Sorbitol mo le faʻamamaina o le gallbladder: o le a le tele ma le faʻaaogaina?

E tele auala e faʻaleleia ma faʻamama ai le ate. O se tasi o auala sili ona taatele o le fufuluina o le ate ma le maʻi pipiʻi po o le tuai. O lenei togafitiga ua taʻua o le "tauaso" ituaiga o leo. Ua faia mo se taimi umi i le falemaʻi ma i le fale. Fai mai fomaʻi o lenei metotia e agamalu ma mafai ai e oe ona fufulu le ate ma faia e aunoa ma le faʻaogaina o leo.

E TATAU ONA ILOA! E oʻo lava i se "galo" le ate poʻo le gall julaina e togafitia i le fale, e aunoa ma gaioiga ma inisiua. Tau lava faitau le mea na faia e Olga Krichevskaya faitau i ai.

Sorbitol: aogā ma faʻalavelave

O mea taua o se vailaʻau e aofia ai:

  • faʻafaigofie le galuega o le ate, o auala e aveesea ai le talo ona o le fufulu maeʻaeʻa o le papa, lea e faʻaaogaina ai le faʻaogaina o mea lilo,
  • fufulu mama
  • fufulu fatuga
  • aveeseina o toxins ma isi mea matautia,
  • faaleleia atili o le tulaga o le paʻu ona o le faamamaina tele o le gastrointestinal tract.

E ui i le lelei o le faamamaina ma le sorbitol o le gallbladder, fatugaʻo ma le ate, e tatau ona faia se suʻega faafomaʻi i le potu ultrasound aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga mo le i ai o maʻa i totonu o le gallbladder, ate. Afai ei ai a latou fatu, e le mafai ona e faʻaaogaina le tuba, aua o lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻe o le mumū, talu mai le taimi o le faʻamamaina o maʻa tetele e mafai ona afaina ai totoga ma gaʻo.

Le faiga o le gaioiga o le vailaʻau

Sorbitol, poʻo le glycite, o se ava malosi e ono-atopa. O le toʻatele o tagata latou te iloa lenei mea e avea o se mea faʻaopoopo meaai, o se suka e suitulaga. I luga o le afifi e mafai ona e mauaina ai sea igoa e pei o le E420. I le siosiomaga masani, o le sorbitol o loʻo maua i le sami ma fualaau suamalie. Ae i le gaosiga o masini, o le kulimi o sana e faʻaaogaina e avea o se meafaitino.

O foliga vaaia o le oloa o loʻo faʻatusalia e se paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe, vave faʻavaveina i le vai. O le Sorbitol e le afaina, ae o loʻo i ai se taimi e sili ona lelei.

E ui lava i le mea moni o le suka e sili atu le suamalie nai lo le sorbitol, o le mea mulimuli e masani ona faʻaaogaina i mea e gaosi ai meaʻai, falemaʻi ma vailaʻau faʻapitoa, ona o loʻo i ai le tele o kalori ma puipui ai oloa mai le faʻamamaina.

O le lautele o le faʻaaogaina o le sorbitol e fesoʻotai ma se faiga o gaioiga. O faʻamanuiaga o le vailaʻau e fesoʻotai ma vaega nei:

  1. E le pei o gaʻo, e le afaina ai le maualuga o le kulukose i le toto (glycemia).
  2. E maua ai le lelei tele o le choleretic ma e lelei le afaina ai le gaioiga o le ate.
  3. E faʻaleleia ai le toe gaosia o le intestinal microflora, faʻaleleia ai le faʻaaogaina o meaʻai ma le gaosia o enzymes digestive.
  4. E faʻaaogaina e avea o se faʻataʻitaʻiga i le faʻaumatia o le nifo tioata (caries).
  5. Na te faafouina le faapolopolo o vitaminini B-vaega i le tino: biotin, thiamine ma pyridoxine.

E le gata i lea, o le sorbitol e maua ai se gaioiga laiti, ona e mafai ai ona faʻaitiitia le toto maualuga.

Faatonuga mo le faaaogaina o le suamalie

Fai mai faatonuga o le sorbitol malosi ua uma ona solo i totonu o vai inu. O le faʻafefiloi sauniuni e tatau ona faia 1-2 taimi i aso uma 10 minute ao lei faia le taumafataga. O le togafitiga e amata ile 1 i le 2.5 masina.

O le fofo mo le iv infusion o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai se fualaʻau. Ua maitauina o le fua faatatau o le pulega e le tatau ona sili atu i le 40-60 drops i le 1 minute. Faʻaleleia e oʻo atu i le 10 aso.

Talu ai ona o le sorbitol o loʻo faʻaaogaina e avea ma sui o le choleretic, ua faʻaaogaina mo le tui. O le aano o le faʻataʻitaʻiga o le fufuluina o le ate, oona, gaʻo mai mea oona ma toxins. Ae o le tbabazh ua solia i le gallstone faamaʻi. O mea autu mo le faʻatinoga o le sorbitol ma faʻaputu i luga.

Ina ia faʻamamaina totoga o le biliary ma le digestive system mai mea oona, mulimuli i faatonuga nei:

  1. Muamua, ua uma ona saunia se mailei: e tatau ona liligi se pulu lima o vine mama i le vai inu ma faia pea i se vevela mo le po atoa. I le taeao, e faaopoopo atu le sorbitol ma ave i luga o se manava gaogao.
  2. O taumafa, inu ava malosi ma gaioiga faaletino e matauina.
  3. O le faʻatinoga o loʻo i ai se aafiaga tele, e fesootaʻi ma lenei mea e sili atu ona lelei i le faʻatino i le fale.
  4. I le avea ai o se tulafono, o le amataga e toe ono taimi e toe faia ai le taualumaga. E faia i aso tolu uma. I taimi mulimuli ane, o le lapisi e faia i vaiaso taitasi.

E faʻaaoga foi le Sorbitol mo le leo leo taua. E tatau ona faia le taualumaga mo le faʻaaliaina o le DZhVP ma le faʻaleleia atili o gallbladder contractions. O lenei faiga e faʻaleleia ai le tafe o talo. O le leo o le tauaso e faia i lenei auala.

A maeʻa ona ala, e inu e le tagata maʻi se ipu malamalama e mafanafana ai vai inu ma le magnesia poo le sorbitol. A maeʻa le 20 minute, e tatau ona e toe faʻaaogaina le suavai.

Ona e manaʻomia lea e fai se paluga faʻasalalau e filifili ai mai le suka suka ma fuamoa moa, poo le fuālaʻau suamalie ma le suka o le citrus, poʻo le meli ma le ipu inu vai inu.

A mavae le 15 minute, latou te inuina vai inu ma alu i le moega. E faʻaaogaina se palufana mafanafana i le taumatau saʻo mo le 60-100 minute.

Faailoga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina

O le Sorbitol ua faʻamalolo mai i le tulaga o se fofo o le isotonic ma le paʻu.

O le fofo ua na o se fomaʻi ua fautuaina na o le faafoeina i se auala vavalalata.

O se mea vaivai e faʻaaogaina e avea o se mea suamalie.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le vaifofo mo le afaina oona e aofia ai le lisi lenei o faʻamatalaga:

  • tulaga faateia
  • hypoglycemia,
  • chronic colitis
  • biliary dyskinesia (GWP).

O le Sorbitol o loʻo faʻaalia foi mo le faʻamamaina o le manaʻoga, e ui i lea, o le faʻamaumau tumau, e le fautuaina lenei vailaʻau.

O le sorbitol malosi e tatau mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka. E sili atu ona faʻaleleia lelei nai lo le kulukose, ma o le taimi lava lea i lalo o le faatosinaga o enzymes digestive ua liua i le fructose. O nisi taimi o gasegase o le maʻisuka lona lua o loʻo ave le sorbitol e le manaʻomia fualaau oona. E iai foʻi le sorbitol ola o loʻo faʻaaogaina:

  1. I le avea ai o se mea laititi mo le faamamaina o le mea e gaosia ai meaʻai.
  2. I le togafitiga o le cholecystitis (mumu o le gallbladder).
  3. I le togafitiga o le hepatitis (lupe o le ate).
  4. Mo le faʻamamāina o le tino.
  5. A faʻamamāina le manava ma le ate mai toxins.
  6. I le togafitiga o le pancreas.

I nisi o faʻamaʻi, o lenei vailaʻau e matua faasaina ona faʻaaoga. O le laupepa o aʻoaʻoga o loʻo i ai faʻasalaga nei:

  • GI obstruction,
  • ogaoga tiga
  • faamaʻi faʻamaʻi ma / poʻo le faʻaogaina o le tino,
  • afaina o le manava
  • ascites (faʻaputuina o le suavai i totonu o le paʻu peritoneal),
  • fructose intolerance,
  • teu o le pancreatic
  • lagona taitoatasi.

I lalo o nisi tuʻutuʻuga, e mafai ona faʻatonuina le sorbitol i le maʻitaga ma le lactating o tina. Aʻo leʻi faʻaaogaina le oloa, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi ma lau fomaʻi ma faitau ma le faʻaeteete ia faatonuga ua tuʻuina atu.

Faatasi ai ma se faʻalavelave, e mafai ona e lagona le leaga o le sorbitol. O aʻafiaga ogaoga pe a uma ona ave le vailaʻau e:

  1. Faʻaleagaina o le nofoa.
  2. Faʻateleina le faʻaleleia o le kesi.
  3. Taʻaloga o le taotoga.
  4. Heartburn.
  5. General malaise.

E le gata i lea, e mafai e se tagata ona maua le valea.

Sorbitol tau ma iloiloga

Soo se fale talavai e ofoina atu lenei mea i se tau taugofie. Ae ia teu se tupe, e mafai ona e faatauina le sorbitol i luga o se falemaʻi i luga o le initaneti.

Ina ia faʻatau se vailaʻau, alu i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le sui aloaia ma faʻatumu se tusi talosaga mo le faʻatau.

O le Sorbitol e le taugata tele, o lea e mafai ona faʻatauina e se tagata i soo se tulaga o tupe maua. Lalo o faʻamatalaga i le tele o mea e mafai ona e faʻatau ai le vailaʻau:

  • sorbitol pefu (350 pe 500 g): mai le 130 i le 155 rubles,
  • fofo o le sorbitol: mai le 50 i le 80 rubles.

I luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina ni iloiloga lelei e uiga i le meafaigaluega. E tele gasegase e faʻaaoga le sorbitol mo le maʻisuka. O loʻo i ai se malosi malosi o le sorbitol pe a faʻaaogaina ni tui tetele, o lea ia e faʻaeteete ai. O nisi taimi e faʻaaogaina mo le gau o le mamafa e pei o se isi mea maualuga i le suka maualuga-kalori.

Afai ei ai ni faʻailoga, e mafai ona e faia se tutusa o le sorbitol, mo se faataitaiga, Normolact, Romphalac poʻo Tranzipeg. A o leʻi faʻaaogaina tupe, o se faʻasalaga faʻatagaina ma lau fomaʻi e talafeagai.

O faʻamatalaga e uiga i le sorbitol o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

Fale gaosi

O galuega sili ona taua o le tino:

  1. Faamamaina o le toto mai toxins, disinfection, tuueseeseina o mea oona, fualaau faasaina, sili atu o hormones.
  2. E maua e le ate le gaʻo, glycogen, vitamini eseese, ma le uʻamea.
  3. E mafai ona gaosia le gaosiga o vailaʻau i totonu o mea e tatau ai: glucose i glycogen, suka i totonu o sela gaʻo, ma isi.

Ona o se olaga le talafeagai, le lelei o le siʻosiʻomaga, lē tausia o le aso o se tagata, o le ate o le tagata ua le toe mafai ona gafatia lona taimi: o mea tutupu e tupu vave, o maʻa e fausia i totonu o le okeni i lalo o le aafiaga o mea i fafo. O nei mea uma e aʻafia ai lona faʻatinoga, ma o le ate e mafai ona toilalo. Mo le tausia lelei o lona faʻatinoga, e fautuaina le faʻamamaina o le ate. O se tasi auala pito sili ona lelei mai toxins ma maa o le faʻamamaina o le ate ma le maʻi pipi.

Faailoga ma le faʻailoga

O le Sorbitol o le suka e suitulaga lea e faʻaaogaina i vailaau faʻapitoa e pei o se choleretic, laxative ma faʻamaʻo le ate, fatugaʻo, gasegase ma otaota, o lona isi igoa o le glucite poʻo le sorbitol. E maua mai le vailaʻau e ala i le gaosia o le kulukose masani i totonu o le ava o le hexahydric. I totonu ma na o ia lava, o se suamalie i le tofo ma le paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe i le vai. I vailaau, o loʻo faʻaaogaina lelei mo le gaosia o mea manogi eseese, tala o le tale ma le avea ma se fausaga mo capsules. Faaaoga lelei le sorbitol e faʻamama ai le ate. O le taunuʻuga o le lafoaia o toxins i le gallbladder, aʻo faʻaaogaina le auala, e mafai ona fufulu le gallbladder ma le ate e aunoa ma se leo.

Talu mai le togafitiga o faʻamaʻi o le ate e le mafai ona faʻagaloina, ona faʻaaoga lea o vailaʻau eseese e manaʻomia ona e faʻaeteete ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete ina ia le afaina ai lou soifua maloloina.

O le faʻamaʻoina o le ate ma le maʻi gasegase ei ai ona faʻamaufaʻailogaina, o le autu o nei:

  • ulutala duodenal,
  • tele gallstones
  • le i ai o microliths,
  • ova, ascites, colitis,
  • ate ma le fatu fatu,
  • tali a le tino i le gasegase o le sorbitol, lea eo mai faatasi ma fiva ma fiva (allergy),
  • faʻavavevaveina o faʻamaʻi o le tui ile inisinia.

Afai e faʻaaogaina le sorbitol e ui lava i teteʻega, o le gasegase o faʻamaʻi o le manava ma le manava e ono faʻaleagaina, e mafai e le sorbitol ona faʻagasolo i le atinaʻe o faʻamaʻi. O le le tausisia o le fua faatatau o le faʻaaogaina e afaina ai le tino., o le masani lea: faʻalauteleina o le kesi, paʻu o le manava, manava manava, e mafua ai le atinaʻe o neuropathy ma le retinopathy o le maʻisuka. O aʻafiaga: faʻamaʻaloga, afu, vaivaiga, paʻu o le paʻu, tiga o le tino.

E ui lava i faʻamaoniga, e masani ona faʻaaogaina le kulūkite i togafitiga faafomaʻi, ma o loʻo i ai faʻamatalaga mo lona faʻaaogaina:

  • cholecystitis
  • tui i le tuufaatasiga ma le malosi,
  • biliary dyskinesia,
  • o le hepatitis tumau.

O le mea lautele, o le sorbitol e aoga tele i le tino: e ala i le faaleleia o le tuufaatasiga o le talo ma le aveeseina, faapea foi ma le aveesea o toxins mai le ate, e faaleleia atili ai le suamalie ma le lelei o le nutimomoia. Talu ai e le manaʻomia le tau o le inisalini e faʻaaoga ai, o se filifiliga lelei mo le maʻisuka e sui ai le suka masani. Ona o lenei mea, e mafai e le sorbitol ona faʻaitiitia le toto suka.

Faatonuga mo le faʻaaogaina mo le faʻamamaina

Ina ia manuia le fufuluina o le ate, e tatau ona e faia se atoaga o le fufulu o le ate. Ona mafai loa lea ona matauina suiga taua i le tino: faʻaleleia atili le soifua manuia, paʻu ma le tino, o le a pasia, pe a lalo ifo, maua mai se lanu masani, afaina o le ate. E maua lenei taunuʻuga i le faamamaina o le gallbladder ma le ate mai le oneone. Aua nei galo lena mea o lenei faiga e le o se togafitiga, ae o se tasi o filifiliga mo le faʻamamaina o le ate i vailaau masani.

I le fale, latou te inu i le sorbitol i le tasi aso i le aso ao le i momoe, e mafai ona faia sea faamama i vavao o le vaiaso e tasi mo le 1.5-2 masina.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o se meafaigaluega e faigofie lava:

  1. E tatau ona faʻaumatia 2-3 punetini i totonu o le vai mafanafana (250 ml) ina ia faʻateleina ai le faʻaaogāina o le mea gaʻo i le toto. Mo tagata e mamafa tele (e le o le tulaga o le gaʻo!) E tatau ona e faʻaaoga le 3-4 sipuni tele o le sorbitol i le vai, ae le sili atu ina ia le aʻafia ai le manava.
  2. E tatau ona inu lemu le vai i le glucite, i nai tamai sipuni, aʻo ave, e tatau ona taoto le tagata i lona itu taumatau, lea e te manaʻomia e tuʻuina ai se mafanafana mafanafana. O le taualumaga e tumau mo le 40-100 minute.
  3. Ina ia puipuia le paluga mai le malulu, e tatau ona vevela le vai i le taimi e faʻaaoga ai.
  4. Ina ia faʻaleleia le aafiaga, e mafai ona e suʻeina fualaau faʻamalo e faʻamama ai le ate ma talo.

O lenei metotia na masani ona faʻaaogaina mo le faʻamamaina o le ate i vailaʻau faʻasoifua. Pe a amata ona galue le fualaau faasaina, toxins mai le ate, fatuga ma fatuga vevela o le a o mai ma le ogaumu. E fautuaina le faia o nei faiga faʻamalositino i le 6-8 taimi i le tausaga ile tutusa vaitaimi.

O le fesili "pe faʻapefea ona fufulu le ate?" Ua leva ona talosagaina tagata ma i le taimi tonu lava o auala sili ona aoga o le faamamaina ua lauiloa. O le tele lava o taimi nei, o vailaʻau nei o vailaʻau faʻatasi ma i latou lava poʻo i fegalegaleaiga ma mea laiti poʻo teuteuga.

I le faʻaopoopoga i se fofo o le sorbitol i le vai e masani ona tapunia, e faʻaaogaina le sorbitol ma le vai minerale. Mo sauniuniga, i totonu o se vai oona, lea e sau mai ai le kesi (e tatau ona e tu muamua), ma se voluma 250 ml, faataape 5 g o le sorbitol. E tatau ona e inu i nai tamai sipili, ona taoto ai lea ma lou itu taumatau i luga o le kesi mafanafana ma malolo mo le 40 minute.

Sauniuniga

A o leʻi faia soʻo se faʻagasologa, e tatau ona e saunia lelei lou tino mo lenei mea. O lenei mea o le a faʻaleleia le taunuʻuga o taualumaga ma faʻaitiitia nisi o aʻafiaga.

Ina ia faafaigofieina le galuega o le ate, manava ma fatugaʻo, i ni nai aso (tusa o le vaiaso) e te manaʻomia:

  • fesuiaʻi uma au meaʻai i meaʻai,
  • inu tele le vai, e fautuaina e mafanafana aʻo leʻi inu,
  • i le aso o le fufuluina, e naʻo ni apu,
  • leai se mea e faʻaogaina ai le iniseti ma se laxative poʻo seema.

Faʻamamaina le faʻagasologa

O le Sorbitol ei ai le choleretic, o mea o loʻo totoe, e lelei ona gauai i puipui o le intestinal.. Talu ai ona o ana mea totino, o le mea lea e faʻateleina ai le gaioiga o le talo i luga o le talo, o lea e leai se tulaga o le talo, ma toxini na teuina i luga o puipui e amata ona oʻo mai. O le talo, lea ua ulu i totonu o le manava, vave ona lafoaʻi le tino ona o le tele o meatotino.

Fufulu mama mama ma le rosehip ma le sorbitol

I le faʻaopoopoga i isi metotia, ina ia faʻaitiitia le aafia o le ate, faʻagesegese ai le pao o le manava ma le gaogao, e faʻaaogaina le sorbitol faʻatasi ai ma le susuga o le rose. Metotia Faiaoga:

  • pupu 3 sipuni tele o le vao vao i totonu o se lita o vai inu ma tuu e faʻaaoga i le po,
  • faaopoopo 3 sipuni puno o le sorbitol i se ipu malamalama ma le afu.

  1. O le vaiaso aʻo lumanaʻi le faʻagasologa, e tatau ona e fesuiaiga e totoina meaʻai,
  2. E manaʻomia lau suʻega mo 2-3 vaiaso ile 2-3 aso i luga o se manava gaogao.

O lenei metotia e sili atu ona umi, ae faʻamaoni foi i le tino. O le vasega atoa e 18 aso: i aso uma e tolu e te manaʻomia e inu ai le paluga.

Le faʻaaogaina o le sorbitol i le maʻisuka. Tubage (faamamaina) o le ate ma le gaogao e le sorbitol.

O le a le uiga o le gasegase?

O lenei vailaau o se suauu synthesized sui sui.E i ai le suamalie lelei ma e faʻaaogaina i le gaosiga o oloa gaosia, e avea o se fesoasoani i meaʻai i le maʻisuka. I metotia a tagata, e faʻaaogaina e faʻamaʻo ai le ate ma le vavae, faʻateʻaina ai faʻamaʻi leaga. Galuega e avea o se vailaʻau laititi ma le choleretic. Faʻateleina faiga faʻavae i mea faʻafefeteina, o le mea lea o loʻo lauiloa i tagata e mamafa tele. E le mafai ona i ai se isi suiga i le suka pe a le maua le mamafa, talu ai e maualuga tele-kalori.

Faamanuiaga ma le afaina

Ina ia faʻamama le ate, e tatau ona e suʻesuʻe i tulafono, faʻasutonuga, faʻamatalaga e uiga i metotia eseese, ma feutagai ma se fomaʻi. O le Sorbitol e i ai sona aafiaga lelei i totoga uma o meaʻai pe a tago saʻo. E tatau ona matau le fua, taimi ma le umi o le faʻaaogaina. E fesoasoani i le fufulu o le ate, fatugaʻo, aveese le faʻamaʻiina o le talo mo le tino. O le fufuluina o le manaʻoga e le gasegase na tupu na o ia lava ona o le tatalaina o se aofaiga tele o talo. O lenei suamalie e faʻamamā le fata urinary, fesoasoani e aveese faʻamalosi mamafa mai le tino.

E faʻapefea ona fufulu mama?

Tubage ma le pipiʻi i le fale e matua faigofie lava ona saunia. E tele auala e eseese ai i le tuufaatasiga. E mafai ona e faʻamaʻo le ate i le vai masani, ae e sili atu ona fai i le vao vao po o le vai minerale, lea e toe faʻatumu ai le tino i le taimi e tasi. O le taunuʻuga o le a maitauina pe afai e faʻamaeʻa le vasega atoa (6 taualumaga i aso uma 2). A maeʻa togafitiga faapena, e mafai ona vaivai ma faʻavaivaia, lea e alu ese i latou lava pe a mavae ni nai itula.

O le fufulu o le ate i se fomaʻi fomaʻi ua taua o le leo o le ate po o le tui, e tatau ona faʻamautinoa le fufuluina o le gallbladder, ate, fatugaʻo ma gaogao.

E faavae ile vai vevela

E le faʻaaogaina le vai moli e fai ai le tui o le ate ma le sorbitol. O vai mafana ma le sorbitol e fefiloi i tutusa tutusa i le 3 punetini. O lenei paluga 'ua inu ma tuʻuina i le itu taumatau ma se mea faʻavevela. Taʻu pe tusa ma le 2 itula. Faʻavave faʻaumatia o le talo e faʻaosoosoina ai le manava. Afai e le tupu lenei mea, e tatau ona e faia se enema. O le fufuluina o fofiti na tupu, ae afai e tui le iniseti, o le a leai se manaʻoga e gaogao.

Faamamaina i le sorbitol ma le rosehip

I le afiafi latou te saunia ai le fuga o le rose i luga o le vai. Ina ia faia lenei mea, ave le 0.5 l o le vai inu ma sasaa 3 punetetete o vine paʻu i totonu. I le taeao, o le aofaiga tutusa o le sorbitol e oso i totonu o se ipu malamalama. Inu i luga o se manava gaogao i le amataga o le tasi gulp. Faia 2-3 minute. gaioiga galue ma osooso ma pe a maeʻa le 20 minute. inu vai uma o le vai. Toe faʻamalosi, pe a uma le 40 minute. fai le taeao ma apu. E leʻi pine ae amata le gaioiga o le ita. I le aso nei, e fautuaina e 'ai fualaʻau mata ma fualaau aina, nati, fuʻa, ma inu vai inu. O le faʻatinoga ma le sorbitol ma le rosehip e aoga tele mo le faʻamamaina i le taumalulu-tautotogo.

Faʻasaina le vai

O lenei faiga ua faʻataʻitaʻiina e fomaʻi ma ua leva ona aloaia o togafitiga masani e faʻaitiitia ai tulaga ogaoga i faʻamaʻi o le ate ma le gall vladder. Ina ia faia lenei mea, fai se pu: 3 punetimeta o le sorbitol ma se paʻu ua tuʻuina i totonu o se ipu ma sasaa atu i le aofaʻiga o vai inu. Mai le vai "Borjomi" poʻo le "Narzan" (1 lita) latou te faʻasaʻoina le kesi. Inu i luga o se manava gaogao i le 5 i le taeao o se ipu vaiinu, ona inu ai lea o se vaifofo o le sorbitol, ma a maeʻa le 20 minute. Faauma le totoe o le vai. Latou te momoe faʻatasi ma o latou itu taumatau i luga o le fagu vevela, faʻapipii o latou vae i lalo ifo o latou lava, ma tutu mo le 2 itula. O le faʻamaʻiina o le vai ma le manava e faʻaaogaina e aveese ai toxins ma talo.

Contraindications

O le Sorbitol lava ia e le afaina, ae o le faʻamaʻaina o le ate e mafai ona mafua ai le le toʻa i ia faʻamaʻi:

  • ulunua o le manava ma le maʻi ulutala,
  • gallstone faamaʻi
  • maʻa
  • faʻalavelave ile manava,
  • afaina o le kolone
  • malosi
  • maʻitaga ma susu susu,
  • maʻisuka malosi
  • maualuga le vevela o le tino
  • gasegase gasegase.

Ia faaeteete i le aveina o le sorbitol ona o lona fatuga fatuga. O se allergy e mafai ma le le faapalepale i le gaosiga galue. Le faʻaaogaina le faʻaaogaina e mafua ai le le toʻa i le manava. O le faʻateleina o le faʻaaogaina o le sorbitol e faʻafefe ai le fesuiaiga o le talo. O le maualuga e mafai ona mafua ai le manava, lea e faigata ona togafitia. I le avea ai ma aʻafiaga, faʻafefe i totonu o le manava o le manava, o le maualuga o le malosi o le vai gastric atonu o iai. I le anemia ma le maualalo o le hemoglobin, e tatau ona lafoaia ia taualumaga.

Faʻapefea ona tauaso le tauaso?

  1. Sorbitol ma vai vevela. I le 100 kalama o le vevela vevela, e te manaʻomia le faʻamafolaina o se lua teaspoons o le vailaʻau. I lenei tulaga, o le vevela o le vai e le tatau ona matua maualuga, a leai o le a mafai ona e susunuina le mucous membranes. A maeʻa ona taoto i le itu taumatau, tuʻu se mea faʻavevela i le hypochondrium. Ua fautuaina e fomai e tumau i lenei tulaga mo le 40 minute, ae o le sili ona lelei e mafai ona ausia pe a lua pepelo mo le 2 itula. Ae ui i lea, ua faasaina e le au atamamai le faamamaina o le nofo
  2. Sorbitol ma vai. E faʻapefea ona ave saʻo le faʻataʻitaʻiga? O le faʻagasolo mo le tauaso o le ate, tootoo, gaʻo suamalie ma le vai oona e faia i le fale i le vaveao ma naʻo luga o se manava gaogao. Muamua e tatau ona e faʻafefiloi le 200 kalama o le suavai e leai se paʻu i le 55 ° C. Ona tatau loa lea ona faʻaitiitia le lua punetini o le vailaʻau. A uma ona inu le fofo ma ave se tulaga pepelo. I lenei tulaga, e tatau ona taoto i lalo ma se pamu afi. E pei ona i ai i le mataupu talu ai, e tatau i le maʻi ona taoto mo le itiiti ifo i le 40 minute. Ma, i le 20 minute talu ona faʻaogaina le paluga o togafitiga, e tatau ona e faʻamaeʻa le vai, ae aunoa ma le sorbitol.
  3. Sorbitol ma le paʻu o le ulu. O le faʻagasologa mo le faʻasusu i le rosehip infusion e itiiti lava ni eseesega mai le togafiti o togafitiga muamua. E taua lou mulimuli saʻo i laasaga. Muamua e tatau ona e saunia se fua o fualaau mamago. O le fusi ua saunia e pei ona taua i lalo: o le rosehip berries (3 punetini) o loʻo tuʻuina i totonu o se vevela, ona sasaaina ai lea i le vai inu (afa lita), a maeʻa ona tuʻuina lea i lalo i le po. Ona tatau loa lea ona e tatalaina le sorbitol i se vai inu, inu ma taoto i lalo ma se paluga mo sina taimi.

A maeʻa le faʻamalosiga, e tatau ona e faia ni faʻamalositino ma taumafai e faʻanatinati atili e faatelevave le faagasologa. E le fautuaina e fomai le pepelo mo se taimi umi. 40 minute pe a uma ona faʻamamaina le ate i le maʻi pipi, e mafai ona e saunia se taumafataga o le taeao. E mafai ona e faʻaaoga fua fou masani. O le a taʻu atu e se fomaʻi ia oe nisi mea e uiga i meaʻai.

TAIMI FAATASI! Aua nei faʻavevesiina faafitauli i le ate poʻo le gase vase ao leʻi oʻo i le kanesa, e sili atu le lelei ona taʻalo, ae o le ae manaʻomia. saili le tali i le faafitauli >>

Sorbitol foes cleansing results

O le taunuʻuga maualuga mai le faʻatinoga, lea e manaʻomia ai le faʻaaogaina o le sorbitol ma le rosehip infusion, e mafai ona maeʻa pe a maeʻa se vasega atoatoa, lea e tatau ona 2 masina mulimuli. I le faʻaaoga lelei o le sorbitol i maʻi, faʻalauteleina le tino, latou te le lagona le mamafa i le hypochondrium, o latou paʻu e aofia ai se lanu maloloina. E le gata i lea, e itiiti lava le faʻafefe, paʻu, eczema ua mou atu.

E faʻafia ona e manaʻomia le faia o le faʻatinoga?

O le togafitiga ma se vailaau e 2 masina. E tatau ona faia le 1 taualumaga i le vaiaso. O le mea lea, ia faia ni faʻavasegaga 6-8 mo le 1 taʻamilosaga. O le umi o le aafiaga e mai le 6 masina i le 1 le tausaga. O le fufuluina e faia ia le itiiti ifo i le tasi i le tausaga, o nisi taimi i totonu o le 6 masina. E tusa ai ma le tele o taimi, faʻafesoʻotai lau fomaʻi.

Faʻamataʻuga itu

O aʻafiaga le lelei atonu e aofia ai:

  • afaina o le intestinal (manava manava) - e tupu pe a sili atu le tui,
  • manava le manava
  • faateleina le elemene i le manava,
  • faaitiitia le faʻaogaina o mea eseese i totonu o le toto,
  • vaivai vaivai o le tino, o le faaitiitia o le maualuga o salts i le tino (e tupu i le faʻaaogaina umi).
Toe foʻi i le laulau o mea

Tuua Lau Faamatalaga