Arthrosan Injection - Faʻamaumauga * Taʻiala mo le Faʻaaogaina

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le ituaiga pepa. O le mea autu autu o le palomitazone i se fua o le 30 mg. O mea faʻaopopo e aofia ai: lactose, magnesium stearate, faʻamalositino, kapailacarlalose sodium.

O pusa e tuʻuina i ni pusa tioata e 10 fasipepa.

I totonu o le 1 pepa pepa pepa e mafai ona 3 pe 6 o nei afifi. E le gata i lea, o vailaʻau faʻapitoa e mafai ona maua i pulu polymer (30 pusa i le tasi) ma fagu tutusa (30 vaega).

Faʻataʻitaʻiga

O le vailaʻau faʻamaʻi ile vasega ole vasega e faʻavasegaina lenei vailaau e pei o le thiazolidinedione. O le vailaau oona o se sui filifilia o gamma gamma o le isoenzymes taitoatasi.

I le maʻisuka o le ituaiga lona lua, o le vailaʻau e faʻaitiitia ai le faʻamalosia o le inisalini i lela o le ate.

E mafai ona maua i totonu o le ate, muso ma le tino. Ona o le faʻafouina o le faʻalogo, o le faʻaliliuga o kenera lea e faʻamoemoeina ai le inisalini e faʻamoemoeina e vave faʻapitoa. Latou te aʻafia foi i le faʻamautuina o le kulūkose o le toto.

O le gaioiga o le gataifale lipid metabolism o loʻo toe foi mai i le masani.

O le maualuga o le teteʻe o tisipesa lautele e faʻaititia, lea e fesoasoani i le vave faʻaaogaina o le kulukose o le insulin. I lenei tulaga, o le maualuga o le hemoglobin i le toto toto e masani lava.

I le maʻisuka o le ituaiga lona lua, o le faʻamalosia o le inisalini o lela o le ate ua faʻaititia. O lenei mea e mafua ai le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose i le toto, o le maualuga o le inisalini i le plasma e faʻaititia foi.

Pharmacokinetics

A uma ona ave le pulu i luga o se manava gaogao, o le maualuga o le maualuga o le pioglitazone i le plasma o le toto e matauina pe a ma le afa itula. Afai e te inuina fualaau aina pe a uma ona 'ai, ona oʻo lea i le lua itula ole taunuʻuga. O le leai o se avanoa ma le faʻamaoni i le toto totoʻa e maualuga.

Pioglitazone metabolism e tupu i le ate. O le afa-ola e tusa ma le 7 itula. O vailaau faʻamalosi e faʻapitoa i foliga o metabolites faʻatasi ma urine, talo ma feces.

O vailaʻau faʻamalosi o Astrozone e faʻapitoa i le tulaga o metabolites ma le urine.

Contraindications

Faʻasalaga matuia i le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • hypersensitivity i vaega,
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • maʻetukacidosis o le maʻisuka,
  • maʻi i le ate ma fatugaʻo,
  • maʻitaga ma lactation,
  • tamaiti ei lalo o le 18 tausaga,

Ma le faʻaeteete

E manaʻomia le faʻaeteete pe a faatonuina se vailaau i tagata o loʻo i ai se talafaasolopito o:

  • fulafula
  • anaemia
  • vevesi o le fatu maso.

Faʻatasi ma le maʻisuka

Afai e te faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma isi vailaʻau o le hypoglycemic poo metformin, e tatau ona amata le togafitiga i se metotia itiiti, o lona uiga. ave le silia ma le 30 mg i le aso.

O le togafitiga faʻatasi ma le inisalini e aofia ai le faʻaaogaina o se tasi o le Astrozone i le 15-30 mg i le aso, ma o le fua o le inisalini e tumau pea pe faʻaitiitia foi le faʻaititia, aemaise lava i le tulaga o le hypoglycemia.

Faʻaiʻuga o Astrozone

Faʻapogai ai le tele o faʻafitauli leaga, lea e mafai ona tupu i se mea le talafeagai po o le faia o se faʻasalaga.

O le Astrozone e mafai ona faʻaosoina ai le fatu o le fatu.

I le toetoe lava o mataupu uma, o gasegase e fulafula i pito. O le faʻaleagaina o le tino e mafai foi ona fesootaʻi ma se suiga i le kulūkose o le toto, aemaise i le amataga o togafitiga. I se tulaga e le masani ai, o le atinaʻeina o le fatu o le fatu e mafai.

Aafiaga i le gafatia e pulea ai auala

Talu ai o se taunuuga o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, o le atinaʻe o le hypoglycemia e mafai, faatasi ai ma le vevela tele ma le le fiafia, e tatau ona e musu e ave se taavale ma pulea isi auala faigata. O lenei tulaga e mafai ona aʻafia ai le fua faʻatatau ma le faʻatonu.

E tatau ona e musu e ave se taavale i taimi o togafitiga ma Astrozone.

Faatonuga faapitoa

Faʻasalaga, o vailaʻau e faʻamaonia i tagata gasegase e maualuga le lamatia o le edema, faʻapea foi i le taotoga (aʻo leʻi faia le taotoga). Anemia e mafai ona atiaʻe (o le faʻaitiitia lemu o le hemoglobin e masani ona fesoʻotai ma le faʻaopoopoga o le toto o lo o taamilo i totonu o vaa).

Mataʻituina le maualuga o le hypoglycemia pe a faʻaaoga togafitiga faʻatasi ma le ketoconazole.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

O le aveina o laumei e solia i le taimi o le gaioiga ma ao faagasolo le susu. E ui lava na faʻamaonia e le o le gaioiga galue e leai ni aʻatogenic aafiaga i le fausiaina, e sili atu le lafoaia o togafitiga i le fuafuaina ole maitaga.

O le aveina o le Astrozone papatusi e solia i le taimi o le susu.

Vaʻavaʻai Astrozone

E leai ni faʻafitauli o Astozone ua faʻamaonia muamua. Afai e te faʻafuaseʻi ona tago i se fualaau tele o le vailaʻau, o le faʻafitauli matuia o loʻo faʻaalia mai e le maʻi le mafaufau ma le atinaʻeina o le hypoglycemia e mafai ona faʻateleina.

I le tulaga o faʻamaoniga e foliga mai o le maualuga, e tatau ona faia se togafitiga faʻamaʻi seia oʻo ina faʻaaogaina uma lagona le lelei.

Afai e amata ona atiaʻe le hypoglycemia, e mafai ona manaʻomia le togafitiga o le faamamaina ma le maʻi.

Afai o le hypoglycemia e amata i le maualuga o Astrozone, atonu e manaʻomia le maʻi.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

A faʻaaogaina faʻatasi ma fomaʻi faʻamataʻu, o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le metabolites gaioiolosi o le gaioiga galue. O le mea lea, o le aoga o le faʻaaogaina o faʻamaʻi e faʻaitiitia.

O le faagasologa o le paionitazone metabolism i le ate e toetoe lava a poloka uma pe a faʻaoga faatasi ma ketoconazole.

Ava malosi

E le mafai ona e faia togafitiga ma fualaau ma inu ava. O lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o aʻafiaga i le tino. O le lamatiaga o le atinaʻeina o faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻapupula. O faʻamaʻi o le onisua ua vave ona tupu.

E i ai le tele o analogues Astrozone e talitutusa ma ia e tusa ai ma le vailaau oona ma le faʻamalositino:

  • Diab Norm
  • Diaglitazone,
  • Amalevia
  • Pioglar
  • Pioglite
  • Piouno.

Aso faʻauma

Le sili atu i le 2 tausaga mai le aso o gaosiga ua faʻasinoina i luga o le afifi. Aua le faʻaaoga i le aso e muta ai.

O le analogue o Astrozone - e le mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau o le Piuno i le faaiuga o le aso e uma ai.

1 ml kulupu

Meloxicam - 6.00 mg

Tagata e maua ai: meglumine - 3.75 mg, poloxamer 188 - 50.00 mg, tetrahydrofurfuril macrogol (glycofurol) - 100.00 mg, glycine - 5.00 mg, sodium chloride - 3.00 mg, 1 M sodium hydroxide solution - i le pH o le 8.2-8.9, vai mo le tui - e oo atu i le 1 ml.

E tasi le moli (2.5 ml) e aofia ai le 15 mg o le meloxicam.

manino lanu samasama-samasama.

Astrozone Reviews

Oleg, 42 tausaga, Penza

Ua leva ona ou mafatia i le maʻisuka ituaiga 2. E tele fualaau faasaina ua faatonuina, ae o le aafiaga o ia fualaau e le tumau i le umi tatou te mananao i ai. Ma e le mafai ona ou faia inisiua i taimi uma. Ona fai mai lea o le fomai ia te aʻu ou te inu i fualaau o le Astrozone. Na vave ona ou lagonaina le aafiaga o ia mea. O le tulaga masani na vave faaleleia. Na toe foʻi mai le suka i le toto i ni nai vaiaso. I lenei tulaga, e 1 le papapa ua lava mo le aso atoa. Ua faamalieina au i le taunuuga o togafitiga.

Andrey, 50 tausaga, Saratov

Na faatonuina e le fomaʻi le fua o Astrozone i le 15 mg i le aso ona o le amataga o togafitiga na i ai ni suʻega leaga o le ate. Ae o sea ituaiga o mea na le fesoasoani. Na fautuaina e le fomai le faateleina o le fualaau i le 30 mg i le aso, lea na vave ona maua ai se taunuuga manino. E tusa ai ma le auʻiliʻiliga, na faʻaitiitia le faʻaʻamau o le kulukose. O le aafiaga na tumau mo se taimi umi seia faʻaumatia le vailaʻau. Ina ua amata ona faasolosolo ina leaga ia suega, na faatonuina e le fomai se fua faatatau tausiga o le 15 mg i le aso. Sugar o loʻo taofiofia toetoe lava tutusa le maualuga mo le toeitiiti atoa le tausaga i le taimi nei, o lea e le mafai ona ou fai atu se mea leaga e uiga i fualaau faasaina.

Peter, 47 tausaga, Rostov-on-Don

Sa le fetaui le vailaʻau. Ou te lei lagonaina se aoga mai le uluai metotia o le 15 mg. E tusa ai ma iuga o suʻesuʻega, e leai foi ni suiga faʻapitoa. O le taimi lava na faʻatupulaia ai le fuainumera i le 30 mg, o le tulaga masani na vave faʻalauteleina. Sa tupu aʻe le hypoglycemia, o ona uiga na faigofie tele mo au. Sa tatau ona ou suia le fualaau faasaina.

Faʻasalaga, faʻavae

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le tulaga o se fofo mo le pulega o le intramuscular. O le vailaʻau o le meloxicam e avea o se vaega galue. 1 ml o le vaifofo e aofia ai le 6 mg o meloxicam.

I le avea ai ma mea fesoasoani o glycine, sodium hydroxide, glycofurol, sodium chloride, vai mo le tuiina.

Ona o lona aafiaga filifilia, o le gaioiga malosi o le fualaau faasaina e sili atu ona sao i le atinaʻeina o leona o le manava ma duodenum.

Metotia o le talosaga, fua

E mafai ona faʻatagaina le faʻaaogaina o le vailaʻau i totonu ole laʻau i aso muamua ole togafitiga. I le lumanaʻi, o le fesuiaiga i le tuʻuina atu o le vailaʻau (tablets) e fautuaina.

O aso fautuaina i aso taitasi e mai le 7.5 i le 15 mg. O le fua saʻo ma le umi o le fualaau faasaina ua fuafuaina e le fomaʻi, i le amanaʻiaina o faʻamaoniga o le faʻamaʻi ma uiga o le tagata maʻi.

O tagata maʻi o loʻo i luga o le toto ma maua ai se talaaga o le gasegase masani o gaioiga masani e le tatau ona sili atu i le maualuga o aso uma e 7.5 mita.

E le fautuaina Arthrosan e faʻafefiloi i le syringe tutusa ma fualaau o isi vaega. O le le lelei o le puleaina o fualaau faasaina e le taliaina.

Fegalegaleaiga ma isi vaega o fualaau faasaina

O lenei vailaʻau e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete tele pe'ā faʻaaogaina faʻatasi ma fualaau mai le vaega o le anticoagulants (Warfarin), antiplatelet agents (Plavix, Clopidogrel), ava malosi, corticosteroid tablets (Prednisolone), Fluoxetine, Paroxetine.

O le Arthrosan e le tatau ona faʻaaogaina faatasi ma isi vailaau mai le vaega o vailaʻau e le o le toto-fomaʻi.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina faʻatasi ma togafitiga, o le aʻafiaga o le atinaʻeina o le fausiaina o le lapopoʻa faateleina.

Faʻatasi ma fualaau faʻasaina mai le maualuga o le toto maualuga, o le a ono faʻaitiitia ai le malosi o latou aʻafiaga.

Pe a faʻapipiʻiina ma le vitamini K, heparin, faʻamaʻi le retatake lerotonin, ma le fibrinolytics, o le aʻafiaga o le toto toto e faateleina.

Taiala faaopoopo

Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le tino e faʻaalia ai le solia o le masani ai o gaioiga (gaogao ma le lanu samasama o le paʻu, vomiting, urine pogisa, tiga i totonu o le manava), o le faʻaaogaina o le vailaʻau e tatau ona taofi vave ma talanoa i se fomaʻi.

E mafai e Arthrosan ona faʻamaonia faʻaaliga o faʻamaʻi pipisi.

O lenei vailaʻau e le mafai ona faʻaaogaina e avea o se faʻasolosolo o le thrombosis, e ui i lona malosi e faʻaititia ai le faaputuga platelet.

Analogs o injections Arthrosan

O vailaʻau nei e tutusa lelei ma sauniuniga a Arthrosan: Melox, Amelotex, Mirlox, Mesipol, Movasin, Movalis. Afai e te manaʻomia le sui o vailaʻau, e tatau ona e feutagai muamua ma lau fomaʻi.

Teuina o injections O le Arthrosan e tatau ona faia i se mea pogisa, puipuia mai le la susulu, e ese mai tamaiti. Laveʻa o le teuina - e le silia ma le 25 tikeri.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Gaioiga galue meloxicam- faʻavae Oksikama. E i ai sona aʻafiaga e le faʻaleagaina, faʻagataina le faʻasologatalitane ma le enzyme chicooxygenase-2lea e aofia ai i le taamilosaga arachidonic acid.

I lalo o le faatosinaga a meloxicam, gaoioiga tagata faufautua e le lelei ma le faʻamalosia puipui puipuimatua faʻaitiitia, faʻalavelave faʻafuaseʻi tali e aunoa ma se saʻolotoga. Faʻalavelave faʻafuaseʻi ona o se faʻaitiitia i le gaioiga o fegalegaleaiga a prostaglantin ma namu finauga.

O le maualuga o le maualuga o le faʻatinoga e maua ile tolu i le lima aso. E fusifusia lelei i masini plasma (99% ma luga). Faʻasaoi le ate, e fa 4 metabolites. Latou te le faia se sao i le faʻaaogaina o vailaau mo togafitiga. O le gasegase e faʻasaina i feces ma urine i se vaitau 15 i le 20 itula.

Faailoga mo le faʻaaogaina

i le monotherapy i tagata gasegase (aemaise lava i latou o loʻo i ai le mamafa) oe le ausia le pulea lelei e ala i le mulimuli i se taumafataga ma le faia o faʻamalositino ma lē o loʻo faʻaaogaina le metformin,

i le faʻatasi ai ma le metformin i tagata mamaʻi (aemaise lava le mamafa) e le mafai ona ausia le pulea lelei o le gasegase o le metformin,

i faʻatasi ai ma faʻamaʻi o le sulfonylurea i gasegase oe le ausia le faʻataʻitaʻiga o le gasegase o le sulfonylurea ma e le faʻamaonia ai le puleaina o le metformin,

i faʻatasi ai ma metformin ma sulfonylurea i mea na gasegase (aemaise lava i latou o loʻo mamafa tele) oe latou te le ausia le pulea lelei i le taimi o le faʻamalosia o togafitiga ma metformin ma sulfonylurea,

e faʻatasi ma le inisalini i tagata gasegase oe le ausia le pulea lelei i le taimi o le faʻaaogaina o le inisalini ma o loʻo faʻatulafonoina le faʻafoega o le metformin.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Arthrosan (Metotia ma metotia)

O laulau e faʻaalu i le aso, faʻatasi ai ma meaai, faʻamamaina i le vai. Ole fua ole aso e fautuaina mai i le 7.5 mg i le 15 mg, e fuafua i le malosi o le tiga o le tiga ma le faʻafitauli o le maʻi.

Afai e le mafai ona ave le fualaau faasaina tautalagiamafai ona tofia Injection intramuscular.

Injections o Arthrosan, faatonuga mo le faʻaaogaina

O togafitiga o le Arthrosan ua faʻamaonia mo le tiga tele i nai aso muamua o maʻi. Injections o vailaʻau e gaosia faʻapitoaloloto i totonu o le ie. Ole fua ole aso e mai i le 7.5 i le 15 mg, ma ole togafitiga e amata i ni togi laiti ma faʻalautele seia oʻo ina ausia le faʻamoemoe.

Aua e te sili atu i le metotia fautuaina, atonu e ono faateleina le ono lamatiaga o aʻafiaga.

Fale faʻamaloilo

Pharmacodynamics

O le Meloxicam o se vailaau faʻamaʻi-anti-inflammatory drug (NSAID), e faatatau i mea e maua mai i le enolic acid ma e iai sona aʻafiaga-inflammatory, analgesic ma le antipyretic. O le faʻaaogaina o le aʻafiaga o le inflammatory o le meloxicam ua faʻamautuina i luga o faʻataʻitaʻiga uma o le faʻamafanafana. O le faiga o le faatinoga o le meloxicam o lona gafatia e taofiofia ai le faʻasalalauga o prostaglandins, o tagata faufautua faʻapitoa o le inflammatory. I totonu o vivo meloxicam e faʻasaina ai le talitonuga faasolitulafono i le nofoaga o le mumū i se tulaga sili atu nai lo le mucosa gastric poʻo fatugaʻo.

O nei eseesega e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o le afa cycloxygenase-2 (COX-2) faʻatusatusa i le cyclooxygenase-1 (COX-1). E talitonuina o le faʻamaina o le COX-2 o loʻo maua ai le togafitiga o NSAID, aʻo le faʻamaina o le isosozyme COX-1 i taimi uma e ono aʻafia ai aʻafiaga mai le manava ma gaʻo. O le filifilia o le telexicam e faatatau i le COX-2 ua faʻamaonia i le tele o faiga o suʻega, both in vitro and in vivo. O le filifiliga filifilia o le telexicam e faʻamaonia ai le COX-2 o loʻo faʻaalia pe a faʻaaogaina le toto atoa o le tagata ola i le avea ai ma se suʻega suʻega.

Na maua ai i le fuasela (i doses o le 7.5 ma le 15 mg) le malosi tele o le puipuia o le COX-2, e sili atu le malosi o le inhibitory i le gaosiga o prostaglandin E2 na faaosofia e lipopolysaccharide (o se tali e pulea e COX-2) nai lo le gaosiga o le thromboxane, (tali na pulea e COX-1).O nei aʻafiaga e faalagolago i le toto. O suʻesuʻega Ex vivo ua faʻaalia ai o le olexicam (i doses of 7.5 mg ma le 15 mg) e leai sona aafiaga i le tuufaatasiga o le platelet ma le toto toto.

I suʻesuʻega a le falemaʻi, o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract (GIT) i lona tulaga atoa e leʻi faʻaitiitia le tele o le 7.5 ma le 15 mg nai lo le taimi na faia ai isi NSAID lea na faia ai le faʻatusatusaga. O lenei eseesega i le taimi o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract e tele lava ina mafua mai i le mea moni e faapea, pe a fai le telexicam, e le masani ona matauina mea tutupu e pei o le dyspepsia, vomiting, leu, tiga o le manava. O le tele o meaola i le pito i luga o le gastrointestinal tract, ulia ma le tafe toto, lea e fesootaʻi ma le faʻaaogaina o le meloxicam, na maualalo ma faalagolago i le fualaau o le vailaʻau.

Pharmacokinetics

O le Meloxicam e matua gauai uma lava pe a uma le pulega o le intramuscular. O le bioavailability e faʻatusatusa i le bioavailability o tautala e toetoe lava 100%. O le mea lea, pe a le manaʻomia le fesuiaiga mai le injectable i ituaiga o vailaau faʻasologa. A maeʻa le faʻaaogaina o le 15 mg o le vailaʻau faʻamaʻi, o le maualuga o le plasma concentration (pe tusa o le 1.6 - 1.8 μg / ml) e oʻo i le 60 - 96 minute.

O le meloxicam e pipii lelei i masini plasma, aemaise lava i le albumin (99%). I totonu o le synovial fluid, o le maualuga i le synovial fluid e tusa ma le 50% o le concentration plasma. O le tele o le tufatufaga e maualalo, e tusa ma le 11 lita. O eseesega o tagata taitoatasi e 7-20%.

O le meloxicam ua toetoe lava atoa le metabolised i le ate ma le fausiaina o mea e 4 faʻamalosisi. O le metabolite autu, o le 5-carboxy-meloxicam (60% o le fua), e mafua mai i le oxidation o le metabolite, 5-hydroxymethylmeloxicam, lea e faʻamavaeina foi, ae i se tulaga maualalo (9% o le fua). O suʻesuʻega in vitro ua faʻaalia ai o le CYP2C9 isoenzyme e tāua tele i lenei suiga i le gataifale, ma o le CYP3A4 isoenzyme e tele sona sao. I le fausiaina o isi metabolite e lua (aofia ai, 16% ma le 4% o le fualaau o le fualaau faasaina), o le peroxyidase e aofia ai, o le gaoioiga atonu atonu e eseese tagata taitoatasi. Tofiga

E faʻateleina i totonu o le fatu ma gaʻo, e masani lava i foliga o metabolites. I se fesuiaiga e le suia, o le itiiti ifo ma le 5% o le fualaau o aso taitasi e faʻateleina i feces, i le urine i se pepa e le suia, o le fualaau oona e maua i na o fuainumera. O le vaeluaina o le afa-ola o le meloxicam e eseese mai le 13 i le 25 itula. O le faʻasalaga o le plalasma e ave i le 7-12 ml / min pe a uma le faʻaaogaina. Meloxicam faʻaalia vailaʻau o le pharmacokinetics i tui o le 7.5-15 mg ma le faʻaogaina o le intramuscular.

Le lava o le ate ma / poʻo le fatuga mea faigaluega

Le lava le galuega o le ate, e pei foi o le vaivai o le tino, e le aafia tele ai le pharmacokinetics o meloxicam. O le fua o le faʻamaʻaloga o le meaʻai mai le tino e matua sili atu ona maualuga i tagata gasegase e leai se faaletonu. O le Meloxicam e itiiti lava se mea e mafai ona fusifusia i masini plasma i tagata gasegase e leai se faaletonu o le tino. I le faaletonu o le lapopoʻa, o le siʻitia o le tele o le tufatufaina atu e mafai ona oʻo atu ai i le maualuga o le telepi ole fuamalie, o le mea lea i nei maʻi e le tatau ona silia le 7.5 mita i le aso.

O gasegase matutua e faʻatusatusa i tagata gasegase o loʻo i ai faʻamaufaʻailoga faʻapitoa o le falemaʻi. I tagata matutua matutua, o le ave faʻamaonia o le plasma i le taimi o le paleni o le pharmacokinetics e laʻititi laʻititi nai lo le gasegase talavou. O tamaitai matutua ei ai tulaga maualuga o le AUC (o le eria i lalo o le maualuga o le taimi) ma le umi o le faʻamaʻiina o le ola, pe a faatusatusa i tagata gasegase e lua.

Tosiga ma le pulega

Osteoarthritis with pain: 7.5 mg i le aso. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻatupulaʻia lenei fuainumera i le 15 mg i le aso.

Laʻau o le rheumatoid: 15 mg i le aso. Faʻalagolago i le togafitiga faʻapitoa, e mafai ona faaitiitia lenei fualaau i le 7.5 mg i le aso.

Ankylosing spondylitis: 15 mg i le aso. Faʻalagolago i le togafitiga faʻapitoa, e mafai ona faaitiitia lenei fualaau i le 7.5 mg i le aso.

I maʻi o loʻo i ai se faʻalavelave tele o aʻafiaga leaga (o se talaʻaga o le gasegase o le gastrointestinal, o le i ai o mea lamatia mo le maʻi fatu cardiovascular), ua fautuaina e amata togafitiga ma se fua faatatau e 7.5 mg i le aso (vaai vaega "Faatonuga Faapitoa"). I tagata gasegase ma le le atoatoa o le faaletonu o loʻo aʻafia i le toto, o le fualaau e le tatau ona sili atu i le 7.5 mg i le aso.

Fautuaga lautele

Talu ai ona o le aʻafiaga o aʻafiaga o faʻafitauli leaga e faʻatatau i le fua ma le umi o togafitiga, o le laʻititi pito sili ona maualalo ma le umi o le taimi e faʻaaoga ai e tatau ona faʻaaogaina. Ole maualuga ole fua ole aso ole aso e fautuaina ole 15 mg.

Faʻaaogaina faʻatasi

E le tatau ona e faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma isi NSAID. O le aofaʻi o aso taʻitasi o le vailaau oona o le Arthrosan® e faʻaaogaina i ituaiga fua eseese e le tatau ona sili atu i le 15 mg.

O le faʻatautaia o le vailaau faʻasoa o le intramuscular e faʻaalia i na o nai aso muamua o togafitiga. O isi togafitiga e faʻaauau pea i le faʻaaogaina o fualaau ofofoga. O le fua fautuaina ole 7.5 mg poʻo le 15 mg 1 le taimi i le aso, e fuafua i le malosi o le tiga ma le mamafa o le faʻaogaina o le maʻi.

O le vailaʻau o loʻo faʻatautaia e le tui loloto intramuscular.

E le mafai ona faʻaaogaina le vailaau faʻasauā.

Talu ai ona o le le talafeagai o le Arthrosan, o le vaifofo mo le pulega o le intramuscular e le tatau ona fefiloi i le syringe tutusa ma isi fualaau.

Faʻamataʻuga itu

O aʻafiaga o loʻo faʻamatalaina i lalo, o le sootaga ma le faʻaaogaina o le meloxicam sa manatu e mafai.

O aʻafiaga na faʻamaumauga i le taimi o le faʻagaioiga o faʻatauga, o le sootaga ma le faʻaaogaina o le meloxicam na mafai ona manatu i ai, ua faailogaina i se *.

O vaega nei e faʻaaogaina i totonu o vasega faʻapipiʻi masani e tusa ai ma le taimi o aʻafiaga itu:

masani lava (> 1/10),
e masani lava (> 1/100 1 / 1,000. 1 / 10,000. Faʻalavelave mai le toto ma le tino o le tino:

Laititi - leukopenia, thrombocytopenia, suiga i le numera o sela o le toto, e aofia ai suiga i le leukocyte formula.

Faʻafitauli faʻaletonu o le tino:

O le mea e le masani ai, o isi mea e vave ona maua ai le tuusaʻoina o le hypersensitivity *, E leʻo maua - teteʻe anaphylactic *, anaphylactoid reactions. Manatu o le mafaufau: Faatauvaʻa - suiga o le olaga, *,

E leʻi faʻatūina - fenumiai *, faʻaleagaina *. Faʻafitauli mai le faʻalavelave faʻafuaseʻi: E masani lava - o le maʻi tiga, Faʻasalaga - fiavalea, moe.

Faʻaleagaina o gaioiga o le vaʻai, faʻalogo ma le labyrinth maʻi: Faʻasalaga - vertigo,

Leai - conjunctivitis *, faaletonu o le vaai, e aofia ai le vaʻaia o le vaʻaiga, * le gasegase. Faʻaleagaina o le fatu ma toto:

E le masani - o le faateleina o le toto maualuga, o se lagona o le "faanatinati" o le toto i foliga, E le taumate - o se fatu fatu.

Faʻasalaga o le manava:

Laititi - bronchial asthma i tagata mamaʻi e alu i le acetylsalicylic acid ma isi NSAID.

Faʻasalaga o le e / gastrointestinal tract: E masani lava - tiga faʻamaʻi, dyspepsia, manava, gase, vomiting,

E le masani ai - o le gasegase o le gastrointestinal, o le gastritis *, stomatitis, constipation, bloating, belching, O le gasegase - gastroduodenal ulcers, colitis, esophagitis, E seasea lava - gaogao o le gastrointestinal tract. Faʻaleagaina o le ate ma le vaeluaina o le ate:

E le masani ai - suiga le tumau i luga o galuega o le ate (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻateleina le gaioiga o le gasegase poʻo le bilirubin), E seasea ona tupu - atefataʻi *.

Faʻafitauli mai le paʻu ma le tino i lalo o le tino: Faʻasalaga - angiotek *, sosolo, vevela paʻu,

Faʻamataʻu tele le faʻamaʻaʻaina o le epidermal necrolysis *, Stevens-Johnson syndrome *, urticaria,

E seasea lava - o le dermatitis *, o le erythema multiforme *, e le o maua - photosensitivity.

Faʻaleagaina o gaʻo ma le urinary tract:

E leai se taimi - suiga i faʻamatalaga o le gaioiga galue (faʻalautele i le creatinine ma / poʻo le urea i le toto toto), faʻafitauli o le urination, e aofia ai le taofiofi urinary *,

E seasea ona tupu - o se gasegase laititi faʻapitoa *.

Faʻaleagaina o faʻamaʻi ma mammary mamanu:

Faʻasalaga - o le vavao ua leva *,

E leʻi faʻatūina - leai se fanau i fafine *.

Le mautonu lautele ma le le atoatoa i le nofoaga o tui:

E masani lava - tiga ma fula i le nofoaga o tui,

Faʻaaoga faʻatasi ma fualaau faʻasaina e taofia le gaʻo o le ivi (e pei o le methotrexate) e mafai ona amata ai cytopenia.

O le gasegase o le gasegase, o le maʻi, poʻo le gaʻo e mafai ona afaina.

Aʻo isi NSAID, latou te le vaʻavaʻai i le faʻaalia o le telefoniusal interstitial, glomerulonephritis, renal medullary necrosis, nephrotic syndrome.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O isi inhibitors o le prostaglandin synthesis, e aofia ai glucocorticoids ma salicylates, faʻaoga faʻatasi ma meloxicam e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le gastrointestinal tract ma le gastrointestinal bleeding (ona o le synergism o le gaioiga). E le fautuaina le faʻaoga faʻatasi ma isi NSAID. Anticoagulants mo le fofogaina o fofoga, le heparin mo le faʻaaogaina o le tino, gasegase o le thrombolytic - o le pulega tutusa ma le meloxicam e faateleina ai le lamatia o le toto. I le tulaga o le faʻaaogaina tutusa, o le mataʻituina ma le faʻaeteete o le faʻaaogaina o le toto e talafeagai.

Antiplatelet o vailaʻau, faʻamaʻi o le rerotake o le serotonin, faʻatasi ma le meloxicam faʻateleina le lamatiaga o le tafe toto ona o le faʻasaina o le galuega platelet. I le tulaga o le faʻaaogaina tutusa, o le mataʻituina ma le faʻaeteete o le faʻaaogaina o le toto e talafeagai.

Lisi o le Lithium - O NSAID e faʻalauteleina le maualuga o le lithium i le plasma e ala i le faʻaitiitia o lona manava i gaʻo. E le fautuaina le faʻaaoga faʻaaogaina o meaʻai faʻatasi ma sauniuniga mo lithium. Afai e tatau ai, o le faʻaoga faʻaaogaina o le mataʻituina ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete o le faʻaogaina o le lithium i le plasma i le gasologa o tapenaga o lithium.

Methotrexate - O NSAID e faʻaitiitia le faʻamalositino o le faʻaaogaina e fatugaʻo, ma faʻalauteleina ai lona faʻasalaga i le plasma. O le faʻaoga tutusa o le meloxicam ma le methotrexate (i se fua o le sili atu ma le 15 mg i le vaiaso) e le fautuaina. I le tulaga o le faʻaaogaina tutusa, o le mataʻituina ma le faʻaeteete o le galuega toe faʻatasi ma le toto e tatau ai. O le Meloxicam e mafai ona faʻateleina le faʻamaʻi o le hematologic o le metotia, aemaise lava i tagata gasegase e leai se galuega.

Faʻasalaga - o loʻo i ai le faʻamaoniga e mafai e NSAID ona faʻaititia le aoga o masini inisinia, ae e leʻi faamaoniaina.

Diuretics - o le faʻaaogaina o NSAID i le tulaga o le faʻamaʻavaʻaina o gasegase eo faatasi ma se lamatiaga o le le atoatoa o le tino.

O sui o le antihypertensive (beta-blockers, angiotensin-liua inhibitors enzym, vasodilators, diuretics). NSAID e faʻaitiitia le aʻafiaga o fualaau oona, ona o le faʻasaina o prostaglandins ma vasodilating meatotino.

E le gata i lea, e le gata i lea, o le a le mafai ai ona maua e le tagata le malosi o le tino.

Colestyramine, e fusifusia i le meloxicam i le gastrointestinal tract, e taʻitaʻia atu ai i lona saoasaoa vave.

Pemetrexed - faatasi ai ma le faʻaaogaina o le meloxicam ma faʻasolosolo i tagata gasegase ma le kilia mai le 45 i le 79ml / min, meloxicam e tatau ona faamutaina i le lima aso aʻo lei amataina le faʻamaʻi ma mafai ona toe faʻafou 2 aso pe a uma le tui. Afai ei ai se manaʻoga mo le faʻaaogāina o le faʻaaogaina o le meloxicam ma pemetrexed, ona tatau lea ona mataʻituina lelei ia tagata gasegase, aemaise lava e uiga i le mielosuppression ma le tupu mai o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract. I tagata gasegase e maualalo le 45% / min, e leai se mea e faʻamaonia.

NSAIDs, o loʻo galue i luga o prostaglandin foal, e mafai ona faʻaleleia ai le cyclosporin nephrotoxicity.

Pe a faʻaaogaina faatasi ma fuaxicam o loʻo i ai le malosi e mafai ona taofiofi ai le CYP 2C9 ma / poʻo le CYP ZA4 (pe o le metabolise e nei enzymes), e pei o le sulfonylureas poʻo le probenecid, atonu e tatau ona amanaia le fefaʻatauaʻiga o vailaʻau pharmacokinetic. Pe a faʻapipiʻiina ma sui o le antidiabetic mo le faʻafofoga tautala (faʻataʻitaʻiga, sulfonylurea o meaola, nateglineide), o fegalegaleaiga faʻasalalau e le CYP 2C9 e ono mafai, e mafai ona tupu i le faʻaopoopoga o nei vailaau faʻasaina ma suixicam i totonu o le toto. O tagata e faʻaaogaina le telexicam ma le sulfonylurea poʻo le faʻatulagaga o le sauniuniga e tatau ona mataituina ma le totoʻa a latou suka toto ona o le mafai ona maua i le hypoglycemia.

Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻaaogaina o fesoasoani, cimetidine, digoxin ma le furosemide, e leai ni feʻau taua faʻafesoʻotai.

Tosiga ma le pulega

Injections ma Arthrosan e faʻaaogaina i na aso muamua o togafitiga i lea aso ma lea aso, i le 7.5 poo le 15 ml, pe a uma ona faʻaauau pea le togafitiga i fualaau. Ona o le aʻafiaga o aʻafiaga o le itu, ua fautuaina ai e faʻaaoga le vailaʻau i laʻititi aoga sili ona lelei. Injections ma le Arthrosan e tatau ona faia naʻo le intramuscularly ma e le fautuaina e faʻafefiloi le vailaʻau i se tasi o tuilaʻau ma isi fualaau.

Arthrosan tablets e ave faʻatasi i le aso, e sili lava ma meaai. Ole fua maualuga o aso taitasi o le 15 mg. Faʻalagolago i le faʻamaʻi:

  • Faʻatasi ma le osteoarthrosis, ave se tasi papalama o Artrozan 7.5 mg, i le leai o se aoga, e mafai ona faaluaina le fualaau,
  • Ole fua ole aso e fautuaina ai ole gasegase ole 15 mg, pe a uma ona faʻaleleia, e mafai ona faaitiitia le fua ile 7.5 mg i le aso,
  • Faʻatasi ai ma le spondylitis akylosing, ave se tasi papa maʻa o Arthrosan 15 mg i le aso.

E tusa ai ma faatonuga mo Arthrosan, i le tulaga o le soona fai, o le tiga o le auga, o le le mafaufau, le naʻo, le manava faʻanofo, vomiting, gasegase lapoa ma le gasegase o le hepatic, e mafai ona tupu le asylstole.

E tatau ona faʻaalia le faʻaeteete aʻo faʻaaogaina Arthrosan i fualaau faʻamalosi, togafiti, diuretics, cyclosporine, sauniuniga o lithium ma isi vailaau. O le lamatiaga o le tafe mai le gastrointestinal tract e faʻapupula i le faʻaaogaina o le Arthrosan faatasi ai ma isi vailaau e leai ni steroidal anti-inflammatory, e aofia ai le acetylsalicylic acid.

O le Arthrosan e faʻaaogaina ma le faʻaeteete i le tulaga o gasegase o le gastro and ulcerative o le gastrointestinal tract i totonu o le gasegase ma le matua.

Faʻamatalaga e uiga i Arthrosan

O faʻamatalaga e uiga i injections o Arthrosan e lelei. Ole fualaau faasaina e le taugata ma aoga tele. E toʻatele na fesoasoani e feagai ma tiga ma faʻamaʻi pipisi faʻatasi. O le aveina o pills ei ai lona aafiaga e tasi e pei o injections. O le gasegase, o aʻafiaga itu e faʻailoa i le foliga o le ulu o le ulu, tiga o le manava ma le vevela, ae e tupu lenei mea e le masani ai.

Tuua Lau Faamatalaga