Eslidine (Eslidine)

Vaega faʻamalosi -methionine ma phospholipids. O le vailaau faʻasaina e faʻamaonia le metabolism: carbohydrate, gaʻo ma le polotini. O le gaioiga malosi o se mea taua o le amino (puna o methyl mobile groups).

Methionine e puipuia ai le teu o le gaʻo le gaʻo i le ate, faʻaleleia le tuʻufaʻatasiga vailaʻau phospholipids ma auai i le faagasologa o le synthesizing choline. Faʻatasi ai ma le atherosclerosis, methionine e faʻateleina ai le maualuga o phospholipids ma faʻaitiitia ai le maualuga o le cholesterol, lea e oʻo atu ai ile faʻaitiitia o le maualuga o le cholesterol plaque.

E le o galue gaioiga aoga xenobioticse aofia ai i le faiga o le gaosiga o le amino o le sulfur, i le tuufaatasiga o le creatinine, epinephrine ma isi vailaau oona.

O le Methionine e aafia i le faʻamaʻivaʻavaʻa, faʻamaʻaloga, faʻaliliuga o le transmethylation, liliu le gaioiga o proteins, enzymes, vitamini (folic ma ascorbicids, cyanocobalamin) ma hormones.

Telefoni phospholipidso mea taua i le atinaʻeina ma le faʻatinoina o suauu ate. O le vaega tele o phospholipids o loʻo faʻatusalia phosphatidylcholine (o le vaega autū autu o paʻu). I lalo o le malosi o le phosphatidylcholine, o le faʻafiafiaga, faʻamalosiaga o galuega ole ate ole faʻaleleia ua faʻaleleia, ma ua faʻamautuina le amio saʻo o paʻu o le faʻaleagaina o faʻala.

O le phospholipids ma le methionine taua e tatau ona i ai le malosi o le ate, faʻaleleia le tulaga o le ate, o se punavai o phospholipids (faʻavavega ma le manaia), ma e ono aʻafia ai le aafiaga o le tasi ma le isi.

Faailoga mo le faʻaaogaina

I togafitiga gastroenterology, o se vailaau ua faatonuina mo hepatitis (faʻasolosolo foliga masani, sei vagana ai le atefesa), ma le cirrhosis, faʻamaʻi o le ate, gaʻo faʻaleagaina (fualaau faasaina, fualaau faasaina, ava malosi), ma le gasegase o le hepatocyte (e masani ona atiina ae e avea o se faʻalavelaveina o le maʻi maualalo), faiga o le hepatobiliary.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o Eslidine fautuaina le faatonuina o se vailaau e avea o se vaega o togafitiga faigata mo psoriasis. I le cardiology, o le fualaau faasaina ua faatonuina mo le atherosclerosis e faaitiitia ai le voluma cholesterol plaques, e faʻaitiitia ai le mamafa o aʻafiaga i le taimi e ave ai fuainumera.

Eslidine capsules ua faʻataʻitaʻiina mo faiga faʻataʻoto, vailaau leaga ma le maʻisuka faʻatasi ma faʻamaʻi faʻamaʻi.

Contraindications

Ole fualaau faasaina ole Eslidin e le o faʻamaonia mo le vailaʻau o le ate, faʻamaʻi pipisi o le ate (maualuga le lamatia o le alualu i luma hyperazotemia), faʻatasi ai ma le methionine inelivi, faʻatasi ai ma le faʻasologa o le hepatic. E mafai ona faʻaaogaina le vailaau faʻataʻitaʻi i togafitiga tamaititi mai le 3 tausaga.

I le taimi o le maʻitaga, ua faʻataʻitaʻiina ma le faʻaeteete ia pusa Eslidine, o faʻatalatalanoaga ma le komiti faafomai e faamalosia.

Eslidine Capsules, Faatonuga mo le Faʻaogaina (Metotia ma Fuataga)

Faʻaaloalo ile vai. E sili atu le 'ai ma meaai.

Faʻasologa o le ate, faʻavaivaia, o le dystroph,cerebral arteriosclerosismaʻisuka faʻamalosi: 2 capsules tolu taimi i le aso. Ole laʻititi o togafitiga e 1 masina, o le fautuaina ole 3 masina.

Vaʻaia togafitiga o psoriasis: 3 capsules tolu taimi i le aso mo le 2 vaiaso.

Tamaiti mai le 7 tausaga le matutua gaʻo gaʻo, maʻi o le maʻisuka, faʻasologa o le ate tuʻuina 2 capsules 3 taimi i le aso, ua fuafuaina le vasega mo le 1-3 masina. Tamaiti 3-7 tausaga le matutua, e toʻatasi le dose e faʻaititia i le 1 capsule.

Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10)

Capsules1 pulou.
mea gaosi:
phospholipids (Lipoid PPL-400)300 mg
(e tusa ai ma le 100% o mea e maua mai i le polyunsaturated phospholipids mai le laccithin - PPL fraction)
methionine100 mg
soya pi mai le pi - e oo atu i le 550 mg
o le tuufaatasiga o le kapeta malosi gelatin (tino ma le pulou): titanium dioxide, vali uʻamea uʻamea uʻamea, uʻamea mūmū mūmū, mūmū mūmū samasama samasama, vai, gelatin

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le foliga o le faasaoloto o capsules: o le gelatin mataʻutia, o le tino o le lanu enaena, o le tapuni e lanu enaena, le numera Numera 0, o le capsules e aofia ai se paʻu lanu moana / tan mai foliga mai o se kulimi i se mea e tutusa lelei, o lona uiga masani (10 pe 15 i le itu pusa pepa, i totonu o pepa pepa pepa 2-6, 9 po o 10 pales, 30, 50, 60 poʻo le 100 pauna i totonu o tioata tioata / palasitika, i totonu o se pepa card 1 le).

Mea gaosi i le 1 capsule:

  • PPL-400 lipoid (polyunsaturated phospholipids mai le lithithia soya) - 300 mg,
  • methionine - 100 mg.

  • meafaitino capsule: soya popo - e oo atu i le 550 mg,
  • ulutala capsule: alumini pipili, paʻu, mumu ma samasama uʻamea, gelatin, vai faamama.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Eslidine: metotia ma metotia

O le Eslidine e faia i le tautala, e sili ona lelei ma meaai. Ua tofatumoana uma kapula i le tele o vai.

Fautuaina se tasi o le dose (faatasi ai ma se taimi ole pulega 3 taimi ile aso):

  • tamaiti mai le 7 tausaga ma matutua: 2 capsules,
  • tamaiti 3-7 tausaga: 1 capsule.

Taimi faʻatulagaga o le vasega:

  • afaina o le ate, atherosclerosis o le gaʻo matelaina ma toto toto o le faiʻai, maʻi o le maʻisuka, o le dystrophy ma le vaivai: 1-3 masina,
  • psoriasis: 2 vaiaso.

Faʻaiʻuga

O tali e le faʻaogaina e faʻaogaina.

Eslidine Capsules, Faatonuga mo le Faʻaogaina (Metotia ma Fuataga)

Faʻaaloalo ile vai. E sili atu le 'ai ma meaai.

Faʻasologa o le ate, faʻavaivaia, o le dystroph,cerebral arteriosclerosismaʻisuka faʻamalosi: 2 capsules tolu taimi i le aso. Ole laʻititi o togafitiga e 1 masina, o le fautuaina ole 3 masina.

Vaʻaia togafitiga o psoriasis: 3 capsules tolu taimi i le aso mo le 2 vaiaso.

Tamaiti mai le 7 tausaga le matutua gaʻo gaʻo, maʻi o le maʻisuka, faʻasologa o le ate tuʻuina 2 capsules 3 taimi i le aso, ua fuafuaina le vasega mo le 1-3 masina. Tamaiti 3-7 tausaga le matutua, e toʻatasi le dose e faʻaititia i le 1 capsule.

Faʻasalaga

E mafai ona faʻaitiitia le toto maualuga, tachycardia, le faʻasolosolo.

Togafitiga o se faailoga.

Fegalegaleaiga

Faʻataʻitaʻiga faʻamalositino taua e le o faʻamatalaina.

Vaitaimi o le faʻatau

E mafai ona e faʻatau Eslidin i le falemaʻi fesoʻotaʻiga i luga o le tuʻuina atu o le faʻamaumauga.

Tulaga o le teuina

O capsules e tatau ona teu i se mea pogisa. Fautuaina le vevela +25 tikeri Celsius.

Analogs o Eslidine

Slash, Phosphogliv, Heptral, Essentiale (faʻatusatusa e tusa ai ma faʻamatalaga faafomaʻi, ae le o le tuufaatasiga).

O le tau o analogues e sili atu le maualuga.

Faʻamatalaga e uiga i Eslidine

O faʻamatalaga e uiga i Eslidine i luga o faʻasalalauga e faʻaalia ai le faapalepale lelei i le fualaau faasaina.

O vailaʻau faʻapitoa e fesoasoani, faʻaleleia le tulaga o le ate, suʻega ma le soifua manuia lautele.

Price Eslidina mea e faʻatau ai

O le tau o Eslidin e 580 rubles mo le 30 capsules.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le foliga o le faasaoloto o capsules: o le gelatin mataʻutia, o le tino o le lanu enaena, o le tapuni e lanu enaena, le numera Numera 0, o le capsules e aofia ai se paʻu lanu moana / tan mai foliga mai o se kulimi i se mea e tutusa lelei, o lona uiga masani (10 pe 15 i le itu pusa pepa, i totonu o pepa pepa pepa 2-6, 9 po o 10 pales, 30, 50, 60 poʻo le 100 pauna i totonu o tioata tioata / palasitika, i totonu o pepa pepa pepa 1 mafai).

Mea gaosi i le 1 capsule:

  • PPL-400 lipoid (polyunsaturated phospholipids mai le lithithia soya) - 300 mg,
  • methionine - 100 mg.

  • meafaitino capsule: soya popo - e oo atu i le 550 mg,
  • ulutala capsule: alumini pipili, paʻu, mumu ma samasama uʻamea, gelatin, vai faamama.

Fale faʻamaloilo

Pharmacodynamics

Eslidine o se tasi o vailaʻau tuʻufaʻatasi faʻatasi ma le gasegase faʻamalolo, faʻamaonia ituaiga uma o metabolism (protein, gaʻo, carbohydrate).

  • methionine: o se amino acid taua lea o le punavai o vaega o methyl mobile. E talafeagai mo le vavalalata o xenobiotics, le faʻasologa o le choline. O le siʻitia i totonu o mea o loʻo i ai e mafua ai le faateleina o le faʻaogaina o totonu (endogenous) phospholipids ma le faʻaitiitia o le tuʻuina atu o le gaʻo leʻo i le ate. I tagata gasegase ma le atherosclerosis, e faʻaleleia ai le faʻaogaina o le toto phospholipids ma faʻaititia ai le maualuga o le cholesterol. O le Methionine foi e aofia ai le fesuiaiga o vailaʻau amino-sulfur, i le tuufaatasiga o le creatinine, epinephrine ma isi gaioiolosi malosi, liliu mai le gaioiga o le protein, hormones, enzymes, vitamini (B12, siama ma le ascorbic acid), e aofia ai i le decarboxylation, faʻamaʻaloga, toe faʻamalolo,
  • aoga phospholipids: mea taua e tatau ai mo le atinaʻeina ma le faʻatinoina o suauu ate. O la latou vaega autu o loʻo faʻatusalia e phosphatidylcholine (73%). O se vaega tele o feʻau faʻataʻitaʻi. A oʻo mai le phosphatidylcholine i le tino, e fesoasoani i le toe faʻaleleia o le amio saʻo o suauu o le ate na aafia, ma faʻafouina ai foi le elemene e faalagolago i le phospholipid o loʻo i totonu o le membrane, ae faʻamalosia le mafai ona gafatia o faʻalasea ate ma mafai ai ona faʻaleleia le malosi o le fofo ma le faʻamamafa.

O vailaʻau faʻamalosi e faʻaleleia ai le aafiaga o le tasi ma le isi, o le taunuuga lea e faʻaleleia ai le tulaga faʻatinoina o kela ate.

Eslidine fesoasoani e toe faʻaleleia galuega o le ate, faʻateleina le malosi o le detoxification, faʻapea foi ma le faʻamaonia le gaʻo, protein ma le gaʻo gaʻo i le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Eslidine ua faʻamatalaina i le dermatology, gastroenterology, cardiology ma neurology i le i ai o faʻamatalaga nei:

  • afaina o le ate (faʻamaʻi, ava malosi, vailaau),
  • gaʻo gaʻo o ituaiga eseese,
  • cirrhosis o le ate
  • ogaoga o le hepatitis (vailaʻau vailaʻau),
  • le faʻaleagaina o le hepatocytes (ma faʻafitauli ona o isi faʻamaʻi),
  • faʻamaʻaloga, vaivai,
  • taimi muamua ma le taimi o le taimi o faʻasalalauga ma faʻalavelave i le itumalo o le hepatobiliary,
  • psoriasis (i le taimi e tasi ma isi vailaʻau),
  • cerebral arteriosclerosis (i le taimi e tasi ma isi vailaʻau),
  • maʻi maʻisuka (faatasi ai ma isi vailaau),
  • atherosclerosis o gaʻo (coronary arteries) (faʻatasi ma isi vailaʻau).

Contraindications

  • vailaʻau vailaʻau o le hepatitis,
  • ogaoga o le ate, maʻi faʻamaʻi vale,
  • tausaga e oo atu i le 3 tausaga
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.

Faʻaaloalo (Eslidine ua faʻamaonia i lalo o le vaavaaiga faafomai):

  • maʻitaga ma lactation,
  • tausaga e tolu-7 tausaga
  • toe le manuia.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Eslidine: metotia ma metotia

O le Eslidine e faia i le tautala, e sili ona lelei ma meaai. Ua tofatumoana uma kapula i le tele o vai.

Fautuaina se tasi o le dose (faatasi ai ma se taimi ole pulega 3 taimi ile aso):

  • tamaiti mai le 7 tausaga ma matutua: 2 capsules,
  • tamaiti 3-7 tausaga: 1 capsule.

Taimi faʻatulagaga o le vasega:

  • afaina o le ate, atherosclerosis o le gaʻo matelaina ma toto toto o le faiʻai, maʻi o le maʻisuka, o le dystrophy ma le vaivai: 1-3 masina,
  • psoriasis: 2 vaiaso.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga e mafai ona avea ma mea e afaina ai.

Faʻasalaga

O faʻamaoniga autu: faʻaitiitia le toto maualuga, le faʻaleagaina, faʻalauteleina le fatu.

Faʻamatalaga e uiga i Eslidine

O faʻamatalaga e uiga i Eslidine i luga o faʻasalalauga e faʻaalia ai le faapalepale lelei i le fualaau faasaina.

O vailaʻau faʻapitoa e fesoasoani, faʻaleleia le tulaga o le ate, suʻega ma le soifua manuia lautele.

Price Eslidina mea e faʻatau ai

O le tau o Eslidin e 580 rubles mo le 30 capsules.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le foliga o le faasaoloto o capsules: o le gelatin mataʻutia, o le tino o le lanu enaena, o le tapuni e lanu enaena, le numera Numera 0, o le capsules e aofia ai se paʻu lanu moana / tan mai foliga mai o se kulimi i se mea e tutusa lelei, o lona uiga masani (10 pe 15 i le itu pusa pepa, i totonu o pepa pepa pepa 2-6, 9 po o 10 pales, 30, 50, 60 poʻo le 100 pauna i totonu o tioata tioata / palasitika, i totonu o se pepa card 1 le).

Mea gaosi i le 1 capsule:

  • PPL-400 lipoid (polyunsaturated phospholipids mai le lithithia soya) - 300 mg,
  • methionine - 100 mg.

  • meafaitino capsule: soya popo - e oo atu i le 550 mg,
  • ulutala capsule: alumini pipili, paʻu, mumu ma samasama uʻamea, gelatin, vai faamama.

Fale faʻamaloilo

Pharmacodynamics

Eslidine o se tasi o vailaʻau tuʻufaʻatasi faʻatasi ma le gasegase faʻamalolo, faʻamaonia ituaiga uma o metabolism (protein, gaʻo, carbohydrate).

  • methionine: o se amino acid taua lea o le punavai o vaega o methyl mobile. E talafeagai mo le vavalalata o xenobiotics, le faʻasologa o le choline. O le siʻitia i totonu o mea o loʻo i ai e mafua ai le faateleina o le faʻaogaina o totonu (endogenous) phospholipids ma le faʻaitiitia o le tuʻuina atu o le gaʻo leʻo i le ate. I tagata gasegase ma le atherosclerosis, e faʻaleleia ai le faʻaogaina o le toto phospholipids ma faʻaititia ai le maualuga o le cholesterol. O le Methionine foi e aofia ai le fesuiaiga o vailaʻau amino-sulfur, i le tuufaatasiga o le creatinine, epinephrine ma isi gaioiolosi malosi, liliu mai le gaioiga o le protein, hormones, enzymes, vitamini (B12, siama ma le ascorbic acid), e aofia ai i le decarboxylation, faʻamaʻaloga, toe faʻamalolo,
  • aoga phospholipids: mea taua e tatau ai mo le atinaʻeina ma le faʻatinoina o suauu ate. O la latou vaega autu o loʻo faʻatusalia e phosphatidylcholine (73%). O se vaega tele o feʻau faʻataʻitaʻi. A oʻo mai le phosphatidylcholine i le tino, e fesoasoani i le toe faʻaleleia o le amio saʻo o suauu o le ate na aafia, ma faʻafouina ai foi le elemene e faalagolago i le phospholipid o loʻo i totonu o le membrane, ae faʻamalosia le mafai ona gafatia o faʻalasea ate ma mafai ai ona faʻaleleia le malosi o le fofo ma le faʻamamafa.

O vailaʻau faʻamalosi e faʻaleleia ai le aafiaga o le tasi ma le isi, o le taunuuga lea e faʻaleleia ai le tulaga faʻatinoina o kela ate.

Eslidine fesoasoani e toe faʻaleleia galuega o le ate, faʻateleina le malosi o le detoxification, faʻapea foi ma le faʻamaonia le gaʻo, protein ma le gaʻo gaʻo i le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Eslidine ua faʻamatalaina i le dermatology, gastroenterology, cardiology ma neurology i le i ai o faʻamatalaga nei:

  • afaina o le ate (faʻamaʻi, ava malosi, vailaau),
  • gaʻo gaʻo o ituaiga eseese,
  • cirrhosis o le ate
  • ogaoga o le hepatitis (vailaʻau vailaʻau),
  • le faʻaleagaina o le hepatocytes (ma faʻafitauli ona o isi faʻamaʻi),
  • faʻamaʻaloga, vaivai,
  • taimi muamua ma le taimi o le taimi o faʻasalalauga ma faʻalavelave i le itumalo o le hepatobiliary,
  • psoriasis (i le taimi e tasi ma isi vailaʻau),
  • cerebral arteriosclerosis (i le taimi e tasi ma isi vailaʻau),
  • maʻi maʻisuka (faatasi ai ma isi vailaau),
  • atherosclerosis o gaʻo (coronary arteries) (faʻatasi ma isi vailaʻau).

Contraindications

  • vailaʻau vailaʻau o le hepatitis,
  • ogaoga o le ate, maʻi faʻamaʻi vale,
  • tausaga e oo atu i le 3 tausaga
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.

Faʻaaloalo (Eslidine ua faʻamaonia i lalo o le vaavaaiga faafomai):

  • maʻitaga ma lactation,
  • tausaga e tolu-7 tausaga
  • toe le manuia.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Eslidine: metotia ma metotia

O le Eslidine e faia i le tautala, e sili ona lelei ma meaai. Ua tofatumoana uma kapula i le tele o vai.

Fautuaina se tasi o le dose (faatasi ai ma se taimi ole pulega 3 taimi ile aso):

  • tamaiti mai le 7 tausaga ma matutua: 2 capsules,
  • tamaiti 3-7 tausaga: 1 capsule.

Taimi faʻatulagaga o le vasega:

  • afaina o le ate, atherosclerosis o le gaʻo matelaina ma toto toto o le faiʻai, maʻi o le maʻisuka, o le dystrophy ma le vaivai: 1-3 masina,
  • psoriasis: 2 vaiaso.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga e mafai ona avea ma mea e afaina ai.

Faʻasalaga

O faʻamaoniga autu: faʻaitiitia le toto maualuga, le faʻaleagaina, faʻalauteleina le fatu.

Tina ma le lactation

E tusa ai ma faatonuga, e le o faʻasinoina Eslidine i le taimi o le maʻitaga / susu.

Faaaoga i le tamaitiiti

  • tamaiti i lalo ifo o le 3 tausaga: togafitiga e faʻasaina,
  • tamaiti 3-7 tausaga le matua: o le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia ma le faʻaeteete.

Faʻasalaga toe faʻaaogaina galuega

Talu ai e ono iai se faʻalauteleina o le hyperazotemia, o Eslidine i le le atoatoa e tatau ona faʻaaoga ma le faʻaeteete.

Faʻasolosolo galuega ole ate

O le togafitiga e faʻasaina i le i ai o le siama o le vaka, o le gasegase o le ate ma le faʻamaʻi o le hepatic.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E leai ni faʻamatalaga i le fegalegaleaiga a Eslidine ma isi fualaau / vailaʻau.

Analogues a Eslidine o: Resalut, Heptral, Phosphogliv, Essentiale.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

Taofi ese mai le aapa o tamaiti i le vevela e oo i le 25 ° C.

E lua tausaga le ola o le taligalu.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

E faʻasaʻoloto e aunoa ma se faʻamaumauga.

Faʻamatalaga e uiga i Eslidine

E tusa ai ma iloiloga, o Eslidine o se fualaau taugofie ma lelei. Ua maitauina ona o lona faapalepale lelei ma le vave faia o se gaoioiga, lea ua faamaonia e iuga o iloiloga.

Faʻataʻitaʻiga

O le vailaʻau tuʻufaʻatasiga o loʻo i ai se aafiaga o le hepatoprotective, faʻamaonia ai ituaiga uma o metabolism (gaʻo, polotini, gaʻo).

Methionine, o se tasi o vaega malosi o le vailaau faasaina, o se amino acid taua lea o se punavai o vaega o methyl feaveaʻi. E manaʻomia le Methionine mo le faʻasinomaga ole filifili. O se faʻaopoopoga i le lisiina o mea e maua ai le faʻalauteleina o le faʻaogaina o vailaʻau (internal) phospholipids ma faʻaitiitia ai le tuʻuina atu o le gaʻo tuʻufaʻatasi i le ate. E taua foi Methionine mo le tuueseeseina o le xenobiotics. Faʻatasi ai ma le atherosclerosis, e faʻaitiitia ai le faʻateleina o le cholesterol ma faʻalautele ai le faʻaogaina o le toto phospholipids.

Faʻapitoa phospholipids e taua tele mafuaaga mo le atinaʻe ma le faʻatinoina o lela ate. O le vaega autu o phospholipids taua i le sauniuniga e fai ma sui o le phosphatidylcholine (73%), o le vaega autu lea o siama olaola. I le tino, o le phosphatidylcholine e toe faʻafoisia ai le amio saʻo o paʻu o le ate ua afaina ma faʻamalosia ai enzymes faalagolago i le phospholipid o loʻo i totonu o le membrane, ma faʻamaonia ai le gafatia ma faʻaleleia le faʻamaeʻaina o le ate.

Methionine ma phospholipids manaomia e faʻaleleia ai le tasi ma le isi, e avea ma punavai o gaʻo (totonu) ma faʻavave (ulufale atu i le tino) phospholipids, faʻasolosolo, faʻaleleia le tulaga o le ate ma le maua ai se faʻamaʻi puipuia (puipuiga).

O le Methionine foi e auai i le fefaʻatauaiga o le amino o le sulfur, i le tuufaatasiga o le epinephrine, creatinine ma isi gaioiolosi malosi, liliu mai le gaioiga o hormones, vitamini (B 12, acid ascorbic, acid folic), enzymes, proteins, ma auai i tali o le methylation, deamination, decarboxylation. Eslidine® toe faʻafoʻi le galuega o le ate, faʻaleleia lona faʻamaina

gafatia, ma faʻasolosolo foi le gaʻo, carbon and protein metabolism i totonu o le tino.

Tina ma le lactation

Suesuega e faamaonia ai le saogalemu o Eslidine® mo le pepe ma le saogalemu mo le pepe i le taimi o le susu. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maitaga ma le lactation e mafai ona faia e pei ona faatonuina e le fomaʻi i mataupu pe afai o faʻamoemoega mo le tina e sili atu i le lamatiaga i le tamaititi ma le tamaititi.

Tosiga ma le pulega

O le fualaau faasaina e faʻaalia i le taimi o taumafataga, faʻamalo atoa, ma le lava vai.

Mo faʻamaʻi o le ate, atherosclerosis o gaʻo uʻamea ma vaʻaia, gasegase o le maʻisuka, dystrophy ma le vaivai, ave 2 capsules 3 taimi i le aso. O le togafitiga fautuaina o le togafitiga e 3 masina, o le tapulaa maualalo ile 1 masina.

I le psoriasis - 2 capsules 3 taimi i le aso. O le togafitiga fautuaina o togafitiga e 2 vaiaso.

Tamaiti e sili atu i le 7 tausaga le matua ma faʻamaʻi ate, maʻi o le maʻisuka, faʻamaʻi o le ate - 2 capsules 3 taimi i le aso, mo le 1-3 masina.

I le psoriasis, tamaiti e sili atu i le 7 tausaga - 2 capsules 3 taimi i le aso, mo le 2 vaiaso. Le faʻaaogaina o fualaau faasaina i tamaiti mai le 3 i le 7 tausaga - 1 capsule 3 taimi i le aso, mo le 1-3 masina.

Talosaga faʻaoga

Ma le faʻaeteete, e mafai ona faʻaaoga i le taimi o maitaga ma i le fanau mai le 3 i le 7 tausaga, faʻapea foi ma le le atoatoa (ona o le lamatiaga o le faateleina o le hyperazotemia).

Faʻamaumauga o le Saogalemu

O le oona o le vailaau faasaina o Eslidin®, na suesueina ai capsules i le All-Russian Scientific Center mo le Saogalemu o Vailaau Matagofie (VSC BAS) (Kupavna) i se suʻesuʻega toxicological aano ma subchronic. O le suʻesuʻega o le ogaoga o le vevela o Eslidine® na faia i luga o ni manoa paʻepaʻe paʻepaʻe faʻatasi ma le puleaina o le intraperitoneal i doses o le 3000, 5000 ma le 6000 mg / kg. Faʻaipoipoga (o sina suiga itiiti i le amio, o faʻaalia i foliga o le faʻaleleia o le manava, faʻavaeina o manu, faʻaitiitia le gaioiga o le masini) i mice faataitai na atiae i le taimi muamua o le 30-40 minute, mulimuli ane na toe faʻafoʻi faasolosolo maliega a latou amioga. Leai ni oti na matauina. E tusa ai ma taunuʻuga o le fuafuaina o le vevela mataʻutia pe a faʻauʻuina i totonu o le manava o le manu, ua tofia le Eslidin® i le vasega VI o le faʻamaʻi e tusa ai ma le vasega K. K. Sidorov N. Izmerov, I.V. Sanotsky, K.K. Sidorov, 1977 - mea e le afaina.

Ole suʻesuʻega ole Eslidine® na suʻesuʻeina ile 33 paʻu male paʻu male paʻu e tusa ma le 206 ± 4 g. O mea na iai le capsules na fai ma vaifofo i le aso i le intragastrically, mo le 1 masina i doses o 70 (fomaʻi) ma le 700 mg / kg, e sefulu taimi sili atu togafitiga faʻapitoa mo tamaʻi ma 70 taimi mo tagata.

E tusa ai ma taunuʻuga o le suʻega, o le Eslidin® i doses na suʻesuʻeina e leʻi mafua ai suiga tetele i totonu o meaola faʻataʻitaʻiga (gaioiga mamafa, faʻataʻitaʻiga o amioga, meaʻai, faʻaaogāina o le vai), faʻaogaina o le tino ma mea e faʻasolo ai le toto toto, vaʻaia, absorption, synthesizing protein, galuega o le ate carbohydrate , le maualuga o le cholesterol i le toto, le tulaga o le fiafia, cardiovascular ma le faʻaogaina o le tino. Eslidine® e leai sona aʻafiaga i le lotoifale.

O fualaau oona na suʻesuʻeina e leʻi mafua ai faʻafitauli faʻapitoa i totoga ma gaʻo. I lalo o le faatosinaga o le fualaau faasaina i se fualaau o le 700 mg / kg, o follicles e tele nofoaga tutotonu, o se gasegase taua o gasegase na maua i gasegase o le lymph, o le faateleina o tino o Gassal i le failele o le gmusmus, ma le ateleai faamaʻi oona, fatuina o le lymphoid-histiocytic, ma le dystrophic hepatocyte agamalu na lauiloa Berezovskaya, I. V., Rymartsev, V. I., Spassky, Yu. A. et al., 2004. Mutagenicity, tino maliu

O suʻesuʻega in vitro ma aʻafiaga o le salmonella ma le fefete, faʻatasi ai ma laina o tagata ola, faapea foi ma suesuega i vivo e leʻi faʻaalia ai le gasegase o mea taua o phospholipids. E tusa ai ma le FDA (USA), faapea foi ma le German Cancer Centre, o phospholipids e le o se vaega o mea e maua ai le gasegase gasegase Gaggi, R., Biagi, G. L., 1983.

E leai se faʻamaoniga o le gaʻoinaʻi o le methionine. Faʻatauga o le faʻamaʻi, embryotoxicity, teratogenicity E leai ni aʻafiaga na matauina i fafine maʻitaga ma a latou tamaʻi masini ma le faʻaofiina o phospholipids taua i doses e oʻo atu i le 1000 mg / kg (kopa) ma le 500 mg / kg (lapiti). O le faʻaofiina o phospholipids taua i vailaʻau e oʻo atu i le 3750 mg / kg i le tautala e le afaina ai le tuputupu aʻe o le maile ma le postnatal o le maile Leuschner F., 1972, Leuschner F., 1973, Sterner W., 1973, Sterner, W., Heiseler, E., 1970.

Faʻatalanoaina o fualaau phospholipids talafeagai i fua o le 150, 750 ma le 3750 mg / kg / aso. tane (i totonu o le 10 vaiaso) ma fafine (2 vaiaso) o kio e leʻi iloayaniya i luga o le faʻaleleia ma le gaosia o le malosi Friehe N., Fontaine R., 1978.

Faʻatau

Nizhpharm JSC, Rusia. 603950, Nizhny Novgorod, st. Salgan, 7.

Telefoni: (831) 278-80-88, fax: (831) 430-72-28.

poo le LLC MAKIZ-PHARMA, Rusia. 109029, Moscow, Avtomobilny pr., 6, itulau 5.

Tel.: (495) 974-70-00, fax: (495) 974-11-10

poʻo Hemofarm LLC, Rusia. 249030, Kaluga Region, Obninsk, Kievskoye sh., 62.

Tel.: (48439) 90-500, fax: (48439) 90-525.

Igoa ma le tuatusi o le vaega faaletulafono lea o loʻo i ai le igoa o le tusi resitala / faʻapotopotoga o loʻo talia talosaga na tuʻuina atu. Nizhpharm JSC, Rusia, 603950, Nizhny Novgorod, ul. Salgan, 7.

Telefoni: (831) 278-80-88, fax: (831) 430-72-28.

Tausaga ma le umi ole togafitiga

Ole fua saʻo ma le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi aoga. Matou te tuʻuina atu se togafitiga talafeagai e faʻatonutonu:

Igoa o le maʻi

Aotelega (capsules)

Taimi o le faʻatagaina (tasi i le aso)

Umi le umi

Faʻasologa o gase, atherosclerosis, maʻi o le maʻisuka, o le dystrophy ma le vaivai

3 masina, itiiti ifo 1 masina

Ole fua ole luga ma le umi o fualaau e faʻaaogaina mo tagata matutua ma tamaiti e sili ile 7 tausaga. Tamaiti e 3 i le 7 tausaga, e fautuaina e ave le 1 capsule 3 taimi i le aso ma le umi ole 1-3 masina.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

Teuina i se nofoaga pogisa ma mamao ese mai tamaiti. Vaitaimi faʻaaoga 24 masina.

E tatau ona togafitia lelei le soifua maloloina o lou lima. E masani lava, o le tiga i le okeni e tupu i vaega mulimuli o le maʻi

O le tau o le fualaau faasaina ua fuafuaina e maualuga. Matou te tuʻuina atu fua faʻatatau:

O le islidine fualaau faasaina

Tau i Rusia (solo.)

Tau i Ukraine (UAH)

Ole fualaau faasaina e leai ni mea e tutusa ai, e ui lava o loʻo i ai le phospholipids o loʻo i ai i lalo o le tele o isi hepatoprotectors. Ae talu ai ona o loʻo i ai foi isi vaega taua, o ia analogues e le tutusa i le fausaga. O faʻafitauli faʻapitoa o togafitiga faʻapenei:

O faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina e sili ona lelei. Tagata faʻatau e tusi o le fualaau faasaina e faʻaalia lona aoga i se tulaga maualuga, e fesoasoani e taulimaina faʻafitauli eseese, leai ni aʻafiaga, latou te fautuaina le vailaau i isi tagata gasegase. O faʻamatalaga lelei e tuʻuina atu e fafine maʻitaga ma tusi ai o le fualaau faasaina e fesoasoani e faʻamaonia le tulaga o le ate ma faʻateʻa ese ai le faʻamaʻi, ae tatau ona matua faʻamautinoa lava e tusa ai ma le faʻasologa o le fomaʻi.

O mea le lelei e aofia ai na o le tau maualuga o fualaau faasaina, aemaise lava i le umi o togafitiga o togafitiga.

Faaiuga

Poto puupuu i le faʻaaogaina o Eslidine:

  1. Eslidine o se vailaʻau tuʻufaʻatasia mai le vaega o vailaʻau faʻafomaʻi o le hepatoprotectors mai Stada. E faʻaaogaina i ituaiga o vailaʻau e pei o fatuga, fomaʻi, gastroenterology, dermatology, endocrinology.
  2. Maua i capsules. O le fausaga o loʻo i ai elemene taua e pei o le amethic acid methionine ma mea taua phospholipids. E le gata i le faʻatonuga saʻo, pe a tuʻufaʻatasia, e mafai e mea uma e lua ona faʻaleleia le gaioiga a le isi.
  3. Ole fua saʻo ma le umi o le vasega e naʻo le fomaʻi e fuafuaina. O se togafitiga talafeagai e fuafua mo tagata matutua ma tamaiti 7 tausaga lua capsules e faatolu i le aso faatasi ma se togafitiga itiiti o le masina e tasi ma le tolu masina fautuaina (i le togafitiga o psoriasis 14 aso). Faʻaaoga vailaʻau i meaʻai, totonu.
  4. O le vailaʻau e faʻatagaina i le togafitiga o tamaiti, amata mai le 3 tausaga.
  5. E i ai tapulaa i le faʻaaogaina o le lagona faʻapitoa i le tuufaatasiga, o le hepatitis o se viral natura, ogaoga o le ate, o le le lava atoatoa ma le encephalopathy, e oʻo atu i le 3 tausaga.
  6. Faʻaaogaina ma le faʻaeteete i le togafitiga o le maʻitaga, tamaitai lactating, e 3 i le 7 tausaga le matutua, ma le toʻaga fatuga.
  7. O aʻafiaga o faʻaaliga faʻaleaga. E mafai ona televave, i le tulaga lea e tulai mai ai le toto toto, faʻavave le vave o le fatu, e tupu ai le le fiafia.
  8. Faʻamaumauga o mea e teu ai mea faʻasalalau, o se vaitaimi e 2 tausaga, e le o maua faʻamatalaga i luga o faʻatau fualaau faʻasaina.
  9. O le tau o vailaau e sili atu nai lo le tau. Mo le 30 capsules i Rusia e tatau ona e totogia 460-760 ropui Ukraine 130-190 hryvnia.
  10. Eslidine e leai ni faʻatulagaga faʻavae, ae o loʻo i ai le heptor, Ursoliv, Hofitol ma isi e tutusa i le vaega o vailaʻau.
  11. O manatu o tagata maʻi e tele lava ina lelei. Latou te suʻeina le togafiti o togafitiga, o le leai o ni aʻafiaga, ma le faʻaleleia atili o le tulaga lautele. O faʻamatalaga lelei e tuʻuina atu foi e tina maʻitaga, oe na fesoasoani i le fualaau faasaina e faʻafaigofie ai le ate ma faʻaitiitia ai le faʻamaʻi. O mea le lelei e aofia ai le tau tele.

Tuua Lau Faamatalaga