Nolpaza po o Omez - o le fea e sili atu? Analogues o fualaau faasaina, iloiloga e uiga i le ave

O faʻamaoniga o le maʻi o le gastrointestinal ma le pancreatitis o le muʻa, tiga ma le mamafa i totonu o le manava. Ina ia togafitia le faʻamaʻi, togafitia togafitiga e aofia ai le vaega atoa o vailaʻau. Omez poʻo Nolpaza e masani ona faʻataʻitaʻiina.

Omez Faʻaalia

O le vailaʻau e aʻafia i le vaega o le faʻasaina o le pamu. I le avea ai o se elemene malosi, e galue ai omeprazole.

O le vailaau faʻasaina e maua i ni fomu se lua - capsules ma le paʻu faʻamalo mo le gaosia o se vaifofo.

O le aʻafiaga o le omeprazole e faʻamoemoe e taofiofia ai le pulelasi o le eleʻele eleʻele. O se faʻamatalaga patino i le ATP enzyme o siama gasegase o loʻo matauina. O se taunuuga o lenei mea, o le laasaga mulimuli o le tuufaatasiga o le eletise hydrochloric ua poloka.

O le fualaau faasaina ua faatonuina mo ia tulaga:

  • maʻi pipili o le manava ma duodenum,
  • erosive ma le ulutala esophagitis,
  • faiga o le ulcerative ma le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamaʻi-anti-inflammatory,
  • le faʻafuaseʻi o se uluaʻi teteʻe i se talaaga o le faʻalavelave masani,
  • Zollinger-Ellison maʻi,
  • pancreatitis
  • afaina o le gastroesophageal,
  • tino masocytosis.

Afai e le mafai ona inu vailaʻau, ona faʻamatalaina lea o le puleaina o le fualaau faasaina. E le fautuaina mo le faʻaaogaina i le tamaitiiti, i le tulaga o le faʻataʻitaʻiina ma le fafaga, ma le faʻalauteleina o le aʻafiaga i vaega o le vailaʻau.

I le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e mafai ona atiaʻe faʻamaoniga. O lenei faagasologa ua faʻaalia e:

  • tiga i le manava
  • taotoga, afaina ma le tofo le lelei,
  • ulu o le ulu, valevalenoa, ma le le atoatoa o le maʻi,
  • faʻafefe i luga o le paʻu, paʻu ma mumu.

Afai e aʻafia itu itu, e faʻamalo le vailaʻau.

O fualaʻau e faʻaalia i luga o se manava gaogao. Inu le tele o vai, aua e te ula. O le averesi o le 20 mg i le aso. Togafitiga tumau pe a ma le 2 vaiaso.

O le paʻu ua fuafua mo le gaosia o se vaifofo. E faia faʻatasi ma le loto i ai. O le aofaʻi o le fualaau o loʻo faʻatonutonuina e 40-80 mg i le aso. A maeʻa le leai o ni faʻafitauli iloga, e faʻafeiloaʻi le tagata gasegase i vailaau tuʻufofoga.

Faʻataʻitaʻiga gaioiga

O le vailaʻau o loʻo taʻua o se vailaʻau hypoacid. O le mea o loʻo galue malosi o le benzimidazole e maua i le ituaiga o pantoprazole.

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e faʻamoemoe i le taofiofia o le galuega a le ATP. Pe a ulu atu i le mea faʻaleleia, o le vailaʻau e liua i le tino galue, ma faʻafefeina ai le vaega mulimuli o le eletise eletise hydrochloric i totonu o le gastric cavity. A faʻaaogaina le vailaau faʻasaina, o le faateleina o le maualuga o le gastrin o loʻo matauina.

  • ma faʻamaʻi pipisi i le gastroesophageal i se foliga malu,
  • mo le togafitiga ma le puipuiga o le faʻaleleia o soʻo se ituaiga o ituaiga eseese,
  • faatasi ai ma le faʻavaeina o le maʻi o le manava ma le duodenum,
  • faatasi ai ma le saosao o le hydrochloric acid,
  • ma faʻaleagaina ai totoga o meaola e ola ai Helicobacter pylori.

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o le puipuiga faʻatasi ma le faʻaʻumiʻumi o le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi-anti-inflammatory.

O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai le tele o faʻamaʻiloga i le tulaga o:

  • faʻalauteleina le faʻafitauli i vaega o le vailaʻau,
  • o le i ai o le maʻi pipisi o le dyspeptic neurotic.

E faʻaaogaina ma le faʻaeteete i tulaga o faʻamaʻi ate, o se vailaau i le gasegase toto, ma se maualuga maualuga o le B12 hypovitaminosis. E mafai ona faʻaaoga i le taimi o le susu.

Togafitiga ma le Nolpase e tumau mai le 2 vaiaso i le 2 masina. Filifili le fuataga e faalagolago i luga o faʻamatalaga.

Faatusatusaga o Omez ma Nolpaza

Ina ia malamalama po o le fea e sili atu, e tatau ona e sailia poʻo a mea tutusa ma eseesega i le va oi latou.

O vailaʻau uma e lua o loʻo aofia ai i le vaega o le pamu pama faʻatoʻaga. E iai a latou masini tutusa. Vave faʻaitiitia vave le le lelei o faʻamaʻi o faʻamaʻi.

O loʻo faʻamatalaina i latou i le lisi tutusa o faʻamatalaga.

E ui lava i le mea moni o fualaau e tutusa lelei, e tele a latou eseesega. O se tasi o autu o le i ai o se vaega taua. O Omez e aofia ai le omeprazole, ma le Nolpase e aofia ai le pantoprazole.

E eseese i latou i le polokalame ma le umi o le faʻaaogaina. O le filifiliga filifiliga e faalagolago i faʻamaumauga.

Fausia e fomaʻi vailaʻau eseese. Ua faia Omez i Initia. Nolpaza na faia i Slovenia.

O Omez o loʻo avanoa e le gata i capsules, ae faʻapea foi i le paʻu mo sauniuniga faʻafofo. Faʻatauga faʻatauvaʻa naʻo naʻo maʻa.

O le a se mea sili atu e ave - Omez poʻo Nolpazu

Muamua o le fualaau faasaina e sili atu i le lua e lua o le faʻamalolo - capsules ma le paʻu mo le gaosia o se fofo. Afai e le mafai ona maua vailaau i totonu, e lelei tele le fesuiaiga i se afaina ogaoga o le fualaau faasaina. A maeʻa le leiloloa o ni gasegase, o le a gasegase le tagata maʻi i le faʻafofoga tautala.

Ae ua talitonuina o le togafitiga o le Nolpase e vave tele. O le maualuga o le maualuga o le mea galue i totonu o le toto e matauina pe a mavae le 2-2.5 itula.

O le a le mea e sili ona lelei e filifili ai e faʻalagolago i faʻamaoniga ma le faʻailoga. O se fomaʻi o le a fesoasoani i le filifilia o fualaau.

Le manatu o fomaʻi e uiga ia Omez ma Nolpaz

Gennady Ilyich, 63 tausaga, Vladivostok

O Omez o se vailaau lelei mo le atinaʻeina o gasegase ma gastritis. E vave lava ona aveese le manava ma se lagona tiga i totonu o le manava. E mafai ona e faʻaaogaina vailaʻau i soo se taimi, lea e faigofie mo le tele o tagata gasegase. E manuia ma isi auala. E le taugata, o lea e mafai ai e tagata uma.

Vasilisa Petrovna, 32 tausaga, Ryazan

E masani ona ou faatonuina tagata mamaʻi i le maʻi o le Nolpaz. E sili atu nai lo Omez, e tusa lava pe taugata. O le togafiti togafitiga e tupu i le 30-40 minute pe a uma ona ave le pulu. E i ai le itiiti ifo o itu o faailoga.

Patient Reviews

Lilia, 33 tausaga, Novosibirsk

I le lua tausaga talu ai na ou alu ai i le fomaʻi ma le tiga tele i loʻu itu tauagavale. Faʻasalaina e le taofiofi faifai pea ma le kuluma. Suʻeina ile gastritis. Na latou tusi atu ia Nolpaz, aua o le vailaau o loʻo tau ma Helicobacter pylori. Sa ou inu i le 2 vaiaso. Ina ia taofia le toe faʻafoʻi ma aloese mai le atinaʻeina o maʻi pipisi, e masani ona ou inuina vailaʻau mo le puipuia. Ae o le vailaau e maua mai i le faʻamaʻi.

Nikolay, 36 tausaga, Novorossiysk

Na maua le uluaʻi i le tausaga talu ai. Ina ia aveese faʻamaoniga le lelei, na muai faatonuina Omez. Ae 3 aso talu ona maeʻa le pulega, na aliali mai ni uiga leaga. Na ia liliu atu i Nolpazu. O lenei fualaau faasaina na sili atu ona aoga nai lo le analogue. Ae o le tau o le a sili atu le tau.

O a mea tatou te tutusa ai a tatou toa?

Mo tagata gasegase e tutusa ma le siama (ulutala, gastritis, maʻi gastroesophagic), e masani ona taʻu atu e fomaʻi se tasi fualaau faasaina poʻo se isi foi. Ae aiseā e te tuʻuina atu ai le fiafia? O le mea moni e faapea o vailaʻau uma o loʻo i ai i le vaega faʻapitoa o le falemaʻi, o lona uiga, latou te maua le tutusa o le togafiti. O fualaau nei o vailaau faʻasaina, faʻasaina o le pamu, o lona uiga latou te faʻaitiitia le elemene o le gaioiga gastric, faʻamalolo le kuluma, ma faʻamalosia le faʻamaloloina o maʻi i luga o le mucous membranes o le manava ma le toto. O le taʻiala o le gaioiga a Nolpase ma Omez e aofia ai le taofia o le faʻamalositino o le elekene hydrochloric.

O le aofaiga o mea aoga i vailaʻau faʻamatalaina e tutusa. O aʻafiaga e toetoe lava tutusa. O nei faʻafitauli o le faʻaogaina ma le popole o le tino, o le edema allergic, o le tiga i maso ma sooga, paʻu paʻu. O faʻamaoniga e tutusa foi. Pau lava le faʻasesega e faapea o Omez (e tusa ai ma faatonuga) e faʻasaina atoatoa i fafine maʻitaga, ma Nolpaza ma le faʻaeteete ma e pei ona faatonuina e se fomaʻi e mafai ona faʻaaoga e togafitia ai tamaitai i se tulaga manaia.

Nolpase = Omez? O le faaiuga e sese, o loʻo i ai se eseesega!

E ui o nei vailaau e tutusa lelei, ae o loʻo i ai pea le eseesega i nei va. O i latou nei.

  • O Omez na faia i Initia, Nolpazu - i Slovenia. O le mea lea, o le vailaʻau lona lua ua gaosia e tusa ai ma tulaga faʻamaonia Europa sili atu.
  • o le gaioiga malosi a Omez o le omeprazole, Nolpase - pantoprazole sodium,
  • Ole maualuga o le eletise e sili atu lona faʻamalosi, e le mafai ona faʻaosoina ai ni mea e le manaʻomia, e sili atu ona faigofie ona faʻafeiloaʻia e gasegase. Omez o se vailaau faʻamalosi, e galue malosi ma malosi, o aʻafiaga itu e masani ona matauina.
  • Ina ia mafai ona maua le togafitiga tutusa lava, o le a tatau ai ia Nolpaz ona ave se vaitaimi puupuu ma i lalo ifo o dosages pe a faatusatusa ia Omez.
  • Ole televave o loʻo i ai se fesuiaiga tele o gaioiga. I se isi faaupuga, o Omez o se vaifofo faigofie lea e masani ona faaaoga i mataupu o maʻi mama poʻo gastritis. Nolpase o se fualaau faʻapitoa tele, i lona "galuega o gaioiga", faʻaopoopoga i faʻamaʻi ua lisiina, e aofia ai faʻasolosolo o le manava ma isi tulaga faʻaleaga. O se faʻaoga sili atu nei, saogalemu ma aoga.
  • O Omez e masani ona faalua 2 aso i le aso, Nolpazu - 1 taimi i le aso.
  • Tau o se tasi lea o itu taua e le tutusa ai nei fualaau faasaina. Mo se afifi o Omez (e aofia ai le 10 capsules), e tatau ona e totogia mai le 100 i le 130 rubles. Nolpaza o loʻo aofia ai i totonu o se atigi pusa pepa e 14, o lona tau e amata ile 120 rubles. (fualaau faasaina 20 mg) ma oʻo atu i le 250 rubles. (40 mg). Omez o le mea moni o le Initia Indian o Nolpaza - o le mea lea o le tau sili atu ona taugata.

Omez poo Nolpaza - e sili atu: iloiloga tagata tomai faapitoa

O le tele o fomai e talitonu o Omez o se "tala tuai." O fuataga o vailaau faʻamaʻi-inisiua e aofia ai fualaau faʻamalosi sili atu, o le mea lea e tasi le faʻasologa o fualaau faʻasaina Nolpaza. Ae, e ui lava o fomaʻi e sili atu i le Nolpase poʻo le Nexium, ae o loʻo vave lava mo Omez ona alu ese, aua na ia faʻamaonia lona malosi gafatia.

E faapefea ona suʻesuʻe fualaau faʻatau ma o le a le mea e fautuaina e tagata maʻi?

O le mea moni, o iloiloga o tagata masani e masani lava ona tuʻuina atu. E fesoasoani Nolpaza i se tasi, ma le isi, lea e taua o se mea ola mama. E tele naua ni faʻamatalaga lelei e uiga i fualaau faasaina i Slovenia (e tusa ma le 80% o tagata gasegase ua lipotia le faaleleia ma le faʻamaloloina o faʻamaloga leaga - mai le mafamafana i tiga ma gastritis). Ae peitai, o Omez e mautinoa lava e taʻitaʻia le lauiloa: e sili atu ona taugofie ma vave. E tusa ai ma le tele o tagata gasegase, o lenei vailaʻau e umi atu (o nisi taimi e oʻo i le 12 itula).

Analogues o fualaau faasaina

O a isi fualaau oona e maua ai le aafiaga tutusa e pei o Omez? O analogues o lenei fualaau faasaina e tele. Omez e le o se vaifofo muamua, o se mafuaaga o se taugata sili ona taugata ma sili atu ona lelei ua taua o Losek. E tele mea faʻapitoa faʻapitoa e puipuia ai le falemaʻi, e pei ona uma ona fai mai. Le sili ona lauiloa i latou:

  • Nexium. O le mea pito sili ona lata mai nei (ma, e tusa ai ma tagata atamamai, sili ona lelei) fualaau faasaina. E maua i Egelani. Na o le itiiti lava le tau e maualuga tele lona tau,
  • Sili. Afai tatou te mafaufau ia Omez ma Nolpaza o ni analogues, ona avea lea o nei vailaau ma o latou tauvaga autu. Ua faʻamautuina e le Epopetone se avanoa sili ona lelei ma sili atu ona taugofie, e ono mafai ai ona faʻataʻitaʻia ma le agavaa ia faʻaaliga o maʻi mama ma le faʻaleleia. O ni uiga leaga e tutupu i nisi taimi pe a fai o le a mafai ona toe fetuunai ma e le matautia tele. O le vomiting lenei, totogo, mago ma se suiga i le tofo,

  • Orthanol. Meafaigaluega taugofie e faʻamaonia le aoga. E aoga tele e avea o se faʻasolosolo mo maʻi o le manava, aua o loʻo faʻaalia ai mea faʻamaʻi e puipuia ai meaola ninii e mafua ai lenei faʻamaʻi.

O le mea lea, e tele analogues, o lona uiga o le fesili e le gata o lenei: Nolpaza poo Omez - o le fea e sili atu? O le filifiliga o tupe e sili atu le lautele - mai le Ortanol aupito sili ona taugofie i le taugata sili atu le taugata Nexium. O le fuainumera o fualaau faasaina o gaoioiga faapena i aso nei e oo atu i le 50 ituaiga.

O le faaiuga o le: Nolpaza o se vailaau faʻamalosi lea e faʻamaʻi faʻamaʻi matautia. O le mea lea, afai ei ai se osofaʻiga o le kimuʻu ona o le faʻaaogaina o le "mea sese" oloa, ona sili atu lea ona faʻaaoga se tasi, faigofie faʻamalositino, e naʻo le uiga lenei. O Omez e le sili atu ona itiiti i lona faʻataʻitaʻiga, ae e sili atu lona faʻaalia ma le faʻamaoni. A filifilia se vailaʻau, e tatau ona e faʻalogo lelei i manatu o le fomaʻi ma ou lagona. E fautuaina e amata togafitiga ma Nolpaza, ma afai e le mafai ona ausia le togafitiga o le togafitia, ona mafai lea ona e fesuiai i Omez.

O a fualaau tutusa

Afai e mafatia se tagata mai se maʻi masani o se faʻamaʻi e fesootaʻi ma le gastrointestinal tract, o se asiasiga i se gastroenterologist e manatu masani lava. E mafai foi e le fomaʻi e masani ona faʻasolosolo faʻamalosi vai vailaʻau i le tutusa o le suʻesuʻega. Muamua, o le fualaau faasaina e aofia ai Omez, i sina taimi mulimuli ane - Nolpaza.

I le amataina, e taua le matauina o fualaau uma e lua o loo i ai i le vaega lava e tasi o fualaau faasaina, ma o le taunuuga lea e tutusa o latou faailoga mo le faaaogaina. Mafaufau i le togafitiga o le gastrointestinal tract, Omez ma Nolpaza ua faatonuina:

  • O le i ai o le mumu o le membrane mucous o se totoga o eseese o etiologies.
  • Gastroduodenitis ma le maualuga o le eletise o le manava.
  • Le faʻaalia o maʻi pipili i luga o le okeni (e aofia ai pe afai e mafua le maʻi i siama).
  • Faʻasalaga o le maʻi o le gasegase tumau.

O fualaau oona e galue i le tino e pei ona taua i lalo: o vaega taua o Omez poo Nolpase, pe a faʻaaogaina, fausia ai se pa puipui e puipui ai le okeni mai aafiaga leaga. E le gata i lea, o fualaau oona e fesoasoani i le faʻamautuina o le maualuga o le elemene o le tino.

O le isi tutusa tutusa o le faigofie o le faaaogaina. O oloa uma e lua o loʻo i ai le aofaʻi tutusa o mea e gaosia. Omez ma Nolpazu ua onā i le taeao ao leʻi faia se taumafataga.

Eseesega o vailaʻau

O Omez ma Nolpaza e iloga i mea gaosi. O le elemene aoga mo le muamua o le omeprazole, ma mo le mulimuli, pantoprazole. E ese foi i latou i le gaosiga. O le fualaau faasaina i luga o le omeprazole na atiina ae i Slovenia, ma le fualaau faasaina e faavae i pantoprazole i Initia.

O le eseesega o loʻo i ai i le aafiaga o le au sooupu i luga o le manava. O Omez o se vailaau tuai, o loo galue i luga o le mucous membrane o le manava ma o le okeni atoa o le malosi tele, o lona uiga, e mafai ona tupu aʻafiaga i le uluaʻi fua.

Ae mo Nolpaza, o se tupulaga fou o le pamu poma. E sili atu le faʻaeteete i le manava ma le tino atoa, o aʻafiaga e masani lava e le tupu.

O fea vailaʻau e sili atu ona lelei

O lenei fesili e popole tele, e pei ona manaʻo le tagata maʻi e faʻaumatia le faʻamaʻi i le vave e mafai ai pe ausia ai se faʻamalologa umi. Faatusatusa nisi o uiga:

  • O fualaau uma e lelei i la latou lava ala. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Omez e mafai ona faʻamalolo le vevela vevela i se taimi puupuu pe faʻaititia le malosi o le tiga. E mafai ona e taofia uma le tiga ma faʻamaonia le mucosa gaositi i totonu o nai aso o le faʻaaogaina i aso taitasi. E le gata i lea, o le tele o vaega e faʻaaogaina e avea ma se faʻasolosolo ma le togafitiina o se faʻafitauli faigata o le manava, o lona uiga, pe a tatou talanoa e uiga i gastritis masani, ae le o faʻamaʻi tuga e pei o maʻi o le manava.
  • O se aoga taua o Nolpaza o le mafai lea ona togafitiga e oo lava i le taimi o le fanauina o se tamaititi. O se mea e fai i le omeprazole e matua le fautuaina i lenei tulaga.
  • O le itu lelei o Omez, e le pei o Nolpaza, o lona tau maualalo. O le tau masani o le muamua o le 170 rubles. O le tau o Nolpaza e 390 rubles. Faʻalagolago i le itulagi, o le faailo e eseese.

Lapataiga

Toeitiiti lava o vailaʻau uma e fesoʻotaʻi ma le faʻamalama poma paopao o loʻo i ai tutusa faʻasolega mo le faʻaaogaina. Sei o tatou mafaufau i auiliiliga auiliili o mataupu e le mafai ona e aveina Omez ma Nolpase:

  • Faʻatasi ma le faʻaitiitia o le eletise o le manava.
  • I le iai o faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi gaʻo. Ina ia sili atu le saʻo, faʻaleagaina o le tino ma le maʻi o le ate.
  • I le taimi o le susu ma le maʻitaga.
  • Faatasi ai ma le le faapalepale taitoatasi i mea gaosi.
  • Faʻatasi ai ma le toto o le toto i totonu o le manava.

Omez ma Nolpaza e mafua ai aʻafiaga mai le tino. E taua le matauina latou te le tulaʻi mai i le tele o taimi. O aʻafiaga e le talafeagai e "tulaga masani": o le faʻalavelave o le nausea, vomiting, manava, manaʻa, faʻalautele le fatu ma isi.

Fomaʻi iloilo

I luga, na matou suʻesuʻeina faatonuga a Omez ma Nolpaza. Ia mafaufau nei i le manatu atamai i luga o nei vailaʻau.

E tusa ai ma le tele o iloiloga a fomaʻi, e mafai ona faʻamaonia e toatele e manatu o Nolpazu o se meafaigaluega lelei. Latou te fuafuaina o latou manatu e ala i le mea moni o pantoprazole-o loʻo i luga o laupepa e sili atu ona faʻaonapo nei ma e aofia i le auga fou o vailaʻau.

Faʻatasi ai ma le tofiga o Nolpaza, e leai lava ni aʻafiaga o le itu, talu ai o le mea galue malosi e galue malie ile tino. O le a le mea e le mafai ona faʻamatalaina e uiga i le faʻatusa.

Fale faʻamaloilo

  • O le Omeprazole o se vaega malosi i Omez, lea e taofia ai le gaosia o le hydrochloric acid (HCl) i sela o le mucosa gastric ma aafia ai le Helicobacter pylori, o se siama e mafua ai le mumunia ma le fausia o maʻi o le tino ma le faaleagaina o le puipui gastric. O le vailaau faʻasaina e faʻaalia ai le malosi atoatoa pe a uma le 30-60 minute talu ona uma le pulega. O lona bioavailability (digestibility) e mafai ona oʻo atu i le maualuga o le 60% faʻatasi ma le faʻaogaina faʻaogaina.
  • O le gaioiga malosi o le Nolpase o le pantoprazole. E solia ai foi le vaega faaiu o le HCl na faia i totonu o sene o le manava, ae le aafia ai le H. pylori. O le faʻaitiitia o le maualuga o le elemene, o le gastric environment e oʻo ina faʻavaivaia ma e le afaina ai le mucous membrane. O le maualuga o aafiaga o le fualaau faasaina e na o le 2-2.5 itula e aliali mai, ae o lona bioavailability e 77%.
  • pepatic ulcer o le gastrointestinal tract,
  • o le faʻavaeina o le palacotal (e le o lalo ifo) o le mucosa gastric ao faʻaaogaina fualaau faasaina e pei o diclofenac, nimesulide, ma isi,
  • afaina le esophagitis - mumu o le esophagus pe a ulu atu le acids faatasi ai ma mea oona,
  • Mendelssohn syndrome - faʻalaumūina o vaalele, pe afai o mea o loʻo i totonu o le manava e ulufale atu i le auala,
  • Zollinger-Ellison syndrome - faʻaleleia le gaosiga o le eleʻele o le chlorhydrate i lalo o le malosi o se paʻu o le pancreatic,
  • siakiina o H. pylori (faʻataʻitaʻiina i vailaau faʻamaʻi).

Faʻaiʻuga

  • faʻamaʻi lautele ma faʻafitauli i le lotoifale,
  • popole ma le atuatuvale, le fiafia i le moe,
  • faʻaititia le faʻaaliga
  • susu, fiaʻai,
  • faʻaitiitia i le faʻatupulaia o fualaʻau uma o le toto,
  • lanu
  • fulafula
  • faamausali, tiga o le manava, afaina,
  • taoto, vili,
  • susu o le susu,
  • tiga i maso ma sooga.

Faiga faʻavae ma tau

  • 10 capsules o le 10 mg - 77 p.,
  • 30 pulou. 20 mg taʻitasi - 148 p.,
  • 40 pulou. 40 mg taʻitasi - 275 p.,
  • 40 mg le lyophilisate soluble, 1 pc. - 164 p.,
  • 5 paʻu o le Omez Insta lūlū, 20 mg i ia - 80 p.,
  • 30 pulou. "Omez DSR", 30 + 20 mg - 408 p.,
  • 30 pulou. "Omez D" 10 + 10 mg - 322 p.

  • 14 fualaau o le 20 mg - 166 p.,
  • 28 faʻamau. 20 mg taʻitasi - 306 p.,
  • 56 itu. 20 mg - 422 p.,
  • 14 taʻaloga. 40 mg taʻitasi - 250 p.,
  • 28 faʻamau. 40 mg - 447 p.,
  • 56 itu. 40 mg taʻitasi - 659 p.

Le fea e sili atu: Nolpaza poʻo Omez?

O eseesega i le va o Nolpaza ma Omez e le taua tele, ma e le mafai ona fai mai ma le saʻo po o fea o nei mea e sili atu ona lelei. E i ai foi le aafiaga tutusa i luga o le fualaau oona, peitai, o Omez e amata ona galue vave, ma o Nolpaza e sili atu ona gauai.

O Omez e tele atu faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. O loʻo faʻamatalaina i nisi faʻamatalaga "agamalu": ​​faʻatasi ai ma le hyperacid gastritis ma le manua, e le o aʻafia ma lona faʻamaʻi faapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, a uma ona 'ai meaai mamafa. E tusa ma le 2 taimi sili atu le taugofie nai lo Nolpaza, ma e ese mai ai i le tulaga o le faʻasaolotoga. Ole mea e faʻaaogaina faʻapitoa ile papa. Omega capsules e faʻapipiʻi faʻatasi ai ma le malo (pepa "D" ma le "DSR") o loʻo faʻamatalaina mo le vevela ma le gasegase matuia. O le fofo mo le faʻaaogaina totonu, lea ua saunia i luga o le faavae o le paʻu (Insta), e faigofie mo tagata gasegase i le foloina o maʻi, ma i tulaga ogaoga o le faʻamaʻi, e mafai ona tuʻuina ma le le faʻaogaina fualaau.

E sili atu le leaga o le suʻesuʻeina o le tala. O lenei mea e tuʻuina atu ai tapulaa i lona tofiga i le taimi o le maitaga ma le lactation, e ui lava e leai se faʻatagaina saʻo i lenei mea. Ae o le a sili atu ona saogalemu le filifili i lenei mataupu Omez, lea ua faamaonia ai lona saogalemu i lenei vaega o tagata gasegase ma ua faamaonia mo le faaaogaina i tamaiti mai le 2 tausaga (Nolpaza ua solia i tamaiti ma tamaiti).

O le faʻaogaina, pe a faʻatusatusa i le Omez, e sili atu ona faʻasaina ma e le ulu atu i feusuaʻiga, e faʻatagaina e faʻasolosolo faʻatasi ma isi fualaau.

Omez po o Nolpaza: o le a sili atu, toe iloiloga o fomaʻi

Ua le ioe fomai e uiga i nei fualaau faasaina. O nisi e faailoa mai o le Nolpase e sili atu ona malosi, e ono le afaina ai ni gaioiga ma e lelei ai isi fualaau. O le au faipule o Omez e talitonu e le o lalo ifo o le Nolpase i le lelei, ae o se meafaigaluega sili atu ona faatuatuaina ua tele naua le tele o suega faafomaʻi, ua sili atu ona talafeagai auala o le faasaolotoina ma ua faaaogaina i le galuega faa-pediatric.

O le tele o tagata atamamai e ioe i le tulaga faigata o le gastritis ma pancreatitis, o Omez o le filifiliga aupito sili lea, ma i le i ai o ni uluaʻi ulugalii o le manava, e tatau ona sili atu le fiafia i le Nolpase.

Nolpaza poo Omez, o le fea e sili? Nolpaza faatonuga, tau, mea tutusa! Ata!

Faʻafetai i tagata uma!

Nolpaza poo Omez, o le fea e sili? Na ou fesili i lenei fesili pe a ou sau i le fale pe a maeʻa se suʻesuʻega o se fibrogastroduodenoscope. E i ai loʻu gastritis umi, ou te taumafai e togafitia le faʻamaʻi i le taimi muamua o le faigata, e masani lava ona latou filifilia Omez, De-Nol, Almagel, o nei fualaau uma i le tasi taimi na fesoasoani tele.

O le taimi nei mai le fomai na ou aoao e uiga i le fualaau faasaina Nolpaza, tau lava o le tau e fefefe, e le pei o le Omez taugofie, e matua ese lava le maualuga. Ou te fiafia i le leai o se mea e le aoga ona ou te talitonu i le fomai o ia na faatonuina nei fualaau mo aʻu. O le gastroenterologist e sili atu lona iloa, aua na ia vaaia loʻu manava mai totonu.

O loʻu fomaʻi, i le vaai i le faaiuga o se gastroenterologist ma se fomaʻi mo fualaau oona, na fautua mai ia te au e sui le taugata o Nolpaza ma Omez. E tatau ona ou fai atu, na ou ave Omez i le taimi muamua, o le taimi lenei na ou filifili ai e togafitia e Nolpaza, i le faamoemoe o le faamalolo tasi i taimi uma. Ma o le fomaʻi i lenei mataupu e le faʻamaonia mo aʻu.

Tau o meaʻai: 271 r mo 28 papa o le 20 mg

242 r mo 14 papa o le 40 mg

Nolpaza analogues: Kontrolok, Sanpraz, Panum.

Faatulagaga:

Pantoprazole sodium sesquihydrate 45.10 mg, e fetaui ma mea e maua i le pantoprazole 40 mg

Tagata faʻatau: mannitol, crospovidone, sodium anhydrous sodium carbonate, sorbitol, calcium stearate.

O le suauu oona (E171), o le propylene glycol, o le faataapeapeina Eudragit L30D (copolymer o le methacrylic acid and acyllate acyllate (1: 1) faataapeapeina 30%, vai, sodium lauryl sulfate, polysorbate-80) , talc, macrogol 6000.

Faʻaaliga:

- faʻamaʻi o le gastroesophageal (GERD), e aʻafia ai erosive ma ulcerative reflux esophagitis ma faʻamaʻi e fesoʻotai ma le GERD (fatu o le heartburn, regurgitation acid, tiga pe a folo),
- faʻasolosolo ma ulupatua o le manava ma le duodenum e fesoʻotaʻi ma NSAID,
- ulutala peptic o le manava ma duodenum, togafitiga ma le puipuia,
- faʻamaʻiina o Helicobacter pylori faʻatasi ma lua vailaau faʻamaʻi,
- Sollinger-Ellison syndrome ma isi tulaga faʻaleagaina e fesoʻotaʻi ma le faʻateleina o le gaioiga gastric.

Contraindications:

- tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua (aoga ma le saogalemu e leʻi suʻesuʻeina),

- Faʻaaogāina o le vailaʻau i le pantoprazole poʻo isi vaega o le vailaʻau.

O loʻo i ai le meaola o le sorbitol, o lea e le fautuaina ai le vailaʻau mo tagata mamaʻi ma le le maua o le fua o le fructose.

Faʻasalaga, o le fualaau faasaina e tatau ona faʻatulagaina i le taimi o le maitaga, i le taimi o le lactation, toilalo o le ate, o aʻafiaga o aʻafiaga mo le faaletonu o le cyanocobalamin (aemaise lava i tua atu o hypo- ma achlorhydria).

I se taimi ua leva sa leʻi afaina ai loʻu manava, pe a umi se taimi e leai se faʻavavega, ua amata ona ou faʻatagaina aʻu lava e le o ni mea maloloina lelei. O le taimi lenei, o le sisi suamalie na avea ma faavae mo gastritis faʻateleina.

Sa ou manaomia se taunuuga vave, aua o loʻu manava e afaina ai. Sa ou faamoemoeina vave lava le toomaga mai i le le lelei o faailo mai mea taufaasese, mai se mea fou mo aʻu Faʻaaogaina E masani lava ou te le i faamoemoeina se vave toe faaleleia.

Na faatonuina au i le Nolpaz 1 le laulau i le aso, i le taeao 30 minute ao lei faia meaai, 40 mg. I tulaga e sili atu ona tuai, e lua laulau e ono manaʻomia. O le umi ole togafitiga e 5 vaiaso.

Na ou lagonaina le toomaga mo le 4 aso, na amata ona foliga mai le malosi, na toe foi mai le susulu o oʻu alafau. Ma o le mea e gata mai ai, o le mea sili, na sili atu le lelei, e foliga mai, o meaʻai na iu lava ina amata ona gauai atoa. O se tulaga ese lenei o le olaga!

O le lisi o aʻafiaga i le itu e manaia, ou te leʻi faʻaalia se mea, na ou onosaia se togafitiga umi i se tulaga atoatoa.

O le Gastritis o se maʻi taatele, e masani lava ona le mautonu. Siaki lou manava i le taimi ma o le ae fiafia!

Le fualaau faasaina Nolpaza - Ou te fautuaina!

Tuua Lau Faamatalaga