Fofo mo le siakiina o le glucometer: Taavale femalagaaʻi, Accu Chek Fai, Van Touch Filifili

E tusa ai ma algorithms o togafitiga faafomaʻi faʻapitoa mo le maʻisuka, o le tele o nei fua mo le maʻisuka e 4 p. / Aso. ma le maʻisuka ituaiga 1 ma le 2 p / aso. ma le maʻisuka ituaiga 2. E masani ona tatou faʻaaogaina ni auala elekene o le eletene, o analogologo photometric o loʻo faʻaaogaina i aso ua mavae, e le o mafai ona maua e le tagata faatau le faʻaaogaina o tekonolosi e le aofia ai le paʻu paʻu. O masini mo le fuaina o le kulukose o fale suesue ma fafo-fale suesue.

O lenei tusiga e faʻatatau i tagata e siakiina fale feaveaʻi, lea e vaevaeina i glucometers (e faʻaaogaina i falemaʻi o falemaʻi) ma tagata taitoatasi, mo le faʻaaogaina patino. O glucometers falemaʻi e faʻaaogaina mo le uluai suʻesuʻega o le hypo- ma le hyperglycemia, mo le mataʻituina o le kulukose i falemaʻi falemaʻi i le endocrinological and therapeutic departments, ma mo le fuaina o kulukose i faʻalavelave faʻafuaseʻi.

O se fuataga o le saʻo auʻiliʻiliga o se glucometer o lona sese. O le faʻaitiitia o le vavaeeseina mai faʻataʻitaʻiga, o le maualuga atu lea o le saʻo o le masini.

Fofo mo le siakiina o le glucometer: Taavale femalagaaʻi, Accu Chek Fai, Van Touch Filifili

E tofu lava le glucometer ma lana lava fofo faʻafoe. O nisi o gaosi oloa e ofo atu e faʻatau masini lea ua uma ona aofia ai lenei oloa. O isi kamupani ofo atu e faʻatau faʻatau eseese mai le masini fua.

O le mataupu autu o le faʻamaoniga:

  1. O le vaifofo o loʻo i ai se aofaiga faapitoa o le kulukose e tali mai ma vailaau i totonu o le suʻega.
  2. E tatau ona togi se vaega itiiti o paluga i totonu o se fasipepa, ona tuu lea o le fasi pepa i le mita. Aua neʻi galo e faʻapipiʻi le fagu i fasi sikola.
  3. O le taunuuga o loʻo faʻaalia i luga o le faʻaaliga o le masini mo le 3-5 sekone, lea e tatau ona o gatasi ma tulaga faʻatinoina o loʻo faʻaalia i luga o le pusa faʻatasi ai ma vaega faʻataʻitaʻi.
  4. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, lafo ese le suʻega. O faʻataʻitaʻiga o le suʻega e mafai ona faʻaolaina i le masini masini pe faʻamalo faʻamalosi.
  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

O le fofo o le solution Van Touch Select ua mamanuina e siaki ai le saʻo atoatoa o le polokalama e siakiina le tagata lava ia o le igoa tutusa. Aua le faʻaogaina mo le siakiina o glucometers o isi gaosi oloa - o le saʻo ole iuga i lenei mataupu e le faʻamaonia. Lua ipu i totonu o le tasi afifi: maualuga ma maualalo le kulukose.

Faʻafetai i le siakiina masani, e mafai ona e mautinoa i taimi uma o le saʻo o faitauga a le aufaasusila ma e mafai ona e aloese mai taunuuga matautia e mafua mai i le maualuga o le kulukose. O le faʻamaoniga e aofia ai le faia o se suʻega e faʻaaoga ai se tali faʻafoe nai lo le toto ma le faʻatusatusaina o iuga i luga o le mata o le suʻega ma le taua ile pusa.

  • i le taimi lava e uma ai ona faʻatau le suʻega e siaki lona sao ma aʻoaʻoina pe faʻapefea ona faʻaogaina le meafaigaluega,
  • afai e te masalomia o le mini-laboratory o loʻo faʻaalia ni faitauga sese,
  • pe a mavae le paʻu poʻo le pulupulu - ia mautinoa o le masini e le o se mea e le lelei,
  • vaiaso uma ma faʻaaoga masani,
  • pe afai e le faʻaaoga le mita mo se taimi umi.

Teuina ma le tagofia

  • aua nei teuina i le susulu o le la
  • aua le faʻaaoga pe a maeʻa le aso e muta ai - i lenei tulaga, e le mafai ona faia ni faʻasalaga le saʻo,
  • pe a uma ona tatala le afifi, tasi le Tali Filifili se tali talafeagai mo le le silia ma le 90 aso,
  • Aua e te malolo, aua nei teuina i le kisaisa.

Faʻalogo lelei! Lulu lelei ae leʻi faʻaaogaina.

O fua saʻo o le toto mo le suka e le na o lo tatou mafaufau, o lo tatou ola maloloina, e oo lava i le ola, e faalagolago ia i latou. Ina ia maua le toʻa i le sao o le auiliiliga, e tatau ona siakiina i taimi taʻitasi le tagata suʻesuʻe e faʻaaoga se faʻafitauli faapitoa.

O le fofo faʻafoe mo le glucometer Accu Chek Active e aofia ai vili e 4 ml (e siaki ai le saʻo o faitauga a le au suʻega i ni laina se lua: masani ma maualuga). O le mea lea, e le pei o analogues, e mafai ona sili atu le saʻo le iloiloga o le faagaoioiga o le masini ma ausia le maualuga saʻo, e aofia ai le maualuga maualuga.

E tasi le fagu e mafai ai ona e faia ni siaki e 75. Ua lava le siakiina o le tele o glucometers e tasi pe faalua i le vaiaso mo le tolu masina.

Teu le tali o le Accu Chek Asset control solution i se nofoaga pogisa i vevela e oo atu i le 30 ° C. Aua neʻi faʻaaoga pe a maeʻa le aso - i lenei tulaga, o le saʻo o le faʻatonuina e le faʻamaonia, o mea taua mai le tau o loʻo faʻaalia ile pusa e mafai.

Faʻalogo lelei! A uma ona tatala le fagu, e mafai ona faʻaaoga le fofo e le silia 90 aso - ia mautinoa e tusi i lalo le aso.

O se tasi o auala sili ona faigofie e siaki ai le saʻo o se masini o le faʻatusatusaina lea o faʻamatalaga i le taimi o le siakiina o fale ma i totonu o le falesuesue, faʻavae e itiiti lava le taimi i le va o ni toto se lua. E moni lava, o lenei metotia e leʻo uma ona fausia, aua e manaʻomia se asiasiga i le falemaʻi i lenei tulaga.

E mafai ona e siaki lau glucometer ma ni fasipepa se tolu i le fale pe afai ei ai se taimi puupuu i le va o suʻega toto e tolu. Mo se meafaigaluega saʻo, o le vavalalata i taunuuga o le a le silia ma le 5-10%.

E tatau ona e malamalama o le faʻavasegaina o le mita o le kulukose toto ma masini i le fale suesue e le o taimi uma e fetaui lelei. O nisi mea e fai i le tagata lava ia e fuaina ai le glucose mai le toto atoa, ma suʻesuʻega - mai le plasma, o le vaega o le toto lea e valavala mai i sela.

Mo lenei mafuaʻaga, o le eseesega i taunuʻuga e oʻo atu i le 12%, i le toto atoa o lenei faʻaaliga e masani lava ona maualalo. I le faatusatusaina o taunuuga, e tatau ona aumai le data i le tasi fuataga, e faʻaoga ai laulau faʻapitoa mo le faaliliuga.

E mafai ona e suʻesuʻeina tutoatasi le saʻo o le masini e faʻaaoga ai se vai faʻapitoa. O isi masini e iai fofo faʻafoe. Ae e mafai ona e faʻatau eseese. O tagata gaosi oloa mo a latou faʻataʻitaʻiga e maua ai se vaifofo o le suʻega, e tatau ona amanaʻia.

O fagu o loʻo i ai se faʻalauiloaina o le kulukose. Aʻo faʻaopopo e faʻaopoopoga vaega e faʻateleina ai le saʻo o le faʻatinoga.

Afai na e suʻesuʻeina ma le totoʻa ia faatonuga, na e vaʻai i ai o se auala e fesuiaʻi ai le masini e galue ai i le vaʻalele. O le algorithm o le faʻataʻitaʻiga o le a avea ma se mea faapenei:

  1. O se fasi siaki ua faʻaofiina i totonu o le masini, e tatau ona faʻaalia le masini.
  2. Siaki pe o le tulafono i luga o le mita ma le suʻega sikoa.
  3. I le lisi o loʻo e manaʻomia e suia ai tulaga. O masini uma mo le faʻaaogaina o le fale e faʻapipiʻiina mo le samplesina toto. O lenei mea i le lisi autu o nisi faʻataʻitaʻiga e tatau ona suia i le "faʻafoega o le fofo". E te manaʻomia le suia o tulaga poʻo le vave ona fai i lau faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e maua mai au faatonuga.
  4. Lulu le fagu fofo ma faʻaoga i se fasi pepa.
  5. Faatali mo le iuga ma faatusatusa pe latou te fetaui ma tapulaa faatagaina.

Afai o le a pa'ū i luga o le tele o mea e taliaina, e leai ni faitioga e uiga i le mita.

Afai e maua ni mea sese, e tatau ona toe faia le suega. Afai o tutusa faailoga po o le mita e faʻaalia ai taʻesega taʻitasi i taimi taʻitasi, muamua e te manaʻo e suʻe se pusa fou o fasi siaki. Afai e faʻaauau le faafitauli, e le tatau ona e faʻaaogaina sea ituaiga masini.

O tagata gaosiga o le toto kullukose i soo se atunuu e manaʻomia e suʻe ai le saʻo atoatoa o masini aʻo leʻi ulufale i le maketi. I Rusia o le GOST 115/97. Afai o le 96% o fuataga e pau i totonu o le mea sese, ona ausia lea e le masini manaoga.

Ua fautuaina e tagata tomai faapitoa le siakiina o le faatinoga o le mita i le 2-3 vaiaso, e aunoa ma le faatali mo mafuaaga faapitoa e masalosalo ai i lona uiga.

Afai o loʻo gasegase le maʻisuka poʻo le ituaiga 2 maʻisuka, lea e mafai ona taofiofia e ala i le maualalo o meaʻai ma gaʻo maso talafeagai e aunoa ma vailaʻau oona, ona mafai lea ona siakiina le suka i le vaiaso. I lenei tulaga, o le taimi e siakiina ai le faagaoioiga o le masini o le a eseese.

E siaki se siaki e leʻi faʻasalalau pe a pa'ū le masini, mai luga o le masini, ua i luga le masini poʻo le afifiina o fasi pepa faʻataʻitaʻiga ua leva ona lomia.

Glucometer Control Solution Accu Performa - Puleaina o Maʻisuka

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

O se mea lautele mo le fuaina o fua o le toto glucose, e pei o se glucometer, e tatau mo soo se tasi e iai se maʻi o le maʻisuka. O lenei masini e mafai ai e oe ona auiliili i le fale ma e le faatagaina ai le faateleina o le suka i le tino.

I aso nei, o le tele o vailaʻau eseese o loʻo i ai faʻatasi ma tulaga taʻitasi o loʻo ofoina atu. Ina ia mautinoa o loʻo galue saʻo ma saʻo le fuataga, o le a faʻaaogaina se faʻafoega e siaki le mita.

O se suavai faapitoa e masani lava ona aofia ai ma le masini poʻo le faʻatau faʻatau eseese i se fale talavai. O sea siaki e manaʻomia e le gata ina faʻamaonia ai le sao atoatoa o le kulupu, ae ia mataʻituina foi le faagaioia o fasi siaki o loʻo tuʻuina atu i le masini.

O le fofo faʻafoe mo le mita e faʻatau taʻitasi, faʻalagolago i le ituaiga o le auiliili. Faʻafefiloi mai isi glucometers e le mafai ona faʻaaogaina. Talu ai o taunuuga o le suʻesuʻega atonu e le saʻo.

O nisi taimi e aofia ai se vai i totonu o le pusa o le masini, o se taʻiala i le faʻaogaina o le vaifofo e mafai ona maua i faʻasinomaga a le gagana Rusia. Afai e leai se fagu i totonu o le pusa, e mafai ona e faʻatau i soʻo se fale talavai poʻo faleoloa faapitoa.

O ia fofo e faʻaaoga nai lo le toto o tagata mo suʻega. O loʻo aofia ai le maualuga o le suka, lea e tali atu i se vailaʻau faʻaaogaina i le laasaga o le suʻega.

  1. O nai mataua o le faʻafefiloi e faʻaaogā lelei i luga o le laʻau o loʻo faʻaalia, ona faʻapipiʻi lea o le laupepa i totonu o le sola o le masini fua. E tatau ona tapunia le vili o le siaki.
  2. A maeʻa ni nai sekone, faʻalagolago i le ituaiga mita, o le suʻega o le a faʻaalia i le mata o le masini. O ata na mauaina e tatau ona faʻamaonia i faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina i luga o le pusa faʻatasi ma vaega faʻataʻitaʻi. Afai e fetaui faailoga, o loʻo galue le masini.
  3. A maeʻa le fua, e lafoai le fasi siaki. O le taunuʻuga o le suʻesuʻega o loʻo teu i le mafaufau o le mita pe ua tineia.

E mafai e le au gaosiga ona siakiina glucometers ia le itiiti ifo ma le tasi i le tasi i le lua vaiaso, o le a fesoasoani e faʻamautinoa ai e saʻo ia faitauga na maua i le taimi o le suʻega toto.

Ma le isi, o le faʻamaoniga e tatau ona faia i mataupu nei:

  • A e faʻatau ma muamua faʻaaoga se pusa fou o fasi siaki,
  • Afai na maitauina e le tagata maʻi e leʻo tapunia le pusa o le siakiina,
  • I le tulaga o le pa'ū o glucometers poʻo le mauaina o isi faʻaleagaga,
  • I luga o le mauaina o ni masalosaloga suʻesuʻega o suʻesuʻega e le faʻamaonia ai le soifua manuia lautele o se tagata.

Tasi le Touch Filifili le vai pulea e mafai ona faʻaaogaina e suʻe ai suʻega o le igoa e tasi. O le suʻega e faia pe'ā maeʻa le faʻatauina o le mita, o se pusa fou o fasi siaki, pe afai e masalomia o le mauaina o fua saʻo o suʻega.

Afai o le Van Tach Select analyzer e faʻaalia fuainumera o loʻo pa'ū i totonu o le tele o faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i luga o le siaki o le siaki, o loʻo taʻu mai ai le saʻo le faagaoioia o le fuataga ma le fetaui o fasi pepa o suʻega.

O le fofo faʻafoe mo le tasi e paʻi i le ultra glucometer e mafai ona faʻaaoga pe a faʻataʻitaʻiina ni ituaiga se lua - OneTouch Ultra ma OneTouch Horizon. O fagu taitasi e aofia ai le tele o le vai, lea e lava e faia ai suʻesuʻega e 75. E masani lava, o fagu taʻitasi o le mita e faʻatasi ma isi fagu vai e lua o le paluga faʻafefe.

Ina ia mafai ona saʻo taunuuga o suega, e taua le teu saʻo o le fofo. E le mafai ona faʻamaʻi, e mafai ona i le vevela o le 8 i le 30 tikeri.

Afai e mulimulitaia tulafono faʻapipiʻi, ae o le auʻiliʻiliga e maua ai faʻamatalaga sese, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi atu i le au faʻatau oloa o loʻo faʻatauina.

Iloiloina o mita o le kulukose o le toto

O lenei paluga e aofia ai le kulukose ma isi mea e foliga tutusa ma le toto o le tagata i le tuufaatasiga. E ui i lea, e taua le mafaufau o nei vaega ma toto e eseese o latou meatotino, o le mea lea, o faʻataʻitaʻiga ua mauaina atonu e iai ni eseesega eseese.

Aʻo leʻi faia le faʻatinoga, o le fale tusi ma le aso o le lafoaia o le vai e pulea ai ua siakiina. O le suʻega o le suʻega ua aveesea mai le afifi ma ua tapunia le tapuni. E taua le asiasia o le suʻega mo le faaleagaina.

O le suʻega o le suʻega e faia ina ia mafai ai ona faʻafeteina le pito iʻu. I le isi itu, o le fasipepa ua faʻaofiina i totonu o le moli moli ma o le mita e aunoa ma le faʻaalia. Afai o le faʻaaliga e faʻaalia le faailoga tusi ma le matala o le toto, e sauni le mita mo le faʻaaogaina.

  1. E le tatau ona faʻaaogaina le vai faʻafefeteʻa pe afai e le o faʻaalia le faʻamaloilo o luga.
  2. Aʻo le i tatalaina, o le fagu ua lūlūina lelei e faʻafefiloi mea o loʻo aofia ai.
  3. O se mataua laʻititi o le vai e faʻaaogaina i se pepa lapopoa na saunia muamua, e faʻasaina le tuusaʻo saʻo o le vaifofo i luga o le fasi siaki. Ua tapuni le fagu.
  4. O le faʻaaogaina o le afaina o le suʻega faʻasolosolo e vave ona oʻo mai i le pa'ū, e tatau ona tupu le faʻamalamalamaina aʻo leʻi maua se faailo leo.
  5. 8 sekone pe a maeʻa le faailoilo, e mafai ona iloa iuga o le suʻega ile faʻaaliga o le mita.
  6. Ina ia otometi le tapeina o le masini, e tatau ona e aveese le fasi siaki.

A maeʻa ona faʻatusatusa faʻamaumauga faʻatasi ma fuainumera i luga o le afifiina o fasi siaki, e mafai ona e faʻamaonia le vaʻaia poʻo le le lelei o le masini fua.

Afai e le fetaui ia faailoga, e fautuaina oe faitau i faatonuga ma mulimuli i laasaga o loʻo taʻuina ile vaega sese.

Fofo faʻafoe mo glucometers

O le fofo faʻafoe mo le mita e faʻatau taʻitasi, faʻalagolago i le ituaiga o le auiliili. Faʻafefiloi mai isi glucometers e le mafai ona faʻaaogaina. Talu ai o taunuuga o le suʻesuʻega atonu e le saʻo.

O nisi taimi e aofia ai se vai i totonu o le pusa o le masini, o se taʻiala i le faʻaogaina o le vaifofo e mafai ona maua i faʻasinomaga a le gagana Rusia. Afai e leai se fagu i totonu o le pusa, e mafai ona e faʻatau i soʻo se fale talavai poʻo faleoloa faapitoa.

O ia fofo e faʻaaoga nai lo le toto o tagata mo suʻega. O loʻo aofia ai le maualuga o le suka, lea e tali atu i se vailaʻau faʻaaogaina i le laasaga o le suʻega.

  1. O nai mataua o le faʻafefiloi e faʻaaogā lelei i luga o le laʻau o loʻo faʻaalia, ona faʻapipiʻi lea o le laupepa i totonu o le sola o le masini fua. E tatau ona tapunia le vili o le siaki.
  2. A maeʻa ni nai sekone, faʻalagolago i le ituaiga mita, o le suʻega o le a faʻaalia i le mata o le masini. O ata na mauaina e tatau ona faʻamaonia i faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina i luga o le pusa faʻatasi ma vaega faʻataʻitaʻi. Afai e fetaui faailoga, o loʻo galue le masini.
  3. A maeʻa le fua, e lafoai le fasi siaki. O le taunuʻuga o le suʻesuʻega o loʻo teu i le mafaufau o le mita pe ua tineia.

E mafai e le au gaosiga ona siakiina glucometers ia le itiiti ifo ma le tasi i le tasi i le lua vaiaso, o le a fesoasoani e faʻamautinoa ai e saʻo ia faitauga na maua i le taimi o le suʻega toto.

Ma le isi, o le faʻamaoniga e tatau ona faia i mataupu nei:

  • A e faʻatau ma muamua faʻaaoga se pusa fou o fasi siaki,
  • Afai na maitauina e le tagata maʻi e leʻo tapunia le pusa o le siakiina,
  • I le tulaga o le pa'ū o glucometers poʻo le mauaina o isi faʻaleagaga,
  • I luga o le mauaina o ni masalosaloga suʻesuʻega o suʻesuʻega e le faʻamaonia ai le soifua manuia lautele o se tagata.

Faʻatauga o le Faʻatonutonuina o le Faʻataʻitaʻiga mo le Tafaʻi Taʻitoʻatasi

Tasi le Touch Filifili le vai pulea e mafai ona faʻaaogaina e suʻe ai suʻega o le igoa e tasi. O le suʻega e faia pe'ā maeʻa le faʻatauina o le mita, o se pusa fou o fasi siaki, pe afai e masalomia o le mauaina o fua saʻo o suʻega.

Afai o le Van Tach Select analyzer e faʻaalia fuainumera o loʻo pa'ū i totonu o le tele o faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i luga o le siaki o le siaki, o loʻo taʻu mai ai le saʻo le faagaoioia o le fuataga ma le fetaui o fasi pepa o suʻega.

O le fofo faʻafoe mo le tasi e paʻi i le ultra glucometer e mafai ona faʻaaoga pe a faʻataʻitaʻiina ni ituaiga se lua - OneTouch Ultra ma OneTouch Horizon. O fagu taitasi e aofia ai le tele o le vai, lea e lava e faia ai suʻesuʻega e 75. E masani lava, o fagu taʻitasi o le mita e faʻatasi ma isi fagu vai e lua o le paluga faʻafefe.

Ina ia mafai ona saʻo taunuuga o suega, e taua le teu saʻo o le fofo. E le mafai ona faʻamaʻi, e mafai ona i le vevela o le 8 i le 30 tikeri.

Afai e mulimulitaia tulafono faʻapipiʻi, ae o le auʻiliʻiliga e maua ai faʻamatalaga sese, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi atu i le au faʻatau oloa o loʻo faʻatauina.

Suʻega Accu Chek Glucometers

O le fofo faʻafoe mo le faʻamalama o le nano glucometer e faʻatau atu e lua e eseese ile 2.5 ml ipu taʻitasi. Tasi ituaiga o siaki fofo mo tulaga maualalo, ma le lona lua mo maualuga maualuga o suka. Aʻo leʻi faʻaaogaina, o le fagu ua matua luluina ma faʻaaoga fofo e tusa ai ma faatonuga ua tuʻuina atu.

E faapena foi, o le fofo mo le Accu Chek Active glucometer ua faatauina atu, o fagu taitasi e aofia ai le 4 ml o le vai. E mafai ona e teuina le paluga mo le tolu masina.

O le vitio i lenei tusiga o loʻo tuʻuina mai ai fautuaga ile auala e siaki ai le saʻo o lou mita toto kulukose toto.

O le a lenei mea

O se fofo faʻafoe mo suʻega o le glucometer e faʻaaoga e faʻamaonia ai le faitauga o le masini. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona iloa pe saʻo faamatalaga na te tuʻuina atu i le taimi o le suʻega o le biomaterial for sugar. O le fofo o loʻo i ai le pasene tumau o le kulukose, lea e tali atu i le vailaʻau faʻasolosolo o le suʻega ma fai ai se iuga. Mo ituaiga eseese o masini ei ai a latou lava fofo. E tatau ona faʻaaoga na o na mea.

E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faʻafitauli o le vaʻai, tulaga paʻu ma lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma oʻo ai i le paʻu o le tino! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

O le a le mea mo?

E tatau ona siaki uma mita mita o le kulukose toto mo le saʻo o le auiliiliga. Ole faʻamaumauga saʻo o le masini e faapitoa le talafeagai mo tagata mamaʻi, e oʻo lava i sina siʻitiaga mai le masani e mafua ai faʻalavelave ma aafia i le falemai. O le tele lava o taimi, e faʻaaogaina e nei tagata ia Onetouch filifili poʻo Accu siaki glucometers galue ona o lo latou maualuga maualuga ma le leai o se sese i fua o suʻega. O ia ituaiga masini e tatau ona faʻamaonia tasi i aso uma e 7-14. Mo fuataga, e te manaʻomia se faʻafoega o le fofo O le tasi paʻi palota poʻo se isi vaʻaiga faʻalauiloa, pe afai e te faʻaogaina le mita Accu-check.

E fautuaina e siaki le glucometer Van Touch Select ma isi suʻe suʻeina a itiiti ifo 2-3 taimi i le masina.

Faʻafefea ona faʻaaoga?

Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, e mafai ona e siakia le saʻo ole lava oe. Mo le faia o lenei mea, ave se faʻailoga fou fou ma faʻamamaina lelei i se vaifofo, ona tuʻu lea i totonu o le mita ma faʻatusatusa ia faʻamatalaga e aliali mai. O le numera numera e faʻaalia i luga o le faʻaaliga o le masini e tatau ona tutusa lelei ma faailoilo o lo o faamaumauina i luga o le pusa ma molimau. Fai le faʻamaoniga o faitauga e talafeagai i mataupu:

  • Faʻapipiʻi le afifiina o fasi faʻataʻitaʻiga ina ia faʻaaoga mo le taimi muamua
  • Ina ua tatala le afifiina ma ni molimau mo se taimi umi ma le pefu ma le susu e mafai ona maua i totonu
  • Na pa'ū le mita ma na pagatia i le stroke, o se isi mea faʻaleagaina.
  • E lagona e le tagata maʻi le le mautonu o taunuuga o le auʻiliʻiliga ma lona soifua maloloina.

Afai ei ai ni mea sese, e le o se faasalaga lea na fanaina ai le mita ma tuʻuina atu ni suʻega le saʻo. Ole tuufaatasiga o le suʻega e le tutusa lelei ma le toto ma e naʻo le faʻatusatusaina o ona vailaʻau. Ina ia iloa le mafuaʻaga o le faʻaaogaina, e tatau ona ave le masini mo le faʻaleleia ma faʻaalia i le fomaʻi. O nisi mea faifaʻaili e mafai ona tuʻuina atu ai suʻega i le mafaufau E aoga lenei mea e iloa ai le taimi o le toilalo, lea atonu e mafua mai i mafuaʻaga faʻamoemoe, ae le ona o le malepe.

Fautuaga

A e faʻatau se fofo, e tatau ona e gauai atu i le aso o le gaosiga ma le maeʻa aso. O le fagu faʻatasi ma le vai e tatau ona tapunia ma le faʻaeteete pe a uma ona faʻaaoga ma tuu i se nofoaga e puipuia mai le la, pe a le sili atu i le 30 tikeri le vevela. E le tatau ona faʻamaʻi le kulumu. E le tatau ona maua e tamaiti ma fagafao. O le aso e muta ai le faʻalauiloaina o tupe e 90 aso. Ina ia aua neʻi galo pe a tatala le vailaʻau, e fautuaina e ave se tusi i luga o le fagu. Afai e te masalomia le pala, e sili atu ona lelei le faʻatau se fagu fou.

Faʻamatalaga

I le amanaia ai o le ata o le masini, o le taualumaga mo le mataituina o lona sao atoatoa e mafai ona eseese, ae o tulafono lautele, o le tausia o se mea e manaʻomia muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le Accu Chek Performa Nano control solution mo Roche glucometers. O le fausaga o le masini e masani ma e maua ai se manatu i le faiga. E tatau ona siakiina:

  1. Ave se fasi siaki mai se pusa fou, e le i lolomiina. O le faʻaaogaina o mea taumafa na taoto mo se taimi umi e mafai ona maua ai ni faʻasalaga le saʻo ona o suiga i la latou vailaʻau faʻasolosolo i lalo ole aʻafiaga o tulaga i fafo.
  2. Tatala se atigipusa ma se vai faamaonia ma togi sina mataua i luga o se laupepa. Aua le togi le fasi siaki i totonu o se vailaau vaifofo pe faatumu i ai.
  3. Faʻaofi le suʻega i totonu o le suʻega ma faʻatali seia oʻo i le tau.
  4. Afai o faʻamatalaga faʻamatalaga e fetaui lelei ma le faʻatinoina o le uluai faʻataʻitaʻiga, o le masini e galue lelei. I le tulaga o le vavaeeseina, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le falemaʻi ma le lima i luga o le masini i le nofoaga autu o tautua.
  5. Afai e masalosalo e uiga i le fetaui o le tagata totoʻa, e fautuaina e faʻatau se mea fou ma toe faia le suʻega faʻaleaoga.
Toe foʻi i le laulau o mea

Fofo o vaifofo mo le tele o faataitaiga o le glucometer

O masini taʻitasi e siakiina e na o se oloa faʻapitoa faʻapitoa e talafeagai mo se faʻataʻitaʻiga faapitoa ma le lanu. Faatasi ai ma nisi o au suʻesuega, o le faʻamaoniga o le faʻafefiloi o loʻo i totonu o le pusa, pe afai e leai, e fautuaina e faʻatau se faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma se glucometer ma se seti o isi mea faʻaaoga. O le mea lea, o le fofo mo Kontur TS o le a le fetaui ma Aku Chek Asset. Ma le isi itu. E leai se vai e masani ai, e le fautuaina e fomaʻi e faʻaaoga fofo mai faʻataʻitaʻiga talitutusa o le kamupani lava e tasi, talu ai ona o le vailaʻau faʻasolosolo o le suʻega eseese e ese ma o le siaki o le a maua ai le sese.

Mafuaʻaga mo le siakiina o le glucometer

I totonu o le pusa, faʻatasi ai ma le glucometer lava ia:

  • masini taʻi lima fingerlet Microlet 2
  • 10 taʻavale
  • mataupu
  • faatonuga i le gagana Rusia ma se pepa faʻataonia

O lena mea uma mo au. O le isi taimi o le a ou talanoa e uiga i nisi mea gaosi mo le maʻisuka. Vaʻaia vave oe!

Faatasi ai ma le mafanafana ma le tausiga, endocrinologist Lebedeva Dilyara Ilgizovna

O tagata e faʻaaogaina ituaiga faʻalelei o le kulupu e masani lava ona masalosalo i faitauga a le latou suʻega. E le faigofie le pulea o le glycemia ma se masini e le o mautinoa lona saʻo. O le mea lea, e taua le iloa pe faapefea ona siaki le mita mo le saʻo i le fale.

E manatu le au atamamai o taunuuga o fuataga tutoatasi saʻo pe afai o le latou fesuiaiga mai faailoga na maua i le taimi o suʻega suesue e le silia le 20%. O sea mea sese e le o atagia i le filifiliga o togafitiga togafitiga, o le mea lea, ua manatu e taliaina.

O le tikeri o le vavalalata e mafai ona aʻafia i le faʻatulagaina o masini, ona uiga faʻapitoa, le filifiliga o se faʻataʻitaʻiga faapitoa. E saʻo le fuaina o fuataga e:

  • Filifili le masini saʻo mo le faʻaaogaina o le fale,
  • Iloilo lelei le tulaga i le le lelei o le soifua maloloina,
  • Faʻamalamalama le fua o vailaʻau e taui ai mo le glycemia,
  • Fetuunai le taumafa ma faamalositino.

Mo fuamoa o le glucose o le tagata lava ia, o taiala mo le saʻo auiliiliga e tusa ai ma le GOST o le: 0.83 mmol / L ma le maualuga o le glucose plasma e itiiti ifo i le 4.2 mmol / L ma le 20% faatasi ai ma taunuuga sili atu i le 4.2 mmol / L. Afai e sili atu le aofaʻiga i faʻatapulaʻaina le faʻatagaina, e tatau ona suia le masini poʻo mea faʻatau.

O a tulaga e fautuaina ai le faʻaogaina o se tali faʻafoe?

O kamupani gaosi oloa e fautuaina le siakiina o le masini i le tasi vaiaso i le 1-2 vaiaso. O lenei mea o le a mafai ai ona e aloese mai le le saʻo i faitauga. Ma le isi, e aoga le faʻaaogaina i tulaga nei:

  • afai e te na o le tatalaina o le afifiina i fasi pepa faʻataʻitaʻi ma o le a faʻaaogaina mo le taimi muamua,
  • pe afai o le afifi o loʻo i totonu o loʻo tatalaina mo se taimi umi,
  • afai o le mita e pa'ū mai i se maualuga maualuga poʻo isi faʻaleagaina o le masini e tupu,
  • pe a le ogatasi ia taunuuga o le masini ma lou manuia.

Mafuaaga o le Vaeluaina

O nisi masini e iloilo le fua o le fua e le i totonu o le mmol / l, e faʻaaogaina e tagata Rusia, ae i le mg / dl, lea e masani ai mo tulaga i Sisifo. O faitauga e tatau ona faaliliuina e tusa ai ma le faiga o fetusiaiga nei: 1 mol / l = 18 mg / dl.

Suesuega o suʻesuʻega i fale suʻesuʻe, suʻega, ma toto toto. O le eseesega i le va o ia faitauga e oʻo atu i le 0.5 mmol / L.

E le mafai ona tupu ni faaletonu ma le le faʻaeteete o le faʻataʻitaʻiga o le biomaterial. E le tatau ona e faalagolago i le taunuuga pe a:

  • Se laasaga o le afaina pe a fai e lei teuina i totonu o lona uluai afifiina o mea ua faamaufaailogaina pe solia foi tulaga o le teuina,
  • O se laneto e leai se aoga e masani ona faʻaaogaina
  • Ituaiga ua maeʻa, o nisi taimi e te manaʻomia le siakiina o le aso maeʻa o le tatalaina ma tapunia tapuni,
  • Le lava le lima maloloina (e tatau ona fufuluina i le fasimoli, faʻamago i se lauulu),
  • O le faʻaaogaina o le ava i le togafitiga o le nofoaga pupuʻu (pe afai e leai ni filifiliga, e tatau ona e tuʻuina atu se taimi mo le vevela o le puao),
  • Iloiloina i taimi o togafitiga ma le maltose, xylose, immunoglobulins - o le a faʻaalia e le masini le taunuuga maualuga.

O nei faʻaaliga e tatau ona amanaʻia pe a galue i soʻo se mita.

Tali faʻafoe mo le Acclu-Chek Asset glucometer

O le fofo o loʻo fuafua mo le siakiina o le soʻotaga faʻatasi o le masini fua ma le fasi siaki. O le pusa e aofia ai fagu fofo e lua (2.5ml i fagu taitasi), o se tasi o ia mea e manaʻomia e siaki ai le kulūkose, ma le isi e iloilo le suka maualuga.

Aʻo leʻi faʻaogaina, e fautuaina e lulu lelei le fagu, e tatau foi ona faitau ma le faʻaeteete faatonuga faʻatasi ma se faʻamatalaga auiliili o le faʻasalalauga.

Afai tatou te talanoa e uiga i uiga o le oloa, ona tofu lea o fagu ma le 4 ml, lua fagu ua tuʻuina atu. Lulu lelei aʻo leʻi faʻaaogaina;

E siakiina le siakiina i lalo o tuutuuga tutusa e pei o mataupu o totoe:

  • afai e te manatu o le taunuuga o le auiliiliga e sese,
  • afai e paʻu le mita,
  • pe afai e te leʻi mulimulitai i tulafono faʻavae mo le teuina o faʻataʻitaʻiga.

E taua le faʻalogo lelei i le mea e te maua ai le tali. E tatau ona e suʻesuʻe ma le totoa le aso e muta ai, o lona fetaui lelei ma laasaga faataitai, ma ia siakiina le laisene o oloa.

E le tatau ona e faʻatau oloa "ma lima" i faleoloa masani poʻo falemaʻi e leʻi faʻaaogaina. I le avea ai o se tulafono, o le paluga e faʻatonuina i totonu o se falemaʻi i luga o le initaneti maualuga poʻo faʻatau mai i se tasi o laina televise.

Faʻailoga talafeagai

Pe a suʻesuʻe le auala e siakiina ai le mita mo le saʻo, e sili atu le amata ile auala e iloa ai le fale. Ae muamua, e tatau ona e faʻamalamalama pe o loʻo e faʻaaogaina lelei mea taumafa. E mafai ona sese le masini pe afai:

  • Tausia se penitala faʻatasi ma meaʻai i luga o le windowsill poʻo luga o le afi faʻavevela,
  • O le ufiufi i luga o le fale gaosi mea e faʻapipiʻi ai faʻamaʻi e leʻo tapunia,
  • Faʻatauga ma le taimi faʻamalolo litaea,
  • Mea eleelea eleelea: pupuni o fesoʻotaʻiga mo le faʻaofiina o mea taumafa, ata tioata e paʻu pefu,
  • O tulafono e faʻaalia i luga o le pencil ma faʻamau ma e le fetaui le masini,
  • E faia faʻamaʻi i tulaga e le o tausisi i faatonuga (faʻafefe o le vevela mai le 10 i le 45 ° C),
  • O lima o loʻo malulu pe fufulu i vai malulu (o le ai ai se faʻaopoopoga o le kulūkose i le toto paʻu),
  • O lima ma meafaigaluega e afaina i meaai sugary,
  • O le loloto o le pupuʻu e le fetaui ma le mafiafia o le paʻu, e le oso fua mai le toto, ma o isi taumafaiga e mafua ai le faʻasaʻolotoina o le vavalaʻau, lea e faʻafefe ai le faitauga.

Aʻo leʻi siakiina le sao o lau mita o le kulukose o lou toto, e tatau ona e siaki pe faʻafeiloaʻi tulaga uma e teu ai mea taumafa ma toto sampling.

Afai o le setete o le soifua maloloina e manino e le fetaui ma faitauga o le mita, e matua faanatinati le toe sueina o suʻega i le fale suesue

O a ituaiga o glucometers e sili ona sao?

O kamupani gaosia sili ona taʻutaʻua e mai Siamani ma Amerika, o faʻataʻitaʻiga o nei faailoga e pasia ai le tele o suʻega, o nisi e faʻamaonia le ola atoa. O le mea lea, latou te maualuga le manaʻo i atunuu uma. Faʻamaumauga o faʻatauga e pei ona taʻua i lalo:

  • BIONIME Tonu GM 550 - e leai se mea sili atu i le masini, ae o le le lava o isi galuega tauave e le taofia ai mai le avea o se taʻitaʻi i le saʻo.
  • One Touch Ultra Easy - o se masini feaveai e na o le 35 g e matua saʻo ma faigofie ona faʻaaoga, aemaise ile alu. O le toto sampling (e aofia ai mai isi laufanua) e faʻatinoina e faʻaaoga ai se paso faapitoa. Tusi faʻamaonia mai le kamupanī - e le faʻaumatia.
  • Accu-Chek Active - o le faatuatuaina o lenei masini ua faamaonia i le tele o tausaga o lauiloa, ma o lona avanoa e mafai ai e soo se tasi ona talitonu i ona uiga. O le taunuuga e aliali mai i luga o le faʻaaliga pe a maeʻa le 5 sekone, pe a manaʻomia, o se vaega o le toto e mafai ona faʻaopoopo i le lava laina pe afai e le lava lona voluma. Manatua mo le 350 iuga, e mafai ona fuafua le aofaʻi o tau mo se vaiaso poʻo se masina.
  • Accu-Chek Performa Nano - o se masini multifunctional ua faʻapipiʻiina ma se pusa ua faʻapipiʻiina mo fesoʻotaiga vavave i se komepiuta. O se faamanatu faʻatasi ma se faʻavevesi o le a fesoasoani i le pulea o le taimi ole suʻesuʻega. I fua faʻatatau, o se leo faʻalogoina e ala. E le manaʻomia le faʻasolosolo o suʻega ma latou toso ifo ai le toto.
  • Faʻamaoni Moni Maualuga - o le sao o le mita e mafai ai ona e faʻaaogaina i soo se ituaiga ma i soo se laasaga o le atinaʻeina o le maʻisuka, e manaʻomia ai sina toto itiiti mo auiliiliga.
  • Contour TS (Bayer) - na fausia le masini Siamani i le faʻaaogaina o tekonolosi aupito lata mai e mautinoa ai le maualuga ma le tumau, ma o lona tau taugofie ma le saoasaoa o le saoasaoa faʻaopoopo i lona lauiloa.

O le glucometer o le mea aupito sili ona taua i le togafitiga o le maʻisuka, ma e tatau ona e togafitia i le tutusa o le taua e pei o vailaʻau. O le auiliiliga ma le saʻo o le faʻamaoni o nisi o faʻataʻitaʻiga i le maketi i totonu o le lotoifale e le faamalieina ai manaoga o le GOST, o lea e matua taua tele le pulea lelei o le saʻo i se taimi talafeagai.

O glucometers falemaʻi e sili atu ona sao nai lo le tagata lava ia, o le mea lea latou te le maua ai se faʻafitauli matautia.

O tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi e faʻamoemoe e naʻo le siakiina o le kulukose i le maʻisuka ma tagata gasegase ma isi faʻamaonia e manaʻomia ai sea faiga. Ma e tatau ona e faʻatau na oi latou i falemaʻi poʻo se fale faʻapitoa o mea tau fomaʻi, o le a fesoasoani e aloese ai mai faʻasalaga ma isi mea e le manaʻomia.

Vaega o fofo taulima

E tofu lava le glucometer ma lana lava fofo faʻafoe. O nisi o gaosi oloa e ofo atu e faʻatau masini lea ua uma ona aofia ai lenei oloa.O isi kamupani ofo atu e faʻatau faʻatau eseese mai le masini fua.

O le mataupu autu o le faʻamaoniga:

  1. O le vaifofo o loʻo i ai se aofaiga faapitoa o le kulukose e tali mai ma vailaau i totonu o le suʻega.
  2. E tatau ona togi se vaega itiiti o paluga i totonu o se fasipepa, ona tuu lea o le fasi pepa i le mita. Aua neʻi galo e faʻapipiʻi le fagu i fasi sikola.
  3. O le taunuuga o loʻo faʻaalia i luga o le faʻaaliga o le masini mo le 3-5 sekone, lea e tatau ona o gatasi ma tulaga faʻatinoina o loʻo faʻaalia i luga o le pusa faʻatasi ai ma vaega faʻataʻitaʻi.
  4. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, lafo ese le suʻega. O faʻataʻitaʻiga o le suʻega e mafai ona faʻaolaina i le masini masini pe faʻamalo faʻamalosi.

Tasi le Touch Filifili Glucometer Control Solution

O lenei faʻafefiloi e faʻaaogaina faʻatasi ma le One Touch Select pepa faʻataʻitaʻiga. E fautuaina e faʻaaogaina e toleni ai le suʻega e aunoa ma le toto, faʻapea foi ma sina masalosaloga e le o lelei le faigaluega.

Afai o le suʻega na faʻaalia ai se taunuuga o totonu o faʻamaufaʻailoga o loʻo faʻamatalaina i luga o le fagu faʻatasi ai ma vaega faʻataʻitaʻiga, ona saʻo lelei lea o le mita ma o le vaega o suʻega e fetaui mo le faʻaoga moni.

Tali faʻafoe mo le glucometer Contour TC

O se paluga suamalie lea e aofia ai le kullukose, faʻapea foi ma le toto. Ae ui i lea, o le toto ma lenei elemene e eseese o latou meatotino, o lea o le ai ai pea sina eseesega i le faatinoga.

E tatau ona taulai totoa i le teuina o le vaifofo, aua a uma le 3-5 masina talu ona tatala le afifi o le a le talafeagai mo le faʻaaogaina.

O le faʻaaogaina o le paluga pe a maeʻa le aso e muta ai, o le a le faatagaina ai oe e siaki le mita, ma e matua fautuaina lava e le faia.

Tali faʻafoe mo le Accu-Chek Faʻatonu le glucometer

O le fofo o loʻo fuafua mo le siakiina o le soʻotaga faʻatasi o le masini fua ma le fasi siaki. O le pusa e aofia ai fagu fofo e lua (2.5ml i fagu taitasi), o se tasi o ia mea e manaʻomia e siaki ai le kulūkose, ma le isi e iloilo le suka maualuga.

Aʻo leʻi faʻaogaina, e fautuaina e lulu lelei le fagu, e tatau foi ona faitau ma le faʻaeteete faatonuga faʻatasi ma se faʻamatalaga auiliili o le faʻasalalauga.

Tasi le Touch Ultra Glucometer Control Solution

O lenei mea e faʻaaogaina faʻatasi ma ituaiga lua o suʻega: One Touch Ultra and One Touch Horizon. O fagu taitasi o loʻo aofia ai le tele o le fofo, lea e lava e faia ai siaki e 75. O le afifi foʻi o loʻo iai 2 fagu.

E le mafai ona faʻamaisa, e le mafai ona e teu i le vevela lalo ifo o le 8 º ma sili atu nai lo le 30 ºС. Afai o le a faʻalogoina oe ma o loʻo tumau pea le le taliaina, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi atu i le au faʻatau oloa.

E mafai ona ou faʻaaogaina le suʻeina o suʻega i loʻu mita?

O maʻi e maua i se maʻi e pei o le maʻisuka ua faʻamalosia e pipii i se meaʻai ma siakiina pea le kulukose o le toto.

Faʻaauau le faitauina, o le tagata maʻi e maua le avanoa e fetuunai ai meaʻai, mataʻituina le aoga o le tagofiaina o fualaau faasaina.

E tatau ona faʻaaoga e le maʻisuka ni masini faʻapitoa mo lenei faʻamoemoe, o le mea lea o le fesili i le taua o le olaga ola o le suʻega sikoa mo le mita e manaia i le tele oi latou.

Ituaiga o glucometers ma masini

O le mita o le kulukose toto na faʻaaogaina e mataʻituina ai le toto i le fale e faʻatusatusa i le tele. I luga o le pito i luma o le masini o loʻo i ai se faʻamatalaga, kulupu faʻamalosi ma se avanoa mo faʻamaufaʻailoga (fasi pepa).

O fuaitau e filifilia ai se glucometer talafeagai e aofia ai:

  • faaali le tele, i ai po o le toesea o lona faʻaaloalo,
  • mea faigaluega masini
  • tau o faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina mo le suʻega,
  • faasologa o le saoasaoa o le auiliiliga o meafaitino,
  • faigofie o le seti
  • le aofaiga manaomia o le biomaterial
  • malosiaga e manatua ai le glucometer.

O nisi masini e iai galuega faʻapitoa e manaʻomia e se tasi vaega o tagata gasegase. "Talitonuga" o faʻamoemoega e faʻamoemoe mo tagata e le lelei le vaai. O tagata suʻe suʻega e talafeagai mo tagata maʻisuka e maua i le gasegase tuga, o le a latou faia se suʻesuʻega i luga o itu uma, o le filifilia o le cholesterol ma le hemoglobin.

Glucometers e faʻavasegaina e tusa ai ma le taʻiala o la latou galuega. E 4 ituaiga o masini.

O mea e sili ona masani ai elekenelosi ma masini photometric. O masini vili eletise ma Raman i le vaega o suʻega.

Pe a faʻaaoga se glucometer photometric, o le lanu o le faʻaaliga o le faailoga i luma ma le maeʻa ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻataʻitaʻi e faʻaaoga ai le kulukose. O nei mea e le o toe faʻaaogaina, ae latou te maua ai se faʻataunuʻuga lelei atoatoa. O masini photometric toto atoa ua faʻamaonia.

I mea eletise eletise i le taimi o le gaioiga o se vailaʻau vailaʻau ma meaola o meaola, ua gaosia ai se lagona eletise, lea ua faamaumauina i se fuataga, ua gaosia ma auina atu i se faaaliga.

O masini faapena o loʻo faʻamamaina e le plasma. O le saʻo o latou faʻamaumauga e maualuga atu nai lo masini o le augatupulaga talu ai.

O masini elekenelosi e faʻavae i luga o le mataupu faavae o le ufiufi (e tusa ai ma le aofaʻiga o le eletise) e manaʻomia ai le toto maualalo mo le auiliiliga.

O masini eletise, lea e avea ma se mea e sili ona lelei, o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe. O la latou galuega e faʻavae i luga o le mataupu faavae o le folasia o le plasmon resonance.

E manatu le au atinaʻe le tele o le faʻaleagaina o le suʻesuʻega, faatasi ai ma lona maualuga maualuga, o se avanoa sili lea i ia ituaiga masini.

O le faʻaaogaina o kiliva o Raman e le manaʻomia ai foi le totoina pea o le toto, o le auiliiliga e suʻesuʻeina ai le fusi o le faʻalauteleina o le paʻu.

O le glucometer o se tuufaatasiga o vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lauiloa Suisa Check Performa "ua faʻapipiʻiina ma le 10 suʻega suʻega.

O faʻataʻitaʻiga e faʻamoemoe e faʻaaogaina le biomaterial ia i latou i le toe amataina. E aofia ai foi ma se siʻila, se masini e faʻaaogaina e tui ai le paʻu ma le lafoaʻi.

E le gata i lea, o maa poʻo se maa o loʻo aofia ai ma le mita.

Faailoga o faʻamatalaga - masini ma le tafe

O faʻataʻitaʻiga e faia i le palasitika ma e iai ni laasaga laugatasia. O mea faʻamalosi e gaosia ma faʻaaogaina ai le kuluma pe a faʻaaoga i luga o le toto.

O faʻataʻitaʻiga taʻitasi taʻitasi e fai ai ana lava suʻega faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu e le tagata gaosi mea e tasi o le masini lava ia.

O le faʻaaogaina o se oloa "e le o ni faʻamuamua" e le taliaina.

E pei ona e iloa, o faʻatauga, lea e aofia ai faʻamaufaʻailoga, ua faʻatauina aʻo faʻaaluina. Ae afai e maeʻa pe faʻaleagaina ia papatusi, e sili atu ona lelei le le faʻaaogaina, maua mai ni mea fou.

O le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga e aofia ai le 50 poʻo le 100 faʻamaufaʻailoga. O le tau e faʻalagolago i le ituaiga masini, faʻapea foʻi ma le kamupanī.

O le sili atu le tau ma le tele o galuega faʻatinoina le masini lava ia, o le maualuga o le tau o mea taumafa e manaʻomia mo le suʻega.

O le maʻisuka ole maʻisuka e leai se faalagolago i le inisalini e faia se suʻesuʻega i isi aso uma. Faatasi ai ma se faʻalavelave ogaoga o le faʻamaʻi, e manaʻomia tele suʻesuʻega ile tele o taimi ile aso. O vaega o suʻega e lafoaʻi i taimi taʻitasi pe a uma ona maua le taunuʻuga. Faʻapipiʻi oloa e aofia ai faʻamatalaga i le aso na gaosia ai.

O le faia o faʻataʻitaʻiga faigofie, i le amanaʻiaina o manaʻoga taʻitasi, e mafai ona e filifilia po o fea feaveaʻi e sili atu ona lelei le faʻatau, maualuga pe naʻo le 50 fasi pepa.

O le a sili atu le taugata, e le gata i lea, o le a le tatau ona e togiina ni suʻega le maeʻa.

O le a le tele o fasi siaki e mafai ona teuina

O le olaga ola o ituaiga o ituaiga eseese o le 18 pe 24 masina. Faʻapipiʻi avanoa e teuina, i le averesi, mai le 3 masina i le ono masina, talu ai o mea faʻainisinia e faʻaaoga mo suʻesuʻega e faʻaumatia e ala i le gaioiga o le okesene.

O le saogalemu o tagata taʻitasi o mea taitasi poʻo faʻamaufaʻailoga faʻamau e mafai ai ona faʻalauteleina le ola ola. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le soifuaga ola o pepa faʻataʻitaʻiga mo le "Contour TS" mai Bayer o le maualuga lea e mafai.

O lona uiga, o le pusa tatala e faʻaaogaina e oʻo i le aso o loʻo faʻaalia i luga o le afifi.

E tatau ona maitauina na popole nisi tagata gaosi oloa e uiga i le fetaui lelei o fasi siaki, na tatalaina, ae le faʻaaogaina. LifeScan ua faia se vaifofo faapitoa lea e mafai ai e oe ona suʻesuʻe le faʻatinoga o le masini.

I le taimi nei, o le a le i ai se faʻafitauli o le maʻisuka pe mafai ona faʻaaoga faʻataʻitaʻiga o suʻega mo le On touch select mita. E mafai ona siakiina i taimi uma e faʻaaoga ai se suʻega suʻega ma faʻatusatusa faitauga ma fuainumera faʻasino.

O le auiliiliga e faia e pei ona masani ai, ae le o le toto, o nai mataua o se vaifofo vailaau ua tuu i luga o se fasi laau.

Afai e le o maua e le tagata lava ia pe faʻamaufaʻailogaina, o le faʻaaogaina o fasipepa ua tatalaina mo le sili atu i le 6 masina e le aoga, ma o nisi taimi e lamatia ai le soifua maloloina.

O le mauaina o faʻamatalaga saʻo e faʻaaoga ai sea suʻesuʻega o le a le aoga. O le sao o faitauga o le a fesuiaʻi lalo pe agai i luga. O le faʻatinoga o masini taʻitasi e mafai ai ona e vaʻaia lenei taʻavale aunoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e muta le ola o le siakiina o Aseta suega tupe pe a uma ona tatalaina, o le mita o le a faʻamaonia lenei mea.

E i ai tulafono patino e ao ona matauina pe a teuina ni faʻamaufaʻailoga. Lulu o le UV, sili atu le susu, ma le maualalo o le vevela e afaina ai i latou. O le vaitau lelei o le 2-30 tikeri.

Aua le ave ni fasipepa ma lima susu pe palapalā, ina ia aua neʻi faʻaumatia uma. E tatau ona tapunia le pusa e teu ai le vaalele.

Aua nei faʻatau faʻamalosi, e tusa lava pe ofoina mai le taugofie.

A maeʻa ona sui le vaega faʻaaogaina o fasi pepa, e tatau ona fesuiaʻi le masini. O lenei mea o le a maua ai faʻamatalaga saʻo. O le gauai atu i faʻamaumauga o faʻamaufaʻailoga ua faʻailogaina i le lima, e ala i le ulufale atu i le numera e faʻaaogaina i le afifiina i fasipepa, pe otometi. I le tulaga lona lua, o le taʻaloga e faʻatinoina i keke meataʻitaʻi poʻo le pulea.

Glucometer Test Test

E pei o soʻo se masini fua, o le Van Tach Select glucometer e manaʻomia taimi e faʻataʻatitia ma faʻamaonia. E mafai ona e faia e ala i le faʻaaogaina o le fofo mo le One Touch Select mita. Faafetai ia te ia, i le fale, e mafai e le tagata gasegase ona faamaonia le saʻo le faagaoioia o le masini ma talitonu i lana molimau, e aunoa ma le popole e le moni.

Tali faʻafoe mo glucometers o kamupani eseese

E manaʻomia le masini mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ina ia mafai ai ona tutoatasi ma i se taimi talafeagai e iloa ai le maualuga o le suka ma puipuia ai le tele o lona maualuga.

Ae ina ia mafai ai ona tumau saʻo, e le lava le faʻaaogaina o masini faʻaonapo nei. Aʻo leʻi faʻaaogaina, e taua le faʻamaonia le sao o le mea faigaluega. Ina ia iloilo lona saunia mo fuataga, o fofo faapitoa e faʻaaogaina. E mafai ona faʻatau i le fale talavai. O le tele o tagata gaosi oloa e faʻapipiʻi le vailaʻau i le pusa. I le faaopoopo atu i le suʻeina o le meafaigaluega, latou te fesoasoani ia mautinoa le lelei o fasipepa.

O fomaʻi e uiga i le maʻisuka

Fomaʻi fomai, Polofesa Aronova S. M.

Mo le tele o tausaga sa ou suʻesuʻeina le faafitauli o DIABETES. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ou te faanatinati e taʻu atu le tala lelei - o le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Sciences Sciences ua mafai ona faʻatuina se vailaau faʻamalolo e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei vailaʻau o loʻo latalata i le 100%.

O le isi tala fou: o le Matagaluega o le Soifua Maloloina ua malupuipuia le taliaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau atoa o le fualaau faasaina. I Rusia ma le CIS atunuu o le maʻisuka muamua mafai ona maua se fofo NO.

Faʻataʻitaʻiga fofo faʻafoe

Mo ituaiga uma lava, e tasi lava le fofo e masani ona ofoina mai.

  • I le faʻatonuga na tuʻuina e le gaosimea, ua faʻamavae le kulūkose, lea e tali mai i fasi siaki o loʻo tuʻuina i le mita.
  • Afai o le masini poʻo molimau e sese, o le a tuʻuina atu e le masini se tau e ese mai le faʻaalia i luga o le igoa.
  • O le auʻiliʻiliga e faʻaleagaina le fasi, pe a uma ona faʻaaoga e le toe faʻaaogaina.

O a tulaga e fautuaina ai le faʻaogaina o se tali faʻafoe?

E fautuaina e le au gaosiga tagata faʻatau e siaki masini tasi i le 2 vaiaso. E lelei lava, tasi i aso uma 7.

A manaʻomia se fuataga faaopoopo:

  • e tatau ona e suʻeina le 1st test strip mai le pusa,
  • pe afai na tatalaina le afifiina ma taoto i sea tulaga mo se aofaiga le tumau o le taimi,
  • afai e masalomia le le lelei o le tino (soʻo se mea faʻaleagaina i fafo, pa'ū),
  • pe afai o eseesega o le suʻega eseese e ese mai le setete o le soifua maloloina i le taimi e tusa ai ma lagona patino o le maʻisuka.

E faʻapefea ona auiliʻili e faʻaaoga se faʻafoega faʻafoe

O le tausisia o tulafono faigofie o le a fesoasoani ai ia i latou o mafatia mai le maʻisuka vave ma faigofie ona siaki le masini ma le fagu ma fasi pepa faataitai mo le auiliiliga o le kulukose:

  • Mai le 3 i le 10 mataua o le vai e faʻaaoga i le vaega o loʻo faʻaalia i luga o le suʻega ma tuʻu i totonu.
  • Ua tapunia le koneteina.
  • A maeʻa le taimi na faʻamaonia mo le faʻataʻitaʻiga, o faʻamatalaga i luga o le suka i totonu o le vai e aliali i luga o le lau. Afai o le numera maua e fetaui ma le tasi o loʻo faʻaalia i luga o le afifi, ona mafai lea ona e faʻaauau pea ona faʻaoga le masini poʻo le faʻatautaia o molimau mai le afifi.
  • Ua tiaʻi le laupepa ua faaleagaina.
  • O le taunuuga e mafai ona faʻaolaina i le mafaufau loloto o le masini.

O le fofo o se fesoasoani lagolago mo le maʻisuka o loʻo i ai ia latou lava masini. O le tausisia o faatonuga e fesoasoani e aloese mai mea sese i le faagasologa o le iloiloina o le tulaga o le toto. Aua e te le amanaiaina tulafono i luga ole taimi o fuataga ma fautuaga a ofisa i luga o le usitaia o ituaiga filifili.

Afai e te faitauina nei laina, e mafai ona e faʻamaonia o oe poʻo oe pele ia oe maʻi i le maʻisuka.

Sa matou faia se suʻesuʻega, suʻesuʻeina le tele o mea ma sili ona taua siaki le tele o metotia ma vailaʻau mo le maʻisuka. O le faaiuga e faapea:

O fualaau uma lava, pe a tuʻuina atu, na o se taunuuga lē tumau, o le taimi lava na taofi ai le meaʻai, na faʻateleina ai le faʻamaʻi.

Pau lava le fualaau na maua ai se taunuuga taua o Diagen.

I le taimi nei, ua na o le pau lenei o fualaau faasaina e mafai ona fofoina atoatoa le maʻisuka. O Diagen na maua se aafiaga malosi tele i le amataga o le maʻisuka.

Na matou talosagaina le Matagaluega o le Soifua Maloloina:

Ma mo le au faitau o la tatou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai nei se avanoa
maua se tui TUSI!

Faʻalogo! O mataupu o le faʻatau atu o faʻamatalaga sese o le Diagen ua sili atu ona faʻaauau.
I le tuʻuina atu o se poloaiga e faʻaaoga ai sootaga o loʻo i luga, ua faʻamaonia oe e maua mai se oloa lelei mai le gaosiga aloaia. E le gata i lea, pe a faʻatonuina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, e te maua se faʻamaoniga o se tupe faʻaalu (e aofia ai tau o femalagaiga) i le mea e le o iai se togafiti o togafitiga.

Tasi le Touch e filifili ai le fofo o le kulukose o le toto

One Touch Select solution solution mai se kamupani lauiloa LifeScan e faʻaaogaina e suʻe ai le soifua maloloina o glucometers o se vaega o le One Touch faasologa. O se tino faapitoa na atiaeina e tagata tomai faapitoa e siaki pe faapefea ona saʻo le masini. O suʻega e faia faʻatasi ma le laasaga o le siaki ua tuʻuina i le mita.

Siaki le masini mo le faʻatinoga ia le itiiti ifo ile tasi i le vaiaso. I le taimi o suʻesuʻega, o le One Touch Select solution e faʻaaoga i le vaega o le suʻega ae le o le toto masani o tagata.Afai e saʻo le faʻatinoina o le mita ma le suʻega, o le a maua iʻuga o faʻamaumauga faʻamaonia talafeagai i luga o le fagu faʻatasi ma fasi pepa faʻataʻitaʻi.

E talafeagai le faʻaaogaina o le Tali Touch select solution mo le suʻeina o le mita i taimi uma e te faʻaaogaina ai se seti fou o faʻataʻitaʻiga, pe ae amata muamua le masini pe a uma ona faʻatauina, ma i le tulaga o masalosalo e uiga i le sao atoatoa o iuga o le suʻeina o le toto.

E mafai foi ona e faʻaogaina le tali a le One Touch Select mo le faʻaaogaina o le masini e aunoa ma le faʻaaoga o lou lava toto. E tasi le fagu vai e lava mo le 75 suʻesuʻega. O Le Tasi Tapa Filifili le vaifofo pule e tatau ona faʻaaoga mo le tolu masina.

Tulafono mo le faʻaaogaina o le fofo

Mo le faʻataʻitaʻiga e faʻatautaia ai le faʻaalia o faʻamaumauga saʻo, e taua le mulimuli i tulafono faʻapitoa mo le faʻaaogaina ma le teuina o le vai.

  • E le faatagaina le faʻaaogaina o le fofo ile tolu masina talu ona tatala le fagu, pe a maeʻa le ola.
  • Ua faatagaina e teu le vaifofo i le vevela e le silia le 30 tikeri Celsius.
  • O le vai e le tatau ona faʻamaʻa, aua nei tuʻu le fagu i totonu o le pusaaisa.

O le faʻatinoina o fuataga e tatau ona avea o se vaega taua o le faʻatonuina o le mita. E tatau ona siakiina le faagaoioiga o le masini i sina masalosaloga o faailoilo le saʻo.

Afai ole eseesega o le suʻesuʻe ole suʻesuʻega e ese mai i le masani ole faʻapipiʻiina o le suʻega, e le manaʻomia ona fafagu se popolega. O le mea moni o le fofo o se foliga tutusa o le toto o le tagata, o lona uiga e ese lona fatuga mai le mea moni. Mo le mafuaʻaga lenei, o le maualuga o le kulukose i le vai ma le toto o le tagata e mafai ona laʻititi laʻititi, lea e manatu i ai o le masani.

Ina ia aloese mai le faaleagaina o le mita ma le le saʻo ia faitauga, naʻo oe e manaʻomia le faʻaogaina o suʻega talafeagai e faʻamaonia e le kamupanī. I se tulaga talitutusa, e manaʻomia le faʻaaogaina o fofo taulimaina na o le tasi Touch Select suiga mo le suʻeina o le glucometer.

Tuua Lau Faamatalaga