Amaryl 2 ma le 4 mg: tau, iloiloga o fualaau o le maʻisuka, tutusa

Glimepiride Canon (papa) Faʻamanatu: 66

O le analogue e taugofie mai le 123 rubles.

Glimepiride Canon o se tasi o fualaau aupito sili ona aoga mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e faavae i luga o le glimepiride i se mea faapena. O loʻo faʻamatalaina mo le le atoatoa o le taumafa ma le gaioiga faaletino.

O le analogue e taugofie mai 118 rubles.

Le masani ai Glimepiride e le ese mai le "Canon". O loʻo aofia ai le mea e tasi o loʻo galue malosi, faʻasalaga, faʻamaoniga ma le faʻailoga. O loʻo gaosia e le tele o falemaʻi a Rusia. E tele faʻamatalaga e mafai ona maua i faatonuga.

Palani (papa) Faʻatatau: 38 Maualuga

O le analogue e taugofie mai 99 rubles.

O loʻo maua foi le faʻamalama i Rusia ma tau le maualalo nai lo Amaril, pe a faʻapea o loʻo iai le numera tutusa o laupepa. O loʻo taʻuina atu mo le maʻisuka ituaiga 2, pe afai o le gaioiga faaletino ma meaʻai e le maua ai le mea e manaʻomia. Faʻailoa i le maʻisuka ituaiga 1.

Talosaga

Amaryl e masani ona faatonuina ai se endocrinologist e avea ma meafaigaluega autu mo le faaitiitia o le toto kulukose. O nisi taimi o fualaau o le maʻisuka, e tusa ai ma faʻamatalaga, o loʻo faʻamatalaina i togafitiga faʻapitoa, faatasi ai ma le insulin ma le metamorphine.

Amaryl e faʻavaeina, e pei o faatonuga mo le faʻaaogaina, o se vailaʻau o loʻo i ai se igoa e leai ni igoa faavaomalo (INN) - glimepiride. O ia e nafa ma le gaosiga talafeagai o le inisalini, o lea, o ia, o le a amata ona faatino le galuega autu - o le faʻaitiitia o le suka. E tupu lenei mea ona o le faʻasaʻolotoina o le inisalini mai sel o le pancreas, lea e faʻaalia ai se tali atu i le gaioiga o le kulukose lava ia. E sili atu, o le gaosiga o le inisalini e afua ona o ana fegalegaleaiga ma vaega o puipuiga o le galala (laina ole ATP), lea o loʻo i luga ole sulu. E mafai e Glimepiride ona vavalalata i matai ma faʻatautaia le gaioiga o auala o le ATP; latou te tatalaina ma tapuni i se faiga pulea.

Afai e le lava le togi maualuga i le maʻi, ona fesoʻotaʻi lea o le metamorph i le togafitiga. O le mea mulimuli e faʻalavelaveina le faagasologa o le gluconeogenesis i le ate, faʻaititia ai le faʻafefe o le kulukose mai le inumaga. Faʻateleina le faʻaaogaina o le kulukose ma le lagona lelei o le masini. E pei ona faatonuina e le fomai, e mafai ona fesootai le inisalini i togafitiga ma le metamorphine pe ese mai ai.

I totonu o le tino, o le vaega o loʻo galue malosi e matua faʻaaogaina. O mea taumafa ei ai sona aʻafiaga i le faʻafefe, e mafai ona faʻagesegese lona saoasaoa i se mea itiiti. O le faʻaaogaina o le glimepiride, e pei o le tele o fualaau faasaina o le augatupulaga mulimuli, e tupu mai i le manava, faapea foi ma fatugaʻo. Na maua i le mimilo o le mea e le tumau e le suia. O suʻesuʻega e leʻo fuafuaina ai le faʻaopoopoga o le glimepiride i le tino.

Amaryl M - o se tuufaatasiga o mea aoga e lua o le metformin ma le glimepiride, o faatonuga mo lona faʻaaoga e faʻaalia ai uiga talafeagai uma o le vailaʻau. I fale faʻatau oloa, e masani ona faatauina atu le vailaʻau: 1 mg o le glimepiride + 250 mg metformin, 2 mg o le glimepiride + 500 mg o le metformin.

Faʻasalaga Fomu

O vailaʻau faʻapitoa e maua i le pepa oval (1-4 mg). I le isi itu o le laulau o loʻo faitauina le faʻamaumauga HD125. I totonu o se tasi o fasi pulu 15 fasi vaega. O paʻu o latou lavalava o loʻo teuina i pusa pepa. E mafai ona faʻatau le vailaʻau i totonu o pusa o le lua, fa, ono pe valu paʻu. O laumei e ese lanu: lanu piniki e 1 mg, lanumeamata 2 mg, Amaryl 3 mg - lanu moli i lanu ma Amaryl 4 mg - paleni lanu lanumoana.

I le tasi papa:

  • tolu-augatupulaga glimepiride - o le mea autu lea e maualalo ai le kulukose, o se vailaau e faasaʻoloto mai le sulfamide,
  • povidone - o se elemene, elemene,
  • lactose ma se mole mole (monohydrate),
  • microcrystalline cellulose,
  • sodium carboxymethyl starch - meaʻai faaopoopo, tackifier, mafiafia,
  • indigo carmine - meaʻai paleni saogalemu
  • magnesium stearate (faʻamautuina o aneti).

Amene e faigofie ona faʻaoga, ua na o oe e manaʻomia le ave o le piliki i le tasi taeao i le taeao. Faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻapea foʻi ma le tau e taugata tele mo tagata maʻi taitoatasi i lenei maʻi faamai.

Contraindications

Faatasi ai ma lona aoga atoatoa, o Amaryl e tele ni faʻasolega, ave fualaau, e tatau ona amanaia.

  1. Ituaiga 1 maʻisuka. E le pei o le maʻisuka ituaiga 2, o lona uiga o le le atoatoa o le inisalini, lea e mafua ona o le faʻaumatia o sela o le pancreatic.
  2. O le ketoacidosis o le maʻi suka o se faʻalavelave o le maʻisuka, masani lava o le ituaiga muamua. Faʻafitauli i le gasegase o le gaʻo ona o le le lava o le inisalini.
  3. O le maʻi suka poʻo le muaʻi tupu e mafua ona o le le lava o le inisalini poʻo le solia o mea taumafa, faʻaleagaina o meaʻai gaʻo, gaʻo gaʻo ma le ava malosi.
  4. Taua tele faʻalavelave faʻasoesa.
  5. O faʻalavelave faʻafuaseʻi o faʻamaʻi o le ate, faʻapea foi ma fatugaʻo, ma le le atoatoa o le gaioiga o nei tino taua. Aemaise lava, o tulaga e taʻitaʻia ai le solia o nei galuega - faʻamaʻi pipisi, faʻalavelave, ma isi mea, ua amanaia.
  6. Faʻatinoina o le toto.
  7. Ischemia, faʻalavelave faʻalaʻi ile tino, faʻaleagaina o le myocardial, faʻamaʻi fatu fatu. O nei tulaga e mafai ona taʻitaʻia ai le tino o le hypoxia.
  8. Lactic acidosis o se faʻalavelave faigata o le maʻisuka e mafua ai le sili atu o le lactic acid i le tino.
  9. Manuaga, mumu, taotoga, septicemia (tasi o ituaiga o le toto).
  10. Le lava le malosi, fia iloa lelei - o le taumafaina o meaʻai ma vaiinu e itiiti ifo ma le 1000 kalori i le aso.
  11. Faʻasalaga o bowel, paʻu o le intestinal, manava, vomiting.
  12. Ausa o le ava, ava malosi.
  13. Lactase deficiency (o se enzyme talafeagai mo le gaosiga o le lactose), galactose inlerance (tasi o suga).
  14. Talia o se pepe, fafagaina.
  15. Tausaga e oʻo atu i le 18 tausaga, ona o le le lava o suʻesuʻega i lenei mataupu.
  16. Tasi le faʻamaoni i se tasi pe sili atu vaega o Amaril.

I le taimi lava e maeʻa ai le tofiaina o Amaril, muamua le puleaina o togafitiga o fualaau oona ma le tulaga masani o le maʻi.

Ae ui i lea, atonu e le avanoa tagata maʻi mo le siakiina o le soifua maloloina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi e le naunau pe le mafai ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. E moni lenei mea mo tagata matutua. Ma o iinei foi e mafai ona taʻua tagata gasegase e le o mulimulitaia a latou meaai mo mafuaaga eseese, ava malosi. Tagata latou te faia ni galuega faigata faʻapitoa i le tino.

I lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, e tatau ona ave Amaril i tagata gasegase i le gasegase o galuega, e pei foi o le gland slander, faatasi ai ma isi masani masani o le endocrine. I lenei tulaga, o le mataʻituina lelei o le kulūkose o le toto ma le suʻesuʻeina o faailoga o le hypoglycemia e manaʻomia, o nisi o fetuunaiga o fualaau atonu e manaʻomia.

E tatau ona totogi lelei le avega ile Amilini i se tulaga e maua ai e tagata gasegase isi fualaau. E tatau i le fomaʻi ona malamalama i la latou fetaui ma taʻu i tagata maʻi tulafono mo le taliaina.

O vailaʻau mo le maʻisuka Amaril e faʻataʻitaʻiina faapitoa e se fomaʻi - se endocrinologist. Na te faia le tofiga pe a uma ona fuafua le maualuga o le kulukose i le toto o le tagata maʻi. Endocrinologists e amanaʻia le auala lava e tasi e ola ai se tagata - o ana meaʻai, gaoioiga faʻaletino, tausaga, maʻi faʻamaʻi ma le tele o isi mea.

Ole fua faʻatatau ile 1 mg. E tasi le laulau e tatau ona faʻaalu i le aso i le taeao ao lei faia le taeao muamua po o le taimi foi. E le fautuaina ia laumei meaʻai, peitaʻi, e tatau ona fufulu i le vai (a itiiti ifo i le afa ipu tioata). Afai e manaʻomia, e mafai e le fomaʻi ona fuafua se fuasela tele - mai le 2 i le 3 mg, 4 mg o le fua maualuga maualuga, 6 ma le 8 mg o loʻo faʻamatalaina i mataupu e le masani ai. Aua e te faʻateleina le togafitiga, o le vaeluaga i le va o tofiga fou e tatau ona le itiiti ifo i le fitu aso. A o ave le fualaau mo le maʻisuka a Amaril ma aemaise lava le fetuunaiga o fualaau, e tatau ona faia le suʻega o suʻega.

Faʻasalaga e masani ona manaʻomia mo suiga i le olaga o le tagata maʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, inuina o le ava malosi, 'ai se meaʻai, faʻafuasei ona maua pe toesea le mamafa. O nei mea e aofia ai le le mautonu o le gaosiga o le gaʻo, faʻalavelave, faʻalavelave i le gaioiga o gaʻo ma le ate.

Pe a faatonuina Amaryl M, o le mataupu faavae lava lea e tasi e faaaoga e fuafua ai le metotia. E masani lava o lenei fualaau faasaina e ave i le aso. E faʻapitoa le taulai atu i le filifilia o tui mo tagata mamaʻi e silia ma le 65 tausaga. O le vailaʻau e faʻamatalaina i le suʻesuʻe ma le totoa i faʻamaʻi o le tino matutua, aemaise lava o le galuega o le ate ma fatuga.

A maeʻa ona tago i le laulau, e tatau ona 'ai e le tagata gasegase, a le o lea, o le suka o le suka o le a paʻu lalo ifo masani O meaai nei e tatau foi ona le faaseʻe, a le isi itu o le togafitiga e mafai ona matauina. O sauniuniga o lenei ituaiga ua faʻaalia mo le faʻaaoga mo se taimi uumi. Afai o le vailaʻau mo le maʻisuka e leai se mea e manaʻomia, o loʻo tuʻuina atu se Amaryl M tuufaatasia, poʻo isi vailaʻau o le suka-metformin ma le inisalini.

Faʻaiʻuga

O suesuega lata mai nei o le glimepiride, o le eletise autu autu i Amaril, ua faaalia ai aafiaga i itu. E mafai ona tupu mai le itu o le metabolism, digestion, faʻaaliga, cardiovascular ma le puipuiga o le tino. E le gata i lea, o le pueina o ata (faateleina le gasegase o le tino i ultraviolet ray), o le hyponatremia (o le faaitiitia o le aofaiga o kalama i totonu o le toto) e mafai.

O le hypoglycemia e mafai ona faʻaali mai mo se taimi umi, ma faʻafitauli o le tino, o lona uiga o:

  • migraines, valevalenoa, leai se malamalama, o nisi taimi seia oʻo ina atiaʻe,
  • naunau faifai pea e 'ai,
  • olega mo le gaioiga ma le vili,
  • vaivaiga, le mautonu po o le naunau pea e moe,
  • faʻafuaseʻi faʻaalia o le osofaʻiga,
  • faaitiitia le gauai atu, faagesegese le maua o tali,
  • faʻasalaga (le atoatoa le mafaufau ma le le malamalama),
  • faanoanoaga
  • fenumiai,
  • tautalaga le tautala (aphasia)
  • faʻanoanoa vaaia
  • tetete, le fiafia,
  • solia o le lagona lelei o totoga,
  • leai se pulea o oe lava
  • faigata le manava
  • afu mamafa, paʻu paʻu,
  • osofaʻiga popole
  • faateleina i le fatu fatu,
  • faateleina i le toto maualuga,
  • faʻalavelave i totonu o le fatu, faʻalavelave i le paʻu o le paʻu.

Faaaliga. O le faʻaletonu iloga faʻaletino, e masani lava i le amataga o pulega a Amaril. E tupu lenei mea ona o le solia o le fulafula o le tioata, o lenei faiga e tuusaʻo lava i le tele o le kulukose i totonu o le toto. O le faasinomaga faasinoupu o le tioata ua afaina, ma o le vaaiga ua sili atu ona leaga.

Totoina o otaota. O le tagata maʻi e mafai ona lagona le maʻi, vili, se lagona o le atoatoa o le manava, tiga tele i le manava, afaina, manava. E mafai ona foliga mai o se meaʻai i le meaʻai.

Foʻu, vaʻaia biliary. Masalo o le atinaʻeina o le hepatitis, cholestasis ma le jaundice, latou te ono faʻaleagaina ai le soifua maloloina o le tagata maʻi ma e lamatia ai foi le ola, ona o le alualu i luma o le toilalo o le ate. Ae peitai, pe a uma le soloia o Amila, e mafai ona tupu vave le galuega o le ate.

Le faiga faʻafesoʻotaʻi. Faʻaaliga o le Allergic (urticaria, vevela). O nei gaioiga e masani lava ona faigofie ona onosaia, ae ui i lea, i nisi tulaga e matauina le le manava o le manava. E faʻaitiitia le faʻavaivai, e mafai ona maua le anaphylaxis (tali tele i se mea e 'ai). Lapatitis vasculitis (faʻamaʻi pipisi o le tino).

Le tau o vailaʻau e maualalo, ae mafai ona fesuisuiai i faleoloa o kamupani eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tau o nisi o falemaʻi i luga o le initaneti e mafai ai ona faʻatau Amaryl o loʻo faʻaalia i le laulau.

Falemaʻi1 mg, 30 vaega rubles2 mg, 30 vaega rubles3 mg, 30 vaega rubles4 mg, 30 vaega rubles
Ver.ru3086277761151
Zdravzona2835548301111
ElixirPharm3215918861239
Eurofarm3106408801199
Laisene276564788961
Kremlin falemaʻi3246308801232

O vailaʻau faʻaaoga e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2. Ae ui i lea, atonu e le talafeagai mo le tagata maʻi ona o ona itu o maʻi poʻo isi mafuaaga. O faʻatalatalanoaga o Amarili e faʻavae foi i luga o le vailaʻau galue malosi o le glimepiride. E mafai ona latou eseese i le numera o laupepa i totonu o se atopau, nofoaga o gaosiga, mea e faʻaaogaina ma o latou faʻalepalega taitoatasi i tagata gasegase. O vailaʻau nei o loʻo faatatau i analogues a Amaril.

  1. Glemaz. O le mea galue malosi e tali tutusa - glimepiride. O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i totonu o fualaau, e faʻamaonia pe a fuafua togafitiga umi, i lalo o le vaavaaiga faafomai. E le pei o Amaril, e na o le 4 mg pepa e maua. O le tau masani e 650 rubles.
  2. Glemauno. O le gaioiga o le fualaau faasaina e talitutusa lava ma le gaioiga a Amaril. O loʻo i ai se lisi umi o faʻamatalaga e ave. Ae ui i lea, o faatonuga e tuʻuina atu ina ia le auai i gaoioiga e manaʻomia le gauai i le taimi o le faʻatagaina. O le fualaau faasaina ua na o le togafitiga. O le tau o le 2 mg o le 476 rubles.
  3. Glimepiride. O se vailaʻau e pei o le faʻamalosi e mafai ai ona faʻaititia le suka i le toto toto o le tagata maʻi. E masani lava, o laumei e ave tasi i le aso ao leʻi oʻo i le taumafataga o le taeao o le taumafataga o le carbohydrate, faʻauʻuina i le tele o vai. I le leai o se aoga, o le inisalini e faʻaopoopoina le faʻatinoina. O faʻamatalaga e uiga i lea mea e lelei, o le tau o le fualaau faasaina e sili atu ona taugofie nai lo fualaau tutusa. O le tau o le 2 mg 139 rubles.

Faʻasalaga

O le sologa lelei e matautia ona o le tulai mai o le hypoglycemia - o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ua matua faʻaitiitia, o se hypoglycemic coma e mafai. O lenei tulaga e mafai ona tumau mai le tasi aso i le tolu aso. Afai e tupu mai ni faailoga o se mea maualuga, o le tagata maʻi e ofoina atu mea taumafa e mauoa i gaʻo. E mafai ona e 'aina se fasi suka, vai inu po o se lauti suamalie. Afai e leiloa le tagata maʻi, ona faʻamaʻiina lea o ia i le dextrose ma le glucagon i se tulaga faamatua, e aloese ai le gastrointestinal tract.

Afai o le maʻi o le maʻi e faʻaleagaina pe a maeʻa, e valaʻau i se taʻavale, ma, pe a manaʻomia, falemaʻi ile falemaʻi.

O le 'upega tafailagi, pe a talafeagai ai faʻamatalaga, https://otzovik.com/ e ofoina atu manatu e lua e uiga i le faʻaaogaina o Amaril.

O le maʻisuka ituaiga 2 o se tasi o faʻamaʻi e manaomia ai le faʻaeteete i togafitiga. O vailaʻau ua filifilia i le faʻatasi ma se endocrinologist o le a fesoasoani e faʻaititia le maualuga o le suka i le lymph ma puipuia ai aʻafiaga ogaoga. Amaryl o se fualaau faasaina, pe afai ua faatonuina, o faatonuga mo le faaaogaina, o le fua e tatau ona matauina, aafiaga o le itu ma le faalēaogāina. O le a aoga foi le faitauina o iloiloga o tagata gasegase ua uma ona ave Amila, o ana mea e tutusa foi e tatau ona amanaia. Afai e faʻamalieina uma tulaga, o le a faʻaleleia togafitiga ma fesoasoani i se tagata ia ola i se olaga atoatoa.

Glimepiride Canon

O se vailaʻau faʻasaina o loʻo faʻaaogaina tautala. E afaina ai sela o le pancreas ma faʻasaʻo ai le inisalini.

O vailaʻau e tele ituaiga faʻaaliga:

  1. O se aafiaga i fafo o le pancreatic i le tino, lea e faʻapupulaina ai le gafatia o gaʻo ina ia faʻateleina ai le gasegase.
  2. Faʻaitiitia le gaioiga o le inisalini i le ate.
  3. E taofia ai le gaosiga o le kulukose.

Faaaoga le tautala. O le faʻamalosia o togafitiga faʻatasi ai ma le inisalini e mafai ona faʻatulagaina, ona o le le maua o se togafitiga. Ae peitaʻi, pe a filifilia le inumaga, e manaʻomia le siakiina lelei o le kulūkose i totonu o le toto. O togafitiga e masani ona umi. Le tau e tusa ma le 165 rubles.

Gliformin Umi

Taʻiala mo le maʻisuka ituaiga 2 i tagata gasegase ma le tele o meaʻai. O le vailaʻau e faʻaaoga uma i le monotherapy ma faʻatasi ai ma isi vailaʻau.

E mafai ona e faia e aunoa ma le manatu i meaai. O faʻatusatusaga ma taimi e faʻavaeina i luga o le faavae o le pepa o loʻo faʻaaoga. Faʻamatala togafitiga e oo atu i le 3 taimi / aso. O aso uma e 15 e te manaʻomia e fetuunai ai le fualaau.

Faʻatatau mai faʻatauga o fualaau faasaina, tau

Na faʻafeiloaʻi foi e Amarilili analogues, lea e maualuga atu lona tau, ae sili atu le taliaina o iloiloga:

  1. Avandaglim. E lua ni mea faʻapitoa, e taʻua o rosiglitazone maleate ma le glimepiride. Faʻaleleia togafitiga faʻapitoa i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2.
  2. Avandamet. Faʻatasi ai fualaau faasaina e faavae i rosiglitazone maleate ma metformin hydrochloride. Faʻaleleia le faʻamalosia o le inisalini.
  3. Bagomet Plus. O le faʻaaliga e faʻavae i luga o se tuʻufaʻatasiga tumau o metformin e lua ma glibenclamide. O le muamua e maualalo le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, e taofiofi ai le faʻafefe o gaʻo ma faʻaitiitia le fua o le gluconeogenesis. E aʻafia le metformin i le lipid composition o le toto, faʻaititia ai le cholesterol ma triglycerides i totonu. Glibenclamide e faʻaitiitia ai le kulūkose i totonu o le toto. E uiga i pili taugofie e maualalo ai le cholesterol - o igoa, tau ma iloiloga na tatou tusia iinei.
  4. Vaevae. E i ai le tele o itu lelei:
  • faʻaititia le inu o le kulukose,
  • faatelegese lalo gluconeogenesis,
  • faʻalauteleina le faʻaaogaina o le kulukose,
  • faʻapupula le gafatia o gaʻo i aʻafiaga o le inisalini.

O le tau e mai i le 68 rubles i le 101 rubles.

Faailoga mo le faʻaogaina o papa maʻa Amaryl

O le mea aoga e tusa ai ma faatonuga i sauniuniga Amaril o le glimepiride.

O vailaau faʻasoifua maloloina e lelei lona aʻafiaga:

  1. Faʻamalosia le gaosiga o le inisalini.
  2. Faateleina le gasegase o masini i le inisalini na gaosia e le tino.
  3. Lafoaʻi insulin.
  4. Ua i ai ni gaoioiga faʻapitoa.
  5. O le gafatia e faʻafetaui le myocardium i le ischemia o loʻo tumau pea.
  6. Antithrombotic faatinoga.

O se vailaʻau mo le maʻisuka ituaiga 2 e faʻaaogaina. I lenei tulaga, e mafai ona faʻaaogaina vailaʻau i le monotherapy, ma faʻatasi ai ma isi vailaʻau.

Tosiga ma le pulega

O le tau o Amaryl e amata mai le 820 rubles i le 2300 rubles i le pusa.

I le taimi o le faʻaaogaina o Amila, e tatau ona usitaia tulafono faʻapitoa:

  1. O le filifiliga filifiliga e na o le fomaʻi aoga e faia. O le muamua masini o le 1 mg 1 taimi i le aso.
  2. O le fualaau e tatau ona tutusa ma le taimi o le vailaʻau.
  3. Ua faʻapalapalaina uma ia meaʻai e aunoa ma le ulaina.
  4. Inu le vailaau ma le afa lita o vai.
  5. E taua tele le aua nei faatea meaʻai.
  6. O le togafitiga e umi.
  7. E mafai ona faʻaaoga Amailali ma metformin. E le gata i lea, o ia togafitiga e tatau ona faia i le suʻega sili ona maeʻa suʻesuʻega faafomaʻi.
  8. Afai e le mafai ona ausia le tulaga o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e ala i le ave o se fualaau o Amaril, ona togafitia lea o le togafitiga o le glimepiride ma le inisalini.
  9. Faʻaliliuina atu o se tagata maʻi mai fualaau faʻasaina i Amaryl e faʻatulagaina ma le tofiaina o le uluaʻi fua o le 1 mg.

Faʻaiʻuga

I se tulaga e le masani ai, e mafai ona tupu se itu i le faʻaaogaina o Amila.

Latou te aliali mai ina ua uma ona latou tago i fualaau:

  • tiga o le ulu
  • vaivai lautele
  • taʻavale
  • gagging
  • moe ma le atuatuvale
  • fenumiai i le malamalama
  • cerebral cramps.
  • leai se pulea o oe lava.

Faaaliga:

  • E masani lava, o faʻalavelave le tumau i le gaioiga o le vaʻai, e mafua ona o se suiga i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Vailaʻau oona:

  • vili
  • manava manava
  • tiga o le tino
  • faateleina le lelei o enzymes o le ate,
  • lanu.

Tali a le Allergic (atonu e ala mai i foliga vaaia o faʻamaoniga):

  • urticaria i luga o le paʻu,
  • lagona o le sasaina
  • paʻu o le paʻu.

Mai lea taimi i lea taimi, o aʻafiaga faʻaopoopo e mafai ona tupu:

Mo le puipuia o le atinaʻega o aʻafiaga o le itu pe'ā uma ona e tago i le vailaʻau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau.

Amiliki e le o se mea e fai ma vaisu. Aua nei faʻafefiloi le vailaau faʻasaina i le ava. Ia, e tatau ona e ave Amaryl pe a uma ona feutagai ma lau fomaʻi.

Avandaglim

O loʻo maua le vailaʻau i luga o le glimepiride 4 mg ma rosiglitazone 4 poʻo le 8 mg. O le afifi o loʻo aofia ai le 28 papa.

O le fualaau faasaina e faaleleia ai le gafatia o le toto i le inisalini ma lona gaosiga i le pancreas. O loʻo faʻamaonia mo tagata e le o inisalini e faʻalagolago i le toto o loʻo maua le faʻamalositiga faʻatasi ma thiazolidinedione ma sulfonylurea, faʻapea foʻi ma togafitiga lē aoga i nei vailaau. E mafai ona faʻasolosolo faʻatasi i le taimi e tasi ma le metformin.

O le fualaau faasaina e ave i le aso faatasi ma taumafataga.

Glimepiride Teva

Maua i luga o le faavae o le glimepiride. O le fua o le laulau e 2, 3 poʻo le 4 mg. O le pusa e aofia ai le 30 papa.

O loʻo faʻamatalaina mo le le atoatoa o le maʻisuka mea taumafa ma le gaioiga faaletino e faʻamautu ai suka i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2. Faʻateleina le gaosiga o le inisalini i le pancreas.

O le mea aoga i totonu o fualaau aina o le glimepiride 4 mg. O le afifi e aofia ai le 15, 30 po o le 60 papa.

O le gaioiga o le fualaau faasaina e fuafua i le faateleina o le gaosiga o le inisalini. Faʻaaogaina mo le maʻisuka ituaiga 2 ma le suka e le mafai ona puipuia i le maʻisuka nutrition ma aʻoga faaletino.

Ole fua muamua i togafitiga e 1 mg, o le maualuga e 6 mg. Talia muamua po o le taimi o se taumafataga o le taeao.

O fualaau faasaina e aofia ai le glimepiride 1 poʻo le 2 mg ma le metformin 250 poʻo le 500 mg. O le pusa e aofia ai le 30 papa.

O le gaioiga e faʻamoemoe i le faʻaleleia o le gaosiga o le inisalini ma faʻaitiitia ai le puipuiga o gaʻo i totonu.

Tofi i tagata gasegase e leai se inisalini e faalagolago i le maʻisuka ma le le atoatoa o le maʻisuka ma gaioiga faaletino e faʻamautu ai suka. E le gata i lea, pe a togafitia le togafitiga ma le glimepiride ma le metformin, e leai se aafiaga poʻo le tuʻufaʻatasia uma o fualaau faasaina i le tasi.

O le vailaau e ave faalua pe faalua i le aso ma taumafataga. O le maualuga o le metformin o le 200 mg ma le glimepiride e 8 mg.

O loʻo maua i luga o le metformin 500 poʻo le 1000 mg ma rosiglitazone 1, 2 poʻo le 4 mg. O le pusa na aofia ai 14, 28, 56, 112 pusa.

O le vailaʻau e faʻateleina ai le aʻafiaga o le tino i le inisalini ma lona faʻamalositino i le pancreas, e taofiofi ai le faʻaaogaina o le kulukose i le inumaga.

O loʻo faʻamatalaina mo le maʻisuka ituaiga 2 ole maʻisuka e faʻalagolago i le maʻisuka ile tino ma le aʻoga faʻapitoa mo le pulea lelei. E le gata i lea, e suia le monotherapy ma le metformin poʻo le thiazolidinedione, faʻatasi ai ma nei vailaʻau.

Togafitiga e amata i le 4 mg / 1000 mg, o le fua pito i maualuga e 8 mg / 1000 mg. Talia tusa lava po o le a le meaai. Faʻaaogaina e pei o se tutusa o Amaril M.

Bagomet Plus

O fualaau faasaina ua gaosia i luga o le faavae o glibenclamide 2.5 poo le 5 mg ma le metformin 500 mg. O le pusa e aofia ai le 30 papa.

O le gaioiga e faʻamoemoe i le faʻaleleia o le gaosiga o le inisalini i le gasegase ma faʻateleina ai le gasegase o gaʻo i le tino.

Ua faatonuina mo le le atoatoa o le maʻisuka meaai ma gaoioiga faaletino e faamautu ai suka i tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2 ma togafitiga muamua ma glibenclamide poo metformin. E le gata i lea, ia sui le monotherapy faatasi ai ma nei fualaau faasaina i tagata gasegase e maua ai le suka.

Ole fua muamua ole 500 mg / 2.5 poo le 5 mg ma meaai, o le maualuga e 2 g / 20 mg.

Le manatu o fomaʻi

E masani lava ona ou faatonuina Amaril M. i tagata maʻi. E faigofie ona ave, na o le faatasi i le aso. O aʻafiaga e seasea.

Alexander Igorevich, endocrinologist.

Ua faatonuina Amilali mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. E faaitiitia ai le suka. O le le lelei o le tau. Faatasi ai ma se tapulaa faatapulaʻa, e talafeagai le glimepiride.

Tala o le Maʻisuka

Ou te faʻatau le glimepiride i lalo o le suka. O le fualaau faasaina e faigofie ona ave, aemaise lava pe a faigaluega se tagata i le aso atoa. A tumau le suka, e tatau ona fetuunai le fualaau. Ma o lea e lelei le fualaau faasaina.

Ou te ave Amaril i taeao uma. Ou te fiafia i lena mea e mafai ona e inuina i lea aso ma lea aso, ma e taofia ai le suka i le aso atoa.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Tuua Lau Faamatalaga