Meridia Diet Pills

Meridia (Igoa Latina Meridia) o se vailaʻau ua gaosia i foliga o gelatin capsules ma le paʻu paʻu i totonu. Totoga - 10 ma le 15 mg o le mea galue malosi. Faʻapipiʻi masani - 14 fasi vaega i le pulu. O se tasi o pusa e aofia ai le tasi poʻo le sili atu o paʻu.

O le fualaau faasaina ua gaosia e le kamupani Siamani Abbott GmbH & Co KG (Siamani). O le faʻamoemoega o Meridia o le faʻafefe lea o manuʻaʻai taumafa ma se numera o le tino o le 27-30 kg / m2. O capsules e mafai ona faʻaaogaina i le tuufaatasiga o le tele o meaʻai ma le dyslipoproteinemia poʻo le maʻisuka.

O le faafitauli autu o le sosaiete faʻaonaponei, lea e malosi le tauʻaveina o isi pauna, o le faʻafefeteina, lea e tupu mai i le talaaga o se olaga faigata tele ma le maualalo o le tino. O le tele o meaʻai e tupu i totonu tonu o ia tulaga. O le vailaau oona Meridia o se mea faigaluega e fesoasoani e foia ai le mafuaʻaga autu o le mamafa o le mamafa, lea e faatusatusa lelei ma isi oloa o se vaega faapena. O lona faaaogaina e avea ma se faaolataga ma le le atoatoa o meaʻai ma taaloga, faapea foi ma le le atoatoa o le malosi e pulea ai le tuinanau.

E tusa ai ma suʻesuʻega faafomaʻi, o le pa'ū o le mamafa ma le faʻaaoga masani o fualaau faasaina ma mulimuli i se taumafataga mo le 5-6 masina e oʻo i le 10% o le uluaʻi faʻaaliga. I le taimi lava e tasi, o le lelei o le oloa e mafai ona mafaufauina o le galuega mo se taunuuga umi-taimi: a maeʻa le kosi, e le toe faafoi le pasi.

Meridia galue i le faafitauli o le mamafa o le mamafa i le tele o auala:

  • activates lipolysis, o lona uiga, o le faagasologa o le vaevaeina o sela gaʻo,
  • faʻavavevave le saturation, faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi atu i vaega laiti ma aloese mai le taumafa.

E ui lava i lona maualuga maualuga, ae ua manatu mamafa Meridia capsules e sili ona leaga i le tino. O lenei mea ua faʻamatalaina manino - sibutramine i le faiga o le hydrochloride monohydrate galue e avea ma mea e gaosia ai. O se paʻu tioata o le paʻepaʻe, e le o le lanu o le kulimi. O le vailaʻau na faʻapipiʻiina ina ia faʻaitiitia ai faʻafitauli o se natura faʻalagona-lagona, ae mulimuli ane na amata ona faʻaaoga lelei e faʻafefe ai le mamafa o kilokalama. O aso nei e masani ona taʻua o le "panacea mo le gau o le mamafa." O nisi tagata latou te talitonu foi e na o le sibutramine e mafai ona laveaiina le tagata mai le gaʻo.

Taua! Talu mai le 2008, o le sibutramine na i luga o le lisi o mea matautia, o lea o le faatauina atu o vailaau o loʻo i totonu o le Rusia, e tatau ona faʻataunuʻuina e ala i togafitiga ma e naʻo le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga.

E le pei o meaʻai, faʻafefiloi ma fualaau aina ma isi mea e masani ai, sibutramine o le mea galue malosi a Meridia. E le manaʻomia e ia se paaga, aʻo ia tauivi ma le tele o le mamafa i nisi itu i le taimi e tasi:

  • ei ai lona aʻafiaga,
  • faaleleia atili le thermogenesis, o lea "faatelevave" le metabolism ma le lipolysis,
  • ei ai sona aafiaga malosi i luga o le tino,
  • faʻaitiitia le toto cholesterol, triglycerides, uric acid ma le lipoproteins maualalo, ao faateleina le lipoproteins maualuga.

O le mafuaʻaga autu o le vailaau o le faʻaitiitia o le manava ma, o le mea lea, o le aofaʻi e tatau ai i le saturate o meaʻai. O le aʻafiaga o le faʻaaogaina o le sibutramine e faʻaalia vave lava, talu ai ona latou galulue i le ogatotonu o le saturation o loʻo i totonu o le faiʻai. O loʻo i ai se faʻalogona o le faʻasesega sese, o le mea lea o le tele o mea taumafa e faʻaitiitia faʻaititia i le maeʻa ai o ni nai capsules.

Taua! Sibutramine e matautia tele, o le mea lea, o lona faʻaaogaina e faʻamaoniaina i le na o le faanatinatiina, o lona uiga, o le i ai o se lamatiaga i le soifua maloloina ma le mamafa o le mamafa o le tino.

O le isi mea i Meridia e tatau ona e gauai i ai o le microcrystalline cellulose (MCC). O le oloa na maua mai le gaosia o le cotton e masani lava ona aofia ai fiva lanu. E mafai ona faatusatusa ana gaioiga i le paʻu ma le fiber. O le faʻaaogaina o filo mamafa e tele:

  • faʻaleleia o otaota,
  • faʻamalositino o mea faʻaleagaina mai le tino,
  • fesoasoani i le tau faasaga i le lotogatasi.

O se mea taua tutusa o le microcrystalline cellulose o le faatumuina lea o le manava, lea e folafola ai se faaitiitia o le fiaai. Ua faʻaititia vaega, sosoo ai ma se faʻaititia o le faʻaogaina o caloric i aso taitasi. I lalo o ia tuutuuga, ua faamalosia le tino e aumai le malosi mai faleoloa gaʻo, ma e tele sona aafiaga i volumes.

E le gata i lea, o mea nei na amataina i totonu o le tuufaatasiga o kapesala: sodium lauryl sulfate, lactose monohydrate, magnesium stearate, dioxide, gelatin, indigotine, colloidal silicon dioxyide, quinoline coloye yellow, gray ink.

Faatasi ai ma se tuufaatasiga faapena, e faigofie lava ona mateina e faapea o le vailaʻau e leai se mea e faia ma le natura. O se mea gaosi masani lenei mo le mamafa o le mamafa ma ona taunuuga uma.

Fesoasoani I totonu o le maketi o falemaʻi o loʻo i ai se faʻaopoopoga meaʻai e taʻua o Meridia. E maua mai e le kamupani Rusia o Alina Pharma, ma i le tulaga o capsules. E leai se mea e tatau ona fai sei vagana ai le igoa. O le tuufaatasiga o le meaʻai faʻalaʻau, ioe, e saoloto e le gata mai sibutramine, ae mai isi mea gaosia. Nai lo lena, e faʻaaogaina e le kamupanī se vaega o le kalafi lanu meamata ma le lauti, paʻu lanu mumu, konjac glucomannan, chromium picolinate ma le vitamini B. O le oloa ua fuafuaina mo tagata e pulea le mamafa o le tino, ae le mafai ona folafola atu 100% o le iuga.

Faatonuga mo le faaaogaina

O loʻo faʻatasi faʻatasi ma faʻasalalauga mo le faʻaaoga tatau, o mea uma e leiloa le mamafa e tatau ona aʻoaʻoina. O le tausisia o tulāfono uma o faʻasalalauga ma togafiti faʻapitoa na lisiina e le tagata gaosi oloa o se faʻamaoniga o le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa.

O le amata amataina o Meridia ona o le mamafa o le paʻu e tatau ona maua mai i le 1 capsule i le aso faatasi ai ma le faʻatonuina o le 10 sibutramine. E lelei le ave i le taeao i luga o se manava gaogao po o le taimi o le taeao ma se ipu vai. E faʻasaina le tosoina poʻo le tatalaina o le kapete.

Taua! Afai e te lafoaʻia se tasi o atopaʻu, o le fua o le isi aso e tumau pea e le suia. Faʻaauau pea le faʻaaogaina e pei ona faʻamaonia.

Afai e itiiti ifo i le 2 kilokalama ua ave i le vailaʻau i le masina o le kosi, e mafai ona e alu i le ave o capsules ma le 15 mg o le sibutramine. I le tulaga o le gau o le itiiti ifo i le 4 kilokalama i le masina o le faʻaaogaina o Meridia 15 mg, o le isi faʻaaoga e manatu e le talafeagai ma e tatau ona faalēaogāina.

O le tapulaa maualuga o le vasega i luga o vailaau mo le gaʻo o le 12 masina.

Taua! E naʻo le endocrinologist e mafai ona sui le metotia fautuaina e faatonuga poʻo le filifili e faaauauina le vasega.

Fautuaga faaopoopo

  1. Faʻaaogā ia capsules matagofie o Meridia e tatau ona i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.
  2. O le paʻu o le paʻu i totonu ole vailaʻau sibutramine e tatau ona tupu i mataupu e le o aoga ai isi metotia.
  3. I le gasologa o le leiloa o le mamafa, o fafine ua fananau mai e matua fautuaina lava e faʻaaoga fualaau o le fanau mai.
  4. O le faʻaaogaina o le ava malosi ma fualaau faʻasaina ma le sibutramine e le faasaina, ae e le manaʻomia.

E ui lava i le malosi o loʻo galue ai le sooupu vailaʻau, e lelei tele le faʻafesoʻotaʻia o le faafitauli i se auala faʻatasi. Suiga o masaniga taumafa ma le faʻaalia o gaoioiga faaletino o le a fesoasoani i le ausia o se taunuuga maualuga ma o le a laveaiina i le umi. I le mea e lelei ai, pe a faʻaaogaina Meridia, latou te mulimuli i se taumafataga o le maualalo o meaʻai (faʻaitiitia le gaʻo gaʻo ma faʻamalo vave). O se faʻataʻitaʻiga mo le aso e tasi:

  • Breakfast: kulimi maualalo maualalo (30 g), se fasi keke falaoa, leuti poo le kofe.
  • Taʻaloga: pi pipi, se fasi keke falaoa, kusi falaoa e leai ni gaʻo (200 g), lauti poo fualaau suamalie e aunoa ma le suka.
  • Taumafa: iʻa fagota po o le palu (e le sili atu i le 120 g), se salati o fualaau faisua fou, lauti lanumeamata.

I le va o meaai autu e faatagaina ai e 'ai fualaau faisua ma inu inu vai inu.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga leaga o le tino i le tali atu i le aveina o Meridia i le masina muamua o le togafitiga, ma mulimuli ane na faasolosolo malie lava ona toesea. I le avea ai o se tulafono, latou te le mamafa tele ma mafai ona toe faʻafou.

Mai le cardiovascular system:

  • fatu palpitations,
  • Tachycardia
  • maualuga le toto maualuga
  • mumu o le paʻu ma se lagona o le mafanafana.

Mai le fualaau oona:

Mai le vaʻaiga tutotonu:

  • tigā
  • tiga o le ulu
  • vavao
  • matagogo
  • popolega
  • tofo tofo.

I luga o le paʻu:

  • urticaria
  • alopecia
  • vave
  • paʻu o le paʻu e faʻatasi ma le totoʻa.

Taua! Sipilamine e aofia ai soʻo se mea e mafai ona aʻafia ai le mafaufau, fua faʻatatau, ma le mafaufau. O nei meatotino e tatau ona mafaufauina pe a avetaʻavale pe galue i ni auala faigata.

I nisi o tulaga e le masani ai, ei ai taunuuga ogaoga o le leiloa o le mamafa, lea e manaʻomia ai le togafitiga faafomaʻi (o le faʻaaogaina o le carbon i le taimi muamua e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le sibutramine). E masani lava, faʻalavelave e tupu ma i latou e le amanaia ia maʻi ogaoga. O aʻafiaga e pei o lenei:

  • mafaufau loloto
  • glomerulonephritis,
  • lapisi
  • faʻamalosi faʻamalosi
  • Schonlein-Genoch maʻi,
  • thrombocytopenia.

O le mea taua e tatau ona e malamalama i ai pe a toesea le mamafa o se mea e maua ai le vailaʻau faʻasaina o le sibutramine e faavae i luga o se vailaʻau o le mafaufau lea e afaina ai le mafaufau. O le mea moni, o aʻafiaga o le itu e sili ona leaga, ae talu ai e mafai ona faʻatau atu le vailaʻau i totonu o se fale talavai, o lona uiga e mafai ona faʻatagaina. Afai e te le faʻateleina le metotia ma e te le amanaiaina ia faatonuga, e mafai ona e puipuia ia taunuuga.

Contraindications

Muamua o le faʻalavelave i le ave o capsules mo le paʻu o le mamafa o le gaʻo, o le mea e masani ai le natura:

  • fomaʻi oona,
  • o le leai o se tulaga,
  • solia o le suavai, gaʻo,
  • faiʻai o le faiʻai
  • leai se faamalositino e mafua mai i faamaʻi.

Faʻasalaga matuia o:

  • tausaga i le 18 ma ina ua mavae le 65 tausaga,
  • maʻitaga ma lactation
  • lagona lelei i vaega o le tuufaatasiga,
  • hyperteriosis
  • hyperplasia prostatic,
  • ogaoga maualuga
  • glaucoma
  • bulimia nervosa
  • anorexia
  • ava malosi, falemaʻi poʻo vailaau faʻatau,
  • faaletonu mafaufau
  • cardiovascular pathology,
  • Gilles de la Tourette syndrome,
  • faaletonu o galuega i le galuega a gaʻo ma le ate,
  • pheochromocytoma.

O faʻasagaga faʻapitoa e aofia ai le tautala poʻo le faʻataʻitaʻiga, epilepsy.

Faiga o vailaau

E matua faʻasaina le tuʻuina atu o Meridia ma le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina, antipsychotics ma fualaau momoe moe. O togafitiga faʻatasi ma isi vailaʻau faʻasoifua maloloina ma meaʻai mo le paʻu o le mamafa e le fautuaina.

O faʻamalositiga o fualaau faʻasaina o silosramine e aofia ai fualaau faʻasaina e faʻatele ai le fatu ma le toto maualuga e leʻi lava ona suʻesuʻeina. O nei oloa e aofia ai vailaʻau mo le tale, malulu, faʻapea foʻi ma vailaʻau faʻasaʻi.

O fea e faʻatau

I le tulaga aloaia, o le fualaau faasaina ua toina mai le faatauina atu i luga o le teritori o le Rusia Federation, o le mea lea, e faigata tele ona faatau mai Merid slimlim capsules i totonu o se fale talavai e oo lava i se togafitiga. O tau o loʻo faʻafoeina e faleoloa taʻitasi i luga o luga o le initaneti mo le faʻasaoga o le mamafa O le tau e tusa ma le 3050 ruuga i le pusa o le 2 paʻu mo le 14 inumaga taitasi. E mafai foi ona e faatauina mai le meafaigaluega e ala i tagata taitoatasi e faatauina atu a latou tautua i totonu o fonotaga. Aemaise lava o loʻo faʻatau mai tagata faatau mai Iukureini. O le tau o le mataupu e tusa ma le 1,500 rubles i le pusa o 14 capsules. O le mea moni, e mafai e se tasi ona mate e uiga i le mafuaʻaga o vailaʻau, o ona aso lelei ma le maeʻa.

Afai e tatau ai, e mafai ona sui Meridia i ni faʻatonuga tutusa mo togafitiga o le oona:

  • Goldline (Izvarino-Pharma, Rusia). O se vailaau ma le sibutramine ma le microcrystalline cellulose e le sili atu le leaga nai lo Meridia. E maua i capsules o le 10 ma le 15 mg o mea gaʻo. Faʻamalo e ala i le tuʻuina atu. O le tau e faʻalagolago i le numera o tautua i le pusa:
    10 mg Numera 30 - 1200 rubles,
    10 mg Numera 60 - 1800 rubles,
    10 mg Numera 90 - 2400 rubles,
    15 mg Numera 30 - 1600 rubles,
    15 mg Numera 60 - 2900 rubles,
    15 mg Numera 90 - 3500 rubles.
  • Redulu (OZON, Rusia). O le vailaau faʻataʻitaʻi e toe aofia ai mea ua uma ona iloa - sibutramine ma le MCC. E maua i foliga o capsules e aofia ai le 10 ma le 15 mg o vailaau oona. Mo se pusa 30 tautua, latou te fesili mai le 1600 i le 3300 (e faalagolago ile suʻega).

E leai ni fualaau o le sibutramine e mafai ona faʻatautaia ma Meridia - Lindax ma Slimia - e le o faʻatau atu i le asō.

E mafai ona mafaufauina se faʻasalalauga tuusao o Meridia Bilight (San Tszyu, Saina). I le tuufaatasiga na saunia e le gaosi oloa, sibutramine e le o mai, ae o tagata tomai faapitoa latou te masalomia lona auai. O le mea moni e faapea, o le vaega o le Bilsel - o fua o le hawthorn, o le aʻa o le popo, o le niu o le niu - e le mafai ona maua le iuga e faapea o tagata e fai mai: e tusa ai ma iloiloga, o le fofo e aveesea ai le fia ai ma faaopoopo pauna i le taimi sili ona puupuu. Tau - mai le 3,000 i le 3,500 ruʻu i le pusa o paluga e 96.

Faʻaaliga ma iuga o le leiloa o le mamafa

I le taimi o le maitaga, na ou maua pe a ma le 15 kilokalama. Ou te leʻi mafaufau tele seʻia oʻo i le taimi na ou fanau mai ai, na amata ona ou taumafai i aʻu mea "muaʻi maitaga." Sa ou iloaina sa ou manaomia faanatinati e fai se mea. O le mea muamua na oʻo mai i lou mafaufau o se meaʻai, ma i le malosi e mafai ai. Sa nofo o ia mo le lima aso ma gau. Ou te le iloa pe faʻapefea ona faʻagataina aʻu lava i meaʻai ma 'ai na o fualaau faisua. Ou te leʻi mafaufau e uiga i taʻaloga, aua e leai se taimi mo lenei mea ma se tamaititi. E masani lava, na ou manatuaina le gau o le soifua maloloina. I luga o se tasi o faʻamatalaga, na ou vaʻaia ni faʻamatalaga e uiga i fualaau taumafa o Meridia O le tau, ioe, sa ofoofogia, ae o taunuuga na faamatalaina na ofoofogia. I le tolu tausaga talu ai, o le teuga tupe e 1,100 rubles. O le fale talavai na faatauina atu na o se talavai, o lea sa tatau ai ona ou ave "i oʻu lima".

Ave, e tusa ai ma faatonuga, e tatau ona faia i le taeao. Ae na ou inu i le aoauli. Ma e te iloa, o lenei mea e le afaina ai le iuga. Sa le fiafia le fiaʻai ina ia ou le manao ai e tilotilo i keke ma keke, ae ou te alofa tele ia i latou. Mo le masina mai le 80 kilokalama na ou leiloloa 68. Le manaia, saʻo? O le vaega totoe ua uma ona aveesea i le fesoasoani a le anti-cellulite ua afifi ma sikuea.

Margarita, 28 tausaga

E te iloa, ou te manatu o le auala sili e te leiloa ai le mamafa o le lokaina o lou gutu. Ae o nisi, e aofia ai aʻu, ua le manuia. E mo tagata faapena o fualaau faasaina e pei o Meridia ua mamanuina. Sa ou inu lua vasega. O le fiaai, e pei ona folafola mai i faatonuga, e lei mou atu. O le taimi lava na lavea ai oʻu mata i se lole, sa vave ona ou manao ou te ai, ona toe fai ai lea o se isi. Faʻamolemole, ae mo le tele o tupe, e leai se meafaigaluega. E le gata i lea, e totogi, ma e popole foi ina neʻi oʻo mai le itu aʻafia e pei o le paʻu ma le le mautonu? O le mea e lelei ai, latou te lei paʻi mai ia te aʻu, ae na o nisi taimi ou te le manava ai ma o loʻu ulu o loo taamilo, ae mulimuli ane, atonu o le a le manuia le tagata! E mautinoa lava ou te le fautuaina ia ituaiga o suʻega.

I ni nai taimi ua mavae sa ou maua ai le aafiaga o le le maua o le mamafa ma Meridia. Na fautua mai se uo o tagata tomai faapitoa. E tusa ai ma ia, o tagata uma sa latou taliaina na fiafia i le iuga. O le vailaʻau e tatau ona faʻavaivaia ai le fia ai ona o le sibutramine ma le microcrystalline cellulose. Ma le isi, o se uo na talanoa auiliili e uiga i gaoioiga a tagata taitoatasi. Sa ou faatauina ma amata ona inu i se laulau i taeao uma. I le aso lona tolu, na ia taʻua ai na amata ona ia taumafa itiiti.Afai muamua i le 'aiga o le aoauli e mafai ona ia' aina le muamua ma le lona lua, a maeʻa ona faʻaaogaina le oloa, e oʻo lava i se meaʻai suamalie e le mafai ona sasaa ifo ia te ia lava. O le mea e leaga ai, o le taunuuga na matauina na o le fa aso, ona toe foi mai lea o mea uma i lana vasega talu ai. E le o manino mai pe aisea ua taofia ai le gaioiga o le fualaau faasaina ... Ae na tonu ia te au ou te le fiu ma faauma le pusa i le faaiuga. E leai se aoga, talu ai ina ua mavae le vaiaso, na amata ona tiga le manava, ua mago ma pulu. Masalo o faʻamaoniga e fesoʻotaʻi ma se isi mea, ae ou te le fefe e amata se ala fou.

Faʻamatalaga o fomaʻi ma tagata tomai faapitoa

Elena Viktorovna, endocrinologist

O le gaioiga malosi i le anti-obesity drug Meridia o le sibutramine. Atonu o se tasi e faalogo ia te ia mo le taimi muamua, ae mo le tele o le aveesea o le mamafa, ou te manatu na te silafia lelei. I le tino, o le mea lea e lolofi i le faiʻai ma mafua ai le taofiofia o le manaʻo. E le toe lagona e se tagata le fiaai. I le aluga o taimi, o le manaomia mo meaai e faʻaititia e tusa ma le tolu. O suʻesuʻega faafomaʻi e faʻamaonia le maualuga o le gaioiga o le oloa i mataupu o le paʻu o le mamafa ma le umi o le taimi mulimuli ane pe a uma le vasega. E lē gata i lea, o loʻo i ai nisi o faʻamanuiaga o le faʻaitiitia o le mamafa i vailaau - faʻamaonia le maualuga o gaʻo gaʻo i totonu o le toto ma faʻaleleia le maualuga o le hemoglobin. Ae! O le mea moni, o Meridia o se fualaau faasaina ma le tele o manua. O aʻafiaga, o le mea e tupu, e foliga mai e fefe, e oo lava i fomaʻi. I nisi tulaga, e mafai ona faia i le malise ma le le mautonu i totonu o le manava, ma o nisi taimi o matuia e matua ogaoga, e oʻo i se osofaʻi fatu. I lenei itu, e le mafai ona faʻatau se vailaʻau i totonu o se fale talavai e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi, ma o le taimi nei ua faʻasaʻoina atoa lona faʻatau, talu ai ua faʻamautuina e masani lava ona taʻitaʻia le togafitiga masani e fai ma vaisu, lea e afaina ai foi le tino ma le ata. Afai e te manaʻomia le leiloa o le mamafa, e lelei tele le faʻaogaina o auala saogalemu - taaloga ma meaʻai.

Anton Yuryevich, o le tagata poto faapitoa cardiologist

O le falemaʻi faʻafomaʻi faʻaonaponei ua ofoina atu vailaʻau mo togafitiga faafomaʻi o le gaʻo, o le gaosiga e faʻaaoga ai le sibutramine. Ou te ioe, o le meaʻai o se faafitauli faigata ma matuia, o nisi taimi e fai ma sui moni o le ola. I lenei tulaga, o le faʻaaogaina o le sibutramine, ma o lea Meridia, ua faʻamaonia atoatoa. O le isi mea o le manaʻoga e inu vailaʻau faʻamaʻi ina ia mafai ona leiloa le 3-5 kilokalama (Ou te faamanatu atu ia te oe: o le meaʻai e le o le 2-3 faaopoopo pauna, ma e le o le 10, ae sili atu). E foliga mai i tagata e leai se mea matautia o le a tupu mai i le tasi capsule, ma o le a mou atu le fiaʻai. Ou te le finau, o le tele lava o taimi e masani ona masani ai le fualaau faasaina, aemaise lava pe afai e mataʻituina mea uma o le talosaga, ae afai ei ai maʻi faamai, e sili atu le aua le lamatia. O le Sibutramine e le na o se faʻaopoopoga o mea taumafa, ma o le faʻamalositino o le togafitiga e fai ma vaisu. Aʻo leʻi amataina le vasega, e tatau ona e vaʻaia le lelei ma le faʻamalosi ma faia se suʻega faafomaʻi. Ia soifua maloloina!

O le a le Meridia?

O Meridia e le o se meaʻai fua, e le o se vaitamini, ae o se fualaau faasaina na atiae e tagata fomaʻi Siamani, o lea e tatau ai ona e mafaufau loloto i ai. O lana galuega autū o le taofia lea o le manaʻo. Ma e maua ona o le gaioiga o vailaʻau o vaega o le vailaʻau:

  • Sibutramine - na muaʻi faʻamoemoe ia te ia e avea o se faʻamalosi, ae na te leʻi faʻamaoniaina, ae ona o ona aʻafiaga, o vailaʻau na pasia i le ituaiga o anorexigenic, o lona uiga o le taofia o le fia 'ai,
  • masima masima o le vailaʻau vaʻavaʻa - ua faʻaaogaina ma le faʻaaogāina i le alamanuia o meaʻai e pei o le faʻamautuina ma le code E572, i le vailaʻau faʻamaʻi magnesium ua fuafuaina e faʻamalosi ai le tino, ia mautinoa o loʻo faʻapipiʻi lelei e le tino le konisini,
  • colloidal silicone dioxin - ua faʻaaogaina o se vaega i le tele o vailaau e pei o se faʻamalolo faʻamalolo, o lona uiga, o se vailaʻau e puipuia ai le faʻaauau o isi vaega,
  • microcrystalline cellulose - o se mea totino e faamamaina ai le tino ma aveesea ai toxini,
  • lactose monohydrate - ua faʻaaogaina e avea ma tutusa o suka i vailaʻau faʻapitoa.

O le galuega a Meridia laupepa i lona aotelega o le taofia lea o lagona o le fiaai, ma o le le lava o meaʻai, o le leiloa o le tagata mamafa o le a le faʻaleagaina faaletino ma le mafaufau.

Faʻafefea ona ave Meridia

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i capsules (10 mg), lea e faʻafofoga tautala faʻatasi i le aso, fufulu i le vai, sili i le taeao i luga o se manava gaogao. Ae peitai, e leai ni faatonuga faʻapitoa e faʻatatau i le faʻapipiʻiina o meaʻai, o lea la e mafai ai ona inu pia i luma o le taumafataga ma taimi. Ole laʻititi laʻititi o le taliaina o le tolu masina, o le maualuga e tasi le tausaga. Afai e leai se faʻamatalaga aloaia e le maua i le fuainumera ua faʻamaonia pe o le mamafa e alu lemu, ae o le tagata maʻi e le lagona le faʻavauvau faaletino, ona mafai lea ona faʻaleleia le fualaau i le tasi ma le afa laulau i le aso, o lona uiga, e oʻo atu i le 15 mg.

Aʻo le i faia le faʻafeiloaʻiga, e tatau ona e iloiloina se numera o faatonuga taua:

  • Meridia o se vailaʻau e tatau ona naʻo le faʻauluina. Faʻaauau ona e le faʻatau atu i falemaʻi.
  • O lenei fualaau faasaina o se fuataga tele lea e amataina pe afai o isi auala uma e feagai ai ma le sili atu o le mamafa (meaai, aoga faaletino, isi fualaau) ua le aoga.
  • O le aveina o fualaau Meridia e mafai ona faia na o lalo o le vaavaaiga a endocrinologists ma tagata e fai meaʻai, e le taliaina le togafitiga o le tagata lava ia i lenei tulaga.
  • O le "Meridia" e le o se panacea, o le gasegase o le mamafa o le tino e tatau ona atoatoa, o lona uiga o se suiga atoatoa i le olaga soifua ma le aofia ai o le tino faaletino i aso masani, teena o le masani masani, ma togafitiga faafomai faaopoopo.
  • Afai e le faamalieina oe i le aʻafiaga o le mauaina, ona e le mafai lea ona faʻatupulaia lau inumaga, pe i ai se tulaga e lamatia ai lou ola maloloina.

O se taunuuga lelei o le togafitiga o se gau pa'ū faifaipea - e tusa ma le 5% o le mamafa o le mamafa i le 2-3 masina.

Mea lelei o meatotino a Meridia

O le vailaʻau e fesoasoani moni e aveesea le mamafa. Meridia capsules faaitiitia le manao mo meaai, maua se lagona o le faamalieina i sina mea itiiti o le kalori i aso taitasi. E le gata i lea, latou te puleaina le metabolism, faia le manava e galue i luga o le taimi, ma le tino atoa - sili atu le malosi-malosi, ae faʻatasi loa lava ona faʻaitiitia mai toxins. O nei mea uma e mafua ai le le toe maua o paʻu faaopoopo. I luga o lenei mea, o meatotino lelei o le fualaau faasaina.

Mea le lelei o fualaau o Meridia

O le autu autu o le "Meridia" - sibutramine - ua faʻasaina aloaia i le tele o atunuu o le lalolagi ona o ona mafaufauga faʻapitoa. Ma pe afai e faatagaina, e fautuaina faapitoa lava mo ituaiga ogaoga matautia. E talitonuina o le sibutramine e iai sona aʻafiaga i le tino o le tino, e le afaina ai le faʻalagonaina o lagona, e faʻaumatia ai oe i le atuatuvale, e taofia ai oe mai le mafaufau lelei ma ua fai ma vaisu. O le mafuaʻaga lea o le lisi o aʻafiaga i le itu mai le aveina o fualaʻau Meridia e tele tele:

  • atonu e te le maua le tofo masani, ae o le le toʻa o le a mafua ai se gutu malogo,
  • faateleina le maualuga o le toto ma le faateleina o le fua o le fatu e le o aofia ai
  • mafai ona faʻalavelave le moe seia oʻo i le le mautonu,
  • ulu o le ulu ma le nausea e mafai ona faʻasauā oe
  • ia sauniuni mo le faʻamanuiaina maualuga.

O nei faʻaʻailoga uma e mafai ona tupu i le maeʻa ona faʻaaogaina o fualaau faasaina, ma vave loa i le amataga o le vasega. O le mea lea o Meridia o se vailaau e manaʻomia ai le tausiga faʻapitoa, e aofia ai le siakiina pea o le fatu ma le galue.

E le gata i lea, o le vailaau faʻasaina ua i ai se lisi tele o faʻasalaga:

  • tausaga - e le fautuaina tagata papaʻi i lalo ifo o le 18 tausaga le matua ma le matutua nai lo litaea,
  • ituaiga faʻamaʻi pipisi, e aofia ai faʻamaʻi pipili, ate ma fatugaʻo fatu, laʻititi laʻititi i le toto,
  • le mautonu le mafaufau,
  • maʻitaga ma lactation,
  • bulimia ma le anorexia nervosa,
  • faafitauli i le ava po o fualaau faasaina.

E le gata i lea, e tatau ona ave ma le faaeteete le fualaau faasaina ia i latou o loo ave faatasi ma isi lava togafitiga, talu ai e le o tuufaatasia lelei Meridia ma isi fualaau.

O loʻo i ai se isi togi o le fualaau faasaina - lona tau. O fualaau o Meridia e le o le taugofie aupito sili ona taugofie mo le togafitiga o le gau.

Faʻamatalaga e uiga i papa maʻa "Meridia"

O faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina e matua feteenai lava. O i latou ua faamalieina i le aʻafiaga o le vailaau faasaina o loo matauina se tulaga lelei tele o le paʻu o le mamafa i le taimi o le paʻu o le malosi, o se taunuuga umi, itiiti ni aʻafiaga itu pe leai foi. O iloiloga le lelei e aofia ai ia lava itu, ae o le faafeagai: o kilokalama na alu malie lemu pe leai foi, o aʻafiaga i itu na faʻaitiitia ai le lelei o le olaga, ina ua maeʻa le vasega na toe foʻi le mamafa i faailo muamua.

Pe o oe sauniuni mo ia suiga ma pe o le mamafa o lou mamafa ma le soifua maloloina o tagata faʻaleagaina e aoga tele mo oe ma lau fomaʻi e filifili. A aunoa ma le faia o feutagaiga ma fomaʻi, e oʻo lava i le latalata i Meridia laupepa e le fautuaina.

Capsules ma kulimi mo le mamafa o le mamafa Meridia: auala e fai ma le mea e fefe ai?

O le toʻatele o tagata e feagai ma le faafitauli o le gaʻo, ma e masani ona fesoʻotaʻi faʻatasi ma faʻamaʻi, ae na o le le lelei ma le masani ai.

E le o taimi uma e mafai ai ona faʻaumatia lenei tusi faʻataʻitaʻi ma le fesoasoani o faʻamalositino poʻo le faʻaleleia o le tagata lava ia ma le amio pulea, o lea e amata ai ona saili e tagata gasegase se vaifofo i le faafitauli i togafitiga faafomaʻi.

I le ituaiga o capsules ma le slimming cream, o le fualaau faasaina Meridia ua faasaolotoina, o faatonuga mo le faaaogaina o nei tupe e taua ai o se vailaau lelei lea e fesoasoani e faaleleia ai le tulaga o tagata gasegase.

Faʻavae ma fale faʻamalositino

Meridia e gaosia i foliga o capsules, lea o lo oi ai i totonu oa latou tuufaatasiga:

  1. sibutramine (o le mea e gaosi ai le malosi),
  2. magnesium stearate, lactose, diologide colloidal, MCC.

O le fualaau faasaina e mafai ona gaoioi i luga o le faʻaleleia o siama o le siama, o se taunuuga lea e vave ona lagona ai e se tagata se lagona o le atoatoa pe a uma ona 'ai. Ua faʻaitiitia le manaʻomia mo meaai, ua faʻaleleia le gaosiga o le vevela.

O le meafaigaluega e fesoasoani e faʻamaonia le hemoglobin ma le kulukose i totonu o le toto. Faatasi ai ma se faaitiitia o le mamafa o le tino, ua mataituina le faatuina o le lipid metabolism. Mai le tino, o vaega o le capsule e mafua mai i le intestine ma le polokalama urinary.

Aʻo leʻi faʻaaogaina auala mo le faʻaitiitia o le mamafa, e tatau lava ona e faamasani ma oe lava i faatonuga e faapipii i le vailaau faʻatau.

Faailoga ma le faʻailoga

O Meridia ua faamoemoe mo le togafitiga o meaʻai paleni taumafa, na mafua ona o le tele o taumafa. O lenei vailaʻau e faʻaaogaina foi mo le gaʻo, faatasi ai ma mea faʻalavelave faʻafuaseʻi (ituaiga o maʻisuka, lipid metabolism malfunctions). E mafai e le fomaʻi ona fautuaina lenei fofo pe afai e le aoga isi togafitiga o fualaau faasaina ma e le saofaga i le gau o le maʻi.

Aua le faʻaaoga Meridia i tagata mamaʻi o loʻo i ai:

  1. le faapalepale i le sibutramine ma laukose,
  2. maʻi fatu faʻamaʻi, fatu faʻalavelave o le fatu,
  3. faʻaleagaina o le myocardial
  4. toto maualuga
  5. fomaʻi vascular
  6. hyperthyroidism
  7. maʻi ate
  8. mata mata
  9. ava malosi, vaisu o fualaau faasaina,
  10. faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi faʻasolosolo faʻamalolo,
  11. maʻi o le mafaufau ma faʻafitauli ole mafaufau i le 'aiina o amio,
  12. maʻitaga, lactation.

E faʻasoleina Meridia i tamaiti (e oo i le 18 tausaga) ma tagata matutua (e silia ma le 65 tausaga). I nisi o faʻamaʻi o le ate, vaʻa toto ma le faʻalavelave o le tino, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e masani ona faatagaina, ae na o le faʻaeteete tele lava.

O le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e aunoa ma le amanaiaina o le faʻasaina e mafai ona mate.

Talosaga faʻaoga


O avelaʻau e ave i le taeao i luma poʻo le vave foi i meaai.

O se tulaga e sili ona taua: o le pusa paʻu e tatau ona tuʻu faʻatasi, e le mafai ona tatu pe tatalaina, aua e aafia ai le setete o vaega galue.

O le vailaʻau faʻateʻa ile vai poʻo le lauti (150-200 ml).

Afai e galo le tagata maʻi e ave le capsule pe misia le tali mo se isi mafuaaga, o le isi taimi e tatau ai ona e inu, e pei ona masani ai, 1 capsule, e aunoa ma le taumafai e fai mo le mea na misia. O le umi o le togafitiga e tatau ona faʻatuina e le fomaʻi, faʻapea foʻi ma lona fua (e masani lava o le 10 mg i aso uma, o le 1 capsule i le aso, mo le silia ma le 1 le tausaga).

Afai i totonu o le lua vaiaso i lenei fualaau o le vailaʻau, o le maʻi e leiloa le mamafa e le itiiti ifo i le lua kilokalama, o le fomaʻi e tuʻuina atu le maʻi i se fua o le 15 mg. I le tulaga e le o saofaga le fualaau oona i le leiloa o le sili atu i le 2 kilokalama i le lua vaiaso, o le faʻaaoga atili o Meridia e leai se aoga. O le meafaigaluega foi ua faalēaogaina i le isi itu - i le tulaga o le faaopoopo o le mamafa o le tino i le tagata maʻi.


I le taimi o togafitiga, e tatau i le tagata maʻi ona pulea ona pulupulu ma le mamafa, ona o nei laina e mafai ona suia i lalo o le faatosinaga o le fualaau faasaina.

Afai ei ai suiga, e tatau ona e logoina le fomaʻi e uiga ia i latou.

I le vaitau o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, e tatau i se tagata ona toe faʻaleleia lona soifuaga ma meaʻai ina ia mafai ai ona faʻaauau le alualu i luma o meaʻai paleni ma le toe foʻi mai o le mamafa o le mamafa. A leai, pe a maeʻa le faʻasologa o togafitiga, o le a toe foi mai isi pauna.

Meridia ma ana faʻalogona e mafai ona fegalegaleai i le tino o le tagata ma le tele o isi fualaau. Aemaise lava, o meatotino a lenei sui fai suiga pe a faʻaaogaina i fualaau e aʻafia ai faʻamaʻi faʻamaʻi, sympathomimetics, ma le alcohol alcohol. Soʻo se isi lava vailaau e tatau ona lipotia i le fomaʻi e puipuia ai aʻafiaga leaga o le fegalegaleaiga.

Meridia taugofie: gaioiga, tau

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai le autu gaioiga malosi sibustramine ma tagata e le afaina:

  • magnesium stearate,
  • colloidal silicone dioxin,
  • MCC
  • lactose monohydrate.

O le sibutramine e galue i luga o "nofoaga autu o saturation" o loʻo i totonu o le faiʻai. A maeʻa ona e tago i ai, ona e lagona ai lea o le mautonu, ma e te le manaʻo e 'ai se sanuisi faaopoopo mo le po. O le tele o meaai e 'aina e amata ona paʻu i aso popo, ma o lenei, o le mamafa o le paʻu e faʻaitiitia. O le mea moni o le taumafa oona e fesoasoani i le maua o le mamafa, ma le faʻaleleia o meaai e fesoasoani i lona faʻaitiitia, e iloa e tagata uma. E mai i le vevelaina o le fualaau faasaina Meridia e faamalu.

E te le tau popole i le lelei o vailaʻau, talu mai le kamupani o loʻo gaosia faʻamaonia ma faigata le suʻeina.

E fautuaina e ave Meridia e tusa ai ma faatonuga mo le tasi capsule o le 10 mg i le aso mo le itiiti ifo ma le tolu masina. Talu ai ona o le fualaau faasaina e faasolosolo malie lava, o le pulea puupuu o le fualaau faasaina e le talafeagai. I le tasi le masina talu ona amata togafitiga, e tatau ona faʻaitiitia le mamafa e le itiiti ifo i le 2 kilokalama. Afai e le tupu lenei mea, ona oʻo lea i le 15 mg i le aso. O le faʻaaogaina masani o Meridia mo le itiiti ifo i le tolu i le ono masina o le a fesoasoani i le matua aveesea o le mamafa ma tausia le mamafa o le tino i le tulaga saʻo mo se taimi umi. O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e mafai ona faʻaleleia i le tolusefulu minute minute faʻaletino.

E tatau ona manatuaina e mafai ona faʻatau sau vailaʻau e ala i se faʻamaumauga mai se endocrinologist. O le tau masani mo se afifi o Meridia o le 1,500 rubles.

Vaega o le fualaau faasaina Meridia

O se auala mo le aveesea o le mamafa o loʻo faʻatulagaina pe afai e le mafai ona aveesea le mamafa faatasi ai ma le fesoasoani o fualaau oona, gaʻo ma taaloga. E fautuaina foi mo le faʻaaogaina o tagata gasegase i mea taumafa taumafa pe a (BMI) body mass index e silia ma le 30.

O foliga o le fualaau faasaina Meridia e aofia ai:

  1. O le faʻaleleia o capsules e le faʻalagolago i le taumafa o meaai, lea e matua faigofie lava.
  2. Lelei lelei o le fualaau faasaina, e pei ona molimauina i le tele o iloiloga lelei.
  3. Lelei ma le saogalemu, faʻamaonia e le tele o suʻesuʻega faʻataʻitaʻi.
  4. O le gau o le mamafa ma lona tausiga umi, lea e sili atu ona aoga nai lo taumafa eseese.

Iloiloga lelei a tagata faatau

Ina ua uma togafitiga ma hormones, na amata ona matua gaʻo.Sa ou tauivi ma lenei faafitauli i le fesoasoani o meaai ma isi auala. Sa leai se mea na tupu. Afai e tasi le kilokalama i le masina, ona e toe filifilia lea o le tolu. Ma ina ua maeʻa le isi suʻesuʻega faafomai, na auina aʻu i se finocrinologist, o le na ia faatonuina aʻu e 10 mg o Meridia.

O se togafitiga ma loʻu mamafa na fautuaina. mai le ono masina i le tasi le tausaga. Talu mai lena taimi na ou taumafai ai i le tele o mea ma mea uma e leai se aoga, i lenei foi tulaga, sa ou masalosalo i le taimi muamua. Sa ou maasiasi foi i le tau o fualaau, lea e le taugofie. Ae ui i lea, sa amata ona ou aveina ma moni i le vaiaso mulimuli ane sa ou lagonaina le mama ma faateleina le malosi i loʻu tino atoa. O le taimi atoa na ou manaʻo ai e alu ma faia se mea. I le taimi nei, ou te ave fualaau faasaina Meridia mo naʻo le masina, ae ua uma ona leiloa 4 kilokalama. I le taimi muamua na i ai ni aʻafiaga laiti, ae na vave ona latou pasia. Ua ou lagona lelei i le taimi lenei. O le mea lea, ao leʻi aveina lenei vailaʻau, faʻatalanoa ma se tagata poto faapitoa.

O aʻu o se tamaitai talavou faʻaonapo nei ma se amio masani leaga tele - Ou te fiafia lava i buns ma buns. Ae e le gata ina latou aumaia le fiafia, ae faapena foi isi pauna. Ou te alofa o le tino e masani lava ona atoatoa foliga. A o ou faigaluega i se fale talavai, e masani ona ou faatauina atu le fualaau faasaina Meridia ma faalogo i iloiloga e uiga i ai. Mo se taimi umi sa ou filifili ai ma mafaufau e amata ona inu nei fualaau aina pe leai foi. Ou te iloa lelei o le tele o aʻafiaga o le itu ma faʻamaʻiina o loʻo tusia i faatonuga, o le sili atu lea ua suʻesuʻeina lenei vailaʻau.

Mulimuli ane, na ou filifili ma sa ou togafitiga mo le tusa o le tolu masina. I le taimi lea, e ese mai i le fia inu, e leai ni oʻu aʻafiaga. Ae na leiloa le 7 kg ona o le mea moni o Meridia na fesoasoani ia te au e taulimaina le faaosoosoga e faaaoga le tele o buns. O le mea sili lava lena mamafa e le maua. I le avea ai o au o se tagata talavai, ou te manao e lapatai atu o le tagofia o fualaau faasaina e tatau lava pe a uma ona talanoa i se fomaʻi.

E pei ona mafai ona ou manatuaina, e tele lava loʻu mamafa i taimi uma. Ma i le isi tofiga, sa fautuaina au e se fomai tipitipi e aveese le mamafa o Meridia. Ou te leʻi maʻitaga ona o le tele o meaʻai, o lea mo se taimi umi ou te leʻi mafaufau ai ma faʻatau fualaau. O le aafiaga na iloagofie ina ua mavae le masina. Sa faigofie ona ou le maua le mamafa ma sa ou fiafia lava i ai.

Sa leai ni oʻu aafiaga, ma sa i ai se maʻi tigaina o lau uo ma le susu. O le mea lea, na taofi ai lona tagofia o fualaau faasaina. Sa faaauau pea ona ou inu pati ma aveesea le mamafa. I le masina lona tolu o la latou gaioiga, na ou iloa ai ua ou maʻitaga, ma ua ou le toe tagofia le fualaau faasaina. O le mamafa o le ala na amata ona tupu, ae o lenei, e tusa lava pe a uma le fanau mai o se tama tane, E mamafa le 7 kg le mamafanai lo le taimi muamua. O lea e fesoasoani tele Meridia, ae afai e te faʻalogo i iloiloga e uiga ia te ia, o le toʻatele o tagata e puipuia mai le faia o aʻafiaga.

O le a ou tuʻu le maualuga maualuga i Meridia ma le faigofie. E mafai ona ou faʻamatalaina lenei mea e ala i le mea moni e faʻapea o aʻu nei fualaau aina e lelei. I le taimi o le maitaga sa ou mauaina pe tusa ma le 20 kilokalama. Ina ua uma ona fanau mai, na leiloa 13 kilokalama, ae na tumau pea le mamafa o le mamafa. Ina ua sui le tamaititi i le fafagaina, sa ou filifili e ave laʻu ata. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona leiloa le 7 kilokalama.

Sa ou taumafai i le tele o metotia ma mea faigaluega, ae o mea uma e leai se aoga. I le faitauina o iloiloga lelei ma leaga, na ou filifili loa e faataitai Meridia. E leai ni oʻu aafiaga, ma na leiloa le 7 kilokalama i le lua masina. Sa ou faatauina mai le afifiina mo se vasega e tolu masina, ae talu ai e le toe i ai se mamafa o le mamafa, na ou tuua ai nisi fualaau oona i le tulaga lava. Talu mai lena taimi, ua mavae le tausaga, ma o le mamafa o loʻo maua i le tulaga lava e tasi. O le mea lea, ou te talitonu e lei faʻaumatia le tupe! O le mea moni, ou te le fautuaina ia ituaiga togafitiga i tagata uma, talu ai o mea uma e taʻitasi.

Manatunatuga le lelei

Sa ou taumafai i le fualaau faasaina Meridia i tua i le 2008 ma ou te manao e tusi laʻu iloiloga e uiga i ai. E tatau ona ou fai atu i le taimi lava lena, ou te faanoanoa ai pea ou te leʻi talanoa muamua ma se fomaʻi. I le avea ai ma auala mo le leiloa o le mamafa, o lenei fualaau faasaina na fautuaina i laʻu uo e se fomaʻi. Sa ia faasoa mai le faamatalaga ia te aʻu, ma na vave ona ou tamoe atu ia te ia i le fale talavai, e ui lava na ou faitau e uiga i le teenaina o tui ma aafiaga i itu. I le taimi muamua, e mafai ona faatauina lenei vailaau i le toetoe lava o falemaʻi uma, ma e tau 700 ruʻu i le ala mo le lua vaiaso (14 capsules).

A uma ona ave o loʻu fiaʻai na mou ese toetoe lava atoa. Afai ou te inuina le pusa i le taeao, ou te le fia taumafa i le taeao po o le aoauli po o le aiga o le afiafi. Ae i taimi uma sa matuai ou fia inu lava. I le lua vaiaso muamua na ou le maua ni lanu se lua ma na ou faamemelo lava ia te aʻu i le faʻata. Ma o le taimi lava na maeʻa ai le vasega i le 14 aso, na amata ona ou maua ni faafitauli i le manava.

Ina ua uma ona inu le vailaau mo le isi lua vaiaso, sa ou matauina le tumau o le mamafa i le tulaga tutusa. Ina ua mavae sina taimi, na masani ona amata ona faateleina. Na ou lagona le le fiafia, sa ou le mautonu i loʻu manava, faafitauli i le manava, fiavalea, popole pea. Sa lelei laʻu uo. Mai lenei mea, na ou manatu ai e le tatau ona e tago i le vailaʻau e aunoa ma le talanoa i se fomaʻi. Ina ua mavae sea ituaiga o mea faanoanoa, ou te lei toe filifili i soo se suesuega i le aveina o le kuka.

Ou te talitonu o le auala sili e leiloa ai le mamafa o le faʻatapulaʻaina o meaai. O le poto lenei o tagata matutua, ma e leai ni vailaʻau ma gaʻo gaʻo e fesoasoani. Le fualaau faasaina Meridia I Sa ou tolu vasega e tusa ai ma faatonuga. Ou te fia fai atu i le taimi lea, ou te le o lagona le fiaaai, ae o loʻu fiaʻai e lei alu i soo se mea. Afai e te vaʻai i se mea lelei, o le ae mautinoa lava e te 'ai. O lenei aafiaga i le tele o le leiloa o le mamafa ma le fesoasoani o lenei vailaʻau.

O lea ou te le fautuaina le totogiina o tau tetele, ma oʻo lava i le mauaina o aʻafiaga i foliga o le mumu o foliga, vevela, vevela ma tachycardia. Sa ou mauaina uma. I le ala, afai e le iloa e se tasi, Sibutramine, o se vaega o le fualaau faasaina, o se vailaʻau faʻapitoa e faʻamaonia i le tele o atunuu! Latou te faʻatau atu na o Rusia ma atunuu lona tolu o lalolagi. Tatou te faʻatau togafitiga e aunoa ma se faʻamaumauga ma faʻaleagaina ai o tatou tino.

O a ni capsules sikuea

Ua totoina e fomaʻi fualaau e siitia ai le susunuina o gaʻo, lea e aafia ai le tele o faagasologa i le tino o le tagata. E faʻatatau i le kulupu, e mafai e pulou puʻupuʻu ona taofia le tuinanau, ma mafai ona auai i le paleni o le endocrin system. O fualaau faʻatagaina e faʻataga ai oe e leiloa ni nai pauna, e aunoa ma le suia o lou olaga masani, o le mea lea, o loʻo manaʻomia tele. O le aoga o laupepa mo le mamafa o le mamafa o le faigofie lea o le faʻaaogaina, saoasaoa o gaioiga, se lautele lautele (faigofie ona piki).

E oʻo lava i capsules aupito sili ona aoga mo le leiloa o le mamafa o loʻo ave i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi poʻo se tausi meaʻai. Aua le filifilia fualaau faasaina e tusa ai ma iloiloga i luga o le Initaneti po o fautuaga a uo, aua e eseese uma fualaau eseese e iloa ai e le toto. O se vailaʻau e faʻamautuina ai le metabolism o le a fesoasoani i se tasi e aveesea nisi pauna, ae o le isi e manaʻomia se poloka i le faʻaaogaina o le gaʻo ona o le faʻasaina o le lipase. O le fomaʻi o le a filifilia vailaau faʻasaina mo le mamafa o le paʻu, tuʻuina atu:

  • olaga soifua
  • soifua maloloina
  • talaʻaga o faʻamaʻi faʻamaʻi.

O a fualaau oona mo le gau o le mamafa

O le asō e mafai ona e faʻatau ni nai paʻu o le gau. O fualaau e mafua ai le paʻu o le mamafa e aafia ai le tino i auala eseese. O uiga o vaega taitasi:

Le faiga o le gaioiga i le tino

Latou te gaioi tuusaʻo i luga o faʻaleleia o le ogatotonu o le fiaaai ma le maofa. O le faʻalavelave i le faʻaliliuina o aʻafiaga o le nasu, o le mea lea, e sili ona aoga.

Meridia, Reduxin, Lindax.

Malosiaga e faamalosia ai mea e faaosofia ai

Fualaau lelei aoga ma taunuuga e le mafaamatalaina. Aua le afaina ai sela elemene. O le faʻaitiitia o le fia ai, latou te le faʻatagaina "faʻaagaga fou" e faʻaputuina, latou te faʻamalosia ai le tino e faʻateleina tupe faʻaalu.

Piracetam, Deanol Aceglumate, Picamilon.

Aua le faatagaina gaʻo ia gauaʻi ma faʻamalo. O se taunuuga, pe a uma ona 'ai, e faʻapitoa lava. Faʻasolo i lalo le cholesterol.

Orlistat, Xenical, Orsoten.

Faʻasalaga saʻo i le tino, pe a uma ona toe foʻi le mamafa o le tino i le masani.

Thyroidin, Iodtirox, Novothiral.

I le faʻaopopo i le poloka o le nofoaga o le saturation, o antipsychotics e faʻaitiitia ai le lagona o le atuatuvale e maua e se tagata.

Latou te gaoioi naʻo le maualuga o le fiaʻai, o le mea lea, latou te fesoasoani e paʻu le mamafa.

Faʻaopoopoga: Cellulose microcrystalline, Turboslim, Gelatin i pulou.

Latou te pulea le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faʻaosofia ai le gaosiga o le inisalini, lea e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino.

Metformin, Glucophage, Siofor.

Faʻamaʻi le faʻamalositino o le intestinal, faamama le tino o toxins, lea e fesoasoani e faʻaitiitia ai le mamafa.

Phenolphthalein, Magnesium Hydroxide.

Latou te aveesea le tele o le vai mai le tino, ona o le mea e tupu ai le gau.

Furosemide, Hypothiazide, Lasix.

Taumafa fualaau e fesoasoani tele

Afai tatou te talanoa e uiga i vailaau mo togafitiga, ona avea lea o fualaau aina e sili ona lelei ma e itiiti lava le aafiaga o le itu ma o le faalumaina o mea taumafa meaai (supplements dietary). Afai e faʻaaoga saʻo, o le a le umi ona oʻo mai iʻuga. O le aʻafiaga o mea taumafa i luga o le tino o le faʻasaʻoina lea o galuega a totoga ma tino uma, faʻamaʻapeʻaina se tagata o taunuuga o se olaga nofofua, le lelei o mea taumafa, ma le faʻavaivaia taimi.

Faʻafetai i le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasolosolo, o loʻo faʻaleleia le faagasologa o gataifale, o le galuega o le gastrointestinal tract e faʻaleleia. O gaioiga autu o fualaau oona mo le paʻu mamafa:

  • fufulu tino
  • faʻalavelave o gaʻo tino
  • maualalo le cholesterol
  • faamalosia o puipuiga
  • tulafono faatonutonu o meaola.

I le faaopoopo atu i aafiaga lelei, o lenei vailaau o vailaau e iai lona faʻailogaina. O mea faaopoopo e le tatau ona faia i le maitaga ma le susu, tamaiti ei lalo ifo o le 14 tausaga le matua ma le le faapalepale i vaega o le vailaʻau. I le faʻaeteete, e tatau ona faʻaaoga fualaau e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino i le tulaga o le le atoatoa o le hormonal, aemaise lava i le taimi o le fesuiaiga o togafitiga, faʻatasi ai ma faʻafitauli faʻapitoa.

Mo le mamafa vave o le gau

O le sili ona lelei, e tusa ai ma le tele, o na vailaau e maua vave ai le aoga. O ia gaioiga e tuuina mai e togafitiga (togafitiga). E taua le iloa o le vave o le mamafa o le gau e naʻo se aafiaga le tumau, ona o le aʻafiaga o nei vailaau e mafua mai i le aveesea o le vai mai le tino maso. O tagatanuu sili ona lauiloa:

  1. Furosemide. O fualaau oona e mafua ai le vave gaioiga vave ma le pupuu. O le gaioioiga e tupu i totonu o le 60 minute pe a maeʻa le pulega ma e tumau 3-6 itula. Ina ia leiloa le mamafa, e tatau ona e ave Furosemide e sili atu i le 1-3 aso mo 1-2 papa / aso. I le tulaga o le televave, o se faʻaitiitia o le toto toto, tachycardia, faʻavaivaia o le tino, faʻafefeteina, faʻaletonu le faʻaaliga ma / poʻo le faʻalogo e mafai. O le fualaau faasaina ua solia i le le atoatoa o le le atoatoa, o se tautinoga ua solia ai le tafe o le urine.
  2. Hydrochlorothiazide. Thiazide diuretic. E afaina ai le faasalalauina o le chlorine, sodium, ions vai, faateleina ai le excretion o le magnesium, potassium, ionic bicarbonate, faatuai ai ions o le calcium i le tino. O le gaioiga o le diuretic e tupu ile 2 itula i le maeʻa ai o le capsule ma e 12 itula le umi. O le fua o le gau o le mamafa o le 25-50 mg tasi. I le tulaga o le maualuga, o aʻafiaga leaga mai le digestive, endocrine, cardiovascular system ma le metabolism e mafai ona tupu. Aua le faʻaaogaina se:
    • ua le atoatoa le aoga,
    • ogaoga tele
    • foia le ate
    • maʻisuka malosi.

O fualaau lelei sili ona lelei e le o lona uiga o le saogalemu. O capsules e i ai se aafiaga tele i le tino e tele naua ni faʻafitauli matuia, o lea e tatau ai ona ave ma le lapataiga ma i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. Polokalama malolosi mo le gau o le mamafa:

  1. Xenical. O le faiga o le gaioiga o le fualaau faasaina o le taofia lea o le lipase (o le enzyme digestive lea e natia mai le mucosa o le inumaga laiti ma le manava). O le ave o laupepa e fesoasoani e talepeina ai gaʻo meaʻai i totonu o le vaega o meaʻai, ma mafua ai ona faʻalavelaveina lo latou faʻaputuina. E tusa ai ma faatonuga, e manaʻomia lou faʻaaogaina o le 1 capsule i taumafataga taʻitasi mo le 15 aso e aveesea ai le mamafa. Mo tagata gasegase, o le fualaau e fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi. O le umi o le fualaau faasaina e mafai ona oʻo ile ono masina. O nisi taimi, o le faʻamaʻalogaina mai le faʻasaʻo, o le vevela vave, ma gaʻo e iai le tele o faʻamatalaga e mafai ona matauina. Contraindications:
    • cholestasis
    • maʻi faʻasolosolo maʻi,
    • hypersensitivity i vaega autu poʻo vaega lagolago.
  2. Redulu. E taofia le fiaaai, faʻafeiloaʻi ai se lagona o le maelega, ei ai lona aafiaga i le tino o le tagata. E fautuaina e faʻaaoga na o faafitauli ogaoga ma le mamafa o le tino (sili atu i le 30 kilokalama), talu ai o loʻo i ai i le capsules se mea oona. Ina ia faʻaitiitia le mamafa, e 10 mg / aso e faʻaaoga mo le masina. Ina ia faʻamalosia le taunuʻuga i le 2-3 masina, e mafai ona toe faia le vasega. I le taimi o togafitiga, o aʻafiaga e mafai ona tupu i le foliga o le lelava, palago, goto, atuatuvale. E le mafai ona faʻaaogāina le uila mo tagata i luga o le paʻu, ma mo gasegase e mafua ona o le hypothyroidism.

Toto

I aso nei, e faigofie ona maua se taugofie ae leai ni fualaau taumafa lelei. Latou te fesoasoani e pulea le fiaai, taofi le fiaai, ma fesoasoani e taofia le malepe i le taimi o se taumafataga. O auala e faʻaalia ai taunuuga lelei i togafitiga faʻapitoa o le oona. Le sili ona aoga:

  1. Fitolaks. Faʻaopoopoga e lagolagoina ai le galuega o le manava. O loʻo i ai se antispasmodic, aʻafiaga, faʻalauteleina le pulefaʻatonu o meaola oona. A maeʻa ona taina se laulau, e tumau le 8-10 itula. E tusa ai ma faatonuga, e tatau ona ave le fualaau oona i le taimi o taumafataga mo le 1-2 fasi / aso mo le 14 aso. O se fuataga se tasi o fualaau Fitolax, pe a tatau ai, e mafai ona faateleina i le 4 vaega. E le o faailoaina ni mea le lelei i le fualaau faasaina. Contraindications:
    • maʻitaga
    • susu
    • hypersensitivity i vaega.
  2. Turboslim Manaomia le pule. O se vailaʻau lelei e faʻaititia ai le faʻaogaina o kalori. Ole vailaʻau e le o iai ni laxatives, o lea e aofia ai i totonu o soʻo se polokalame o mea e leiloa. E faigofie ona faʻaaoga fualaau maʻalaʻau; latou te le manaʻomia foʻi le vai. Mo le sili atu le lelei, e tatau ona teu i totonu le gutu i le umi e mafai ai. E tatau ona e tago i le fualaau faasaina 1 papalama aʻo leʻi faia se taumafataga. Aua nei faʻaaogaina ni mea maʻaleʻale mo tagata e le faʻaaloalo i vaega, fafine i le maʻitaga ma le lactation.

O nei oloa tau vailaau faasao ua gaosia i Asia i Saute. O loʻo atinaʻeina ma suʻesuʻeina i totonu o le falemaʻi faʻapitoa faʻapitoa o Taialani, lea e aʻafia ai i le faʻasalaga mamafa. O vaega autu o vailaʻau Thai o togalaau ia, o lona faʻaaogaina e tatau ona faʻatinoina e tusa ai ma se polokalame faapitoa. O fualaau sili ona mataalia a Thai, e tusa ai ma iloiloga a le au faipisinisi:

  1. Yanhee SUPER SUPER SUPER. O le vasega e aofia ai ato e 13, lea ua fuafuaina mo taeao, aoauli ma afiafi. E valiina i lanu eseese ma sainia. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tupu e tusa ai ma le polokalame: o aoauli ma taeao e ave i le afa itula ao lei faia taumafataga, afiafi - afa itula ao le i momoe. E tatau ona fufulu pepa taʻitasi i le vai mo le itiiti ifo ma le 1 le ipu. E tusa ai ma le gaosiga, o le a fesoasoani le Yanghi i le togi mai le 8 i le 20 kilokalama i le 1 masina. O le faʻaaogaina o capsules e ono aʻafia faatasi ma aʻafiaga i foliga o fatu faʻamalo, mafanafana mucous membranes, malosi, ma le le lava. Aua le faʻaaogaina papamaa i:
    • faamai o le fatu ma toto toto,
    • maʻisuka
    • afaina o le tino / ate.
  2. Lida. Ua leva ona i ai capsules i luga o maketi a Rusia ma ua manatu e aoga.O le paʻu o le paʻu e mafua ona o le faʻaitiitia o le manava, faʻamamaina mama o le iniseti, ma le faʻaleleia o otaota. E tusa ai ma tagata e gaosi oloa Thai, mo le masina e tasi o le faʻaaogaina o le fesoasoani a le Lida e faigofie lava ona leiloa le 5 kilokalama o le mamafa mamafa. O le tulaga masani o togafitiga e 30 aso. I taeao uma ao leʻi faia le taeao, ia 'ave le 1 capsule mo le mamafa o le mamafa, lea e tatau ona faʻamalu i lalo i se ipu malamalama vai. Afai o le tui e sili atu, migraine, lima malosi, faateleina le faʻaleagaina, faʻaleagaina e mafai ona tupu. Contraindications:
    • faamai o le cardiovascular system,
    • gastritis
    • taʻavale
    • maʻitaga, lactation.

O loʻo i ai se fuainumera tele o fualaauʻai fualaau taumafa na faia i Saina. O le tele o fualaau faasaina e leai ni faʻamaoniga faʻapitoa o le saogalemu, o le mea lea, e le faʻatau atu i falemaʻi a Rusia. E mafai ona faʻatau oloa a Saina i luga o le upega tafaʻilagi ma faʻaumatia e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino i ou lava faʻalavelave ma aʻafiaga. E tusa ai ma le tele o iloiloga, o le sili ona aoga o:

  1. Beeline. O mea faaopoopo ua fuafuaina faapitoa mo tamaitai. O fualaʻau e lelei tele nai lo le mamafa o le mamafa, lea e aliali ona o le maitaga poʻo suiga o le matua. O le fualaau faasaina ua faia i luga o se laau e aunoa ma ni mea manogi ma ni meainu. O lona faʻaaoga e fesoasoani ai e faʻaitiitia le gaʻo i le manava, pulou, puʻu, faʻasologaina o gaʻo gaʻo. Faʻaopoopoga e faʻaaogaina e tusa ai ma le polokalame: o le aso muamua - 1 capsule ao leʻi oʻo i le taeao, a maeʻa le 3 aso 1 faaopoopo le capsule ao leʻi oʻo i le aoauli, pe a uma le vaiaso - o le maualuga maualuga o le 2 capsules ao leʻi oʻo i le taeao ma le 2 ao leʻi oʻo i le aoauli. O le umi o togafitiga e 1.5 masina. Afai e te tausisi i le togafitiga, o le a le toe i ai ni uiga leaga, e le pei o analogues. O faʻamaoniga i le ave o Bilipo: leai se tino o le calcium i le tino, faaletonu fatu.
  2. Fuga Fua. O le vaega autū o le vailaʻau o le Bash Brazil nut, lea e fesoasoani i le faʻaleleia o le gaosiga o meaai taumafa. O le tuufaatasiga o le vailaau faʻasaina o loʻo i ai foi isi elemene e fesoasoani e aveesea ai toxins mai le tino, talepe gaʻo, ma faʻafefe ai le metabolism. E faʻaaogaina se fualaau faʻatau fua, 1 capsule 1 taimi / aso pe a uma le 'aiga o le taeao. O le togafitiga e 1-2 masina. I le tulaga o le sologa lelei, le mautonu, tiga o le ulu, faaitiitia le lagona, fiainu, palago, ma le vevela atonu e tupu. Togafitiga e faʻaaoga:
    • maʻitaga
    • maʻi o fatu ma toto toto,
    • mafatia ai i le paʻu.

Meridia Slimming Cream


E iai foi le Meridia cream, o faatonuga mo le faʻaaoga lea e faʻaalia ai se masini tutusa mo le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina i luga o le mea e foliga mai o capsules.

O loʻo aofia ai le mea taua e tasi (sibutramine), ae o isi mea faʻapitoa e tuʻuina atu ai meatotino faʻapitoa o lenei fomaʻi.

Faatasi ai ma meatotino o lenei fualaau faasaina - o le gafatia e faaitiitia ai le "moli lanumoana", o le faalialiavale, faataitaiina o le ata o le ata. Ina ia ausia le aʻafiaga, e tatau ona e faʻaaogaina le fualaau faasaina i le paʻu i le taeao ma le afiafi.

O le faʻaaogaina o kulimi, faʻapea foʻi ma fualaau oona, e sili atu ona tuʻufaʻatasia ma se mamanu faatulagaina lelei e tatau ona faia e le aunoa.

O isi latou faitioga e uiga i le leai o se aoga. E le gata i lea, o le le lelei o foliga o le vailaau faasaina e aofia ai le tele o feeseeseaiga leaga, taugata ma faigata i le mauaina o tupe i falemaʻi.

O nisi o tagata gasegase e faailoa mai i le taimi e tasi o le aafiaga o le leiloa o le mamafa, o le faateleina o le gafatia galue, tumau, ma o se tagata ua sili atu ona malosi. Ae ui i lea, i nisi tulaga, e vave lava ona toe foi atu gasegase i le latou fomu muamua ina ua uma ona tago i le fualaau faasaina.

O loʻo i ai se toe iloiloga e faʻaalia ai o le fualaau faasaina Meridia e mafai ona afaina, aemaise lava i tagata mamaʻi e iai faʻamaʻi o le cardiovascular system.

O capsules sili ona mataalia

I le faaopoopo atu i le mea o loʻo taʻua i luga, i luga o le maketi a Rusia o loʻo i ai le tele o fualaau faʻamalosi mo le mamafa o le mamafa, lea na manaʻomia mo le tele o tausaga. Faatasi ai ma:

  1. Orsoten. Faʻatonu o le lipase gastrointestinal lipase. E i ai sona aʻafiaga i se enzyme lea e le mafai ai ona talepe le gaʻo e ulufale atu i le tino, lea e mafua ai ona paʻu le mamafa o le tino. Mo le gau o le mamafa, o se fuataga e tasi o le 120 mg ua fautuaina, lea e tatau ona ave i luma o le taumafataga autu (taitasi). O le umi ole togafitiga e oʻo ile 2 tausaga. O aʻafiaga leaga i fualaau faasaina e maitauina mai le gastrointestinal tract. Faʻamatalaga i le ave o capsules:
    • cholestasis
    • malabsorption syndrome,
    • maʻitaga, lactation,
    • tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.
  2. Goldline. Fualaau faasaina a Initia mo paʻu mamafa. E i ai sona aʻafiaga i le cerebral cortex. Fesoasoani e faʻaitiitia manaʻoga o mea taumafa, faateleina le gaosiga o le vevela. Tofi 1 le laulau / aso, lea e fautuaina e ave i le taeao e aunoa ma le taina. Ole togafitiga e 3 masina. I le laasaga muamua o le togafitiga, o aʻafiaga leaga e mafai ona tupu i foliga o le maʻi tigaina, le mautonu, vevesi tele o le afaina o le toto, faateleina le mamafa o le toto. Contraindications i le faʻaaogaina o capsules:
    • faaletonu mafaufau
    • le lelei
    • Gilles de la Tourette maʻi ma le tele o isi.

Faʻaaogaina Fou Meafaigaluega

E ui lava o le faʻaaogaina o guarana ua lauiloa o se vailaau mai aso anamua, ae talu ai nei sa faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le mamafa. O mea totino e maua i le paʻu o le mamafa, manuia. Aveina capsules ma guarana:

  • faʻaleleia le gasegase
  • fesoasoani e susunu le gaʻo o le tino
  • poloka le faʻafefe o gaʻo,
  • faʻaleleia le faʻaleleia o mea.

E tele fualaau oona, o le mea autu o se vailaʻau fetolofi. Le sili ona aoga:

  1. Guarana "Aseta". Ina ia aveesea le mamafa, ave 1-2 fasi / aso mo 2-3 vaiaso. E le mafai ona e inuina fualaau mo fafine maʻitaga ma fafine lapatai, tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga.
  2. Guaranax. Capsules mo le gau o le mamafa mai le tagata gaosiga o Polish Olimp. Mo le gau o le mamafa, faʻaaoga 1 capsule / aso. O le togafitiga e lua masina. E le fautuaina e faʻapipiʻi le vailaau faʻamaʻi poʻo le kofe poʻo le inu o loʻo iai caffeine. Contraindications: maitaga, lactation, le faapalepale i le vaega galue.

E mafai ona e faatauina ni capsules mo le mamafa o le mamafa o le mamafa e aunoa ma ni meaai ma gaoioiga faaletino i se fale talavai (faatasi ai pe leai foi se faʻasalaga) poʻo se poloaiga mai se faʻamaumauga i faleoloa i le initaneti. O nisi fualaau oona e le taugata, o isi e mafai ona faʻatauina se tupe mama. Le tau masani o fualaau mo le paʻu o le mamafa i le eria o Moscou:

Vitio faʻatalanoa

Sibutramine o le elemene galue i fualaau oona Meridia ma Reduluin. O le a le mea e fefe ai pe a faʻaaogaina se meafaigaluega faapena. E momona le gaʻo? Tali i le vitio:

O le tauivi o le mamafa o se mea faigata tele, e manaʻomia ai le faʻaalia o le malosi ma le amio pulea. E sili atu le le faʻalagolago i togafitiga fualaau faʻamalositino i le atoatoa, ae ia taulai atili i le faʻaleleia o le tino. I lenei tulaga, atonu o le a le manaʻomia le vailaau, pe o le a televave le faʻaaogaina o le faʻaaogaina ma o le a sili atu ona faʻamaonia.

Faamatalaga o le fualaau faasaina, o ona uiga

O fualaau faasaina "Meridia" e masani ona faaaoga i le endocrinology ma meaʻai. O loʻo faʻataʻitaʻiina mo tagata mamaʻi o loʻo maua i le maʻisuka ma i latou o loʻo i ai le le atoatoa o le gaʻo gaʻo.

O le vailaʻau e maua i foliga o capsules, o ia mea uma e aofia ai le sefulu po o le sefululima miligrams o le sibutramine, faʻapea foʻi le lactose o se mea faaopoopo. O se vailaau e maua i le fitu pe sefulufa capsule i totonu o se matagi, o lona fua atonu e eseese (10 ma le 15 mg).

E tasi le pusa e mafai ona faʻaaogaina le tasi, lua, ono poʻo le sefululua pepa.

O le a le aafiaga o le fualaau faasaina?

O le Meridia e aofia ai le sibutramine, lea, pe a afaina, ua liua i mea e gaosia, lea e poloka ai le toe maua o le serotonin ma le norepinephrine, ma o le mea lea o le a faateleina ai lo latou gauai atu i le masini. O lenei mea e oʻo atu ai i se lagona o le nofo fiafia, o le faʻaitiitia o le manava, ma le faateleina o le gaosiga o le vevela.

E le gata i lea, o le vailaau e afaina ai le tino o le tino, e faʻamaonia ai le maualuga o lipids, hemoglobin ma glucose i le tino.

A maeʻa ona tago i le vailaʻau, o loʻo lelei le faʻaaogaina i le vaega o meaʻai, o lona metabolism e tupu i le ate. A maeʻa le itula ma le afa o le tino, ona matauina lea o lona maualuga.

O vailaau oona o loʻo faʻaaogaina i le taimi o le metabolism o le vaega gaioiolosi e mafua mai i le tino pe a mavae le sefuluono itula. O le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina ua tupu i le aso lona fa mai le amataga o lona faʻaaogaina.

Meridia: faatonuga mo le faʻaaogaina

O fualaau e faʻafofoga tautala i le taeao i luga o se manava gaogao po o le taimi o taumafataga, faʻamamaina i le vai mama mama i le aofaiga e lua selau mililiters. E le tatau ona ulaina le pusa. Afai e te lafoaʻia le vailaʻau, e le mafai ona e suia le togafitiga togafitiga, o le isi pusa e ave i le taimi masani.

O le umi o le togafitiga e faʻamatala mai e se fomaʻi. I le leai o ni taunuuga lelei i totonu o le tolu masina, ua faʻaumatia e le fomai le vailaʻau. E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua faalēaogāina i le mataupu pe afai, a maeʻa le mamafa o le vailaau, ona amata lea ona toe faaopoopo. O le umi o togafitiga e le tatau ona silia ma le lua tausaga.

Ua faatulaga e le fomaʻi fua o le vailaʻau faʻatasi. E fautuaina e te muamua faʻaaoga le tasi capsule (10 mg) i le aso. Afai e leai se aoga, pe a maeʻa le fa vaiaso o le a faʻaleleia le metotia i le sefululima miligrams o le fualaau faasaina i le aso. I lenei tulaga, e tatau ona mataʻituina le toto ma le pulupulu.

Afai e le lava le malosi, e taofi togafitiga ma lenei vailaau.

Togafitiga o tagata e maua i le maʻisuka i lenei fualaau faasaina e mafai ona umi pe afai e maualuga le maualuga o le kulukose o le toto, ma o le malosi o faʻaaliga o le le lelei o faʻamaʻi o le maʻi ua faʻaitiitia.

E taua le mataʻituina o lau mea taumafa i le taimi o le togafitiga ina ia faʻamaonia le taunuuga pe a uma togafitiga. Afai e te le faia, o le a toe foi mai le isi pauna.

Faʻafitauli ma le le lelei o taunuuga

E masani lava, o le vailaʻau e talia lelei e tagata uma. Ae o nisi taimi, i le tolu aso muamua o togafitiga, o aʻafiaga e aliali mai. E masani lava ona faʻaalia ma le vaivai ma e mou atu na oi latou lava, e leai se manaʻoga e faʻailoa le vailaʻau. O nei mea le lelei e aofia ai:

  • Faanatinati
  • O le ulu ma le vevela,
  • Manatu
  • Le mautonu le lagona,
  • Le popole
  • Faiva
  • Paʻa i le manava
  • Lisi pe, i se isi itu, faateleina le 'ai,
  • Nausea, matagogo,
  • Arrhythmia ma tachycardia,
  • Fufulu,
  • Thrombocytopenia
  • Alu
  • Faʻafefe
  • Faailoga o faʻamaʻi viral,
  • Faanatinati mataʻitusi
  • Urine delay
  • Le mautonu i galuega tau feusuaiga.

I le galuega faafomaʻi, o se mataupu o le atinaʻeina o se tagata maʻi ua resitalaina na faʻaaogaina lenei vailaʻau, mafaufauga. Ae fai mai fomaʻi o loʻo faʻapea ona i ai i le tagata se ituaiga o togafiti aʻo lei amataina togafitiga.

Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻaaogaina o isi vailaʻau mo le togafitiga o le gaʻo, e mafai ona tupu aʻe ai le maualuga o le pulmonary. Faʻalēaogā faʻamaʻi pe'ā maeʻa le faʻagasologa o togafitiga i tagata mamaʻi e le atiaʻe.

Faʻalavelave tele

Faatasi ai ma se faʻalavelave, e mafai ona tupu aʻafiaga i itu. E masani ona i ai le tachycardia, faʻateleina le toto, totoʻa ma le tiga i le ulu. I vailaau, e le i atiaʻe se vaifofo. O togafitiga i lenei tulaga o le a faʻaalia. Ua fufuluina le manava o le ua afaina, tuu atu le maaleale mo le itula e tasi pe a uma ona ave le fualaau faasaina. Mo aso e lua, e manaʻomia ona matauina se tagata. I tulaga ogaoga, e tatau ona e valaʻau i se falemaʻi.

O nisi fautuaga

I le taimi o le togafitiga ma togafitiga Meridia, e tatau i se tasi ona tausisia se soifua maloloina, tausia se taumafataga, ma faʻaaogaina le tele o vai mama e leai se paʻu i aso taitasi. E taua foi le faʻatinoina o le malosi. O nei mea uma lava e faia lelei ina ia mafai ai ona fausiaina se meaai masani ma faʻasaoina le taunuʻuga o togafitiga pe'ā maeʻa.

Tau ma le faʻatau o fualaau

E mafai ona e faʻatau se vailaau faʻapitoa e ala i le faʻaulu. E tufatufa atu i le tele o falemaʻi i totonu o le atunuʻu. O lona tau i Rusia e tusa ma le lima selau rubles i le pusa.

E i ai le tele o analogues o Meridia, o loʻo i ai se aafiaga talitutusa i le tino ma ua faatonuina e faʻaititia le mamafa o le tino:

  1. "Redulu" o loʻo faʻamatalaina i na gasegase o loʻo mafatia i le gaʻo,
  2. O Lindax e tutusa lona tuufaatasiga, aoga ma aoga,
  3. "Slimia" ua faatonuina mo le tele o meaʻai, lea eo mai faatasi ma le maʻisuka ituaiga 2,
  4. O le "Dietron" o se vailaau oona, e aofia ai le benzocaine ma le phenylpropanolamine.


O tali e uiga i fualaau faasaina e ese. E toʻatele e fai mai e fesoasoani tele i le faʻaitiitia o le mamafa o le tino, e oʻo lava mo i latou e le o ni mea e sili ona leaga. Ae masani lava i ia tulaga, e le fautuaina e fomaʻi le faʻaogaina o se meafaigaluega. Fai mai nisi fafine na mafai ona latou leiloa le ono kilokalama i le masina e tasi. Ae ina ua mavae le lua masina, na amata ona faateleina le mamafa o le tino. E le gata i lea, o le atinaʻeina o ni uiga leaga na maitauina i le faagasologa o togafitiga.

O le toʻatele o tagata le fiafia e fai mai o le taumafa ma le faʻamalositino masani, o le mamafa e mafai ona faʻasolosolo lelei, ma o le taunuuga na faʻaolaina mo se taimi umi. E le gata i lea, o le vailaau e fesoasoani i le maʻisuka e faʻaitiitia ai le suka toto, faʻaitiitia le faʻaalia o le maʻi.

Tuua Lau Faamatalaga