O isi fualaau ole maʻisuka ma fualaau oona mo le maʻisuka ituaiga 2

O le faʻaitiitia o le suka i le vailaʻau o le faʻaosofia lea o suauu o le pancreatic e maua ai le insulin, faʻaleleia atili le gaogao o le kulukose e musele, ma faʻaitiitia ai lona maualuga i le toto. E taofia ai le gaosia o le kulukose i le ate.

O vailaʻau faʻaleleia le gasegase o le lipid, faʻaitiitia le tele o le gaʻo i totonu o le toto, faʻaitiitia le afaina o le toto, e puipuia ai le atinaʻeina o faʻafitauli o le maʻisuka (retinopathy, pathology cardiovascular).

Faʻafetai i le fausaga eletise, o le vailaau oona e vave tele ma faʻasalalau i totonu o le manava, o loʻo i ai le ola faʻasoloatoa.

Faailoga ma fuataga

O le maʻisuka ituaiga 2 e fiafia i le toilalo o meaai a le antidiabetics ma le gaʻo.

O vailaʻau ua faatonuina e se fomaʻi. O le suʻega ua fuafuaina i le tagata lava ia, ma mafaufau i le maualuga o le suka i luga o se manava gaogao ma le 2 itula i le maeʻa o se taumafataga.

O le fua muamua o le 1.75 mg o le mannyl o le 0.5-1 papa. Faʻateleina le fualaau ina ia faʻamaonia le maualuga o le suka. Ole fua pito i maualuga e tolu laulau i le aso.

Ina ia mafai ona faateleina le metotia, latou te fesuiaʻi i le 3.5 mg mannil e amata mai le 0.5-1 papatini i le aso.

Maninil 5 mg amata i le 0.5 ipu i le aso. Pe a faʻaalia, o le fua o aso taitasi e faasolosolo malie lava i le 15 mg. O se siʻitia maualuga atu e le faʻaititia ai le maualuga o le suka-mannyl.

Maninil e ave ile afa itula ao leʻi 'aʻai. O le laulau e fufulu i le vai e aunoa ma le vevela. O le faasologa o aso e sili atu ma le 2 papa maʻa vaevaeina i le taeao ma le afiafi. Faʻateleina le fualaau i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Afai o le fua aupito maualuga o le fualaau faasaina e le aoga, o le fesili o le faaopoopoina o le inisalini ma le maninil ua foia.

Contraindications:

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • hypoglycemia,
  • maʻi o le maʻisuka, ketoacidosis,
  • afaina o le fatu ma le ate,
  • maʻitaga, susu susu,
  • le faapalepale i sauniuniga sulfanilurea.
  • O ni faʻafitauli le talafeagai:
  • hypoglycemia,
  • faʻamaʻi pipisi
  • afaina o le tino

Maninil e tatau ona faʻasalalau ma le lapatai i tagata gasegase pe a uma le 60 tausaga le matua (lamatiaga o le hypoglycemia), faapea foi ma tagata e manaʻomia a latou galuega.

E faʻapefea ona malamalama i igoa o fualaau oona e maualalo ai le suka o le toto

Sei ou faamanatu atu ia te oe, uo, o fualaau taitasi ei ai lona lava igoa faavaomalo, e le puupuu ona taʻua, INN. O lenei igoa o loʻo faʻaalia i le fautuaga sili ona lelei pe a faʻatuina i le falemaʻi. Ma o igoa e te vaʻai i luga o le afifiina i le fale talavai o igoa tau fefaʻatauaʻiga o le kamupani faʻamalositisi. INN i luga o le faʻamauina e masani ona tusia i lalo o le igoa tau fefaʻatauaʻiga. O nisi taimi e fetaui lelei nei igoa.

O le mea lea, o le a ou le talanoa e uiga i se sui o le suka e maualalo le suka, mo se faataitaiga, maninil, ae e uiga i se vaega o fualaau faasaina e faavae i le vailaʻau glibenclamide. Ma o le mea moni, o le a ou tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga ma mea tutusa o igoa tau fefaʻatauaiga ma le atunuu o le gaosiga o fualaau faasaina.

Ou te fia tautala e uiga i kulupu taʻitasi o le suka, ma ao leʻi faia lena mea, na ou filifili e "logo le lisi atoa," ona faʻamatala otootoina lea o vaega taʻitasi e faʻatatau i le tusiga.

Maninil - faʻasologa tuʻuina

Manilin, o le ata lea o loʻo tuʻuina atu i lenei vaega, o loʻo i ai le vaega autu o le glibenclamide ma le faʻatumu:

  • Methyl hydroxyethyl cellulose,
  • Lactose Monohydrate,
  • O le maso
  • Magnesium stearate,
  • Silicon dioxide
  • Dye Ponceau 4R.

E faigofie lava ona iloa oloa a le kamupani Siamani Berlin-Chemie (Menarini Group): o laupepa o loo i ai se lanu piniki e iai le chamfer ma se laina vavae i le isi itu. E faʻatatau i le tui, e tasi le papa maa e mafai ona aofia ai le 3.5-5 mg o le eletise autu autu.

I totonu o le falemaʻi fesoʻotaʻiga, e mafai ona faʻatau togafitiga faʻapitoa. I Maninil, o le tau o se tala faʻatupeina - mai le 140 i le 185 rubles. Ole fualaau faasaina e le manaomia ai tulaga faapitoa mo le teuina, ae o le avanoa o tamaiti ma le susulu o le la e tatau ona faatapulaaina. O le soifuaga o le papa maʻalaʻau e 3 tausaga, o le vailaau faʻamalolo e tatau ona tuʻuina atu.

Faʻataʻitaʻiga faʻatau

O le galuega autu a le glibenclamide o le faaosofia lea o sē β o tamaʻitaʻi o Langerhans, e nafa ma le faia o latou lava inisalini. O le gaioiola o le gaioiga o le tino e tutusa ma le maualuga o le glycemia ma lona siosiomaga. A maeʻa ona faʻaaogaina, e vave ona faʻaaogaina papa maʻa ile puipui o le intestinal. O le fua o le faʻaaogaina o le tele o mea o le manava ma le taimi e tumu ai i meaʻai e le aʻafia. Faatasi ai ma pulu plasma, o le vailaʻau e faʻafesoʻotaʻi e 98%. O le maualuga o lona maualuga i le toto toto e matauina i le mavae ai o le 2 ma le afa itula ma oʻo atu i volumes o le 100 ng / ml. O le afa o le soifua pe a ma le 2 itula, pe a faia ile os - 7 itula. Faʻalagolago i le ata o le faʻamaʻi, i le maʻisuka o lenei vaitaimi e mafai ona tumau i le 8 pe 10 itula.

O le fualaau faasaina e afaina i le ate, ma suia i le fesoasoani a tagata e le o pathocytes i ni ituaiga se lua o metabolites: 3-cis-hydroxy-glibenclamide ma le 4-trans-hydroxy-glibenclamide.

Ua faʻamaonia faʻamaonia e le faʻaosofia e le metabolites tulaga o le tino, ma le faʻamalosoʻoina o gaʻo ma le talo mai le tino atoa i le 2-3 aso.

Afai o le ate ua faʻavaivaia, o le vailaʻau e taofia i le toto mo se vaitaimi umi atu. Faʻasalaga o fatuga ma le faanatinati, e faʻaumatia ma le tuai, o le taimi e faalagolago i le mamafa o le le atoatoa o le tino o le okeni.

Ae maise lava, ma le agamalu ma le agavaʻa o le faʻaaogaina o le tino, e le o faʻamautuina le moa. Faʻatasi ai ma le faʻamaonia o le creatinine ≤30 ml / min, o le fua o le faʻamaʻaloga o metabolites ua faʻaititia, ma faʻaopoopoina le maualuga o le vailaʻau i totonu o le toto. O tulaga faapena mo Maninil e manaomia ai le tuufaʻatasiga o le tui poʻo le tosoina (e masani lava i ia tulaga, ua faʻamautuina le insaline basal).

O ai Maninil?

O le vailaʻau ua mamanuina e pulea ai le maʻisuka ituaiga 2 (e le o le insulin). O loʻo tuʻuina atu laulau i le maʻisuka i le faaopoopoina i le leai o se fuafuaga fuafuaina pe a uma le suiga o le soifuaga (taumafataga laiti-gaosiga, faʻamalositino faaletino, faasaʻo le mamafa o le mamafa, pulea o lagona, tausisia o le moe ma le malologa).

O se finau o le tusiprinologist o loo faatonuina le vailaau, fuafua le togafitiga e tusa ai ma le taumafa, tausaga o le onosai, tulaga o le faamaʻi, faamaʻi maʻi, soifua manuia lautele ma le tali a le tino i le fualaau faasaina. O le faʻatulagaga ua fuafuaina e faʻavae i luga o le faʻamatalaga glycemic o le maʻi.

O le fua amata e masani lava ona fuafuaina e pei o se mea maualalo - o le afa o le laulau e mamafa le 5 mg po o le 3.5 mg i le aso. Ole gaioiga faapitoa i le suia o fualaau oona e tuʻuina atu i tagata gasegase o loʻo i ai le taumafa o le hypocaloric, i le talafaasolopito o loʻo iai ni osofaiga o le hypoglycemic, faʻapea foi ma tagata o loʻo galulue i galuega mamafa mamafa. O le vaiaso muamua o le pulea lelei o aso taʻitasi e manaʻomia. O le faia o le faʻasalaga e faia e tusa ai ma le molimau a le mita ma i le faitalia a le fomaʻi.

O le togafitiga o Maninil e tusa ma le 15 mg / aso, o le 3 papa o le 5 mg poʻo le 5 papa o le 3.5 mg.

A suia e Maninil isi vailaʻau oona, o le a taʻitaʻia i latou e le toʻotoʻo amata. A maeʻa le faalēaogāina o vailaau muamua, o faʻamaoniga o le glucometer ma iuga o le auiliiliga o le urine i luga o se natura masani, e aunoa ma le faʻamaʻiina o fualaau faasaina, ua faamanino. O le gaioiga o le tino ua siaki e le fua maualalo - 0.5 pusa o le 3.5 poo le 5 mg. O le tausisia o taumafa ma isi tulaga o se olaga ola maloloina o se faʻatagaga. Ina ia mafai ona aloese mai aʻafiaga, o le a faasolosolosolo malie ona faʻaititia le fualaau o se fomaʻi fou. O le maʻisuka e tatau ona logoina le fomaʻi e uiga i suiga uma i le soifua maloloina.

Fautuaga mo le faaaogaina

Maninil fautuaina e faʻaaogaina i le taeao, ao leʻi faia le taeao, fufuluina lau fualaau oona i se ipu vai manino. Pe a sili atu le masani i le 2 pc / aso, e vaevaeina i le 2 doses i se fua faatatau o le 2: 1. Ina ia maua le maualuga o le togafiti, e fautuaina e ave le vailaau i itula lava e tasi.

Faʻaiʻuga

E tusa ai ma fautuaga a WHO, o le taimi o aʻafiaga leaga mai aafiaga o fualaau faasaina e iloiloina i se tulaga faapitoa:

  • E masani lava - mai le 10%,
  • E masani lava - mai le 1 i le 10%,
  • O nisi taimi - mai le 0.1 i le 1%,
  • E laʻititi - mai le 0.01% i le 0.1%,
  • E seasea ona maua - e oo atu i le 0.01% poʻo mataupu e le i faamaumauina.

O fuainumera o mea leaga na tutupu mai le aveina Maninil e suʻesuʻe lelei i le laulau.

Faiga ma okeniItuaiga o taunuugaAafiaga
Metabolismafaina o le hypoglycemic, oonamasani
Faaaligafaʻalavelave i mea e nonofo ai ma mafaufaugaseasea lava
Fale gasegasevailaau faʻaleagaina o le mafaufau, suia i le paʻo o le faʻalauleʻa o le manavao nisi taimi
O le atefaateleina i le maualuga (o sina faasiliga sili) o le phosphatase alkaline ma le suauuseasea
Paʻu ma le mea faʻapitoaafata-pei o le vevela faʻatasi ai ma le vevelaseasea
Toto totofaʻaitiitiga i le platelet count i plasma,

erythrocyte faʻaitiitia faʻatasi ai ma sela papaʻe

seasea

Isi totogaLe faʻamaualuga o aʻafiaga o meaʻai, masini proteinuria lē tumau, le atoatoa o le sodiumseasea lava

O faʻafitauli faʻapitoa e masani ona matauina i le vaitau o fetuunaiga i fualaau faasaina ma alu ese na oi latou lava, e aunoa ma se togafitiga faafomaʻi. O le faaletonu o le fomaʻi i foliga o osofaiga a le nausea, vomiting, manava manava e le manaʻomia ai le toe sui o fualaau ma e mou ese atu foi i luga ole taimi.

Afai ei ai se ituaiga o allergy i le glibenclamide, o loʻo i ai se faʻafitauli o le cholestasis intracranial ma ni faʻalavelave i le ituaiga o lesegase tuga o le ate.

O aʻafiaga o le paʻu o le paʻu e masani lava ona toe faʻafefeteina, ae o mea e seasea tupu, e mafai ona mafua ai se mea e faateʻa ai le ola o le maʻisuka.

Mai Maninil, allergies ma isi aʻafiaga aʻafiaga e mafai ona faʻaalia i le magiasi, fiva, faailoga o le jaundice, le iloa o le protein i suʻesuʻega o le urine. I tulaga uma lava, e tatau ona faʻatalanoa faanatinati le tagata fomaʻi.

I nisi tulaga, o le faaitiitia o mea uma o le toto e faamaumauina vave lava. Pe a faalēaogāina le vailaau, e le faʻafuaseʻi ona tupu le tulaga. E mafai ona maua i luga ole allergies ma isi vailaʻau e faʻaosofia ai le tuiina o le maʻi. Aemaise lava, o le vailaʻau E124, lea e faʻaaogaina i le gaosiga o vailaʻau, o se mea e osofia malosi.

Maninil - faʻailoga

Ole vailaʻau e le o faʻamaonia mo le vaʻaia o le gaioiga ile vaega ole fua. E le gata i lea, e le o faaalia mai:

  • Mo allergies i togafitiga ma soʻo se sulfonylurea, faʻavae sauniuni, sulfonylamide sauniuniga, probenecid,
  • Maʻisuka e maua i le maʻisuka ituaiga 1, faʻatasi ai ma le atrophy o sē ß,
  • Afai o le tagata afaina e iai le gasegase metabolic, o le diabetic coma,
  • Tina ma lapatating tina
  • Tagata gasegase ma le gase ogaoga ma le fatu fatu (vasega 3),
  • Alcoholics ma le ava malosi (faʻamataʻu o le hypoglycemia).


O le ava malosi, o le malosi o le hypoglycemics o le glibenclamide e faʻaleleia, ma o le tulaga o le inisua e matala ai faailoga o le faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Faʻatasi ma gaioiga o le tino, gasegase ogaoga, mumu tele, ave faʻatagaina ni fualaau antidiabetic ua faʻasaina. Latou te suia mo se taimi le tumau i le insulin, lea e mafai ai ona e faʻafetaui vave ma le vave fetuunaiga o le sugars i le plasma.

E leai se faʻatagaina faʻamaoni i le puleaina o felauaiga ma isi masini faʻapitoa i taimi o togafitiga ma Maninil. Ae o osofaiga o le tino e ono afaina ai le mafaufau ma mafaufau i gaioiga, ae maise lava i le tuufaatasiga o togafitiga ma vai inu. O le mea lea, o le tikeri o le lamatia o maʻi maʻisuka uma e tatau ona iloiloina e ia lava.

Taunuuga o Fegalegaleaiga Faʻatau

I le tutusa o le togafitiga ma le glibenclamide ma le clonidine, e pei foi o siaki β-adrenergic, reserpine, guanethidine, o faailoga o le hypoglycemia o loo faatalitali e masalomia ma e le faatagaina le maʻi o le maʻisuka e lata mai.

O le faʻaauau pea ona faʻaaogaina o laxatives e faʻaosofia ai se maʻi o le nofoa e faʻaititia ai le mita o le kulukose ma faateleina ai avanoa o le hypoglycemia.

Faʻamālosia mea e mafai ona faia e le glibenclamide e oʻo atu i osofaiga o le hypoglycemic, e mafai ona e faʻaaogaina tutusa le inisalini, inhibitors ACE, suālaʻau maualalo, vailaʻau e faʻavae i hormones tane, vailaʻau faʻamaʻi, antidepressants, β-blockers, clofibrate, vailaʻau e faʻavae i luga o quinolone, coumarin, phenamine, disaminophen miconazole, PASK, pentoxifylline, perhexylin, pyrazolone, probenecid, salicylates, sulfonamidamide fualaau faasaina, vailaau o le tetracycline vasega, tritokvalin, cytost tics.

E faʻasaina ai le gaioiga o le fualaau faasaina, faʻaosoina o le maualuga o le toto, o le faʻaaogaina o acetazolamides, agents o le poloka o mea faʻataʻitaʻi, diazoxide, glucacorticosteroids, vailaʻau o le phenothiazine, phenytoin, nicotinates, rifampicin group antibiotic, medicines, sympathomimet vevela.

O fualaau o le Coumarin, o le ranitidine, o le H2 receptor, o le pentamidine, o le reserpine galue e le mafaatusalia, o le faia o se mea e faʻaaogaina poʻo le inhibitors o gaoioiga a glibenclamide.

Fesoasoani i le faʻalelei

O le sili atu o le glibenclamide (e le gata i le tino ma le faʻaosoosoina i le gaʻo) e maua ai le hypoglycemia ogaoga - faʻatasi ai ma se faʻalauteleina o aʻafia, faʻamaʻi ogaoga ma le lamatiaga o le tagata ua afaina. O faʻamatalaga faʻapitoa o osofaiga o le hypoglycemic, e tatau i le maʻisuka taʻitasi ona iloa lelei:

  • Leai le le mautonu
  • Temo o lima ma vae,
  • Tachycardia
  • Faateleina le popole
  • Paʻu paʻu ma mucous membranes.

O nisi taimi ei ai faaletonu le tumau o le malamalama, pagatia. Afai o le tagata ua afaina e le o iai ni togafitiga faafomaʻi faafuaseʻi, e pa'ū o ia i se mea muamua ma le coma, ma e mate.

O le suʻesuʻega o ia taunuuga e amata i le aoina o faʻamatalaga e uiga i le ua afaina mai aiga e masani i vailaʻau na ave i ai le maʻisuka ma ona faʻamaʻi tutusa. O se suʻega suesue e faia.

O le asiasiga o le tagata afaina e mafai ai e oe ona iloilo le tulaga o le paʻu (malulu, lūlū, susu). O le vevela e mafai ona masani pe maualalo. Faʻalagolago i le ogaoga o le osofaʻiga, o siama maso o le tonic poʻo le keneleni, faʻafesoʻotaʻi faʻasolosolo, ma le faʻamafanafanaina o loʻo matauina.

Afai o loʻo afaina le tagata ua afaina, e mafai ona ia inu le lauti suamalie ma le suka masani, 'ai i soo se meaʻai gaʻo (suamalie, kuki). Afai e le tumau le tulaga, o le maʻisuka e falemai.
Faʻatasi i le falemaʻi, e 40% le vaifofo o le kulukose (40ml) e faʻatonutonu iv. I lalo o le mataʻituina o suʻesuʻega i fale suʻesuʻe, faʻasolosolo togafitiga faʻatasi ai ma le fesoasoani o le mamafa o masini gaʻo.

O mataupu o le umi o le faʻasolosolo o le hypoglycemic ma le tuai ona osofaia, e faʻaosofia e le gasegase mafai o le glibenclamide. O ia tulaga e manaʻomia ai le matauina o le tagata afaina i le falemaʻi mo le 10 pe sili atu aso ma le siakiina masani o le glycemia ma togafitiga faʻapitoa.

Afai o le tagata na afaina na te ave fualaau faʻapitoa muamua ma faʻafuaseʻi, ua lava lea e fufulu ai le manava, ofoina atu le tagata e tosoina ma se ipu lanu suamalie poo le sua.

Analogues o fualaau faasaina

Faatasi ai ma le vaega taua o Glibenclamide, Glibenclamide ma Glibamide e mafai ona suia Maninyl. O faʻamaoniga, faʻamaʻiloga, aʻafiaga itu e matua tutusa lava. E tusa ai ma le code ATX o le vaega lona 4 mo Maninil, Glidiab, Glyclazide, Diabeton, Glurenorm, o loʻo i ai le tutusa o le togafitiga, e mafai ona tutusa.

Fautuaga faaopoopo

Mo tagata matutua, o tagata e maualalo le calorie meaai, asthenics, diabetics ma maʻi faʻamaʻi ma fatugaʻo fatu, o le amataina o Maninil ua faʻaitiitia i le maualalo ona o le lamatia o le hypoglycemia. Afai o le maʻisuka ua suia le mamafa, ituaiga olaga, o loʻo togafitia foi togafitiga togafitiga.

Ole tausiga faapitoa ole a manaʻomia mo tagata gasegase e mafua ai le teteʻe, faʻafitauli o le mafaufau ma isi tulaga e faʻamalosia ai le faʻafesoʻotaʻi atoa ole maʻi ile fomaʻi. Suesueina suʻesuʻega o lenei vaega o tagata gasegase e tatau ona faia i taimi uma e mafai ai. Le iloiloga uma o foliga o le fualaau oona i luga o le tino, ua masani ona fuafuaina mea tutusa ma le vave faasaolotoina o mea ola.

Afai o le maʻisuka e le aʻafia le metformin, ua faatonuina o ia i vailaʻau e pei o rosiglitazone poʻo pioglitazone. Faʻatasi ai ma faʻamatalaga talafeagai, o vailaau Maninil e faʻapipiʻiina foʻi ma isi vailaʻau faufautua faʻatasi ma se isi auala o gaioiga. Guarem po o Acarbose, lea, e pei o Maninil, e faaosofia ai le suauʻu, e le faʻaaoga i togafitiga faʻapitoa.


O le faʻaaogaina umi o le glibenclamide e faʻaaogaina ai sē ß, e taʻitaʻi atu ai i le necrosis, ma faʻapupulaina ai le le mautonu ile Maninil. Mo le lagolagoina o le pancreas, o le maʻisuka ua siitia atu i le inisalini (atoa pe o se vaega, e faalagolago i le tikeri o le atrophy).

Iloiloga o vailaʻau e fomaʻi ma le maʻisuka

E uiga i le iloiloga o Maninil e fefiloi. Faʻataʻitaʻiina e fomaʻi o se vailaʻau faʻasolosolo faʻaleagaina ma se faʻamaoniga malosi o le lelei ma le saogalemu. O le maʻisuka e le o faamalieina i se isi mea e toeitiiti mautinoa le maua o le mamafa ma isi aʻafiaga aʻafiaga, ae ia iloilo le mafai gafatia o vailaau e tusa ai ma iuga o se tasi o maʻi faapitoa e sili atu ona faalumaina.

O fautuaga i luga o lenei 'upega tafaʻilagi o se faʻaliliuga lea o faʻamatalaga aloaia, faʻamoemoe mo le masani masani, ae le mo le faʻamalositino. O le filifiliga o fualaau faasaina ma le sauniuniga o le togafiti togafitiga e na o le tiute lava o le fomaʻi.

Faʻamatalaga Maninil ma faʻamatalaga mo le faʻaaoga

Maninil o se togafitiga mo le ituaiga 2 e le o le insulin e faalagolago i le maʻisuka. O se lanu piniki mo le faʻafofoga tautala.

O le gaioiga o fualaau faasaina e faavae i le faaosofia o le gaosiga o le inisalini e le pancreas ma le faateleina o le lagona lelei i ai. O le iʻuga, o le inisalini e sili atu ona faʻasaoina ma ua faʻaleleia lona aafiaga. O le fualaau faasaina e taofia ai le glycogenolysis (o le vaevaeina o glycogen i le glucose) ma le gluconeogenesis (o le gaosia o le suka mai mea e le o le carbohydrate) i le ate. O lenei mea e mafai ai e oe ona maua se faʻaitiitia o le kulūkose toto.

Maninil e faʻaitiitia ai aʻafiaga o faʻafitauli o le maʻisuka ituaiga 2 - faʻaleagaina le tino, faʻaaliga, fatu, vaʻa toto.

Faʻamatala se fualaau faasaina i le mataupu pe a paʻu le mamafa, meaʻai ma faʻamalositino e leʻi faʻafoʻiina le faiga o metabolic i le tino.

Maninil e faʻamamaina le suka i le maualuga o le toto

O le vailaau faasaina e tatau ona faatonuina e le endocrinologist. O le fuataga e fuafuaina pe a maeʻa suʻesuʻega ma suʻega toto ma suʻesuʻega o le urine ma mafai ona faʻafetaui i le taimi.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le gaioiga malosi o le faʻaogaina o le glibenclamide.

E tasi le laulau o Maninil e aofia ai le 1.75 i le 5 mg o le glibenclamide.

Ona o ituaiga eseese o le faʻamalolo, e faigofie lava ona filifili le fua saʻo e sili ona lelei mo laasaga taʻitasi o togafitiga o le maʻi. I luga o le faʻatau, e mafai ona e maua ai le afifi o loʻo i lalo:

  • 1.75 mg - 120 pcs. (120 tusi.),
  • 3.5 mg - 120 pi. (160 tusi.),
  • 5 mg - 120 pcs. (135 tusi.)

O mea o loʻo mulimuli mai o loʻo i ai i laumei e iai le fua o le 1.75 mg ma le 3.5 mg:

  • lactose monohydrate,
  • pateta pateta
  • methyl hydroxyethyl cellulose,
  • colloidal silicon dioxide,
  • magnesium stearate,
  • vali (E124).

5 mg tablets o loo i ai se lisi e ese le eseese o mea na maua mai:

  • lactose monohydrate,
  • magnesium stearate,
  • pateta pateta
  • vali (E124),
  • talisa paʻu
  • gelatin.

Contraindications

Maninil ua solia i mataupu nei:

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • lagona lelei i soʻo se vaega
  • ogaoga o le ate ma fatugaʻo,
  • faʻalavelave ile manava,
  • hypoglycemic coma ma le muaʻi,
  • toso faʻamalosi
  • paresis o le manava
  • ketoacidosis.

E le mafai ona faʻaaogaina le meafaigaluega e ala i le maʻitaga ma le lactating o fafine, tamaiti ma tagata talavou i lalo o le 18 tausaga. O Maninil foi ua faalēaogāina mo tagata o loʻo i ai pea le ava malosi.

Faatasi ai ma le pulega tutusa a Maninil ma le ava, o taunuuga matautia e mafai ona tupu i le tulaga o le hypoglycemia (o se paʻu mataua i le suka).

O aʻafiaga e aʻafia ai ma faʻalavelave

Afai e le saʻo, Maninil e mafai ona oo atu ai i ituaiga ogaoga o le hypoglycemia, aemaise lava i mataupu o le sili atu poo le sese o le tala o le fualaau, faapea foi ma le ava malosi. O le lamatiaga e faʻapupulaina i le faʻafuaseʻi o le tino, le matelaina, le gaʻo le gaʻo (metabolism carbohydrate) (faatasi ma faafitauli o le endocrine).

I le laasaga muamua o togafitiga, o le faaletonu o le vaaia poʻo le faʻalauteleina o lagona i le malamalama susulu e mafai ona tupu. O lenei faagasologa e mafai ona toe suia ma i le aluga o taimi o le a toe foi mea uma i le masani.

O aʻafiaga leaga mai le gastrointestinal tract e seasea ona matauina:

I tulaga tulaga ese, o faafitauli e tulaʻi mai e uiga i le toto (suiga o le toto).

Ina ia faaitiitia tulaga lamatia, o togafitiga o le maʻisuka ma Maninil e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a le endocrinologist auai.

O le umi o le pulega o Maninil e mafai ona nafa ma se faʻaititia o le gaioiga galue ma le faʻaopoopoga o le tino.

Afai e te maualuga le tui o Maninil, e mafai ona iloa le pepelo pepelo. E iloa e ia se lagona malosi o le fiaai, atuatuvale, palpitations, pallor o le paʻu. A aunoa ma le faia o ni auala tatau, o le le mautonu ma le paʻu e mafai ona tupu, e afaina i le maliu o le maʻi. O le polokalame o gaioiga i tulaga faigata e sili atu ona lelei le talanoa ma le fomai muamua.

Faʻalogo lelei! O se vailaʻau faʻasaina e sili ona matautia. Faʻavaeina se aso ole aso e tatau ona na o se tagata tomai faapitoa i luga o le faavae o auiliiliga. E le taliaina e le tagata ia te ia lava.

Tulafono Faʻatagaina

E le pei o nisi o fualaau oona, o Maninil e tatau ona ave i le taeao i luga o se manava gaogao. O se laulau atoa e fufulu i lalo i se ipu vai. Afai e fautuaina e le fomaʻi le vaevaeina o le dose i ni atopa se lua, ona oʻo lea i le taimi lona lua e tatau ona faia lenei mea i le afiafi, ae faʻapea foi aʻo leʻi 'aʻai.

Taua! Ina ia ausia le sili ona lelei, e tatau ona e inu i vailaau i le taimi tutusa i aso uma. E le taliaina le faaseʻeina o togafiti.

Ona o le eseesega o le tuʻuina atu, i le vailaau faʻaonapo nei e tusa ma le luasefulu fuafuaga mo le faʻaaogaina o Maninil. O le umi o le togafitiga o fualaau ua fuafuaina e le endocrinologist e faavae i luga o le tulaga o se tagata maʻi faapitoa. I le taimi o togafitiga, o le siakiina faalevaiaso o le kulukose i totonu o le toto ma le urine e tatau ona faia.

Faʻalogo lelei! Afai ua suia le taumafa poʻo le maualuga ole gaoioiga faaletino, e tatau ona e logoina lau fomaʻi. Atonu o le mafuaaga lenei mo le fetuunaiga o le fualaau o le vailaʻau.

Maninil e mafai ona faʻaaogaina faatasi ma isi vailaʻau oona (inisalini, metformin), fualaau oona, faʻatoʻaga ACE, malemoni. Faatasi ai ma le pulega tutusa ma isi fualaau oona, o le aafiaga o Maninil e mafai ona faateleina pe faaitiitia. E tatau ona mafaufau lenei mea pe a fuafua le metotia.

I le tulaga o le le manuia o togafitiga ma Maninil poo le le faapalepale o ona vaega mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, e mafai ona filifilia se isi vailaʻau. E i ai faʻavae (e ala i le gaioiga) ma le le faʻatulagaina (e ala i togafitiga faʻaleagaina) tutusa o Maninil. Sei o tatou mafaufau i nisi oi latou.

Faʻafefea ona ou sui Maninil - laulau

UlutalaFaiga faʻapolopoloGaioiga galueContraindicationsO le a le matua ou te faʻaaoga aiTau
Glibenclamidepulu (50 vaega)glibenclamide
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • lagona lelei i vaega o le vailaʻau,
  • ketoacidosis
  • diabetic precoma, coma,
  • fatuga o fatugaʻo / ate,
  • taotoga ogaoga
  • paresis o le manava
  • faʻalavelave ile manava,
  • malabsorption o meaai,
  • leukopenia
  • faʻamaʻi pipisi
  • maʻitaga ma lactation.
mai le 18 tausagamai le 50 i le 70 rubles
Maniglidepapa (120 vaega)glibenclamide
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau,
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • maʻetukacidosis o le maʻisuka,
  • muamua
  • ogaoga o le ate ma fatu fatu,
  • faʻasalaga o le maʻisuka i faʻamaʻi pipisi ma faʻalavelave faʻalavelave,
  • maʻitaga ma lactation.
mai le 18 tausagae tusa ma le 100 rubles
Amalapapa (30 po o 90 fasi vaega)glimepiride
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau,
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ogaoga o le ate / fatu fatu,
  • galactose inelivi, lactase deficiency, glucose-galactose malabsorption,
  • maʻitaga ma lactation.
mai le 18 tausagamai le 350 i le 2800 rubles
Glucopelipapa (30 po o le 60 vaega)metformin hydrochloride
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau,
  • maʻetukacidosis o le maʻisuka,
  • muamua
  • ogaoga o le ate / fatu fatu,
  • faʻamaʻi
  • ogaoga faʻamaʻi
  • loto vaivai
  • taotoga tele
  • ava malosi
  • lactic acidosis
  • maʻitaga
  • 2 aso aʻo lumanaʻi ma a maeʻa le leitio ma le x-ray,
  • maualalo taumafa kalori.
mai le 18 tausagamai le 115 i le 480 ru
Dibikorpills (30 vaega)taurinehypersensitivity i vaega o le vailaʻaumai le 18 tausagamai le 280 i le 420 rubles

Patient Reviews

O lenei fualaau faasaina ua faatonuina mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2. O lenei vailaau na faatonuina e se fomai i lo matou tinamatua. Matou te maua i totonu o le fale talavai mo suʻega lelei. O le tau o lenei fualaau faasaina e 164 rubles. E tatau ona ave ma le faʻaeteete, e pei ona faatonuina e se fomaʻi. I le taimi e talia ai, e tatau ona pulea le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Taumafa i le taimi, pe mafai foi ona atiaʻe le hypoglycemia. O lo matou tinamatua ua ave nei fualaau mo le lua masina i le taimi nei. Na te lagona le lelei, ola i se olaga atoatoa. O le fualaau faasaina e aoga, e lelei ona faia i lana galuega.

vbtkjvf333

http://otzovik.com/review_3231064.html

Tina, o aʻu foi, o loʻo ia te oe - E tutusa lava loʻu maʻisuka: aveesea le mamafa - o le suka e latalata i le masani, faʻaopoopo - e fetolofi. O loʻu mafaufau e masani ona ufiufi oʻu tamai mata pe a matou toatolu (ma aʻu, ma ia ma le maʻisuka) amata ona 'ai. O iinei tatou te solia. O lea la ua ou toe tosoina aʻu lava - ma toe togi i lalo. Ou te aveina le Maninil 3.5 - 1 papalama aʻo leʻi 'ai ma Glucofage 500 i le faaiuga o le taumafataga i le taeao ma le afiafi. Ou te lagona loʻu tulaga atoatoa: e mafai lava ona ou iloa lelei laʻu suka.

veresk

http://age60.ru/PRINT-f3-t373.html

Ma ou te fiafia i Maninil, o se tuinanau mataʻutia ma se mea e mafai ona iloa, ae, e pei ona latou fai mai, ia latou lava mea.

Marolik500

Ina ia lelei le togafitia o le maʻisuka, e tatau ona e usitai i fautuaga. Ole fua ole Maninil ua fuafuaina e le fomaʻi e faavae i luga o taunuuga o suʻesuʻega. I le taimi o le togafitiga ma le fualaau faasaina, e tatau ona fai soo se suega o le kulukose ma aloese mai le inu ava malosi.

E sili atu i le maʻisuka:

I le taeao ma le aoauli pe a uma ona 'ai, ou te ave le tasi ma le afa papalama o maninil 3.5 m / g, i.e. 10.5 m / g i le aso. Ou te 'ai mea uma, o lona uiga 'Ou te' ai foi i laʻau manogi. Ou te siaki loʻu suka i le taeao mo se manava gaogao. Faatasi ai ma ia meaʻai ma togafitiga, o le maualuga o le suka o le toto e le sili atu i le 6.5 m / mol. Faailoga o le maʻisuka e le o mulimulitaʻia - maualalo o le gaʻo, faʻamalosi, faʻavaʻa faifai pea, vaivaiga, fiainu. Sa ia faatuina lenei faatulagaga mo ia lava. Ua ou iloa o le poloaiga e le sao ma atonu e tele naua loʻu manila. Taʻu mai pe faapefea ona.

Faʻavasegaga (lisi) o fua o le suka e faʻaitiitia ai le suka mo le maʻisuka ituaiga 2

Talu ai ona e tele naua fualaau e faʻaitiitia ai le suka o le toto, na ou filifili e faʻafeiloai muamua oe ia i latou. Taumatau ma tagata uma i lenei tusiga. Mo lou faigofie, o le a ou faailoaina i totonu o puipui le igoa sili ona lauiloa o fefaʻatauaiga, ae ia manatua e tele atu isi. O lea o iinei latou:

  1. O le vaega tetele ma lona sui o metformin (siofor).
  2. O le sulfonylurea vaega ma ona sui o glibenclamide (maninyl), glyclazide (diabetes mv 30 ma le 60 mg), glimepiride (amaryl), glycidone (glurenorm), gludizide (minidiab).
  3. O le vaega omea ma lona sui e toʻatasi o loʻo faʻasalalau (novonorm).
  4. O le vaega thiazolidinedione ma ona sui o rosiglitazone (avandium) ma pioglitazone (actos).
  5. Ole vaega ole initaneti alpha-glucosidase ma lona sui ole acarbose (glucobai).
  6. O le kulupu o le dipeptidyl peptidase-4 inhibitors (DPP-4) ma ona sui o vildagliptin (malosi), sitagliptin (Januvia), saxagliptin (tapu).
  7. O le vaega o le glucone-pei o le peptide-1 agonists (GLP-1) ma ona sui o loʻo faʻamoemoeina (i leeta), leraglutide (victose).
  8. Mea fou Vaega o inhibitors o le soda-glucose-cotransporter type 2 inhibitors (SGLT2 inhibitors) - dapagliflozin (Forsig), canagliflozin (Invokana), empagliflosin (Jardians)
ia faamalieina

Biguanide toto e faʻavaivaia fualaau faasaina

O le vaega tetele e tutū mausali i luga o le pulelaʻau o fualaau uma o le suka-lowering for the diabetes type 2.

Na pau le sui o le metformin. O vailaau mai lenei vaega e iai sona aafiaga lautele, e faʻaitiitia ai le faʻamalosia o le inisalini. Ae, e pei ona i ai, e tele naua o latou aʻafiaga manuia, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le mamafa ma aveesea le mamafa.

I laʻu tusiga "Metformin - faatonuga mo le faʻaaoga" E le gata ina ou faamatalaina auiliili lenei fualaau faasaina e faaitiitia ai le maualuga o le kulukose i le toto o le maʻisuka, ae na lolomi foi se lisi o igoa tau fefaatauaiga ma mea e tutusa ai.

Ma i totonu o le tusiga "Metformin mo le paʻu o le mamafa: o mea uma e lelei ma faʻamaonia" Ou te tusi e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina mo faamoemoega o le leiloa.

Suʻeina o le suka toto mai le sulfonylurea vaega

Suʻeina o le suka toto mai le sulfonylurea vaega. O se vaega tele lenei, lea sa faia foi i se taimi ua leva. i la latou tuufaatasiga ei ai a latou fualaau tuai anamua e faavae i glibenclamide (maninyl), o se tupulaga fou, e pei o le glimepiride (amaryl).

O fualaʻau o le suālaʻau e faʻavae i luga o le sulfanylurea e i ai se lagona faʻaolaina i le pancreas ma e le talafeagai i taimi uma mo le maʻisuka ma le ituaiga lona lua.

I le taimi nei e tasi lava le tusiga "O le maʻi suka i le 30 ma le 60 i le togafitiga o le maʻisuka", ae o le a le pine ae i ai lomiga i luga o isi sui, o lea ou te fautuaina oe e te lesitala i tala fou ina ia e le misia le lomiga.

Alpha inhibitors Alpha glucosidase - meaʻai e maualuga ai suka

O se sui mai le vaega ole inhibitors alpha-glucosidase - o le enzyme o le intestinal - poloka ai le faʻaleleia o meaʻai gaʻo ma faʻaitiitia ai le suka maualuga.

Na o le pau le sui o le ova (Glucobay). E leʻo le failaʻau autu mo le maʻisuka ituaiga 2, ae o se ausilali tasi, aua e leai se faʻaogaina o le suka.

O le acarbose e masani ona tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau. Faitau e uiga i lenei fualaau faasaina e maualalo ai le toto suka i le tusitusiga "Acarbose ma mea uma e uiga i ai."

Pau lava le mea na ou manao e taʻuina atu ia te oe i le aso. I laʻu mataupu o loʻo sosoo mai, o le a faʻaauau pea le tala o le faʻaitiitia o le suka o le sulfonylurea group ma isi vaega. Afai ei ai au fesili poʻo ni faʻaopoopoga, faʻamolemole talanoa i faʻamatalaga. Ma o lenei mea ou te faatofa atu ai ia te oe. Bye!

Tuua Lau Faamatalaga