Pipi monastic mo le maʻisuka

O le keke monastic mai le maʻisuka o se togafitiga lelei o tagata, e lauiloa i le tele o gasegase. O le maʻi suka o se maʻi faʻamaʻi e mafua mai i le le lelei o le pancreas. O fuainumera faamauina ua faaalia ai i Rusia 9.6 miliona tagata e mafatia i lenei faamaʻi.

O le mea moni, i le togafitiga o le maʻisuka, e le mafai ona e teenaina injections o le inisalini ma vailaau, ae o le faʻaaogaina o togafitiga o togafitiga o le a fesoasoani foi e faʻaitiitia le toto toto ma faʻaleleia ai le faʻamaʻi o le maʻi. O le tea monastic ma le maʻisuka ei ai sona aafiaga lelei i le tino o le tagata maʻi, lea o le a talanoaina e lenei tusiga.

Faʻamatalaga lautele e uiga i vaifofo a tagata

O le talafaasolopito o le tuufaatasiga o le maʻisuka mo le maʻisuka amata i le 16 senituri. Na faia e faipule i le Monastery Solovetsky. Mo le tele o seneturi, o lenei vailaʻau na faaopoopoina i vaega eseese, aʻo nisi na aveesea.

I le taimi nei, o le fua mo le sauniuniga o le totogia o togafitiga ua maeʻa ona faavaeina. O le mea lea, o le tuufaatasiga o le lauti o monastery e aofia ai togalaau togafitiga:

  • laupepa o le rosehip
  • Chamomile,
  • aulaʻau
  • oregano
  • laume
  • lanu
  • 'oti
  • lanu uliuli
  • lagona le afaina
  • St. John's wort

O nei meaola uma i totonu o le faʻalavelave e le gata ina faʻaititia ai le kulūkose, ae faʻapena foi ona faʻafoeina le faiga o gasegase i le tino. E le gata i lea, o le tuufaatasiga o le laisa masi mai le maʻisuka e afaina ai totoga uma o tagata, ma faateleina ai le puipuiga a le tino. O ia tulaga lelei e maua mai i le aafiaga faapitoa o togafitiga faʻa-tagata i le tino.

Suga-faaitiitia le aafiaga. Faʻafetai i alkaloids ma suauu o loʻo i ai, o le faʻamauaina o fualaau e faʻaleleia ai le lagona lelei o sela i le kulukose ma faʻamautinoa foi lona faʻaaoga vave.

Faʻaleagaina faʻaleaga. O lenei meafaigaluega e fai ai se papupuni i le va o radical free ma sela, ma puipuia ai aʻafiaga leaga ile tino.

Faʻaleleia galuega faʻapitoa. Talu ai o le chamomile o loʻo i ai ni mea e tetee atu ai i aʻafiaga, e lelei le afaina o lenei okeni. E pei ona e iloa, o le maʻisuka e matua faʻaleagaina ai le pancreas, i le aluga o taimi, e le mafai ona faia atoa lana galuega. Ae afai e te alu i le tea, ona faʻaaogaina lea o le pancreas.

Immunomodulatory effect. Ona o le i ai o mucopolysaccharides ma suauu taua, o togafiti a tagata ua faaleleia atili ai le puipuiga a le tino. E taua tele lenei mea mo tagata maʻisuka o loʻo mafatia i taimi uma i le malulu ma faʻamaʻi pipisi.

Faʻaauau le faʻamalosia. E masani ona fesoʻotaʻi ma le faʻamautuina o le lipid metabolism, lea e taʻalo ai se vaega taua i le maʻisuka ituaiga 2. O vaega e fai ai le tea e faʻaitiitia ai le faʻasologa o gaʻo ma, o lea, faʻaitiitia ai le manava o le maʻi ma faʻasaʻo atili pauna.

Ma o le aveesea o le mamafa, o tagata mamaʻi e faʻamalo faʻamalo e pei o le manava, moe, le lava o le mānava, ulu o le ulu, vevela, ma isi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

E tusa lava pe mautinoa e le tagata maʻi e le o iai ni ona faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le tīfe o le monastery mo le maʻisuka e tatau ona amata ona inuina i nai tofo. Ma le mea sili, ao leʻi amataina togafitiga, saili se fesoasoani mai lau fomaʻi o le a fuafua lelei le manaʻomia ona faʻaaoga lenei fualaau faasaina.

Afai o le maʻisuka e le lagonaina ni faʻafitauli matuia ma lagona lagona lelei mai le faʻaaogaina o le lauti monastery, e mafai ona ia faʻaleleia le atinaʻe 3-4 aso talu ona amata le togafitiga.

Ina ia togafitia le maʻisuka, e tatau ona e vaeluaina ia ituaiga o faamalologa faamalo i aso uma, e faigofie ona fai lenei mea, e tatau ona e tausisi i ni fautuaga:

  1. E le fautuaina le vaeluaina o le aoina mai o mea uʻamea po o palasitika, e sili ona lelei le faʻaogaina o meaʻai. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona ufiufi ipu ina ia oʻo atu le okesene, ma e leai ni toxins e faʻasaʻolotoina.
  2. E tatau ona e tipi le lauti i vaega nei: liligi se sipuniti o le aoina 200 ml o le vai kuka ma tuu e faʻaaoga mo le tusa o le 8 minute.
  3. E sili ona lelei le faʻaaogaina o le oloa i le vevela, ae afai e manaʻomia, e mafai ona teuina i le pusaaisa mo aso e tolu.
  4. O togafitiga faʻamaʻi e mafai ona faʻatinoina i le fa 4 aso i le aso. O sea inu e tatau ona faia ile afa itula ao le i faia le taumafataga autu.
  5. O le fua mo se ituaiga o fualaau faasaina e tulaga ese. O le mea lea, e le tatau ona faaopoopo i ai vaega faaopoopo, aemaise lava pe afai e le o iloa e le tagata maʻi o latou fale faamalolo.
  6. O le tapulaa laʻititi o le togafitiga o fualaau faʻasaina e 3 vaiaso. Afai e manaʻo ai, e mafai ona faʻalautele le lauti mo le puipuia e ala i le faʻaaogaina o le ipu e tasi i le aso.

E tatau ona manatuaina o le keke monastic e faʻaaogaina mo le maʻisuka e na o le faateleina o le puipuiga ma faaleleia atili le soifua maloloina o tagata gasegase. E le tatau ona galo ia i tatou togafitiga, togafitiga o insulin, meaʻai talafeagai ma taʻaloga.

E le gata i lea, o mea taua e pei o le matua o le maʻisuka, o le "aafiaga" o le faamaʻi, o le ogaoga o le gasegase o le faamai, ma le lagona o le tino i vaega e aafia ai le aoga o le tea.

Ae mo le teenaina, o le monastery tea e leai lava.

Na o le pau lava le mea o le lagona o tagata taitoatasi i vaega o le aoina o fualaau faasaina. E leʻi i ai ni uiga leaga pe a inu lauti.

Aiaiga o le teuina

E faʻapefea ona faia le tea tiimeti ua uma ona iloa. Ae faʻapefea ona teuina lelei? Faatasi ai ma le teu lelei o soʻo se vailaʻau oona, e tatau ona tausisia nisi o tulafono ina ia i ai se aafiaga lelei i le tino o le maʻi.

O nisi nei o fautuaga ia, pe a fai, o le a maua i le faʻaleleia o fualaau suamalie lona faʻaitiitia o le suka ma le toe faʻaleleia:

  • O le keke monastic e teuina i se nofoaga e le mafai ona susulu i le la.
  • O le nofoaga e teu ai e tatau ona manaia, e le silia le 20 tikeri.
  • Pe a tatalaina le pusa, ona sasaa lea o mea o loʻo i ai i totonu o se fagu vailaʻau poʻo se masima. O luga e tatau ona ufiufi i se tapuni ufiufi. O le mea lea, o le ea ma le susu e le mafai ona ulufale i totonu o le fagu.
  • E le mafai ona e faʻaogaina laupepa palasiti e teu ai togafitiga faʻataʻitaʻi. E mafai ona latou faʻasaʻoina ni toxins eseese, lea o le a na o se mea oona o le a gasegase le tino o le maʻisuka.
  • O se pusa tatala o lauti ua le sili atu i le lua masina. A maeʻa lenei vaitau, o le faʻaaogaina o se mea faigaluega e leʻo fautuaina.

I le iloaina o tulafono faigofie faapena, o le a mafai e le tagata gasegase ona maua le tele o mea aoga aoga o loʻo i ai i le vailaʻau vailaau.

Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

O faʻamatalaga e uiga i tea anufe mai le maʻisuka e le tele o fomaʻi faʻaonapo nei e tele lava le lelei. Latou te maitauina e ui lava o le faʻamaloloina o lenei vavega, o le soifua manuia o tagata gasegase na faʻaleleia atili. O le mea lea, o fomaʻi e faatonuina se totogifuapauina togafitiga e le gata mo ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2, ae faʻapea foi mo pathologies cardiovascular, le faʻaaogaina o gaʻo, ate, pancreas ma le faʻalavelave. E mafai ona faʻaaoga pea lauti tila mo le puipuiga lua mai le maʻisuka.

Ae ui i lea, o iloiloga a fomaʻi e lapatai ai i togafitiga a le tagata lava ia Aʻo leʻi faʻaaogaina le meafaigaluega, e matua fautuaina oe e asiasi atu i se tagata poto faapitoa e togafitia ina ia mafai ona ia iloa pe iai ni faʻafitauli o le maʻi i soʻo se vaega o le aoina o monastery.

O le faʻaaogaina o togafitiga teas e aoga foi mo le puipuia, aemaise lava i tagata ua mamafa tele ma ua i ai le gasegase o le maʻisuka.

O suʻesuʻega talu ai nei na faʻamaonia ai le aoga o sea ituaiga o vailaau. E 1000 tagata gasegase na maua mai ai se siama o le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2. Latou te masani ona ave lenei lauti mo le 20 aso. O taunuʻuga o le suʻesuʻega e ofoofogia: 85% o tagata auai na faʻaumatia faʻamaʻi ogaoga o le hypoglycemia twice, 40% o tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka ituaiga 2 na mafai ona teena le togafitiga insulin. O tagata uma na auai na faʻaleleia lo latou soifua lelei, ma na latou faʻateʻa ese le tulaga o le atuatuvale.

Maʻeu le manatu o tagata gasegase oe na ave le tea tipi mo le maʻisuka, oa latou iloiloga e lelei ma leaga. O nisi oi latou e maitauina le taua tele o le suka, o se faʻaleleia atili o le soifua maloloina, o le fua o le maʻisuka ma le malosi o le malosi. O isi e fai mai o le tagofia o fualaau faasaina e le afaina ai lo latou ola maloloina i soo se auala, ae ui i lea, ma e le afaina.

Tau ma faʻatusatusaga o le aoina o fualaau

O lea, o fea e faʻatau ai le tea mo monesa mo le maʻisuka? E mafai ona faʻatau i soʻo se fale talavai e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi pe faʻatonuina i luga o le upega tafaʻilagi a le tagata faʻatau. O le atunuu o loʻo gaosia le vailaau faʻamalositino o Belarus. O le tau o le tīfe monastery e 890 rupe Rusia.

E le gata i lea, e mafai ona e kukaina se meafaigaluega i ou lava lima. Ae mo lenei mea e tatau ona e mautinoa le lelei o togalaau faʻaaogaina.

I le tulaga o le le faapalepale i vaega o le tea, e mafai e le tagata gasegase ona taumafai e filifili se isi tuufaatasiga e tutusa lona aafiaga mo le togafitiga o le ituaiga 2 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka. Analogues o se meafaigaluega faapena:

  1. Vitaflor, lea e aofia ai laulaʻau o vao vao, elecampane, lingonberry, blueberry, upega, manoa, wormwood, chicory, marshmallow mago lelei.
  2. Arfazetin - o se oloa o loʻo i ai sulu o le rose, aralia aʻa, maunu, laʻau o le St. John, vine, vine vine, kamomile fugalaau ma le pericarp pi. E mafai ona e ave Arfazetin ma le maʻisuka ituaiga 1 ma le 2.
  3. Nu. 16 "O le suamalie o le suka" e aofia ai togafitiga faafomai e pei o le 'oti, St. John's wort, laulaau, falala, rosehip, chokeberry, offetail, aʻa, o le stevia ma le pi.
  4. O isi - lauti tila e faʻavae i luga o le galega officinalis (goatberry), o le stevia e fai ma mea faʻapipiʻi ma vine.

O togafitiga taʻitoʻatasi o teas ei ai lana lava fua mo le kukaina. Aʻo leʻi faʻaaogaina, e fautuaina e faʻatalanoa lau fomaʻi.

Tulafono mo le aoina o tagata totō

Faatasi ai ma se manaʻoga sili, e mafai e le tagata gasegase ona aoina faʻapitoa ituaiga o vailaʻau talafeagai ma fai ai le lauti monastery. O le mea lea, e mafai ona e teuina se tupe ma ia mautinoa le lelei o lenei fofo.

E i ai nai tulafono faigofie e mafai ona fesoasoani ia te oe e faʻapipiʻi laau ina ia latou maua ai se aafiaga lelei i se maʻi suka.

Muamua, o le tele o afu e tutusa lelei le tasi ma le isi. O le mea lea, e tatau ona e aoina na o na mea e iloa lelei e le tagata maʻi. Afai ei ai ni ona masalosaloga, e sili atu le pasi i lenei mea totō.

O le tulafono lona lua o lenei mea: e tatau ona e mautinoa o laau totō e ola i nofoaga e mama le lelei. Afai ei ai auala, nofoaafi poʻo fale gaosi oloa gaosi lata ane, ona maualuga ai lea o gaogao o le ai ai le tele o toxins ma radionuclides.

A uma ona aoina uma ia laau talafeagai, e tatau ona mamago lelei. O le faia o lenei mea, ua tuʻuina i se nofoaga e mafai ona avanoa e susulu ai le la, aʻo le susu e tatau ona aloese.

A uma ona faia le lauti, e tatau ona muamua faia i ni vaega laiti e iloa ai pe talafeagai pe leai foi. Afai e tutupu ni mea le lelei, e sili ona lelei le taofi le ave.

O le isi itu taua: afai o le tagata gasegase e filifili e faʻatau se ituaiga o phytosborder i le maketi, e sili atu le le faia lenei mea. Na te le iloa po o fea na aoina ai laau, ma le auala na gaosia ai. O le lelei o togafitiga faʻafaʻasolopito i lenei mataupu ua fesiligia. E faʻaaogaina foi lenei mea i le aoina o mea tau falemaʻi: pe a filifilia, e tatau ona e gauai atu i le aso e muta ai ma faʻamaumauga pe o vaega o se vaega o le tuufaatasiga o le faʻaleleia o le siosiomaga.

O vailaʻau faʻaleaganuʻu, o le mea moni, e fesoasoani foi e taulimaina le tele o maʻi. Ae e avea o se togafitiga faaopoopo. O le maʻi suka o se maʻi faʻapitoa, o le mea lea o le tulaga e tatau ona teuina i lima o se tasi. O le collection o le maʻisuka o Monastyrsky o loʻo i ai le tele o togafitiga e fesoasoani e pulea le glycemia ma faʻaaoga faʻamaoniga o se "maʻi mama". O le mea lea, o le toʻatele o tagata e pei o lenei vailaʻau, e oʻo lava i fomaʻi e fautuaina lona faʻaoga

O le vitio o loʻo i lenei tusiga o loʻo talanoa e uiga i le tuufaatasiga ma mea aoga o le tīfe anufe mai le maʻisuka.

O le vailaʻau faʻapitoa o le tea mo le maʻisuka, toe iloilo

O le ti o le maʻisuka monastic e maua mai i fualaau faʻamaʻi. O le inu e faʻaleleia ai galuega faʻapitoa, faʻamalosia le gaosia o le inisalini masani. O le keke monastic e fesoasoani e faaitiitia le mamafa o le tino.

Ae ui i lea, ao leʻi faʻaaogaina le Monastic Tea, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi mo le vaʻaia o le inu i vaega o le vaiinu.

E tele fomaʻi e popole e uiga i mea nei: o le numera o tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka ua faʻapupula i tausaga uma.

E masani ona le gauai tagata maʻi i faailoga muamua o se maʻi: vaivaiga lautele, paʻu o le paʻu, faʻavavevave o le mamafa o le tino. Ae o le tuai i le togafitiga o le maʻisuka e le tatau ona avea. O le tagata maʻi e manaʻomia ona inuina vailaʻau ma vailaau faʻamaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, o le monastery tea, lautele lauiloa i tagata.

A leai, e mafai e se tagata ona aʻafia i faʻafitauli nei:

  1. Faʻafitauli leaga
  2. Faʻaitiitia le mafai
  3. Faʻatauga o fatu
  4. Faʻailoga o le faʻaogaina o le tino,
  5. Faʻafitauli faʻapitoa.

O le tea monastic mo le maʻisuka e faʻaitiitia ai le ogaoga o faʻamaoniga o le maʻi, e le o se vaisu.

Monastery Tea mo le maʻisuka e aofia ai lanu lanu moana. O loʻo aofia ai meaʻai e faʻaleleia ai le soifua manuia o se tagata o loʻo maua i le maʻisuka. O lau lanu lanu e aoga tele i le faʻaaliga.

O le laau e fesoasoani i le faʻaitiitia o le suka toto, faʻavaveina le faagasologa o le faʻamalosi o manua i luga o le paʻu, masani ona tupu mai i le maʻisuka. O laulaau laulaau ua faateleina ai le tetee o le tino i maʻi eseese.

I totonu o le Monastic Tea mo le maʻisuka o loʻo aofia ai foi aʻa aʻa. Ua ofoina atu i ai mea matagofie. Dandelion e faʻasaʻo faʻafitauli i le faʻalavelave popole. O le aʻa o le laau e faʻaitiitia ai le ono mafai ona atherosclerosis, lea e masani ona atiina ae i le faateleina o le kulukose toto.

O le keke monastic mai le maʻisuka e aofia ai isi vaega:

  • Eleutherococcus. E faʻaitiitia ai aʻafiaga leaga o le maʻisuka. O le aʻa o le laau e mauoa i meaʻai e faʻateleina ai le gaioiga faaletino o le maʻi. Eleutherococcus e fesoasoani e toe faʻaleleia le faʻaaliga, faʻateleina le faʻaoga, faʻamaonia le faʻaogaina o le tino.
  • Bean Pods. Latou te fesoasoani lelei i le amataga o le maʻisuka, faʻaleleia le pancreas.
  • Goatskin. O lenei laufanua faʻapitoa e aofia ai vailaʻau oona, glycosides, tannins, faʻamaʻi faʻamaʻi ma alkaloids. E fesoasoani le goatskin e aveese le cholesterol mai le tino, e faʻamalosia ai muso mumu, faaleleia le tulaga o vaʻa toto.

Tulafono mo le faʻaaogaina o le lauti mimita i le i ai o le maʻisuka i se tagata maʻi

Mo faʻamatalaga puipuia, e tatau ona e suʻeina le 5 ml o le moneti tea i le aso. E tatau ona inu i le afa itula ao le i faia taumafataga. I le faagasologa o togafitiga, e le fautuaina e ave isi togafitiga togafitiga.

E inu le vai i le taeao, e tatau ona inu le fualaau i sina sipuni i le aso atoa. O le vailaʻau aupito sili ona lelei o le monastery tea mo le maʻisuka e tusa ma le 600-800 ml.

O le totogi o le monastery sauniuni mo le maʻisuka e faʻapenei:

  1. E tatau ona sasaa le 5 kalama o le meaola 0.2 lita o vai inu,
  2. Ona afifi lea o le tapot i se solo solo,
  3. E tatau ona faʻaogaina le fofo mo le itiiti ifo i le 60 minute,
  4. O le lauti o le monastery e mafai ona teuina i totonu o le pusaaisa, e le silia le 48 itula. Aʻo leʻi faʻaogaina, e fautuaina e faʻaitiitia le vai inu ma sina vai inu vevela.

O le keke monastic mai le maʻisuka e tatau ona teuina saʻo, a le o lea o mea aoga o vailaʻau faʻamaʻi ua leiloloa:

  • O le vevela i totonu o le potu e le tatau ona sili atu i le 20 tikeri,
  • E tatau ona teuina le vailaau faʻasaina i totonu o se potu e puipuia mai le faʻavaveina o le susulu o le la,
  • Tatala lauti tipeti e tatau ona sasaa i totonu o se tamai fagu ma se tapuni ua maeʻa faʻamaufaʻailogaina. E le fautuaina e faʻaaoga se polyethylene bag mo le teuina o fualaau faʻatau.

O le soifuaga ola o tea manogi mai le maʻisuka e tusa ma le 60 aso.

E mafai ona e faia se vai inu maloloina mai laau na aoina e ou lava lima.

O mea nei o loʻo i ai i le tuufaatasiga o le keke a Monastic:

  • 100 kalama o sipuni o le rose,
  • 10 kalama o elecampane aʻa,
  • 10 kalama o oregano,
  • 5 kalama o aʻafiaga lelei o aʻa,
  • 10 kalama o le hypericum.

Muamua, o laʻau o le rosa ma le eleele elecampane maeʻa ua tuʻuina i totonu o le apa. O le faʻafefiloi e sasaa i le 3 lita o le vai ma kuka i luga o le vevela vevela mo le lua itula. A maeʻa lena, oregano, St. John's wort, aʻa o le rosehip ua faaopoopo i le oloa. A uma le lima minute, ona tape lea o le vai, 10 ml o le uliuli uliuli e leai ni mea e faaopoopoina i ai.

O le oloa e maua ai e tatau ona faʻaaoga mo le itiiti ifo i le 60 minute. E fautuaina e te le inu i le sili atu nai lo le 500 ml o monastery e fai i le fale i le aso. O le vai inu e mafai ona fafagu faʻafia, ae le sili atu ile lua taimi.

O le keke monastic mai le maʻisuka e faʻasaina le inu ma le faʻaaloalo i ona vaega. O nisi tagata latou te aoina mea e gaosia e fai ai se vai inu maloloina na oi latou lava.

E le fautuaina e sili atu i le fua fautuaina o vailaʻau faʻamaʻi:

  1. O le Rosehip e fesoasoani i le faateleina o le malosi o le sua suamalie. E le o fautuaina mo tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi masani o gaʻo oona ma o latou gaʻo.
  2. Faatasi ai ma le faʻaʻumiʻumi o le faʻaaogaina o le lauti monastery, lea e aofia ai le St. John's wort, o le fiaʻai e iloagofie ai, e tupu ai le maʻi.
  3. O Oregano e mafai ona mafua ai le feusuaʻiga i feusuaiga malolosi. E le tatau ona faia e tagata e iai faʻamaʻi masani o le manava po o le fatu.

O le keke monastic, o loʻo faʻaaogaina mo le maʻisuka ituaiga 2, e seasea tupu ona mafua ai aʻafiaga. O nisi tagata gasegase e afaina i le paʻu.

E mafai ona faʻatonuina togafitiga anamua i luga o le upega tafaʻilagi a le gaosi oloa. O le talosaga tutusa e tatau ona taʻu mai le igoa ma le numera telefoni faafesootai. Mulimuli ane, na faʻafesoʻotaʻi e le tagata faʻatautaia le tagata e mafai ona faʻatau.

E mafai ona fesiligia o ia e uiga i tulafono mo le faʻaaogaina o le fofo. Tupe totogi mo oloa ua faia pe a uma ona mauaina. O le tau faʻatatau o le tasi pusa o Monastic Tea e tusa ma le 990 rupu.

Ina ia faʻaleleia le lelei o togafitiga o le maʻisuka ma le Monastic Tea, e tatau ona e mataʻituina le maualuga o le suka i le toto. E fautuaina le tagata maʻi e faʻaalu le tele o le taimi i le ea fou, e faia ai togafitiga faʻafomaʻi. O gaioiga faaletino e faʻaleleia le toto i totonu o le tino, fesoasoani e faʻaititia le mamafa.

I le faaopoopo atu, e tatau i le tagata maʻi ona aloese mai le le fiafia. I lalo o le atuatuvalega, o loʻo i ai le faateleina o le kulukose i totonu o le tino.

Pipi monastic mo le maʻisuka: moni pe leai?

E ese le lelei o le tea monastic, pe faʻapefea ona faasalalauina faʻasalalauga e uiga i ai, ma e mafai moni lava, naʻo le faʻapipiʻiina o taga lauti, e toe maua ai mai se maʻi ogaoga e pei o le maʻisuka? I le tutoatasi o le fatufatuina o fua faʻatatau o togafiti fatu, e tatau ona e manatua o togafitiga faʻaleaganuʻu, pe a faʻaaogaina le talafeagai, e le gata e maua ai le manuia, ae e afaina foi. Ae maise pe afai e te faʻatau mai i latou mai gaosi oloa o latou amio saʻo latou te le o mautinoa atoatoa.

I taimi uma, o monasala o atunuu ma talitonuga eseese o nofoaga autu o faamalologa, ma o faifeau na maua le poto masani, o le na fausiaina e le tele o seneturi ma le tele o tausaga le aafiaga o augatupulaga ua mavae ma le liliu atu i tagata.

O le Elisabethan Orthodox Monastery i Belarus ua leva ona tuuina atu se faasologa o togafitiga faafomai o fualaau o togafitiga o loo ola i eleele mama faale-mafaufau i tafatafa o le monastery monastery. Faatasi ai ma nei togafitiga faʻaleaganuʻu, lea ua uma ona mauaina le lautele, ua aofia ai le "Monastic Tea Numera 18", na faʻaaoga mo le puipuia ma togafitiga o le maʻisuka. Ua sauniuni e le au faipule i le lotoifale nisi o tolauapiga e faafaigofie ai le tulaga o le maʻisuka, ae o lenei tolauapiga atonu o le sili ona taua ma lauiloa.

O le mea e leaga ai, e pei ona masani ona tupu, e leʻo faʻamaonia e le au faʻatau oloa le faʻatau manuia taufaʻailoga mo latou lava faʻamaoaigaina - o le faailoga o loʻo faʻateleina le faʻalauiloaina o le tele o nofoaga e leai se mea e fesootaʻi ma le monastery, sei vagana ai faʻamalologa faʻamaoni moni.

O Minsk o faifeau faifeʻau na latou teenaina le "soo" ma le faalauiloaina aloaia: o la latou monastery e le auai i fefaatauaiga tau pisinisi e ala i le Initoneti, e mafai ona e faatauina mai le au taʻutaʻua saʻo i totonu o puipui o le monastery ma leai se isi mea.

E mafai e tagata taʻitaʻitele ona totoina togalaau faʻasolosolo pe aoina mai i nofoaga mama.

O le tuufaatasiga o le lauti lauiloa e le o se mealilo. O loʻo aofia ai vaega faʻapitoa o loʻo i ai le mana faʻamalosi malosi.

  1. Eleutherococcus - o le ginseng Siberia ua faʻamalosia le faʻaogaina o le tino, faʻamaonia le metabolism o carbohydrates, ma i le taimi lava e tasi le maualuga o suka i totonu o le toto.
  2. Hypericum perforatum - toe faʻafoʻi le paleni o le mafaufau o le tagata maʻi ma faʻaitiitia le faʻaleagaina o aʻafiaga o le atuatuvale, phobia, atuatuvale ma le le mautonu.
  3. Rosehip - o vitamini ma toe faafouina, o lenei manava malosi e fafagaina ai sela o meaola e afaina i le faamai, toe faafouina, faamamaina, ma puipuia ai puipuiga a le tino.
  4. O le vaʻavaʻaina o le fanua o se tagata faʻamamā lelei lea e faʻaitiitia ai le kulūkose o le toto ma le maualuga o le toto. O se tuufaatasiga taua tele e seasea lava i meatotino o togafitiga faʻale-aganuʻu ma faʻalapotopotoga.
  5. Young branches of blueberries - faafou le pancreas, faʻamaonia lana galuega i le gaosiga o le inisalini.
  6. Chamomile officinalis - faʻasaʻo le mumu, fesoasoani e faatumauina le maualuga o le kulukose, ma tau ai faʻafitauli.
  7. Bean pods - e saofagā ai i le umi ma le faʻatuatuaina o le toto suka.
  8. Galega officinalis (laʻau aʻa) - e lagolago ai le ate, toe faʻafoʻi le faʻailoga palacreatic faaleagaina, lea e taua tele mo togafitiga lelei ma le toe malosi atoatoa mai le maʻisuka.

O nei vailaʻau faʻamaʻi taʻitasi ua faʻaaogaina e togafitia ai ituaiga maʻisuka eseese. O le faʻaaogaina o laʻau e faʻaleleia atili ai le faʻamalolo ma le toe faʻafouina o aʻafiaga. Ae peitai, ina ia ausia se taunuuga lelei, e matua taua lava le mautinoa o maketi e faamaonia uma se aoina lelei ua filifilia i le atoaga ma le lelei o vaega taitasi. O le mea e leaga ai, o le keke "monastic" na faʻatau i luga o le Initaneti mai le au faʻatau oloa e le gata ina faʻamaonia ai se vaifofo mo le maʻisuka, ae mafai foi ona afaina ai lou ola maloloina.

Afai e te le maua le avanoa e faʻatau ai tea moni monastery mo le maʻisuka i le mea na faʻatau moni ai - i le Monastery St. Elisabeth - aua le lamatia. Faʻalu sina taimi laitiiti ma tele se tupe maua - ia oe ia tii suka. O vaega o lenei seleselega lelei e le tupu i nisi o atunuu mamao, ae i o tatou latitudes. O vaega o le lauti o faʻamalolo e taugofie, ma e mafai ona e faʻatau uma i le falemaʻi ma mai i le herbalists talitonuina.

Taumafai e faʻatau togafitiga o fualaau faʻapitoa mai tagata e gafa ma le poto masani oe mulimuli i tulafono mo le aoina, faʻamago ma le teuina o meafaitino. I le tele e mafai ai, siaki le lelei o laau afu aʻo leʻi faʻatau. Tau lava o le togiina o se fasi laau i le va o ou tamatamailima, suesue ma sogisogi: afai ua matutu le mutia, pe a le maua lona lanu ma manogi mai se fale teu umi. O le mea e sili ona lelei, e tatau ona e mauaina ni mea e faʻaaogaina mo oe lava ia pe i lalo ole taʻiala a le au masani masani.

Saunia uma vaega o le tīfe o le monaseti muamua: faʻamago lelei, vaevae i ni fasi vaega pe tusa ma le tutusa le lapoa ma faʻafefiloi lelei.

  1. Fufulu le taapot i le vai tafe ma vave sasaa le aofaiga manaomia ole paluga o laulaʻau i totonu.
  2. Sasaa vai inu mai le faʻatulagaina o se sipunipuni ma se pito i luga o lauti tigo i se ipu vai vevela.
  3. Afai e mafai, ia faʻaaoga naʻo se ipu tioata, falanua poʻo le ipu ipu - faʻafesoʻotaʻi ma le uamea faʻaitiitia le tau faʻamalolo o le vai inu.
  4. Faʻamalosi le lauti e faʻatamaoaigaina ai le fua faʻatasi ma le okesene, ma tuʻu ai i le vevela o le potu e aunoa ma le tapunia o le tapuni.
  5. A uma le lima i le fitu minute, e mafai ona faʻavave le vai - e masani lava, e aunoa ma le suka.

O le faʻaaogaina o togalaau e talafeagai mo le togafitia o le maʻisuka i le lua ma le muamua ituaiga, faʻapea foi le faamalologa lautele o le maʻi ma le faʻaleleia o lona tulaga.

Ina ia ausia se taunuuga lelei, e taua tele se faiga faʻavae - o le faamaloloina o le la e tatau ona onā i taimi uma, ae le mai le mataupu i le mataupu. O le fua faatatau o aso taitasi e faʻatapulaʻaina i le tolu tioata 200 grams. Inu le la i le mafanafana, ae le vevela, afa itula ao lei faia se taumafataga pe tasi le itula ma le afa talu ona 'ai. O le togafitiga e 21 aso, mulimuli ane e mafai ona e malolo mo le 10 aso ma faaauau togafitiga - ae o le taimi nei e tatau ona e inuina se ipu ipu vai i le aso.

E tatau ona ou inu lauti mo le puipuiga? Ioe, ma iinei i tulaga e tatau ona faia:

  • i tagata uma o loʻo amata pe ua i ai ni faʻafitauli i le pancreas,
  • ma le tele o meaʻai ma le faʻatupulaia o le mamafa,
  • oi latou e faigofie ona faʻalavelave faʻalavelave ma faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi,
  • faʻatasi ai ma le agavaʻa leaga - pe afai o le toʻatele o lou aiga e maua i le maʻisuka.

O le faʻapipiʻi faʻasalalau faʻasalakeke e i ai se mea faigata. O le mea lea, ao leʻi amataina le faʻaaogaina, e tatau ona e iloa itu e aʻafia ai vaega taʻitasi:

  • 'oti o le 'oti o le' oti e mafai ona mafua ai le tumutumu o meaʻai ma le toto maualuga,
  • E mafai e le root Eleutherococcus ona mafua ai le faateleina o le faʻavevesi, o le gaogao ma le faʻafefeteina,
  • O fomomile fugalaau e faʻaitiitia ai le musika ma faʻalavelaveina ai le tino,
  • St. John's wort e le ogatasi ma le ava malosi ma le faʻamalosi, e le taliaina i le maitaga ma le susu,
  • Ole telefoni e iai le tele o faʻailoga: faʻamaʻi pipisi o fatugaʻo ma meaʻai fualaʻau, microtrauma o le mucosa gastrointestinal, thrombosis, hypotension, inlerance to iodine, pregnancy and lactation,
  • Laʻau o le rosehip ua i ai foi a latou lava taboos: thrombosis, thrombophlebitis, nisi o fatu ma maʻi o le ate, hypotension,
  • O paranisi bilisi e le manaomia mo le maʻitaga ma tina lacting,
  • O fatu pi e mafai ona mafua ai se faʻafitauli matuia i le tino oi latou o loʻo muai faʻaaoga i lenei mea.

O vaega taʻitasi o le lauti o le monastery ei ai le tele o faʻailoga

Mafaufau i meatotino o nei vailaau togafitiga uma ma lau tali taitoatasi ia i latou. E sili atu ona matautia le faʻaaogaina o togalaau mai gaosiga lea e te le o mautinoa ai, o le le faautauta e mafai ona oʻo atu ai i ni taunuuga ogaoga. Aua le 'ai le lauti mai le maʻisuka i taimi o le faʻasalaga o faʻamaʻi faʻamaʻi o le ate, fatugaʻo ma gaʻo susu. E matua faʻasaina le faʻaaogaina o le aoina atoa, ma soʻo se tasi o mea aoga.

Faʻalavelave faʻalavelave mo le faʻaaogaina o togafitiga faʻasaina o le le faʻatagaina o le tagata i ona vaega, faʻapea foi ma le matua e oʻo atu i le lima tausaga.

O le mea malie o le mea lena. O le upega tafaʻilagi a le monastery le faasilasilaga lenei i luga o le itulau autu: "O le Monastery Elizabeth Elisapeta e le galulue faʻatasi ma faleoloa i luga o le initaneti faʻasalalau le teaseti teas (mo le maualuga o le toto maualuga, maʻi suka ma isi faʻamaʻi) ma e le tufatufa atu i totonu o le telefoni feaveaʻi. O nei tapenapenaga faʻasalalau manogi e le faia e le Monastery St. Elisabeth ma e le o ni vailaʻau. O nei teas e le faʻamautinoa ai le faʻamaloloina o le 100% mai faʻamaʻi ua folafola mai i luga o nofoaga. "

Amur

https://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=12947629

Ina ia fesoasoani i le "Monastic Tea", e tatau foi ona taitaia se ituaiga olaga soifua monastic: o le pulega o le aso e moni lava le matau, gaioiga faaletino, meaʻai, ma isi.

B_w

https://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=12947629

O mea uma lava e alu i le mea moni e faapea afai e togafitia oe i laau, e tatau ona e alu i se fomaʻi faapitoa ma mea e maua mai i le suʻesuʻega ina ia taʻitasi ma taʻitaʻia ma sasaa. Na faapena laʻu uo. Sa ia sasaaina se taga atoa o laulaau eseese. A maeʻa, e tatau ona e vali, faʻafefiloi ma inu. O lenei auala e faʻaosofia atili ai le talitonu nai lo le "togafiti" i luga o le Initaneti mo le $ 15 ...

valve

https://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=12947629&start=40

O nei teasastic monastic uma e le fesoʻotaʻi ma soʻo se monasteries. O fea na e vaʻai ai i faifeʻau o loʻo ola lauti. Faʻasologa masani.

aleksej.tolstikov

https://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=12947629&start=40

Faʻamatalaga faʻapitoa - otaota, vine, aʻa, ma isi mea - e iai le malosi tele mo le togafitia o se faʻamaʻi tuga pei o le maʻisuka. Talu mai aso anamua, na faʻaaogaina e tagata faʻamalolo faʻapitoa togafitiga o togafitiga o fualaau mo le manuia o tagata. Ma o faifeau Orthodox e lauiloa i taimi uma e pei o le au togafiti poto. O le lauti antibetic, lea na ofoina mai e le St. Elizabeth Elisabeth Monastery, ua maua ai le faʻaleleia tatau ona o le tele o tausaga o faʻataʻitaʻiga ma ni taunuuga lelei. Naʻo le faʻamoemoe e maua se totogifuapauina moni o le maʻisuka mo le maʻisuka mai le Initaneti - o le faʻaaogaina o le taimi ma tupe, e tele naua e le faʻaaogaina e le au scammers lenei ituaiga. O le a le auala e alu ese ai? Taumafai ia fai sau lauti.

I le muaʻi suia o Rusia, e le o se aga masani i totonu o monasani le inu o le lauti uliuli, lea e masani lava mo tagata tafafao. Mo le faʻaaogaina, matou te faʻaaoga a matou lava aoina, faʻamalosia lautele ma togafitiga. O le tea monastic mai le maʻisuka o se tasi lea o meainu na maua mai ia i tatou mai le taimi ua mavae. O laʻau filifilia e faʻaleleia le gaosiga o le gaʻofale, maua ai mea faʻaleagaga, fesoasoani e toe faʻafoʻi toto toto ma puipuia faʻalavelave alualu i luma ona o le maualuga o suka. O le keke monastic e mafai ona faʻaaogaina e avea o se faʻaopoopoga i togafitiga faʻatulagaina, ae leai se tulaga e avea o se sui mo mea e maua ai le suka.

O le maʻisuka e aʻafia ai faiga uma o le tino, o le faʻateleina o le glycemia e aʻafia ai aʻafiaga uma o le tino. O le tino o le maʻisuka e faʻagesegese ae faʻavaivai faʻaleagaina e le glucose, lipids, faʻamalolo saoloto. E le gata i le faʻaitiitia o le suka, e masani lava ona lapatai fomaʻi e uiga i le manaʻomia o se fualaʻau maualuga, ma muamua faʻamaoniga o faʻalavelave e amataina, faʻasolosolo togafitiga o lipid-lowering drugs, anticoagulants, thioctic and nicotinic acid.

O le malosi o le gaioiga o le monastic mai le maʻisuka, ioe, e le mafai ona faʻatusatusa i auala o togafitiga faʻaleaganuʻu. E pei lava o sauniuniga o togalaau, e sili atu ona faigofie nai lo fualaau. Ae peitai, faatasi ai ma lana fesoasoani e mafai ona foia le tele o faafitauli e vave ona faia pe mulimuli ane fausia ai ituaiga 2 o le maʻisuka:

  • faaitiitia le glycemia,
  • tuʻuina atu i le tino se vailaʻau malosi - vitamini C,
  • faʻaitiitia le faʻamafanafanaga masani o le maʻisuka,
  • "Faʻagesegese" vave gaʻo meaʻai,
  • aveesea le vaivai faifai pea,
  • faaleleia le tulaga o le mafaufau,
  • aveese le fula i vae,
  • faafaigofie le faagasologa o le leiloa o le mamafa,
  • faamalosia le puipuiga
  • faaleleia le tulaga o le paʻu, faʻavaveina le faʻamālōlōina o manua laiti.

E masani lava, o le a le lava se mea puupuu mo lenei mea. O le keke monastic mai le maʻisuka ua onā mo le itiiti ifo i le masina, a itiiti ifo ma le 2 taimi i le tausaga.

Mo le gaosia o le lauti, na faʻaaogaina ai laau totino, e leai se aga masani o le faʻatagaina o vailaʻau mai isi itulagi. Na talitonuina e na o laau e ola i le nofoaga e tasi e mafai ai e se tagata ona fofo le maʻi. O le mea lea, o tagata taʻitasi o le monasteries ei ai a latou lava fua mo le faamalologa o le teas. I le taimi nei o le tele o variu o le keke monastic o loʻo faʻaaogaina, o le tuufaatasiga o laʻau i totonu oi latou taʻitasi e le gata i luga o le fua na faʻaaogaina, ae faʻapea foi i mafaufauga a le tagata gaosi. E faaopoopo atu i vailaʻau faʻamaʻi, lanu meamata, vine, fualaʻau manogi e mafai ona faʻaopopo i le vai e faʻaleleia ai le tofo.

O mea e masani ona faʻaaogaina i le collection o Monastic:

I le avea ai o se tulafono, o le gaosi oloa e aofia ai le tele o vaega i le tuufaatasiga o le Monastic Tea. E filifilia i latou i se auala e faʻaitiitia ai le glycemia, faʻagesegese le faʻaleagaina o totoga i gaʻo e le maʻisuka ma faʻaleleia le tulaga lautele o le maʻi.

Mo le sauniuniga o le keke monastic, o tulafono lava e tasi e faʻaaoga e pei o isi fualaau vailaʻau. O le mea moni, o le mea na mafua ai le inu o se mea e le afaina.

O se sipuni sipuni o le faaputuga eleele o loʻo tuʻuina i totonu o se fagu vevela poʻo se meaʻai tioata, sasaa se ipu vai inu, ufiufi ma se tapuni ma afifi mo le 5 i le 30 minute. O le taimi tonu e tufatufaina ai e mafai ona maua i luga o le tila.

I le avea ai o se tulafono, o le telē tele o particulago matutu, o le umi o le a manaʻomia mo mea gaioiolosi e faʻafeiloaʻi mai ia i latou i le fua. E le mafai ona teuina le vaiinu ua sili atu nai lo le aso; i taeao uma e te manaʻomia e saunia se mea fou. O le totoina o le toto o le Monastery mai le maʻisuka e le aoga, ona o se vaega o meaʻai e faʻaumatia e ala i le umi ona oʻo i le maualuga o le vevela. E le gata i lea, o le fufuluina e matua faaleagaina ai le tofo o le vai inu, ma avea ai ma mea oona ma sili atu.

O le afaina maeʻa o le ai ai se lanu enaena lanu enaena, o se manogi manaia. Mo le tofo, e mafai ona e faaopoopo le lemon, mite, lanu po o le lanu meamata, o se mea manogi i ai. 1 le ipu e lava i le aso, e mafai ona vaevaeina i le 2 atumaga.

I le avea ai o se tulafono, mo le maʻisuka, o le lua-masina masina o togafitiga faʻatasi ai ma le faʻamalosia o le malo i le va oi latou ua fautuaina. O uluai taunuuga o le maʻisuka ituaiga 2 e masani lava ona matauina pe a uma le masina o le pulega.

O loʻo iai faʻamalositino faʻamamafa o laau mamago e tumau pea ona faʻamalolo pe a faʻasaʻo lelei. O se faʻailoga o le lelei o meaʻai matagofie o se mea manogi matagofie, e maua mai i se taga tatala. Le manogi o le eleele, pala, vaomago vaomago - o se faailoga o le faaleagaina o le kofe monastery. E le mafai ona faʻaaogaina pe faʻapitoa le teuina o mea totino.

O le mea masani, o le lauti o loʻo faʻapipiʻiina i le cellophane poʻo taga pepa e aunoa ma se ea. I totonu ia i latou o le aoina o le Monastery e teuina e aunoa ma le leiloa o meatotino mo le tausaga.

O fea e teu ai le lauti pe a uma ona tatala:

  1. Saunia le puipuiga mai le la ma le vevela. Aua nei tuua le lauti i tafatafa o se ogaumu, microwave, poo le eletise eletise.
  2. E sili atu le tuʻuina o laʻau i tioata poʻo tin tio ia e matua tapunia, aua i le malulu o le tau latou te faʻafefe lelei le susu ma mafai ona avea ma mea manogi. O se tuusaunoaga o ni afifi faʻatasi ma se loka kipi, lea e mafai ona tapunia mausali.
  3. Afai na e faʻatau pe faia lauti mo le lumanai mo le tele o vasega, e tatau ona e mautinoa le teuina i totonu o se potu mafanafana (e oo i le 18 ° C). Ia mautinoa e mataitu le aso e muta ai.

O laau e aofia ai i le aoina o le maʻisuka ua salalau i le tele o le teritori o le Rusia, o le mea lea e mafai ai e tagata herbalists ona aoina mai, mago ma teuteu meaʻai mo le Monastic Tea. Afai e te vaʻaia ma le faʻaeteete tulafono uma (aoina i se nofoaga saogalemu i le siosiomaga, i le vaitau o le maualuga o le gaioiga o le laau, faʻamago i le la, ma le tafe mai pea o le ea), o lau tea o le a le sili atu le leaga nai lo le faatauina.

Afai e le mafai ona e taofiofi i fualaau fou mai ou lima, e mafai ona e faatauina eseese i se pepa ua saunia i totonu o se herbalist ma fai a oe lava aoina. E manaʻomia le aofia ai 2-3 laau toto ma mea e maua ai le suka i lona fatuga, o le tasi e iai le anti-inflammatory, hypolipidemic, ma le faʻamalosia. O vailaau uma o vailaau e ave i le tutusa. E mafai ona e faʻaopopo i le aoina ma fualaʻau mamago, lanu lanumeamata poʻo le paaga, mint, zest.

O oe faʻaleagaina i le toto maualuga? E te iloa o le maualuga o le toto maualuga e tau atu i le fatu ma oso? Faʻatasi le mamafa o lau avega. Manatu ma manatu faaalia e uiga i le metotia faitau iinei >>

O se tasi o suiga o le keke monastic o loʻo faʻaaoga mo le maʻisuka:

  • 1 vaega o galega, horsetail, pi ina ia faʻasolosolo le glycemia,
  • St. John e tatau ai ona faʻaleleia lagona
  • chamomile poʻo le fale talimalo e avea o se anti-inflammatory,
  • elecampane aʻa e vave faʻaleleia le lelei,
  • maualuga luga o le vaitamini afu - e uiga i le tetepa i luga o le maʻisuka,
  • O le a le gata ina tuʻuina atu e le paʻaga le lauti i se lanu matagofie ma se manava manaia, ae faʻaleleia atili ai le lipid composition o le toto.

E foliga mai, o le faatauina o meaola eseese o le a sili atu le tau nai lo se faaputuga saunia. E tatau ona e faʻatau mai ni nai meaʻai, o le pusa aupito maualalo e 100 kalama. Atonu o le tau o le kilo kilokalama o le aoina o le a maualalo ifo nai lo le faatauina mai o le monastic tea. Ae aua nei galo o lona aso faaiʻu o le a sili atu le vave vave nai lo le taimi e faʻaaoga ai.

E faʻasaina togafitigaʻau i le taimi o maitaga, lactation. O le keke monastic e le tatau ona tuʻuina atu i tamaiti o soo se vaitausaga. O le faʻasesega malosi o le maʻi ate. At maʻisuka nephropathy faʻatalanoaga o le fomaʻi maʻi e manaʻomia. I nisi o lomiga o totogifuapauina, o faʻamaʻiloga e faʻavaivaia ai le fatu ma le gastrointestinal tract. O tagata maʻi mamaʻi e manaʻomia ona matua faʻaeteete pe a amata togafitiga. O le tele o vaega i le lauti, o le maualuga atu lea o le aʻafiaga o ni manaʻoga e le manaʻomia.

I le talosaga a Monastic Tea, o suʻega e tuʻuina atu ai le tele o nofoaga, o ia mea taʻitasi e faʻamautinoaina o lana oloa e sili ona lelei. Le itiiti ifo i luga ole initaneti ma le le lelei o iloiloga e uiga i le aoina, faʻatau i nofoaga e ono fesiligia.

E faʻapefea ona mautinoa le tea tele:

  1. O le faʻamatalaga i luga o le pusa e tatau ona aofia ai le igoa o le kamupanī ma le faʻatulagaga tonu o le aoina.
  2. Afai e faʻamautinoa oe e faʻafetai ia latou oloa, o le a mafai ona e faʻaumatia faʻamalosi ituaiga e 2 o le maʻisuka, toe faʻafoʻi le pancreas, o loʻo i ai tagata sikola i ou luma. O togafitiga o le maʻisuka ma le keke monastic o se talafatu. E mafai ona faia uma meaʻai e faʻaitiitia ai le glycemia i sina taimi ma le tuai ona faʻalavelave.
  3. O le tele o lalaga a fomaʻi na faapea mai na latou faʻasaoina o latou gasegase mai fualaau oona e masalosalo foi. I le leai o se togafitiga e manaʻomia e fomaʻi e pipii i ai, e leʻo iai le tea Monastic.
  4. O se faailoga o le le faamaoni o le tagata faatau e fesootai foi ma le fomaʻi lauiloa lauiloa o le Russian Federation Elena Malyshev. Na teena e ia lona auai i soʻo se taʻutala tiso mastic.
  5. O lea na gaosia i totonu o monasala Belarusian ma faʻatau atu i luga o faʻamaumauga i luga o le initaneti o se mea sese. I totonu o aʻoga a nisi o monasteries, latou te faia lava le lauti mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka, ae e na o faleoloa o le lotu ma i pisinisi faapitoa e faʻatau atu.
  6. O se auala mautinoa e faʻatau ai le taugata, ae o le monastic tea maualuga o le tele o vailaʻau faʻamalo. Mo se faataitaiga, i totonu ia i latou le tau o le 100 g o le aoina mai le teritori o Krasnodar e mai le 150 rubles, mai Crimea - 290 rubles.

Ia mautinoa e aoao! E te manatu o pills ma insulin o le auala lava lea e tasi e taofi ai le suka? E le moni! E mafai ona e faamaonia lenei lava oe e ala i le amata ona faʻaaogaina. faitau atili >>


  1. Zefirova G.S. O le faʻamaʻi a Addison / G.S. Zefirova. - M.: Malo lolomiina fale o tusi faafomaʻi, 2017. - 240 c.

  2. Faʻafofoina o faʻamaʻi pipisi. I lua volumes. Volume 2, Meridians - M., 2015 .-- 752 p.

  3. Faamaumauga o le clinical endocrinology. - M .: Medicine, 1991. - 512 p.
  4. Okorokov, A.N. Faamaumauga o Faalavelave Tutupu Faafuasei / A.N. Hams. - M.: Tusiga faafomai, 2014. - 299 p.
  5. Dedov I.I., Shestakova M.V., Milenkaya T.M. O le maʻisuka na maua: retinopathy, nephropathy, Mental Medicine -, 2001. - 176 p.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia i le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

Tuua Lau Faamatalaga