Paʻu keke ma le laumei

keke falaoa 1 afifi (6-7 fasi pepa) faʻamaʻu susu susu 1 le lanu moana 700-800 g.

Na kuka e Kuki le susu mo le tolu itula. Faʻafiafia. Fagaʻu le keke falala falaoa ua saunia ma susu susu ma taoto ai ma lanu vine fou. Aua le tosoina le pusa. O le susu o le susu ua salalau i luga o keke o le a avea o se kelu ma o le a le faatagaina ai fua e tafe ese. E sili le tuʻuina o le keke pito i luga e aunoa ma se mea, e tatau ona ufiufi le keke ma tuʻu i lalo o le lomitusi mo se itula poʻo se lua. Afai e oʻo i totonu o le pusaaisa - tuʻuina, o le ae le salamō i ai. Atonu e mafai ona suia le vine i se isi laʻau-tele, susu susu - kirimigi suamalie ma le suka poʻo le kulimi fufulu. O le mea e tupu - ou te le iloa, e tatau ona ou taumafai.

Blueberry Waffle Cake


O le a le mea e fai pe afai o le a faʻafuaseʻi ona faanatinati atu malo i lau kofe i le aoauli? Ma, o le a iai le manuia, i lenei aso i totonu o lou fale e leai se mea e mafai ona tautua i luga o le laulau, vagana ai, masalo, kofe.

O loʻo e faʻapipiʻiina i au faʻamaumauga, ae, o le mea e leaga, e le mafai ona e maua se isi mea i le pai. E itiiti lava sou taimi e tao ai i le faanatinati, ma e te le manaʻo e faʻatau se pamu tuai taugata i le tao tao.

Ona oʻo mai lea o la matou keke faʻamaʻavave vave ma le lanu vine fou. E tusa ma le afa itula e kuka ai. Ma o le vaega pito sili ona lelei atonu o oe atonu o mea uma e tatau ai mo lenei keke manogi i au umukuka.

A uma mea uma, o loʻo i ai se taumafataga maualalo, e iai lava mea e pei o fuamoa, cheese cheese, Xucker, ma le palatini paʻu i totonu o lau pusaaisa poo le kapeneta. E te le manaʻomia fualaiti, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se isi lava fale, e aofia ai faʻamaisa.

Ma o lenei matou te moomoo ia te oe o se taimi manaia. Lelei sili, Andy ma Diana.

Mo se manatu muamua, ua matou saunia se fua vitio mo oe. Le matamata i isi vitio alu i la matou YouTube YouTube ma maua ai le resitala. O le a matou matua fiafia e vaai oe!

O mea aoga

  • 3 fuamoa (tele M) Faaaliga: o le faailoga Europa "M" e fetaui ma le vaega muamua Rusia ma le makaina o le "1",
  • 50 g kulimi kulimi
  • 100 g o le sisi kulimi ma le gaʻo gaʻo o le 40%,
  • 50 g eleele ua teuteuina almonds,
  • 30 g xylitol (birch sugar),
  • o le tino o le tasi vanilla pod,
  • pata mo le lubrication.

  • 400 g o le siʻisi falaoa ma le gaʻo gaʻo e 40%,
  • 200 g blueberries,
  • xylitol ia tofo.

O le aofaʻi o mea e fai mo lenei fua-fuavaʻa fua mo le 5 fasi keke keke. Sauniuniga e tusa ma le 10 minute. O le taimi o le kuka e tusa ma le 20 minute.

Faʻalogo i fautuaga mo le taoina o taimi i le parakalafa 3 o le vaega "Metotia mo le faia o taʻavale".

Taumafa tau taumafa

O fua faʻatatau o mea taumafa e faʻatusatusa ma o loʻo faʻaalia i le 100 g o se mea maualalo.

kcalkjCarbohydratesFatsSquirrels
1496253.5 g11.0 g8.2 g

Le auala e fai ai taʻavale

Faʻamuʻu fuamoa i totonu o se pesini ma faʻaopopo le kisi, kulimi fufulu, almonds palapala, 30 g xylitol ma le vanilla pulp.

Faʻatatau Mea

I le faʻaaogaina o se mea faʻafefiloi lima, faʻafefiloi mea faʻapitoa seia oʻo ina manaia. Lasa seʻia oʻo i le lamolemole le paluga.

Faʻafefiloi lelei, aloese mai le faʻaaogaina o mea

Vaʻavaʻai le uʻamea e ala i le faʻapipiʻiina o le vevela i luga o le 3-4 pa, ma faʻamaʻuina i se fasi manifinifi o le pata. Faʻafefete fagu i le faasologa seia oʻo ina liu auro lanu enaena. Lubricate i sina tamai pata i taimi taʻitasi.

Faamolemole silasila: fai siʻosiʻomaga e fai sina taofi umi nai lo taʻavale masani.

Ia mautinoa latou te taoina lelei, aua nei paʻu ma aua le pipii i le uʻamea.

I le faaiuga o le tao, ia mautinoa o le ufiufi o le uʻamea o le uʻamea e faigofie ona siʻitia ma e faʻafefeteina ma e le malepe.

Afai e tatau ai, ia faateleina le taimi e tao ai.

I le faaiuga e tatau ona e maua ni taʻavale se tolu.

Laʻau Faʻasolo i Lalo-Carb Wafers

Se auala e saunia ai kulimi mo se keke

Aʻo faʻamaalili le vaimoli, sasa i le kulimi. O lenei mea e fai vave ma vave - faʻafefiloi le kusi falala ma le xylitol i se tulaga manaia e tofo ai.

Cook curd mass

Fufuluina fualaau aina fou i lalo o le malulu ma tafe le vai. Ave sina tamaʻi lima o vine ma tuʻu ese. Ia faʻafefiloi ma le faʻaeteete le laumei o totoe i totonu o le fagu paʻu e faʻaaoga ai sipuni.

Faʻafefiloi malie le laumei

Fono a le Cake Wafer

Ma le mea mulimuli, e tolu faʻamalo ma le ufiufi kulimi ua tuʻufaʻatasia. Tuu se keke se tasi i luga o se ipu lapopoa poo se keke keke ma faʻaaoga se laulau maligi o le afa curd cream i luga.

E mafai ona taʻua saogalemu o se mea teuteu sili ona lelei

Ona faataatia lea o le falaoa lona lua i luga o le kirimigi. Motugaafa: pe a faʻapotopotoina le keke, tuʻu faʻamafaʻatasi i luga o le tasi ma le isi ina ia fetaui a latou taʻavale, o le a foliga foliga mai ai fasi keke.

Ia, o i ai vavave iinei?

Ona alu loa lea o le vaega lona lua o le kulimi. I le mea mulimuli, ia na o le tasi le pusa tumu o kulimi.

Ma le isi vaega

O le pito mulimuli lea o le solo mulimuli, i le ogatotonu o le pito i lalo o le pusa mulimuli o le kulimi ua tuʻuina atu. Faʻasusu i fualaʻau fou. E vave saunia le keke keke. Le fiafia tele 🙂

Ma o lenei la ua uma ona saunia le keke falaoa ma le laumei fou

Taiga a le Kalama:

O le saunia o se keke falaoa ma le laumei e talafeagai.

Na kuka e Kuki le susu mo le tolu itula. Faʻafiafia. Faʻuʻu le falaoa falaoa masi ma susu susu ma faʻataʻoto i fualaau aina fou. Aua le tosoina le pusa. O le susu o le susu ua salalau i luga o keke o le a avea o se kelu ma o le a le faatagaina ai fua e tafe ese. E sili le tuʻuina o le keke pito i luga e aunoa ma se mea, e tatau ona ufiufi le keke ma tuʻu i lalo o le lomitusi mo se itula poʻo se lua. Fafaga i totonu o le pusaaisa.

fuainumera faailoga: 0.00
palota: 0

Keke keke - mataupu faavae lautele ma metotia o tapenapenaga

O talotalo o se mea mataʻutia ma suamalie e faamanatu mai ai ia i tatou le fiafia o le tamaitiiti. O uluai fale o nei oloa o tagata Eleni anamua, oe na umi se taimi na latou natiaina le mealilo oa latou mea e gaosia ai, ma tufatufa mai lea tupulaga i lea tupulaga. Ae ui i lea, e le o toe umi ae "maua" e le Europa le fua faalilolilo, ma mulimuli ane o le lalolagi atoa. Sa taumafai tagata taʻitoʻatasi e fai saofaga i le fua, o le tele o fesuiaiga o le paluga mo galuʻu na "fanau".

I aso nei, e le faigata le faʻatau mai o keke falaoa ua saunia. I le avea ai o se tulafono, o loʻo faʻatau atu i soʻo se faleoloa faleoloa poʻo faleoloa faapitoa. Ae e tusa lava pe o le a le lelei o le fale gaosi oloa, e le mafai ona faʻatusatusaina i latou e faia ile fale. O le faia o taʻavale fale o se tu masani lelei lea, o le fiafiaga o le faʻasaga i taulaitu ma le malosi e fafagu ai ou mafaufauga e ala i le faia o fua fou. I le uma, o keke falaoamata o se oloa lautele lea e faʻapipiʻi ma toetoe o soʻo se elemene.

O lapisi tioata tioata faatasi ai ma foliga lelei o le fogaeleele e mafai ona tuufaatasi ma le otaota, siamu, jam, kulimi fufulu, pusa tioata e palu ai, susu ma fai se keke falaoa mai ia i latou, lea e mafai ona teuteuina i luga ma mea uma e oo mai i le lima. E mafai ona avea ma vine, fasi fualaau 'aina po o fualaau faisua, fatu gaosi, fatu poʻo sukalati. Aua e te fefe e faataitai, faʻafesoʻotaʻi mafaufauga ma fatu au galuega sili.

Kati Vaʻai - Sauniuniga o Mea

O le faavae o le keke o keke falaoa, lea e mafai ona e faʻatau sauni-fai pe taumafai e tao oe lava. Afai o le ae faʻatau mai oloa maeʻa, ia mautinoa e iloilo a latou mea lelei: keke e le tatau ona faʻamalulu pe mu. Afai e te filifili e fai ni taʻavale i le fale, faʻalogologo i nisi o fautuaga taua:

1. Mo le paluga paluga, e sili atu le faʻaaogaina o na o le yolks ma, pe a mafai, e le tele naua suka, pe a faʻapea o le a amata ona gaosia oloa. Nai lo le suka masani, faʻaaoga le suka suka.

2. Aʻau i luga o le taʻavale i se faʻalavelave faʻapitoa i le vevela o le 180 tikeri mo le lua i le tolu minute. Aʻo leʻi taoina, ia mautinoa e gaʻo le uʻamea.

3. O le paluga falaoa e tatau ona suavai. Liliu, e pei o pancakes. Ina ia faʻamautinoa le faʻamalosi, tatou te faʻaaogaina le paʻu faʻapitoa.

Teu Kati - O Mea Aupito Sili ona Maua

Laasaga ma lea laasaga ma se ata

O faʻataʻaloga o fale e ese mai i le faʻatau mai i le friability, latou te faʻaogaina le kulimi sili atu "faʻafetai," faʻafefe uma lava. Ia, o le mea moni, o le taoina o keke tilati fale, e leai so tatou masalosalo io latou uiga lelei.

O se tagata lelei lenei, ou te fautuaina e tao. E 30 ona keke falaoa ma le tele o papa o kulimi. E foliga faigata tele? O le a ou faʻamaonia ia te oe e le o le "taufaamatau" pei ona foliga mai. Ua lava le maua o ni nai itula o le taimi avanoa e teu ai - o le tele lea o le a faʻaaluina le taimi galue mo le kukaina o le keke (tao tao ma kuka kulimi). I le tautala i le kulimi .. Ou te fautuaina foi e kuka le susu susu, aua o le keke e mai le gaʻo. Tatou amata?

Saunia mea taua. Muamua ma sili atu le taimi e tatau ona e faia ae e te leʻi kukaina se keke keke falala ma fagu susu o le kuka lea o susu susu.

Faʻatau le susu lea na faia e tusa ai ma le GOST; o le susu ma le faʻamaonia TU o loʻo faia ma le faʻaopoopoga o le suauʻu fualaʻau. E masani ona ou kukaina ni apa i le taimi e tasi ma tuu i totonu o le pusaaisa seia oo i le taimi tatau. O le mea na tupu i le faatauina mai o le susu susu na gaosia le susu sa le faamanuiaina mo aʻu, o lea ou te leʻi toe faatauina ai se "jam" ua saunia.

O lea, matou te tuʻuina apa i le susu (vevela i totonu o le potu) i totonu o se paʻu loloto, sasaa le vai o le vevela lava e tasi e sili atu i le centimita le maualuga nai lo apa. Matou te tuʻu le pamu i le ogaumu o le ogaumu, faʻapipiʻi le kesi ma faʻaoga i le pito maualalo, faʻapipiʻi le pani ma se tapuni (tatalaina). Sei o tatou onosaʻi: ina ia le paʻu le fagu ona o se vevela malosi o le vevela, e tatau ona e faʻatupulaʻia malie le vevela i totonu o fagu. O le mea lea, faʻagasolo malie le vevela o le vai i luga o se afi laitiiti, e tusa ma le itula, ma a vave ona faʻafefe le vai, matou te matauina le 3 itula - o le taimi lenei mo le kuka susu. A maeʻa le tolu itula, tape le afi ma tuʻu ipu i totonu o se ulo vai, faʻatapulaʻa le tapuni, seia maeʻa lelei.

I le faagasologa o le kuka, matou te mautinoa e le faʻafefe le vai, e le pau i lalo o le maualuga o apa. Afai e talafeagai, ia faaopoopo le vai vevela.

O le mea lea ua kukaina le suasusu i le aso pe a uma le kuka, e vaivai ma vaivai.

Ina ia saunia le kulimi, tatou te manaʻomia ni 2 apa o le susu susu ma le 200 g o le pata, faamaluluina i le vevela o le potu. Afai o le susu o le susu o loʻo i tua o le pusaaisa, ona e manaʻomia foi lea e muamua ona oʻo i le taimi e tasi e pei o le suauʻu, a leai o le a le tutusa le kulimi.

Faamolemole ia matau i le ata ni apa se lua o le susu susu o lanu eseese. O le tasi e sili atu le pogisa, na tu i totonu o le pusaaisa mo le toeitiiti atoa le masina, o le faagasologa o le tioata o le suka e amataina i totonu, na maua mai ai sina suka suka, ma le malamalama - i le aso talu ona kuka, e tutusa ma sili atu le agavaivai.

Ina ia saunia le kulimi, taia le pata ma susu susu ma se paluga seʻi oʻo ina maua mai se kulimi fufulu malie. Tuu ese sina sipuni tele o le kulimi ma tuu i totonu o se nofoaga malulu - matou te manaʻomia lenei kulimi mulimuli ane i le maeʻaina o le keke maeʻa.

Mo keke falaoa, faʻafefete le pata ma faʻaliliu laitiiti, faʻafefiloi le suka ma le vanilla, fufulu le falaoamata ma soda ma faʻaopopo se pine o le masima.

Faʻamaʻi fuamoa i totonu o se mea talafeagai, faaopoopo le suka ma faʻapipiʻi mea uma ma se fulu seʻia oʻo ina solo le suka. E le o manaʻomia le masini faʻapitoa iinei, e mafai ona e faia e aunoa ma se paluga.

Faʻaopopo le pata mafolafola ma le susu, faʻafefiloi uma mea uma.

O le isi, faʻaopoopo le falaoamata falaoamata ma ufiufi i se fusi seia oʻo mai se paluga tutusa e aunoa ma ni pulumu, o le tutusa o le paluga e pei o se pancake (atonu o se mea e sili atu le mafiafia).

Mo le taoina o keke, matou te manaʻomia se uʻamea e faʻafefeteina ai paʻu vevela.

O le aofaiga o paluga i keke taitasi e faalagolago i le lapoa o le uamea. Sa i ai laʻu sipuni sefe o le paluga mo keke taitasi (e laʻititi laitiiti atu nai lo se sipuni sipuni).

Afai o le uʻamea o le uʻamea e leai se tootoo, e le mafai ona e faʻapalaina i le suauu. I totonu o laʻu uʻamea uʻamea o loʻo i ai le 5 faʻaogaina o le vevela, ou te taoina ai taʻalo i le "2" faailoga. E manaʻomia le 1-2 minute e tao ai keke taʻitasi.

O se faʻaauau pea, toetoe lava o le faʻaaogaina o le faʻatautaia. Matou te mafanafana i le uamea, sasaa se sipuni o paluga, tapuni le mea faigaluega ma se tapuni ma tao le keke seia saunia.

Aveese le falaoloa maeʻa ma se vaʻa i luga o le laupapa ma faʻapipiʻi vave i le kulimi. Teu kulimi i keke taitasi - 1 tsp faʻatasi ai ma se paʻu.

O talofa e foliga mai e matua vevela lava ma malepe vave i luga o le mafanafana, o lea e tatau ai ona e faia mea uma i le vave e mafai ai: a uma loa le keke, taoina le keke vevela maeʻa ma le kulimi, 'aua le galo e faʻafefe pito. Matou te tuʻuina le isi keke vevela i luga o le keke 'ua kuka i le kulimi, faʻapipiʻi malie ma lou lima i luga o le laufanua atoa ina ia tufatufaina atu le kulimi i le va o paʻu paʻu.

O le mea lea, tatou te faia se keke keke 30 keke ma le tele o laulau o kulimi. Mai lenei aofaiga o paluga, sa ou maua ai ni taʻavale e 45. O le a tatou manaomia ni fasi pepa 4-5 e teuteu ai itu o le keke. Ma o isi vaega o galu e mafai ona liliuina aʻo latou vevela pea ma 'ai ma se ipu susu susu.

O se keke lea sa ou mauaina. Tuʻu i luga o le laulau i le vevela o le potu mo le 1 itula e alu ai. Ona matou tuu lea i totonu o le pusaaisa mo le 2-3 itula e faʻamautu ai. Ina ia faia atili le keke, ou te tuʻuina se laupapa tipi luga i luga o se uta. Ae e le o se laasaga tatau lea.

Mo le afiafi o le lauti i le aso vaiaso, e le mafai ona teuteuina le keke, ae mo malo e teuteu pe a manaʻo ai.

Sa ou ufiufi itu ma le pito i luga o le keke ma se fasi moli manifinifi o kulimi. 5 togi ua tuai ona malolo, ma e mafai ona faigofie ona liua i tupe siliva ma se pine olo.

E malulu le keke, ma e mafai ona e piki i luga e aunoa ma le fefe i mea leaga. Matou te uuina le keke i le alofilima o le tasi lima, ma o le isi lima matou te tago i le paluga falaoamata ma siʻi lemu i luga o le pito i luga o le keke. Matou te tufatufaina atu le kulimi o loʻo totoe i le pito i luga o le keke, teuteu e tofo i le paluga paʻu, sukalati sukalati po o suka suka ma matou toe tuu le keke i totonu o le pusaaisa mo le 1-2 itula seia maeʻa maeʻa.

Otioti le keke i ni fasi vaega ma tautua.

O se keke e tipi ese mai keke keke ma susu susu e le pei o se keke - o se keke falaoa e sili atu le mamafa, aua neʻi faalavelave oe i lenei mea moni. Auʻa, e 30 keke keke! Ae i le taimi lava e tasi ua tumu lelei le keke. Sa leiloa a latou paʻu, ma oona.

Totoga 1: Pineapple Cake Waffle

I le faaopoopo atu i le pineapple, e mafai ona e faʻaopoopoina ni nai strawberries i lenei keke. O togafiti vao e lelei foi. Afai e manaʻomia le vave saunia o le mea taumafa, ona mafai lea ona faʻatau mai i le faleoloa pepa falaoa ua saunia. I lenei fua, o le a matou taumafai e tunu i matou lava.

- fa o squirrels
- marzipan mass 200 gr.
- 60 gr. susu
- sugar sugar 120 gr.
- o le paina laititi
- 60 gr. falaoamata lelei
- falaoamata fou 600-800 gr.
- 400 gr. kulimi
- suamalie moli 20 gr.
- strawberries (filifiliga)
- eleele pistachios 2 tsp

1. Fatu le masini marzipan, faaopoopo i ai masini (ae le sasa). Faʻafefiloi ma se fulufulu, faʻagasolo malie le sasaa o susu i totonu. Faʻafefiloi le suka suka ma le falaoamata ma le paina (pin), sasaa i vaega i totonu o le masini, faʻaosooso. Sa matou maua le paʻu. Ma le isi, vevela le uʻamea uʻamea (pe a leai, faʻaaoga le pani) ma tao falaoamata paʻu manogi mai le paluga. Matou te tuʻuina i latou i luga o le gaʻo ina ia latou faʻaliliu vave.

2. Taʻu le pineapple. Oti le pulupulu i ni afa se lua. Tipi le afa muamua i se naifi i ni fasi vaega laiti, ma tipi le afa lona lua i pateta palu. Afi le kulimi i se mafiafia mafiafia, ma faʻafefiloi i le pineapple puree ma le ava moli. Toe sasa.

3. Fagoʻu le laulau falaoamata ma le kulimi moli kirimoli, faʻapipiʻiina i luga o le tasi ma le isi. A maeʻa le 2 laulau, faʻaopopo i le kulimi, faʻaaoga fasi falaoamata ma fugalaau (filifiliga). Matou te lūlūina le keke mulimuli ma le kulimi ma faʻagasolo le keke toe teuteu ina ia leai ni va.

4. O loʻo i ai pea a tatou kulimi. Matou te tuʻuina i totonu o se taga fai faʻailoga ma soʻo se paso ma i le pito o le meaʻai e amata ona matou "tusia" elemene teuteu, ma teuteuina ai le keke. A maeʻa ona matou faʻapipiʻi loa lea i le laulau, a leai, o le a faamaluluina le solo ma e le o se mea faigata.

Fua faʻatatau 3: keke falaofo ma le susu paʻu

O le a tatou le faamatalaina iinei le manaia tele.E mafai e le kuka ona kuka le paluga keke keke leaga? O iinei o le a tatou faʻaaogaina e fai ai se keke keke. I le auala, keke keke e le soona paie e faʻatau muamua i le faleoloa. Luasefulu minute - ma ua saunia le mea taumafa!

- afifiina o keke maeʻa
- 100 gr. pata
- o se paʻu o paʻu
- sukalati pouliuli e tofo ai
- soo se nati nutia

Taʻu le suāuʻu ma faʻafefiloi i se ipu ua kuka (tapuni le susu). Faʻafefiloi seʻia oʻo ina fausia se masini tutusa. Ma le isi, ia ofuina ma le faaeteete keke ma le mea e maua ai le kulimi, ma gaugau i luga o le tasi. O le keke ua saunia e tatau ona toe faʻafouina i le kulimi. Fafasi i ni fatu mafolafola ma kekekeke sukalati i luga. O lena mea uma! E mafai ona e tuʻu se ulo.

Fua 4: keke falaoa ma susu susu (filifiliga 2)

- ono keke falaoa
Mo le vaega muamua:
- 200 gr. tapunia susu susu
- 150 gr. suavai. suauu
- nati eleele
- lua sipuni tele o koko
Mo le vaega lona lua:
- 50 gr. suavai. suauu
- lua yolks egg egg
- koko 1 teaspoon.
- o se pine o le vanilla
- 2 sipuni tele o suka

Liligi le susu susu i totonu o ni meaʻai, tuʻuina i le pata seia lelei, ona faaopoopo lea o fatu, lua teaspoons o koko i le paluga. Faʻafefiloi uma mea uma ma maeʻa pulu falaoa e lima. Ma le isi, matou te faia se isi kulimi. Ina ia faia lenei mea, ia tipi 50 g i se paluga tutusa. pata, lua yolks, se sipuni o koko, vanilla ma le suka lelei (oneone e mafai ona). O le iʻuga o le kulimi o loʻo faʻauluina i le ono, pito i luga, keke, ma faʻasologa foi itu. Fafasi i ni fatu ma suka kuka. E mafai ona teuteuina i fasi fualaau aina po o vine. Le fiafia tele!

Paluga o Waffle - o fautuaga mai chefs poto masani

- Ina ia faʻaleleia atili le tofo o le keke falaoa, faʻaopopo ni meaʻai masani e masani ai i le paluga (mo se faʻataʻitaʻiga, cardamom, vanilla, cinnamon poʻo le anise fetu),

- Aʻo leʻi faʻafefete faʻamaʻi, toe fai le suʻega ma se mea faʻapipiʻi ina ia latou sili atu le matagofie ma le pala,

- O le keke falaoa e tatau ona vave tuʻuina atu i le laulau, e le o le teuina i le malulu, a le o lea, o le a "nofo" ia afaina, e mama ma e le o se mea faigata, ma o le keke o le a leiloa lona foliga muamua.

Tuua Lau Faamatalaga