Glucometer Accu siaki - vave ma lelei

E pei ona e iloa, o le kulukose o le punavai autu lea o le malosi o le tino i le tino o le tagata. O lenei enzyme e taua tele, i le faia o le tele o galuega talafeagai mo le atoatoaga o galuega a le tino. Ae peitai, afai e maualuga le maualuga o le suka o le toto ma e maualuga atu nai lo mea masani, e mafai ona mafua ai ni faafitauli.

Ina ia mafai ona tausisia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i lalo o le vaavaaiga ma ia mataʻituina pea le suiga o faailoilo, masani ona faʻaaogaina masini e taʻua o le glucometer.

I totonu o le maketi mo oloa faʻalesoifua maloloina, e mafai ona e faʻatau ni masini mai atinaʻe eseese e ese i galuega ma tau. O se tasi o mea sili ona lauiloa e masani ona faʻaaogaina e le maʻisuka ma o fomaʻi o le Accu-Chek Go meter. O le gaosiga o le masini o le tagata lauiloa German o Rosh Diabets Kea GmbH.

Faʻamatalaga faʻamaumauga Faʻamau siaki siaki

O lenei glucometer e masani ona faʻaaogaina e tagata gasegase ma fomai. O le kamupani lauiloa a Siamani Roche, na fausia se laina atoa o faataitaiga o le glucometer lea e vave galue, sao, e le mafua ai ona faigata, ma o le mea e sili ona taua, latou te aofia ai i vaega o mea tau le soifua maloloina taugofie.

Faamatalaga o le Accu chek alu mita:

  • O le taimi e gafa ai faʻamaumauga e 5 sekone - ua lava mo le tagata maʻi ona maua le iuga o le suʻega,
  • O le tele o le mafaufau i totonu e mafai ai e oe ona teuina faamaumauga o mea mulimuli 300 fua, faatasi ai ma le faatulagaina o le aso ma le taimi o le suʻesuʻega,
  • E tasi le maa e aunoa ma le suia o le a tumau mo le faitau afe o suʻesuʻega,
  • O le gadget ua faʻapipiʻiina ma se faʻatopetope tapunia (e mafai foi ona lavea faʻafuaseʻi),
  • O le sao o le meafaigaluega e tutusa lelei lava ma le sao atoatoa o taunuuga o suʻesuʻega falesuesue,
  • E mafai ona e faia se toto samples e le gata mai o latou tamatamailima, ae mai isi nofoaga foi - o lima, tauau,
  • Ina ia maua se faʻamaoniga saʻo, e lava le toto maualalo - 1.5 μl (o le tutusa ma le tasi le pa'ū),
  • E mafai e le tagata suʻesueʻese ona faʻafetaui le fuataga ma logoina le tagata faʻaaogaina se faailo leo pe afai e le lava mea,
  • O siakiina ole suʻeina ole suʻeina ole toto e manaʻomia, amataina se faʻatalanoaga vave.

Faʻailoga o faʻamau (poʻo le suʻeina o paʻu) ina ia le leaga le masini i le toto. O le pu faʻaaoga e otometi lava ona aveesea mai le tagata suʻesuʻe.

Faʻamatalaga Alu Vaʻa Alu

I se taimi vave, o faʻamatalaga mai le masini e mafai ona tuʻuina atu i se PC poʻo le komepiuta e faʻaaoga ai le atinaʻe infrared. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia e le tagata faʻaoga se polokalama faigofie e taʻua o le Accu Check Pocket Compass, e mafai ona faʻavasegaina fua o fua, faʻapea foʻi ma le siakiina o le faʻaogaina o faʻamaoniga.

O le isi vaega o lenei gaioiga o le mafai lea ona faʻaalia taunuuga matuia. E mafai e le mita o le siakiina o siaki ona faʻaalia le tele o faʻamatalaga mo le masina, vaiaso poʻo le lua vaiaso.

E manaʻomia e le masini le fesuiaiga. E mafai ona tatou valaʻau i le taimi nei o se tasi o vailaau faʻapitoa o le suʻega. O le mea moni, o le tele o mita kulukose toto i aso nei ua maeʻa ona galue e aunoa ma se faʻailoga amata, lea e faigofie mo le tagata faʻaaogaina. Ae faatasi ai ma Accu, e masani lava e leai se faigata i le fesuiaiga. O se ipu faʻapitoa e faʻapipiʻi ai se kaini i totonu o le masini, faʻavae tulagalua, ma ua sauni le tagata suʻesuʻe mo le faʻaaogaina.

E faigofie foi ona mafai ona e setiina le galuega faʻamalo i luga o le mita, ma o taimi uma lava e logoina ai e lē e ona le taimi e faia ai le auiliiliga. Ma le isi foi, afai e te manaʻo ai, o le masini ma se faailo leo o le a faʻatagaina oe e iloa o le maualuga o le suka o se mea faʻafefe. E sili atu le taua lenei mea mo tagata matamata i le vaai.

O le a le mea oi totonu o le pusa

O le seti atoatoa o se tagata e ola i meaola e taua tele - pe a faʻatauina ni oloa, ia mautinoa e te le o faʻatau mai se mea sese, ae o se oloa Sialani lelei. Siaki pe a maeʻa faʻatauina lou faʻatau.

O le Accu Check analyzer o le:

  • O le tagata suʻesuʻe,
  • Faʻasalaga pipiʻi,
  • Sefulu vaʻai e leai ni faʻamalosi ma se mea e faʻafefeteina mo se pulumu vaivai,
  • O se seti o faʻamaumauga e sefulu,
  • Fofo faʻafoe
  • O le aʻoaʻoga i le gagana Rusia,
  • Nofo vavalalata e mafai ai e oe ona ave se toto toto mai le tauau / lima,
  • Tulaga faʻamalosia ma se numera o vaega.

Ae maise lava mo le masini e faʻaalia tioata tioata e 96 vaega. O tagata o loʻo i ai o loʻo faʻaalia tele ma manino. E na o le natura lava o le tele o tagata faʻaaoga o le glucometer e matutua atu, ma e iai a latou faʻafitauli faʻaaliga. Ae i luga o le siaki o le Accu, e le faigata le iloatinoina o tau.

O le fuataga o fua faʻatatau o le 0.6-33.3 mmol / L.

Tulaga o le teuina mo le masini

Ina ia faʻamautinoa e le manaomia e lau tagata e suʻeina le vailaau oona se suiga vave, ia maitauina tulaga e manaʻomia mo le teuina. A aunoa ma se pati, e mafai ona teuina le auiliili i tulaga o le vevela mai -25 i +70 tikeri. Ae afai o le pati o loʻo iai i le masini, ona faʻamatalaina lea o le -10 i le25 tikeri. E le sili atu i le 85% le maualuga o le malulu o le ea.

Manatua o le masini faʻapitoa o le auiliili e agamalu, o le mea lea, togafitia ma le faʻaeteete, aua le faʻafefeteina, ia mama i se taimi talafeagai.

O le tau o falemaʻi mo le Accu-check system o 1000-1500 rubles. O se seti o faʻamaufaʻailoga o le a tau e tusa ma le 700 rupu.

Auala e faʻaaoga ai le masini

Ma o nei tuusaʻo pe faʻapefea ona faia se suʻega toto i le tagata e faʻaaogaina. Soo se taimi lava e te faia ai se suʻesuʻega, fufulu ou lima i le fasimoli ma le vai, pe faʻagogo i se solo pepa poʻo se lauulu lauulu foi. I luga o le pen pencercer o loʻo i ai ni vaega, e tusa ai ma le mea e mafai ona e filifilia le tikeri o le puncture o le tamatamailima. E faʻalagolago i le paʻu o le tagata maʻi.

Atonu e le mafai ona filifili le loloto lelei o le poloka i le taimi muamua, ae i le aluga o taimi o le ae aoao ai e faʻatonu lelei le tau manaʻomia i luga o le au.

Siaki Accu siaki faatonuga - pe faapefea ona iloilo:

  1. E sili atu ona faigofie le tuiina o se tamatamailima mai le itu, ma ina ia le salalau le toto, e tatau ona faia le tamatamailima ina ia mafai ai ona i ai i le pito i luga,
  2. A maeʻa le tuiina o le aluga, faʻafefiloi sina mea laitiiti, fai lenei mea e fai ai le pa'ū talafeagai o le toto, faʻatali seʻi faʻasaʻo le voluma tatau ole vai ola mai le tamatamailima mo fua,
  3. E fautuaina e taofi le masini lava ia i se tulaga vavalalata ma le faʻamaufaʻailoga, aumai ona faʻailoga i lou tamatamailima ina ia mafai ai e le faailo ona faʻafefe le vai,
  4. O le gaini o le a logoina oe i le amataga o le auʻiliʻiliga, o le a e vaʻai i se ata patino i luga o le faʻaaliga, ona e aveese lea o le fasi pepa mai lou tamailima,
  5. A maeʻa le suʻega ma le faʻaalia o fua o le kulukose, aumai le masini i le ato lapisi, faʻafesoʻomi le faamau e otometi ona aveese le fasi pepa, o le a vavaeeseina, ona faʻamaʻape ai lea.

E faigofie lava mea uma. E te le manaʻomia le taumafai e toso ese le fasipepa o loʻo faʻaaoga mai le suʻega. Afai na e faʻaaogaina le le lava o le toto i le faailo, o le masini o le a "mama" ma manaʻomia ai le faateleina o le metotia. Afai e te mulimuli i faatonuga, ona mafai lea ona e faʻaaoga se isi mataua, o le a le afaina ai le iuga o le auiliiliga. Ae, i le avea ai o se tulafono, o sea fua ua uma ona sese. E fautuaina le suʻega ina ia toe faʻafoʻi.

Aua nei faʻaaoga muamua le mataua o le toto i le fasi pepa, e fautuaina foi e ave i se mama mama, ma faʻaaoga le lua mo le suʻega. Aua e te uu lou lima i le ava. Ioe, e tusa ai ma le auala e ave ai se toto mai se tamatamailima, e tatau ona e faia lenei mea, ae e le mafai ona e faʻatatauina le aofaʻi o le ava malosi, o le a sili atu nai lo le mea e tatau ai, ma o le fua fuaina e ono i ai i lenei tulaga le sese.

Iloiloga a le e ona

O le tau o le masini e manaia, o le tauleleia o le kamupanī e mautinoa foi. Ma faʻatau pe leai foi lenei masini faapitoa? Masalo, ina ia faamaea le ata, e le lava au iloiloga mai fafo.

Tino, vave, saʻo, faʻatuatuaina - ma o nei mea uma o se uiga o le mita, lea e le sili atu ma le tasi ma le afa afe rubles. Faatasi ai ma faʻataʻitaʻiga o lenei tau, atonu o le sili lea ona lauiloa, ma o se numera tele o iloiloga lelei e faamaonia ai lenei mea. Afai ei ai pea masalosaloga pe faʻatau pe leai, faʻafesoʻotai lau fomaʻi. Manatua o fomaʻi latou te masani ona faʻaaoga le Accu-siaki ia latou galuega.

Accu-Chek Go manuia mita

O le masini e tele ona lelei pe a faatusatusa i masini tutusa mo le fuaina o le suka toto.

Faailoga o le suʻeina o le toto mo le kulupu o le kulukose i luga o le mata o le mita pe a uma le lima sekone. O le masini lenei e sili ona vave, talu ai o loʻo faʻatinoina fua i le taimi sili ona puupuu.

E mafai e le masini ona teuina i le mafaufau 300 suʻesuʻega o le toto talu ai e faʻamaonia ai le aso ma le taimi o fua o le toto.

O le mita mita e lava mo le 1000 fuataga.

O se metotia photometric e faʻaaogaina e fai ai se suʻega toto.

E mafai e le masini ona otometi le tapeina pe'ā uma ona faʻaaoga le mita i ni nai sekone. E i ai foi se galuega o le faʻapipiʻiina vave.

O se masini lelei tele lea, o lona faʻamaumauga e toetoe lava a tutusa ma suesuega o le toto e ala i suʻega suʻega.

O mea nei e mafai ona maitauina:

  1. E faʻaaogaina e le masini faʻaoga fou o suʻega e mafai ai ona aʻafia le toto i le taimi o le faʻaaogaina o se pa'ū toto.
  2. O lenei mea e mafai ai ona fuaina e le gata mai tamatamailima, ae mai le tauau poʻo le lima.
  3. E le gata i lea, o se auala tutusa e le afaina ai le mita o le kulukose toto.
  4. Ina ia maua iuga o suʻega toto mo le suka, e na o le 1.5 μl o le toto e manaʻomia, e tutusa ma le tasi pa'ū.
  5. E tuʻuina atu e le masini se faailo pe a sauni mo le fua. O le suʻega o le suʻega o le a pikiina le tele o le mamafa o se mataua o le toto. O lenei taotoga e ave ai le 90 sekone.

E ausia e le masini tulafono uma o le tumama. O fasi siaki o le mita ua mamanuina ina ia aua nei tupu le fesootaiga tuusao o le suega i le toto. Aveese le siaki siaki se masini faapitoa.

Soo se tagata gasegase e mafai ona faʻaaogaina le masini ona o le faigofie ona faʻaaogaina ma faigofie ona faʻaaogaina. Ina ia mafai e le mita ona amata galue, e te le manaʻomia le taomiina o se faamau, e mafai ona tape ma tape aunoa pe a uma le suʻega. O le masini foi e teu uma faamatalaga uma na o ia, e aunoa ma le faʻaalia o maʻi.

O faʻamatalaga faʻamatalaga mo le suʻesuʻega o faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻafeiloaʻi i se komepiuta po o le komepiuta e ala i se atigi infrared. Ina ia faia lenei mea, e faʻamalosia tagata faʻaoga e faʻaaoga le masini e tuʻuina atu ai faʻamatalaga o Accu-Chek Smart Pix, lea e mafai ona faʻavasega faʻamaumauga o suʻesuʻega ma siaki suiga i faʻamaoniga.

E le gata i lea, e mafai e le masini ona faʻapipiʻi le fuainumera o faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga ai faʻamaumauga pito sili ona lata mai o loʻo teuina i le mafaufau. O le mita o le a faʻaalia ai le tau aogā o suʻesuʻega mo le vaiaso talu ai, lua vaiaso poʻo le masina.

A maeʻa le suʻega, e otometi lava ona aveesea le fasi siaki mai le masini.

Mo le fesuiaiga, o se auala talafeagai e faʻaaogaina e faʻaaoga ai se ipu faapitoa ma se faʻailoga.

O le mita ua faʻapipiʻiina ma se galuega talafeagai mo le fuafuaina o le maualalo o le toto suka ma faʻalauiloa e uiga i suiga faʻafuaseʻi i le faʻatinoga o le gaioiga. Ina ia mafai e le masini ona logoina ma le leo poʻo le faʻataʻitaʻiga e uiga i le lamatiaga o le latalata atu i le hypoglycemia ona o le faʻaitiitia o le kulukose i totonu o le toto, e mafai e le tagata gasegase ona fetuʻutuʻatasi le faailo talafeagai. Faatasi ai ma lenei galuega, e mafai e se tagata ona iloa i taimi uma lona tulaga ma ia faia ia fuafuaga talafeagai i le taimi.

I luga o le masini, e mafai ona e faʻatulagaina le telefoni feaveaʻi, lea o le a taʻuina atu ai ia te oe le manaomia o fua o le kulukose toto.

O le vaitaimi o le tusi poloaiga ole mita e le faatapulaaina.

Vaega o le mita Accu-Chek Gow

O le tele o le maʻisuka e suʻeina lenei masini faʻalagolago ma lelei. O le pusa masini e aofia ai:

  1. O le masini lava ia e fua ai le maualuga o le kulukose i le toto o le tagata,
  2. O se seti o suʻega i le aofaʻi o tupe e sefulu,
  3. Accu-Chek Softclix peni peni,
  4. Ten Lancets Accu-Chek Softclix,
  5. O se pu faapitoa mo le ave o le toto mai le tauau po o le lima,
  6. Maea talafeagai mo le masini ma nisi vaega mo le vaega o le mita,
  7. Faʻa-Rusia gagana mo le faʻaaogaina o le masini.

O le mita ei ai le faʻaaliga manino tioata, e aofia ai 96 vaega. Faʻafetai i faʻamaoniga manino ma lapoa i luga o le lau, e mafai ona faʻaaoga le masini e tagata e maualalo le vaʻaia ma tagata matutua o loʻo le iloa le manino o le vaʻavaʻai taimi, e pei o le matalaga o le mita o le kulukose toto.

O le masini e mafai ai suʻesuʻega i le lautele mai le 0.6 i le 33.3 mmol / L. O faʻataʻitaʻiga e faʻamaonia e ala i le faʻaaogaina o se suʻega suʻega faapitoa. Fesoʻotaiga ma le komepiuta e auala mai i le pusa ua faʻapipiʻiina, o le faʻaaogaina o le pusa infrared, LED / IRED Class 1 e faʻafesoʻotaʻi ai.

O le mamafa o le mita e 54 kalama, o le tele o le masini e 102 * 48 * 20 millimeters.

Mo le masini e tumau i le umi e mafai ai, o tulaga uma e teu ai e tatau ona matauina. A aunoa ma se maa, e mafai ona teuina le mita i le vevela mai le -25 i le +70 tikeri. Afai o iai le pulu i le masini, o le vevela e mafai ona aofia ai -10 i le +50 tikeri. I le taimi lava e tasi, e le sili atu i le 85 pasene le maualuga o le malulu o le ea. E aofia ai le mita e le mafai ona faʻaaoga pe afai o loʻo i ai i se eria e maualuga ai le maualuga 4000 mita.

A faʻaaogaina le mita, e tatau ona e faʻaaoga fasi pepa faʻataʻitaʻiga na fuafuaina mo lenei masini. O faʻataʻitaʻiga o Accu Go Chek e faʻaaogaina e suʻe ai le toto paʻu mo le suka.

I taimi o suʻega, naʻo le toto fou e tatau ona faʻaaogaina i le fasi pepa. E mafai ona faʻaaoga faʻasologa o suʻega i le aso maeʻa, lea o loʻo faʻaalia i luga o le afifi. E le gata i lea, o le Accu-Chek glucometer e mafai ona avea ma isi suiga.

Faamatalaga lautele

O le aoga o le kulukose e 3.3 - 5.7 mmol / L i luga o se manava gaogao e masani lava, pe a uma ona 'ai - 7.8 mmol / L. E tatau ona faʻatautaia i latou o loʻo maua i le maʻisuka, o loʻo lamatia, faʻapea foʻi ma fafine maʻitaga. O maualuga maualuga e mafua ai le hypoglycemia ma le malosi malosi o le suka, lea e faavaivaia ai le tulaga o le soifua maloloina.

O le kulūkose fesoasoani e fesoasoani i le faʻamautuina o le aofaʻi o le vailaʻau e faʻamautu ai le insulin i le tulaga talafeagai poʻo le fetuunai o meaʻai.

O le fua o fua o le kulukose o le Kamupani Siamani Accu Chek Gow ua manatu o se masini maualuga e faʻaaoga e fomaʻi ma tagata gasegase. E le o se masini faigata lea e faigofie ona ave. Po o fea lava o le tagata maʻi, e mafai ona ia fuaina le kulukose e tausia ai se setete maloloina.

Mo le maua o faʻamatalaga faatuatuaina, 1 le matāua o le toto ua lava. Faia o se suʻega i totonu o se fomaʻi, o taunuʻuga e tuʻuina atu i se taimi umi, ae faʻaaogaina glucometers, o le faafitauli e fofo vave.

Uiga

E fesoʻotaʻi le masini i se komepiuta e faʻatautaia ai faʻamatalaga. Ua faʻapipiʻi le polokalama Accu - Chek Compass i luga o le komepiuta, lea e mafai ai ona e iloiloina auiliiliga o se suʻega toto. E fesoasoani lea i le fuafuaina o le maualuga o le kulukose mo le 1 vaiaso, 2 vaiaso, o le masina mulimuli. O le mita lava ia teuina ni faamaumauga 300 ma aso ma le taimi tonu o le auiliiliga.

O le tagata gasegase e mafai ona fetuʻutuʻatasi le faailo leo, lea o le a logoina ai le taunuuga, maualuga maualuga o kulukose.

O le faigofie o le galulue faatasi ma le mita e mafai ai e tagata matutua ona faʻaaogaina e faʻaleleia le soifua maloloina.

Aʻo leʻi faia le suʻega, ua tuʻuina atu le code i totonu o le masini mafolafola, o lenei mea e mafai ai e oe ona mataʻituina lou soifua maloloina.

Faaaoga laitiiti o le malosi mo le faagaoioiga o le masini. Ae afai o le ata i luga o le lau e le manino, e le maluelue, ona leai lea o le pati, e tatau ona sui.

O le mita ua faʻapipiʻiina ma se galuega faʻamalo. E mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili ni auala se tolu e seti ai le taimi mo le faʻasalalau leo.

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

Lafu mea faaputuputu

A e faʻatau se glucometer, e taua le faʻalogo i meafaigaluega.

O loʻo aofia i le afifi:

  • Accu-Chek Go
  • tootoo,
  • 10 lalaga i totonu o mea faʻapipiʻi e leai ni mea faʻapipiʻi mo pupuʻu vaivai,
  • 10 fasi pepa mo le suʻega,
  • pulea fofo
  • paso mo le aoina mai o le toto mai le tauau, luma,
  • mea e teu ai,
  • faatonuga mo le faitau aofai Rusia.

LCD ma mataitusi lapoa. O lenei mea e mafai ai e tagata matutua ona maualalo le vaʻaia e matamata i faʻamatalaga i luga o le lau. O le mita e teuina e oo atu i le 300 iuga. Fuaina o fuataga i le lautele o le 0.6 - 33.3 mmol / lita. O le mita ei ai le atigi infrared, lea e talafeagai e faʻavae ai fesootaiga ma se komepiuta poʻo se komepiuta.

Ina ia mafai e le masini ona galue, ua tuʻuina atu se lithium battery DL2430 i se vaega faapitoa, lea ua mamanuina mo le oʻo atu i le 1000 suega. E tusa ma le 54 g le masini. 102: 48: 20 mm i le lapoa, o lea e faigofie ai i se ato.

Faatonuga mo le faaaogaina

E faigofie ona faʻaaoga le mita Accu Chek Gow. Aʻo leʻi faia le fua o le kulukose, fufulu ou lima i le fasimoli ma se solo. O lenei mea e aloese mai faʻamaʻi.

Le isi, e tatau ona e mulimuli i le polokalame:

  • E fautuaina ia atigi se tamatamailima mai le itu. Afai e sili atu le manua o le manua, ona le salalau lea o se mataua o le toto. I luga o le pen-piercer filifili le tikeri o le puncture, lea e tutusa ma le ituaiga paʻu.
  • Ina ia lava le toto e fai mo le suʻega, e tatau ona e masima lou tamatamailima. O le mataua muamua e soloina i se fulufulu susu, e leai se ava malosi. O le masini e tatau ona i ai i se tulaga saʻo, faʻatasi ai ma le taʻalo o le suʻega. E faʻaaoga se fasipepa i le tamailima e faʻafefe ai le toto.
  • A amata ona galue le masini, o le leo o le leo ma se faailo i le amataga o le suʻega o loʻo faʻaalia i luga o le mata. I se taimi faapena, e aveese le tamatamailima mai le mita. Afai e le lava mea, e lafo e le masini se faailo leo. O le taunuuga e faʻaalia i luga o le mata i ni nai sekone.
  • E ala i le kiliki i luga o le ki e otometi lava ona faʻaaoga le lapisi, lafo i le pusa. A maeʻa le faʻamamaina o le taʻavale lafoai, e alu ese le masini.

E faʻaaogaina se glucometer e ave ai le toto mai le tamatamailima ma mai le lima o le lima, naʻo fomaʻi eseese e faʻaaogaina.

Tausia Tulaga

Ina ia mafai ai e le masini ona galue ma le mausali, e taua le tausisia o tulaga e teu ai. E le sili atu le maualuga o le puleaina o le vevela i le +70 0 ma le itiiti ifo i le -25 0 F. Afai e tumau pea le maa i totonu o le mita, ona oʻo lea i le vevela o le temperature -10 0 - - + 25 0, e le maualuga le maualuga o le ea i le 85%. E taua le faʻamamaina o le pefu i taimi uma. O vaega o suʻega e faʻaaogaina na o na e tutusa ma le faʻataʻitaʻiga. O loʻo faʻatau atu i se fale talavai, mo lenei mea e tatau ona e taʻu i le tagata faʻatau le ituaiga o le faʻataʻitaʻiga o le mita.

Faʻatau ma faʻasoa

O le masini e faʻaalia i le maualuga maualuga pe a fua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. E leai se eseesega o taunuuga mai mea na faia i le fale suesue.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

O le mea lea, i tulaga lelei e iloa ai:

  • saosaoa suʻesuʻega i le 5 sekone - o le taimi sili ona puupuu,
  • Long life battery
  • o le masini e le mafai ona pisia i le toto,
  • mo le suʻesuʻega e te manaʻomia 1 pasi - 1.5 μl o le toto,
  • o le i ai o se ki e otometi lava ona tape, alu,
  • fuafua le averesi mo le vaiaso, 2 vaiaso, masina,
  • fetuunaiga talafeagai
  • o le faʻatulagaina o le galuega faʻailo e mafai ai ona e faia le suʻega i le taimi,
  • umi le ola o le mita, e maua ai e le gaosimea se faʻatapulaʻa faʻamaonia i oloa,
  • le i ai o se taulaga mo le auina atu o faamatalaga e ala i se komepiuta.

Afai e le lelei le masini, ona toe faafoiina lea pe toe fesuiai le masini mo se isi masini o le ata lava lea. O lenei tulafono e galue o se vaega o le tusi faʻamaonia. Ina ia faʻaaoga lenei saʻo, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le nofoaga autu o feutagaiga, o le tuatusi o loʻo faʻamaonia i le upega tafaʻilagi aloaia.

O le le lelei o le mita e aofia ai le vaivai o le masini. Faatasi ai ma soʻo se faʻamalosivalega - faʻaumatia, ma e le mafai ona toe faaleleia. O se masini faʻalavelave faʻafomaʻi lea e le mafai ona toe faʻaleleia, talu ai e faalagolago le olaga i le manino o le galuega.

E manaʻomia e fua o le insulin ona fuaina le kulukose 4-5 taimi i le aso, o le mea lea e vave ona faʻaaogaina fasi pepa o suʻega. E taua tele le toe fesuisuiai o oloa i taimi uma.

Auala e siaki ai le taotoga o le masini

Soo se masini e i ai se mea sese i le faʻaaogaina, le mita Accu-Chek Go - e le sili atu i le 20%. Afai o le masini e le maua ai se sao saʻo, o le mea lea e lamatia ai le ola maloloina.

O le faitauga e siaki i le 2 auala:

  • i le taimi lava e tasi e faia le suʻega i se glucometer ma i le fale suesue,
  • faʻaaogaina o se fofo faʻafoe.

E faʻaaogaina se mataʻu o le faʻafoega o le faʻaaogaina i le laasaga faʻamaonia. Afai e tutusa taunuʻuga, o le mita e faʻaauau ona faʻaaogaina e avea o se masini galue. Siaki le siakiina o le vai e fai 1 taimi i le masina.

O le Accu Chek Gow mita toto o le kulukose mo le maʻisuka o se mea lauiloa ma faigofie. O le mamanu o le mita ua mamanuina ina ia faigofie ai ona faʻaaoga tagata matutua, tagata matutua, tamaiti.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Tuua Lau Faamatalaga