E mafai ona 'ai le pi ma le apricots i le pancreatitis?

E mafai ona ou 'ai ni peaches fou mo pancreatitis? Aisea e ioe pe leai?

Peʻa, e pei o le leai o se isi fualaau suamalie, o loʻo i ai se tamaoaiga tele. O loʻo aofia ai ni meaola ninii, e taʻua o le tartaric ma le malic. E iai foi le lemon. I le faaopoopo atu i ai, o fua e tumu i le salima, suauu, phosphorus, apamemea, manganese. E aofia ai ma seleni ma le magnesium, zinc. O fua e maua ai foi le tele o fualaau. E i ai a latou mea o le vaega B, C, E, PP. I se upu, o le pi o se mea moni o mea taua. Peitai, e pei ona e iloa, ona o faʻamaʻi eseese o le tino, mo se faʻataʻitaʻiga, e pei o le pancreatitis, e tatau ona e mulimulitaʻi i se meaai malosi ina ia aloese ai mai le faʻateleina o le faʻamaʻi ma, e tusa ai ma lea, o le faʻalavelaveina o le soifua manuia.

O le tele o tagata gasegase e maua i lenei maʻi ei ai ni fesili e uiga i le saogalemu o le 'aina o fualaau maloloina pei o peaches. Fai mai tagata popoto o iinei e tatau ona e usitaia le tulafono o le "uiga auro", o lona uiga, e mafai ona e 'ai fua, aemaise lava ona o ona fua ei ai le gafatia e faʻaaogaina ai le galuega faalilolilo o totoga o le gastrointestinal tract. Ma o lenei mea e taʻitaʻia ai se faʻaleleia atili i le faagasologa o le faʻapalapalaina, o meaʻai e taʻua o "meaʻai gaʻo," lea e matua faigata tele mo pancreatitis. O le mafuaʻaga lea e tatau ai i tagata gasegase e maua i le pancreatitis ona aofia ai pea pea ia latou taumafataga i aso uma, peitaʻi, ia matuā mataʻituina faʻasologa o fomaʻi nei.

E mafai ona e 'aina fua i le tulaga o le faʻamagaloga. I le taimi o le faʻavavevaveina o le faʻamaʻi, ua matua faasaina lava.

O fua e tatau ona matua.

E leai se faʻasalaga e le 'ai fualaʻau paʻu pe pala.

E sili atu ona lelei pe a oʻo i vaʻa. O le mea moni, o le fiber e aofia ai i lona tuufaatasiga, lea e faʻaosoina ai faiga faʻavae.

E le tatau ona e 'aina se fualaau aina e gaʻo ai le ponaivi. O loʻo aofia ai le mea sili ona leaga - hydrocyanic acid.

E matua tatau lava ona lafoaʻi le faʻaaogaina o le tamaititi i ia tulaga:

ao le i ai,

pe afai o le fualaau aina ei ai lona tofo

ma soo se mea, e oʻo lava i uluaʻi faailoga, e faʻaalia ai le amataga o le tulaga o le faʻavavevaveina o le maʻi.

I le mulimuli ai i nei fautuaga faigofie, o fua o peaches o le a na o se manuia i se tino maʻi ma vaivai, ona e tele naua mea e masani ai ma aoga o le a valea le le faaaogaina.

O a faʻamanuiaga o peaches?

I le faaopoopo i le manogi matagofie ma le tofo, o peaches ei ai le faleteuoloa atoa o mea aoga ma mea tau vailaau. O pusi na togafitia le fualaau oona mai aso anamua, na faʻaaogaina e faʻaleleia ai le gaoioiga faalilolilo o le manava ma ia faʻaleleia le faʻapalaina o mea mamafa ma gaʻo.

O le mea lea, o peaches mo pancreatitis e matua tatau lava. O lenei fualaau suamalie e aofia ai le tele o vitamini, aemaise vitamini C. E le gata i lea, e aofia ai suauu ma pectini taua, ma o le almond oil and vitamin B17 o loo i totonu o fatu laau. O lenei fetus ua i ai le gafatia e faʻaleleia ai le fiaʻai ma le fiafia, ma ona o mea o loʻo i totonu o le uʻamea ma le potassium i le fua, ua fautuaina e faʻaaogaina mo le anemia ma le maʻi o le cardiovascular system.

E aoga tele mo le faʻaleleia o le gafatia o le galue ma le faʻaleleia o le faiʻai, ma le faʻaopoopoga faʻaopoopoga i le taumafataga, e maitauina le faʻaleleia o manatua. Ae ui lava i le tele o faamanuiaga o peaches, e tatau lava ona faʻaaoga ma le faʻaeteete i le mumū o le pancreas.

Faʻasalalau i le tino pancreatitis ma le faʻavavevave o taimi masani

Faatasi ai ma se ituaiga o pancreatitis, o fualaau fou uma, e aofia ai peaches, e tatau ona tuuese mai le taumafataga, talu ai ona o le mumunia o totoga o meaola oona e avea o se faaosofiaga o gaioiga gaosia, lea e lamatia ai le faateleina o le faagasologa o le mumū. Ma le isi, latou te le o manaʻomia i le tino o le pancreatitis ona o le fiva, lea e mafai ona faʻaleleia ai le motumotu o le intestinal. E le gata i lea, o le fua o le tamaoaiga e maua i le suka, ma o le pancreas mumū e le mafai i taimi uma ona taulimaina.

E mafai ona e aofia ai peaches i le taumafataga i le sefulufa aso talu ona amata le faʻamaʻi, pe a faʻaleleia le tulaga o le maʻi. E mafai ona e 'ai fua i le tino o compotes, jelini ma le sua o le sua. E afua mai i le luasefulu aso o le maʻi, o le piach purees pe a maeʻa togafitiga vevela ma peach compotes e faaopoopo i le meaai.

Paka i le taimi o le vaivai o le pancreatitis

A amata ona faʻaitiitia le faʻataʻitaʻi, ae o loʻo iai pea faitioga, o le 'ai o le piva puree e aunoa ma le pamu poʻo le paka park e faʻasalaina. Faatasi ai ma le faʻamagaloina o le faʻamaʻi, ua mafai ona faʻagasolo malie le faʻaleleia o fualaau aina fou, ona o le faʻaleleia o le manaʻo ma e mafai ai ona tauivi ma faʻamalosi. E le gata i lea, e taua tele le maua o lenei fualaau suamalie e mafai ai ona toe faʻafoʻisia le tino ua faʻavaivaia pe a mavae le gasegase ma faateleina le hemoglobin i le toto o le tagata maʻi.

Ae ui i lea, e mafai ona faʻaaoga pea lafumanu mo le mumū o le pancreas pe afai e leai se maʻisuka. Fualaau aina e tatau ona pula, ae le o le lapisi, e le o le pala ma le faaleagaina i luga. A o leʻi faʻaaogaina, e taua le aveese o le pelesi ma faʻaaofia i latou i le taumafataga e pei o se meaʻai. E matua faʻasaina le pancreatitis e faʻatau ai peaches mai le vaitau, faʻamaʻai ma inu pia talo ua faʻatau i faleoloa.

Faʻafefea ma i le a le ituaiga e tatau ona faʻaaoga mo le mumū o le pancreas?

E mafai ona e faaopoopo fualaau suamalie i meaai a le tagata maʻi i na o le taimi o le faamagaloga ae le o le taimi muamua. E fautuaina e faʻatau fualaau aina i le fale ma i taimi uma lava. E tatau ona matua le fua. A o leʻi aveina le fomaʻi, e tatau ona mulumulu lelei ma fufulu le paʻu, lea e ono faʻaosoina ai le faʻamalosi ile tino o le maʻi.

O LENEI MEA TATAU MAUA! O le gastrointestinal tract e le mafai ona amataina - e lamatia ai le kanesa. O le numera penny Nu 1 e faʻatatau i tiga o le manava. AOAO >>

E le mafai ona e 'ai fualaau i luga o se manava gaogao ma pe a malolosi malosi.

Mai i fua, e mafai ona e faia ai le mimi, sua pi, lea e tatau ona faʻafefeina i le vai tasi i le tasi poʻo le tasi i le lua, otaota, salati ma ipu ma fualaau vevela. O le faʻaaogaina o fualaau pika i pancreatitis e tatau ona i ai i le faʻamautuina, o se fuainumera tele o fualaau aina e mafai ona faʻafefeteina ai le tiga i totonu o le manava ma le manava.

Afai ei ai se faʻavauvau ma le le toʻa i totonu o le manava, e tatau ona e toe faʻaaogaina le peach ma toe faʻafouina pe a maeʻa ona toe faʻaleleia.

Apricots: o le leaga ma le aoga o fualaau aina mo le tagata maʻi

Apricots e matua suamalie, manogi fua ma suamalie, pulupulu suamalie. Ma o nei fua foi i la latou tuufaatasiga e tele mea aoga mo le tino:

  • vitamini: A, E, C, toetoe o sui uma o vitamini B,
  • elemene elemene: potassium, zinc, calcium, apamemea, uʻamea, magnesium,
  • fiva fila i ni aofaiga tele,
  • vailaau faʻamalosi faigofie: glucose, fructose, succase,
  • pectin
  • aoga amino taua
  • vailaau oona.

Faafetai i lenei tuufaatasiga, o apricots e aumaia ai le tele o faamanuiaga i se tagata:

  • Faʻateleina le hemoglobin faʻasolosolo i le uʻamea o le uamea e mafua mai i le faʻamautuina o le uʻamea.
  • Faʻailoga, faʻamaʻaloga o toxins, oloa gasegase oona.
  • Faʻaleleia o le faʻamalositino o le intestinal, faʻaitiitia le tui, aveese le toxins.
  • Faamalosia o maso o le fatu, puipui lapisi, faaleleia atili o le galuega o le cardiovascular system: normalization of pressure blood, heart rate.
  • Faʻaavanoa o le toe faʻafouina o mea ua faaleagaina i le epithelial tissues.
  • Tulaga masani o le faʻaaliga.
  • Puipuiga o neoplasms mamai.
  • Antibacterial, aʻafiaga faʻapitoa e mafua mai i le i ai o mea faʻasaina.
  • Aafiaga faʻapitoa, e oʻo atu ai i le faʻaumatiaina o le edema, e puipuia ai le atinaʻe o urolithiasis.

    Ae faʻatasi ai ma le le faʻaaogaina o apricots e aunoa ma le faʻatalanoaina muamua o le gastroenterologist, i le i ai o faʻamaʻi faʻamaʻi, o aʻafiaga e le manaʻomia e mafai ona tupu e matua faʻaleagaina ai le tulaga o le maʻi.

    O le a le leaga e mafai ona faʻaaogaina ai apricots?

  • O le mamafa o le uta i luga o mea e gata mai ai le pancreas, o le synthesizing o le hormone insulin. Pe a 'ai fua, o le maualuga o kulukose toto e maualuga, e manaʻomia ai le tele o le inisalini. Faʻaogaina le faʻaaogaina o apricots i meaʻai, aemaise lava i le gasologa o le pancreatitis, e ono faʻaosofia ai le atinaʻeina o le maʻisuka.
  • Ona o le tele o le fiva laau i le paluga o apricots, latou te faʻaosofia ai le faateleina o le motilusili o le vaega o meaʻai. O le maʻamaʻi, o lenei mea e faʻaalia i le faateleina o le gaosiga o le kesi, totoina o tiga o le tino, ma le manava manaia.
  • O nisi taimi i tagata e le afaina, o le faʻaaogaina o apricots e mafai ona mafua ai le faʻaaogaina o le hypersensitivity, faʻaalia e le urticaria, faʻaleagaina ai le mucous membranes o le vaega o le manava ma le meaʻai.

    Apricots i le gasologa laititi

    Faʻataʻitaʻiga o le pancreatitis, e fautuaina e fomaʻi le tagata maʻi e mulimuli i se meaai malosi e le aofia ai mea taumafa e iai meaʻai, fiber ma se aofaiga tele o le kulukose. Fualaau fou, e aofia ai apricots, e le mafai ona 'aina i lenei taimi o le maʻi. O le faʻaaogaina o le tasi apricot o le a taʻitaʻia ai le faʻamalosia o le herpes zoster, nausea, flatulence, manava manava.

    Fualaau taumafa i le faʻamagaloina o pancreatitis

    A maeʻa le afaina o le pancreas, faʻamautuina lelei le soifua manuia ma taunuʻuga o suʻesuʻega a le tagata maʻi, e mafai ona faaopoopo i ai le apricots fou i le taumafataga. Mo le mea muamua, e fautuaina e gastroenterologists ma tagata fai meaʻai e aveese ia fatu, faʻapipiʻi le fua mai le paʻu o loʻo i ai fiva laʻau tele e le lelei ona faʻaaogaina i le mea o loʻo i ai meaʻai. E sili atu le tipiina o le apolot pulp faatasi ai ma se paluga eleʻele i se tulaga mama ma faaopoopo i le falaoisa po o le siʻi siʻi i se aofaiga e le sili atu ma le 1-2 lauti sipuni.

    Faatasi ai ma le faapalepale lelei, e leai se faitioga o le fulafula, manava, o le aofaʻi atoa o apricots o aso taitasi e faasolosolo malie ona oʻo mai i le 2-3.

    Pese mo le maʻi: e mafai pe leai?

    O pusi i le tuufaatasiga e latalata i apricots. E tele a latou aoga aoga i luga o faʻagasologa uma e tutupu i le tino. Ae ona o le tele o le fiva, e mafai ona latou faaosofia ai le faaosofia o le gaioiga o le afi i le vaega o meaʻai. O le faʻaaogaina o nei fualaau aina ma le pi pi juice e faapitoa lava le faalauiloaina. O lenei aafiaga e fesoasoani i le togafitiga o le cholecystitis masani, ae e matua lamatia lava mo gasegase faamai i luma o maa lapoa i totonu o le gallbladder.

    Laasaga laititi o pancreatitis

    Faatasi ai ma se faʻavavega o le faʻamaʻi, o le faʻaaogaina o peaches e mafai ona oʻo atu ai i se faʻalavelave matuia o le manuia o le maʻi. O fualaau o fualaʻau i le paluga o fualaau aina o le a faʻaleleia ai le faʻamaʻiina o le kesi i totonu o le manava, mafua ai le tiga matuia ma le manava.

    O meaola oona e faʻaleagaina ai le mucous membranes o le vaega o meaʻai, ma faʻaosofia ai le faateleina o le galuega faalilolilo o laufanua oona. O le gaosiga o le sua pancreatic o le a faʻaleleia atili. E maua mai i le lumenese le gland ona o le mumū ma le fulafula o le mea e mafua ai le afaina ma le fulafula o le mea na tupu ma mafua ai se faʻalavelave matautia - pancreatic necrosis (faʻaumatia o le okeni i a latou lava enzymes).

    E faʻapefea ona filifili ma i le a le ituaiga o peaches ma apricots: faʻailoga meaʻai

    Ina ia maua le maualuga o le aoga mai le 'aina o fualaau aina ma aloese mai le atinaʻeina o faʻafitauli nutimomoia, e tatau ona e faʻaeteete i la latou filifiliga. A faʻatau mai apricots poʻo peaches i se faleoloa, i maketi, faʻalogo i mea nei:

  • Uʻamea o le fualaau aina: e tatau ona faʻamaluluina, e gaosia i le paʻi. O fualaau papago e leai ni fua e maua ai le fiva tele, lea e mamafa tele le palapala o meaʻai, e le o faʻataʻatia atoa.
  • O latou lanu e tatau ona o se lanu samasama faalenatura, ma piniki pe mumu, ae leai ni lauusiusi.
  • O le paʻu e tatau ona saʻoloto mai mea leaga, faailoga o le pala poʻo le faʻaoga.

    E fautuaina e tagata e taumafa taumafa le taumafaina o nei fualaau maloloina, ma matau tulafono nei:

  • O oloa faʻaaogaina ua faʻamamago apricots, mai le suamalie, faʻamalolo faamalolo faamalo. E le fautuaina e 'aina uma le apricots ua mamago, aua e mafai ona mafua ai le vevela o le pancreatitis ona o le maualuga o le gaosiga o meaola eletise, ole gaʻo faigofie ma le fiva laau i le tuufaatasiga.
  • O peʻa, apricots poʻo nectarines e sili ona lelei e tuʻuina atu i le tagata maʻi e ala i togafitiga vevela: ua faʻapipiʻiina i siama, jam, jam, jelini ma sua o fualaau suamalie ua faʻaopoopoina, folasisi, marmalade ma tiʻeli ua saunia. O le faʻasaga i le maualuga o le vevela e faʻaititia ai le faʻamalosi o meaola oona, e faʻalelei ai le fausaga o le fiber, lea e faʻaitiitia ai le avega i luga o le meaʻai atoa.
  • O le tagata maʻi e le tatau ona i ai se faʻamaʻi faʻaleagaina e faʻaaogaina ai le apricots ma peaches: o le maʻisuka, o le manuʻa, o le gallstone, o le hyperacid gastritis, o le faʻavavega o le maʻi o le manava poʻo le duodenum.
  • Fomaʻi fautuaina e 'ai meaʻai ma le faʻaopoopoga o nei fualaau aina pe a uma ona' ai. I luga o se manava gaogao o le a latou mafua ai se vevesi tele o soʻo se togafitiga.
  • E matua faʻasaina le 'aiina o pea piʻu poʻo le apricots mo pancreatitis, talu ai ona o tulaga tau pisinisi, o le tele o suka, preservatives, flavorings ma isi vailaʻau e afaina i le pancreas ma le gastrointestinal tract uma e faʻaaogaina e saunia ai nei meaʻai.
  • O le apricot po o le vine juice should be prepared independently from fruit-high quality and consume only half-squeezed with water juice.

    Apricots ma peaches e matua suamalie lava, o fualaau maloloina e faʻapipiʻi ai le tino o le tagata ma se tele o vitamini, minerale ma isi mea e tatau ai mo uma metabolic processes. Faatasi ai ma le pancreatitis, o nei oloa e mafai ona 'ai i le laasaga o le faʻamalologa faifai pea ma a maeʻa togafitiga vevela. A o leʻi aofia ai fua nei i au meaʻai, faʻafesoʻotaʻi muamua lau 'auʻaunaga soifua maloloina.

    I totonu o le pancreatitis ma le faʻateleina o taimi masani

    E mafai ona 'ai pīsiti ma lapisi pancreatiti ma pe a faʻalauteleina le pancreatitis? O fua fou, faʻapea foʻi fualaʻau, vine e le mafai ona aofia i totonu o le lisi mo tagata gasegase i se gasegase o le maʻi.

    E foliga mai o le okeni mumū, o le fua o le fua e foliga mai o ni faʻafitauli leaga:

    • faaosofia ai le gastric ma le pancreatic juice, lea e tau atu i le vevela,
    • o se pi e mauʻoa i le suka, ina ia mafai ai, e tatau ona vave gaosia le kulukose, lea e le mafai ona foia e le maʻi o le maʻi,
    • ona o le fiva, o loʻo i ai se faʻaopoopoga o le faʻaleagaina o le intestinal, e ui lava o le aʻafiaga o le pi i luga o le manaʻoga e sili atu le faigofie, ae i le gasologa o le togafitiga e tatau ona alofia.
    • eletise proteolytic ona o le mumū ma le fulafula o alalafaga ua faʻaputu i le ala o le gland ma faʻaosoosoina foliga o se faʻasologa matautia - pancreatic necrosis, o loʻo aʻafia ai le faʻaumatia o le palanyma o le okeni e ona lava enzymes.

    A mamafa le pancreatitis, o le aveina o le fomaʻi o le a mafua ai se leaga ogaoga i le soifua manuia. Ona o le totoina o filo i le fausaga o le pulupulu e aliali mai:

    • faaleleia atili gaosiga o gaosiga,
    • tiga matuia e le mafai ona faʻaaogaina
    • manava manava

    E pei ona sili atu le tulaga o le maʻi, pe a mavae le 2 vaiaso mai le osofaʻiga muamua o pancreatitis, e faatagaina le fomaʻi e ulufale i le lisi, ae na o le siakiina masani.

    I le taimi muamua, e faatagaina le tagata maʻi e inu ni compotes, o le geli ua faʻafefeteina i le sua, e aunoa ma le faʻaopoopoga o suka gaʻo ma sui. Talu ai o mea inu pia e maua ai se suamalie masani, latou te le manaʻomia le faʻamaua atili. O le mea moni, e aoga le mafaufau e le faatauina le sua, e inu i se mea fou pe faʻanofoina e faʻaaogaina ai le sua.

    Mai le 3 vaiaso o le pancreatitis, ua mafai ai ona faʻalauiloa fualaau aina mama e aunoa ma le paʻu i totonu o meaai, faʻapea foʻi fualaau aina. I le taimi muamua, o fualaau mama ua faʻaaogaina e pei o se ipu ese, ona faʻatagaina lea e faʻafeiloaʻi i yogot, kefir, cheese cheese, porridge.

    I le 30 aso talu mai le taimi muamua o le faʻamaʻi o le maʻi, e mafai ona e fufuluina, tiʻeli mai le sua o meaʻai, palu pateta.

    Apricots mo pancreatitis

    Apolot pulp aofia ai le uʻamea, potassium, vitamini A, pectin, e mafua ai ona faʻaaogaina sea oloa i le togafitiga o le anemia, fatu fatu, faʻaletonu o le tino. E aofia ai fua e faʻaleleia ai le tulaga o le pancreas.

    E taua le mafaufau o le apricots e aofia ai vailaau faʻamalosi ma suga faigofie, o lea la e tatau ona faʻaalia le lapataiga i luma o le maʻisuka ma le pancreatitis. Faʻasalaga mumū, o fua e mafai ona faʻatagaina i ni vaega laiti pe a maitauina pea le faʻamagaloina.

    I le tulaga lautele, o fualaau aina e aoga tele ma fesoasoani e toe faʻafoʻi le tino pe a maeʻa osofaʻiga a le faʻamaʻi. Aisea e tatau ai ona e aofia ai apricots i lau meaai?

    • Ona o le i ai o meaʻai e maua ai le fua, o le leai o minerale ma vitamini ua totogi.
    • O le apricot juice has antibacterial, antiseptic effect, o lea ua fautuaina ai e faʻaaogaina i foliga masani o pancreatitis.
    • I le taimi lava i le gastrointestinal tract, o le pulupelu o loʻo i ai se aafiaga faʻafefe, o lenei mea e mafai ai ona e aveesea mea oona ma isi mea le mama mai le tino.
    • Fiber ma le pectin e fesoasoani i le faʻamautuina o le gaʻoina o meaai, sili atu le faʻalaumalieina o meaai, faʻafaigofie le fausia o feces.

    Mo le puipuia o le atinaʻeina o faʻalavelave, ma le pancreatitis, e tatau ona mulimuli i fautuaga faafomaʻi ma matau le fua faʻatatau. O fua e mafai ona aofia i totonu o le taumafataga i le na o le masina pe a uma le osofaʻiga o le vevela ma le faʻaitiitia o faʻamaoniga.

    E le sili atu i le lua apricots i le aso e te 'ai. I lenei tulaga, o le oloa e na o le manava atoa lava e aina. O fasi vaega laiti o le fua e mafai ona faaopoopo i le susu susu mo le 'aiga o le taeao,' aiga o le aoauli, aoauli ma le 'aiga o le afiafi, o fua e faʻapipiʻi faʻatasi ma ipu autu poʻo le faʻaaogaina o se meaʻai.

    1. E tatau ona manatua o apricots o se mea lelei tele. Afai e te sili atu i le aso, o loʻo i ai i le tagata se maʻi le atoatoa i foliga o le manava, faʻavevesi i totonu o le manava, afaina.
    2. Aʻo leʻi aofia ai fualaauʻai i le lisi, e aoga le talanoa ma lau fomaʻi poʻo le tagata fai meaʻai. Afai o uluaʻi faʻamaoniga o se faʻalavelave sili atu o le maʻi, e tatau ona toe iloilo le meaʻai.

    O se oloa e sili atu ona aoga ua faʻamamago apricot poo apricots ua mamago. O le mea moni e faapea o fualaau mamago e aofia ai le fua o le vitamini ma minerale. I le taimi lava lea e tasi, o le tele o fualaʻau fualaʻau ma le laititi o le gaʻo o loʻo aofia ai.

    I le avea ai o se tulafono, o le a faʻamalolo ai apricots mago i le taimi o le faʻagogo, o le mea faigofie lava o mea inu gaʻo o loʻo i ai. Compote, o le susu e saunia mai fualaau mamago, e faʻapipiʻiina foi i masini pe faʻaaogaina e pei o se meaʻai.

    O aso uma o le 50 g o le oloa.

    I le faʻavaivaia o le pancreatitis e masani ai

    Afai ei ai se faʻamalologa le mautonu, pe a maʻi le tagata maʻi i faʻamatalaga leaga, pe suiga i le soifua maloloina ma le faʻaleagaina o le faʻamaʻi, o le a le mafai ona aumai fualaau aina i le laulauʻai. E faʻatagaina e fiafia i le na o le fufuluina o fualaau aina, fualaʻau, fualaau 'aina i le ituaiga o paluga pateta, fualaʻau ma le foamu.

    E mafai e peaches ma le pancreatitis ona i ai i le tulaga o se faʻavaivaia faifai pea o le maʻi? A o faagasolo lenei vaitaimi, ua faatagaina ai tagata gasegala e 'aina ni ituaiga o vine ma fua. E i ai foi se pi i luga o lenei lisi, talu ai e ese mai le vevesi o le pancreatitis, o fualaau fou e lelei le digestibility ma le digestibility. E le gata i lea, o fualaau fou e tele a latou togafitiga faafomaʻi.

    1. O se fesoasoani lelei i le tau faasaga i le taʻavale.
    2. Ua faateleina le hemoglobin peach.
    3. Faʻafouina le malosi.
    4. O se punavai o vitamini ma elemene taua e talafeagai i le taimi masani o pancreatitis.

    Auala e faʻaaogaina ai le oloa i se tulaga masani o togafitiga.

    1. E mafai ona aofia i le taumafataga, pe a leai se maʻi o le maʻisuka.
    2. I le taumafataga, na o fualaau aina, fua lelei, ua faasaina le mauaina o mea e le mafaitaulia ma faaleagaina.
    3. Aʻo leʻi faʻaaogaina, aveese le peʻa paʻu.
    4. Ma o le oloa e le afaina ai le mucosa gastric, e fautuaina e ai pe a uma le taumafataga, e pei o se mea taumafa suamalie.
    5. O fualaʻau tuʻulaʻau, o le sua mai le faleoloa e faʻasaina ile lisi ole tagata maʻi ile pancreatitis.

    I le faaopoopo atu i le 'ai o le fua, fou, i le taimi o le faamagaloga mausali, ua faatagaina e faʻafeiloaʻi le siamu i le laulau o togafitiga, fualaʻau vevela, vai ua faʻamamaina i le vai 1 i le 1 poʻo le 2 i le 1, mai le meaʻai suamalie - marmalade, pastille. Mai isi ipu - saunia salakeke ma le faʻaopoopoga o fualaʻau, aano o manufasi, moa, lea e taoina i fasi keke.

    Afai e lelei le faapalepale o le pi, aua le aveʻesea e ala i le taumafa, aua e mafai ona maua le manava, tiga i totonu o le paʻu. E lava le 'aina o le afa o le oloa i le aso poʻo se fualaau aina laititi.

    Faʻaaogaina tatau mo le mumu o le pancreatic

    E mafai ona faʻalauiloa fualaau suamalie i totonu o le taumafataga mo faʻamaʻi pipisi i le taimi o le faʻavaivaia, ae le o le taimi muamua.

    Ina ia maua le maualuga o le aoga mai le ave o le pi ma aloese mai le faʻavaeina o faʻafitauli i le vaega o meaʻai, e tatau ona e faʻaeteete i le filifilia o le fetus.

    1. E sili atu ona lelei le faʻatau o fua o loʻo ola i le fale ma naʻo le vaitau.
    2. Faʻalogo lelei i le matua o le tamaititi. E leai se mea e tasi, o fua mausali e faigata tele i la latou fatufatuga, e matua mamafa tele le faʻaogaina o le tino, ma e le faʻamavae atoa lava.
    3. O le fua e masani lava lanu samasama i le lanu, ei ai se lanu piniki ma le mumu, ae leai se paʻi lanu meamata.
      O se paʻu e aunoa ma ni faʻalavelave faʻafuaseʻi, faailoga tuʻufaʻatasi, ma se siaki.

    E taua le amanaia o le aina o fualaau aina i luga o se manava gaogao ma le pancreatitis e faasaina, faapea foi pe afai latou te gaosia tele.
    E le faʻatagaina tagata e taumafa meaai e aofia ai lenei fualaau aina i pancreatitis i le laulauʻai. E naʻo le tatau ona faʻataunuʻuina le filifilia. Aua e te 'ai tele ina ia leai se faʻaitiitia o le mumu ma le atinaʻeina o maʻi oona.

  • Tuua Lau Faamatalaga