Pharmacist Online

I lo tatou taimi, o le maʻisuka ua avea ma faʻafitauli faʻafuaseʻi mo tagata uma. I le taimi lava e tasi, 90% o maʻisuka uma e maua mai le ituaiga faʻamaʻi lona lua.

O le mea moni, o le glycidone e ave e tagata gasegase ia o latou gaioiga faaletino ma se taumafataga talafeagai e le mafai ona faʻaititia le kulūkose i mea masani masani.

Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau oona o loʻo aofia ai lenei vailaʻau galue, o lona faʻamaʻiina, aafiaga o le itu ma faʻamatalaga e uiga i analogues e tatau ona suʻesuʻeina.

Tulaga lautele o le vailaʻau

Glycvidone o se paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe. E le mafai ona solo i le vai, e masani lava e le teteʻa i le ava malosi. O fualaau faasaina ei ai lona aafiaga o le hypoglycemic. Ona o le mea moni o le maʻi suka o le ituaiga lona lua e mafua ona o le solia o le lagona o le tino o le tino i le suka-lowering hormone - insulin, o le vailaʻau faʻamalosi malosi e aʻafia ai le pancreas ma le faʻaleleia i totonu o tisipati.

O le masini o lana gaioiga e faʻatatau i le faaosofiaina o peta beta e maua ai le inisalini, faʻaitiitia o le maualuga o le glucagon, ma le faateleina o le aofaʻi o faʻamatalaga o hormone.

I se tagata maʻi na tago i le fualaau faasaina, i le mavae ai o le 1-1.5 itula, o le faaitiitia o le suka o le mea o loʻo gaosia, o le a sili ona maualuga pe a uma 2-3 itula ma e pe a ma le 8 itula. O le vailaau e vave ona gauai i le gastrointestinal tract. O lona faanatinati e tupu mai i le manava (faatasi ai ma feces ma talo), faapea foi ma fatugaʻo.

Glycvidone ua faʻamatalaina i tagata e sili atu i le 45 tausaga, pe a le lelei le taumafa ma le faʻamalositino e le aumaia ai le manaʻoga ma o loʻo i ai pea le faateleina o le toto suka.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Aʻo leʻi faʻaaogaina Glycvidon, e tatau i le maʻisuka ona faʻatalanoa lana fomaʻi e faʻamaonia le ala saʻo o togafitiga ma togafitiga, ia mafaufau i uiga o le tagata maʻi. Ina ia aloese mai ni mea le lelei, e tatau ona suʻesuʻeina faatonuga mo le faʻaaogaina.

I Glyurenorm, o le glycidone o le vaega autū lea e i ai sona aafiaga o le hypoglycemic. Maua i foliga o paʻepaʻe paʻepaʻe. O le vailaau e faʻaalia i le tautala aʻo 'ai. O le fua muamua o le 0.5 ipu (15 mg) i le taimi o le taeao. Ina ia ausia le sili ona lelei, e mafai ona faateleina le fualaau i le 4 papa (120 mg) i le aso. I lenei tulaga, o le faateleina o le fua faatatau i luga o le 120 mg e le taitai atu ai i le faateleina o le gaioiga.

I le taimi o le fesuiaiga mai se isi vailaʻau o le suka, o le mea muamua e tatau ona laʻititi (15-30 mg).

Taofi ese mai le fanau laiti, i se nofoaga matutu ma le vevela e le silia ma le 25C. I le afifiina o le fualaau faasaina e tatau ona faailoa mai le aso e muta ai, lea e masani ona 5 tausaga.

I le maeʻa ai o lenei fuaitau, o le faaaogaina o pills e matua faʻasaina.

Contraindications ma aʻafiaga leaga

O le vailaau a le tagata lava ia i lenei vailaau e matua le manaomia. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua faasaina i ia tulaga:

  1. Tusa 1 le maʻisuka maʻi (foliga o le insulin).
  2. Le faʻapalepale i vaega (aemaise lava, i mea e maua mai sulfonamides ma sulfonylureas).
  3. Maʻisuka o le suka (hypoglycemia ma le ketoneemia).
  4. Le vaitaimi ao lei faia le taotoga.
  5. Maʻi faʻamaʻi.
  6. Muamua.
  7. Toto
  8. Lactation period.

I nisi tulaga e le masani ai, o foliga vaaia o nisi o mea leaga e pei o le hypoglycemia, allergies (paʻu o le paʻu, urticaria, maʻi Stevens-Johnson), o le suiga o le toto, o le soliga o faiga o fualaau (manava, gaioiga, vomiting). A oʻo mai ia faʻaaliga, atonu e te manaʻomia e sui le togafitiga i se isi mea tutusa.

I lenei tulaga, e tatau ona totogi le tausiga faʻapitoa i tagata gasegase e le atoatoa le toilalo. Ole vailaʻau e tatau ona faia ile vaavaaiga malosi a le fomaʻi.

O le faʻaaogaina o isi fualaau, e pei o le sympathomimetics, hormones thyroid, faʻamataʻu tautala, chlorpromazine, sympathomimetics, ma vailaʻau faʻasaina oona e mafai ona faʻavaivaia le aʻafiaga o Glycvidone.

I le tulaga o le maualuga o le fualaau faasaina, o faailoga e tutusa ma aʻafiaga e ono aliali mai. Ina ia faʻamautinoaina le suka, e manaʻomia vave ona ulufale i totonu o le kulukose i totonu poʻo le totonugalemu.

Faʻamatalaga, tau ma mea faʻalogo

I le taimi o togafitiga, e tele gasegase e matauina se aafiaga lelei mai le faʻaaogaina o Glycvidon o loʻo i totonu o le vailaʻau o Glyurenorm. O faʻatalanoaga a tagata o loʻo faʻaalia foi le tausisia o nei fautuaga:

I le vaitau o le ave o vailaʻau, e le tatau ona galo i se tasi mea taumafa ma gaoioiga i fafo. O le le lelei o le taumafa po o le le aoga o le fualaau faasaina na mafua ai le faaitiitia vave o le suka i nisi o gasegase. O le mea lea, o le usitai i tulafono o le aso ma tulafono o togafitiga ma le fualaau faasaina e taua tele.

I le mea e tupu i se faʻasologa o le hypoglycemic, e mafai ona e 'aina se fasi sukalati poo le suka. Ae faʻatasi ai ma le faaauauina o lenei tulaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi vave se fomaʻi.

I le taimi o le suiga mai le tasi vailaau i le isi, o nisi o tagata gasegase na faʻaalia le faʻaitiitia o le gauai atu, o le mea lea e tatau ona amanaʻia lenei mea mo avetaavale taavale ma isi matata taua e manaʻomia ai le maualuga o le faʻamasinoga.

Ae o le tau, e matua faamaoni lava i tagata gasegase o soʻo se maualuga o le tamaoaiga. O le tau o se pusa o Glurenorm, e 60 pauna o le 30 mg i le tasi, e amata mai i le 385 i le 450 rubles. O le atunuu o gaosia o fualaau faasaina o Siamani. E mafai ona faatauina le vailaʻau i soʻo se falemaʻi latalata ane pe tuʻu se poloaiga mo le faʻafeiloaʻiga o fualaau aina i luga o le initaneti. O le vailaau faʻatau e faʻatau na o le faʻamaʻi.

Afai, mo soʻo se mafuaʻaga, e le talafeagai le vailaau mo le tagata maʻi, e mafai e le fomaʻi ona fetuʻunaʻi le togafitiga o le tulafono e ala i le faatonuina o se vailaau faapena e faʻaititia ai le maualuga o le suka. O faʻauiga autu o Glyurenorm o:

  • Amalalu (1150 rubles),
  • Maninil (170 rubles),
  • Gluconorm (240 rubles),
  • Maʻisuka mo le maʻisuka (350 rubles).

Ma o le mea lea, Glyrenorm, lea o loʻo i ai le vailaʻau oona, o loʻo faʻaitiitia ai le maualuga o le suka, faʻafefeteina ai peta peta pancreatic ma faʻaleleia atili le lagona o le faʻalogo a le tino.

Aepeitaʻi, e pei lava o soʻo se vailaʻau, o loʻo i ai ni faʻasalaga ma e iai ni aʻafiaga leaga. O le mea lea, o le aveina o oe lava ia e le fautuaina. Muamua e tatau ona e vaʻai i se fomaʻi e mafai ona suʻesuʻeina le soifua maloloina o le maʻi ma faʻamaonia le ala saʻo o togafitiga. E tatau ona manatuaina o tuusaʻo tatau ma le tausia o se soifua maloloina lelei e faʻamaonia le maualuga o le kulukose i le toto o le maʻisuka. O le vitio o loʻo i lenei tusiga o le a taʻuina atu foi ia te oe le mea e mafai ona e ave i le maʻisuka.

Talosaga Fesoasoani:

Glycvidone o loʻo i ai le tele o faʻafitauli faʻapitoa: mai le 1/2 tablet (15 mg) i le 4 papa (120 mg) i le aso. I tulaga masani, o le averesi o aso taitasi o le 45 mg i le aso. Ole fua ole aso e faʻalagolago i uiga o le metabolism i maʻi. Ae ui i lea, o le sili atu o le fua o le 4 aso (120 mg), e pei o se tulafono, e le o toe faʻaleleia atili ai le gaosiga o le gaʻo. O aso uma o fua o le glycidone e mafai ona ave i le taimi o le 'aiga o le taeao pe vaevaeina i 2-3 pusa i taimi o taumafataga.

O le tino, gaioiga o le ava, meaʻai o le salicylate, sulfonamides, butadione, vailaʻau anti-TB, chloramphenicol, tetracyclines, o le coumarin, o le inhibitors MAO ma beta-blockers e mafai ona faʻaleleia le aafiaga o le hypoglycemic (faʻaitiitia o le toto) o glycvidone. Nai lo o lea, o fomaʻi faʻamataʻu, chlorpromazine, sympathomimetics, corticosteroids, hormones thyroid, acidic nicotinic e faʻavaivaia ai le aʻafiaga o fualaau faasaina.

Contraindications:

E le tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau mo le maʻisuka e aʻafia ai le inisalini, le faʻamaʻi o le maʻisuka (faʻaletonu atoa o le mafaufau, e mafua ona o le leai atoatoa o le tino o gaioiga i fualaau oona e mafua mai i le maualuga o le toto suka) ma le tulaga muamua (le atoatoa le malamalama - o le uluai laasaga o le atinaʻe, tiga ma toe faʻaalia), faʻatasi ai ma faʻalavelave matuia o le gasegase (le lava le malosi o le tino), faʻatasi ai ma acidosis (acidification) ma le ketosis (acidification e mafua mai i log log) tino saʻo ketone toto - oloa vailauga o metabolism), pe afai e te allergic e sulfonamides, faapea foi i le taimi o maitaga.

Sauniuniga o se faʻatatauga tutusa:

Diaformin (Diaformin) Glucovans (Glucovance) Oltar (Oltar) Glyukofazh (Glucophage) Maninil (Maninil)

E leʻi mauaina le faʻamatalaga e te manaʻomia?
E oʻo lava i faʻamatalaga atoatoa mo le fualaau faasaina "glycidone" e mafai ona maua iinei:

Tomai pele!

Afai ei ai sou poto masani i le faʻamaoniaina o lenei vailaʻau i au gasegase - fefaasoaaʻi le iuga (tuu se faʻamatalaga)! Pe na fesoasoani lenei vailaau i le tagata gasegase, pe o iai ni aʻafiaga e tupu i le taimi o togafitiga? O lou tomai o le a fiafia i lau paaga ma gasegase.

Le au pele!

Afai o lenei vailaau ua faatonuina mo oe ma ua e faia se togafitiga, taʻu mai pe aoga (pe na fesoasoani), pe na i ai aʻafiaga, mea e te fiafia / le fiafia i ai. E afe ma afe tagata o loo vaavaai mo iloiloga i le initaneti o vailaau eseese. Ae na o ni nai tagata e tuua i latou. Afai e te le tuʻuina atu manatu faaalia i lenei autu - o le a leai se mea e toe faitauina.

Tuua Lau Faamatalaga