Pelani keke i St. Petersburg


Meaʻai suamalie e maualalo i le maulalo - meaʻai faʻataʻapeʻape o loʻo faʻapaʻu i le sukalati. Mo soʻo se nifo manogi, lenei mea suamalie, lea e le masalomia, o le a vave ona mou atu mai le laulau, o se aso malolo moni

O mea aoga

  • 100 g guga pipi,
  • 100 g o le pata pīnati ma fasi pepa mama pi,
  • 100 g keke sukalati ma xylitol,
  • 1 teaspoon popo niu
  • 1 sipuniti o le erythritis,
  • Vanillin mai se fale mo le fufulu vanilla.

O le aofaʻi o meaʻai mo lenei fua maualalo-carb e faʻatatau i le 10 fasi vaega.

Sauniuniga o mea aoga e tusa ma le 20 minute. O le taimi o le kuka e tusa ma le 10 minute. Ona manaʻomia lea ona e faatali mo le isi 30 minute.

Taumafa tau taumafa

O fua faʻatatau o mea taumafa e faʻatusatusa ma o loʻo faʻaalia i le 100 g o se mea maualalo.

kcalkjCarbohydratesFatsSquirrels
590246911.8 g50.7 g20.4 g

Auala fai kuka

E sili ona lelei le pipi paʻu mo lenei fua. Ae paga lea, i supermarkets mo le faʻatau atu e masani lava e na o le faʻafefete ma faʻafefe i se isi mea.

Ina ia maua ni pipi paʻu, e tasi laʻu togafiti faigofie: Ou te tuʻuina i totonu o se falala tele ma tuu i lalo o se vaitafe vai vevela mo sina taimi puupuu. A maeʻa lena mea, e tatau ona e luluina le mea e sili ona manaia e aveese ai le tele o le vai pe a mafai, ma tuu le peanesi i luga o se solo pepa.

Ona ou toe patipati lea i luga ma se solo pepa ma tuu e faamago. Afai oe faʻanatinati, e mafai ona e faʻagogo i se ogaumu vevela.

Aʻo sauni mea uma, tuu le pipiʻu i totonu o se pesini, ona faʻapipiʻi lea o le pata pīni, erythritol, vanillin ma le suāuʻu popo.

Faʻafefiloi lelei ia mea. E sili atu ona faia lenei mea i se sipuni tele ae le o ou lima.

Lasa le pepa tao i luga o se fata, filifili i se telē e mafai ona fetaui lelei i lau pusaaisa. Pipi le masini i totonu o le 10 paʻu tutusa ma tuʻu i luga o pepa.

Pepa pepa ma lelei

Ina ia faʻamalosi lau kesi, tuʻu i totonu o le pusaaisa, ma mo le taimi nei, fai le sukalati.

Tuu se fagu vai i luga o le ogaumu, tuu se tamai pesini i luga. Faʻalēaogaina le sukalati, tuʻu i totonu o se pesini ma faʻagesegese lemu i totonu o se vai faʻaʻeleʻele faʻaosoosoina. Ona aveese lea o le pesini mai le apa ma tuu le malulu.

Aveese fagu paʻu mai le pusaaisa ma sasaa taʻitasi ma sukalati. O le a sili atu ona faigofie le faʻaaoga o se sipuni mo lenei mea - ina ia sili atu lau tufatufaina atu nai lo le sasaa saʻo mai se ipu.

Liligi le ata i le sukalati

O le mea e sili ona lelei, o le sukalati e tumu ai avanoa laiti i le va o pipi, ma faʻapipiʻi lelei ai le paʻu.

Ona toe faʻafoʻi lea o le pipiu i totonu o le pusaaisa ina ia latou toe faʻamalosi. Le fiafia tele.

Peanuts / Arachis Hypogaea / Dark Chocolate Nuts, min weight 200 grams

Matou te tulimatai atu i le mauaina i le aso 26 o Iulai .2019!

Atunuu o Amataga - Rusia

Oloa gaosia e tusa ai ma manaoga o le Ofisa o le Ofisa o Tiute (TR CU) 021/2011 "I luga o le saogalemu o oloa gaosia," TR CU 022/2011 "Meaʻai i tulaga o le faailogaina."

E le o se mea gaosia tele ma e le aofia ai GMO vaega.

Tulaga o le teuina: i le faʻasalalau e leʻi tatalaina, i se vevela e le sili atu i le 20 ° C ma le faʻafefe faʻafefe e le sili atu ma le 70%.

Calories: 611 kcal / 2444 kJ.

Malosiaga tau eletise (O le fua faatatau o palatini, gaʻo, gaʻo):

117 kcal)
Fulu: 50.2 g. (

452 kcal)
Carbohydrates: 10.8 g. (

Maea: O le selanium (Se) 7.2 mcg, Copper (Cu) 1144 mg, Manganese (Mn) 1.934 mg, Iron (Fe) 5 mg, Zinc (Zn) 3.27 mg, Potassium (K) 658 mg, Sodium (Na) 23 mg, Phosphorus (P) 350 mg, Magnesium (Mg) 182 mg, Calcium (Ca) 76 mg.

Mafuli o le suamalie: Choline 54 mg, Vitamin PP (NE) (PP) 19.3 mg, Vitamin E (TE) (E (TE)) 10.1 mg, Vitamin C (C) 5.3 mg, Vitamin B9 (B9) 240 mcg, Vitamin B6 (B6) 0.348 mg, Vitamin B5 (B5) 1.767 mg, Vitamin B2 (B2) 0.11 mg, Vitamin B1 (B1) 0.74 mg, Vitamin PP (PP) 13.2 mg.

Totogi ma faleoloa pipi i le sukalati o St. Petersburg.

Ina ia iloa le auala e faatau ai pinati i le sukalati i St. Petersburg i se tau taugofie, faaaoga la matou auaunaga. O le ae mauaina oloa taugofie ma o fefaʻatauaiga lelei i faʻamatalaga, ata, iloiloga ma tuatusi. O tau ma faleoloa o peanesi taugata e mafai ona maua i totonu o la matou faʻasalalauga i luga o le initaneti o oloa o St. Petersburg, faʻapea foi ma le suʻeina o le keke tilati ua faʻatau atu i le tele o oloa i St. Petersburg. Afai o oe o se sui o se kamupani poʻo se faleoloa, faʻapipiʻi au oloa mo le totogi fua.

O faʻamanuiaga o paʻu

O nei kulimi vave faamalieina le fiaai, e le taugata. O lona aoga o se tele o vitamini. E le gata i lea, e talitonuina o le peanuts o se faʻamaʻi masani. E tatau ona 'aina e tagata mo le puipuia o faʻamaʻi pipisi. Afai e masani ona faʻaaogaina pinati, o le a faʻaitiitia le lamatiaga o le atiaʻe o le tino.

E fautuaina e fomaʻi le 'aiina o lenei kulimi i tagata o loʻo i ai ituaiga o faafitauli i le tino, ma faʻamaʻi faʻamaʻi e pei o le gastritis poʻo se ulupo.

O le faʻaaogaina masani o sea oloa e mafai ona faʻamalosia ai le puipuiga o le tino, faʻaleleia le mafaufau, faʻalogologo ma gauai. Peanuts e tele tele fiber. E aveesea le toxins mai le tino, lea e fesoasoani i le faʻafaigofieina o le faʻaogaina o le tino.

Peanuts e aofia ai le uʻamea. E faʻaleleia ai le tuufaatasiga o le toto ma le faʻavaeina o le toto. O nei fatu e aofia ai le potassium, lea e aʻafia ai le gaioiga o le fatu ma toto, faʻapea foʻi ma le magnesium. O lenei minerale e taua mo le gaioiga o le fatu maso.

Peanuts e aofia ai le tele o le calcium ma le phosphorus. Latou te faʻaleleia le tulaga o le ponaivi. O lea ituaiga o kulimi o loʻo i ai se meatotino faʻapitoa. O le mea lea, e aoga tele mo tagata e maua i le gastritis, maʻi o le tino, faapea foi i latou o loʻo mafatia i faafitauli i le totoina. Peanut foi e iai lona gaʻo. E aoga i tagata uma, aemaise lava le maitaga. Folic acid faʻamalosia le faagasologa o le faafouina o le tino.

Peanut Harm ma Contraindications

O le a le mea e afaina ai le pipi? E mafai ona afaina pe a iai se tasi le le gauai i lenei nut. Aua nei galo o le peanuts o se mea e sili ona malosi. O le mea lea, o lona faʻaaoga e tatau ona amata i ni nai mea, ae le vave faʻatasi ma sina lima.

E fautuaina foi e aua nei 'ai lenei suauu i tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi e pei o le arthrosis ma le gout. Ona o le tele o le kulimi, e mafai ai ona tupu le ita.

E le tatau foi ona galo ia te oe le maualuga o kalori o le oloa. Ona o le mea e taua le faatapulaaina o le taumafaina o le pinati mo i latou o loʻo fia maua. Ma le faʻaeteete, e tatau ona faʻaaogaina ei latou e mulimuli i le ata.

Fua masani masani

E faʻapefea ona fai ni pinati i le sukalati i le fale? Muamua, mafaufau i le faʻamatalaga masani o le sauniuniga o suti. I lenei tulaga, e naʻo le lua vaega e faʻaaoga, e aofia ai:

  • 200 kalama o nati
  • 300 g kalama.

  1. I le taimi muamua na liusuavai le sukalati i totonu o se vai taele.
  2. Uu fatu, fulu.
  3. Auina atu ni pipi i le masini sukalati.
  4. Ona fai lea o polo (laiti i le tele). Tuu i totonu o le pusaaisa mo le tele o itula.

100 kalama o paini i le sukalati e 580 kcal. O le mea lea, e te le manaʻomia le auai i meaʻai, ina ia mulimuli ane e le tatau ona e salamō i le mauaina o kilokalama.

Paʻu Paʻu

Peanuts in glaze e le itiiti ifo le lauiloa. I le 100 kalama o lenei suamalie - 506 kcal. Afai e te fefe e sili atu le mamafa pe a uma ona e 'aina le 50-10 kalama o nati, ona e iloa ai lea e mafai ona susunuina faʻamalo ma faigofie i le aau mo le 40 minute poʻo le uila mo le 1 itula.

Mo le kuka o le a e manaʻomia:

  • 2 tbsp. l leona tipolo
  • 1 le suka o sukalati
  • nisi o suka enaena
  • 1 tbsp. se sipuni o pipi.

  1. Muamua e tatau ona e tilotilo le pipi mai le tane. Ona fuga lea i totonu o se apa.
  2. Tuʻu le suka i le sua o le tipolo. Faʻafiafia le masini seia oʻo ina faʻamavae atoa tioata.
  3. I le vai vai, faaopoopo le sukalati na e faʻamaʻi muamua. Salu.
  4. Auina atu le pipiʻu i le mea e maua ai le sukalati. Faʻafefiloi vaega.
  5. Ave se ipu lapoa (sili ona lelei). Tuu nusi i luga o luga. Salu le suka enaena i luga o latou. Tuu le pusaaisa e mālōlō mo ni nai itula.

E faʻapefea ona fai ni pinati i le sukalati: laʻasaga taʻitasi i le laasaga o meaʻai

I totonu o le fale gaosi meaai, e tele naua meaʻai mo pulu paʻu i le sukalati ma nisi o togafiti ma mealilo. Ae ui i lea, e tatau i se tasi ona amata muamua i ni auala sili ona faigofie o le a musuia ai le matai o le lumanai i le "fou" ma le matagofie o le aulelei. O i latou o loʻo mafaufau pe faʻapefea ona fai ni pinati i le sukalati e mafai ona faitau faʻasaga taʻitasi i lea laasaga mo lana sauniuniga:

  1. Salu le sukalati i totonu o se uila aisa seia lelei. I le tele, e mafai ona e faʻaopopo atu ni nai sipuni tele o le pata pīni ma faʻafefiloi lelei.
  2. Faʻasolo fatu o le pipiʻi mai le fala ma faʻagogo i totonu ole ogaumu e tuʻuina atu ai ia i latou le sili atu le maunu ma se mea auro.
  3. Ufiufi le pepa tao, lea o le a mulimuli ane avea ma nofoaga mo le tuʻuina o suti sukalati, ma pepa pepa.
  4. Liligi le pinati i totonu o le sukalati vai ma faʻafefiloi lelei. Faʻamau i luga o luga o luga o le fasi pepa paʻu i luga o le laʻau po o manoa pipi.
  5. O le faʻagogoina o le kulimi sukalati e faia i ni vaega se lua: o le 20 minute muamua i le vevela o le potu, ona 30-40 minute i le pusaaisa.

O mea suamalie suamalie ma mea e tumu i le mafiafia ua saunia ma o loo faatalitali i laina mo se aiga o le lauti a le aiga po o se taumafataga gala.

Fufulu keke pikelati: fua ma ata

O se auala sili atu ona faigatā o le faia o sukalati tiola mo se meaʻai nutimomoia e manaʻomia ai taualumaga nei:

  1. Faafefiloi 100 g o le pata, tasi keke koko koko, 2 sipuni tele o le 20% o le kulimi suamalie ma le 150 g suka. Fufulu mea uma i totonu o se vai taele seia lelei.
  2. Tuiina o fatu pi mamago i luga o le nifo ma faʻafefe malie i lalo.
  3. I le avea ai o se "faʻapipiʻi" faaopoopo, e mafai ona e faʻaaogaina le koko koko poʻo le 50 g keke keke keke. Faʻaiʻu le pipiu i ia mea faaopoopo pe a maeʻa le vai "suka" suka.
  4. Umu suamalie i luga o se ipu i le vevela vevela pe alu mo le 10 minute i totonu o le pusaaisa.

E na ona e tilotilo i le ata o tiunu i le sukalati ua faia i le fale, ma o le ae manao e toe faia se mea faigofie faigofie o le kuka, fiafia i au pele ma ni togafiti e le mafaamatalaina.




Filifili keke tilati i le fale

O le faʻataʻitaʻiina ma le fatuina o le sipuni o le pipiʻu e le gata ina mafai, ae e tatau foi. Mai i na tulaga malolosi, o le iuga mulimuli o le a aoga. E le mafai ona maua se tofo le lelei i le gaosia o le pipiʻu i le susu sukalati. O laasaga o le kuka e faigofie tele:

  1. Faʻaiʻu pinati i luga o le pepa tao i totonu ole oven mo le 10 minute i le 180 tikeri.
  2. Sasaa 60 ml o le vai i totonu o se tamai pipi, faaopoopo le 250 g suka, o le sipuniti o le namonone o le eleele ma le kuka mama. Faʻafeu le paluga i luga ole vevela vevela, faʻafefiloi maeʻaeʻa, pe a ma le 15 minute. O suālaʻau e tatau ona 'aveʻesea ma ufiufi ai nutoto taʻitasi.
  3. Faʻapipii malie le falaoa i luga o le pepa palapala ma vavae ese mai le tasi ma le isi, aloese mai le fausia o se "faaputuga" pipii.
  4. Salu le 400 g o susu sukalati i totonu o se vai taele. Liligi suamalie mamago kulimi i totonu o se paluga ma faʻafefiloi uma mea uma.
  5. Faʻaaogaina se vaitusi, faʻapipiʻi ma le faaeteete le peanisi i le sukalati i luga o se fata ua nonoa i le palapala. Tuu le lole i totonu o le pusaaisa seia maeʻa.

Faʻafiafiaga fale faʻatasi ma se manogi mataʻutia ma le manogi ua saunia ma o le a fiafia i le faitioga aupito sili ona lelei o meaʻai.

O le sili atu o le tofo ma le faʻamamaina o tiunu i sukalati paʻepaʻe o le a fiafia i le faʻaleleia lelei o laʻau suamalie ma gourmets. O le fua mo lana sauniuniga o se faasologa faasolosolo o le faia o taga faigofie o le gaosiga:

  1. Fufulu uma meaʻai i le ogaumu. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma fasi almonds, cashews, hazelnuts.
  2. Salu le 400 g keke sukalati sinasina i totonu o le microwave poʻo totonu o le vai taʻele.
  3. Afai e filifilia le filifiliga i le nut nut, ona mafai lea ona sasaina nei fasi pepa i totonu o le ava malosi ma fusi i ni mea laiti.
  4. Ave ni 'aina taʻitasi po o ni meaʻai "paluga" i le sukalati ma tuʻu i luga o le parchment mo le faʻamamaina mulimuli o le moli.
  5. Ina ia maua se taunuuga sili atu ona mausali, ia auina atu le sipuni mo le 30 minute i totonu o le pusaaisa.

O se suamalie suamalie mo se ipu manogi kofe ua leva ona faatalitali mo lona "taimi sili ona lelei". Faʻanofo au malo ma aiga i ni togafiti faigofie, ae sili ona manaia, faia o se siosiomaga manaia ma le manaia mo talanoaga faigofie.

Faamatalaga o sauniuniga:

O se mea manaia tele lea mo le au pele uma. E mafai ona e faʻaaoga mea sili ona le faamoemoeina e avea ma faʻaopoopoga i se fua mo le sauniaina o pinati i le sukalati - masima po o le vevela pepa, mo se faʻataʻitaʻiga. O le a le gata e lelei, ae o le a amata foi.
1. Ma o le faagasologa e matua faigofie lava. I totonu o se tamai pesini, e tatau ona e faʻamausali le sukalati. Afai e manaʻo ai, e mafai ona e faʻaaogaina le uliuli, lanu paʻepaʻe, susu ma tuʻufaʻatasiga eseese. Faʻaopopo le pata pipi.
2. Ia saunia loa se tamai pani poo se pepa tao. Ufiufi i le paʻu tao.
3. Taʻu fasi isanati, ma pe a manaʻomia, faʻagogo sina mea i totonu o le apa poʻo le ogaumu.
4. Tuu i totonu o sukalati suamalie ma faʻafefiloi lelei.
5. Ia faʻafoʻi ma le faʻaeteete le masini i le fasi pepa ma faʻalanu.
6. Paʻukeke i le sukalati i le fale e tatau ona faʻamalosi i luga o le laulau, ona lafo lea i le pusaaisa mo le 30-40 minute.
O mea uma lava, o se mea suamalie ma manaia le suamalie mo tagata matutua ma tamaiti ua saunia.
Le fiafia tele!

Tuua Lau Faamatalaga