O le a se mea sili atu mo le maʻisuka - Glucophage poʻo Metformin? Faatusatusaga o fualaau faasaina, faatonuga, iloiloga

O le a le mea e fesoasoani e aveesea le mamafa - Siofor poʻo Metformin? O le tali e mafai ona tuʻuina atu e se fomaʻi agavaa faapitoa, ma o le a faʻalagolago i mea e avea o se faʻamatalaga mo lona faʻamoemoe - o le mamafa poʻo le uiga o le maʻisuka. I togafitiga faafomaʻi, o nei fualaau oona ua faʻaaoga faapitoa mo le togafitia o le maʻisuka, ae le o se taimi umi ua amata ona faʻaaogaina lelei mo togafitiga o le gaʻo. O le eseesega i le va o auala e itiiti, ae o le filifiliga e saʻo mo na o le fomaʻi aoga.

Faamatalaga o fualaau faasaina

O Siofor ma Metformin uma e faavae i le metformin tutusa. O lona taʻiala o le gaioiga o le faʻaosofia lea o le gasegase i le inisalini ma / poʻo le kulukose i le maʻisuka, ma faʻatapulaaina le fua o le kulukose i le puipui o le intestinal. E taua le malamalama o lenei mea e le faʻamalosia ai le gaosiga o lona lava inisalini, ae naʻo le faʻateleina o lona faʻafefe ma e le mafai ona suia lona faʻaaogaina.

O sauniuniga faʻamatalaina ua i ai faʻamaoniga maʻoti faapitoa mo le faʻatulagaina. La latou lisi e aofia ai:

  • Ituaiga 2 maʻisuka
  • O le mamafa ma le gaʻo,
  • Polycystic ovary,
  • O le inisalini ma le / poʻo le glucose susceptibility,
  • I le amataga,
  • Pancreatic cancer predisposition
  • Le i ai o pamu gaʻo i le ate.

Faʻasaga i tua atu o le pulega o Sifor poʻo Metformin, faʻafouina o le gaosiga o gaʻo, faʻaitiitia o le manaʻo, ma le faʻamautuina o le kulukose toto. O nei mea uma e fesoasoani e le gata i le faʻaleleia o le soifua manuia, ae ia faʻaitiitia foi le mamafa i se taimi puupuu. Ae e taua le malamalama e le mafai ona toe faʻafoʻi ma nei vailaau faʻamalosia poʻo le leiloa o le mamafa - e tatau ona e mulimuli i le taumafa ma le taumafataga na fautuaina e le fomaʻi.

O le a le eseesega i le va o Siofor ma Metformin

O a latou mataupu faavae o le taotoga ma le tuufaatasiga e foliga tutusa. E maua uma nei i foliga o capsules poʻo fualaau i totonu o se atigi, lea e faaopoopo atu i le elemene autu autu o le metformin, e aofia ai le suka, talc, magnesium stearate, povidone ma le dioxide.

Ia mautinoa e faitau: Faatonuga mo le faʻaaogaina o le fualaau oona Holosas mo le gau o le mamafa

Siofor papaʻu ei ai lona fua o le 500 mg, ma Metformin e mafai ona fai i le 500 ma le 850 mg. O le maualuga maualuga o le gaioiga o le mea galue i tino o le tagata maʻi ma le plasma toto e tupu i le 2.5 itula pe a uma ona ave se tasi o fualaau oona i foliga o se laupepa poo se kaputa. O le faaiuga e faia e tusa ai ma le tasi polokalame - e ala i fatugaʻo, i totonu o le 7-9 itula.

O le eseesega i le va o nei tupe e naʻo latou tau, ae e le taua. 60 Siofor papafa ma se fuataga o le 500 mg tau 240-250 rubles, ma le numera tutusa o pepa Metformin ma tutusa le fua faatatau mai le 100 i le 120 rubles. O le tau o vailaʻau e faʻalagolago i le atunuu o gaosiga, o le faʻatauga o le fale talavai ma le vaega o faʻatau.

Faʻafefea ona galue Siofor ma Metformin i le paʻu mamafa ma le maʻisuka

Mo le taimi muamua i luga o le maketi a Rusia, o nei vailaʻau na faʻaalia i le 1957, ma na muai fuafuaina mo na o le maʻisuka, na avea o se mea faigaluega fesoasoani mo na gasegase e le o aʻafia pe leai foi inisalini. I le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina metformin, o aʻafiaga na maitauina, ae le o se mea leaga, ae lelei - o se faʻaitiitia o le cholesterol e faʻataunuʻuina ai togafitiga, o se faʻaitiitia o le manaʻo. O nei aʻafiaga i itu na fesoasoani i le maʻisuka e toesea ai le mamafa, lea na i ai se aafiaga lelei i lo latou manuia atoa.

E le mafai ona aveesea le mamafa ma le fesoasoani a Siofor poʻo Metformin, e aunoa ma le faʻaogaina o auala ma auala. E fautuaina e le 'aufailaʻau taumafa le matauina o le maualalo o le kalori ma le maualalo o le kalapu pe a taʻalo i se auala o le tagofia o fualaau oona, taʻalo i taaloga, naʻo le tulaga lenei o le a mafai ona faʻaitiitia le mamafa.

I le noatia ma le fai fuafua i nei tulafono, e oo lava ia i latou e le mafai ona aveesea le mamafa i le mataupu faavae, e manuia i le suia o le mamafa o le tino mai se nofoaga ua mate, ma ina ua uma le taumafataga sa latou toe maua le mamafa. Ae oi latou e le mulimuli i fautuaga e le gata ina toe maua le mamafa, ae sili atu ona gaʻo pe a uma le faʻamalolo o togafitiga.

Contraindications i le faʻaaogaina o fualaau o metformin

O nei vailaʻau e malosi, ma o lo latou faʻaaoga e le mafai i taimi uma. O le lisi o faʻasalaga i lo latou faʻaaogaina, tagata tomai faapitoa ma fomaʻi e aofia ai:

  • Faʻasologa i le endocrin system,
  • O gasegase o le fatu ma le toto,
  • Faʻatoʻa fatugaʻo poʻo le ate,
  • O faʻamaʻi mai siama,
  • Faʻailoga o le tino mai le tino o soʻo se isi,
  • Oncology poʻo le taimi faʻatulagaina,
  • Tina ma le susu,
  • Tupulaga ma le talavou.

Ia mautinoa e faitau: E faʻapefea ona filifili le saʻo saʻo-cellulite cream?

I le faʻaopoopoga, i le taimi o le togafitiga poʻo le gau o le mamafa ma le fesoasoani a Siofor, Metformin, e tatau ona e mataituina ma le totoʻa lau soifua manuia, o le faʻaalia o aʻafiaga itu. Soʻo se vavaeese mai le masani o se mafuaaga e taofi ai le faʻaaogaina o vailaʻau ma faʻatalanoa se fomai o ia na fautuaina le ituaiga togafitiga poo le leiloa o le mamafa. E le gata i lea, o le meaai e tatau ona atiina ae e se meaʻai, e tusa ai ma uiga o le tino maʻi ma pe o le a le tele e tatau ona lafoaʻi.

Faʻafefea ona faʻaitiitia le mamafa ma Siofor ma Metformin

O le faagasologa o le pulega o Siofor ma Metformin e mafai ona sili atu nai lo le 3 vaiaso (21 aso). E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua le aoga ona o le mamafa o le mamafa. A e leʻi amataina, e tatau ona e feutagai ma lau fomaʻi, faia se auʻiliʻiliga mo le i ai o le lactate i le toto, fuafua le aoga o fatugaʻo. O nisi tagata gasegase e mafai ona fautuaina ia iai se ultrasound abdomina.

Faatonuga mo le faʻaogaina o Siofor ma Metformin mo le paʻu mamafa mai le gaosioloa e aofia ai fautuaga nei:

  • Laʻau o aso taitasi - e le sili atu i le 1500 mg,
  • Tasi fua - 500 mg
  • 850 mg e mafai i le taeao ma le afiafi,
  • E ave le vailaʻau aʻo leʻi 'ai,
  • O le vasega e tatau ona lua faatasi ma le va o le 1.5-2 masina.

E le mafai ona faaumiumi le ala na o oe - o le tino e faʻaaogaina i le mea aoga autu ma taofi le tali atu i ai, pe toe amata le tali, ma amata ona maua e le tagata gasegase le mamafa i le saoasaoa o faamaumauga.

E tele nisi tulafono mo le aveesea o le mamafa ma le fesoasoani a Siofor poʻo Metformin. Muamua o le 'ai saʻo. O le faʻaitiitia o le kalori ma le maualuga o le gaʻo i le ipu, o le saoasaoa ma sili atu le malosi o le mamafa e amata faʻaitiitia. Faatasi ai ma le amataina o se lagona tiga o le matelaina, e le mafai ona e taliaina - e mafai ona e maua se meaai mama ma ni fatu poʻo fualaau mamago. O meaai e tatau ona vaevaeina, a itiiti ifo ma le 5 taimi i le aso. O le taumafataga mulimuli e mafai ona sili atu nai lo le 4 itula aʻo lei moe, ona naʻo se meaʻai mama.

Taunuʻuga o le Faʻasalaga Faʻafeagai

O le gau o le mamafa i le Siofor poʻo Metformin, mai se vaaiga faʻafomaʻi, ua manatu e sili ona saogalemu, ae le o lona uiga o le aʻafiaga o aʻafiaga e le aofia ai. E seasea lava ona tupu, o mea le lelei e aliali mai i le amataga o le faagasologa o le mauaina o tupe ma mou atu ia i latou lava pe a mavae ni nai aso. Ae ui i lea, e tatau ona faʻalogo lelei ia i latou ma faʻatalanoa se fomaʻi mo i latou taitoatasi. E mafai ona auauna atu i luga i luga o le telefoni

  • Paʻu o le paʻu ma le afaina o le paʻu,
  • Paroxysmal agamalū o le ulu
  • Manua o le Gastrointestinal - suiga i le tofo, metotia, tofo,
  • Anemia poʻo le lactic acidosis - na naʻo le taimi o le suʻega,
  • Vaʻaia o le vavalaʻau ma le faʻaleleia o le kesi,
  • Faʻaitiitia le libido i alii ma tamaitai.

Ia mautinoa e faitau: Faatonuga mo le faʻaaogaina o le fluoxetine mo le lelei o le gau o le mamafa

I le tele o tulaga, oi latou e leiloa le mamafa o le a tuuaia mo le tulai mai o aʻafiaga, lea e fesoʻotaʻi ma vailaʻau Siofor ma Metformin, e pei o masaniga masani o meaʻai, faʻafefe i fautuaga a fomaʻi, pe inuina vailaʻau e aunoa ma ni fautuaga. O lenei auala i le paʻu o le mamafa e le taliaina, matautia i le soifua maloloina, e mafai ona oʻo atu ai i le oti.

Faʻamatalaga faʻapitoa i le aveesea o le mamafa ma le fesoasoani a Metformin ma Siofor

O fomaʻi lautele ma tagata tausosiolosi e faʻamaonia le aoga o nei vailaʻau mo le mamafa o le mamafa, ae fautuaina le gauai atu i la latou fegalegaleaiga ma isi vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fomaʻi faʻamataʻu, o hormones mo le thyroid gland ma fualaau oona e faʻavae i luga poʻo o loʻo aofia ai le nicotinic acid, o le phenothiazine e faʻaitiitia ai le aoga o Metformin ma Siofor. O lona uiga, o le aveina oi latou i le taimi e tasi o le a le manuia i le aveesea o le mamafa.

Fualaau faʻasatauvaʻa ma le ava malosi. Mo le taimi o le gau o le mamafa ma la latou fesoasoani, e tatau ona e lafoaia ava malosi e aofia ai le ava, e tusa lava po o le a le malosi, ituaiga o fualaau o loʻo faia i luga ma faʻamalolo e aofia ai le ava malosi. O le le amanaiaina o lenei tulafono e mafai ona oo atu ai i le itu ogaoga ogaoga - o le atinaʻeina o le lactic acidosis, lea e masani ona maeʻa i se coma.

E le mafai ma e le taliaina le leiloa o lou lava mamafa i le fesoasoani a le pulega o le Siofor poʻo Metformin, faʻatau faʻatau fua e aunoa ma le feutagai ma se fomai faapitoa e taua tele mo i latou e mananao e aveesea le mamafa e aunoa ma se afaina i lo latou ola maloloina.

Faatonuga mo le faaaogaina "Metformina"

"Metformin" ei ai lona aafiaga o le hypoglycem. O lona uiga e le mafai ona faʻaosofia ai le manava o le inisalini. O lenei vailaau faʻasaina e tele aafiaga faʻalautele, matou te lisiina le sili ona taua oi latou:

• faʻaitiitia le tuʻuina atu o glycogen mai le ate,

• o loʻo i ai le faʻalauteleina o le lagona lelei o le resitara o le inisalini, ae o loʻo faʻaititia le faʻamalosia o le inisalini,

• fesoasoani e faʻaitiitia le faʻafefe o le kulukose mai le inumaga,

• o le lelei e aafia ai le toto toto, faateleina le numera o lipoproteins maualuga (HDL), faʻaitiitia le aofaʻi o le cholesterol,

• faʻaleleia le tuʻuina atu o le kulukose i maso e ala i le membrane, o lona uiga, e faʻaleleia ai le kulūkose e musele.

Metformin: faʻamatalaga

Ole fualaau o le Metformin vaega e le faʻaaogaina na o fualaau faasaina. O lenei vailaʻau e faʻaaogaina:

• i le tulaga o le faʻavaivaia o le kulukosesese ma le faʻavaveina o le kulukose o le anapogi,

• mo togafitiga o le gaʻo, faatasi ai ma le faʻamalosia o le inisalini,

• mo le togafitiga o le ovaryopolcystic ovary (PCOS) i le vaega o le gynnecology,

• i le tulaga o le le atoatoa o le tino,

• i le avea ai o se faʻasologa faʻasolo i le matua,

O faʻamaoniga i le fualaau faasaina

Ole fualaau faasaina "Metformin" e le taliaina:

  • i le taimi o le maitaga ma le lactation,
  • ogaoga o taotoga ma gaioiga,
  • gaioiga o le ate,
  • tamaiti ei lalo o le 10 tausaga
  • meaai maualalo-kalori, aua o lenei mea e maua ai le acidification o le tino, e pei o le acidosis metabolic,
  • le atoatoa (faatasi ai ma le maualuga o le creatinine e maualuga atu i le 0.123 mmol / L i tamaitai ma le 0.132 mmol / L i alii),
  • lactic acidosis i le taimi ua mavae.

O le a le mea e sili atu ona lelei - "Faʻasologa o le keli" poʻo le "Metformin"? E uiga i - atili.

Siofor i le maʻisuka - fatuina ma le ituaiga o faʻamalolo

  • Igoa faavaomalo o le fualaau faasaina: Metformin.
  • Faʻalauiloa: Berlin-Chemie company, Siamani.
  • Folasaga: paʻepaʻe papaʻe i totonu o le faʻavaa. 500, 850 po o le 1000 mg o le mea galue malosi i papa maa, i totonu o pusa o le 30, 60, 120 pcs. 15 papa i le paʻu, i totonu o pepa o pepa pepa ei ai le 2, 4, 8 paʻu.
  • Tau: o le tau o se pusa e 60 pauna Siofor 850 e 300 rubles.

  • 850 mg o le mea galue malosi o le metformin.
  • Vaʻaiga faaopoopo: 5 mg o le magnesium stearate, 30 mg o le hypromellose ma le 45 mg o le povidone.
  • O le atigi e aofia ai le 8 mg o le dioxide, 2 mg o le macrogol 6000 ma le 10 mg o le hypromellose.

Faʻamatalaga:

  • faaitiitia le fiaai
  • saoasaoa o le gau o le mamafa,
  • faʻasologaina o le toto toto.

Cons:

  • le i ai o aʻafiaga itu
  • incompatibility with many drugs,
  • E le mafai ona e inu e aunoa ma le vaavaaiga a se fomaʻi.

Tosiga ma le pulega

O loʻo faʻapalapala ia meaʻai e aunoa ma le vevela aʻo leʻi 'aʻai. Lafoaʻi ile 200 gr. vai. Ua faatulaga e le fomai le fualaau mo tagata taitoatasi taitoatasi maʻi.

Se fuafuaga faʻatusatusa mo le aveina o Siofor 850 paʻu: mo le tusa o le vaiaso, e inu le tagata maʻi i le tasi capsule i le aso, ona faʻateleina lea o le fualaau i vaega e lua.

Le maualuga, i le maliega ma le fomaʻi, e mafai ona e tolu vaega i le aso, vaevaeina i le 2-3 pusa i le taimi tutusa.

Fesoʻotaiga ma isi vailaʻau ma vailaʻau

E lua vaega o fualaau oona lea e fegalegaleai ma Siofor: o nisi e faateleina le aafiaga o le hypoglycemic, ae o isi e faaitiitia ai.

O le mea muamua e masani ona faʻatulagaina faʻatasi. O le lona lua e tatau ona ave ma le faʻaeteete, ia siakiina pea lou tulaga.

Faaleleia le aafiaga o le hypoglycemic:

  • inisalini
  • aspirin
  • peta blockers,
  • nisi o le inhibitors
  • vaega o vailaau faʻamaʻi.

Faʻailoa le aafiaga o le hypoglycemic:

  • glucocorticoids,
  • fualaau o le fanau mai
  • fomaʻi fualaau
  • phenothiazine ma mea e maua ai,
  • nicotinic acid ma mea e maua ai.

E faapena foi E matua faasaina le tuufaatasia o le taumafa a Siofor i le ava malosi. O se taunuuga o lenei tuufaatasiga, o le galuega a le pancreas, ate, ma le fatu ua faaleagaina. O le kulūkose o le toto ua matua faateleina ma faaitiitia, lea e taua tele mo le maʻisuka.

Hypoglycemia, siama o le maʻisuka, lactic acidosis, osofaʻi o le fatu - o se vaega itiiti lenei o taunuuga o le faʻaleagaina o le ava. E tusa lava pe o se taunuuga leaga.

E le o se mea sese le mafaufau talu ai ona e le faatagaina mea inu ava malosi, e mafai ona e inu i le pia e le ova. Leai, e tatau foi ona togafitia ma le faaeteete. Ole laʻititi ole fua ole ava malosi o loʻo i ai pea iina.

O le mea lea, e tusa lava pe talitonu se tagata e lelei atoatoa lona mafaufau, o le a le mafai ona amataina le gasegase o gaʻo pe a uma le 1-2 fagu. E sili le faʻatali mo le mutaaga o le vailaʻau ma e le lamatia ai lou ola ma le soifua maloloina.

E tele naua fualaau oona lea e tali tutusa ma Siofor ma o loʻo i ai le vaega tutusa.

O mea nei e sili ona lauiloa:

  • Glucophage, na gaosia i Farani e Merck, tau mai le 140 rubles.,
  • Metomime, na gaosia i Siamani e Vörwag Pharm, tau mai le 330 rubles.,
  • Gliformin e gaosia i Rusia e Akrikhin kamupani, o le tau e mai le 140 rubles.,
  • O le pepa o le metameta e maua mai e le Pharmstandard-Leksredstva kamupani, o le tau e mai le 100 rubles.,
  • Metformin-Richter, na faia i Rusia e le kamupani Gideon Richter, o le tau e mai le 200 rubles.

O ia mea uma e faʻavae i metformin, e ese mai i le tuufaatasiga o mea e maua mai fafo ma atigi.

Taofia o fualaau faasaina

Afai na faatonuina Siofor e faatulaga lelei le mamafa i le oona, o le vaitaimi o lona pulega e le sili atu i le tolu masina. Faʻaitiitia le faʻaitiitia o le faʻaitiitia, i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Afai o le vailaau ua faatonuina mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, ona mafai lea ona faia i le olaga atoa. Po o seʻia oʻo lava ina suia le tulaga o le faʻamaʻi, ma le faʻamalolo o le vailaau faʻamalolo e le gaoioi lelei.

Faʻailoga talafeagai

O Siofor ua matua faasaina ona inu faatasi ma:

  • hypersensitivity
  • faamutaina o le puleaina o le inisalini i le maʻisuka ituaiga 2,
  • loto vaivai
  • ketoacidosis,
  • muamua
  • eseese faʻamaʻi pipisi
  • gaioiga gaʻo ma le ate,
  • manuʻa, gaioiga,
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • lactic acidosis.

Faʻaiʻuga

Muamua, o le tino e fetaui lelei i le fualaau faasaina, ona o lenei mea, mo sina taimi, e mafai: tiga o le manava, vailaina, manava manava, taoto. E masani lava, o nei faailoga e mou atu ia i latou lava pe a uma ona fetuunai i le fualaau faasaina.

E aoga le alu i le fomaʻi pe afai o mea nei e iloa ai o aʻafiaga: faʻamaʻi o le tino, ania, lactic acidosis.

Faʻasalaga

I le tulaga o se tulaga maualuga o le fualaau faasaina, e mafai ona tupu mai le acidosis lactic.O ona faʻaʻailoga: o le gase, vomiting, vaivai, faʻalavelave o le tino, le fatu, moe, coma. I faʻamuamua o lenei faʻamaʻi, e manaʻomia le vave tuʻuina o le Siofor ma faʻamaʻi falemaʻi maʻi.

Siofor poʻo Glyukofazh: o le fea e sili atu i le maʻisuka?

Glucophage o le uluai fualaau faasaina ua pateni i metformin, ma Siofor o se tasi o analogues sili ona taatele.

O vailaʻau uma e lua e faʻaaogaina e faʻamaonia ai le tulaga o se maʻi o loʻo togafitia mo le ituaiga lona lua o le maʻisuka. O faʻamatalaga ma aʻafiaga leaga o nei vailaau faʻasaina tutusa.

E le afaina tele le glucopifa i le gastrointestinal tract, o lea e sili atu ona masani ona faatonuina mo prediabetes. O Siofor e le o se mea e fai ma vaisu, ma pe a ave Glucofage, e leai ni oso i le kulūkose.

O le mea moni, e ui i manaoga o le tagata maʻi, e naʻo se fomaʻi e mafai ona filifilia po o fea vailaʻau e sili ona fetaui ma le faʻamoemoe. E le saogalemu le filifili i fualaau faʻamaʻi ma le malosi tele i le tino e aunoa ma se tomai faʻapitoa. O le mea lea, e tusa lava pe suʻesuʻeina uiga uma o le fualaau oona, o le faaiuga mulimuli e tatau ona faia pe a uma ona faʻatalanoa se tagata poto faapitoa.

Siofor ma Metformin, o le a le eseesega?

E tusa ai ma le endocrinologists, o le aʻafia o le maʻisuka i nei aso o loʻo faʻatuputeleina pea. O togafitiga o lenei faʻamaʻi o le olaga atoa ma e tatau ona filifili se fofo maualuga ma lelei. Metformin ma Siofor e aofia i biguanides, o fualaau aupito sili ona matutua ma taitai e le fesiligia i le togafitiga o ia ituaiga maʻi e pei o le maʻisuka ituaiga 2. O le fea vailaʻau e filifili ai? Pe o le mea lava e tasi i lalo o igoa eseese?

O le togafitiga o nei fualaau oona i luga o le tino ua fuafuaina e la latou vaega autu - metformin. I Siofor, o le metformin hydrochloride, lea e le suia ai ana meatotino.

Faʻatinoga o gaioiga

O le gaioiga o le metformin e faʻavaeina i luga o se aafiaga tuusaʻo i luga o le atigipusa (aʻafiaga nerve maaleale) o le inisalini i totonu o masini, ma o le taunuuga lea o lo latou gafatia i le alualu i luma. O le aʻafiaga lea e faʻaleagaina ai le masini autu mo le faʻavaeina o le maʻisuka ituaiga 2 - faʻamalosia o le inisalini (faʻamaʻi tino i insulin). Ae ui i lea, o le faasiliga o le suka e maua foi i le faateleina o le faaaogaina o le kulukose e le tino o le tino ma taofia ai le fausia o le kulukose e lela o le ate.

O vailaʻau o loʻo i ai le metformin ua faʻatulagaina mo tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

E taua le matauina o nei vailaau faasaina o fualaau faasaina ua faatonuina faapitoa lava mo tagata taitoatasi ma le faateleina o le mamafa i luga o le faavae o le mea moni e faapea afai e faaaoga fualaau metformin, o se tasi o mea taua o le falemaʻi o se faaitiitia maualalo o le mamafa.

Contraindications

O fualaau faasaina e le tatau ona faatonuina mo:

  • Faʻatonuga o le Allergic,
  • Faʻasologaina o galuega,
  • Faʻamalalaina
  • Faamai pipisi
  • Gasegase ole gasegase,
  • Alcoholism, o se tulaga o le ava malosi,
  • Lactic acidosis (lactic acid coma),
  • Toto

Folasaga faʻasalalau ma tau

  • Zentiva paluga, ata felanulanuaʻi 500 mg 60 pcs. - 133 p.,
  • Teva pusa, ata vali ata 1000 mg 60 pcs. - 304 p.,
  • Pusa tioata-vali ata:
    • 500 mg 60 pcs. - 165 p.,
    • 850 mg 30 pcs. - 113 p.,
    • 850 mg 60 pcs. - 206 p.,
    • 1000 mg 30 pcs. - 137 p.,
    • 1000 mg 60 pcs. - 265 p.,
  • Metformin Laupepa Taʻitaʻia Lagolagoina Laloaʻi Uumi:
    • 500 mg 30 pcs. - 175 p.,
    • 750 mg 30 pcs. - 201 p.,
    • 750 mg 60 pcs. - 381 p.,
    • 1000 mg 60 pcs. - 511 itu.

  • Siofor 500 paʻu 500 mg, 60 pi. - 250 p.,
  • paluga o le 850 mg, 60 pcs. - 299 p.,
  • pulu 1000 mg, 60 pcs. - 427 itu.

Siofor poʻo Metformin, o le a sili atu mo le maʻisuka?

Iloiloga o tau o fualaau faasaina, o le mea e sili ona lelei e manino le tuuina atu ia Metformin. I le tuufaatasiga, e eseese na o mea faaopoopo e le afaina ai le gaioiga, ma o lo latou aoga e tutusa lava, talu ai o loʻo i ai se mea tutusa tutusa, o lea o lenei vailaʻau o le filifiliga saʻo lea.

O tagata e maua i le maʻi e taʻua o le maʻisuka ituaiga 2 e tatau ona suʻe vai mo le olaga. O le aoga o vailaʻau faʻamaʻi ma metformin ua faʻamaonia e le tele o suʻega ma e le suia e tusa lava pe faʻatau atu i lalo o le igoa Metformin, Glucofage poʻo Siofor. O le mea lea, pe a filifilia se vailaʻau faʻapitoa, e tatau ona taʻitaʻia oe i le tau, lea e maualuga ai le tulaga o Metformin nai lo Siofor ma o le fofo sili ona lelei.

E faapefea ona galue Siofor?

O se vailaʻau faʻamalolo, o se vaega o le vaega pharmacological o biguanides. O le aʻafiaga autu o le fualaau faasaina o le antidiabetic, lea e aofia ai le faagesegeseina o le faagasologa o le faʻafefeina e mucous membranes o le digestive system of glucose. O le vailaʻau faʻateleina le faʻalogoina o masini mūmū lautele i le inisalini, ei ai le faʻagesegese o lona aafiaga ile glucogenesis.

Pe a ave le vailaʻau, o le faʻaaogaina o le suka e ala i fiva maso. O le fualaau faasaina e afaina ai lipid metabolism, faʻamalositinoina se faʻaoga o le hypoglycem. E fesoasoani Siofor e faʻaitiitia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, lea e fesoasoani i le faʻaitiitia o le mamafa o le tino i tagata e maua i le maʻisuka. O le paʻu o le maʻisuka ma le faʻaaogaina o le Siofor e maua ona o le faʻamaonia o le faʻamaloliina o fualaau faʻasaina, faʻasalalau le manava ma o loʻo i ai se faʻavavevavega i le metabolism.

Faʻaaoga Metformin

Le faiga o le gaioiga o le fualaau faasaina:

  1. Faʻaititia le glycogen concentration i le ate, ona o le maualuga o le glucose.
  2. Faʻagasolo i lalo o le kulukose mai lipids ma faʻamalosi.
  3. Faatoaagaina o le faagasologa o le teuina o le suka i totonu o le ate.
  4. Faʻatoagaina mai o le faʻaaogaina o le maualuga maualuga o le kulukose i maso.
  5. Faʻagasolo i lalo le faagasologa o le faʻaaogaina o le mucosa o le kulukose.
  6. O le faateleina o le lipid concentration ao faʻaitiitia le aofai o le cholesterol leaga i totonu o le toto.

O le fualaau faasaina e toe faʻaleleia ai le gaosiga o le inisalini ma fesoasoani i le faʻamautuina o le maualuga o meaʻai gaʻo, lea e le o faʻatasi ai ma le faʻamalosi o le vailaʻau faʻatasi ai ma se faʻalavelave e pei o le atinaʻeina o le hypoglycemia. Metformin e faʻasalaina faailoga o le tetee o le tino i le inisalini o le hormone, lea e faʻapupulaina ai le lagona o sela i ai.

Metformin e i ai se faʻalavelave faʻaleagaina i le fiaʻai, lea e fesoasoani i le faʻamaoniaina o le mamafa o le tino.

O le vailaau faʻasaina ua i ai se faʻalavelave i le tuinanau, lea e fesoasoani i le faʻamautuina o le mamafa o le tino. I le i ai o le maualuga o le toto maualuga, o Metformin o loʻo faʻaitiitia ai lona aʻafiaga i le toto.

Faatusatusaga o Siofor ma Metformin

O Siofor o se faʻatusatusaga o Metformin, lea e tele ona uiga tutusa ma ia. Ae ei ai eseesega, lea e mafai ai e oe ona fai se filifiliga e lagolagoina ai se tasi o vailaau.

O le vaega malosi o le vailaʻau o metformin. O le auala autu o le gaioiga i luga o le tino o le faʻateleina lea o puipuiga a le tino, faʻaleleia faiga faʻava-o-tino, faʻafetaui le suka o le toto. Ona o lenei mea, o tagata gasegase e maua i le maʻisuka e le manaʻomia ona tui soo i le inisalini. Faʻavaveina o metabolic processes e fesoasoani i le paʻu o le maʻisuka.

Talu ai o le tuufaatasiga ma le masini o le gaioiga o fualaau faasaina tutusa, o faailoga mo le faaaogaina e foliga tutusa:

  1. Ituaiga 2 maʻisuka.
  2. Preditebetes - maualuga tulaga lamatia o le atiina ae o togafitiga o le maʻisuka i le i ai o le faʻaosoina o mea.
  3. Tulaga maualuga o le thrombosis i le maʻisuka.
  4. Sini o le maʻisuka ituaiga (i fafine aʻo maʻitaga).
  5. Faʻafitauli o le faʻapalepale kullukose.
  6. Glycemia lea e atiae pe a mavae le fafaguina o le taeao.
  7. Laʻasaga i le inisalini, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o le mamafa o le tino, pe a faʻapupula le gaʻo o le gaʻo i totonu o le manava.
  8. Polycystic ovary i tamaitai.
  9. Metabolic syndrome i le amataga o le atinaʻe.

O vailaʻau uma e lua e mafai ona avea o se faʻasolosolo e faʻagesegese ai le faasologa o le soifua matua. Metformin faʻaitiitia le ono mafai ona maua le faʻamaʻi o le Alzheimer e ala i le faʻaleleia o le galue o le faiʻai ma le mafaufau.

Afai tatou te faia se faʻamatalaga faʻatusatusa o le faʻasaina i le faʻaaogaina o Metformin ma Siofor, e maua ai e tutusa lava:

  1. Ituaiga 1 maʻisuka.
  2. Maea atoatoa o le faagasologa o le gaosiga o le inisalini.
  3. Faʻafitauli matuia o le maʻisuka.
  4. Le atinaʻeina o le fatu.
  5. Faʻasologa o le faalēaogā taimi.
  6. Faamai o le tino respiratory system.
  7. Le faʻaleagaina o le ate, lea e tupu ma se faʻataʻitaʻiga o ata faʻamaonia.
  8. Maʻi maʻi fatu lilo.
  9. Tolopoina galuega taotoga.
  10. Manua ogaoga.
  11. Faamai pipisi.
  12. Anemia
  13. Alcoholism
  14. Eseesega i le galuega a fatugaʻo.

E faʻasaina le faʻaaogaina o vailaau mo na gasegase o loʻo i ai se taumafa malosi ma se faʻatapulaʻaina o calorie i le maʻisuka - e le silia ma le 1000 kcal i le aso.

Faʻasalaga tele, o vailaʻau e ave i le glucocorticosteroids, lea e faʻaitiitia ai le glucose toleni.

O vailaau uma e lua e masani ona talia lelei e le tino, o le mea e ono iai aʻafiaga i le itu (e leai se faʻamaʻi ma le saʻo le faaaogaina o vailaʻau). O aʻafiaga e aʻafia ai: o le tiga i maso, siu, afaina, vaivaiga lautele, viliina, manava manava, malamalama le mautonu.

O faʻasologa ma le faʻasalaga e tutusa uma - laupepa.

O Siofor o loʻo i ai se faʻalavelave faʻaleagaina e pei o le le faapalepale tagata taitoatasi o vaega o ausilali.

O le a le eseesega?

Le eseesega i le va o fualaau faasaina e le taua, ma o eseesega o loʻo i ai e le afaina ai le falemaʻi ma le tikeri o le aoga:

  1. Atunuu na afua mai: Siofor - o se fualaau faasaina o le gaosi Rusia, ua gaosia Metformin i Hungary.
  2. O Siofor o loʻo i ai se faʻalavelave faʻaleagaina o le le faapalepale tagata taitoatasi i vaega o ausilali, o le mea lea o le tele o lona faʻaaoga e itiiti ifo nai lo le uluai vailaʻau.
  3. O le polokalame mo le inuina o vailaau e eseese, aua 'oloʻo avanoa i vailaʻau eseese o le mea galue. O le faʻaogaina o Metformin o le na o le tasi le aso e te inu ai na o le aso, ma Siofor tele taimi. Ona o le mea moni o Metformin e manaʻomia ona faʻaitiitia le tele o taimi, o le tikeri o le aʻafiaga o le faʻaogaina o le tino o loʻo faʻaitiitia ai, o le mea e ono mafai ona maua i itu o le gastrointestinal tract e itiiti lava.

Mo le gau o le mamafa

Siofor e sili atu ona lauiloa i le aveesea o le mamafa i le maʻisuka. Ole fualaau faasaina e le gata ina faaitiitia ai le fiaai, ae e aveesea foi le manao mo le suamalie i totonu o se tagata, fafagu, i se isi itu, o le manao e ai fualaau faisua ma fua. O le lelei o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau mo le mamafa o le mamafa, o le faʻavaveina o le taunuʻuga, e leai se manaʻoga e mulimuli i se taumafa malosi ma auai i le gaioiga faaletino, ae o le mamafa o le tino o le a faʻaitiitia vave.

O le suʻeina o fualaau fesoasoani e fesoasoani i le fesuiaiga i meaʻai talafeagai ma pulea pea lou manaʻo, o le puipuiga aupito sili lea o le faʻateleina o le mamafa o tupe maua i tagata e maua i le maʻisuka. Pe a ave Metformin, o le aʻafiaga i le leiloa o le mamafa o le a maua pe a fai e mulimuli le tagata i se meaʻai, faʻapulaa le aofaʻi o kalori ma faia i taimi uma taʻaloga.

Faʻaaliga i fomai e uiga ia Siofor ma Metformin

Svetlana, 51 tausaga, endocrinologist, Syzran: "O fualaau lelei ia, fegalegaleai le tasi ma le isi, lea e fesoasoani e pulea le maualuga o le suka toto ma saofagā i le mamafa o le mamafa. Ina ia maua se taunuʻuga lelei, e fautuaina e tuʻufaʻatasia a latou meaʻai i le amataga o le togafitiga, ma pe a oʻo mai le iuga, e mafai ona e fesuiaiga i le faʻaaogaina o se tasi o fualaau. Afai o le sini e na o le leiloa o le mamafa, ua tuuina atu ia Siofor le avanoa. "

Nikolai, 46 tausaga, endocrinologist, Pskov: "Po o le a lava le auala e mautinoa ai e le kamupanī o le aveina o Siofor ma Metformin e fesoasoani vave vave e aveesea le mamafa o le maʻisuka, o se taunuuga lelei ma le tumau e mafai ona ausia pe a fai o se mea faigata o faatinoga e aliali mai - masani faaletino faamalositino ma meaai. O le tuufaatasiga o le pulega o fualaau faasaina ua fautuaina, ma o le monotherapy o le a faamanuiaina ai i latou o lo latou mamafa i totonu o tuaoi masani, ae o loo i ai tulaga lamatia o le faateleina. "

Patient Reviews

Anna, 46 tausaga, Kemerovo: "Ua faamalieina au i le Siofor, aua mamafa le vave faʻaitiitia, e aunoa ma se manaʻoga e faʻagataina ia lava i mea taumafa ma faʻasauāina i gaioiga faaletino. Faʻaleleia i le maeʻa ai o le soifua maloloina. O le fualaau faasaina e lelei, e mafai ai ona ola i se olaga atoatoa mo tagata e maua i le maʻisuka. "

Kirill, 53 tausaga le matua, Moscow: "Na o le tuufaatasia soofaatasi o fualaau faasaina na fesoasoani. Faatasi ai ma lenei tuufaatasiga, na amata ona alu ese le mamafa, ma ua faaleleia le tulaga. O se suʻega o le toto, lea ou te foaʻiina i taimi uma, e faʻaalia ai se taunuuga lelei. E le gata i lea, o le a matua itiiti lava le aʻafia o le inisalini. O le fiaʻai na masani lelei, ao le i mafai ona faia e aunoa ma ni laulaau, ou te manaʻo pea i kuki, keke, poʻo le pa. O le taimi nei ua mou ese atu le manava o lauusiusi, ua toe foi mai le setete i le masani. "

Irina, 62 tausaga, Samara: "O Siofor na mafua ai ona ou ita. E ui i le taimi muamua na fesoasoani lelei, ae na vave lava ona ou le maua le mamafa, ae ona o le faanunumi faifaipea ma le tiga o le manava, na le mafai ai ona ou toe alu i ai. Na faatonuina e le fomai Metformin. O loʻo ou alu i le fua, e leai ni faʻafitauli, o le mamafa o loʻo alu, ae le vave pei o Siofor. "

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o se vailaau faʻamaʻi?

O se tasi o mea lelei o le vaega galue o le le faʻaosoosoina o le faʻaitiitia o le kulukose. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o Metformin e le o se mea faʻamalosi mo le faʻamalositino o le insulin.

O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o vailaʻau faʻatau i metformin o:

  • o le i ai o le gasegase o le metabolic poʻo le faʻaalia o le faʻamalosia o le inisalini,
  • e pei o se tulafono, i le i ai o le faʻamalosia o le inisalini, o le a tupu vave le gasegase i tagata mamaʻi, faʻafetai i aafiaga o Metformin ma le tausisia o mea taumafa lelei,
  • afai ei ai se soliga o le faapaleni o le kulukose,
  • scleropolicystosis o le ovaries e atiae,
  • Inisalini e faʻalagolago i le maʻisuka e avea o se monotherapy poʻo se vaega o se togafitiga faʻapitoa
  • o le maʻisuka ituaiga o le insulin-faʻalagolago ma le inisalini o inisalini.

Pe a faʻatusatusaina fualaʻau metformin faʻatasi ma isi vailaau faʻasaina o le suka, e tatau ona faʻamaonia le taua o le metformin:

  1. O lona aafiaga i le faʻaitiitia o le faʻamalosia o le insulin i se tagata maʻi. Metformin hydrochloride e mafai ona faʻalauteleina ai le lagona o sela ma masini i le kulukose na gaosia e le pancreas.
  2. O le aveina o vailaʻau faʻatasi ma lona faʻamalamalamaina e totoga o le gastrointestinal tract. O le mea lea, o le faʻaitiitia o le faasalalauina o le kulukose e le intestine ua ausia
  3. Fesoasoani e taofia le gluconeogenesis o le ate, le mea e taʻua o le glucose compensation process.
  4. E fesoasoani i le faʻaitiitia o le manava, lea e sili ona taua mo le maʻisuka mamafa.
  5. E i ai sona aafiaga lelei i le cholesterol, faʻaitiitia le leaga ma le faʻaleleia o le lelei.

O le faʻaaogaina o fualaau o metformin e faʻapena foi ona latou fesoasoani e faʻaitiitia le faagasologa o le gaʻo faʻamalolo.

O aʻafiaga leaga ma faʻaleagaina mai metformin

E ui i le numera o meatotino lelei o le metformin hydrochloride, o lona faʻaaogaina le talafeagai e mafai ona afaina ai le tino o le tagata.

O le mafuaaga lena e tatau ai i tamaitai maloloina oeo loo sailia ni auala faigofie e leiloa ai le mamafa e tatau ona mafaufau pe tatau ona faaaoga se vailaʻau?

O le papalama e faʻaaogaina foi e avea o se fualaau mo le paʻu mamafa.

O aʻafiaga le lelei e mafai ona tupu ona o le ave metformin hydrochloride e aofia ai:

  • o le faʻalavelave o faʻafitauli eseese i le gastrointestinal tract, aemaise lava faʻamaoniga e pei o le nausea ma le vomiting, manava, afaina ma le agavaivai o le manava,
  • o vailaau faʻatele e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le anorexia,
  • se suiga i lagona o le tofo e mafai, lea e faʻaalia i le tupuga o se taimi le lelei o le uʻamea i le vavagana o tautala,
  • se faaitiitia o le aofaiga ole vitamini B, lea e mafua ai ona e faaaogaina fualaau faasaina ma vailaʻau vailaʻau,
  • faaaliga o le anemia,
  • faatasi ai ma se faʻalavelave maualuga, atonu e iai se faʻafitauli o le hypoglycemia,
  • faafitauli i le paʻu, pe afai ei ai se faʻamatalaga o se tali atu i le fualaau oona.

I lenei tulaga, Metformin, Siofor poʻo isi faʻavae gasegase e mafai ona mafua ai le atinaʻe o le acidosis lactic pe'āfai e tupu tele le tele o lona aofaiga i le tino. O se faʻaaliga le lelei e masani lava ona aliali mai ma le le lelei o le gaioiga.

E tatau ona maitauina e faʻasaina le tagofia o vailaau faʻasaina pe a faʻaalia mea nei:

  1. O le faʻamaʻi i faʻasolosolo pe faʻaogaina.
  2. Tama teine ​​ao faagasolo le vaitaimi o le fanauina o se tamaititi poʻo le susu.
  3. Tagata maʻi o le litaea, aemaise lava i le ono sefulu lima tausaga.
  4. Le faʻaaloalo i le vaega o le fualaau faasaina, talu ai o le atinaʻeina o faʻamaʻi matautia e mafai.
  5. Afai e maua le maʻi i le fatu o le fatu.
  6. Faʻatasi ai ma se faʻasalaga o le myocardial muamua.
  7. Afai e tulai mai le hypoxia.
  8. I le taimi o le faʻamaʻalogaina, lea e mafai foi ona mafua mai i le tele o maʻi pipisi.
  9. Galuega malosi tele.
  10. Fofo ole gaʻo.

I le faʻaopoopoga, o se sui o le hypoglycemic e afaina ai le mucosa gastric.

E faʻasaina le faʻaaogaina o vailaau i luma o faʻamaʻi o le gastrointestinal tract (ulcer).

E i ai se eseesega i le va o fualaau?

O le a le eseesega i le va o Metformin, Glyformin, Siofor vailaau mo le maʻisuka? Pe o se vailaʻau e ese mai le isi? E masani ona faʻamalosi tagata e faia se filifiliga: Glucophage poʻo Siofor, Glucofage poʻo Metformin, Siofor poʻo Metformin ma isi. E tatau ona maitauina o se eseesega taua na o le igoa o fualaau.

E pei ona faʻamaonia i luga, o le vailaʻau Metformin hydrochloride o loʻo faʻaaogaina e avea ma mea aoga autu i totonu o ia vailaʻau faafomai. O le mea lea, o le aʻafiaga o le tagofia o fualaau faasaina e tatau ona tutusa (pe a faʻaaoga ia lava doso). I totonu

O le eseesega e mafai ona aofia i vaega faaopoopo, o vaega foi ia o le laulau pepa. O mea nei e tele naua. A e faʻatau, e tatau ona e gauai atu i mea latou te maua - o le numera laitiiti o isi vaega, o le lelei. E le gata i lea, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina le aveina o se vailaau faapitoa, e faalagolago i uiga o le tagata maʻi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, Siofor 500 o loʻo i ai le vaega lenei:

  • o le vaega autū o le metformin hydrochloride,
  • tagata faʻamaʻi - hypromeli, povidone, magnesium stearate, titanium dioxide, macrogol 6000.

O le vailaʻau Glucophage (poʻo le Glucophage long) i lona tuufaatasiga o loʻo i ai mea nei:

  • mea galue malosi - metformin hydrochloride,
  • e pei o vaega faaopoopo, hypromelilose, povidone, magnesium stearate e faʻaaogaina.

O le mea lea, afai ei ai se filifiliga i le va o Siofor poʻo le glucophage mo le maʻisuka ituaiga 2, o le filifiliga lona lua, ma le itiiti ifo o vaega, e sili atu ona fetaui mo le vailaʻau kemikali.

Pe a filifilia se vailaʻau, e tatau i se tasi ona amanaʻia se mea taua e pei o le tau o le fualaau faasaina. E masani lava, o analogues mai fafo e i ai le tau i nisi o taimi e sili atu le maualuga nai lo a tatou togafitiga. E pei ona faaalia i le faatinoga, o le aʻafiaga o la latou tali e leai se eseesega. E oʻo mai i le taimi nei, o fualaau Metformin o le sili lea o filifiliga siliva i totonu o vailaʻau faafomai e aofia ai metformin hydrochloride.

Afai e masalosalo se maʻisuka se mea ma e le iloa pe mafai ona suia le tasi vailaau faʻatasi ma le isi, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi. O le a mafai e se fomai faapitoa ona faamatala le eseesega i le va o oloa faafomaʻi tutusa, ma faamalamalama pe aisea e talafeagai ai lea vailaau mo se tagata faapitoa.

Glucophage poʻo Siofor - e pei ona faʻaalia e faatonuga mo le faʻaaogaina?

Glucophage ma Siofor vailaʻau e tutusa lelei.

O le mea lea, o le aafiaga o lo latou faaaogaina e tatau ona faʻaalia tutusa.

O nisi taimi e ofo atu e le fomaʻi maʻi i lona tagata maʻi se lisi o analog tablets ma le avanoa e faʻatau ai se tasi oi latou.

I le tulaga o sea tulaga, o itu nei e tatau ona mafaufauina:

  1. O vailaʻau e tatau ona taugofie.
  2. Afai e mafai, ia itiiti ni vaega faaopoopo.
  3. O eseʻesega atonu o loʻo i totonu o le lisi o faʻasalaga ma aʻafiaga itu.

Mo le faʻatusatusaga, e sili atu le faʻaaogaina o faatonuga aloaia mo le faʻaaogaina o vailaau, ona filifili ai lea o fualaau faasaina e sili ona talafeagai.

Metformin, Glucofage 850 e ese mai Siofor i ia uiga:

  1. Glucophage 850 e sili atu le tele o aʻafiaga leaga. O le mafuaʻaga lea, o nisi o iloiloga a tagata faʻatau e taʻu mai e le talafeagai le vailaʻau.
  2. O le faʻatusatusaga ua faʻaalia ai le i ai o se numera sili atu o faʻailoga ma mataupu pe a le mafai ona ave Siofor (e le pei o le Glucofage ma Metformin).
  3. O le tau mo Glucofage e laʻititi maualuga, i lenei mataupu Siofor e sili atu.

E tatau ona maitauina afai o se fomai faapitoa e faatonuina le puleaina o laulau o le umi faaumiumi, o le tau o le fualaau faasaina e faateleina tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le umi o le tau o le Glucofage o le a tau e tusa ma le tolu selau rubles ma se fuataga itiiti ifo.

O le manatu o fomaʻi soifua maloloina e faapea o nei vailaʻau e faʻaitiitia ai le maualuga o le toto suka, faʻamavaeina le faʻaalia o le insulin resistance i le hormone ma fesoasoani e faʻamaonia le cholesterol lelei. O pusa e mafai ona sui, o se taunuuga lea e mafai ai e le tagata gasegase ona filifili se filifiliga sili ona lelei mo ia.

O mea e sili atu le aoga o vailaʻau o le hypoglycemic o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Metotia faʻaaoga o "Metformin"

Faʻalagolago i faʻamaumauga, ua faʻatulagaina Metformin i nisi o vailaʻau.

Latou te faatonuina i faailoga muamua lava o le maʻisuka, talu ai o togafitiga e tatau ona faʻatulaga i le taimi, o le 50% manuia lea.

E oʻo mai i le taimi nei, e na o le lua ituaiga o vailaʻau e fesuisuiai i le umi o le gaioiga: o le mamao ma le masani masani o laupepa. O le masani masani o le fualaau faasaina "Metformin" ua faia i se fua faatatau o le 500, 850 ma le 1000 mg, ma le umi o le faasaolotoina i se fua faatatau o le 750 ma le 500 mg.

Ae o vailaʻau tuʻufaʻatasia o Metformin e 400 mg. O laulau e na o le taimi poʻo le taimi o taumafa e faʻaaoga i le aso. A mavae ni nai vaiaso, o le fualaau o le fualaau faasaina e mafai ona faateleina, ae faalagolago i le maualuga o le kulukose. Ole maualuga pito ile aso ile 2000 mg.

Aʻo ave le vailaʻau aʻo leʻi 'ai, e faʻaititia le aafiaga o Metformin. E tatau ona manatuaina afai e faʻatapulaʻa le faʻaaogaina o meaʻai gaʻo, o lona uiga o le aoga o le fualaau faasaina e itiiti. O le mea lea, o meaai paleni i le taimi o le faʻatagaina e tatau ona tausisia uma mataupu faavae o loʻo mulimuli mai mo le maʻisuka ma le gaʻo.

"Metformin" e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi fualaau oona e maualalo ai le toto toto, faʻapea foi ma le inisalini mo le maualuga o aafiaga o le mulimuli.

Aua nei galo e uiga i le fuafuaina o le maualuga o le suka i luga o se manava gaogao (aʻo leʻi faia le taeao) e faʻaaoga ai se glucometer, faʻapea foi aʻo le i ai ma i le taimi e momoe ai. E tatau ona e manatua le malologa i le va o taumafataga, lea e le sili atu i le fa i le lima itula.

Umi o le taimi o le ulufale

O le umi o le fualaau faasaina e faalagolago i sini ma faailoga pe a faatonuina Metformin. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o le metabolism o carbohydrates e faʻalavelaveina, ona tatau ai lea ona faia se taimi umi mo le filifilia o le vailaʻau. Ae ui i lea, o le faaiuga e faalēaogāina le vailaʻau e tatau ona faia faʻatasi ma le fomaʻi.

O le a se mea sili atu mo le le maua o le mamafa?

O le aafiaga lelei o Metformin, lea e taua mo le maʻisuka, o se faaitiitia o le mamafa o le tino, o le mafuaʻaga lea e mafua ai ona saunia faʻamalosiga o le pharmacological i luga o lenei vailaʻau aemaise lava mo tagata o loʻo i ai le maʻisuka. O tau mo Siofor e toetoe lava faaluaina le maualuga, e ui lava i le mea tutusa o loʻo galue malosi i le faʻatusatusaga tutusa, o lea o Metformin o le a sili atu ona filifilia.

Faʻasologa

O tagata matutua ua faʻamatalaina e pei o le monotherapy ma le tuufaatasiga o togafitiga faʻatasi ai ma isi vailaʻau o le vaega o le hypoglycemic i le tautala.

E masani lava, o le muamua o le tui o le 500 mg poʻo le 850 mg 2-3 taimi / aso, e tatau ona faia i le taimi pe a maeʻa foʻi taumafataga. Masalo o se isi faʻaopoopoga o le fua, ae e faalagolago i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Mo togafitiga o le Glucofage, o faatonuga mo le faʻamaonia e faʻamaonia ai o le masani masani o le faʻamalosia o le 1500-2000 mg / aso. O le faʻaitiitia o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract, o le aso o loʻo faia i le lua pe tolu inumaga. O le maualuga pito i luga i le aso e 3000 mg / aso, lea e tatau ona vaevaeina i 3 atumaga.

Afai e faʻatupulaʻia lemu le fualaau, ona faʻaleleia lea o le faapalepale gastrointestinal.

O maʻi na maua le metformin i aso taitasi o le 2000-3000 mg e mafai ona tuʻuina atu i le pulega o le Glucofage 1000 mg. O le maualuga pito i maualuga i le aso, e tusa ai ma fautuaga a tagata tomai faapitoa, e tatau ona 3000 mg ma e tatau ona vaevaeina i 3 inumaga.

Tamaiti ma talavou

I tamaiti e sili atu ma le 10 tausaga, o le fualaau faasaina "Glucofage" o loo faamatalaina i le ituaiga o monotherapy ma, ioe, i le tuufaatasiga ma le inisalini. O le fua muamua o le aso o le 500 mg poʻo le 850 mg 1 le taimi, lea e faia i le taimi poʻo le maeʻa foi o se taumafataga. A maeʻa le 10-15 aso, o le fualaau e afaina i fetuutuunaiga e faʻavae i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Ole fua tele o aso taʻitasi o le 2000 mg, lea e vaevaeina i ni atopaʻu.

Faʻaiʻuga

Faatasi ai ma itu, o mea nei e iloga:

- lactic acidosis, faatasi ai ma le faʻaaoga umi, atonu e ono faʻaitiitia le absorption o vitamini B12,

- e mafai ona tupu se tofo o le tofo,

- manava, vomia, afu, tiga i totonu o le manava, faaitiitia le fiaai - masani lava o nei uiga e tupu i le vaitaimi muamua o togafitiga ma masani ona pasi lemu,

- erythema, foliga mai o le vevela, vevesi,

- faʻamaʻi o le ate ma e oʻo lava i le hepatitis.

A e taofi le taofiofia o mea le lelei uma e masani lava ona mou atu.

O le natura ma le matuia, o aʻafiaga i tamaiti e le o se mea e ese mai i tagata matutua. O lenei faʻamaonia e le "Metformin" ma le "Glucofage" iloiloga.

Tulaga o le teuina

E tatau ona teuina le kelikalona i se nofoaga e le sili atu ai le vevela i le 25 ° C. O le fata ola mo papa o le 500 mg ma le 850 mg o le 5 tausaga. O le soifuaga ola mo le 1000 mg tablets o le 3 tausaga. E mafai ona faatauina le fualaau faasaina i falemaʻi e ala i le tuuina atu o se taotoga mai se fomaʻi.

Metformin fualaau ua faatonuina mo le togafitia o le maʻisuka pe a fai e mulimuli le meaai e le maua ai se taunuuga taua. O nei fualaau oona ua faatonuina ia maualalo le suka o le toto. Ua ofo mai e le fomai ni filifiliga mo nei fualaau faasaina, e pei o le Glucofage ma Metformin. O le a le eseesega, tatou te iloa.

Soʻo se vailaʻau o loʻo i ai le metformin e eseese i le umi o le gaioiga ma le metotia manaomia. E i ai se aafiaga faaumiumi, o lona uiga o vailaau masani e masani ona le vave faia, ae faasolosolo malie. E le tatau ona faʻaaogaina i le tele o taimi i le aso, e na o le tasi le fualaau e lava.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e pei o le Glucofage ma Metformin e faʻafaigofieina ai faiga faʻasolosolo, faʻaitiitia le toto suka, ma faʻamautuina le metabolism ma le bilirubin. Ae e tatau ona manatuaina o vailaʻau e le o suia uma ai se meaai o le maʻisuka.

O le a le mea sili atu metformin poʻo le siofor? Faʻamatalaga

Na taʻu mai e fomaʻi ou te maua le maʻisuka, o loʻo faʻatulagaina Siofor. Na o le masina talu ai sa ou aoao ai e uiga i Metformin. Sa ou taumafai, faatusatusa ia tau. Aisea e sili atu ai? E le manino.

Sa ou ola i le maʻisuka mo le silia i le 10 tausaga. I le taimi lea, sa ou taumafai ai i le tele o fualaau faasaina. Sa ou faatauina se tau sili atu taugata, ma le faamoemoe o le a sili atu ona lelei. E leai se mea, e le talitonu i faʻalauiloa. Soo se mea taugata e pei o Siofor e le sili atu nai lo le masani a Metformin.

Na fautuaina e se uo ia Siofor, ma fai mai ua sili atu le mamafa o lou mamafa ia te ia. Vaʻaia lenei Glucofage ma Metformin. Ou te lei matauina le eseesega, o na mea uma lava.

Metformin sauniuniga

O analogues sili ona taatele o Metformin e tumau Glyukofazh, Glybomet poʻo Siofor.

O le tele lava o taimi, o maʻi na faʻataʻitaʻiina i latou e fiafia i le mea e sili ona lelei ma e sili ona lelei.

O le mea lea, ia manatua o nei vailaʻau e na o igoa tau fefaatauaiga. Ae ua latou autasi i le mea moni e faapea, o le mea galue malosi i totonu ia i latou e tutusa, o le aofaiga o lenei mea i totonu o fualaau e tutusa. Ae o le fomaʻi e tatau ona filifili ia analogues mo Metformin.

E tele taimi e mafai ona e feiloai ai ma tagata maʻi oe fesili pe o fea o fualaau faasaina - "Metformin", "Glucofage" poʻo le "Glibomet" - e sili atu ma sili atu le aoga ma e tatau ona ave. Goacophage Long and Metformin O uumi e foliga tutusa.

E sili atu le ave o le mea na faatonuina e le fomaʻi, e tusa lava po o le a le igoa o le vailaau oona e aofia ai le metformin, e faʻaaoga mo le maʻisuka ituaiga 2.

Glucophage ma Metformin: iloiloga o fomaʻi ma tagata gasegase

O faʻamatalaga e faʻamaonia ai o nei fualaau oona e foliga tutusa. E aofia ai le mea lava e tasi o le gaioiga, o lona uiga, o aʻafiaga uma, e aofia ai aʻafiaga, o le a tutusa. E iai ni iloiloga lelei o nei maʻisuka nei. E talia lelei i latou, fai vave.

Matou te iloa le mea sili mo le maʻisuka - Glucophage poʻo Metformin.

Tuua Lau Faamatalaga