E mafai ona faʻaaogaina nifo i le maʻisuka ituaiga 2

O faʻafitauli e tupu i le tino ma le maʻisuka e aʻafia ai le tulaga o nifo ma aafia ai faʻamaʻi eseese. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o le aofaʻi o le gutu i le gutu e faʻaitiitia, lea e mafua ai le faʻalavelave i le toe faʻamautuina o le maʻamala, o le a maumau lona malosi ma vave ona malepe mai le suauu e faʻamaonia e siama faʻavave ona tupu i totonu o le pusa. E le gata i lea, o le leai o se fomaʻi, o le paleni o meaola ninii e afaina, o le tuputupu ae o le microflora pathogenic e amata, ma o le mafuaaga lea o le gaioiga o le mumusu o le tino, ona sosoo ai lea ma le gasegase.

O le mea lea, o faʻafitauli uma faʻapitoa i le maʻisuka taualumaga vave ma e mafua ai ona afaina le nifo. Ma o lenei mea e tau atu ai i se isi faafitauli - o le le mafai ona faʻamautuina meaai lelei, lea e taua i le maʻisuka. O le mea lea, o fafine talitane mo le maʻisuka o se galuega taua.

Vaega o fafine talitane mo le maʻisuka

Natura mo nifo mo le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2 e le o se mea faigofie. E manaʻomia ai le maualuga o tomai faʻapitoa mai se fomai tipitipi, fomai tipitipi, vaitaimi ma le fomai tipitipi nifo, faʻapea foʻi mai le tele o tulaga i le vaega o le maʻi. Ma o le mea autu mai nei tulaga o le maʻisuka e tatau ona lelei le totogiina, o lona uiga, o le suka e latalata i le masani i le taimi atoa o togafitiga faʻapitoa.

E le gata i lea, e tatau i tagata gasegase ona matua tausia lelei le tumama: fufulu o latou nifo pe a uma ona 'ai (pe fufulu foi o latou gutu) ma aveese meaʻai i le va o nifo ma se mea faapitoa.

I le taimi o taualumaga o nifo, o manu mumū e manua, ma e pei ona e iloa, ma le maʻisuka e le afaina, o manua e malolo ma le tele o taimi e manaʻomia.

O togafitiga faʻapitoa e filifilia i le tagata lava ia, e fuafua i faʻamatalaga patino o le maʻi ma le aofai o misi ua misi.

Muamua lava, e tatau i le fomaʻi ona iloa pe o le a le ituaiga maʻisuka o le maʻi, o lona laasaga ma le maʻi suka.

O a ituaiga o mea faʻapipiʻi e mafai ona faʻaaoga mo le maʻisuka?

I nisi tulaga, e mafai ona faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga masani. I aso nei, faʻafetai i le tupulaga fou o mea faʻapipiʻi, o se faiga e sili atu ona leaga. O le fusiina o le uʻamea apa ma le ponaivi e tupu i se tulaga e lafoaʻiina (ua tapunia le pulupulu e se vailaʻau oona, ma o le osseointegration e tupu i totonu o le gutu). A maeʻa le tusigaina atoatoa, e faia faʻataʻitaʻiga.

O le maʻi suka o se faʻamaʻi o le endocrin system lea o loʻo i ai se maʻi faʻasolosolo ma se maualuga maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O tagata mamaʻi e maua le toto maualalo totoʻa, faamalolo umi o le manua, ma le faia o ponaivi. O le maʻi suka e lua ituaiga:

  1. 1 ituaiga. O le faʻaaogaina mo le maʻisuka ituaiga 1 o se faʻalavelave ma e seasea lava, e sili atu i le faʻamaonia o faʻamaoniga e mafai ona maua iinei. I le ituaiga muamua o togafitiga, o loʻo i ai se tulaga lamatia maualuga o le atiaʻeina o faʻafitauli eseese ma le faʻaaogaina o le faʻavae.
  2. 2 ituaiga. O le faʻaaogaina mo le maʻisuka ituaiga 2 e mafai, ae e manaʻomia le sauniuniga ma le tuʻuina atu o suʻega, sili atu e mafai ona maua i / news / implantatsiya / kakie-analizy-neobhodimo-sdat-pered-implantaciej-zubov /.

E faʻapefea ona e sauniuni mo le talitane mo le maʻisuka

Ina ia mafai ona manuia le lafoaʻiga ma e leai ni aʻafiaga i foliga o faʻafitauli, e tatau ona e saunia lelei mo ia. I le faaopoopo i le tauia o le maʻisuka, e tatau i le tagata maʻi ona:

  • faʻapipiʻi le vaʻa tautala,
  • faʻamalosia le faʻatinoga uma o togafitiga talafeagai mo le tumama e aloese ai mai foliga vaaia o le faʻamaʻi pipisi,
  • ave vailaʻau e pei ona faatonuina e se fomaʻi e puipuia ai le atinaʻeina o faiga faʻaleagaina.

Faʻatulagaina o nifo faʻamau ma mafai ona aveese

Afai o le faʻaumatia o le nifo e taua tele, e mafai ona faʻaaogaina le dentures. I le leai o ni nifo se tasi, e masani ona faʻaalia le fausaga o pusa.

O togafitiga faʻapitoa o tagata mamai e maua i le maʻisuka ei ai nisi o mea:

  • Ona o le tele o le vaivai, o le faʻaaogaina o taimi umi e solia ai le maʻisuka. O le ulaina o le susu, lafoaʻi, fetaui lelei ma fetaui lelei ile talatala e faia i ni vaega ma i se taimi vave e mafai ai.
  • O le faagasologa o le sauniuniga (o le viliina o nifo nifo e faalavelave i le faia o nifo ma fafine talitane) e mafua ai le tiga o le maʻisuka ona o le faateleina o le laasaga o le laasaga, o le mea lea, o loo faia ma le faaeteete ma i lalo o le faamai o le lotoifale, filifilia e amanaia faamaʻi o loo i ai nei.
  • Ona o le faʻaitiitia o le puipuia o le puipuiga mai le puipuiga i le taimi o le lalagaina o le tui, e mafai ona tupu mai ai le maivi ona o le faʻaʻumiʻumi faʻaleagaina i le mucous membrane.
  • O fausaga faʻamaʻi e mafai ona faʻalavelave ai le microflora o le oral vevela ma mafua ai le tuputupu aʻe o le sigi poʻo le staphylococci. O le mea lea, o le maʻisuka e taumafai e faʻapipiʻi masini e le o ni metallic prostheses.

Faʻasolo mai nifo mo le maʻisuka

Talu ai nei lava, o nifo o le nifo na solia i tagata e maua i le maʻisuka. I aso nei, e mafai ona faʻaaogaina lenei metotia pe afai e ausia tulaga nei:

  • O le maʻisuka ua totogi, e leai se maʻi faʻaleagaina i ponaivi.
  • O le tagata gasegase e mulimulitai i tulafono o le tautala tautala.
  • I le vaitaimi atoa o le faʻapipiʻiina o nifo, o loʻo i lalo o le vaavaaiga a le tagata maʻi o le endocrinologist.
  • Ole tagata maʻi e le ulaula.
  • Aʻo lei faia le taotoga ma ao faagasolo le togitogiga o le pulupulu, o le kulukose i le toto o le tagata maʻi e le tatau ona sili atu i le 8 mmol i le lita.
  • E leai ni faʻamaʻi e faʻaaogaina ai le nifo. O nei mea e aʻafia ai le maʻi o le thyroid gland ma le toto e totoina ai totoga, lymphogranulomatosis, faʻamaʻi ogaoga o le tino.

Pe a faʻapipiʻi nifo i le maʻisuka, e i ai nisi faʻafitauli. E le gata i lea, o le maʻisuka ua vave ona vaivai ma ua faʻaitiitia lo latou puipuia o puipuiga, faatasi ai ma lenei ituaiga prosthetics i lenei vaega o gasegase e masani ona matauina:

  • Le faʻaaogaina o le fale pe a mavae sina taimi pe a uma le taotoga.
  • Le lava le ola o prostheses i le ituaiga muamua o le maʻisuka, faapea foi le le atoatoa o le insulin i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

Afai e le totogiina le maʻisuka, atonu e sili atu ona maualuga le faamaloloina poʻo le leiloa o le mea e totoina ai nai lo le soifua maloloina. E pei ona uma ona taʻua, o le maualuga o le maualuga o le suka o le toto mo le taotoga e le tatau ona sili atu i le 8 mmol i le lita. Faʻatasi ai ma le maʻisuka e leai se totogi, o le implant e 1.5 taimi le umi nai lo le tauia. I tagata soifua maloloina, o lenei faagasologa e tusa ma le 4 masina i luga o le auvae pito i lalo ma e oʻo atu i le 6 luga.

E leai ni faʻataʻitaʻiga na faia e faʻatusatusa ai tagata e aunoa ma le maʻisuka. O nai suʻesuʻega uma lava e faʻatapulaʻa na o le matauina o le maʻisuka i le taimi ma le maeʻa ai o le taotoga. I le gasologa o nei faʻamatalaga, na faʻamautu ai mea nei:

  • I le le lava o le taui, o le faagasologa o le totoina i le ponaivi o meaola o le totoga e sili atu ona lemu nai lo le taui lelei.
  • O le faatumauina o le maʻisuka masani e maua ai tulaga lelei mo taotoga ma faʻaitiitia ai le ono ono iai ni faʻafitauli.
  • Afai o le faʻaaogaina o le faʻatinoga ua manuia ma ua aʻafia le totoga, ona maeʻa lea o le tausaga e leai se eseesega i le tagata maʻi e maua i le maʻisuka ma e aunoa ma se tulaga e ono iai ni faʻafitauli ma le aoga o le tu.
  • Faʻavae i le auvae pito i luga, i le avea ai o se tulafono, e sili atu le leaga nai lo le pito i lalo.
  • Pupuu (itiiti ifo i le 1 cm) pe, i se isi itu, o le umi (sili atu i le 1.3 cm) dentures e sili ona leaga le aʻa.
  • O le lamatiaga o le mumū i totonu o masini faataamilo i le uluaʻi tausaga talu ona fai le taotoga e maualalo i le maʻisuka, ae i le lumanaʻi e ono sili atu le maualuga o faʻafitauli mo i latou nai lo tagata mamaʻi e aunoa ma le maʻisuka.
  • I le avea ai o se puipuiga mai le mumu, e talafeagai le faatonuina o vailaau.
  • E taua le mataʻituina pe faapefea ona ola le mea na totoina e puipuia ai le vave tuʻuina o le pale.

Faʻavaeina o Basal

O se isi metotia faʻaonapo nei e mafai ona faʻaaogaina mo prosthetics mo le maʻisuka o le faʻavaeina o le eleele. Faatasi ai ma lenei ituaiga togafitiga faʻapitoa, e faʻapipiʻiina ai le pulupulu i totonu o le basal layer ma le paʻu o le cortical, e aunoa ma le aʻafia ai o le vaega alveolar. O le auala e faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi se tui mo le atrophy o le ponaivi.

E pei o isi metotia, o le faʻavaeina o le basal e manaʻomia le faʻatalatalanoaga ma se endocrinologist, ma o le totogi o le maʻisuka o le a avea ma mea e manaʻomia mo le taotoga manuia.

O a suʻega ma suʻega o le a manaʻomia e le maʻisuka ao le i faʻatuina?

E tusa ai ma taunuʻuga o nei suʻega ma le setete o le soifua maloloina, e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi ma se endocrinologist, ma mai fomaʻi uma ia maua le faʻamaoniga e mafua mai i lo latou soifua maloloina e leai ni faʻalavelave i le faʻaaogaina.

O le suʻega CT mo le maʻisuka e maua ai le gauai atili. E tatau ona e mautinoa o le faʻamaʻi o le maʻi e leai ni faafitauli natia ma ni ponaivi. I le taimi o le suʻega, o le mamafa o le ponaivi, le tele ma le lelei o loʻo iloiloina.

O fea e mafai ai togafitiga?

O nifo e faʻaaogaina mo le maʻisuka e mafai ona faia i le maʻisuka ituaiga 2 o se fomu totogi. O isi aiaiga e aofia ai:

  • Tausaga umi ma le tumau.
  • Glucose e tatau ona 7-9 mmol / L.
  • O le tagata maʻi e tatau ona mataʻituina ma le totoʻa lona soifua maloloina, faʻataʻitaʻi togafitiga faʻapitoa, pipii atu i se meaai e aunoa ma le gaʻo.
  • Togafitiga e tatau ona faia faʻatasi ma se endocrinologist.
  • E tatau ona vavaeese masani leaga.
  • Tausia se maualuga maualuga o le tumama o le tumama.
  • E tatau ona faia togafitiga e togafitia ai maʻi uma o le tino.

Faʻamatalaga e aʻafia ai le Taʻaloga Tisuka

E tatau ona nofo toatasi i se vaega atoa o mea e aafia ai le totoina. Muamua lava, o loʻo matou talanoa e uiga i le saʻo sauniuniga aʻo leʻi faia le taʻavale lava ia.

E afua mai i le mea moni o le totoina o nifo i le maʻisuka e sili ona faamanuiaina pe afai o sauniuniga mo le tumama o loʻo faia muamua, faʻapea foi le tumama o le gutu. I lenei tulaga, o le avanoa o le faʻapipiʻiina o faʻafitauli eseese ma isi foconi e le manaʻomia i le gutu e faʻaititia.

E le gata i lea, e matua fautuaina lava e gauai atu i le mea moni e faapea:

  • o le manuia o le faʻalauiloa o le a faʻalagolago i le faʻaaogaina o vailaau faʻamaina i le taimi lava lea aʻo leʻi amataina le osofaʻiga,
  • o le itiiti ifo o le umi o le maʻisuka, o le tutusa, o le pito maualalo ifo lea o le faʻafitauli o faʻafitauli i nei togafitiga i maʻi,
  • o le le maua o nisi faʻamaʻi faʻamaʻi (faʻataʻitaʻiga, periodontitis, caries, cardiovascular pathologies) e mafai ona aʻafia tele ai le manuia o implant implants i le maʻisuka.

E le tatau ona taulai atu i lenei tulaga e tatau ona tuuina atu i se ituaiga faapitoa o le maʻisuka ma le tulaga o le atinaʻeina o le faamai. Faʻatasi ai ma se taui sili ona lelei o le faʻamaʻi, faʻaaogaina o nifo e talia lelei.

E lauiloa foi o le manuia o le faʻaaogaina e sili atu ona taua i nei tagata gasegase, o ia lea e suia ai le tulaga e le gata i le tulaga o se taumafataga faapitoa, e aunoa ma le faʻaaogaina o vailaʻau o le hypoglycemic.

Afai e faigata i le maʻisuka ona taulimaina suga maualuga (pe faʻamalosi e maua se vaega o le hormonal e fesootaʻi ma le faʻamaʻi o le ituaiga 1 faʻamaʻi), ona faʻavaivai malosi ai lea o le totoina o nifo.

Ua faamatalaina lenei mea e le maualuga maualuga o le atiaʻeina o faʻafitauli pe a uma le taotoga.

Ia faaeteete

E tusa ai ma le WHO, o tausaga taʻitasi i le lalolagi e 2 miliona tagata e maliu mai le maʻisuka ma ona faʻafitauli. I le leai o se lagolago talafeagai mo le tino, o le maʻisuka e oʻo atu ai i ituaiga eseese o faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻavave ona faʻaleagaina le tino o le tagata.

O faʻafitauli sili ona taatele e aofia ai: gangrene faʻamaʻi, nephropathy, retinopathy, maʻi o gaʻo, hypoglycemia, ketoacidosis. O le maʻisuka e mafai foi ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o tumutumu oona. I le toetoe lava o mataupu uma, o le maʻisuka e mate, o loʻo tauivi ma se maʻi tigaina, poʻo le liliu atu i se tagata moni ei ai maʻi le atoatoa.

O a mea e fai e tagata e maua i le maʻisuka? O le Endocrinology Research Center o le Russian Academy of Science Sciences na faamanuiaina

Faʻasolo mai le nifo mo le maʻisuka: o iai se tulaga lamatia?

I le maʻisuka, o soʻo se togafitiga faʻapitoa e maua ai se tulaga lamatia. E le afaina lea mea i le lavelave o le taotoga lava ia, ae i le lamatiaga o le manua i le taimi o le faamalologa.

Faʻafetai i metotia o loʻo faʻaaogaina i le taotoga, o tagata gasegase e maua ai le maʻisuka o loʻo faʻaalia lelei le faʻatinoina o faʻalavelave faʻalavelave. O le taotoga e faʻapipiʻi ai le nifo, faʻatasi ai ma isi taualumaga o nifo, e manatu e itiiti le faʻalavelave.

Le tuʻuina atu o se faʻataʻitaʻiga faigofie: faia e tagata mamaʻi ma le maʻisuka o latou nifo? Ioe, e le o se mea e sili ona matautia, e ui lava e manaʻomia ai le gauai mai le fomaʻi ma le maʻi. O le faʻaaogaina o se faʻafitauli e sili atu ona leaga.

Faʻamatalaga faasaienisi

Ina ia mautinoa le saogalemu o le totoina mo tagata e maua i le maʻisuka, o le a tatou gauai atu i taunuuga o se suʻesuʻega na lomia i le 2002 (Nofoaga suʻesuʻe - Suetena, Vasteras, Falemaʻi Tutotonu).

Le numera o mea faʻapipiʻi ma alalaupapa ua faʻaogaina

Le tufatufaina o fausaga masani - 1 le tausaga talu ona maeʻa

136 faʻapipiʻi (38 alalaupapa) - 25 tagata.

Le numera o mea faʻapipiʻi ma alalaupapa ua faʻaogaina

Le tufatufaina o fausaga masani - 1 le tausaga talu ona maeʻa

136 faʻapipiʻi (38 alalaupapa) - 25 tagata.

E tele suʻesuʻega na faia i Europa ma Amerika e faamaonia nei mea moni. - Vaʻai le lisi atoa o suʻesuʻega.

Faʻalogo I aso nei, o tagata gasegase ua maua lelei le faʻaaogaina o auaunaga mo le togafitiga o le faʻalogo, e aofia ai le gafa o le ponaivi. I le maʻisuka, o le avanoa o le teenaina o le nifo o le nifo e toetoe lava a tutusa ma tagata gasegase masani, pe afai o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e teuina i tulaga masani pe latalata i ai.

Tulaga ma tuutuuga o le faʻaaogaina i le maʻisuka

Mo le faʻapipiʻiina o tui mo le maʻisuka ina ia manuia, e tatau ona fai sina suiga i le faiga. O lenei mea e sili ona aʻafia ai le taimi na tuʻuina atu mo le faʻamaʻi manuʻa, faʻapipiʻiina o meaʻai ma le faʻapipiʻiina o se tui tumau. O se tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2 e masani lava ona manaʻomia nisi asiasiga i le ofisa nifo.

Vaega 1: Faʻamatalaga

I lenei laasaga, o se faʻataʻitaʻiga, o le CT scan o le auvae e masani lava ona faia, o le suʻeina o le toto. Mo le maʻisuka, o le lisi o suʻega o le a umi. I le taimi o feutagaiga, o le a aoina e lau fomai nifo se talaaga faafomai, se talaaga faafomai atoatoa, saili pe faapefea ona e puleaina le pulea o lou maualuga o le suka, e tusa lava pe na faia ni gaoioiga laiti muamua ma pe o le a foi le taunuuga, pe faapefea ona alu faamalolo.

Taua, e ui lava e le o faʻamaoni, o mea taua i le filifilia i le faʻavaeina o le a avea ma foliga o le faʻamaʻi ma le umi o le maʻi. Ua faʻamautuina o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 ma i latou e leʻi leva ona latou atiaʻe se faʻamaʻi e sili atu ona mafai ona faʻatagaina le faʻaaogaina o faʻamaʻi.

Vaega 2: Sauniuniga mo le Fausiaina

Aʻo saunia se tagata maʻi i le maʻisuka mo taotoga, o se tasi o sini tāua o le faʻamautuina lea o le maualuga o le toto suka i fualaau faasaina, meaʻai, ma isi fua.

E le gata i lea, ina ia faʻaitiitia le lamatiaga o faʻamaʻi i le taimi poʻo le maeʻa foi ona tuʻuina atu, o le a faia taualumaga e faʻaaogaina ai le aveeseina o faʻamaʻi pipisi:

  • togafitiga o totoga o le ENT,
  • togafitiga o faʻamaʻi o vailaau o le tautala, caries, gums, ola maloloina faʻapitoa,
  • pe afai e tatau ai, alu aʻe le sinuseti, osteoplasty.

Faʻamatalaga: O tagata mamaʻie maua i le maʻisuka o le a faʻamatalaina togafitiga faʻamaʻi pipisi.

Vaega 3: Faʻatulagaga Faʻatino

Faʻalagolago i le tulaga, o le fomai nifo o le a faʻapipiʻi 1 i le 6 faʻapipiʻi mo le maʻi i le tasi asiasiga. E mafai ona faʻatino le faʻaaogaina o le faʻaaogaina i le taimi lava e tasi ma le tosoina o nifo.E lua ituaiga o faʻasalalauga lea e faʻapipiʻiina ai le mea na totoina ma lona vaega faʻaopoopo: tasi le laasaga ma le lua-laasaga.

Vaega 4: Faʻataʻitaʻiga

I le faʻavaeina i le tasi laasaga, o se faʻagasologa le tumau na fai i le filasi ua faʻaaogaina i ni nai aso talu ona maeʻa le taotoga. Faʻatasi ai ma auala e lua auala, e faʻagasolo ai le talitane i le mavae ai o le 3-6 masina.

Manatua: tagata maʻi e maua i le maʻisuka e manaʻomia le tele o le taimi e toso ai le meaʻai i le ponaivi, faʻamalolo le manua, ma fetuunaʻi i le pale paleni. O le mea lea, o aso ua taua i luga e mafai ona faʻateleina e se fomaʻi 2 taimi.

Taʻaloga faʻasalalau

Ina ia faʻaitiitia le lamatiaga o le atiaʻeina o se faʻamaʻi i le taimi o le faʻasologa, e taua tele mo tagata mamaʻi e maua ai le maʻisuka e tausisia ai tulafono o le tumama o le tino: fufulu o latou nifo i le aso, faʻaaoga le nifo, ma fufulu o latou gutu i vaifofo antisepic. Mulimuli i faatonuga uma mai lou fomai nifo ma galulue faatasi ma ia. O lenei mea o le a faateleina ai avanoa o le manuia!

I le maʻisuka, mo tagata mamaʻi ma le atoatoa o nifo i le tasi poʻo le lua fusi, ua fautuaina le faʻavaeina o le Ono-fa. O le auala aupito itiiti lea o le faʻaaogaina, o lona uiga o le faʻamalologa o le a vave. E le gata i lea, pe a filifilia se mea faʻapitoa i luga o le 4, e masani lava e le manaʻomia le faapipiiina o ponaivi, ma faʻaitiitia ai le numera o taotoga taotoga ma le taimi atoa na faʻaalu i le toe faʻafoʻisia o le nifo. Faʻamatalaga auiliili.

O le tau o le faʻaaogāina o nifo i le maʻisuka malosi e toetoe tutusa lava ma le tulaga faʻapipiʻi. Ae e tatau ona mafaufau i tau faaopoopo o le suʻega, toe faʻaleleia o le vevela, i nisi tulaga, togafitiga fualaau faasaina.

AuaunagaTau
Faatalanoagamo le saoloto
Fuafuaga o togafitigamo le saoloto
Nobel faʻapipiʻi (tau e aofia ai le faʻataʻitaʻiga ma le faʻapipiʻiina o le faʻamalolo)55 000 ₽
33 900 ₽
Faʻavaeina Straumann60 000 ₽
34 900 ₽
Faʻapipiʻi Osstem25000 ₽
17990 ₽

12 000 ₽
AuaunagaTau
Faatalanoagamo le saoloto
Fuafuaga o togafitigamo le saoloto
Nobel faʻapipiʻi (tau e aofia ai le faʻataʻitaʻiga ma le faʻapipiʻiina o le faʻamalolo)55 000 ₽
33 900 ₽
Faʻavaeina Straumann60 000 ₽
34 900 ₽
Faʻapipiʻi Osstem25000 ₽
17990 ₽

12 000 ₽

Ina ia talanoaina pe mafai ona faia le nifo i le maʻisuka i lau mataupu ma le auala e sili atu ona sauniuni ai, ia faia se taimi atofaina ma se tasi o fomai nifo i le fale NovaDent lata ane i Moscow.

Tuua Lau Faamatalaga