O iloiloga moth ognevka ma misa

I aso nei, o se togafitiga e sili ona taatele - o le faʻasolosolo o moa vao - o loʻo toe maua ai le lauiloa. O le igoa lona lua o lenei vailaʻau mataʻutia o se afi o pamu. Sei o tatou iloiloina atili auiliiliga o foliga o le faʻaaogaina o lenei fomaʻi togafiti, ma mai maʻi e mafai ona fofo.

O lea la, o le a le moth moa, o lona faʻaaogaina i fualaau faʻapitoa masani tau vailaʻau faʻasolo, mea aoga o le tincture o moth miti, faʻamaoniga ma le faʻailogaina, togafitiga fautuaina ma vasega o togafitiga.

Mea aoga o le moth - tincture ma le siʻosiʻomaga

  • Antibacterial
  • immunostimulatory
  • antioxyidant
  • faagaioia o gaioiga ma gaioiga faaletino,
  • faʻamaʻaloga
  • toe faʻaleleia, toe faʻafoʻi mai faʻamaʻi tuga, togafitiga faʻapitoa,
  • puipuiga ma togafitiga o faamaʻi o le cardiovascular ma le manava,
  • faaleleia atili o mafaufauga ma mafaufauga malosi, lagona,
  • faatonutonuina faiga faʻavae i le tino,
  • faʻasaʻo le maualuga ole kulukose o le toto,
  • puipuiga o le manava ma isi malulu,
  • togafitiga o le itutino o le fafine (ovarian ovst, o le tele o mea leaga, o le faʻaleagaina o le tino, le fanau mai) ma le tane (adenoma, prostatitis, le fanau mai).

O le tincture ua faʻaaoga lelei i le cardiology, dermatology, gynecology, togafitiga o faʻamaʻi o le vaega o meaʻai, gerontology.

O faʻamatalaga autu mo le faʻaaogaina o meaʻai o le afi o le pusa

  • Koch's pulmon infection.

Mai aso anamua, na faʻaaoga ai le moth bee bee e avea o se sui sologa lelei i le tau faasaga i le maʻi. E i ai le tele o tusi faasaienisi e faamaonia ai le manatu e faapea o enzymes o moth larvae, o le fafagaina o le beeswax ma le manuia, e mafai ona vaeluaina ai otaota o le Koch's bacillus, ma tuusaʻo saʻo ai le gasegase mafuaga o le gasegase.

O le manuia i togafitiga na matua tele na amata ai ona faaaoga lenei fualaau i le togafitiga o isi maʻi, o lona natura e fesootaʻi ma siama siama.

  • O ituaiga uma o faaletonu o le fatu, faʻalavelave faʻaleagaina o lenei okeni, arrhythmia, cardioneurosis, ma isi.
  • E faʻatuputeleina ai le maualuga o le hemoglobin ma faʻaaoga lelei i le togafitiga o faʻamaʻi toto.
  • Fesoasoani e toe malosi pe a uma le taotoga, togafitiga o le osteoporosis ma siama.
  • E masani ona faʻaaogaina e toe faʻafoʻisia ai le taua o le taua, e taofia ai suiga o le tausaga, ma puipuia faʻamaʻi e fesootaʻi ma le soifua matua o le tino.
  • O se meafaigaluega sili ona lelei i le togafitia o maʻi o le digestive tract.
  • O se fualaau masani e taatele e faateleina ai le malosi faaletino o tagata taaalo ao lei faia taaloga ma toe faaleleia pe a uma tauvaga.

E taua le manatuaina, e ui i le mea moni o lenei vailaʻau e leai ni aʻafiaga, ae na o se fomaʻi poʻo se tagata poto masani e tausia le beekeeper e tatau ona faʻatulaga ma faatulaga le vailaʻau.

Sauniuniga o le moth tin

O le mea lautele, e sili atu ona faigofie le faʻatau mai o lenei mea mai se tamaʻi tausi meaʻai, mo se faʻataʻitaʻiga, "pergoff.ru: Mamomi moth tincture, extract, syrup," ae faʻaaogaina i se vaega o le 1:10 (10 kalama o le moth larvae i 100 gr.vodka). O le tele o taimi, e faʻapipiʻiina ai ni meaʻai o le moth i lenei mea, latou te maua ai le lanu, ma latou maua ai le mea e faʻaalia ai meaola.

I le faaopoopo atu i le tincture, ua maua mai se vaega mai lenei oloa o le beekeeping, ua saunia le sipuni i luga o le meli.

O le aoga o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau mo togafitiga faafomaʻi ua faʻamatalaina e le gata i faʻamaumauga faasaienisi.

E tele naua ni iloiloga lelei mai tagata masani o ē na faʻaaogaina lenei metotia togafitiga ia i latou lava.

O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagata nofomau o Novosibirsk, Tatyana, na ia tusia se toe iloiloga:

"Mo se taimi umi na ou le masalo ai i le natura ei ai se fofo e pei o le beeswax. Ae na tupu na maʻi loʻu atalii i le maʻi mama. O le fomaʻi, i le taimi lava lea e tasi o togafitiga autu, na faatonuina ai le fualaau faasaina, o le atalii na vave ona toe faaola mai. Faauupegaina i se auiliiliga auiliili e uiga i lenei fualaau faasaina, sa ou filifili ai foi e faaaoga lenei siaki e togafitia ai loʻu maʻi - veins veinose. I le aso, a maeʻa le lua masina o togafitiga, o le taunuuga e maua ai lona lelei lelei, ma ou te talitonu o le totoina o le mumu o le afi o le a fesoasoani ia te aʻu e aveesea ai loʻu faafitauli e faavavau. "

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le moa asu

Talu ai e toetoe o soʻo se ituaiga togafitiga ma mea e gaosia mai le pipi, e mafai ona tupu aʻe ai allergies, e tatau ona e faʻaaogaina ni fasi pepa poʻo ni vaega o le beeswax ma ni tootoo laiti - 10-15 faʻafefe i le aso i le taeao ile afa itula ao le i taumafa.

E i ai se filifiliga e sili atu le alofa mo le ulu atu i le togafitiga o le tinio o le miti miti:

1 aso - o le kuata o le fua,

2 aso - afa o le fua fautuaina,

3 aso - tolu vaefa,

le fualaau lava ia fuafuaina e tusa ai ma le mamafa o le tagata - mo kilokalama uma e 10 ua fautuaina e ave tolu mataua o le tincture.

Afai e le manaʻo se tasi e faʻafefeteina i laulaʻau - e fautuaina e tagata tausi pusa le inu i le afa o le sipuniti o le tinomi ua faʻasolo afa afa itula aʻo leʻi fafagaina faalua i le aso. O le maualuga o le dose o le sipuni tele tolu taimi i le aso.

Mo togafitiga faʻasolosolo, e fautuaina le tasi taimi, mo togafitiga, o le lua taimi e puleaina ai le fualaau oona o le a sili atu ona aoga, ae sili atu le aua le taofiofi seia oʻo i le leva o le afiafi, o lea la pe a uma ona faia se siʻosiʻomaga o le moa o le miti, e mafai ona faʻalavelave i le moe.

E le gata i lea, o le siʻosiʻomaga faʻaleleia pe afai e te le vave faʻaaogaina le tinomi o le moth ua faʻasalaina i totonu o se sipuni vai, ae taofi i lou gutu, suʻi sina mea.

I le tutusa ma togafitiga, ua fautuaina le aloese mai le ava malosi ma le tele o meaai.

Faʻaaogaina fafo o le tincture o le moth larvae larvae

I fafo, o lenei tincture e togafitia ai le moega, gasegase, lubricates erupetone eruption, suauʻu. O le faʻafefiloi lelei o se sipuniti o le tincture ma le aofaʻi tutusa o le dimexide o loʻo faʻaaoga i totonu o tusi talosaga ma faʻamau. Afai e maualuga le lagona o le tagata maʻi, e mafai foi ona e faʻaaogaina le tuufaatasiga ma le afa vai mama.

O le a le moth miti

Ognevka moth moth, moth, moth melanium, moth pepe, tale - o nei igoa uma e faasino i le iniseti lava lea. Moth moa - pepe launiu melonella mai le aiga o moth miti, ola i soo se mea, sei vagana ai itulagi ma se tau vevela, i totonu o sulu o manu felelei ma aiga. O le umi o le pepe pepe pepe e eseese i le 2-4 cm, o le pito i luma o loʻo iai se lanu uliuli enaena, o laʻau uʻamea e sili ona lanu. O mea e tautala ai le moth matutua e leai se faʻamaoniga, o le mea lea, e le mafai ona 'ai se meaʻai, ma o le mea taua e lagolagoina e mea faʻaputu. I le matua, e le sili atu i le 12 aso le ola o tama, ae male 26.

Moth afi

E tuʻuina e le butterfly fuamoa, lea pe a uma aso e 7 ona liua i ni vaega o le moa ma se ulu samasama ma e sili atu le lapoa o le 1 mm. A o tuputupu ae, o le umi o le tino o le anufe e oʻo atu i le 2 cm. O le taimi atoa o le siva e fafaga i luga o mea taua o le pi: solo, pollen, lali. E tusa ai ma le au tausi fale, e tasi le alo o le melonella e mafai ona faʻaumatia le tele o siaki pisia, ma faʻamaʻi pipisi o sulu, e vaivai pe oti le kolone.

Faʻavae ma mea totino o le faʻasolo o moth miti

O le tincture o le moth masi ua saunia mai le pepe pepe. E le faʻaaogaina tagata matutua mo le sauniuniga o le fualaau faasaina.O tufatufaina atu o le moth larvae talitonu o mea aoga o caterpillars e mafua mai i le maualuga o meaola o meaola o loʻo latou aoina aʻo taumafa i meaʻai o le pī, e aofia ai le solo. O le tuufaatasiga o le moth extract moth extract aofia ai vaega nei:

  • e tusa ma le 20 amino acids, o nisi o ia mea e le mafai ona toe suia, o lona uiga, o le tino o le tagata e le mafai ona gaosia i latou lava,
  • enzyme serase - o se vaega mo le soloia o le solo ei ai sona aafiaga faataumaoi i le membrane o le siama o le tuberculosis,
  • mea gaioiolosi e taofia ai fomaʻi
  • elemene taua e faʻaosofia ai le tuputupu ae o le ola.
Tincture o le Afi

Muamua, o le fualaau faasaina na fuafuaina mo togafitiga faigata o le taumafaina. Mulimuli ane, na amata ona faʻalauiloaina le tinisi e avea o se vailaʻau faʻasaina mo le togafitiga o le gasegase e aunoa ma togafitiga faafomaʻi ma avea ma sui sola maloloina mo le togafitia o maʻi e pei o:

  • faʻamaʻi o faʻalavelave faʻaleleia,
  • vaivai le puipuiga
  • afaina o le fatu, fatuina o le myocardial, atherosclerosis,
  • fomai ole tamaʻitaʻi
  • tane vaivai,
  • veinsose veinsose,
  • afaina o le tino
  • anemia, leukemia,
  • gastritis, pancreatitis, ulia,
  • taimi toe faʻaleleia pe a uma togafitiga.

E faʻavae i luga o le extracti o moth larvae, o loʻo maua le vailaʻau o Okoved mo togafitiga o faʻamaʻi ma le puipuia o maʻi mata, ma le toe faʻafoʻiina o le faʻaaliga. O le tincture o le moth vao ua fautuaina e le gata mo tagata mamai, ae o le soifua maloloina foi, e taitaia se olaga ola malosi. O le meafaigaluega e faʻaleleia ai le faʻatinoga, faʻaleleia le tumau, fesoasoani i maso maso e toe faʻaleleia vave pe a uma le faʻamalositino. E le galo tagata na faia le tincture e uiga i tagata o loʻo galulue i galuega tau mafaufau. O le faʻaaogaina masani o le oloa e faʻaleleia ai le mafaufau, faʻatupulaʻia, mausali. Aumai faʻamaoniga mo le faʻaaogaina, o se siʻosiʻomaga mai iʻau o le moa e talafeagai mo le toetoe o tagata uma.

Okoved

O le talafaasolopito o le foafoaina o tinotures exotic

E tusa ai ma talaʻaga, o le tele o seneturi o mota na faʻaaoga i le tele o seneturi talu ai i Iapani, Saina, Rusia, ma Eleni Anamua. O le muamua e amata suʻesuʻeina le moa o le miti o Ilya Mechnikov. O lana suʻesuʻega na faʻaauau pea e le Soviet homeopath S.A. Mukhin, o le na manatu e iai le mauaina o le siama o le enzyme, faʻamaoniga o le faʻamaʻi-tuberculosis action of larvae. Na maliu le fomaʻi i le 1981 ma sa ave lana pu e Spiridonov, Kondrashov, Rachkov.

Le igoa o le homeopathist pops luga na o luga lava o itulau o nofoaga o tagata tausi manu o loʻo faʻasalalau faʻasalalau tincture ma mea faʻapitoa. O le tusiga sili ona talitonuina o Wikipedia e le o aofia ai se faʻamatalaga e uiga i le fomaʻi A. A. Mukhin ia lava pe faatatau i ana mea na ausia. Faatasi ai ma se maualuga maualuga o le mea e ono tupu, o le tala atoa ma le suʻesuʻega i luga o tinite o moths o moths o se tala na fatuina e faʻalauiloa ai oloa.

Na malamalama le lautele o le atunuu i le amataga i le amataga o lenei seneturi ina ua maeʻa le lolomiina o se tusiga e Karneev i le tusi o Beekeeping.

Fomaʻi manatu o fomaʻi i luga o le paʻu

O faʻamatalaga uma a fomaʻi e uiga i le siʻosiʻomaga o moth o le tasi e tasi. O vailaau faʻapitoa e le o iai mea e manaʻomia muamua mo togafitiga o soʻo se faʻamaʻi ma lenei meafaigaluega ona o le le lava o se sikola faʻasaienisi. I se faaopoopoga, o se ituaiga o le enzyme, serase, i le gaioiga a le au fai togafiti, e le o lisiina i le faavasegaina o enzymes ma o lona fuainumera kemikolo e le o iloa i vaega faasaienisi.

O le tele naua o aʻafiaga o fualaau faasaina e feteenai. Ma o le faʻaleagaina o aʻafiaga i siama, siama, ma le faʻamalosia o aʻafiaga i siama o le tino, ma le aʻafiaga i le tafe toto, ma isi. E le mafai e le moth moa ona aofia ai le tele o meaola e pei ona tau mai e le au gaosi oloa. O se maualuga o mea o elemene ma vitamini e mafai ona mitamitavale i soo se vailaau mo togafitiga, o le ai ai se tau maualalo tele ma le i ai o se tusi faamaonia lelei.

O le aʻafiaga lelei o le aveeseina o vaega o moth larvae i luga o le tino ua faʻamatalaina na o le placebo. Pe a talitonu le tagata maʻi i vavega o le fualaau faasaina, e amata ona gaosia e le faiʻai mea talafeagai ma amata ai e le tino le faiga o le faʻamaloloina o ia lava.

Afai o le faʻaaogaina o le moth tincture e le feteʻenaʻi ma le togafitiga o togafitiga, e mafai e le fomaʻi ona faʻatagaina le faʻaaogaina o togafitiga faʻa-aganuʻu, ae e le agavaa o ia e fautua mai, ma sili atu foi ina ia faʻatonuina.

Faʻatauga, faʻamaoniga ma le tau o tupe

Tincture o meaola moa vao e le o gaosia i soo se falemaʻi falemaʻi. E na o le pau lava le mea e gaosia ai tagata tausi manu. E mafai ona e faʻatau mai ia i latou uma le oloa maeʻa ma o latou aʻa. O le oloa o se fagu vailaau faʻatasi ma se pogisa malulu ma le fulufulu mafiafia. O le fofo atonu e 10%, 20%, 30%. Ina ia saunia le 10% tincture, 10 g o lapopoʻa ua ave, lea ua tumu i le 100 mg o le ava malosi 40%, ona faapipii lea o le potion i se nofoaga pogisa mo 2-3 masina. I tausaga talu ai nei, na amata ai ona saunia le tincture e le gata mai i vaega, ae mai le gaogao foi o moa, e faasino i le mea moni e sili atu ona tumu i le tuufaatasiga nai lo le tele.

E masani lava, o le tincture o loʻo tuʻuina mai ma faʻataʻitaʻiga mo le faʻaogaina, lea e tuufaatasia e le gaosimea, o lea e ono fesuisuiaʻi fautuaga. I nisi faʻasagaga mo le faʻaaogaina ua le atoatoa ma ua fautuaina le vailaʻau e tusa lava mo fafine maʻitaga, tamaiti laiti. O isi e iai taʻaloga matutua. Pau lava le mea e tuufaatasia uma ai tagata faʻamalosi maʻi o le laʻititi ifo lea o le tolu-masina o togafitiga ma le fua o fualaau faasaina: 1 le mataua mo le tausaga e tasi. I luga o nisi o tagata faʻatau, o le faʻamaʻi ma le mamafa o le tino o loʻo manatu e fai se vailaʻau.

O le tau o le tasi 50 ml vai na faia i Altai e amata ile 300 rubles. Mo le tolu masina o le toe faʻaleleia, o le a le itiiti ifo ma le 3 fagu e manaʻomia. E fautuaina e le au gaosiga le inu o le ava mo le 6 masina mo se taunuuga tumau, lea e manaʻomia ai le faʻatau mai a itiiti ifo ma le 6 fagu.

Faʻaaogaina Faʻamatalaga

O le tele o iloiloga i luga o le faʻaaogaina o le moth tinctures e tuʻuina e tagata asiasi i luga o uepisaite a tagata gaosiga, e le tele ni lipoti o se elixir tulaga ese o loʻo maua i luga o fonotaga na tuʻuina atu i le tau faasaga i le maʻi.

Olga, 45 tausaga le matua: "O loʻu atalii matua na tuuina atu i ai se maʻi le mautonu - tuberculosis, o le tulaga o le pala. Na togafitia o ia i le falemaʻi mo le tolu masina, ona faʻataʻitaʻiina lea o togafitiga. Na ou mauaina se tusiga i luga o le Initaneti e uiga i mea e faʻamalolo ai le moa o moth miti, na faʻatonuina mai le au Alimita. E lima masina o ave e le tama ia te ia, fai mai ua faaleleia lona tulaga. Matou te faʻamoemoe mo nisi faʻaleleia lelei. "

Anna, 35 tausaga le matua "Fagavaivai o le maʻi i taimi uma ma filifili e galue i le faamalosia o le puipuiga. Faʻatūina o taumafa - amata ona 'ai atili fualaau faisua ma fualaau aina e faʻaolaina ai le tino ma vitamini, ma maua ai foi se nifo o moth moa e faateleina ai le tetee atu i siama. O le timuga timuga, ma i loʻu teʻi, ou te lei maua lava se malulu. "

Sergey, 40 tausaga le matua: "O loʻu atalii e 15 tausaga. O le 7 tausaga ua tuanaʻi, o loʻo maʻi pea o ia. O malulu uma e oʻo atu i le mai le faʻalavelave faʻalavelave. I totonu o le falemai, e iloa e le aufaigaluega uma ia te ia i foliga ma le igoa. Le fefefe o le fomaʻi i le lotoifale e mafai ona avea le bronchitis ma fulu ma aʻo i ai le tamaitiiti i lona talavou, o loʻo ia te ia lava le avanoa e foia ai le maʻi. O le mea lea, matou te tuuto uma atu a matou taumafaiga i le puipuiga. I le amataina o le suʻega mo se togafitiga lelei mo le togafitiga o le bronchitis, na ou maua ai se feau i luga o le fono a se tagata e iai faafitauli e tutusa ma loʻu atalii. Na ia taʻu atu pe na faapefea ona ia mafai ona faatoilalo le maʻi ma le fesoasoani o le tinio o le miti vao. E fitu fagu na faatonuina i le taimi lava lea ina ia lava mo le vasega. E leʻi faʻaalia le tama i mea o loʻo i totonu o le fagu ma aveʻesea anufe. Ua 3 masina talu mai le amataga o le tincture. E le mafai ona fai mai na faʻamalolo atoatoa le tama, ae na amata ona maʻi. A uma le 2 vaiaso, o le a faaauau pea le togafitiga. "

Sofia Lvovna, 43 tausaga le matua: "O loʻu tuagane ei ai sona apiary.Ina ua uma ona ia faitauina iloiloga o mea matagofie o le moth, sa ia fai atu ia te ia e aoina ni iʻa i se fagu pe a ia maua le avanoa. Sa ou saunia le tincture lava ia, e leai se mea faigata e uiga i ai. I le taimi nei, o le togafitiga e na o le tasi le masina. E foliga mai ia te au ua amata ona ou moe lelei ma lagona atili le fiafia. "

Andrei Alekseevich, o se tamaititi i le Lugansk Medical Institute: "O le valea o tagata e matua maofa lava. O le seneturi lona luasefulu ma le tasi i le fanua, ma latou talitonu i mana faamalolo o le root mandrake, o vaega o le paʻu o le rhino, ma o le taimi nei i totonu o le moth extract. E le o se mea taufafefe pe a faʻaaogaina e tagata togafitiga masani e ogatusa ma fautuaga a le fomaʻi. E mataʻu pe a teena e tagata togafitiga faafomaʻi e fiafia i ai. Talu ai nei, na aumai ai se teineitiiti lima tausaga le matua i le matagaluega, o ia lea ua malolo. Sa le mafai ona faasaoina o ia. Ma talu ai o lona tinā, ina ua mavae le maʻi o le pepe i le bronchitis, na le amanaia le tofiaina o se fomaʻi ma filifili ai e le oonaina le teineitiiti i le kemisi, ae ia faʻamalolo ia te ia i se tinisi moth. Na mafua ai se taʻavale a le tamaititi na faigata ona manava. Aʻo le i faia ni filifiliga, aemaise lava pe a oʻo i tamaiti, fua le lamatiaga ma le ono lamatia o le ola maloloina i le faʻaaogaina o togafitiga faʻa-popoto. "

Christina: "Ina ia faia se mea manogi eleelea, e tatau ona i ai se mafuaaga lelei. Ou te matuai faigata lava ma ou te le iloa po o le a le mea e tatau ona ou inu ai le paluga mai anufe matafefe, lea e lolovaia e le o iloa. O ai na te iloa, masalo ua latou faaseseina i latou i le ava malosi, ma a maeʻa le tagofia o fualaau faasaina, e mautinoa lava ou te le toe manaʻomia se vailaʻau. "

Anton Petrovich, 59 tausaga le matua: "Sa ou tausia le soy soya mo le 15 tausaga. E tusa ma le 5 tausaga talu ai, na tupu mai ai se maʻi lelava. Ou te lei mauaina le maʻi mama, pe na ou maua foi ni mafuaaga manino o le tale. Sa tatau ona ou talitonu i vailaau masani. Na fautuaina aʻu e se fafine togafiti fafine mai se nuu lata ane ou te saunia se siʻosiʻomaga o laʻau moa. O lenei "lelei" e masani ona amata i totonu o sulu, o lea sa ou le iloa ai le leai o ni vaega mo le sauniaina o vailaau. Sa 'ou inu i totonu o le tolu-masina vasega i vaiaso malolo. Ina ua mavae le taʻi tausaga, o le tale na toetoe lava a mou atu. O lea la o le a faʻailoa e le faletua ia migraine ma le tincture. "

Albina 35 tausaga: "O laʻu uo e 31 tausaga le matua ma e le mafai ona ia maʻitaga. O le mea na ia le toe faia, lea na le i alu i ai fomaʻi ma fomai, sa le aoga uma. E tusa ai ma lona faletua e leai se aoga, na tuua o ia e le tane. O mea leaga na masani ona leiloa le uiga o le olaga - e le o se tamaititi po o se tane. A o feagai ma mafatiaga tele naua le mamafa, na vaivai, ma le mafai ona sii ona vae. O lona tina, o se tagata faitau masani o le HLS, na ia tauanau atu e amata ona inu e lana uo se moa o le moa vao. Na faasolosolo lava ina amata ona toe manuia se uo, faamagalo atu i lona toalua ma faalataina ma feiloai ai ma se alii lelei. I le ono masina mulimuli ane, na maitaga o ia, ona fanau ai lea o se tamaititi soifua maloloina. Mo mea uma e tutupu ia te ia, e faafetai ai o ia i le moth, ma o nisi taimi na te valaauliaina ma le alofa lona "tamaʻi pipi" lona atalii.

Maria 48 tausaga: "O le tala a lana tane ua maua o ia i le maʻi mama na faateia ai i maua. Sa i ai le tele o foci i le ata, ma na faatu e le fomai le toalua ina ia maua se taotoga. Na togafitia le tane i le TB o le supavaisa ma inu ava i totonu o lima. Ou te talitonu e tatau ona faʻaaoga togafitiga uma mo togafitiga. O le mea lea, na avea ai o ia ma masani i fono ma lautele pe a fefaasoaaʻi e tagata a latou auala e tau ai le kolese. Irisi vavalo, fatu pill, spruce jam cones - lea ou te le i aveina atu i loʻu toalua i le falemaʻi. I se tasi taimi, ao faatalitali mo itula amata, sa ou talanoa ai ma se tamaitai o le, faapei o aʻu, na sau i loʻu toalua. Na fai mai o ia ina ua uma ona ia maua se miti vao, sa i ai i lona toalua se tulaga lelei. I luga o lana fautuaga, na ou faatonuina ai le tincture.I le mavae ai o le 3 masina o le faʻaaogaina, na amata ona maua e le tane le mamafa, faʻaulufalega na faʻaalia ai faʻaleleia atili, ma ina ua mavae le 3 masina, na siitia mai le tane mai le falemaʻi i togafitiga mai fafo. E le mafai ona ou fai atu ma le saʻo le mea tonu na fesoasoani i laʻu pele: pills, tincture o miti miti, po o le talitonuga e mafai ona ia foia le faamai - o le mea autu na fesoasoani. "

Faʻamatalaga o Moth ma Faʻaaliga

Ole moa talo o se laʻau laʻitiiti o le 25 - 35 mm o le lanu uliuli ma enaena. O loʻo nofo saʻo i le mea e lata ane i pi, o lona uiga o lona igoa lona lua o le moa pepe. Larvae e nonofo i faleoloa ma fafagaina toetoe lava o mea uma e maua mai: gaʻo, meli, falaoa pipi ma pupu nifo. Latou te faʻafefe le honeycomb i le siliki, e puipuia ai le atinaʻeina o laʻau o pipi, lea e oʻo atu ai i le oti o se au. O anufe moth e oʻo atu i le 2 cm le umi, e le o toe gaoioi, ae sili atu le taua. E talitonuina o le vaega o meaʻai o loʻo i ai i totonu o loʻo aofia ai se enzyme faapitoa, sekeneiti, lea e mafai ona talepe solo. O lenei mea na avea ma mea e manaʻomia muamua mo le mea moni e faʻapea, o faʻavae e faʻavae i anufe na amata ona faʻaaogaina e faʻafefete ai maʻi (e talitonuina o le tuberculosis bacillus o loʻo i totonu o se atigi o ona foliga vailaʻau e pei o le wax).

Faailoga ma le faaaogaina

O loo i ai pea le tele o finauga i totonu o le sosaiete faasaienisi e uiga i aoga o lenei togafitiga, o le toatele o tagata e lagolagoina le auala e faamaonia ai le aoga o togafitiga. E ui o le vailaʻau e leʻi aloaia aloaia lenei, ma o le a le faatonuina e le fomaʻi lenei mea mo oe. Ae o le tala fiafia e taʻua o se "panacea" mo maʻi uma lava ma fautuaina mai mai le:

  • Malama o le tino
  • Faʻafitauli i le loto ma le tino
  • Lagona atuatuvale ma le faʻalavelave
  • Faigatā ma Oncology

O le a le tele e faʻatuatuaina pe leai foi meatotino o lenei vavega - tinctures, e filifili e tagata uma mo ia lava. Atonu e talafeagai e pei o se mea faigaluega faaopoopo, ae ia mautinoa e feiloaʻi ma se fomaʻi aʻo leʻi faʻaaoga.

Gaʻo faila i le fale

E masani lava o le tincture e faia e tagata tausi pusi po o kamupani lafumanu e tele, e mafai foi ona latou faatauina mai ni anufe. O le siʻosiʻomaga e faia mai tagata matutua, o le matua laʻititi, o loʻo fafagaina i taimi uma ao leʻi aʻoga. E talitonuina o loʻo aofia ai le enzyme sili ona talafeagai mo i tatou. O le fua mo le sauniuni o le tincture e matua faigofie lava: o iʻa (faʻaaogaina masani) e faʻatumu i le 40% ava malosi i le fua o le 1:10 i le mamafa. O lona uiga, 100 g o le ava malosi e ave i le 10 g o le tele. A maeʻa ona tuʻu i se nofoaga malulu mo le 1 i le 2 masina. O se taunuuga, tatou te maua se fofo 10%. I luga o le faʻatau, e mafai ona e mauaina 20% ma 25% fofo. E ui o le fofo faigofie e saunia, o le "monopoly" i luga o lea mea e aʻafia ai tagata tausi fale. E ui lava latou te faʻatau faʻatau eseese, o lo latou tau e maualuga tele.

Faʻaaogaina ma faʻailoga

Faʻasalalauga, e le o iai ni faatonuga mo le faʻaaogaina o mea laiti, aua o lenei oloa e le aloaia aloaia o se fualaau faasaina. Aua nei talia aloaia le 3 - 5 pa'ū i le 10 kilokalama o le mamafa, aʻo leʻi faʻaaogaina e mafai ona faʻaitiitia i soʻo se vai. Togafitiga ma le tincture, e pei o isi fualaau oona, e manaʻomia ai le usitaia o tulafono patino. Mo le sili atu o le faʻamaʻi, e fautuaina e ave 30 minute aʻo leʻi 'ai, pe 1 le itula talu ona faʻamaʻaina. E fautuaina ina ia vaevaeina le fua ole aso i 2-3 inumaga, pe a silasila i le faʻaaogaina o le tonic, aua le faʻaaogaina aʻo lei moe. Afai o iai lau taotoga muamua ma e te le iloa pe faʻapefea ona tali atu lou tino, ia faʻaauau le polokalame o loʻo i lalo: 1 aso - i le taeao ¼%, 2 aso - ½ dose, 3 aso - ¾ le fuainumera. Afai e leai se faʻamalologa poʻo se le faʻavauvau lagona le saoloto e amata togafitiga. O le umi o le faʻatagaina e faʻalagolago i le physiology o le tagata ae ave faʻatatau 3 masina. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, i le amataga e faʻaputuina e le tino mea aoga, ma na ona faʻaaogaina. Pe a faʻatusatusa le metotia, faʻaaoga le faʻaogaina o le fofo lava ia, e tatau ona faʻamuamua muamua i le taimi e faʻatau ai ni mea laiti. I soo se tulaga, afai e te filifili e faʻaaoga lenei oloa ile togafitiga, faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi. O faʻamaoniga e faʻaaogaina o le a faapenei:

  • Aua le aveina mo tamaiti ei lalo o le 14 tausaga
  • Faʻaipoipo ma faʻamalosi fafine
  • Faʻafitauli tau gasegase

O fea e faʻatau ma pe fia

E leai se kamupani faʻakomepiuta o loʻo auai i le gaosiga ma le tufatufaina atu o meaʻai, ma e mafai ona e faʻatau mai na o tagata gaosi oloa tumaoti. O le faʻatau atu e faʻatautaia e ala i le Initaneti i fale faʻapitoa (e le moe le au teu, vaavaai mo faleoloa ma ni iloiloga lelei). O tau e tutusa lava i faleoloa uma ma e aofia ai le 700 i le 800 rubles mo le 100 ml o se fofo 20 - 25% ma le 350 i le 400 ruuga mo se fofo 10%.

Mea e fiafia i ai e uiga i le miti

  • Omnivore - 'ai mea uma e mafai ona maua i totonu o le sulu: meli, solo, pi ma se pipi,
  • O mea faʻamalolo na faʻaalia ma faamatalaina e tagata faʻamalolo o Ancient Greece ma Aikupito, Mesopotamia,
  • O le saienisi o le lalolagi mo se taimi umi e leʻi iloa ai aoga o le iniseti. O le saienitisi Ilya Mechnikov i le seneturi lona 19 na faia suʻesuʻega ma tuʻuina atu faʻamaoniga e le mafaafitia i le fono faʻaleaʻoaʻoga,
  • O le tele o vailaʻau faʻaonapo nei o lo oi ai se fuataga o moth larvae,

Faʻasalalau Faʻamatalaga

O loʻu tina e 68 tausaga le matutua ma e pei o le toatele i lenei tausaga, o se seti o soresi. Toto maualuga, fomaʻi, ma isi. Sa latou inu i le siʻo mo le 3 masina, faʻamalosi le mamafa, ma amata ona faʻaalia le tele o le fomaʻi. Na faʻaaogaina foi i le togafitiga o le tale o le whooping, na maʻi ai le ataliʻi ao laitiiti. O aʻu lava ia e faʻaaogaina le siʻo i foliga mata. E naʻo au lava mea e teu ai, o le paʻu o le paʻu e sosoʻo ma e matua vevela lava. Mo le maskma ou te aveina: 5 mataua o le upusii, ma le 1 sipuniti o le kulimi kulimi, honey, clay blue. I se faapuupuuga, o le vaega e fesoasoani i le aiga atoa.

Matou te ave le vaega e tausi ai le puipuiga. O le aiga atoa, loʻu toalua ma loʻu afafine e 2, ua matua fiafia lava i le taunuuga. O teine ​​e le maʻi, latou te le misia le aʻoga, o le Flu o le faʻamaʻi i le tausaga talu ai na toʻafilemu. O le vaivai ma le moe, ua faaitiitia foi, o teine ​​ua maitauina le faateleina o le gafatia o galuega. Ua faamalieina i matou. Matou te fautuaina!

Irina Nikolaevna, Bryansk.

Ina ua maeʻa le faia o iloiloga, sa ou mauaina se vaega o le moth tin. Ae o le taunuuga o le faafeagai, o loʻu malosi pe a uma ona aveina, i se isi itu, e maualuga atu. O lagona e naʻo le mataʻu, o le vevela ma le tiga, le mautonu. Toe siakiina i le tele o taimi, na i ai i le maea ai o ni taunuuga. Na ou le fiafia, e leai se panacea mo maʻi uma ma e leai lava se tasi e fesoasoani i tagata uma! Ma o lenei laumei e le o se tuusaunoaga.

Petr Nikolaevich, Kerch.

Ou te mafatia i le masani o le bronchitis, ischemia, ma isi. i loʻu 62 tausaga ou te fia toe tamoe. Ou te inu tincture i vasega o le 3 masina i le masina, ua faaleleia le tulaga lautele. Ua leai se manava manava, e leai se vaivai e pei ona i ai. Mano-hypnosis? Atonu! Pe atonu o fesoasoani mai anufe, e foliga mai o se paluga matautia.

Galina Petrovna, Moscow vaega

Afai e te maua le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, tuu lau iloiloga i faʻamatalaga i lalo. Masalo o lau fautuaga o le a fesoasoani i se tasi e faia le filifiliga saʻo.

Fiafia ma le ola maloloina ia oe ma e pele ia te oe.

DIY wax moth tincture: tulafono masani ma le kuka

Tincture o moth miti e masani lava ona faia e le au faipese ma i latou lava po oe kamupani tausi faleoloa. E masani foi ona mafai ona latou faatauina saʻo le miti mo le togafitiga.

Ina ia saunia ni meaʻai o le moth miti, e masani lava ona faʻaaogaina anufe tetele o le tausaga matua. O le tausaga o le lapopoʻa e leai se aoga i le faʻamalolo o le meaʻai (e le mafai ona e faʻaaogaina naʻo le sili atu o tagata matutua o loʻo le mafai ona fafagaina ma ua sauni mo aʻoga), ae o le tele o le tolotolo o tagata taitoatasi, o le itiiti foi lea o le a manaʻomia e sauni ai vailaʻau.

O moa talo e tumu i le ava malosi (o nisi vodka) i se fuataga 1:10 mo se 10% tincture poʻo le 1: 4 mo le 25% tincture. O le vaa faʻatasi ma le tincture e faʻapipiʻi ma tapuni faʻamalosi ma tuʻu mo le 2-3 masina i totonu o se potu malulu ma malulu mo le fausiaina.

I le taimi nei, e leai ni aʻafiaga faʻaleagaina e iloa i le togafitiga o moth tele.O tagata faʻamalolo e masani ona lapatai tagata e iai nisi taimi latou te ono maua ai ni faʻafitauli o le maʻi ma atonu e leaga ai lo latou soifua maloloina. I nei tulaga, e tatau ona faamutaina le tincture.

"E tusa lava pe na tigaina au e le loto, na ou iloa ai o le tinio o le miti miti e togafitia. Na foliga mai e lelei mo le puipuia o le fatu ma le taʻavale. Sa ou taumafai e inu, inu ipu e tolu e tusa ai ma faatonuga, ae ou te lei lagonaina se taunuuga faapitoa. E ui na amata ona tupu le tiga, e le lelei le soifua maloloina. "

O le faʻasesega faʻamaonia i le faʻaaogaina o moth tinctures o le maʻitaga, tausiga o le susu ma tausaga o tamaiti - e oo i le 14 tausaga. E le gata i lea, aua nei faʻaaogaina le tincture mo tagata e maua i faʻamaʻi o le gastrointestinal tract.

E leai se faʻamalositisi faʻamalositino e maua ai le tincture poʻo le moth extract. O oloa uma o lo o faʻatau atu e naʻo le gaosiga tumaoti, na o ni nai kamupani e maua mai e aunoa ma le resitalaina ma maua se laisene.

E mafai ona e faʻatau le tincture o moth miti mai lima o le kamupanī, poʻo luga ole Initaneti, ile faleoloa faʻapitoa ile initaneti. E le gata i lea, faʻatasi ai ma se faʻatau i luga o le initaneti, e mafai ona tuʻuina atu le oloa i le toetoe o soo se atunuʻu i le lalolagi (lea e aʻafia ai le tau o le faʻatauina). Afai e te manaʻo e totogi muamua, e tatau ona e faʻatau le oloa mai na o loʻo faʻatau i ai ni a latou iloiloga lelei. O lenei mea o le a fesoasoani e aloese mai le kopi.

O le tau o le 100 ml o le fagu 25% tincture e tusa ma le 700-800 rubles, ma o le 10% tincture pe a ma le 350-400 ru.

O le mea lautele, e mafai ona tatou fai atu o le siʻosiʻomaga o miti miti o se tasi o na auala e mafai ai ona e taumafai mo le fiafia, ae e le mafai ona e faʻamoemoe uma i ai i soo se tulaga. I le uma, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le misi o le taimi mo se togafitiga talafeagai, pe a oʻo lava i le aoga aoga o le a tuai ona faʻaaoga ...

Ogovka bee moth: iloiloga, faʻamaʻi, togafitiga

Ua iloa e tagata e uiga i le faʻamaloloina o meatotino o moth mai talu mai aso anamua. O mealilo o le sauniuniga o vailaau faafomai na pasia e le au togafiti masani ma tagata tausi manu mai lea tupulaga i lea tupulaga, faasolo malie ma suia. Ma afai e te vaʻaia ni faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le tiniti o miti miti, o lona uiga o le lisi o faʻamaʻi o loʻo aʻafia ai e matua manaia lava. O le vailaʻau e faʻaaogaina mo le sinusitis, bronchitis, tuberculosis, migraine, gastritis, maʻi suka. O le tuufaatasiga e aoga foi mo le le atoatoa o feusuaiga ma le vevela feeseeseaiga. E moni lava lenei, o le a taʻu mai e lenei tusiga.

O le moth moa, pe pei foi ona taʻua o le tale, moth pepe, moth melanium poo moth, o le pepe melonella (melonella) - o se sui o le aiga o moth miti. E mafai ona e feiloai i se iniseti toetoe lava o mea uma (aemaise i Altai). O se tuusaunoaga o le itu i matu. Fale mo le moa o sulu o fale ma vao vao.

I luga o se tino umi o le moth o le tagata matua, o lona telē e ese mai i le 2 i le 4 cm, e lua paipa apaʻau. E le mafai e laʻau moth matutua ona 'ai, latou te ola ona o vaega aoga o loʻo faʻaputuina i le vaʻa.

O fua o le moa e faʻaaogaina faapitoa ia oloa taua o bees (suamalie a le tupu, falaoa pipi, solo). E tusa ai ma le au faipese poto masani, o le tasi o ia tagata na te faatamaʻia le fia selau o pene meli, lea o nisi taimi e mafua ai le oti o tagata uma o loʻo i le sulu. O le mea moni lea na mafua ai ona maua e tagata ia elemene i le moa lea e mafai ona fesoasoani i togafitiga o faʻamaʻi eseese.

Mumu po o le miti

Mo le sauniuniga o le moth tinctures, naʻo pepe iniseti e faʻaaogaina, o pepe matutua ua uma ona le 'ai e le talafeagai mo lenei mea. O le anufe moa o le moth e aofia ai le tele o meaola oona, e pei o le:

  • amino acids e siitia ai le faasiliga o le mamafa o metale ma toxins ma gaʻo gaʻo mai le tino,
  • fuamini fuamini - o se mea e faʻaumatia ai le paʻu o le wax o Koch's bacillus (o le sui e mafua ai le gasegase), ma fesoasoani i le faamamaina o vaalele,
  • minerale - malosi, potassium, zinc ma le molybdenum,
  • monosaccharides.

I aso ua mavae, o le tincture o moth moth larvae na faʻaaogaina e faʻaumatia ai le taumafa. I le aluga o taimi, na amata ona faʻaaoga e togafitia:

  • O gasegase respiratory (bronchitis, foma). O le tincture o le moth miti sa aloaiaina e aoga tele mo le togafitia o le gasegase e oo lava i le le amanaiaina o pepa.
  • Vaʻa vevela i soo se laasaga o le faʻamaʻi.
  • O faamai o le gastrointestinal tract - tincture togafiti gastritis ma maʻi o le tino, faaleleia le faimamaina ma puipuia ai le aveeseina o le tino.
  • Aua le popole - o le tuufaatasiga e faʻamalosia ai le faiʻai, faʻasaʻo le atuatuvale, atuatuvale, vaivai.
  • Faʻasalaga i fafine ma faafitauli o le vailaʻau o manu i totonu o tane.
  • Ole tino ole tino - ua fautuaina le fualaau faasaina e faateleina le puipuiga a le tino i se vaitau e ono maua ai se malulu.
  • Leukemia ma le ania.
  • Loto fatu.

Faʻailoga mo le faʻaaogaina o se vaega

O faʻamatalaga lelei i luga o faʻasalalauga e tuʻuina atu e tagata e faʻaaoga le tincture o moth miti mo le togafitiga o le kanesa, maʻi suka ma le gasegase. O le tele o taimi, o capsules o se mea tutusa e faʻaogaina mo lenei mea. Ae peitai, e le o lona uiga o le togafitiga ua faatonuina e le fomaʻi e tatau ona faalēaogaina ma alu faapitoa i le mauaina o se togafitiga faafomaʻi.

E le tatau ona faʻaaogaina se fualaau faʻamalosi e togafitia ai maʻi ogaoga e pei o le tuberculosis poo le oncology. Ou te fai mai mai oʻu lava aafiaga (sa ou galue o se fomai mo le sili atu ma le luasefulu tausaga): o le lolo atu i togafiti a tagata faamalolo, e faaalu e tagata le taimi taua lea e mafai ai ona latou togafitia togafitiga ma faaleleia ai o latou tulaga.

I fua uma mo le sauniuniga o se vailaʻau, o loʻo faʻaaogaina ai moth moa ma le ava malosi, ma mafua ai ona maua le ava malosi, lea e masani ona taʻua o se siʻomaga. Ae ui i lea, o le tincture ma le siʻosiʻesega e fesuisuiaʻi i gaosiga o gaosiga ma le faʻaogaina o le gaosiga galue. O le mea mulimuli e leai se mea e sili atu na i lo se vaega faʻamalosi e maua mai i le tosoina o vaega faʻamalosi mai le meafaitino. E le gata i lea, o sea tuufaatasiga ua matua faamamaina mai le palapala ma e masani lava ona saunia e faaaoga ai le vevela maualuga.

E leai se falemaʻi faʻakomepiuta o loʻo galue i le gaosiga o se siʻosiʻomaga po o le tinio o moth miti. E mafai ona e faʻatau le oloa i totonu o faatoaga o lafumanu, e le gata o le pepe ma le mea ua maeʻa. O nisi o tagata tausi laʻau o loʻo faʻaaogaina foi otaota iniseti e saunia ai ni moth tinctures, pe a mafaufau o mea gaogao o le moa vao e sili atu ona aoga.

Ina ia maua le tino o le miti vao, e tatau ona ou tamoe. E le o tagata uma e tausia le beekeeper e saunia na ituaiga. Ua leva ona latou mananao e faʻatonu e ala i le Initaneti, ae e ala atu i se uo latou te o atu i se tagata tausi laʻau o loʻo faia se fualaau faasaina. O lenei o le a togafitia i matou.

Tincture o moth miti

O le auupega o se mea laititi, lea e mafai ona i ai se eseesega (10%, 20% poo le 30%). O le tuufaatasiga e fesuisuiai i le fuainumera o meaʻai na faʻaaogaina mo lana sauniuniga (10, 20 poʻo le 30 g o caterpillar e ave i le 100 g o le ava, i le faasologa). O le paluga ua tauanau pea mo le 60-90 aso i se nofoaga pogisa.

O i latou e sili e kuka le meaʻai, latou te masani ona faʻaaoga le fua o loʻo i lalo.

  1. O le tasi lita o vodka ua sasaaina i totonu o se ipu tioata, ma ua maeʻa ona tapunia le pusa ma le paluga mo le faʻafefete i se nofoaga malulu mafanafana.
  2. O le tuufaatasiga e luluina i nisi taimi.
  3. A maeʻa le 1-2 masina, ona faʻafefiloi lea o le faʻafefiloi ma faʻatasi ma le 0.5 l o vai mama.

O le fualaau faasaina e ave i le ½ tsp. 3 taimi i le aso 30-40 minute ao leʻi faia taumafataga. O le mea masani, o tagata gaosia e aofia ai se faʻamatalaga o le fua fautuaina mo le oloa, lea e mafai ona fesuisuiaʻi. O le faʻavae foi e faalagolago i le ituaiga ma le tikeri o le maʻi.O le tele o faamalolo masani e le fautuaina le faaaogaina o le moth mum mo tamaiti laiti, tamaitai ao maitaga ma lactation. E le gata i lea, o le faʻasaina i le ave o fualaau faasaina o tagata e le taliaina e le tino ia oloa o lafumanu.

E leʻi fetaui lelei le miti o moth miti, pe a uma ona faʻaaogaina se allergy na foliga mai, e ui lava muamua e leai se tali faapena i le meli. O le mea lea, ou te fautua atu ia te oe e ave ma le faʻaeteete ma e sili atu le amataina o mea tutusa ma se aofaiga maualalo.

O le masani lava, o le togafitiga mo le tincture o le miti vao o le 90 aso lea. Ave se elixir faamalolo e tusa ai ma uiga patino o le tino o le tagata, e amata ile togi maualalo. A maeʻa ona faʻamautinoaina le leai o aʻafiaga o le itu, lea e masani ona faʻamatalaina e pei o allergies, o le a faasolosolo malie lava ona tupu. O susu e inu uma i foliga lelei ma fefiloi ma le vai (afa itula ao leʻi 'aʻai).

O le faufautua o le faʻaaogaina o moth tincture e sili ona lelei e faʻafesoʻotaʻi ai se fomaʻi i se tulaga faamanuiaina i le togafitia o se faʻamaʻi faapitoa.

O le tau o le tinii o le miti miti e mafai foi ona fesuisuiaʻi. O lea la o le tau o se elixir faamalolo o le altai production e amata mai le 300 rubles i le 50 ml.

Fomaʻi e uiga i tin moth tinctures

Ae ui i lea, faʻasaienisi faʻamaonia e faʻapea, o le moth tincture e matua manuia ai le soifua maloloina o tagata e le oi ai nei. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e leai ni laisene aloaia, o lea la o iloiloga uma a fomaʻi e uiga i le solo moth extracted e talitutusa. O le lelei o le tino o lenei tuufaatasiga e mafai ona faamatalaina e le nofoagabo effect. A maua e le tagata maʻi se faʻamoemoe sili mo meatotino faavavega o fualaau faasaina, o le faiʻai o le faiʻai e auina atu i le tino se faailo mo le faʻamaloloina o ia lava.

Faʻavae i luga o le moth extracted extract, e oo lava i vailaau o loʻo avanoa. O se faʻataʻitaʻiga o lenei Okoved - o se vailaʻau faʻasaina e togafitia ai faʻamaʻi tino, faʻapea foi ma le toe faʻafoʻiina o le faʻaaliga.

O le tincture o laʻau moth masi ua fautuaina mo le faʻaaogaina e le gata i tagata gasegase, ae faʻapea foi tagata soifua maloloina. O aʻafiaga o meaola o loʻo aofia ai i lona tuufaatasiga e saofagā i le faʻatupulaia o le lelei, atinaʻeina o le tumau ma le toe maua o musika pe a maeʻa le faʻaosoosoina o le tino. E masani ona faʻaleleia le manatua o le faʻaogaina o le tincture, faʻateleina le tumau ma le faʻamalosi.

O le tele o iloiloga na tuʻuina e le tele o tagata faʻatau i luga o le Initaneti o ni faʻamaoniga o le aoga o le faʻamaloloina o le moth tinctures.

Le aoga o le tincture o le miti vao

Tincture o moth miti ua na o se meafaigaluega sili. Ua ou faalogo e uiga i mea faavavega o le fualaau faasaina mo se taimi umi, ae ou te leʻi faapipiiina na tala i se tulaga faapitoa seia oo ina amata ona ou popole i migraines. O se tagata masani o lona aiga o se tagata tausi manu sa fesoasoani e faatau le oloa. Ou te inu vai mo le masina, ua le toe popole ma ou mafatia ai mai le le mautonu, ma o le ulu tiga e sili atu ona le mautonu.

E i ai oʻu faafitauli i le faʻamaʻi ma faatasi ai ma taunuuga uma (o le isu faifai pea, o le tale ma le tiga o le faʻaʻa). Ina ia faamalosia le tino, na fautuaina au e inu se siʻosiʻomaga o moth vao. Ina ua uma le uluai togafitiga, sa ou lagona le toomaga, na sili atu le fiafia ma sili atu le malosi. Ua mavae le timu timu, ae ou te lei maʻi. O le mea autu e le o le faʻavalevalea ma faia mea uma e tusa ai ma faatonuga. Ou te fautuaina.

Na ou aoao e uiga i meatotino o le moth extract mai fafo mai le Doctor Doctor. Ae o le mauaina o se siʻosiʻomaga o moth vao e le faigofie tele. Ua ou i ai i le maketi sa ou fesili atu i tagata tausi pusi. Na ou mauaina le fualaau faasaina i luga o le nofoaga o le tausiga o le beekeeping, lea e faaopoopo atu i le upusii, o isi oloa gaosiga o le beekeeping ua ofoina atu foi. Ou te aveina le 30% o vaega mo le togafitiga o feʻaveaiga. O le a le sili atu aʻu, ae o nisi o taunuuga lelei ua uma ona maua.

Faʻanoanoa mai le atuatuvale tele. O le tinoso o moth vao na fesoasoani e aluese mai lenei setete. Ina ua mavae vaiaso e lua o le pulega, sa amata ona le fiafia ma loimata. Ou te faaauau togafitiga, ma ou te faamoemoe mo se taunuuga lelei.

Ina ua ou faalogo e uiga i mea totino o le miti vao, ou te leʻi palauvale e alu i luga o le Initaneti ma suo le tele o faamatalaga, talu ai ou te masani ona maua le bronchitis. Ae i le galuega, e pei ona e iloa, o le pulega e le fiafia i tagata faigaluega maʻi. O le a ou le nanaina lena mea, faatasi ai ma iloiloga lelei mai tagata, e iai foi ni faamatalaga le lelei e uiga i lenei fualaau faasaina. Fai mai nisi o le tuufaatasiga e le mafai ona fesoasoani i le tele o faʻamaʻi. Ae ina ua uma ona ou faitauina le lisi o molimau, sa ou filifili e faataitai. Ou te le iloa pe faʻapefea se tasi, ae ou te fiafia i lenei mea faigaluega. Na mavae atu gutu malulu, ae sa mafai ona ou tu i lenei taimi malulu ma ou le maua i aso malolo maʻi. E le gata i lea, ua leiloloa le le mautonu, ma ua toe faʻaleleia le faagasologa o otaota, lea e tele lava ina i ai oʻu faafitauli. Ou te fautuaina.

Faʻaaogaina se moth maile o se vaega o foliga ma le kulimi lima. Na mou atu i oʻu mata ni maanuminumi laiti, ma na tafe i luga o oʻu tamatamailima, ma na mafua ai ona ou le fiafia. Na matua paʻu le paʻu ma maua ai foliga vaaia lelei. Sa ou matua fiafia i le aafiaga ma o lea ua ou fautuaina le fualaau faasaina i au uo uma ma aiga.

E ui i le tofiga, na amata ona ia inuina se siʻosiʻomiti o miti miti i le 5 mata'ū, ma faasolosolo malie le faʻatupulaia o le fua. I le maea ai o le tele o vasega o togafitiga, e mafai ona ou fai atu ma le mautinoa, o le fuaitau e fesoasoani e faasaʻo ai le toto toto, faamalosia le puipuiga ma faaleleia le vaai (i le 65, e le manaomia ni mata tioata).

Na filifili loʻu tuagane e tausi le tausiga, ma mo lenei mea ou te matua faafetai ia te ia. O ia na mauaina lenei mea ofoofogia mo aʻu. O le toso mai i le moth larvae na fesoasoani e aveesea ai se maʻi. E le gata i lea, ina ua maeʻa le tagofia o fualaau faasaina, ua mou atu le moe, na mou atu le vaivai, ma ua faateleina le malosi. Ma o lenei ou te fiafia e ave taavale i togalaau mo togalaau ma o atu ma le fanau a laʻu fanau i totonu o le vaomatua.

Ognevka moth moth, moth, moth melanium, moth pepe, tale - o nei igoa uma e faasino i le iniseti lava lea. Moth moa - pepe launiu melonella mai le aiga o moth miti, ola i soo se mea, sei vagana ai itulagi ma se tau vevela, i totonu o sulu o manu felelei ma aiga. O le umi o le pepe pepe pepe e eseese i le 2-4 cm, o le pito i luma o loʻo iai se lanu uliuli enaena, o laʻau uʻamea e sili ona lanu. O mea e tautala ai le moth matutua e leai se faʻamaoniga, o le mea lea, e le mafai ona 'ai se meaʻai, ma o le mea taua e lagolagoina e mea faʻaputu. I le matua, e le sili atu i le 12 aso le ola o tama, ae male 26.

E tuʻuina e le butterfly fuamoa, lea pe a uma aso e 7 ona liua i ni vaega o le moa ma se ulu samasama ma e sili atu le lapoa o le 1 mm. A o tuputupu ae, o le umi o le tino o le anufe e oʻo atu i le 2 cm. O le taimi atoa o le siva e fafaga i luga o mea taua o le pi: solo, pollen, lali. E tusa ai ma le au tausi fale, e tasi le alo o le melonella e mafai ona faʻaumatia le tele o siaki pisia, ma faʻamaʻi pipisi o sulu, e vaivai pe oti le kolone.

O le tincture o le moth masi ua saunia mai le pepe pepe. E le faʻaaogaina tagata matutua mo le sauniuniga o le fualaau faasaina. O tufatufaina atu o le moth larvae talitonu o mea aoga o caterpillars e mafua mai i le maualuga o meaola o meaola o loʻo latou aoina aʻo taumafa i meaʻai o le pī, e aofia ai le solo. O le tuufaatasiga o le moth extract moth extract aofia ai vaega nei:

  • e tusa ma le 20 amino acids, o nisi o ia mea e le mafai ona toe suia, o lona uiga, o le tino o le tagata e le mafai ona gaosia i latou lava,
  • enzyme serase - o se vaega mo le soloia o le solo ei ai sona aafiaga faataumaoi i le membrane o le siama o le tuberculosis,
  • mea gaioiolosi e taofia ai fomaʻi
  • elemene taua e faʻaosofia ai le tuputupu ae o le ola.

Muamua, o le fualaau faasaina na fuafuaina mo togafitiga faigata o le taumafaina. Mulimuli ane, na amata ona faʻalauiloaina le tinisi e avea o se vailaʻau faʻasaina mo le togafitiga o le gasegase e aunoa ma togafitiga faafomaʻi ma avea ma sui sola maloloina mo le togafitia o maʻi e pei o:

  • faʻamaʻi o faʻalavelave faʻaleleia,
  • vaivai le puipuiga
  • afaina o le fatu, fatuina o le myocardial, atherosclerosis,
  • fomai ole tamaʻitaʻi
  • tane vaivai,
  • veinsose veinsose,
  • afaina o le tino
  • anemia, leukemia,
  • gastritis, pancreatitis, ulia,
  • taimi toe faʻaleleia pe a uma togafitiga.

E faʻavae i luga o le extracti o moth larvae, o loʻo maua le vailaʻau o Okoved mo togafitiga o faʻamaʻi ma le puipuia o maʻi mata, ma le toe faʻafoʻiina o le faʻaaliga. O le tincture o le moth vao ua fautuaina e le gata mo tagata mamai, ae o le soifua maloloina foi, e taitaia se olaga ola malosi. O le meafaigaluega e faʻaleleia ai le faʻatinoga, faʻaleleia le tumau, fesoasoani i maso maso e toe faʻaleleia vave pe a uma le faʻamalositino. E le galo tagata na faia le tincture e uiga i tagata o loʻo galulue i galuega tau mafaufau. O le faʻaaogaina masani o le oloa e faʻaleleia ai le mafaufau, faʻatupulaʻia, mausali. Aumai faʻamaoniga mo le faʻaaogaina, o se siʻosiʻomaga mai iʻau o le moa e talafeagai mo le toetoe o tagata uma.

E tusa ai ma talaʻaga, o le tele o seneturi o mota na faʻaaoga i le tele o seneturi talu ai i Iapani, Saina, Rusia, ma Eleni Anamua. O le muamua e amata suʻesuʻeina le moa o le miti o Ilya Mechnikov. O lana suʻesuʻega na faʻaauau pea e le Soviet homeopath S.A. Mukhin, o le na manatu e iai le mauaina o le siama o le enzyme, faʻamaoniga o le faʻamaʻi-tuberculosis action of larvae. Na maliu le fomaʻi i le 1981 ma sa ave lana pu e Spiridonov, Kondrashov, Rachkov.

Le igoa o le homeopathist pops luga na o luga lava o itulau o nofoaga o tagata tausi manu o loʻo faʻasalalau faʻasalalau tincture ma mea faʻapitoa. O le tusiga sili ona talitonuina o Wikipedia e le o aofia ai se faʻamatalaga e uiga i le fomaʻi A. A. Mukhin ia lava pe faatatau i ana mea na ausia. Faatasi ai ma se maualuga maualuga o le mea e ono tupu, o le tala atoa ma le suʻesuʻega i luga o tinite o moths o moths o se tala na fatuina e faʻalauiloa ai oloa.

Na malamalama le lautele o le atunuu i le amataga i le amataga o lenei seneturi ina ua maeʻa le lolomiina o se tusiga e Karneev i le tusi o Beekeeping.

O faʻamatalaga uma a fomaʻi e uiga i le siʻosiʻomaga o moth o le tasi e tasi. O vailaau faʻapitoa e le o iai mea e manaʻomia muamua mo togafitiga o soʻo se faʻamaʻi ma lenei meafaigaluega ona o le le lava o se sikola faʻasaienisi. I se faaopoopoga, o se ituaiga o le enzyme, serase, i le gaioiga a le au fai togafiti, e le o lisiina i le faavasegaina o enzymes ma o lona fuainumera kemikolo e le o iloa i vaega faasaienisi.

O le tele naua o aʻafiaga o fualaau faasaina e feteenai. Ma o le faʻaleagaina o aʻafiaga i siama, siama, ma le faʻamalosia o aʻafiaga i siama o le tino, ma le aʻafiaga i le tafe toto, ma isi. E le mafai e le moth moa ona aofia ai le tele o meaola e pei ona tau mai e le au gaosi oloa. O se maualuga o mea o elemene ma vitamini e mafai ona mitamitavale i soo se vailaau mo togafitiga, o le ai ai se tau maualalo tele ma le i ai o se tusi faamaonia lelei.

O le aʻafiaga lelei o le aveeseina o vaega o moth larvae i luga o le tino ua faʻamatalaina na o le placebo. Pe a talitonu le tagata maʻi i vavega o le fualaau faasaina, e amata ona gaosia e le faiʻai mea talafeagai ma amata ai e le tino le faiga o le faʻamaloloina o ia lava.

Afai o le faʻaaogaina o le moth tincture e le feteʻenaʻi ma le togafitiga o togafitiga, e mafai e le fomaʻi ona faʻatagaina le faʻaaogaina o togafitiga faʻa-aganuʻu, ae e le agavaa o ia e fautua mai, ma sili atu foi ina ia faʻatonuina.

Tincture o meaola moa vao e le o gaosia i soo se falemaʻi falemaʻi. E na o le pau lava le mea e gaosia ai tagata tausi manu. E mafai ona e faʻatau mai ia i latou uma le oloa maeʻa ma o latou aʻa. O le oloa o se fagu vailaau faʻatasi ma se pogisa malulu ma le fulufulu mafiafia. O le fofo atonu e 10%, 20%, 30%. Ina ia saunia le 10% tincture, 10 g o lapopoʻa ua ave, lea ua tumu i le 100 mg o le ava malosi 40%, ona faapipii lea o le potion i se nofoaga pogisa mo 2-3 masina. I tausaga talu ai nei, na amata ai ona saunia le tincture e le gata mai i vaega, ae mai le gaogao foi o moa, e faasino i le mea moni e sili atu ona tumu i le tuufaatasiga nai lo le tele.

E masani lava, o le tincture o loʻo tuʻuina mai ma faʻataʻitaʻiga mo le faʻaogaina, lea e tuufaatasia e le gaosimea, o lea e ono fesuisuiaʻi fautuaga. I nisi faʻasagaga mo le faʻaaogaina ua le atoatoa ma ua fautuaina le vailaʻau e tusa lava mo fafine maʻitaga, tamaiti laiti. O isi e iai taʻaloga matutua. Pau lava le mea e tuufaatasia uma ai tagata faʻamalosi maʻi o le laʻititi ifo lea o le tolu-masina o togafitiga ma le fua o fualaau faasaina: 1 le mataua mo le tausaga e tasi. I luga o nisi o tagata faʻatau, o le faʻamaʻi ma le mamafa o le tino o loʻo manatu e fai se vailaʻau.

O le tau o le tasi 50 ml vai na faia i Altai e amata ile 300 rubles. Mo le tolu masina o le toe faʻaleleia, o le a le itiiti ifo ma le 3 fagu e manaʻomia. E fautuaina e le au gaosiga le inu o le ava mo le 6 masina mo se taunuuga tumau, lea e manaʻomia ai le faʻatau mai a itiiti ifo ma le 6 fagu.

O le tele o iloiloga i luga o le faʻaaogaina o le moth tinctures e tuʻuina e tagata asiasi i luga o uepisaite a tagata gaosiga, e le tele ni lipoti o se elixir tulaga ese o loʻo maua i luga o fonotaga na tuʻuina atu i le tau faasaga i le maʻi.

Olga, 45 tausaga le matua: "O loʻu atalii matua na tuuina atu i ai se maʻi le mautonu - tuberculosis, o le tulaga o le pala. Na togafitia o ia i le falemaʻi mo le tolu masina, ona faʻataʻitaʻiina lea o togafitiga. Na ou mauaina se tusiga i luga o le Initaneti e uiga i mea e faʻamalolo ai le moa o moth miti, na faʻatonuina mai le au Alimita. E lima masina o ave e le tama ia te ia, fai mai ua faaleleia lona tulaga. Matou te faʻamoemoe mo nisi faʻaleleia lelei. "

Anna, 35 tausaga le matua "Fagavaivai o le maʻi i taimi uma ma filifili e galue i le faamalosia o le puipuiga. Faʻatūina o taumafa - amata ona 'ai atili fualaau faisua ma fualaau aina e faʻaolaina ai le tino ma vitamini, ma maua ai foi se nifo o moth moa e faateleina ai le tetee atu i siama. O le timuga timuga, ma i loʻu teʻi, ou te lei maua lava se malulu. "

Sergey, 40 tausaga le matua: "O loʻu atalii e 15 tausaga. O le 7 tausaga ua tuanaʻi, o loʻo maʻi pea o ia. O malulu uma e oʻo atu i le mai le faʻalavelave faʻalavelave. I totonu o le falemai, e iloa e le aufaigaluega uma ia te ia i foliga ma le igoa. Le fefefe o le fomaʻi i le lotoifale e mafai ona avea le bronchitis ma fulu ma aʻo i ai le tamaitiiti i lona talavou, o loʻo ia te ia lava le avanoa e foia ai le maʻi. O le mea lea, matou te tuuto uma atu a matou taumafaiga i le puipuiga. I le amataina o le suʻega mo se togafitiga lelei mo le togafitiga o le bronchitis, na ou maua ai se feau i luga o le fono a se tagata e iai faafitauli e tutusa ma loʻu atalii. Na ia taʻu atu pe na faapefea ona ia mafai ona faatoilalo le maʻi ma le fesoasoani o le tinio o le miti vao. E fitu fagu na faatonuina i le taimi lava lea ina ia lava mo le vasega. E leʻi faʻaalia le tama i mea o loʻo i totonu o le fagu ma aveʻesea anufe. Ua 3 masina talu mai le amataga o le tincture. E le mafai ona fai mai na faʻamalolo atoatoa le tama, ae na amata ona maʻi. A uma le 2 vaiaso, o le a faaauau pea le togafitiga. "

Sofia Lvovna, 43 tausaga le matua: "O loʻu tuagane ei ai sona apiary. Ina ua uma ona ia faitauina iloiloga o mea matagofie o le moth, sa ia fai atu ia te ia e aoina ni iʻa i se fagu pe a ia maua le avanoa. Sa ou saunia le tincture lava ia, e leai se mea faigata e uiga i ai. I le taimi nei, o le togafitiga e na o le tasi le masina. E foliga mai ia te au ua amata ona ou moe lelei ma lagona atili le fiafia. "

Andrei Alekseevich, o se tamaititi i le Lugansk Medical Institute: "O le valea o tagata e matua maofa lava. O le seneturi lona luasefulu ma le tasi i le fanua, ma latou talitonu i mana faamalolo o le root mandrake, o vaega o le paʻu o le rhino, ma o le taimi nei i totonu o le moth extract. E le o se mea taufafefe pe a faʻaaogaina e tagata togafitiga masani e ogatusa ma fautuaga a le fomaʻi. E mataʻu pe a teena e tagata togafitiga faafomaʻi e fiafia i ai. Talu ai nei, na aumai ai se teineitiiti lima tausaga le matua i le matagaluega, o ia lea ua malolo. Sa le mafai ona faasaoina o ia. Ma talu ai o lona tinā, ina ua mavae le maʻi o le pepe i le bronchitis, na le amanaia le tofiaina o se fomaʻi ma filifili ai e le oonaina le teineitiiti i le kemisi, ae ia faʻamalolo ia te ia i se tinisi moth. Na mafua ai se taʻavale a le tamaititi na faigata ona manava.Aʻo le i faia ni filifiliga, aemaise lava pe a oʻo i tamaiti, fua le lamatiaga ma le ono lamatia o le ola maloloina i le faʻaaogaina o togafitiga faʻa-popoto. "

Christina: "Ina ia faia se mea manogi eleelea, e tatau ona i ai se mafuaaga lelei. Ou te matuai faigata lava ma ou te le iloa po o le a le mea e tatau ona ou inu ai le paluga mai anufe matafefe, lea e lolovaia e le o iloa. O ai na te iloa, masalo ua latou faaseseina i latou i le ava malosi, ma a maeʻa le tagofia o fualaau faasaina, e mautinoa lava ou te le toe manaʻomia se vailaʻau. "

Anton Petrovich, 59 tausaga le matua: "Sa ou tausia le soy soya mo le 15 tausaga. E tusa ma le 5 tausaga talu ai, na tupu mai ai se maʻi lelava. Ou te lei mauaina le maʻi mama, pe na ou maua foi ni mafuaaga manino o le tale. Sa tatau ona ou talitonu i vailaau masani. Na fautuaina aʻu e se fafine togafiti fafine mai se nuu lata ane ou te saunia se siʻosiʻomaga o laʻau moa. O lenei "lelei" e masani ona amata i totonu o sulu, o lea sa ou le iloa ai le leai o ni vaega mo le sauniaina o vailaau. Sa 'ou inu i totonu o le tolu-masina vasega i vaiaso malolo. Ina ua mavae le taʻi tausaga, o le tale na toetoe lava a mou atu. O lea la o le a faʻailoa e le faletua ia migraine ma le tincture. "

Albina 35 tausaga: "O laʻu uo e 31 tausaga le matua ma e le mafai ona ia maʻitaga. O le mea na ia le toe faia, lea na le i alu i ai fomaʻi ma fomai, sa le aoga uma. E tusa ai ma lona faletua e leai se aoga, na tuua o ia e le tane. O mea leaga na masani ona leiloa le uiga o le olaga - e le o se tamaititi po o se tane. A o feagai ma mafatiaga tele naua le mamafa, na vaivai, ma le mafai ona sii ona vae. O lona tina, o se tagata faitau masani o le HLS, na ia tauanau atu e amata ona inu e lana uo se moa o le moa vao. Na faasolosolo lava ina amata ona toe manuia se uo, faamagalo atu i lona toalua ma faalataina ma feiloai ai ma se alii lelei. I le ono masina mulimuli ane, na maitaga o ia, ona fanau ai lea o se tamaititi soifua maloloina. Mo mea uma e tutupu ia te ia, e faafetai ai o ia i le moth, ma o nisi taimi na te valaauliaina ma le alofa lona "tamaʻi pipi" lona atalii.

Maria 48 tausaga: "O le tala a lana tane ua maua o ia i le maʻi mama na faateia ai i maua. Sa i ai le tele o foci i le ata, ma na faatu e le fomai le toalua ina ia maua se taotoga. Na togafitia le tane i le TB o le supavaisa ma inu ava i totonu o lima. Ou te talitonu e tatau ona faʻaaoga togafitiga uma mo togafitiga. O le mea lea, na avea ai o ia ma masani i fono ma lautele pe a fefaasoaaʻi e tagata a latou auala e tau ai le kolese. Irisi vavalo, fatu pill, spruce jam cones - lea ou te le i aveina atu i loʻu toalua i le falemaʻi. I se tasi taimi, ao faatalitali mo itula amata, sa ou talanoa ai ma se tamaitai o le, faapei o aʻu, na sau i loʻu toalua. Na fai mai o ia ina ua uma ona ia maua se miti vao, sa i ai i lona toalua se tulaga lelei. I luga o lana fautuaga, na ou faatonuina ai le tincture. I le mavae ai o le 3 masina o le faʻaaogaina, na amata ona maua e le tane le mamafa, faʻaulufalega na faʻaalia ai faʻaleleia atili, ma ina ua mavae le 3 masina, na siitia mai le tane mai le falemaʻi i togafitiga mai fafo. E le mafai ona ou fai atu ma le saʻo le mea tonu na fesoasoani i laʻu pele: pills, tincture o miti miti, po o le talitonuga e mafai ona ia foia le faamai - o le mea autu na fesoasoani. "


  1. Kazmin V.D. Togafitiga o le maʻisuka ma togafitiga faʻalautele. Rostov-on-Don, Vladis Publishing House, 2001, 63 itulau, faasalalau 20,000 kopi.

  2. Dedov I.I., Kuraeva T.L., Peterkova V.A. O loʻo maʻi le maʻi suka i tamaiti ma tama talavou, GEOTAR-Media -, 2008. - 172 itu.

  3. Vertkin A. L. Diabetes, "House of Publishing Eksmo" - M., 2015. - 160 p.
  4. Maʻi faʻamaʻi ma le maʻitaga i fesili ma tali. O se taʻiala mo fomaʻi, E-noto - M., 2015. - 272 c.
  5. Akhmanov, M. Diabetes. Fuafuaga o le Ola / M. Akhmanov. - M.: Vector, 2012 .-- 288 p.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia mafai ona faʻamatala atu le tele o faʻamatalaga talafeagai.Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

O le moth moa - o le a le ituaiga iniseti?

O pepe laiti e vaevaeina i le 2 ituaiga - tele ma laiti. Laʻau lapoa - 2 cm le uumi, vavae apaʻau - 3-3.5 cm. Laititi - 1x2 cm.

O le lanu a se iniseti matua e faalagolago i mea na 'aina e le' anuʻu. Afai e leai ni mea e maua ai le meli, o le a amata ona avea le susuga o le lanu-fulufulu, ma pe a fai o le uʻamea - ona lanu enaena po o le pogisa uliuli. O anufe lava latou e papaʻe ma samasama.

Aisea na taua ai le moa o le moa o se fana? Ioe, o mea uma lava e faigofie - o le afaina mai ia mea e foliga mai e mumu, ma le isi, i luga o le ava malosi - vai moni. Ae o nei igoa uma lava e lauiloa. O le igoa aloaia o le moa moa o Galleria Melonella.

E le 'ai le paluga - o le gutu o loʻo faʻapalapala. Latou te ola i mea na 'aina e anufe. I le gasologa o le aso, o Galenia Melonella e natia i nofoaga pogisa, lele i totonu o pupuni i le po e tuu ai fuamoa (7-12 butterflies i totonu o le po i le po). E nofo le tina moa solo i le va o ni pi tausi, faʻafeiloaʻi mo le 1-5 minute, ona sosolo lea i totonu o le siva i le pito i luga o le paʻu (maualuga atu nai lo pi e masani ona nofo). O se nofoaga lelei mo se afi-o le puipui o le puipui o loʻo i ai le pollen fou pe leai foi ni faʻamaufaʻailoga e iai le meli. I le mea sili ona leaga, vaapiapi (0.2 mm) gaʻo i le tino o le sulu po o totonu. Mo le 2 minute, o le moth e gaosia ai le tele o fuamoa - 54 fasi vaega mo se lapoa ma le 14 mo sina mea itiiti, ona nofo ai lea i luga mo le isi itula, ona maeʻa ai lea o le isi aumaga. O le moa vao o loʻo i ai se itula o le a oʻo i le tafa o ata, ae o na asiasiga e mafai ona toe faia i le 4 po i se laina.

O fafine e ola i le 7-26 aso ma i le taimi lea o se lapoa tele e mafai ona tuʻuina ai ni fuamoa 2,000, o se mea laʻititi - e oo i le 400).

O le siʻosiʻomaga o le gaosiga o moth mai le fuamoa i le pepe e 45-60 aso ile taimi mafanafana:

  • A maeʻa le 5-10 aso, o le telefoni feaveaʻi ma le valu-anufe caterpillars 1 mm le uumi mai fuamoa. I le tolu itula muamua o le soifuaga, latou te 'ai i le meli ma le pollen, ona fesuiaʻi lea i le ova ma toega o pipi pipi, o nisi taimi e fai ai falaoa. Gnaw holes i totonu o le fusi ma faʻamalosi i latou i se pusa vavao - o lo latou puipuiga mai pi. Fiafia sili ona fiafia - o mea e sili atu ona pogisa ma mamao ese mai le malamalama.
  • I le tasi le masina talu ona faʻataʻapeʻapeʻa, o le anufe.
  • A maeʻa le 10-18 aso, e alu ese le pepe. Mo se tausaga e tolu augatupulaga o moth miti ua suia.

O lenei lapisi o loʻo ola i soʻo se mea sei vagana ai nofoaga o loʻo i ai se tau vevela poʻo ni mauga maualuga (1.5-2 km i luga o le sami). O le mafanafana o le vevela mo le olaga o le +30 o C. I +20 o, toe faʻaleleia lemu i le 10 o - e taofi. Na o pepe ma anufe moa o le taumalulu. I -10 о ma le +40 о O le moa pepe e malepelepe i soo se laasaga o le atinaʻe, o le mea lea, mo le puipuia mai o honeycombs, e te manaʻomia te teuina i le malulu.

Faailoga ma le faʻailoga

I le iloa ai po o fea vaega o vailaau faʻasolosolo o moth o loʻo faʻaaogaina, e mafai ona tatou faia se faaiuga le mautonu o se vailaau lelei tele o tagata ma le manuia o togafitiga o faʻamaʻi e pei o le:

  1. Tigāina
  2. Toto
  3. Arrhythmia.
  4. Faʻafitauli
  5. Faʻaletonu.
  6. Faʻasaʻo ma le gasegase masani.
  7. Trombophlebitis.
  8. Faʻasologa o meaola.
  9. Hemorrhoids.
  10. Pomaonia
  11. Pleurisy.
  12. Maualuga maualuga
  13. Faʻaleagaina o le myocardial.
  14. Fuga.
  15. Psoriasis

O lenei lisi e mafai ona faʻaauau pea ona umi pe afai e te manatu i le aoga o le faʻataʻitaʻiga i faʻamaʻi e pei o le adenoma ma le prostate, ma faʻaaogaina o se antioxidant mo le puipuia o faʻamaʻi pipisi o le fatu:

  1. Faafetai i le amino acids i lona tuufaatasiga, e mafai ai e oe ona faʻamalosia le tino ma faʻaitiitia ai le lamatia i le faʻavelaina o le leitio, faʻapea foʻi ma le faʻasaʻo i le inupia.
  2. O lenei vailaʻau e faʻamalosia ai le faia o faiʻai., faʻaleleia mafaufauga ma faʻaleleia lagona faʻalagona.
  3. Le tele o iloiloga lelei i le faʻaaogaina o le vailaʻau ma faʻamaʻi o le pancreas ma le ate.
  4. Tincture e aʻafia ai ma le togafitiga o le le fanau mai ma soʻo se faʻamaʻi pipisi.
  5. I le faiga o le togafitia o tamaiti, o ana meatotino o loʻo tauivi malosi ma le fiva ma le tale, ma e mafai foi ona faʻaleleia toto taua.

Ae mo le faʻasaʻoina, e le fautuaina le fualaau mo le faʻaaogaina e tamaiti ei lalo ifo o le sefulufa tausaga, tina maitaga ma lactating tina. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e le fautuaina mo le le faapalepale taitoatasi.

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga mo le saunia o tinctures

Sauniuniga o le faʻavae, o le faagasologa e le faigata, ae o le a manaʻomia se taimi faapitoa:

  1. Mo tagata amata, o le ae manaomia le filifilia o le au laiti oe leʻi amataina le pupation development, moth larvae.
  2. Ole'ā e manaʻomia le faʻatau ole 40% alcohol alcohol i le fale talavai pe faʻatau se fagu lita o vodka maualuga i le faleoloa.
  3. Sasaa le ipu e tasi (250 kalama) o laulaʻau ma le tasi lita o vodka.
  4. Tuu le fagu o le lumanaʻi i le lumanaʻi i se nofoaga pogisa, faatasi ai ma se ea vevela o le 20 tikeri.
  5. E manaʻomia lou faʻatali pe a ma le 14 aso. I lalo o le malosi o le ava malosi, o le a oti uma lava ia ma goto ifo i le pito i lalo o le apa, ma i le lua vaiaso o le a le lelei le pulufana o le lumanaʻi.
  6. A maeʻa le taimi atofaina, e tatau ona fufulu le tincture ma sasaina lelei.
  7. O le laasaga mulimuli o le a faʻaopoopo i le faʻamutuga maeʻa 500 kalama o vai ua tunuina.

E le tatau ona faʻagaloina o le aofaiga o le siʻosiʻomaga mo meaʻai e fautuaina e fuafua e faʻavae i luga o le tausaga ole maʻi. E mafai ona tuʻuina atu i tamaiti le vailaʻau i le ituaiga o suka, faatasi ai ma mataʻu matala.

Faatonuga mo le faaaogaina i ituaiga ituaiga o faamaʻi

E pei ona uma ona taʻua, faʻaaoga muamua tino moth miti totonu o loʻo mulimuli mai i lalo. O lenei tulafono e faʻaaoga i ituaiga uma o vaevaega, o lea e masani ai tagata uma i le pipeti. O le aoga atoa o togafitiga e tuusao lava i le metotia filifilia ma le metotia o le talosaga.

Fautuaga lautele mo le faia o meaʻai eseese ma teuteuga, faʻaauau pea le faʻaaogaina o le 40 pa'ū, 30 minute aʻo le i ai taumafa ma le itiiti ifo o togafitiga mo le 3 masina. Mo tamaiti, o le fuataga ua fuafuaina e faʻavae i luga o le faʻatatauga o le 3 mataʻu o le suʻega mo le 10 kilokalama o le mamafa.

E mafai ona e mafaufau i fautuaga mo le faʻaaogaina o le afu mo faʻamaʻi sili ona lauiloa:

  1. Togafitiga o le gasegase ma le tinio o moth miti. O le larva moth larvae ei ai le enzyme tulaga ese lea e fesoasoani i le atoaga o le faʻafanoga ma le oti o le pulou. Mo le puipuia o le maʻi mama, ua fautuaina le suʻega e ave le 15-20 pa'ū tasi i le aso. Ae mo ituaiga ogaoga o le faamai, i lenei tulaga, ua fautuaina e ave le 8 pata i le 10 kilokalama o le mamafa 3 taimi i le aso. O le isi auala sili ona aoga ma faamaonia o le pulega o mea nei: i le po, tasi i le aso, ave se sipuni sipuni o le vaega, diluted with 50 grams of milk, mo le 3 masina.
  2. Togafitiga Faʻaleagaina i le Maocardial. Ina ia amata ona ave le fua mo togafitiga, e le itiiti ifo i le 10 aso e tatau ona pasia pe a mavae le osofaʻi o le fatu. Fesoasoani i le faʻasolosolo o le a taofia ai le fausiaina o maʻila i luga o le fatu o le fatu, lea, i le isi itu, o le a mautinoa ai le masani o le toto. O le faʻaaogaina o le siʻosiʻomaga o le ai ai foi se aafiaga aoga i luga o le vascular system, o le a mafai ona mou atoa atu le faʻaaogaina o pupuni toto. Ave le suʻega, faʻamalo 15 pata i le 50 kalama o soʻo se vai, 3 taimi i le aso, mo le 3 masina. E mafai ona toe faia faʻasalalauga mo le 2 tausaga, faatasi ai ma se malologa o le 2 masina.
  3. Togafitiga o psoriasis, arthritis, herpes, osteochondrosis, etc.. O le vaega o loʻo i ai le faʻamaʻi-inflammatory, faʻamaʻi manuʻa, mea faʻapipiʻi ma mea faʻamalosi, o le mea lea o lona faʻaogaina fafo i nei faʻamaʻi o le a aoga tele. Mo togafitiga, ua faia ai ni meaʻai, e faia i le tuufaatasia o le 1 sipunipuni o le vai ma le suʻega, susu le fusi, faʻaaoga i se nofoaga tiga ma afifi. O le faʻatinoga e faia i lea aso i lea aso, ma tuʻu ai le lotion mo le 12 itula. O le togafitiga e 90 aso.

Faʻaaoga Taunuuga

I le mafaufau ai i le tele o uiga lelei o le tiniti o moth miti, e mafai ona tatou fai atu ma le mautinoa o lenei mea e aoga tele i le tau faasaga i maʻi.

O le i ai o se vailaʻau vailaʻau faʻapitoa, e aofia ai le tele o enzymes, proteins, vailaʻau faʻamalosi, vitamini ma microelements, mea inu ava o moth e mafai ai ona faʻaaogaina i le toetoe o vaega uma o vailaʻau.

Fomaʻi iloilo

  1. I totonu o se nusipepa i le aso 20 o Mati, 2006, o le fomaʻi o le Serpukhov TB dispensary I.V. Mikhailova, i luga o taunuuga o le faʻaaogaina o mumps extract, na fai mai: "I tagata gasegase oe na ave ni mea mai fafo i le tele o fualaau oona, o se toso malosi o faʻamaʻi maʻi na matauina. O tagata gasegase sa masani lava ona moe masani, o le fiaʻai na faʻalelei atili ma o le tale na toetoe ina mou atu, o tagata gasegase sa i ai i se vaega faapitoa mo le le atoʻatoa na le mauaina. Ma faafetai uma lava i le manaia o meatotino o mea laiti. "
  2. O le fomaʻi ma le fomaʻi a le tagata o B. G. Sevastyanov na talanoa e uiga i le tinikeni e pei o se mea matagofie ma tautala pei o lenei: "O le siva o le moth vao o le meaalofa lea o le natura tina, o se faleteuoloa moni o mea tau le siosiomaga ma le aoga, o se faamanatuga e le mafaamatalaina ma le malosi atoatoa, o se fesoasoani paia i le toe faafouina o le tino o le tagata, lea e foliga mai ona o mea eseese i luga o le sami."

Patient Reviews

  1. O se tagata nofomau o le aai o Shakhty na ia auina atu se tali ia Dmitry Pergoff, o le na faatauina atu oloa o le paluga mai Altai: "Talofa Na ou faalogo e uiga i se siʻosiʻomaga o se afi afi i nai tausaga talu ai. O laʻu uo, o loʻo i ai se faʻaletonu, na ia tago e ave le suʻega ma oʻo mai iʻuga sili ona lelei i togafitiga o faʻamaʻi pipisi. Na amata ona ou inu i le mea na tupu ma i le taimi lava e tasi na ou folasia ai se 30 aso i loʻu tina e 80 tausaga le matua. Mai aso muamua o le faʻatagaina, sa maitauina ai le tele o le malosi o le malosi, na siitia ai le galue malosi. Sa ou manatu o le vailaau faafomai e foliga mai ua faateleina ai lau galuega, lea i loʻu tulaga ua faaitiitia. Ou te galue o se faiaoga i se aʻoga lea e matua faigofie lava ona maua ai se maʻi malulu poʻo se viral infection, ae talu mai le taimi na ou suʻeina ai vailaau mo le 5 tausaga talu ai e leai ni faʻamaoniga o le malulu masani, ua oʻo atu i luga o le taumalulu o oʻu faʻamaʻi maʻi. O se mea sili lea ona ausia mo aʻu. Mo le tele o tausaga, e leai ni vailaau na maua ai se aafiaga leaga e pei o se afaina o moth oona. O Tina, faatasi ai ma le fesoasoani a le Atua, i ona tausaga, i le taimi nei ua 82 tausaga o lona matua, o le a suia o ia lava, ma o loo pulea pea e fesoasoani i feau i le fale. "
  2. I luga o se tasi o saite Initaneti, Oksana G. i le aso 15 o Aperila, 2015, na tuua ai se toe iloiloga i luga o taunuuga o le faʻaaogaina o le siʻosiʻomaga o le afi: "Mo se masina i le taimi nei, o loʻo ou aveina ni kopi o se mumu ma lagona ai le fesoasoani tele i loʻu ola maloloina. O faʻalavelave faʻavaivaia faifaipea ma faʻalavelave faifaipea na mafua ai ona faʻalavelave tele le maʻi mamaʻi. Maʻeu le toʻa na ou ola ai mo le 10 tausaga. O le faʻataʻitaʻiga mulimuli na matauina i le 19 o ona tausaga. Ae i na tausaga, e faigofie ona ou onosaia togafitiga ma fualaau, lea e le mafai ona taʻuina nei. Ou te le manaʻo e mafaufau e uiga i le le fiafia o tagata i le matutua. Faatasi ai ma lenei manaia matagofie, ua ou lagona toetoe o le maloloina. Ioe, e le tatau ona ave le ata, ae o lau fomaʻi ua uma ona mautinoa i iuga sili ona lelei. E talitonu o ia o le afi o se elixir faigofie ma taugofie o le soifua maloloina mo maʻi mamaʻi. "Ou te manaʻo e faʻasoa se tasi, i le taimi o togafitiga e tatau ona e inuina ai le tele o le vai, pe a sili atu le suavai, o le mea lea e saofaga ai i le vave ona aveeseina o mea oona mai le tino."

Tincture o moth miti, e mafai ona faʻatau i nofoaga faapitoa pe a fai, matauina tekinolosi. Ae afai e le mafai, ona fai lea o le kuka i le fale.

O faʻamanuiaga ma mea leaga o moth miti

  • E 'aina e Larvae le honeycombs (i totonu o le sulu, ma fale teu oloa). E tasi le siva laʻitiiti i se olaga (i le masina) e 'ai le 1.2 g o le honeycomb (400 sela!).
  • Na te 'ai le meli, polu, ma le falaoa pipi.
  • Taofiofi le afaina - mo le ola e mafai ona faaleagaina ai meaʻai e lua. Larva e faʻapipiʻi i sela, e faaleagaina ai apaʻau ma vae. O ia ituaiga uʻamea e le faʻamaufaʻailogaina, pe na o na pito e faʻamaufaʻailogaina, ma o se pu tele e tu i le ogatotonu.Afai ua uma ona faʻasoa le vavalaʻau, ona tatala lea o pia ma faʻapipiʻi le "ua" i le masini ina ia le tuʻuina ai e le matua le fuamoa i lenei vaega.
  • Ognevka - o se fusi o le pala pala (faamai pipisi).

Ae peitaʻi, e uiga i aoga o moth miti e tatau ona talanoaina faʻeseese. O le mea moni, o le autu autu lenei o lenei tusiga. O meatotino aoga e le maua e le pepe lava ia, ae naʻo le pau o moth. Ioe, ma i latou - o se uiga manino ma le tele. Ina ia mafai ai ona faaitiitia le faaleagaina mai i le moth larvae, na aoaoina ai e beekeepers le faia o se taotoga faamalolo mai ai. O mea faʻamalolo o ia mea laiti e sili atu pe afai o le anufe o moth na 'aina le eleele pogisa (sa i ai ni faʻataʻitaʻiga i tama ma anugo!). E itiiti ifo le eleele i le eleele pogisa (50% nai lo le 70%), ae sili atu le aoga o laʻau o paluga - tiʻeli o le tupu, lapoʻa pito i luga, ma isi mea), o lona uiga o le maualuga o mea taua. Aʻo faagasolo le gaosia o nei vailaau e ala i ni anufe anufe, latou te ola malosi.

I le tuufaatasiga o le tele:

Lipase ma le Serine Protease, o lona uiga, o le enzyme Protease Protease enzyme ma le vailaau oona. Sa maua muamua Serene i le silika, ma o le moth miti foi na gaosia ai filo siliki. Lipase ma le protease o elemene oona, i le faasologa, ma e galue i luga o le gastrointestinal tract, e aofia ai le ate ma le gall vess. Latou te fesoasoani i le tino e tele atu meaʻai. Lipas e faʻamavae ai gaʻo, faʻalavelave malepe lalo o palatini.

Chitosanlea e aveesea ai gaʻo ma talepe ai lalo o le cholesterol.

Micronutrients aoga: uʻamea (tele), masima, magnesium (mo maso), manganese, kopa, molybdenum, seleni, phosphorus, chromium, zinc, cobalt.

Le masalosalo Enzyme serase. Na latou taumafai e suesue i le 1800-1900 (tagata Rusia, Poles, Amerika, Arapi), ae latou te le i atinaʻeina atoatoa mo mafuaaga le mautonu. Seia oo mai i le taimi nei, e le o lisi aloaia i soo se lisi o enzymes. Ae lua lua pateni:

  • Pateni Amerika mo le aveeseina mai o lenei suauu mai se moa vao. Fai mai Richard Lisett, o le crase o se peroxyidase, o lona uiga o se enzyme e uʻamea e uʻamea lea e faʻateleina ai le faʻamaina o le vai ma le okesene i le hydrogen peroxyide. I totonu o la tatou tino e maua ai ni siama o le puipuiga - o leʻo paʻu paepae ma granulocytes. E auai o ia i le metabolism, aveese le faasiliga o le suka, toxins ma radical free, ma tau ai foi i mea mai fafo-viruses, sigi, faʻamaʻi pipisi.
  • Pateni Rusia mo se gaioiga masani mai meaola mai moth pepe.

Aua e te fenumiai le kenera i:

  • Kukama. Cerasee (Momordica Charentia) o se fualaau fualaau a Jamaica e pei o se kukama paʻu, o le pulu fualaina o le lakaina a China.
  • Cherries. Cerasa - mai Italia - cherry (Igilisi - cherry, lat. - cerasum).

Totogi togafitiga moth

O le beeswax moth tincture sa faʻaaogaina i tala faʻasolopito mai le 1600s. E le o iloa le tagata sailiili, ae o mea masani a tagata mo le sauniuniga o mea laiti o loʻo faʻaaogaina lelei ma faʻafouina e le aukeeping o aso nei e faʻaleleia ai o latou fale faʻamalolo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Ukrainian beekeeper V. Gromovy e iloa o le faʻaogaina o mea e gaosia e sili atu ona le o totonu o le tino o manua anufe, ae i totonu o latou otaota. O faʻamalositino komepiuta o meainu o le 'ava ma le faʻaogaina e ala i le auala o le Voll (eletise eletise) na faʻaalia ai le sefulu faʻasefulu o faʻasalaga o meaola faʻapitoa i se vaifofo ma le suavai, lea e sili atu ona tumu i le lanu.

E le i faia ni suʻesuʻega i le tele o suʻesuʻega, e le o manatu ole vailaau faʻataʻitaʻi o moth miti e fai ma vailaau mo soʻo se mea.

O faʻamatalaga faʻapitoa na tuʻuina atu ma o loʻo i ai pea ni suʻega eseese. Ma o le homeopath S.A. Na iloa e Mukhin o le ogatotonu o le lapisi na te foʻia ai le maʻila i le fatu pe a maeʻa le oso o le fatu, ma lona paaga pateni N.A. Na iloa e Spiridonov o le fusi o laʻau na fafagaina i le pogisa e puipuia ai le fatu ma faʻaleleia ai le gasegase.

Faʻatonu o Sciences Biological V.F.Na faʻasalalauina e Bakaneva, i lana faʻasalalauga, mea na maua e le serine protease (o le otaota o meaola o moths) e faʻamautu ai paʻu ma toto i totonu o vaʻa toto, fatu o le fatu, ma le tino. I suʻesuʻega i lapiti, o le faʻaitiitia o le toto maualuga o le 17% sa maitauina.

Na maua se siʻosiʻomaga o le moth application i meaʻai. A uma mea uma, afai e le lava le lipase, e gaʻo uma lava gaʻo i luga o sulu ma puʻu. Toe faʻafoʻi le lipase ma se siʻosiʻomaga o moth - ma le gaʻo, ma faʻamaʻi mai le tele o meaai gaʻo - o tafaoga, o le cholesterol ma vaʻa pisia - o le a aluese.

Le faʻaaogaina o le tinio o le miti miti mo le kanesa

O le aoga o fualaau faasaina i le togafitiga o le kanesa o le mafaufau. O le siʻosiʻo o le larvae e faʻaolaina i lenei tulaga. Naʻo ia:

  • faʻaumatia faʻasalaga saoloto,
  • faʻaleleia le gataifale:
  • faʻamalositinoina le puipuiga o le tino, faigofie ia te ia e faʻamaʻi ai siama ma siama (aveeseina mai se atigi puipuiga).

E mafai ona ave se siʻosiʻomaga mai i le moth larvae mo le puipuia ma le toe faʻaleleia pe'ā uma le chemotherapy.

O le faʻaaogaina o vae o meaʻai mo faʻamaʻi fatu

V.F. Na faʻasalalau e Bakaneva i lana suʻesuʻega le togafitia o le togafitiga o le moth mimilo e faʻamalosia ai galuega faʻa-konekarate o le fatu e 55%, ma e 20% le atria, talu ai o loʻo i ai peptides acidic mai le fafaga masani o larvae - eleele malulu. E le gata i lea, o le bee beelogy o le beeswax e puipuia ai le fatu i le tulaga o le maualuga o glycosides fatu. O faʻataʻitaʻiga o le cardiopulmonary na tofotofoina i luga o frog - o ia mea e faʻaleleia ai le tetee o le fatu musika i le aʻafiaga o le tulaga o le strophanthin.

Mo le puipuia o maʻi o le fatu, e mafai ona e faʻaleleia le 30 pa'ū 2 taimi i le aso mo le masina

Le faʻaaogaina o le tiniti o moth miti ma le maʻi

I nisi falemaʻi, faʻatasi ai ma le maliega a tagata gasegase, o le faʻaaogaina o nifo o moa ua faʻaaogaina e fai ma vailaau faʻapitoa mo maʻi mamaʻi, e aofia ai le maʻi. Na faʻamaonia e le Nobel Laureate Ilya Mechnikov le faʻataʻitaʻiga o le faʻamalama o le enzyme o laʻau e taʻei lalo le papa puipui o le Koch's bacillus (o le gasegase o le gasegase). Ae ui i lea, e na o ni vaega laiti e mafai ona maua lenei mea, o matua e leʻoʻoina le siama o le tuberculosis. Homeopath S.A. Na iloa e Mukhin o le fausiaina o moa moa e faatumulia ai mama mama e afaina i le gasegase ma le tino ola.

Mo le togafitiga o le gasegase, o le fualaau faasaina e faalua i le aso, e fuafua i le: 40 pa'ū i le taeao (i tulaga ogaoga, e mafai ona faateleina le fua i le 45 pata, ae manaʻomia le faateleina o le alualu i luma) ma le 40 pa'ū i le afiafi faatasi ai ma le propolis tincture 20% i le afa itula aʻo leʻi 'ai.

Le faʻaaogaina o le tiniti o miti miti i le maʻisuka

O le inisalini e gaosia i le pancreas, ma o le vaega lenei o le gastrointestinal tract, lea e togafitia lelei e la tatou tincture. O se siʻosiʻomaga o moli pipi e mafai ona faʻamalolo:

  • O le maʻisuka ituaiga 1 e le o atoatoa le gaosiga o le inisalini. O le faʻaaogaina o moth e faʻamalolo ai le gastrointestinal tract, e aofia ai le pancreas.
  • O le maʻisuka ituaiga 2 e le afaina ai le gaosiga o le insulin mo le gaʻo. O lipas mai le mea e afaina e faʻamavae ai gaʻo, ao isi mea e toe faʻafoʻi ai le metabolism ma aveesea le suka maualuga.

O le faʻaaogaina o le tino moth pepe i le taimi o le maʻitaga

Aʻo leʻi maitaga, e mafai ona e inu i le tincture e faʻalauteleina ai le leo o musele masiʻo o le matua, ina ia leai ni loimata ma sili atu ona faigofie ona fananau. E tele le uʻamea i totonu o le tino o le moa vao - o le anemia e mafai ona puipuia i se taotoga mai i vaega o moa o pi.

I le taimi o le maitaga, e fautuaina oe fomaʻi e te le faʻataʻitaʻi i soʻo se isi vaifofo, a leai e mafai ona e afaina le pepe.

Le faʻaaogaina o mea laiti i taaloga

I le Institute Research Institute (Moscow), o se sauniuniga o ni anufe moth masi na tofotofoina i luga o le 'au cyclists. Na faateleina lo latou malosi ma le malosi gasegase, ma ua faateleina le gaioiga o le malosi o le tino. Matou te faʻamoemoe i le lumanaʻi lata mai o le a le mafuatiaina le taofiofia o lenei mea aoga.

O le faʻaleleia (tumau i le tino) na tofotofoina foi i tama tane.E tasi le vaega na tuʻuina atu i ai se vaega o vaega o moa, ao le isi vaega na tuʻuina atu na o le 40% ethanol. Siaki i le 5 aso mo le masina - faʻatulagaina le aau ma se 20-gram load. O le moth extract extract ua faamaonia lelei.

I tama tane, na latou faʻataʻitaʻiina foi le faʻaleleia o metabolism ma le gaosiga o le malosi - toe manuia.

E faʻapefea ona fai sina siʻosiʻomaga o moa beeswax mo tagata matutua ma tamaiti

E tatau ona totogi le tausiga faʻapitoa i le auala e tatau ona fai ai le moth oona, aua o se vailaau (tusa lava pe o se tagata), ma e tatau ona faia vailaau e tusa ai ma le tulafono. I le tasi poʻo le lua laasaga, o le ae le maitauina ma o le a le mauaina ni faʻalelei. E manaʻomia lou suʻega o le laʻasaga.

Mo tagata matutua:

  • amata i le 1 sipuniti faʻatasi i le aso,
  • ona - 2 tsp i le aso
  • maualuga - 1 tbsp. sipuni 3 taimi i le aso.

E sili atu le aua le faʻavaivai pe faʻafefiloi ma meaai.

Mo tamaiti - o nai mataua, faʻafefe i le vai pe faoa se mea manaia. E tutusa foi, i le taimi o le maitaga ma le lactation - o nai mataua, gaʻo tele ma le ava malosi e mafai ona faaleagaina le tamaititi.

1 pasene mo le 1 tausaga o le soifuaga o se tamaitiiti. E faʻatatau i le 2 taimi i le aso mo le masina.

O le umi o le vasega atoa e faalagolago pe e te manaʻo e togafitia se mea pe fai se mea e puipuia ai. Faatasi ai ma togafitiga, o le fua ma le umi o le pulega o le a maualuga atu. O le taimi aupito maualalo mo le faia o mea laiti e le itiiti ifo i le 3 masina. Ae o le fualaau o le fualaau faasaina, e fuafua i le mamafa o le maʻi. O le laulau talafeagai mo le fuafuaina e mafai ona maua i faatonuga mo le faʻaaogaina.

O le maualuga o le faʻaaogaina o le siʻosiʻomaga e maua pe afai e le vave faʻapalaina, ae tuʻu i lalo o le laulaufaiva.

Faʻasalaga Fomu

E mafai ona faʻatonuina afi afi o le povi i le Initaneti:

  • Dr. Mukhin's patrol "Vita" - o meaʻai o mea totino faʻatasi ma se vaega o meaʻai,
  • Dr. Rachkov's pamu "Vitamedin" o loo i ai le meli ma se vaega o meaʻai,
  • faʻapitoa sauniuniga "Galerin".

Isi ituaiga e iloa:

  • Toto Moti Moth Excrement,
  • Tatala solo,
  • Suppositories o loʻo i ai faʻamatalaga o meaʻai ma propolis mo faafitauli o le gynecological.

Ma, o le mea moni, o le faʻaaogaina o le homeopathy - o homeopath taitasi e i ai lona lava.

Contraindications i le faʻaaogaina o moth pepe

O le mea mulimuli e tatau ona e iloa e uiga i le tincture o moa pepe - faʻasalaga:

  • ava malosi
  • gasegase gastrointestinal,
  • tasi le le faapalepale i vaega (aemaise lava pe a fai o se paluga ma laau).

Aua nei faʻafefiloi faʻamaʻi vai inu vailaʻau. Aua neʻi suia vailaau faʻatasi ma sauniuniga vavae! Amata amata i ni vaega laiti ma mataʻituina lelei le tulaga o le tino!

Tuua Lau Faamatalaga