O le a le eseesega i le va o le reduxin 10 ma le faʻaititia 15

Mai aafiaga patino.

I le faaitiitia 15, o le fua o le mea autu, o le sibutramine, e sili atu. Talu ai ona o lenei vailaʻau e tele naua aʻafiaga o le itu ma faʻasalaga, e masani lava ona amata i se vaega maualalo, o lona uiga, faatasi ai ma le faaitiitia 10. I le faapalepale lelei ma le leai o se mea vaaia, e mafai ona e sui i le faaitiitia 15. E tatau ona maitauina mai le 15 I le masina o Aukuso 2014, na faaopoopoina ai fualaau o lenei vaega, reduxin, goldline, lindax, i le lisi o fualaau faasaina ma e mafai ona faatau na o na o togafitiga. O le mea moni, o le tele o faleoloa e solia lenei poloaiga ma faʻatau pea. E le gata i lea, i luga o le faʻatau, na o le sili atu le taugofie o Rusia taugata na totoe. O mea e le masani ai le Czech Lindax ma le Indian Goldline, i le taimi nei i le aoauli ma le afi, o le ae le maua i falemaʻi. R.S. E i ai loʻu poto masani i le ave uma o fualaau o loʻo taʻua i luga, ma se meridium, lea, i le taimi nei, e le tuʻuina atu i Rusia, talu ai na maua i Italia, ma o iina, sibutramine o loʻo i totonu o fualaau faʻasaina, e pei o tatou , ephedrine.

Le eseesega tele

O le toʻatele o tagata e mananaʻoe aveesea le mamafa pe a faʻatau lenei vailaʻau i se faailoga o le 10 po o le 15 e tatau ona iloa la latou eseesega o loʻo mulimuli mai:

  • O lenei igoa e fesoʻotaʻi ma se eseesega i le faʻasalaga o le mea o loʻo galue malosi ai nei laupepa lauiloa - sibutramine. O le Redulu 10 o loʻo aofia ai na o le 10 mg o lenei mea malosi, ma pepa e taʻua 15 - 15 mg.
  • O nei togafitiga e lua e i ai se eseesega i le aoga ona o le anotusi o lenei vailaau taua mo le gau o le mamafa. O le lauiloa Reduxin 15 i lenei itu e iai sona aafiaga tele. E fautuaina e le au atamamai taʻitaʻi le amataina i ni togi laʻititi o le 10 mg ona o laʻititi itu.
  • O nei fualaau faʻasaina mo le paʻu o le mamafa ua lata mai nei i le maketi saoloto, o lea ua aofia uma nei i le lisi o vailaʻau faʻamalosi, lea e mafai ona faʻatagaina mo na o le faʻamoemoeina o latou faamoemoega, o lenei mea moni e tuufaatasia ai i latou.
  • O le faʻaaogaina masani o lenei fualaau faasaina e fesoasoani i le faateleina o otaota o le teuina o le malosi o le tino, ona o le maualuga o le mamafa o tino. I le tulaga o le leiloa o le mamafa o le mamafa, o le fualaau faasaina ua faaigoa e 15 e manumalo tele. Ae muamua, e tatau ona e faʻaitiitia lona 10 mg.

O a latou mea tutusa?

O nei vailaʻau e lua o loʻo i ai tali talitutusa e maua i le faʻaaoga masani, e aofia ai:

  1. I le taimi o le umi o le taumafa, o se suiga i amioga masani e tupu, mo se faataitaiga, o le naunau i le suamalie ua mou ese atu.
  2. O loʻo i ai se masaniga faʻapitoa o le tino e faʻatau ai sina tele o meaai.
  3. O le taunuʻuga na maua i le tulaga o le leiloa o le mamafa o loʻo teuina mo se taimi umi e tusa lava pe maeʻa le faʻauʻuga aloaia o le faʻaaogaina masani o lenei vailaʻau.
  4. O faʻamanuiaga o loʻo i lalo o loʻo aʻafia ai fualaau faʻamaʻi ma nei faailoga: faʻamautuina o le tulaga o loʻo i ai nei o le kulukose i totonu o le toto ma le faʻaititia o le cholesterol matautia.

O ai e le tatau ona ave?

  • Le lauiloa Reduxin 10 poʻo le 15 e faʻasaina mo le faʻaaogaina i le i ai o ni faʻalavelave matuia o le toilalo poʻo le gau o le ate, ma le faʻaaogaina o isi vailaau malolosi.
  • O loʻo i ai sina faʻaitiitia itiiti o le manava ao faʻalautele le faʻaaogaina o nei fualaau taumafa lelei.
  • O le iai o soʻo se faaletonu o le mafaufau o se mafuaaga foʻi lea o le faʻasaina o lenei vailaau malosi.

E ui lava i le tele o tulaga lelei e tuufaatasia ai nei Reduxins, o le toatele o tagata amata i le vaega o le taumafaina o fualaau taumafa malosi e fiafia uma i mea e sili atu le aoga nai lo le Reduxin 10 poʻo le 15 lauiloa?

Faatusatusaga o galuega

O le mea moni, o le Reduxine e tele sona aafiaga i le maualuga o le 15 mg, ae i le tulaga o le saogalemu ma le numera o aʻafiaga, ua leiloloa i le vaifofo muamua, o lea e tatau ai ona e amata i taimi uma i lalo ifo o se laʻititi, ma faasolosolo malie atu i se mea e sili atu ona mamafa. I lenei tulaga, e le tatau ona e lamatia lou ola maloloina, vave amata ona ave fualaau fualaau lelei ma le makaina 15.

Afai o le fualaau faasaina ua faateleina le aoga, e le o lona uiga e saogalemu atoatoa mo le soifua maloloina. E fautuaina le leiloa o le mamafa o le natura, ma aua le faʻalavelave e ala i le faia o fualaau faʻapitoa. O nei mea uma e mafua ona o le malosi o nei meafaigaluega malolosi e mafai ona faʻaaoga i le tino atoa. Afai e leai se auala e alu ese ai, ae manaʻomia lou faʻaitiitia o le mamafa o le tino i le vave e mafai ai, ona avea loa lea o le Reduxin ma taʻiala sili ona lelei i se tau talafeagai.

Tuuina atu o faʻamanuiaga i se tasi o faafitauli faʻafitauli, e mafai ona latou faʻaleagaina le isi, ona o latou uma o aʻafiaga leaga. I le filifili ai e ave le Reduxin lauiloa, e tatau ona e fuaina mea uma e mafai ona ono lamatia e faatalitali i luga o le laau talatala, faigata i se tagata talafeagai. E mafai ona e faʻatalanoa muamua ma lau 'aiga meaʻai, e mafai ona ia faʻaalia ni auala saogalemu e le maua ai le mamafa.

Vaʻalele Mumu

Ua faatonuina e le fomaʻi Reduxin i na tulaga e le manuia ai le togafitiga o le iniseti. O lenei mea ua avea o se tulaga na mafua ai le 90 aso o le paʻu o le mamafa o le tino e itiiti ifo ma le 5 kilokalama. E naʻo lalo lava o lenei tulaga, o le tagata maʻi ua faʻamaonia le faʻamalosia o le Reduine o se vaega o se seti o fuataga. O le faamamafaina o le tuufaatasia o fualaau faasaina i meaai ma gaoioiga faaletino.

O le vailaau 10 po o le 15 o loʻo i ai mea tutusa lava, naʻo na o dosiga eseese. O togafitiga o le meaʻai ma Reduxine e faʻavae i luga o aʻafiaga o le sibutramine ma le cellulose.

O nei mea e galue faʻatasi. Sibutramine, lea o loʻo faʻaalia i le fualaau o le vailaʻau, afaina ai le malepelepe o gaʻo i totonu o le tino, aafia ai le fatugalemu o le tino, taofia le lagona o le fiaaai ma maua ai le lagona vave o le fiafia i taimi o taumafataga.

Cellulose o le vaega taua lona lua. E galue e pei o se tagata togafiti, faʻafefe ma e masani lava ona faʻateʻaina meaola o le pathological, toxins, ma isi.

Fautuaga! Mo le lelei, o le vailaau e tatau ona onā i le taeao i luga o se manava gaogao.

Redulu 15

Sibutramine i le tuufaatasiga, mg

Cellulose i le tuufaatasiga, mg

O le tuufaatasiga o le pulou puʻu lava ia

Talosaga mo vailaau mo togafitiga

Talosaga i le amataga o togafitiga

Talosaga mo togafitiga muamua

Uunaia le fausia o aga masani

A maeʻa togafitiga, faʻapipiʻi le taunuʻuga mo se taimi umi

Faaleleia atili o le toto

I tulaga o le saogalemu mo le tino, o le Redulu 15 poʻo le 10 sili atu? Se vailaʻau saogalemu mo le 10 mg. O le a sili atu i le 15 mg, e ui lava i le mea moni e faapea o le tele atu o le sibutramine, o le fualaau faasaina e sili atu ona lelei.

O fualaau faasaina e mafai ona mafua ai aʻafiaga. Faatasi ai ma le Redooin 15 togafitiga, o le ono tulai mai o le atiaeina o aafiaga itu e maualuga atu nai lo le maualalo o se vaega.

Mo au faʻamatalaga! E tusa lava pe a fesoasoani le Redulu e aveesea le mamafa ma e talia lelei, o togafitiga e le tatau ona sili atu i le tasi le tausaga.

Vaega o le faaaogaina o fualaau faasaina

O le togafitiga e amata i le fualaau faasaina o le Reduluin 10, lea e maualalo ifo ai le sibutramine. O le faʻatagaina o le 1 capsule i le aso.

E faʻatatau i le aoga o vailaʻau, e mafai e le fomaʻi ona filifili e faʻapupula le metotia ma fesuiaʻi i Reduxin 15. O le faateleina o le fualaau e tatau ona tatau pe afai ole leiloa o le sili atu i le 2 kilokalama e le ausia i le togi maualalo ile masina.

Afai i totonu o le 90 aso o le paʻu o le mamafa e itiiti ifo i le 5% poʻo le maʻi e le amata ona paʻu le mamafa, o le togafitiga ua manatu e le aoga, ma ua faʻamalo le vailaʻau e le fomaʻi. E le gata i lea, o togafitiga ua manatu e le aoga pe afai, pe a maeʻa se tulaga lelei o le gau o le mamafa, e toe faʻaaogaina.

O le Redulu 15 e ese mai i le Redulu 10 i le maualuga o le sibutramine, lea e mafai ona faateleina ai le ono tulai mai o aʻafiaga. E sili atu nai lo isi, o nei faʻaʻailoga atonu e foliga mai i tagata mamaʻi e mafai ona ou lagona ua ou i ai i le masina muamua o togafitiga:

  • maualuga le toto maualuga
  • faateleina i le fatu fatu,
  • tofo tofo
  • vavao
  • tiga o le ulu
  • malosi
  • maʻi le lelei
  • taʻavale

O le mea e masani ai, o le tagata maʻi e mafai ona faʻalavelaveina e isi faʻaaliga e fesoʻotai ma le togafitiga o le Redulu. O le mea lea, e tatau i le tagata gasegase ona logoina le fomaʻi i se taimi talafeagai e uiga i le le atoatoa o le soifua maloloina.

I le tulaga o le maualuga, e masani ona fautuaina togafitiga faʻapitoa, talu ai e leai ni faʻamaoniga faʻapitoa pe afai e sili atu le inumaga i le sibutramine. O se fualaau tele e mafai ona faʻaosofia ai le faateleina o le toto toto, vevela, ma mafua ai ona faateleina le maua o le fatu.

O nisi o faʻaaliga, e pei o le faʻamalosi, atonu e manaʻomia ai fetuunaiga o meaʻai. I nisi tulaga, o le a manaʻomia e le tagata gasegase ona suia le auala e togafitia ai ma togafitia le fualaau faasaina i le isi ma le tutusa foi lona aafiaga.

Ole lisi ole faʻailoga mo mea e lua o suʻega e le eseese. I se faaopoopoga, e le mafai ona ave faatasi le Redulu ma fualaau uma. Afai e manaomia e le tagata maʻi le tagofia o fualaau oona ao faagasolo togafitiga o le mea lilo, o le faʻamaopoopoina ma le fomaʻi e talafeagai.

O le fesili o le fetuutuunaiga o toesega ma sui le fualaau faasaina e tatau ona filifili na o le fomai.

O le mauaina o le gau o le mamafa ma suiga o le olaga e faatatau i meaʻai e mafai ai e oe ona faʻapolopolo faailoga o mea e maua ai le mamafa e tusa lava pe maeʻa le faʻamalositino. O le tagata gasegase e tatau ona manatu e aunoa ma le matauina o tulafono fou o meaʻai ma ituaiga olaga, e mafai ona toe maua le mamafa.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/reduxin_met__41947
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Uiga o le Malamalama

O fualaau faasaina e faatatau i fualaau faasaina mo le togafitiga o le oona. O loʻo faʻatusalia ai le vaega o vailaʻau faʻamalosi o le manava. O le mea e manaʻomia i le taimi o le togafitiga e maua ona o le aafiaga tutusa i luga o le vaega o meaʻai ma le metabolism. I le avea ai o vaega taua o loʻo faʻaaogaina:

  • sibutramine hydrochloride monohydrate,
  • microcrystalline cellulose.

Ole fua o nei mea e masani ona eseese. O lea, o le sibutramine o loo i totonu o le 1 papa i le aofaiga o le 10 ma le 15 mg, ma o le aofaiga o cellulose e 158.5 ma le 153.5 mg. Ua maitauina o le fua o le mea mulimuli o vaega ua faaitiitia ona o le tele o le sibutramine e faateleina. Faiga faʻavae - capsules. O le gaosi oloa o le Ozone o le Kamupani Lusia.

Sibutramine e aʻafia i le vaega o fualaau oona. O lona gaioiga autu o le tuʻuina atu lea o se lagona o le atoatoa pe a 'ai sina meaʻai. O le faiga o le gaioiga o lenei mea e faʻavae i luga o le taofiofia o le faagasologa o le toe faʻaleleia o neurotransmitters. E aofia ai le norepinephrine ma le serotonin. E le gata i lea, sibutramine e faʻamalosia le fegalegaleaiga o serotonin ma noradrenaline.

I le taimi lava e tasi, o mea nei e maua mai: o le lagona o le fiaaai ua taofia, o le lagona o le atoatoa ua faateleina. O lenei tuufaatasiga o meatotino e mafai ai e oe ona faʻaititia le tele o mea taumafa e 'ai, ae leai se faʻavauvau ma e leai se mea e manaʻomia mo taumafa e leʻi fuafuaina (i le va o autu autu). E le aofia ai le mafai ona gaosia.

E le gata i lea, o le sibutramine e aʻafia i isi faiga. O le mea lea, o lenei mea galue e fesoasoani i le faateleina o le thermogenesis. Ae ui i lea, e aʻafia ai meaola lanu enaena. O le lelei o le vailaau oona o loo fesiligia o le mafai lea o le mea galue malosi e liua ai i lona tuufaatasiga. O le iʻuga, o loʻo faʻasaʻolotoina vaega faʻasolosolo o loʻo faʻaalia e se tikeri maualuga atu o le faʻatusatusa i le sibutramine. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻalauteleina le malosi o le faʻasaina o le toe faʻaleleia o le norepinephrine ma le serotonin.

E ui lava i lana galuega maualuga, e leai foi se silamama poʻo ona metabolites e aʻafia ai tagata na taliaina. O le mea lea, o nei vailaʻau e le faʻaalia ai le antihistamine ma aʻafiaga faʻapitoa. E le gata i lea, o le vaega galue i Reduxine o loʻo i ai le malosi e faʻamalosi ai platelets: e suia ai le aoga o nei toto masima.

Faatasi ai ma le taumafa tutusa o meaai, o le aafiaga o le Redulu 10 ua faavaivaia.

O le mea e manaʻomia i le isesa e maua i le faʻaitiitia o mea e maua i le lipoproteins maualalo (LDL), le aofaʻi o le cholesterol, triglycerides. I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻatupulaia le faateleina o le HDL. O le le lelei o lenei fualaau faasaina o le aʻafiaga lea i le cardiovascular system. O le mea lea, o le Redulu e fesoasoani i se suiga i le toto. Ae peitai, o loʻo i ai le solia o le fatu fatu.

O nei suiga e le afaina tele ai le tino o se tagata soifua maloloina, aua e le taua. Afai ei ai pathomasia o le fatu poʻo toto toto, e tatau ona e lafoaia le faʻaaogaina o lenei vailaʻau. Afai o le tagata maʻi e maua i le maualuga o le toto, e oʻo lava i nai fesuiaiga i le maualuga o le toto maualuga e ono afaina tele ai le manuia o se tagata.

E le gata i lea, a o ave Reduxine, e ono iai se faʻamatalaga sili atu i le cardiovascular system. O lenei taunuʻuga e maua pe a faʻapipiʻiina lenei vailaau faʻatasi ma se inhibitor oxidation inhibitor.

I le taitaia o suʻesuʻega manu, na maua ai e sili atu le tele o le sibutramine i nisi o taimi e mafai ona taʻitaʻia ai faʻafitauli o atinaʻe i fanau. O le vaega malosi i le tuufaatasiga o le Redulu o loo i ai le meatotino ia vave ona ulu atu i le fausaga o tisipenisione o le vaega o le digestive. A maeʻa ona tago i se fualaau o lenei vailaʻau, o le absorption o le itiiti ifo ma le 77% o le aofaʻi atoa o le vailaau faʻasaina ua matauina. Ole maualuga ole maualuga o le sibutramine e maua ile 1.2 itula.

E tatau ona manatua i le mafaufau faatasi ma le taumafa tutusa o meaai, o le aʻafiaga o le Redulu ua faʻavaivaia. E mafua lenei mea i le mea moni e faʻapea, i lalo o ia tuutuuga ua faʻaititia ai le maualuga o le faʻamasinoga. O le iʻuga, o le taimi o le gaioiga o le vaega galue e faʻatupulaʻia. O lenei faʻagesegese faʻaitiitia le faiga o loʻo faʻaaogaina i le taimi o le togafitiga o le Reduxin. O le faʻatusatusaina o le faʻaleniuga o mea na faʻaaogaina i le taimi o le suiga o le vaega autu e ausia i le 4 aso. E le gata i lea, o mea o loʻo i totonu o le tino o nei mea faʻapitoa e 2 taimi e maualuga atu nai lo le aofaiga o le sibutramine i le plasma i le taimi lava e uma ai le pulega.

O le afa o le ola o le eletise galue o le 1.2 itula. Ua aveesea le gasegase mai le tino umi. O lea, e manaʻomia 14-16 itula. O nei mea o loʻo faʻaumatia i le taimi o le hydroxylation ma le faʻatoʻilaloina. O le iʻuga, o gaioiolosi gasegase ua faia, lea e mafua mai le tino ma le auai o fatugaʻo.

Microcrystalline cellulose

O le lona lua o mea aoga o le 100% fiber. Talu ai ona o mea o loʻo iai i le tele o laʻau o mea taumafa, o loʻo faʻaalia ai ia mea lelei:

  • aveeseina o toxins mai le tino,
  • faatumuina le manava, lea e faʻaleleia le lagona o le atoatoa ona o le lagona o le atoatoa,
  • o se aafiaga lelei i luga o le galuega a le vaega o meaʻai.

O le faʻamaoniga sili mo le faʻaaogaina o le Redulu 10 o le paʻu o le mamafa ma le oona poʻo i tulaga e sili atu ai le mamafa o le tino i le fua fautuaina.

O nei mea totino uma e fesoasoani i le paʻu o le mamafa. Meaʻai e ulu i totonu o le tino, faʻavave ona gaoioi i totonu o le manava, ua faʻaumatia. O se taunuuga, o vailaau aoga e sili atu ona tuusaʻo lelei, lea e fesoasoani i le faaleleia atili o meaʻai. O le microcrystalline cellulose e le suia mai le tino, aua e le afaina ai. I lenei laasaga, o laʻau meaʻai e pei o le omomi: latou te aveesea mea leaga mai le manava (toxins, toxins).

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o le Reduxine o le paʻu o le mamafa ma le telefoni poʻo i tulaga e sili atu ai le mamafa o le tino i le tapulaa fautuaina (mo le BMI) e faasaga i tua o le atiina ae o faʻamaʻi (maʻi o le maʻisuka, gasegase lipid metabolism). O lea ituaiga vailaʻau e tatau ona ave mo tagata e sili atu i le 27 kg / m² le BMI.

Contraindications

E ui lava i le numera tele o meatotino lelei o le gaioiga malosi i le tuufaatasiga o Redulu, ua matauina o lenei vaifofo e tele naua mea e teteʻe ai. Faatasi ai ma:

  • tasi le le faapalepale i vaega taua,
  • afaina ona o le leai o se tulaga,
  • maʻitaga ma lactation
  • le mautonu o le tino, tino maʻi,
  • faʻamatalaga faʻamaonia
  • E le o faʻamaopoopoina le mumu faʻatasi ma faʻamaʻi faʻamaʻi MAO, e aofia ai e le fautuaina e ave le faʻamaʻi mulimuli o fualaau faasaina 2 vaiaso aʻo leʻi amataina togafitiga mo meaʻai,
  • ogaoga fatu
  • gasegase o le gaʻo
  • ate ma fatu fatu,
  • thyrotoxicosis,
  • faʻalauteleina o meaola o le prostate o se uiga lelei,
  • ala-tapuni klaucoma,
  • pheochromocytoma,
  • Tausaga 18 tausaga maʻi ma sili atu i le 65
  • ava malosi, vailaau faasaina.

O le tele o tulaga faʻaleagaina e maitauina lea e mafai ai ona faʻaaoga Reduxine, ae tatau ona faia lenei mea i se tulaga ogaoga ma e tusa ai ma le molimau a le fomai. Faiga faʻasaga faʻatasi:

  • talafaasolopito o le fatu o le vevesi o le fatu,
  • faʻalavelave faʻasolosolo,
  • faʻamaʻi faʻatasi ai ma le faʻaleagaina o faʻamaʻi,
  • toto maualuga
  • cholelithiasis,
  • faʻaleagaina
  • gaogao
  • faʻaleagaina o mafaufau faʻaleagaina,
  • agamalu ma le agavaʻa ma le fatu fatu.

Faʻaiʻuga

A ave le Redulu mo le gau o le mamafa, e mafai ona tupu aʻafiaga itu:

  • hyperhidrosis
  • fulafula
  • tulaga le mautonu,
  • sasaa
  • fomaʻi-pei o faʻamaoniga, peitaʻi, o le mea faʻaosofia e le o se siama, ae o le sibutramine,
  • rhinitis
  • tulaga faʻavaivai
  • faateleina le 'ai
  • fiainu
  • lagona le mautonu
  • gaogao
  • lapisi lapoa
  • thrombocytopenia
  • afaina i totonu o le paʻu.

Le tele o faʻamaoniga e aliali i totonu o le 4 vaiaso muamua. E faasolo ina mou atu. Afai e faʻaauau pea aʻafiaga, e tatau ona tuʻuina atu se iloiloga i le faʻaauau le togafitiga. Ae ui i lea, o le faaiuga e faalēaogā pe toe iloiloina le togafitiga e tatau ona faia e le fomaʻi. E fautuaina foi le amataina o togafitiga pe'ā maeʻa ona faʻatalanoa se tagata tomai faapitoa, talu ai o Reduxin o loʻo galue malosi i le tino.

Faʻasalaga

E le o faamaumauina ni mataupu o le faʻasalaga. Ae ui i lea, o le fualaau faasaina, e sili atu nai lo le masani, e mafai ona faaosofia ai le tupuga mai o le tele o aʻafiaga leaga mai le tino. Afai e tele ni tui na faia, na o le pau le fautuaga o le suia lea o le togafitiga poʻo le faʻamaʻaʻaina atoa o le vasega.

E leai se fofo, o le mea lea, e tatau ona mataitu le setete o le tino ma le galuega o le cardiovascular system. E faaopoopo atu foi i le sorbents. Inuina le tele o vai e fautuaina.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Latou te maitauina le mafuaʻaga autu e faʻamatalaina ai le mafuaaga e le tatau ona amata tutoatasi ai le togafitiga o le Reduxin. E aofia ai le faʻaalia o se tali e le faʻamaonia i le ave o capsules mo le mamafa o le mamafa. O lea la, afai e faʻaaogaina i le taimi lava e tasi le faʻamafanafanaina o le Redulu ma le microsomal oxidation, o le faateleina o le maualuga o le gaosiga o metabolites o le mea o le a tupu, o le a mafua ai le faateleina o le malosi o faaaliga le lelei.

O se isi foi taunuuga e mafai ona maua e ala i le tuufaatasia o fualaau faasaina e fesiligia ma fualaau oona o le macrolide group, carbamazepine, phenytoin, Rifampicin, Dexamethasone, Phenobarbital. E mafua ona o le saoasaoa o le suiga o le sibutramine, lea e fesoasoani i le faʻasaʻolotoina o gasegase e sili atu ona malosi. E le mafai ona ave faʻamaonia le faʻaaogaina o serotonin ma Reduxin i le taimi e tasi. O lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻe o serotonin syndrome. O se isi foi taunuuga e maua mai e ala i le tuufaatasia o fualaau faasaina ua fesiligia ma Sumatriptan, Dihydroergotamine.

E talia le talia o le Reduxine ma faʻamaʻi faʻamataʻu i le taimi lava e tasi. I lenei tulaga, o fualaau faasaina e le afaina ai le tasi ma le isi. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le ava malosi ma se auala mo le faʻaitiitia o le mamafa, e le tatau i se tagata ona faʻamoemoe ile atinaʻeina o ni mea le lelei.

Faatonuga faʻapitoa: tulafono mo le faʻatagaina, fetaui ma le ava malosi

E taua le manatua o le faʻaaogaina o vailaʻau mo le paʻu o le mamafa e tatau ona tuʻuina atu e le o faʻamalositino auala o le puleaina o le mamafa, ma o le taunuuga e le maualalo (itiiti ifo i le 5 kilokalama i nai masina). O le suʻeina o capsules e le o lona uiga e mafai ona e lafoaia isi auala e faʻaalia ai le tino ona o le mamafa o le mamafa. I se isi itu, e ese mai i tua o le togafitiga, e taua le tausisia o se paleni taumafa e maua ai le le lava o le aofai o calories. O le faapaleniina o le vai o le tino, faateleina le gaioiga faaletino.

Faatusatusaga o le Redulu 10 ma le Redulu 15

O le maualuga o le faʻaalia o mea gaioiolosi i le tino e tatau ona iloiloina. A maeʻa lena, o le togafitiga sili ona fetaui talafeagai e fuafuaina.

E iai se aafiaga o le mumu i le cardiovascular system, faapea foi le hematopoietic system, kidneys, ma le tino o le tino, o le mea lea, o lenei vailaʻau i se fua o le 15 mg e le mafai ona suia se analog ma se maualalo maualalo o le vaega galue (10 mg), pe afai ei ai ni faʻasagaga. O lenei mea o le a taʻitaʻia ai aʻafiaga.

O le lisi o faʻamatalaga mo le faʻaogaina, faʻaleagaina ma aʻafiaga itu e tumau pea e le suia. O le faiga o gaioiga o nei ituaiga o fualaau faasaina e tutusa: sibutramine e aʻafia ai le toe faʻaleleia o le serotonin, o le microcrystalline cellulose e faʻamaopoopoina ai le manava, metabolism. O lenei mea e mafai ai e oe ona fetuutuunai le togafitiga e aunoa ma le fefe i aʻafiaga e le faʻamaonia.

O faʻamalositiga o fualaau o le Redulu i suʻega eseese e le suia foi. Avanoa o le fesuisuiai o le vailaau oona ua fesiligia ei ai lona aafiaga tutusa i le tino, e mafai ona faatagaina e faʻaaogaina e avea o se ausilali ma se auala faʻaopoopo. E le gata i lea, o le mamafa o le mamafa o le suauu e mafai ona tumau pea le suia pe afai ua suia le aofaʻi o le Redulu (faʻalautele i le 15 mg).

O le a le eseesega?

E ui lava i le tuufaatasiga tutusa ma le mataupu faavae o le gaioiga o fualaau faasaina i eseesega eseese, o le faateleina o lona aafiaga i luga o le tino faatasi ai ma le faateleina o le maualuga o le sibutramine e matauina. O le vailaau 10 ma le 15 o loʻo i ai se aofaiga tali tutusa o le cellulose microcrystalline, o lea la o le suiga i le togafitiga e le aafia ai le inumaga. Ae peitaʻi, o aʻafiaga o loʻo aʻafia pe afai, ae le o le vailaʻau o loʻo fesiligia, i le fua o le 10 mg, e faʻapena ona tuʻuina atu lea lava sooupu i togafitiga, ae ua i ai i le aofaiga o le 15 mg.

O le suiga i le Redulu 15 e tatau ona faia pe a fai i totonu o le 4 vaiaso na le ausia le aafiaga manaomia (faaitiitia o le mamafa o le tino i le itiiti ifo ma le 5%) ao ave le Redulu 10. Ma, i se isi itu, pe a vave ona leiloa le mamafa, e faatagaina le faaitiitia o le aofaiga o le mea galue i le 10 mg

Patient Reviews

Anastasia, 37 tausaga, Kazan

Ina ua uma le fanauina, e lei aoga le leiloa o le mamafa. Taʻitaʻia i taʻaloga, faʻafeiloaʻi i meaʻai lelei, e le aofia ai se tele o mea leaga. O le taunuuga o le, ae le taua. Na alu malie le mamafa. Sa ou filifili e faaopoopo nisi capsules mo le mamafa o le mamafa. Sa ou alu i le fomai. Na ia fautuaina Reduxin 10. I le 2 masina sa ave ai le 10 kilokalama.

Anna, 29 tausaga, Vorkuta

Long took Reduxin 15. Sa i ai aʻafiaga o le itu: o le vevela, tiga o le manava, le gutu malulu. Manatua le lelei o lenei fualaau faasaina. Mo le 2 masina, o le taunuuga e 7 kilokalama. Na te leʻi toe faʻasalaina o ia lava, na ia faʻavevesi le ala o togafitiga.

Faʻaaliga i fomaʻi e uiga i Reduluin 10 ma Reduluin 15

Kravchuk O. A., endocrinologist, Ufa, 39 tausaga

Rediumin 10 galue vave ma lelei. Mo le tele o masina, e mafai ona e leiloa i le 10 kilokalama pe sili atu pe a maʻi le tagata maʻi ile togafitiga.

Cherepanova O. A., tagata fai meaʻai, Samara, 43 tausaga

Redulu 15 o se vailaʻau faʻamalosi. E tatau ona faia ma le faʻaeteete. E aoga le vailaau, lea e na o le pau lea o le lelei. E i ai le tele o mea le lelei o se fofo: tele faʻamaʻi, faʻalavelaveina o le cardiovascular system, o se numera tele o aʻafiaga.

Faʻavaeina o le Mumu

E tusa ai ma iloiloga o le leiloa o le mamafa, pe a ave le fualaau faasaina, latou te lagona le maualuga o le gaioiga, euphoria lemu ma i le taimi e tasi e te le lagona ai le fiaai. O nei mea uma ua faʻamatalaina e le mea moni o le Reduxin o loʻo i ai vaega nei:

  1. Sibutramine o le elemene autu autu. Sibutramine e lelei mo le gau o le mamafa, aua o lana gaioiga e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le fiaai, faʻaitiitia ai le fiaai, i se tulaga lautele, ina ia mafai ai e se tagata e faʻamalosi ona faʻataunuʻuina nai kalori. I le faaopoopo atu i le afaina o le nofoaga o le faamalieina i totonu o le faiʻai, o le vailaau e eseese lona aafiaga i luga o le adrenoreceptors, ona o le malepelepe o gaʻo. E le gata i lea, o gaioia gaʻo ua liua i le malosi, ma o le mea e maua ai le vai ma le glycerin e mafua mai i le tino.
  2. O le microcrystalline cellulose o se vailaʻau e matua tupu tele pe a ulu atu i le manava, ona o le mea e 'ai e se tagata i se vaega itiiti. O le fulufulu, o le cellulose e tele se vai ma faaopoopo atu i ai le "gaʻo" mea leaga, ae o le mea lea e le gata o le leai o se manaʻoga, ae o le fia inu malosi foi.

Faatonuga mo le faaaogaina Redulu 15 mg

E tusa ai ma le vailaau o le vailaʻau, e tatau i le tagata maʻi ona mulimuli i fautuaga a lana fomaʻi, o ia lea, ao le i faatonuina le tui, e tatau ona faia ni suʻesuʻega talafeagai, tuʻuina atu mo suʻega. O le isi itu taua mo le fuafuaina o le masani o le tikeri o le oona o le tagata o loʻo manaʻomia ona ave Reduxine. I faatonuga mo le faʻaaogaina o le Redulu 15 mg ua tusia ai e tatau ona e inu i le sutra capsule i lea aso ma lea aso, ae e le afaina i le taimi o taumafataga poo luga o se manava gaogao - o le a le faʻaitiitia le lelei o le fualaau faasaina. E mafai ona e inuina se laupapa lanu mumu i le vai.

Mo tagata gasegase na amata ona ave Reduxine papatusi e aveesea ai le mamafa, o se fualaau itiiti e muamua ona faatonuina, o le mea lea, e faalagolago i le aoga aoga ma le faapalepale o le tagata lava ia, e mafai ona suia. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua fautuaina e sui i se fua o le 15 mg o le Redulu i le maeʻa ai o le laasaga muamua o togafitiga - o le masina e ave ai le 10 mg tablets, pe a le o le mea e manaʻo ai i le toesea o le mamafa.

Taimi o le vasega

E tatau ona ave le fualaau faasaina, i le amanaia o le mamafa muamua ma le soifua maloloina lautele. E masani ona le sili atu i le 3 masina le umi o le laʻasaga o le aveina o le Reduxine i se fuataga o le 15 mg. I le avea ai ma tamaitai (ma tamaloloa) o loʻo leiloloa le mamafa ma se mamafa tele, e mafai ona oʻo atu i le 6 masina, ae e tatau ona e ave vailaau i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. E tatau ona e iloa e tatau ona e inuina pulu fualaʻau e leiloa le mamafa pe a leai se isi mea e fesoasoani. E faʻaaoga foi lenei mea i faʻamatalaga tutusa o Reduxin.

Analogs of Reduluin

Mo le gau o le mamafa, e le gata o Reduxine e mafai ona faʻaaogaina, ae tutusa foʻi ma lona uiga - meaʻai faʻalauteleina, o le mea autu o le filifili lea o se faʻaopoopoga e fetaui i mea e aofia ai. O le tau o mea e tutusa ai le Redulu e mafai ona sili atu pe taugata pe taugofie nai lo le uluai - ua filifili le tagata gaosi oloa iinei, mo se faataitaiga, o meaʻai mai le gaosi Globul e maualalo le tau. O le isi eseesega i le tau e faalagolago ile numera o fualaau ole pusa. O faʻamaumauga tutusa a Reduksin e aofia ai tupe ma igoa nei:

E pei o le Malamalama Mumu, o se vailaau lea, o le saʻo tonu lava lea o lona muamua. E fautuaina e ave faʻatasi ma se olaga ola malosi poʻo se aʻoga faaletino. O le vailaʻau e aofia ai le linoleic acid, vitamini E ma isi elemene. O vailaʻau faʻasolosolo e faʻamaonia le metabolism, faʻateleina le malepe o gaʻo. O le tau o le Redulu o le Malamalama e itiiti ifo nai lo le Reduxin masani, aua e tofu i latou ma se aafiaga ese i le tino.

Tau o le Redulu 15 mg

O le faatauina atu o fualaau faasaina e tatau ona faia i na o falemaʻi. E tusa lava pe o le tau o le Redulu 15 mg i totonu o se faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi o oloa Saina e taugofie tele, e tatau ona e teena lenei faʻatau, aua o sea ituaiga gaioiga e mafai ona e "faʻavaivaia" lou soifua maloloina. O le a le tele o le Reduxine e tau i se fale talavai? O lona tau e taugofie tele: o se ipu mo le 30 capsules i le fua faatatau tau e tusa ma le 2700 ru. E tatau ona e iloa o le fualaau faasaina e naʻo le taotoga e tuʻuina atu ai, o le mea lea, i le filifili ai na o fualaau oona o le a fesoasoani ia te oe e aveesea le mamafa, ia mautinoa e asiasi i se fomaʻi.

E mafai ona e faʻatonuina Reduxine i luga o le initaneti: i Moscow ma St. Petersburg, o le faʻatagaina e vave ma i se tau maualalo. O tau nei o tau o le uluai vailaau ma le Reduxin Light i aai eseese:

O le a lenei mea

I le tulaga o meaʻai, o tagata e sili atu le mamafa o le tino e masani ona faʻamatalaina Redulu - o se auala e faʻamaonia ai le mamafa, lea e aʻafia ai le faʻaititia o le aofaʻi o mea taumafa taumafa. O le vaega o le kulupu o hypoglycemic and anorexigenic o vailaau faʻatauina na faia i le tautala. O le tutusa o capsules e pei a ulu i totonu o le tino, e faateleina ma faatumulia ai le manava.

O se lagona e le mafai ona fausia o le nofo filemu e faʻaaogaina mo le leiloa o le mamafa: o le a faʻagasolo le tino o meaola o meaola - o se taunuuga, e mou atu. Sibutramine o se vailaʻau faʻapitoa, ae o se kopi atoa o Reduxine.

O vaega taua autu:

  • sibutramine hydrochloride monohydrate (8%),
  • microcrystalline cellulose (91%),
  • tagata faʻatele (1%).

E tatau ona ave le vailaʻau pe a fai e maua se ituaiga o meaʻai. O le numera o le tino, ua fuafuaina i le fua faatatau o le 30 kilokalama / m2, o se faʻaaliga o le 1 tikeri o le gaʻo - i lenei tulaga, Ua uma ona faʻaalia le Reduxine.

O le tele, e mafua mai i le maʻisuka o se faʻaaliga foi mo le faʻaaogaina o tupe. E mafai ona e alu i le fale talavai pe a uma ona tuʻuina atu le faʻasalaga - e le mafai ona e faʻatau e aunoa ma se faʻamaumauga.

Faʻamatalaga: O le faʻamaʻaloina o le fiaai ma Redulu e maua i le maualuga o neu neva.

Faiga faʻavae, tagata gaosia, tau

O le mumu e faia i kapula e aofia ai le paʻu o se paolo paʻepaʻe-po o se lanu samasama. O le faʻaopoopoga e gaosia e OZON, Folafolaina ma Faʻasalalau i ni fesuiaiga o le 30, 60, 90 poʻo le 120 papa. O le Faʻamatalaga manino o loʻo faia i totonu o pusa o le 180 capsules.

Faʻamaumauga Reduxine (30 tabs) ma tau (rubles):

  1. Redulu - mai le 1200 i le 1400,
  2. Redulu Lila - mai le 900 i le 1100,
  3. Red lightin Light ua faʻamalosia - mai le 1400 i le 1700,
  4. Maea Mumu - sili atu i le 2,500 ru.

O capsules o loʻo i totonu o se atigipusa pepa faʻatasi ma se ata lanumoana, lea o loʻo faʻaalia ai se teineitiiti laititi. I totonu o le afifi o loʻo i ai paʻu mo 10 capsules poʻo se pusa tioata e aofia ai fualaau uma.

Tip. Aʻo leʻi faʻaaogaina Reduxin, e sili atu le asiasi atu i le endocrinologist ina ia suʻesuʻeina e le fomaʻi le setete o le soifua maloloina ma faʻatautaia le mafuaaga o le ave o lenei vailaau faʻamaʻi.

O le a le eseesega i le va o Reduluin Met and Redulain

O le Vaʻaia Faʻasinomaga e maua ai le faʻaititia o le aoga ma se maualuga maualuga o le oona, o lea na fatuina ai e le au gaosiga se faʻamalosia atili - Reduxin Met. E aofia ai le 15, ae le o le 10 mg o le subutramine (e pei o le faʻavaeina). I le faʻaopoopoga i capsules, o le afifi o loʻo i ai ni meaʻai e aofia ai le metamorphine, lea e faʻaolaina ai le gaosiga o le inisalini. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le vailaʻau e faʻagesegeseina ai le faʻaleleia o gaʻo i totonu o le inumaga ma faʻaitiitia ai le aofai o le cholesterol.

O le mumu mumu e aofia ai le 30 capsule (e tasi le taimi) ma le 60 papa (e faalua i le aso). Faateleina le gasegase e mafai ai ona faʻamalosia lelei le fiaai. O le tau o tupe faʻatasi ai ma se faʻaopoopoga o le faʻaaogaina o mea e sili atu nai lo le tulaga masani.

Lapataiga: O le faʻamalosiina o le faʻamatalaga o le oloa mo le paʻu o le mamafa, o le faʻaitiitia o aafiaga o le mamafa na faʻalauteleina ai aʻafiaga o aʻafiaga.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le fua muamua mo le pulega i le maualuga o le 10 mg o le fautuaga, lea e aofia ai faatonuga mo le faʻaaogaina (faʻapipiʻi i lenei meafaigaluega). Afai e tupu lagona le lelei, ia faʻaopoopo mea faaopoopo - 2 taimi i le aso, 5 mg i le tasi.

  • faaaoga i luga o se manava gaogao,
  • faʻatagaina o faʻatasi ma meaai,
  • mauaina i se ipu vai mama,
  • Taimi fautuaina o le taeao.

Afai a maeʻa le masina ona faʻaititia le mamafa i lalo ifo o le 2 kilokalama, ona faʻatagaina lea e faʻaititia le fua faatatau o le aso i le 15 mg. O le le atoatoa o le togafitiga e fuafua i le fua faatatau o le leiloa o le mamafa - i le leai o se mamafa o le mamafa, e tusa lava pe a mavae le tolu masina, e tatau ona lafoaia Reduxine.

Faamanuiaga ma le afaina

O le faʻaopoopoga sili atu e faʻapitoa o le gau o le mamafa, e le fesoʻotaʻi ma se manaʻo faifaipea e 'ai. I le taimi lava e tasi, o le aveesea o le mamafa o loʻo puipuia mai le faʻavela o se ulu tiga, lea e masani ona o faatasi ma vaitau pe a manaʻomia malosi e le tino le tumu i meaai.

E le gata i lea, o le meafaigaluega, e tusa ai ma le au gaosi oloa, e faʻamalieina ai le inu.

Faʻamanuiaga ma faʻaogagofie pe a faʻaaoga Reduxine:

  • mamafa le mamafa o le mamafa
  • leai se fiaaai
  • lagona lagona lelei
  • seasea taliaina.

O le afaina e fesootaʻi ma le faʻalauteleina o le lautele o puipui o le manava, lea o le a le maua ai le aoga tatau, pe a maeʻa le vasega, o le mea lea e mafai ona latou faatupuina le fiaai e tusa lava pe ua uma ona maua se aofaiga o meaai.

O se aʻafiaga le lelei i luga o le mea o loʻo i ai meaʻai e mafua ai le taufaamatau, pe a oʻo ai le lamatiaga o le mumū. O nisi iloiloga e aofia ai foʻi faʻamatalaga e faʻapipiʻi ai le toto i le meafaigaluega.

Ona o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o mea taumafa, e masani lava ona tupu le malosi, lea ua faʻaumatia e le enema.

Taaloga i taaloga (fausiaina o tino)

O le taofiofia lelei o le fiaai o loʻo manaʻomia foi i taaloga, o lea na amata ai ona faʻaaogaina Reduxine i le fausiaina o tino. O le autu autu o le taimi o le "faʻamago", lea e talafeagai mo le susunuina o le gaʻo tele ma le tosoina o musika.

Mo nei faʻamoemoega, e mafai ona e faʻatau le fomaʻi Rusia Redulu poʻo le faatauina mai o Sibutros (Moldova) - o se meafaigaluega na taliaina e tagata taʻaalo a le lalolagi.

  • taimi o le taeao
  • fuataga - mai le 5 i le 15 mg tasi,
  • tuutuuga - e oo i le 6-9 vaiaso.

A faʻaaoga Reduxin, e sili atu ona lelei le matauina o se aofaiga o calorie eo mai ma meaai. 1500 kcal o se saogalemu saogalemu lea e mafai ai e oe ona salu le sela o le tino ma le malosi ma puipuia ai le atinaʻeina o vaivaiga, lea e mafai ona faalavelave i le aʻoga.

Faʻalogo O le Redulu ua aofia i totonu o le lisi o mea faasaina, o lona uiga e le fautuaina mo i latou e masani ona faia suʻega doping.

I le faagasologa o le Redulu, e tatau ona inu le itiiti ifo i le 2 lita o le vai i tuʻituʻi, aʻo faʻalauteleina le faʻaaogaina o suauʻu. Afai ei ai se lagona o le mago i le gutu, ona tatau lea ona e inuina se ipu vai e le o ni suavai. O le meafaigaluega foi e mafai ona faʻaleleia lagona o loʻo i ai i le taimi nei, o lona uiga, o le Reduxine i le taimi o le atuatuvale e le manaʻomia.

E le fautuaina e ave le vailaau i le po po o le maualuga o le sili atu ma le 20 mg - o le lamatiaga o le faatupuina o le faateleina o le siʻi. Faatasi ai ma le faʻagasologa o le faʻaogaina, e mafai ona e faʻatupulaʻia ma le faaeteete le metotia pe afai o le tino ua faʻaitiitia le mafaufau i le sibutramine (masani ona tupu pe a maeʻa le lua masina).

O le MET Red Mumu ma le Redulu o fualaau faasaina mai le lava lava vaega e tasi, ma e aofia ai i le gaʻo o gaʻo.

E ui lava i mea e tutusa ai igoa, o nei vailaau e eseese o latou fatuga, o falemaʻi ma faʻamaoniga mo le faʻaaogaina.

Ole lisi ole faʻailoga ma itu ole itu e ese le taua. Aʻo le i ai se tasi o nei vailaʻau, e tatau ona e suʻesuʻe i faatonuga ma faʻafeʻau o la latou faʻaoga e faʻaumatia ai le mamafa o le mamafa.

O a nei fualaau oona?

Laʻau Mumu ma Mumu MET o nisi ia o vailaʻau malolosi e mafai ona susunuina ai le gaʻo. O nei vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i togafitiga o le gaʻo i laʻasaga eseese. I fale faʻatau oloa, o fualaau faʻatau e faʻatau e tusa ai ma faʻamaumauga. O lenei faʻasalaga e mafua ona oa latou mea totino ma se faʻatagaina i luga o le faʻatagaina e aunoa ma ni faʻamatalaga faʻapitoa tau fomaʻi.

  • o fualaau faasaina o fualaau faasaina oona,
  • Red Mumu MET o se Reduxin maualuga,
  • fualaau faasaina ua i ai le malosi e aveesea ai le mafaufau mo manaoga o taumafa,
  • o fualaau faasaina ua taʻua o sorbents o le tui.

Faatusatusaga o tupe

O le a le eseesega i le va o Redulu ma?

E maua le mumu i le foliga o le capsule ma se vailaau e 10 mg ma le 15 mg o mea e gaosia.

O le RedETin MET o se sauniuniga faʻapitoa, e tasi le afifi o loʻo iai ni vailaʻau se lua - laupepa ma capsules. O le gaioiga malosi i nei vailaau o le sibutramine.

Vaega o ausilali i sauniuniga o:

  • microcrystalline cellulose,
  • dye titanium dioxide,
  • gelatin
  • pateni lanumoana pateni,
  • calioum stearate.

O taunuʻuga talafeagai

Ua faʻatagaina e le au atinaʻe le faʻaaogaina o le Reduxin MET mo le faia o le tino masani. O le fualaau faasaina ua mamanuina e togafitia ai meaʻai e uiga i se talaaga o faʻamaʻi eseese. Afai e te ave laupepa po o capsules ma se natura masani ina ia mamafa, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le atinaʻeina o aʻafiaga e tele. Faʻamālōlōina e tusa ai ma faʻamaoniga, o vailaau faʻamalositino e faʻaalia ai le lelei o taunuuga. E mafai ona ave le mumu i le i ai o ni mea sese matuia i gaioiga o le tino, e mafua ai le faateleina o le mamafa o le tino.

O taunuʻuga ono maua mai i le faʻaaogaina o fualaau faasaina

  • mamafa o le tino pe a uma le togafitiga ma fualaau faʻasaina e tumau pea le suia (o le faʻagasologa o le faʻaputuina o le tino gaʻo e taofi),
  • i le tele o tulaga, o le gau o le mamafa e tupu i se mea itiiti,
  • o le faʻamaʻalogaina o se numera tele o pauna faaopoopo e mafai ona mafua ona o uiga taʻitoʻatasi o le tino.

Faʻatinoga o gaioiga

Le faiga o le gaioiga a Reduxin ma Red Mile MET tauaveina e tusa ai ma se mataupu faavae se tasi, ae i le eseesega o tikeri o le malosi .

O le gaioiga o fualaau oona e fuafua i le faʻaaogaina o le gaʻo o le tino ma e mafua mai i meatotino o mea gaioiga galue malosi.

E iai le malosi faaopoopo e mafai ai e le Redulu MET ona faʻaaogaina le faʻamaʻi o le oona i le i ai o le maʻisuka. O le malosi malosi o le gaʻo o lenei vailaʻau e mafua mai i le faʻaopoopoga o le metotine sibutramine.

O le faiga o le gaioiga o fualaau faasaina o meatotino nei:

  • auai i le tuufaatasiga o le serotonin,
  • faaitiitia i le suka o le toto
  • tuinanau oona
  • le faʻamautuina o le kulukose o le toto
  • aveeseina o gaʻo gaʻo,
  • aveese le tele o le vai mai le tino,
  • pito maualalo maualalo,
  • aafiaga o le faamamaina
  • aʻafiaga i siama o mea e maua mai i mea lanu enaena,
  • faʻamalositino o ituaiga ituaiga o meaola ninii mai le tino,
  • faʻalauteleina tupe faʻaalu e le tino,
  • faʻamaʻotoina o le nutimomoia,
  • aveeseina o le tele o oloa gaosi,
  • faʻamaina o le kulluone o le ate.

E iai le gafatia o le META e faʻaaogaina ai le aoga i le lipid metabolism, faʻaitiitia ai le faʻafefe o gaʻo i totonu o le manava, ma faʻamalosia ai le faʻaogaina o le glycogen. O isi meatotino o le vailaʻau e mafua ona o mea o iai le metformin i totonu. E le gata i lea, o lenei fualaau faasaina ei ai sona aafiaga togafitiga pe a faaaoga e togafitia ai le mea lilo e mafua mai i le maʻisuka.

O le tau o le Redulu e tusa ma le 1600 rubles. O le tau o RedETine MET e oʻo i le 2000 rubles. O eseesega e mafua mai i ituaiga eseese o le faʻasaoina ma le numera o vaega i le tuufaatasiga o sauniuniga. Red Mumu MET o se seti o fualaau e lua. O tau o fualaau oona e mafai ona eseese i le itulagi. Pe a faʻatulagaina punaoa i luga o le initaneti, i le tele o tulaga, o le tau mulimuli e aofia ai le tau a le tagata faʻatau mo le faʻafeiloaʻiga o oloa. I le vaitau o faʻalauiloa ma ofo faʻapitoa, e mafai ona e faʻatau fualaau i le tau maualalo.

Auala e faʻaaoga ai

O le faʻatulagaina o fuataga o Redulu ma Red Mumu MET o loʻo faʻatinoina e tusa ai ma le fuafuaga tutusa.

I le i ai o faʻamatalaga faʻapitoa poʻo nisi uiga patino o le tino, o le fua ma le umi o le vasega o togafitiga e mafai ona ese mai fautuaga na faʻamatalaina e le gaosi oloa i faatonuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le leai o se faʻamoemoe e aveese le mamafa o le mamafa, ua fautuaina e le au atamamai le masalomia o le faʻaaogaina o fualaau o le Redulu MET, ma o le numera o capsules o loʻo totoe e le suia.

Auala e faʻaaoga ai fualaau faasaina:

  • O le mumu e tatau ona faʻaalu i le aso ile tasi capsule,
  • E faʻaaogaina le MET Redulu i lea aso ma lea aso, o le tasi capsule ma le laupepa i le taimi,
  • capsules ma fualaau e le mafai ona ulaina,
  • fualaau faasaina e tatau ona tafe i lalo i se aofaiga o vai,
  • Aua nei ave vailaau i mea taumafa (o le aoga o togafitiga atonu e faaititia),
  • o le umi o le vasega o le gau o le mamafa i fualaau faasaina e le sili atu i le tolu masina.

Mafaufau a fomai

Ua faʻamaonia e le au atamamai le aoga maualuga o fualaau o Redulu ma Redulu i le togafitiga o le gaʻo. O nei fualaau e galue i nisi vaega o le mafaufau, ma faʻavaveina le lagona o le atoatoa o meaai. E le gata i lea, o fualaau oona ei ai le aoga aoga i metotia, faagasologa o le lelei o taumafa ma faatelevave le malepelepe o gaʻo. Ua manatu le au popoto e naʻo se fomaʻi e tatau ona filifili po o le a le vailaʻau e tatau ona faʻamaonia i se tagata maʻi.

E faavae i manatu o fomaʻi, o faaiuga nei e mafai ona maua:

  • E sili atu le lelei o le META i le Reduluin ona o lona lautele,
  • E sili atu le amataina o togafitiga oona i Reduxine, ma afai o lona aoga e maualalo, ia suia i se vailaau ua faailogaina "MET",
  • ina ia ausia se taunuuga gafatia, e tatau ona faaaoga fualaau faasaina mo le itiiti ifo i le tolu masina (pe afai o le aafiaga atonu e le tumau),
  • e leai se mea e tatau ona amata ona e tago e ave soʻo se fualaau oona e mu ai fualaau oona mo oe,
  • o le faʻaaogaina o fualaau oona i le leai o ni faʻamaoniga faʻapitoa o le tele o aʻafiaga (faʻavavevave, gaoioi, vili, moe po o le le mautonu, malosi poʻo le manava, faʻalavelaveina o le tino, masini cardiovascular ma le faiʻai,
  • fualaau faasaina e aofia ai le tele o faʻamaʻi, o le tele o ia mea e mafai ona iloa na o suʻesuʻega auiliili o le maʻi,
  • afai e le maua e le Redulu se tulaga lelei, ona sui lea i le Redulu MET e aunoa ma le feutagai ma se fomaʻi.

Ina ia aveesea le meaʻai, e amata e le toʻatele ona faʻaopoopoina se taumafataga ma le faʻaaogaina o vailaau faʻamalosi e aveesea ai le gaʻo gaʻo mai le tino. O le taʻiala o le gaioiga a ia tagata ofisa e faʻavae i luga o le faʻamaina o lipases o totoga o meaola ma meaola i luga o le tino o le tino e faʻafefe ai le manaʻo. Xenical poʻo Redulu se tutusa tutusa, ae ina ia malamalama pe o le fea e sili atu mai nei vailaʻau, e tatau ona e faamasani ia oe faatonuga. E mafai foi ona e faatusatusa uma.

Vaega o fualaau faasaina

I ia atinaʻe uma e lua o loʻo aofia ai le sibutramine, lea e maua ai le gaioiga o le leiloa o le mamafa. O lenei mea o se mea malosi malosi o le anorexigenic lea e malosi lona malosi i luga o le faʻaoga o le tino. . I le taimi nei, o vailaʻau faʻatasi ma lenei vaega e tufatufaina atu naʻo le faʻauluina.

Ua faamaonia ai e mafai e le Redulu ona avea ma vaisu, o lea la o lona faaaogaina e tatau ona iai se faʻamaoniaga faafomaʻi.

O le Reduxin Met o se faʻasalalauga lautele o le muamua ma e faʻaaogaina mo le mamafa o le mamafa o mamafa mo mafuaʻaga tau soifua maloloina. Faʻaaogaina o soʻo se tasi o nei mea faʻapitoa mai se vaaiga matagofie o le a le mafai. O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le sibutramine e faʻavaeina ai oloa o le gaʻo tele ma le maualuga o le numera o le faasinomaga ma le gasegase ole maualalo o le maʻisuka. Mo se faʻataʻitaʻiga faigofie o le fuainumera, o le a le aoga ia vailaʻau. E tatau ona e malamalama o le eseesega i le va o fualaau faʻatau fualaau faʻatau mo le mamafa o le mamafa ma mamana faʻasolosolo ma le sibutramine e tele.

O le faʻaaogaina o le Reduxine e mafai ona mafai pe a fai o le faʻamanuiaga o le gaioiga o le tuufaatasiga o le a sili atu nai lo le faaleagaina na mafua mai i le mamafa. O le faʻasalaga atoa mo le tele o faʻamaʻi, e aofia ai:

  • maʻi o le mafaufau
  • glaucoma
  • fatu fatu
  • matua
  • maʻitaga ma lactation,
  • ate ma fatu fatu,
  • ituaiga ituaiga meaʻai,
  • toto maualuga
  • bulimia nervosa.

E tatau ona faʻaaogaina le Redukitu ma le faʻaeteete i le tulaga o le cholelithiasis, le faʻasologa o le coagulation, arrhythmias, ma isi mea faʻamalosia. E mafai e le fomaʻi ona fautuaina se vailaʻau o lenei ituaiga pe a maeʻa ona suʻeina le tulaga lautele o le maʻi ma i le tulaga o se faʻamaoniga lelei o togafitiga.

O le a le eseesega taua i le va o Reduxin Met ma le lomiga muamua

O le atinaʻe fou alualu i luma o se vailaʻau tuʻufaʻatasia e aofia ai vailaau faʻasaina e lua:

  • capsules ma sibutramine - fesoasoani i le togafitiga o le oona, taofi le fiaʻai, faʻasaʻo le faʻalagolago meaai,
  • otaota ma le metformin - o se suālaʻau e maualalo le suka mai le vasega biguanide. E i ai sona aafiaga o le mu.

O le gaʻo gaʻo ua faʻaalia e aupito sili ona aoga i le togafitia o le maʻisuka. Metformin faʻaleleia le faʻaleleia o le inisalini ma faʻamalosia le faʻaaogaina o le kulukose. O laasaga o aso taitasi i le amataga o togafitiga o le 1 papafa o le metformin ma le 1 capsule o le sibutramine. E ave i le taimi e tasi, faʻatasi ai le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma le taumafaina o mea taumafa. Afai e leai se aoga mo le 2 vaiaso, ua faaluaina le metformin.

Togafitiga ma fualaau faasaina e le taliaina e aunoa ma le vaavaaiga faafomai. I le taimi lava lea e tasi e pei o le faia o togafitiga faafomaʻi, o se taumafa a le tagata ma gaoioiga faaletino faʻaleleia, e masani lava i le natura faʻamaʻi, ua faatonuina.

I le tulaga o se faʻalavelave, e masani lava ona matauina le le mautonu o le tino, e pei o le le mautonu, popolevale, tiga o le loto, le mautonu.

O le eseesega i le tau o loʻo i ai foi. Faatasi ai ma le tutusa o concentrations o sibutramine, o le a sili atu le taugata o le fou o le Redulu.

Redulu o se vailaau tuʻufaʻatasia, o le aʻafiaga o le fualaau faasaina e mafua mai elemene i lona fatuga.

Sibutramine o se vailaau faʻamalosi e faʻamalosi ai gaioiga e mafua mai i metabolites e taofia ai le aofia ai o monoamines. O le faateleina o le anotusi i le synapses o le transmitters e faʻaleleia ai le gaioiga o mea faʻapitoa ma le serotonin, o lenei mea e mafua ai le faateleina o le lagona o le atoatoa ma le faʻamaloloina o le fiaai, faʻapea foi ma le faʻafouina o le gaosiga faʻavave.

I le tutusa ai ma le faaitiitia o le mamafa o le tagata, o se faateleina i le maualuga o le HDL i le ogaoga ua matauina. E le gata i lea, o faailoga o le aofai o le cholesterol, o le aofaiga o triglycerides, o le uric acid e faaitiitia.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

E mafai ona maua le mumu i le fua o le pusa mo le faʻafofoga tautala. E i ai la latou lanu uliuli po o le lanu moana (e faalagolago i le atumaga), o totonu o loʻo i ai se paʻu paʻepaʻe pe samasama.

  1. O le tuufaatasiga o le oloa e aofia ai vaega taua: sibutramine hydrochloride monohydrate, faapea foi ma le microcrystalline cellulose.
  2. I le avea ai o se mea faaopoopo i le tuufaatasiga o le vailaau faʻasaina o loʻo i ai le suparaum stearate.
  3. O le atigi pusa e aofia ai gelatin, dye azorubine, paʻu o le titanium dioxyide, vali blue pateni.

O loʻo faʻapipiʻi capsules mumu i pusa tioata e 10 fasipepa. O se pepa palota e aofia ai ni paʻu se 3 pe 6, faʻapea foi ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Lulu Malamalama ma le Malamalama Mumu - o le a le eseesega?

E tatau ona e vave amanaia le eseesega i le tuufaatasiga o nei tupe. O le faatonuga o loʻo faʻaalia ai o le Reduxin Light o se faʻaopoopoga lea e aofia ai le kulinoleic acid, vailaʻau E ma isi mea faaopoopo.O vaega taua o le vailaʻau e fesoasoani i le faʻamautuina o le metabolism, faʻagaoioia le gaosiga o le gaʻo. Ae ui i lea, o le Redulu Lila e sili ona talafeagai mo le faʻaaogaina ma se olaga ola malosi ma le faʻaauau pea o le tino.

O le tau, pe a faʻatusatusa atu i vailaʻau o Redulu, e laʻititi laʻititi. E iai le eseesega o le gaioiga o le gaioiga. O le mea lea, i mataupu taʻitasi, e filifili e le fomaʻi le mea e sili atu ona lelei ma o le a le mea e sili atu e faʻatonu ai i le tagata maʻi. Pe a talanoaina le Malamalama o le Malamalama ma le Malamalama, o maʻi e tuua le tele o iloiloga, mai le lelei ma le le fiafia.

Faʻataʻitaʻiga

O fualaau oona oona e i ai sona aafiaga tuusao i luga o le tino o le tagata, o le mea lea, o le fualaau faasaina ua faasaʻolotoina e pei ona faatonuina e le fomaʻi. O a latou gaioiga e faʻamoemoe i le taofiofia o lagona o le fiaaai, faʻaitiitia le fia ai. Faʻafetai i lenei mea, o le aveesea o le mamafa e faʻaitiitia ai le aofaʻi o meaʻai ma le aofaiga atoa o mea taumafa ua faʻaaogaina ua faʻaititia. Ona o le aʻafiaga o le thermogenesis, o loʻo faʻateleina ai le malosi o le malosi ma ua faʻavaveina ai le kalori. E le gata i lea, o le metabolism ua faatelevaveina, o le maualuga o le kulukose, cholesterol ma le lipids i totonu o le toto ua faatulagaina lelei.

O le faʻalauiloaina o le gaioiga o gaioiga o fualaau o le Reduxine e mafai ai e se tagata ona faʻaitiitia le mamafa o le mamafa, aʻo faʻaitiitia le mamafa o le mamafa i se saoasaoa saogalemu (tusa o le 1 kg i le vaiaso). Ae ui i lea, o le tagofia o fualaau mo le gaʻo e mafai ona mafua ai le le lelei o taunuuga i le itu o aʻafiaga, o le togafitiga e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi.

E faʻapefea ona ave Reduxine?

E pei ona faʻaalia i faatonuga mo le faʻaaogaina, o le Reduxine ua faʻamatalaina faʻalautele 1 le taimi / aso. E tatau ona ave i luga o le taeao i le taeao e aunoa ma le taina ma inu tele vai (se ipu vai). O le fualaau faasaina e mafai ona ave uma i luga o se manava gaogao ma tuufaatasi ma se taumafataga. Ole faʻatulagaina o le totoʻa taʻitasi, e fuafua i le tolenibility ma le aoga ile aoga.

  • Ole fua muamua fautuaina ole 10 mg / aso, ma le le lelei o le faapalepale, o le fua ole 5 mg / aso e mafai.

Afai i totonu o le 4 vaiaso mai le amataga o togafitiga, o le faʻaitiitia o le mamafa o le tino o le itiiti ifo i le 2 kilokalama e leʻi ausia, ona oʻo lea i le 15 mg / aso. Ole togafitiga mumu e le tatau ona sili atu i le 3 masina i tagata mamaʻi e le tali lelei i togafitiga, o lona uiga. lea i totonu o le 3 masina o togafitiga e le mafai ona ausia se paʻu o le mamafa o le tino o le 5% mai le faʻamau muamua. E le tatau ona faʻaauau togafitiga pe afai, faatasi ai ma le togafitiga atili, pe a maeʻa le faʻaititia o le mamafa o le tino, e faaopoopo atu e le tagata maʻi le 3 kilokalama pe sili atu i le mamafa o le tino. O le umi o togafitiga e le tatau ona sili atu i le 1 le tausaga, talu mai le umi o le taimi e ave ai le sibutramine, e le maua faʻamatalaga aoga ma le saogalemu.

Togafitiga ma le Redulu e tatau ona faia faatasi ma se taumafataga ma faamalositino i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi ma le poto masani i le togafitia o meaʻai.

Faʻamataʻuga itu

O le tele lava o taimi, o aʻafiaga e tupu i le amataga o togafitiga (i le 4 vaiaso muamua). O lo latou malosi ma e masani ona vaivai i le taimi. O aʻafiaga e masani lava le agamalu ma mafai ona toe faʻafetaia.

O aʻafiaga o loʻo i lalo e mafai ona aliali mai i le taimi o le faʻaaogaina o capsules Redulu 15 mg:

  1. Faiga palapala cardiovascular: tachycardia, palpitations, vasodilation, toto maualuga,
  2. Faʻataʻitaʻiga Dermatological: Sualein-Genoch purpura, pruritus, maualuga le afu,
  3. Faʻaogaina o meaʻai: le lava o le fiaʻai, faʻailoga, faʻaalia o le afaina, vomiting,
  4. O le gaioiga o le tino, i se tulaga lautele: e seasea lava - dysmenorrhea, foliga vaaia o le edema, rhinitis, fulafula e pei o le mumusu, néphritis, manao e inu, gasegase toto, thrombocytopenia,
  5. Aua le popole: galala, vevesi o le moe, vevela, paʻu o le moe, ita, le mautonu, atuatuvale, seasea - popole, atuatuvale, ita, tigaina o le tino, ma le gaogao.

I le faaiuga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o aʻafiaga leaga e matauina i tulaga e le masani ai. Masalo foliga vaaia o le maualuga o le manaʻo, tiga i le ulu.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O le gaioiga faapitoa e manaomia ai le faʻatulagaga tutusa o vailaʻau e mafai ona faʻaleleia ai le taimi o le QT, e pei o nisi o fualaau oona (amiodarone, flecainide, quinidine, propafenone, mexiletine, sotalol), histamine H1 receptors blockers (terfenadine, astemisole) ma le gastrointestinal motility stimulants ( tricyclic antidepressants, pimozide, cisapride, sertindole). E le gata i lea, o le lapataiga e tatau ona faʻaaogaina i tagata mamaʻi e ave Reduxine ao latou iai ni tulaga e ono aʻafia ai le faʻatupulaʻia o le vaitau QT (mo se faʻataʻitaʻiga, hypomagnesemia poʻo le hypokalemia).

O le itiiti ifo i le 2-vaiaso le tatau ona matauina i le va o fua o le Reduluin ma le monoamine oxidase inhibitors.

O le faʻamaonia o le oxidation microsomal, e aofia ai inhibitors o le 3A4 isoenzyme o le cytochrome P450 (e aofia ai le cyclosporine, erythromycin, ketoconazole) e faʻalauteleina ai le maualuga o metabolites i le plasma toto, faʻateleina le fua o le fatu ma faʻateleina le vaitaimi ole QT.

Macrolide antibiotic, phenobarbital, phenytoin, rifampicin, dexamethasone ma le carbamazepine e mafai ona faatelevave le metabolism o le sibutramine.

O le faʻaaoga faʻaaogaina o fualaau oona e faʻateleina ai le anotusi o le serotonin i totonu o le toto e mafai ona oʻo atu ai i aʻafiaga ogaoga o se feusuaiga faʻamalositino.

O mataupu laiti o le atinaʻeina o le serotonin syndrome e masani ona faʻaaogaina le sibutramine ma fualaau faʻasaina (mo se faʻataʻitaʻiga, dextromethorphan), analgesics malolosi (petidine, pentazocine, fentanyl), o le vailaau o le rerotake serotonin (drug antidepressant), ma isi vailaʻau mo togafitiga o migraine migraine.

Sibutramine e leai sona aafiaga i fomaʻi faʻamataʻu.

I lenei tusiga, e mafai ona e faitau i faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Redulu . Tuuina atu manatu faaalia mai tagata asiasi i le nofoaga - o tagata e faaaogaina lenei vailaau, faapea foi manatu o fomaʻi faapitoa i le faaaogaina o le Redulu i la latou faiga. O se talosaga tele o le faʻaopopoina atili lea o au iloiloga e uiga i le fualaau faasaina: o le vailaau na fesoasoani pe leʻi fesoasoani e aveesea le faʻamaʻi, o a faʻafitauli ma aʻafiaga na matauina, atonu e le o faʻamatalaina e le gaosi oloa i le faʻamatalaga. Faʻalogo analogs i le iai o mea faʻapitoa e mafai ona maua. Faʻaoga mo le togafitiga o le tele o meaʻai ma le mamafa o le mamafa, e aofia ai le taimi o le maitaga ma le lactation.

Redulu - o se vailaʻau tuʻufaʻatasia mo le togafitiga o le gaʻo, o lona aʻafiaga e mafua ona o ona vaega o loʻo iai. Redulu (o le Sibutramine malosi) o se meaola ma e galue malosi i le ola ona o metabolites (primaries ma secondary amines) lea e taofia ai le toe totoina o monoamines (tele serotonin ma norepinephrine). O se faʻaopoopoga o mea o loʻo i totonu o le neurotransmitters i synapses e faʻapupulaina ai le gaioiga o le 5-HT receptors ma adrenoreceptors serotonin, lea e saofaga i le faateleina o le nofo filemu ma le faʻaitiitia o manaoga o meaʻai, faʻapea foʻi ma se faʻaopoopoga i le gaosiga o le vevela. E ala i le faʻamalosia faʻafuasei o le peta3-adrenergic receptors, o le sibutramine e galue i luga o mea lanu enaena. O le faʻaitiitia o le mamafa o le tino e faʻatasi ma le faʻaopoopoga o le maualuga o le HDL i le ogaoga ma le faʻaitiitia o le aofaiga o triglycerides, le cholesterol atoa, LDL, uric acid.

O le mumu ma ona metabolites e le afaina ai le faamatuu atu o monoamines, aua nei taofia le MAO, e leai se mafutaga mo se fuainumera tele o le taliaina o le neurotransmitter, e aofia ai le serotonin (5-HT1, 5-HT1A, 5-HT1B, 5-HT2A, 5-HT2C), o le seniteri o le adrenergic (beta1 , beta2, beta3, alpha1, alpha2), dopamine (D1, D2), muscarinic, histamine (H1), benzodiazepine ma le NMDA receptors.

O le microcrystalline cellulose o se mea e mafua ai ona maua, o loʻo i ai ni mea faʻatauvaʻa ma se faʻamamafa faʻapitoa. E fusifusia ma faʻateʻa ese ai meaola ninii eseese, oloa o la latou gaioiga taua, toxins o le tino ma le natura natura, allergens, xenobiotics, faapea foi ma le tele o nisi o mea tau gataifale ma metabolites e nafa ma le atinaʻeina o vailaʻau oona.

O le Redulaine e aofia ai vaega e lua:

  • sibutramine hydrochloride monohydrate
  • microcrystalline cellulose

A maeʻa ona ave le fualaau oona i totonu, o le sibutramine e vave lava ona gasegase mai le vaega o meaʻai, e le itiiti ifo i le 77%. O gasegase gasegase gasegase e maua ai le hydroxylation ma faʻatasi ai ma le fausiaina o gasegase e le o toe gaoioi, lea e faʻateleina e fatugaʻo.

Faʻaitiitia le mamafa o le tino i tulaga nei:

  • meaʻai taumafa ma se faʻamaumauga ole tino (BMI) 30 kilokalama / m2 pe sili atu,
  • Ava o mea taumafa ma se BMI e 27 kilokalama / m2 pe sili atu i le tuufaatasiga ma isi tulaga lamatia ona o le mamafa (ituaiga 2 o le maʻisuka / non-insulin-dependent / or dyslipoproteinemia).

O le metotia e fai i le ituaiga o fualaau o le vailaau faasaina Reduxin e le oi ai. Afai ei ai se mea na taʻua ai fualaau - aua le talitonu i ai, o se mea sese, lea e ono lamatia ai lou ola maloloina.

Capsules 10 ma le 15 mg.

Redulu Lila - capsules 625 mg.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le faʻamalama e tuʻuina atu faʻafofoga 1 taimi i le aso. Ole faʻatulagaina o le totoʻa taʻitasi, e fuafua i le tolenibility ma le aoga ile aoga. Ole fua muamua fautuaina ole 10 mg, faatasi ai ma le le lelei o le faapalepale, o le fua ole 5 mg e mafai. O capsules e tatau ona ave i le taeao, e aunoa ma le faimamago ma inu le tele o vai. O le fualaau faasaina e mafai ona ave uma i luga o se manava gaogao ma tuufaatasi ma se taumafataga.

Afai i totonu o le 4 vaiaso mai le amataga o togafitiga, o le faʻaitiitia o le mamafa o le tino o le 5% pe sili atu e leʻi ausia, ona oʻo lea i le 15 mg i le aso. O le umi o le togafitiga o le Redulu e le tatau ona sili atu i le 3 masina i tagata mamaʻi e le tali lelei i togafitiga (o lona uiga, o le a le faʻaitiitia le mamafa e 5% o le mamafa muamua o le tino i totonu o le 3 masina o togafitiga). E le tatau ona faʻaauau togafitiga pe a fai, faatasi ai ma se togafitiga atili (pe a uma le gau o le mamafa), e faaopoopo atu e le tagata maʻi le 3 kilokalama pe sili atu i le mamafa o le tino.

O le aofaʻiga o le togafitiga e le tatau ona sili atu i le 2 tausaga, talu ai e leai se faʻamatalaga i luga o le aoga ma le saogalemu e uiga i se vaitaimi umi o le aveina o le sibutramine.

E tatau ona faia e le fomaʻi le togafitiga o le mumu i le togafitiga o meaʻai. O le tagofia o fualaau faasaina e tatau ona tuʻufaʻatasia ma taumafa ma faamalositino.

Eseesega Reduxine Malamalama

E le pei o le Reduluine Uma masani, o le fomu o se meaʻai faʻalaʻau (BAA) ma ua faʻatau atu i soʻo se fale talavai e aunoa ma se faʻamaumauga.

  • susu mata, tigā,
  • tiga ootia, valea,
  • popolega
  • paresthesia
  • faanoanoaga
  • moe
  • lagona vaivai, popolevale, ita, popole,
  • gaogao
  • tachycardia, palpitations,
  • faateleina i le toto maualuga,
  • leai se manaʻo
  • malosi
  • taʻavale
  • sosolo
  • vevela paʻu
  • dysmenorrhea
  • fulafula
  • maʻi-pei o le maʻi
  • totoga
  • thrombocytopenia.

O le tele lava o taimi, o aʻafiaga e tupu i le amataga o togafitiga (i le 4 vaiaso muamua). O lo latou malosi ma e masani ona vaivai i le taimi. O aʻafiaga e masani lava le agamalu ma mafai ona toe faʻafetaia.

  • o le i ai o mafuaʻaga masani o le isesa (e pei o le hypothyroidism),
  • ogaoga o mea e 'ai (anorexia nervosa poʻo foimia nervosa),
  • maʻi o le mafaufau
  • Gilles de la Tourette syndrome (televise tics),
  • Faʻaaogaina o isi fualaau o loʻo galue i le fatugalemu o le tino (mo se faʻataʻitaʻiga, antidepressants, antipsychotics), vailaʻau faʻasaina mo maʻi moe o loʻo i ai le vailaʻau, faʻapea foʻi ma isi vailaʻau faʻataʻitaʻi e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino,
  • IHD, faʻalavelaveina le le atoatoa o le fatu, faaletonu o le tino, ma le gasegase o le tino, maʻi o le cerebrovascular (stroke, transient cerebrovascular disorders),
  • maualuga le taofiofia o le toto maualuga (toto maualuga i luga atu o 145/90 mm Hg),
  • thyrotoxicosis,
  • ogaoga o le ate,
  • ogaoga faaletonu,
  • faʻasologa maualuga o le prostatic hyperplasia,
  • pheochromocytoma,
  • ala-tapuni klaucoma,
  • faʻamaina o vailaau faʻasaina, fualaau faasaina po o le inu ava,
  • maʻitaga
  • lactation (fafagaina),
  • tamaiti ma tagata talavou i lalo o le 18 tausaga,
  • tausaga e sili atu i le 65,
  • faʻapipiʻiina o le hypersensitivity i le sibutramine poʻo isi vaega o le vailaʻau.

Tina ma le lactation

E le tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau i le taimi o le maitaga ona o le le lava o le faʻamaonia o numera o suʻesuʻega i le saogalemu o aʻafiaga o le sibutramine i le fetus.

O tamaitai o le tausaga e fananau mai e tatau ona faʻaaogaina faʻailoga aʻo ave Reduxine.

E le tatau ona faʻaaogaina le uila i le taimi o le susu.

E tatau ona faʻaaogāina le uila i na o mea uma e le o fualaau faʻasaina e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino e le aoga - pe afai o le paʻu o le mamafa o le tino mo le 3 masina e itiiti ifo i le 5 kilokalama.

E tatau ona faia le togafitiga mumu e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi ma le poto masani i le togafitia o meaʻai.

O le tuufaatasiga o togafitiga mo meaʻai e aofia uma ai suiga i meaʻai ma ituaiga olaga, faapea foi ma le faateleina o gaoioiga faaletino. O se vaega tāua o togafitiga o le faia lea o mea e manaʻomia muamua mo se suiga faifai pea i le 'ai ma masaniga masani, ia e manaʻomia e faʻamautinoa ai le faʻaitiitia o le mamafa o le tino pe a maeʻa ona faʻamalolo togafitiga. E tatau i tagata gasegase, e avea o se vaega o Redooine togafitiga, suia o latou olaga ma masaniga i se auala e mautinoa ai le tumau o le gau o le mamafa pe a maeʻa togafitiga. E tatau i tagata maʻi ona malamalama lelei o le le mafai ona tausisia nei manaʻoga o le a taʻitaʻia ai le faʻateleina o le mamafa o le tino ma le toe asiasi atu i le fomaʻi.

I maʻi e maua ai le Reduxin, toto maualuga ma le fua o le fatu e tatau ona fuaina. I le 2 masina muamua o togafitiga, e tatau ona mataʻituina nei tafaoga i vaiaso uma 2, ona taʻitasi masina. I tagata gasegase e maualuga le maualuga o le totoga (o le a le maualuga le maualuga o le toto i le 145/90 mm Hg), ma e tatau ona faia ma le faʻaeteete lenei mataʻituina ma, pe a manaʻomia, i ni vaitau pupuu. I tagata gasegase lea e faaluaina le maualuga o le toto i le taimi o le fuaina o fua e sili atu i le maualuga o le 145/90 mm Hg. togafitiga ma Reduxine e tatau ona taofiofia.

O le va i le va o le faʻaaogaina o le initaneti MAO ma le Redulu e tatau ona le itiiti ifo i le 2 vaiaso.

O le fesoʻotaʻiga i le va o le pulega o le Redulu ma le atinaʻeina o le maualuga o le toto maualuga, e le i faʻavaeina, ae ui i lea, ona o le tulaga lauiloa o lenei vaega o vailaʻau, faʻatasi ai ma le siakiina o togafitiga faʻapitoa, e tatau ona taulai faapitoa i faʻamaoniga e pei o le dyspnea alualu i luma (faʻanofoina o le tino), tiga o le pusa ma le fula i vae.

Aafiaga i luga o le gafatia e faʻatau ai taavale ma taʻutaʻu auala

O le aveina o le Reduxine e mafai ona faatapulaa ai le gafatia o le avetaavale ma faʻaaoga masini.

Faʻailoga o le faʻamaʻiina o meaola faʻapitoa, e aofia ai inhibitors o le isoenzyme 3A4 o le cytochrome P450 (e aofia ai le ketoconazole, erythromycin, cyclosporin) e faateleina ai le plasma concentrations o metabolites sibutramine faatasi ai ma le faateleina o le fatu fatu ma le faateleina o le faaletonu o le mafaufau ile QT vaitaimi. Rifampicin, antiroliot antibiotic, phenytoin, carbamazepine, phenobarbital ma dexamethasone e mafai ona faatelevave le metabolism sibutramine.O le faʻaaoga faʻaaogaina o fualaau oona e faʻatele ai le serotonin i le toto e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o se fegalegaleaiga matuia. O le maʻi ua taʻua o le serotonin syndrome e mafai ona tupu i ni mea e le masani ai ma le faʻaaogaina o le Reduxine ma le faʻaaogaina o le inisinia o le rerotake (o fualaau mo le togafitiga o le atuatuvale), faatasi ai ma fualaau mo le togafitiga o migraine (sumatriptan, dihydroergotamine), ma analgesics malolosi (pentazocine, pethidine, poo fentocanil) fualaau (dextromethorphan). Sibutramine e le aʻafia ai aʻafiaga o fomaʻi faʻamalosi.

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le sibutramine ma le ethanol (ava malosi), e leai se faateleina i aafiaga le lelei o le ethanol. Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o le ava malosi e matua le o gatasi ma fua faʻatatau taumafa fautuaina i le taimi e fai ai le sibutramine.

Analogs o le fualaau faasaina Reduxin

Faʻatusatusaga o le gaosiga o le mea galue:

I le leai o ni fua faatatau o fualaau faasaina mo le mea galue malosi, e mafai ona e kiliki i luga o sootaga i lalo ifo i faamai lea e fesoasoani mai fualaau talafeagai mai ma vaai i analogues avanoa mo togafitiga faafomaʻi.

O le a le eseesega i le va o le reduxin 10 ma le faʻaitiitia 15 O maʻa malosi ma auala eseese mo le gau o le mamafa o loʻo vave ona maua le malosi. O se fomaʻi lauiloa e pei o Reduxin
O le a le eseesega i le va o le reduxin 10 ma le faʻaititia 15

Faʻapuupuu e uiga i le Maea

- o fualaau faasaina e faaaoga i le togafitiga o le gaʻo. I totonu o le tasi capsule o fualaau faasaina e 10-15 mg o le sibutramine.

Aʻo faʻaaoga vaega faaopoopo:

Reduksin inu sutra ao leʻi oʻo i le taeao poʻo le 'ai faʻatasi i le aso. Ole fua fautuaina ole 10 mg i le aso. Faatasi ai ma le faapalepale lelei, ina ia faateleina le iʻuga, o le a oʻo i le 15 g i le aso. O le umi o togafitiga e mai le 3 masina i le 2 tausaga.

  • Tausaga (tamaitiiti pe matua)
  • Sibutramine Faʻasoleole
  • Tina ma le lactation
  • Toto toto
  • Maʻi mafaufau
  • Taumafa ai le maʻi
  • Loto fatu
  • Faʻamau faʻatau
  • Faʻasaʻo ese le maʻi
  • O le fatu po o le ate
  • Thyrotoxicosis
  • Faʻafitauli leaga.

O aʻafiaga faʻaleagaina o le Redulu o se faʻafitauli o le fatugalemu o le tino o le tino, o le cardiovascular or digestive system. E le gata i lea, a maeʻa ona ave faʻamaonia, e mafai ona atiaʻe faʻamatalaga dermatological, fulafula, susu, galala, vevela ma le afaina i le paʻu.

Faʻapuupuu e uiga i le Xenical

E faʻaaogaina capsules e togafiti ai meaʻai ma faʻamaonia le mamafa. O le vailaau faasaina ua faatonuina foi mo le faateleina o le lamatiaga o le maua o le mamafa i luga o tua o le maʻi suka (ituaiga 2).

O le vailaau faʻonaina e inu i sui o le antidiabetic agent. Mo le lelei o togafitiga, o meaʻai e faʻapipiʻiina ma se taumafa maualalo-kalori.

E tasi le api e aofia ai le 120 mg o le lisi. Povidone, MCC, salt sodium, talc, SLS o loʻo faʻaaogaina e avea ma vaega faaopoopo.

O le gaioiga a le Xenical e faʻavae i luga o le taofiofia o le gaioiga o le enzymes digestive. Ole fua fautuaina o le lisi o le 1 tablet 3 taimi i le aso. O le fualaau faasaina e faia i le taimi o le taumafataga autu. Mo le taimi o togafitiga, e taua le tausisia o meaai maualalo maualalo, lea e maua ai le 30% i gaʻo.

Faʻamatalaga mo le aveina o le Xenical:

  • Cholestasis
  • Orlisat le le faapalepale
  • Le atoatoa le gasegase maʻi.

A maeʻa le aveina o le Xenical, e ono tupu mai ni faʻafitauli leaga i le ituaiga o allergy - fiva fiva, vevela, faʻalavelave anaphylactic, fulafula, paʻu o le paʻu. Mai i meaola oona, o foliga vaaia o le tiga i totonu o le manava, mea e le mautonu ai, afaina. O isi faʻafitauli leaga e aofia ai vaivaiga, alopecia, migraine, maʻi urinary poʻo le manava, ma le popole.

Ina ia iloa po o le fea Redulu poʻo le Xenical e sili atu, e tatau ona faʻatusatusa uma fualaau faʻasaina. O le eseesega muamua i le va o papamaa o mea eseese o loʻo galue malosi.

E matua aʻafia le faiʻai i le faiʻai, ma taofia le fiaai. Ma o le Xenical o loʻo i ai le aʻafiaga o le leiloa o le mamafa, ma le le faatagaina o meaʻai gaʻo e gauai i le tino.

Mafaufau i le fesili pe sili atu ona lelei le Xenical poʻo le Reduine, e tatau ona maitauina o fualaau uma e lua o loʻo i ai se fua faʻatupulaia. O le mea lea, i lalo o se taumafataga ma masani ona faʻaaoga tupe i le vaiaso, o le a alu mai le 0.5 i le 1 kilokalama o le mamafa mamafa.

O le auala e faʻaaoga ai i sauniuniga e toetoe lava tutusa. Ae ui i lea, o aʻafiaga o le itu ma le faʻasao i Reduxine e sili atu le matautia ma eseese nai lo le Xenical. O lea la, o le lisi o igoa e le faʻaaogaina naʻo le tulaga o le le faapalepale i vaega, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o meaʻai ma le faʻamaʻiina o le talo. Ma o le siubtramine e solia i le laʻititi, matua, ma faʻamaʻi o gaʻo, fatu, ate, tino oona, faʻasologa o le hormonal.

O vailaau e eseese i le tau. O le tau o Reduxin e 2600 rubles. O le tau o Xenical e tusa ma le 900 rubles.

O lea la, o lona uiga o le faʻamautuina o le mamafa o loʻo i ai faʻamatalaga tutusa. E tusa ai ma fomaʻi, o fualaau oona e saogalemu tele, ae o le mea e sili ona taua - latou te saofagā i le mamafa o le paʻu.

Ae ui i lea, e fautuaina e fomaʻi le filifilia o le Redulu i tagata e le mananao e fai ni faafitauli ma ogaumu. Ma o le Xenical e sili atu ona fetaui mo i latou e mafai ona gafatia i le taimi o togafitiga e aʻafia ai le faʻalavelave e fesootaʻi ma le faʻamalosi poʻo le manava.

Tuua Lau Faamatalaga