia le aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi.

O le capsule lanu e tele lona sao.

E aofia ai vaega nei:

  • pine nut nut - aveese ia toxini, maua ai le tino ma le malosi,
  • suauu o le valea - saturates le tino ma vitamini, minerale,
  • susu susu vaovao suauu - faaleleia le galue o le ate, auina atu meaʻai
  • bean extract - faatonutonuina faiga faʻavae, faʻamalosolo toxins,
  • chanterelle aveese - faʻaleleia le faʻaaliga,
  • burdock root extract - aveese le mumu, faʻaleleia le faʻalaumalie,
  • galega aveese - faʻaitiitia le kulūkose, faʻaleleia lona maualuga,
  • artichoke extra - faʻasolosolo le tafe o le talo, aveese mea leaga, faʻamama le ate,
  • ufiufi fuālaau fugalaau - toe faʻafouina le faʻaoga o le endocrine,
  • Faʻataʻitaʻiga o Artemia - matuā faʻamalosia le faʻaogaina o le tino,
  • siʻosiʻomaga moa - faʻaleleia le metabolism, faʻaititia le kulūkose,
  • Cordyceps extract - faʻamaonia le faʻaogaina o le meaʻai, faateleina le puipuiga a le tino.

O le capsule le lanu e vaeluaina ma e iai sona aafiaga tumau.

O lona tuufaatasiga e aofia ai mea faapena:

  • sipuni lanumoana - faʻaitiitia le suka, faʻaleleia mata,
  • Goji berry extracted - faʻatumu le tino i microelements ma vitamini,
  • uʻamea karumu uliuli - faʻaleleia fuamalie ma faʻamalosi,
  • Lisi o le Rosehip - e faʻasaʻo ai le mumū, faʻamalosia le puipuiga,
  • fai mai elderberry - tonic ma le faʻaaogaina,
  • siama - e faʻamalolo manuʻa, faʻaleleia le toto,
  • goose cinquefoil - faʻatulagaina le system endocrine,
  • suauu o sana - e aafia ai le gaioiga o le pancreas i le tulaga o le cellular,
  • Dioscorea o se malosiaga faʻafouina malosi.

Faailoga ma le faʻailoga

O le faʻamaoniga autu mo le aveina o le oloa o le maʻisuka.

O le Diabenot o loʻo faʻaaoga foi i tulaga nei:

  • fulafula o vae
  • vevela paʻu
  • vaivaiga ma faaletonu,
  • tulaga faʻasolosolo
  • faʻaogaina o mea faʻanatura
  • otaota,
  • e avea o se faʻasologa,
  • e puipuia ai faafitauli faʻalavelave.

Contraindications - o se allergy i le oloa poʻo le le faapalepale i nisi o ona vaega.

Le manatu o fomaʻi ma tagata gasegase

I luga o le Initaneti, e mafai ona e mauaina le tele o iloiloga moni e uiga ia Diabenot mai fomai ma tagata gasegase. I nai tuusaunoaga, e lelei uma. O fomaʻi e maitauina le uiga lelei o Siamani ma le lelei o le vailaau faʻasaina, ae ia fautuaina e na o se faʻaopoopoga i vailaʻau e faʻaleleia ai lo latou aafiaga. O tagata maʻi, i le isi itu, ia maitauina le lelei o togafitiga o le fualaau faasaina ma le leai o aʻafiaga i itu.

Ou te fautuaina naʻo vailaʻau. Ou te fautuaina le tele o tagata gasegase e uiga i togafitiga masani ma mea faaopoopo. Ua faʻamautuina o se oloa faʻanatura Diabenot. A maeʻa le pulega, o loʻo i ai se faʻalautelega lautele, aemaise lava, faʻamautuina o le suka, faʻasaʻoina o le ate ma le meaʻai uma.

Pryadko O.V., endocrinologist

Ou te faaaloalo i togafitiga Siamani ma le faaaloalo. O vailaau faafomai ma mea faaopoopo e atinaeina e tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga e tatau ona faaaloalo. Diabenot e leai se faʻasalaga. O le oloa o loʻo i ai se mea tulaga ese e aʻafia ai le tino, e tele lona aafiaga, faʻaleleia atili puipuiga ma taofia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi. Capsules mo le maʻisuka ituaiga 2 e maua ai le faʻamalo mo se taimi umi. Ole togafitiga faʻapitoa faʻatasi ma se faiga faʻapitoa.

Evstefeeva G.A., endocrinologist

O le maʻisuka ua faʻasauāina aʻu mo le 12 tausaga. I le aluga o taimi, na faʻaalia faafitauli ma le vaʻai ma le loto. Mo le tausia o le soifua maloloina, faatasi ai ma togafitiga lautele, ou te faia ni sauniuniga masani faalenatura. E leʻi leva talu ai nei na ou vaʻai ai i se faʻasalalauga mo Diabenot. A aunoa ma le faatuai, na ou faatonuina ai, aua e na o vaega masani lava. Sa ou inu e aunoa ma se malologa. Ina ua mavae sina taimi, ua faaitiitia le suka, ua faaleleia le soifua maloloina. Ou te faʻaauau pea ona faʻavae le soifua maloloina i lenei oloa.

Tatyana, 40 tausaga, Novosibirsk

Mo se taimi umi, sa le talitonu o ia i mea faaopoopo ma vailaau faleopathic eseese. Ina ua uma ona fesoasoani mai ia te aʻu, na talitonu Diabenot i le aoga o fualaau le lelei. O le fualaau faasaina ua faaitiitia ai le suka, faamamaina le toto toto, aveese laʻu gastritis. E mafai ona ou fautuaina ma le saogalemu.

Kirill, 38 tausaga, Moscow

Ou te faʻaaogaina Diabenot faatasi ai ma isi vailaʻau ua faatonuina e se fomaʻi. E moni, i le amataga o le vasega, o le paʻu i luga o foliga na liua mumu, ae o le aso na sosoo ai na alu ese uma ai mea uma. Na ou taʻua lenei mea i se faʻaaliga faʻafuaseʻi. E mafai ona ou fai atu ma le mautinoa o le oloa na faʻamautuina loʻu tulaga ma peiseai ua toe foʻi mai i se olaga atoa.

Natalia, 45 tausaga, Tula

Na ou faatonuina Diabenot mo loʻu tina - e matua lelei lava lana togafitiga masani. E tusa ai ma lana tala, ua mou atu le vale, pe a uma le masina ua toe foi le suka i le masani, ua faaleleia le tulaga lautele. O le taimi nei e ave se puipuiga.

Alesana, 47 tausaga, Moscow

Diabenot e le faʻatau i falemaʻi. E mafai ona e faʻatonuina le mafaufau masani i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le tagata faʻatau. O le gaosiga e ofoina atu oloa i tau maualalo e aunoa ma ni faailoga, e maua ai foi faʻaititia taimi ma faʻalauiloa.

Pe a faʻatau DiabeNot mai se sui faatagaina, e mafai ona e maua le mautinoa o se oloa Siamani moni lea o le a fesoasoani i le tau faasaga i le maʻisuka.

Tuua Lau Faamatalaga