Tusa o le maʻisuka

Diabeton MV (papa) Faʻamanatu: 47

Lisi Rusia sauniuni mo togafitiga o le maʻisuka. Mea aoga: gliclazide i se fua o le 60 mg i le papa maa. O loʻo faʻaalia mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 ma mo faamoemoega faʻasolosolo.

Analogs o le fualaau faʻamaʻi o le Maʻisuka MV

O le analogue e taugofie mai 160 rubles.

Gliclazide MV o se sauniuni mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e tusa ai ma le vaega tutusa o le gaioiga i se fua o le 30 mg. Ua faatonuina mo le le lelei o meaai ma faamalositino. Gliclazide MV ua faʻasaina i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 1 (o le insulin-dependent).

O le analogue e taugofie mai 168 rubles.

Glidiab o se tasi lea o mea sili ona aoga mo le gliclazide. O loʻo avanoa foi i le laulau, ae o le vateatea o le DV e sili atu i luga, lea e tatau ona mafaufau i ai ao le i amata togafitiga. O loʻo faʻaalia mo le maʻisuka ituaiga 2 ma le le atoatoa o taumafa ma gaoioiga faaletino.

O le analogue e taugofie mai le 158 rubles.

Akrikhin (Rusia) Glidiab o se tasi lea o mea sili ona aoga mo le gliclazide. O loʻo avanoa foi i le laulau, ae o le vateatea o le DV e sili atu i luga, lea e tatau ona mafaufau i ai ao le i amata togafitiga. O loʻo faʻaalia mo le maʻisuka ituaiga 2 ma le le atoatoa o taumafa ma gaoioiga faaletino.

Faamatalaga o le fualaau faasaina

Maʻisuka - Glyclazide o le sulfonylurea, o se vailaʻau faʻapitoa o le vailaʻau faʻasaina lea e ese mai fualaau faʻasaina e ala i le i ai o se meli o le Hteterocyclic N-uʻu ma se faʻamaufaʻailoga endocyclic.

Gliclazide e faaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, e faaosofia ai le faaseeina o le inisalini e β-sel o teineiti o Langerhans. O le faateleina o le maualuga o le insulin ma le C-peptide e faaauau pea ina ua mavae le 2 tausaga o togafitiga. E le gata i le aʻafiaga o le gaosiga o le gaʻo, o le gliclazide e maua ai le hemovascular effects.

Aafiaga i le faʻaaogaina o le inisalini

I le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka, o le fualaau faasaina e toe maua ai le amataga o le manava o le inisalini i le tali atu i le taumafa o le kulukose ma faʻaleleia ai le vaega lona lua o le manava insulin. O se faʻateleina o le faateleina o le gaioiga o le inisalini e matauina i le tali atu i le faʻaosofia ona o le taumafa o meaai ma le puleaina o le kulukose.

O le Glyclazide e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le thrombosis ole vaʻa toto, e aʻafia ai auala e ono tutupu ai faʻalavelave i le maʻisuka: o le faʻamalologa o le platelet aggregation and adhesion and decrease in concentration of plalet activation factors (beta-thromboglobulin, thromboxane B2), as well as the restoration of fibrinolytic endogenous vascular endogenous activity ma le faʻaopoopoga o gaioiga o le plasminogen activator.

O le malosi o le maʻisuka (MB) (hemoglobin glycosylated (HbA1c ® MB ma faʻalauteleina lona fualaau i tua (poʻo le) o togafitiga faʻasolosolo aʻo leʻi faʻaopopoina se isi vailaʻau faʻasaina (mo se faʻataʻitaʻiga, metformin, se inhibitor alpha-glucosidase, faʻasolosolo thiazolidinedione poo le inisalini). O le fua faatatau masani o fualaau o le Diabeton ® MB i tagata gasegase i le vaega o le pulea malosi o le 103 mg, o le fua aupito maualuga o aso taitasi e 120 mg.

E tusa ai ma le talaaga o le faʻaaogaina o le fualaau oona i le kulupu o le tino malosi (mulimuli i le 4.8 tausaga, maualuga HbA1c 6.5%) pe a faatusatusa i le vaega o le taʻiala (HbA1c 7.3%), o le 10% ma faʻafitauli faʻapitoa.

O le lelei na ausia e ala i le faaitiitia o le lamatiaga: o le tele o faafitauli i le microvascular i le 14%, o le amataina ma le alualu i luma o le nephropathy e 21%, o le tulai mai o le microalbuminuria e 9%, le macroalbuminuria e 30% ma le atinaeina o faafitauli e 11%.

O faʻamanuiaga o le malosi o le gasegase o le glycemic ao avea le Diabeton ® MB e le faʻalagolago i aoga e maua i le togafitiga faʻasili.

Faamatalaga o oloa

O le maʻisuka o se sui o le hypoglycemic ma o le sulfonylurea o mea e maua mai i le tautala. O lona eseesega mai synonyms o le i ai o se meli a le N-containing heterocyclic faatasi ai ma se sootaga mulimuli. O le fomaʻi e faʻaosofia ai le gaosiga o le inisalini e sē-ß o tamaʻitaʻi o Langerhans ma faʻaititia ai le kulūkose i totonu o le toto.

A mavae le lua tausaga o togafitiga, o le faateleina o le aofaiga o le C-peptide ma le tolopoina o le inisalini tumau. O le vaega malosi e faʻaalia ai lagona hemovacotia ma afaina ai le metabolism gaʻo. I le maʻisuka ituaiga 2, e faʻaleleia ai le vaega lona 2 o le manava o le inisalini ma toe faʻafoʻi le pito i luga o lana pule faʻanofo mo le faʻaaogaina o le kulukose. O nei laasaga e matauina aemaise lava ma lona faʻaofiina ma le tali atu i le faʻamalosi, lea e mafua mai i le taumafaina o mea taumafa.

O le vailaʻau e faʻaititia ai le lamatiaga o le thrombosis ole vaʻa toto ma le faʻavaeina o faʻalavelave e mafua mai i le maʻisuka. I le maeʻa ai o se aso o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le faʻatupulaia o metabolites galue ma le pioglitazone i le toto toto e tumau i se maualuga maualuga.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le faʻamatalaga o loʻo taʻu mai ai tapulaʻa i le ave o fualaau. O ona faʻailoga autu o mulimuli i tuutuuga:

  • maʻi o le maʻisuka ma le muamua,
  • le vaitaimi o le lactation ma le fanauina o se tamaititi,
  • ogaoga o le hepatic ma le le atoatoa,
  • maualuga maualuga o tino o le ketone ma le kulukose o le toto,
  • le faapalepale i le lactose, sulfanilamide, gliclazide.

O le fualaau faasaina ua naʻo le au matutua matutua e faatonuina. O le laulau e tatau ona faʻaalu i le aso i le taimi o taumafataga. O le maualuga o le ao i aso taitasi e 120 mg. O le vailaau e le mafai ona nutimomoia ma veleina, e tatau ona fufulu ile vai manino. Afai e te le toe ave le vailaʻau, e leʻo faʻaogaina se faʻaoga lua.

I le amataga o le togafitiga, o le fualaau e 30 mg. Afai e manaʻomia, e faʻateleina e se fomaʻi leai muamua nai lo le 40 aso talu ona tofia le tasi muamua. O tagata e sili atu ma le 65 tausaga le matutua e le manaʻomia se fetuunaiga o fua. I le taimi o togafitiga, e tatau ona mafaufauina le umi o le tolopoina o vailaau muamua. Pe a tago i le fualaau faasaina, e mafai ona tupu ni uiga leaga. E aofia ai:

  • leai se mafaufau
  • faateleina le moe po o le le mautonu,
  • popole tele
  • leai se afaina,
  • gaogao ma vaivaiga lautele,
  • manatu le lelei, valea.

Analogs ma sui o fualaau faasaina

O fualaau faasaina e taugata tele. O le maʻisuka analogs ma sui ua faʻatusalia e fualaau nei:

  • Diabetalong
  • Glyclazide
  • Glidiab
  • Diabefarm MV,
  • Predian
  • Glucostabil,
  • Piroglar.

Diabetalong - O se faʻalautele taugofie o le Maʻisuka, o se synonym lea e faʻapupulaina ai le inisalini, o le faʻalogoina o fusi lautele ma faʻaititia le aofaʻi o le kulukose i totonu o le toto. E le o mea e fai ma vaisu e tusa lava pe ua mavae le 3 tausaga. O le vailaʻau e faʻaitiitia ai le hyperglycemia postprandial, e toe faʻafoʻi ai le amataga i le inisalini gaosiga, e faʻaitiitia ai le vaeluaga taimi i le va o le taumafa ma le inisalini. I le ate, o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le faʻavaeina o le kulukose ma faʻamaonia ana faʻatinoga.

O le gaioiga malosi e faʻaleleia ai le microcirculation ma le gaʻo gaʻo, ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le thrombosis ma toe faʻafoisia ai le gaioiga o le plasminogen activator.

Gliclazide - O le vailaau faʻasaina lea o loʻo faʻamautuina i totonu. E aofia ai se mama faʻataʻetaʻi faʻatasi ma se faʻamaufaʻailoga endocyclic. O le fualaau faasaina e faaosofia ai le gaosiga o le inisalini ma faaitiitia le aofai o le kulukose. A mavae le tolu tausaga o togafitiga, o le faateleina o le maualuga o le C-peptide ma le tolopoina o le inisalini tumau. O le elemene malosi e faaalia ai le hemovacultural activity ma e aʻafia ai le afaina o le gaosiga o gaʻo. O le faʻaaogaina o se vailaau e faʻaititia ai le aʻafiaga o faʻafitauli o le maʻisuka.

Glidiab o se faʻasologa o le 2-generation sulfonylurea ma le vailaʻau o le hypoglycemic. E faʻaleleia le gaosiga o le insulin-secretory action, o le gaioiga o le tino ma le aʻafiaga o le inisalini o le inisalini, e faʻamalosia ai le gaioiga o musika intracellular glycogen synthetase enzymes, ma faʻaitiitia ai le maualuga o le hyperglycemia pe'ā uma ona 'ai. O le faʻaaogaina o fualaau e tatau ona amata i lalo ifo o le maualalo o le kalori, ole maualalo o meaʻai.

E fautuaina e siaki pea le maualuga o le kulukose i totonu o le toto pe a uma ona 'ai ma i luga o se manava gaogao. O le fuataga ua fetuʻunaʻia mo mafatiaga faalelagona pe faaletino.

Diabefarm MV - O le tutusa lenei o le Diabeton 60, o se vailaau faʻasaina o le hypoglycemic ma e fesoʻotaʻi ma le 2 o augatupulaga o gaosia o sulfonylurea. E faʻaosofia ai le gaosiga o le inisalini e sosoʻo o le pancreas ma le gaioiga o enzymes intracellular. O le vailaau e sili ona aoga i le ituaiga 2 e le o le insulin e faalagolago i le maʻisuka faʻatasi ma faʻamaoniga o le maʻisuka microangiopathy ma o se faʻasologa o maʻi faʻapitoa o le microcirculatory.

Predian - vailaʻau o faʻamatalaga gaosia. E mafai ona faʻatau mai i ni pepa e iai se vailaau o le 0.08 g, o loʻo teuina i totonu o se atigipusa pepa. O le mea galue malosi e faʻaitiitia ai le toto totoina ma faʻaititia ai le aofaʻi o le suka. E tatau ona amata le vailaʻau i le afa o le piliki. Ole vailaʻau e le mafai ona faʻatasi ma le acetylsalicylic acid, butadione, amidopyrin ona o le faʻafefe o le hypoglycemia.

Glucostabil Faʻaleleia le gaioiolosi vascular vascular, faʻaitiitia le atinaʻeina o le thietbus, le faapipiiina ma le faʻaaloalo. Ole fualaau faasaina e faateleina ai le microcirculation, le tele o le HDL-C, maualalo ai le cholesterol atoa, ma le lagona o le toto toto i le adrenaline ma taofia le atiaʻe o le atherosclerosis ma le microthrombosis. O le faaitiitia umi o le proteinuria ua matauina e uiga i le talaaga o le faaumiumi o le faaaogaina o le gliclazide i le nephropathy o le maʻisuka.

Pioglar - vailaʻau faʻapitoa hypoglycemic ma se vailaʻau malosi gamma receptor agonist. O le vaega malosi e faʻataʻitaʻi ai suiga i kenera e aofia ai le gau o le lipid ma le kulukose. I totonu o le ate ma le tino lautele, e faʻaitiitia ai le faʻamalosia o le inisalini. O le maʻisuka ituaiga 2 e maualalo ai le hemoglobin glycated ma le insulin i le plasma.

E mafai ona e iloa le mea e mafai e le Diabetes ona suia ma lau fomaʻi. E le fautuaina e faʻaaoga lau vailaʻau, aua e mafai ona taʻitaʻia ai aʻafiaga.

Analogs i le tuufaatasiga ma faailoga mo le faʻaaoga

UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
Bisogamma Glyclazide91 solo182 UAH
Glidiab Glyclazide100 tusi170 UAH
Diagnizide Mr Gliclazide--15 UAH
Glidia MV Gliclazide----
Glykinorm Gliclazide----
Gliclazide Gliclazide211 suʻe44 UAH
Glyclazide 30 MV-Indar Glyclazide----
Glyclazide-Health Gliclazide--36 UAH
Glioral Glyclazide----
Diagnizide Gliclazide--14 UAH
Diazide MV Gliclazide--46 UAH
Osliklid Gliclazide--68 UAH
Diadeon gliclazide----
Glyclazide MV Gliclazide4 tusi--

Le lisi o loʻo i luga o analogues, o loʻo faʻaalia ai sui le Diabeton MR, e sili ona talafeagai ona o latou tutusa foliga o mea gaosi ma e faʻatasi e tusa ai ma le faʻaaliga mo le faʻaaoga

Analogs e ala i le faʻamaoniga ma le auala e faʻaoga ai

UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
Glibenclamide Glibenclamide30 tusi7 UAH
Maninyl Glibenclamide54 solo37 UAH
Glibenclamide-Health Glibenclamide--12 UAH
Glyurenorm glycidone94 tusi43 UAH
Amala 27 solo4 UAH
Glemaz glimepiride----
Glian glimepiride--77 UAH
Glimepiride Glyride--149 UAH
Glimepiride diapiride--23 UAH
Ositaulaga --12 UAH
Glimax glimepiride--35 UAH
Glimepiride-Lugal glimepiride--69 UAH
Clay glimepiride--66 UAH
Diabrex glimepiride--142 UAH
Meglimide glimepiride----
Melpamide Glimepiride--84 UAH
Perinel glimepiride----
Glempid ----
Glimed ----
Glimepiride glimepiride27 solo42 UAH
Glimepiride-teva glimepiride--57 UAH
Glimepiride Canon glimepiride50 suʻe--
Glimepiride Pharmstandard glimepiride----
Dimaril glimepiride--21 UAH
Glamepiride diamerid2 lau--

Eseesega o mea, atonu e fetaui lelei i faʻaaliga ma auala e faʻaaoga ai

UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
Ole rosiglitazone muamua, metformin hydrochloride----
Bagomet Metformin--30 UAH
Glucofage metformin12 solo15 UAH
Glucophage xr metformin--50 UAH
Red Metal Metformin, Sibutramine20 solo--
Dianormet --19 UAH
Diaformin metformin--5 UAH
Metformin metformin13 tusi12 UAH
Metformin sandoz metformin--13 UAH
Siofor 208 suʻe27 UAH
Formin metchini hydrochloride----
Emnorm EP Metformin----
Megifort Metformin--15 UAH
Metamine Metformin--20 UAH
Metamine SR Metformin--20 UAH
Metformate metformin256 suʻe17 UAH
Tefor metformin----
Glycometer ----
Glycomet SR ----
Formethine 37 solo--
Metformin Canon metformin, ovidone K 90, maso maso, crospovidone, magnesium stearate, talc26 tusi--
Insuffor metformin hydrochloride--25 UAH
Metformin-teva metformin43 solo22 UAH
Diaformin SR metformin--18 UAH
Mepharmil Metformin--13 UAH
Metformin Farmland Metformin----
Amaryl M Limepiride Micronized, Metformin Hydrochloride856 suʻe40 UAH
Glibomet glibenclamide, metformin257 solo101 UAH
Glucovans glibenclamide, metformin34 tusi8 UAH
Dianorm-m Glyclazide, Metformin--115 UAH
Dibizid-m glipizide, metformin--30 UAH
Douglimax glimepiride, metformin--44 UAH
Duotrol glibenclamide, metformin----
Gluconorm 45 solo--
Glibofor metformin hydrochloride, glibenclamide--16 UAH
Avandamet ----
Avandaglim ----
Janumet metformin, sitagliptin9 tusi1 UAH
Velmetia metformin, sitagliptin6026 tusi--
Galvus Met vildagliptin, metformin259 suʻe1195 UAH
Tripride glimepiride, metformin, pioglitazone--83 UAH
Comboglize XR metformin, saxagliptin--424 UAH
Comboglyz Prolong metformin, saxagliptin130 solo--
Gentadueto linagliptin, metformin----
Vipdomet metformin, alogliptin55 solo1750 UAH
Sinjardi empagliflozin, metformin hydrochloride240 solo--
Voglibose Oxide--21 UAH
Glutazone pioglitazone--66 UAH
Dropia Sanovel pioglitazone----
Januvia sitagliptin1369 tusi277 UAH
Galvus vildagliptin245 suʻe895 UAH
Onglisa saxagliptin1472 tusi48 UAH
Nesina alogliptin----
Vipidia alogliptin350 tusi1250 UAH
Trazhenta linagliptin89 tusi1434 UAH
Lixumia lixisenatide--2498 UAH
Guarem Guar resin9950 suʻe24 UAH
Insvada faʻasalalau----
Novonorm Repaglinide100 tusi90 UAH
Reppagb Repaglinide----
Faʻailoga o le Baeta150 paʻu4600 UAH
Baita Long Exenatide10248 tusi--
Viktoza liraglutide8823 tusi2900 UAH
Saxenda liraglutide1374 tusi13773 UAH
Forksiga Dapagliflozin--18 UAH
Forsiga Dapagliflozin12 solo3200 UAH
Invocana canagliflozin13 tusi3200 UAH
Jardins Empagliflozin222 suʻe561 UAH
Faʻasalaga Leai115 solo--

E faʻapefea ona maua se faʻaletonu taugofie o se taugata taugata?

Ina ia maua se faʻasologa taugofie i se vailaʻau, se generic poʻo se synonym, muamua lava matou te fautuaina le gauai atu i le tuufaatasiga, e taua i mea tutusa ma mea e faʻaaogaina ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. O le mea lava lea e tasi o le fualaau faasaina o le a faailoa mai ai o le vailaʻau e tutusa lava ma le fualaau faasaina, vailaau faafomai ma tutusa. Ae ui i lea, aua nei galo e uiga i vaega le atoatoa o fualaau oona, lea e mafai ona aafia ai le saogalemu ma le aoga. Aua nei galo e uiga i faatonuga a fomaʻi, togafitiga o le tagata lava ia e mafai ona afaina ai lou soifua maloloina, o lea la e masani ona e talanoa i lau fomaʻi aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau.

Totogi MR Price

I luga o nofoaga o loʻo i lalo e mafai ona e maua tau mo le MR Diabetes ma saili e uiga i le maua i se vailaau lata ane

  • O le maʻisuka MR i Rusia
  • O le maʻisuka MR tau i Ukraine
  • O le maʻisuka MR tau i Kazakhstan
O faʻamatalaga uma e tuʻuina atu mo faʻamoemoega faʻamatalaga ma e le o se mafuaʻaga mo le faʻatonuina o le tagata lava ia pe suia se vailaau.

Tuua Lau Faamatalaga