Mildronate - o le a le fesoasoani ma pe faapefea ona faʻaaoga?

Faʻafitauli i le cardiovascular system e masani ona taʻitaʻia ai le mea moni e faapea, o le tagata maʻi e le mafai ona taitaia se soifuaga sologa lelei. O le tele o le vaivai, puupuu le manava, ma le le mautonu. A aunoa ma le fesoasoani a se fomaʻi e le mafai ona faia. Ua faatonuina e le fomai se fualaau o le a fesoasoani e faaleleia le tulaga o le maʻi. O taunuuga lelei o loʻo faʻaalia i le fualaau faasaina "Meldonium". Faatonuga mo le faʻaaogaina le faʻamatalaga e tatau ona saʻo ai le faʻamaʻi.

Le ituaiga faʻamalolo o le vailaʻau ma lona fatuga

O le vailaau e faʻamalolo mai i foliga o capsules ma vaifofo. E i ai foi le isi igoa - i falemaʻi e mafai ona masani ona e maua ai Mildronate papa. O lenei meafaigaluega e tutusa lelei le tuufaatasiga ma e mafai ona faʻaaogaina i togafitiga faafomai i lalo o tuutuuga lava e tasi. O le elemene autu autu o le meldonium dihydrate. Colloidal silicon dioxide, masini pateta, ma le sitarate o le calcium e faʻaaogaina e avea ma vailaʻau fesoasoani i capsules. O vai faʻamamaina e faʻaopoopoina i le fofo.

A maeʻa le faʻafofoga tautala, e vave lava ona gaʻo le kapulele mai le gastrointestinal tract. O le maualuga o le bioavailability o le 78% ma e maua i ni nai itula. O le eletise autu autu e toetoe lava a maeʻa atoa i fatugaʻo 6 itula i le maeʻa ai o le vailaʻau.

Masalo o se vaega o togafitiga faʻapitoa i togafitiga o faʻamaʻi pipisi o fatu fatu faʻamaʻi "Meldonium". O le tau o capsules e laʻititi ifo i lalo ifo o le tau o le fofo, o le mea lea e masani lava o le filifiliga muamua lea ua faatonuina. O tagata e maualalo le fatu o le fatu e suʻe fualaau ina ia mautinoa ai le lelei o galuega. E faʻafefea le fualaau faasaina "Meldononium"? Pusa e faʻaleleia ai le soifua manuia lautele o le maʻi, faʻateleina ana faʻatinoga.

Contraindications

E le o tagata uma e mafai ona faʻamatalaina le fualaau faasaina "Meldononium". Faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai e mafai ona lamatia le vailaʻau mo tagata e faʻateleina le mamafa o tui. Aʻo leʻi faʻaaogaina le oloa, e aoga le talanoa i se fomaʻi. Tagata e mafatia i faʻamaʻi tuga o le tino cardiovascular, e fautuaina e suʻe togafitiga ile falemaʻi.

O le fualaau faasaina "Mildronate" ("Meldonium") e le o faatonuina i tagata gasegase laiti. O tamaitai i le taimi o le maitaga ma le lactation e tatau foi ona musu e faʻaaoga le oloa. O le mea aoga autu e mafai ona oʻo atu ai i foliga vaaia o mea faʻalavelave i le atinaʻe o le tamaititi.

Faatonuga faapitoa

Faʻatalanoa se fomaʻi aʻo lei aveina Meldononium. O faʻamatalaga faʻapitoa e faʻasalalau ma le faʻaeteete i tagata gasegase o loʻo mafatia i le le atoatoa. Aʻo leʻi amataina togafitiga, e fautuaina e faia se suʻega faafomaʻi. Ole vailaʻau e leʻo se vailaʻau muamua ile togafitiga o se maʻi pipisi maʻi. O capsules poʻo vaifofo e mafai ona aofia ai na o le togafitiga faʻapitoa.

O le meldononium dihydrate e le afaina ai le tali a le mafaufau i se tagata. O fualaau faasaina e mafai ona faʻaaogaina e tagata latou te galulue faatasi ma le puleaina o auala faigata.

O le fualaau faasaina "Meldonium" e tatau ona saʻo le faaaogaina. Faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai e mafai e le vailaʻau ona taʻitaʻia ai le atinaʻeina o mea e fiafia ai. I lenei itu, ua fautuaina e ave i le taeao. O le aso masani e faʻavae taʻitasi, faʻavae i luga o le fomaʻi o le maʻi, faʻapea foʻi ma ona uiga taʻitasi. E le tatau ona sili atu i le 1 gram se tasi o tui pe a faʻaaogaina tautala. O le tele o tali e faʻalagolago i le molimau. Faatasi ai ma le puleaina o le fofo o le fofo, o le toto e tasi o le 0.5 g. O se vailaau i lenei pepa e le sili atu nai lo le faalua i le aso.

Faʻaiʻuga

O a ni aʻafiaga o aʻafiaga e mafai ona mafua ai fualaau o Meldononium? O faʻatonuga mo le faʻaaogaina faʻamatala ai faʻamaoniga e sili ona ono tutupu e mafai ona tupu pe a tago i le fualaau faasaina tele. I le vaega o le cardiovascular system, e mafai e tagata atiaʻe ona tupu le tachycardia, faapea foi ma suiga o le toto maualuga i luga ma lalo e mafai ona matauina. Mai le itu o le tino tutotonu o le tino, o aʻafiaga o loʻo faʻaalia i foliga o lagona faʻalagona-lagona, faʻalavelave moe. O tagata maʻi e masani ona faitio i migraines ma le vevela.

I nisi o tulaga, e tupu aʻe ni faʻafitauli o le maʻi. O tagata gasegase e vave ona vevela e tatau ona ave le fualaau faasaina "Meldonium" ma le lapataiga. O faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai o le gasegase o le tino e faʻaalia i le tino o le eczema ma le paʻu o le paʻu.

Analogues o fualaau faasaina

E mafai faapefea ona ou suia le "Meldononium"? O faʻamatalaga o le fualaau faasaina e mafai ona fautuaina e se fomaʻi faapitoa. I togafitiga faafomaʻi, e tele fualaau faʻasaina e tutusa ma le faʻatusa. O le solution Idrinol e lauiloa. I falemaʻi, e mafai foi ona e mauaina vailaau i foliga o laumei. O le elemene autu autu o le meldonium dihydrate. I le avea ai o ni meaola fesoasoani, o le magnesium stearate, talc ma le vai mama ua faʻaaogaina.

O le Kardionat solution o se tasi lea o oloa faʻalauiloa e maua mai i le meldonium lea e faʻaaogaina mo le televave o le saturation o masini. O vailaau fesoasoani e fesoasoani e faaleleia le taamilosaga toto. Faʻafetai i lenei mea, o le okesene e tuʻuina vave atu i totoga uma ma tino. O le tagata maʻi e amata ona lagona le sili atu ona lelei. E le o se mea e tupu ai ni uiga leaga. I le tulaga o le maualuga, tachycardia poʻo suiga i le toto maualuga e mafai ona matauina. O le suʻeina o vailaʻau e aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi e le fautuaina.

O maʻi latou te matauina o fualaau e faʻaalia ai le lelei o taunuuga i aso muamua o le faʻaaogaina. O le bioavisi o le fualaau faasaina e maualuga tele. O le mea lea, mai lava i le amataga, e lagona e le tagata maʻi le malosi o le malosi ma le malosi. Afai e te tagofia fualaau faasaina mai lenei vaega saʻo, e le seasea ona tupu ni mea leaga. E le o se mea faʻafuaseʻi le taua o Meldononium i aso nei.

4 faamatalaga

E mafai ona fai mai e aunoa ma le faʻaopoopoga e le o se vailaau faʻavaomalo i le tala faasolopito fou ua matua "siitia", e le gata i lea, o le kamupanī gaosi oloa e leʻi faʻafaigaluegaina se sefulenefulu i le faʻalauiloa faalauiloa faalauaitele. O loʻo matou talanoa e uiga i se faasologa o faʻamatalaga faʻamalosi i le "taaloga tele" lea o le meldonium (INN), e pei ona taʻua i fafo, poo le Mildronat, e pei ona taʻua i Rusia (igoa tau pisinisi), e tatau ona tuuaia.

Na amata uma i le aso 1 o Ianuari, 2016. O le taimi lena na faʻafeiloai ai e le WADA (World Anti-Doping Agency) le meldonium, aka Mildronat, i le lisi o tupe faʻasaina. O le mafuaʻaga o le aʻafiaga o le cytoprotective ma le metabolic e mafai ona manatu i le suia o le myocardium ma o le a sili atu le malosi o le loto ma sili atu le malosi, o le a mafai ai ona ausia le manumalo, ma o le tele o tupe.

O le talafaasolopito o lenei fualaau faasaina e matua le mautonu. Na muamua faʻapipiʻiina i le Latvian SSR e Ivars Kalvins, ma i le taimi muamua sa masani ona latou mananao e faʻaaogaina mo le lafoaia o mea oona o le papa maʻa (dimethylhydrazine). Ae pe a suʻesuʻeina le leaga o lenei fualaau faasaina i manu, na maua ai na aafiaga talu mai le 1976, ua uma ona faamauina se fualaau faasaina Mildronate i le USSR, ona sosoo ai lea ma Amerika (talu mai 1984).

E le o iloa pe aisea, ae i totonu o Amerika, o le fualaau faasaina "le manuia": i tua i le 80 o le seneturi talu ai ua faasaina ai. I lo matou atunuu, o le faʻaaogaina o fualaʻau Mildronate na amata i togafitiga faamiliteli, ma, i le mavae ai o le pa'ū o le USSR, na avea ma fualaau faʻaaogaina lautele i togafitiga faafomaʻi masani.

Faiga ma le masini o le gaioiga

Ata mildronate o capsules ma vaifofo mo inisiua

O le fualaau faasaina e galue i luga o le fatu maso e ala i le metabolism o gaʻo susu. O le iʻuga, o le faʻatupulaia o meaʻai i lalo ifo-faʻamaʻiina i le myocardial cell - myocardiocytes - faʻaititia, ma le faʻaitiitia o le faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi. E masani lava, o nei mea uma e faalavelave i le felauaiga o le ATP - o le mole laugatasi - o le "pauna", lea e tuʻuina atu ai siama uma i le malosi.

O se taunuuga, e mafai e le myocardiocytes ona sili atu le faʻaaogaina o le kulukose, ma faʻaleleia ai le malosi o le malosi o le meocardial. Ma o lenei mea e taʻitaʻia saʻo ai le mea moni e sili atu le lelei o le fatu i le faʻateleina o le avega. E le gata i lea, o le ATP e le gata na galue i le myocardium. O vaega eseese o saienitisi ua latou iloaina o le vailaau e togafitia lelei pe afai e tatau ona galue le tino i tulaga o le hypoxia. E faʻaleleia e le Mildronate le vave faʻaleleia o le tino pe a maeʻaeʻa malosi, e aofia ai le toe faʻaleleia o le mafaufau-lagona.

O fualaau faasaina e mafai ai e tagata taaalo ona tuuina atu i latou lava i le tele e mafai ai ma "tuuina atu mea uma" i aoaoga. Ae peitai, e le o se hormone, e le maua ai se anabolic effect, ma e le taitai atu ai i le fausiaina o musika. E puipuia ai le faaleagaina o le fatu, faʻaleleia ai le faʻaogaina o le eletise, ma puipuia ai le mafaufau o le hypoxia.

Faailoga ma ituaiga o faʻamalolo

O le a le mea e fesoasoani ia Mildronate? E masani lava, o se pepa aloaia (lea, faatasi ai ma isi mea, o le WADA foi e faʻalauteleina i) o se faʻatonuga mo le faʻaaogaina. O pepa sili ona lauiloa o le 250 ma le 500 mg capsules, faapea foi ma le matua matua i ampoules (5 ml) o se fofo 10%. O le vaifofo o loʻo faia i se auala vavalalata, intramuscularly, ma parabulbarno (i le ophthalmology).

Mafaufau i fua sili ona lauiloa - "Mildronate" 500, tatalaina ia faatonuga aloaia mo le faʻaaogaina:

  • o le fualaau faasaina ua faailoaina mo angina pectoris ma ituaiga eseese o suʻesuʻega o le myocardial chronic, faapea foi mo le osofaia o le fatu,
  • i le togafitiga o le gasegase o le fatu tumau (galuega maualalo i luga ole konekarate),
  • ma le cardiomyopathies o tupuaga eseese ma le dystrophic myocardial,
  • faʻaalia mo faʻamaʻi faʻamaʻi, cerebrovascular pathology ma le faʻaleagaina,
  • ma le vaivai ma faaititia le gafatia galue,
  • afai o loʻo i ai le tele o mamafa, e aofia ai taʻaloga,
  • i le togafitiga o le ava malosi (faatasi ai ma le tolopoina o le tuumuliina o faailoga).

O le molimau uma lava lena. Ae, o le mea moni, o le vailaʻau e mafai ona faʻatupulaʻia le faʻatumau, faaopoopoina le teteʻe i le atuatuvale, faʻamalosia le faʻaogaina o le tino, faʻafaigofie le toe faʻaleleia o le tino.

O le mafuaaga lena na amata ai e le tele o fomai ona faatonuina Mildronate i tagata maʻi taitoatasi, e le gata i faamaʻi ma mo le puipuiga. E moni lava, o lenei vailaau ua avea ma se "panacea" mo na tagata o loo i ai le masalosalo, popolega ma le hypochondria. Latou te talitonu afai e le muta le asiasiga i le fomaʻi i le faʻamatalaga o le fualaau faasaina, ona le manuia lea o le asiasiga, ma e leaga le fomaʻi. E aloaia e Mildronat lenei tulaga.

Mildronate - faatonuga mo le faʻaogaina ma le vailaʻau

Faʻafefea ona faʻaaoga le fualaau faasaina?

E mafai e le Mildronate ona i ai sona aafiaga manaia, ma oʻo ai foi i le faʻalavelave moe. O le mea lea, oi latou e faʻaaogaina mo le taimi muamua, e fautuaina e aua le ave i se taimi e sili atu nai lo le 17.00 (pe afai o le moe masani e fuafua i le po), ae sili atu le faʻapulaʻaina i se taeao e talia ai. E tele auala eseese mo le tagofia o fualaau faasaina, e fuafua i le faʻamaonia:

  • O le afaina o le myocardial ma ituaiga o maʻi fatu fatu e manaomia e oʻo atu i le 1000 mg i le aso, e oʻo atu ile 1.5 masina. Avanoa aʻoaʻoga
  • Faʻasolosolo i le myocardial dystrophies ma cardiomyopathies, 500 mg le taimi e tasi, mo le 10-14 aso,
  • I faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular o le natura o le natura (faʻamaʻi, osofaʻiga o le ischemic transient), o le vailaau faʻasaina e faʻaaogaina, e pei o le kulukose, insulin ma le potassium chloride. A maeʻa le injections, o le 1000 mg o loʻo faʻatulagaina i aso uma i le taeao, poʻo le 500 mg o le capsule Mildronate (taeao ma le aoauli) mo le 1 i le 2 masina.

O le faʻaaogaina o le inumaga o Mildronate o loʻo faʻaalia foi o se bolus oona. E tatau ona manatuaina o le moli e tasi i le 5 ml e tutusa ma se pusa lapoa i le 500 mg o le fualaau faasaina, talu ai o le mea e maua i le meldonium e 100 mg i le 1 ml o le vaifofo.

  • I le tulaga o maʻi gasegase o le cerebrovascular (cerebral atherosclerosis, chronic cerebral ischémia), o le fualaau faasaina ua faailoaina mo le 500 mg i le aso, ma mo se taimi umi - e oo atu i le 2 masina,
  • O le ulufale atu i tagata taaalo, faapea foi i tagata taʻitoʻatasi o lo o aafia i, pe na faia se malosi faaletino, e fautuaina i se fua o le 500 i le 1000 mg i aso uma. O le umi o le faʻatagaina mai le 2 i le 3 vaiaso,
  • I le avea ai o se vaega o togafitiga faigata o le faʻamaʻiina o le ava, o le fualaau faasaina ua faailoaina i se maualuga maualuga - e oo i le 2000 mg i le aso, vaevaeina i le 4 atumaga. O le togafitiga e puupuu - i le averesi - 7 aso.

O le toʻatele o tagata e fesili - o le fea e sili atu ona lelei: ave pepa Mildronate, poʻo injections? Ina ia saʻo le taliina o le fesili, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi i vailaʻau mo togafitiga ma vailaʻau mo togafitiga. E iloa e maualuga le maualuga o le plasma i le toto i le 1 i le 2 itula pe a uma le taumafaina.

E le tatau ona pasi le vailaau i le ate ina ia mafai ona faʻagaoioia. I se isi itu, ua faʻaumatia i le ate, liliu atu i metabolites 3 i le 6 itula i le maeʻa ai o le gaʻo. O le mea lea, e sili atu le faʻaaogaina o se foliga faʻaaogaina, talu ai i lenei tulaga o le uluaʻi paso i totonu o le ate e le faʻatagaina (pe a uma le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le duodenum i le tulaga o capsules). Ioe, mo lenei mea e tatau ona i ai tulaga uma ma molimau talafeagai.

Analogs ma generics Mildronate

I le faaopoopo atu i le Mildronate, o le vailaʻau o Idrinol (Sotex) o loʻo maua i le maketi i totonu o le fale. E le gata i lea, o le mea o loʻo galue malosi (meldonium) e aofia ai tala faʻatusa o Mildronate:

  • Meldononium o le popolega i le lotoifale "Biochemist",
  • "Angiocardil" i ampoules na fausia e le Novosibirsk Chemical Farm (OJSC "Novosibirskkhimpharm"),
  • "Cardionate" na gaosia e STADA CIS o se vailaʻau faʻapitoa na gaosia i le Rusia.

O loʻo maua i paluga 250 mg, ma i ampoules o le tutusa o le faʻatoʻa pei o le uluai Mildronate - 5 ml, 100 mg / ml.

O le fea e sili atu - "Cardionate" poʻo le "Mildronate"? Mai se tulaga tau tupe, o le aveina o le 1000 mg o le Cardionate i aso taitasi mo le masina e na o le 231 rubles (tau pito maualalo e tau ai), ma ave le uluai fualaau faasaina - 533 rubles. Ae afai tatou te talanoa e uiga i le lelei, ona lelei lea o le fualaau muamua, talu ai o le mea amata e mama i taimi uma.

E le gata i lea, ina ua maeʻa le tului i le fualaau faasaina, sa i ai le tele o le meldonium, lea na gaosia e le LLC Organika, ZAO Binergiya, Solofarm. O le mea lea, o Mildronate o lona tino atoa o analogues INN - generics (meldonium) ma ituaiga generics (Angiocardil, Cardionate), o loʻo i ai faatonuga tutusa mo le faʻaoga, tau maualalo ma le tele o iloiloga.

Peitai, e pei o le taimi muamua, o le lauiloa sili o le "Mildronat" - o le uluai atinae o saienitisi Latviana. O ia na maua le lauiloa i le salafa o le lalolagi o se meafaigaluega lelei mo tagata gasegase ma tagata afeleti, lea e faʻapupula ai le malosi o le mamafa, tumau le tino i le atuatuvale, ma faʻaleleia meaʻai o le myocardium ma le faiʻai.

Faʻaalia o fualaau

O nei vailaau ua faatonuina mo le faateleina o le malosi o le tino, o taaloga malolosi ma le le mafaufau ma le mafaufau.

Faʻatasi ma faʻamaʻi fatu ma suʻesuʻega, o le a toe faʻafoʻi mai ai le okesene i tuʻuga. Faateleina le faia o le mafaufau ma le faaletino, faʻaitiitia ai aʻafiaga o le faʻafitauli o le mafaufau, o loʻo i ai se faʻalavelave faʻaleagaina.

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina mo le toilalo o le fatu ma le togafitiga o le ava malosi. Folasaga faʻapitoa - capsules ma fofo mo tui.

O le vailaau e faʻapupulaina ai le puipuiga o le tino ma le tetee atu i le atuatuvale.

O le vailaʻau e faʻapuupuu le taimi o le toe faʻaleleia pe a uma le faʻailoga o le ischemic, fesoasoani e faʻaitiitia le nofoaga o le necrosis.

O le fualaau faasaina e fesoasoani e faaitiitia ai le afaina o osofaiga a angina. E faʻaaoga e faateleina ai le tumau i tagata taʻaleti. Maea tuʻuina atu se tali lelei i se suʻega doping. O le vailaʻau e fesoasoani e faʻateleina ai le toto i luga o le nofoaga o le ischemia, lea e faʻateleina ai le toe faʻaleleia o le nofoaga ua afaina.

Mildronate e fesoasoani e faʻaitiitia le aʻafiaga o osofaiga angina.

O fualaau faasaina ua faatonuina mo togafitiga faʻaleagaina o loʻo tupu i totonu o le tupe. O le vailaau faʻasoifua maloloina, o lea e fautuaina ai e faʻaaogaina i le taeao. O le vailaʻau e faʻamatalaina mo le maʻisuka o se tagata faʻasaga.

Faatusatusaga o le Meldononium ma le Mildronate

O fualaau oona ei ai se mea tutusa ma le mea lava e tasi o loʻo galue malosi - meldonium dihydrate. Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina:

  • faamai o le cardiovascular system,
  • faʻamaʻi totoʻa i totonu o le faiʻai,
  • tosoina mai o maʻi pipisi i tagata gasegase ei ai le ava malosi,
  • mamafa mamafa faalemafaufau ma faaletino,
  • retinal pathology,
  • taimi toe faʻaleleia pe a uma le taotoga.

O faʻamaoniga e tutusa lelei mo vailaʻau uma:

  • maualuga le toto maualuga
  • taimi o le susu ma le maʻitaga,
  • tamaiti ei lalo o le 18 tausaga,
  • faʻateleina le mamafa o tui.

O aʻafiaga mo fualaau faasaina e tutusa:

  • faʻafitauli faʻapitoa
  • faateleina i le toto maualuga,
  • fatu fatu
  • allergy

O le gaosiga o vailaʻau uma o Vidal. E le tatau ona faʻafesoʻotaʻi vailaʻau ma le alpha-blockers ma le nitroglycerin. A leai, e mafai ona faʻaalia le tachycardia. O vailaau uma e lua e faʻaaoga ma le lapataiga i faʻamaʻi ogaoga o le fatu ma le ate.

O a mea e tutusa ai fualaau faasaina:

  • le mea lava lea e tasi e galue malosi ai
  • le tulaga tutusa o le falemaʻi
  • se lisi talitutusa o faʻamaʻiloga ma aʻafiaga itu,
  • tasi ma le kamupani e tasi.

O le a le Meldononium mo? Faatonuga, tau ma iloiloga

I lenei tusiga faafomaʻi, e mafai ona e faamasani i le fualaau oona Meldonium. O faatonuga mo le faʻaaogaina o le a faʻamatalaina ai mataupu e mafai ona e ave ai fualaau faʻamaʻi ma injections, mea e fesoasoani i ai vailaʻau, o a faʻamaoniga o loʻo i ai mo le faʻaaogaina, faʻaleagaina ma aʻafiaga. O le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina mai ai le fomu o le vailaʻau ma lona fatuga.

O le sui anti-arrhythmic o le vasega IB, faaleleia atili o le metabolism - o metabolic processes i le tino o le tagata, o Meldononium. Faatonuga mo le faʻaaogaina fautuaina e ave capsules poʻo pepa maʻalaʻau 250 mg ma le 500 mg, injections in ampoules mo le tuiina mo togafitiga o faʻalavelave cerebrovascular, toe faʻafouina o le malosi i tagata taʻaleʻaleʻa, faʻamaʻi fatu fatu.

Taua! Meldonium ua aloaia o se pupu. O lona faaaogaina i taaloga faʻapolofesa e faʻasaina!

Fale faʻamaloilo

Metabolism enhancer, tutusa gamma-butyrobetaine. E taofia ai le gamma-butyrobetaine hydroxynase, e taofiofi ai le synthesis o le carnitine ma le felauaiga o gasegase umi o gaʻo eletise e ala i suauu, ma taofia ai le faaputuputuina o ituaiga gaioiga o le gaʻo oona gaʻo i totonu o sel - o mea e maua mai i le acylcarnitine ma le acylcoenzyme A.

I lalo o aiaiga o le suʻesuʻega, ua toe faʻafoisia le paleni o faiga o le faʻamaʻiina o le okesene ma lona faʻaaogaina i sela, e puipuia le solia o le ATP, ma faʻatasi ai i le taimi lava e tasi le faʻaaogaina o le glycolysis, lea e maua e aunoa ma le faʻaaogaina o le okesene.

E mafua mai i le faʻaitiitia o le faʻatonuga o le carnitine, o le gamma-butyrobetaine ma le vasodilating o meatotino e matua faʻamaopoopoina. O le faiga o gaioiga e fuafua ai le eseesega o ona aʻafiaga faafomaʻi: faʻalauteleina le lelei, faʻaitiitia o faʻamaoniga o le mafaufau ma le faaletino, atuatuvaleina o le tino ma le puipuiga o le loto mama, ma le faʻaleagaina o le tino.

Lelei

I le tulaga o le faʻaleagaina o le myocardium, o le a faʻagesegeseina ai le fausiaina o le vailaau oona ma faʻapuupuu le taimi o le toe faʻaleleia. Faʻatasi ai ma le faʻaletonu o le fatu, e faʻaleleia ai le faʻamaonia o le myocardial, faʻateleina le faʻapalepaleina o le tino, ma faʻaitiitia ai le tele o osofaiga a angina.

I faʻalavelave faʻapitoa o le gasegase o le cerebral e faʻaleleia ai le toto i le taulaiga o le ischemia, e fesoasoani i le toe tufatufa o le toto e fiafia i le vaega o le ischemic. Faʻapitoa mo togafitiga faʻapitoa ma vailaʻau o le tino.

E i ai sona aafiaga faʻapitoa i le fatugalemu o le tino, e faʻaitiitia ai le le atoatoa o le tino o le tino i tagata gasegase e masani ona maua i le ava malosi ma le faʻasolosolo maʻi.

Faatonuga mo le faaaogaina

E fautuaina le meldononium e ave i le taeao, aua e mafai ona fatuina se aafiaga manaia. O le fualaau tuʻufaʻatasia taʻitoʻatasi e faʻalagolago i faʻamatalaga ma auala o le pulega.

Pe a faʻaalia i le tautala, o le fua e tasi e 0.25-1 g, o le taimi ole pulega ma le umi o togafitiga e faʻalagolago i faʻaʻailoga.

0.5 mL o le vai fofo e aofia ai le maualuga o le 500 mg / 5 ml e faʻapipiʻiina mo le 10 aso.

Faatasi ai ma le pule malosi, o le fualaau e 0.5-1 g 1 le taimi i le aso, o le umi o togafitiga e faalagolago i faailoga.

O tagata taʻavale ua fuafuaina mo togafitiga faʻafouina e tusa ai ma polokalame faʻapitoa faʻatasi ma isi auala. Faʻaaloalogia faʻapitoa e pei o se dope.

E faʻapefea ona ave faʻamaʻi?

  1. I le tulaga o le gasegase o le cerebral, o le Meldonium e fautuaina i le vaitaimi o le faigata o le 0.5 g i le aso mo aso e 10, ona sosoo ai lea ma le foliga mai - 0.5 g i aso taitasi mo le 14-21 aso.
  2. I le masaniga masani o faalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular, o se togafitiga e tumau ile 14-21 aso. O le fofo o le iniseti e faʻatonuina i le 0.5 g i le aso poʻo le faʻafofoga tautala i le 0.25 g (o le taimi o le pulega e faalagolago i le mamafa o le maʻi).
  3. O le alu ese mai maʻi e manaomia ai se togafitiga ma le Meldononium mo le 7-10 aso. Ona faʻaalia ai lea o le tagata maʻi i se taimi e fa-taimi o le fualaau oona i le gasologa o le aso, 0.5 g i totonu poʻo le lua-taimi faʻamalosi.
  4. I le angina pectoris tumau, o aso muamua e 3-4 o loʻo faʻatulagaina 0.25 g 3 taimi. Ona faaluaina lea ile faalua i le vaiaso i aso taitasi o le 0.25 g 3 taimi. O le umi o togafitiga e mai i le 4 i le 6 vaiaso.
  5. Faʻatasi ma le cardinalgia, faʻapipiʻi ma le vailaʻau o le myocardial lemoni, o le vailaʻau e faʻaaogaina faʻatasi i se faiga o le jet tasi i le aso, 0.5-1 g po o le IM i le 2 taimi i le aso, 0.5 g. A maeʻa le 10-14 aso, 0.25 mg i le taeao ma le afiafi, faʻaauau togafitiga mo le isi 12 aso.
  6. Faatasi ai ma se foliga le mautonu o le angina pectoris ma le faʻaleagaina o le myocardial, o le Meldononium e faʻaaogaina ma le le faʻaleagaina i se auala o le jet o le 0.5 g poo le 1 g i le aso. Mulimuli ane, o loʻo faʻamatalaina tuusaʻo: 3-4 aso - 0.25 g 2 taimi, ona 2 aso i le vaiaso 0.25 g 3 taimi i le aso.
  7. I le tulaga o gasegase vascular o le fundus, retin dystrophy, Meldonium ua faʻamautuina ma toe faʻatulagaina i le 0.05 g i se vasega e 10 aso.
  8. I le faaletonu tumau o le fatu, o le fualaau faasaina e faia i se vavalalata i se vaalele i aso uma i se fua faatatau o le 0.5-1 g pe suia i le intramuscular injection o le 0.5 g i le 2 taimi i le aso. A maeʻa le 10-14 aso o togafitiga, ona tuʻuina atu lea o le maʻi i le 0.5 g capsules, lea e 1 le taimi i le taeao. O le togafitiga e mai i le 4 i le 6 vaiaso.

Faitau foi lenei tusiga: Ademethionine

Tamaiti i le taimi o le maitaga ma le lactation

O le meldononium e le o faʻasinoina mo fafine maʻitaga, talu ai e le mafai ona faamaonia lona saogalemu i le tina ma le tamaititi. Afai e te manaʻo e faʻamaonia se vailaau mo se tamaitai tausi maʻi, ona oʻo lea i le taimi o togafitiga, e taofi le susu: e leʻoloa pe o le mea o loʻo i totonu o le susu.

I tamaiti ma tupulaga talavou i lalo ifo o le 18 tausaga le matutua, o le lelei ma le saogalemu o le meldonium e lei faavaeina. O le meldononium i foliga o capsules ua solia mo le faʻaaogaina i tamaiti ma tamaiti i lalo ifo o le 18 tausaga, i le tulaga o le siva i tamaiti ei lalo o le 12 tausaga.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le Meldononium o loʻo maua i le tele o ituaiga i le taimi e tasi: ampoules mo tui ma se pusa mo le faʻafofoga tautala. O le Meldononium e mafai ona tuʻuina i ni atopaʻu - 250 mg ma le 500 mg. E faʻatatau i le tui, o le lanu o le kapete lava ia o le a suia: mai le paʻepaʻe mama mo se vailaʻau 250 mg i le paʻepaʻe ma le samasama mo le 500 mg. O amoules e maua i se voluma 5 ml, 5 po o le 10 ampoules i le pusa.

E tusa ai ma le tuufaatasiga, o se vailaau e tasi le vaega. O le mea autu e iai sona aʻafiaga o le meldonium dihydrate. O tagata e mauaina, i le isi itu, faʻalagolago i le tulaga tonu o le fualaau faasaina. O vailaʻau e naʻo le vai mo le tui, ma i capsules, gelatin, sima, calcium stearate ma isi vailaʻau faʻasolosolo o le a avea ma mea sili ona lelei.

E faʻapefea ona faia e Melitonium?

O le mea moni, o le Meldononium o se faʻataʻitaʻiga faʻamaonia. E faʻaleleia atili ai le gasegase o le fatu, faʻateleina lona saturation i le okesene, ma fesoasoani foi i le faʻamautuina o meaʻai. E faʻamalosia ai foi le liua o ituaiga o gaioiga gaʻo i le malosi. O nei mea uma i le auala sili e fesoasoani i le tino i maʻi fatu, ma faʻaleleia ai le gasegase.

O se taunuuga, o lenei vailaʻau e fesoasoani e faʻaleleia le maualuga o le gaioiga, i le faaletino ma le mafaufau, ma faʻamalosia ai foi le faatinoga o le tino atoa. Faafetai i le gaioiga a Meldononium i luga o le tino, o le fatu e amata ona galue lelei, ma o le metabolism ua sili atu ona paleni. E le gata i lea, o loʻo i ai le faʻamaoniga o se aafiaga lelei o le fualaau faasaina i luga o le tino, ma o lona aafiaga e sili ona lelei i le tulaga o le faʻaitiitia poʻo le faʻaitiitia o le faʻamaʻiina o le ava.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O mataupu e sili ona taatele o loʻo taʻua ai le Meldononium o ni setete eseese o le mafaufau ma le tino, e faʻatasi ai ma le tele o mamafa i luga o le fatu o le fatu. E le gata i lea, o Meldononium o se fualaau faasaina lea e fesoasoani i le toe faʻaleleia pe'ā maeʻa aʻoaʻoga ma faʻamaʻi e solia ai le gaioiga o le cerebral (o lenei lisi e aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, taia).

Taua! Manatua o le fualaau faasaina ua lauiloa o se pope ma e le mafai ona faʻaaogaina pe a toleni tagata taʻalo aloaʻia.

O faʻamaʻi faapitoa ma faʻamaoniga e mafai ona faʻamaonia ai lenei vailaʻau o tulaga nei:

  • Faʻafitauli ma faʻamaʻi o le fatu (CHD, fatu fatu). O le Meldononium e mafai ona faʻaaogaina e avea o se soʻo lagolago, faʻapea foʻi ma se vailaau faʻasaina e puipuia ai le lamatiaga o le faʻaleagaina o le myocardial.
  • Tigā faʻavae i le faiʻai: gasegase o le cerebrovascular ma le stroke.
  • Faʻasagaga o le natura faaletino ma le atuatuvale.
  • I le avea ai o se auala e faia ai se auala e toe faaleleia ai.
  • Alu o le faʻamalolo o le ava.
  • O faʻalavelave e fesoʻotai ma le gasegase tumau, o se faʻaitiitia o le faʻatinoga atoa,
  • I nisi tulaga, o Meldononium e mafai ona faʻaleleia le toto i le retina, e faʻaaogaina foi i le togafitiga o le hemophthalmus.

I se tulaga faʻaeseese, e tatau ona fai mai o le vailaʻau e faʻaaoga mo na o tagata matutua, mo tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua, ua faʻasaina le vailaʻau. E mafua ona o le le lava o faʻamatalaga faʻamaonia i luga o lona saogalemu mo tagata maʻi.

Faaaoga i tamaiti

O tausaga o tamaiti e mautinoa lava o se faʻalavelave mo le tagofia o fualaau. E mafua lenei mea i le mea moni o suʻesuʻega o le aafiaga o le Meldononium i luga o le tino o le tamaititi e leʻi faia, o lona uiga e leai ni faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i lenei mea. Faʻatasi ma le mea moni e faapea o le vailaʻau o le faʻaaogaina o vailaau, o lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i faʻafitauli i le tino o tamaiti. Afai ei ai se manaʻoga mo le tausiga o le tamaititi, e tatau ona filifilia se isi vailaʻau.

I le taimi o le maitaga ma le lactation

E tatau ona faʻamalamalama faʻamalamalama le mafuaʻaga e ave ai le vailaʻau. Pau lava le filifiliga lea e faatagaina ai le Meldononium o se manaoga ogaoga ma naʻo pe afai o se vaitaimi o le lactation lea na taofia ai e le tina le susu. Peitai e tusa lava pe i lenei tulaga, e le gata o se feiloaiga muamua ma se tagata tomai faapitoa e manaʻomia, ae faʻapea foi le mataituina ma le faʻaeteete o le tulaga o le fafine i le vaitaimi atoa o le tagofia o fualaau faasaina. Afai ei ai i se fafine ni faʻafitauli e le manaʻomia, e tatau ona e vave alu e suʻe se fomaʻi.

Ava malosi

O le vailaau e aveesea mai le toto i totonu pe a ma le 12 itula i le maea ai o lona faʻaaoga mulimuli, o lona uiga e oʻo mai i le taimi nei o le ava malosi e mafai ona mafua ai le aʻafiaga o fegalegaleaiga ma fualaau faasaina. Ae ui i lea, i se tulaga lautele, o le ava ma le Meldononiuma e le tutusa le tasi i le isi. E ui lava o loʻo i ai faʻamatalaga e faʻapea, o le aʻafiaga o le ava malosi i luga o le popole ma le fatu cardiovascular e mafai ona faʻaleagaina ai le aafiaga o le tagofia o fualaau, lea o le a faʻaitiitia faʻaitiitia ai le leai o aoga uma o togafitiga. E le gata i lea, e tatau ona malamalama e faapea, i le tulaga pe a faatonuina Meldononium e avea o se togafitiga lagolago mo faʻamaʻi pipisi, o le ava malosi e tatau ona vavaeeseina atoa mai le faaaogaina atoa. O le taliaina oi latou i lenei tulaga o le a le gata ina aveesea ai le faaaogaina o fualaau faasaina, ae e mafua ai foi ona afaina ai le fatu ma fatu maso.

Fegalegaleaiga

Faatasi ai ma le faaaogaina tutusa ma le Nitroglycerin, alpha-blockers, Nifedipine, vasodilators lautele, o loo i ai se avanoa o le tachycardia ma le vavalalata. Faʻaleleia le gaioiga o faʻamalosi, faʻasolosolo faʻamaʻi, vailaʻau faʻamaʻi.

Masalo o se tuufaatasiga faʻamaʻi faʻamaʻi, vailaʻau oona, vailaʻau faʻasolosolo ma togafitiga.

Taua! Aua le faʻaaogaina i le taimi lava e tasi ma isi vailaʻau o loʻo i ai le meldonium.

Taimi malologa ma tau

O le tau masani o le Meldononium (injections o le 5 ml Numera 10) i Moscow o le 145 rubles. I totonu o Iukureini, e mafai ona e faʻatau togafitiga mo le 195 hryvnia. i Kazakhstan, o falemaʻi e ofoina atu se faʻasologa o Mildronate. I Minsk, latou te faatauina atu le vailaʻau mo le 4-6 fulufulu. ruʻu. Mo le mauaina o vailaʻau, e te manaʻomia se talavai.

I le mulimulitaia o sooga, e mafai ona e iloa poo le a le mea e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi: faʻaaogaina o mea e faʻaaoga, togavao, hemophthalmus, cardiomyopathy, faʻamaʻi, faʻaleagaina o le myocardia, maʻi o le tino, angina pectoris, thrombosis, mafatiaga faaletino, le atoatoa o le fatu, cerebrovascular insufficiency

Mildronate - auala e ave ai tagata taaalo

Na maua le Meldononium i le 70s o le 20 seneturi i le Latvian Institute of Organic Synthesis ma na muaʻi faʻaaogaina e avea o se faʻaleleia o le tuputupu ae o laau ma lafumanu, ma mulimuli ane amata ona faʻaaogaina i le soifua maloloina. I le aluga o taimi, na amata ona faʻatonuina e fomaʻi mo faʻamaʻi eseese e avea o se sui soʻo faʻamaʻi ma fautuaina atu i tagata taaalo mo se toe faaleleia atili.

Aisea e manaomia ai le melnonium i taaloga

O le a le mea e mūmū, ma e mafai ona faia e le au amateurs? O le vailaʻau o se faʻaoga tutusa o le gamma-butyrobetaine - o se enzyme o loʻo maua i potu taitasi o le tino o le tagata.

Le faiga o le gaioiga o le fualaau faasaina. Meldononium poloka le gaosia o le carnitine i le tino ma faʻagesegese ai le faʻaaogaina o gaʻo gaʻo e avea o se punaoa malosi. E masani lava o gaʻo e faʻaaogaina pe a faʻaumatia le malosi e tagata e taʻitaʻia se olaga ola.

Ma o gaʻo gaʻo ua liua i le malosi i totonu o maso o maso o le fatu, lea e galue ai le fatu i se saoasaoa vave. O le gaioiga o le agamalu o le toe fausiaina ma sui i le gaosiga o le malosi mai le kulukose ma le okesene. O lenei mea e faʻaitiitia ai le mamafa i le fatu ma isi totoga taua.

I lana gaioiga, o le fualaau faasaina o le faafeagai o se mea faaopoopo e pei o L-carnitine.

O le sini autu o le Mildronate o le faʻaleleia lea o le metabolism ma le malosi o le saturation i le tulaga o le cellular.

Mea aoga o le meldonium i taaloga

  • Faʻafaigofie le toe faʻaleleia pe a uma le faʻamalositino. O le meatotino e talafeagai mo soʻo se taʻaloga, i le falemaʻi e mafai ona avea ma cardio ma le malosi o toleniga. Totogi o oloa e sili atu ona vave alu ese mai sela, ma o faagasologa o le toe faaleleia e faia i se auala vave. O se taunuuga, o se tagata taʻavale e mafai ona aʻoga faʻateleina ma sili atu ona lelei.
  • E faʻavaivaia ai le tino ile tali atu i le popole ma le tino. O lenei aʻafiaga o le faʻamafanafanaina o le a sili ona aoga i le taimi o tauvaga poʻo le faʻamago, pe a faʻaitiitia vave punaoa a le tino.
  • O le aotelega o le faʻatinoina o le faʻatupulaia ma le faʻaleleia o fua faʻatatauO le tagata taaalo e sili atu ona malosi, malosi, faateleina le saoasaoa o gaoioiga ma le tele o le atuatuvale.
  • E faʻavaveina ai le felauaiga o le kulukose i sulu ma puipuia le fatu mai i le gasegase, angina pectoris. O le puipuia lea o faʻamaʻi ogaoga o le fatu cardiovascular pei o le fatu fatu poʻo le faʻamaʻi.
  • Faʻaaoga mo asthenia. O le tagofia o fualaau faasaina e mafai ai e oe ona faʻaumatia le maʻi o le vaivai faifai pea, moe ma vaivaiga. O nei mea uma, e moni, ei ai se aoga lelei i taunuʻuga o taʻaloga.

E mafai ona faʻaaoga le Meldononium mo soʻo se ituaiga o avega i le falemaʻi. Ae ui i lea, e le tatau ona e faʻamoemoe pe a maeʻa le tuputupu ae o faʻamaoniga o le malosi ma se saoasaoa vave o maso maso. Ole fualaau faasaina e le aʻafia ai le tuputupu ae o musika i soo se auala, ma afai o nisi e faateleina le malosi e mafai ona iloagofie, ona le taua lea.

I le laasaga o le tele o le aofaʻi ma le faʻamalosia, e aoga le faʻaaoga o le meldonium e naʻo le faʻaleleia ma faʻaleleia ai le malosi o le tino.

O le Mildronate o le a sili ona aoga i le taimi o le faʻamalositino faʻamalositino. Ua faatonuina i tagata taʻavale, tagata taʻalo soka, sikoa mo le lelei sili atu ma faʻaleleia le loto mama. E puipuia ai tagata taʻaleti mai le tele.

E iloa e tagata uma mataupu pe a vaeluaina se tagata afeleti i le taimi o le tauvaga, e pei ona le mafai e le tino ona tatalia le avega mamafa.

O le faʻaaogaina o le meldonium e aloese ai i tulaga e sili ona matautia i le soifua maloloina.

Afai o oe i luga o se taumafa malosi ao aʻoga faʻamalosi, ona lelei ai lea o Mildronate. Ona o le faaleleia o le metabolism i totonu o siama, o le faateleina o le metabolism ma o le faagasologa o le leiloa o le mamafa ua faatelevaveina.

Ae peitai, e taua le matauina e le talafeagai le tuufaatasia o le meldonium ma le maualuga-gaʻo, faapea foi ma meaʻai e leai ni meaʻai.

O le punavai autu o le malosi aʻo aveina Mildronate o le kulukose, o lea e le tatau ona faʻaitiitia tele le aofaʻi o meaʻai gaʻo ma faigofie, e oʻo lava i le taimi o le vevela.

Aisea e manatu ai le meldonium o le doping

Ia Ianuari 2016, na aofia ai Mildronate i le lisi o le faʻasaina o fualaau faʻasaina ma ua aloaia nei o le doping. O le taimi lena, na tupu ai se fouvalega i tagata taaalo Rusia o ē na faʻaaogaina le malulenate mo se taimi umi.

O lea fiafiaga na faia i lima o tagata gaosia le eletonium, ona o le taugofie o oloa faatau. I aso nei, o le fesili i mea e manaʻomia mo le faʻaleʻaleʻaleʻa e faʻaosofia ai e le gata o polofesa mai matata eseese o taʻaloga, ae o tagata sili ona masani ai tagata asiasi i le faletaalo.

E oʻo mai i le taimi nei, e toʻatele fomaʻi e le malamalama i le māfuaaga e faʻafefe ai le meldonium i le faʻamalo. I le uma, na faia faapitoa lava e lagolago ai le soifua maloloina ma le puipuiga, e leai se tautalaga o soʻo se faʻaopoopoga taua o tomai faʻaletino.

O le vaega autu o le faasaina o Mildronate o lona malosi malosi lea i le faatinoga o tagata, o le faateleina o le malosi atoa ma se aafiaga e faaosofia ai.

Ona o nei aʻafiaga, o se tagata taʻavale e ave Mildronate o le a maua se avanoa i le tauvaga.

Afai e te galue mo oe lava, aua le fefe e faʻaaoga le fualaau faasaina. I lalo o le tulafono masani, e saogalemu mo le tino. Ae mo tagata taaalo o loo tauva ma foai atu le toto mo le suʻeina o suʻega, e sili atu le lafoaiina o le meldonium pe faʻaaoga foi ao lei faia le taʻaloga.

Le faʻaaogaina o vailaʻau i vailaʻau

Ole fusi ese ole fomaʻi ole fualaau faasaina e aoga ai ile tele o faamaʻi. Ua fautuaina le Mildronate mo faafitauli nei:

  • O le bronchitis taimi, fomaʻi ma isi maʻi o gaʻo faʻalaulela e fesootaʻi ma le le lava o le okesene,
  • Tuufaatasia togafitiga o maʻi fatu cardiovascular - angina pectoris, infarction o le myocardial, toilalo o le fatu,
  • Faʻalavelave Cerebrovascular,
  • Le mautonu le mafaufau ma le atuatuvale o le popole,
  • I le avea ai o se togafitiga mo le gasegase matautia ma le ava malosi,
  • O faʻamaʻi pipisi e fesootaʻi ma le maʻi o le toto totoʻa,
  • I nisi ituaiga o le maʻisuka,
  • Taʻiala faʻasalalau e faʻavave le toe faʻaleleia.

E ui i le tele o mea lelei, o le meldonium, e pei o soʻo se vailaau, ei ai ni tapulaa. E le fautuaina e ave i tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua, i le taimi o le maitaga, ma le manua o le craniocerebral, le afaina o le vevela, fatugaʻo, ate, ma faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave. I le maea ai o le pulega, o itu nei e mafai ona mafai:

  • Faʻaitiitia o le toto
  • Faateleina le fatu fatu,
  • Vaʻaia.

Ina ia aloese mai aʻafiaga, e fautuaina e faʻaaoga Mildronate i le taeao ae le sili atu i le metotia. I nisi tulaga e le masani ai, o gasegase e mafai ona mafai, e pei foi o le manava, gaioiga pe a uma ona ave.

Auala e ave ai le meldonium mo tagata taʻaalo

O le vailaʻau o loʻo tuʻuina atu i foliga o capsules, tablets and syrup, lea e faʻamoemoe mo le faʻafofoga tautala. E i ai foi se ituaiga o fofo lea e mafai ona faia i se tulaga e le talafeagai pe i totonu o le tino.

Faʻafefea ona ave Mildronate mo tagata taaalo ina ia maua le maualuga? O le mea moni, o injections e sili atu ona vave ma sili atu ona aoga.

Ae ui i lea, i lenei tulaga, e taua le mataʻituina le fua ma maua le tomai o le injections, a leai e mafai ona afaina ai le soifua maloloina. E sili le lelei o tagata taaalo Amateur i le filifilia o se laupepa ma se kapoti.

Pe a faʻaalia i le tautala, inu Mildronate i le taeao i le afa afa itula ao lei faia se taumafataga, poo le 30 minute pe a uma se taumafataga. Ole vailaau e le mafai ona nutimomoia pe tatu, ua uma ona fufulu ma fufulu i le tele o vai.

Mo le faʻaleleia o le taʻaloga, e fautuaina e ave le meldonium i le 500 mg i le aso, o lona uiga, 250 mg 2 taimi i le aso poʻo le 1 taimi i le aso 500 mg. I le aso o aʻoaʻoga, e tatau ona e ave le vailaau i le afa itula ao lei amataina le vasega.

O le fua saʻo e fuafua i le mamafa - 15-20 mg i le kilokalama o le mamafa o le tino. O le aso mulimuli e tatau ona le sili atu nai lo le 17.00 pe le sili atu i le 5 itula ao le i momoe e aloese mai le le mautonu.

Tomai faʻapitoa e mafai ona faʻaleleia le fua i le 2 taimi ma ave le vailaʻau 2-4 taimi i le aso.

I se pusa masani, o le meldonium o loʻo i ai le 40 capsules o le 250 mg. E iai foʻi 60 pepa o le capsule e 500 mg taʻitasi. O le tau i falemaʻi e eseese mai le 230 i le 400 rubles.

E mafai foi ona e maua se fofo 10% o le Mildronate mo tui - 10 ampoules o le 5 ml. E tasi le ampoule e aofia ai le 500 mg o le meldonium. E taua le mulimuli i faatonuga ma ia le faʻafememeaʻi ai le fofo faʻafefete ma le intramuscular.

A maeʻa le amupoule, e tatau ona tui vave le vailaau, talu ai e le mafai e le vailaʻau ona faʻafesoʻotaʻi le ea mo le silia ma le 5 minute. O le tau o le 1 afifi ma le inisiua e mai i le 68 i le 150 rubles. O le umi o le aveina o Mildronate e 3-5 vaiaso.

Ona tatau lea ona e malolo mo le tusa o le masina e aloese mai le faʻaaogaina i le tino. A maea lea e mafai ona toe faia le vasega.

"Mildronate - o le a le fesoasoani ma pe faapefea ona faʻaaoga?"

E mafai ona fai mai e aunoa ma le faʻaopoopoga e le o se vailaau faʻavaomalo i le tala faasolopito fou ua matua "siitia", e le gata i lea, o le kamupanī gaosi oloa e leʻi faʻafaigaluegaina se sefulenefulu i le faʻalauiloa faalauiloa faalauaitele. O loʻo matou talanoa e uiga i se faasologa o faʻamatalaga faʻamalosi i le "taaloga tele" lea o le meldonium (INN), e pei ona taʻua i fafo, poo le Mildronat, e pei ona taʻua i Rusia (igoa tau pisinisi), e tatau ona tuuaia.

Na amata uma i le aso 1 o Ianuari, 2016. O le taimi lena na faʻafeiloai ai e le WADA (World Anti-Doping Agency) le meldonium, aka Mildronat, i le lisi o tupe faʻasaina.

O le mafuaʻaga o le aʻafiaga o le cytoprotective ma le metabolic e mafai ona manatu i le suia o le myocardium ma o le a sili atu le malosi o le loto ma sili atu le malosi, o le a mafai ai ona ausia le manumalo, ma o le tele o tupe.

O le talafaasolopito o lenei fualaau faasaina e matua le mautonu.

Na muamua faʻapipiʻiina i le Latvian SSR e Ivars Kalvins, ma i le taimi muamua sa masani ona latou mananao e faʻaaogaina mo le lafoaia o mea oona o le papa maʻa (dimethylhydrazine).

Ae pe a suʻesuʻeina le leaga o lenei fualaau faasaina i manu, na maua ai na aafiaga talu mai le 1976, ua uma ona faamauina se fualaau faasaina Mildronate i le USSR, ona sosoo ai lea ma Amerika (talu mai 1984).

E le o iloa pe aisea, ae i totonu o Amerika, o le fualaau faasaina "le manuia": i tua i le 80 o le seneturi talu ai ua faasaina ai. I lo matou atunuu, o le faʻaaogaina o fualaʻau Mildronate na amata i togafitiga faamiliteli, ma, i le mavae ai o le pa'ū o le USSR, na avea ma fualaau faʻaaogaina lautele i togafitiga faafomaʻi masani.

Mildronate (meldonium) i taʻaloga: mea moni, faiga o gaioiga, pe faapefea ona talia ma e aoga?

O le talafaasolopito o le gentleronate (meldonium) i taaloga e amata i le tagata lauiloa lauiloa Europa o Maria Sharapova. I le 2016, na avea ai o ia ma fetu o se moliaga o le doping, ina ua maeʻa se suega lelei o le doping i le Open Open.

O le mafuaʻaga e le o faʻamaʻi faʻamaʻi, mea erythropoietin poʻo hormones, ae o vailaau vailaʻau faʻamaʻi, i le maofa e le na o Sharapova, ae o le lalolagi atoa ma tagata taʻaalo o loʻo nonofo i falemaʻi.

I totonu o lenei tusiga o le a tatou mafaufau i mea moni e uiga i le agamalu, saili pe o le a lona faamoemoega tau togafitiga, masini o le gaioiga, faapea foi aʻafiaga e ono tutupu.

Faʻamatalaga e uiga i Mildronate (Meldonium)

  • Na fausia le Meldononium e le kamupani Latvian pharmaceutical
  • Meldononium o se inhibitors o le gaosiga o le gaʻo gaʻo (taofia ai lo latou mu)
  • O le faʻaaogaina o le solomuli i taaloga e faʻasaina e le World Anti-Doping Agency (WADA)
  • O le faʻamuamua mo le faʻaaogaina o le uumi i vailaau faʻasoifua maloloina o le togafitiga o faʻafitauli o le fatu, ae o le lisi lautele o faʻamatalaga e sili atu le lautele
  • O le Meldononium ua faʻasaina mo le faʻaaogaina (e le laiseneina) i le Iunaite Setete, ua faatagaina i Rusia ma isi atunuu o le USSR muamua
  • O le fualaau faasaina sa masani ona faaaogaina e fitafita Soviet i le taimi o le taua i Afghanistan.

O le a le meldonium (mildronate)?

Na fausia le Meldononium e le kamupani Latvian pharmaceutical Grendiks.

O se tasi o uluaʻi faʻamaumauga mo Mildronate o le faʻaleleia lea o le fugaina (sperm volume) i puaʻa tama ma isi meaola lalata. Ina ua mavae lena, na faalauteleina le lautele i le 2.

  • O le faatauina atu o fualaau faasaina e tusa lea ma le 56 miliona Euro i le 2013, lea na avea ai Grendiks o se tasi o tagata autu o le aufaʻatau oloa i le maketi Latvian pharmaceutical.
  • Mai le 1979 i le 1989, na pasia e Mildronat se "suega" tele i luga o le autau a Rusia: na auina atu o ia i le tele o vaega i Afghanistan mai le 1979 i le 1989.
  • Aisea?
  • E tusa ai ma le fausiaina o Ivan Calvins, o le aafiaga o le meltononium o le faʻaleleia lea o le tuʻuina atu o le okesene i le tino.
  • Na ave e fitafita le meldonium ao i ai i mauga mauga o Afghanistan, ina ua tatau ona ave ni mea mamafa: o le fualaau faasaina ua faaleleia le tumau i tulaga o le ea.

I aso nei, o Mildronate o se vailaʻau faʻaaogaina i Europa i Sasae ma Asia Tutotonu (atunuu o le Soviet Union muamua) e togafitia ai le tele o tulaga faafomaʻi, ae sili atu i luga cardiovascular disease. I le Iunaite Setete ma le tele o isi atunuu, ua faasaina.

I le faʻaopoopoga i le faʻaaogaina o le soifua maloloina, o le meldonium e masani ona faʻaaogaina i taʻaloga e avea o se sui sooupu e faʻaleleia ai le faʻatinoina o galuega.

Talu mai le amataga o le 2016, ina ua taʻutaʻua e Maria Sharapova ia te ia, o le toatele o tagata taaalo mai atunuu eseese (e aofia ai Amerika, Rusia ma atunuu Europa) sa le i laloina e le WADA mo lona faaaogaina.

Meldononium o se fualaau faasaina lea o lona uluai faamoemoega o le faateleina lea o le tele o puaa. O aso nei e masani ona faʻaaoga e togafitia ai le maʻi fatu cardiovascular.

Aisea ua faatonuina ai Mildronate i vailaau faafomai?

I vailaau, ua faatonuina ai le Mildronate i tagata gasegase oe na faaleagaina le toto i nisi vaega o le tino, ae maise lava, o faafitauli o le fatu ma maʻi o le fatu o le coronary (lea e fafagaina ai le fatu), mo togafitiga o le angina ma le oso fatu.

O suesuega faasaienisi ua faamaonia lona aoga i le togafitia o le le tumau o fatu fatu 4 ma le stroke 5.

I nisi o atunuu, e aofia ai Rusia, Latvia, Iukureini, Georgia, Kazakhstan, Azerbaijan, Belarus, Uzbekistan, Moldova, ma Kyrgyzstan, fai fomaʻi le fomai e faaleleia atili le toto i le faiʻai 6.

Ua faaalia ai e faʻaleleia ai le faʻaleleia ma faʻaleleia ai le gaioiga o le afi, faʻamalosolo le vaivave ma le gaioiga 8.

Faʻafou foi le meldonium faʻamamāina faailoga o le taulaʻi pe a uma ona inu pia.

Isi faʻamatalaga mo le faʻaogaina o le Mildronate 6:

  • manava o le manava
  • mata mata
  • afaina o le tino ma le manava.

Afai e te faitauina ma le faʻaeteete ia faatonuga mo le faʻaaogaina o le agamalu, o le a matou maua ni faʻatulagaga "faʻaleleia le faʻatinoina o le tino ma le mafaufau", e ui o le fuaiupu "e le aʻafia ai le taʻaloga taʻaloga" o le ai ai foi iina.

E i ai se faʻaeseesega, ona e manino lava o mea uma e faʻaleleia ai le toto, faʻaleleia le taʻalo afeleti. O le gaioiga o le tele o sauniuniga puipui e faʻavae i lenei mataupu.

O le faamalamalamaga a le AMA i le mafuaaga o le faaopoopoina o le meldonium i le lisi o fualaau faasaina faasaina o loo taulai tonu i lenei meatotino: "o le meldonium e faateleina ai le faatinoga o taaloga e ala i le tuuina atu o le okesene i le cardiovascular system and muscles."

I vailaau, ua faatonuina ai le Mildronate e faaleleia le tafe toto i totoga eseese, e aofia ai le fatu ma le faiʻai, faapea foi ma le faaitiitia o faailoga o se osofaiga pe a uma le inisua.

Mildronate (Meldonium) i taaloga

O le lauiloa o le Mildronate i taaloga na aumai e le tagata taaalo Tenimaka o Maria Sharapova, o le na le pasia le pulea o le doping ia Mati 2016, i le tolu masina talu ona tusia le meldonium e le WADA 1.

Sa ia tautino mai na ia faaaogaina le fualaau faasaina mo le 10 tausaga e pei ona faatonuina e le fomai. Vaʻai suʻesuʻega cardiologist i le faʻaaogaina o le meldonium Sharapova.

  • I le taimi lava na maeʻa ai lenei faʻaaloalogia, na faʻalauteleina ai le faatauina atu o Mildronate i nisi o taimi.
  • O le taimi lava lea na faʻasaina ai Sharapova, na maua e le WADA le tagata lauiloa Rusia o Ekaterina Bobrova ma le tausaga lava lea, o le sikoa o le lalolagi i le 1500 mita na taitaia Abeba Aregawi, manumalo i le marathon Tokyo i le 2015 Endeshaw Negesse.
  • 13 tagata suʻesuʻe o taaloga a Europa i Baku i le 2015 na faʻaalia foi se suega lelei mo le faʻaaogaina o le meldonium, ma na fautua mai tagata popoto e faapea, i le taimi o latou amio, e tusa ma le 470 tagata uma na auai i le fualaau faʻasaina 17.
  • Talu mai lena taimi, ua matua lautele le faʻafanua, ma o tagata afeleti mai Rusia, Itiopia, Suetena, Siamani ma Iukureini na maua i taimi eseese e faʻaaoga ai le meldonium.

Faʻaalia 17% o tagata taaalo Rusia e faʻaaoga le meldonium ma e na o le 2% i isi atunuu. Afai e sao le numera, ona faʻamaonia lea o lona aoga.

O le faʻailoga lata mai nei ma le faʻasaina o le auai uma a le Toa o le Rusia i le Olimipeka o loʻo faʻaalia manino mai o le kamupani faʻapitoa a Rusia, lea e lagolago ai taaloga faʻapolofesa, o se tasi o malosi sili ma sili ona maualuga i le lalolagi.

Na maua e Mildronate le lauiloa tele i taʻaloga e faʻafetai tele i le igoa o le tagata taʻalo Tenisi Russia Maria Sharapova: ina ua maeʻa ona ia iloa, o le faʻatau atu o le fualaau faasaina na faʻaateleina le tele o taimi

E tusa ai ma le faʻavasegaina o le WADA, o le meldonium e patino i le vasega o metabolic modulators, faʻaopoopo i le insulin 7.

Afai e te manatu e tāua tele matou te faia - lagolago la matou poloketi!

Mo se faʻamatalaga. O se mea o lo o aofia i totonu o se pepa pe a fai o:

  • faaleleia atili taʻaloga afeleti,
  • e lamatia ai le ola maloloina o tagata taaalo,
  • solia le agaga o tauvaga.

O le uiga o le uluaʻi fuaitau e manino lava: o se tagata taʻavale e faʻatau fualaau e sili atu lona lelei nai lo isi. O le numera lona lua e faatatau i le toetoe o soo se vailaʻau faafomaʻi, talu ai ei ai uma aʻafiaga o aʻafiaga. Ae o le uiga o le lona tolu o le pito sili ona leaga ma e mafai ai ona e "taofi" i soo se mea.

"O le Meldononium e faaalia faaleleia atili o tagata taʻaloga tumau, Totogi o le toe faʻaleleia o falemaʻi, puipuiga o le puipuiga ma le totonugalemu o le tino o le tino e faagaoioia ai le malosi. "

O se lisi masani o aoga o le meldonium i taaloga o se mea faapenei:

  • faʻaauau le faʻatinoga faaletino,
  • faʻaleleia le tuʻuina o le okesene i maso,
  • faʻavavevave le faʻaaloalo o namu tino (e taua tele mo le saoasaoa o le tali),
  • fesoasoani i le tau faasaga i popolega faalemafaufau i taimi o tauvaga,
  • faʻaleleia le tuʻuina atu o fatu ma potu faiʻai i le glucose = malosi,
  • faʻavaveina le faʻaumatiaina o oloa faʻavae.

O le aʻafiaga o le aveina o Mildronate, lea e taua mo tagata taʻaalo, o le faʻaleleia lea o le gaosiga o le maso ma le okesene ma le kulukose, faʻateleina le fua faʻatatau o le tali ma le aʻafiaga o aʻafiaga.

Le faiga o le gaioiga o le meldonium

  • O le togafitiga o le meldonium poloka le gaioiga o le carnitine, lea e aofia ai i le metabolism o gaʻo (susunuina mo le malosi), mo le faʻaaoga muamua o le kulukose 3.
  • A faʻaaogaina faʻamalositino (lea e tele ai le okesene), o le L-carnitine e aʻafia ai le gaioiga o le fatu, faʻamalosia le faʻaogaina o le gaʻo i le malosi: pe a ma le 80% o le malosiaga e faʻaaogaina e faʻaaoga ai lenei masini 10.
  • Ae ui i lea, i se setete e le lava le okesene i totonu o siama, e faʻapipiʻi ai mea vevela - i--------o le gaʻo o le gaʻo.
  • O le a le mea e mafua ai le meldonium: e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o le gaʻo gaʻo e le carnitine (faʻaitiitia lona faʻasalaga i sela) ma faʻamalosia ai le faʻaaogaina o le kulukose, o le punavai muamua ma sili atu ona aoga o le malosi i le tino, talu ai e manaʻomia le itiiti ifo o le okesene 11-13 e faʻamaʻi ai.
  • E le gata i lea, o le Mildronate e faʻamalosia ai le glycolysis, lea e faʻaleleia ai le malosi o le tagata afeleti 14.

E taua le ave o le gentleronate (meldonium) i le bodybuilding?

  1. O le Meldononium e sili ona lauiloa i taaloga tauvaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o taʻavale ma tagata taamilosaga e taua tele le saoasaoa ma tali.
  2. E tusa ai ma le faʻaaogaina o le faʻalologo i le tino ma le faʻamalosia, e feteʻenaʻi ma le talitonuga lauiloa, o ia E LEʻI afaina saʻo le tuputupu ae o musika.
  3. I taaloga taʻavale e faʻaaoga ai. e faʻamalolo ai uiga o le overtraining, atonu e na o le talafeagai mo tagata taʻaloga faʻapolofesa.

Faitau i luga o le upega

O le fea e sili atu: faʻaitiitia le avega pe faaopoopo i ai se isi piliki i lau faleoloa faʻafomaʻi - oe filifili.

O le mildronate i le bodybuilding e le aʻafia ai le tupuga o muscle, e faʻaaogaina e faʻafefe ai faʻamaoniga o le overtraining

Auala e ave ai Mildronate mo tagata taaalo: faatonuga

O se faʻamatalaga mo le aveina o le meldonium i taaloga o se tulaga masani o le overtraining.

I suʻesuʻega faʻasaienisi e faʻaalia ai le lelei o le alualu i luma mo tagata taʻalo faapolofesa, o doses 0.25-1 g faʻaalua i le aso e masani ona faʻaaogaina mo le 2-3 vaiaso o le aʻoga, 10-14 aso ao leʻi faia le tauvaga.

Pe a maua lelei saʻo le metotia ole taua. Ole fua ole aso ole faʻatulagaga e faavae i luga 15-20 mg i le kilokalama o le mamafa o le tino.

Meldononium i taaloga (ma le tino) e talia 1 taimi i le aso 30 minute aʻo leʻi aʻoga.

O le a le umi e mafai ai ona ou aveina Mildronate e aunoa ma se malologa?

O le umi o le vasega e mai i le 6 vaiaso i le 3 masina. A maeʻa lena mea, o le a faʻaalia e le tino le tagofia o mea ua fai ma vaisu i le vailaʻau, o le a leai se aoga. A maeʻa le malologa o le 4 vaiaso, ona toe faʻaleleia lea.

O le meldononium e mafai ona faia i ni mea se lua: papa ma mea iniseti. I le ituaiga pepa, e le tatau ona silia le 2 kalama i le aso. Injections e tusa ma le faalua ona lelei.

Ole taimi e fautuaina ai mildronate ma L-carnitine ma Riboxin. I le tulaga muamua, e leai se uiga, ona o le faiga o le gaioiga o le agamalu o le taofia lea o le gaioiga o le carnitine.

Meldononium i taaloga ma le fausiaina o le tino e ave i le fua faatatau o le 15-20 mg i le kilokalama o le mamafa o le tino 1 le taimi aʻo lei aʻoga

O le a le umi na alu ese ai le meldonium?

  • E leai se tali le mautonu i le fesili e uiga i le taimi o le faʻamamaina o le meldonium mai le tino, talu ai e le i suʻesuʻeina e saienitisi.
  • O nisi tala e lipotia ai o le averesi o le taimi e ave ai 24 itula faʻatasi ai ma se mea e tasi, pe afai e masani ona faia, ona mafai ai lea ona iloa i le toto e mafai lava pe a uma ni nai masina pe a uma le faʻaaogaina.
  • Fai mai nisi tagata atamamai o le faʻamaeʻaina atoatoa o le mimiti mai le tino e tupu i le 100-120 aso.

O le taimi atoa mo le faʻamamaina o le meldonium mai le tino e mafai ona oʻo i le 3-4 masina faʻaaoga masani

Mildronate: aʻafiaga itu

O suʻesuʻega o loʻo i ai nei ua fautuaina leai ni aʻafiaga ogaoga i le meldonium.

Ae ui i lea, e tusa ai ma iloiloga e cardiologists, fomaʻi manatu i lenei mataupu e leʻo malamalama lelei i ai.

O aʻafiaga aʻafiaga masani o loʻo faʻaalia i totonu o faatonuga mo le faʻaaogaina o le uumi:

  • allergies
  • Tachycardia (faʻalautele le fatu),
  • otaota masini.

Taofi upu

O le Mildronate o se oloa a le falemaʻi o le doping i totonu o le atunuu, lea e taumafai tagata taaalo mai le lalolagi atoa e taumafai (faafetai mo lenei mea ia Maria Sharapova).

O le lautele ma le faʻaaogaina e tagata taʻavale a Rusia o loʻo faʻaalia ai lona aoga tele. O nisi suʻesuʻega faasaienisi e faʻamaonia le faʻaaogaina o le meldonium i taaloga faʻaaloalo (taʻavale, faaseʻe, uila vilivae) ma faʻatalanoa i le mana (faʻanatura, faʻamalosia).

O le Mildronate ua alu ese mai le tino mo le tele o masina ma e leai ni aʻafiaga ogaoga.

Tuua Lau Faamatalaga