Le faʻaaogaina o le Mexidol ma le Milgamma faʻatasi i le taimi lava e tasi: ata o togafiti togafiti

O le gaioiga malosi o le vailaʻau o le ethylmethylhydroxypyridine succinate. O lenei mea e faʻafoʻisia ai galuega a le tino ua leiloloa pe a mavae mafatiaga o le neurology. I lalo o le gaioiga a Mekisidol, o le faagasologa o le faafouina o lela o loʻo amata, ona o le galuega a le okeni e faʻapitoa.

O vailaau faʻamaʻi e faʻaaogaina ai le gaogao ma puipuia ai le matelaina o le okesene, i le i ai o se aafiaga lelei i vaʻa toto. O le fualaau faasaina e afaina lelei ai le faagasologa o le hematopoiesis ma le metabolism i masini feaveai. I maʻi maua mai le Mexidol, ua faʻaitiitia le cholesterol, ma oʻo ai le dopamine.

Uiga o fualaau faasaina Milgamma

O lenei vailaʻau e faʻaaogaina i faʻafitauli eseese, ona o se faʻalavelave o vitamini o le kulupu B. Milgamma o loʻo i ai sona aafiaga aoga i le hematopoiesis, o se mea e lelei ai le faʻalogo, e iai sona aafiaga lelei i le setete o le fatugalemu o le tino, ma faʻaleleia ai le toto toto.

Faʻailoga mo le faʻaaogaina tutusa

O fualaau faʻasaina e faʻatatau i le taimi lava e tasi ma faʻamaʻi nei:

  • osteochondrosis o le tui vavalo,
  • tele sikula
  • cerebrovascular accident,
  • tuutuuga pe a uma le taia,
  • afaina o le faiʻai
  • encephalopathy o le ava malosi,
  • Alzheimer maʻi.

Contraindications i Milgamma ma Mexidol

O togafitiga faʻapitoa e faʻaaoga ai nei vailaau faʻasaina e le o faʻataunuʻuina i vaega o loʻo faia ai a latou fatuga. Faʻaleagaina le Mexidol i faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi. E le o fautuaina Milgamma mo maʻi o le muso o le fatu ma tamaiti ma tamaiti i lalo o le 16 tausaga.

Togafitiga e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. O le tagata tomai faapitoa e tatau ona mataʻituina le maualuga o le okesene. Afai e maua le toesea o le okesene, ona maua lea o vailaau mai le vaega o antioxidants i totonu o le togafitiga faafomaʻi.

Faʻafefea ona faʻatasi faatasi Milgamma ma Mexidol?

O vailaʻau uma o loʻo maua i le 2 ituaiga o fualaau - laʻau ma tui. Mo tagata maʻi taʻitasi, e filifilia se togafitiga taʻitasi e fuafua i le faʻamautinoaga ma le soifua maloloina lautele.

Afai e faʻataʻitaʻiina le injections, ona le mafai lea ona faʻafoe vaifofo i se tui se tasi, o lona uiga. E faʻaaogaina se mea faigaluega faʻapitoa mo vailaʻau taʻitasi. Ae e mafai ona e tuʻuina ni tui i se tasi o vavae.

Mafaufau a fomaʻi i luga o le maliega a Milgamma ma Mexidol

Ivan Paromonov, neurologist, Magnitogorsk: "O Mekisidol faʻatasi ma Milgamma e faʻaleleia le tulaga o tagata gasegase. Ae e tatau ona e faʻaaoga saʻo togafitiga. "

Irina Virchenko, neurologist, Khabarovsk: "Ou te fautuaina Mekisidol faatasi ma Milgamma mo le valea, osteochondrosis, ma le faalavelave o le cerebrovascular. O le tulaga o tagata gasegase ua faaleleia. O aʻafiaga e tupu pe a faʻaaogaina fualaau faasaina. "

Mekisidol: meatotino ma mataupu faavae o gaioiga

O le Mexidol o se vailaau faʻasaina ma se faʻasalaga faʻatoʻa faʻaalia. Na ia maua le faʻaaogaina o tala o le neurology, faapea foi ma le taotoga. O le elemene autu autu o le ethyl methylhydroxypyridine succinate, lea e fesoasoani i le toe faʻafoʻiina o le tino i faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻamaonia le gaioiga o le ate ona o le faʻafouina o ona siama.

O le gaioiga o le fualaau faasaina e faavae i luga o se toto faapitoa ma le vascular effect, lea e mafai ai ona taofi le maʻi faamalolo, e puipuia ai le atinaeina o le hypoxia. Faatasi ai ma lenei mea, o le Mekisidol e iai sona vaomatua ma le toʻafilemu, ei ai sona aafiaga i luga o siama, ma tumau ai lo latou fausaga masani.

O le vailaau faʻasaina e faʻafaigofie ai faiga faʻavae i totonu o masini ma sela o le faiʻai, e maua ai se fesoʻotaʻiga i le va o ona fausaga, faʻateleina le maualuga o le dopamine. E faʻaleleia e Mekisidol le microcirculation, faʻavasegaina le hematopoiesis, ei ai sona aafiaga lelei i luga o le itu o le toto, aʻo faʻaitiitia le cholesterol.

O le togafitiga o le fualaau faasaina e lautele lava, pe a maeʻa le togafitiga e leai se "maʻi tuumuli", o se mea taua tele o le Mexidol pe a faatusatusa i isi fualaau oona ma se aafiaga talitutusa.

Milgamma: uiga autu

Milgamma o se vailaʻau o loʻo faʻatusalia e se faʻalavelave o vitamin B-kulupu, faʻamaonia le faʻamalosi o le nerve, ma e faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa mo faʻamaʻi o le vaʻa.

O le mataupu faavae o le fualaau faasaina e mafua mai i meatotino faapitoa o ona vaega uma. Vit. O le B1 e fesoasoani i le faʻamautuina o le gaosiga o le gaʻo, lea e aʻafia ai le fua faatatau o le faʻasalaga o aʻafiaga o le nasu i le va o synapses, e aofia ai i le faagasologa o le excretion o pyruvic ma lactic acid.

Vit. B6 o se sui auai i le faʻavaeina o le aufaasālalau sili ona taua e faʻamautinoa le atoatoaga o galuega a le Fono a le Atunuu. Pyridoxine e puleaina le gaosiga o le porotini ona o ona aafiaga aoga i amino acids.

Vit. E fesoasoani le B12 i le faʻavaveina o le faʻavaeina o le methionine, o le nucleicids, choline, faʻapea foi ma le creatin, e i ai lona faʻalogiga faʻalogiga. I lalo o lana gaioiga, o gaioiga gasegase e tutupu i totonu o sela, faatasi ai ma lenei, ua faʻaitiitia le faʻaalia o le anemia.

O le lidocaine o loʻo iai i le fofo e faʻaitiitia ai le malosi o le tiga i le taimi o le pulega intramuscular o le vailaʻau.

Faiga o vailaau

Mexidol, Milgamma - fualaau e mafai ona faʻaaogaina i le taimi lava e tasi, talu ai o le gaioiga a le tasi e faʻaleleia le aafiaga o le isi. O vailaʻau taʻitasi e tuʻuina atu i ni faʻataʻitaʻiga se lua: faʻasalaga o le laulau, ina ia mafai ai ona tusia se togafitiga taʻitasi.

E masani lava, o togafitiga faʻapitoa mo le osteochondrosis e faʻatagaina ai le faʻaaogaina o fualaau o loʻo i luga ua faʻatasi ma se fualaau faasaina e pei o Actovegin.

Milgamma i le togafitiga o le osteochondrosis e taofia ai le atinaʻeina o suiga o le degenerative, e taofia ai le faʻaogaina o le inflammatory, faʻaleleia tulaga lautele. Injections o le Mexidol i lenei faʻamaʻi e taofia ai aʻafiaga leaga o aʻafiaga saoloto. O tui taʻitasi e faʻateleina ai le malosi o le tino i le gaioiga o mea leaga (aemaise lava le leai o se okesene). O Piracetam o loʻo i ai foʻi meatotino tutusa, o lea i nisi tulaga e mafai ona avea ma sui mo Mekisidol.

Afai e te tuiina Milgamma i le fualaau faasaina o le Actovegin, o le a mafai ona faatelevave le faagasologa o le faʻaaogaina o molelaumene molemu, faʻapea foi le kulukose, lea e faʻapupulaina ai le tetee i le hypoxia ma faʻamautuina ai le malosi ole gaʻo.

Actovegin ma le Mexidol e masani ona faʻaaogaina mo faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻi pipisi, ogaoga o manua ogaoga, ma le maeʻa ai o le paʻu. O togafitiga faapena o le a faatelevaveina ai le faagasologa o le toe faaleleia, faateleina le avanoa o le tagata maʻi mo se toe malosi atoatoa. E le mafai ona faʻafefiloi ma le isi vailaau faʻasolosolo, e tatau ona faia eseese.

E taua le taua o le togafitiga togafitiga pe a maeʻa faʻasalaga o le ischemic e tatau ona atoatoa, o le tofiaina o vailaʻau faʻasaina o loʻo taua i luga e tatau ona faia i le iloiloga o le iloiloga o le faʻafitauli o le oxidative o loʻo matauina, faapea foi ma le maualuga o vailaau oona i le tagata maʻi.

Mo se faʻaaogaina o le antioxidant e sili atu ona faʻalauiloaina i le i ai o se foliga masani o le atuatuvale o le oxidative, o le a tatau ona faia ni sauniuniga ma le puipuiga o antioxidant, lea ei ai le maualuga maualuga o le tutusa ma le faiʻai, ma le aafiaga multifunctional.

Ina ia mafai ona faasaʻo solitulafono matuia o loʻo matauina i totonu o le faiga o le antioxidant ma faʻaitiitia le mamafa o faʻataʻitaʻiga faʻasalalau saoloto, o le a manaʻomia se togafitiga umi o togafitiga faʻasaʻi. I nisi tulaga, e mafai ona faʻaaoga le tele o vailaau faʻasaina ma se isi mataupu faavae o gaioiga.

Faʻafanua o Mekisidol

O le Mexidol o loʻo i ai sona aʻafiaga faʻapitoa i le tino. E masani ona faʻaaogaina mo faʻamaʻi pipisi ma aʻafiaga o le neurology, ma e fesoasoani foi i le toe faʻafouina o soso ma ate. Talu ai ona o le tino ma le vascular properties, o le fualaau faasaina e sili atu le aoga o le puipuiga. O loʻo faʻaalia ai le lelei o fualaau o togatogo ma le toʻafilemu, o loʻo i ai se aafiaga lelei i le tulaga ma le gafatia o gaioiga o le membrane.

O le togafitiga faafomaʻi o le Mexidol e faʻalautele atu i le faiʻai o le faiʻai, ei ai se aafiaga lelei i le faateleina o maualuga o le dopamine. Faʻafaigofie le Microcirculation, ua faʻavae le hematopoietic system, ua faʻaititia le maualuga ole cholesterol. Faatasi ai ma se laugatasia lautele o faatinoga, e le o se mea e fai ma vaisu.

O meatotino o le fualaau faasaina Milgamma

O fualaau o le Milgamma e aofia ai vitamini B (B1, B6, B12) ma le lidocaine ma ua faʻaalia mo le togafitia o faʻamaʻi o le vaʻalaʻau ma faʻamaonia le amio amio o faʻamaʻi. O le aafiaga faʻamalosi o le lidocaine e fesoasoani e faʻaitiitia ai le faʻavauvau ma le faʻaofiina o lenei vailaʻau faʻamaʻi tiga.

Vitamin B1 o se vaega o Milgamma e faʻamoemoe e faʻasaʻo le metabolism gaʻo. B6 - o loʻo aʻafia i le faʻamautuina o le galuega ma galuega a le faʻalavelave popole. B12 faʻateleina le faʻavaeina o le creatine, o le nucleic acids, methionine, choline. O lenei vailaau vitamini B e aafia ai le metabolism i totonu o le masini ma ua faatonuina mo le anemia.

Faʻatasiga o fualaau

E fautuaina e ave Mekisidol ma Milgamma i le taimi lava e tasi, ao latou faʻamaopoopoina ma faʻaleleia le aafiaga o le tasi ma le isi. O le tuufaatasiga o vailaau ua faatonuina mo le osteochondrosis. O fualaau oona e maua i laumei ma injections, lea e mafai ai e oe ona atiae se togafitiga mo togafitiga taitasi mo maʻi. Mexidol ma Milgamma e tatau ona sasaina i le tele o syringes, e mafai i le tasi papa. E le fautuaina e tui faʻatasi faʻamaʻi, o lona uiga, fefiloi i se tasi o tui.

O le faʻatulagaina tutusa o Mekisidol ma Milgamma e faʻamaonia ai se aafiaga lelei i faʻamaʻi e pei o le sclerosis, osteochondrosis, faʻamaʻi totoʻa o le mafaufau.

O le fesoʻotaʻiga o Milgamma ma Mexidol ua faʻatonuina mo le osteochondrosis ina ia mafai ai ona taofia faʻafitauli o le degenerative ma ia faʻamalolo ai faiga faʻaleagaina . Ma fesoasoani le Mexicoidol e faʻamalo faʻamalolo fua, ma e taumafai foi e faʻapipiʻi i le tino ma i le taimi lava e tasi e faʻateleina lona tetee atu i mea leaga (mo se faʻataʻitaʻiga, hypoxia). O nisi taimi o Mekisidol ona o le tutusa o le aʻafiaga o le malosi o le tetee e mafai ona suia e Piracetam.

Mekisidol ma Milgamm o loʻo faʻamatalaina foi i le faigata e faʻamalosi ma faʻagaoioia le puipuiga, faʻasua le tino ma minerale, vitamini ma isi mea aoga. Mekisidol ma Milgamma galue i luga o faʻamaʻi tiga, faʻalavelaveina, ma saofagā i le aveesea o le tiga.

E le gata i lea, o vailaʻau e lelei tele ma isi vailaʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, Actovegin. Milgamma faatasi ma Actovegil e fesoasoani e faateleina le tetee atu i le hypoxia, faʻamaonia le gasegase e ala i le faʻaitiitia o le glucose ma mole o le okesene.

O le tuufaatasiga o le Mekisidol ma Actovegin e tatau ona faatonuina mo manuaga ogaoga o le faiai, sikuea, faamaʻi pipisi pe a uma le taʻavale ma le stroke. Ae e tatau ona maitauina e tusa ai ma faatonuga o le Actovegin e le mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau i le syringe tutusa, e aofia ai Mekisidol ma Milgamma. O se tasi o tupe e mafai ona avea o ni meaʻai, mo se faʻataʻitaʻiga, Milgamma.

Injections o Mexidol ma Milgamma o loʻo faʻamatalaina foi i le tulaga o le le lava o le gasegase o le cerebral (faʻasolosolo ma gasegase) o se vaega o togafitiga faʻapitoa, lea e aofia ai ma:

  • fomaʻi cardiovascular
  • vailaʻau e faʻaleleia ai le gasegase o le cerebral (Actovegil, Nicergoline),
  • neuroprotectors (nootropil),
  • vailaʻau faʻamalosi tino oona (neuromidine),
  • physiotherapy.

Medika Mekisidol, e le pei o Milgamma, e fesoasoani e toe faʻafoʻi toto, ma faʻaleleia le gaioiga o vailaau faʻasaina, ae o Milgamma o se mea lelei tele o vitamini.

Uiga o Mekisidol

O le Mekisidol o se vailaʻau lea e faʻaalia e se aʻafiaga o le faʻasao. E faʻaaogaina e togafitia ai tagata gasegase e fomaʻi ma fomai tipitipi. O le vaega malosi o le vailaʻau o le ethylmethylhydroxypyridine succinate, lea e faʻaleleia ai le toe faʻafouina o le tino i maʻi o le neurology, faʻamaonia ai galuega o le hepatic e ala i le faʻafouina o le ate i le tulaga faʻapitoa.

Ona o le patino o le neuronal ma vascular effects o Mexidol:

  • faamamāina faʻasalaga faʻasalaga,
  • e taofia le fausia o le hypoxia.
  • o le fualaau faasaina ei ai le laau vegetotopic ma le toʻafilemu,
  • galue i luga o siama ma faʻasaʻo masani.

E fesoasoani le Mekusidol e faʻafaigofieina le metabolism i le faiʻai, ma faia ai se vavalalata i le va o ona tino e ala i le faateleina o le tele o le dopamine. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei vailaʻau, faʻaleleia o le toto, e toe faʻafoʻiina ai le faagasologa o le hematopoietics, ma o le uiga maualuga o le toto e aʻafia i le faʻaitiitia o le maualuga o le cholesterol.

O le tele o gaioiga o fualaau faasaina e lautele, i le faaiuga o le faagasologa o togafitiga e leai se "faʻasolosolo maʻi", o se mea taua tele faʻatasi ma Mekisidol pe a faʻatusatusa i isi vailaau tutusa.

Milgamma Properties

Milgamma o se vaega o le vitio o le vitio o le vitamin B lea e faʻamautuina ai le vavalo o le nerve. O lenei vailaau ua fautuaina mo togafitiga faigata o faafitauli o le koluma.

O le gaioiga a Milgamma e mafua ona o uiga o ona vaega.

Vitamin B1 faʻamautuina le gaosiga o le gaʻo, o loʻo i ai se aafiaga lelei i le vave vave ona faʻaosoina le manaʻoga i le va o synapses, fesoasoani e aveese le pyruvic ma le lactic acid mai le tino.

Vitamin B6 o se tagata auai i le faʻavaeina o le aufaasālalau taua, lea e mautinoa ai le faʻatinoga masani o le tino. Pyridoxine e puleaina le metabolism e ala i le aoga o aʻafiaga o amino.

Vitamin B12 faʻaleleia le faʻavaeina o le methionine, o le nucleic acid, choline ma le creatine, faʻapea foʻi ma anesthetizes. Vitamin e fesoasoani e faʻasaʻo le metabolism i le maualuga o le cellular ma faʻaitiitia ai faʻamaʻi faʻamaʻi.

Faafetai i le lidocaine, o le tiga o le tiga e faʻaitiitia i le faʻaofiina o le vailaʻau faʻamalosi.

Faiga o vailaau

E toatele e fiafia i: Milgamma ma Mexidol - e mafai ona iai le fesoʻotaʻiga pe leai foi. Ua fautuaina e fomaʻi nei fualaau faasaina i le tuufaatasiga, ao latou toe faafouina e le tasi le isi ma faateleina ai le taunuuga. O se tuufaatasiga faapena e fautuaina i le togafitiga o le osteochondrosis.

O vailaau faʻasaina e gaosia i le laulau ma pepa faʻafesoʻotaʻi, faafetai lea e faʻapipiʻiina ai se fuafuaga mo togafitiga faʻapitoa mo tagata taʻitoʻatasi. Milgamma ma Mexidol e tatau ona taʻutaʻua e le tele o syringes, e faʻatagaina i totonu o le tasi papa. Le faʻatagaina o fualaau faʻatasi i le taimi e tasi i le syringe tutusa e faʻasaina.

Afai e tuufaatasia le Mexidol ma le Milgamma, ona maua lea o se taunuuga lelei i le togafitiga o le tele o le sclerosis, osteochondrosis, ma le taʻavale toto i le mafaufau.

O le faʻalavelave ua faʻamatalaina e faʻamalosia ai ma faʻagaoioi ai le tino puipuia o le tino, e faʻamamafa ai le tino ma faʻaaogaina minerale talafeagai mo ia. O nei vailaau e taofia ai le tiga, lea e fesoasoani e aveesea ai le tiga.

Talosaga talosaga

O le Mekisidol e toetoe lava leai ni tapulaa i le faʻaaogaina (faʻaopoopoga i le faʻalepaleina o le tagata lava ia, faʻapea foi le gasegase o fatugaʻo ma le ate), aʻo Milgamma e faʻamaʻiina i faamaʻi fatu (fatu fatu, faʻaleagaina o le myocardial), faʻapea foi le le faapalepale i vitio B-group.

E le gata i lea, o le Milgamma o loʻo faʻasalaina i tagata gasegase i lalo o le 16 tausaga. O le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai allergies (e amata i le urticaria ma faaiʻu i le faʻalavelave anaphylactic). O le tele o le fualaau o lenei vailaʻau e faʻaalia ai faʻamaoniga e pei o le vevela, leu, arrhythmia, vevela ma le gaogao.

O le Mekisidol e le afaina ai le gaioiga o le fatu ma toto toto - o le pulusal ma le toto maualuga e tumau pea. Ole vailaʻau e le tatau ona faʻaaogaina mo faafitauli i le ate, ae afai e masani, ona faʻapitoa lea o ana galuega. O le Mekisidol e le mafua ai le faʻalagolago, mo le mafuaʻaga lenei e mafai ona tumau le togafitiga i le 2-3 masina, ma o le lelei o le tino o le tagata maʻi o le a le leiloa.

Taua! E tatau ona ave Mexidol ma Milgamma i se faʻalavelave i lalo o le vaavaaiga faafomai, o le maualuga o le okesene i totonu o le tino e tatau ona pulea. Afai e maua le hypoxia, ona togafitia lea o le togafitiga i fualaau faasaina ma se aafiaga semi-functional ma antioxidants.

Afai e te maua se mea sese, faamolemole filifili se fasipepa o mea ma taomi Ctrl + Ulufale.

E faapefea ona galue Milgamma?

Milgamma o se vailaau faʻasaina lea e aofia ai vitamini B. O Thiamine, pyridoxine, cyanocobalamin o loʻo i ai i le tuufaatasiga. O gaioiga aoga e fai mo vaivaiga o le vailaʻau. Latou te fesoasoani e faʻaitiitia ni lagona le lelei, taofi le ala o fesuiaiga o le degenerative i le masukuleti system. O le gaioiga e faʻatoʻateleina lidocaine. E faʻaitiitia ai le maualuga o le tiga.

Milgamma o se vailaau faʻasaina lea e aofia ai vitamini B.

A maeʻa le faaaogaina o Milgamma, e faʻaleleia le metabolism o lipids, proteins ma gaʻo. O se vailaʻau e pei o le fuamini e faʻaosofia ai le fausia o le gaʻo aloʻa i totonu o le tino. O le vailaau e faʻamalolo mai i se ituaiga o fofo mo le puleaina o le tino. O loʻo i ai se isi faʻasalaga - o laupega i lalo o le igoa tau fefaʻatauaʻiga Milgamma Compositum.

Aafiaga tuʻufaʻatasia

O vailaʻau e faʻamalosi ai le mafaufau, faʻalavelave ai mea e le afaina, ma puipuia ai aʻafiaga o faʻamalolo saoloto i luga o le tino. A maeʻa le pulega, o le a faʻaitiitia le aʻafiaga o suiga o le degenerative i le maskalokeletal system. O le gaioiga o le fatu ua faaleleia atili, ua toe faʻafoisia le faagaioia o le tino o le fatu.

Faʻaiʻuga o Milgamma ma Mexidol

O vailaʻau e lelei le faʻafefe i totonu o le faʻalavelave ma e seasea ona mafua ai ni aʻafiaga leaga pe afai e te mulimuli i faatonuga. A maeʻa ona maua ni vailaau faʻamaʻi, o le a tupu mea leaga nei:

  • matagogo
  • urticaria
  • angioedema,
  • taʻavale
  • vavao
  • fatu palpitations,
  • gagging
  • paʻu o le paʻu,
  • faʻateleina le sosolo
  • faʻamalosi faʻamalosi.

Afai e faʻafoe vave ona fofo, o le a faʻaalia le paʻu o le paʻu. Faatasi ai ma se faʻalavelave, moe, fenumiai, faʻaaogaina o masini afi.

Le manatu o fomaʻi

Katerina, 41 tausaga, le fomaʻi, Moscow

Milgamma ma Mexidol o vailaau saogalemu mo le tino o loʻo faʻaaogaina i le neurology. Latou te faʻapipiʻi totoga ma fusivaʻai i vitamini, toe faʻafoʻi le fatu ma faʻamaonia le faʻamalosi o le nerve. Latou te felagolagomaʻi lelei ma le tasi ma le itiiti ifo o faʻamaʻi. E le faʻasoleina e amata togafitiga mo le gastritis ma le maʻi o le peptic. E tatau ona faʻatapulaʻa le faʻaaogaina o le ethanol mo le umi o togafitiga. E faʻaitiitia ai le aʻafiaga o fualaau faasaina, faʻapupulaina ai le aʻafiaga o le ate ma fatuga.

Marina, 39 tausaga, neurologist, Voronezh

Faʻafeiloaʻi lelei e le Mekisidol le faʻalavelave faʻalavelave o le gaioiga o le cerebral, faʻamaonia le moe, faʻaleleia le faia o le faiʻai. Milgamma ei ai sona aafiaga lelei i le loto, toto toto, vela nerve. Faʻatasi, latou te faʻaleleia ma faʻalagolago le tasi i le isi gaioiga. Mo le umi ole togafitiga, e tatau ona e aloese mai le avetaavale ma isi auala faigata. E mafai ona aliali mai le moevalea, faʻavalea, ma le vaivai. Afai e te maua ni faʻafitauli e le manaʻomia, e tatau ona e taofia le ave ma talanoa i se fomaʻi.

Suʻega a tagata maʻi mo Milgamma ma Mexidol

Oleg, 44 tausaga, Bryansk

Injections i le faʻalavelave mo le osteochondrosis na faʻatonuina e taofia ai le atinaʻeina o faʻafitauli o le degenerative. O vailaau faʻainisinia e faʻaitiitia ai le afaina, faʻafefe ai le tiga, toe faʻafoisia le faʻaogaina faaletino o le tui.

Maria, 30 tausaga, Izhevsk

Sa faia ni inisiua mo le le atoatoa o le toto i totonu o le faiʻai. Injeusiga i totonu o le intramuscular e le afaina, aua le mafua ai ni uiga leaga. A faʻafeiloaʻi muamua, e ono oʻo ia te oe se lagona o le le mautonu. O le togafitiga e 1 le masina. O vailaau faʻamaʻi uma ei ai le lelei o aʻafiaga o le tino. O le atuatuvale ma le valea ua mouese, ua faaleleia le mafaufau.

E faapefea ona aafia ai le tino

Milgamma (Siamani) - o se faʻalavelave o vitamini o le vaega B. O le meafaigaluega na mamanuina e faʻaleleia ai lo latou le atoatoa i le tino. O mea aoga autu o fualaau faasaina o viamine (vitamini B1) i le afa ma le pyridoxine (B6), faaopoopoina i sina vaega ole cyanocobalamin (B12).

Gaioiga faʻamaloilo o fualaau faasaina:

  • afaina o le tino,
  • faʻatalanoaina o galuega a le faʻalavelave faʻalavelave,
  • aafiaga e tetee ai le inflammatory
  • faʻafouina o le hematopoiesis ma le taʻavale capillary,
  • afaina ona o le i ai o le lidocaine i le tuufaatasiga o fualaau faasaina.

Mekisidol (Rusia) e masani ona faʻaaogaina i togafitiga faʻasolosolo. O lona gaosiga gaosi - o se mafuaʻaga o le 2-ethyl-6-methyl-3-hydroxypyridine - ua lauiloa mo lona aafiaga o le antioxidant.

  • puipuia malu mai siama mai radicals saoloto ma le matelaina o le okesene,
  • faʻasolosolo faʻamalositino metabolic processes i totonu ole vaʻa o le faiʻai ma faʻaleleia ana galuega tauave,
  • faamama avega, phobias,
  • gaosia se malosi e faʻamalosia,
  • toto le toto mafiafia
  • faaitiitia le maualuga o le "leaga" cholesterol,
  • faʻamalosia le faʻaogaina o le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O nei fualaau oona e masani ona faatonuina mo patotia nei:

  • osteochondrosis, isi faʻamaʻi o le tui,
  • neuritis
  • solo, hemiparesis, afaina,
  • afaina o le faiʻai
  • ogaoga leaga i le loto, toto toto,
  • encephalopathy
  • tele sikula, le faʻamaʻi o Alzheimer,
  • pancreatitis

Faʻafefea ona faʻaaoga Milgamma ma Mexidol

O faʻafitauli o nei vailaʻau e le tatau ona faʻafefiloi i le syringe lava. Injections e tatau ona faia i le faʻaaogaina o se nila uumi, faʻaopopo i totonu o le maso.

O vailaau uma e lua e mafai ona tuiina mo le silia ma le tasi le masina. Ona faʻaauau pea lea o togafitiga faʻatasi ma Mekisidol, ae le sili atu i le 2 vaiaso. E fautuaina e suitulaga le injections o nei vailaʻau faʻamaʻi i le vave e mafai ai.

Contraindications Milgamma ma Mexidol

E le mafai ona faʻamautuina fualaau faʻasaina mo le le faapalepale i soʻo se mea e mafai ai i totonu o la latou fatuga. E faʻasaina le Milgamma pe a maʻi le tagata maʻi i meaʻai o le vaitamini poʻo le pagatia mai faʻamaʻi ogaoga o le fatu. E le tatau ona faʻamatalaina le Mekisidol mo le faʻailoga poʻo le gaʻo o le ate.

Tuua Lau Faamatalaga