Le eseesega i le va o Aspirin ma Aspirin Cardio

Aspirin (acetylsalicylic acid poʻo le ASA) o se fualaau faʻapitoa e faʻaaoga e puipuia ai le thrombosis i tagata mamaʻi e maua i le fatu fatu. E aʻafia i le vaega ole sui ole apalai. O le faiga o le gaioiga o le fualaau faasaina e faavae i luga o le taofiofia o le gaioiga o le platelets e aafia i le faia o se tui toto. O loʻo maua le ASA i ni faiga se lua:

  • "Aspirin" Mama "(e aunoa ma le faʻataunuʻuina o fale),
  • "Puipuia" ASK (i totonu o le atigi).

O foliga o nei fomu o le a iloiloina i lenei tusiga e uiga i le Aspirin ma le Aspirin Cardio (aspirin cardiac), o le a le eseesega i le va o fualaau oona, lea e sili atu ona filifili mo togafitiga, puipuiga ma tutusa tutusa.

O le a le eseesega i le va o fualaau faasaina?

Faʻailoga eseeseAspirinAspirin Cardio
FaʻavaeAvanoa i le pepa.

NO LE TUSI POTO.

O le mea autu autu: acetylsalicylic acid (ASA) 500 mg. - 1 le papa. Tagata faʻatau - cellulose, masini o le sana.

O vailaʻau papalama e aofia ai le ASA i fua o 100 poʻo le 300 mg.

O loʻo i ai se mea faʻapipiʻi. O mea lava e tasi o loʻo i ai.

Faailoga mo le faʻaaogaina
  • Togafitiga faʻapitoa o le tiga (maʻi o le ulu, toothache, i le taimi o le tamaʻitaʻi, i sooga, faʻaʻa, tua),
  • Maea maualuga le vevela o le tino ona o faʻamaʻi pipisi - i tagata matutua ma tamaiti e silia i le 15 tausaga
  • Mo le tausiga faʻafuaseʻi i le tulaga o le maʻi gasegase tuga. E aofia ai le fatu o le fatu ma le faʻaleagaina o le faʻalelei.
  • Faʻaleagaina o le myocardial,
  • Puipuia o se fatu fatu i luga o tua o maʻi o le heart disease, e aofia ai toe
  • Angina pectoris,
  • Puipuia o le malosi
  • Puipuiga o le thrombosis pe a uma le taotoga ma le gasegase
Tele ole talosagaLaupapa 1 taimi mo le tiga o le faʻalauiloaina o le atunuʻu. E oʻo atu i le 6 pauna i le aso e mafai. Ole vavalalata ile va ole 4 itula. Faʻailoa pe a uma le 'ai ma le tele o vai!1 le papa / tasi i le aso, e sili lava ao le i ai taumafataga, sili i le po. Ua fufulu i lalo i se tele vai.

O le eseesega autu i le va o Aspirin ma Aspirin Cardio o le saoasaoa lea o le amataina o le aafiaga, ma le i ai o se gaʻo faʻafiafia.

O le aspirin mama e le o aofia ai se ofutino faʻafiafia. O lenei mea e faʻatagaina ai le faʻamalosi malosi o le fualaau faasaina.i e ala i le mucosa gastric ma gaoioi vave.

Aspirin Puipuia (i lenei tusiga Aspirin Cardio ua avea o se faataitaiga) e tuusaʻo tuusao i totonu o le fatu, aua e puipuia e le atigi le fualaau mai le faʻaumatia i le siosiomaga o le manava. Ole maualuga o le vailaʻau i le toto e maualuga ile 5-7 itula pe a uma ona faʻaaogā. O le mea lea, o le cardio aspirin ma analogues e le amata ona gaoioi vave. E talitonuina o le ituaiga "puipuia" o le fualaau faasaina e le afaina ai le mucosa gastric, aua o le mea galue malosi e amata ona faʻasaʻolotoina i totonu o le inumaga. E ui o le aspirin "mama", o le solo ma le afaina saʻo i totonu o le manava, ei ai lona aafiaga leaga.

O lenei meatotino o loʻo faʻamatalaina ai le faʻaaogāina o le aspirin puipuia i vailaau faʻasaina mo le faʻamaʻi umi o le gasegase o le gaosiga masani (IHD) e aunoa ma le faʻamalosia, aua o le mea e taua iinei e le o le saoasaoa o le amataina o le aafiaga, ae o le faaitiitia o le itu autu o le fualaau faasaina - NSAID ma le tele o le taofiofia o le gaioiga o le toto coagulation systems.

Ae peitai, e le o lona uiga o le aspirin cardio poʻo isi ASA puipuia e leai sona aʻafiaga i luga o le mucosa gastric.

Aafiaga masani masani:

  • faʻapupulaina le lamatiaga o le tafe toto i soʻo se nofoaga,
  • afaina o le gastrointestinal (NSAIDs-ulcers or gastropathy),
  • gaʻo fatugao
  • afaina o le hematological (anemia aplastic, agranulocytosis),
  • aspirin foma,
  • Reye's syndrome
  • vailaʻau o le isu,
  • afaina o le tino.

Le faiga o le fausia o le gastropathy NSAID

Acetylsalicylic acid e le gata e fesoasoani ai i le taua o le thrombosis, ae solia ai foi le faamaoni o le mucosa gastric. E mafua mai i le mea moni o le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina e oʻo atu i le enzyme, o loʻo aʻafia ai e le gata mo le faaputuputu o le platelet, ae faʻapea foi mo mea puipuia o mucous membranes - prostaglandins. O le mea lea, faatasi ai ma le faaumiumi o le faʻaaogaina o sauniuniga a le ASA, e tusa lava po o le a le foliga, o le orosive ma ulcerativeions o le mucosa gastric e tupu i le tele o tulaga.

Ae ui i lea, ei ai se tulaga ese iinei:

Faʻaleagaina le manava pe a faʻaalia vave le aspirin "mama", aua Aʻo leʻi faʻamalo le manava o le enzyme, e faʻafesoʻotaʻia le mucosa lava ia, faʻaleagaina.

ASA i totonu o le atigi faʻataʻitaʻiga i luga o le enzyme muamua. Ae o loʻo aʻafia i le inumaga, o lona uiga o le togafitiga, ma e sili atu foi e le tupu vave le itu itu (naʻo le taimi e lava ai le faʻaogaina o le vailaʻau i totonu o le toto). I lenei tulaga, o le fualaau faasaina e faʻafefe ai le mucosa gastric, e aunoa ma le aafia ai. O le mea lea, ole gastropathy NSAID mai fomaʻi puipuia o vailaau faʻasaina e le tupu vave i le taimi e ave ai ASA masani.

Latou te faʻavaveina le fausia o NSAID: pulega le talafeagai o fualaau faasaina, o gasegase tele, maʻi faʻamaʻi peptic maʻi poʻo le gastritis erosive (aemaise i le gaioiga laititi), le amanaiaina o le togafitiga o togafitiga gastrointestinal.

Faʻavae ma faʻamalosia i le tino

O le elemene autu autu i Aspirin ma Aspirin Cardio o le acetylsalicylic acid. E maua ai le faʻaititia o le tiga, ma e iai foi sona aafiaga antipyretic ma aʻafiaga. O le mea lea, o le mea galue malosi i vailaʻau uma e tutusa.

O fualaau faasaina e faalavelave i le faaputuga faaputuga, o lona uiga o le faaitiitia o le gasegase o le thrombosis. E maua lenei mea e ala ile inhibiting cyclooxygenase. A aunoa ma se aofaʻi o le cyclooxygenase, faʻasologa o le thromboxane ma mulimuli ane faaputuga faaputuga e le mafai.

E aoga le overpay

O le eseesega i le tau o nei fualaau oona e matua matauina. Ma afai o le Aspirin masani e mafai ona faatauina i le 7-10r, ona oʻo lea i le tau o Cardiomagnyl ile 70 r pe sili atu.

O eseesega i le va o Aspirins e tele. Faafetai i vailaau o ausilali e faia i luga cardiomagnyl, o lona aafiaga i le tino o le tagata maʻi e sili atu le agamalu, ma o le pulega umi o le fualaau faasaina e sili atu ona aoga. E le gata i lea, o le lisi o tali leaga i le Aspirin Cardio e sili atu ona itiiti ifo nai lo lona tulaga masani. O le mafuaaga lena e fautuaina ai e le au atamamai le faaaogaina o Aspirin Cardio mo le puipuia ma togafitiga o maʻi o le cardiovascular system.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/aspirin__1962
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Mea tutusa o Aspirin Cardio ma Aspirin Compounds

O fualaau faasaina uma e faavae i luga o le acetylsalicylic acid o se elemene malosi. E le gata i lea, e na o le tasi lava le ituaiga o faʻamalologa - laulau.

Aspirin, lea e le o iai se Cardio, e faia i le foliga o vave, fuamalie ma e le mafai ona faʻaaogaina. O eseesega eseese - e mafai ona aofia i pepa taʻitasi le 500, 300, 250, 100 ma le 50 mg o le mea galue. I tulaga uma lava, o le starch ma le microcristalline cellulose e faʻaaogaina e avea ma mea fesoasoani.

Aspirin Cardio e naʻo le pepa e le mafai ona faʻaaoga.

E tofu i latou ma le 100, 300 ma le 350 mg o le acetylsalicylic acid. O le Cellulose ma le maso o loʻo faʻaaogaina foi e avea ma mea lelei.

O le mea lea, o vailaʻau uma e lua e le gata o le mea e tasi e galue malosi ai. E foliga tutusa i latou o ni mea faʻapitoa. E ui i lenei tutusa, e eseese a latou talosaga.

O le a le eseesega i le va o Aspirin Cardio ma Aspirin

O le gaioiga malosi o fualaau faasaina e galue i le tino o le tagata i le auala lava e tasi, e tusa lava pe o le a le atigi na tuu i totonu. E afaina ai le fatugalemu o le tino, poloka le galuega o nofoaga autu e pulea ai le vevela o le tino ma le tiga.

Aspirin Cardio e faʻaleagaina le aʻafiaga o le paʻu ma le faʻaleagaina o le myocardial.

E le gata i lea, o lenei vailaau e feteenaʻi lelei ma gaioiga mimilo e masani ona maua i muso ma sooga. E leai se aoga e faʻaaogaina i le tau faasaga i le tiga ma le mumu i le tino. Ae ui i lea, o le acetylsalicylic acid e aʻafia ai le tulaga o le toto ma le totoga, o le mafuaʻaga lea o le faʻaalia o le fualaau faasaina ua taʻua "Cardio".

O sauniuniga e aofia ai sea ituaiga o vailaʻau e faʻaaoga e faʻafetaui ai:

  • malulu
  • le maʻi
  • rūmate
  • afaina o le vai,
  • tootai
  • migraine
  • myositis
  • tiga e mafua mai manuʻa
  • Kawasaki maʻi
  • pericarditis
  • taimi tiga i fafine
  • lamatiaga o le paʻu ma le faʻaleagaina o le myocardial.

O le gaioiga malosi o lenei fualaau faasaina e mafai ona aafia ai platelets. I lenei tulaga, o le fuainumera ma le aoga o platelets e le suia. O le aspirin e afaina ai lo latou gafatia e pipii faʻatasi ma fai ai ni fusi toto. O lenei mea e faatagaina ai le faʻaaogaina o le acetylsalicylic acid mo le puipuia o le thrombosis ma le togafitiga o veins varicose. Ae ui i lea, o lenei vailaʻau e sili ona faʻaaogaina mo le puipuia o faalavelave faʻapitoa o le cerebrovascular.

O le mafai gasegase o Aspirin e taofiofia ai le faʻataunuʻuina o le platelet ua faʻamalosia ai le gaosia o fualaau faasaina e faʻasao Aspirin Cardio, lea e naʻo le togafitiga o faʻamaʻi e fesoʻotai ma faafitauli o le toto. O lona eseesega mai le auala e faʻaaogaina i le vevela maualuga, o le i ai o se atigi faapitoa, e aofia ai:

  • triethyl citrate
  • methacrylic acid copolymer,
  • sodium lauryl sulfate,
  • polysorbate,
  • ethyl acrylate
  • talisa paʻu.

O nei mea uma e puipuia ai le laulau mai le vave oʻo i le manava. O se taunuuga, o le mea galue malosi e naʻo le tino pe a uma ona tuʻuina le laulau i totonu o le siosiomaga alkaline o le inumaga. O lenei meatotino e puipuia ai le mucous membranes o le manava ma le duodenum mai aʻafiaga leaga o le acids, lea i lenei tulaga ua tuʻuʻesea i totonu o le eleele alkaline o le inumaga.

Mo Aspirin masani, o le manaʻoga e ave pe a uma meaai e faʻamaonia e le manaʻoga e puipuia le mucosa gastric.

O le iai o se fale puipui puipui e aafia ai le fua faatatau o le gaioiga a le mea galue. Apalai i le plasma toto e na o le 3-6 itula i tua atu o le puleaina. Ae ui i lea, i lenei tulaga, o le saoasaoa o gaioiga e le afaina tele ai le togafitiga. O le taofiofia o le faʻafuaseʻi o le taia, o le fatu ma isi faʻafitauli e fesootaʻi ma le faʻavaeina o toto, e le o le fua o le faʻaaogaina o laupepa e taua, ae o le umi o le togafitiga ma le masani o le tagofia o fualaau.

E mafai foi ona ave se aspirin puipuiga e faʻafefe ai tiga, fiva ma le mumu. E naʻo le tulaga lenei e tatau ona amanaʻia le saoasaoa o le amataina o le togafitiga.

E le pei o Aspirin lauiloa, o se vailaau faasaina e tau ai pupuni toto e ave ao le i ai taumafa. O lenei tulafono e faʻasalalau e le manaʻoga e faatelevave le aveʻesea o fualaau. O vailaau e ave pe a uma le taumafataga e masani lava ona i ai se tuai.

Mo Aspirin masani, o le manaʻoga e ave pe a uma meaai e faʻamaonia e le manaʻoga e puipuia le mucosa gastric. Mo sauniuniga ma se faʻamaumauga o loʻo i ai nei, e ono le faʻaaloalogia lenei tulafono.

Cardio Aseta a Aspirin e ese si ese nai lo le faʻataʻitaʻiga masani. E mafua lenei mea i le mea moni o le meafaigaluega, ua fuafuaina e faʻaleleia le tulaga o le totoga, e leai se aafiaga faʻaleagaina i luga o le gastrointestinal tract. E mafai ona faia i le gastritis ma e oʻo lava i le maʻi o le manava. Ae ui i lea, o isi uma faʻamaʻiloga o uiga o sauniuniga o loʻo aofia ai le acetylsalicylic acid.

Cardio Aspirin e le tatau ona ave mo tagata e mafatia mai:

  • tasi le le faapalepale i vaega uma, aemaise lava le salicylate,
  • faʻasolosolo ma le tino pancreatit,
  • hemophilia
  • faʻamaʻi faʻatasi ma le totoʻa
  • gout
  • dengue fiva
  • ituaiga 2 maʻisuka
  • hyperuricemia.

E le fautuaina e ave lenei fualaau faasaina mo le maʻitaga ma le lactating women. O lenei faʻasaina e mafua mai i le mea moni e faapea, o le mea galue malosi e pipii lelei e ala i le placenta ma o se vaega o susu susu. O lona faʻaaogaina e tamaiti e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻe mulimuli ane o faʻamaʻi o le ate ma le faiʻai.

Faʻasalaga, ioe. i le amataina o tui laʻititi, e tatau ona e ave le fualaau mo i latou o loʻo i ai se talafaasolopito o le toto.

E le tatau ona e inu Aspirin ma i latou o loʻo i ai le totoina o le toto vaivai ma le toto.

I le faʻaopoopoga, o soʻo se vaega ole laulau e mafai ona mafua ai allergies. O le tele o taimi, o le urticaria, o le vevesi ma le sasaina o loʻo matauina. Faʻatasi ai ma le faʻala, o se osofaʻiga o le faʻailoga e mafai ona tupu.

O le tau o le fualaau faasaina i falemaʻi e mai le 4 i le 5 ru. mo le 1 papa. O le tau e faʻalagolago i le atunuʻu, numera o laupepa i totonu o le pusa, le gaosi oloa ma faʻalapotopotoga faʻapitoa o tau. Pe a faatusatusa i Aspirin masani, o se vailaau e togafitia ai toto toto e sili atu ona taugata. O se laupapa e aunoa ma se atigi puipuiga e tau e tusa ma le 75 kopeka. O le faʻasologa vave o le filifiliga o le a taugata i le tagata faatau 26 rubles. faʻatasi.

E mafai ona e faia se filifiliga i le va o laʻau masani, faʻasolosolo ma Cardio. Afai tatou te avea o se faavae e pei o se tau e pei o se tau, ona sili atu lea ona taugofie ia pusa e leai se pusa puipui o le gaosiga o fale. O le taugata sili atu ona taugata e mafai ona mafaufauina o fualaʻau mataʻutia, lea e faʻaaogaina ina ia maua ai se vave osofia ma le antipyretic. Aspirin Cardio i le tau maualuga e maualuga lona lua.

O le fualaau faasaina "Cardio" ua mamanuina mo le umi ma masani ona faaaoga.

I lenei tulaga, e le manaʻomia le saoasaoa o le gaioiga. I le mea muamua o le vaega lea o le faaitiitia o taunuuga le lelei. E sili atu mo se tagata ei ai se tino e le ola maloloina e filifili ai le filifiliga Cardio. O lona tau maualalo e faʻaleagaina ona o le le lava o tau mo le togafitiga o le masini vai.

Faʻaaliga i fomai e uiga i Aspirin Cardio ma aspirin

Olga Nikolaevna, cardiologist, 52 tausaga, Kazan

O tagata uma e sili atu ma le 50 tausaga le matutua e manaʻomia le togafitiga ma Cardio Aspirin ia le itiiti ifo i le tasi i le tausaga. Afai o le tele o le cholesterol e maua i totonu o le toto, ona tatau lea ona i ai ni nai vasega. E le gata i lea, a maeʻa vasega taʻitasi, e tatau ona tuʻuina atu le toto mo le auiliiliga. O lenei tulafono e faʻaaogaina ia i latou na mafatia i le fatu o le fatu ma faʻaauau le faagasologa o le toe faaleleia.

Sergey Mikhailovich, fomaʻi, 35 tausaga, Irkutsk eria

O loʻo ou ola ma galue i se nuʻu Siberia. O iinei e le tamaoaiga tagata, sei vagana ai mea uma. Ou te faatonuina Aspirin Cardio i tagata matutua, ma latou faatau le Aspirin sili ona taugofie ma inu e tusa ma aʻu fualaau. O se taunuuga, e sau tagata ma faitioga o le tiga o le manava. E tatau ona tatou iloa le gastritis, ma o nisi foi taimi o se uluaʻi maʻi.

Sergey Evgenievich, 40 tausaga, gastroenterologist, Rostov Region

Ou te iloa le acetylsalicylic acid e naʻo se auala e faʻaaogaina mo faamoemoega faʻafuaseʻi, o lona uiga. e pei o se antipyretic ma se pulu. O le inu soo lenei mea masani, e tusa lava pe i totonu o se atigi puipuiga, e le tatau ona i ai. I le taimi nei e tele meafaigaluega e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le thrombosis. Ma o nei fofo e le tele naua aafiaga.

Patient Reviews

Andrey Vladimirovich, 60 tausaga, Ivanovo eria

I ni nai tausaga talu ai sa mafatia ai i le fatu fatu. Faʻamālōlō fomaʻi, toe faʻaleleia. Ina ua maeʻa lenei mea, o le cardiologist ua faatonuina Cardio Aspirin. Sa inu o ia mo se taimi umi, e tusa lava po o le a le tau. Ona ou iloa ai lea o loo ou faia lenei mea i se mea le aoga. O le mea moni o le acetylsalicylic acid o loʻo i fugalaau. Ma e le gata i fua, ae i vaega uma o lenei laau.Sa ia teena togafitiga faafomaʻi, amata ona seleseleina laulaau ma laʻau talavou o fugalaau. I le taumafanafana ou te 'ai fua, ma o le isi taimi ou te faia ai lau lau. Ma e leai se cholesterol i totonu o le toto.

Evgenia Petrovna, 70 tausaga, Territory Krasnodar

Ou te le inu aspirin i le faʻamoemoe. Ae peitai, e tatau ona ou aveina. I tausaga mulimuli ane, na maʻi o ia, na maua i le maʻoti. Ona tau le maua lea togafitiga. O matua o ni tagata aʻoga, o lea na latou le liliu atu ai i togafitiga masani, ae na tuuina atu Aspirin. Ua pasi le rheumatism, ua galue loʻu loto i loʻu olaga atoa, ma o lenei ua leai ni faafitauli, e ui lava ou te le aveina fualaau faapitoa.

O le a le eseesega i le va o fualaau faasaina?

O le eseesega i le va o nei fualaau oona o le fua lea o le mea autu, faapea foi ma le mea moni e faapea, o le aspirin taugofie e afaina ai puipui o le gastrointestinal tract ma e le o atoatoa ona faataapeina i le manava. Aspirin Cardio o loʻo gaosia e Bayer, lea ua leva ona atiaʻe le maualuga o le toto. E le fautuaina le aspirin mo le faʻaaogaina umi poʻo le faʻaaogaina. O se fua tele o le acetylsalicylic acid i lona tuufaatasiga e tuʻituʻi ai le fiva, fiva, tiga o faailoga. "Cardio" e sili atu le saogalemu ma sili atu ona aoga, o se vailaʻau lelei cardiac, ma e ese mai le masani o le "aspirin" i le le faaaogaina e togafitia ai le fugale tulaga mo le malulu. E avea o se mea faʻasolosolo e lagolagoina ai le fatu. O fomai e masani ona fesuiai fualaau faasaina.

Eseesega o le tuufaatasiga

Aspirin e aofia ai le acetylsalicylic acid, cellulose ma le kulimi sana. E le ufiufi ma amata ona galue i le manava. O le falemaʻi faʻasaina e lua saoga: 100 ma le 500 mg. O loʻo maua le faʻasologa o le cardiological i pusa o le 100 ma le 300 milligrams. E iloga i le mea moni o le vaega autu o le 4 taimi itiiti ma o le magnesium hydroxide o loʻo i ai - o se vaega taua mo le masaniga o le galue. Puipui le mucosa gastric ma isi mea faaopoopo:

  • triethyl citrate
  • talisa paʻu
  • sodium lauryl sulfate,
  • metolicrylolate copolymer,
  • polysorbate.
Toe foʻi i le laulau o mea

O le a le mea o faʻaalia i ai?

"Cardiomagnyl" ma le "Aspirin Cardio" o loʻo i ai le tulaga faʻafesoʻotaʻi faʻafomaʻi:

  • faaleleia atili o toto,
  • faʻalavelaveina o paʻu toto,
  • puipuiga o veins varicose ma otaota,
  • togafitiga o le atherosclerosis vascular.

O vailaʻau uma o vailaau faʻasaina, antiplatelet, analgesic. E faʻaaogaina mo faamoemoega puipuia, i le vaitaimi o le toe faʻaleleia, faʻapea foʻi ma togafitiga o faʻamaʻi e pei o:

  • faʻaleagaina o le myocardial
  • taʻavale
  • atherosclerosis
  • faamai o le cardiovascular system,
  • toto maualuga
Toe foʻi i le laulau o mea

E i ai se eseesega i le va o le gaioiga o Aspirini ma ona taugata faʻatusatusa?

Ina ia malamalama lelei i le fesili, e tatau ona e suʻesuʻe muamua i le tuufaatasiga o fualaau faasaina. Na pau le vaega taua o ituaiga uma Aspirin o le acetylsalicylic acid. E maua ai ni aʻafiaga autu se lua:

O le meatotino mulimuli e mafai ai e oe ona lelei le pulea o le viscosity ma le maualuga o le toto. O le faʻaaogaina o Aspirin mo le faʻaogaina o le vai olaola e maua ai le puipuiga maualuga o le atherosclerosis, fatu fatuga, strokes ma isi maʻi faʻasolosolo, ma fesoasoani i togafitiga o le maualuga o le toto.

E le gata i lea, o lenei elemene e maua ai le manaia o le antipyretic ma le analgesic.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le vaega galue i vailaau faʻamatalaina o loʻo tutusa. O le mea lea, o la latou masini galue e tutusa uma.

O le a le eseesega i le va o Aspirin Cardio ma Aspirin faigofie?

Aʻo tuʻuina atu faʻamatalaga o loʻo i luga, e talafeagai le manatu e leai se eseesega i le va o fualaau o loʻo tuʻuina mai. Ae afai e te gauai atu i vaega o ausilali o fualaau faasaina, o le a manino le auala e ese ai Aspirin Cardio mai Aspirin masani.

I le tulaga muamua, o loʻo aofia ai i le maʻa:

  • suauu maso
  • cellulose
  • se copolymer o le ethacrylate ma le methacrylic acid,
  • talisa paʻu
  • polysorbate,
  • triethyl citrate
  • sodium lauryl sulfate.

Vasega Aspirin, i se faaopoopoga i le acetylsalicylic acid, e naʻo le cellulose ma le kulimi saito.

O lenei eseesega i le va o fualaau faʻasaina o loʻo faʻamatalaina e le mea moni o loʻo faʻapipiʻiina pusa Aspirin Cardio i se fale faʻapitoa faapitoa. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e puipui le mucous membranes o pa o le manava mai aafiaga leaga o acetylsalicylic acid. A uma ona ulufale atu i le fualaau oona, o le a amata ona solo le vailaau pe a oʻo atu i le inumaga, pe a faʻaaogaina le eletise malosi.

O le aspirin faigofie e le ufiufiina i soo se atigi. O le mea lea, o le acetylsalicylic acid o loʻo galue i le manava. E masani lava o nei mea e le taua ma avea ma mafuaʻaga o le tele o faafitauli faʻaogaina ma mafai ai ona faʻaosoosoina le atinaʻeina o gasegase ma gastritis.

O le isi eseesega i le va o le tulaga faatonuina ma le Cardio Aspirin o le metotia lea. O le faʻataʻitaʻiga masani o loʻo maua i le 2 concentrations, 100 ma le 500 mg taʻitasi. Aspirin Cardio o loʻo faʻatau atu i totonu o laupepa o loʻo i ai se mea oona o le 100 ma le 300 mg.

E leai ni isi eseesega, e ese mai i le tau o vailaʻau, i le va o tupe o loʻo iloiloina.

E mafai ona ou inuina le aspirin Asbirin nai lo Aspirin Cardio?

E pei ona faʻatuina, e leai se eseesega i le faiga o gaioiga ma le aʻafiaga o fualaau oona. O aʻafiaga ma faʻasalaga mo papamaa e tutusa lelei. O le mea lea, afai e masani ona faʻaogaina le tino o le gastritis ma le manava o le manava, faʻalauteleina le eletise o le suka gastric, e matua talia lava e sui le tau Aspirin Cardio ma se taugofie o le acetylsalicylic acid.

Contraindications

E faʻatagaina le ave o nei tupe pe afai e maua maʻi nei:

  • loto vaivai
  • ogaoga o faʻamaʻi fatugaʻo ma le ate,
  • diathesis
  • fulu
  • allergy i se tasi o vaega.
O le gaioiga malosi, lea o se vaega o le vailaʻau, e matua faʻasaina i le uluaʻi tolu masina o le maʻitaga.

O le gaioiga malosi o le acetylsalicylic acid, lea e afaina ai le pepe i le tolu masina muamua o le maitaga. Faʻaaoga uma fualaau faʻamaʻi ma le faʻaeteete i le taimi atoa, e le silia le 150 mg i le aso. E matua faasaina ona faʻaoga ao le i fananau mai, aua e mafua ai le gasegase o le cerebral i pepe ua leva, pepe toto. O le vaega autu o loʻo maua i le susu o tina. O lona faaumiumi taimi e soli ai le gaioiga o le toto i totonu o se tamaititi, siitia ai le vevela ma mafua ai le le atoatoa o le mamafa. O le taofiofia e afaina i le leaga o le vaai, tiga o le ulu, dyspepsia.

Lenei e sili atu ona filifili

O le filifiliga o le fualaau faasaina o le a faalagolago i togafitiga, o fautuaga a le fomai, o le gafatia tau tupe a le tagata maʻi, o le i ai o le faitioga.

O faʻamaoniga mo Aspirin ma Aspirin cardio e eseese. I lenei tulaga, o le masani Aspirin i togafitiga o faʻamaʻi o le cardiovascular system e faʻaaogaina mo na o faʻafitauli faʻafuaseʻi pe a maeʻa le faʻamautinoaina o se maʻi pipisi faʻafitauli.

Asipirin cardio ma ona sili atu le taugofie o mea e sili ona lelei mo le togafitiga umi i tagata gasegase e maua ai le maʻi o le fatu, aua o lona aʻafiaga o le a tolopoina ona o le absorption i totonu o le inumaga, ma o le fesoasoani e fesoasoani e puipuia le tele o le toto e faʻamalosi ai i totonu o le tino toto.

O le a mautinoa e le fomaʻi le i ai o faʻasagaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o se tagata maʻi ei ai se maʻi maʻi pepeti poʻo le soloia o le gastrointestinal tract, ona faʻamalieina ai lea o se vailaʻau faʻasaina, pe filifilia se isi sui o le antiplatelet. I soo se tulaga, o fualaau faaopoopo e mafai ona faatonuina e puipuia ai le mucosa gastric.

E leai se fualaau o le a faʻaaogaina pe a fai e iai le le faʻaaloalo i vaega, aspirin fomaʻi, maʻitaga, toto totoina maʻi ma le laʻititi.

Tali leaga

O aʻafiaga i nisi taimi e matauina:

  • tiga o le ulu, faʻalogologo i le leiloloa, valea,
  • gasegase ma le duodenal, gasegase gastrointestinal,
  • paʻu o le fatu, tiga o le manava, leu, vomiting,
  • solia o le ate ma fatugaʻo,
  • otaota (fulufulu, gutu, gastrointestinal, manstrual, cerebral, hematoma),
  • anemia (masei, mea e le omea, hemolytic).
Toe foʻi i le laulau o mea

E faapefea ona saʻo?

O nei fualaau oona e tuʻuina atu e aunoa ma se faʻamaumauga, o lea e tatau ai ona e mataʻituina ma le faʻaeteete togafitiga ma togafitiga a le fomaʻi. Faʻaaoga "Cardiomagnyl" ma le "Aspirin Cardio" e manaʻomia i taimi uma pe i vasega 1 taimi i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga. Mo le togafitiga o faʻamaʻi fatu cardiovascular, e tatau ona e inu i le kuata o le piliki i le tasi aso i luga o se manava gaogao. Pe a faatonuina se "Aspirin" faigofie e avea o se vai fofo-malulu, e sili atu ona lelei le alu i le afa itula pe a uma ona 'ai se laulau, inu tele vai.

Aspirin Cardio e mafai ona ave e tagata gasegase o le maʻisuka ma le maualuga maualuga.

O le a se mea e mafai ona suia?

Analogues o fatu ma antipyretic fualaau o Lopirel, Trombone, Axanum, Ipaton, Klopidal, Aviks. Ma ua suia foi e le "Ilomedin", "Pingel", "Dzhendogrel." O nisi oi latou e sili atu ona taugofie. O nisi taimi e filifilia ai e le fomaʻi se sui pe afai ei ai se allergy i vaega faaopoopo o vailaʻau e sili atu ona faʻamalolo mo gasegase gastrointestinal: "Acecardol", "ThromboASS".

Tou te manatu pea e faigata tele le faʻamalosi totoga?

O le faʻamasinoga i le mea moni o loʻo e faitauina nei laina i le taimi nei, o le manumalo i le taua faasaga i le mamafa e leʻo i ou tafatafa.

O aʻafiaga o le maualuga o le toto maualuga e lauiloa e tagata uma: o laʻau nei e le mafai ona faʻamagaloina o totoga eseese (loto, faiʻai, gaʻo, toto toto, fundus). I taimi mulimuli ane, o le faʻamaopoopoina e faʻalavelaveina, o vaivaiga e aliali mai i lima ma vae, faʻaitiitia le vaʻaia, mafaufau ma atamai, ma e mafai ona afaina ai le pa.

Ina ia aua le aumaia ni faʻafitauli ma faʻatonuga, fautuaina e Oleg Tabakov se metotia faʻamaonia. Faitau atili e uiga i le metotia >>

Analogs o Aspirin Cardio

O lenei fesili e fiafia tele i tagata uma e maʻi o latou mea tautupe e tapulaa. I le maketi tau falemaʻi, o loʻo i ai tala faʻatusa nei:

I le faaiuga, e tatau ona faamamafa atu o le filifiliga o fualaau faasaina mo le puipuia o le thrombosis e manaomia ai se auala talafeagai. Mafaufau i mea na taʻua i le tusiga, e tatau ona e malamalama o soʻo se fualaau faasaina e le gata o aoga, ae mafai foʻi ona afaina ai o tatou tino. O le mea lea, ao lei faia le sauniuniga o Aspirin, e tatau ona feutagai ma lau fomaʻi, ma taʻu atu e uiga i togafitiga e le o le cardiological ma / poʻo aʻafiaga o fualaau faasaina na tupu muamua.

Le eseesega i le va o le aspirin masani ma le cardio

O le tele o taimi, o le aspirin masani ua faʻamaonia e faʻamalolo ai le tele o faʻamaoniga: maʻi tigaina, fiva, faʻaogaina o le mumusu. Faʻaaogaina le aspirin cardio e puipuia ma togafitia ai le maʻi fatu cardiovascular. E mafai ona faia e puipuia ai le gasegase, thrombosis i tagata mamaʻi e lamatia, faʻalelei, angina faʻamalosi.

O aʻafiaga o le aspirin cardio e mafai ona faʻaitiitia ai aʻafiaga e oʻo lava i le faaumiumi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O le eseesega o le mea moni e faapea, o le asipirin cardio ei ai se membrane faapitoa - enteric. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le fualaau faasaina e le afaina ai le manava o le tagata, e faʻamavaeina ma o loʻo gauaʻi i totonu o le manava. O le mea lea, o le asipirin cardio ua faʻamatalaina foi i le i ai o faʻamaʻi o le gastrointestinal tract.

O le malosi o le antiplatelet o le acetylsalicylic acid e matauina pe a ave aspirin i ni fua laʻititi - 100 mg, o le mafuaaga lea e fautuaina ai le aspirin e faʻaitiitia le lamatiaga o le fatu fatu, le taʻavale. E mafai ona maua le toto masini ma le cardio, ma le aspirin faigofie, e sili atu le taua le mafaufau i fua o vailaʻau.

O le a le mea e filifilia: cardio poo aspirin faigofie?

Afai e te fuafua e ave aspirin ina ia tumau ai lou soifua maloloina, e tatau ona e tuuina atu le fiafia i aspirin cardio, o lea e te le afaina ai le manava. O le aspirin faigofie o le a fesoasoani atili i le togafitiga o malulu, ma le vevela ma le vevela, ma tulaga faʻapitoa.

O le ituaiga cardiological faapitoa o le acetylsalicylic acid ua faamaonia le saogalemu ma le aoga. E taua le matauina o le aspirin e lua ituaiga o fualaau - 100 ma le 300 mg. Muamua o loʻo faʻaaogaina mo faamoemoega puipuia, ma o le lona lua o le a avea ma se filifiliga e sili ona taua mo tagata gasegase o loʻo i ai le fatu fatu poʻo le taʻavale i tulaga ogaoga. Ma afai o le taimi muamua na talitonu ai o le aspirin cardiological e lelei mo alii, o suesuega faʻaonaponei ua faʻamaonia pea le lelei o taunuuga i tamaitai.

Ua fautuaina le asipirin cardio mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ma le maualuga o le maualuga o le maʻisuka. E tatau ona ave naʻo le tasi le laulau i le aso i luga o se manava gaogao, fufulu ile vai.

Ioe, o loʻo i ai se eseesega i le tau o lua fualaau. Mo le aspirin masani, e tusa ma le 10 rubles, ae mo lona tutusa o le cardiological e tusa ma le 100 r. ma luga.

Tuua Lau Faamatalaga