Siofor 1000 pepa: o le a le umi e mafai ona ou tago ai i le fualaau mo le maʻisuka?

O le mama i luga o vailaau e faʻamaonia le maualuga ole kulukose toto e leai sona aoga.

I lena tulaga, ou te fautuaina oe i mea nei:

  1. Faʻateleina le fua o Siofor i le 1000 mg 2 taimi i le aso (pe a uma le 'aiga o le taeao ma a maeʻa le' aiga o le afiafi).
  2. Amata ave Arfazetin phytosborne afa afa ipu 3 taimi i le aso 30 minute ao leʻi faia le taumafataga e tusa ai ma le "aso 14 aso aoga" 14 aso malolo mo le 3 masina.
  3. I se taimi lata mai, ia faia se suʻesuʻega faaopoopo - ia faia se suʻega toto mo le hemoglobin glycosylated (e maua ai le maualuga o le kulukose o le toto i le 3 masina mulimuli), faapea foi le insulin, C-peptide ma le NOMA index (faailoga o le tulaga galue o le pancreas). A maeʻa ona maua iuga, o le a mafai ona filifili lelei togafitiga mo oe.

O le a le mea e tatau ona ou faia pe a iai sau fesili tutusa ae eseese?

Afai e te leʻi maua le faʻamatalaga e te manaʻomia i tali i lenei fesili, pe afai o lau faafitauli e ese si ese mai le tasi na tuʻuina atu, taumafai e fesili i le fomaʻi se fesili faaopoopo i luga o le itulau lava e tasi pe afai oi ai o ia i le autu o le fesili autu. E mafai foi ona e faia se fesili fou, ma a mavae sina taimi o le a tali mai a matou fomaʻi. E leai se totogi. E mafai foi ona e saili mo faamatalaga talafeagai i luga o mataupu tali tutusa i luga o lenei itulau pe ala mai i le itulau sailiiliga a le saite. Matou te matua faʻafetai lava pe afai e te fautuaina i matou i au uo i luga o fesoʻotaiga vavave.

Medportal 03online.com tuʻuina atu fautuaga faafomaʻi i fesoʻotaʻiga ma fomaʻi i luga o le saite. O iinei e te maua ai tali mai tagata moni i lau matata. I le taimi nei, o le saite e maua ai fautuaga i vaega e 48: tagata o le tino, fomaʻi, vailaʻau, fomai, fomaʻi, fomaʻi, fomaʻi, fomaʻi, fomaʻi, fomai tipitipi, fomai tipitipi, fomai tipitipi, fomai tipitipi , fomaʻi faʻamaʻi pipisi, cardiologist, cosmetologist, fomaʻi faʻafesoʻotaʻi, fomai faapitoa o le ENT, mammologist, loia fomaʻi, fomaʻi suʻesuʻe, neurologist, neurosurgeon, nephrologist, oncologist, oncourologist, orthopedic trauma surgeon, ophthalmologist a, pediatrician, fomai tipitipi palasitino, fomai tipitipi, fomai tipitipi, fomai tipitipi, pulmonologist, fomaʻi, fomaʻi, fomaʻi, fomai tipitipi, fomai tipitipi, fomai tipitipi, fomai tipitipi, fomai tipitipi, endocrinologist.

Matou te tali 96.29% o fesili..

Siofor mo le maʻisuka: iloiloga, tau, mea tutusa ma mea e sui ai

Siofor mai le maʻisuka o se tasi lea o fualaau lauiloa ma lauiloa i le lalolagi. O le metformin o loʻo iai i lona fatuga e aofia ai le vaega o biguanides, sili atu, naʻo lona sui.

Metformin i le tuufaatasiga o le Siofor o loʻo i ai le lipid-lowering effet, faʻaititia lelei le toto suka, e aunoa ma le faʻaaogaina o se aafiaga i luga o le pancreas.

Siofor mai le maʻisuka ituaiga 2 e maualalo ai le kulukose o le toto e ala i le faʻateleina o le gasegase o le inisalini i tui o le tino. O le gaioiga malosi e faʻaalia ai foi le faagasologa o le faʻaaogaina o le kulukose mai i maso maso.

Metformin i Siofor faʻagesegese le faʻaitiitia o le kulūkose e le intestine laiti, ma puipuia ai foi lona gaosiga e ala ile ate. Ona o le mea moni o le mea galue malosi e faʻaleleia ai le gaosiga o gaʻo, e mafai foʻi ona maua le gau.

O lenei vailaau faʻaavanoa o loʻo maua i le pepa lapopoa ma e tele a latou metotia - 500, 850 ma le 1000 mg. E masani lava i le tasi pusa o le 60 papa.

O le tuusaʻo e faʻatatau tonu lava i le malosi o le maʻi o le maʻisuka, ma ua faʻamaonia le amanaʻiaina o uiga o tagata taʻitoʻatasi.

E masani lava, o le meaʻai e amata i le 850 poʻo le 500 mg i le aso, mulimuli ane e mafai ona faʻateleina lenei fua pe afai e laʻititi. Le maualuga i le aso, e mafai ona e faʻaaogaina le 850 mg, ae le o le tasi fualaau, ae i le 2 poʻo le 3.

Faailoga ma le faʻailoga

O le tele lava o fualaau o lenei vailaʻau ua faatonuina mo le faʻaaogaina i le maʻisuka e le o le inisalini, e faigata i se isi faʻamaʻi - oona, ma pe a le maua e le togafitiga fua le lelei.

I luga o le tele o saite e mafai ona e maua ai faʻamatalaga e mafai ona avea Siofor ma se auala e aveesea ai le mamafa i tagata uma, o lona uiga, ia i latou e le mafatia i le maʻisuka ituaiga 2. O se tala moni, ae le o se mea e tasi.

Afai e le maua e se tagata lenei maʻi, o le metformin hydrochloride o le a le faʻaitiitia ai le toto toto, o lona uiga o mea uma na faia i luga e le aofia.

Togafitiga ma Siofor ua solia i:

  • Tiga i lactic acidosis,
  • Ketoacidosis,
  • O le gasegase oona,
  • Tina ma le lactation,
  • Maʻisuka vae
  • Faʻailoga o fatuga ma le ate,
  • Faʻafitauli o le cardiovascular system,
  • Faʻasalaga taʻitoʻatasi i metformin,
  • Faʻavaʻa faʻavalea
  • Hypoglycemia.

Faʻaiʻuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e le o mea uma e matua pala - ma e tele faʻasolega, ma o le tulaga e mafai ona i ai aʻafiaga e maualuga.

O le Siofor i le maʻisuka e mafai ona mafua ai ni tali faapena a le tino:

  • Vomiting
  • Nausea
  • Tatala
  • Alu
  • Paʻu faʻatau
  • Hypoglycemia ma se filifiliga le talafeagai,
  • Lactic acidosis, pe afai i le taimi o le taliaina o loʻo i ai le faaletonu poʻo le faʻamaʻi o le cardiovascular system.

E le gata i lea, ua faʻamaonia ma le faʻamautinoa i tagata gasegase e sili atu i le 60 tausaga. O le faʻaaogaina o le Siofor e le fautuaina aʻo lei faia taotoga vaʻaia ma nisi taimi pe a maeʻa. Ma le faʻaeteete i faʻamaʻi i totonu o le pepa.

A leai, o togafitiga ma lenei fualaau faasaina e mafai ona maua ai se taunuuga sili ona lelei. Ae maise pe afai e faʻapipiʻiina ma vailaʻau o le sulfonylurea vaega, pe faʻatasi ai ma togafitiga insulin. Ae o faʻamalosaga e faʻaitiitia le aoga o Siofor, o lea e le mafai ona e aveina i le taimi e tasi.

Tau, iloiloga ma tala tutusa a Siofor

O le Siofor mai le maʻisuka o loʻo i ai le metformin hydrochloride autu autu, o le mea lea, o isi vailaau faʻasaʻo uma o loʻo i ai metformin o ana mea tutusa. O le mea autu, o lona uiga, o le uluai fualaau o le Falani Farani.

E iai foʻi sauniuniga a Atenitina, Serbian, Isaraelu, Siamani ma Rusia. Mo se faʻataʻitaʻiga, Metomosa, Formmetin, Bagomet, Novoformin ma isi.

O le tau o Siofor e le silia le 250 rubles. O ana analogues o le a faʻaaluina foi e tusa ma le 100-400 rubles i le pusa.

O faʻamatalaga e uiga ia Siofor, e pei o fualaau mo le faʻaitiitia o le suka toto, e masani lava ona lelei. E lelei lana pule i lana galuega autu, e faʻafaigofie ai le ola o le maʻisuka-e faalagolago i le maʻisuka, o ia foi ma lana fesoasoani e mafai ona faʻaumatia ni nai pauna faaopoopo ma faigofie ai a latou meaʻai.

O manatu le lelei e tusia e na lava tamaitai "fiafia" oe, mo nisi mafuaaga, na filifili ai o Siofor o se auala e aveesea ai le mamafa. E masani lava, i lenei mataupu o le a ia le fesoasoani i se tasi e le mafatia i le maʻisuka. Ma o ia teineiti e leai se mea sili atu nai lo le tusiaina o ni iloiloga le lelei e uiga ia te ia.

Fautuaga & Tini

Siofor 1000 pepa: o le a le umi e mafai ona ou tago ai i le fualaau mo le maʻisuka?

O le fualaau faasaina Siofor 1000, o le faatonuga mo le faʻaaogaina e matua taua tele mo togafitiga lelei o le maʻi, e aofia ai le vaega o biguanides. O le maʻi suka o se gasegase tuga i le tele o tulaga e le faigofie ona mafai.

Ina ia mautinoa le lelei o le togafitiga, e tatau i le tagata maʻi ona suia lelei lona olaga. Ae o le maʻisuka ituaiga II (e le o le insulin-faalagolago), na o suiga i meaʻai ma faamalositino e le lava.Ina ia faʻaleleia le tulaga, o vailaʻau faapitoa e faʻamatalaina i le maʻi, o le tasi o ia Siofor 1000.

O le fualaau faasaina ua faatonuina mo tagata matutua ma tamaiti mai le 10 tausaga. E pei ona taua i le iloiloga, o le fualaau faasaina e masani lava ona faatonuina i tagata gasegase i le tele o meaʻai, pe a le o le masani ai o mea masani o le paʻu o le mamafa e le lava lelei (meaʻai talafeagai, gaoioiga faaletino). I lenei tulaga, o le fualaau oona o le a fesoasoani e faʻaitiitia le lamatiaga o le gaʻo o le suka.

Mo le togafitiga o le maʻisuka i tagata matutua, o loʻo faʻamatalaina Siofor e pei o faʻatasi ma isi vailaʻau faʻatau e faʻaitiitia le maualuga ole kulukose o le toto.

O nei vailaʻau e aofia ai vailaʻau mo le faʻafofoga tautala, faʻapea foi ma inisalini injections. E le gata i lea, ua faatonuina Siofor e aunoa ma nisi fualaau faasaina.

Mo tamaiti, na o le Siofor o loʻo faʻatulagaina e aunoa ma ni faʻaupuga faʻapitoa (sei vagana ai ole inisalini e tatau ai)

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics o fualaau faasaina

O le vailaau faasaina Siofor 1000 e aofia ai biguanides - o se vaega o fualaau oona ua faatonuina mo le maʻisuka e le o le insulin. O le togafitiga o le Siofor o loʻo faʻatatau i le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o lona uiga, e iai sona aʻafiaga.

O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga faigata i itu eseese. Muamua, o le faagasologa o le gaosiga ma le faʻaaogaina o le kulukose mai le gastrointestinal tract ua faʻagesegese. I le taimi lava e tasi, o le faʻaititia o le inisalini (faʻasaina insulin) e faʻaititia.

I le faaopoopo atu, i lalo o le faatosinaga a le Siofor 1000 le faʻaaogaina o le suka e faʻaleleia ai, o le lipid metabolism ua faʻateleina. Faafetai i lenei mea, e le gata e mafai ona faʻaleleia atili le manuia o le tagata maʻi, ae faʻapea foi, pe a manaʻomia, fesoasoani i le paʻu mamafa. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e mafai ona faʻaitiitia ai le manava, lea e fesoasoani foi i togafitiga o le mamafa.

Po o le a lava le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o le fualaau faasaina e fesoasoani i le faaitiitia o le maualuga o triglycerides, cholesterol - i le lautele ma le maualalo.

O le vailaau faʻasaina e maua i na o pepa, ae eseese fesuiaiga e mafai:

  • maʻa masani
  • faʻamalolo faʻamalolo faʻasaoina
  • ata felanulanuaʻi
  • faʻatasi ai ma le vevela.

O pepa uma e i ai le notch mo le vavaeese, faʻapea foi ma le faʻalavelave lavelave.

O le vaega taua o Siofor o le metformin hydrochloride. O le tuufaatasiga e aofia ai foi le dioxide, magnesium stearate, povidone K-25, ma isi. O le tasi papalama e aofia ai le 1000 mg o le mea galue.

O le pusa e ono aofia ai le 10, 30, 60, 90 poʻo le 120 pusa, ae le o falemaʻi uma e faatauina mai uma filifiliga mo le vailaʻau, o lea e le mafai ona maua ai pusa faʻatasi ai ma le aofaʻi tatau o pepa.

O le maualuga aupito maualuga o le fualaau faasaina i totonu o le tino ua ausia i le 2.5 itula pe a uma ona ave le pulu. Laititi le avanoa (mo se tagata soifua maloloina) - e oo atu i le 60%. O le lelei o le fualaau faasaina e tele lava ina fuafuaina i le taimi o le taumafataga mulimuli: o lea, afai e te tago i vailaau i meaʻai, o lona aoga o le a matuia tele.

Metformin hydrochloride e toetoe lava a le mafai ona fusifusia i se popo toto. Mo le faʻasoesa o se mea mai le tino, o le masani e 5 itula ma le gaioiga masani.

Afai ua le aoga a latou galuega, o le maualuga o le metformin i le toto ua tulaʻi mai, talu ona faateleina le taimi e faʻaumatia ai.

Contraindications

E ui i le mea moni o le fualaau faasaina e sili ona taliaina e le tele o tagata gasegase, o loʻo i ai faʻamaoniga mo le aveina o le Siofor 1000.

E le o faʻamalamalamaina le vailaʻau pe afai o loʻo e faʻamaʻi i le vaega galue o le vailaʻau - metformin hydrochloride - poʻo soʻo se isi vaega o le vailaʻau.

Soo se faʻafitauli e mafua mai i le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka e mafai ona avea ma se faʻalavelave.

O nei mea e aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, sili atu le maualuga nai lo le kulūkose masani i le plasma o le toto, faʻamaʻiina o le toto ona o le maualuga o mea o mea leaga (tino o le ketone) e mafua mai i le tino ma isi mea. O lenei tulaga e mafai ona fuafuaina e ala i le ogaoga o le manava o le manava, o le manava malosi, moe, ma le faigata ona manava.

O faatonuga aloaia mo le tagofia o fualaau faasaina ua faailoa mai ai foi isi tulaga ma faamaʻi lea e le fautuaina e ave Siofor 1000:

  1. Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o se tulaga ogaoga, o se taunuuga o le solia o le gaioiga o gaʻo, i le i ai o faʻamaʻi pipisi, faatasi ai ma le leiloa o se aofaiga tele o le vai ona o le vomiting, maʻi manava, maʻi faʻasalaga,
  2. Folasaga i le taimi aʻoga o le eseesega e faʻavae i le iodine. O lea vailaau e faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le suʻega x-ray.
  3. O faamai ma tulaga na afaina ai le okesene - o le solia o le loto, mafatia i se taimi puupuu ao le i tofiaina le fualaau faasaina, o le fatu o le fatu, faamaʻi totoga, fatu fatu fatuga, fatuga, gase le ate,
  4. Alcoholism / ava malosi.

E aofia ai foi ma le faʻasaʻoina:

  • gasegase o le maʻisuka (poʻo se tulaga na tupu muamua),
  • ketoacidosis
  • matelaina meaai (itiiti ifo i le 1000 kcal / aso),
  • tausaga o tamaiti (e oo i le 10 tausaga),
  • taotoga lata mai po o manua,
  • anapogi ma le maʻisuka ituaiga 2,
  • faamutaina o le gaosiga o le gaosiga o le inisalini.

Afai e tulaʻi mai nisi o nei tulaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ina ia mafai ai ona ia faʻatuina se isi fualaau.

O se faʻasesega malosi i le ave o fualaau faasaina o le taimi o le maʻitaga ma le lactation.

Mo togafitiga i lenei tulaga, e faʻaaogaina ai vailaau faʻasolosolo insulin.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Ina ia ausia le manaʻoga e manaʻomia, e tatau ai i le faagasologa o togafitiga ma le Siofor 1000, ia mulimuli i faatonuga mo le faʻaaoga tatau lelei.

O le vailaau o le vailaau faʻasaina e tuʻuina taʻitasi mo tagata maʻi taitasi, e fuafua i le toto sugar content, ona toe fetuunai lea.

I le amataga o togafitiga, e le sili atu i le 1 g o Siofor (500 poʻo le 850) e masani ona faʻataʻitaʻiina. A maeʻa lenei mea, o le vaiaso faʻapitoa e faʻateleina i vaiaso uma i le 1.5 g, e fetaui ma le 3 papalama o Siofor 500 poʻo le 2 pusa o Siofor 850.

Mo le fualaau faasaina Siofor, o le 1000 mg i le averesi ua manatu e mai le 2 g (o lona uiga o le 2 papa), ae le sili atu i le 3 g (3 papa) i le averesi e pei o se masani masani.

Ina ia mafai ona sili atu ona aoga le papa maʻalaʻau, e tatau ona mulimulitai i faatonuga o loʻo tuʻuina atu i faatonuga mo le fualaau faasaina.

E tatau ona ave Siofor i meaai. O pusa e le tatau ona vela pe ulaina. Ae, inu tele vai.

Afai e manaʻomia ona e sili atu ma le tasi le papalama o Siofor mo le aso, ona fautuaina lea e vaevaeina i le 2 poʻo le 3 vaega tutusa ma ave taʻitasi se taumafataga. Faʻamatalaga misia fualaau e le tatau ona toe faʻaleleia i mea o loʻo taua i lalo, ave faʻalua o fualaau faasaina.

O le umi o le togafitiga ma le fesoasoani a le fualaau faasaina Siofor ua fuafuaina e le fomaʻi.

E pei ona taʻua, Siofor e matua faʻasaina i le taimi o le maitaga, lactation. Talu ai e leai se faʻamatalaga saʻo ile falemaʻi, e le o faʻamaonia le fualaau mo le togafitiga o le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka i tamaiti.

I le faaopoopo atu i le togafitia o le maʻisuka, Siofor e faʻatagaina oe e vave alu ese le mamafa. Ae i le leai o se ituaiga o loʻu maʻisuka, afai o le fualaau faasaina e tatau ona faʻaaogaina na o le mamafa o le paʻu, e tatau ona e maua se manatu lelei pe faapefea ona ave Siofor i lenei mataupu. E leai se tulaga e tatau ona e sili atu i le laʻititi le fua o le 0.5 pauna Siofor 1000.

I le taimi o le paʻu o le mamafa, e taua le mulimuli i se taumafataga ma faʻateleina le gaioiga faaletino. Afai ei ai soʻo se itu, e fautuaina e taofi le tagofia o fualaau faasaina.

Faʻaauau pea le ave o Siofor mo le leiloa o le mamafa e le silia le 3 masina.

Aafiaga aʻafiaga

E pei lava o isi fualaau faasaina, i nisi tulaga, Siofor 1000 e mafai ona mafua ai aafiaga eseese, e ui lava e seasea ae e le mo tagata uma e tago i lenei fualaau faasaina.

O le tele o taimi, e tupu ona o le tele o le faʻatagaina ole vailaʻau.

Faatasi ai ma le tele o taimi e masani ai, o itu taua e lua e iloagofie - o le gasea, ogaoga ogaoga po o le le fia ai, manava manava, suiga i lagona o le tofo.

O aʻafiaga aʻafiaga o Siofor e masani ona tupu na o le amataga o togafitiga ma lenei vailaʻau. E masani lava ona latou pasi e aunoa ma se togafitiga faapitoa pe a mavae sina taimi. Ina ia aloese mai le faʻaalia o ia faailoga, e tatau ona matua matauina le fua o loʻo faʻasinoina i faatonuga aloaia mo le fualaau faasaina.

Ole fua fautuaina o le vailaau faasaina e tatau ona vaevaeina i le 2-3 inumaga. Afai, mulimuli i mea uma e manaʻomia, e le faʻaumatia faailoga, e tatau loa ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

O aʻafiaga sili atu ona matuia e seasea ona tupu:

  1. Paʻu paʻu, vevela, ita.
  2. Faʻasaga i tua o le tagofia o fualaau faasaina, o le le atoatoa o le vaitamini B12 e mafai ona tupu ona o le measina megaloblastia (leai o sela mumu),
  3. O faʻafitauli eseese ole gasegase, mo se faʻataʻitaʻiga, lactate acidosis - faʻamaʻiina o le toto i lalo o le malosi o le lactic acid. O faʻamaoniga o le lactic acidosis e talitutusa ma aʻafiaga sili ona masani (manava, vomiting, tiga o le tino). Ae a mavae ni nai itula, o le tele o faailo ogaoga o le maʻi e aliali mai (vave le manava, maso o le maso ma le gaogao, le iloa o le mafaufau, masalo foi).

E seasea lava, o se suiga i le tulaga o le ate ua mataituina: o se taunuuga e le masani ai o le ate, suega o le hepatitis, faatasi ai ma le jaundice (pe leai foi). O le tele o taimi, faʻatasi ai ma le faalēaogāina o Siofor, o aʻafiaga uma e mou atu i se taimi puupuu.

E i ai ni nai itu o aʻafiaga o le ave o fualaau faasaina i tamaiti, o lea o fuainumera i lenei mataupu e le saʻo. O faʻaaliga uma ma lo latou malosi e tutusa ma tagata matutua. Afai ei ai se aʻafiaga a le tamaititi pe a maeʻa le aveina o Siofor e le o taʻua i totonu o faatonuga mo le fualaau faasaina, e tatau ona taʻu atu i le fomaʻi poʻo le fomaʻi e uiga ia i latou.

O le maualuga o Siofor i le maʻisuka e le mafua ai le hypoglycemia (o se faʻaitiitia o le maualuga o le suka). Ae o le lamatiaga o loʻo iai i le maualuga o le lamatiaga o le atinaʻe o le lactic acidosis ma faʻaaliga uma. O le mea lea, e tatau ona taʻu atu i le fomaʻi.

Talu ai o loʻo iai se faʻafitauli ogaoga o le soifua maloloina, o le maʻi e togafitiga i se falemaʻi.

Tau ma fualaau faasaina

E mafai ona e faʻatau le vailaʻau i soʻo se fale talavai. I le taimi lava e tasi, o le tau o Siofor i Rusia i le tele o itulagi e eseese pe tusa ma le 450 ru ma le pusa o fualaau faasaina.

O analogues sili ona taatele o fualaau faasaina o le Formetin, Glucofage, Metformin 850.

I le fesoʻotaiga e mafai ona e maua le tele o iloiloga e uiga i le fualaau faasaina, e le gata mai fomaʻi ma mai i latou ua togafitia mo le maʻisuka.

Ua tuʻuina atu e le au atamamai ni iloiloga e uiga i le Siofor lelei, e pei ona matauina o le vailaʻau e faʻatagaina ai oe e faʻafaigofie le maualuga o le kulukose toto ma faʻaitiitia ai le mamafa, lea e taua mo le tele o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

Ae, e tusa ai ma fomaʻi, e taua le ave faʻamaʻi na o le maʻisuka ituaiga II.

Faatasi ai ma tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka, o le vailaau faʻasaina e sili ona lelei, talu ai o Siofor e fesoasoani e pulea le maualuga o le suka ma e faigofie lava ona faʻaogaina le ola i le maʻisuka ituaiga II.

O i latou na ave Siofor mo le mamafa o le mamafa ua latou fai mai o le fualaau faasaina e maua ai le aoga talafeagai, e fesoasoani e faaitiitia ai le fiaai, ma le isi, ua faatauina atu i se tau talafeagai. Ae peitaʻi, a maeʻa le meaʻai, e vave ona toe foʻi le mamafa. I le faʻaopoopoga, o aʻafiaga o aʻafiaga e pei o le faʻaitiitia o le mea e maua ai le meaʻai. O lenei tusiga o le a faʻaauau pea le autu o le Siofor i le maʻisuka.

Faʻailoa lau suka pe filifili se kenera mo fautuaga. Suʻeina. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

Siofor 1000 mo togafitiga ma le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2

O Siofor 1000 o se tasi lea o fualaau sili ona aoga mo togafitiga ma le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2.
O le vailaau e fesoasoani i le faaleleia o triglycerides ma le cholesterol i le toto, e faaitiitia ai le lamatiaga o le fatuina o fatu ma vascular diseases, ma fesoasoani e faaitiitia le mamafa o le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le maʻi suka o le insulin-tutoʻatasi mo le gaselase ma togafitiga lelei, aemaise lava pe a maʻi le maʻi mai le maualuga o le meaʻai, pe afai o le taumafa ma gaoioiga faʻapitoa e faʻatatau i togafitiga e le aoga. E mafai ona faʻaaoga le monotherapy pe faʻatasi ma isi vailaʻau e mafai ona maualalo ai le toto maualuga.

Taua le iloa: faʻamalosiga faʻamalositino e naʻo le fomaʻi e faʻataʻitaʻiina, e faʻavae i luga o uiga o le atinaʻe ma le gasegase o le maʻisuka ma le atinaʻeina o faʻafitauli i lona talaaga!

Contraindications Siofor 1000

  • Ituaiga 1 maʻisuka. E talia le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻatasi ma lenei ituaiga o maʻisuka pe afai o loʻo i ai le tele o le maʻisuka,
  • Afai o le pancreas e le faʻapipiʻiina le inisalini masani i le maʻisuka ituaiga 2,
  • Maʻi faʻamaʻi, maʻisuka ketocidosis,
  • Vaʻaia o le ate,
  • Faʻafitauli o le respiratory
  • Faʻafitauli i le cardiovascular system,
  • Anemia
  • Faʻaaliga iloga o faʻalavelave faʻapena e aʻafia ai le talaaga o maʻi o le maʻisuka (fatu faʻafuaseʻi, tulaga teteʻi),
  • Manua
  • Togafitiga
  • Alcoholism
  • O le maʻitaga ma mulimuli ane le lactation,
  • O se meaai malosi, maualalo-kalori,
  • Tausaga a tamaiti
  • Faʻailoga a tagata taʻitoʻatasi ma faʻamaʻi i le vailaʻau ma ona vaega.

Faiga faʻapolopolo

Siofor o loʻo avanoa i le laulau e faʻaaogaina tautala. Faʻasologa o le 250 mg, 500 mg, 850 mg ma le 1000 mg.

O le tau o le sui o le hypoglycem Siofor e ese mai 220 rubles. e oo atu i le 500 rubles, e fuafua i mea o loʻo i totonu o le metformin i le laulau (faʻaalia e numera o le igoa).

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

O le autu o le togafitiga Siofor o metformin. O vaega faaopoopo, o laupepa taʻitasi e aofia ai le macrogol, le kilokoni dioxide, ma isi mea faʻapitoa.

Talosaga faʻaoga

E mafai ona tuʻuina Siofor pe a talafeagai ma le inisalini. Ole fesuiaiga mai se tasi o sogasoga o le hypoglycemic i le isi e tatau ona tupu pe a maeʻa le faalēaogāina o fualaau muamua. Faatasi ai ma le taumafa tutusa ma le faʻaaogaina o le ava malosi, o le atinaʻeina o le siako lactic acid e mafai. O le aoga o le fualaau faasaina ua faaitiitia i le tuufaatasi ma fualaau oona.

E tatau ona faʻaaoga Siofor ma le faʻaeteete poo le faʻamaʻaʻaina atoatoa i mataupu nei:

  • i le togafitiga o tagata matutua (mai le 60 tausaga),
  • i sauniuniga mo taotoga ma pe a maeʻa taotoga,
  • faʻatasi ma x-ray diagnosics.

Toto maualuga Siofor e le fautuaina mo le maʻisuka e aafia i galuega faigata faaletino, faapea foi ma avetaavale. O le faʻaaogaina o le Siofor e gasegase ma le ovary polycystic e manaʻomia ai muamua le faʻatagaga mai le fomaʻi aoga. I le vaitau o togafitiga, e mataituina ai le ate, fatu, ma gaʻo.

Faʻaiʻuga

O Siofor e faasino atu i vailaʻau oona e mafua ai faʻalavelave i le mea o le meaʻai. O le fualaau faasaina e faaosofia ai foi le tali atu i le tino. I le amataga o togafitiga ma se vailaʻau, o gasegase e matauina le foliga mai o se tofo masini i totonu o le vavagana o waha.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

  • fomaʻi o le mafaufau (faʻalavelave, leai se manaʻo, manava manava),
  • tiga o le manava
  • fulafula
  • hyperemia,
  • paʻu o paʻu, vevela.

E seasea, e mafai ona tupu le anemia. O maʻi gasegase e alu na o latou, e le manaʻomia se togafitiga faʻaopoopo.

Faʻasalaga

O le lamatiaga o le faʻalavelave maualuga o le mafai lea o le hypoglycemia.

O le pa'ū mataʻutia o le kulukose e faʻaalia ai ia lava i foliga o faʻamaoniga mai le digestive, cardiovascular, autonomic / central nervous system ma organs of vision:

  • o loo i ai se lagona malosi o le matelaina,
  • afu le afaina
  • taʻavale
  • popolega
  • Tachycardia
  • tetete gatete
  • gaogao
  • tiga o le ulu
  • tautalaga faigata, le mautonu le malamalama,
  • toʻalua i mata, vaʻavaʻai vaaiga,
  • i tulaga ogaoga, o se hyaglycemic coma e tupu.

I le maʻisuka ma le toilalo o le ate, o le avea o biguanides e mafai ona faʻaosofia ai le atinaʻe o le lactic acid (lactic coma). E vave ona atiaʻe le faʻalavelave, e aunoa ma se faʻamuamua. Faʻaititia le faʻaalia o le siaki acidosis e ave ai le glucose (suka).

  • le le fiafia
  • tiga o musika
  • faʻafitauli faʻapitoa
  • tiga i tua o le sternum
  • manava manava
  • leai se mafaufau.

I le lactic acid coma, e leai se ketoneemia ma

I le maʻisuka ma le toilalo o le ate, o le avea o biguanides e mafai ona faʻaosofia ai le atinaʻe o le lactic acid (lactic coma). E vave ona atiaʻe le faʻalavelave, e aunoa ma se faʻamuamua. Faʻaititia le faʻaalia o le siaki acidosis e ave ai le glucose (suka).

  • le le fiafia
  • tiga o musika
  • faʻafitauli faʻapitoa
  • tiga i tua o le sternum
  • manava manava
  • leai se mafaufau.

Faʻatasi ma lactic acid coma, e leai se ketoneemia po o le manogi o le acetone.

Suauu-faaitiitia o fualaau faasaina ma se aafiaga talitutusa: Glucofage, Metformin, Formmetin ma isi vailaau o loo i ai le metformin hydrochloride e avea o se vaega galue. O vailaau i lenei vaega e tutusa lava aafiaga o le falemaʻi. O le faufautua o le filifilia o se vailaʻau e faʻatinoina i le tagata lava ia, i le mafaufau i le lamatiaga o le maʻi ma faʻaleagaga.

Fomaʻi iloilo

E fautuaina e le Endocrinologists le faaaogaina o fualaau mo lona faamoemoe faamoemoeina o se hypoglycemic. Siofor togafitiga o le meaʻai, e pei o se faʻamaʻi faʻamaʻi, e fautuaina naʻo tagata mamaʻi e iai se talaʻaga o le maʻisuka.

Mikhail Sergeevich, endocrinologist:

Sa galue lelei Siofor i togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. Ae o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o faʻafitauli e le mafai ona faʻaaogaina e tagata gasegase i le cholelithiasis, le faʻasologa o le tino, ma le maʻi pancreatitis ma le lisi atoa o pathoces. Pe a fuafua se maʻitaga, e lelei foi le lafoai o lenei fualaau. O le mea lea, o lona faʻamalositino faʻaaoga e matua faatapulaaina.

Alexander Konstantinovich, dietitian:

E masani ona talosagaina i latou e faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le Siofor, faapea foi ma isi vailaau faufautua e faavae i le metformin mo le tele o meaʻai. Ou te le fautuaina lenei fualaau faasaina i aʻu tagata gasegase e le maua le maʻisuka. Faʻasaga i tua o lona faʻaaogaina, o le faʻaitiitia o le manava ua mataituina, ae o lenei aafiaga e mou atu vave lava pe a uma le faʻamavaeina o fualaau. E le mafai ona faʻaaoga pea lenei mea faigaluega. Tele naua faafitauli. Siofor e na o le maʻisuka e talafeagai.

Tala o le Maʻisuka

Faʻatau fua Siofor 850 e faʻaititia ai le suka. I le taimi muamua na i ai faafitauli ma le manava, ae na amata ona ia toleniina lenei vailaau masani. Faʻamalie i se tau maualalo. Na ou faitau i ai i nei fualaau aina e mafai foi ona aveesea le mamafa. Ae o lenei ua ou le matauina se taunuuga faapitoa. O le mea leaga o le i ai o se vaitau o tausaga ma e le tatau ona taliaina e tagata matutua. E tele faʻamaʻiloga. E talafeagai le faia tonu e tusa ai ma faatonuga ma a maeʻa ona feutagai ma se fomaʻi.

Sa ou taumafai i le tele o fualaau o le maʻisuka eseese. E oʻo mai i le taimi nei ua ou tu i le Siofor 1000. O le vailaau e galue, ae e masani ona lapatai mai le fomai e uiga i aafiaga eseese e mafai ma o le fua na ia faatonuina ia te au e tatau ona matauina. Ua ou faalogo e uiga i le gau o le mamafa, ae ou te le talitonu moni lava e mafai ona e aveesea le mamafa mai nei fualaau. O le mea autu mo au o le fesoasoani lea mai le maʻisuka.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Siofor 1000 mo le gau o le mamafa: iloiloga, faatonuga mo le faʻaaogaina o le gau o le mamafa ma le auala e ave ai?

Ae paga lea, o le toʻatele o tagata i aso nei o le mamafa. I le faaopoopo atu i le mea moni o isi pauna e sili ona faigata ma faʻatapulaaina se tagata, latou te aʻafia ai foi lona soifua maloloina.

O le mea e lelei ai, o le asō ua tatou maua ai le tele o vailaʻau eseese e fesoasoani i le tau faasaga i isi pauna ma faʻavaveina ai le faagasologa o le leiloa o le mamafa. O se tasi o ia Siofor 1000.

Siofor 1000 - o le a le mea e faʻaaogaina?

E tele taimi e faʻaaoga ai lenei vailaʻau:

  • Maʻisuka e faʻaitiitia le toto suka.
  • E aoga tele le mea faigaluega i le faʻaitiitia o le mamafa. I le uma, o le toʻatele o tagata e maua i le maʻisuka e afaina i le mamafa o le mamafa.
  • E fesoasoani i le faʻaleleia o le toto triglycerides ma le cholesterol. Faitau e uiga i fuamalama maualalo o le cholesterol iinei.
  • e faʻaititia ai le lamatiaga o le fatuina o fatu ma faʻamaʻi pipisi.

Siofor 1000 mo gau gau - iloiloga

  1. Marina: O aʻu o le maʻisuka ituaiga 2. O le a ou taʻu atu ia te oe ma le faamaoni, e le gata i le maʻi, ae ou sili atu foi ona vave. I le lima tausaga talu ai, na mamafa loʻu mamafa i le 70 kilokalama, o le mea aupito itiiti lea o loʻu mamafa, i le taimi nei ua mamafa loʻu 95. Mo au, o se mea leaga lenei. O le mea na ou le faia lava ina ia le maua ai le mamafa.

Ma o le mea sili ona taua, ou te faʻaauau pea ona lelei atili, ma e 95 foi e le o le tapulaʻa mo aʻu. O le taimi lava na ou saofafai ai i se fusi i laʻu fomaʻi e toe talanoa ma ia e uiga i loʻu mamafa. Sa nofo i lalo se tamaitai i autafa o aʻu, matou te talanoa, ma sa ia taʻu mai ia te aʻu ua vave ona sau ia te ia i le faafitauli e tasi e pei o aʻu. Sa ia faatonuina o ia e ave Siofor 1000.

Ina ua maeʻa le tolu masina o le faʻaleleia lelei o lenei vailaʻau, na maumau ai lona 7 kilokalama ma amata ona lagona lelei. Na ou sau i le fomaʻi e le mo fautuaga, ae mo se taimi atofaina. I le mataupu faavae, na te le tetee i ai ma na faatonuina foi le Sole 1000 ia te au. Ina ia taʻu atu ia te oe le mea moni, ou te matua fiafia i le taunuuga. O le mea moni, i le taimi muamua, o sina mea itiiti ma le pogisa i mata, ae lua vaiaso mulimuli ane na pasi.

Ua ou leiloa 6 kilokalama ma ua ou galue malosi ia te aʻu. Na ou maua ai se uunaiga mo le lumanaʻi. Ou te fautuaina. Oksana: Ou te le maua se lagona manino o lenei vailaau e pei o le failauga talu ai, ae sa ia fesoasoani foi ia te au. Na o le pau lava le mea na tigaina ai loʻu maʻi manava i le masina. Na tuli ese aʻu i fafo mai se pu. Na ou mafatia, e le mafai ona ou galue masani ma faia soo se mea. Ae leiloa le mamafa.

Tulu manaia. Ina ua maeʻa le masina, ona taofi loa lea o le manava o le manava ma ua tumau pea le taunuuga. O nei kilosese leaga sa faigata ia te au, ae o le taunuuga na aoga. Afai e mafai ona ou 'ai, ona tatau loa lea. Sergey: Ou te mafatia foi mai le maʻisuka ituaiga 2 ma le mamafa tele. O le asō, o loʻu mamafa e sili atu i le 120 kilokalama, o se mea faʻafefe lea mo aʻu.

Ae talu ai nei, na ou alu ai i le fomaʻi mo se fesoasoani. Na ia faatonuina foi Siofor 1000 ia te aʻu. Na ou aveina mo se masina i le taimi nei, lea e mafai ona ou taʻuina atu ia te oe: o aafiaga i le itu na matua aafia ai loʻu ola maloloina ma loʻu olaga, ae na amata ona ou le toe mamafa. Ua i ai i le vaiaso ua faigofie ona ou le maua le tolu kilokalama, ma i le lona fa lona fa. Na o le pau lea o le mea na ou fiafia ai.

Na matua tiga loʻu ulu, na amata ona pogisa i oʻu mata, ma o nisi taimi ou te le mautonu lava. Ioe, e sili atu le le maua o le mamafa e ala i isi metotia, ae e le mafai ona ou faia se eseʻesega.

Siofor 1000 - faatonuga mo le faʻaaogaina mo le gau o le mamafa

Talu ai o lenei vailaau o se vailaau malosi, e tatau ona faia na o le faatonuina e se fomaʻi. Ae afai e te filifili e ave Siofor na o oe, ona e leʻi amataina, ia e faamasani i itu uma e mafai ona tupu.

Siaki le mamanu ia malamalama pe afai e te maʻi i se tasi o vaega ma e masani ona e faitauina le faʻailogaina (atonu e le tatau ona e tago i ai).

  1. E fautuaina e ave le vailaau pe a uma ona 'ai. Ua faia lenei mea ina ia taofia le lagona o le vaivai ma faaititia uma lagona le lelei mai lona faaaogaina.
  2. Ole fua muamua o lenei vailaʻau mo se tagata matua o le afa o le laulau tasi i le faalua i le aso. A maeʻa le 10-15 aso o le faʻaaogaina, o le fualaau o le fualaau faasaina e faʻalagolago i le avega.
  3. Ole fua pito i maualuga o le Siofor 1000 o papa e tolu i le asoe matua tele naua.
  4. Amata ona faʻaaoga Siofor e tatau ona lafoina. O le a sese le ave le tele o fualaau oona mo vave vave.

Le lelei ma le le lelei o le aveina o Siofor 1000 mo le gau o le mamafa

O le lelei o lenei vailaʻau o:

  • Mo se taimi puupuu e faʻafaigofie ai le maualuga o le kulukose i le toto o le maʻi.
  • Faʻaleleia lona pa'ū mamafa.
  • E le toe lagona e se tagata se lagona faifaipea o le fiaaai.
  • O le manava ua faʻaitiitia ma ina ia faamalieina lona manava, o sina vaega itiiti o le a lava mo ia. O le mea lea, o le a amata ona gau le mamafa o le tagata i le taimi lava lea ma faʻasaʻo lona tino o le faʻafefe o pauna.

O le mea moni, faʻatasi ai ma i latou e ave Siofor 1000 mo le gau o le mamafa, o le iloiloga e feteʻenaʻi. O nisi ua faamalieina i le taunuuga, ae o nisi, a le o lea, aua le fautuaina lenei vailaau.

O lona togi autu o aʻafiaga itu. O aʻafiaga uma lava o lenei fualaau faasaina e naʻo le tagata lava ia. O le mea lea, o le a latou aloese ai i se tasi, ae o le a mafua ai le le fiafia tele i se tasi. E faʻalagolago i le tino o le maʻi.

O le mea lea, o le Siofor 1000 e tatau ona naʻo le maeʻa ai o faʻamatalaga ma faʻamatalaga. I se tulaga aoao, e mafai ona e le maua le mamafa i lenei auala, ae pe tatau ona e faʻaogaina lenei metotia e mo oe.

Siofor - itu aʻafia

O nisi nei o latou:

  • Malosiaga o le le malamalama ma i tulaga ogaoga o le au.
  • Tausiga le tumau ma le vomiting.
  • Sensitivity i le tele o manogi. Gag faafoliga i mea manogi.
  • Tatala.
  • Tatala
  • Faʻatau ma le ita o le manava.

O le mea e leaga ai, Siofor 1000 o loʻo i ai le tele o aʻafiaga ogaoga, ona o se vailaʻau malosi.

Contraindications Siofor 1000

I le faʻaopoopoga i se numera tele o aʻafiaga e le lelei, o lenei vailaʻau faʻateleina foi se lisi sili atu o le faʻasaʻo. O nisi nei o mea sili ona taua:

  • E faʻasaina le ave o le maʻisuka Siofor 1000 ituaiga 1.
  • E le fautuaina foi e ave lenei vailaʻau mo faʻamaʻi faʻamaʻi o le ate ma fatuga.
  • Faʻatasi ma faʻamaʻi pipisi o le tino ma le tino.
  • Tumama ma le kanesa.
  • Ina ua uma se taʻaloga talu ai nei. I le uma, o le tino i le taimi nei e sili atu ona faigofie i faʻamaʻi pipisi.
  • I le togafitiga o le ava malosi.
  • E faʻasaina le maʻitaga ma le lactating women.
  • Faʻatasi ma soʻo se faʻamaʻi faʻamaʻi i taimi o faigata.

I se tulaga lautele, o se lisi sili lea o le faʻasaʻoina o lenei vailaʻau, lea e tatau ona matua tausisia.

O le mamafa o le mamafa e mafua ai le atinaʻeina o se aofaiga tele o faʻamaʻi le lelei:

  • Taumafa
  • Maʻisuka
  • Maualuga maualuga
  • Thromboembolism.
  • Loto o le fatu
  • Urinary incontinence.
  • Ma e oo lava i le kanesa, e tusa lava po o le a le fefe e teʻi.

E masani lava, o le tosoina oe lava ma le paʻu o le mamafa e le faigofie tele. I le uma, o tagata ua taʻitaʻia le ala sese o le olaga mo le tele o tausaga ma 'ai ai meaʻai leaga. E matua faigata lava le tuʻuina atu o mea uma ma amata ona taʻitaʻia oe i se olaga ola maloloina. O faafitauli mamafa e mafai ona foia ma Siofor 1000.

Siofor 1000: faatonuga mo le faʻaoga, iloiloga

O le Siofor 1000 o se vailaʻau e maua i le vaega o auala e aveesea ai le maʻisuka ituaiga 2 (e le o le inisalini).

O le vailaʻau e maualalo ai le toto suka i tagata matutua, faʻapea foʻi ma tamaiti mai le 10 tausaga (o loʻo mafatia i le maʻisuka ituaiga 2).

E mafai ona faʻaaogaina e togafitia ai tagata mamaʻi i le mamafa o le tino, pe a le lava le taumafa ma faamalositino.Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua fai mai e fesoasoani e faʻaitiitia ai le ono mafai ona faaleagaina le gaʻo o le maʻisuka i le tagata matua o le sili atu o masini.

O fualaau faasaina e mafai ona faʻaaogaina e avea ma monotherapy mo tamaiti mai le 10 tausaga, faʻapea foʻi ma tagata matutua. E le gata i lea, e mafai foi ona faʻaaoga Siofor 1000 faʻatasi ma isi vailaʻau e faʻaitiitia ai le kulukose o le toto. E faatatau i vailaʻau faʻapitoa, faʻapea foʻi ma le inisalini.

O le tele o le faʻasaʻo

E le fautuaina le fualaau faasaina mo le faaaogaina i ia mataupu:

  1. o loʻo i ai le tele o lagona i le mea autu autu (metformin hydrochloride) poʻo isi vaega ole vailaʻau,
  2. i le noatia ma le fai fuafua i le faʻaalia o faʻamaoniga o faʻalavelave i le talaaga o le maʻisuka. E mafai ona avea ma se malosi malosi i le faʻamasinoga o le kulukose i totonu o le toto poʻo le faʻamalosia tele o le toto ona o le faaputuputuina o tino o le ketone. O se faailoga o lenei tulaga o le ai ai le tiga ogaoga i le manava o le manava, manava malosi tele, moe, ma se manogi le masani ai, le manogi le manogi mai le gutu,
  3. ate ma fatu fatu,

Tulaga ogaoga tulaga e mafai ona mafua ai faʻamaʻi fatu, mo se faʻataʻitaʻiga:

  • faʻamaʻi pipisi
  • tele le gau o le vai ona o le vomiting poo le manava,
  • le lava le toto toto
  • pe a tatau ona faʻalauiloaina se vailaʻau faʻatusatusa e aofia ai iodine. Atonu e manaʻomia lenei suʻesuʻega mo suʻesuʻega faafomaʻi eseese, e pei ole x-ray,

Mo na faʻamaʻi e mafua ai le matelaina o le okesene, mo se faataitaiga:

  1. loto vaivai
  2. ua le atoatoa le aoga,
  3. le lava le toto toto
  4. tataʻi fatu faʻafuaseʻi
  5. i le taimi o le inu malosi o le ava malosi, faʻapea foʻi ma le inu malosi.

I le tulaga o le maʻitaga ma le lactation, o le faʻaaogaina o Siofor 1000 e faʻasaina foi. I tulaga faapena, e tatau i le fomaʻi ona suia le vailaau faʻasaina i le inisalini sauniuniga.

Afai e le itiiti ifo ma le tasi o nei tulaga e tupu, e tatau ona e logoina lau fomaʻi.

Faʻaaogā ma fua

O le vailaau faasaina Siofor 1000 e tatau ona faia i le sili ona saʻo lelei e pei ona faatonuina e le fomai. Mo soʻo se faʻaaliga o teteega leaga, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi.

E tatau ona faʻamoemoe tupe faʻapitoa i tulaga taʻitasi taʻitasi. O le tofiga o le a faavae i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. E taua tele lenei mea mo togafitiga o vaega uma o gasegase.

O Siofor 1000 o loʻo faʻapipiʻi i le laulau. O laulau taʻitasi e ufiufi ma e aofia ai le 1000 mg o le metformin. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻamalologa o lenei fualaau faasaina i le ituaiga o pusa o le 500 mg ma le 850 mg o vailaʻau i totonu taʻitasi.

O togafitiga nei o le a aoga pe a aiaia:

  • o le faʻaaogaina o le Siofor 1000 o se vailaau tutoatasi,
  • tuufaatasiga o togafitiga faatasi ai ma isi vailaau e mafai ona tuuitiitia ai le toto (i tagata matutua),
  • faʻatasi ai ma le insulin.

Tagata matutua matutua

O le masani muamua o le tui o le Coated table coated with table table (o lenei mea e fetaui i le 500 mg o le metformin hydrochloride) 2-3 taimi i le aso poʻo le 850 mg o le vailaʻau 2-3 taimi i le aso (o se faʻasologa ole Siofor 1000 e le mafai), faatonuga mo le faʻaaoga e manino ona faailoa mai.

A maeʻa le 10-15 aso, o le fomaʻi o le a fetuutuunai le fua talafeagai e fuafua i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le a faasolosolo malie, o le a faateleina le tele o fualaau faasaina, lea e avea ma ki mo le faapalepaleina atili o le fualaau faasaina mai le masini vai.

A uma ona faia fetuunaiga, o le a avea le fualaau e pei ona taua i lalo: 1 le laupapa Siofor 1000, faʻapipiʻi, faalua i le aso. O le fuainumera ua faailoaina o le a tutusa ma le 2000 mg o le metformin hydrochloride i le 24 itula.

Le fua faatatau aupito maualuga o aso taitasi: 1 le papalama Siofor 1000, ufiufi, faatolu i le aso.O le voluma e tutusa ma le 3000 mg o metformin hydrochloride i le aso.

Tamaiti mai le 10 tausaga

O le fua masani o le fualaau faasaina e 0.5 g o se laupepa ua uma ona ufiufi (o le a tutusa ma le 500 mg o le metformin hydrochloride) 2-3 taimi i le aso poo le 850 mg o le vailaau 1 taimi i le aso (e le mafai ona maua se togafitiga).

A mavae le 2 vaiaso, ole a fetuunai e le fomaʻi le fualaau talafeagai, e amata mai i le faʻamasinoga o le kulukose i totonu o le toto. O le a faasolosolo malie, o le a faateleina le volume o le Siofor 1000, lea e avea ma ki i le faapalepale lelei o le fualaau faasaina mai le gastrointestinal tract.

A uma ona faia ni fetuunaiga, o le a avea le fua faatatau e pei ona taua i lalo: 1 laupapa, ufiufi, faalua i le aso. O lea ituaiga e tutusa ma le 1000 mg o metformin hydrochloride i le aso.

O le aofaʻi maualuga o le gaosiga galue o le 2000 mg, lea e tutusa ma le 1 papalama o le ata Siofor 1000.

Faʻatonuga Faʻaleagaina ma le Faʻasalaga

E pei lava o soo se fualaau faasaina, e mafai e Siofor 1000 ona tupu ni faʻafitauli matuia, ae e mafai ona amata ona latou atinaʻe mamao mai tagata uma e tagofia fualaau.

Afai ua tupu tele le vailaʻau, ona i ai lea i se tulaga e tatau ona e sailia vave se fesoasoani faafomaʻi.

O le faʻaaogaina o le tele o voluma e le mafua ai le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto (hypoglycemia), peitaʻi, ei ai le maualuga o le faʻavaveina o le toto o le tagata maʻi i le lactic acid (lactate acidosis).

I soʻo se tulaga, e manaʻomia tele togafitiga faafomaʻi faʻamaʻi ma togafiti i togafitiga.

Fegalegaleaiga ma nisi fualaau faasaina

Afai o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina, o le mea lea i lenei tulaga e taua tele le logoina o le fomaʻi e uiga i na vailaʻau uma na faʻaaogaina e tagata gasegase i le maʻisuka seia oʻo mai talu ai nei. E tatau ona taua ni fualaau oona e sili atu i luga.

Faatasi ai ma le togafitiga Sifor 1000, o loʻo i ai se avanoa o ni paʻu faʻafuaseʻi i le suka o le toto i le amataga o togafitiga, faapea foi ma le maeʻa o isi vailaʻau. A o faagasolo lenei vaitaimi, e tatau ona mataʻituina ma le totoʻa le faʻatonu o le kulukose.

Afai e sili atu ma le tasi o fualaau o loʻo mulimuli mai, e le tatau ona le amanaiaina e le fomai:

  • corticosteroids (cortisone),
  • nisi ituaiga vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina i le maualuga o le toto maualuga poʻo le le lava o le gaʻo o le fatu,
  • togafitiga faʻaaoga e faʻaitiitia ai le toto (diuretics),
  • fualaau oona mo le aveeseina o le maʻi fula (bronchial asthma) (beta sympathomimetics),
  • vailaau eseese e aofia ai iodine,
  • vailaau oona e iai vailaʻau,

E tāua tele le lapatai o fomaʻi e uiga i le faʻaaogaina o nei vailaʻau e ono aʻafia ai le gaioiga o fatugaʻo:

  • vailaʻau e faʻaitiitia ai lou toto,
  • fualaau oona e faʻaitiitia ai faʻamaʻi o vailaau faʻamaʻi pipisi o le tino poʻo le rheumatism (tiga, fiva).

Vaega o le faʻaaogaina o fualaau faasaina Siofor 1000

E le lava, pe a faʻaaoga le Sifor 1000, o le aʻafiaga o le faʻamalosia vave o le faʻamalolo o le toto e le lactic acid e mafai ona atiaʻe. O lea ituaiga gaioiga o le a taua o le lactate acidosis.

E tupu lenei mea i ni faafitauli ogaoga i le gaioiga o fatugaʻo. O le mafuaaga autu mo lenei mea o se faʻafitauli le manaomia o le metformin hydrochloride i le tino o le maʻisuka, o faatonuga mo le faʻaaogaina saʻo e taʻu mai ai lenei manatu.

Afai e te le faia ni metotia talafeagai, ona i ai lea o se maualuga maualuga o se siama, o se maʻi o le maʻisuka e atiina ae.

Ina ia faaitiitia le lamatiaga o le faatupuina o le fomaʻi, e tatau ai ona matua amanaʻia uma le faʻamaoniga i le faʻaaogaina o le Siofor 1000, ma ia aua foʻi nei galo le tausisia o le fualaau fautuaina e le fomai.

O faʻaaliga o le acidosis lactic e mafai ona tutusa ma aʻafiaga o le metformin hydrochloride mai le faʻaogaina o le tino:

  • manava manava
  • tiga matuitui i le manava o le manava,
  • toe faʻaluaina
  • taʻavale

E le gata i lea, i le gasologa o ni nai vaiaso, atonu e maua ai le tiga i musele po o le manava vave o le manava. O le galo o le malamalama, faʻapea foi ma le coma, e mafai foi ona tupu.

Afai e tupu nei faailoga, ona tatau lea ona faamutaina le fualaau faasaina ma saili fesoasoani faafomaʻi vave. E i ai tulaga pe a manaʻomia togafitiga ile falemaʻi.

O le mea autu autu o le vailaʻau Siofor 1000 ua tumu i fatugaʻo. I le mafaufau ai i lenei mea, aʻo leʻi amataina togafitiga, e tatau ona suʻesuʻe le setete o le okeni. E tatau ona faʻatinoina suʻesuʻega ia le itiiti ifo ma le 1 le taimi i le tausaga, ma pe afai e tele naua se manaʻoga.

Vaʻaia ma le totoa le galuega o fatuga i ia tulaga:

  • Onosaʻi tausaga e sili atu i le 65
  • i le taimi lava e tasi, na faʻaaogaina fualaau faasaina lea e mafua ai se aafiaga leaga i le gaioiga o fatugaʻo.

O le mea lea, e tatau ona e taʻuina i le fomaʻi uma vailaʻau uma ua ave, ma faitau ma le faʻaeteete faatonuga mo le faʻaaogaina.

I le noatia ma le fai fuafua i le faʻaofiina o se sui soʻotaga e aofia ai iodine, o loʻo i ai se avanoa e toe faʻaaogaina ai le tino. E mafua ai ona solia le excretion o le mea galue o le vailaʻau Siofor 1000.

Ua fautuaina e fomaʻi le taofi o le faʻaaogaina o le fualaau faʻasaina Siofor 1000 i le lua aso ao leʻi oʻo i le faʻataʻitaʻiga x-ray poʻo isi suʻesuʻega. O le toe amataina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e amata i le mavae ai o le 48 itula talu ona tuʻuina le tasi.

Afai o se togafitiga togafiti fuafuaina ua faʻataʻitaʻiina e faʻaaoga ai le faʻamaʻi lautele poʻo le faʻamalasea o le toto, ona faʻaaogaina loa lea o le Siofor 1000. E pei o mataupu muamua, ua faalēaogāina le vailaʻau i le 2 aso ao lei faia le togafitiga.

E mafai ona e faʻaauau pea pe a uma le toe faʻaleleia o meaʻai pe leai foi le vave nai lo le 48 itula i le maea ai o le taotoga. Ae ui i lea, ao le i tatau i le fomai ona siaki fatuga. E le gata i lea, e taua le mataʻituina o le galuega o le ate.

Afai e te inuina le ava malosi, o le aʻafiaga o se paʻu mataʻutia i le kulukose ma le atinaʻeina o le siako acidosis e tele taimi faʻaatele. I le silasila i lenei mea, o le vailaʻau ma le ava malosi e matua le fetaui.

Sauniuniga saogalemu

I le taimi o togafitiga faʻatasi ai ma le sauniuniga a le Siofor 1000, e tatau ona tausisi i se faiga masani o mea taumafa ma faʻaeteete i le faʻaaogaina o meaai gaʻo. E taua le 'aiina o mea taumafa ma le maualuga o le manava i le mea e gata ai:

Afai oi ai i le tagata maʻi se talafaasolopito o le mamafa o le mamafa o le tino, ona tatau lea ona e pipii atu i se meaai faapitoa-calorie. E tatau ona tupu lenei mea i lalo o le silasila vavalalata a le fomaʻi aoga.

Ina ia siaki le ala o le maʻisuka, e tatau ona e suʻeina e le aunoa se suʻega toto mo le suka.

Siofor 1000 e le mafai ona mafua ai le hypoglycemia. Afai e faʻaaoga faʻatasi ma isi fualaau oona mo le maʻisuka, e mafai ona faateleina le maualuga o le pa'ū i le toto kulukose. O loʻo matou talanoa e uiga i le inisalini ma le sulfonylurea.

Tamaiti mai le 10 tausaga ma le tupulaga talavou

A o leʻi faatonuina le faʻaaogaina o le Siofor 1000 i lenei vaitausaga, e tatau i le endocrinologist ona faʻamaonia le i ai o le maʻisuka ituaiga 2 i le tagata maʻi.

O togafitiga faʻatasi ai ma le fesoasoani a le fualaau faasaina e faia i le fetuutuunaiga o le taumafataga, faʻapea foi ma le fesoʻotaʻiga o le faʻaogaina masani o le tino.

O se taunuuga o suʻesuʻega faafomaʻi e tasi le tausaga, o le aʻafiaga o le eletise autu o le Siofor 1000 (metformin hydrochloride) i luga o le tuputupu aʻe, atinaʻe, ma le laumua o tamaiti e leʻi faavaeina.

I le taimi nei, ua le toe faia ni suʻesuʻega.

O le faʻataʻitaʻiga e aofia ai tamaiti mai le 10 i le 12 tausaga.

Faatonuga faapitoa

O le Siofor 1000 e le mafai ona aʻafia le malosi e faʻamalosi ai le aveina o taavale ma e le afaina ai le tulaga lelei o auaunaga.

I lalo o le tulaga o le faʻaaogaina faʻatasi ma isi vailaʻau mo le togafitiga o le maʻisuka (insulin, repaglinide or sulfonylurea), atonu o le a solia le malosi e ave ai taavale ona o se faʻaitiitia o le totoga o le kulukose o le tagata maʻi.

Siofor 1000 mo le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2

Taua le iloa: Siofor 1000 ua na o le pau lea o fualaau faasaina e mafai ona faʻaaoga e puipuia ai le maʻisuka ituaiga 2!

Ioe, o le auala aupito sili e puipuia ai lenei maʻi ogaoga SAUNIA LE MALO, lea e aofia ai meaai lelei, o se olaga ola malosi, o le teena atoatoa o uiga leaga a le tagata. O le mea e faanoanoa ai mo fomaʻi, toetoe lava o tagata maʻi uma e maua i le maʻisuka e le mafai ona mulimuli i nei tulafono faigofie, o lea o le fesili faafomaʻi o le auala lea e atiaʻe ai fualaau faasaina lea e mafai ona fesoasoani i tagata e faʻaitiitia le leaga o aʻafiaga ma le atinaʻeina o faʻafitauli o le maʻisuka.

Taua le iloa: i le avea ai ma se faʻasolosolo mo le maʻisuka ituaiga 2, o Siofor e na o le fomaʻi e mafai ona faatonuina, e pei o le fualaau faasaina e tele naua mea e teteʻe ai mo le ola o le tagata lava ia e aunoa ma ni suesuega patino ile fale suesue.

Faʻamatalaga o loʻo aʻafia ai mo le maʻisuka2 ituaiga, puipuiga o le maʻisuka ua faatonuina:

  • Aʻo le masani, o le tino o le hemoglobin glycated e sili atu i le 6%,
  • O le maualuga o le toto maualuga e amata ona atiaʻe,
  • O le maualuga o le aoga o le cholesterol i le toto ua faaitiitia,
  • O le aofai o triglycerides i totonu o siama e faateleina,
  • Ua i ai nei mataupu o le maʻisuka ituaiga 2 i le talafaasolopito o le ituaiga,
  • Faʻasologa o le numera o tagata (35 ma luga).

Vaega faapitoa o le fualaau faasaina

O tagata uma lava e aveina Siofor 1000 e manaʻomia ona faia ni suʻesuʻega e mataʻituina ai le ate, sili atu i le ono masina. A faʻaaogaina se ituaiga faʻasolosolo ma le sulfonylurea, e mafai ona faʻaalia le hypoglycemia, i lenei tulaga, e tatau foi ona e siaki le toto toto ( sili atu i le tele o taimi i le aso).

O fualaau faasaina e masani lava ona tutusa lelei mo alii ma tamaitai, ae mo le faaaogaina e tamaiti, e le o fautuaina, aua e leai se faʻamatalaga saʻo i luga o ana faiga o gaioiga i le gasegase o le maʻisuka i tamaiti ma le i ai o isi taga i le tino atoa o le tamaititi.

Taua le iloa: ao avea le fualaau faasaina, e le fautuaina e auai i gaoioiga e manaʻomia ai le maualuga o le gauai atu, faʻapea foʻi ma le tietieina o se taavale.

Faʻaaogaina o vailaau faasaina

O Siofor 1000 o le kulupu o biuganides ma e mafai ona aʻafia le maualuga o le suka i luma o le taumafataga muamua (i luga o se manava gaogao), i taimi o taumafataga ma a maeʻa ona 'ai. Ole vailaʻau e le saofaga i le atinaʻe o le hypoglycemia, aua e le faʻamalosia ai le gaosia o le inisalini masani ile pancreas.

O le faiga o le gaioiga o le metformin malosi o lenei vailaʻau e faʻavae i mea nei mea moni:

  1. Faʻasaʻo le tele o le kulukose i totonu o le ate e ala i le puipuia o le glycogenolysis ma le gluconeogenesis, aua metamorphine e taofia ai le gaosiga o le kulukose mai mea eseese o meaola e ulu i le tino ma meaai, mai mea amino acids,
  2. E fesoasoani i le sao o le faʻaaogaina o le kulukose i gaʻo uma o le tino ma lona faʻaogaina e ala i le faʻaopopoina o le insulin o le gaioiga o meaola e "filemu" e tosoina ai le kulukose talafeagai,
  3. Faʻalūlūina le faʻaleleia o le kulūkose e puipui ile puipui,
  4. Faʻalelei atili le lipid metabolism, faʻaititia le maualuga o le "leaga" cholesterol, triglycerides.

Glucophage XR e le gata o se auala lelei e faʻafefe ai le maʻisuka, ae faʻaititia ai foi le mamafa o le tino.

I lenei tusiga, o le ae maua faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le fualaau faasaina Diaformin https://pro-diabet.com/lechenie/lekarstva/diaformin.html

Le faʻaaoga, tuufaatasiga ma aʻafiaga o le Siofor

Siofor 500, 850, 1000 - o se fualaau faasaina mai le vaega teleuanide, ua mamanuina e faatonutonu ai le maualuga o le suka.O le meafaigaluega e faʻaitiitia ai le mamafa o le kulukose aʻo leʻi oʻo i le taimi o taumafataga. E le mafua ai ona faʻaitiitia le faʻaleagaina o le kulukose i totonu o le toto, talu ai e le faʻamalosia le pulefaʻatasia o le hormone o le pancreas.

Metformin - mea malosi o le fualaau faasaina, galue i le tino e pei ona taua i lalo:

  • O le Siofor 500 e taofia ai le tele o le gaosiga o le kulukose i le ate, e taofia ai le glycogenolysis ma le gluconeogenesis, o lona uiga, o le vailaau faasaina e taofia ai le tuufaatasiga o le kulukose mai le aminocarboxylic acid ma isi "mea gaosi" ma taofia lona aveeseina mai faleoloa glycogen,
  • ona o le faʻaitiitia o le faʻamalosia o le inisalini, o le kulukose e ulu atu i sela ma ua toe faʻaleleia atili, o lona uiga, o le tino e sili atu ona nofouta i le gaioiga o le hormone, ma o le sili atu ona lelei le tuʻuina atu i le "glucose,
  • afaina o le intestinal o le kulukose pe a ave Siofor faʻagesegese.

Siofor ma lona metastin malosi, e tusa lava po o le a le aafiaga o le glucose o le toto, e faatelevave ai le metabolism o le lipids, e faaitiitia ai le fua o le triglycerides (gaʻo) ma le "leaga" cholesterol, faateleina ai le maualuga o le "lelei". Metformin e faigofie lava ona tuʻuina atu i totonu o sela o le lipid bilayer.

Contraindications i le faʻaaogaina o Siofor 500:

  • Ituaiga 1 maʻisuka
  • faʻaaogaina o le gaosiga o le hormone pancreatic i le maʻisuka ituaiga 1,
  • maʻetoacidosis o le maʻisuka (o se faʻalavelave o le maʻisuka lea e le mafai ai e siama o le tino ona maua le kulukose), maʻi o le maʻisuka,
  • gaioiga o le fatu fatu,
  • gaioiga o le ate,
  • togafitiga faʻapitoa o le cardiovascular system, maʻi o le fatu o le ischemic,
  • togafitiga o le faʻaleleia o le tino,
  • anemia (anemia),
  • Faʻafitauli matuia e fesoasoani i le faʻauluuluga o le galuega (faʻalavelave, maʻi pipili, faʻamaʻavaʻaina, faʻapipiʻi o iodine-o loʻo aofia ai soʻo seisi),
  • manuʻa, taotoga,
  • ava malosi
  • lactic acidosis,
  • maʻitaga ma le fafagaina masani (lactation),
  • tausaga o tamaiti
  • faʻaauau i mea taumafa maualalo-kalori,
  • hypersensitivity i mea o vailaʻau o Siofor 500.

Togafitiga o le mamafa

I luga o le Initaneti, e tele ni iloiloga lelei ma faʻamatalaga a tagata o loʻo faʻaaogaina lenei fualaau mo le mamafa o le mamafa. O le faatonuga mo le fualaau faasaina e le o taʻua ai o lona faaaogaina ua fautuaina e le gata mo le puipuia ma le togafitiga o le maʻisuka, ae faapena foi i le tau faasaga i le mamafa o le mamafa.

Ae ui i lea, o vailaau faʻapitoa o loʻo i ai se meatotino pei o le faʻaitiitia o le manava ma le faʻavavevave o le metabolism ina ia mafai e le toatele o tagata ona le maua le mamafa ona mafai ona maua le paʻu o le mamafa.

O le aʻafiaga o le Siofor 1000 faʻamaʻi mo le mamafa o le paʻu e lagona ao leiloa le mamafa, ae o le a toe foʻi vave mai ai.

Afai e te manaʻo e ave le Siofor 1000 pepa ina ia le maua ai le mamafa, faitau ma le faʻaeteete faatonuga, faʻaaogaina le vaega "Contraindications for use".

E fautuaina e faʻatalanoa se tagata e finau. Afai e le faʻatasi ma ia, ona faʻatasi ai lea ma se fomaʻi, talu ai latou te faatonuina le fualaau mo le PCOS (polycystic ovary syndrome).

O suʻesuʻega o le siama ma le suʻesuʻeina o toto e fautuaina e suʻe ai le gaʻo ma le ate.

A faʻaaogaina le fualaau faasaina Siofor e faʻaitiitia ai le mamafa, e fautuaina ai se taumafataga maualalo. E fautuaina foi Atkins poʻo Ducan, ona e iai se aoga aoga i le tino, faʻamalieina lelei ma fesoasoani e aveesea le mamafa.

Ituaiga 2 maʻisuka

O le faʻaaogaina o le Siofor 850 ua fautuaina mo tagata mamaʻi i le maualuga o le aʻafiaga o le maʻi. O lenei vaega e aofia ai tagata o latou tausaga e itiiti ifo ma le 60 tausaga, o loʻo i ai le gaʻo ma e iai foi isi faʻamaʻi:

  • le maualuga o le hemoglobin glycemic sili atu i le 6%,
  • maualuga maualuga
  • maualuga maualuga o le cholesterol leaga
  • maualuga sikiklyceride i totonu o le toto,
  • tino o le numera e tutusa ma pe sili atu i le 35.

Faʻamataʻuga itu

O tagata maʻi na ave Siofor 500, 850 poʻo le 1000 o loʻo faitio i le malfunctions o le faʻaogaina o le tino, aemaise lava i le amataga o le togafitiga.Aafiaga masani masani: tiga o le tino, le fia ai, afaina, "gaʻo" tofo i le gutu, manava, gasegase ma le vomia.

Ina ia faʻaitiitia le malosi ma le tele o aʻafiaga pito i luga, ua fautuaina le Siofor 850 e ave i le taimi poʻo le maeʻa foi o se taumafataga, ma o le fua o le vailaau faʻatau e tatau ona faʻateleina lemu ma faʻamaualuga tele. Ae ui i lea, o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract e le o se mafuaaga e faalēaogāina ai togafitiga faʻamaʻi, aua latou te pasia pe a mavae le taimi pe a fai e le suia le inumaga.

I tulaga ogaoga, mai le hematopoietic system, anemia (megaloblastia anaemia) e mafai ona tupu i le faʻaaogaina o Siofor. Faʻatasi ai ma le umi o togafitiga, o le atinaʻeina o le malosi o le vaitamini B12 e mafai. O le taatele e mafua mai i le faʻamaʻi - o se paʻu o le paʻu. Hypoglycemia ma le maualuga o fualaau faasaina mai le endocrine polokalama.

Pharmacokinetics o fualaau faasaina

O le maualuga maualuga o le faʻaaogaina o le mea galue pe'ā maeʻa le tagofia o le vailaʻau e oʻo i le plasma toto pe a ma le lua itula. Ole faʻaitiitia o le metformin e faʻaitiitia ma faʻagesegese pe a fai e ave le fualaau faʻatau ma meaai.

O le Siofor 850 e masani ona le noatia i masini plasma. Metformin ua maeʻa atoatoa e le suia i le urine. Mo lenei mafuaʻaga, e le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina mo tagata gasegase o loʻo maua i le le atoatoa.

O le afa-ola o le fualaau faasaina e tusa o le 6-7 itula. Ole faʻaitiitia o le siʻitia o le Siofor e faʻaitiitia pe afai o le tagata maʻi e leai sona malosi.

I tagata gasegase e iai le maʻisuka ituaiga 2, e iai:

  • le atoatoa o le zinc ma le magnesium i le tino,
  • sili atu le 'apamemea
  • O le kesi e tutusa lava ma tagata soifua maloloina.

O le zinc o se elemene taua i le tino o le tagata. E manaʻomia le zinc mo gaioiga i le tino o le tagata, e pei o le porotini o le porotini, o le galuega galue o enzymes ma le faʻasalalauga. Ina ia faatumauina le puipuiga o le tino, faʻafefe faʻasalalau saoloto, faʻalavelave le faagasologa o le matua ma puipuia le kanesa, e taua foi lenei elemene.

Pe a faatusatusa i tagata e maua i le maʻisuka, o tagata maloloina e maualuga atu le maualuga o le magnesium io latou toto. O le le lava o le magnesium i le tino o le tagata e avea ma mafuaaga o le atinaʻeina o lenei maʻi.

O le masesium i le maʻisuka ua faʻaitiitia ona o le mea moni e faapea o fatugaʻo e faʻateleina le maualuga o le suka i le urine. O lenei microelement e aofia ai i le tino e pei o le metabolism o gaʻo, gaʻo ma pulu.

Ua faamaonia e leai se magnesium e fesoasoani e faʻaitiitia ai le lagona o le tino i le homone o le pancreas.

O le copper, faatasi ai ma elemene o loʻo i luga o loʻo taua ai foi se vaega taua i le galuega a le tino o le tagata. Ae ui i lea, o ions o le kopa e maua mai ai le okesene matautia, ma o le mea lea, o radical free (oxidants). Ole televave ma le leai o le kopa e mafua ai ituaiga maʻi. I le maʻisuka, o le gaosiga o oxidants e faʻateleina, lea e oʻo atu ai i le faaleagaina o sela ma toto toto.

O le faʻaaogaina o Siofor e le afaina ai le manava o elemene (magnesium, calcium, copper ma le zinc) mai le tino.

Fua o le fualaau faasaina

O le fua o le laulau o loʻo faʻatulagaina taʻitoʻatasi, e faʻavae i luga o le auala e faapalepale ai e le tagata maʻi le togafitiga, ma le maualuga o le suka. O le tele o tagata gasegase e le toe togafitia togafitiga i lenei fualaau faasaina ona o aʻafiaga mai le vaega o meaʻai, ae masani lava ona mafua mai i le sese o fualaau o fualaau.

O lapisi e sili ona lelei e faʻaaogaina e ala i le faasolosolo malie ona faʻatupulaʻia le fua. E fautuaina e amata togafitiga i le fua aupito maualalo - e oo atu i le gram i le aso, o lona uiga, 1-2 papafa o le afa gram poo le tasi laulau o le Siofor 850. Afai e te lagona le masani ma e leai ni aʻafiaga, ona mafai lea ona e faateleina le metotia mai le 500 i le 1000 mg .

Afai ei ai aʻafiaga o le itu ma o le tulaga e sili atu ona leaga, o lona uiga ua "toe foʻi" i le mea muamua.Mai faatonuga mo vailaʻau, e mafai ona e iloa o lona fua faatatau fautuaina o le 1000 mg 2 taimi i le aso, ae 850 mg e lava 2 taimi i le aso. Mo tagata gasegase ma se tino tele, o le aoga lelei e 2500 mg / aso.

6 papa (3 g) o le fua aupito maualuga o aso taitasi o le Siofor 500, 3 papa (2.55 g) o le vailaau faʻasaina ma se vailaʻau o mea gaosi i le 850 mg. I le averesi, o aso taitasi o le Siofor 1000 o le 2 papa (2 g), ma o le maualuga pito i luga o le aso e 3 g (3 papa).

Siofor ave e aunoa ma le mumu, ma meaai. O le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi.

Totoga ma le puleaina o fualaau faasaina

E taua le iloa: o le fua o le fualaau faasaina ua faatonuina e le fomaʻi, e faavae i luga o uiga o le gasegase o le faamaʻi, faailoilo taʻitasi o le tino maʻi.

O le fua muamua o le aso atonu e mai le 0.5 i le 1 g (1-2 papa).

O le faʻasologa o aso uma o le fualaau faasaina e mafai ona maua mai le 2 g (2 papa).

O le maualuga o le faʻatagaina o aso taitasi o lenei mea faigaluega mai le 500 i le 3 g (3 pusa i le aofaiga atoa).

O le faʻaopoopoga o le fua o aso taitasi e faasolosolo malie, e fuafua i le gaioiga o le tino o le maʻi, fesuiaiga i le toto toto ma aʻafiaga.

Taua le iloa: O le vaitaimi o togafitiga faʻatasi ai ma le fualaau faasaina ua fuafuaina naʻo lau fomaʻi.

Faʻaiʻuga:

  • Faʻaauau soo
  • Faʻasalaga vomiting
  • Tele vaivaiga
  • Paʻu o le tino
  • Anemia
  • Tauvalea
  • Arrhythmia
  • Faʻaitiitia faʻafitauli
  • Malosiaga i le maalili,
  • Umi le manava.

Fesootaiga ma isi fualaau faasaina:

  1. Chlorpromazine
  2. Loo diuretics,
  3. Sauniuniga Iodine
  4. O isi suka o le suka,
  5. Inisalini
  6. Faʻailoga

Taua le iloa: O le togafitiga o le tuufaatasiga e masani lava ona faatonuina e se fomaʻi ma ua faia ma le faaeteete, ina ia aloese ai i itu e lua ma le lamatiaga o le atiaeina o ituaiga ogaoga o faafitauli.

Faʻatoʻa togafitiga

O le tele o le togafitiga faatagaina o le fualaau faasaina e oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le maualuga o le suka - hypoglycemia, ae o le atinaʻeina o le lactic acidosis e sili atu ona taatele, lea e manaʻomia ai le falemaʻi vave mo maʻi ma togafitiga faʻamaʻi.

Taua le iloa: o le ava malosi e faasaina i taimi o togafitiga faʻaaoga Siofor 1000, lea e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le lactic acidosis ma e mafai ona oʻo atu ai i le oti.

Analogs o le fualaau faasaina:

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Siofor 850 ua faʻatagaina e tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau e faʻaitiitia ai le maualuga o le suka i le toto. Ua fautuaina le fualaau faasaina ina ia faʻaaogaina faʻatasi ma ia auala:

  • faalilolilo (fualaau e faʻamalosia ai le faʻavaeina o le hormone o le pancreas),
  • thiazolinediones (fualaau faasaina e faaitiitia ai le tui insulin),
  • faʻanoanoa (hormones gastrointestinal),
  • acarbose (fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le faʻafefe o gaʻo),
  • inisalini sauniuniga ma analogues.

Vaega o fualaau faasaina e faavaivaia le aafiaga o le fualaau faasaina Siofor 850:

  • glucocorticosteroids (hormones o le steroid group),
  • faʻaiuga tautala
  • epinephrine (adrenaline),
  • 'alofaga (o se mea e faʻaleagaina ai neura o le alofa),
  • vevela vevela,
  • glucagon,
  • tapenaga o le phenothiazine,
  • Nicotinic acid preparations
  • tuusaʻo faʻasalalau (mea e faʻalavelaveina ai le toto),
  • cimetidine.

O le aʻoaʻoga a Siofor e le fautuaina le inuina o le ava i togafitiga faʻapitoa i le fualaau faasaina! Faatasi ai ma fegalegaleaiga tutusa a le ethanol ma le metformin, ua faateleina ai le faateleina o le faaputuputu o le lactic acid (lactic acidosis).

E faʻapefea ona ave le Siofor 500 mo le maʻisuka ituaiga 2

I le togafitiga o le maualuga maualuga o le suka ma le faʻamautuina o le tino, ua faʻamaonia lelei lava i latou i le taimi nei. Ua matauina e le au atamamai le aoga maualuga o le tupe, o lea e tatau ai ona e aoao pe faapefea ona ave le Siofor 500 mo le maʻisuka ituaiga 2, o le a le faailoga, foliga vaaia o le tino. O lenei mea o le a laveaʻi ai le metabolism ma aloese mai le atinaʻeina o faʻafitauli.

Tipuni Maʻisuka - Siofor

O le fualaau faasaina Siofor mo le maʻisuka o se tasi lea o fualaau sili ona lauiloa ma mataalia.

E fesoasoani i le faʻaitiitia o le maualuga o le suka i totonu o le toto ma fesoasoani e tausia i se tulaga masani mo se taimi umi.

"Siofor", faaitiitia o le maualuga o le kulūkose, e leai sona aafiaga i le faatinoga o le inisalini (pancreatic proteamone), ae galue i ai ma, o lea, e faavasegaina ai metabolic processes.

Faʻavaeina, tuʻuina atu ma le faʻamalosiga o fualaau faasaina

O lenei oloa e gaosia i le pepa lapopoa, o le maualuga o le mea autu e ono eseese. 500 ma le 1000 mg ua vavae ese, faʻapea foʻi ma le Siofor 850. O le vaega autū o le metformin, ma o vaega o ausilali o povidone, hypromelilose, magnesium stearate ma isi.

O le aʻafiaga e mafua ona o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le kulukose o loʻo i totonu o totoga o meaʻai, o le faʻaitiitia o le fua faatatau o le gaosiga o le mea i le ate. O le gaioiga e tosina atu i le faʻaleleia atili o le faʻavalea o fausaga o le tino ile itu i hormones o loʻo aofia ai le vailaʻau. Aua nei galo e uiga i:

  • aafiaga lelei i luga o le lipid metabolism,
  • taua tele le alualu i luma i le toto coagulation,
  • se faʻaitiitia o le suka, i le taimi o le 'ai ma le maeʻa.

Faafetai i le metformin, o se aafiaga i le glycogen synthetase e matauina ma o le gaosiga o le glycogen e faaosofia. O le lautele o le felauaiga o le membrane e momoli atu ai le puipuiga o le tulaga masani, lea e aveesea ai foliga vaaia o ni taunuuga ogaoga.

O le gaioiga malosi ma le faʻamalologa

O le vailaʻau faʻataʻitaʻi o loʻo iai i lona fatuga o se mea galue - metformin, lea e fesoasoani e faʻaleleia ai le metabolism, maualalo le cholesterol ma le suka i le toto toto.

Faʻafesoʻotaʻi le metformin ma le fiaai, lea e taua mo tagata e mananaʻo e foia le mamafa o le mamafa. E le gata i lea, o le elemene galue e faʻaitiitia ai le gaosiga o le kulukose i le ate, faʻaleleia ai le inisalini o le inisalini e vaʻaia ma puipuia ai le faʻafefe o le suka e ala ile intestine, faʻapupulaina ai lona gaʻo e maso.

O le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o vailaʻau faʻapitoa e faʻamauina i le tulaga o laumei o loʻo i ai se eseesega o fuataga:

Faiga faʻavae

Aʻo leʻi amata ona e aveina Siofor mo le maʻisuka, ua fautuaina oe e faamasani oe lava i le mataupu faavae o lana gaioiga. O lenei vailaʻau oona ua faʻamoemoe e faʻaitiitia le toto suka. O lona autu autu, metformin, galue i luga o le glycogen synthase, e faaosofia ai le sosoʻo o le glycogen i sela.

Metformin ei ai se aafiaga lelei i le lipid metabolism, fesoasoani e faʻaitiitia le cholesterol ma triglycerides. O vailaʻau faʻapitoa o loʻo faʻamatalaina vave, faʻaitiitia le faʻaletonu ma nisi o faʻamaʻi eo mai faatasi ma le maʻisuka ituaiga 2.

E taua le matauina o le tasi le mea sili ona tutusa le taua a Siofor - o le mafai ona faʻaitiitia le mamafa, lea e masani ona osooso i le maʻisuka. o le mea lea, e masani ona faʻaaogaina mo le gau o le mamafa.

Faailoga mo le faʻaaogaina o le "Siofora" i le maʻisuka

O le fualaau faasaina e aoga i le toto maualuga, ona e maualalo ai le toto.

E fautuaina e faʻaaoga Siofor mo le maʻisuka ituaiga 2, maualuga le maualuga o le hemoglobin ma le maualalo o le paʻu o le tino ma le malosi o le tino ma le lelei o taumafa.

O fualaau oona e sili ona aoga i le maualuga, ona e mafai ona faʻaitiitia le maualuga o le toto maualuga. O se vailaau ua faatonuina mo le maʻisuka ma faatasi ai ma le maualuga o le cholesterol ma triglycerides i le tino.

Mo le togafitiga o le maʻisuka, o Siofor o loʻo faʻaaogaina e pei o le monotherapy, ae sili atu le faʻaaogaina o vailaʻau faʻatasi ma isi vailaʻau faʻasaina ma le inisalini (hypoglycemic pharmaceuticals).

E faʻapefea ona ave le maʻisuka?

Ole togafitiga o le maʻisuka ma le Siofor togafitiga e tatau ona faia i tua atu o faʻasalalauga ma se fomaʻi agavaa. I lenei tulaga, e tatau ona e alu i le endocrinologist mo se taimi atofaina.

O le fomaʻi o le a faʻamaonia se aoga faʻamalosia lelei pe a uma ona suʻesuʻeina le tulaga o le maʻi ma iuga o lana suʻega suʻesuʻe. O le suʻega e filifilia taitoatasi mo tagata maʻi taitoatasi, e fuafua i le matua ma le matuia o le gasegase o le maʻi.

E manaʻomia e le maʻisuka le ave o "Siofor" mo se taimi umi, na o le auala lenei e mafai ai ona faʻaitiitia le taua o le toto ma faʻamautu ai tuaoi faatagaina. Ina ia mafai ona togafitia le maʻisuka ina ia lelei, e taua le ave saʻo o fualaau faasaina.

Amata togafitiga ma se fua o le 500 mg. E inu le 'ava i le taimi o le taumafataga, faalua i le aso mai le 12 itula vavae ese. A maeʻa le 2 vaiaso, ona faʻatupulaʻia lea o le tui i le 0.5 g 3 p / 24 itula

Contraindications ma aʻafiaga itu

Anemia o se faʻalavelave i togafitiga ma se vailaʻau.

E le tatau ona e faʻaaogaina fualaau faʻasaina mo le maʻisuka ituaiga 1, talu ai ona o lenei togafitiga ua matua leai lava se aoga.

E le faatonuina e fomai le "Siofor" i le tulaga o le faamaeaina atoatoa o le pulelaa o le hormone protein i le ituaiga suka 2 o le maʻisuka, faapea foi pe afai o le gaioiga o gaʻo, ate ma le fatu ua vaivai.

O le faʻasaina o le faʻaaogaina o le faʻaleagaina o le myocardial, o le anemia, o le ava malosi ma le hypersensitivity i vaega o le vailaʻau. E le fautuaina le faʻaaogaina o Siofor i luma o se suʻega X-ray, lea e faʻaogaina ai le vaʻaiga o le iodine.

E faʻasaina le togafitia o le maʻisuka i se tapenaga o vailaʻau mo tamaiti laiti, o gasegase ua matutua, tausisoifua tina ma tamaitai i tulaga. O le isi tapulaa i le taliaina o le tui lectose ma le solia o le paleni-faavae.

O faʻafitauli matuia e masani lava ona lauiloa i le amataga o le togafitiga ma e faʻaalia ai lava ia i le masani o le gaoioi, vomiting ma vaivaiga lautele.

E le gata i lea, e mafai e Siofor ona fesoasoani i le faʻaitiitia o le vitamini B12 i le tino, ma mafua ai ona le atoatoa. I le tele o tulaga, e mafua mai i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i luga o masini.

O le matauina o faailo o se tali le lelei o le tino i se oloa tau vailaau mo togafitiga, e tatau i le tagata maʻi ona taofi togafitiga ma faafesootai se fomai.

Mulimuli ane, ina ia aloese mai le atinaʻeina o faʻafitauli leaga, e tatau ona mulimuli mulimuli i tofiga o le fomaʻi o loʻo auai ma inu meaʻai i le taimi o le taumafataga poʻo le taimi lava e maeʻa ai.

Failautusi

O le gaioiga malosi, metformin, o loʻo faʻaaogaina i togafitiga faafomaʻi ma mo le gaosiga o isi masini faʻafomaʻi ua fuafuaina e faʻatonutonu ai le kulūkose. Afai e manaʻomia, o na vailaʻau e mafai ona suitulaga ia Siofor. O le mea lea, e masani ona faʻamatalaina mo togafitiga o le maʻisuka:

E mafai ona suia le vailaʻau i le metformin.

Afai o le tagata gasegase ua i ai le le atoatoa i le metformin, o le a faatonuina e le fomai se vailaau faufautua ma se isi gaioiga malosi i le tuufaatasiga, ae ia tutusa le malosi o le togafiti. I lenei tulaga, o le togafitiga faafomaʻi o le Maʻisuka o le a taulimaina lelei le galuega ma faʻasalalau le faʻaogaina o le kulukose i totonu o le toto.

Siofor mo le gau o le mamafa (500, 850, 1000): auala e tatau ona faia isi fautuaga + iloiloga oi latou oe ua le maua le mamafa ma fomai

I le sailia o auala e leiloa ai le mamafa, fafine, ma le tele o tamaloloa, e tele lava ina latou togafitiga i fualaau. O le tele lava o nei mea o ni mea faʻapitoa poʻo ni togafitiga, ae o le lisi o tupe e le gata i lenei. O nisi fualaau oona ei ai se aafiaga ogaoga i le metabolism ma mafai ai ona tuʻuina atu ni mea matagofie.

O le mea lea, o vailaau mo le maʻisuka Siofor fesoasoani e faʻaitiitia le manaʻo ma faʻaitiitia le mamafa. Ae o le malosi o le aafiaga i le tino, o le sili atu ona lamatia o le togafitiga e mafai. I le taimi lava e tasi, o le faʻalagolago i fualaau faʻamalosi e aunoa ma ni suiga i le olaga e le taua tele.

O le faʻaitiitia o le mamafa ma le fesoasoani a Siofor e manaʻomia ai le faʻaeteete ma se toe iloiloga o uiga ile soifua maloloina.

O le a le Siofor 500, 850 ma le 1000

O Siofor o le igoa e sili ona lauiloa mo papa maʻalaʻau ma le metformin.Ua mamanuina faapitoa e faʻaititia ai le toto suka i le maʻisuka ituaiga 2. Ole ituaiga lona lua e le o le insulin e faalagolago i le maʻisuka, pe a osofaia e le pancreas le gaosia o le inisalini, ae e le mafai ona maua e sela mo le gaosiga o le kulukose.

O le tele o taimi, o le maʻisuka e amataina i le talaaga o le oona ona o le mea moni e poloka ai le insulin i totonu o siama. I lalo o le faatosinaga a Siofor, o le kulukose e faʻamavaeina e lona lava inisalini ma ua faʻamautu le maualuga o le suka.

Aʻo mulimuli i le suka, o faʻamaoniga o le cholesterol, o le galuega o le cardiovascular and hormonal systems e toe foʻi i le masani.

Ona o le mea mulimuli, o le siofors ua faʻataʻitaʻiina mo le faʻaleagaina o le gynnecological o le endocrin (mafuaʻaga o faʻamaʻi faʻamaʻi, leai se fanau, ma isi)

Siofor - o se fualaau mo togafitiga ma le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i ni vaega se tolu: 500, 850 ma le 1000 mg. O le filifiliga o le tui e mautinoa lava e tuʻuina atu i le fomaʻi, talu ai o Siofor o se vailaʻau malosi. Mo le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa, e tatau ona e taulai atu i le pito sili ona maualalo i lou tulaga.

Le aʻafiaga o fualaau faasaina ile mamafa

O Siofor e tosina mai le mafaufau o le mamafa o tagata ma na o le aveesea o le mamafa ona o le faiga o gaioiga i luga o metabolism.

O le faʻamautuina o le maualuga o le suka o le toto o se tagata atoatoa i totonu ia te ia lava e taʻitaʻia ai se gau o le mamafa.

I le faʻaopoopoga, i le tele o tagata gasegase, o le naunau mo le suamalie e faʻaititia pe ua matua leiloloa, e oʻo atu i soʻo se suiga i meaʻai. Ua amata ona sili atu le faigofie ona pulea le fiaai ma le tele o le tausiga.

Ae e tusa lava pe 'aina le suamalie, e le faatagaina e Siofor le sili atu o le kulukose e tuʻuina i totonu o le toto. O suga uma e ulu i totonu o le manava, ae le o ou sulu e pei o le gaʻo. E moni, o le a le pine ae amata ona feʻaveaʻi, mafua ai le faʻaleleia o le kesi ma isi faʻafitauli mai le gastrointestinal tract. Ae o se tasi lea o aafiaga sili ona leaga o le fualaau faasaina.

Faʻatasia le faʻaaogaina o Siofor, o le taumafa maualalo ma le faʻamalositino, e mafai ona e leiloa le 15 kg i le 3-4 masina. Afai e le o mulimulitaina le taumafa, o le mamafa o le mamafa e tusa ma le kilokalama i le masina pe itiiti foi. Ae ui i lea, o totoga taitasi e tulaga ese. O nisi ua faitioina le faateleina o le naunau mo le suamalie po o le leai o se aafiaga i luga o le mamafa.

Auala e ave ai le mamafa o le mamafa

O Siofor o se vailaau faʻamalosi mo le maʻisuka, ae le o se vailaʻau mo le paʻu mamafa. O le mamafa o le paʻu o se mea masani, ae le o se mea e manaʻomia. I aso nei, ua faamaonia ai o Siofor e fesoasoani i le puipuia o le maʻisuka, o lea e faatonuina ai e fomaʻi i tagata i se vailaau o le preditebetes pe o se uiga o le maʻisuka. Faatasi ai ma faailoga o lenei mea o le mamafa.

Afai o le vaitau o mea ua fai ma vaisu i le vailaau e pasi e aunoa ma le faʻaalia o faʻamaoniga e manaʻomia ai lona tosoina, ona oʻo lea i le taʻi 3-6 masina.

Afai o le tagata maʻi o loʻo i luga o se meaʻai laiti, e taʻoto se papa maa i le aso ao leʻi oʻo i le taimi o taumafataga. Mo i latou e le mafai ona ola e aunoa ma sisiva pe 'aʻai i soʻo se mea latou te mananaʻo ai, o le numera o faʻasalaga e faʻaopopo i le lua pe tolu, e faalagolago i le suʻa. O le isi fesili pe mafai pe a talafeagai ma tatau ona leiloa le mamafa. E oʻo lava i le maʻisuka Siofor faʻamaonia pe a le manuia le taumafa i le fetuunaiga o le suka.

Fautuaga lautele: amata i se fualaau itiiti i lea aso ma lea aso, ma faasolosolo malie ona faateleina i le faatonuina e le fomai. O lenei mea e faʻalavelave pe faʻaitiitia aʻafiaga. Mo le faʻamoemoe lava e tasi, e mafai ona e vaeluaina le fua ole aso. O le faʻatulagaga o fuataga o le mea e faalagolago i ai. Le fua faatatau maualuga o fualaau oona e 3000 mg.

Le manatu o fomaʻi e uiga i vailaau mo le gau o le mamafa

E ui lava o le lauiloa o Siofor i le leiloa o le mamafa, ua lapatai mai fomai i le lamatiaga o lona le pulea lelei. Siofor - o fualaau faasaina e faia ai suiga tetele i le malosi o le tino i le tino. Mo se maʻi suka, o nei suiga o lona uiga o le toomaga poʻo le toe faʻaleleia.

O se tagata soifua maloloina e lamatia le faaleagaina o le gasegase ma le gaioiga o totoga taua e pei o le ate ma fatuga. O le lamatiaga faaletino o lactic acidosis e taua foi.

E leai se fomaʻi faʻamaonia o le a faatonuina Siofor mo le gau o le mamafa pe afai o le tagata gasegase e maualuga lona suka ma e leai ni mea e manaʻomia mo le maʻisuka. Afai e te le maʻi i le maʻisuka ma e le maualuga le lamatiaga, ma ua faatonuina e le fomai Siofor o se auala mo le aveesea o le mamafa, suia le fomai. Ma le tagofia o le vailaau faʻamalositino na o oe ma le le pulea, e te lamatia le ola maloloina ma le ola lava ia.

Faʻamatalaga o le leiloa o le mamafa

O Siofor e susulu ma le manaia lana matafaioi o le suʻi stabilizer i le maʻisuka. Ae pe faʻapefea ona fesoasoani le vailaʻau e faʻaitiitia ai le mamafa, e mafai ona e mauaina ni iloiloga pola. O nisi e matauina o isi paʻu paʻu ua liusua i le taimi o le taumafa ma e leʻi toe foi mai.

Isi - o le mamafa na toe faʻafoʻi atoa pe o se vaega e leʻi leva ona faʻaumatia Siofor. Ae o isi latou te matauina le ita tele i le taimi atoa o le vasega atoa.

I le taimi lava e tasi, oi latou na mulimuli ma le faʻamaoni i le maualalo o le taumafataga o meaʻai e masani lava ona tuʻuina atu iloiloga faʻalauiloa e pei o le "mamafa na alu 3-4 kilokalama i le masina, na leiloa 15 kilokalama".

O i latou e leʻi faasaʻoina meaʻai e sili atu ona tauagafau i latou fua faʻatatau - mai le "latou mafai ona leiloa ni nai kilokalama" i le "leai se aoga i le mamafa". Ma o se molimau taua lenei mai se tamaitai na mafatia mai Siofor ona e leai sana molimau ia te ia:

O le iloiloga lenei e faʻaalia uma ai lapataiga a fomaʻi: O Siofor e le o se vailaʻau mo le mamafa o le mamafa ma e le fetaui mo tagata ei ai le maualuga o le suka suka. O se vailaau faʻamalosi, ma e le o se mea e sili atu ona leaga meaʻai.

Pe a filifilia metotia mo le aveesea o le mamafa, e tatau ona e amanaʻia le afaina o se metotia patino, lea e mafai ona sili atu nai lo faamanuiaga uma o le toe maua mai o le filemu. O le tagofia o fualaau faasaina e masani lava o se lamatiaga, ma filifili i lenei mea, o oe e nafa ma lou soifua maloloina.

Ae peitaʻi, afai o le mamafa o se faafitauli faafomaʻi mo oe, o mea e mafaufau lelei i ai ma se auala talafeagai e togafitiga ai na o le pau lea o le auala sao. Ae ui i lea, o le faaiuga pe tatau ona e aveina Siofor mo le gau o le mamafa e mafai ona faia e se fomaʻi.

Fua ma tulafono mo le faʻaaogaina o vailaʻau

O faʻaogaina o le faʻaaoga e fuafuaina e se fomaʻi e faʻavae i luga o le maualuga o le kulukose, tausaga o le maʻi, ma isi vaega o lona tulaga.

O le aofaiga muamua mo le aveesea o le maʻisuka ituaiga 2 e mai le 500 i le 1000 mg i le 24 itula. I le faagasologa o togafitiga, o le fuainumera e faateleina i vaiaso taitasi - o se tulafono faʻatulafonoina.

I lenei tulaga, o le averesi o aso i aso taitasi e mafai ona oʻo i le 1300-1700 mg, ma le maualuga o le 3000 mg.

Faʻaitiitia vave ile faʻaitiitia o le toto suka

Ole igoa ole vailaau e faia i le taimi o le taumafataga, e le uma ona fufulu ma fufulu meaʻai i le tele o vai. Afai o le aso o le aso ua faatonuina e se fomaʻi e lua i le tolu iunite, e fautuaina e vaevaeina i latou i ni atopaʻu. O lea, e fautuaina e inu Siofor mai le maʻisuka ile taeao ma le afiafi. E tatau ona manatua e faapea:

  • tausia le vailaau mai le mea e mafai e le tamaititi,
  • elemene o le vevela e tatau ona i totonu,
  • i lalo o ia tuutuuga, e teuina vailaau mo le tolu tausaga, pe a maeʻa le le taliaina.

DIABETES - E LE MAFAUFAUINA!

Na taʻu mai e le au faipisinisi le moni atoa e uiga i le maʻisuka! O le maʻisuka o le a mou ese atu i le 10 aso, pe ae inu i le taeao ... "faitau atili >>>

Contraindications ma aʻafiaga itu

Tapulaʻa mo le faʻaaogaina e pei ona taua i lalo: foliga o le insulin, faʻagataina o le gaosiga o le vaega o le hormonal, le fausia o coma ma tuaa, faʻapea foi ma le i ai o le ketoacidosis ma isi maʻi faʻaleaga. Faʻalogo lelei i le faʻaaogaina o fatugaʻo ma le ate, fatu, faʻafitauli o le manava o le tino ma le muaʻi faʻamaʻi ma le faʻaleagaina o le tino i totonu o le tino.

O isi mataupu tāua o le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ona i ai: faʻafouina o faʻamaʻi pipisi, faʻasolosolo, ma le faʻalapōpuni.

Aua le faʻaaoga vailaau mo gasegase maualuga, taotoga ma manuʻa, taumafa maualalo-kalori.

E le gata i lea, o tapulaa o le matua e oo atu i le 18 tausaga, o se tulaga masani o le ava malosi ma se tikeri o le le faapalepale i le autu ma isi mea faaopoopo o le igoa.

O aʻafiaga leaga i le 50% o mataupu o le a avea ma mea nei - o se mea e le mautonu ai fualaau oona ma le gastrointestinal tract, o le tiga o le tino, ma le manava masani. Faʻalogo foʻi i le solia o le tofo, faʻamalosolo o le gag ma le faʻavave o le mamafa. E le o se mea e le maua se faʻalavelave i le tino hematopoietic ma faʻamaʻi pipisi o le paʻu.

Manatua:

  1. faʻatasi ai ma le faʻaalia o le vevela tele, le mautonu, o se lagona loloto o le fiaai, vaivaiga ma le faʻavaivaia, e mafai ona e faʻamasinoina se mea e foliga mai o se mea e sili atu,
  2. afai e tumau pea le mafaufau o le tagata maʻi, e tuʻuina atu ia i latou meaʻai ma se mea taua o mea inu gaʻo,
  3. ma le le lava o le faʻaogaina, o le puleaina o le faʻaogaina o le 40% glucose solution.

E mafai ona faʻamalolo atoatoa le maʻisuka?

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le igoa ma le simetidine, ethanol ma le anticoagulants e masani ona faʻaaogaina. O la latou folasaga tuʻufaʻatasia i le auala toe faʻaleleia e mafua ai faʻafitauli, e aofia ai le atinaʻeina o faʻalavelave ogaoga o le hypoglycemia, lactic acidosis.

O le faʻalauteleina o le faateleina o aʻafiaga o le faʻaleagaina o le tino e foliga mai pe a faʻaaogaina le suka, salicylates, beta-blockers, inhibitors MAO ma le inisiua ACE. E tutusa lava le tala e uiga i le oscitetracycline.

O le faʻaaogaina tutusa o le kulūkocorticoids, faʻamaʻi pepe e faʻaititia ai le maualuga o le kulukose. O se aafiaga talitutusa o se uiga lelei o ituaiga uma o le phenothiazine ma togafitiga faafomaʻi, o hormones e le mafai ona faia e faatumauina ai le finocrine gland. faʻalogo lelei i le nicotinic acid ma analogues, sympathomimetics. Faaaoga ma le faaeteete le tuufaatasiga e aofia ai le Torvacard.

0 i luga o le 9 galuega na maeʻa

Faamatalaga

Vaʻa, amata? O le a sili ona manaia!

Ua leva ona e pasia le suʻega muamua. E le mafai ona toe amata.

E tatau ona e saini pe resitala ina ia amata ai le suʻega.

E tatau ona e faʻatumu ia suʻega nei e amata ai:

Tali sao: 0 mai le 9

Na e sikoa 0 i luga 0 0 (0)

Faʻaiʻuga
O lau iʻuga

Faafetai mo lou taimi! O au tali nei!

Tuua Lau Faamatalaga