Le faʻaaogaina o angiovitis i le fuafuaina o le maitaga

O le vailaau faʻasaina o le Angiovit o loʻo maua i foliga o papaʻe paʻepaʻe papaʻe. O fualaau o lenei oloa o le biconvex ma le taamilosaga. I luga o le koluse, e lua laulau e mafai ona iloa. Faʻailoa i ni pusa tioata e 60 vaega. E tasi le pusa pepa e aofia ai le 1 afifi.

O se tasi o Angiovit o lo o tusia i lona tuufaatasiga o loʻo i ai vaega nei:

  • Folic Acid - 5 mg (Vitamin B9),
  • Pyridoxine hydrochloride (vitamini B6) - 4 mg,
  • Cyanocobalamin (Vitamin B12) - 6 mcg.

O se mea ofoofogia o le Faʻatasi

O le ita (mai le "angio" - vaʻa toto ma le "Vita" - ola) o se tuufaatasiga tele o vitamini B.

O lenei vailaʻau e aofia ai:

  • vitamini B12 (cyancobalamin) - 6 mcg,
  • vitamini B9 (mea gaʻo) - 5 mg,
  • vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride) - 4 mg,
  • glucose (o se mea faaopoopo).

O le a tatou iloa pe o le a le aafiaga o le vitamini fatuina o le Angiovit i:

  • Vitamin B12 (cyancobalamin) - auai i le tuufaatasiga o amino acids, lea e avea ma "poloka fale" mo le fausiaina o le tino, auai i le faagasologa o le puipuiga, e taua mo le pepe ma le tina i le taua e faasaga i le anemia, e faatonutonuina ai le faagasologa o metabolic ma faaitiitia ai le lamatiaga o totoga o le fetal i lalo o le atinae.
  • Vitamin B9 (mea gaʻo) - fesoasoani e puipuia ai faʻalavelave faʻafuaseʻi i totonu o le fetus e pei o se tui i lalo ifo o le tino, faʻalavelave faʻaleagaina o le fatu ma le faʻalavelave o le tino, faʻalavelave faʻalavelave i le fetus.
  • Vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride) e taua tele mo le pepe ma le tina i le fausiaina o lela mumu totoga, transmitters and antibodies, e fesoasoani i le faʻaaogaina o proteins, gaʻo ma gaʻo, ma faʻasaʻo ai le faʻavevesi ma faʻasaʻo le faʻamaʻi i fafine maʻitaga.

E faʻavae i luga o se tuufaatasiga o meatotino uma o ona vaega, o le Angiovit lea e sili ona aoga mo le atinaʻeina o le tamaititi ma le faʻasaoina o le soifua maloloina o le tina faʻamoemoe.

Faʻailoga mo le tina faʻamoemoe

O le le lava o vitamini i le taumafataga o matua i le lumanaʻi e mafai ona oʻo atu ai i se faafitauli faʻalesoifua maloloina e le gata mo i latou lava, ae faʻapea foi mo a latou pepe i le lumanaʻi. O le mea lea, o le le lava o vitamini B i le taimi e tauaveina ai e se fafine se pepe e mafai ona i ai ni taunuuga i le tulaga o:

  1. Anemia i le tina faatalitali ma lana tama.
  2. Faʻavaeina o faʻafitauli tau atinaʻe ile fetus.
  3. Hyperhomocysteinemia (faʻalauteleina le faʻamalosia o le amino acids homocysteine ​​i le tino).

O fafine e maua i le hyperhomocysteinemia e lamatia. O lenei vailaau e afaina i le vascular-placental system ma e taʻitaʻia ai i le soliga o le toto o le placenta lava ia.

O lenei tulaga o le faʻalavelave matuia lea o le le atoatoa o le vitamini B. O lona taunuuga o le le atoatoa lea i le fetus. E tusa lava pe leʻi fananau mai, o lenei maʻi e mafua ai le matelaina o le okesene, e oʻo atu ai i le maliu o le pepe e leʻi fanau mai. Afai o loʻo pepe le pepe, o le a faʻavaivaia ma faʻapitoa i le tele o maʻi. O aʻafiaga autu o le hyperhomocysteinemia o tulaga ia:

  • thrombosis ma le atinaʻeina o urolithiasis i fafine maitaga,
  • toe faʻaaogaina (faʻasolosolo) faʻanoanoa,
  • leiloa le mamafa i pepe faatoa fananau mai,
  • paleni o mea mamafa ma puipuiga faʻapitoa, faʻafitauli o le faʻalavelave o le tino i pepe faatoa fananau mai,
  • faʻamaʻi o pepe faatoa fananau mai i foliga o le encephalopathy, torticollis, dysplasia o sooga o le suilapalapa.

O le faʻatagaina o le AngioVita e se tina matua i le tulaga o le maitaga o le fuafuaga e fesoasoani e puipuia ai faʻamaʻi leaga ogaoga i pepe faatoa fananau mai: atinaʻe tuputupu aʻe, vaivaiga o le tino, gasegase, laugutu, ma isi.

O le Angiovitis foi ua faatonuina mo tamaitai oe miti o le maʻitaga, ma ua i ai se talaaga o ni faafitauli faigata i le taimi muamua. E maualuga le fautuaina e ave lenei vailaʻau mo tagata gasegase ei ai le gasegase o se togafitiga ogaoga o le cardiovascular plan i le taimi o se talavou (faʻaalia i le stroke, fatu fatu, thrombosis, diabetes, atherosclerosis, angina pectoris).

Faigamalo mo le tama i le lumanai

O le soifua maloloina o le tamaititi e mafai ona aʻafia ai le tamaoaiga o se tagata. E pei ona e iloa, o se tamaloa e masani ona avea ma mafuaʻaga o le le faʻavalea i le faaipoipoga. O le tele o taimi, o mafuaʻaga o lenei soligatualfono e fesoʻotaʻi ma le faʻaitiitia o le maualuga o le toto. O le faʻaleagaina i le tele o tulaga e mafai ona fesoasoani i se tamaloa e fanau ai se pepe i se auala masani, ona ei ai aʻafiaga nei i sperm:

  • faateleina lo latou saoasaoa,
  • faʻaitiitia le faʻaleagaina o le tino,
  • faateleina le numera o sperm ma le seti saʻo o chromosomes, faʻaitiitia faʻaitiitia le pasene o le maualalo.

Ona o le aʻafiaga o aʻafiaga i mea tau gafa o tamaloloa, o le Angiovit e fesoasoani i le puipuia o le soifua maloloina o tane ma le mafaufauina o fanau ola maloloina. E le gata i lea, e mafai e le Angiovit ona taofia faʻamaʻi pipisi i le lumanai i le tama i le lumanai (atherosclerosis, thrombosis, stroke, infarction myocardial, angiopathy diabetic, etc.)

Angiovita faʻasalalauga pe a fuafuaina le maʻitaga

O le tiapolo o se soa masani a ulugalii o fuafua se maitaga. O le tele o taimi, o le manaʻoga e faʻamaonia le fualaau oona i le taimi fuafuaina o le fanau, e faʻateleina i le faateleina o le tino o le lumanai, o le maualuga o le methionine ma le homocysteine.

Faatasi ai ma ia toilalo, ua paʻu ai se fafine i totonu o se vaega o lamatiaga ma manaomia le vaavaaiga faafomai ma le lagolago faafomai.

Ina ia maua ni faʻamatalaga talafeagai e uiga i le Angiovitis i le fuafuaina o le maitaga, o loʻo i ai se faʻamalamalamaga manino i lona faʻaaogaina i le vaitaimi lenei. Ae ui i lea, mo tagata maʻi taitoatasi, o le faʻaaogaina o lenei sauniuniga mo le televitamin e fuafua e le fomaʻi.

O le a le fualaau o le Angiovit o loʻo faʻatonuina pe a fuafua se maʻitaga?

O le taʻitaʻia e le tulafono o le vailaau faʻasaina, faʻamatalaina i faatonuga mo ia, e faʻamaonia e le fomaʻi le fuataga ma le umi o le ave o le Angiovitis mo se fafine poʻo se tamaloa, i le amanaia o latou tulaga soifua maloloina, mamafa ma tausaga.

Faʻailogaina o se fesoasoani faafomaʻi pe a fuafuaina le maʻitaga e mafai ona faʻatulagaina:

  1. Ina ia puipuia ni aʻafiaga i le gasologa o lenei vaitau, e masani lava ona faʻataʻitaʻiina e le fafine 1 le laʻau o vailaʻau i le aso.
  2. O le aveina o vailaau e le fesootaʻi ma le 'ai ma mafai ona tupu i soo se taimi o le aso.
  3. O le togafitiga e mafai ona tumau mai le 20 aso i le 1-2 masina.
  4. Faatasi ai ma se fafine o loʻo faatumauina le maualuga o le homocysteine ​​ma le methionine, o le faʻaaogaina o le Angiovitis e mafai ona faʻaauau pea i le uluaʻi masina muamua o le maʻitaga.
  5. E mafai ona faateleina le fualaau o le vailaʻau i le togafitia o se maʻi i le taimi nei i se fafine i le taimi o fuafuaga poʻo le maitaga lava ia. O le pulea e fetuutuunai ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina o taunuuga o se suʻega auiliili o le toto. Faatasi ai ma soʻo se toe iloiloga o le fualaau oona poʻo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e manaʻomia le feutagaʻi ma se fomaʻi ma se tagata suʻesuʻe.

Ituaiga Taua o le Ita

E ui o le faʻamoemoe o le vailaʻau e itiiti lava le faʻasaina, o aʻafiaga i le taimi e le masani ai le avea o Angiovitis. O le tele o taimi, o ia mea e tupu pe a oʻo i le sili atu le umi poʻo le umi ole pulega.

O se itu aʻafiaga o le faʻaaogaina o le Angiovitis e mafai ona faʻaalia i le tulaga o:

  • ita po o le sasaina,
  • sulu
  • Quincke le edema,
  • angioedema.

E masani lava, o faʻamaoniga uma o loʻo i luga e mou atu pe a uma le faʻamalolo o le vailaʻau.

Faʻatoʻa togafitiga

O le tele o taimi, o le maualuga o le fualaau faasaina e mafai ona avea ma soymptomatic. Ae o nisi taimi o le faateleina o le fualaau o lenei vailaau e mafai ona tupu i foliga o faailoga:

  • namu poʻo migraine-pei o le ulu tiga,
  • siama o le paʻu
  • faʻamaʻi pipisi (faʻapipiʻi, afu, tiga o le manava),
  • moe le moe
  • tulaga popole.

O nisi taimi e amata ai ona amata e Angiowit na o latou lava, pe a uma ona latou iloiloina faʻamatalaga e uiga i le fualaau faʻatau i le Initaneti. I lenei tulaga, o le faʻaoʻoina o le faʻaogaina o lenei vailaʻau e ono faʻaosofia ai le hypervitaminosis o vitamini B, o ona faʻamaoniga e mafai ona faʻaalia e ala i faʻailoga:

  1. lagona o le le mautonu i lima ma vae, faafitauli i le lelei o tomai tau afi (ma le tele o vitamini B6).
  2. thrombosis o le gaosiga capillary poʻo le faʻamaʻi anaphylactic (i le maualuga maualuga o vitamin B12 i totonu o le toto).
  3. i taimi uma i le pito i lalo (faatasi ai ma le tele o vitamini B9).

O mea uma e tutupu i le sili atu o vitamini e mafai ona tupu naʻo le solia tele o faatonuga mo le faʻauʻuina. I lenei tulaga, e matua manaʻomia le faalēaogāina o fualaau faasaina ma saili fautuaga faʻapitoa.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E masani lava, aʻo leʻi fuafuaina se maʻitaga, e mafai ona faʻamatalaina i se fafine vailaʻau eseese e togafitia ai maʻi gasegase o loʻo iai.

O lona popole tele i lona lava soifua maloloina ma le soifua maloloina o le pepe e leʻi fanau mai, o le a mautinoa e le fafine le mafai ona tuʻufaʻatasia le Angiovitis ma isi vailaʻau o loʻo ia aveina.

E foliga mai e le afaina, Angiovit, faatasi ai ma isi fualaau oona, e ono i ai le aafiaga nei:

  1. faʻatasi ai ma vailaau faʻateleina - faʻatupulaia le lamatiaga o gasegase afaina,
  2. faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga, mea taugata, estrogens, anticonvulsants - faʻaitiitia le aofai o le folic acid,
  3. faʻatasi ai ma vailaʻau faʻasaina ma vailaʻau faʻamaʻi - faʻaitiitia le aoga o le gaʻo siama,
  4. faʻatasi ai ma togafitiga - o loʻo faʻaleleia atili o latou aʻafiaga,
  5. faʻatasi ai ma sauniuniga faʻasaʻi, salicylates, viepileptic drugs - ua faʻaitiitia le faʻaaogaina o le vaitamini B12.

O le tuufaatasiga o le Angiovit ma glycosides cardiac, o le aspartame ma le glutamic acid e aoga, ona o le faamalosia o le gaioiga o le myocardium ma le faateleina o lona tetee atu i le hypoxia.

E le fautuaina e le au atinaʻe le tuʻufaʻatasia o le angiovit ma sui o le hemostatic.

E talisapaia e le Angiovit i puipui ona o lona faʻamaonia tele le puipuiga mo le tina faʻamoemoe ma lana pepe. E faʻaalia foi le ita i tagata o se auala e faʻaleleia atili ai le lelei ma le gafatia o le sperm. Ae e le tatau ona galo ia i tatou o le solia o le mamanu o le faʻaogaina o lenei vailaʻau ma lona faʻaaogaina e le faʻatagaina e mafai ona afaina ai le maʻi nai lo le manuia.

Faailoga mo le faʻaaoga Angiovit

E tusa ai ma faatonuga mo le Angiovit, o lenei vailaʻau faʻapitoa ua faʻaalia mo le faʻaaogaina i mataupu o le puipuiga ma le togafitiga o faʻamaʻi pipisi cardiovascular e fesoʻotaʻi ma le faateleina i le maualuga o le homocysteine ​​i totonu o le toto. Faatasi ai ma i latou, o setete nei e tatau ona iloga:

  • Maʻi maʻi fatu lilo
  • Ua afaina le Ischemic
  • Faʻafitauli o sclerotic o le gaioiga o le cerebral,
  • O le faʻasolosolo o le faʻasalaga o le myocardial,
  • Faʻaleagaina o le myocardial
  • Tuʻu faʻatasi ma le thrombosis,
  • Atherosclerosis,
  • Angina pectoris o le lona lua ma le tolu tikeri,
  • Maʻi faʻamaʻi pipisi.

E tusa ai ma faatonuga mo le Angiovit, o le vailaau o le vailaʻau o loʻo faʻaalia i tulaga o le faʻavasegaina o le toto, e pei o le toto i le va o le placenta ma le fetus, i le amataga ma mulimuli ane o le maitaga.

Faʻaogaina ma le faʻaleleia o angiovitis

O le vailaau o le vailaʻau faʻamalosi e faʻaogaina faʻaalia, e tusa lava po o le a le meaʻai. O tagata matutua matutua, e pei o se tulafono, o loʻo faʻamatalaina atu le vaega lenei: 1 le laulau o fualaau faasaina i le taeao ma le afiafi mo le 2 masina, ona 1 papalama i isi aso uma mo le 4 masina.

Mo tamaiti e mamafa ifo i lalo ifo o le 35 kilokalama o latou tino, 1 le papalama i aso taitasi ua faatonuina.

Faʻafitauli o Angiovitis

O le faʻaaogaina o le Angiovitis e mafai ona taʻitaʻia ai aʻafiaga e pei o faʻamaʻi i le foliga o se faʻavevesi. E le gata i lea, o le vailaʻau o le vailaʻau e mafai ona mafua ai le malaise lautele, o le palatele ma le le fiafia.

O le faʻaaogaina o le Angiovit i ni gaʻo tele e mafai ona faʻaosoosoina ai le gaioiga ma le vevela. Ina ia faʻamavaeina ia ituaiga o faailoga, e faʻaaogaina ai le gaosiga ma faʻaaogaina le malala.

Faatonuga faapitoa

O le faʻaaogaina o le Angiovitis e le tatau ona faʻapipiʻiina ma le faʻaaogaina o vailaʻau faʻatele e faʻateleina ai le toto.

Folic acid, o se vaega o le vitamin complex Angiovit, faʻaitiitia le aʻafiaga o phenytoin, ma o le mea lea e manaʻomia ai se faʻaopoopoga i lona fuainumera. E maua i le Estrogen-faʻamaʻi faʻamaʻi, methotrexate, triamteren, pyrimethamine ma trimethoprim le aʻafiaga o le siama.

Pyridoxine hydrochloride, o le vaega e sosoo ai o le sauniuniga o le vaitamini Angiovit, faʻapupulaina le aʻafiaga o togafitiga, ae faʻaititia ai le aafiaga o levodopa. O lona aʻafiaga e aʻafia i le gasegase o le estrogne, o le hydrazide isonicotine, cycloserine ma le penicillamine.

O le faʻaaogaina o le cyanocobalamin, o le vaega lona tolu lea e faia ai le Angiovit, ua faʻaitiitia tele e aminoglycosides, sauniuniga faʻasaʻi, salicylates, colchicine ma viepileptic drugs.

O le tiapolo e tuʻuina mai i falemaʻi e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi.

Analogs Angiovitis

Faatasi ai ma analogues o le Angiovitis, e tatau ona iloga lapataiga o fualaau oona nei:

  • Alvitil
  • Aerovit
  • Benfolipen
  • Vetoron
  • Vitabex,
  • Vitamult,
  • Faʻamatala
  • Kalacevita
  • Makrovit
  • Neuromultivitis,
  • Pentovit
  • Faʻailoga
  • Rickavit
  • Teteravit
  • Foliber,
  • Unigamma

Gaioiga faʻamaloilo o angiovitis

E tusa ai ma faatonuga O loʻo faʻamaonia e le Angiovit le taamilosaga o le methionine metabolism. E tupu lenei mea i le fesoasoani mai o se faʻalavelave o vitamini e avea ma osofaʻiga. I lenei tulaga, o le maualuga o le homocysteine ​​i totonu o le toto e masani lava. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le Angiovitis e taofia ai le alualu i luma o le atherosclerosis ma le thrombosis vascular. O loʻo i ai se mapusaga o le gaʻo o le fatu fatu faʻamaʻi ma le faiʻai, aʻo latou fai mai faʻamatalaga e uiga i le Angiovitis.

I le avea ai o se vaega o le Angiovit, o loʻo iai vitamini B6, B12, gaʻo. O le faʻaaogaina o le Angiovitis o se puipuiga lelei o le osofaia o le fatu, o le stroke o le ischemic, ma le maʻi o le maʻisuka.

Cyanocobalamin, o se vaega o le vailaʻau o le Angiovit, fesoasoani e maualalo le cholesterol. O lenei vaitamini e faʻagaoioia ai galuega o le ate, faʻaoga o le tino, faʻaleleia le faʻavaeina o le toto.

O le tiapolo e aofia ai le folic acid (vitamin B9), lea e taua i le tino o le tagata mo gaioiga gasegase, e aofia ai le fausia o amino acids, pyrimidines, purines, ma gasegase nucleic. O lenei elemene e tatau mo le atinaʻeina o le fomaʻi, o lea e mafai ai e fomaʻi ona faʻamatalaina le Ita i le taimi o le maʻitaga. Folka acid fesoasoani e faʻaitiitia ai le leaga o aʻafiaga i le atinaʻeina o le fomaʻi i mea e le lelei.

Vitamin B6, o se vaega foi o Angiovit, faʻamalosia le gaosia o le protein. E auai o ia i le fausiaina o enzymes ma le hemoglobin taua. O lenei vaitamini, auai i le metabolism, e maualalo ai le cholesterol. O lenei mea e faʻaleleia ai le faʻamausaliina o maso o le fatu.

Tuua Lau Faamatalaga