MOFLAXY 0, 4 N5 TABLE P

Palama vali ata.

1 laupepa e ufiufi-ata e aofia ai:
Kernel:
gaioiga galue: moxifloxacin hydrochloride 454.75 mg, e tutusa ma le moxifloxacin 400.00 mg,
meaola: microcrystalline cellulose 186.05 mg, sodium croscarmellose 32.00 mg, magnesium stearate 6.00 mg,
Fuʻu ata tifaga: hypromelilose 12.60 mg, macrogol-4000 4.20 mg, dioxide (E171) 3.78 mg, uila mumu uila (E172) 0.42 mg.

Pepa o foliga ulu, biconvex, vela ata vevela, piniki piniki.
Manulauti i luga o le vavae: lanu samasama lanu samasama ma se atigipusa ata lanumoana lanumoana.

Pharmacotherapeutic group

antimicrobial agent - fluoroquinolone

ICD-10:
X.J00-J06.J01 O le sinusitis matuia
X.J10-J18.J13 Streptococcus pneumoniae pneumonia
X.J10-J18.J14 O le paumonia na mafua mai i le haemophilus influenzae ma le Afanasyev-Pfeiffer stick
X.J10-J18.J15 Pneumonia gasegase, e le o se isi mea na faʻavasegaina
X.J10-J18.J15.0 Klebsiella pneumoniae pneumonia
X.J10-J18.J15.7 Pomaonia na mafua mai i le mycoplasma pneumonia
X.J10-J18.J16.0 Chlamydia pneumonia
X.J10-J18.J16.8 Ponaonia ua mafua mai i isi faʻamaʻi pipisi
X.J20-J22.J20 Ava bronsi
X.J20-J22.J20.1 Maʻi mai le bronchitis ona o le haemophilus influenzae ma le Afanasyev-Pfeiffer stick
X.J20-J22.J20.2 Malosiaga faʻapitoa ona o le streptococcus
X.J20-J22.J20.8 O le bronchitis gasegase e mafua mai i isi sooupu maoti
X.J40-J47.J42 Taimi le masani, e le o taʻua
XI.K65-K67.K65 Peritonitis
XII.L00-L08.L01 Impetigo
XII.L00-L08.L02 O le paʻu o le paʻu, faʻavela ma le carbuncle
XII.L00-L08.L03 Phlegmon
XII.L00-L08.L08.0 Pyoderma
XII.L00-L08.L08.9 Faʻaleagaina i le lotoifale o le paʻu ma mea faʻapipiʻi, e le o taʻua

Pharmacodynamics

Faʻatinoga o gaioiga
O le Moxifloxacin o se vailaʻau faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi lautele, 8-methoxy fluoroquinolone.
O le aʻafiaga o le moxifloxacin e mafua mai i le le faʻamaina o fuamoa siama II ma le IV, lea e oʻo atu ai i le faʻalavelaveina o faagasologa o le faʻataʻitaʻiina, toe faʻaleleia ma le tusiga o le DNA biosynthesis o siama microbial ma, o se taunuuga, i le oti o le masini eletise.
O faʻataʻitaʻiga o le gaxifloxacin aupito itiiti o le bactericidal e masani lava ona faatusatusa i ana tapulaa faʻatapulaʻaina.
Auala tetee
O auala e taʻitaʻia ai le tetee atu i penicillins, cephalosporins, aminoglycosides, macrolides ma tetracyclines e le afaina ai le antibacterial o le moxifloxacin.
E leai se feteenaʻiga i le va o nei vaega o vailaʻau faʻasaina ma le moxifloxacin. I le taimi nei, e leai foi ni tulaga o le malosi o le plasmid. O le tele ole taimi o le atiaʻe o teteʻe e laʻititi (10-7-10-10).
O le faʻafitauli o le Moxifloxacin e faʻaleleia lemu e ala i le tele o suiga. O le faʻaalia o le faʻaleagaina o le moxifloxacin i microorganisms i concentrations i lalo ifo o le maualuga o le faʻasaina (MIC) e faʻatasi ma sina siitaga laʻititi i MIC. O mataupu o le tetee atu i quinolones e maitauina. Ae ui i lea, o nisi o mea e gaosi ma faʻamalosi e faʻasaga i isi quinolones e tumau pea le nofouta i le moxifloxacin.
Na faʻamautuina o le faʻaopoopoga o se vaega faʻataʻitaʻi i le fausaga o le moleculacin molecula i le tulaga C8 e faʻaleleia ai le gaoioiga o le moxifloxacin ma faʻaitiitia ai le faʻavaeina o aʻafiaga faʻafefete o le siama o le gram-positive. O le faʻaopoopoga o le vaega o le bicycloamine i le tulaga C7 e puipuia ai le atinaʻe o galulolo malosi, o se masini o le tetee atu i fluoroquinolones.
In vitro o le moxifloxacin e malosi e tetee atu i le tele o ituaiga o meaola e le gaioiga ma le gaogao, anaerobes, siama gasegase ma siama, e pei o Mycoplasma spp., Chlamydia spp., Legionella spp., Ma le bacteria e tetee i? -Lactam ma macrolide antibiotic.
Aafiaga i luga o le microflora intestinal human
I ni suʻesuʻega se lua na faia i luga o volenitia, o suiga nei i le intestinal microflora na matauina i le maea ai o le puleaina o le moxifloxacin. O le faʻaitiitia o faʻatonuga o Escherichia coli, Bacillus spp. Bacteroides vulgatus, Enterococcus spp., Klebsiella spp., Ma anaerobes Bifidobacterium spp., Eubacterium spp., Peptostreptococcus spp. O nei suiga na mafai ona toe suia i totonu o le lua vaiaso. Clostridium faigata toxin e le o iloa.

Pharmacokinetics

Pe a faʻatonuina, e vave ona faʻavave vave le moxifloxacin ma toetoe lava atoa. O le bioavailability atoatoa e tusa ma le 91%.

O le pharmacokinetics o le moxifloxacin pe a ave i le fua ole 50 i le 1200 mg i le taimi, e pei o le 600 mg / aso mo le 10 aso, o le laina. Ua ausia le tulaga o le paleni i totonu o le 3 aso.

A maeʻa ona faʻaaogaina le 400 mg o le moxifloxacin Cmax i le plasma toto e ausia ile 0.5-4 itula ma e 3.1 mg / L. A maeʻa ona tuʻuina atu le 400 mg o le moxifloxacin 1 le taimi i le aso, CSSmax ma Cssmin (maualuga ma le maualalo o faʻataʻotoga) o le 3.2 mg / l ma le 0.6 mg / l, i le faasologa.

Aʻo ave le meaʻai i meaai, o le a itiiti le faʻaopoopoga o le taimi e oʻo atu ai i Cmax (i le 2 itula) ma se laʻititi laʻititi i Cmax (e tusa ma le 16%), ao le umi o le absorption e le suia. Ae ui i lea, o nei faʻamatalaga e le talafeagai ile aoga, ma e mafai ona faʻaogaina le moxifloxacin e tusa lava po o le a le taimi o le taumafataga.

O le Moxifloxacin e vave ona tufatufaina i totonu o masini ma okeni ma fusifusia i masini o plasma toto (tele albumin) pe a ma le 45%. O le numera o tufatufaga e tusa ma le 2 l / kg.

O maualuga maualuga o le moxifloxacin, e sili atu nai lo i le plasma o le toto, e faia i totonu o le tino (e aofia ai le epithelial fluid, alveolar macrophages), i le paranasal sinuses (maxillary ma le labyrinth ethmoid), i totonu o polyps, i le foo o le mumū (i totonu o mea o le paʻu o le paʻu) ) I le va o le vai ma le pala, o le moxifloxacin ua fuafuaina i se fua, e leai se polotini, i le maualuga maualuga nai lo le plasma toto. E le gata i lea, o maualuga maualuga o le moxifloxacin e maua i totonu o masini o le tino, tino o le peritoneal, ma le tino o le fafine.

E maua e Moxifloxacin le biotransformation o le vaega lona lua ma e aluese mai le tino e fatugaʻo, faapea foi ma le inumaga, e le suia uma ma i le foliga o le moa (M1) ma glucuronides (M2). O le Moxifloxacin e le o faʻasalalauina e le microsomal cytochrome P450. O Metabolites M1 ma M2 o loʻo i ai i le plasma toto i faʻatulagaga maualalo ifo nai lo le matua matua. E tusa ai ma taunuʻuga o suʻesuʻega tuusaʻo, na faamaonia ai o nei metabolites e leai se aafiaga leaga i le tino i tulaga saogalemu ma le gafatia.

O le afa-ola o le moxifloxacin e tusa ma le 12 itula. O le aofaʻi atoa o le faʻasalaga pe a maeʻa le pulega i se fualaau o le 400 mg o le 179-246 ml / min. Ole faʻatagaina ile Renal e 24-53 ml / min. O lenei mea o loʻo faʻaalia ai se vaega o le faʻamautuina o le moxifloxacin.

O le paleni paleni o le elemene amata ma metabolites o le vaega lona lua e tusa ma le 96-98%, lea e faailoa ai le leai o se metabolism oxidative. E tusa ma le 22% o se fualaau e tasi (400 mg) e le suia e fatugaʻo, e tusa ma le 26% - e ala i le inumaga.

Pharmacokinetics i vaega eseese ole maʻi

Tausaga, itupa ma ituaiga

O se suʻesuʻega o vailaau mo togafitiga o le moxifloxacin i tane ma fafine na faʻaalia ai eseesega o le 33% i le auʻaunaga a AUC ma Cmax. O le faʻaaogaina o le moxifloxacin e leʻi faʻalagolago i le itupa. O eseʻesega i AUC ma Cmax na mafua ona o se eseesega i le mamafa nai lo le itupa ma e le o manatu i le aoga.

E leʻi i ai ni eseesega faʻapitoa i totonu o le pharmacokinetics o le moxifloxacin i tagata gasegase o ituaiga eseese ituaiga ma vaitausaga eseese.

O vailaʻau o le mocifloxacin i tamaiti e leʻi suʻesuʻeina.

Faʻasalaga le toe galue

I totonu, 1 le papa (400 mg) 1 le taimi i le aso mo faʻamaʻi pipisi o loʻo taʻua i luga.

Aua le sili atu le fua fautuaina.

E tatau ona foloina atoa ia laumei, e aunoa ma le mumu, ma le lava o vai, e tusa lava po o le a le taimi o le taumafataga.

O le umi o togafitiga e faʻamaonia e le nofoaga ma le malosi o le faʻamaʻi, faʻapea foi ma le aoga:

- faʻavavega o le bronchitis masani: 5-10 aso,

- sinusitis ogaoga: 7 aso,

- faʻamaʻi faʻalavelave o le paʻu ma foliga faʻapitoa: 7 aso,

- maua mai le pneumonia i le nuʻu: o le aofaʻi o le taimi e faia ai le togafitiga (faʻasauā ma le faʻataʻitaʻiga tautala) 7-14 aso,

- faʻamaʻi faʻafitauli o le paʻu ma le faʻapitoa o le paʻu: o le aofaʻi o le taimi o le togafitiga faʻasolosolo ma le moxifloxacin (faʻasalaga faʻamalosi ma sosoo ai ma le faʻafofoga tautala) e 7-21 aso,

- faʻamaʻi pipisi o le iniseti-abdominal: o le aofaʻi o le taimi o le togafitiga (faʻalavelave faʻafefeteina faʻatasi ai ma le faʻafofoga tautala) ole 5-14 aso,

- O faʻamaʻi faʻalavelave faʻaleagaina o totoga o le pelvic: 14 aso.

Aua le sili atu le fautuaina o le umi o togafitiga.

E tusa ai ma suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga, o le umi o togafitiga ma Moflaxia i laulau e mafai ona oʻo i le 21 aso.

Tomaʻi matutua

Suʻeina o le faʻatulagaina o metotia i tagata matutua matutua e le manaʻomia.

O le aoga ma le saogalemu o le faʻaaogaina o le moxifloxacin i tamaiti ma talavou e leʻi faavaeina.

Galuega gaʻo maʻi

Tagata maʻi e maua le gaʻo galuega (vasega a le Child-Pugh vasega A ma le B) e le manaʻomia le suia o le suʻega (mo le faʻaaogaina o tagata gasegase i le cirrhosis, vaʻai i le "Tofiga Faʻapitoa").

Faʻasalaga le toe galue

I tagata gasegase e le atoatoa le aoga (e aofia ai le faaletonu ogaoga ma le CC

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le pepa laulau. O le tasi laulau e aofia ai le itiiti ifo i le 400 mg o le eletise autu autu - moxifloxacin hydrochloride. E le gata i lea, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai le macrogol, le dioxide, le hypromelilose, le vali. O pepa maʻalaʻau o loʻo i ai le foliga o le biconvex. Ua ufiufiina i latou i se palaniki piniki. O pepa Moflaxia o loʻo afifiina i paʻu o le 5, 7 poʻo le 10 pi. O paʻu o loʻo i totonu o pusa pepa. O le vailaau faʻasaina i le tulaga o se vaifofo mo le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi ma le faʻaleagaina e le maua.

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le pepa laulau.

Faʻataʻitaʻiga

O le gaioiga malosi a Moflaxia e aofia ai le vaega o fluoroquinolones, o le mea lea ua i ai se aafiaga o le antibacterial i le tele o ituaiga o meaola ninii. O le gaioiga o le fualaau faasaina e mafua mai i le mafai ona taofiofi le mea galue o le sauniuniga o siama fualaau o le ituaiga 2 ma le 4, ona o le DNA biosynthesis reactions e solia i suauu o meaola ninii, lea e mafua ai le oti o siama.

O le gaioiga malosi a Moflaxia e aʻafia uma i le kalama-gram-positive ma le gram-negative. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e aoga tele i ituaiga o foliga o le microflora pathogenic.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O lenei vailaʻau e mafai ona faʻataʻitaʻiina mo le tele o faʻamaʻi o le natura faʻaleagaina, faʻatasi ai ma le afaina tele. E fautuaina le faʻaaogaina o fualaau pe afai e faʻamaonia e le tagata maʻi le i ai o microflora e maaleale i le Moflaxia. O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau e mafai ona avea ma sinusitis matuia.

O le vailaʻau e fautuaina mo le faʻaaogaina i le faʻateleina o foliga masani o le bronchitis. O le tofiaina o Moflaxia e faatagaina i le togafitiga o faʻamaʻi paʻu o le natura faʻaleagaga, faʻagasolo e aunoa ma ni faʻaaliga faailo o le mumū. O le faʻaaogaina o Moflaxia mo togafitiga faʻasoifua maloloina e tauamiotonuina i le togafitiga o le pneumonia e maua i totonu o le nuʻu, e aofia ai mea na mafua mai i aʻafiaga o vailaau faʻasaina o meaola ninii.

I le avea ai o se vaega o togafitiga fualaau faasaina, o lenei fualaau faasaina ua fautuaina ina ia faatonuina mo sinusitis. Ole Moflaxia e mafai ona faʻaaogaina mo faʻafitauli faigata o le paʻu. Faatasi ai ma lenei vailaʻau, e mafai ona e togafitia se vae o le maʻisuka, e faigata i le faaopoopoina o se faʻamaʻi lona lua.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina o abscesses intra-abdominal ma faʻamaʻi pipisi iniseti. O le faʻaaogaina o Moflaxia e faʻamaonia i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le fausiaina o tamaʻitaʻi. E le gata i lea, o le vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina mo prostatitis o se natura afaina.

Contraindications

O le faʻaaogaina o Moflaxia e faʻasaina ile hypersensitivity i vaega taua ole vailaʻau. E le gata i lea, o lenei vailaʻau e le o faʻamaonia mo tagata gasegase o loʻo i ai se talaaga o le maʻi o le tendon na tupu i le taimi o le togafitiga ma vailaʻau faʻasaina o vailaʻau.

E le fautuaina le vailaʻau mo tagata e leai se fatu fatu.

O faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o vailaʻau o mea faʻalavelave eletise, faʻatasi ai ma foliga mai o le hypokalemia, lea e le mafai ona faʻamaonia. O faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o vailaʻau o faʻalavelave faʻavevesi ma bradycardia. E le fautuaina togafitiga ma pe afai o le tagata maʻi e iai ni faailoga o le faaletonu o fatu.

Ma le faʻaeteete

Faʻasalaga tele, o lenei vailaau e faʻamaonia i tagata maʻi ma fatuga CNS, faʻatasi ai ma foliga o le faoa faamalosi. O le mataituina faapitoa o le maʻi o le tagata maʻi e manaʻomia pe a maʻi le mafaufau.

I le faaopoopo atu i ai, e tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau ma le faʻaeteete i togafitiga o gasegase o loʻo mafatia i faʻamaʻi o le fatu ma maua ai se talafaasolopito o le puʻeina o le loto. Moleraxia togafitiga mo tagata mamaʻi ma le cirrhosis e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. I lenei vaega o tagata gasegase, o le aʻafiaga o le atinaʻeina o aʻafiaga o le itu ma faʻateleina le ala o le tulaga faʻaleagaina oi ai nei ua faʻateleina.

Faʻamatalaga mataʻutia, o lenei vailaʻau e faʻamaonia i tagata gasegase i le CNS pathologies.

Faʻafefea ona ave Moflaxia

O lenei vailaʻau ua fuafuaina mo le faʻaaogaina totonu. I le togafitiga o faʻamaʻi pipisi e mafua mai siama e aʻafia i le gaioiga a le mea galue malosi Moflaxia, o lenei vailaʻau e tatau ona faia i se fualaau o le 400 mg (1 papa) i lea aso ma lea aso. E tatau ona foloina le laulau e aunoa ma le mumu, ma ia mautinoa e inu i le vai. Ina ia maua se faʻamalositino i le tele o faʻamaʻi pipisi, o le tagofia o fualaau mo le 5-7 aso e lava. Faatasi ai ma faʻafitauli faigata o le paʻu ma le tino o le tino, o le togafitiga e mafai ona faia mai le 14 i le 21 aso.

Aveina o fualaau faasaina mo le maʻisuka

O tagata maʻi maua i le maʻisuka ua faʻamaonia le fualaau oona i se fua o le 400 mg i le aso, ae manaʻomia le mataʻituina ma le totoʻa o le kulukose o le toto.

Tagata mamai e maua i le maʻisuka, o le vailaau faʻasaina o loʻo faʻamatalaina i se fua o le 400 mg i le aso.

Fale gasegase

O le faʻaleleia o Moflaxia e i ai se aafiaga tuusao i le vaega o meaʻai ma mafua ai se suiga i le microflora o le intestinal, lea e faʻapupulaina ai le aʻafiaga o aʻafiaga mai le tino. E tusa ai ma faʻamatalaga tuʻufaʻatasiga, o le tele lava o faʻamaʻi pe a uma ona ave Molasxia ni faitioga o le nausea, maʻi o le ogaumu ma le tiga o le tino. E masani ona masani le togafitiga o Moflaxia, o le faaitiitia o le fia ai ua matauina. E le gata i lea, o le atinaʻeina o faʻamalosi ma le dyspepsia e mafai. I nisi tulaga e le masani ai, o stomatitis, gastritis erosive, dysphagia, ma colitis e aliali mai i togafitiga ma le fualaau faasaina.

Ogatotonu o le tino

I le togafitiga o Moflaxia, o foliga vaaia o le vaivai o le mafaufau, ua faaalia i le faateleina o le popole ma le atuatuvale o le psychomotor, e mafai. O nisi tagata gasegase e feagai ma le atuatuvale ma le le atoatoa o lagona. E mafai ona faʻalavelave mafaufauga ma moe.Faatasi ai ma le togafitiga a Moflaxia, o le vevela ma le ulu tiga e mafai ona tupu. O faʻalavelave faʻalavelave i le iloa o le tofo ma le sogisogi, o le gasegase, paresthesia ma le polyneuropathy lautele.

Mai le cardiovascular system

Pe a faʻaaoga Moflaxia, oso tachycardia, oso i le toto ma le faʻavalea e mafua ona o le solia o le cardiovascular system e mafai ona tupu.

Pe a faʻaaoga Moflaxia, osofaʻi tachycardia ma oso i le toto maualuga e mafai ona tupu.

Mai i le museleko ma le sooga

Faʻasaga i tua o le tagofia o fualaau, o le foliga mai o le myalgia ma le faʻasolosolo e mafai. I nisi o gasegase, na maitauina le faateleina o le muscle ma le gaogao. E le masani ona maitauina le vavae ese o le lapataiga ma le atinaʻeina o le gasegase.

I le togafitiga o Moflaxia, o aʻafiaga o le maʻi e mafai ona tupu, faʻaalia e pei o le paʻu o le paʻu, faʻavave, ma le urticaria. I se tulaga e le masani ai, o le angioedema ma anaphylaxis e mafai.

Faʻaaoga mo le gaʻo o le galuega

I tulaga o le gase o le ate ma le le mafaia o le ate, e mafai ona faaaoga Moflaxia e togafitia ai faʻamaʻi pipisi, ae o maʻi e iai faʻafitauli faʻapitoa e manaʻomia le mataituina faapitoa e tagata fomaʻi.

Faʻasolosolo le galuega o le ate ma le i ai o le le mafaia o le ate, e mafai ona faʻaaoga Moflaxia e togafitia ai faʻamaʻi.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le Moflaxia ma Warfarin, e le o matauina ai le faaletonu o le toto coagulation. O le faʻaoga faʻaaogaina o Moflaxia faʻatasi ai ma antidpressic tricyclic, antipsychotics, antiarrhythmics ma antihistamines e le fautuaina. E le fautuaina e tuʻufaʻatasia le faʻaaogaina o Moflaxia ma isi vailaau faʻamaʻi. O le faʻaaogaina faʻapitoa o Moflaxia ma faʻatagata fesoasoani e fesoasoani e faʻaititia le aoga o le vailaʻau. O le gaioiolosi gaioiolosi e faʻaitiitia ai foi le lelei o le vailaʻau.

E le fautuaina e tuʻufaʻatasia le faʻaaogaina o Moflaxia ma isi vailaau faʻamaʻi.

Ava malosi

Aʻo tuʻuina atu togafitiga faʻamaʻi faʻasolosolo ma Moflaxia, e tatau ona e musu e inu le ava.

E iai fualaau o fualaau e mafai ona avea ma sui mo Moflaxia, e aofia ai:

O le atinaʻe o se tasi o analogues o Moflaxia.

Moflaxia Iloiloga

Irina, 32 tausaga, Chelyabinsk

Ou te faʻaaogaina Moflaxia ma faʻalauteleina o le bronchitis. O lenei faʻamaʻi e faʻalologo i loʻu foliga ma o 2-3 masina uma e faʻaalia i le tele o faʻaʻailoga. Ou te faʻaoga Moflaxia mo le 2-3 aso ma o faʻafitauli uma lava e vave faʻaitiitia. Ole fualaau e le gata ina faʻaumatia faʻaalia ai le faʻamaʻi, ae e le mafua ai foi ona aʻafia aʻu. Ou te fuafua e faʻaauau pea ona faʻaaoga lenei vailaʻau.

Maxim, 34 tausaga, Moscow

E tusa ma le tausaga talu ai, na pau i le timu ma ina ua sau i le fale sa alu o ia i le moega, e le uma ona faamamaina lona lauulu. I le taeao sa ou lagonaina le mamafa i mata ma se tiga tiga matuia. O lagona na le mafai ona gafatia, o lea na ou alu vave atu ai i le fomaʻi o le na maua aʻu i se sinusitis matuia. Ua faatonuina e le fomai Moflaxia. Ua faʻaaogaina lenei fualaau mo le 2 vaiaso. Na ou lagona le alualu i luma i le aso lona lua, ae na ou filifili e ave le vasega seia oo i le iuga, ma le fefefe i ni faafitauli. O vailaʻau e maua ai le lelei.

Kristina, 24 tausaga, Sochi

E tusa o le tausaga talu ai na maua ai e ia se malulu. I le taimi muamua, e ui lava i le fiva, ou te lei gauai i ai, ae o le tulaga na amata ona faasolosolo ina leaga, o lea sa tatau ai ona ou valaau i se taʻavale. O le falemai na faʻaalia le niumonia. I luga o le fautuaga a se fomaʻi, na amata ona ia aveina Moflaxia. Ina ua amata le vailaau, sa ou maua se tamai gaioiga. O le fualaau faasaina e musu e ave ma ina ua mavae nai aso na ou lagona le sili atu ona lelei. Sa ou faia se togafitiga, lea na tumau ai i le 14 aso, ma ua ou faamalieina i le taunuuga.

Igor, 47 tausaga, Saint Petersburg

Saili lou tulaga lamatia mo le atiaʻe o le maʻisuka!

Ave se suʻega i le initaneti mai i le endocrinologists

Taimi o suʻega e le sili atu ma le 2 minute

7 faigofie
o mataupu

94% sao
suega

10,000 manuia
suʻega

Ou te afaina i le maʻisuka ma e ui lava ou te mulimuli ma le faaeteete i se meaai ma pulea le maualuga o le suka, na foliga mai ai se uligipolo i luga o loʻu vae, lea na vave ona faateleina i le lapoa ma sa sili atu le manava. E pei ona faatonuina e le fomai, na ia faaaogaina Moflaxia o se vaega o togafitiga faigata. O le meafaigaluega na fesoasoani tele. O le manua na faamutaina le feola mo ni nai aso ma amata ona faamaloloina. Na ou faaaogaina le vailaau oona mo le 14 aso. Le maitau soʻo se itu.

Tuua Lau Faamatalaga