Faʻafefea ona faʻaaoga le satelite ma le mita

Toeitiiti lava o aso uma, e manaʻomia ai e le maʻisuka ni fua o suka, ma e tatau ona e fuaina le sili atu ma le tasi. Na o le mafuaʻaga lenei e mafai ona faʻaaoga ai masini vilivaʻa, masini feaveaʻi e mafai ona fuafua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Glucometers e gaosia i le tele o mea: e aoga le fai atu o se pisinisi lelei lenei, talu ai o le maʻisuka o se maʻi taatele, ma o fomaʻi e valoia le faateleina o le numera o mataupu.

O le filifilia o le tagata saʻo e ola i meaola e le o se mea faigofie, aua e tele naua faʻasalalauga, tele o ofo, ma e le mafai ona e faitauina ia iloiloga. Toeitiiti lava o faʻataʻitaʻiga uma e manaʻomia ai se iloiloga ese. Ae o le tele o brands e le gata i le faʻasaʻoina o se tasi masini, ma o se tagata e ono mafai ona vaʻaia le tele o faʻataʻitaʻiga mai le mea na gaosia e le kamupanī, ae o ni igoa e ese lava. O se fesili talafeagai e tulaʻi mai, mo se faataitaiga: "O le a le eseesega i le va o le Satelite Express ma le Satelite Plus"?

Le lelei ma le le lelei o le satelite Plus glucometer

Mo le tele o tausaga e tauivi ma le DIABETES e aunoa ma se taumafaiga?

Ulu o le Inisetiute: "O le a e maofa i le faigofie o le togafitia o le maʻisuka i le ave i aso uma.

O tagata e mafatia i le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2 e tatau ona siakiina pea o latou kulukose toto. Ina ia faia suʻesuʻega i le fale, ua lava le i ai o se masini faapitoa - o se glucometer.

O gaosiga o meafaigaluega faafomai e ofoina atu ituaiga ituaiga eseese e ese i le tau ma o latou tulaga galue. O se tasi o masini lauiloa o Satellite Plus.

Faamatalaga o oloa

O le satellite Plus glucometer o le kamupani Rusia Elta e iloiloina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto mo le 20 sekone. O le masini e faʻapipiʻiina i le mafaufau ma mafai ona teuina e oo atu i le 60 fuataga. O le faʻamaopoopoina o loʻo faia i luga o le toto atoa. Mo suʻesuʻega, o loʻo faʻaaogaina le auala eletise. Ina ia faia le auiliiliga, e naʻo le 2 μl toto e te manaʻomia.

O le fuataga o le masini e 0.6-35 mmol / lita. O le mita e faʻamalosia e se pu. O le taimi faʻatino e faʻatatau i le tele o fuataga. E i ai le fua faʻatusatusa (60 × 110 × 25 mm), pe tusa ma le 70 g. O loʻo faʻatau atu faʻatasi ma se faʻatapulaʻa faʻamaonia mai le gaosi oloa.

O le pusa ma le mita e aofia ai mea faaopoopo.

  • Vaevaega - 10 fasi vaega.
  • Faʻailoga faʻamau.
  • Sterile lancets - 25 fasi vaega.
  • Piercer.
  • Tulaga mo le aveina ma le teuina o le masini.
  • Faatonuga mo le faʻaaoga ma le pepa faʻamaumauga.

O suʻega faʻataʻitaʻiga mo le mita e mafai ona faʻatau i le fale talavai. O le pusa e sau i le 25 pe 50 vaega.

Lelei

Glucometer "Satellite Plus" ei ai le tele o tulaga lelei.

  • Tau maualalo O le masini e pau i le vaega o le paketi. O tau mo suʻega suʻega e sili atu nai lo le taugofie, ma i nisi tulaga e aunoa ma se totogi (faatasi ai ma le tusi faamaonia faafomaʻi talafeagai).
  • Laititi laʻititi o mea sese. O sikola o suʻega atonu e eseese e tusa ma le 2%. O le mita e le faʻamalamalamaina. O faʻataʻitaʻiga o le suʻega e manino lava i luga o le lau. O se faila tele e faʻaaogaina e faʻaliliuina ai le ata, lea e sili ona taua mo tagata e maualalo le vaʻaia.
  • Faʻaaogaina. E taofiofia ma se faamau se tasi. E faigofie lava lenei mea mo tagata matutua e faigata tele ona malamalama i le tekinolosi.
  • Talosaga Taimi Umi. E masani ona faia e le kamupanī ni faʻalauiloa i le taimi lea na ia ofoina atu ai le fesuiaiga o masini tuai mo mea fou i se tau faaopoopo.

Faʻafitauli

Satellite Plus ei ai ni faʻafitauli.

  • O le masini e faia i mea maualalo maualalo.
  • E leai se galuega o le tapeina vave.
  • E leai se galuega e fuafua ai faitauga i le aso ma le taimi.
  • Taimi umi faʻatali mo le taunuʻuga.
  • Faʻapipiʻi vaivai mo le teuina o siaki faʻataʻitaʻiga.

Ae ui i lea, o nei faaletonu uma e mafai ona manatu e le taua mo le tala o le paketi o le masini.

Tuutuuga o le faaaogaina o le satelite ma le mita

Amata le galuega i le mita pe a maeʻa. Mo lenei mea, ua faʻaaogaina se ipu faʻaataʻitaʻi faapitoa, lea e oʻo mai ma ni fasi pepa. E le faigata le faʻatinoga ma o loʻo faʻamatala auiliili i faatonuga mo le masini.

E lelei tele le mumusu e faʻaaoga le masini i nisi tulaga.

  • Afai o le kulukose e tatau ona faʻamoemoe i le toto poʻo le toto vevela.
  • Afai e maua ni maʻi pipisi matuia poʻo se maʻi mumusu e iloa.
  • Ma le edema tele.
  • I le maeʻa ai o le acid ascorbic i se fua o le sili atu i le 1 g.
  • Afai o le maualuga o le hematocrit e sili atu i le 20-55%.

Faatonuga mo le faaaogaina

  1. Aʻo leʻi suʻeina, fufulu ou lima i le vai mafanafana ma le fasimoli. Uma ia i latou. Afai e taulimaina ou lima ma faʻamalosi le ava malosi, ia mautinoa e faʻamamago tamatamailima. Aveese le fasi siaki mai le mataupu. Ia mautinoa e le maeʻa. O fasi pepa ua maeʻa e le fautuaina.
  2. Faʻaofi le fasi siaki i le mita mita ma faʻafesoʻotaʻi luga. Tuu le masini i luga o se mea laugatasi. Amata le masini ma faʻamaonia. Mulimuli i fautuaga o loʻo faʻaalia i faatonuga.
  3. A maeʻa ona saunia le masini, fai se puʻi i le tamatamailima. Ina ia maua le tele o le toto manaʻomia, faʻafefete i sina taimi muamua. Aua nei faʻapalapalaina le toto, a leai o le faʻamatalaga na maua e mafai ona faʻasese.
  4. Tuu se mataʻu o le toto i luga o le suʻega suʻega ma faʻatali mo fua o fua.
  5. A maeʻa suʻesuʻega, tape le meafaifaʻaili. I lenei tulaga, o loʻo faʻamaumauga i le masini masini.

Glucometer Care

Teu le masini i se vevela o - 10 i le 30 ° C ese mai le la. O le potu e tatau ona faʻaosoosoina ma ia mautinoa e le sili atu i le 90% le maualuga. Afai o le mita o loʻo i le malulu, aua le vave amata. Tuu atu ia te ia le avanoa e fetuunai ai i tuutuuga o le potu i totonu o le 10-15 minute.

O le mita ua mamanuina mo faʻaauau pea i le aso atoa. Afai e leʻi faʻaaoga le masini mo sili atu i le 3 masina, e tatau ona siaki mo le saʻo. O lenei mea o le a faʻamautinoa e sao ia faitauga ma faasaʻo mea sese o loʻo i ai nei. E mafai ona e faitau pe faʻapefea ona siaki le faʻaogaina o le suʻega i faatonuga. I le soliga o le vaega, e mafai ona mafaufauina sese ma metotia mo le aveesea.

O le mita Satellite Plus o se filifiliga lelei tele mo tagata mamisuka oe mananao e siakiina le toto o le suka ma e le o sauni e faʻaalu i tau taugata. O le lelei o le masini e faʻaaoga ai ona vaivaiga. Faatasi ai ma lana galuega autu, o le mataituina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o le masini e aunoa ma se faitioga.

Faataitaiga ma masini

Po o le a lava le ata, o masini uma e galue e tusa ai ma le metotia eletise. O faʻataʻitaʻiga ua faia i luga o le mataupu o le "kemikolo matutu". Na faʻamamaina ai masini toto toto. E le pei o le Glucometer Siamani Kontur TS, o masini ELTA uma e manaʻomia le ulufale mai o le numera siaki. O le tuʻufaʻatasia o le kamupani Rusia e aofia ai faʻatusa e tolu:

Filifiliga:

  • se glucometer ma se CR2032 pamu,
  • peni sili atu
  • mataupu
  • fasi siaki ma pusa o 25 pcs.,
  • tusi faʻamaonia pepa faʻataonia,
  • taofiga
  • pepa afifi.

O le Satellite Express e mama i totonu o le pusa, i isi faʻataʻitaʻiga o le palasitikiti. I le gasologa o taimi, o loʻo faʻapalapala ai le plastics, o le mea lea e maua ai e le ELTA na o mea vaivai. E oo lava i le satelite model e na o le 10 suega faʻataʻitaʻi, i le mea e totoe - 25 pcs.

Faatusatusaga uiga o keluʻu satelite

UigaFesoʻotaiga SatelliteSatellite PlusELTA Satellite
Fuaina o lainamai le 0.6 i le 35 mmol / lmai le 0.6 i le 35 mmol / l1.8 i le 35.0 mmol / L
Toto toto1 μl4-5 μl4-5 μl
Taimi o fua7 sec20 sec40 sec
Malosiaga o mafaufauga60 faitauga60 iuga40 faitauga
Taavale gaioigamai le 1080 tusi.mai le 920 solo.mai le 870 rub.
Tau o faʻataʻitaʻiga (50pcs)440 suʻe.400 tusi400 tusi

O ata ua tuʻuina atu, o le taitai manino o le mita Satellite Express. E sili atu le taugata, ae e te le tau faatali mo iuga mo le 40 sekone.

Tusi lesona

Aʻo leʻi faʻaaogā muamua, ia mautinoa o loʻo galue lelei le masini. E tatau ona faʻapipiʻi le taʻavaʻava i totonu o le laupepa o le masini e tape ai le masini. Afai o se "ataata malie" e aliali i luga o le lau ma o le taunuuga e mai i le 4.2 i le 4.6, ona saʻo lea o le masini. Manatua e aveese mai le mita.

  1. Faʻaofi le kilia le siakiina o le laina i totonu o le fesoʻotaʻiga o le mita ua tape.
  2. E tolu-numera numera o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga, lea e tatau ona fetaui ma le numera o le numera o suʻega.
  3. Aveese le faʻasologa o le fuainumera o le fusi.
  4. Fufulu ou lima i le fasimoli ma faʻamago.
  5. Faʻamau le lalaga i totonu o le taulaʻau.
  6. Faʻaofi le fasimea faʻasolosolo ma faʻafesoʻotaʻi e faasaga agai i luga i le masini, toe siakiina faʻamaumauga o le tulafono i luga o le lau ma luga o le afifiina o fasipepa.
  7. A oʻo mai se pa'ū pa'ū o le toto, matou te tuʻi se tamailima ma faʻaaoga toto i le pito o le suʻega.
  8. A maeʻa le 7 sec. o le a faʻaalia i luga o le lau (I isi faʻataʻitaʻiga 20-40 sekone).

E mafai ona maua faʻamatalaga auiliili i lenei vitio:

Suʻega faʻataʻitaʻiga ma taʻavale

ELTA faʻamaonia le maua o ana mea taumafa. E mafai ona faʻatau ni faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga i soʻo se fale talimalo i Rusia i se tau taugofie. O masini eletise satelite e tasi le vaega - o vaega taʻitasi taʻitasi o le suʻega o loʻo i totonu o se pusa eseese.

Mo faʻataʻitaʻiga taʻitasi o masini ELTA, e iai ituaiga eseese:

  • Glucometer Satellite - PKG-01
  • Satellite Plus - PKG-02
  • Satellite Express - PKG-03

Aʻo leʻi faʻatau, ia mautinoa e siaki le aso e muta ai le pepa o suʻega.

Soo se ituaiga o le tetrahedral lancet e talafeagai mo se peni pipisi:

Sa mafai ona ou fegalegaleai ma tagata e umia Sattellit masini i luga o fesoʻotaʻiga lautele, o mea latou latou te fai mai:

E faavae i luga o iloiloga, e mafai ona tatou faʻamaonia o le masini e lelei le lelei, sao, tuʻuina faʻataʻitaʻiga mo le leai o se totogi. O se tamaʻi toe foʻi mai o se mea e le talafeagai.

O se masini lelei, e tele naua ni iloiloga lelei i luga o le Initaneti, ou te faʻaaogaina mo le tausaga, o le mea sese e pagatia i faitauga falesuesue, o mimiti, taimi e leiloloa ma e le fetaui le palota, ma ou te matua fiafia lava.

Fesoʻotaiga Satellite. O ni nai tausaga, e pei ona tuʻuina nai lo faʻataʻitaʻiga i le Accu-Chek. E taoto 30-40 pasene, e vavae ese. O lenei mea na o loʻu ita tele. E foliga mai o nisi ituaiga o ... i totonu o le pusa e ave i ai latou mo se taamilosaga lelei. I le tatalaina o se afifi fou na ou taumafai ai e suʻe suʻega e fua ai le suka o le toto e aunoa ma le suia o le taʻaloga code, ona faʻasolosolo lea ... o le taunuuga e tutusa. Faʻafouina i afifi eseese. Faalēaogā. Fiction. O lenei gaioiga e le o manaʻomia ma e mafai ona lafoina fasi pepa code pe a tatala le afifi, pe faʻaaogaina ma le loto i ai e le kamupanī le lavelave o lenei "masini". A aunoa ma le suiina o le ki i le Accu-Chek lava, faʻaaogaina se fasi siaki mai se isi vaega e maua ai se mea sese, ma o loʻo faʻaauau pea ona paʻu le satelite i se mea sese o le 30-40%. Afai e manaia, ona ou manatu lea o Rossinsulin e fetaui lelei mo euthanasia tiga. Faafetai lava, Tina.

Sa ou faʻaaogaina Express mo le 2.5 tausaga. Ma o le mea lenei. O le glucometer sili lea ona talafeagai ma sao na ou mauaina. I le aʻoga, e faalua ona fuaina le maʻisuka i le fale suesue. O le taimi muamua o le eseesega e 2.5 pasene le fua o le lab, o le taimi lona lua 5%. O se mea lelei tele lenei. Ma e te leʻo malamalama lelei i le uiga o le laupepa code. Afai e eseese le tulafono, e le o lona uiga o le a ese le faitau i le 30-40% mo tulafono laiti. O se faʻamaumauga lea e amanaia ai faʻamatalaga o le gaosiga o gaioiga i taimi eseese ma mo mea eseese meafaigaluega. O le taui o le sese na folasia e ono ono leai.
Accu-Chek i le ala. Naʻo ia o ia o taugata taugata (tolu taimi le eseesega), e le o se mea faigofie. Ma e naʻo lona 2 faʻataʻitaʻiga sosoo e mafai ona faʻaalia ai le tele o taunuʻuga.
Siaki oe lava - 2 fua i luga o laina mo Accu-Chek ma Satelite.

Filifiliga ma faʻamatalaga

O le mita e gaosia e le kamupani Rusia "Elta".

E aofia ai ma le masini e:

  • numera faʻamau
  • fasi siaki i le aofaiga o 10 fasi pepa,
  • lancets (25 fasi vaega),
  • se masini mo le faia o punctures,
  • se ufiufi lea e faigofie ai le felauaiga o le masini,
  • Faatonuga mo le faaaogaina
  • tusi faamaonia mai le gaosi oloa.

  • o le masini e mafai ai e oe ona fuafua le maualuga o le suka i le 20 sekone,
  • ua mamanuina le manatuaina o le masini e teuina ai le 60 fuataga,
  • o le faʻaogaina o loʻo faia i luga o le toto atoa,
  • o le masini e faia se suʻesuʻega e faʻavae i luga o metotia eletise,
  • o le suʻesuʻega e manaʻomia ai le 2 μl o le toto,
  • o le fuataga e fua mai i le 1.1 i le 33.3 mmol / l,
  • CR2032 pupuni - o le taimi o le faagaoioia o le pauna e faalagolago i le taimi o fua.

  1. O le vevela e mai -10 i le 30 tikeri.
  2. Aloese mai le alu saʻo i le la.
  3. E tatau ona lelei le potu.
  4. Fofo - e le sili atu i le 90%.
  5. Ua mamanuina le masini mo le faaauauina pea o le suʻega i le aso atoa, o lea afai e le i faaaogaina mo le tusa ma le 3 masina, e tatau ona siaki mo le saʻo ao lei amataina le galuega. O lenei mea o le a mafai ai ona iloa se mea sese ma ia mautinoa o saʻo ia faitauga.

Fonotaga Faʻatino

O le mita e faia suʻesuʻega e ala i le faʻatinoina o se suʻesuʻega eletise. O lenei auala e seasea faaaogaina i masini o lenei ituaiga.

O le masini e le mafai ona faʻaaoga e tagata gasegase i mataupu pe a:

  • mea na fuafuaina mo suʻesuʻega sa teuina mo sina taimi ao leʻi faʻamaonia,
  • o le tau o le suka e tatau ona fuafuaina i le toto poʻo le toto vevela,
  • ogaoga faʻamaʻi pipisi sa iloa,
  • osofaʻiga malosi tele
  • mama na iloa ai
  • sili atu i le 1 g o le acid ascorbic na ave,
  • faatasi ai ma le maualuga o le hematocoa e sili atu ma le 20-55%.

Aʻo leʻi amataina le galuega, e tatau ona faʻaogaina le masini e faʻaaoga ai se mea faʻapitoa faʻataʻitaʻiga mai le atigipusa ma ni fasi pepa. O lenei faiga e tuusao, o lea e faigofie ai ona faia e soʻo se tagata faʻaaogaina.

Le lelei ma le le lelei o le masini

O le Satellite Plus e faʻaaogaina ma le faʻaaogaina e pulea ai le glycemia i tagata maʻi ona o le tau maualalo o mea taumafa. E le gata i lea, toetoe lava o falemaʻi uma, o tagata e maua i le maʻisuka ua resitalaina ma se endocrinologist latou te mauaina ni faʻataʻitaʻiga mo le masini mo le saolotoga.

E faʻavae i luga o manatu o tagata faʻaogaina le masini, e mafai ona e faʻamalamalamaina le lelei ma le faʻaaogaina o lona faʻaaogaina.

  1. O se faʻataʻitaʻiga o le tala faʻatatau o tupe ma faʻataʻitaʻiga taugofie.
  2. E i ai sina mea sese i le fua o le glycemia. O sikola o suʻega e eseese e tusa ma le 2% mai le tasi.
  3. O le kamupanī e tuʻuina atu se faʻamaonia o le ola i luga o le masini.
  4. O le kamupanī e faʻatūina glucometers satelite e masani ona faʻaalia ni faʻalauiloa mo le fesuiaiga o mamanu tuai mo masini fou. Totogi totogi i ia mataupu o le a laiti.
  5. O le masini e i ai se laulu pupula. O faʻamatalaga uma i luga o le faʻaaliga o loʻo faʻaalia i le lolomi tele, lea e mafai ai ona faʻaaoga le mita i tagata e maualalo le vaʻaia.

  • tulaga maualalo o mea e faaaoga i le gaosia o le masini,
  • e leai se galuega e otometi ona tape le masini,
  • o le masini e le maua ai le mafai e maka fuaina i le aso ma le taimi,
  • umi taimi faatalitali mo le fua o fua,
  • siaki faʻapipiʻi mo le teuina o fasi faʻataʻitaʻiga.

O le lisiina o mea le lelei o le Satellite Plus e le taua mo le tala o le tupe o glucometers.

Manatu o tagata

Mai i iloiloga i luga o le mita Satellite Plus, e mafai ona tatou faʻapea o le masini e masani lava ona faʻaalia lona aoga autu - fuaina o le toto suka. E i ai foi se tau maualalo mo vaega o suʻega. O se toesega, e pei ona manatu ai le toatele, o se taimi uumi umi.

Ou te faʻaaoga le mita Satellite Plus mo le tusa ma le tausaga. E mafai ona ou fai atu e sili atu le faʻaaogaina mo fua masani. A e manaʻomia le vave maua o le kulūkose, e le talafeagai lenei mita ona o le umi o le faʻaaliga. Na ou filifili lenei masini ona o le maualalo o tau o suʻega faataitai pe a faʻatusatusa i isi masini.

Sa ou faatauina se mita satelite Plus i loʻu tinamatua. O le faʻataʻitaʻiga e faigofie tele mo le faʻaaogaina e tagata matutua: e pulea i le naʻo le tasi le faamau, o le faitau fua o loʻo manino lava le iloa. O le glucometer e leʻi faʻavauvau.

O le tau o le mita e tusa ma le 1000 rubles. E maua ni vaega o suʻega i le aofaiga o le 25 pe 50 vaega. O le tau mo i latou e mai le 250 i le 500 rubles i le afifi, e fuafua i le numera o papatusi oi ai. Lancets e mafai ona faʻatau mo le tusa ma le 150 ruble (mo fasi pepa 25).

Tala faʻatatau o tupe mo le mataʻituina o le toto kulukose Satellite faaopoopo

Soifua Maloloina o le aoga taua tele lea e manaʻomia ai se galuega tele i luga o le tagata lava ia ma, ioe, tupe, e aofia ai mea tautupe. Afai e maʻi se tagata, o lona uiga e masani lava o togafitiga e aofia ai tupe faʻaalu, o nisi taimi e sili ona ogaoga.

O se tasi o faʻamaʻi masani masani ile faʻamaʻi ile paneta ole maʻisuka. Ma e manaʻomia ai foʻi le tofiaina o togafitiga faʻapitoa, e fesoʻotaʻi ma nisi tau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e faʻatau se glucometer - o se mea faigaluega faʻalelei mo suʻesuʻega i aso taʻitasi o le maualuga o le suka.

O ai e manaʻomia se glucometer

Muamua, o nei masini e tatau ona i ai i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2. E manaomia e tagata maʻi le siakiina e le aunoa o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma luga o se manava gaogao, ma pe a uma ona 'ai. Ae le gata o le maʻisuka o loʻo faʻaalia e iai lo latou mita.

Afai ua uma ona suia ia faitau glucose, e tatau ona e mataʻituina lenei faailoga o le soifua maloloina i taimi uma.

E le gata i lea, e mafai ona manaʻomia ni glucometers i le vaega o fafine maʻitaga o loʻo aʻafia i le maʻisuka faʻamama. Afai ua uma ona faia se mea na tupu i se fafine, pe afai ei ai se mafuaaga mo le taufaamatau o le atiaeina o se maʻi, ia vave ona maua se tagata e ola i le vailaau e tatau ona saʻo ma talafeagai.

Ma le mea mulimuli, e talitonu le tele o fomaʻi - i fale uma o falemaʻi fale, i le faaopoopo atu i le vai masani masani, i le aso e tatau ona i ai se tonometa, o se tagata e faʻaleleia, faʻapea foi ma se glucometer. E ui o lenei metotia e le taugofie, ae o loo maua pea, ma o le mea sili ona taua, e aoga i tagata faaaoga. Ma o nisi taimi o ia lea ua manatu o le fesoasoani sili i le tuʻuina atu o faʻataʻitaʻiga muamua.

Satellite Plus mita

Glucometer Satellite Plus - o se suʻe feaveaʻi e fuafua le maualuga o le kulukose e le toto toto. E mafai ona faʻaaogaina se gasegase faʻapitoa mo galuega taʻitasi, i nisi o faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma e oʻo lava i se nofoaga o falemaʻi o se isi auala i suʻesuʻega suʻesuʻe suʻesuʻe.

O le pusa masini e aofia ai:

  • Faataʻitaʻi ia lava
  • Faʻailoga faʻamau
  • Seti o fasipepa 25,
  • 25 vaʻa le faʻaaogaina,
  • Faʻasaʻaina,
  • Tusi faʻamaonia ma pepa faʻamaonia,
  • Tulaga.

O le tau masani mo le Elta Satellite ma le auiliiliga o le 1080-1250 rubles. Afai e te iloa e tatau ona e fua fua i taimi uma, ona faʻatau mai lea o se glucometer, e mafai loa ona faʻatau sau pepa lapoa. Masalo o le aofai o le faʻatau o le ai ai i se tau tele. Tau lava o lou mafaufau e mafai ona faʻaaogaina fasi pepa faʻataʻitaʻi mo le tolu masina, ona maeʻa ai lea o la latou ola.

Fesoʻotaiga Satelite

O lenei glucometer e le mafai ona taʻua o le taimi sili ona lata mai - ma e foliga mai e matua tuai lava. O mea nei e fua ai meafaigaluega e tele ma sili atu e pei o se telefoni, ma o lenei mea e sili atu ona matagofie ai le auala. O le satelite e masani ona manatuaina se kiopi komepiuta; o se seti i se pusa lanumoana o loʻo faʻatau atu.

  • Fuafuaina le taunuuga i le 20 sekone (ma o lenei mea na leiloloa ai i ona uso "uso" sili ona lata mai nei o loʻo faʻaaogaina faʻamatalaga ile 5 sekone),
  • O le mafaufau i totonu e laʻititi foi - naʻo le 60 vaiaso mulimuli lava ua faasaoina,
  • O le faʻaaogaina o loʻo faʻaalia i luga o le toto atoa (o se metotia faʻaonapo nei e galue i plasma),
  • O le metotia o suʻesuʻega o elekenelosi,
  • Mo suʻesuʻega, e manaʻomia se toto toto malosi - 4 μl,
  • Ole lautele o fuataga - 0.6-35 mmol / L.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le gadget e sili atu ona itiiti i ona paaga, ae afai o nisi mafuaaga na latou filifili ai e faʻatau lenei mita patino, o lona uiga, ua faaopoopo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tau faʻaititia mo se masini: o se vaega o faʻalauiloa, e tupu mai le Satelite e tufatufa atu i se tau faʻaititia tele.

Auala e faʻaaoga ai le mita

Satellite Plus mita - pe faʻapefea ona faʻaaoga le tagata suʻesuʻe? O mea uma e faigofie tele iinei. Faʻaauau i suʻega suʻega taʻitasi, pe a uma ona fufulu lelei ou lima i le fasimoli ma le vai. E le tatau ona i ai se kulimi poo isi mea oona i lima. Fufulu ou lima (e mafai - se lauulu lauulu).

Ona faʻaauau lea:

  1. Fufulu le afifiina i le faʻamaufaʻailoga i luga o le itu e tapunia ai le faʻafesoʻotaʻi,
  2. Faʻaofi le fasipepa i totonu o le pu, aveese le vaega o le pusa,
  3. Liliu le analyzer, ia mautinoa o le numera i luga o le faʻaaliga e fetaui ma le code i luga o le afifi,
  4. Ave le taʻavale ma faʻamalosi i ou lima,
  5. Faʻafesoʻotaʻi le vaega faʻaalia e tusa lava pe lua lua paʻu o le toto mai lou tamatamailima (faʻapipiʻi lemu le mataua muamua ma le sipuni o le cotton),
  6. A maeʻa le 20 sekone, o le a faʻaalia i luga o le lau,
  7. Press and release the button - o le a tape le tagata suʻesuʻe.

O le taunuuga o le a faʻapolopoloina faʻafuasei i le mafaufau i totonu o le masini.

O faatonuga mo le Satellite Plus e faigofie, i le mea moni, latou te le eseese tele mai le fua faʻatatau o fuataga. O mea faʻaonaponei faʻaonaponei, o le mea moni, o le faʻamalosia vave o taunuuga, ma o ia ituaiga masini ua faʻapipiʻiina ma le faʻatopetopeina o galuega.

Afai e le saʻo le satelite ma faitauga

E i ai se lisi manino o taimi pe a le mafai ona faʻaaoga le masini. I nei tulaga, o le a le maua ai se faʻamoemoe mautinoa.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o sea lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Aua nei faʻaaoga le mita pe afai:

  • Teuina umi o se toto faataitai - o le toto mo le auiliiliga e tatau ona fou,
  • Afai e tatau ona iloa le maualuga o le kulukose i le toto vevela poo le ogaoga,
  • Afai e te sili atu i le 1 g o le acid ascorbic i le aso ua mavae,
  • Hematocrine numera 55%,
  • O loʻo i ai nei ni maʻi mama,
  • O le i ai o le edema tele,
  • Maʻi faʻamaʻi pipisi.

Afai e te leʻi faʻaaogaina le suʻega mo se taimi umi (3 masina pe sili atu), e tatau ona siakiina aʻo lei faʻaaoga.

O le maʻi suka - fuainumera

O le mea e leaga ai, e le o tagata uma e maua i le maʻisuka latou te iloa le le mautonu o lenei maʻi. O le tele o tagata gasegase o loʻo laiti ma e mafai ona faʻamaua lelei o latou soifua maloloina, e sili atu ona leaga i le fesoʻotaʻiga o maʻi faʻalauiloa ma le manaʻomia mo togafitiga. O nisi e mautinoa: o vailaau faʻaonaponei e mafai ona taulimaina faʻapitoa maʻi masani. E le o se mea moni lenei mea, o le mea e leaga ai, mo o latou gafatia uma, e le mafai e fomaʻi ona toe faʻamalosia le faʻamaʻi. Ma o le tuputupu ae o le numera o tagata gasegase e matua mataʻutia i ona uiga.

O atunuu muamua e fitu mo le masani ai o le maʻisuka ituaiga 2:

Faamasino mo oe lava: i le 1980, e tusa ma le 108 miliona tagata na mamai i le maʻisuka i luga o le paneta atoa. E oo atu i le 2014, o lenei fuainumera na siitia i le 422 miliona.

O le mea e leaga ai, sa leʻi faʻamaonia e saienitisi mafuaʻaga autu o le maʻi. E na o le taumatematega ma mea e ono afaina ai le maʻisuka.

O le a le mea e fai pe'ā iai sou maʻisuka

Ae afai e faia le suʻesuʻega, e mautinoa lava e leai se mafuaʻaga o le atuatuvale - e mafai ona faʻaleagaina ai le faʻamaʻi. E tatau ona e faia ni uo ma se tagata e finau, ma afai ua e feiloai i se tagata atamai faapitoa, ona e filifili faatasi lea o togafitiga sili ona lelei. Ma o iinei e manatu e le gata ma le le tele o fualaau, e pei o le fetuunaiga o ituaiga olaga, meaai paleni, muamua lava.

O le maualalo o meaʻai mo le maʻisuka o se faʻasoasoaga lea. O le faʻateleina, e teena e le endocrinologists se tofiga, talu ai ona o ona taunuuga e le ausia ai sini ua setiina. O loʻo i ai se lisi manino o meaʻai e faatagaina mo tagata e maua i le maʻisuka, ma e le o se lisi puupuu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le maʻisuka:

  • Fualaau faisua ma lauʻau e ola i luga aʻe o le eleele - kapisi, tamato, kukama, zucini, ma isi,
  • Paʻu kulimi, kusi falaoamata ma fulufulu o le gaʻo o meaʻai gaʻo i le faʻaogaina lelei,
  • Aporoka, lemoni, apu (sina mea),
  • Meat ma meaʻai gaʻo i totonu o ni mea laiti.

Ae o le mea e tatau ona e faʻavaivai ai mai fualaau faisua, laumei, suti, meaʻai, falaoa, ma isi.

Ia, ma, o le mea moni, e tatau i le tagata maʻi ona maua se glucometer patino ina ia mafai ai ona iloilo lona tulaga. O lenei pulea e le tagata lava ia e tatau ai, a aunoa ma le le mafai ona suʻeina le sao o togafitiga togafitiga, ma isi.

Satellite Plus Tagata Faʻaalia

Satellite faaopoopo, ioe, e le o se mita maualuga. Ae le o tagata faatau uma e mafai ona gafatia mea sili ona lelei i le taimi nei. O le mea lea, e mafai e tagata uma ona filifili le filifiliga sili mo i latou lava, ma mo se tasi o se satelite foi.

Satelite faaopoopo e le aofia i le laina sili ona atamai ma televave masini, ae o galuega uma na folafolaina o loo faatinoina lelei e le masini, ma e moni lava, e umi se taimi e galue ai e aunoa ma se malepe. Mo se numera tele o tagata faʻatau, e taua tele na uiga. O lea, afai ua i ai lenei masini, e oʻo lava i le faʻatau mai o se mea faʻaonapo nei, aua le faʻateʻa le satelite, o le a lelei le pau.

Satelit Plus Features

Taimi o fua20 sekone
Fua o le toto toto15 microliters
Manatuafuataga tele: mo le 40 fuataga, faasaoina aunoa
Faʻaogainaotometi
Filifiligatapunia aunoa ma le 1 pe 4 minute pe a maeʻa le galuega
Faʻailogainatoto atoa
Meaʻai
  • tasi masini lithium (CR2032)
  • ola ola: e tusa ma le 2000 fuataga, e tusa ma le 2 tausaga o le taotoga
Fuaina o laina1.8-33.0 mmol / L
Auala fuaeletise
Tulaga o le vevelaLaasaga o galuega: + 10 ° C i le + 40 ° C
Vaʻaia o le faʻavavega10-90%
Faʻasologa110 x 60 x 25 mm
Pauna70 kalama i le maa
Talosaga5 tausaga

Faamatalaga Satelite Plus faʻamatalaga

Na amataina i le mita Sattelit, o le ata lenei o le muamua i le laina o oloa ma se igoa tutusa e alu ai le faʻatau. Sattelit na mautinoa lava o se glucometer taugofie, ae sa faigata ona ou tauva ma tekonolosi faaonaponei. E tusa ma le tasi le minute na faia ai le suʻega e faʻatautaia ai le faʻamaumauga. Avanoa o le tele o gaosiga tupe e taulimaina ai lenei galuega i le 5 sekone, o le minute e suʻesuʻe ai, o se mea itiiti lava o le masini.

Satellite Plus o se ata sili atu ona lelei, talu ona faʻaalia le faʻamaumauga i luga o le mata o le masini i totonu o le 20 sekone talu mai le amataga o le suʻega.

Satellite analyzer faaopoopo atu:

  • Faʻatulagaina i le malosiaga faʻaletino mai le galuega,
  • Faʻaogaina i se pulu, ua lava mo le 2000 fuataga,
  • I totonu o le manatuaina o faʻamaumauga mulimuli e 60,
  • O le pusa e maua mai i le 25 sikola faʻataʻitaʻiga + o le faʻasologa o le faʻaaliga,
  • E i ai se faʻavaa mo le teuina o le masini ma ona mea faʻaoga,
  • Tusi faʻamaonia ma tusi faʻamaonia.

Lisi o fua faʻatatau: 0.5 -35 mmol / L. O le mea moni, o loʻo i ai glucometers e sili atu le faʻatusatusa, e foliga tutusa ma se telefoni, ae e le mafai lava ona e taʻua Sattelit faʻatasi ai ma se gaioiga mai le taimi ua tuanaʻi. Mo le toʻatele o tagata, i le isi itu, e faigofie tele glucometers.

Faʻamatalaga o le satelite Satelit Express

Ma o lenei faʻataʻitaʻiga, i le isi itu, o se faʻaleleia atili o Sattelit faʻatasi. I le amataga, o le taimi o le gasologa mo iuga ua toeititi lava atoatoa - 7 sekone. O le vaitau lea e toetoe lava o tagata atamamai faʻaonapōnei e galulue. E na o le 60 vaega mulimuli o totoe o loʻo tumau pea i le mafaufauga a le gaini, ae ua uma ona ulufale mai faatasi ma le aso ma le taimi o le suʻesuʻega (e le o faʻataʻitaʻiga muamua).

E oʻo mai foi le glucometer ma 25 fasipepa, peni punipasi, 25 lekone, se faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, faatonuga, pepa faʻamaonia ma se mea faigata ma le maualuga mo le teuina o le masini.

O lea la, e oʻo ia te oe le filifili pe o le fea e sili atu i le glucometer - Satellite Express poʻo Satellite Plus. O le mea moni, o le lomiga lata mai e sili atu ona faigofie: e vave galue, tausia se faamaumauga o aʻoaʻoga ua makaina i le taimi ma le aso. O lea ituaiga tau e tusa ma le 1000-1370 rubles. E foliga mai e mautinoa: o le tagata suʻesuʻe e foliga mai e le aoga tele. I faatonuga, o mea uma lava o loʻo faʻamatalaina i luga pe faapefea ona faʻaaoga, pe faapefea ona siaki le masini mo le saʻo (faʻatonuina le fua), ma isi.

E foliga mai o Sattelit faʻatasi ma Sattelit express e iai feeseeseaiga i le saoasaoa ma le faʻatupulaia o galuega tauave.

Ae i la latou tau, o nei mea e le o ni mea sili ona aoga: o loʻo i ai glucometers o loʻo i ai le tele o le mafaufau e manatua ai, sili atu ona faʻatusatusa ma televavave i le vaega o le paketi.

Auala e faia ai se suʻesuʻega i le fale

O le sailia o le maualuga o lou suka i le taimi nei e faigofie. Soʻo se suʻesuʻega e faia i lima mama. E tatau ona fufulu lima i le fasimoli ma faʻagogo. Liliu le masini, vaai pe ua saunia mo le galuega: 88.8 e tatau ona i luga o le lau.

Ona faʻaofi lea o se vailaau faʻamaonia i totonu o le masopuncture device. Ulufale i totonu o le aluga o le tamatamailima lima ma se auala malosi. O le pa'ū o le toto, e le o le muamua, ae o le lona lua - e faʻaaoga i le laasaga o le suʻega. I le taimi muamua, ua faʻapipiʻiina le fasipepa i luga o fesoʻotaʻiga. Ma, pe a uma le taimi o faʻamatalaina i faatonuga, o numera e aliali i luga o le lau - o le maualuga lea o le kulukose i totonu o le toto.

A maeʻa lena, aveese le siaki faʻasesega mai le masini ma lafoai: e le mafai ona toe faʻaaogaina, e pei o le uila. E le gata i lea, afai o le tele o tagata latou te faʻaaogaina le mita tutusa i totonu o le aiga, e fautuaina e tofu le peni ma lona lava, faʻapea foʻi ma se seti o laupepa.


Taofi le mita mai tamaiti, ae maise lava i le paipa ma le sasa ma le lane. Mataʻitu le aso e muta ai fasipepa, pe a maeʻa, tiai ese - o le a leai se fua saʻo.

E faʻapefea ona ese faʻatusatusaga o le glucometer taugata mai le paketi

O le siklucometer i le va o 1000-2000 rubles o se tau e malamalama lelei ma taugofie. Ae o le a le mea na faia e le kamupanī o molimau i le tau o le 7000-10000 ru ma sili atu le ofoina atu o le tagata faʻatau? Ioe, ioe, i le asō e mafai ona e faʻatau mai ia au suʻesuega. E moni, o le a le saʻo le taʻua oi latou o ni glucometers. I le avea ai o se tulafono, o nei masini faʻaoga tele, e faaopoopo i le kulukose, e maua ai foi le maualuga o le cholesterol atoa i totonu o le toto, faapea foi ma mea e maua i le hemoglobin ma le uric acid.

O fua taitasi i se ituaiga o vailaʻau e manaʻomia ai lana lava suʻega. O le taimi faʻatulagaina o le a eseese foi e faalagolago ile mea tonu e te fuafuaina. O se suʻega taugata lea, ae e mafai ona faʻatusatusaina i se fale suʻesuʻe laitiiti i le fale. Ma ei ai foi se gaioiga e fua ai le toto toto ma le toto. Mo nisi tagata, o ia molimau e multifunctional e aoga ma faigofie.

Tuua Lau Faamatalaga