Faʻatauga - faatonuga mo le faʻaaogaina, tuufaatasiga, faʻasalaga, faʻamaoniga, aʻafiaga, faʻatusatusaga ma tau

O le malosi tele o le ava malosi, o le oona i ituaiga eseese o mea oona, o le maʻisuka e faʻaleagaina ai le gasegase o le lipid, ma e faʻaleagaina ai foi le lagona ma le gafatia o gasegase lautele e faʻaliliu atu ai lagona, e mafua ai le faʻaitiitia o le gaioiga o totoga o le tino, faʻapea foʻi ma le faʻavaivaia o le malosi o le tino.

O se taunuuga, o se tagata na te iloa se seti o ni faʻafitauli le lelei, ma le ono mafai ona atiaʻe se faʻateleina mulimuli ane o le tele o faʻamaʻi.

Ina ia aloese mai lenei mea, ua fautuaina e faʻaaoga fualaau faʻapitoa e mafai ona faʻamaonia le tulaga ma faʻaumatia taunuuga o faiga faʻaleagaina. Faatasi ai ma nei vailaau faasaina e aofia ai le Faauluuluga

O le a le faʻamanuiaga?

O le suʻesuʻega o loʻo i totonu o fualaau faʻasaina ma se faʻalavelave lavelave o gaioiga.


O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e fesoasoani i:

  • faaleleia le galue o le ate,
  • faateleina le tetee o le ate i le tino i aafiaga leaga o toxins ma isi mea matautia,
  • le faʻaitiitia o toxins e mafai ona i ai se aʻafiaga leaga i totoga i totonu,
  • faaleleia o le lipid ma le carbohydrate metabolism,
  • faaleleia atili o le faagasologa o le tausisia o fualaau oona,
  • faʻamaʻiina o le cholesterol leaga.

Ole suʻesuʻega e faʻatagaina ai oe e faʻaumatia vave aafiaga leaga o le ava malosi, tolu-party poʻo toxins e gaosia e le tino, ma fesoasoani foi e toe faʻafoʻisia le gaosiga o gaioiga o le tino.

Faiga faʻapolopolo

O le fualaau faasaina o le Berlition e faʻatau atu i foliga o capsules, tablets, ma se fofo fofo. O le fofo mo le faʻafefeteina o loʻo afifiina i ampoules pogisa o le 24 ml.

O katuni taʻitasi e aofia ai le 5 pe 10 metotia. E faʻapea foi i le faʻatau atu o se vaifofo o le 12 ml, tuʻu i ni pupuuli pogisa, 5, 10 poʻo le 20 fasipepa i totonu o se pusa kata.

Faʻamatalaga faʻasolo faʻamatalaga

Ole suega, o loʻo maua i le pepa o loʻo faʻapipiʻiina, ua faʻapipiʻiina i le 10-penefiti palasitika. O pusa pepa uma e aofia ai le 30 papa (3 ipu i pusa taʻitasi).

Gelatin capsules o se isi ituaiga o faʻatauga o fualaau faasaina. I lenei tulaga, o loʻo matou talanoa e uiga i capitales gelatin, faʻapipiʻiina i le paʻu o 15 fasi vaega. O katuni taʻitasi e aofia ai le 1 poʻo le 2 papatusi faʻatasi ma capsules.

O le faʻatupulaia ma le tuufaatasiga o le vailaʻau e faalagolago i lona tulaga o le faʻasaʻolotoina ma le faʻaogaina o le mea autu.

I le 1 ampoule, faʻalagolago i le filifiliga faasaoloto, e aofia ai le 300 poʻo le 600 IU o le gaioiolate, lea e avea o se mea autu, faʻapea foʻi mea faʻaopoopo.

E tusa ai ma le capilles capsules, e mafai foi ona aofia ai le 300 poʻo le 600 mg o le thioctic acid, faʻapea foi ma mea masani e tasi e pei o le fofo o le fofo.

Naʻo le tulaga lenei, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina o le a faaopoopoina foi i se mea e pei o le sorbitol. 1 papalama e aofia ai le 300 mg o le thioctic acid, faapea foi ma se seti o mea faaopoopo faaopoopo, e aofia ai le monohydrate.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...

O loʻo i ai se numera tele o tuʻutuʻuga ma suʻesuʻega lea e matua manaʻomia ai le faʻaaogaina o le Feagaiga. E aofia ai:

  • maʻisuka neuropathy (o le solia lea o le galuega ma le lagona o aʻafiaga o le gataifale, e tupu ona o le faaleagaina o le tino e le glucose),
  • eseese filifiliga mo le hepatitis
  • faʻamaʻi po o maʻi o le ate,
  • oona o soʻo se ituaiga (o lenei mea e aofia ai vailaʻau oona ma masima mamafa),
  • atherosclerosis (e tupu mai i tagata ua leva ona aʻafia),
  • cirrhosis o le ate
  • neuropathy o le ava malosi (afaina i le gaioiga o neura lautele ona o le faaleagaina o mea inu ava).

O le filifiliga o fualaau faasaina e tatau ona faia e le fomaʻi aoga. E tusa lava pe e te iloa au togafitiga, e le tatau ona e mafaufau ia te oe lava ma ia e faia na o oe lava.

O tofiga faʻapitoa o le a fesoasoani e aloese mai aʻafiaga o le itu ma maua ai le maualuga o le aoga ile togafitiga.


O le ituaiga o fualaau faasaina, o le malosi ma le umi o le pulega e tatau ona fuafuaina e le fomaʻi, e faavae i luga o le tulaga o le maʻi, o ana suesuega ma taunuuga o suega suʻesuʻe.

O vailaʻau (papa poʻo capsules mo infusion) e faʻaaogaina o se vailaau tuʻufaʻatasi mo le inu ava malosi poʻo le neuropathy o le maʻisuka.

I isi mataupu uma ile falemaʻi, o le faʻaaogaina o le siaki faʻatasi ma isi vailaʻau e manaʻomia. A leai, o le a le aumaia e le meafaigaluega le mea e manaʻomia. Mo togafitiga o le neuropathy, ave le 2 papafa 1 taimi i le aso.

O le fualaau o le fualaau faasaina e ave i le taeao, 30 minute aʻo le i faia le taumafataga, e aunoa ma le inu ma inu ma le lava le vai. O le umi o le taimi o le tagofia o le vailaʻau e faʻalagolago i le malosi o faʻamaoniga, faʻapea foʻi ma le saoasaoa o le toe faʻaleleia. I le averesi, o lenei vaitaimi e mai i le 2 i le 4 vaiaso.


Afai e manaʻomia le puipuia mai le toe foʻi, o le faʻaaogaina o se vailaʻau o le 1 laulau i le aso e faatagaina. I le aofaiga lava e tasi e faʻaaogaina ina ia mafai ai ona faatea ese le inupia.

Faʻatasi ai ma se faʻamatalaga faʻapitoa poʻo se laʻititi laʻititi o se faʻasolosolo o maʻi (kuluma), o le a latou maua ai se aafiaga sili atu.

O le faʻamaunuʻu o le vailaau faʻasaina e faia i le tulaga o le manaʻoga e faʻamalo ese ni faʻaʻailoga matuia, faʻapea foi i mataupu e le mafai ai e le tagata maʻi ona ave ni laupepa poʻo ni capsules. O loʻo faʻatulagaina taʻitasi taʻitasi.

O le faʻaaogaina o le intramuscular o le Berlition e faʻatagaina (2 ml o le mamafa mo 1 inisi). O lona uiga, mo le faʻaofiina o le 1 amipoule, e tatau ona e faia le 6 inisiua i vaega eseese o le maso.

Le fualaau faasaina ma le faaaogaina

E faʻatatau i le fua o le vaega galue, e mafai ona faʻamaonia le fualaau faasaina "Berlition 300" poʻo le "Berlition 600". O le pepa muamua e aofia ai le 300 mg o mea gaʻo, ma le lona lua - 600 mg. O lona faʻaauau pea e tutusa ma e 25 mg / ml. Mo lenei mafuaaga, o lenei vailaʻau i le ituaiga o fofo o loʻo maua i le volumes 12 ml ma le 24 ml. O pusa ma capsules e mafai ona i ai se eseesega o fuataga ma le numera o fasipepa o loʻo i ai i totonu o le afifi. O mea masani i ituaiga uma lava o le vaega e tasi o loʻo galue.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le vaega malosi o le tuufaatasiga o le alpha lipoic acid (thioctic, lipoic, vitamini N), o se vailaʻau e pei o le vaitamini. E tāua tele le faʻamaʻi faʻamaʻi o le alpha-keto. O pepa faʻasalalauga taʻitasi e iai ana lava vaega o ausilali. O le tuufaatasiga o loʻo faʻamatalaina atili i le laulau:

Fua o le gaioiga gaosi - gaioio gaioio

Manatu faʻaaogaina mo le laʻau

300 mg poo le 600 mg

Ethylene diamine, propylene glycol, vai tui.

O se fofo manino i se lanu lanumeamata lanumeamata, 5, 10 po o le 20 ampoules, faʻatau atu i pepa pepa (300 mg), poʻo le 5 ampoules, tuʻuina i paʻu palasitika.

300 mg poo le 600 mg

Titanium dioxide, gaʻo mausali, solution ole sorbitol, gelatin, glycerin, triglycerides, mamanu, filifili triglycerides.

Malosiaga i totonu o se atigi gelatin vaivai, afifi i paʻu.

Povidone, lactose monohydrate, colloidal carbon dioxide, MCC, sukascarmellose sodium, magnesium stearate.

Lata faataamilo, samasama samasama, ata vali ata, biconvex, lamatia i le tasi itu, ma se fatu laau, le mafolafola i luga o le vaega.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Ole faʻaitiitia ole kullukose ole plasma, faʻaititia le ao ole glycogen pesi, faʻaleleia microcirculation, fesoasoani e foia le faʻamalosia o le insulin. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e gaosia ai le gaʻo ma le lipid, e faaosofia ai le metabolism o le cholesterol. O le thioctic acid o se antioxidant lea e fusifusia ai radical free ma le coenzyme o le decarboxylation o alpha-keto acids. Na ia faia foi taga nei:

  • faaitiitia le faaputuputuina o le polyol metabolites, lea e le afaina, lea e faaitiitia ai le fula o le tino atuatuvale,
  • faʻalauteleina le faʻasolosolo faʻapitoa o le glutathione,
  • auai i le gaʻo gaʻo, fesoasoani e faʻateleina le biosynthesis o phospholipids ma toe faʻafouina le faʻaleagaina o fausaga o siama,
  • e faʻaitiitia ai aʻafiaga o ava malosi e pei o acetaldehyde ma pyruvic acid,
  • faʻaitiitia le hypoxia ma le atemosia,
  • faamalūlūina le faʻaleagaina, faʻalavelave, tiga ma le mu i pito.

O le faagasologa o le faʻaaogaina mai le gastrointestinal tract o le alpha-lipoic acid pe a maeʻa le faʻafofoga tautala e vave tele. Le faʻaitiitia o le faʻasaulalo e faʻaitiitia i mea taumafa e faʻaaogaina tutusa. O le maualuga maualuga o le faʻamoemoe e maua i le 25-60 minute, faatasi ai ma le faʻatonuina o le tino - i le 10-11 minute. O le bioavailability o le vaega galue e tusa ma le 30%. Alpha lipoic acid o loo faamatalaina i se aafiaga "muamua" i le ate. O le faʻamavaeina o oloa gaosia i le gataifale e maua mai i le faʻasalaga ma le faʻamaʻiina o le filifili o le itu. I le 80-90% o le suauu o le metabolites e faia e fatugaʻo. O le afa-ola e faʻaleagaina e 25 minute.

Tosiga ma le pulega

O ituaiga uma o le faʻasalaga e iai ona lava faʻatonuga ma metotia. O laupepa ma capsules ua faʻaalia mo le faʻaaogā faʻamataʻu. O se fofo o le tui mo le sauniuniga o mea faʻaleagaina e faʻaaogaina mo le faʻaogaina o le faʻaaogaina o otaota. O le umi o le faagasologa o togafitiga o le tautala ma le faʻasolosolo e fuafuaina e le fomaʻi aoga. Na ia filifili i le manaʻoga mo le toe togafitiga.

Fualaau pipi

O le vailaau faʻasaina i le ituaiga o laupepa e faʻaalia i le tautala atoa. E sili atu le faia o lenei mea i le taeao ao leʻi oʻo i le taeao, talu ai o le 'ai e aʻafia ai le faʻaaogaina o le vaega galue. Mo se aso e tatau ona e ave 600 mg i le taimi, ie. 2 pusa i le taimi e tasi. O le umi o le vasega o loʻo faʻatulagaina i le amanaʻia o le maʻi ma le faʻamaoniga. O laulau e masani ona faʻaaogaina e togafitia ai le atherosclerosis, faʻamaʻi ma le maʻi o le ate. O loʻo faʻatulagaina le faʻamoemoe e amanaʻia le faʻamaʻi:

  • i togafitiga o le polyneuropathy o le maʻisuka - 600 mg i le aso (o lona uiga o le 2 maa i le taimi),
  • i togafitiga o maʻi o le ate - 600-1200 mg (2-4 papa) i aso uma.

Faʻamatalaga ampoules

O se vaifofo ua saunia mai le fualaau faasaina i ampoules mo le faamoemoe o le puleaina o mea inu e ala i le afu (droppers). Faʻatasi ma se faʻamatalaga o le thioctic acid o le 300 mg ma le 600 mg e faʻaogaina e tusa ai ma faatonuga tutusa. O le faʻaaogaina o fualaau oona o se gaioiga vave. O lenei metotia o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua faʻaalia mo faʻamaʻi ogaoga o le falemaʻi.

Ina ia saunia le oloa, e 1 le ampoule o le 12 ml po o le 24 ml e faʻamaluina i le 250 ml o le saline. Le polokalame o lona faaaogaina i le togafitiga o neuropathy:

  • 1 taimi i aso uma mo le 2-4 vaiaso, e tuʻuina ai droppers i le 300 mg poo le 600 mg o le gaioiokawa,
  • ona latou fesuiaʻi lea i se vailaau tausiga ma ave le 300 mg i le aso.

E tatau ona saunia le faʻamalosaga mo infusions i le taimi lava lea aʻo le i faia le taualumaga. O le mafuaaga o le vave ona leiloa ona meatotino. A maeʻa tapenapenaga, e tatau ona puipuia le fofo mai le susulu o le la ona o lona gaioiga. Ina ia faia lenei mea, o le atigipusa o loo i ai le afifiina i se pepa lapoa mamafa poo se pepa. O le concentrated concentrate e teuina mo le sili atu ma le 6 itula, pe a fai e i ai i se nofoaga e le mafai ona susulu i le la.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o capsule e tutusa ma papa. E faia faʻatalanoa e aunoa ma le faʻamalo pe malepe. O aso uma e 600 mg, o lona uiga. 1 capsule E tatau ona faʻaaogaina ma le lava vai inu. E sili atu le faia o lenei mea i le taeao i le afa afa itula ao lei 'ai. Afai o le fua o le vaega galue o capsules e 300 mg, ona i ai lea i le taimi e tatau ona e aveina 2 fasi vaega i le taimi e tasi.

Faatonuga faapitoa

I le laasaga muamua o togafitiga, o maʻi e maua i le maʻisuka e tatau ona pulea le kulūkose maualuga 1-3 taimi i le aso. Afai ole faʻaititia o le suka i le limite pito i lalo, e tatau ona faaitiitia le fua o le soona inu o le hypoglycemic poo le inisalini. Afai ei ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi i le foliga o le sasaina poʻo le malaise ma le faʻaofiina o le fofo, e tatau ona vave taofi le faʻatinoga. O le vave faʻavaveina o fua e mafua ai se lagona o le vaivai i le ulu, le mautonu, faaluaina vaaiga. E le manaʻomia le faalēaogāina o le fualaau faasaina, o nei faailoga e mou atu i latou lava.

I le taimi o le maitaga

O fafine maʻitaga ma faʻamaonia e le o togafitiga i lenei fualaau faasaina. O le mafuaʻaga o le leai o se faʻalavelave faʻapitoa i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le vaega tutusa o tagata gasegase. O le maʻitaga ma le lactation o faʻamavaega tuusaʻo mo le faʻaaogaina. Afai ei ai se manaʻoga e faʻaaogaina le vasega i le taimi o le susu, e tatau ona faʻavevesi mo le taimi atoa o togafitiga.

I le tamaitiiti

O le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i tagata e leʻi oʻo atu i le 18 tausaga le matua o se faʻamavaega tuusaʻo. O le mafuaʻaga e tutusa ma le tulaga o le maʻitaga ma le lactating women. O loʻo taoto i le le lava o faʻamatalaga saogalemu i luga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ao laʻititi. Afai e talafeagai, o le faʻaaogaina o lea vailaau e suia i se isi vailaʻau e saogalemu mo tamaiti.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le vafealoai o vailaʻau o le thioctic acid o loo matauina e faatatau i complexes metal complexes, o le mea lea, o le aoga o sauniuniga e aofia ai, mo se faataitaiga, Cisplatin, ua faaitiitia. Mo le mafuaaga lava e tasi, pe a uma ona le fautuaina e ave vailaau oloʻo iai le magnesium, calcium, uʻamea. A le o lea, o le a latou faʻaitiitia. E sili ona lelei le suʻega i le taeao, ma sauniuniga ma ni uʻamea - pe a uma le aoauli po o le afiafi. O le mea lava e tasi e faia i oloa gaosi susu o loʻo i ai le tele o le calcium. Isi fegalegaleaiga:

  • o le concentrate e le ogatasi ma fofo o Ringer, dextrose, glucose, fructose ona o le fausiaina o le suka e leai ni suauu suamalie ma i latou,
  • e le faʻaaogaina i ni fofo e fegalegaleai ai ma alavai vaʻavaʻaʻi poʻo le faʻavae-vaega,
  • alpha-lipoic acids e faʻaleleia ai le gaioiga o le inisalini ma vailaʻau o le hypoglycemic, o le mafuaʻaga lea e tatau ona faʻaitiitia ai a latou gaʻo.

Ava malosi

I le taimi o togafitiga faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona lafoai le faʻaaogaina o le ava, e le fetaui ma le tasi. O le inu malosi o le ava e faʻaititia ai le aoga o le fualaau faasaina. Afai e te tago i se fualaau tele o le vailaʻau ma le ava malosi i le taimi lava e tasi, o le taunuuga e mafai ona avea ma mea oona malosi o le tino. O lenei tulaga e matautia i le tulaga matautia o le oti.

Faʻaiʻuga

Faʻafoʻi aʻafiaga o aʻafiaga e mafai ona faʻaalia mo ituaiga uma o faʻamalolo, ma nisi ituaiga o fualaau faasaina. O faʻamatalaga nei o loʻo aofia ai i le lisi o tali le lelei lautele:

  • se suiga pe solia le tofo,
  • hypoglycemia ma le faʻalauteleina o le mafaufau, o le fofo, o le vevela, o le ulu,
  • allergy i le foliga o le paʻu o le paʻu, faʻalavelave anaphylactic, urticaria rash (urticaria),
  • faʻaitiitia i le glucose plasma ona o le vaivai o le absorption.

Matua matua

O le faʻaofiina o le vailaau faʻasaina e ala i le faʻafefeteina o le faʻaaogaina lea o le masini vai, o lona uiga o lenei auala e taua o le parenteral. O aʻafiaga e aʻafia ai i lenei auala e le aʻafia ai le gastrointestinal tract. Taulaʻau faʻatasi ai ma le faʻamalosi i nisi o gasegase e mafua ai:

  • purpura
  • faigata le manava
  • faʻateleina le mamafa o tui,
  • gaogao
  • diplopia
  • susunuina o lagona i le vaega o le tui,
  • thrombocytopathy.

O le malosi ma le tuufaatasiga o le vasega

Lipoic acid (alpha lipoic acids, acid thioctic acid, vitamin N) o se paʻu lanu samasama lanu samasama lea e i ai se oona oona ma se manogi faapitoa. O lenei elemene e ulufale i totonu o le tino pe a faʻamaunuʻu nisi o meaai. E tele le vaitamini N o loʻo maua i le fefete, musigot, pipi, faʻi, legumes, kāloti, ma vine groats.

Sa suesue e saienitisi i le seneturi lona lua ia meatotino o le lipoic acid ma na latou maua ai le faaiuga e faapea o le vailaau o loo i ai se antioxyidants, hypoglycemic ma le hepatoprotective. I le taimi nei, o le thioctic acid e masani ona faʻaaoga i totonu o le falemaʻi.

O le suʻesuʻeina o se tasi lea o sauniuniga e sili ona lauiloa e faʻavae i le vitamini N. O le vaifofo ma pepa o loʻo i ai le mea taua e tasi. I le auala, i le fofo ma i totonu o fualaʻau atonu e aofia ai le 300 poʻo le 600 mg o le vaega galue.

  • E i ai sona aafiaga inisalini. I upu faigofie, o le vaega e maualalo ai le toto suka, o le mea lea e masani ona faatonuina le palakalafa i le maʻisuka ma faʻamaʻi faʻamaʻi o le tino o le hepatobiliary.
  • Faʻamaʻosaʻo faiga faʻavae. E maitauina o le vitamini N o loʻo i ai sona aafiaga lelei i gaʻo, protein ma le gaʻo gaʻo.
  • Faʻaleleia le gaoioiga o enzymes o le ate.
  • E taofi le mumū i totonu o le ate, gall vladder, pelelele.
  • Faʻasolosolo le gaosiga o le talo, phospholipids ma faʻamalosi e manaʻomia e faatumauina ai le masani o le tino.
  • E i ai lona aʻafiaga. O le lipipolo Lipoic e fegalegaleai ma faʻamalolo saoloto, faʻaitiitia ai o latou aʻafiaga i luga ole tino o le ate ma isi totoga o totonu.
  • Faʻaitiitia le aʻafiaga o le ava malosi le pala o oloa, metabolites ma fualaau oona.
  • Faaitiitia le faaputuputuina o le polyol metabolites, ona o le faaitiitia o le maualuga o le fula o le neura.
  • Faʻamaʻosaʻoina le amio pulea o aʻafiaga o le nasu ma le malosi o le metabolism i lona atoaga.
  • Faʻaitiitia le ogaoga o le siama ma le hypoxia.
  • Faʻaauau le puipuiga o le tino.
  • Faʻaauau le masani o lauroid function. E i ai le faʻamaoniga o le thioctic acid e oʻo lava i le puipuia o le tupu o le iodine deficiency goiter.
  • E taofia ai le afaina o gaʻo o le hepatocytes, faʻavaveina ai faiga faʻafouina o le paveryma, e faʻaitiitia ai le saturation o le talo ma le cholesterol, ma puipuia ai le fausia o maʻa i totonu o le vevela.

Faʻasalaga

I le tulaga o le maualuga o le alifa-lipoic acid, ua aliali mai le afu, liliu atu i le vomiting ma le ulu. Faʻateleina le tele o le fualaau o le fualaau faasaina:

  • mafaufauga mafaufau,
  • le taofia o le gaʻo o le ponaivi,
  • hypoglycemia e oʻo ai
  • le lava lelei o le tele o faigamalo o le tino,
  • DIC
  • matala le malamalama
  • siama
  • lapisi o le tino maso o le skele,
  • gasegase o le vai-base ma le acidosis lactic.

Afai e sili atu i le 80 mg o le thioctic acid i le 1 kilokalama o le mamafa o le tagata, e mafai e le fomaʻi ona masalomia ona aʻafiaga. O nei tagata gasegase e manaʻomia vave le falemaʻi ile maʻi. O loʻo ia faia ni faʻalavelave e puipuia ai le faʻamaʻi faʻafuaseʻi. O le muamua faamamaina tatau o le gastrointestinal tract ma le faʻaaogaina o sorbents. O faʻamafanafanaga lautele, faʻamaʻi lactic acid ma isi aʻafiaga o se faʻalavelave maualuga e lamatia ai le soifua o le tagata maʻi e manaʻomia togafitiga i le potu maʻi tigaina. O le siama ma le hemoperfusion e le aoga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Mafaufau i tulaga o mataupu Berlition 300 ma Berlition 600 papalama ua faatonuina. I le auala, o faailoga mo le fofo o le igoa lava e tutusa.

O faʻamatalaga aloaia e faʻapea o faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o le ava malosi ma le maʻisuka neuropathy. Ae, e tusa ai ma tagata atamamai, e tele atu faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. O le mea lea, e fautuaina e faʻaaoga tupe mo maʻi faʻasolosolo o le hepatobiliary system.

E aofia ai le hepatitis tumau o faʻavae eseese, o le faamasefesa mama, cirrhosis, fibrosis, cholecystitis, e le o se galuega faʻafuaseʻi, o le dyskinesia o le biliary. E mafai ona faʻaaogā le suʻesuʻega e puipuia ai le faʻaleagaina o le ate ma le faʻaʻumiʻumi o le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi faʻamaʻi poʻo le ava malosi.

O isi vailaʻau e faʻaaogaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa:

  1. Atherosclerosis o le mafaufau, fatu, ate ate.
  2. Vaivai.
  3. Faʻailoga o le Asthenovegetative.
  4. Ituaiga 2 maʻisuka.
  5. Mafuaaga.
  6. O le gasegase o le myocardial.
  7. Musika le degeneration.
  8. Faʻaaogaina o faʻavae eseese.

Seʻi o tatou talanoa e uiga i le faʻatulagaina o fua. Afai o loʻo faʻatulagaina le maʻi, ona lava lea e ia le 300-600 mg i le aso. E mafai ona e inuina le fualaau oona i le taimi pe a maeʻa se taumafataga. O le umi ole togafitiga e filifilia taitoatasi. I le averesi, o le vasega e tumau i le 2-4 vaiaso, a maeʻa ona faia lea o se malologa, ma afai e tatau ai, toe faʻaleleia togafitiga.

O le faʻaaogaina o le fofo e faʻaaoga eseese. Muamua e tatau ona e faʻafefiloi mea o loʻo i totonu o le ampoule (300-600 mg) ma le 0.9% sodium chloride. Ona maua ai lea o le fualaau faasaina i se auala vavalalata (e ala i se paluga). E le o faʻatinoina iniseti faʻamalosi.

E fautuaina le faʻaaogaina o le Berlition mo 2-3 vaiaso, mulimuli ane e mafai ona e fesuiaʻi i papafaʻai o le igoa lava e tasi ma faʻaauau pea togafitiga togafitiga.

Fautuaga lautele


E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le ava malosi. Ole ava ole Ethyl ole a faʻavaivaia le aʻafiaga ole fualaau faasaina.

I le tulaga o le tuufaatasiga o tui tele o le ava malosi ma fualaau, o le a mafai ona tupu se taunuuga oti.

Afai e maʻi le tagata maʻi i le maʻisuka, o le faia o le suʻesuʻega e manaʻomia ai le mataʻituina le maualuga o le kulukose i le toto mai le 1 i le 3 taimi i le aso. Afai o lenei faailo e oʻo atu i le tapulaa aupito maualalo, e fautuaina e faʻaititia le fua o inisalini poʻo vailaʻau o le hypoglycemic e faʻaaogaina.

Afai e maua e le tagata maʻi le vevela, o le mumu o le paʻu ma isi faailoilo o se mea e oso ai le tino pe a tui le vaifofo i totonu o se kululu, vave ona teena le faʻaaogaina o vailaau ma lona sui i se mea tutusa. .

O nei aʻafiaga, e pei o se tulafono, pasi ane na oi latou toetoe lava ina ua maeʻa le faalēaogāina o fualaau faasaina.

Afai o loʻo e suʻeina le vasega, e tatau ona e faʻaeteete aʻo e tietie taavale, faʻapea foʻi ma le taimi e fai ai galuega e manaʻomia ai le tele o le gauai ma le saoasaoa o le tali atu i le mafaufau.

Contraindications

300 mg thioctic acid o loo i ai le lactose, o lea e le tatau ai ona ave e tagata e maua ai le suka faaseseina. Faʻailoga lautele mo ituaiga uma o faʻamalologa:

  • itiiti ifo i le 18 tausaga
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau,
  • maʻitaga
  • lactation period.

Vitio aoga

I le faʻaaogaina o le acel-lipoic acid mo le maʻisuka i le vitio:

Ina ia mafai e le fualaau faasaina ona maua le aofaʻiga maualuga ma e le mafua ai ni aʻafiaga, e le fautuaina e fuafua tutoatasi lona tulaga ma le umi o le faʻaaogaina. O manatu lisi e tatau ona fuafuaina e le fomaʻi aoga.

Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

O ituaiga taitasi o le faʻamalolo o le vailaau faʻasaina e tuʻuina atu i le fale talavai pe afai ei ai se faʻasologa mai le fomaʻi. E tatau ona teu malu i totonu o le afifiina, tuu i se nofoaga e puipuia mai le la. O le maualuga o le vevela o le temperature e 25 tikeri. E tutusa lava mea mo capsules ma fualaau. O le ola ola o le fualaau faasaina e 3 tausaga.

O le vailaʻau Faʻauluuluga o loʻo i ai le tele o analogues. E vaevaeina i ni vaega se lua. Muamua e aofia ai upu tutusa e aofia ai le alpha lipoic acid. O le vaega lona lua e aofia ai fualaau faasaina ma le tutusa o togafitiga faʻamaʻi, ae o isi vaega e aʻafia ai. I le tulaga lautele, o mea nei o loʻo taʻua i lalo i le maʻa ma le fofo e iloagofie ai:

  1. O le tolu. E fai foi ma sui o maʻa ma mafaufau. O le vailaau oona o se vailaʻau faʻamaʻi e faʻavae i le alpha lipoic acid. Faʻaaliga mo lona faʻaaogaina o le polyneuropathy o le maʻisuka.
  2. Solcoseryl. E maua i foliga o suauʻu, gel mata, tiʻeli, tui. O ia mea uma e faʻavae i luga o se toto e leai sona toto e maua mai ai laʻau o susu. O le lisi o faʻamatalaga e sili atu le lautele nai lo Berlition.
  3. Oktolipen. O le faavae e aofia ai foi le gaioiopi. E i ai foi le ituaiga lava e tasi o le faasaolotoina: matala ma fualaau. Faatasi ai ma faailoga mo le faʻaaogaina o le Oktolipen, inisua, palepo poisoning, hyperlipidemia, faʻamaʻi pipisi o le hepatitis, o le degeneration gaʻo ma le cirrhosis o le ate, o le hepatitis A e iloga.
  4. Dalargin. O le elemene galue o le vailaʻau o le igoa e tasi. O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le tulaga o se vaifofo mo le puleaina o le vailaau faʻasaina ma le paʻu faʻamalosi. Faʻaaogaina o se vaega o le togafitiga o le ava malosi.
  5. Heptral. E i ai sona aafiaga faʻafouina i luga o soso o le ate. O loʻo i ai se gaioiga ese ma se mea e fai, ae faigofie lava ona suitulaga i oloa gaosiolosi gaʻo.

Tauiliiliga o Tau

E mafai ona e faʻatau le vailaʻau i se falemaʻi masani poʻo luga ole luga ole initaneti. A e faʻatau, e tatau ona e gauai atu i le aso o le gaosiga ma le maeʻa aso. O le tau o le fualaau faasaina e le gata i luga o tafatafa o se vailaau faapitoa, ae faapea foi i luga o le fua o le vaega galue ma le numera o ampoules po o fualaau i totonu o le afifi. Faataʻitaʻiga o tau o loʻo faʻaalia i le laulau:

Pharmacological property of Berlition

Alpha-lipoic (aka thioctic) acid, o se vailaau oona e masani ona aʻafia i le vaega o vitamini fua, o loʻo faʻaaogaina o se vaega taua i sauniuniga. O le faiga o lona aafiaga i le tino ua faaititia i le faataunuuina o se numera o galuega autu o le physiological:

  • Muamua, o le alpha-lipoic acid, o se vaega o le Berlition, o loo i ai se aafiaga mamana malosi, lea e faaalia i le puipuia o le tino o le tino mai le faaleagaina o le peroxide, faaitiitia ai le lamatiaga o faamai e mafua mai i le malosi o aʻafiaga o le saolotoga, faapea foi ma le faaitiitia o le faasologa o le soifua matua,
  • Lona lua, o le aluma lipoic acid e galue e avea o se tagata e aofia ai i le mitochondrial metabolism,
  • Lona tolu, e mafai ona aʻafia ai le gaioiga o le inisalini. I tagata e maua i le maʻisuka, o le faʻamaʻaloga o le oxidative (o le gaioiga o le faaleagaina o le tino ona o le faʻamaʻiina), lea e masani ona faʻaalia, e mafai ona faʻaosoosoina ai le atinaʻeina o le tele o faʻafitauli, e aofia ai le faʻamalosia o le inisalini, polyneuropathy, patini patini, ma isi. Ma o le faʻaaogaina o le acid alpha-lipoic e faʻaleleia ai le tulaga o tagata gasegase, ei ai le aoga aoga i le gasegase o faʻamaʻi e fesootaʻi ma le osofaʻiga o faʻamalolo saoloto, faʻavaivaia le faʻaalia o faʻafitauli i le taimi nei ma taofia ai le atinaʻeina o mea fou. A o ave le kulifa alpha-lipoic i tagata mamaʻi, o le faʻaitiitia o le faʻamalosia o le inisalini ma se faʻaleleia atili o le faʻaaogaina o le kulukose i suka o le tino e lauiloa.

E le gata i lea, o le gaioiga o le gaioiga galue o le Berlition e faʻamoemoe i le faʻaleleia o le tulaga o le faʻaogaina o neura lautele ma le faʻamaoniaina o le galuega o le ate.

Faʻamatalaga ma analogues o le Palola

I le faʻamasinoina e le tagata maʻi, o le a fesoasoani tele i le faʻafefeina o faʻamaʻi o le hepatobiliary system. E leai lava se faitioga e uiga i aʻafiaga, o lona uiga, e masani lava ona faʻafefeteina le hepatoprotector.

Fomaʻi e tautala e uiga i le suʻesuʻeina i se auala lelei foi. Fomaʻi fautuaina le togafitia o faʻamaʻi o le ate faatasi ai ma le tele o le hepatoprotectors. O le paluga e faʻafeiloaʻi lelei ma le acids ursodeoxycholic, phospholipids taua, supplements dietary, hepatoprotectors o meaola manu. Faʻataʻitaʻi e fomaʻi le mea moni e amata ona vave faʻavavevave faʻatasi ma fualaau faʻasaina. E le gata i lea, o le lelei o le faapalepale lelei ma se numera itiiti o le faʻasaʻo.

O tala sili ona lelei o fualaau faasaina ua iloiloina i le laulau.

Tuua Lau Faamatalaga