Togafitiga o le maʻisuka ma le gataifale: fualaau e faʻaitiitia ai le toto suka

O le maʻi suka o se maʻi endocrine (hormonal) lea e faʻalavelaveina ai le gasegase o le carbohydrate ma le inisalini e le lava i le tino. O le iʻuga, o le gaʻo gaʻo ma le porotini o loʻo galo foi. E na o le saʻo lava le faʻalogoina o le faailo - i aso nei i Rusia, e tusa ma le 20% o tagata e maua i le maʻisuka.

Ituaiga o maʻi suka

E lua ituaiga o maʻisuka. O le a matou taʻu atu ia te oe le uiga o ia mea ma pe faapefea ona ese mai le tasi i le isi.

Se ituaiga o le insulin-faalagolago o le maʻi. O lenei ituaiga e mafua ona o le le lava o le inisalini ona o lona laiti gaosiga e ala i nila faapitoa o le tino. O le mafuaʻaga o lenei ituaiga o maʻisuka o faʻamaʻi pipisi, viral infections, ma tulaga faʻalavelave. O le maʻisuka e faʻalagolago i le insulin-e seasea ona tupu - na o le tasi le mataupu i le lima mataupu o ituaiga eseese o le maʻi. E masani ona tupu i tamaiti ma tamaiti. O lenei ituaiga o maʻisuka e vave ona alualu i luma ma e oʻo lava i le oti.

Tusa e le o le insulin-faʻalagolago o le maʻi. O lenei ituaiga o loʻo faʻaalia i le gaosiga masani o le inisalini, ae e le o aʻafia e sulu o le tino. O lenei ituaiga o maʻisuka e tupu i tagata matutua. Faatasi ai ma mafuaaga o le maʻisuka e le o le inisalini, o le mamafa o le i ai i le mea muamua, o faaletonu o le gataifale, o le maualuga o le toto ma mea taua e tatau ona faamamafaina.

Faailoga o le Maʻisuka

E tupu ai o le maʻisuka e le mafai ona ia lagonaina mo se taimi umi. Manatua o uiga o ituaiga eseese o le maʻisuka e ese foi. Peitai, o loʻo i ai faʻamaoniga masani e mafai ona iloa ai le i ai o soʻo se ituaiga o le maʻisuka. O tagata maʻi e faitio i le masani ona fai ma le fiainu, vave vave ona le maua le mamafa, e tusa lava pe latou te 'ai tele. O se faailoga masani o se lagona o vaivaiga ma vaivaiga. E le manino le vaʻai, e pei o se veli i luma o oʻu mata. E i ai faafitauli i le va fealofani. Lavea lima ma vaivai. Lagona le vaivai i vae.

E le gata i lea, o gasegase e matauina le faasolosolo pea o le vevela, faamai pipisi ma manua ua malolo lemu. Lavea le vevela o le tino, o le vaivai e vave ona tupu. Mulimuli ane, e tupu foi maso o maso pepe.

Ina ia iloa le faʻamaoniga saʻo, e manaʻomia ona o se taunuuga o suʻega e suʻeina ai le maualuga o le suka i le toto ma le urine. O faʻamaoniga o le a faamanino ai pe maua le maʻisuka pe leai foi.

Le togafitiga o le maʻisuka ma vailaau masani

I aso nei, o vailaʻau faʻaleagaina e le mafai ona fofoina le maʻisuka i le atoaga o le uiga o le upu. O faʻalavelave uma o fua faʻatatau o le faʻafaigofie lea o le maʻi ma faʻateleina lona soifua, aloese mai faʻafitauli o le maʻi. Sei o tatou talanoa e uiga i metotia o togafitiga o le maʻisuka.

O le mea sili ona taua mo fomaʻi vailaʻau faʻapitoa e tatau ona toleniina le maʻisuka e faʻaaogaina inisuasiga, siaki togafitiga, mulimuli i se meaʻai, ma fuafua le aoga caloric o meaʻai e manaʻomia. O tagata maʻi ua faʻamatalaina pe faʻapefea ona faʻaaogaina ituaiga masini e fua ai le suka o le toto.

O le mea moni, o tagata gasegase e faʻamalosi e tausia pea le tulaga o latou lava tino i tulaga masani, aua e le mafai ona taofia le gaioiga - o le a oʻo atu ai i faʻafitauli poʻo le oti. I le tulaga lautele, o le togafitiga o le maʻisuka e faalagolago i lona tulaga.

Faʻatasi ai ma se ituaiga insulin-dependent o le faʻamaʻi, o le faʻaaogaina pea o inisalini o inisalini e faʻasaʻo. E naʻo se fuataga faʻapitoa e mafai ona ausia ai le faʻamalamalamaina o le fesuiaiga o mea i tagata talavou. O lenei ituaiga o maʻisuka e mafai ona oʻo atu ai i ni faʻafitauli matuia i le leai o se togafitiga.

Faatasi ai ma se ituaiga o le inisalini-tutoatasi o le faamai, e tatau foi ona iai vaifofo faifaipea, ae i lenei tulaga, o laulau e faaaoga e faaitiitia ai le kulukose toto. O auala e faʻamoemoe e faaosofia ai le tuʻuina atu o le inisalini ma faʻamaonia le tulaga atoa. E tatau ona ou fai atu o nei fualaau oona ua fai ma vaisu, o lea ua faatonuina ai foi gasegase o tui o le inisalini, e pei ona i ai muamua i le siama.

O lea, e leai se togafitiga talafeagai mo le maʻisuka i soo se ituaiga. O tagata maʻi e faʻamalosi e faʻaaoga fualaau faʻamaʻi io latou olaga uma, e le galo se tasi o fualaau, a leai o loʻo alu le faʻamaʻi. O faleopathic vailaʻau e mafai ona faʻaumatia ai le maʻisuka ma faʻagalo e uiga i glucometers ma inisua injections e faʻavavau.

Togafitiga ileopathy mo le maʻisuka

O togafitiga ileopathic e lelei i le togafitiga ole maʻisuka e le o le insulin.

Mursullus o se vailaau lelei o le suka, ma Avna Sativa i le 3 dilutions ma Taraxacum i le 3 dilutions.

Sulfur Iodatum i le 3 ma le 6 faʻasalaga ma Natrium Sulfuricum i le 3 ma le 6 faʻavae ua faʻamaonia e faʻaitiitia ai le manaʻomia mo le inisalini.

Fucus in tincture ua faʻaaoga e avea o se fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le manaʻo. O nisi taimi e faʻamatalaina faʻatasi ma Fitolyakka i le 3 dilutions.

Iris i le 3 dilution e faʻaaogaina pe a tupu mai le maʻisuka ona o le pancreatitis.

O le faleopathic medicine Sekale Kornutum i le 3 ma le 6 faʻasalaga e faʻaaogaina mo faʻamaʻi faʻapitoa o le gataifale, lea na mafua ona o le maʻisuka.

Uranium Nitricum i le 3 ma le 6 faʻasalaga fesoasoani lelei i glucosuria.

Cuprum Arsenicosum i le 6 ma le 12 faʻasalaga ua faʻamaonia pe a iloa le acetone i le urine.

Echinacea i le 3, 6 ma le 12 faʻasalaga ua fautuaina e avea o se fofo o le homeopathic e faʻaitiitia ai le ketonuria ma togafitia le pyoderma, lea e masani ona fesootaʻi ma le maʻisuka.

I le tulaga o le televave, nocturia ma fatuga o fatuga ona o le maʻisuka, Acidum Lacticum e faʻaaogaina i le 6 ma le 12 faʻasalaga. E le gata i lea, o lenei fualaau faasaina ua faatonuina mo le fia inu pea - o se faailoga taatele o le maʻisuka.

O faʻapitoa i le 6, 12 ma le 30 faʻasalaga ua fautuaina e avea o se fofo o le homeopathic mo faʻamaʻi fatuga na mafua mai i le maʻisuka. E le gata i lea, i lenei tulaga, o le Acidum Phosphoricum i le 6, 12 ma le 30 faʻasalaga ma le Zincum Phosphoricum i le 6, 12 ma le 30 o le a fesoasoani.

Silicea i le 6 ma le 12 faʻasalaga, faʻapea foi le Calcareia Fluorica i le 6 ma le 12 faʻasalaga, e mafai ona taofia le atinaʻe o le diabetic glomerulosclerosis.

Ma le mea mulimuli, i le maʻisuka malosi, ua fautuaina e le homeopathy le ave o Acidum Muriaticum i le 6, 12 ma le 30 faʻasalaga ma Fucus i le tincture, 1x, 3x ma le 3 faʻasalaga.

Manatua o se vailaau faʻapitoa faleopathic ua faʻamatalaina e fuafua lava i le ata faʻapitoa ma le ituaiga faavae o le maʻi.

Togafitiga ileopathic o le maʻisuka: mataupu faavae o le metotia ma fualaau faasaina fautuaina

O le faʻaaogaina o le homeopathy i le maʻisuka o se auala lelei ma le saogalemu e togafitia ai lenei maʻi, talu ai e le afaina ai le toto toto ma e leai ni aʻafiaga e le manaʻomia.

E masani ona faʻaaogaina e fai ma faʻaopoopoga i metotia masani o togafitiga.

O le galuega autu e tuʻuina atu ile homeopathy o le faʻaleleia lea o le tulaga ma faʻaitiitia le aofaʻi o fualaau oona, puipuia ai faʻamaʻi ma togafitia ai.

O le a le homeopathy?

O le faleopathy o se isi ituaiga vailaʻau faʻasoifua maloloina, o loʻo faʻaalia i se auala faʻapitoa i le siamaina, suʻesuʻeina o vailaʻau ma togafitiga faʻamalolo, taumafai e faʻamālōlō le tino atoa, ae le na o le tau faasaga i ni faʻamatalaga maʻoti.

I le faʻaaogaina o le mataupu faavae o le togafitia o mea tutusa ma tutusa, e mafai e le homeopathy ona toe faʻafoʻisia le malosi o le maʻi ma faʻalogo ia te ia i le faʻamaloloina o ia lava, toe faʻafoʻisia lona tulaga faaletino, mafaufau ma lagona.

E le pei o fualaau faʻaleagaina, o togafitiga faleopathic e le auai i faiga faʻafeusuaiga, ae na o le faatonutonuina o latou auala.

O le iai o se faʻafitauli matuia i luga o metabolic process, o togafitiga ile homeopathic e mafai ona faia i togafitiga o soʻo se faʻamaʻi, e aofia ai le ituaiga I ma le maʻisuka II.

O sini o le faʻaleagaina o le aiga mo le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2

E lua ituaiga o maʻisuka:

  • insulin-faalagolago (type I) - faʻavae, e fai ma tulafono, i se talavou - e oʻo atu i le 30 tausaga, o loʻo faʻaalia e le atoatoa o le inisalini, lea e taʻitaʻia, i le leai o se togafiti talafeagai, i le faʻaleagaina o le ola maloloina ma le taufaamatau i le olaga. O lenei fomu e aofia ai le tele o vaega: o le i ai o se mea e tupuga mai - o le faʻalavelave e mafua ai le tupuga o le faʻamaʻi - o le faʻaalia o se tali a le autoimmune e oʻo i le oti o le 80% o peta-fatu e maua ai le inisalini, faʻamaʻi atoa le insulin ma le atinaʻeina o faʻafitauli. Faʻatasi ai ma lenei fomaʻi, o togafitiga faʻatasi ma le homeopathy e fesoasoani e faʻamautu ai le faʻafitauli o le faʻamaʻi ma puipuia ai le faʻalavelave o faʻamaʻi faʻamaʻi poʻo le faʻaitiitia o le malosi, faʻaleleia le lelei o le ola o tagata mamaʻi,
  • inisalini tutoatasi (ituaiga II) - atiina ae i tagata e silia i le 40 tausaga le matutua o loʻo mamafa tele. O nei tagata maʻi latou te le manaʻomia se togafitiga faapitoa ile inisalini, talu ai o la latou gaʻo e maua mai ai le hormone i lona lava, i le aofaʻi saʻo. O le faafitauli o le maualuga lea o le hormone na gaosia ma le gasegase o gaʻo i totonu. O le maʻi e amataina malie. Homeopathy ma le maʻisuka ituaiga 2 e lelei tele.

O le faʻaaogaina o vailaau mo le faleopathic e faʻatagaina ai oe e tatala siaki insulin ma toe faʻafoʻi le tali masani o le tino i le inisalini na faia e le tino, puipuia ai aʻafiaga faʻaleaga, ma i nisi tulaga e faʻamalolo ai foi le maʻi.

Taʻiala mo togafitiga

O le faʻamatalaga o fualaau faasaina i le homeopathy e faʻavae i luga o mamanu na faʻatuina ina ua uma ona suʻesuʻeina le talafaʻasolopito atoa o maʻi gasegase / faʻalologo ma faʻamaʻi faʻasolosolo, faasologa o togafitiga, faʻapea foi le faitioga ma lagona o le tagata lava ia i maʻi.

I le taimi lava e tasi, o le uiga faʻavae o le tagata maʻi e tatau ona amanaia - ona foliga vaaia, amioga, uiga, faʻalauiloaina o faʻamaʻi o le maʻi, ma uiga o faʻamaʻi eseese ile aiga.

O le avanoa le mafaagaloina o le aveina o togafitiga i le homeopathic mo le maʻisuka, o lo latou saogalemu ma le leai o se aoga, o le gafatia e aufaatasi ma vailaau faaleaganuu ma le leai o se vaisu.

O le faʻaaogaina o vailaau faʻaleaganuʻu e faasaga i le tulaga o le homeopathic therapy e faʻaauauina pea seia oʻo i suʻesuʻega faʻasolosolo e faʻaalia ai e mafai ona faʻaitiitia le fua.

O le atinaʻeina o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e faʻalagolago i le gaioiga o sela e maua ai le inisalini:

  • aveina o togafitiga faleopathic, e tusa lava pe ogaoga tulaga ogaoga, e mafai ona vavave pe sili atu foi taimi o le tui o le inisalini e faia, aʻo taofi le atinaʻeina o le maʻisuka ma faʻaumatia aʻafiaga e aʻafia ai,
  • i le amataga, pe a le o atoatoa le taofiofia o le gaosiga masani o le gaosiga o le inisalini, faʻafetai i le faʻaogaina o togafitiga o le homeopathic, o se toe faaleleia atoatoa le filifiliga e mafai.

O le mafuaʻaga autu o le faʻaaogaina o le homeopathy e mafai ona vaaia i le vaiaso lona 3 o togafitiga.

O se vaega faapitoa o le aveina o vailaau e maua mai i le faleopathic o le leaga lea o le soifua maloloina i le taimi muamua o aso muamua ma le manaomia mo le tele o fua o le suka.

O le faʻaalia o se tali atu o se faʻamaoniga lea o le atinaʻeina o faiga faʻaleleia. I le taimi lenei, i le maliega ma le fomaʻi, o se malo le tumau i togafitiga e mafai. O le le maua o ni uiga lelei mo se vaitaimi uumi o se mafuaaga taua mo le alu i le fomaʻi ma suia le fualaau faasaina.

Togafitiga mo le ituaiga O le maʻisuka e masani ona umi ma sili atu ona faʻateleina, ma o le faʻaaogaina o le faʻamaʻaloga o aiga e tele lava ina tupu ai se tulaga le tumau i le tulaga (aemaise lava i tagata gasegase).

O le faʻaaogaina umi o le homeopathy i lenei tulaga ei ai le faʻafouina ma le faʻamalosia o aafiaga i metabolic processes, ma fesoasoani e faʻaumatia ai isi maʻi o le maʻisuka.

A toe faʻafoʻi, e mafai ona toe faia le kosi. O se mea e manaʻomia muamua mo togafitiga o le maʻisuka ma le homeopathy o se taumafataga i le laulau 9, lea e faʻatagaina ai le faʻaaogaina o gaʻo gaʻo faigofie ma gaʻo susu, faʻatapulaʻa le aofaiga o masima ma le polotini.

Pe a taitaia le togafitiga o le homeopathic, o le faʻaaogaina o ipu vailaau vaiinu, faapea foi ma le kofe, lauti ma le ava, ua solia.

Talu ai o meaai e faʻaitiitia ai aʻafiaga o togafitiga o le homeopathic, e tatau ona ave i totonu ole 30 minute. aʻo leʻi 'aʻai poʻo le taimi foʻi mulimuli ane.

O le faʻaaogaina o tootoo laiti, uiga mo lenei ituaiga togafitiga, e aloese ai i aʻafiaga o itu. I le taimi o togafitiga, e taua le mulimuli i le faasologa o le pulega ma le fua. O le le taliaina o se faʻamalologa tutoʻatasi po o se suiga le talafeagai o fautuaga.

O a mea faigaluega o loʻo faʻaaogaina?

O faleopathic vailaʻau faʻataʻitaʻiina mo le maʻisuka o loʻo aofia ai vaega masani - faʻatauga o meaʻai ma meaola o manu, minerale ma faʻalaʻau uamea lea e aʻafia ai le faʻaaogaina o metabolic i totonu o le tino.

O a latou gaosiga e faʻatinoina e lima o fomaʻi faleopathic agavaa i totonu o fale faʻapitoa falemaʻi faapitoa. Folasaga faʻaleleia - faʻapala, granula mo le faʻaogaina o le sublingual, ointments.

I togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1, o faleopathic medications na maua ai taunuuga sili ona lelei:

  • Aceticum Acidum - faʻavae e faʻavae i luga o le acetic acid, ua faʻatonuina mo tamaiti ma tagata matutua. Fesoasoani e faʻafetaui le tafe toto, soona vevela, vevela, vaivai, paʻu o le mamafa, faʻagasolo taimi faʻapipiʻi inflammatory,
  • Faʻataʻi Masini faatonuina mo le nephropathy o le maʻisuka ma le neuropathy o lima, faʻapea foʻi ma le tele o faʻamaoniga - polyuria, gluttony, faʻateleina le fia inu,
  • Faletonu Atene faʻaaogaina i le i ai o le manaʻoga mo laʻau suamalie, leai se faʻamaopoopoina, faʻasolosolo malie,
  • Bryonia - o se fualaau faasaina na gaosia i le ituaiga suauu, suauu poo fualaau faasaina. O loʻo faʻamatalaina i le i ai o faʻamaoniga o le vaivai ma le le fiafia, faateleina le urination, fiainu, leiloa o le mamafa ma le fiaai,
  • Ualuphosphoricum e aʻafia ai ma faʻamaoniga o le vaivai, polydipsia, faʻateleina diuresis, polyphagia,
  • Likopodium faʻamamāina le tulaga o vae o le maʻisuka.

Homeopathy mo le maʻisuka ituaiga 2:

  • Arsenic - faʻagasolo mo le togafitiga o le maʻisuka e le o le insulin. Tofia i le tutusa ma vailaʻau o le hypoglycemic. E faʻamaonia i le i ai o le ava malosi ma le vaʻaia o le tagata i vaega. O le taimi fautuaina mo togafitiga e silia ma le lua masina,
  • Fuʻa - o se vailaʻau e aunoa ma le faʻasaʻoina mo le togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi - oona, o le tino, o le maʻisuka, polydipsia,
  • Natrium Phosphoricum - masima mo le togafitia o faʻamaʻi faʻamaʻi o le maʻi, faʻaleagaina o le ate, state prediabetic,
  • Nux vomica o le a manumalo i le atuatuvale, taulimaina faʻaaliga o pancreatitis ma polyphagy.

E tusa lava po o le a le ituaiga o faamai, e mafai ona faaaoga le sekale a Sekale Cornutum e fesoasoani ai i le amataina o faailoga o le maʻi suka poo le gangrene maroke, faapea foi ma le gaogao ma le toto, gasegase tele ma le vevela, tiga o le ulu ma le le fiafia, ma le mamafa o le mamafa o le mamafa.

Le ituaiga o pulega o lenei fualaau faasaina ua filifilia taitoatasi - i le vavalalata po o le fesuisuiaʻi, i se faiga ua faʻavaivai pe faʻapitoa.

Tincture Sekale Cornutum

Faatasi ai ma se auala le mautonu o le faamai, o le fualaau faasaina i granul Aconit o le a fesoasoani e taulimaina faaaliga o le popole ma le atuatuvale. Faʻasaga ile paʻu mūmū ma mucous membranes, o manuʻa le lelei o faʻamaʻi pipisi ma maʻi tuʻa, pulumu, Alumen, Mercury solubilis ma Carcinosinum o le a fesoasoani.

Faatasi ai ma faitioga o vaivaiga lautele ma faaletonu vaaia, tiga i totonu o vae, ua faatonuina ai Mimosa. O le fofoina o le faafitauli o le le lava o le manava ma le nocturnal enuresis o le a faatagaina ai le faʻaaogaina o magnesia carbonic.O le faʻamaʻalogaina o faʻamaoniga o le fugalaau, susu ma le paʻu, o le tiga i le ate o le a fesoasoani i le faʻailogaina o le ita o Quassia.

I luga o le fesili pe faʻapefea ona faʻaaogaina faʻamaʻi faleopathic faʻatasi ma se tui tui inisalini, e manaʻomia se faʻatalanoaga faʻapitoa. E le taliaina e le tagata ia te ia lava.

I le amataga o le maʻisuka, o le pulea o Sulfur o le a fesoasoani e faʻaitiitia uiga taua. E faʻaaogā faʻamalosaga e togafitia ai faʻalavelave faʻafuaseʻi-retinopathy o le maʻisuka, neuropathy ma le nephropathy. O le a aoga foi i le polydipsia, polyuria ma polyphagy.

Pau mea e tatau ona e iloa e uiga i le faleopathy:

Homeopathy mo le maʻisuka ua faʻaaogaina e avea o se togafitiga fou. Faʻalagolago i togafitiga faʻaleaganuʻu, e faʻaalia ai ni taunuuga lelei, e faʻataga ai oe e faʻaititia le inumaga o le inisalini ma aloese mai le atinaʻeina o faʻafitauli. Faʻaauau le gaioiga, e fesoasoani i le toe faʻafoʻiina o le gasegase o le gasegase, ma maua ai se aafiaga tumau.

Homeopathy mo le maʻisuka

O le maʻi suka o se faʻamaʻi tuga, o le mea e leaga ai, e le mafai ona faʻamalolo. Ae e tele auala e taulimaina ai. O le Homeopathy i le maʻisuka fesoasoani e fesoasoani e faʻamautu ai le faʻafitauli o le maʻi ma puipuia ai maʻi o le maʻi suka, e ui lava o manatu i lenei mataupu e matua vaeluaina. O togafitiga faleopathic e faʻaaoga mo le tele o faʻamaʻi.

Le aoga o le gaogao o le maʻisuka

O togafitiga faleopathic e maua mai i vaega o vailaau ma togafitiga masani. O nei fualaau oona ei ai se aafiaga lelei i le setete o le puipuiga ma le metabolism.

O le faʻaaogaina o le homeopathy i le maʻisuka i nisi tagata e fesoasoani e faʻamautu ai le faasinoala, faaleleia le tulaga atoa o le tino, ma le paleni o mafaufau.

Faʻatasi ma soʻo se ituaiga o maʻisuka, e fesoasoani i le faatumauina o le gaioiga o totoga uma o le tino, poloka ai mea leaga i le tino. Tamaiti e afaina i le maʻisuka ona o se maʻi o le autoimmune, ae o folafolaga ile homeopathy o le a faʻaaogaina atoa le faʻamaʻi.

E faʻapefea ona faia togafitiga?

O le faʻamalologa ma le gasegase e ese mai i le aganuu ona e le o tumau i totonu o totoga, e tau le taugata tele, ae o loʻo i ai foi ni faʻalavelave iinei, e tele a latou faʻailoga ma mataupu faʻapitoa e tatau ona tausisia.

O lona tulaga ese o le auala e fofoina ai le inuina o vailaʻau, lea na muamua faʻaleagaina ai le maʻi o le tagata maʻi, ae, e pei ona folafola mai e le homeopaths, a maeʻa e tatau ona i ai se faʻaleleia. I le leai o ni faailo lelei i luga o le taimi, e tatau ona faamutaina le pulega o fualaau faasaina.

O togafitiga e faʻaaogaina i se taumafataga e le mafai ona faʻaaogaina ai le lauti ma le kofe.

Fomaʻi

Homeopathy o le togafiti sili ona saogalemu.

O loʻo i ai le tele o vailaau faʻatoʻa faleopathic mo le maʻisuka, o ia taʻitasi e filifilia taʻitoʻatasi e faalagolago i faʻaʻailoga o loʻo i ai.

Latou te faʻaitiitia faʻafitauli, faʻaleleia atili le soifua maloloina, tulaga o le mafaufau. O nisi oi latou e fesoasoani i le toe faʻaleleia o le endocrin system. Ma le isi, o fualaau sili ona lauiloa o le a iloiloina.

O fualaau faasaina "Arsenic"

O lenei vailaʻau ua fuafua mo le maʻisuka ituaiga 2, o lea o fualaau e maua ai le maualuga o le suka suka ave i ai. O le umi ole togafitiga e 2 masina.

A o faagasolo le vaiaso muamua, o loʻo lelei le soifua maloloina, o le mea masani lea, pe a oʻo i se tulaga umi le mativa, e tatau ona faʻamalo le vailaʻau. O lenei fofo e toetoe lava a leai ni aʻafiaga, ae naʻo le tulaga o le le faapalepale patino i vaega o vailaʻau.

Tosage "Arsenic" o loʻo faʻamatalaina manino mai e se fomaʻi. Ave i totonu o se pepa ua faʻaaogaina.

"Natrium Phosphoricum"

O lenei meafaigaluega, e faaopoopo i le togafitia o le maʻisuka lava ia, e faʻaaoga foi e puipuia ai se tulaga e muamua atu i le maʻisuka. O le meafaigaluega e toe faʻaleleia ai le paleni-faavae o le maʻi. Sodium phosphoricum lava ia o se masima. Togafitiga o le maʻisuka e faʻataunuʻuina e tusa ai ma fautuaga a le fomaʻi faʻataʻitaʻi e tusa ai ma le faʻalepalema ma faʻagaiga taʻitasi.

O fualaau faasaina "Bryonia"

O le gaioiga o fualaau faasaina e faʻavae i luga o nofoaga faʻamalolo o le laau o le Polyrenial Brioni.

Ole fofo ile homeopathic e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 1. O lenei meafaigaluega e gaosia i ni fesuiaiga eseese: o manogi, palulaʻau ma suauʻu.

A maeʻa ona e tago i le vailaʻau, o le a faʻalavelave lou soifua maloloina, ae le tatau ona faʻaitiitia le aofaʻi, aua o le uiga lea o togafitiga.

Faaaoga le "Bryonia" ma le le mautonu o le popole, le tele o le manaʻo, gasegase mamafa, volumetric urination.

Sekale Cornutum

O le meafaigaluega e faia i le foliga o le tincture, o le vaega autu o le mea e aofia ai le mushroom rye. E faʻaaogaina i totonu ma mo le ulaina, o le mea autu o le faʻamalamalamaina o gaioiga uma ma se tagata tomai faapitoa. Togafitiga ma le fualaau faasaina ua faatonuina mo soo se ituaiga o le maʻisuka, o lona uiga o le taofia o faamai o le gataifale lautele, gangrene, ma isi faaletonu lea na tulai mai faasaga i le tala o le maʻisuka. E faʻaalia pe a iai ni faitioga:

  • ulu matua
  • soona inu tele
  • paʻu o le paʻu,
  • tulaga ita
  • fiva
  • fiainu.

Aceticum Acidum

O lenei vailaʻau e fautuaina mo le faʻaaogaina i le maʻisuka ituaiga 1, o lona uiga, o le insulin-e faalagolago. Meafaigaluega ua faatagaina mo tagata matutua ma le tupulaga laiti.

O le togafitiga e faʻaaoga i le faʻaaogaina o le urination masani, pa'ū o le mamafa, malosi tele, gasegase, pallor o le paʻu, ma faʻamaʻi pipisi. E faia i le foliga o le tincture.

O le vaega autū o le vailaʻau oona. O le vailaau ua faatonuina e le fomaʻi.

O fualaau faasaina "Grafites"

E faʻaaogaina ata i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 ma faʻamatalaga eo mai faatasi ma ia (faʻaleagaina namu, vaʻa i luga o le sami, vaivaiga, galala, gaʻo). O lenei mea faigaluega e mafai ona faʻaaoga e tagata uma. Mai le igoa, o le tuufaatasiga o le vaega e manino. E faʻaaoga e pei o le taʻitaʻiga a se fomaʻi. O se tali le lelei mai le fualaau faasaina e mafai ona tupu na o tulaga lava o le le faapalepale.

Aceticum Acidum

E faʻaaogaina mo le insulin-e faalagolago (type 1) maʻi maʻisuka. Fautuaina mo tamaiti ma tagata matutua. E faʻaaoga pe a:

  • polyuria (televave fuamoa),
  • faʻateleina le sosolo
  • totoga
  • umi faʻamaʻi pipisi,
  • paleni mamafa
  • pallo o le paʻu,
  • vaivai o le talatalanoaga le manino.

O nei faailoga uma o uiga ia o le maʻisuka ituaiga 1. Faʻaavanoa e pei o se faʻasologa. O le vaega autū o le vailaʻau oona.

O se fofo ile homeopathic e taulai i le togafitia o le tele o faamai, e aofia ai le maʻisuka ituaiga 1. O faʻamaoniga autu o le a faʻamaoni i le tofiaina o lenei vailaʻau o:

  • faateleina le galala
  • matelaina ma le paʻu tutusa,
  • faʻaleagaina
  • vaivai
  • faateleina le urination.

Bryonia o loʻo maua i foliga o granules, o suauu ma suauu. E le o maua i totonu o lenei vailaau ni faʻataʻitaʻiga o le Allergic. I le avea ai o se mea e solia ai, e taua le matauina na o le le atoatoa o le vaega, aemaise lava le mea autu - o le bryonia laau mai le aiga o le pumpkin.

I le taimi muamua, o le togafitiga faʻatasi ma le faʻalavelave o le tulaga, e tatau ona gauai i ai, ae leai se tulaga e tatau ona faʻaitiitia le fualaau faʻatasi ma e le tatau ona taofi le vailaʻau.

O lenei vailaʻau e faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2, faʻapea foʻi ma le tele o faʻamaʻi faʻamaʻi. O le aoga o le vailaau faasaina o le leai lea o se faʻailoga.

O le togafitiga ole vae o le maʻisuka, lea e afua mai i le faaleagaina o vaituloto ma gaʻo, ua faatonuina.

Faʻaaogaina foi e togafitia ai le le atoatoa, tele galala, gaʻo - o faʻaʻailoga o le maʻisuka ituaiga 2.

Togafitiga o le maʻisuka ma le gataifale: fualaau e faʻaitiitia ai le toto suka

I le taimi nei, o le faleopathy mo le maʻisuka ua faʻaaogaina pea ona faʻaaoga. O vailaau faafomai o lenei vaega e aofia ai vaega masani ma ei ai sona aoga aoga i le faagasologa o metabolic processes in the body, o se faaleleia lautele o le puipuiga o tagata.

I aso nei, ua maua e le faleopathic a latou talosaga i le togafitiga o le tele o faamai ma maʻi, e aofia ai le maʻisuka ituaiga 1 ma le 2.

O le a le togafiti o togafitiga?

O le maʻi suka o se faʻamaʻi tele lea e manaʻomia ai le faʻatasiina o togafitiga.

O togafitiga faʻaonapo nei o le maʻisuka o se faʻalavelave o fua.

O togafitiga faʻapitoa e aofia ai se togafitiga faafomaʻi, mulimuli i se taumafa paleni, togafitiga faʻapitoa, togafitiga ole togafitiga ma le faʻaaogaina o togafitiga faʻasoifua masani.

O le faʻaaogaina o vailaau faʻapitoa mo togafitiga o le maʻisuka e faʻamoemoe e:

  • tausia o le homone insulin i le tulaga manaomia,
  • le faʻamaoniaina o le aofaiga o le kulukose i totonu o le toto,
  • se faʻalavelave i le atinaʻe atili o le faʻaleagaina o togafitiga,
  • le faʻapuʻupuʻu o faʻaaliga o faʻafitauli ma aʻafiaga leaga.

O se tasi o itu sili ona le lelei o togafitiga fualaau mo le maʻisuka ituaiga 2 o le i ai o le tele o itu aʻafia mai le tagofia o fualaau.

O se tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 1 e tatau lava ona tui i le inisalini, talu ai e le mafai e le pancreas ona gaosia lenei hormone na o ia.

E tatau ona maitauina o le inuina o fualaau e tasi e le lava. E taua tele le tausisia o le taumafa na faʻatuina e le fomaʻi faapitoa ma faia taʻaloga faaletino. O le maʻi suka e mafai ona taofia lona atinaʻe pe afai e mulimuli uma fautuaga mai le fomaʻi.

O meaʻai talafeagai i le i ai o le maʻisuka e tatau ona paleni ma vaevaega. I lenei tulaga, o le tagata maʻi e tatau ona lafoaia atoa ia oloa faʻasaina mo le ola. Faatasi ma i latou, muamua lava, e gaʻo, falai, suamalie, ipu mama. E tatau ona tuʻuina atu i fualaau faisua fou, fualaʻau gaʻo maualalo, iʻa ma aano o manufasi.

O gaioiga faaletino foi e taua ai se vaega taua. Faatasi ai ma faamalositino faifai pea, o le toto toto maualuga e tumau.

E mafai ona e taʻalo pe aau, galue i totonu o le faletaalo, pe na o le alu soo i luga o le ea fou.

Le faʻaogaina o togafitiga ile homeopathic

Homeopathy mo le maʻisuka e faʻavae i luga o le mea moni e faapea, o sauniuniga e faia mai naʻo mea masani masani ma tuʻuina atu ai faʻalavelave o minerale ma mea e faʻaaogaina.

Sauniuniga o fualaau faasaina e faia ma le lima.

Sauniuniga o vailaau faʻasaina e faia i fale faʻapitoa falemaʻi falemaʻi e faleoloa faʻapitoa.

E mafai ona faʻaaogaina se fofo ile home togafitiga e togafitia ai se togafitiga faʻaleagaina ole ituaiga muamua poʻo le lua:

  1. Faʻatasi ai ma le faʻasolosolo o le inisalini o le faʻamaʻi, aʻo faia se vailaʻau faʻapitoa, toe faʻaleleia o suauu peta faaleagaina ma o le gaioiga o le tino i le maualuga o le inisalini o le hormone.
  2. Faatasi ai ma se ituaiga o togafitiga o le inisalini, o le auala o le faia o se faʻataʻitaʻiga i le homeopathic e mafai ai e oe ona faatumauina suauu gaosi tigā o le pancreas ma faʻaitiitia le numera o faʻailoga o le maʻi.

Le togafitiga o le maʻisuka ma le homeopathy o loʻo i ai sini nei:

  • faamautu le toto kullukose
  • faʻaleleia tulaga lautele o le maʻi,
  • tausisia auala taua a le tagata maʻi i le tulaga talafeagai.

O le aveina o faleopathic vailaʻau mo le maʻisuka ituaiga 2 e aofia ai le faʻaitiitia ma le faʻaitiitia o le numera manaʻomia ole inisalini mo inisiua e maua ile maʻisuka ituaiga 1. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o vailaau faʻatoʻa faleopathic e aloese ai i le tele o faʻafitauli o faʻamaʻi, lea e masani ona aofia ai:

  • afaina o le nephrotic
  • faafitauli i le paʻu,
  • angiopathy o pito pito i lalo,
  • faafitauli i gaioiga o le cardiovascular system, gaʻo ma le ate.

O le mea e masani ai, o le togafitiga ma togafitiga faleopathic e tatau ona tasi i le lua masina. E masani lava, ina ia ausia le maualuga, o le vailaau e mafai ona oʻo i le ono masina. I lenei tulaga, e tatau ona usitaia nisi o fautuaga.

Taliaina o fualaau faasaina e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi i le usitaia o fua uma e taliaina.

O le togafitiga e aunoa ma le matauina o se mea faapitoa fuafuaina mo le maʻisuka o le a le aumaia ai le taunuuga lelei, o le mafuaaga lea e tatau ai ona matua pipii i le lisi faatulagaina.

O a togafitiga homeopathic ua faʻaaogaina?

O le maketi faʻafomaʻi faʻasolosolo e fai ma sui o se fuainumera tele o vailaʻau faʻapitoa faleopathic.

O le fualaau muamua, lea e lauiloa ma e sili ona aoga, o Arsenic. I le avea ai o se tulafono, e faʻaaogaina e togafitia ai le faʻapitoa o le maʻi inisalini.

O le faagasologa o togafitiga e tatau ona atoatoa ma e aofia ai foʻi le faʻaaogaina o vailaʻau maʻoti.

I nisi o tulaga, e mafai ona faalēaogāina se vailaau faleopathic e le fomaʻi aoga pe a fai o loʻo i ai se faʻagasologa umi i le tulaga lautele o le maʻi. Arsenic, i le avea ai o se tulafono, e leai se faʻailoga faapitoa.

O nisi taimi e ono tulai mai se faʻafitauli faʻafefe ma se tasi e le faapalepale i le fualaau faasaina.

O le vailaʻau lona lua sili ona aoga o Aceticum Acidum. Ia talia lenei vailaau i togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1. O le faʻasalaga faʻapitoa o se togafitiga faʻapitoa i le homeopathic o le tincture. I lenei tulaga, o vaega taua autu o le vailaau oona o le vailaau oona. O le Aceticum e masani ona faʻaaoga e togafitia ai togafitiga i tagata matutua ma tamaiti matutua.

E mafai ona faʻaaogaina vailaʻau i mataupu nei:

  • mamafa tele
  • faatasi ai ma le faateleina o le sulu,
  • i luma o le toto,
  • o le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga e le mafai ona aluese mo se taimi umi,
  • mamafa tele o gau i tagata o loʻo faʻatosoina i le insulin.

E le gata i lea, faatasi ai ma togafitiga o le insulin, e masani ona ia faʻaaogaina se vailaau faʻapitoa i le homeopathic e pei o Brionia. E faʻamaeʻaina lelei ai uiga nei o le faʻamaʻi:

  1. susu ma le fiainu,
  2. vaivai le tumau, le fiafia ma le le fiafia,
  3. faʻaauau pea ma faʻateleina urination.

O le fualaau faasaina e maketiina i ituaiga eseese - o suauʻu, penisini poo mea manogi. E manatu Bryonia o se vailaau saogalemu lea e toetoe lava a le afaina ai aʻafiaga ma mea e afaina ai. O lenei tusiga o le a fautuaina mai isi togafitiga mo le maʻisuka.

Faʻailoa lau suka pe filifili se kenera mo fautuaga. Suʻeina. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

Fualaau lauiloa ma lelei mo le faʻaitiitia o le suka toto i le maʻisuka: o se toe iloiloga, faatonuga mo le faʻaaogaina

O le maʻisuka ua avea ma faafitauli e masani ona masani ai. I le uma, o le faʻalavelaveina o le masaniga o galuega a le pancreas e faigofie tele. E mafai ona tupu lenei mea ona o le ogaoga o mafatiaga, faʻaletonu, leai se masani e inuina vai ma se olaga le lelei i le lautele.

O tagata o loʻo mamafa tele o loʻo aʻafia foʻi. I le avea ai o se tulafono, i le i ai o se faʻaletonu o le pancreas, o le faʻasologa o le insulin, lea e talafeagai mo le metabolism o gaʻo, ua faʻalavelaveina foi.

E sili atu ma le valusefulu pasene o tagata o loʻo faʻaauau pea le maualuga o le kulukose toto e pagatia i le maʻisuka ituaiga 2. O ia maʻi, e pei o se tulafono, e le manaʻomia le iniseti faifai pea o le inisalini, talu ai o le glycemia i lenei mataupu e mafai ona faʻataʻitaʻiina ma le fesoasoani o vailaau o auala sili atu ona talafeagai o le faʻamalolo.

E tele fualaau e maua ai se faʻaitiitia lelei o le toto suka. O nei metotia e faʻaaoga foi i togafitiga faasao o le maʻisuka.E sili atu i le fasefulu fomaʻi faʻasologa o vailaau faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina i le maketi tau vailaʻau faʻatau mo le gaosiga o oloa lelei.

O le aso o le a tatou mafaufau ai i se lisi patino o fualaau mo le faʻaitiitia o le suka o le toto. Ae ui i lea, e na o le fomaʻi e mafai ona faʻamaonia togafitiga talafeagai. Aua e te faia lenei lava mea.

Fualaau mo le faʻaitiitia o le suka toto: faʻavasegaina

O le vaega taua o fualaau faasaina o loo faamatalaina i se vaega e le mafaatusalia. O le mafuaʻaga lea, mo le faigofie o aʻoaʻoga, o nisi o vaega laiti o fualaau faasaina ua iloagofie, e tofu lava ma se masini faapitoa o le gaioiga.

  1. Faʻasalalau. O tapenaga mo le faʻaitiitia o le suka o le toto, lea e aofia ai i lenei vaega, fesoasoani malosi i le inisalini ina ia faʻasaʻolotoina mai i sela o le pancreas.
  2. Sensitizers. O nei sooupu e fesoasoani e faateleina le lagona o le gasegase faapitoa o gasegase i aafiaga o le insulin.
  3. Alpha glucosidase inhibitors. O nei vailaʻau e faʻalavelave i le malosi o le inisalini ile vaega ole gastrointestinal tract.
  4. O fualaau fou e maualalo ai le suka i le toto e i ai sona aafiaga i luga o le tino i totonu o le tino o le tagata, ma faaleleia atili ai foi le fausia o inisalini.

Faʻasalalau

Lauiloa lauiloa o lenei vaega o vailaau. O fualaau ia e vave faʻaitiitia le toto suka.

E lua vaega o nei sui: sulfonylurea o meaola, ma methyl glinides. E ese i latou i le faiga o gaioiga.

O vailaʻau nei o loʻo i ai i le vaega muamua: "Gimeperid", "Glycvidon", faʻapea foi ma le "Glibenclamide". Lipoti o lipoti e faapea o nei vailaau uma e aoga tele i le faaitiitia o le suka o le toto.

Latou te faʻagaoioia le faʻasaʻoina o le inisalini i totonu o le toto, lea, i le isi itu, e fesoasoani i le faʻaitiitia o le glycemia. O a latou feeseeseaiga e aofia ai na o le aofaiga o mea e aofia ai i le tasi o fualaau galue.

O le le lelei o lenei vaega: o nei vailaau e faʻaumatia le pancreas ma pe a mavae sina taimi e toetoe a le aoga. O le mafuaʻaga lena o loʻo taumafai ai le faʻaaogaina o vailaau masani e faʻaaogaina ma faʻaitiitia.

O vailaʻau nei o loʻo tuʻuina atu i le vaega lona lua:

  • "Igoa." Faʻatinoina le tuʻuina atu o le inisalini (lona vaega muamua).
  • "Repaglinide." E tutusa ma fualaau faasaina muamua. O le eseesega ua na o le togafitiga fautuaina (i lenei tulaga, o le aso masani o le sefulu mai i le sefulufa miligrams).

O nei fualaau uma e faʻaitiitia ai le toto suka e tatau ona ave ao leʻi 'ai.

Sensitizers

O nei mea vailaʻau ua vaevaeina i ni vaega se lua: biguanides ma thiazolidones.

O le sui pito sili ona lauiloa o le vaega muamua o le Metformin, o se fualaau faasaina mo le faaitiitia o le suka o le toto, lea o le a talanoaina i auiliiliga mulimuli ane i lenei tusiga. E talisapaia e le toʻalua ma tagata gasegase ia te ia. O lenei vailaʻau e faʻalagolago, malupuipuia, faʻafeiloaʻi lelei.

O le vaega lona lua o fualaau faasaina e aofia ai "Rosiglitazone" ma le "Pioglitazone". O nei vailaau o loʻo faʻatau atu i pepa laulau. O le toe faʻaaogaina o nei fualaau oona o le tulaga maualuga lea o le lamatia o le atiaʻe o le kanesa (aemaise lava le maualuga o le tino o le vevela) pe afai o le umi o le aoga e silia ma le sefululua masina.

Alpha Glucosidase Inhibitors

O tupe o aofia ai i totonu o lenei vaega e masani lava ona faʻamatalaina faʻapitoa e avea o se vaega o togafitiga faigata. O se tasi o sui sili ona lauiloa o le "Akarobaza". O lenei vailaʻau e faʻalavelaveina ai le faʻafefe o gaʻo i le gastrointestinal tract. O se itu le lelei o le aʻafiaga. Aumai se laulau i totonu o le tolu taimi i le aso ao leʻi 'aʻai.

New vailaʻau e faʻaitiitia ai le toto suka

O vailaʻau o loʻo maua i le asō e le o mafai ona faamalieina atoatoa manaoga o tagata gasegase, o le mafuaʻaga lea o le faʻatautaia o suesuega i taimi uma ma faia ni vailaʻau fou.

O taunuuga sili ona lelei o loʻo faʻaalia e le "Liraglutide", lea e sili atu ona aʻafiaga i le tino o le tino ma e leai se auala e faʻaleagaina ai le pancreas. O le fualaau faasaina ua faatauina atu i le tulaga o se peni tui (i luga o le mataupu e tasi e pei o le inisalini masani). O vailaʻau e tatau ona faʻatonuina i se auala faʻafuaseʻi.

Laʻau togafiti

E toʻatele tagata e manaʻo e togafitia ma le naturopathy. Ona sauni lea o togalaau e maualalo le suka o le toto e laveai ai.

E sili ona aoga i lenei vein o tupe o loʻo faia i luga o faʻavae o laau nei:

  • White mulberry (e pei o se tulafono, o laulaʻau ma le paʻu o lenei laau e faʻaaogaina e pei o ni meafaitino mataʻutia - o se fusi e fai mai ia i latou, lea e tatau ona faʻau fa fa i le aso).
  • Onamamoni E fautuaina se aso e ave i le sefulu kalama. E mafai ona faʻaopopo le kinamoni i lau mea e sili ona e fiafia i ai (vai, ti, vai).
  • Ofe ofe. O se teuteuga o fatu ma paluga o cereal (i le tusa ma le lua kalama i le fa selau mililita o vai) e iai mea aoga. E tatau ona kuka mo le sefululima minute. Faʻa fa taimi i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga.
  • Aspen Bark. O vailaʻau faʻavae e faʻatatau i luga o loʻo fautuaina foi ao leʻi oʻo i taumafataga.
  • Blueberries Fesoasoani lelei e faʻaititia le suka. Faʻaaogā e le gata o vine, ae lafoaʻi foi.
  • Laʻau O sauniuniga e faʻavae i luga o puipui o le paina e faʻaititia lelei ai le suka. Peitai, o le vasega e le tatau ona umi le umi nai lo le fitu aso.
  • Oak acorns. O le togafitiga e le mafai ona sili atu i le tasi le vaiaso. O se vailaau sili ona lelei o le paʻu paʻu.
  • Faʻatau mai (pe aʻa, ona aʻa). Faʻaitiitia faʻaitiitia le kulukose toto.
  • Cloves. E mafai ona e tagofia fualaau faasaina e faʻavae i luga poʻo se tuusaʻo faʻafefeteina o cloves. E tatau ona faʻaumatia faatolu i le aso ao leʻi 'aʻai.
  • Laʻau o le Burdock.
  • Nettle ma vine suamalie. E tatau ona faʻafefiloi i se vaega o le tasi i le lua, sasaa vai inu ma faʻamalosi mo le fa i le lima itula. Faʻaaoga faalua lenei aso i le aso.
  • Japanese sophora. E lipotia mai e tagata maʻi le lelei o mea inu o le ava e faʻatatau i le laau o loʻo fesiligia.
  • Taleni. O le fusi o aʻa e lauiloa. Faʻapipiʻi foi i totonu o capsules.
  • Vailaʻau faʻamaʻi.
  • Leuzea.

"Januvia": faatonuga mo le faʻaoga

O le tau o le fualaau faasaina ua faʻamaonia atoatoa i lona uiga. O tagata faʻatau e fai mai o le fualaau faasaina e fesiligia e sili ona aoga e avea o se fesoasoani i togafitiga puipuia e pei o se taumafataga faʻapitoa ma nisi faʻamalositino, e faʻaalia i gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o ni fua e faʻaleleia atili ai le pulea o le glycemic.

E le gata i lea, ua fautuaina e le au atamamai le tagofia o lenei vailaʻau faʻatasi ma le thiazolidinedione poʻo le metformin. O lenei togafitiga e tatau ona faʻaaogaina pe afai o le faʻalavelave o le monotherapy, o meaʻai ma taʻaloga e le fesoasoani e tausia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i le tulaga tatau.

E fautuaina malosi e fomaʻi tagata e tatau ona suʻesuʻe ma le totoa e tagata suʻesuʻe ia faatonuga mo le faʻaaogaina e uiga i sauniuniga a Januvia aʻo leʻi amataina togafitiga. O le tau masani o se vailaʻau e lua afe lua selau valu sefulu rubles. O le tau e masani lava ona faalagolago tonu i luga o le upega o falemaʻi e te filifili e faʻaaoga.

"Baeta": faatonuga mo le faʻaaogaina

O le tau o le fualaau faasaina e mai i le fa ma le afa i le valu afe rubles.

O le vailaʻau o loʻo fesiligia e faʻataʻitaʻiina mo tagata mamaʻi o loʻo mafatia i le maʻisuka ituaiga 2. O le fualaau faasaina e aoga uma e lua o le vaega autu o le monotherapy, ma o se vaega o le tuufaatasiga o togafitiga. E faʻaaogaina faatasi ma se taumafataga faapitoa ma ni suʻega faaletino ua filifilia lelei.

Faʻafefea ona faʻaaoga le fualaau faasaina? E tatau ona faia i se mea faʻapitoa i le manava, lima poʻo le ogavae. Ole fua ole gaioiga e lima micrograms. E tatau ona faʻatalua faalua i le aso pe a ma le itula ao lei faia se taumafataga. I totonu o le masina, e fautuaina le fualaau ina ia faaluaina.

E taua tele le suʻesuʻeina o faʻamatalaga uma e uiga i sauniuniga a Bayeta aʻo leʻi amataina togafitiga: faatonuga mo le faʻaaogaina, tau o fualaau faasaina, sui ma le faʻasaina. O lenei mea o le a fesoasoani e aloese ai i le le lelei o aafiaga o togafitiga.

O le vailaau faasaina "Galvus" e valaau ai faatonuga mo le faaaogaina o se sui aoga o le hypoglycemic. E faʻaaoga lelei i le maʻisuka malosi o le ituaiga lona lua.

O le vailaʻau e fautuaina ina ia faʻaaogaina faʻatasi ma meaʻai faʻatau ma faʻamalositino faʻapitoa, pe faʻatasi foi ma vailaʻau pei o Metformin, pe afai o le togafitiga muamua e le lelei le aoga.

E i ai faʻamaoniga faʻapitoa i le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Faatasi ai ma tamaiti: tausaga o tamaiti (e oo atu i le sefuluvalu tausaga), galactose o le le faapalepale (aemaise lava, le maua o le le faapalepale), o le siakiina o le tagata lava ia i se tasi o vaega o le fualaau faasaina, leai se lactase, ma le glucose-galactose malabsorption,

E faʻapefea ona ou ave le vailaʻau? O le vailaʻau e ave faʻaalia, tusa lava po o le a le taumafataga. Afai o le tagata maʻi e inisalini ma metformin, o le fualaau faasaina ua faʻamaonia i se fuaselau o le selau micrograms i le aso.

Ae ui i lea, o le fua saʻo e tatau ona fuafuaina e na o le fomaʻi, o loʻo lava le faʻamatalaga e uiga i le soifua maloloina o le maʻi ma e mafai ona ia suʻeina uma faʻamatalaga o loʻo maua i luga o le vailaau "Galvus" (faatonuga mo le faʻaaogaina, foliga o le faʻaaogaina, ma isi).

O le mea aoga autu o le fualaau faasaina o le metamorphine hydrochloride. E taua ole glucose malosi-maualalo fualaau faasaina i le vasega o biguanides.

O le "Siofor" o tagata tomai faapitoa e taua le fualaau sili ona saogalemu i lenei vaega o vailaau, lea e talafeagai e faaaoga e le gata mo togafitiga, ae faapea foi mo le puipuiga.

O fualaau faasaina e mafai ona avea uma ma vaega autu o le monotherapy, ma o se vaega o togafitiga faigata, lea e aofia ai isi glucose-faaitiitia o mea.

Faʻafefea ona vave faʻaititia Siofor toto toto? E faʻalagolago lava i le saʻo lelei o le tagata maʻi e mulimuli i fautuaga a se fomaʻi. Aʻo leʻi amataina le togafitiga, e tatau ona suʻesuʻe ma le totoa le gaioiga o fatuga ma le faʻalavelave faʻapitoa atoa.

O ia suʻesuʻega e tatau ona faia i le ono masina i le taimi o togafitiga ma mo se isi tausaga pe a maeʻa. E le mafai ona e ave iodine i le taimi e tasi ma se kulūkose-maualalo o fualaau faasaina. Ma le inu i le vailaau mo aso e lua ao le i faia le suʻega X-ray ma mo ni nai itula pe a maeʻa.

I le amataga o togafitiga, e tatau i se tagata ona aloese mai gaoioiga e manaʻomia ai se tali lelei ma le faʻamalosi.

E matua faasaina le inuina o le ava i le taimi o togafitiga.

O le elemene aoga autu o le vailaʻau o loʻo fesiligia o metformin hydrochloride.

Tofia le "Metformin" mo le maʻisuka lona lua i tagata mamaʻi e le mafatia i le ketoacidosis (aemaise lava, e aʻafia ai tagata e masani i le meaʻai), ma i le leai o se aʻafiaga o togafitiga. O nisi taimi e faʻaaoga faatasi ai ma le inisalini (lelei mo le ogaoga oona).

E i ai nisi faʻasatauga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua fesiligia.

Faʻasalaga, maʻi o le maʻisukacidosis, coma, fiva, maʻi o le maʻisuka, ava malosi, faʻamaʻi pipisi, hypoxia, taotoga, manuaga matuia, faʻamaʻi ava malosi, gaʻo le faigaluega, susu susu, infadction myocardial, x-ray study, o le taimi o le faʻataʻitaʻiina, suʻesuʻeina o le radioisotope, lactic acidosis, meaai maualalo-calorie, le faʻalogo tagata taitoatasi i vaega o le fualaau faasaina.

O le pulea o le glycemia e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga faifaipea a se tagata tomai faapitoa ma faatasi ai ma le fesoasoani o fualaau lelei. O le mea lea, e taua le gauai totoʻa i le filifilia o vailaau talafeagai. O se suʻesuʻega ma le totoa o faʻamatalaga o loʻo i luga o le a fesoasoani ia te oe i lenei mataupu faigata. Iloilo ma le faaeteete vaega uma o togafitiga ua filifilia aʻo lei amataina togafitiga.

Filifili na o oloa aoga mo oe lava ma e pele ia te oe.

E foliga mai e le mafai ona togafitia le maʻisuka?

O le faʻamasinoga i le mea moni o loʻo e faitauina nei laina i le taimi nei, o le manumalo i le tau faasaga i le maualuga maualuga o le suka o le toto e le oi ai i lou itu.

Ma ua uma ona e mafaufau e uiga ile togafitiga ile falemai? E manino, aua o le maʻisuka o se maʻi sili ona leaga, lea, afai e le togafitia, e mafai ona iu i le oti. O le fiainu, vave vave, faanenefu le vaaiga mamao. O nei faʻamaoniga uma e masani ai oe muamua.

Ae pe mafai ona togafitia le mafuaaga nai lo le aafiaga? Matou te fautua e faitau se tusiga i togafitiga o maʻisuka o loʻo iai nei. Faitau le tusiga >>

Toga faleopathy

  • Aconite. O le vaifofo ua faailoa mai mo le maʻisuka ma se auala le mautonu, lea eo mai faatasi ma popolega, atuatuvalega,
  • Sekale Cornutum faʻatasi ai ma faʻamaʻi o gaʻo lautele e tulaʻi mai i le maʻisuka,
  • Aluminium. Faʻaaogā faʻamaʻi faʻamalolo umi, faʻamalolo, ma le paʻu mago ma paʻu mucous. E i ai sona aʻafiaga i luga o le lima o le fefe, ataxia, paresthesia,
  • Cuprum arsenicosum faʻaaogaina i le i ai o tino o le ketone i le urine,
  • Aceticum Acidum. Faʻaaoga mo le paʻu o le mamafa, polyuria (vave vave), fiainu. Faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka i tagata matutua ma tamaiti,
  • Fucus i le tincture (Tincture - faʻaaogaina o se vailaau vailaau faʻasaina poo le ava poʻo le esther) e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le manaʻo tele,
  • Bryonia. Faʻaaogā ma le fiaʻai tele, popolevale, faʻanoanoa o le fiaai, vaivai, fia inu pea, soona inu,
  • Etuza. Faʻaaogaina mo le le fiafia, moe, talafeagai mo togafitiga o tamaiti ma tagata matutua,
  • Sulfur iodatum faatasi ai ma le sodium sulfuricum e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le tui o le insulin o loʻo faʻatonutonuina,
  • Faletonu Atene. Faʻaaogaina i le maʻisuka e faʻalagolago i le insulin, ma le dystroph, le maofa o lima. Faatasi ai ma le leai o se faamaopoopoga ma le faateleina o le naunau mo lauusiusi,
  • Calukoni phosphoricum. Faʻaaoga i le tele o le fiaʻai, vaivai, polydipsia, polyuria,
  • Iris faʻaaogaina pe a fai le maʻisuka ona o le pancreatitis,
  • Uranium Nitricum faʻaaogaina mo glucosuria (o le i ai o le suka i totonu o le uila),
  • Echinacea ia maualalo le ketonuria (tino o le ketone i le urine), togafitia le pyoderma,
  • Phosphorus, Acidum Lacticum ma faʻatoʻa fatu fatu, nocturia (protein i le urine), polyuria,
  • Silicea, caloria fluorica e puipuia ai le fausiaina o le glomerulosclerosis o le maʻisuka.

Togafitiga uiga

Faʻatasi ai ma le faleopathy, togafitiga e aofia ai le faʻaaogaina o potions ma le massage. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga se vailaʻau faʻavae e faavae i fualaau oona nei:

  • 3 papa o uranium, 3 papa o arsenic,
  • 3 fualaau o acidum phosphoricum,
  • 3 fualaau o iris, creosote, sicignum.

E faʻafefiloi le faʻafefiloi i luga o le vodka, faʻaʻatau 30 faʻafefe tolu taimi i le aso.

Massage ma le homeopathy e tatau ona faia i le ogatotonu o le taamilosaga togafitiga, o se vasega o le 5-7 vasega. Nofoaga masaa: manava, tua, vaʻa, vae. E fautuaina le massage i le ogatotonu o le aso i le va o le muamua ma le lua o vailaʻau o faleopathic medications.

O faleopathic sauniuniga e tatau ona ave mo le itiiti ifo ma le 6 masina e faʻamalosia le iuga ma ia mafai ai ona maua se aafiaga tumau mai togafitiga.

Homeopathy mo le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 Matema

E uiga i le maʻisuka Homeopathy

O le maʻisuka 1 ma le ituaiga 2 o le maʻi suka o se faʻamaʻi faʻalavelave lea o le faateleina o le fuainumera o le inisalini o se tasi o le tele o faailoga.I lenei itu, e tatau foi ona faʻafetaia le faʻafitauli o le toe faʻafoʻiina o le tino i se auala lelei. O le auala sili e maua ai togafitiga sili ona aoga o le homeopathy.

E uiga i sini o le aiga

O le toatele o tagata tomai faapitoa i le vaega o endocrinology e lagolagoina le manatu e faaitiitia le toto o le kulukose i le maʻisuka e tatau ona manatu o le puipuia, pe, o se mea taua e faatuai ai le fausia o faafitauli mo soo se ituaiga:

I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se isi manatu, o le microangiopathy, lea o le vevela o se membrane capillary, ua faia muamua nai lo le suʻesuʻeina o le faateleina o le kulukose i totonu o le toto. O lenei mea e taʻu mai ai o latou togafitiga e manaʻomia ma o lona uiga foi o faʻafitauli i le maʻisuka e le tatau ona avea o se taunuuga o le faateleina o le fua o le kulukose o le toto, ae pei o elemene o le maʻi lava e tasi.

O le auala lea e fesootaʻi ai le homeopathy i le maʻisuka. O suesuega na faia i ituaiga eseese ma tagatanuu, faapea foi i le suesueina o masaga tutusa, ua faaalia ai o le togafitiga o fualaau faasaina e faaitiitia ai le suka e le mafai ona avea ma se puipuiga i fua faatatau o le faaleagaina o lapisi i soo se ituaiga o le maʻisuka.

E le gata i lea, o le maualuga o le atinaʻeina o faʻamaʻi fatu fatu i le tulaga o taumafa poʻo le matelaina i le maʻisuka atonu e sili atu nai lo le averesi.

E fesoasoani le homeopathy i ni peta peta?

O le taulaiga autu o togafitiga o le homeopathy mo le maʻisuka o le ituaiga muamua ma le lua e tatau ona manatu o le faamautuina o le faamai, puipuiga ma togafitiga atoatoa o mea faaletonu uma o le natura. E le gata i lea, o le faʻaitiitia o le fua o le glycemia ma le glucosuria e le tatau ona manatu i ai o le sini vave o le prophylaxis homeopathic ma o le maualuga o lona aoga e le mafai ona faʻamautuina ma nei faailoga.

O le mea lea, i le maʻisuka ituaiga 1, e tatau ona mafaufau i ai le sini o le aiga.

  1. faʻasaoina faʻamaonia o vevela peta malolosi,
  2. tuiina o le inisalini
  3. faʻaitiitia poʻo le faʻaumatia faʻamaʻi o le diabetogenic (e oʻo lava ia i latou e mafaufau loloto ile natura).

Afai tatou te talanoa e uiga i le maʻisuka o le ituaiga lona lua, o le inisalini-tutoatasi, ona tatau lea ona tatau ona tatala le sini e ono mafai ona tatala, faapea foi ma le toe faʻafouina o na initaneti o le inisalini ua uma ona faʻaumatia. E taua tele lenei mea ina ia mafai ai ona toe faʻafoʻi le tali masani o totoga ma fusi o le tino o le tagata i hormone. Ae ui i lea, pe faʻapefea, e tusa ai ma tagata atamamai, ona lelei togafitiga?

E uiga i le lelei

O le maualuga o le aoga o le faʻaleagaina o le fale e faʻaalia ai e le gata o le faʻamautuina o nisi o mea faʻasolosolo meaola, ae faʻapea foi le soifua manuia lautele, aemaise le tulaga lelei o tagata mamaʻi i le mafaufau.

Afai tatou te talanoa e uiga i le maʻisuka o le ituaiga muamua, ona mafai lea ona tatou fai atu ma le mautinoa o le faafetai i lenei hormone e tumau pea le ola mama o le maʻisuka, ae o le homeopathy na o le fesoasoani e faatumauina le pao o le olaga ma isi mea taua uma.

Togafitiga ma le faʻamaʻaloga o le tino e mafai ai ona toe faʻafoʻisia e le gata o se tasi se tasi i mea e taʻua o le maʻisuka tulaga lamatia.

O loʻo matou talanoa e uiga i togafitiga o fatugaʻo, toto maualuga, ma le alualu i luma atherosclerosis. Seʻi oʻo i se taimi talu ai nei, o le maʻisuka ituaiga 2 e na o se faafitauli o tagata matutua.

Togafitiga ma le manaia o le aiga e sili ona aoga i lenei tulaga.

Afai tatou te talanoa e uiga i suʻesuʻega faʻaonaponei, latou te faʻamaonia ai o le tele o tamaiti e maua i le maʻisuka e leʻo faamatalaina e se tupuaga autoimmune. I lenei itu, i tulaga faapea, e le gata ina faaleleia le soifua maloloina, ae ia togafitia foʻi ma le fesoasoani o le fale.

O lea, e tatau ona manatuaina o tamaiti ei ai le maʻisuka ituaiga 2 e feagai ma le oona, o foliga vaaia o le kulukose i totonu o le uila, ae toetoe o taimi uma e aunoa ma se acetone.

O le masani ai, o se lagona faifaipea o le fia inu ma le fiaai e le o tuuina atu pe le lelei foi ona faamatalaina.

Le aoga o le faʻaleagaina o le tino mo faʻafitauli

O le mea lea, o le aoga o le faʻamaʻaloga o le maʻisuka o soo se ituaiga e manino lava. Ae pe o lenei togafitiga e fesoasoani e foia ai le tele o faafitauli?

E uiga i faʻafitauli

I se isi faʻasesega, e tatau ona talanoa e uiga i togafitiga ma le fesoasoani o aʻafiaga o le faleopathy i le tulaga o le maʻisuka. Ua mautinoa e le au atamamai o le maualuga maualuga o le kulukose i le tino o le tagata ua faʻaalia ai le mea moni e amata ona pipii mole molelaʻau i molini moletini. O le faia o lena, latou te poloka a latou galuega.

O se mea talitutusa e amata ona tupu i le hemoglobin:

  • o le tino faapitoa o le hypoxia ua faia,
  • e pei ona taua o le hemoglobin glycated, lea e ono foliga mai o se tasi lea o faailoga o le muaʻi maʻi.

Togafitiga ma le manaia o le fale ma le suiga i le pao o le olaga e mafai ai ona matua faaitiitia le ono mafai ona maua i le maʻisuka. E faʻamaonia lea i se suiga i le fua o le hemoglobin glycated o se vaega o togafitiga a tamaiti.

O le faʻamalositino i le gasologa o le tele o tausaga na faʻamaonia ai le aoga o le faʻaaogaina o le faleemato ma le faʻaleagaina o le maʻisuka. E uiga i le fatuina o le neuropathy, angiopathy o pito i lalo. E le gata i lea, faatasi ai ma le fesoasoani o le faʻaleagaina o le tino, o le retinopathy (faafitauli i le toe o le mata) ma le nephrotic syndrome, poʻo le faʻamaʻi fatuga, e ono faʻaaogaina.

O le filifilia o se auala talafeagai ile homeopathic i lenei mataupu e tatau foi ona fuafua e fuafua i faitioga, ituaiga maʻi faʻalaʻau, faʻasologa o togafitiga faafomaʻi ma faʻasologa o gasegase ole maʻi. O le a se mea e tatau ona e iloa e uiga i foliga o togafitiga?

E uiga i togafitiga togafitiga

O a ituaiga o togafitiga?

Homeopathy e aofia ai togafitiga faʻapitoa, o le sili ona lauiloa o le sauniuniga o potions, faʻapea foʻi ma masini faʻapitoa e aafia ai le tele o malosiaga o le tino o le maʻisuka. O le fua mo le faia muamua o le potion e matua faigofie lava:

  1. papa e tolu o le "Acidum phosphoricum",
  2. papa e tolu "Arsenic",
  3. papa e tolu o Uranium,
  4. papa e tolu "Creosote", "Iris", "Sicignum."

O vailaʻau faʻavae o le ava e maua i se vaega uma. O le faleopathy e aofia ai le faʻaaogaina a itiiti ifo o le 30 matāua ile tolu taimi i le aso.

O le mea e ese ai, e tatau ona maitauina ia sauniga massage, aua e tusa lava pe i le ogatotonu o le tino o le toe faʻaleleia o le tino ma le fesoasoani o le homeopathy, o le lima i le fitu vasega o tua ma le massage maso e tatau ona faia e se fomaʻi. E le gata i lea, i le tulaga o le maʻisuka, o le massage o vaega o le vae ma le auricles, lea e faʻaleleia, e matua aoga lava.

E sili ona lelei le taitaia o sauniga i le ogatotonu o le aso i le va o le muamua ma le lona lua o le faʻaaogaina o vailaau homeopathic.

Aveina o togafitiga homeopathic mo le itiiti ifo i le ono masina ma matauina le taua tele o le tulaga, e mafai ona fesuiai i le toe faʻaleleia ma laʻau i le isi tolu i le fa masina. I le taimi lava lea e tasi, e le tatau ona maeʻa le aʻoga ile homeopathy.

O le mea lea, o togafitiga faʻatasi ma togafitiga o le faleopathic o le manaʻoga e foia faafitauli uma o na faafitauli e aliali mai ma le maʻisuka. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻatinoina lenei mataupu.

O le mea muamua e fautuaina e fefaʻatalanoaʻi i se endocrinologist ma se homeopath.

Tuua Lau Faamatalaga