Faatonuga mo Phosphalugel mo pancreatitis

O le inflammation o le pancreas e masani ona o faatasi ma le le atoatoa o le gaioiga o isi totoga, o le mea lea, o le togafitiga e tatau ona fetaui lelei. Phosphalugel mo pancreatitis o se tasi o fualaau oona i togafitiga faʻapitoa. O se fagu paʻepaʻe lenei ma se manogi moli, e faʻamoemoe mo le faʻafofoga tautala ma maua ai le faʻamaonia o le antacid (faʻaitiitia o le malosi). O lona autu autu o le aluminium phosphate. Phosphalugel e faaosofia ai le fausiaina o se membrane puipuia i luga o le mucous membrane o le fualaau oona, fesoasoani e faatumauina le eletise masani ma puipuia ai le atinaʻeina o faafitauli.

O le mea autu o le fualaau faasaina

O le gacrointestinal mucous membranes ma gastritis ua faʻaleagaina i lalo ole aʻafiaga o le eleʻele chlorhydrate e gaosia e le manava. O le mea moni e faapea o le faʻaleagaina o le faagasologa e faʻatasi ma le faʻaosofia tele o sene o le tino o le manava, e nafa ma le tuʻuina atu o le kulimi hydrochloric.

O le elemene o le gastric o le a faateleina, mai le mea e amata ona paʻu ai le mucous membranes o le manava ma le duodenum, ua tulai mai ai ulugalii. I fafo, o lenei mea e aliali mai i le tiga matuia. Phosphalugel:

  • neutralizes gaʻo i totonu o le manava ma teu ai le mucous membrane,
  • faʻaitiitia ai le matuia o le faagasologa o le le fiafia,
  • vave faʻaʻeseʻese faailoga lē lelei, e aofia ai le kulumu ma le gaioiga.

O le mea lea ua mafua ai ona faatonuina Fosfalugel e le gata i tagata gasegase o gastritis tumau, ae faapea foi ma le pancreatitis. E tāua le faʻamautuina o le vailaau oona i le tulaga masani. O lona alkali e le tupu.

Faailoga mo le faʻaaogaina i le pancreatitis

O le fualaau faasaina Fosfalugel e faafaigofieina ai le tulaga o le maʻi ma le pancreatitis, e faaleaogaina ai le malosi o le fusi, e masani ona o faatasi ma lenei maʻi.

I le tulaga o mea oona, e fesoasoani ai Fosfalugel i le mea oona e aveese ai toxins i lona umi atoa, faʻafaigofieina le galuega o le inumaga, ma maua ai se faʻamaʻaloga.

O le manaʻoga e ave le vailaʻau e mafua mai i le mea saʻo (mulimuli i le vasega ua faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi), o le taʻalo o loʻo faʻaalia le maualuga o le malosi i le puleaina o le eletise, e puipuia ai le faaleagaina o le mucosa gastric ma o le mea lea e tupu mai ai le manava o le fatu, ulia.

Pe a le faʻamaonia le fualaau faasaina

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o le taʻi faʻamaʻi e fesootaʻi ma pathoces o fatugaʻo. I le iai o ni soliga ogaoga e nei totoga, e le fautuaina le faaaogaina o Fosfalugel. O le tulafono lava lea e tasi e faʻaaoga pe afai o le le faʻamaoniaina o mea faʻapitoa o Phosphalugel.

E faʻatagaina le inuina o lenei vailaau faʻataʻi i le ate o le ate, faʻapea foʻi ma pathomasis cardiovascular e aunoa ma le feutagaʻi ma lau fomaʻi.

O faʻavela meaʻai, vailaʻau faʻamaʻi ma vailaʻau o le tetracycline kulupu e tatau ona faʻavaivai i le taimi o le pulega ma Fosfalugel. O le eseesega e tatau ona 2 itula.

Tulafono mo le aveina o Phosphalugel

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma tuʻufaʻatasia ma isi vaega i taimi o togafitiga faʻapitoa e faʻamoemoeina e le fomaʻi i luga o le faʻavae o iuga o le suʻesuʻega e sosoo ai, le fomu ma le laasaga o le maʻi, le i ai o isi faʻamaʻi masani o gaʻo i totonu.

O le fuataga o fuataga mo Phosphalugel e oʻo atu i le tolu taimi i le aso lua itula pe a uma se taumafataga. Tofi se pepa se tasi pe lua i le taimi. O loʻo matou talanoa e uiga i tagata matutua matutua ma tamaiti e silia ma le 6 tausaga. Mo tamaiti ei lalo ifo o le 6 tausaga le matua, e le solia le taʻi, ae o vailaau masani e faʻaititia.

O le fomaʻi o le a faatonuina se togafitiga faʻapitoa. O le lauiloa o le:

  • pepe e oo i le ono masina - o le kuata o le fua (4 g) pe a maeʻa ona fafagaina (ua manatu e naʻo le ono o latou i le aso),
  • tamaiti mai le ono masina i le ono tausaga - afa pasi pe a maeʻa taumafataga taitasi (ae le silia ma le fa taimi).

Phosphalugel e ave e aunoa ma le faatuai i fafo atu o le masani masani pe afai e tupu le tiga. E mafai ona inu i lona tino mama pe faʻafefeina i le vai inu mama. O le tasi taga o le tele o le afa o le afa tioata.

Aʻo leʻi tatalaina le taga gel, faʻafefete i luga ole tino atoa ma ou tamatamailima. O le gel e mautinoa e iai le tutusa lelei. Faʻaofuofu le taga i luga ma le vaʻaia ma le faaeteete le pito i totonu o se laina faʻasolo.

Faʻasusu le gel i totonu o se ipu malamalama pe afai e te fuafua e faʻaalu i le vai, pe i totonu o se sipuni pe afai e fuafua e ave i lona tulaga sili ona mama.

Faatonuga faapitoa

E taua le mulimuli i le auala o togafitiga ua faʻamatala e lau fomaʻi. O le faatonuina o se vailaau mo oe lava ma faʻaaogaina mo se taimi uumi e mafai ona matautia, aemaise lava pe a oo i tagata matutua. O le le pulea le faʻaaogaina o le gel e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaopoopoga o le faʻamamafa o le alumini i le toto toto.
O tagata maʻi e ave Fosfalugel e tusa ai ma togafitiga e fesootaʻi ma se faʻamaʻi faapitoa e tatau ona mataituina le paleni o le vai ma, afai e tatau ai, faʻaopopo atili le suavai i le meaʻai. O le mea lea, e mafai ona faʻaititia le lamatiaga o le maʻi mama. Muamua lava, o loʻo matou talanoa e uiga i le loto gatasi.

Faʻatasi ai ma faʻamaʻi eseese o le faʻaogaina o meaʻai, o le faʻaaogaina o Fosfalugel e uiga i taumafataga e mafai ona ese. Afai e afaina tele le tiga, e vave ona ave le gel, ma le pancreatitis - ni nai itula pe a uma le 'aiga o le taeao,' aiga o le aoauli poʻo le 'aiga o le afiafi, ma le gastritis ma le dyspepsia - aʻo le i ai.

I le tulaga o le maʻi pipili o le manava ma le ulutala duodenal, ua inu le Fosfalugel e tusa ai ma le tusiga masani 60 minute talu ona 'ai ma avea o se "falemaʻi" i le tulaga o le tiga. I le tulaga o le palakalafa faʻasalalaʻau, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia o le gastroesophage, e faʻaaogaina le antacid pe a uma meaʻai ma le po.

O faʻamatalaga faʻaopoopo faʻaopoopo mo le faʻaaogaina o Phosphalugel e pei ona taʻua i lalo:

  • i Fosfalugel e leai se suka, ua faatagaina e ave i le maʻisuka,
  • e le mafai ona faalēaogāina vailaʻau, e tusa lava pe e te alu i se x-ray, talu ai e leai se avanoa e mafaufau ai i luga o taunuuga o lenei suʻesuʻega faafomaʻi
  • avetaʻavale e mafai ona mulimuli i le togafitiga ma Fosfalugel e aunoa ma ni tapulaa, talu ai e le afaina ai le gauai atu o le mafaufau,
  • atacid e aoga mo le puipuia, mo le faʻaaogāina o mea faʻasaina.

Vaʻaiga tutusa

O le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma mea faʻaleagaga e faalagolago i faʻamaoniga. Alemagel e maua uma lava meatotino uma o Phosphalugel. O le eseesega lona lua e faapea o le vailaʻau e tuʻuina atu e leʻo se foliga o se gel, ae i le tulaga o le taofiga, lea e sili ona talafeagai mo le foia o faafitauli nutestive i tamaiti. Leai se mea sili ona aoga Maalox.

Afai e te oʻo i tiga ogaoga i le pancreatitis, e mafai ona fautuaina Alemagel A. Afai e tele le gaosiga o le kesi i totonu o faailoga, e sili atu ona lelei Alemagel Neo.

I le i ai o se maʻi o le manava ua uma ona faia, o Gasterin o le a aoga. Mo le puipuia o le mucous membranes o le digestive system, e mafai foi ona fautuaina le antacid Altagel aoga.

Soo se faʻauigaga e mafai ona faʻaaoga pe a faʻatagaina e le fomaʻi.

Mea leaga na tutupu

O aʻafiaga mai le faia o faʻataʻitaʻiga i le taimi o tofotofoga faʻapitoa e leʻo iloa, sei vagana ai maʻi le mautonu o le manava ma le fatu. I nisi o tulaga e le masani ai, aemaise lava i tagata matutua ma i latou e le lava le umi o le taavale ona o manua po o isi mafuaaga, e mafai ona maua e tagata gasegase le malosi.

O lenei faafitauli ua faʻaitiitia e ala i le fetuunaiga o taumafa i aso uma ma faʻamaonia le paleni o le vai. E aofia ai nisi o oloa i totonu o le lisi mo pancreatitis ina ia faʻaleleia ai le stool e tatau ona faatoa uma ona feutagai ma lau fomaʻi. Aemaise lava, e le o fua uma o le fiber-o loʻo faʻatagaina mo lenei faʻamaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, fualaau suamalie (oranges, lemoni, fua o vine), apu, pears, nectarin, plums. E tatau foi ona faʻaeteete i le vai. O lona tumu i le pancreatitis e tutusa lava le leaga e pei o le le lava.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Phosphalugel e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi pipisi.

O lenei kulupu e aofia ai faʻamaʻi masani masani o le faʻaogaina o meaʻai faʻamaʻi ma le faʻalavelave faʻaalia i le gaʻo vailaʻau gaʻo:

  1. Gastric and ducle ulcer.
  2. Gastritiga gase ma le gasegase i le masani ma maualuga maualuga.
  3. Gastroduodenitis.
  4. Faʻafeiloaʻi o le Gastroesophageal.

Tosiga ma le pulega

Phosphalugel e faʻafofoga tautala. O le gel gutu e faʻaaogaina i se foliga mama poʻo i se aofaiga itiiti o vai.

A o lei faaaogaina, fai mea nei:

  1. O le tapuni tapuni faatasi ma Fosfalugel o le tosoina o lima seia oʻo ina ogatusa mea uma.
  2. I se tulaga saʻo, tipi i seleulu pe vavae ese le 1 o tulimanu iloga.
  3. Faʻamaumau mea i totonu o ou tamatamailima e ala i le tatalaina o le ato i totonu o se sipuni poʻo se ipu vai.
  4. Pe a faʻafefe i le vai, e faʻafefiloi lelei le gel.

O le vailaau o le antacid ua faatonuina e le fomaʻi. E faʻalagolago i le ituaiga ma le tikeri o le maʻi.

I le pancreatitis, o le Fosfalugel e 1 le sachet 2-3 taimi i le aso mo 1-2 itula aʻo leʻi 'ai. I le foliga masani o pancreatitis, o le taumafa e faaitiitia i le 1 taimi i le aso. Faatasi ai ma se faʻavavega o le togafitiga, o le fua o aso taitasi e faʻapupulaina i le 5-6 taimi.

Alualu i luga o le ava malosi e faamalieina. Phosphalugel e mafai ona ave i le ava malosi. O le vailaʻau e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le ethanol i luga o le meaʻai ma le meaʻai ma faʻafefeteina ai aʻafiaga.

E faʻapefea ona atiaʻe le ava malosi o le pancreatitis ma togafitia? Aoao mai lenei tusiga »

Phosphalugel e leai se aoga i le avetaavale.

Faʻaiʻuga

Pe a faʻaaoga Phosphalugel, e mafai ona faʻaleagaina le faʻavaivai i le tulaga o le faʻamalosi ma faʻaauau pea lavalava. O le faʻamalosia o le tino e masani lava ona tupu i le gasegase o tagata gasegase ma tagata matutua. I tulaga faapena, e fautuaina e fomaʻi le inu tele o vaiinu. Sorbitol, o se vaega o le gela togafitiga, e mafai ona i ai se aafiaga le lelei. I le manava, o le togafitiga ma le phosphalugel ua faamutaina.

Faatasi ai ma se lagona maualuga i vaega o le fualaau faasaina, e mafai e tagata gasegase ona aafia i allergies. I ia tulaga, o le tagofia o vailaau e matua faasaina.

O aʻafiaga e mafai ona tupu i foliga o le edema o pito, mūmū o le paʻu, faʻaleleia, urticaria, leu ma vomia. O le taimi lava e oʻo mai ai le 1 o nei faailoga, ua e manaʻomia le fesoasoani mai se fomaʻi e suia ai togafitiga.

Contraindications

Phosphalugel ma le maualuga o le eletise o le gastric juice e solia i tagata mamaʻi e pei o:

  • maʻi faʻamaʻi pipisi
  • faanaunauga i lagona
  • Alzheimer maʻi
  • toe le manuia
  • fructose intolerance,
  • fibrosis o le ate.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Phosphalugel e faʻaitiitia ai le fua faatatau o fualaau oona:

  • tetracycline ma vailaʻau faʻamalosi fua,
  • glycosides cardiac,
  • lapatai ma togafiti faʻasoesa,
  • vailaʻau faʻamalosi mo le togafitia o le anemia.

O le mea lea, o nei fualaau oona ua fautuaina e ave i le 2 itula muamua pe maeʻa foi le aveina o Phosphalugel.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Phosphalugel o se toniga paʻepaʻe sinasina ma se manogi lelei ma le manaia o le moli. Pe a faʻavaivaia i le vai, e tutusa lelei le vailaʻau.

O le gaioiga malosi o le antacid o le aluminium phosphate ma le 20% faʻatonuga.

O kamupani vailaau e gaosia Fosfalugel i sapalai 2-layer o le 16 po o le 20 g. O pusa taitasi e aofia ai le 20 po o le 26 taga o le gel, i le faasologa. I le pepa, e le o gaosia Phosphalugel.

Tina ma le lactation

O le saogalemu o le vailaau faʻasaina e leʻi faʻamautuina. O le mea lea, o togafitiga ma le phosphalugel mo pancreatitis i fafine e oo atu i le 3 trimesters o le maitaga ma le susu e gata ma e faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. A maeʻa le tolu masina o le maitaga, e faʻaaogaina e tamaitai le Fosfalugel ma le lapataiga ma e na o vailaau togafitiga episodic e tusa ai ma faʻamatalaga.

Faaaoga i le tamaitiiti

Tamaiti i lalo ifo o le 6 masina le matua e faʻaitiitia le eletise i totonu o le manava, e pei foi o le faʻateleina o le faʻamalosia ma le faʻamalosi, o le fediatricians e fautuaina Fosfalugel i lenei mea: 1 itula pe a uma le 6 feedings. O le vailaʻau e tuʻuina atu i lona tino mama, e aunoa ma le faʻafefiloi i le vai.

O pepe mai le 6 masina i le 6 tausaga le matua ua tuʻuina atu i ai se ¼ paʻu poʻo le 2 tsp. pe a uma le 4 fafaga.

Tamaiti 6-12 tausaga - 1 sachet 3 taimi i le aso, ma mai le 12 tausaga - 2 sachets 3 taimi i le aso.

Ole fua maualuga ole aso o Phosphalugel e pei ona taua i lalo (i le sachet):

  • pepe faatoa fananau mai ma tamaiti e oʻo i le ono masina - 2,
  • mai le 6 masina i le 6 tausaga - 4,
  • 6-12 tausaga - 5,
  • 12 tausaga ma le matua - 6.

Afai e matauina soʻo se itu i le ave o fualaau i totonu o se tamaititi, e taofi togafitiga ma faʻafesoʻotaʻi le fomaʻi.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

Phosphalugel i falemaʻi ua faʻatau atu i luga o le fata.

  • Pancreatitis Maalox Suspension
  • Faatonuga mo le faʻaaogaina o pusa Gastal mo pancreatitis
  • Pancreatitis Famotidine Tablets

Faʻamaʻiina o pancreatitis ma le fesoasoani a Phosphalugel. Na ou tago i le vailaau mo le 10 aso 3 taimi aʻo leʻi 'aʻai. I le taimi lea na ou tausisia ai se taumafa malosi: Ou te le i taumafa ma taumafa mamafa. Na ou lagonaina le aafiaga ina ua uma le fua muamua. O lenei ou te le o iai se tiga i le pancreas. Phosphalugel o le vaifofō sili mo aʻu.

E leai se mea e fesoasoani e pei o Phosphalugel. O le vailaʻau faʻasalalauina o tiga, susu, manava le manava e mou atu. E le afaina ai aʻafiaga. E faaopoopo atu ia Phosphalugel, na ia aveina foi Ranitidine.

O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina le Akismet e tau ai le feʻau. Saili pe faʻapefea ona faʻasoa lau faʻamatalaga faʻamatalaga.

Faʻaaogaina o vailaau faasaina


Phosphalugel e tolu ona faʻafitauli ogaoga:

Meatotino

Faʻamatalaga

AnetiO le faʻaaogaina o le antacid e faʻaalia i le mea moni e mafai e le oloa ona faʻafesoʻotaʻi ma le suka o le chlorhydric, lea o loʻo aofia ai i totonu o le sua o le manava, ma faʻamavaeina. E fesoasoani lea e faʻaititia ai le eletise gaosia. FaʻapipiʻiPhosphalugel ei ai le aluminium phosphate i lona tuufaatasiga, lea e mafua ai ona faia e le vailaau se "puipuiga" i luga o le mucous o puipui o le manava, inumaga ma le pancreas. E puipui puipui o totoga mai le leaga o le sua oona, faapea foi ma mea oona e ulu atu i le tino ma meaai. E le gata i lea, o lenei vaega e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le motumotu o le intestinal. FaʻafeiloaʻiO vailaʻau o se togafiti mataalia. O mea aoga o loʻo fesoasoani e faʻamamā ai le tino o toxins, toxins, siama faʻamaʻi e taofiofi i totonu o le toto.

Phosphalugel e faʻaitiitia ai le gaioiga o le pepsin, o le enzyme lea e gaosia e le manava ma e avea ma vaega malosi i le malepe o meaai.

O le fualaau faasaina e le faateleina ai le alkalinity o le vai gastric ma e le mafua ai lona gaosiga sili pe a maeʻa le vasega togafitiga. O ia uiga o se faʻaoga sili lea o vailaʻau.

Tau faʻatatau

O le tau o vailaau e faalagolago i metotia, falemaʻi, itulagi. O se afifi o 20 taga o le 16 kalama e tau mai le 370 i le 450 ru. O se taga o sachetono e ono ma se fua o le 16 kalama e tusa ma le 200 rubles (e fuafua i le itulagi, o le falemaʻi, o le pito i lalo e mafai ona amata i le 183 rubles, ma le pito i luga e mafai ona oʻo i le 250 rubles).

Faailoga ma le faʻailoga


O le vailaau faʻasaina o loʻo i ai le malosi o le togafitiga, ona o lona tele o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina i faʻamaʻi o le faʻaogaina o meaʻai. I le taimi lava e tasi, o le vailaau faʻasaina ei ai ni faʻasagaga mo le faʻaaogaina. O le mea mulimuli e mafai ona vaevaeina pe a le mafai ona ave le fualaau faasaina, ma le aiga - i lalo o tulaga lelei, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻamaonia, i togi laʻititi ma i lalo o le vaavaaiga malosi a le fomaʻi.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Contraindications

IgoaAiga Papatitis ulcer o le manava ma duodenumLago o le toto maualaloToto Faʻasologa o le koloneAlzheimer maʻiCirrhosis Faʻafitauli o le manava, manava, lea e mafua mai i le inupia, ava malosi, tagofia o vailaʻau, aemaise o vailaau faʻasaʻiFaʻailoga matuia teleFaʻasologa o fatugao Faʻasalalauina o le leai o se maʻiFaʻasalaga taʻitoʻatasi i vailaʻau o loʻo faia ai fualaau faasainaLoto o le fatu Reflux, gastritisO le matua i le 65 tausaga TatalaLactation Totopalapala o le Diaphragmatic

E le faʻasalaina mo tagata e maua i le maʻisuka, talu ai e le o iai le suka ma isi mea suamalie.

Le fesoasoani a Fosfalugel i le pancreatitis, pe afai e le o faailoa mai e le faatonuga mo le fualaau faasaina o le mumu o le pancreatic o se faailoga mo lona faaaogaina? I faʻamaʻi pipisi, o vailaʻau e masani ona faʻasolo ina ia puipuia ai le atinaʻe o le maʻi o le peptic, faʻasaʻo le ese mai le gland e ala i le faʻaitiitia o le gaioiga o enzymes digestive, faʻanatinatiina le faamaloloina o le okeni mucous, ma saofagā i lona faamamaina mai toxins ma necrotic tissues.

Phosphalugel - fua

O le saʻo saʻoga mo le fualaau faasaina Fosfalugel e faapenei:
Rp.: PHOSPHALUGEL - 20 g Nu. 10
D. S. 1 sachet (20 kalama) 2 taimi i le aso pe a uma taumafa.

E le gata i lea, ina ua maeʻa le igoa "Rp." o le igoa o le fualaau faasaina ua tusia i le faa-Latina, ma ua faailoa mai le fua faatatau manaomia. O le isi, pe a uma le nusipepa Leai, ua tusia le numera atoa o laulau, sachets poo kapula o le fua na faʻaalia e manaʻomia mo le togafitiga atoa. I luga o se laina fou, ina ua maeʻa le igoa "D. S." o loʻo faʻaalia mai le auala e tatau ai ona ave le vailaʻau (i le a le metotia, pe fia taimi i le aso, ma isi).

Faʻasalaga gaioiga

Ole aʻafiaga o Fosfalugel e mafai ai e le vailaau ona faʻamalosia ai ituaiga meaola ninii ma mea leaga o loʻo i totonu o le moli vavalalata, ma aumai i fafo. I se isi faaupuga, o Phosphalugel e galue o se tagata faataulaitu. E mafai e le gel ona fusi siama, siama, mea vevela na sau mai fafo pe faia i totonu o le tino ona o se taunuuga o le ola, faapea foi ma gas ia o oloa o le pala ma le fuga i totonu o le manava.

Phosphalugel o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga lelei mo le saogalemu, talu ai e le mafua ai le malosi o le vai o le fualaau suamalie ma e le mafai ona taʻitaʻia ai le faʻaleleia o le gaosiga o le eletise o le hydrochloric e tali atu ai i lona faʻamaonia ma le vavaeeseina. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o Fosfalugel mo se vaitaimi uumi e le mafua ai le faʻaleagaina o le metabolism.

Faʻaiʻuga

I se mea e seasea tupu, ona o aʻafiaga, Fosfalugel e mafai ona taʻitaʻia ai le gaioiga, vomiting, suiga i le tofo poʻo le faʻamalosi. I le taimi lava e tasi, o le faʻamalosi mo le tele o vaega e atinaʻe i tagata matutua pe gasegase.

Faʻatasi ma le faʻaʻumiʻumi le faʻaaogaina i ni tui tele, o Fosfalugel e mafai ona taʻitaʻia i le atinaʻega o aʻafiaga o itu nei:

  • maualalo maualalo o le maika (hypophosphatemia) ma le calcium (hypocalcemia) i totonu o le toto,
  • faʻateleina le excretion o le calcium i le urine (hypercalciuria),
  • ponaivi o le ponaivi (osteomalacia),
  • osteoporosis
  • maualuga maualuga o le alumini i totonu o le toto,
  • encephalopathy
  • toe le manuia
  • o loʻo faʻapipiʻi ai le pata i totonu o tubules o fatugaʻo (nephrocalcinosis).

Phosphalugel - faatonuga mo le faʻaaoga

Phosphalugel e ave faʻaalia. O le gel e mafai ona ave i se mamanu lelei pe faʻamaʻapeʻa i sina vaega o le inu mama atoatoa vai (afa lava tioata ua lava). Aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona faʻamamā lelei le ato faʻamafa ma ou tamatamailima ina ia faʻafefiloi mea o loʻo aofia ai ma faʻaalia foliga o se gel laʻau. Ma, faatasi ai ma le fesoasoani a seleulu, e vavae ese se tulimanu i le taga i le nofoaga o loʻo faʻaalia i se laina faʻapitoa faapitoa. O le gel atoa mai le ato o loʻo togiina i totonu o se sipuni poʻo le ipu.

O le avega o le faʻatagaina o le tagata lava ia, talu ai ua fuafuaina e le ituaiga ma le malosi o le maʻi. O le mea lautele, o tamaiti e sili atu i le 6 tausaga, talavou ma tagata matutua latou te aveina Fosfalugel 16 g - 40 g, 2 i le 3 taimi i le aso. O lona uiga, i tamaiti e sili atu i le 6 tausaga ma matutua, o le fua o Fosfalugel e tutusa lava. O le sili atu ona ogaoga o le maʻi, o le maualuga lea o le fualaau o vailaau e tatau ona e faia. O le taimi ma le mamanu o le faʻaaogaina o le gel e faʻalagolago i le ituaiga o togafitiga. Mo le faigofie, o faʻataʻitaʻiga, faʻasolosolo ma metotia o le aveina o Phosphalugel mo ituaiga eseese o togafitiga i tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 6 tausaga o loʻo faʻaalia i le laulau:

Ituaiga faʻamaʻiPhosphalugel metotia ma taimi ole pulegaMetotia o le taliaina
Totopalapala o le Diaphragmatic1 sachet 20 g 3 taimi i le asoFaʻavave loa pe a uma se taumafataga, ma i le afiafi o se sapalai faʻapitoa ao leʻi oʻo i le taimi e momoe ai
Gastroesophageal (gastroesophageal) reflux1 sachet 20 g 3 taimi i le asoFaʻavave loa pe a uma se taumafataga, ma i le afiafi o se sapalai faʻapitoa ao leʻi oʻo i le taimi e momoe ai
Gastritis1 sachet o le 20 g 2 i le 3 taimi i le asoInu Phosphalugel ao lei faia taumafataga
Faʻataʻotoga o meaʻai (manava, vaʻaia i le manava, ma isi)1 sachet 16 g 2 i le 3 taimi i le asoInu Phosphalugel ao lei faia taumafataga
Papatitis ulcer o le manava ma duodenum1 i le 2 sachets o le 20 g 2 i le 3 taimi i le asoFaʻaaoga le fualaau 1 i le 2 itula pe a uma ona 'ai, pe vave loa pe a oʻo mai le tiga
Faʻasologa o le gaʻo tele (manava, gaʻo, ma isi)1 sachet 16 g 2 taimi i le asoAve se manava gaogao i le taeao ma le afiafi ao lei alu i le moega

Afai o le tiga e amata ona faʻalavelaveina se tagata i le va o vaʻa lua o Phosphalugel, ona mafai lea ona e inuina se tasi fualaau o le vailaʻau e faʻaumatia ai.

Pe a faʻaaogaina mea eseese e iai le aafiaga faʻaleagaina (acids, alkalis, ava malosi, ma isi mea), e tatau ona amata faʻaaoga Phosphalugel i se taimi vave lava pe a uma ona latou ulufale atu i le tino. I lenei tulaga, e ave le gel ma le tele o taimi talafeagai (sili ona lelei i itula uma). I lenei tulaga, e le mafai ona solo le gel i totonu o le vai, e tatau ona ave i lona mama. E le gata i lea, o Fosfalugel i lenei mataupu e tatau ona faia i ni atopaʻu tetele - 15 - 25 g i le taimi.

O maʻi e maua i faʻamaʻi fatu, fatu o le cirrhosis poo le fatu e le tatau ona latou faʻaeteete Phosphalugel, mataʻituina o latou tulaga, ma e le sili atu le tele o vailaau togafitiga. Ma o tagata e maua i le maʻisuka e mafai ona ave le vailaʻau e aunoa ma se popolega, aua e le o aofia ai sugars.

O vailaau faʻamalosi o le Tetracycline, sauniuniga uʻamea, faʻapea foʻi ma glycosides cardiac e tatau ona tufatufa i le taimi ma le faʻaogaina o Phosphalugel. O le mea lea, o vailaʻau ua uma ona tusia e tatau ona faia i le sili atu i le lua itula talu ona e aveina Fosfalugel.

I le faʻaaogaina o Phosphalugel, e tatau ona faʻaleleia le tele o le vai i taumafa i aso taitasi ina ia puipuia ai le atinaʻeina o le taʻavale.

Phosphalugel e le afaina ai le fua faatatau o mafaufauga ma mafaufauga. O le mea lea, o tagata e galulue i lalo o tulaga o le le mautonu o le gauai atu e mafai ona ave saʻo fualaau.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Phosphalugel e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o fualaau nei:

  • Furosemide
  • Tetracycline
  • Digoxin
  • Isoniazid,
  • Faʻafitauli
  • Ranitidine.

O le mea lea, o nei vailaʻau e tatau ona ave i le 1 i le 2 itula aʻo leʻi aveina Phosphalugel, pe 1 i le 2 itula mulimuli ane.

Phosphalugel e le afaina ai le absorption, ma o le mea lea, e mafai ona faʻatasi i le taimi lava e tasi ma fualaau nei:

  • Cimetidine
  • Ketoprofen
  • Faʻaleagaina,
  • Prednisone
  • Amoxicill.

Toto

O le masani lava, o le Fosfalugel o loʻo faʻamatalaina i fafine maʻitaga i taimi taʻitasi: o lona uiga, pe a aliali mai se mea le lelei o le faʻalavelave faʻaogaina, e tatau ona ave le fualaau. I lenei tulaga, o le maualuga o le dose e tasi o le 2 taga o le 20 g (40 g), ma o le maualuga o le aso e le silia ma le 100 g (5 taga o le 20 g). Aua e te vave ave se fualaau tele o Phosphalugel, e taumafai e aveese ni mea le lelei. E tatau ona e amata ile ave o se tasi sachete. Ona faatalitali lea mo le 10 i le 15 minute mo le fualaau faasaina. Afai, a maeʻa le 20 minute talu ona e ave se sapalai se tasi o Fosfalugel, o le le lelei o faailoga e leʻi amata ona faʻaitiitia, ona e manaʻomia lea e te ave seisi vailaʻau vailaʻau. Afai o faʻamaʻi tiga e le alu ese e tusa lava pe a uma ona ave ni ato se lua o Fosfalugel, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Phosphalugel ua faatonuina foi mo fafine maʻitaga ina ia faʻaitiitia le faʻamaʻi. Mo lenei mafuaʻaga, e tatau ona ave 1 le sachet (16 g) 3-4 taimi i le aso, aʻo leʻi 'ai. Ma le isi, o le taga muamua e mafai ona ave i luga o se manava gaogao, i le taimi lava e teʻi ai. O fafine o loʻo i ai faʻamaʻi pipisi e mafai ona tuʻuina se taga o Fosfalugel i luga o le laulau mo le moega ina ia mafai ai ona latou tagofia le fualaau faasaina i le po pe afai o foliga le lelei e foliga mai latou te fagua le fafine ua moe. Afai e tatau ai, e mafai ona e ave le sachet Fosfalugel (16 g) i le taimi lava e aliali mai ai ni mea le lelei o le toxicosis, e aunoa ma le faatali mo le togafitiga e sosoo ai.

Phosphalugel mo tamaiti

O tamaiti e tele lava ina mafatia mai maʻi tuga, e pei o le manava, gaʻo, susu, fulafula, lagona o le vaivai i totonu o le manava, tiga faʻapitoa i totonu o le manava, ma isi. E le gata i lea, o matua e masani ona feagai ma le tele o taumafa taumafa ia latou fanau. O le mea e leaga ai, o meaʻai le talafeagai ma le le talafeagai e taʻitaʻia ai le gastritis i le taimi o le tamaitiiti. Phosphalugel o se vailaau faʻamaʻi e faʻamaʻo ese uma ai faʻamaoniga ma faʻamaʻi i tamaiti.

Phosphalugel e mafai ona faʻaaogaina e fanau mai le fanau mai, talu ai o le fualaau faasaina e matua leai lava se leaga. Faʻalagolago i le tausaga. E fautuaina e faʻaaoga Fosfalugel i sachets o le 16 g.

O lea tamaiti e oʻo i le ono masina e tatau ona 4 g Phosphalugel (1/4 sachet poo 1 sipuni) 6 taimi i le aso - peʻa uma ona fafaga.

Tamaiti mai le 6 masina i le 6 tausaga ave le 8 g Phosphalugel (afa afa poʻo 2 teaseti) 2 i le 4 taimi i le aso, aʻo leʻi 'aʻai. E mafai ona faʻaleleia le atinaʻe i le tasi le taga atoa i le taimi.

Tamaiti mai le 6 i le 12 tausaga ave Fosfalugel 16 g (1 sachet) 3 taimi i le aso.

Tamaiti e sili atu i le 12 tausaga ave Fosfalugel 32 g (2 sachets) 3 taimi i le aso.

Ole maualuga ole aso ole aso o Fosfalugel mo tamaiti ile 6 masina ole 2 tamaitiata, mo tamaiti 6 masina - 6 tausaga - 4 sachets, mo tamaiti 6-12 tausaga - 5 sachets ma mo tamaiti e sili atu i le 12 tausaga - 6 sachets.

Ole fualaau faasaina e mafai ona ave faʻafuaseʻi, o lona uiga, pe a aliali mai foliga o le ita. O le umi ole vasega o togafitiga e faalagolago i le saoasaoa o le toe faʻaleleia. O Phosphalugel e tatau ona tuʻuina atu i le tamaititi seʻia oʻo lava ina masani lelei le gasegase. Afai e toe foʻi le tamaititi i le tino pe a maeʻa ona ia faia se tasi o fualaau, ona faʻasolosolo, ona inu lea o le aofaiga atoa o le vailaʻau faʻatau mo le aso e tasi. O le aso e sosoo ai, e le mafai ona e avatu i le tamaititi Phosphalugel.

Phosphalugel Infant

Fosfalugel e mafai ona tuʻuina i pepe mai le fanau mai, talu ai o le fualaau faasaina e matua leai lava se aoga. E faʻaogaina e le fediatricians Fosfalugel i tamaiti laiti e togafitia ai le maualuga o le eletise o le gastric juice, lea eo mai faatasi ma le faʻateleina o le faʻaleleia i le taimi lava e fafaga ai, ma le vomiting. O le vailaʻau e faʻaaogaina e togafitia ai meaʻai, mea manava, flatulence ma diathesis.

Fosfalugel pepe e oʻo atu i le 6 masina tuʻu le 4 g (1/4 sachet poo le 1 sipuni) 6 taimi i le aso, i le taimi lava e uma ai fafaga. Mo le togafitiga o le regurgitation ma diathesis, o le togafitiga masani e masani ona fuafuaina mo le 5 i le 10 aso, e fuafua i le mamafa o le tulaga o le tamaititi. Faʻasolosolo, o le vailaʻau faʻasolosolo e tuuina mai i se taimi faʻafuaseʻi, o lona uiga, o foliga vaaia o le faateleina o le gaosiga o le kesi. I lenei tulaga, ua taofia le fualaau faasaina i le taimi lava e masani ai le gaosia o le kesi ma amata ai ona malosi le tamaititi. I le tulaga o le oona ma le manava, o le Fosfalugel e tuʻuina atu i pepe mo le 2 i le 3 aso.

E sili atu ona faigofie mo tamaiti laiti ona tuʻuina atu le vailaʻau i lona mamanu, e aunoa ma le faʻafefe i le vai. E leai se tofo o le gel ma e le o se mea leaga, o le mea lea e tumau ai le tamaititi i le manaʻoga e 'ai se sipuni o le vailaʻau.

Phosphalugel mo pancreatitis - pe faapefea ona inu

Phosphalugel ua faatonuina mo le pancreatitis ina ia faaitiitia ai le failautusi o le manava ma faaitiitia ai le elemene o le vai gastric. E mafua lenei mea i le mea moni e faʻapea, o le waikawa o le chlorhydrate o le gastric juice e matuā faʻamalosi lava, ma i le pancreatitis, e faʻafefe ai le pancreas ma mafua ai le atinaʻeina o le tiga. O le mafuaʻaga lea ua faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o le suka o le hydrochloric e faʻaitiitia ai le tiga o le tiga i pancreatitis ma faʻavavevave ai le toe faʻaleleia.

Faatasi ai ma se faʻavavega o le pancreatitis, Fosfalugel e tatau ona ave 1 i le 2 sachets (16 g) 4 i le 5 taimi i le aso, aʻo le i 'ai. O le umi ole togafitiga e 15 aso. I le pancreatitis e masani ai, e mafai ona e ave le sachet (20) faatasi ai ma enzymes (Pancreatin, Penzital, Creon, ma isi) pe a uma ona 'ai meaʻai ma gaʻo.
Sili Atu e uiga i Pancreatitis

Phosphalugel mo le vomiting ma le faʻaauau

Ina ia taofi le vomiting, e tatau ona e aveina vave le 2 pusa o Phosphalugel. Afai i totonu o le lua itula e le o matauina le uunaiga ia vili, o le vai inu ua masani ona tagofia, ona mafai loa lea ona e taofia le faʻaleleia atili o le fualaau faasaina. Afai e toe faʻaleagaina, e masani lava pe'ā uma le inu vai, ona maeʻa lea o le lua itula, e tatau ona e aveina 2 isi ato. I le lumanaʻi, ao leʻi oʻo i le faaiuga o le aso nei, ave le 1 sachet i le 3 itula. O le aso e sosoo ai, ave le fualaau faasaina 1 sachet 4 taimi i le aso. Afai a maeʻa le lua aso o le faʻaaogaina o le vomiting Fosfalugel e le uma, e tatau ona e vaʻai i se fomaʻi.

Na taofia Nausa e ala i le aveina o le 1 sachet o Phosphalugel ma le atinaʻeina o lenei faailoga. E faia faʻafuaseʻi lenei mea: o lona uiga, o le taimi lava e atiae ai le gaioiga, e mafai ona e ave le 1 sachet. Afai e faʻalavelave masani le gasea, mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o le maitaga poʻo le le faapalepale i soʻo se mea manogi, e mafai ona ave le vailaʻau i totonu o le 1 vaiaso mo le 1 sachet 3 taimi i le aso, e tusa lava po o le a le meaai. A maea le malologa o le 1 vaiaso, ona toe fai lea o le faiga o le aveina o Fosfalugel.

Phosphalugel ma le ava malosi

Phosphalugel e taofia ai le afaina o le ava i luga o le mucous membrane o totoga o le gastrointestinal tract. Na vave foi ona ia faatulagaina le tulaga o se tagata ua inuina i le ava malosi.

Mo le manava, manava o le manava, ma isi mea le lelei e aʻafia ai le inu ava malosi, Fosfalugel e tatau ona faia i ni atopaʻu tetele, 2 to 3 sachets i le 2 i le 3 itula, seia oʻo i le faaiuga o le aso. O le aso e sosoo ai, e le manaʻomia le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Ae ui i lea, e tatau ona lafoai le inumaga i le taeao, afai e le mafai ona fai lenei mea, ona tatau loa lea ona tuʻuina atu se enema.

I le tulaga o le ava malosi poʻo se faʻamaʻi pipisi, o le fualaau faasaina e tatau ona ave i le aofaiga o le 3 sachets i le taimi. A maeʻa le 3 i le 4 itula, ia gaogao le inumaga ma ave se isi sachetusi o Phosphalugel.

O faʻamatalaga e uiga i Fosfalugel e toetoe lava 100% lelei, ona o lona aoga i le faʻaaogaina o faailoga o le faateleina o le eletise o le gastric juice, faʻapea foʻi ma le togafitiga o le oona ma pancreatitis. O le mea lea, e toatele tagata latou te fai mai latou te feaveaʻia faʻaupu o Phosphalugel i taimi uma, talu ai ona o le atinaʻeina o le kuluma, leisa poʻo le manava, e mafai ona e inu i le gel i soo se mea. O le fualaau faasaina i lenei tulaga e faigofie tele - e le manaʻomia ona fufuluina i le vai, lauti, ma isi. Toeitiiti lava o tagata uma na faʻaaogaina Phosphalugel na latou taʻua lona maualuga aoga pe a faatusatusa i isi vailaʻau, faʻapea foi ma le faigofie ona faʻaaoga.

E le gata i lea, o le tele o ituaiga o gaioiga, e aofia ai le ava malosi, meaʻai, manava, pupule, ma le nausea ma gastritis, e fesoasoani foi i se manatu lelei ile Fosfalugel. E toatele tagata na latou aveina Phosphalugel mo le manava, ae i taimi faigata e mafai ona latou talisapaia lona aoga tele i le togafitia o mea taumafa.

O iloiloga le lelei o Fosfalugel e nofofua, ma e mafua ona o le le atoatoa o le fualaau faasaina i lenei mataupu faapitoa. O tagata na tuua manatu le lelei e uiga ia Fosfalugel e talitonu e le fesoasoani le fualaau faasaina ia i latou.

Phosphalugel ao maitaga - iloiloga

O faʻamatalaga e faatatau i fafine maitaga e uiga i Phosphalugel e tele lava ina lelei. O lenei manatu e uiga i le fualaau faasaina e mafua ona o lona aoga maualuga. O le mea lea, o tamaitai latou te matauina o le fualaau faasaina ua lelei atoatoa e aveese ai faailoga o le toxicosis, faapea foi ma le manava ma le belching, lea e masani ona mafatia ai tamaitai maitaga. O le toʻatele o fafine e maitauina e leai se tofo o le Fosfalugel ma e manaia le inuina, talu ai e le afaina lagona o le mafaufau. E le gata i lea, o tamaitai latou te matauina o le vailaau faʻamaʻi na faʻafefiloi ma le fatu ma le nausea i mataupu lea e le aoga ai isi vailaʻau faʻamaʻi.

E leai ni iloiloga le lelei e uiga i Fosfalugel mo fafine maʻitaga. E i ai faʻamatalaga le lelei e uiga i fualaau faasaina, e mafua ona o se uiga le lelei i se fualaau oona, e aofia ai Fosfalugel. O lenei vaega o tamaitai, e fai ma tulafono, e leʻo fuaina se fualaau faasaina, ae o loʻo faʻaalia ai le leaga o fualaau oona, ma fautuaina ai le faʻaaogaina o fualaau masani mai le faʻaaogaina o vailaʻau faʻaleaganuʻu.

Phosphalugel po o Alemagel?

Alemagel o se taofiga lea o loo i ai le alumini i le foliga o se vai. Faʻatasi ai ma faʻafitauli o le faʻafefe, e sili atu ona ave Alemagel. E lelei foʻi le faʻaaogaina mo le togafitiga o faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le maualuga o le suasusu oona i tamaiti ei lalo o le 10 tausaga.

Ole aʻafiaga o Alemagel ma Phosphalugel e tutusa. Ae o Phosphalugel o loʻo i ai se feʻau tele o le gaioiga, o le faia o se puipuiga puipui i luga o le mucous membrane o le manava ma le gaogao. E le gata i lea, e le solia e Fosfalugel le fesuiaiga o le calcium ma le phosphorus, faatasi ai ma lona faaaogaina mo se taimi umi e leai se taufaamatau o le pala. O le mea lea, afai e te manaʻomia le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e sili atu ona lelei le filifilia Fosfalugel. Ae mo le faʻaaogaina puupuu ma le faʻaumatiaina o ni faʻafitauli iloga o le faʻaogaina o maʻi, e sili atu le lelei o Alemagel.

I soʻo se isi lava tulaga, e mafai ona e filifilia se fualaau faasaina e sili atu ona e manaʻo i ai mo nisi mafuaaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e sili atu ona faigofie mo se tagata e ave le gel, ma le inu se faʻamalolo, ona sili atu lea ona talafeagai ia Phosphalugel mo ia. Afai e le faʻamalosia e le gel le talitonuina ma e sili atu ona faigofie le faʻalagona ile inu, o le mea lea e sili atu ona fetaui ia Alemagel mo lenei tagata.
Faitau atili e uiga ia Alemagel

Maalox poʻo Phosphalugel?

Maalox o se faʻamalologa, o lona uiga, o se vailaau oona o le vailaʻau. Talu ai o suspensions e sili mo le togafitiga o faʻamaʻi o le esophagus, i le i ai o ia ituaiga o maʻi, e lelei tele le filifilia o Maalox.

I le tulaga lautele, o le tuufaatasiga o Maalox e toetoe lava a tutusa lelei ma Alemagel. O le mea lea, o eseesega i le va o Alemagel ma Phosphalugel e aoga foi mo Maalox. O lona uiga, o le Maalox e faʻapipiʻi le calcium ma le phosphorus mai le toto ma ponaivi, lea e mafai ona mafua ai le gaogao o le ponaivi i le faʻaaoga umi o le fualaau. O le mafuaʻaga lea e tatau ai i tamaitai maitaga, e matutua ma tamaiti ona sili atu ona filifilia Phosphalugel i Maalox.

I isi tulaga, e mafai ona e filifilia le fualaau faasaina e sili atu le fiafia i ai mo nisi mafuaaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi tagata e sili atu le faʻalagonaina o le mafaufau e inu se faʻamalolo, o lea e sili atu ai ona talafeagai Maalox mo i latou. Ma o isi na latou faalogo i ni faʻamatalaga lelei e uiga ia Fosfalugel mai tagata e taua o latou manatu ma pule. I lenei tulaga, e sili atu le filifilia o Fosfalugel, talu ai ona o le mafaufau mafaufauga e taua tele i le togafitiga o faamaʻi.
Tele faʻamatalaga i luga o fualaau faasaina Maalox

Tau i Rusia ma Iukureini

O Phosphalugel e gaosia i Falani ma Bulgaria, o le mea lea, o le fualaau faasaina ua faaulufale mai i Rusia ma Iukureini. Ona o lenei mea, o le tau o se vailaau faʻataʻitaʻi e fuafuaina i le tau o le tele o le faʻatau mai o le faʻauluina, felauaiga ma tiute masani. I le faʻaopoopoga, o potu faʻataʻitaʻi taʻitasi o loʻo i ai lana lava itu tau fefaatauaiga. O le tuufaatasiga atoa o nei mea e taʻitaʻia ai le mea moni o Fosfalugel e ese lona tau i falemaʻi eseese.

Ae ui i lea, talu ai ona o le fualaau faasaina na gaosia e le falemaʻi lava e tasi i falemaʻi i Falani ma Bulgaria, e leai se eseesega i le va o taugofie ma sili atu le taugata. E mafai ona e faʻatau mai le sili atu le tamaoaiga o loʻo maua i totonu o le taulaga. Mo le faigofie o faʻatusatusaga, o le tau faʻatatau o Fosfalugel i falemaʻi i Rusia ma Iukureini o loʻo faʻaalia i le laulau:

Faiga faʻavae FosfalugelTau i Rusia, uaeaTau i Ukraine, hryvnia
Phosphalugel, sachets 16 g - 20 fasi vaega255 - 340 rupu59 - 78 hryvnia
Phosphalugel, sachets 16 g - 1 fasi pepa14 - 17 rubles3 - 3.5 hryvnia
Phosphalugel, taga 20 g - 20 fasi vaega305 - 445 rubles61 - 89 hryvnia

Gaioiga tau fualaau faasaina o le phosphalugel

O fualaau faasaina e iai ni mea faʻapitoa.

Aneti faʻatau. O lenei talatagata e mafai ona fusifusia le suka o le hydrochloric o loʻo i totonu o le vai gastric ma lona vaeluaina. O lenei mea taua e taua i le faʻaitiitia o le malosi i le manava i le masani.

I le maea ai o le fusifusia ma le vavaeeseina, o le aʻafiaga o le fualaau faasaina e taulai i le faatumauina o le eletise masani.

Faʻapipiʻi meatotino. Ona o le mea o loʻo i totonu o le alumini, lea e mafai ona fatuina ai se puipuiga faʻapitoa faapitoa, o loʻo i ai se ata tifaga i luga o le okeni mucous. E puipuia ai le mucosa mai i le le manaomia o le sua oona, faapea foi ma aafiaga o toxins eo mai faatasi ma meaai. O le fatuina o se puipuiga puipui e faʻatagaina ai oe e faʻasaʻo le faʻamalositino o le intestinal.

Fale faʻamaonia. O lenei faʻaoga o le Phosphalugel e faʻaaogaina i le tuʻuina atu o siama faʻamaʻi ma toxins e ulufale i totonu o le moli. A maeʻa ona faʻafefe, o le vailaʻau e faʻaumatia ai.

O le vailaau vailaʻau e mafai ai ona faʻaumatia uma meaola faʻaleagaina, mai siama i siama matautia, e pei o maʻi o le typhoid fever poo le salmonellosis.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e talafeagai mo togafitiga pancreatic.

Ona o le tulaga sili ona lelei o le fale o le falemaʻi, o se aafiaga lelei o le vailaʻau e mafai ona tupu e tolu aso talu ona amata le faʻaaogaina. O lenei talatalanoaga e saogalemu e faʻaaoga ma, i le tele o tulaga, e le mafai ona mafua ai ni uiga leaga, ma e toetoe lava leai ni faʻamaumauga mamafa.

O le mea sili ona aoga, o le vailaau faʻasaina e puipuia ai le faaleagaina o le mucosa gastric, lea e masani ona faia i le gaioiga o le tino i totonu o le pancreas ma tuʻuina atu i tua o le faʻamaʻi lona lua. E le gata i lea, o le tuufaatasiga o le gel e fesoasoani e faʻasaʻo ai le motumotu o le intestinal ma faʻaitiitia ai faʻamaoniga o le faʻamalosi, lea e fesoasoani e faʻaitiitia ai le tiga i pancreatitis.

O le pancreatitis e le o se faʻamaʻi e leai se afaina, o le lamatiaga o loʻo faʻatusalia mai e le malosi o le siosiomaga o le manava.

O le gasegase tele o le vai o le pancreatic e tupu, lea e afaina ai mea o loo siomia ai, e aofia ai le mucous membrane o le manava, e mafua ai le tiga o le fusi. O vaega taua o Fosfalugel e faʻaumatia ai nei faʻaʻailoga, faatasi ai ma le tulaga masani o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O le tagofia o fualaau faasaina e tatau ona i ai i le pancreatiti tino - a itiiti ifo ma le faatolu i le aso lua itula pe a uma le taumafataga mulimuli.

I taimi faifai pea - e mafai ona faʻaititia le faʻaaoga i le 1-2 taimi.

O le faatosinaga o le phosphalugel i luga o togafitiga o pancreatic


O se phosphalugel mo le pancreas e mafai ona avea ma fesoasoani sili i le taua faasaga i le pancreatitis. I lenei faʻamaʻi, o le a le mafai e le enzymes digestive ona ulu i totonu o le manava, ae tumau i totonu o le gland ma amata ona '' ai 'ai. I le aluga o taimi, o se vaega o mea na afaina o le okeni e amata ona oti, faʻamaʻi, inu ava.

O le vailaʻau e iai le aafiaga mulimuli i le okeni o le parenchymal:

  • Faʻaitiitia le taua o le suasusu gaosini ma o le gaioiga o le pepsin e fesoasoani e faʻaitiitia ai le avega i luga o le paʻu, taofi le faʻavevesi o puipui o le gland ma le faʻaaogaina o le faʻapalaina o siama gaʻo e ala i enzymes.
  • O le faʻafiafiaga o le faʻaleleia o le faʻamaloloina ma le toe faʻaleleia o mea ua faaleagaina, e puipuia ai le gasegase o faagasologa i le pancreas.
  • Ole aʻafiaga e mafai ai ona faʻamamaina le tino ole tosoina faatupulaia, tino maliu, pathogenic microflora, e mafai ai ona puipuia le faʻalavelaveina o le faamaʻi e ala ile gaioiga masani.

E faʻaaogaina e togafitia ai le pancreatitis i pepa uma e lua - gasegase ma tumau. A maeʻa le 3-5 aso o togafitiga, e mafai ona e maitau le faʻaleleia muamua o le soifua lelei.

O aʻafiaga leaga o le tino

Faʻatau saʻo le faʻaaogaina o fualaau (e pei ona faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi ma i se faʻataʻitaʻiga saʻo), i le leai o se allergy i le fualaau faasaina, e le tatau ona i ai se aafiaga leaga i le tino.

Naʻo le faʻaleagaina o mea na faia i faatonuga mo le vailaʻau o le faʻailogaina lea o tagata matutua ma tagata o loʻo i ai se olaga ola solo. Ina ia puipuia le malosi, e fautuaina oe e inu vai i le taimi o togafitiga. Ona o le i ai o le pisipito i le tuufaatasiga, e mafai ona mataʻituina le toe faʻafoʻiina: o le tatalaina o le nofoa ma le manava, e seasea lava - faʻaleagaina ma vili.

E le gata i lea, ona o le maualuga, o le puipuia o le motusuga gastrointestinal atonu e tupu mai. O lenei falemaʻi e fesoʻotaʻi ma se maualuga maualuga o ions alumini i le gel.

Ina ia siaki le auai o se allergy i le fualaau faasaina, e tatau ona faaaoga le fua aupito maualalo o le fualaau faasaina i le amataga o le togafitiga ma matau le tali a le tino mo 4-5 itula. Afai o le foliga mai o se vevela, maʻi o le maʻi e le mautonu, o le isu, o le tiga, o le ulu, faigata le manava e le iloa, Fosfalugel e mafai ona onā e aunoa ma le fefe. E tatau ona maitauina i nisi tagata, o meaʻai e mafai ona tupu i le aso lona lua pe a uma ona faʻaaogaina le allergen. O le mea lea, i le taimi lea e tatau ona e gauai atu i lou soifua maloloina.

O le fualaau faasaina e le faalavelave i le faamaopoopoina o le gauai, e mafai ona ave muamua aʻo lei aveina le taavale pe i lona faagasologa, faapea foi pe a galue i tulaga faigata.

Phoologhalugel analogues


O nisi o mea e sili atu ona taugofie, ae e iai foi se aafiaga faapena, o nisi o le a sili atu ona aoga i se mataupu patino, ona e sili atu ona aloaia i totonu o se tasi o faatonuga (faʻaitiitia o le acidity, faʻapipiʻi, faʻamaina o toxins). O analogues sili ona taatele o le vailaau faasaina e aofia ai:

Mo se faʻataʻitaʻiga, Alemagel, Gaviscon, Gastal faʻaititia lelei le eleʻele o le suka gaosia, Enterosgel fesoasoani e vave faʻafeiloaʻi toxins ma taulima ai mea oona, inupia, Fesoasoani i le motusite i le gasea, vomiting.

  • Le faʻaaogaina o se pili mo le monastery mo togafitiga o pancreatitis

O le a e maofa pe vave vave ona tupu le maʻi. Faʻaeteete i le pancreas! E sili atu ma le 10,000 tagata ua matauina se tulaga lelei o le alualu i luma i lo latou soifua maloloina e ala i le inu i le taeao ...

Faʻailoga mo le faʻaaogaina o le fofo Papatillin ma foliga o lona faʻaaoga i pancreatitis

Maʻeu le saogalemu o le faʻaogaina o le Plafilillin e faʻamalolo ai tiga faʻalauiloa i le taimi o le faʻamalolo o le faʻamaʻi

O le a lelea e Iberogast le fesoasoani i le pancreatitis ma le auala e saʻo ai

I le faagasologa masani o le faagasologa o le le fiafia, o lenei fualaau faasaina e le gata ina mafai, ae e tatau foi

Auala e ave ai le Omeprazole ma le pancreatitis ma pe aisea ua faatonuina ai e fomaʻi lenei fualaau faasaina

A maeʻa le 4 aso talu mai le amataga o togafitiga ma lenei vailaʻau, o le a amata ona matauina muamua taunuuga lelei.

E aoga le Hematogen mo le pancreas ma e mafai ona 'ai faʻatasi ma le pancreatitis

Ina ia maua ai le tele o aoga o lenei meafaigaluega, e tatau ona saʻo le saʻo

Phosphalugel mo pancreatitis: pe faapefea ma le taimi e ave ai, vailaʻau, faʻamaoniga ma le faʻailogaina, mea tutusa

Phosphalugel o se fualaau faasaina lea e maualalo ai le manava o le manava, ma, faafetai foi i lona malosi o le afifi, e faalauiloaina ai le faamaloloina o puipui mucous o le masini vai. I le silasila atu i lenei gaioiga, o lenei vailaʻau e masani ona faʻamatalaina i togafitiga faʻapitoa mo togafitiga o pancreatitis ma le faʻaumatiaina o ona faailoga.

E faʻapefea ona ave Phosphalugel mo pancreatiti?

Phosphalugel o se sui o se vaega o faʻataʻitaʻiga, o lona uiga o fualaau e aʻafia ai le malosi o mea oona.

O se vailaau mo togafitiga o fualaau faasaina ua faatonuina mo faamai o le fualaau oona, e aofia ai le pancreatitis.

O le uiga ese o le mea galue malosi o le teuina o le mucosa gastric, ma puipuia ai le foliga mai o ni faaletonu i puipui o le manava ma le tele o le siama o le gaʻo.

O le pancreatitis o se gaioiga e le afaina lea e afaina ai le tino palacreatic. Faatasi ai ma le atinaʻeina o lenei faagasologa, o le maʻi o le dyspepsia ma le tiga e atiina ae.

O le gaioiga o potu o le parietal o le gastric wall, lea e gaosia ai le acids hydrochloric, e faaosofia.

O le mea lea, o loʻo i ai le faateleina o le eletise i le manava o le manava, lea e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o le afaina ma le mai. I lenei itu, ua faatonuina le Phosphalugel mo pancreatiti.

Ina ia ausia se tulaga o le faamagaloga i se tagata maʻi, latou te faʻaaogaina auala sili ona lata mai o togafitiga, lea e aofia ai togafitiga faʻapitoa ma togafitiga.

I le faaopoopo atu i faʻataʻitaʻiga, o vailaʻau faʻamaʻi-anti-inflammatory, faʻamaʻi, antispasmodics, enzymes ma isi vailaau faʻasaina o loʻo faʻatulagaina.

O se matafaioi taua e faia i le taumafa ma le soifuaga o le tagata maʻi i le taimi o togafitiga ma toe faʻaleleia.

O meaai a le tagata maʻi e tatau ona aofia ai meaai e sili ona fetuutuunai, ma o meaai e tatau ona masani.

Faʻaiʻuga matuia ma faʻalavelave i le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Le faʻaaogaina o Phosphalugel mo pancreatitis o loʻo faʻamatalaina i faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Ae o le fomaʻi o loʻo auai o le a mafai ona filifili le metotia, talu ai na te iloa le mafuaʻaga o le maʻi ma ona foliga.

O se pancreatic phosphalugel e saogalemu lava pe a ave e pei ona faatonuina e se fomaʻi poo ni faatonuga. O faʻafitauli matuia i lenei mataupu ua faʻaititia. O nisi taimi o maʻi e maua ai le malosi, ae o le tele lava o taimi e masani ai le le mautonu o tagata gasegase.

Ae ui i lea, o le kamupani vailaau mo togafitiga e maua mai ai le vailaau faasaina o loʻo faailoa mai ai tulaga faasaina i le ave o fualaau faasaina:

  • toto maualalo toto phosphate
  • foia le ate ma le bilirubinemia,
  • allergy i vaega autu poʻo vaega o ausilali o fualaau faasaina,
  • ituaiga eseese o le matutua ma le gasegase o le tino.

O loʻo i ai se lisi o tapulaa faʻatapulaʻa, o lona uiga, tulaga e le tatau ai ona inuina le fualaau faasaina, ae naʻo le fomaʻi e mafai ona faia le faaiuga mulimuli:

  1. Faʻasalalauga i le taimi o le maitaga ma le lactation ua tapulaʻa,
  2. Fofi fibrosis,
  3. Faʻasalaga o Renal
  4. Tomaʻi matutua
  5. Tauivavega o gaoioiga fatu.

E le manaʻomia le tagofia o fualaau faʻamalosi ao laʻititi, talu ai e le malamalama lelei le aʻafiaga o fualaau faasaina i le tino o le tamaititi.

Āiga o le aveina o Phosphalugel

E mafai ona fautuaina le fualaau faasaina mo le faʻaaoga tatau e tusa ai ma faatonuga ma faʻasologa o le fomaʻi togafitiga.Faʻaauau a latou lava taumafaiga mo le togafitiga o pancreatitis, aemaise i le gaioiga mamafa, e matua le manaomia. O le fualaau faasaina e masani ona tuufaatasia ma togafitiga faafouina o le enzyme.

Faatasi ai ma le mumu o le pancreas, e tatau ona faia se vailaau i ni nai itula aʻo le i ai se taumafataga, ae o le tiga, e mafai ona faʻaaoga paʻu i le va o 'aiga e taofi ai se osofaʻiga. O le taimi o le togafitiga ma se falemaʻi o vailaau e fuafuaina e le fomaʻi ma, i le averesi, e tumau mai le lua i le lima vaiaso.

Ma le isi, o le fualaau oona e fesoasoani i le toomaga o le tiga i le manava ma le cholecystitis ma le maʻi o le peptic.

O se pusa fiafia o le fualaau faasaina o le le lava lea o le suauu i totonu, e ese mai i ana masaniga masani. O lenei mea e faʻaaogaina ai le faʻatagaina o se faʻamaoniga o le inisalini faʻasaina o le insulin.

I le taimi o le pulega, e tatau i le fualaau faasaina ona faateleina le tele o le vai inu e taofia ai gaioiga toto. Inu le vailaau e tatau ona naʻo le vai e aunoa ma ni mea le mama i se aofaiga talafeagai.

O le vailaʻau e le afaina ai le faʻamaopoopoina, gauai ma le toe faʻafoʻiina o le tino o le tino, e fesoʻotaʻi i ai, o lona tofiga e mafai lava mo tagata e aveina taavale afi.

E tusa ai ma iloiloga a Fosfalugel - o le fualaau faasaina e aoga ma saogalemu. Talu ai ona o meatotino o le inu o le vai pancreatic juice, o le fualaau faasaina ua i ai se aafiaga faʻapitoa, lea e matauina e le tele o tagata mamaʻi.

E faʻafefea ona inu Fosfalugel ma pancreatitis o le a taʻu atu i le fomaʻi aoga poʻo le laupepa o loʻo faapipii i le pusa ma le vailaʻau.

I le faaiuga, e tatau ona maitauina o le vailaau o se vailaau mamana, ae naʻo le fomaʻi e mafai ona faʻamatalaina.

E uiga i togafitiga o pancreatitis o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Faʻailoa lau suka pe filifili se kenera mo fautuaga. Suʻeina. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

Talosaga mo faʻamaʻi o le pancreas

O le faʻaaogaina o Phosphalugel e talafeagai mo tagata o loʻo mafatia i le masani ma le pancreatitis.

Ona o le tele o galuega a le vailaʻau, e mafai ai ona maua ni uiga lelei pe a maeʻa aso e tolu o le faʻaaogaina. Phosphalugel e saogalemu, e masani lava e le afaina ai aʻafiaga ma nai faʻailoga. O lona faʻaaogaina e naʻo tagata e maualalo le malosi o le manava.

E taua tele le faʻamaonia o le vailaʻau e puipuia ai le faaleagaina o le mucosa gastric, lea e mafai ma le mumū o le pancreas ma faʻamaʻi na amata mai i lenei talaaga. E taua foi le saofaga o le gel i le masani o le faʻaaogaina o meaai e ala i le manava ma le taofiofia o gaʻo. E naʻo le tulaga lenei e mafai ona faʻaitiitia ai le ono mafai ona tutupu ni faʻafitauli ma le faʻamalosia o le pancreatitis.

I le pancreatitis, o le lamatiaga ua faateleina le eletise o le manava. O le faʻamalolo mai o le vai oona e matua afaina ai le mucous membrane, lea e mafai ona oʻo atu ai i tiga ogaoga. Phosphalugel e fesoasoani e aveese le le mautonu.

E tatau ona e tago i le fualaau faasaina 1-2 sachets 2-3 taimi i le aso ao leʻi faia taumafa ma le tino pancreatiti. I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma se foliga masani o le maʻi, o le aveina o vailaʻau e mafai ona ave faʻatasi ma enzymes pe a uma ona 'ai meaʻai gaʻo.

Phosphalugel mo pancreatitis: faʻapefea ona ave?

O le inflammation o le pancreas e masani ona o faatasi ma le le atoatoa o le gaioiga o isi totoga, o le mea lea, o le togafitiga e tatau ona fetaui lelei. Phosphalugel mo pancreatitis o se tasi o fualaau oona i togafitiga faʻapitoa.

O se fagu paʻepaʻe lenei ma se manogi moli, e faʻamoemoe mo le faʻafofoga tautala ma maua ai le faʻamaonia o le antacid (faʻaitiitia o le malosi). O lona autu autu o le aluminium phosphate.

Phosphalugel e faaosofia ai le fausiaina o se membrane puipuia i luga o le mucous membrane o le fualaau oona, fesoasoani e faatumauina le eletise masani ma puipuia ai le atinaʻeina o faafitauli.

O a faailoga o pancreatitis e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le phosphalugel

O le togafitiga masani o faʻamaʻi e masani ona aofia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o lona faamoemoega e le o manino i le tepa muamua.

Ae maise lava i taimi o maʻi ma le faʻamalosia o le pancreatitis, o le fautuaga a le fomaʻi aoga e ave faʻamalosi, aemaise lava Fosfalugel, e le mautonu.

Ina ia mafai lelei ona tagofia le fualaau faasaina ma puipuia ai aʻafiaga, e tatau ona e iloa - o le a le mafuaʻaga o le aveina o Phosphalugel mo pancreatitis ma pe o le a le aafiaga o le maʻi o le tino.

Phosphalugel e fesoasoani e faʻamafiesea ai le le lelei o faailoga o le mumu o le pancreatic

Le manaʻoga mo faʻataʻitaʻiga

O le pancreatitis o se togafitiga lea e tupu saʻo ai se mea e le afaina i totonu o le pancreas.

Faatasi ai ma le pancreatitis, mo mafuaaga eseese, ua afaina ai le manava o le enzymes mai le gland i totonu o le luminaina o le intestinal, ona o lenei folasia o le autolysis (vavaevaega) o le pancreatic tissues e atiina ae, sosoo ai ma le faia o sikisa. I le lumanaʻi, o nei vaega o le a le toe mafai ona gaosia fua suamalie.

E le gata i lea, o le vaega o le palacreatic enzymes o loo ulufale pea i le duodenum, i le i ai o le faateleina o le eletene, e le mafai ona toe faʻaauau, faʻaleagaina le faagasologa o le faʻapalaina ma le faʻaaogāina o meaʻai e sili atu.

O nei faʻalavelave faʻalavelave lea e tupu i le faʻaogaina o le tino mo le maʻi e pei o:

  • ogaoga o le ogaumu (manava manava poʻo le faʻamalosi),
  • togi ma / poʻo le fusi

O le faʻaleleia o Fosfalugel e faʻamalolo ai le tagata gasegase o faʻamaʻi pipisi

  • fufulu
  • tiga ma le le toʻa i le pito i luga, hypochondria.

O le faʻaaogaina o nisi o nei faʻamaoniga e faʻamoemoeina le pulea o Fosfalugel.

Le faaaogaina o le phosphalugel i le togafitiga o pancreatitis

Ina ia aʻafia ai sooga uma o le togafitiga ma faʻamautinoa le faʻaleleia atili o le soifua maloloina o se tagata maʻi i le pancreatitis o loʻo masani ona mafai, o fomaʻi e mulimuli i se faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo e aofia ai se taumafa malosi ma faʻamatalaga o vailaʻau o ia vaega:

  1. Antispasmodics ma fualaau oona (Platifillin, Analgin, No-shpa, Papaverin, ma isi).
  2. Puipuia inhibitors (Kontrikal, Gordoks, ma isi).
  3. Somatostatin.
  4. O le faʻaaogaina o togafitiga o pancreatitis, o le faʻamaʻaloina o mea oona mai le tino e taua tele, lea e faʻaaogaina ai togafitiga.
  5. Antibiotics (pe'ā tatau).
  6. Faʻafouina o le fomaʻi o le Enzyme.
  7. Anatiāsisi, lea e aofia ai Phosphalugel, faʻapea foʻi ma le faʻasaina o le pamu pipi e faʻaitiitia ai le elemene o mea oona.

O meatotino ma faʻamalologa

Phosphalugel o se fualaau faasaina mai le vaega o mea taugata, o lona uiga. e faatatau i vailaau e faʻaitiitia ai le taua o mea o loʻo i totonu o le manava. O lenei fualaau faasaina ei ai lona foliga e pei o le gel, o lona autu autu o le aluminium phosphate, e faaopoopo i ai, o le Phosphalugel e aofia ai:

  • sorbitol
  • calcium sulfate ma sorbate,
  • agar agar ma pectin,
  • vai ma moli moli.

Phosphalugel e puipuia ai le mucosa gastric mai le fausia o le afaina ma le gaʻo ona o le aafia i le maualuga maualuga

Ona o lenei tuufaatasiga, o Fosfalugel e le gata na i ai sona aafiaga, ae o loo avea foi ma se membrane puipuia i luga o le mucosa gastric. E le gata i lea, o lenei vailaʻau o loʻo i ai meatotino a se tagata faʻasalalau - e mafai ona fusifusia i toxins ma aveeseina mai le tino faʻapitoa.

Taua! Phosphalugel e le o aʻafia mai le inumaga ma e le afaina ai le metabolism o le calcium ma le phosphorus i le tino.

Fegalegaleaiga ma isi auala ma tulafono mo le pulega o Fosfalugel

Phosphalugel e afaina ai le fua faatatau o fuataga o nisi o vailaʻau o loʻo faia i le tautala. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faʻaititia ai le faʻaogaina i le tino o fualaau nei:

  • tetracycline ma vailaʻau faʻamalosi fua,
  • glycosides cardiac,
  • Polokalame faʻasolosolo
  • sauniuniga uʻamea mo togafitiga o le anemia.

Ina ia faʻaitiitia le aʻafiaga o Fosfalugel i luga o nei vailaʻau, ua fautuaina ina ia ave eseese i latou mai le taʻi - 2 itula muamua pe mulimuli mai.

Mo se tasi mea, 1 to 2 sachets o le oloa ua lava

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i foliga o se gel, faʻapipiʻiina i totonu o tamai paʻu.

E tusa ai ma fautuaga a le kamupanī, ao lei faʻaaogaina, o le pepa e faʻatasi ma Fosfalugel e tatau ona faʻaosoosoina ma ou tamatamailima e maua ai se fausaga laugatasi i totonu.

Ma e tatau ona e vavaeeseina pe tipi ese le tulimanu iloga o le afifi, ma faapipii mea i totonu o se sipuni sipuni po o le tioata (pe afai e manao ai, e mafai ona solo le gel i se vaega itiiti o le vai). O le maualuga o le 6 sachets o Phosphalugel e faatagaina i aso taitasi, vaevaeina i ni lua pe tolu inumaga.

O le taimi o le faia o faʻataʻitaʻiga ina ia faafaigofie ai le soifua manuia o se tagata maʻi i le pancreatitis ua filifilia taitoatasi, ae le sili atu i le tapulaa aupito maualuga o le 2 vaiaso.

Mai le vitio o le ae iloa ai le tuufaatasiga ma meatotino a Fosfalugel:

Tuua Lau Faamatalaga