Fesoasoani i le auala e ave ai CORRECTLY phytomucil cholestenorm

O fualaau mo le togafitiga o faafitauli o le nutesite o Fitomucil. O le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo fautuaina ai le avea o le paʻu mo le faʻafofoga tautala (Norm, Fiet formula, Slim Smart, Cholestenorm) e faʻamautu ai le motumotu o le intestinal, faatasi ai ma le manava ma le manava, ma le maʻi tigaina o le bowel, mo le puipuia o le gaʻo ma le kanesa colon. O le a le mea ua faʻamatalaina "Fitomucil", o tau, iloiloga ma mea tutusa o fualaau faasaina o le a iloiloina foi i le tusiga.

Faʻataʻitaʻiga

"Phytomucil", o faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻamaonia ai lenei mea, - se mea faʻapitoa o meaʻai e masani ona ola maloloina (BAA), o se puna o filo o meaʻai, flavonoids (luteolin) ma le beta-sitosterol. E faʻamaonia ai le faʻaleaogaina o le gaioiga, faʻasaʻoina ma faʻaitiitia le faʻamaʻi ma le manava e mafua mai i le dysbiosis.

O le "Phytomucil" o le paʻu o loʻo i ai meatotino a se meaola tele mo le togafitiga o le faʻamalosi, ma o loʻo i ai foi se afifi ma le aʻafiaga o le inflammatory, e fesoasoani e aveese le cholesterol ma feves. O le vailaau e faʻamalo ai le manava faʻapitoa e mafua mai i le dysbiosis. Faafetai i filo o le hydrophile ma le pectin o se vaega, o le biocomplex e siitia le faateleina o le iniseti ma lona faamaluluina.

Ona o le tuufaatasiga o flavonoids ma glycosides o loo i ai se aafiaga faatosina i chemoreceptors. E faʻamalosia ai le faʻatinoga o le faʻaaogaina o le afi i le kolone ma le pulelaulele. Tuʻuina atu le faʻaleleia o le manava masani.

O le vailaau e fesoasoani e faʻaitiitia ai le mamafa o le mamafa, e maua ai le lagona o le nofo lelei, fesoasoani e faʻaititia le faʻalauteleina o le manaʻo ma faʻafefe ai le taumafa i le va o meaʻai.

Le fualaau faasaina "Fitomucil": o le a le fesoasoani

Ua fautuaina le vailaʻau:

  • mo le puipuia o le kanesa o le colon, oona ma le maʻi fatu cardiovascular,
  • ma le maualuga o le cholesterol i le toto,
  • ma le maʻisuka ituaiga 2 ma le hypothyroidism,
  • faatasi ai ma le le paleni ma le le lelei o taumafa,
  • ma le malosi o le manava ma le manava ua mafua mai i le dysbiosis,
  • ma le sili atu o le mamafa, ola solofanua,
  • faatasi ai ma le afaina ma le faʻaaogaina o vaʻa,
  • faʻatasi ai ma le faʻamaʻi o le manava o le bowel ma le diverticulosis,
  • ia faʻasaʻo le faʻamalositino o le intestinal ma faʻaitiitia le faʻamalosi i le taimi ma le maeʻa o le maitaga.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le "Fitomucil" e masani ona faʻamatalaina se tasi sachetusi 1-4 taimi i le aso. O le fualaau e faʻalagolago i le faʻamaʻi ma uiga o le faʻatonuga ole maʻi. O le efuefu e faʻafefeteina i le vai mama, onā, e aunoa ma le faʻatali mo se faʻamavaega atoa. E mafai ona e taumafai e fai i totonu o le suavai poʻo se meaʻai susu.

I totonu o le 10-15 minute i le maeʻa ai o le fualaau faasaina, e fautuaina e inu isi 250-300 ml o vaiinu poʻo le vaivai lauti. E tusa ai ma faatonuga "Fitomucil" e tatau ona faʻaaoga ese mai isi vailaʻau. E mafai e le eletise ona faʻaitiitia le aoga o isi vailaau faʻamalositino, ona e faʻaitiitia ai le bioavailability.

Analogues o vailaau "Fitomucil"

Mo le togafitiga o le gaʻo, o loʻo faʻatulagaina ana faʻatusatusaga:

  1. Citrimax Plus Diet Formula.
  2. Shugafri.
  3. Slim Plus.
  4. Trimex.
  5. Atlas willow.
  6. Meridia
  7. Normoflorin.
  8. Oxodoline.
  9. Xenical.
  10. Lamisplat.
  11. Phytomucil Diet Formula.
  12. Hoodia Slim.
  13. Paʻu paʻu.
  14. Dr. Tayssa Nova tagata.
  15. Le lelei.
  16. Garcilin.
  17. Redulu.
  18. Malosiaga o Masesium.
  19. Orsoten.
  20. Orsoslim.
  21. Sveltform.
  22. Goldline.
  23. Orsotin Slim.
  24. Naturalth dierinrin.
  25. Faʻanoanoa.
  26. Dietol compositum.
  27. Tausisi.
  28. Talia.
  29. Faʻamafanafanaga Lelei.
  30. Lindax.
  31. Marina

Taimi malologa ma tau

O le tau masani o le Phytomucil (norms pack 5 g Numera 30) i Moscow o le 574 rubles. E mafai ona e faʻatau togafitiga i Kiev mo 492 hryvnias, i Kazakhstan - mo le 3240 tau. I Minsk, o falemaʻi e ofoina atu fualaau faasaina mo le 37-38 fusi. ruʻu. Faʻavanoa mai falemaʻi ma se faʻamaumauga.

O fomai ma tagata gasegase e uiga i fualaau faasaina "Fitomucil" o iloiloga e tuua ai le tele o le lelei. O le maualuga o le saogalemu o le fualaau faasaina ma ona laau toto e matagofie i le tele o tulaga.

Mo le gau o le mamafa "Fitomucil" e faʻaaogaina o se adjuvant. O le vailaʻau e faʻaitiitia ai le manava, ae o le mamafa o le mamafa e matauina na o meaai ma le faʻaosoosoina o le tino.

O le a le mea e tatau ona ou faia pe a iai sau fesili tutusa ae eseese?

Afai e te leʻi maua le faʻamatalaga e te manaʻomia i tali i lenei fesili, pe afai o lau faafitauli e ese si ese mai le tasi na tuʻuina atu, taumafai e fesili i le fomaʻi se fesili faaopoopo i luga o le itulau lava e tasi pe afai oi ai o ia i le autu o le fesili autu. E mafai foi ona e faia se fesili fou, ma a mavae sina taimi o le a tali mai a matou fomaʻi. E leai se totogi. E mafai foi ona e saili mo faamatalaga talafeagai i luga o mataupu tali tutusa i luga o lenei itulau pe ala mai i le itulau sailiiliga a le saite. Matou te matua faʻafetai lava pe afai e te fautuaina i matou i au uo i luga o fesoʻotaiga vavave.

Medportal 03online.com tuʻuina atu fautuaga faafomaʻi i fesoʻotaʻiga ma fomaʻi i luga o le saite. O iinei e te maua ai tali mai tagata moni i lau matata. I le taimi nei, o le saite e maua ai fautuaga i vaega e 48: tagata o le tino, fomaʻi, vailaʻau, fomai, fomaʻi, fomaʻi, fomaʻi, fomaʻi, fomaʻi, fomai tipitipi, fomai tipitipi, fomai tipitipi, fomai tipitipi , fomaʻi faʻamaʻi pipisi, cardiologist, cosmetologist, fomaʻi faʻafesoʻotaʻi, fomai faapitoa o le ENT, mammologist, loia fomaʻi, fomaʻi suʻesuʻe, neurologist, neurosurgeon, nephrologist, oncologist, oncourologist, orthopedic trauma surgeon, ophthalmologist a, pediatrician, fomai tipitipi palasitino, fomai tipitipi, fomai tipitipi, fomai tipitipi, pulmonologist, fomaʻi, fomaʻi, fomaʻi, fomai tipitipi, fomai tipitipi, fomai tipitipi, fomai tipitipi, fomai tipitipi, endocrinologist.

Matou te tali 96.27% o fesili..

Auala e fai, auala o le pulega ma fuataga:

1 sachet 2 taimi i le aso. Fufulu le paʻu i totonu o se ipu vai poʻo se vaiinu (sua, kefir, inu yogurt), inupia ma inu i se ipu vai mama.

Faatonuga faapitoa:

Ina ia faʻaleleia le lelei, e fautuaina e inu le 1.5-2 lita o le vai i le aso, faʻapea foʻi ma le suia o lau taumafa i le taumafaina o meaai lelei.

Fesoʻotaiga ma vailaʻau faʻasolo ma meaʻai:

Afai o loʻo e inuina vailaʻau, vailaʻau o le vailaʻau poʻo isi mea e faʻaaogā faʻasolosolo, o le vaeluaga i le va o la latou meaʻai ma le faʻaaogaina o le Phytomucil Cholestenorm e tatau ona le itiiti ifo ile itula.

Umi o le taimi ole taliaina:

E fautuaina e ave Phytomucil Cholestenorm i vasega o le 2-3 masina 2-3 taimi i le tausaga.

Tulaga o le teuina:

Aso faʻauma: 3 tausaga

I luga o le itulau o le oloa e te fiafia i ai, filifili, pe afai e maua, o le lanu e manaʻomia, lapoa, metotia ma taomi le faamau

ona i luga i le kiliki i luga taumatau

Faatumu uma avanoa talafeagai, filifili le auala faigofie e tuʻu ai se poloaiga mo oe:

  • Faʻamaumauga - o le talaaga o au faʻatauga o le a faʻaolaina i lau oe lava teugatupe, i lenei tulaga o le ae maua ai pasi pasese, lea e mafai ona e faʻatau ai soʻo se oloa i le lumanaʻi.
  • A aunoa ma le resitara - o le a le mafai ona e matamata atili i le talafaasolopito o au faʻatau ma totogi, ae i soʻo se tulaga, o faʻamatalaga faʻamatalaga o au poloaiga o le a lafoina i lau imeli. O pasi pasi e le maua!

A uma ona e ulufale i faʻamatalaga o fesoʻotaʻiga, filifili le tuʻuina atu ma le totogiina o metotia mai avanoa e maua. Ona kiliki ai lea o le button Checkout i le pito i lalo. O le tau maualalo mo le tuʻuina o se poloaiga e 700 rupu.

FAʻATASI! O le faʻamaoniga o le poloaiga o lau mauaina mai lea o se matala matala, o loʻo faʻaalia ai le numera ma le faʻamaoniga o lau order. A maeʻa le faʻatulagaga o le poloaiga, o le ae maua le tusi lea e faʻamalamalama ai tuutuuga o le faʻatagaina ma le totogiina. Soʻo se fesili e mafai ona fesiligia e ala i le taliina o tusi na maua. Mo lou faʻaogaina ma faʻaleleia le tulaga lelei o le tautua, matou te talosagaina oe ia tausia se talafaasolopito o fetusiaiga.

Faamanuiaga o le Phytomucil Laxative

O le filo o mea taumafa o loʻo i totonu o le kulupu e puipuia ma faʻamavae ai le mau, dysbiosis, ma faʻamalo le tagofia o vailaʻau, tusa lava pe faʻaaoga umi. O toxins ua faʻasalaina ma faʻamavaeina faafetai i pectin, ma o le tele o le suavai o le a faʻaumatia mai le tino ona o le pālolo - o nei vailaau aoga o loʻo i ai i totonu o le pulup pulp.

Faʻavae ma ituaiga

Le masaniFaamalosiSlim SmartCholestenorm
FaʻavaePsyllium husk (Plantago Psyllium)
+ pulp of plum plum (Prunus domestica)+ inulin, uaua, bifidobacteria+ glucomannan+ phytosterols
Galuega autunofoa faʻatulaga

faʻalauteleina le faʻavaeina o le microflora o le intestinal lelei + faatamaoaigaina o le iniseti ma siama aoga+ faʻamaʻi faʻamaʻi, maualalo atu kalori+ faamamāina o le "leaga" cholesterol

+ faaitiitia le tele o le absorption o suga i totonu o le toto

E le aofia ai i le tuufaatasiga:

  • Suga
  • Lanu
  • Faʻaopoopoga mea taumafa
  • Senna.

Ona o le teu ma le anti-inflammatory properties o Phytomucil, o le faʻamalagaina o le tuilaʻau e le o faʻatasi ma le gaogao ma le tiga. E faʻatusatusa lelei lenei mea i isi tagata e faʻaleagaina ai le manaʻoga, o mea ua fai ma vaisu poʻo aʻafiaga. O le faʻaaogaina o laxatives e aʻafia ai le leiloa o le tele o mea aoga aoga, minerale, ma vitamini e le tino.

E mautinoa lava e le mafai ona e fai atu pe a vave ona fofo le fofo, e faʻalagolago i le tino o le maʻi. E masani lava, o gaioiga e faʻaalia i aso uma.

E faapefea ona galue Fitomucil:

  1. Ua soloia filo, fulu falesa, faamaluluina le nofoa,
  2. O le galue i luga o puipui o le gastrointestinal tract, o vaega ninii e le gaosia e faaosofia ai le excretion o oloa gaosi, e aofia ai le "leaga" cholesterol,
  3. O le gaogao e amata ona galue masani, ua faia le microflora.

Ona o le i ai i le tuufaatasiga o filo, o se mea lelei le gaogao o le iniseti e tupu e aunoa ma le taʻavale, mamafa, afaina, ma le faʻafitauli o maʻi o meaʻai.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • Faʻailogaina
  • O le maʻi tigaina o le bowel ma se faʻalauteleina o le malosi,
  • Faʻafiafiaga,
  • Tulaga masani o le faagaoioia o le iniseti ma faʻalavelave faʻaleagamoni,
  • Suiga i meaʻai, taumafa taimi,
  • GI dysbiosis, manava,
  • Hemorrhoids, anal fissures,
  • O le mamafa, maualuga le cholesterol,
  • O se olaga e le mautonu, nofo filemu,
  • Puipuia o le kanesa gastrointestinal, faʻamaʻi o le cardiovascular system.

O le faʻaaogaina o se faʻaopoopoga mo le afaina o loʻo fautuaina, talu ai o se nofoa vaivai i aso taʻitasi e saunia e aunoa ma le ita i le fuaitau, e le faatagaina le alualu i luma o le faʻamaʻi. Ae e le o togafitia le afaina i le auala lenei, o le a faʻaitiitia ai faailoga!

  • Faʻasalaga taʻitoʻatasi i vaega,
  • O le i ai o faʻamaʻi pipisi faʻafuaseʻi,
  • Faʻalavelave faʻamaʻi.

Aʻo leʻi faʻatagaina e fafine maʻitaga, fafine maʻitaga, tamaiti ei lalo ifo o le sefulu ma le fa tausaga, o loʻo mafatia i le maʻisuka, e fautuaina e fefesoʻotai se fomaʻi!

  1. O se faʻalavelave faʻafuaseʻi (eg urticaria),
  2. Tatala
  3. Manua
  4. Flammation o le manava.

Afai o nei faʻaʻailoga e tupu, taofi le aveina o Phytomucil ma faʻatalanoa se fomaʻi i se taimi vave e mafai ai!

Auala e ave

TausagaAotelegaTaimiMetotia o le talosaga
Tamaiti e 3 i le 11 tausagaFaatasi i le asoi le afiafi (afa itula pe a uma le 'aiga o le afiafi)Vaevae i totonu o soʻo se vai, inu ma se ipu vai
Tamaiti e 11 i le 14 tausaga2 taimi i le asoi le taeao (afa itula ao leʻi faia le taeao) ma le afiafi (afa itula pe a uma le 'aiga o le afiafi)
Tamaiti e sili atu ile 14 tausaga ma matutua2-4 taimi i le asoao faagasolo le aso

Faatagaina e 'ai ma meaai. Afai o le metotia i aso taitasi e sili atu ma le 10 g, e tatau ona amata i le 10 g i le aso, faasolosolo malie le faateleina o le dose i le 15-20 g.

E mafai ona e faʻamalosia le aʻafiaga o le vailaʻau i le inu 1.5-2 lita o le vai i aso uma.

Umi o le taimi o le ulufale

O le tapulaa pito i lalo e faalagolago i le mafuaʻaga o le solia o le masaniga o le gaioiga. I tulaga uma lava, e fautuaina e faʻatalanoa se fomaʻi.

MafuaagaUmi o le taimi o le taliaina
Meaʻai2-4 vaiaso
Suia o meaai (luga o malaga, ma isi)
Antibiotics
Faʻamalosia taimiao le i faʻamautuina

A uma ona foia le faafitauli (pe a ma le lua vaiaso), e mafai ona e faalauteleina le vasega i le faaitiitia o le aso i le 1 sachet. O le faʻaauauina e talafeagai i le i ai o faʻamaʻi faʻamaʻi e faʻaalia mo le faʻaaogaina o le paʻu.

Phytomucil mo le gau o le mamafa

I le faʻatinoga, o le aʻafiaga o le le maua o le mamafa o loʻo i ai i le tele o tagata. Aemaise lava mo nei faamoemoega, o le Slim Smart laina ua atiaʻe. E ala i le fegalegaleai ma le vai, o le fiber e fai ai se gel e tumu ai le manava. Ona sau ai lea o se faʻamamaga lelei.

O se lagona o le nofo filemu ua faia, ua faaitiitia le taumafaina o meaai, ua faaitiitia le tele o meaʻai gaʻo ma gaʻo. O le faaopoopoga e le faatagaina ai osofaiga o le fiaai, e leai se suiga tele i le maualuga o le suka. O le gel e aʻafia ai mea vevela, toxins, lea e faʻaleleia ai le manuia lautele.

O se taunuuga o le faʻaaogaina o le Phytomucil, o le a tupu mai se masani i totonu o le masina e ave taumafa i ni vaega laiti, o le a fesoasoani e tausia le taunuʻuga na maua.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • Totogi mamafa
  • Metabolic syndrome
  • o le mamafa o le tupe maua ona o le atuatuvale, suiga o le hormonal i le tino (faʻaaogaina o le ulaula, maʻitaga, moa, ma isi).

E faʻaaogaina foi mo le puleaina o le mamafa.

Ave le 1 tautua ao le i fafaga 2-3 taimi i le aso aʻo faagasolo le paʻu o le mamafa. E mafai ona faʻaaoga se faʻaopoopoga nai lo se tasi o 'aiga (taeao poʻo le' aiga o le afiafi). A maeʻa le kosi, e mafai ona faʻaauau pea ona e faʻaaogaina, faʻaititia ai aso uma i le 1 sachet.

Phytomucil Cholestenorm

O lenei faʻaopoopoga ua fautuaina mo tagata mamaʻi e lamatia mo faʻamaʻi pipisi. Faʻaaogā e tausia ai le mamafa masani, faʻamaʻi faʻamaʻi.

Phytosterols (6%) fesoasoani e faʻasalalau ma aveese gaʻo, cholesterol. Faʻafetai i le paʻu o fatu plantain (94%), aveeseina toxins, faʻamaʻaloina le masani, o le vaega o meaʻai e masani ona tuʻuina atu, ma faʻaitiitia le mamafa.

O fualaau faasaina o le Cholestenorm e faʻaaogaina i le maʻisuka, talu ai o suga faigofie e telegese lemu, ona o lea e leai ni fesuiaiga tele i totonu o latou toto.

E fautuaina e faʻaoga le faalua i le aso mo le 2-3 masina.

E leai ni analogues fausia mo mea gaosi.

Analogs i le vaega o falemaʻi:

  1. Faʻaaogaina le gau o le mamafa (Atlas Iba, Ideal, "MCC Ankir", "Fukus", ma isi),
  2. O le mauaina o se aafiaga leaga ("Aloe-plus", "Croton", "Guttalax", lauti "Flying swallow", ma isi).

Tau i Moscow ma St. Petersburg

Moscow ma MoscowSaint Petersburg
10 sachetsmai le 150 paʻu.mai le 259 lau.
30 sachetsmai le 350 rub.mai le 492 suʻe.
Jar (250 grams)mai le 574 rub.mai le 648 rub.

O le tau e faʻalagolago i le kamupanī!

  • O mea uma e uiga i mea aoga o le vao o le vao i le togafitiga o afaina
  • E uiga i le fualaau faasaina Prednisolone ma tulafono auiliili mo le faʻaaogaina o le afaina

Ou te fiafia i le malosi o le phytomucil, talu ai o loʻo aofia ai se mea faigata ma se tele-probiotic) E lelei tele le palatini)) A maeʻa le ona o le ava, e sili ona lelei le faʻaogaina o le microflora aoga i totonu o le manava

Ia, Norm and Forte o vailaʻau eseese ia)) E ui lava e foliga tutusa a latou faʻamau. Fotre e le toe populates, ae aveese le toxins atili, e faʻafeiloaʻi ai i latou e pei o le omomi ma o lea e vave ona tupu le aafiaga. Ae o le mea moni, e sili atu le lelei o le i ai o vailaau faʻasaina i le fale, e pei ona i ai tulaga eseese)

Tina, phytomucil malosi e manaʻomia ona tausia i le fale, ou te "pamuina" laʻu tane pe a uma le inupia malosi. Ma e leai se malosi e pei o le enterosgel, i le isi itu, na amata ona masani ona ou alu i le faletaele

Faamatalaga o le fualaau faasaina

E oo lava i tagata e ola lelei i mea taumafa lelei e masani lava ona aafia i le faaletonu o le tino.Faʻaleagaina ma tiga i totonu o le manava, faʻatuai ai le gaioiga o le manava, o le faʻasalaga o faailoga muamua ia o se maʻi faʻaleagaina. Afai o na faailoga e tupu na o sina taimi, e fautuaina e le au atamamai le faʻaogaina o laxatives. Ae ui i lea, e tatau ona manatuaina o nisi oi latou ua i ai le tele o faʻasolega ma e le saogalemu i taimi uma. O le mea lea, e tatau ona gauai atu i fualaau faʻasaina ma le natura masani. O se tasi o nei mea faigaluega o le Phytomucil Norm.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le mea lea e sili atu i meaʻai. O le tuufaatasiga o loʻo aofia ai ni mea masani faalenatura e fesoasoani i le faʻamautuina o le faʻaogaina o le tino ma le toe faʻaleleia o peristalsis. Talu ai nei, o le faʻaopoopoga e masani ona faʻaaogaina e le gata e tusa ai ma faʻamatalaga, ae ia faʻaumatia foi paʻu faaopoopo. O le meafaigaluega e atiaʻe e tagata tomai faapitoa ma o loʻo faʻatau atu i lalo o le igoa igoa Pharmaed naturals.

O le a le mea o aofia ai?

O le gaosiga e ofoina atu ituaiga e tolu o fualaau faasaina, lea e eseese i le numera o mea aoga i le tuufaatasiga. O le faʻaopoopoga e gaosia i foliga o se paʻu ma afifiina i totonu o ato, lea e puipuia ai le faʻalavelave. Mo se tasi fualaau, e tatau ona e faʻaaogaina naʻo le 1 le sapalai o vailaʻau. E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua faʻasaoina i totonu o fagu o le 250 mg.

O vailaʻau faʻamalosi malosi o le psyllium husk ma le prune. O mea uma e lua o loʻo i ai se aafiaga lelei i le faʻaogaina o le tino. "Faatulagaina o fualaau oona" o se tasi o ituaiga o mea faaopoopo. O le tuufaatasiga e aofia ai le 5 g o fatu o fatu laau plantain ma le 1 go fualaau. "Fitomucil Slim Smart" o le a fesoasoani e faʻaumatia ni nai pauna faaopoopo ma faʻaleleia le manava. O le tuufaatasiga o loʻo aofia ai ni fasi pepa o plantain ma glucomannan. O le mea mulimuli e maua mai i se konja laau. O lenei masini polysaccharide o loʻo i ai le gafatia e gauai ai le tele o le vai.

Faaopoopoga "Fitomucil Norm", o lona tuufaatasiga e ese lava mai ituaiga muamua, e sili atu ona fetaui mo na o le toe faafouina o peristalsis ma galuega o le digestive tract. Plantain seedlls seed shell e aofia ai 4.5 g, ma pauna - na o le 0.5 mg.

Taumafa fesoasoani faaopoopo

O le meafaigaluega e faia ni galuega i le taimi e tasi. Muamua, o le sulu o le lala laau e faʻaleleia ai le gaosiga o le talo e tatau ai mo le faʻaogaina masani, ma faʻamamā le iniseti mai mea leaga ma toxins. O le tane e maua ai se lagona o le nofo malie, lea e tatau pe a mulimuli i se taumafataga. Lona lua, i le i ai o se aafiaga tele ma le tamaoaiga i le pectin, o le pulu foi e fesoasoani e aveese mea oona mai le tino, lea e masani lava ona faia i le taimi o le taumafaina o meaai.

O le togafiti o togafitiga o le Phytomucil Norm e amata ona galue vave pe a uma ona faʻaaogaina. Pe a faʻafefiloi ma le vai, o le paʻu e fai ai se gel e tatau ona onā. A oʻo mai i totonu o le manava, o le oloa e teu ai le mucous membrane ma faʻapogai ai le lagona faʻavevesi.

I totonu o le vaega o meaʻai, o le gel e faʻateleina le faateleina o le voluma, ae e le faʻafefeteina. O le masini, o loʻo sosolo i totonu o le manava, faʻamamaina ona puipui o meaʻai ma mea leaga e faʻamalolo. O lenei mea e mafai ai e oe ona taʻavale le motumotu. E le gata i lea, o le vailaʻau e faʻateleina le toe gaosia o le microflora aoga.

Faailoga mo le tofiga

O le fesoasoani faaopoopo o le "Phytomucil Norm" e fautuaina mo le faʻaaogaina i tagata gasegase i le faʻaosooso faifaipea ma le le mautonu. Tuuina atu o le fualaau faasaina e le gata ina aveeseina ai faafitauli i gaioiga o le toto, ae faapea foi le tiga e fesootaʻi ma lenei mea matautia, e mafai ona vavaeeseina le faaaogaina faaopoopo o fualaau mo le taofiofi, gaogao ma le afaina.

E tusa ai ma faatonuga "Fitomucil" o loʻo faʻaaoga i mataupu nei:

  • tui o le intestinal dysbiosis,
  • meaʻai paleni
  • maʻisuka
  • afaina
  • afaina o le gasegase o meaʻai (faamaʻi, manava manava),
  • otaota
  • maualuga le cholesterol.

Ona o le natura natura, o fafine maʻitaga ma tamaiti e mafai foi ona ave le Supomucil faaopoopo. O le tau o le fualaau faasaina e taugofie ma e faasolo mai le 230-280 rubles mo le 10 ato. E sili atu le taugata o Fitomucil Slim Smart. Mo le afifiina (30 sachets) o le a totogi 890-960 rubles.

E faʻapefea ona fai?

O togafitiga ma togafitiga e tatau ona fuafuaina e le fomaʻi. E ui lava i le mea moni e faapea o le oloa o se meaʻai faaopoopo, e ave e aunoa ma le feutagai muamua ma se fomaʻi e le o fautuaina. O le fuafuaga masani e aofia ai le faʻaaogaina faʻalua o le paʻu i le aso. I se tasi taimi e tatau ona e faʻaaogaina mea o loʻo i totonu o le tasi afifi.

O le efuefu e faʻafefeina i le vai poʻo soʻo se isi vai e leai se vai. E mafai ona e faʻaaogaina le sua sua, lauti, inu yogurt poʻo kefir mo lenei mea. Aua e te faʻatali sei maeʻa ona solo le oloa i totonu o le vai. A maeʻa ona ave le meaʻai faaopoopo, e tatau ona e inuina i se ipu vai mama. E tusa ai ma faatonuga, o le oloa e onā i le sili atu ma le afa itula ao lei faia se taumafataga.

E fautuaina e tagata faapitoa le faia o le "Fitomucil" mo le gau (weight "complex formula") e tusa ai ma se fuafuaga e faalagolago i le numera o isi pauna. I le mamafa mamafa, e mafai ona faʻaluaina le fua saʻo. Faʻailoga e fa i le paʻu - o le fua aupito maualuga ole aso, e sili atu le maualuga e le manaʻomia.

O le a le umi e galue ai Fitomucil Norm?

E mafai ona e lagona se alualu i luma taua i ni nai aso pe a uma le amataina o le meaʻai faaopoopo. O le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga leaga nai lo le vave. E tusa ai ma nisi o iloiloga, pe a maeʻa le aso, e faʻamavaeina faʻafitauli i le toto. Mo ni nai aso, e tatau ona e faʻaaogaina vailaau e faʻaleleia ai le taunuʻuga ma fetuʻunaʻi ai faʻasalaga.

Afai o le "Fitomucil Norm" ua faia ina ia faʻaitiitia ai le mamafa, iloilo le uluaʻi iuga e le muamua nai lo le masina talu ona faʻaaoga muamua le paʻu. Afai e te mulimuli i fautuaga a se fomaʻi mo le masina, e mafai ona e faʻaumatia ia 3-4 kg. O le mamafa o le mamafa o le mamafa o se faʻafitauli ogaoga mo le tino ma e na o le leaga e mafai ona faia.

Ina ia faʻaitiitia le dysbiosis ma le malosi i le pepe, e amataina le faʻaopoopoga i se fua maualalo. E tasi le ato e lava mo se tamaititi 3-11 tausaga.

O le tapulaa maualuga o le togafitiga faʻatasi ma se faʻaopoopoga meaʻai e 4 vaiaso. A maeʻa se togafitiga, e tatau ona e malolo mo le 1-2 masina.

Fautuaga

Ina ia leiloa le mamafa i se meaʻai faaopoopo, e taua le mulimuli i se taumafataga ma faʻateleina le gaioiga faaletino. O le lisi e aofia ai le tele o meaʻai faʻatoʻaga ma faʻamalo uma meaʻai vave, ulaula meaʻai, meaʻai gaosi, meaai falai ma meaʻai. Faatapulaaina le faʻaaogaina o falaoamata, falaoa paʻepaʻe, suti.

Faatasi ai ma le masani ai, e fautuaina oe e faʻatalanoa se gastroenterologist aʻo leʻi faʻaaogaina se laxative. O se faʻalavelave faʻaleagaina e mafai ona faʻaalia ai faʻamaʻi ogaoga o le gastrointestinal tract, lea e tatau ona faʻafefe i le faaaogaina o auala eseese. Faʻaopoopoga "Fitomucil" e mafai ona faʻataʻitaʻiina o se vaega o togafitiga faʻapitoa e faʻaitiitia ai le maumaututu ma faʻaleleia ai le peristalsis.

Faaaoga i tamaiti

O se faʻaopoopoga meaʻai e matua aoga tele i se pepe o loʻo fafagaina ma fafagaina mai le dysbiosis. I lenei tulaga, e tatau ona ave le vailaʻau e le tina. O gaioiga masani faʻapitoa o le a pasi i le susu o susu ma pasi atu i totonu o le tino o paluga. O fua o plums ma paʻu o fatu plantain o mea e sili ona saogalemu. O le mea lea, e matua leai lava se popolega e uiga i le tali le lelei a le tamaititi i le faʻaaogaina o meaʻai.

I le matua, "Fitomucil Norm" ua faatonuina mo tamaiti e faʻaleleia maʻi, togafitiga ma le puipuia o faʻafitauli i le gaioiga o le toto. E tatau ona manatuaina o nei tulaga faʻaleaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi muamua se fomaʻi e suʻe mafuaʻaga na taʻitaʻia ai i latou.

O le faʻaopoopoga o le ola faʻasolosolo e aʻafia lelei ma le faʻafitauli o le constipation ma le dysbiosis, lea e faʻamaonia e fautuaga lelei a tagata gasegase. Sogasoga saogalemu ma le saogalemu, o le tuufaatasiga o le natura o mea taua ia o le Fitomucil. O le tau o mea taumafa e sili ona taugofie.

E ui lava i le natura o le natura, o vailaau o loʻo i ai pea nisi faʻasagaga ma o lea e le fetaui mo tagata uma. E faʻasaina le uʻamea ma le faʻamaonia o gasegase o le gastrointestinal, i le i ai o se gaioiga mataʻutia. O se sooupu e le fetaui mo le togafitia o le faamaʻi ma isi tulaga maʻi i le tulaga o le le faapalepale i vaega taua.

E tusa ai ma iloiloga, o le taumafa o meaʻai e masani ona le afaina ai aʻafiaga. E mafai ona atiaʻe le vavalalata ma le faʻavaveina o le metabolism poʻo le faateleina o le metabolism. I nisi o tulaga e le masani ai, a o faia ni meaʻai faʻalaʻauina, o le a vevela ma mumu i luga o le paʻu.

Tuua Lau Faamatalaga