Le auala e ave ai Essentiale Forte

O le vailaʻau o Essentiale o se laina o fualaau faasaina lea na faʻaaogaina lautele i le faʻaumatiaina o faʻamaʻi ate ma le tele o isi faʻamaʻi. O le tuufaatasiga o lenei oloa tau vailaʻau e aofia ai mea e maua mai i le natura masani, lea e faʻaitiitia ai le aofaʻi o aʻafiaga o le itu ma faʻasalaga.

Igoa

Essentiale o le igoa lautele tau fefaatauaiga mo se laina oloa e aofia ai le tele o ituaiga o oloa. O le tuʻuina atu o filifiliga e ese i le tuufaatasiga ma le faiga o le faʻasalaga, o:

  • Essentiale
  • Taua N
  • Essentiale Forte (Forte),
  • Essentiale Forte N.

O le vailaʻau o Essentiale o se laina o fualaau faasaina lea na faʻaaogaina lautele i le faʻaumatiaina o faʻamaʻi ate ma le tele o isi faʻamaʻi.

O vailaʻau faʻasaina o loʻo i ai le mataitusi "H" i lo latou igoa e aofia ai naʻo le mea galue malosi i le tuufaatasiga. O isi uma o loʻo i ai vitamini faaopoopo.

O le ATX code mo lenei vailaʻau e pei ona taʻua i lalo: A05C.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

Essentiale Forte e na o le tasi le faʻasalaga. O capsules nei mo le faʻafofoga tautala.

O le vailaʻau faʻasaʻo e tuʻuina atu i foliga o gelatin capsules, o loʻo i ai se foliga lautele ma le lanu uliuli enaena. I totonu o puʻu taʻitasi o le mea o loʻo galue malosi i le faʻapipiʻiina o se paʻulaʻau ma se mea faʻapitoa.

E tusa ai ma faatonuga, o lenei ituaiga sauniuniga Essentiale e aofia ai elemene:

  1. O le vaega malosi o loʻo faʻatusalia e phospholipids e maua mai le soya. O loʻo i ai i se voluma e 300 mg. O lenei aofaiga e aofia ai le 3-sn-phosphatidyl (e aofia ai le 76%) ma le filifili.
  2. O se elemene faaopoopo o le vailaʻau o le vailaʻau. Na aofia ai mea faʻapitoa e pei o vitamini E, B1, B2, B6, B12, PP.

I totonu o capsule taitasi o Essentiale o se mea malosi i le foliga o se paʻulaʻau paʻu ma se mea oona.

O le tuufaatasiga o le capsule e faʻaalia eseese. E aofia ai elemene: gelatin ma sina faʻaopoopoga o vai, titanium dioxide, sodium lauryl sulfate ma mea lanu.

Folasaga tuʻufaʻatasia

E masani lava ona tuufaatasia le laina atoa o sauniuniga Essentiale ma taʻua le upu "Taua". O lenei faʻamatalaga e ala i le tutusa o le gaioiga galue ma le taʻiala o le gaioiga, e ui i lea, e mafua ai le fenumiai. Afai e le o faʻamaioioina e le fomaʻi le igoa i luga o le taimi atofaina, o le tagata maʻi o le a suʻeina ituaiga o fualaau faasaina ile falemaʻi.

  • Essentiale o loʻo faʻamaonia fualaau o capsules, aua e leʻo faʻamaonia fualaau i fualaau,
  • o se vaifofo i ampoules o lenei laina o fualaau faasaina e maua mai i lalo o se igoa ese (Essentiale pe faatasi ai ma le isi tusi "H").

Faʻatinoga o gaioiga

O le elemene autu autu i lenei sauniuniga o le phospholipids - mea faʻapitoa faʻatasi ma se fausaga faʻapitoa. O le mea taua i le galuega a phospholipids o lo latou foliga ma le fausaga. O vaega autu o lenei tuufaatasiga o se "ulu" puupuu, lapotopoto lea e aofia ai le phosphatidylcholine ma "fagu" e lua o loo i autafa. O nei mea e aofia ai gaʻo faʻamamaina le gaʻo.

Pe a le lava le phospholipids o le tino, o le siama o le tino e avea ma mea eleelea, ma e mafua ai le maliu o le tino, e totogi ai lenei mea, Essentiale ua faʻaaogaina.

I totonu o le tino o le tagata, o nei elemene o loʻo i ai o se vaega faʻavae o le membrane. O se fuainumera tele o phospholipids o loo laina i luga, ma fao o loo i le tasi itu, ma ulu uma i luga o le isi. A maeʻa lena, e lua laulau o phospholipids e fesoʻotaʻi i fao. O le taunuuga o le phospholipid structure ma avea ai ma se membrane e puipuia ai le cell mai aafiaga mai fafo ma faatino ai le galuega o siama.

A le lava le phospholipids i totonu o le tino o le tagata, o siama siaki e avea ma mea eleelea, ma e mafua ai ona oti le tino. Mo le faia o lenei tusi, toe faʻaaoga foi le vailaʻau o Essentiale.

Pe a ulu atu i totonu o le manava, o le phospholipids e lilo i totonu o le toto ma, faatasi ai ma lona taimi nei, ia ulu muamua i le ate.

Ona o lenei mea, o le faʻaaoga masani o lenei fualaau faasaina e mafua ai le leai o le ate o le phospholipids ma e fesoasoani i le faʻatinoina lelei o le tino ma lona toe faʻaleleia. O le puipuia o le atinaʻeina o faʻamaʻi matautia e maua.

I lalo o le aʻafiaga o fualaau oona i le ate, o taualumaga nei e tupu:

  • faailoga o bilirubin, Alat, ASAT ua toe faʻafoisia,
  • o le tetee o le ate o le ate i le gaioiga o toxins, o nisi faʻamaʻi ma vailaʻau faʻateleina
  • afaina ua faaitiitia
  • o le gaioiga o le necrosis o le tino na mafua mai i faʻamaʻi e faʻagesegese lemu.

O le faʻaaogaina faifai pea o Essentiale mo le leai o le ate o le phospholipids ma e fesoasoani i le faʻatinoina lelei o le tino ma lona toe faʻaleleia.

O le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina e faʻateleina i isi totoga ma fusi:

  • gasegase ua faatelevaveina
  • o le maualuga o le lipoproteins i le toto ua faaitiitia, ona o le tele o le atherosclerotic plate ua faaitiitia,
  • o faʻafitauli o le maʻisuka ua faʻaititia (faʻatasi ai ma lenei faʻamaoniga, faʻaleagaina i le ate e masani ona iloa),
  • toto faʻaitiitia le viscosity, o le a sili atu ona lelei.

Pharmacokinetics

O le afa o le soifuaga o lenei vailaau e fuafuaina i tulaga nei:

  • filifili laina - 66 itula,
  • suauu gaʻo tumu - 32 itula.

E tusa ai ma faʻamatalaga na maua i le taimi o suʻesuʻega, o faʻasalalauga faʻaofiina C14 ma le H3 na faʻamanuiaina i feeseeseaʻiga i se voluma e le silia le 5%.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E taua tele, gaosia i capsules ma faʻamalosia faʻatasi ai ma se vaitamini, ua faʻamatalaina mo le togafitiga ma le puipuia o le tele o faʻamaʻi ma maʻi faʻaleaga. I le lisi o faʻamatalaga tuusaʻo:

  • gastritis (e le gata i le umi ma le tumau) - o mafuaʻaga o foliga vaaia e mafai ona ese (faʻamaʻi, vailaʻau, ava malosi),
  • cirrhosis o le ate - o se faʻamaʻi lea ua faʻaumatia ai lela o le ate ma ua le toe mafai e le okeni lona gafatia ona galue malosi,
  • taimi o le toe faʻaleleia pe a uma le taotoga lea o loʻo aofia ai le ate, o le gaʻo ma le gall vladder,
  • gasegase gaʻo o le ate - o lenei tulaga faʻaleagaina e matauina i faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻi pipisi, ma le maʻisuka,
  • toxicosis i le taimi o le maitaga,
  • radiation syndrome (ei ai le isi igoa - faʻamaʻi faʻamaʻi),
  • faateleina cholesterol, lipoproteins maualalo po o triglycerides,
  • predisposition i le faʻavaeina o maʻa fatuga (O mea taua e faʻataʻitaʻiina o se mea faʻapitoa)
  • psoriasis
  • cholestasis.


Gastritis (e le gata i le tino ma le tumau) - o mafuaʻaga o foliga vaaia e mafai ona ese (faʻamaʻi, viral, ava malosi), Essentiale ua faatonuina mo togafitiga ma le puipuia.
I le taimi o le toe faʻaleleia o le tino i le maea ai o taotoga o gaioiga, e aofia ai le ate, o le gaʻo ma le gall vladder, o loʻo manaʻomia ai.
Fomaʻi fautuaina e ave Essentiale i le maualuga o le cholesterol, lipoproteins maualalo po o triglycerides.

I le faaopoopo atu i nei faʻamaʻi, o loʻo i ai le tele o tulaga faʻamaʻi ma faʻamaʻi e le oi ai i faʻamatalaga tuusao mo le aveina o Essentiale Forte. I le taimi nei, o lenei vailaʻau vailaʻau e faʻaleleia ai le aoga o togafitiga faʻapitoa ma faʻamaonia nei:

  • gasegase gaʻo
  • togafitiga o le cardiovascular system,
  • thromboembolism (o le taliaina i le taimi o sauniuniga e sili ona taua),
  • faailoga o le matua matua
  • afuaga o le dermatitis,
  • le tele o faʻamaʻi o le faʻaogaina o meaʻai.

Contraindications

Ole malosi malosi e faatatau i vailaau e faʻavae i luga o mea masani masani. E faʻaititia ai le numera o faʻasalaga, e aofia ai:

  • le faʻamausili o tagata taʻitoʻatasi i soʻo se elemene i le tuufaatasiga o fualaau faasaina,
  • lactation i tamaitai,
  • tausaga e itiiti ifo i le 12 tausaga.

I le taimi o le lapataiga i fafine, o le faʻaaogaina o Essentiale ua solia.

E faʻaaogaina le Essential Forte N

O ituaiga uma o Essentiale (e faatatau lea i ituaiga ma Forte, faatasi ai ma le tusi faaopoopo "H"), gaosia i capsules, e tutusa manaoga o talosaga. O le filifiliga o fuataga ma le umi o le vasega o loʻo faia e le fomaʻi aoga. Pe a faatonuina le togafitiga, o le tagata maʻi ma le ogaoga o faʻamaoniga e amanaia.

O le tele o taimi, i le vaitau o togafitiga, o le faʻatulagaina o le fualaau faʻamaina e tolu-tolu ma taumafataga ua faʻamatalaina. O le tasi mea e lua e 2 capsules. I le taimi lava e tasi, latou te le manaʻomia ona ulaina, ua tofatumoanaina le kapulele, ona mulumulu ai lea i le tele o vai. O le umi o le vasega e mafai ona oʻo i le 3-6 masina. Mo le togafitiga o le tino o le maʻi, 3-3.5 masina e lava, pe afai e maua le hepatitis tumau, e manaʻomia le togafitiga uumi.

Afai e manaʻomia, e mafai e le fomaʻi ona mataʻituina le tagata maʻi ona suia le auala i togafitiga i lana pule faitalia.

Faʻaiʻuga

O le tupuga o aʻafiaga i le gasegase aʻo gasegase Essentiale e seasea lava. Afai o nei mea uiga ese na matauina, ia vave ona inu le fualaau faasaina ma faafesootai se fomai. E faavae i luga o faʻamatalaga fou, o le a faʻamaonia e le fomaʻi le auala o togafitiga. O aʻafiaga e mafai ona tupu i le vaega o le tele o tino.

Afai ua maitauina itu taua, ia vave ona inu le vailaʻau ma talanoa i se fomai.

Fale gasegase

I nisi o tagata gasegase, a maeʻa le ave o capsules Essentiale, o nisi faʻalavelave i le gaioiga o le vaega o meaʻai e mafai ona tupu. Faatasi ai ma aʻafiaga o le itu:

  • telefoni oona, o nisi taimi e faaiʻu i le vomiting,
  • lagona le lelei i totonu o le manava,
  • ogaoga o le ogaumu (manava manava).

Ogatotonu o le tino

Mai le itu o totoga o le tino e leai ni aʻafiaga. E talia e tagata maʻi le ala o togafitiga ma Essentiale Forte.

I le gaosia o fualaau faʻasaina e faʻaaoga ai lipids e vavalalata mai soya. O tagata na mafatia i le taimi ua tuanai pe o loʻo afaina i le soya e tatau ona aloese mai le ave o capsules ma isi ituaiga o lenei vailaʻau.

I nisi o tulaga, o aʻafiaga o aʻafiaga na maua mai i siama, na maua ai le paʻu o le paʻu (urticaria, lanu mumu), faʻapena ona tupu.

I nisi tulaga, o aʻafiaga o aʻafiaga mai faʻamaʻi o le maʻi na maua. O aʻafiaga leaga e faʻaalia e pei ona taua i lalo:

  • afaina ai le paʻu (atonu o sulu, mea mumu),
  • afaina.

Aafiaga i le gafatia e pulea ai auala

Essentiale Forte capsules e le afaina ai le fatugalemu o le tino, o le mea lea, latou te le aafia ai le setete o se tagata ma lona gauai.

I le taimi o togafitiga, e mafai e le tagata gasegase ona faʻatautaia auala (e aofia ai le taavale), faʻapea foi le auai i soʻo se ituaiga o gaoioiga e manaʻomia ai se faʻaopoopoga o le faʻagasologa o mafaufau.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

O tamaitai e le fautuaina e ave le fualaau faasaina i le taimi o le maitaga, ae ui i lea, e iai ni faʻamatalaga faafomaʻi, e mafai lenei mea. I lenei tulaga, mataʻituina lelei e le fomaʻi. O le tulafono lava e tasi e faatatau i le vaitaimi o le lactation.

O tamaitai e le fautuaina e ave le fualaau faasaina i le taimi o le maitaga, ae ui i lea, e iai ni faʻamatalaga faafomaʻi, e mafai lenei mea.

Faʻasalaga

I luga o le vaitaimi atoa, e le o se mataupu e tasi o le maualuga o Essentiale na faaalia. Ae ui i lea, e tusa ai ma faʻamatalaga faʻamatalaga, lea e aofia ai faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, ma le maualuga o fualaau oona, o faʻamaoniga e tutusa ma na aʻafiaga igoa.

Mo le toe faʻafoʻiina o le tulaga, ua faalēaogāina le vailaʻau ma ua faʻaalia togafitiga faʻatau, o se taunuuga o le tulaga masani o le tino e tatau ona toe faʻaleleia.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O loʻo faʻapipiʻi faʻamaopoopo faʻasalalau ma ituaiga uma o vailaʻau faʻasaina mo faʻamaʻi o le ate, fatu cardiovascular ma le maʻisuka.

Faʻalogo lelei i le suʻega aʻo suʻeina tui puipuia (o fualaau e faʻaitiitia ai le viscosity toto). O faʻatusatusaga ma Essentiale e faʻaleleia ai o latou aʻafiaga, o lea la e tatau ona faaitiitia le fua o capsules.

O le autu autu (generic) faʻatasi ai ma se foliga tutusa lelei lava o le Essentiale solution, na faia i ampoules (injections).


Ole fualaau oona o le a avea ma analogues o fualaau uma e aofia ai phospholipids (capsules Rezalyut Pro ma isi).
Fosfogliv Faʻamalosi capsules ma isi e mafai ona avea ma analogues o fualaau faʻasaina ma faʻalautele fualaau.
I le lisi o le hepatoprotectors ma le mea tutusa, o loʻo i ai isi fualaau oona e le aofia ai phospholipids.

O analogues o lenei vailaau oona o vailaau uma o loʻo i ai phospholipids i la latou tuufaatasiga. O lo o gaosia mai e kamupani mai fafo ma Rusia. Faatasi ai ma vailaau faasaina o:

  • capsules Brentsiale malosi,
  • capsules o fualaau faasaina Phosphogliv,
  • Rezalyut Pro capsules,
  • Antraliv i gelatin capsules.

O vailaʻau ua tuʻuina atu e le o aofia ai ni vailaʻau faʻamaʻi faaopoopo. E mafai ona e filifilia se vailaau e le taugofie ma vitamini mai le lisi o loʻo i lalo:

  • Phosphogliv Fafao capsules,
  • Livolin,
  • Hepabos capsules
  • Faiga faʻavae.

I le lisi o le hepatoprotectors ma le mea tutusa, o loʻo i ai isi fualaau oona e le aofia ai phospholipids. Faatasi ai ma i latou:

  • Karsil (o le pepa o loʻo tuʻuina i totonu o laupepa ma capsules),
  • Rezalyut Pro,
  • Ursosan
  • Heptor poʻo Heptor N,
  • Heptral.

O nai mea nei i luga o le lisi lapoa.

O faʻatusatusaga uma o Essentiale e iai faʻasesega eseese ma aʻafiaga itu, o le mea lea, ao le i suia se vailaau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Faʻasoa e fomaʻi a latou gasegase i le faagasologa o togafitiga E tatau ona taofi le inu o le ava malosi, o lenei mea e leaga ai lona ate.

E fia le malosi malosi

O le tau o lenei fualaau faasaina e faalagolago i le tele o mea.

  1. O le numera o iunite i totonu o le pusa (pepa pepa o loʻo aofia ai le 30 poʻo le 100 capsules).
  2. O le tele o fualaau faasaina o Essentiale (o lenei mea e mafai ona faʻamalosi pe faʻamalosia N).
  3. Ole tau o falemaʻi.
  4. Atunuʻu o faʻatau (Ukraine, Rusia, ma isi).

NOFOAGA FAʻAVAE N faatonuga, faʻamatalaga, faʻaaogaina, itu aʻafiaga "FAʻAMATALAGA" LE UIGA MONI E UIGA I TOTONU TALA.

E manaʻomia le tele o faʻamatalaga

A o leʻi ave le vailaau e togafitia ai le ate, e sili atu le faamasani oe i iloiloga o maʻi ma fomai.

Vladimir, psychotherapist, 24 tausaga o galuega faafomai

O le mea taua e faʻatatau i le toetoe lava o tagata gasegase oeo loʻo faʻaleleia togafitiga i le taimi o le ava malosi. O togafitiga o togafitiga e toe faʻafoʻi ai le ate, ma o latou lava gasegase latou te faailoaina le faʻaitiitia o tiga i le saʻo ma le faʻaleleia o le tino. Naʻo le toe foʻi mai o le tau maualuga.

Irina, endocrinologist, tomai galue 9 tausaga

O lenei vailaʻau e masani lava ona faʻataʻitaʻiina i tagata e maua i le maʻisuka. Faatasi ai ma lana fesoasoani, ua faʻaitiitia ai le malosi o faʻamaoniga o le maʻi. E mafai ona ave faʻasolosolo solo, e faaopoopo atu i ai, e faigofie ona faʻasaina e tagata gasegase. I lenei tulaga, e mafai ona e maua se suiga faapena mo se falemaʻi falemaʻi, lea o le a taugofie.

Faʻaaloalo ma le faʻavaeina o Essentiale

Essentiale malosi (Essentiale forte) - o se vailaau mo le ate e faʻavae i mea masani, e tusa ai ma le radar, o le vailaʻau e aʻafia i le hepatoprotectors. O le gaosiga o se Farani ma Siamani kamupani faʻamaonia.

O le elemene aoga o le phospholipids, lea e maua mai le soya, latou te faʻagaoioia le faʻafouina o le tino, puipuia le faʻaleagaina o kela o loʻo galue i totonu o se mea e fesoʻotaʻi ai, fesoasoani e faʻaleleia le gaioiga o le tino, faʻamaonia le protein ma lipid metabolism i le tino, ma faaitiitia le ono mafai ona faia maa.

Faiga faʻavae:

  1. Essentiale - injection, o le samasama samasama manino i ampoules o le 5 ml, e aofia ai le 250 mg o le mea autu autu, o pusa taitasi e aofia ai le 5 vaega o le fualaau faasaina.
  2. E manaʻomia le H - o se vaifofo samasama manino, i le faʻaopoopoga i le 250 mg o le mea galue, vitamini B3, B5, B6, B o loʻo i ai i le tuufaatasiga
  3. E manaʻomia le malosi - o meaʻai e gaosia i le gelatin e aofia ai le 300 mg o le eletise autu, i totonu o le capsule o se paʻu moli, o loʻo i ai ni pusa o le 30 po o le 100 pene i luga o le faʻatau.
  4. E manaʻomia le malosi H - capsules, o loʻo i ai le eletise autu ma vitamini B, o loʻo faʻatauina i pepa pepa e aofia ai le 30 poo le 100 pini.

E manaʻomia le malosi i foliga o injections ma capsules

I le avea ai o ni vaega fesoasoani, o loʻo i ai i le capsules vai faʻafefe, dioxide, oona ma le sodium lauryl sulfate. Benzyl alcohol, vai mo tui, hydroxide ma le sodium chloride o loo i ai i le tali.

Phospholipids e aofia ai gaʻo gaʻo, phosphoric acid ma polyhydric alcool, e manaʻomia mo le gaioiga masani o le tele o totoga i totonu. I totonu o le tino, o nei vailaʻau e le o faʻapipiʻiina - e maua e se tagata mai meaʻai, ae faʻamaʻi faʻamaʻi, e tatau ona manaʻomia e ave ai mea taua.

Analogs a Essentiale

Igoa o fualaau faasainaTau (RUB)
Karsil370–390
E faʻamalosi le tagata suʻesuʻe270–400
Phosphoncial490–510
Slash500–510

Faʻataʻitaʻiga

O le faiga o le faatinoga o le Essential e faʻavae i luga o le gafatia o phospholipids e toe faʻafoʻi ai foliga o le tino, puipuia o latou mea oona ma le oti.

E faapefea ona galue le fualaau faasaina:

  • faʻamaonia le maualuga o bilirubin ma isi faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega o le ate,
  • e maua ai le masaniga o le faʻaogaina o mea i totonu o sela,
  • faʻaleleia le gataifale,
  • tausisia le maua pea o le glycogen,
  • lagolagoina le gafatia o le ate e faʻaitiitia ai mea oona,
  • faʻaitiitia le ono mafai ona atiaʻe le fibrosis, necrosis, cirrhosis,
  • faʻamaonia le faʻamaoniga o le talo.

O le vailaʻau o loʻo i ai se aafiaga faʻateleina - o le a faʻaauau le togafitiga faʻapitoa seia oʻo ina maeʻa le tuʻuina atu o phospholipids.

I le taimi o suʻega faʻapitoa, na faʻamaonia ai o Essentiale e faʻaitiitia le numera o atherosclerotic plates, aveesea le cholesterol, faʻaitiitia ai faʻamaoniga o le maʻisuka, faʻaitiitia le tele o le viscosity toto.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Essentiale

Mo le maualuga o le togafitiga, e tatau ona faʻaaoga uma ituaiga o fualaau faasaina i le taimi muamua o togafitiga, pe a uma ona faʻaleleia le soifua manuia, faʻaaogaina injections, na o kapula e totoe. O le umi o le vasega i le togafitiga o ituaiga maʻi faʻamaʻi e 3 masina, o le umi o togafitiga i le taimi masani o le maʻi e ono masina.

Metotia faʻaaoga i capsules

E manaʻomia le faʻaaogaina o pepa mo le togafitiga o tagata gasegase e sili atu i le 12 tausaga. E tatau ona e inuina le vailaʻau i le taimi lava lea e tasi pe a uma le taumafataga pe a uma le taumafataga, aua le faʻafefeteina le paʻu, inu i le vai.

O le fua o le fualaau faasaina e tutusa lava mo tagata mamaʻi o soʻo se vaitausaga e iai faʻamaʻi pipisi o le hepatic - 2 popo i le 8 itula.

O fualaau o le fualaau faasaina e tatau ona fufulu i le vai e aunoa ma le ulaina

Auala e tui ai tui

E manaʻomia naʻo le faia faʻatasi ma le le mautonu - pe a maeʻa le iniseti o le intramuscular poʻo le iniseti, e mafai ona tutupu ni faʻafitauli ogaoga ogaoga.

E tatau ona faʻafefiloi mea o le amipoule aʻo leʻi faia le pulega i tutusa tutusa ma le toto o le tagata maʻi, afai e le mafai, e tatau ona faʻaaogaina le glucose poʻo le dextrose solution mo le faʻafefe, e le mafai ona faʻaogaina le tali saline.

O le fofo e faʻaaogaina e togafitia ai tamaiti e sili atu i le tolu tausaga le matua - 2 ml i le aso, mo le tamaitiiti e matua atu i le 6 tausaga, 2-5 ml o le vailaʻau ua faatonuina.

O se tasi o fualaau mo tagata gasegase e 12 tausaga o le matua e 5-10 ml i le taimi lava e tasi i le aso, i faalavelave faʻafuaseʻi ma mataupu ogaoga, e mafai ona e ulufale i vailaau i le taeao ma le afiafi.

I ni faʻalavelave matuia o le faʻamaʻi, e mafai ona e suʻeina le vailaʻau i le tama 2 taimi i le aso

O le umi o le vasega ole inisiua e 10-30 aso, mulimuli ane e tatau ona e fesuiaʻi i le laulau papalama o le vailaʻau.

I le togafitiga o pathologies dermatological mo le lua vaiaso, e manaomia e le tagata maʻi ona inu i le 6 kapalai i aso uma, e tatau ona vaevaeina le dose i 3 atumaga. Ona faʻataʻitaʻiina lea o le chemotherapy, 1 inisi i le aso mo le 10 aso.

Faʻavae i luga o le fofo, e mafai ona e faʻamalosia le faʻamalosia o maso lauulu - o mea o loʻo i totonu o le ampoule e tatau ona faʻafefiloi ma le isumu, 30 ml o kulimi kulimi poʻo le kefir. Faʻaaogā le paluga i luga o mama mama, lūlū mole, fufulu ese pe'ā uma le itula.

I le taimi o le maitaga ma le lactation

E taua tele i capsules mo fafine ua maitaga e faʻaitiitia le ogaoga o le faʻamaʻi, gestosis, faʻatasi ai ma le faʻamalamalamaina o gaioiga o le enzymes. O vailaau faʻapitoa ua manatu saogalemu mo le tina ma le pepe o loʻo faatalitali, ae e le fautuaina e ave i le taimi o fafaga faanatura.

Aua le faʻaaogaina le Essentiale ao susu susu

Faatasi ai ma isi fualaau

Essentiale e faʻaleleia le aʻafiaga o mea e puipuia ai le tino, o le mea lea, i le taimi o togafitiga, e tatau ona faaitiitia le fualaau o fualaau faasaina e faaitiitia ai le totoina o toto. E le mafai ona faʻaaogaina elemene eletise e faʻaitiitia ai le fofo.

"O le mea taua o se fualaau lelei, i le maeʻa ai o togafitiga umi o vailaau faʻamaʻi, na amata ona afaina le ate, o le le fiafia o le oona na aliali mai. Na fautuaina e le fomai le inu o Essentiale, ina ua mavae le 10 aso na mou atu uma faailoga le lelei. "

"Essentiale malosi na le fesoasoani ia te au, na ou lagonaina le lisi atoa o aafiaga i itu. Sa ou filifili e suitulaga ia Karsil, na faamalieina au - e taugofie, ma ou te lagona lelei. "

"Ou te le iloa le manatu o le ave o Essentiale, e mafai ona aveese le le atoatoa o phospholipids e faaaoga ai fualaau faigofie - fuālaʻau fuālaʻau, fuamoa moa, povi ma moa moa, kulimi mumu. Ma ia faʻamama le ate, e mafai ona e inuina susu susu - o le vao e sili atu le taugofie nai lo togafitiga, ae e aoga foi. "

Taua - hepatoprotector e faʻavae i luga o phospholipids, e fesoasoani e toe faʻaleleia ai le ate. O le vailaau faʻasaina e leai lava se faʻamaʻi ma aʻafiaga i itu, e lelei le toleniina e tagata gasegase o vaitausaga eseese.

Essentiale mo le faʻasaʻoina o le pepa faʻapolopolo

E manaʻomia le malosi N: o le faʻamalamalamaga o le vailaau faasaina ua faʻamatalaina auiliili le pepa o lona faʻamalolo. I fafo, latou te foliga mai o capitale gelatin lanu enaena. O pusa o loʻo i ai le vailaau galue. O se mea faʻafefete, mea oona o lanu samasama-lanu enaena.

O mea taua E tatau ona i ai i le pusa ipula le 300 mg o phospholipids talafeagai. Tagata faʻatau:

  • suauu lafo,
  • alpha tocopherol (vitamini E),
  • suauu pipi
  • gaʻo mausali ma le tele o isi vaega.

O loʻo iai le vailaʻau i capsules o 30/90/100 capsules, tuʻuina i totonu o se atigipusa pepa. E tasi le afifi e aofia ai le 3, 9 po o le 10 paʻu.

E mafai ona e faʻatau le Essential N i le fofo. O se vai manino, samasama. O loʻo faʻatau atu i totonu o pusa o loʻo i ai afifi oloa, pe a 5 ampoules o le 5 ml o loʻo i ai. O le tasi o fualaau o le 250 ml o le phospholipids ma mea e faʻaleagaina.

E manaʻomia le faʻatauina o le malosi F (capsules) e faʻatatau i le numera o capsules i totonu o le afifi i tau nei:

  • 30 vaega - mai le 660 rubles,
  • 90 vaega - mai le 1270 rubles,
  • 100 fasipepa - mai 1950 rubles.

E manaʻomia le N i le fofo (paʻi 5 ampoules o le 5 ml i le tasi) tau e sili atu i le 930 rupu.

Faiga o vailaʻau

I le Essential H, o le faatonuga o loʻo fai mai o le phospholipids e taua tele i le fausia o ni siama, o le ate o le ate. O nei mea e faatonutonu ai le gaioiga o le gaʻo ma gaʻo gaʻo. Latou te tuʻuina atu le felauaiga o le cholesterol ma gaʻo i nofoaga o le faʻamaʻiina, faʻamalosia le galuega faʻafoe o le ate.

Phospholipids fesoasoani e tausia ma toe faʻaleleia le fausaga o le ate. Latou te puipuia le vevela gaogao o le tino, o le faateleina o mea fesootai. O Phospholipids e faʻaitiitia ai le lithogenicity o bile, o lona uiga, faʻaitiitia le ono mafai ona fausia maʻa.

O le maualuga o le faʻatonuga o le lisi o le choline e ausia i totonu o le 6-24 itula i le maeʻa ai o le capsules. O le a avea ma 19.9% ​​o le fua faatonuina. O le afa-ola e faʻaumatia ai le 66 itula.

O le maualuga o le maualuga o le linoleic acid e maua i le 4-12 itula i le maeʻa ai o le vailaau ma e tusa ma le 27.9% o le fua faatonuina. O le afa o le ola o lenei mea e 32 itula.

O le vaega o le choline ma le linoleic acid e gauai i le iniseti e sili atu i le 90%.

Faʻamatalaga patino

I le ituaiga o capsules, o Essentiale e ave i totonu o pusa atoa, fufuluina i le vai ma se voluma pe a ma le 200 ml. E fautuaina le vailaʻau e ave faʻatasi ma meaai poʻo vave pe a maeʻa.

O se togafitiga faʻafomaʻi faʻapitoa e maua ai ni aso se tolu o aso taitasi o le 1 capsule. O le umi ole togafitiga e le faatapulaaina. O le togafitiga faʻasolosolo ua fautuaina mo le 3 masina. Afai e manaʻomia, toe fai le kosi pe a mavae sina pupuu.

A maeʻa le 4 vaiaso o le faʻaleleia o le togafitiga, afai e lelei le tulaga, afai e manatu le fomai e mafai, latou te fesuiaʻi i se faiga faʻaleleia. Ona ave lea o le capasele faalua pe faatolu i le aso.

Afai e leaga le faʻafe o le ate, ona oʻo lea i le 1-3 masina, i le tulaga masani - e le itiiti ifo i le 6 masina.

O le togafitiga o le Psoriasis e aofia ai le lagolago o le ate. Amata i le tagofia o le vailaau i totonu o le kapoti. O le 2 vaiaso muamua o loʻo faʻatulagaina 4-6 vaega i aso uma.

O le isi laasaga e 10 aso le umi. Ona tuu lea o le 1-2 inisiua i aso uma. Ona latou toe foi atu lea i le pepa o le fualaau faasaina. O le umi o le faʻatagaina o le isi 2 masina.

I le avea ai o se fofo, o le Essentiale e faʻatautaia ma le le faʻaaogaina. E le taliaina ni iniseti o le intramuscular, ona o le ita e tupu i le nofoaga o tui. O le faʻatomuaga o loʻo faʻatinoina i luga o le jet, lemu. O le maualuga o le tafe o le fofo o le 1 ml i le minute, o isi faafitauli e mafai.

E masani lava, 1-2 injections i aso taitasi ua faʻamatalaina. I tulaga ogaoga, o le fualaau e faateleina i le 2-4 ampoules i aso uma, o lona uiga, e oo atu i le 10-20 ml. E oʻo i le 2 ampoules e faʻatinoina i le taimi. O nisi taimi e faʻaopoopoina ai le faʻaaogaina o mea taua i capsules.

Aʻo leʻi amataina le vailaʻau i totonu o se vein, e faʻaitiitia i le toto o le tagata maʻi. O le vaega manaomia o le 1: 1. Afai e le mafai, ona faʻafefiloi lea o mea o le ampoule i le 5% poʻo le 10% solution mo le faʻafefeteina o faʻatoʻaga. E le mafai ona faʻaaoga fofo eletise (vaifofo o le isotonic, solution a Ringer).

O le taimi lava e pala ai le fofo, e aveese le nila mai le vein. O le isi vai na lafoina. O le misi o le moli e totogiina e se moli fou. Faʻafefiloi Essentiale i totonu o se tasi faʻalipi ma isi vailaʻau e faʻasaina.

Tina ma le lactation

O fafine maʻitaga e masani lava ona faʻamatalaina capsule. O le faʻatagaina e faatagaina i luga o fomaʻi, i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

O le fofo i le taimi o le maitaga ua faʻamaonia ma le faʻaeteete talu ona i ai le ava malosi. O lenei vailaʻau e afaina ai le tulaga o le tamaititi. I totonu o se pepe faatoa fanau mai, faʻamalosi le ava malosi e mafai ona faʻavevesi ai le vaivai o le manava o le manava, o se tulaga lamatia o le oti.

O le susu susu e taofia ai le ave o Essentiale. Afai e talafeagai le togafitiga, e tuʻuina atu le tamaititi mo sina taimi i meaʻai paleni.

Faʻaiʻuga

O ni uiga le lelei e seasea. E masani lava ona latou tulaʻi mai ona o se faʻalavelave poʻo se mafuaʻaga ona o se faiga sese. O aʻafiaga leaga latou te faʻaalia i foliga o:

  • manava manava
  • le faʻavauvau i le manava, fulafula,
  • allergies, faʻaalia mai i le paʻu o le paʻu, faʻamaʻiina, urticaria, faʻamalolo.

Afai e aliali mai faʻamaoniga, o le togafitiga e faʻagata. O le toe amataina o togafitiga e mafai ona faia pe a uma ona feutagai ma se fomaʻi o le a fetuunai le vasega.

Ole fualaau faasaina e le afaina ai le fua faatatau o mea e fai, o le gafatia e taulai atu. O togafitiga e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le galuega e aofia ai le puleaina o auala, e aofia ai le avetaavale.

FAʻAMATALAGA MA LE FAʻAMATALAGA FAʻATASI

O le fesili o le a le mea e faʻatau: Essential poʻo Essential Forte, lea e sili atu ona fetaui, e taua mo i latou e popole i lo latou soifua maloloina. O le elemene autu o vailaʻau faʻamalosi e taua tele i le phospholipids (mea ole EPL). E manaʻomia le malosi, e faaopoopo atu i le kulupu tuʻufaʻatasia o vailaʻau, aofia ai:

  • B vitamini,
  • Vitamin E
  • nicotinamide.

Vitamini na faʻaaogaina mo le faʻamaʻiina o fualaau faasaina. I aso nei ua talitonuina o le faamoemoega o soʻo se vaega e aʻafia ai e tatau ona manino le faʻamaonia, e taua le mafaufau e le gata o uiga o le soifua maloloina o le tagata maʻi, ae faʻapea foi lona tulaga faʻale-mafaufau.

Taua: o faʻamaumauga uma i luga o le gaioiga o le Taua e maua mai i suʻesuʻega na faʻatinoina i luga o mea mama EPL, lea e leai se mea na faaopoopo.

O saienitisi mai falemai i Iapani ma Siamani, e faavae i luga o le tele o tausaga o le mataituina, ua faamaonia ai le aoga tele o togafitiga ma fualaau aoga phospholipids e aunoa ma le lagolago o fualaau.

E manaʻomia le malosi N: o faʻatusatusaga o fualaau faʻasaina o le hepatoprotectors, faia i luga o le faavae o le phospholipids tutusa. O nei fualaau faasaina ua fuafuaina foi e puipuia ai le ate. Talu ai o fualaau oona e tutusa lelei lava togafitiga, e mafai ona filifili mea e tutusa ai, sui ai Essentiale ma se tau e le taugata.

Taua: e naʻo se fomaʻi e mafai ona filifilia se fofo lelei ae saogalemu, fuafua po o le fea e sili atu: Manaomia poʻo le taua o le malosi, Carsil, Rezalyut Pro, Phosphogliv poʻo le Essliver Forte.

Fofoina o le faafitauli: Carsil poo Essentiale Forte, o le a sili atu ona lelei le faatau, o le a fesoasoani e malamalama o fualaau o fualaau e afua mai i laau, ei ai uma mea e puipuia ai le tino, ae eseese i le tuufaatasiga, masini o gaioiga.

Carsil e aoga mo le faʻaleagaina o le ate. O le elemene aoga autu o Karsil o le silymirin, na maua mai le susu vavalo. O mea taua ua faʻatuina e ia o se meafaigaluega matagofie lea e faʻaleleia ai le toe faʻaleleia o suauu ate, e puipuia ai le atinaʻe o suiga o le gaʻo o le degenerative.

Karsil ua faʻamaonia pe a maeʻa le hapatitis ogaoga, oona i vailaau faʻamaʻi, mea inu, ava, meaai le lelei. O lenei vailaau e le mafai ona taofia le alualu i luma o le cirrhosis. Essentiale e feagai lelei ma le hepatitis, cirrhosis, steito (ate gaʻo), e taofi ai lo latou atinaʻe.

Afai e talafeagai le lagolago o le ate, poʻo le manaʻomia o le pipisi, ua faʻataʻitaʻiina Karsil. Afai e manaʻomia e le tino le lagolago tele, afai e tatau ona taofi le alualu i luma o le maʻi, o le Essentiale o le togafitiga e sili.

Phosphogliv o se tutusa o Essentiale. O le umi o togafitiga ma nei fualaau faasaina e ese. O le a le tele o le taimi e manaʻomia mo togafitiga, e faia e le fomaʻi taʻitoʻatasi, mafaufau i le siama, tulaga o le faʻamaʻi, le tulaga lautele o le maʻi, faafitauli e aʻafia ai.

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e matua eseese lava. Phosphogliv ua sili atu ona tumu: o le faʻaogaina o mea e gaosia ai i totonu e maualuga atu. O fualaau faasaina e sili atu ona aʻafiaga itu, o le mea lea e le fautuaina mo fafine maʻitaga.

Phosphogliv e faʻamaoni lelei i ni viral forms of disorders hepatic, pe a tatau ona taofi le alualu i luma o le faʻapipiʻiina i totonu o le fesoʻotaʻiga o fatu o le ate. Afai o le hepatitis C e tatau ai ona faʻafaigofie le faiga o vailaʻau o le tino, ona sili atu lea ona lelei le Phosphogliv.

Taua: Phosphogliv ua manatu o Essentiale o loʻo faʻaleleia atili, e faʻaaoga ma le faʻaeteete.

Isi analogues

Rezalut Pro o le tau sili ona taugofie o Essentiale, lea e sili ona latalata i le tuufaatasiga ma i tulaga o togafitiga faafomaʻi. O lenei vailaʻau e mafai foi ona faʻatulagaina e togafitia ai le oona.

Progepar o se multicomponent hepatoprotector. O lona tuufaatasiga o se mea faigata o vaega o meaola o le natura na mafua mai. Pregepar e aofia ai:

  • afaina manu,
  • filifili
  • cyanocobalamin,
  • se numera o isi vaega taua.

O le Propegar e maualalo ona aʻafiaga i itu, o ona togafitiga e tutusa ma Essentiale.

Hepatomax faʻaleleia le gaioiga o le ate, manava, gaʻo. O loʻo faʻatulagaina mo le toe faʻaleleia o mea o le ate, togafitiga o isi faʻamaʻi, faʻafitauli o le maʻi.

I le 15 tausaga talu ai, na amata ona mamafa le mamafa. Na leiloa 23 kilokalama. Mo se taimi umi e le mafai ona latou faia se mea e iloa ai. Ona leai lea o se manaʻo, ua vaivai le vaivai. Ua maua e fomaʻi le cirrhosis i le tulaga leai se mea. O se taunuuga lenei o le hepatitis B, o lona uiga o le asymptomatic.

Tofia se falemai. Sa ou inu e tusa ma le 30 pauna i aso uma. Faatasi ai ma Essentiale. Talu mai lena taimi ou te masani ona togafitiga mo i latou. E le o alualu i luma le maʻi, ua faaleleia le soifua maloloina.

Peter, 64 tausaga, Severodvinsk

I nai tausaga ua mavae, na amata ona lagona e le tamaititi le maʻi, na tupu ai le vevela. Sa ou manatu o le teine ​​oona. O suʻega na faʻaalia ai le hepatitis. Sa togafitia le togafitiga. Mo nai aso muamua, na leiloa le tele o le mamafa o lana tama teine.

O togafitiga faʻataʻitaʻiina e aofia ai le ave o Essentiale N. O loʻo faʻailoa pea e lona afafine. E leʻi mou atu le hepatitis, ae ua sili atu ona iloa lelei.

Katerina, 49 tausaga, Moscow

Ina ua maʻitaga o ia, na amata ona pagatia o ia mai le gasegase. O le tolu muamua masina na ou faʻaauau ai ona fai. E le mafai. Sa nofo o ia i luga o le vai ma le lauti, o nisi taimi na mafai ai ona ia inu le susu. O le vaivaiga e maoae, o le mamafa o le pau.

Mai le toxicosis, faʻatasi ai ma isi vailaʻau, na faatonuina ai Essentiale Forte. Sa ou ave uluaʻi capsules ma le faigata. Na faasolosolo lava, ua faaleleia le tulaga. O osofaiga o le toxicosis ua avea ma mea e le masani ai, ua faigofie ona tafe atu. Ona alu ese atu lea o mea uma: sa i ai se manaʻoga, na mafai ona ou toe foi i le galuega atoa.

Tatyana, 26 tausaga, Tambov

Ua leva ona manaʻomia le togafitiga ile falemaʻi. O le faʻaaogaina o vailaau faʻamaʻi na faʻaleagaina ai le tino puipuia. Ona amata lea ona latou popole i le mamafa, tiga i le itu taumatau, i le hypochondrium. O nisi taimi e gasegase, leai se manaʻo.

Na maua aʻu i le faʻamaʻi mai o le hepatitis na mafua mai i vailaʻau na ou inu muamua. Na ou aveina 6 capsules o Essentiale i aso uma. Na tumau le vasega i le 6 masina. Ona o le tau o le fualaau faasaina, o togafitiga e taugata. Ua ou lagona le lelei i le taimi nei, o aʻu suega e masani lava.

I ni nai tausaga talu ai, na latou taʻavale ai i gallstones. Toe faʻafoʻiina e le faigofie. O lenei ou te mulimuli i se meaai, ou te taumafai e pipii atu i se olaga ola maloloina.

Ina ua mavae sina taimi, na amata ona ou lagona le faanoanoa, le le mautonu i le mea saʻo. Talu ai sa i ai faafitauli i le talo, o le fomaʻi na talosagaina mo se ultrasound. O le suʻesuʻega na faʻaalia: o le gaʻo o le ate o loʻo agaʻi i luma.

Tofia i Essentiale. Ina ua mavae le lua vaiaso, na le faigofie tele. Ua mautinoa e le fomai: e manaʻomia le togafitiga uumi, e le o vave ona tupu le aafiaga. O le fualaau faasaina e taugata tele, o le a ou fai atu ia te oe e filifili se laina sili atu taugofie.

Tuua Lau Faamatalaga