Manatua ma le Manatua O le malosi o oloa faʻavae e faʻaaogaina e faʻaaogaina e faʻavasegaina ai le cerebral faʻapea foʻi le taamilosaga lautele. O fualaau faasaina e mafai foi ona faʻaleleia ai le faʻaleagaina o le toto.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le fualaau oona ua faatonuina mo le faʻaaogaina i:

  • Faailoga o le faʻafitauli o le tino ma le tino (lagona o le malulu i lima ma vae, o le atinaʻeina o le faʻamalosi, faʻafitauli o le maʻi o Raynaud, faʻalavelave matuia o pito i lalo)
  • O le faʻaitiitia o le vaʻaia o le cerebral (taimi vavalalata), faʻapea foi ma le i ai o faʻamaʻi pipisi o le mafaufau o le mafaufau o le natura vascular
  • Suʻeina o maʻi faʻapitoa o le taliga i totonu, lea e faʻaalia mai e tina, ogaoga vevela, savali le mautonu
  • Faailoga o le faʻafitauli poʻo le faʻalavelave faʻale-agavaʻa i le gaioiga o le faiʻai (migraine-pei o le ulu o le ulu, tinisitus, tigā, le malamalama i faʻamatalaga faʻamatalaga).

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Pepa o fualaau (1 pc.) E na o le pau le mea o lo o galue, o le vaega lea o lau o le ginkgo biloba, o lona vaega tele i fualaau o le 40 mg, 80 mg, ma le 120 mg. I le faʻamatalaga o le vailaʻau, o loʻo lisiina ai se lisi o isi vaega:

  • Polysorb
  • Milu suka
  • Steinic Acid Mg
  • Fuga o le kuluga
  • MCC
  • Croscarmellose Na.

Paʻu ata tifaga: hypromelilose, Fe oxide, Ti dioxide, talc, emulusua faʻamalolo, ma macrogol.

E le o tagata uma e iloa le ituaiga o vailaʻau faʻasaina: capsules or tablets. O vailaʻau faʻavae e faʻavae i luga o lauʻau o loʻo maua ile pepa o fualaau aina, fuamoa ma se vailaau e 40 mg o se lanu enaena lanu enaena. Manatua O pepa papa (80 mg) ma le Memoplant (120 mg) e mama lanu samasama poʻo kulimi uliuli i le lanu. Blist. 'oloʻo tuʻuina i totonu o pusa pepa, umia 10 pcs., 15 pcs. poo le 20 pcs. I totonu o le fusi 1-3.5 blist. teuga.

O le sauniuniga o le togavao e le o maua i capsules.

Faamalologa meatotino

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai vaega masani, latou te afaina ai le faagasologa o metabolic processes, faaleleia atili tulaga o le toto o le physico-kemikolo, faʻamaonia ai le microcirculation. Faʻatasi ai ma vailaʻau masani, o loʻo i ai se faʻaleleia atili o le toto i totonu o le faiʻai, o loʻo maua ai masini ma le aofaiga talafeagai o O2 ma le kullukose, o le faʻaopoopoga o lela mūmū toto e puipuia, ao le mea e faʻamalosia ai le faʻaaogaina o le poloka platelet o loʻo taofia. O le fualaau faasaina o loo faamatalaina i le malosi o le faatonutonuina o fualaau oona i luga o le vascular system, ae o le faaosofiaina o le gaosia o le endothelial factor factor e faamaumauina. O le vailaʻau o loʻo maua i totonu o maʻalaʻau e fesoasoani e faʻalauteleina ai laʻau laiti, faʻapea foʻi ma le faʻateleina o le leo, ma faʻataʻitaʻiina ai le tuʻuina atu o le toto i le vaʻa.

O le faʻamalosi e faʻamalosi ai puipui o toto toto, fesoasoani e faʻamalo le edema, faʻaalia ai antithrombotic meatotino (ona o le faʻamautuina o membranes o le toto mumu ma platelets, aafiaga i le gaosiga o prostaglandins). O le fualaau faasaina e mafai ona taofia le faʻavaeina o aʻafiaga saoloto, faʻapea foʻi ma le faʻamalosia o gaʻo i totonu o silasila o le tino.

O le faʻaaogaina o fualaau aina e fesoasoani i le faʻamaoniaina o le faʻasaʻolotoina, faʻapea foʻi ma le toe faʻamautuina ma le ketabolism o le tele o neurotransmitters. O le vailaʻau e faʻaalia ai le antihypoxic effects, faʻaleleia le gasegase i totonu o totoga ma gaʻo. PM e faʻaleleia le faʻapipiʻiina o le macroerg intracellular, faʻaleleia le faʻaogaina o le O2 ma le kullukose, aʻo iai le toe faʻafoʻisia o faiga o tagata faufautua i le totonugalemu o le tino.

Pe a faʻaalia i le tautala, o le faʻasologa o le bioavailability o le ginkgolide A, B, faapea le bilobalide C e tusa ma le 90%. O le maualuga maualuga o le tausiga e matauina pe a uma le 1-2 itula i le maeʻa ai o fualaau. O le afa-ola o le ginkgolide A ma le bilobalide o le 4 itula, o le ginkgolide B e 10 itula.

E taua le matauina o nei mea o mea totino e le faʻavaeina i totonu o le tino, o lo latou faʻamalositino e faia lava i le tele o le faʻaaogaina o le tino, o le siʻosiʻomaga itiiti o loʻo faʻateleina i fecesi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Memoplant

Tau: mai le 435 i le 1690 rubles.

O vailaʻau faʻasoifua maloloina ma meaʻai e faʻafofoga tautala. O pills e manaʻomia ona inu tele vai. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o pepa, e leai se manaʻoga e faʻateleina le fualaau o fualaau faasaina.

E tatau ona maitauina o le faʻatulagaga o fuataga e faʻalagolago i ituaiga o faʻamaʻi ma le natura o le togafitiga.

Faʻalavelave Cerebrovascular (togafitiga asymptomatic)

I le tulaga o le gaioiga o le faiʻai, e fautuaina e inu 1-2 pills ma se fua o le 40 mg tolu taimi i le aso, e mafai foi ona ave se vailaau i se vailaau e 80 mg (taimi ole pulega - 2-3 p. i le aso atoa). O togalaau faʻamaʻi e 8 vaiaso. Faʻafetai i togafitiga faʻasolosolo umi, o le a mafai ona faʻaitiitia le atoatoa o le cerebrovascular ma faʻaleleia le tulaga lautele.

Telefoni feaveaʻi

O fualaau oona e tatau mo le 1 pauna (40 mg) tolu taimi i le aso poʻo le 1 le laulau. Manatua Faʻailoga faalua i le aso poʻo le 1 pauna 120 mg tasi pe faalua i le aso. Umi o le taumafaina o fualaau faasaina - 6 vaiaso.

Faʻailoga o le taliga i totonu (vascular or invalid)

O le vailaʻau e inu faʻolu i le aso mo le 1 laulau. fua o le 40 mg poʻo le 1 piliki (80 mg) faalua i le aso, poʻo le 1 le faʻamau. i le maualuga pito i luga o le 120 mg mai le 1 i le 2 r. i se aso. O le umi o togafitiga e 6-8 vaiaso.

Afai e leai se iuga, e tatau ona e faia se suʻega ma amata nisi togafitiga.

Toto ma HB

E masani ona le faʻamaonia le igoa mo le maʻitaga ma le lactating women.

Contraindications ma Puipuiga

Le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e le fautuaina mo:

  • O le i ai o se gasegase o gastritis, faapea foi ma pathologies o le ulcerative o le gastrointestinal tract
  • Suiga i le tui toto
  • Faailoga o le toto faʻavaivaia i le mafaufau
  • Suʻeina le faʻaleagaina o le myocardial
  • Faʻamatalaga o le faʻateleina o aʻafiaga i tino.

Manatua ma Manatua Ole malosi e le o faʻamaonia mo tamaiti ei lalo o le 12 tausaga.

Ae e te leʻi amataina le vailaʻau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa, e taua le mulimuli i fautuaga uma a le fomaʻi.

A oʻo i le gasegase, ogaoga vevela, poʻo le mamafa tele i le faʻalogo, e tatau loa ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

O fualaau faasaina e aofia ai le lactose, o lea e le tatau ona faʻaaogaina e tagata taʻitoʻatasi ma le galactosemia, lactase lē lava, faʻapea foi ma le malabsorption syndrome.

Fesootaiga i fualaau faʻasaina

E le mafai ona tuʻuina faʻatasi ma le faʻamalosiaga, aspirin poo isi auala e faʻaitiitia ai le totoina o le toto.

E le tatau ona faʻaaoga faʻasolosolo Ginkgo faʻatasi ma le efazirenz, o le faaitiitia o lona faʻasalaga i plasma e mafai ona matauina.

Faʻaiʻuga

O le fualaau oona e mafai ona faʻaosoosoina ai le atinaʻeina o itu taua e lua:

  • CNS: ogaoga tiga ma masani ai, o le faʻaitiitia vave o le suʻega suʻega
  • Hemostasis system: faʻaitiitia le toto toto, e seasea lava - o le toto
  • Faʻaaliga Allergic: o le paʻu o le paʻu, o le paʻu o le paʻu, o le vevela tele
  • Isi: o foliga mai o soliga mai le gastrointestinal tract.

Afai e manaʻomia, e mafai ona sui sui o le Memoplant i ana mea tutusa, e tele vailaʻau o loʻo i ai le ginkgo extract.

Krka, Slovenia

Tau mai le 230 i le 1123 rubles.

O se fualaau faasaina e iai le neurometabolic and antihypoxic effect. O le Bilobil e aofia ai le ginkgo biloba extract, lea e i ai sona aafiaga lelei i le toto ma faʻaalia ai mea totino. O loʻo faʻamatalaina mo le gasegase, faʻafitauli faaletonu. Faʻasalalauga: capsules.

Faʻamatalaga:

  • Igoa natura
  • O loʻo faʻamatalaina mo togafitiga o le maʻisuka
  • Faʻateleina le faʻaleleia o le gasegase.

Cons:

  • E mafai ona faʻaosofia ai ni faʻafitauli o le maʻi.
  • E le faʻaaogaina i tamaititi
  • Aua le faʻaaogaina i le taimi lava e tasi ma NSAID ma faʻataʻitaʻiga.

Richard Bittner AG, Austria

Tau mai le 210 i le 547 tusi.

O se vailaau faʻasolosolo e maua i laau toto e leai sona aʻafiaga, vailaʻau faʻasolosolo, ma aʻafiaga antihypoxic. O le tuufaatasiga e aofia ai mea na tutupu mai laau, e aofia ai le ginkgo bilobate. O fualaau ua faatonuina mo le cerebral arteriosclerosis, faaitiitia ai le mafaufau, ma le gasegase o gasegase vaivai. O le faʻamanatuga o loʻo i ai i foliga o gutu tautala.

Faʻamatalaga:

  • Taugofie le tau
  • Maualuga malosi malosi
  • Polokalame faʻafeiloaʻi.

Cons:

  • Faʻailoa i le faʻamaʻi ate
  • E mafai ona faʻaosoosoina le atinaʻeina o ata
  • O le togafitiga e tatau ona faia i ni taimi i le tausaga.

Evalar, Rusia

Tau mai le 244 i le 695 ru.

Faʻaoga fofo ileopathic, e aofia ai mea mamago o le ginkgo lau. O lona togafitiga faʻavae e faʻavae i luga o le faʻatulagaina o le microcirculation, faʻaleleia atili le gaioiga o vaʻa toto. Ginkoum ua faatonuina mo maʻi o le cerebrovascular. Faiga faʻamalosi faʻamalolo - capsules.

Faʻamatalaga:

  • Faʻaalia mea e sili ona leaga
  • Faʻasologa o le-counter
  • Fesoasoani e faaleleia le mafaufau.

Cons:

  • E ono tupu ai ulu ulu
  • E le fautuaina e faʻaaoga i le maualalo o le toto.
  • Faatasi ai ma le faʻafoega faʻapitoa o vailaʻau faʻamalolo, o le aʻafiaga o le afaina o le toto.

Ata 3D

Palama vali ata1 le.
mea galue malosi:
ginkgo biloba lau palau vevela * EGb761 ® ** (35–67:1)40 mg
suauu - acetone 60%
o le upusii ua faʻasaʻoina mo mea o loʻo i ginkgoflavonglycosides - 9.8 mg (1.12-1.36 mg o glycosides A, B, C) ma terpenlactones - 2.4 mg (1.04-1.28 mg o le bilobalide
tagata faʻatau
autu: lactose monohydrate - 115 mg, colloidal carbon dioxide - 2.5 mg, MCC - 60 mg, suauu kulimi - 25 mg, calsalmellose sodium - 5 mg, magnesium stearate - 2.5 mg
ata tifaga: hypromelilose - 9.25 mg, macrogol 1500 - 4.626 mg, emulsion antifoam SE2 *** - 0.008 mg, dioxide (E171) - 0.38 mg, iron hydroxide (E172) - 1.16 mg, talc - 0.576 mg
Palama vali ata1 le.
mea galue malosi:
ginkgo biloba lau palau vevela * EGb761 ® ** (35–67:1)80 mg
suauu - acetone 60%
o le upusii ua faʻasalalau i tulaga o mea e aofia ai ginkgoflavonglycosides - 19.6 mg ma terpenlactones - 4.8 mg
tagata faʻatau
autu: lactose monohydrate - 45.5 mg, colloidal carbon dioxide - 2 mg, MCC - 109 mg, masini malolo - 10 mg, sodium croscarmellose - 10 mg, magnesium stearate - 3.5 mg
ata tifaga: hypromelilose - 9.25 mg, macrogol 1500 - 4.625 mg, oxide brown oxide (E172) - 0.146 mg, uila uʻamea mumu (E172) - 0.503 mg, emulsion antifoam SE2 *** - 0.008 mg, talc - 0.576 mg, dioxide (E171) - 0.892 mg
Palama vali ata1 le.
mea galue malosi:
ginkgo biloba lau palau vevela * EGb761 ** (35–67:1)120 mg
suauu - acetone 60%
o le upusii ua faʻasalalauga i tulaga o mea e aofia ai ginkgoflavonglycosides - 29.4 mg ma terpenlactones - 7.2 mg
tagata faʻatau
autu: lactose monohydrate - 68.25 mg, colloidal silicon dioxide - 3 mg, MCC - 163.5 mg, masini masoa - 15 mg, sodium croscarmellose - 15 mg, magnesium stearate - 5.25 mg
ata tifaga: hypromelilose - 11.5728 mg, macrogol 1500 - 5.7812 mg, emulsion antifoam SE2 *** - 0.015 mg, dioxide (E171) - 1.626 mg, uila uila (E172) - 1.3 mg, talc - 0, 72 mg
* Fualaau vevela na maua mai Ginkgo biloba lau (Ginkgo biloba L.), aiga: ginkgo (Ginkgoaceae)
** Tuʻu Ginkgo biloba (gaosiga oloa Schwabe Extracta GmbH & Co. KG, Siamani po o Wallingstown Company Ltd./Cara Partners, Aialani) EGb 761 ® (numera ua tuuina atu i le upusii a le gaosi oloa)
*** Mataupu Hi. F. i luga o vaega taʻitasi o le eletise o le fofoina o le SE2

Faʻamatalaga o le pepa faʻatumu

Ata vali ata, 40 mg: lapotopoto, lamolemole, lanu samasama.

Pepa vali ata, 80 mg: lapotopoto, biconvex, lanumumu lanumumu. Vaʻai i le kink - mai le lanu samasama i le lanu samasama.

Ata vali ata, 120 mg: lapotopoto, biconvex, lanumumu lanumumu. Vaʻai i le kink - mai le lanu samasama i le lanu samasama.

Pharmacodynamics

O fualaau faasaina o laau toto e mafua ai le tetee o le tino, aemaise lava o le faiai o le mafaufau, i le hypoxia, e taofia ai le atinaʻeina o le gasegase po o le gasegase oona tuusao, faaleleia o le toto ma le toto toto, faaleleia atili ai le ola o le toto.

E i ai lona aʻafiaga faʻavae i luga o le vascular system, faʻateleina laʻau laiti, faʻateleina le vein ton. E taofia ai le faʻavaeina o faʻamalolo saoloto ma le lipid peroxidation o siama faʻamau. E faʻamaonia ai le tuʻuina atu, faʻamautuina ma le catabolism o neurotransmitters (norepinephrine, dopamine, acetylcholine) ma o latou gafatia e fusifusia ai i le atigipusa. E faʻaleleia le gasegase i gaioiga ma fusi, faʻaleleia le faʻaopoopoga o macroergs i sela, faʻatupulaia le okesene ma le kulūkose, ma faʻamaopoopoina faiga faʻafautua i totonu o le faʻaogaina o le tino.

Faailoga o le fualaau faasaina

o le gaioiga o le faiʻai (e aofia ai le matua tausaga) e fesootaʻi ma le gasegase o le gasegase o le tino, faatasi ai ma faʻamaoniga e pei o le faaletonu o le mafaufau, faʻaitiitia le gafatia e taulai atu ai mafaufau ma le mafaufau, dizziness, susu, maʻi o le ulu,

faʻafitauli o le gaioiga lautele: faʻamaofiofia faʻamaʻi o gaʻo o pito i lalo maua ai faʻamaoniga faʻapitoa e pei o le manino, faʻafefete ma le malulu o vae, faʻamaʻi o Raynaud,

afaina o le taliga i totonu, e faʻaalia i le vevela, gasegase faʻamalosi ma gaʻo.

Contraindications

hypersensitivity i vaega o le vailaʻau,

faʻaititia le toto toto

paʻu peptic o le manava ma le duodenum i totonu o le gaioiga laititi,

faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular,

gasegase o le myocardial,

lapatose inlerance, lactase deficiency, glucose-galactose malabsorption,

tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua (leai ni faʻamaumauga i luga o le faʻaaogaina).

Ma le faaeteete: epilepsy.

Faʻaiʻuga

O gasegase o le tino (mumu, paʻu o le paʻu, fulafula, sosogi) e ono mafai, i se tulaga e le masani ai, faaletonu o le gastrointestinal (nausea, vomiting, manava manava), tiga o le ulu, lagona le lelei, totogia, faaitiitia le toto toto.

E i ai tulaga e tasi o le gasegase i tagata gasegase oe na faʻaaogaina fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le totoina o le toto (o le mafuaʻaga o le toto ma le faʻaaogaina o le vailaʻau Ginkgo bilobate EGb 761 ® le faʻamaonia).

I le tulaga o soʻo se faʻalavelave leaga, e tatau ona faamuta le vailaʻau ma talanoa i se fomaʻi.

Fegalegaleaiga

O le faʻaaogaina o le Manua e le fautuaina mo tagata gasegase oeo loʻo faʻaauau pea le acetylsalicylic acid, puluvaga (mea tuusaʻo ma leai), faʻapea foʻi ma isi fualaau e faʻaitiitia ai le totoina o le toto.

O le faʻaaogaina faʻapitoa ole sauniuni ole ginkgo biloba ma le efazirenz e le fautuaina, aua o le faʻaitiitia o lona faʻasalaga i le plasma toto e ono mafai ona o le induction o le cytochrome CYP3A 4 i lalo o le aafiaga o le ginkgo biloba.

Tosiga ma le pulega

Totonu e tusa lava po o le a le taimi o le taumafataga, e aunoa ma le vevela, faatasi ai ma sina aofaiga laitiiti o le vai.

Seʻi vagana ua faʻataunuʻuina se isi faʻatonuga, o fautuaga nei mo le tagofia o fualaau faasaina e tatau ona mulimulitaia.

Mo togafitiga o togafitiga o cerebrovascular: 80 -80 mg 2-3 taimi i le aso poʻo le 120 mg 1-2 taimi i le aso. O le umi o togafitiga e le itiiti ifo ma le 8 vaiaso.

I le tulaga o faʻafitauli lautele o faʻafitauli lautele: 80 mg 2 taimi i le aso poʻo le 120 mg 1-2 taimi i le aso. O le umi o togafitiga e le itiiti ifo i le 6 vaiaso.

Faʻatasi ma togafitiga vascular ma faʻaosofia o le taliga i totonu: 80 mg 2 taimi i le aso poʻo le 120 mg 1-2 taimi i le aso.O le umi o togafitiga e 6-8 vaiaso.

O le umi o togafitiga e faʻalagolago i le ogaoga o faailoga ma e le itiiti ifo ma le 8 vaiaso. Afai e leai se taunuʻuga pe'ā togafitiga mo le 3 masina, e tatau ona siaki le talafeagai o isi togafitiga.

Afai na le maua le isi togi pe ua le lava se aofaiga na ave, o le isi fualaau e tatau ona faia e tusa ai ma faatonuga.

Faatonuga faapitoa

Faatasi ai ma le tele o lagona o le vevela ma le tinisitus, e tatau ai ona faafesootai se fomaʻi. I le tulaga o le faʻafuaseʻi o le leaga poʻo le leiloa o le faʻalogo, e tatau loa ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Faʻatasi ma le talaaga o le faʻaaogaina o sauniuniga o Ginkgo biloba i tagata mamai i le maʻi, o foliga mai o faʻataʻi faʻamalosi.

Le aʻafiaga o le fualaau faasaina i luga o le malosi e tietie ai taavale, masini. I le vaitau o le ave o le fualaau faasaina, e tatau ona faʻaeteete i le faʻatinoga o gaoioiga matautia e ono manaʻomia ai se faʻaopoopoga o le gauai ma le saoasaoa o tali o le psychomotor (avetaʻavale, galue ma le faʻaaogaina o masini).

Faʻatau

Dr. Wilmar Schwabe GmbH & Co. KG. Wilmar-Schwabe-Strasse 4, 76227, Karlsruhe, Siamani.

Tel.: +49 (721) 40050, fax: +49 (721) 4005-202.

Sui o le ofisa i Rusia / faalapotopotoga taliaina le faitioga a tagata faatau: 119435, Moscow, Bolshaya Savvinsky per., 12, itulau 16.

Tel (495) 665-16-92.

Tuua Lau Faamatalaga