Van touch ultra (One Touch Ultra): lisi ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita

Faʻatasi ai ma faʻamaʻi endocrinological o le pancreas, o le maualuga o le suka o le toto e masani ona fesuisuiai. O le tino e nofouta i meaʻai gaʻo, popolega, faʻatupulaia le gaioiga faaletino. Faʻatasi ai ma le maʻisuka o le muamua, lona lua, o le maʻi e manaomia se masini mataʻitu. Aisea e sili ai i le tagata ona taofi le faʻaaogaina o le Model Vanra Ultra?

E tatau i le maʻisuka ona iloa! O mea manogi e masani mo tagata uma. E lava le suʻeina o kapula e lua i aso taʻitasi aʻo leʻi 'aʻai ... Faʻamatalaga auiliili >>

I le faʻamuamua o taʻiala faʻapitoa e faigofie lava.

O le tasi paʻu o le ultra American-made glucometer o le faigofie lea i le laina o le fuaina o le suka toto. O tagata na faia le faʻataʻitaʻiga na faʻaaogaina le faʻamatalaga autu autu ina ia mafai ai e tamaiti laiti ma tagata ua leva ona matutua ona faʻaaogaina. E taua tele mo tagata matutua ma maʻisuka ina ia mafai ona latou mataituina le fua o le kulukose e aunoa ma le fesoasoani a isi.

O le gaioiga o le faʻamaʻiina o le faamai o le puʻeina lea o le le atoatoa o togafitiga faʻaleagaina (faʻaaogaina o le suka, ma le faʻamalositino). Endocrinologists fautua mai o tagata gasegase e maua le soifua maloloina masani e faalua i le aso: i luga o se manava gaogao (e oo lava i le 6.2 mmol / l) ma ao le i momoe (e tatau ona le itiiti ifo i le 7-8 mmol / l). Afai o le faʻaaliga o le afiafi o loʻo i lalo ifo o tulaga taua masani, ona i ai lea o se lamatiaga o le hypoglycemia i le aoauli. Pau le suka i le po, o se mea sili ona matautia, aua o le maʻisuka o loʻo i ai i se miti ma atonu o le a le puʻeina muamua ia muamua o le osofaʻiga (afu malulu, vaivaiga, masalosalo mata, lima malosi).

E sili atu le tele o le suka o le toto i le ao, ma:

  • tulaga tiga
  • faateleina le vevela o le tino
  • maʻitaga
  • aʻoaʻoga faʻavaomalo umi.

Faʻatoʻa faia lenei 2 itula i le maeʻa ai (o le masani e le sili atu nai lo le 7-8 mmol / l). Mo le maʻisuka faʻatasi ma se talafaasolopito umi o le sili atu ma le 10 tausaga o maʻi, e ono maualuga atu le fuainumera, i le 1.0-2.0 iunite. I le taimi o le maitaga, i le laʻitiiti, e tatau ona taumafai mo "faʻamaoniga" faʻamaoniga.

E faapefea ona faʻaaogaina le mita o le kulukose toto?

Manipulations ma le masini e faia i na o le lua buttons. E tasi le paʻu o le mita o le ultra glucose mita e mama ma e le mafai. O le aofaʻi o le mafaufau patino e aofia ai le 500 o fuataga. O suʻega uma o le kulukose toto e faʻamaumau i le aso ma le taimi (itula, minute). O le taunuuga o le "diabetic diary" i le faiga faʻaeletoroni. Pe a tuʻuina faamaumauga o le siakiina i se komepiuta a le tagata lava ia, o se faasologa o fuataga, pe afai e tatau ai, e mafai ona suʻeina faʻatasi ma le fomaʻi.

O mea uma e faʻaaogaina ma se masini faigofie e mafai ona faʻaititia i ni mea se lua:

Laasaga muamua: O le tusi aʻoga o loʻo taʻu mai ai ao leʻi tuʻuina atu se fasipepa i totonu o le lua (faʻafesoʻotaʻi le pito i luga), e tatau ona e kiliki i se tasi o kulini (i le taumatau). O se faailo faʻaleleia i luga o le faʻaaliga ua faʻamaonia ai ua saunia le meafaigaluega mo suʻesuʻega biomaterial.

Faatinoga e lua: I taimi o fegalegaleaiga tuusaʻo o le kulukose ma le taulaʻi, e le matauina se faailoilo. O le lipoti o le taimi (5 sekone) e faʻaalia i luga o le lau. A maeʻa ona maua le taunuʻuga e ala i le patipati puupuu i le lava kī, o le a tape le masini.

Faʻaaogaina le faamau lona lua (agavale) e seti ai le taimi ma le aso o le suʻesuʻega. O le faia o fua mulimuli ane, o le numera o le fasipepa o fasi pepa ma le faitauga o faitauga e otometi ona teuina i le mafaufau.

E uiga i faʻaaliga uma o le galue ma se glucometer

Ua lava mo se tagata maʻi masani ona iloa le mataupu faavae faigofie o le faʻaaogaina o se masini faʻapitoa. O le kulūkose o le maʻisuka e gaosia ma le faʻamaʻi ma se reagent i luga o se siaki. O le masini e maua ai le tafe o mea e mafua mai i le faʻaalia. O se faʻamatalaga faʻalauiloa o le maualuga o le suka i luga o le lanu lanu (faaali). E masani ona taliaina e faʻaaoga le tau "mmol / L" o le iunite o fua.

O mafuaʻaga e le o faʻaalia i luga o le faʻaaliga:

  • ua alu ese le pulu, e masani lava e tumau mo le silia ma le tasi le tausaga,
  • le lava le vaega o meaola (toto) e tali atu ai ma le reagent,
  • le mafaʻatasia o le faʻataʻitaʻiga (ua maeʻa le taimi o le taʻavale, o loʻo faʻaalia i luga o le pusa e afifi ai, o loʻo i ai le susu i luga o le masini pe ua faʻavaivaia foi le mamafa)
  • masini masini.

I nisi tulaga, ua lava le na o le toe taumafai i se auala sili atu ona lelei. O le mita o le glucose ua faia i Amerika ua i lalo o le tusi poloaiga mo le 5 tausaga. E tatau ona suia le masini i le vaitau lenei. Ae, e tusa ai ma iuga o talosaga, o faafitauli e fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina o mea faʻapitoa. Ina ia puipuia mai le pau ma le faateia, e tatau ona teuina le masini i se mataupu vaivai i fafo atu o le suʻesuʻega.

Liliuina le masini i luga ma le mamao, o se tulaga le lelei e tuʻuina atu ma faʻamaoniga leo. O le maʻisuka e masani ona mafatia mai le vaʻaia o le faʻaaliga. O le tele o le tele o le masini e mafai ai ona e tauaveina le mita i taimi uma faatasi ma oe.

Mo le faʻaaogaina e le tagata e toatasi, e le tatau ona suia ia nila vavae i fua taitasi. E fautuaina e fufuluina le paʻu o le tagata maʻi i le ava ao le i oʻo i le maeʻa. O oloa e mafai ona sui tasi i le vaiaso.

O le uumi o le tautotogo i totonu o le uʻamea e faʻataʻitaʻi faʻapitoa, ma mafaufau i le lagona o le paʻu o le tagata faʻaaogaina. O le iunite sili ona lelei mo tagata matutua o loʻo faʻatulagaina i le vaevaega - 7. Aofaʻiga o faʻatulagaga - 11. E taua le manatua o le faʻateleina o le mamafa o le toto e sau mai le capillary umi, o le a umi se taimi, faʻamalosi i le pito o le tamailima.

I totonu o le pusa faʻataʻavale, ua faʻapipiʻiina se uaea fesoʻotaʻi e faʻavae fesoʻotaʻiga ma se komepiuta ma faʻamatalaga mo le faʻaaoga i le gagana Rusia. E tatau ona tausia i le taimi atoa o le faʻaogaina o le masini. O le tau o le seti atoa, lea e aofia ai se uila ma nila ma 10 faailoga, e tusa ma le 2,400 rubles. Vaevae faʻamalosi vaega o fasi pepa e 50. e mafai ona faʻatauina mo 900 rubles.

E tusa ai ma taunuʻuga o faʻataʻitaʻiga o le glucometer o lenei faʻataʻitaʻiga, o le VanTouch Ultra control system ei ai le maualuga o le saʻo ma le saʻo i le faʻamoemoe o le kulukose i totonu o le toto na aveesea mai i le capillary o le totoga.

Manatu lautele o le masini

E tasi se mea e sili ona faigofie e faigofie ona maua, e matua faigofie lava ona faʻaaoga. I le faaopoopo i le maualuga o le glycemia, e faʻaaoga ai le mita o le kulukose toto, e mafai ona e fuaina le maualuga o triglycerides ma le cholesterol i le toto, lea e taua i le siama o le atherosclerosis. O ia faʻamaʻi e mafai ona faia i le fale e faʻaaoga ai se taʻaloga faapitoa o le pa. O taunuuga o le auiliiliga ua fuafuaina i millimoles i le lita na taliaina i totonu o lo tatou atunuu. Leai se mea e tatau ona tuʻuina atu le tasi iunite i le isi.

O le tau o le masini onetouch e laʻititi lava ma e mai le 55 i le 60 tala.

O lenei masini e le manaʻomia ai le faʻamamaina, tausiga faapitoa. O lona mamanu e mafaufauina i se auala e le ulu atu i ai le vai po o le pefu. E mafai ona e faʻamamaina lelei ma se laʻau susu. Aua neʻi faʻaaogaina mea faʻamalolo.

O a mea o loʻo aofia ai i le pusa faʻapipiʻi

E tatau ona maitauina o elemene nei e tatau ona aofia ai i totonu o le atetouch kit:

  • ultra izi masini lava ia,
  • toso le suʻega
  • lancets (e tatau ona i ai faʻamaufaʻailogaina),
  • peni faapitoa mo le togi o tamatamailima,
  • faamasinoga (puipuia le masini ultra ultra),
  • taiala faʻapipiʻi onetouch.

O le masini faʻaaogaina ua fausia-i totonu, compact.

Auala e galue ai le masini

O le tasi e paʻi i luga o le masini faigofie e vave galue ma e maua ai ni faʻamaumauga saʻo, lea e matua talafeagai lava mo le taimi e iloagofie ai tulaga maʻisuka. O uiga autu autu o le tasi e paʻi i le glucometer e faigofie ona faigofie:

  • taimi e maua ai le iuga - e sili atu ma le lima minute,
  • ia iloa ma fuafua le maualuga o le glycemia, tasi le microliter o le toto ua lava,
  • e mafai ona e tuia lou tamatamailima faapea foi lou tauau,
  • Van Tach Easy faʻapipiʻi atu i le 150 fuataga i lona manatuaina, faʻaalia le taimi tonu e fua ai,
  • van pa e mafai foi ona fuafua le aofaʻi o le kulukose - i le lua vaiaso poʻo le masina,
  • onetouch ua faʻapipiʻiina ma se masini faapitoa mo le fesiitaiga o faʻamatalaga i se komepiuta,
  • se tasi onetouch ultra faigofie le batai e maua ai le fia afe o diagnostics.

Auala e faʻaaoga ai le mita

O le masini o lenei masini e faigofie lava. E oʻo lava ia i latou e leʻi faʻaaogaina vave ona latou aʻoaʻoina auala masani o galuega. Ina ia iloa e faigofie lava, matou te faia se faʻasalalauga laʻasaga taʻitasi.

  1. Muamua e tatau ona fufuluina ou lima.
  2. Faatu se tasi paʻi e tusa ai ma faatonuga. E te le manaʻomia le faʻatinoina o taga e le o saunia mo le faʻatonuga: o lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai le mita.
  3. Faʻapipiʻi se vailaau faʻasolosolo moli paʻu, ava malosi, fulufulu mamoe, se fagu faapitoa mo le tuʻia o le paʻu. Aua nei tatalaina le afifiina faatasi ma i latou.
  4. O le manoa ei ai vaega eseese mo le fuafuaina o le loloto o le tuʻia. Afai e faia le suʻesuʻega i se tagata matua, ona tatau loa lea ona faʻapipiʻi le tautotogo ile vaevaega 7 - 8.
  5. Faʻamau se sipuni o le cotton i le ethanol ma solo le peʻu.
  6. Vaavaaia matala ma tuʻu i totonu o le masini e pei ona faʻaalia i faatonuga.
  7. Tui le paʻu. I lenei tulaga, e tatau ona i ai se mataua itiiti o le toto.
  8. Faʻaoga se fasi pepa i le 'upega tafaʻilagi. O le vaega galue o le vailaau o le suʻega e paʻi atu i le ultra e tatau ona ufiufi atoa i le toto.
  9. Faʻaaoga se paluga na tuʻu i totonu le ava malosi i le nofoaga o poloka.
  10. Maua le taua o le toto suka.

O le tasi e paʻi i luga o le masini e faigofie tele le masini e le manaʻomia ona faʻapipiʻiina faapitoa mo le tasi poʻo le isi ituaiga o le suʻega. O tafaʻi uma lava e otometi lava ona faʻaalia i totonu.

O ai e manaʻomia ona faʻatau se glucometer

O lenei masini feaveaʻi faʻaaogaina mo le fuafuaina o le glycemia e tatau ona i ai mo soʻo se tasi e le gata na maua i le maʻisuka, ae na faʻaleagaina foi le kulukose. I ia tulaga, e taua le pulea o le suka i aso taitasi, faapea foi ma le ogaoga o le mamafa o le tino ma le lagona, o le inu ma isi mea.

I le faaopoopo atu i ai, e tatau ona faʻatau e i latou e siakiina pea lo latou soifua maloloina ma fuaina le suka toto mo faamoemoega puipuia. A uma mea uma, o se tagata e leai se faʻalogo (ma le maʻisuka e aunoa ma se faʻateleina e tatau ona taʻua i lena auala) e sili atu ona faigofie ona puipuia.

I le tulaga aoao, o iloiloga e uiga i lenei mita e taʻu mai ai e matua faigofie lava ona faaaoga ma taugata. E maua ai fua saʻo o fua, lea e taua tele mo le maʻisuka o le inisalini e faalagolago i le inisalini ma e le o le inisalini. O faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga mo ia ituaiga mea faigaluega ua faʻatau atu i le tele o falemaʻi. E leai se mea e teu ai i luga o fasi faʻataʻitaʻiga: o le tupe na teuina i luga o le afe ma afe o taimi e itiiti ifo i le tau o le togafitia o faʻafitauli o le maʻisuka. Ma o mafatiaga faalemafaufau e mafua mai i lenei mea e le mafai ona maua i faʻamatalaga tau tupe.

Pule o Suʻu ma le One Touch Ultra Glucometer

Faatasi ai ma masini mo le pulea o maualuga o le suka toto, e tatau ona e taʻua le mita One Touch Ultra glucose (Van Touch Ultra). E masani ona faʻaaoga e tagata gasegase i le maʻisuka.

O i latou e leʻi mafai ona filifili i le filifiliga o le masini e tatau ona latou faamasani ma ona uiga.

Vaega o le mita

Ina ia filifilia se masini talafeagai mo le faʻaaogaina o le fale, e tatau ona e faamasani ia oe lava i foliga o ia mea taitasi. O le OneTouch Ultra glucometer ua fuafuaina e mataʻituina le maualuga o le kulukose o le toto i tagata e maua i le maʻisuka, faʻapea foi ma i latou o loʻo i ai se predisposition i lenei maʻi.

E le gata i lea, o lenei masini e mafai ai ona e seti le maualuga o le cholesterol i le taimi o suʻesuʻega o meaola. O le mea lea, e faʻaaogaina e le gata i tagata maʻisuka, ae faʻapea foi i le mamafa o tagata. O le masini e fuafua le kulūkose i le plasma. O le taunuuga o le suʻesuʻega o loʻo tuʻuina atu i mg / dl poʻo mmol / L.

E mafai ona faʻaaogaina le masini e le gata i le fale, talu ai ona o le tele o lona faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e ave ma oe. O loʻo maua ai faʻamaumauga sili ona saʻo, lea na faʻatūina e faʻatusatusa i le faʻatinoga o suʻega suʻesuʻe. O le masini e faigofie ona faʻatautaia, e oʻo lava i tagata matutua o ē e faigata ona faʻafetaui i tekonolosi fou e mafai ona faʻaaogaina.

O le isi vaega tāua o le masini e faigofie lava ile tausiga. O le toto na faʻaaogaina mo le suʻega e le ulufale ai i le masini, o lea e le mafai ai ona tataʻi le mita. O le tausiaina e aofia ai le faamamaina fafo ma solo susu. Ava ma fofo o loʻo i ai e le fautuaina mo togafitiga i luga.

Filifiliga ma faʻamatalaga

Ina ia fuafua le filifiliga o se glucometer, e tatau ona e faamasani i ona uiga autu.

Faatasi ai ma lenei masini, ua latou faapenei:

  • mamafa mamafa ma le faʻatusatusaga,
  • tuʻuina atu o taunuʻuga o le suʻesuʻega i le maeʻa ai o le 5 minute,
  • leai se manaʻoga mo le tele o le toto sampling (1 μl e lava),
  • se aofaiga tele o manatua pe afai o faʻamatalaga o suʻesuʻega mulimuli e 150 ua teuina,
  • le mafai gafatia le siakiina o faʻatinoga e faʻaaoga fuainumera,
  • ola ola
  • le gafatia e fesiitai faʻamatalaga i se PC.

O isi masini faʻapitoa e faʻapipiʻiina i lenei masini:

  • fasi siaki
  • tui
  • lancets
  • se masini mo le aoina o biomaterial,
  • mea e teu ai,
  • pulea fofo
  • faatonuga.

O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga mo lenei masini e lafoaia. O le mea lea, e talafeagai le vave faatau 50 poʻo le 100 pcs.

Faamanuiaga o mea

Ina ia iloilo le masini, e tatau ona e iloa po o le a lona lelei i luga o isi masini o se faamoemoega talitutusa.

E aofia ai:

    le mafai ona faʻaaoga le masini i fafo atu o le fale,

talu ai e mafai ona aveina i se ato tupe,

  • vave maua o taunuʻuga suʻesuʻe,
  • maualuga maualuga o le saʻo o fua
  • le mafai ona ave le toto mai se tamailima po o se tauau,
  • toesea o lagona le lelei i le faagasologa o le faʻafetai faʻafetai i se mea faigofie mo le puncturing,
  • le mafai ona faaopoopo le biomaterial pe afai e le lava mo fua.
  • O nei foliga e faia ai le One Touch Ultra glucometer sili ona lauiloa i tagata maʻi o vaitausaga eseese.

    Faatonuga mo le faaaogaina

    Ina ia maua fua i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e faʻaaoga ai lenei masini, e tatau ona e faia le faasologa lenei o taga.

    1. Aʻo leʻi amataina le faʻatinoga, e tatau ona fufuluina ou lima ma fufulu mama.
    2. O se tasi o fasi suʻega e tatau ona faʻapipiʻiina atoatoa i totonu o le slot fuafuaina mo lenei faʻamoemoe. O faʻafesoʻotaʻi e tatau ona i luga.
    3. Aʻo tuʻuina le pa, o le numera numera e faʻaalia i le faʻaaliga. E tatau ona faʻamaonia i le code i luga o le afifi.
    4. Afai e sao le code, e mafai ona e faʻaauau le aoina o le biomaterial. E faia se togi i luga o tamatamailima, alofilima po o le matau. E faia lenei mea e faʻaaoga ai se peni faapitoa.
    5. Ina ia lava le toto e faʻasaʻolotoina, o le vaega lea na faia ai le pupuʻu e tatau ona faʻamaʻi.
    6. Ma le isi, e tatau ona e taʻalo le pito i luga o le fasi pepa i le vaega o le puncture ma faʻatali seʻia oʻo ina ave le toto.
    7. O nisi taimi o le toto na tatalaina e le lava mo le suʻega. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻaaoga le vaega fou o le suʻega.

    A maeʻa le faʻatinoga, o le a faʻaalia i luga o le lau. E otometi lava ona teuina i totonu o le masini masini.

    Aoaoga vitio mo le faʻaaogaina o le masini:

    O le tau o le masini e faalagolago ile ituaiga o faʻataʻitaʻiga. E i ai ituaiga o One Touch Ultra Easy, One Touch Select ma One Touch Select Simple. O le ituaiga muamua o tau sili ona taugofie ma tau 2000-200. O le ituaiga lona lua e sili atu ona taugofie - 1500-2000 rubles. O le filifiliga sili ona taugofie le tutusa o uiga o le filifiliga mulimuli - 1000-1500 rubles.

    Uiga

    One Touch Ultra - atinaeina o le Scottish company LifeScan, o se sui o le Johnson & Johnson laina faavaomalo. E mafai ona faʻatonu le mita i totonu o se fale faʻapitoa poʻo luga o le initaneti.

    • taimi faatalitali mo le taunuuga - 5 minute,
    • toto toto mo suʻesuʻega - 1 μl,
    • faʻataʻitaʻiga - faia faʻataʻitaʻiga i luga o le toto toto atoa,
    • manatua - 150 fuataga mulimuli ma le aso ma le taimi,
    • mamafa - 185 g
    • o taunuuga o le moli / l po o le mg / dl,
    • o le maa o le CR 2032 masini ua mamanuina mo le 1000 fuataga.

    Faigaluega o galuega

    Van Touch Ultra e aʻafia i le lona tolu o augatupulaga o glucometers. O le auiliiliga e faia i suʻesuʻega o meaola. O le galuega e faʻavae i luga o le mataupu o le faʻaalia o se eletise eletise pe a uma le fegalegaleaiga ole lipine faʻataʻitaʻi ma glucose. E iloa e le masini le taimi nei ma fuafua le maualuga o le suka i le toto. O ia suʻesuʻega e sili atu ona saʻo nai lo isi metotia.

    Aʻo leʻi amataina le galuega, e tatau ona e faʻatinoina tulaga talafeagai o le mita.

    Faʻasolo le ki o le tuie ala i le fuafuaina o le loloto o le loloto e manaʻomia e faʻaaoga ai se tautotogo faapitoa ma le taofiofi. Mo le sampling toto i tagata matutua, e fautuaina e faʻaaoga le 7-8th maualuga.

    Seti le aso ma le taimi. O lenei mea o le a mafai ai ona faʻatautaia le saʻo.

    Faʻafoʻi masini faʻapipiʻi faʻaaogaina le laulau faʻamaonia o fasi pepa o suʻega. E tatau ona faʻaofi i totonu o le mea na faamoemoeina ma siaki le numera o loʻo i luga o le lau ma le numera i luga o le pusa. E taua tele le toe faia o le faʻataʻitaʻiga pe a faʻaaoga fasipepa mai afifi fou taitasi.

    Tausia o Meafaigaluega

    E fautuaina e te faʻamamaina le masini taimi. Faʻaaogā se 'ie susū ma ni nai mataua o le otaota. Aua e te tago i le masini i mea inu ava malosi. O le faʻalauteleina o le ola ola o fasi siaki, faʻasao i latou i totonu o le afifiina o le afifi.

    Tasi le Touch Ultra o se faʻaleleia o le glucometer lea e mafai ai e oe vave ma faʻamalamalamaina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le maualuga maualuga, o le tele o lauulu ma le taugofieina o le faʻamaonia le masini mai isi masini tutusa. Faʻafetai i lona atinaʻe manaia ma laʻititi, o le mita e aoga ma faigofie mo le faʻaaogaina i aso taitasi.

    Faamatalaga o oloa

    O lenei oloa o le faʻatautaia o se kamupani tele a Lifescan. O le masini e faigofie ona faʻaaogaina, e multifunctional, faigofie, ae le o se mea leaga. E mafai ona e faʻatau i falemaʻi falemaʻi (e aofia ai i luga ole Initaneti), faʻapea foʻi ma le upega tafaʻilagi autu a le sui.

    O le Van Touch Ultra e galue i luga o na o le lua paʻu, o le mea lea e itiiti lava le lamatia o le fenumiai i le fola. E mafai ona matou fai atu o le faatonuga i le mea faitino e manaʻomia mo na o se uluaʻi masani. O le mita ei ai lona mafaufauga tele: e mafai ona faasaoina seʻia oo i le 500 aʻafiaga lata mai. I le taimi lava e tasi, o le aso ma le taimi o le auiliiliga o loʻo teuina e sosoo ma le iuga.

    O faʻamatalaga mai le gadget e mafai ona tuʻuina atu i se PC. E faigofie foi lenei mea pe afai o lau endocrinologist e faʻaaogaina mamao le puleaina o maʻi, ma o faʻamaumauga mai lau mita e alu i le komepiuta a le fomaʻi.

    Tau o se glucometer ma faʻamaufaʻailoga

    E mafai ona e faʻatauina le mita o le kulukose toto i faʻaletupe - masani lava i faleoloa masani, tuusao, o loʻo i ai faʻalauiloa ma faʻatau. Initaneti o loʻo faʻatulagaina aso o faʻaitiitia, ma i lenei taimi e mafai ona e faʻasaoina se tele. Le tau masani a le Van Tach Ultra O le mita faigofie o le 2000-2500 rubles. Ioe, afai e te faʻatau se masini faʻaaoga, o le tau o le a sili atu le maualalo. Ae i lenei tulaga, e te leiloa le pepa faʻamaonia ma le talitonuga o loʻo galue le masini.

    O faʻataʻitaʻiga mo le masini e taugata tele: mo se faʻataʻitaʻiga, mo se afifi o le 100 vaega i le averesi, e tatau ona e totogia le itiiti ifo i le 1,500 rubles, ma le faʻatau o faʻataʻitaʻiga i le sili ona telē e aoga. O le mea lea, mo se seti o le 50 fasi tupe o le a e totogiina pe a ma le 1200-1300 rubles: o le tupe faʻaagaga e manino. O se pusa o vailaʻau e 25 e leai ni faʻamaonia o le a tauia ai oe e tusa ma le 200 rubles.

    Faʻamanuiaga o le vailaʻau oona

    I totonu o le pusa, e pei ona uma ona taʻua, o loʻo i ai ni fasipepa, latou te faʻaaogaina le vaega o le toto e manaʻomia mo le suʻesuʻega. Afai e le lava le pa'ū na e tuʻu i luga o le fasi pepa, o le a tuʻuina atu e le tagata suʻeina se faailoilo.

    O se peni faapitoa e faʻaaogaina e toso ai le toto mai se tamaʻi lima. Ua faʻaofiina i ai se laupepa faʻaaogaina, lea e vave ma le faʻasalaina punctures. Afai o nisi mafuaaga e le mafai ai ona e ave le toto mai lou tamatamailima, ona faatagaina lea e faʻaaoga capillaries i lou alofilima poʻo se vaega i luma.

    O le bioanalyzer e aofia ai le 3rd generation o masini mo suʻesuʻega i le fale o le kulukose o le toto.

    O le taʻiala o le faagaoioia o le masini o le fausia lea o se eletise eletise pe a uma ona ulu atu le tagata autu autu i se gaioiga faʻafefete ma le suka o le toto.

    O faʻamatalaga gadget o loʻo matauina nei, ma vave ona faʻaalia le aofaiga atoa o le kulukose i totonu o le toto.

    O se mea taua tele: e le manaomia e lenei masini polokalame eseese mo ituaiga eseese o faailoga, ona ua uma ona tuʻuina atu i totonu o le masini e ala i le masini.

    E faʻapefea ona faia se suʻega toto

    E tasi le Touch Ultra e sau i faatonuga. E aofia ai i taimi uma: auiliiliga, ma malamalama lelei, ma mafaufau i fesili uma e mafai ona tulaʻi mai le tagata faʻaaoga. Ia teuina i totonu o se atigipusa, aua le togi ese.

    E faʻapefea ona faia le auʻiliʻiliga:

    1. Faʻamau le masini seia oʻo ina oʻo mai le toto.
    2. Ia saunia mea uma e te manaʻomia muamua: o se uila, o se peni pipili, o le fulufulu mamoe, o le suʻega. E leai se mea e tatau ona tatala vave ai faailo.
    3. Faʻamau le tautotogo o le au tui i le vaevaega 7-8 (o le fua masani lenei mo se tagata matua).
    4. Fufuluina ou lima i le fasimoli ma faʻagogo (e mafai foi ona e faʻaogaina se lauulu).
    5. Tuʻu saʻo le tamatamailima. Aveese le mataua muamua o le toto ma le laumei, o le lona lua e manaʻomia mo le auiliiliga.
    6. Katia le vaega faigaluega filifilia o le faʻamaoniga i le toto - na o le sii aʻe o lou lima i le nofoaga.
    7. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, ia mautinoa e taofi le toto, faʻaaoga se sipuni laʻititi sina susu i totonu o se vaifofo o le ava malosi i le sone puncture.
    8. O le ae vaai i le tali maeʻa i luga o le mataʻituina i ni nai sekone.

    E pei ona taʻua i luga, e te manaʻomia muamua le faʻaogaina o le gadget e galue ai. O lenei faagasologa e vave ma faigofie. Ulufale i le aso ma le taimi ina ia saʻo le faamaumauina e le meafaigaluega o fuainumera o auiliiliga. Faʻasaga foi le puʻi punch e ala i le faʻatulagaina o le mita toto i le vaega o loʻo manaʻomia. E masani lava pe a maeʻa uluaʻi vasega o le ae malamalama po o le a le vaeluaga sili ona faigofie mo oe. I le paʻu mimiti, e mafai ona e taofi i le numera 3, ma le mafiafia 4-ki.

    E le manaomia e le tagata e ola ile vailaau ole tausiga faʻaopoopo, e te le manaʻomia e fufuluina. E le gata i lea, 'aua le taumafai e faʻaaogaina se vailaʻau faʻamaʻi. Tau lava teu i totonu o se nofoaga faapitoa, faʻamama ma faʻalelei.

    Isi

    E toʻatele ua uma ona faʻalogo ua sili atu le alualu i luma o glucometers, ma o le taimi lenei o lenei telefoni feaveaʻi "mafai" i le fale e fuaina ai le cholesterol, uric acid, ma le hemoglobin. Maliliega, e toetoe lava o se suʻesuʻega falesuesue moni i le fale. Ae mo suʻesuʻega taʻitasi, e tatau ona e faʻatau ni faʻataʻitaʻiga, ma o se tau faaopoopo lenei. Ma o le masini lava ia e tele taimi sili atu ona taugata nai lo se glucometer faigofie - e tatau ona faʻaalu pe a ma le 10,000 rubles.

    O le mea e leaga ai, o le maʻisuka ei ai faʻamaʻi faʻamaʻi, e aofia ai le atherosclerosis. Ma o nei tagata gasegase e manaʻomia lava le mataʻituina o le maualuga o le cholesterol. I lenei tulaga, o le mauaina o se tele-masini e sili atu ona aoga: i le aluga o taimi, o sea tau maualuga o le a tauamiotonuina.

    O ai e manaʻomia se glucometer

    Pe na tatau ona i ai i le maʻisuka sea ituaiga i le fale? Tuuina atu lona tau (matou te amanaia se faʻataʻitaʻiga faigofie), ona toetoe lava a mafai e tagata uma ona maua se gaioiga. O loʻo maua le masini mo se tagatanuu sinia ma se aiga talavou. Afai e maua oe i le maʻisuka i totonu o lou aiga, e tatau ona e gauai faapitoa i lou soifua maloloina. E aofia ai le faʻaaogaina o se glucometer. O le faʻatauina o se masini ma se puipuiga puipuia o se filifiliga talafeagai foi.

    E i ai se manatu e pei o le "maʻisaga maʻitaga," ma o se masini feaveaʻi o le a manaʻomia e pulea lenei tulaga. I se upu, e mafai ona e faʻatauina se suʻega taugofie, ma o le a mautinoa lava o le a faʻaaogaina mo toetoe o aiga uma.

    Afai e gau le mita

    E i ai pea se pepa faʻamaonia i totonu o le atigipusa ma le masini - i le mea tonu, siaki lona avanoa i le taimi o le faʻatau. E masani lava o le vaitaimi o le tusi poloaiga e 5 tausaga. Afai e faʻamavae le masini i le vaitau lenei, aumai i le faleoloa, faʻamalosi i le tautua.

    Ae afai e te gau le masini, poʻo le "malemo", i se upu, e le o se uiga faʻaeteete, o le faʻamaoniga e leai se aoga. Faʻafesoʻotaʻi le fale talavai, masalo o le a latou taʻu atu ia te oe le mea o loʻo faʻaleleia ai glucometers pe moni. Faʻatauina o le masini i ou lima, e mafai ona e le fiafia i le faʻatau i ni nai aso - e leai sau faʻamautinoaga o loʻo i ai le masini i le tulaga faigaluega, e matua galue lava. O le mea lea, e sili atu le lafoai o masini faʻaaogaina.

    Faamatalaga Faaopopo

    Afai e galue le masini i luga o se maa, ona lava lea e taitai ai le faitau afe o tagata suʻesuʻe. Pauna malamalama - 0.185 kg. Faʻatulagaina ma se atunuʻu mo le faʻaliliuina o faʻamatalaga. Mafai ona fai faʻatusatusaga: mo le 2 vaiaso ma le masina.

    E mafai ona e valaʻauina ma le saogalemu le faʻatasi ma lenei glucometer lona lauiloa. O lenei faʻataʻitaʻiga o se tasi lea o mea e sili ona fiafia i ai, o le mea lea e sili atu ona faigofie ona taulimaina, ma e sili atu ona faigofie le sailia o mea e maua ai, ma o le a iloa e le fomai po o fea masini o loʻo e faʻaaogaina.

    I le ala, e mautinoa lava e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e uiga i le filifiliga o se glucometer. Ae o le a aoga le faamasani i iloiloga o tagata moni, ma e faigofie ona maua i le Initaneti. Faʻatasi mo nisi faʻamatalaga moni, vaavaai mo iloiloga e leʻo luga o nofoaga faʻalauiloa, ae luga o faʻamatalaga faʻamatalaga.

    E tele naua iloiloga: o loʻo i ai foi iloiloga auiliili o le masini i ata ma faʻamatalaga ata vitio e faʻaalia ai le tagata e ono mafai ona faʻaaoga le masini.

    Faamatalaga ma faʻamatalaga

    Mai le faasologa atoa o glucometers, o le tasi Touch model lea e sili ona faigofie ma sili ona faigofie ona faʻaaoga i tagata o soo se vaitausaga. O le masini e galue i le na o le 2 buttons, o lea o le a faigata ai ona fenumiai i le faʻatonuga, ma e manaʻomia le faʻaaogaina mo na o le masani lautele. E mafai e le mita ona faʻasaoina iuga o suʻesuʻega e 500 mulimuli, e faʻaalia ai le aso ma le taimi o le taotoga. E mafai foʻi e tagata faʻamaʻi ona faʻafesoʻotaʻi taunuʻuga mai le meafaigaluega i le komipiuta e fatu ai faʻamaumauga i faʻamatalaga. E galue le masini e faʻaalia ai le suʻega ma e na o le 1 le toto, ma o le taunuuga e mafai ona maua i totonu o le 10 sekone.

    E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faʻafitauli o le vaʻai, tulaga paʻu ma lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma oʻo ai i le paʻu o le tino! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

    Seti atoa o le kulukose mita "Van Touch Ultra"

    O lea e mafai e le tagata gasegase ona taofiofia le kulūkose i soo se mea. O le masini e matua malamalama ma faigofie, o lea e mafai ai ona e ave i lau ato ma faʻaaoga i soo se taimi e te manaʻomia. O le tasi e paʻi i le ultra glucometer e mafai ona suitulaga atoa i se suʻega o suʻesuʻega falesuesue, o lea e manaʻomia ai i le au faʻatau ma fomai.

    Meafaigaluega autu:

    • masini ma le tau,
    • faʻaalia fasipepa
    • seti o lalaga,
    • tui
    • se seti o pulou mo le aoina o toto mai le lima ma le pama,
    • fofo galuega
    • pusa faʻatusatusa mo glucometer,
    • faʻamaoniga
    • Faatonuga mo le faaaogaina ma le faagaoioia i le gagana Rusia.
    Toe foʻi i le laulau o mea

    O le a le avanoa?

    O le pusa o meafaifaʻaili e aofia ai vaega faʻapitoa e faʻapipiʻu ma fua le vaega o le toto e manaʻomia mo le suʻeina. Afai e manaʻomia, faʻaopopo le toto i le masini suʻega e tuʻuina atu se faailo leo. Ona o le mea moni o le masini e maualuga le saʻo o iuga, ua lava mo tagata e maua i le maʻisuka e ave ni nai fuataga i le aso, ae le o le faʻalavelave i le silosaga falemai. Ina ia faia ni suʻesuʻega, e manaʻomia na o le 1 μl o le toto, o se mea moni lava i tagata tauva.

    Faʻaaogāina o se peni faapitoa mo punctures o paʻu, e mafai e le maʻisuka ona taitaia suʻesuʻega i le fale e aunoa ma se faʻasalaga e aunoa ma le fesoasoani a isi tagata. I le faaopoopo atu i le ofoina mai o le toto mai se tamaʻi tamatamailima, o se isi mea e tatau ona tosina ai le toto mai le pama ma le lima. O faʻataʻitaʻiga o loʻo ufiufiina i se vaega faapitoa puipui, o lea e le mafai ona e fefe e paʻi atu i ou tamatamailima.

    Faʻafefea ona faʻatutu?

    Ina ia faʻaaogaina atoa le masini, e tatau ona e faʻasoa faʻasologa o taʻavale. O le setiina o le tasi paʻi sili o se faiga faigofie lea e le tele se taimi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e ulufale i se aso aoga ma se taimi ina ia mafai ai e le masini ona faamaumauina le taimi o le auiliiliga. I le avea ai o se tulafono, o le auʻiliʻili o le maualuga o le suka e faia i le taeao i luga o se manava gaogao, ma afai e tatau ai, toe fai le taunuʻuga pe a mavae sina taimi. Faatasi ai ma isi mea, e tatau ona e faʻasalaina le pulou punipi, seti le mita o le tautotogo i le vaega e manaʻomia. O le masini e le manaʻomia se tausiga faaopoopo, o le mea lea, e le manaʻomia ona fufuluina, ma sili atu foʻi ma vaifofo.

    O le a le glucometer ua faʻaaogaina?

    O nei masini e taua mo tagata e maua i le maʻisuka. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, latou te faigofie ona mataʻituina le maualuga ole kulukose toto. Faʻavae i luga o nei taunuʻuga, e mafai e tagata gasegase ona fetuʻunaʻi a latou meaʻai i aso taʻitasi, fuafua pe tatau ona toe asiasi atu i se fomaʻi poʻo le le atoatoa o se fualaau o vailaʻau e faʻamautu ai le maualuga o le suka.

    Faatasi ai ma se ituaiga masini i le fale, e leai se manaʻoga e alu i le falemaʻi mo se suʻega o le toto, lea e faigofie ai ona maua e le tagata maʻi le maʻisuka. E mafai ai foʻi e mātua ona mataʻituina a latou fanau. Talu ai ona o le alu i le falemai mo i latou e mafai ona avea ma popolega e le manaʻomia.

    Glucometer One Touch Ultra: faatonuga mo le faʻaaoga

    Ina ia maua se sao saʻo, o laasaga uma o loʻo i lalo e tatau ona mulimulitaia. Aʻo leʻi amataina le suʻega, ia mautinoa ia fufuluina ou lima ma soʻo se isi vailaʻau. Afai e le mafai, e tatau ona e fufuluina ou lima i solo oona ina ia aloese mai le ono aʻafia o siama pe a uma le afaina. A maea lena mea:

    • Faatuina le masini e tusa ai ma le nofoaga o poloka.
    • Saunia uma meafaigaluega talafeagai mo le faʻataʻitaʻiga: o se togitogi ua gase i le ava malosi po o se solo solo, fasi siaki, se peni mo le tui, ma le masini lava ia.
    • E tatau ona faʻafoʻi le tautotogo i le 7 (mo tagata matutua).
    • Faaofi le fasi siaki i le meafaigaluega.
    • Taulima le nofoaga o le lumanaʻi i le lumanai ma se fomaʻi.
    • Faia se afaina.
    • Aoina le toto e tupu i luga o le vaega galue o le suʻega.
    • Toe faʻafoʻi, togafitia le nofoaga faʻasaʻo ma se fomaʻi ma faʻatali mo le taofiofia o le toto (faʻapitoa mo tagata mamaʻi e maualuga le toto).
    • Faasaoina iuga.

    Afai e leʻo faʻaalia taunuuga, o mafuaaga nei e mafai:

    • ua mate le pati
    • sa le lava le toto
    • ua maeʻa fasi pepa faʻataʻitaʻi
    • le lelei o le masini lava ia.

    Mafuaʻaga e Filifili ai le tasi Touch Ultra Faigofie

    Mo le tele o gasegase e maua i le maʻisuka, o le i ai o se masini i luga o le lima o se mea taua tele. E tele ituaiga faʻataʻitaʻiga i luga o maketi masini, ae o le One Touch Ultra Easy mita e tu i tua atu o latou tulaga.

    Muamua, o le masini ei ai se mamanu faʻaonapo nei ma talafeagai. E i ai sona laʻititi tele. O lona fuataga e na o le 108 x 32 x 17 mm, ma o lona mamafa e laʻititi atu nai lo le 30 kalama, lea e mafai ai ona e aveina faatasi ma oe e galue ma malolo. E mafai ona e faʻaaogaina i soo se taimi ma e tusa lava po o fea le tagata maʻi.

    O le faʻaalia ma le manino o le monochrome faʻatasi ai ma mataitusi lapopoa e mafai ai e tagata matutua ona faʻaaoga le mita. O se lisi faʻamatalaga sa faia foi ma se faʻalautelega i vaega uma o gasegase.

    O le masini e matuā saʻo lava i le mauaina o faʻamaumauga o le toto, lea e sili atu i nisi taimi e oʻo lava i le suʻega suʻesuʻega.

    O le pusa faʻapipiʻi mo le One Touch Ultra glucometer e aofia ai le USB USB, lea e faʻaaoga e fesiitai ai faʻamatalaga maua i se komepiuta a le tagata lava ia poʻo le komepiuta o le tagata maʻi.I le lumanaʻi, e mafai ona lolomiina lenei faʻamatalaga i luga o se lomitusi ma pasi atu i le fomaʻi mo se tofiga ina ia mafai ai ona ia siakiina le malosi o suiga i le kulūkose.

    Le tau o le mita

    O le mita sili ona lauiloa o le kulukose toto o le One Touch Ultra mita. O le tau o lenei masini e mafai ona fesuisuiai e fuafua i le itulagi, o le aai ma fale o falemaʻi pe a faʻatauina. O le tau o le tasi masini e 2400 rubles. O le faʻafeiloaʻiga e aofia ai le masini lava ia, peni punipasi, 10 faʻataʻitaʻiga, se faʻamalo e mafai ona aveesea mai le tauau, 10 faʻataʻavalevale, se faʻataʻitaʻiga, se faʻamasinoga vaivai, se pepa faʻamaonia ma faʻamatalaga i le Rusia mo le Touch Ultra glucometer.

    Tau faʻatau tupe e tusa ma le 900 ruʻu i le pusa o limasefulu futu. O se tau lapoa e tau e tusa ma le 1800. E mafai ona e faʻatau i latou uma i falemaʻi masani ma i faleoloa faʻapitoa e faʻatau atu meafaigaluega ma meafaigaluega.

    Glucometer Reviews

    O le masini e i ai se tusi faʻamaonia e le gata i le gaosiga, lea e faʻaalia vave ai le maualuga o le fausiaina. O le mafuaʻaga lea e sili ai ona filifilia e tagata e maua i le maʻisuka lenei faʻataʻitaʻiga faapitoa o le glucometer. O le leai o se faʻaaoga ma le sao o iuga o mafuaʻaga foi ia mo le filifilia o lenei faʻataʻitaʻiga faapitoa.

    Tuua Lau Faamatalaga