NEURORUBINE FORTE LACTAB N20

  • Faailoga mo le faʻaaogaina
  • Metotia o le talosaga
  • Faʻaiʻuga
  • Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina
  • Contraindications
  • Toto
  • Faʻasalaga
  • Tulaga o le teuina
  • Faiga faʻapolopolo
  • Faʻavae
  • Filifiliga

Neurorubin-Forte Lactab - o se sauniuniga o se tuufaatasiga tuufaatasia o vitamini neurotropic o le vaega B. O vaega taua o fualaau faasaina-vitamini B1, B6, B12 o loo aofia ai i faiga o meaola oona e mautinoa ai le faasalalauina atu o le fiafia i luga o fiva namu, metabolism, ma metabolism o tagata faufautua i le tino.
O le vine (vitamini B1), o lo o maua i totonu o siama o siama namu, e aofia ai i le faʻasalaga o se manaʻoga o le nasu, faʻaleleia le toe faʻaleleia o mea o namu. I le atinaʻeina o le tele o faʻasalaga o le siama i totonu o le toto, e faʻaleleia ai le atinaʻeina o se faʻalogiga faʻagutu.
Pyridoxine (vitamini B6) e aafia ai le fausaga ma le gaioiga o le tino o le tino, muamua e ala i le faatonutonuina o le metabolism o le amino acids, lea e taofia ai le faaputuputuina o mea oona - ammonia. Auai i le tuufaatasiga o le aufaasālalau eseese: catecholamines, histamine, GABA, faʻapupulaina fale o le magnesium intracellular, lea e taʻalo ai se vaega taua i le gasegase, e pei o le malosiaga ma le gaioiga o le tino.
Cyanocobalamin (vitamini B12) e faʻaosofia ai le gataifale o le nucleic ma auai, o lea, i le tausisia o le hematopoiesis, ma faaitiitia ai foi le legasegase o le neurogenic.
Pharmacokinetics
O le monimonitoma (vitamini B1) pe a uma le faʻafofoga tautala e tuʻuina i le duodenum ma le tootoo. O se mea taua tele, o loʻo faʻafefiloi i le ate ma ona metabolites autu o le thiaminocarboxylic acid ma le pyramine (2,5-dimethyl-4-aminopyridimine). O le tuufaatasiga o le metabolites faatasi ai ma sina vaega itiiti o le thiamine e le suia, ua mafua ona o le intestinal tract and kidneys.
Pyridoxine hydrochloride (vitamini B6) e vave lava ona gaogao mai le ipu o le intestinal. Ua faʻafefiloi i le ate ma le faʻavaeina o vailaʻau faʻasaina o le pyridoxalphosphate ma pyridoxamine phosphate. Vitamin B6 galue o se coenzyme pe a uma le phosphorylation o le vaega CH2OH i le tulaga lona 5, i se isi faaupuga o le faavaeina o le pyridoxal 5-phosphate (PALP). E tusa ma le 80% o le PALP o loʻo fusifusia i masini plasma. Pyridoxine e faʻapupula atili i totonu o maso, ate ma le totoga tutotonu. O le sauniuniga mulimuli mo le pyridoxine metabolism o le 4-pyridoxyl acid, lea e faʻamalosi e gaʻo.
Cyanocobalamin (Vitamin B12). O le aofaiga tele o le cyanocobalamin e faʻamalosi pe a uma ona tuʻuina atu i le Castle i totonu. Vitamin B12 faʻapupulaina i se tulaga sili atu i le ate. T1 / 2 mai le ogaoga e tusa ma le 5 aso, mai le ate - pe a ma le 1 le tausaga. E faʻapitoa i le talo ma le mimi.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Neurorubin-Forte Lactab E fautuaina ina ia avea o se vaega o le togafitiga atoatoa:
- neuralgia, neuritis, polyneuritis,
- neuropathy, polyneuropathy (e aofia ai le maʻisuka, ava malosi),
- Faʻaalia o le osteochondrosis o le tui (sciatica, radiculopathy, syndrome syndromes).

Metotia o le talosaga

Neurorubin-Forte Lactab tofia i totonu, muamua poʻo le taimi o le taumafataga. O fualaau oona e foloina e aunoa ma le tunu, fufulu i le tele o vai.
Ua fautuaina tagata matutua e ave 1-2 pulu /
O le togafitiga e 4 vaiaso. O le mafai ona faia faʻataʻitaʻiga masani o togafitiga e filifilia e le tagata lava ia e alu i le fomaʻi.

Faʻaiʻuga

Faʻatonuga a le Allergic: o nisi taimi - o le vevela, uila, le manava o le mānava, le edema a Quincke, le faʻalavelave anaphylactic.
Mai le faʻaogaina o meaʻai: o nisi taimi - o le gasegase, gasegase o le toto, faʻateleina le gaioiga o le AST.
Mai le cardiovascular system: i mea vaʻavaʻaia - tachycardia, solo, cyanosis, edema pulmonary.
O le malologa: o nisi taimi - o le sosolo faʻafuaseʻi, o se lagona o le leai o se malosi, o le atuatuvale, popolega, o le tino, le faʻasaina o le puleaina o le prolactin.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Talu ai o le pyridoxine hydrochloride e faʻamalosi ai le faʻasaina o le L-dopamine (levodopa) ma ono ono faʻaitiitia le togafitiga o lenei vailaʻau i togafitiga o gasegase e maua ai le maʻi o Parkinson, o le faʻaaogaina o nei vailaʻau e tatau ona faʻateʻaina.
O le thiosemicarbazone ma le 5-fluorouracil e faʻaitiitia ai le aoga o vitamini B1, o ona tagata faʻatau.
Anatiāsisi faʻagesegese le faʻaitiitia o le faʻafefe o le vailaʻau B1.

Faiga faʻapolopolo

Neurorubin-Forte Lactab - Pills.
Faʻapipiʻiina - 20 pulu.

Neurorubin-Forte Lactab e aofia ai mea taua: mononitrate sui (vit B1) 200 mg, pyridoxine hydrochloride (vit B6) 50 mg, cyanocobalamin (vit B12) 1 mg.
Tagata e faʻaaogāina: hypromelilose, mannitol, cellulose pefu, cellulose microcrystalline, masini sosoʻo faʻasalaina, magnesium stearate, colloidal silicon dioxide.
O le tuufaatasiga o le membrane film: hypromelilose, macrogol 6000, talc, dioxide (E171), erythrosine (E127).

NASI FAʻAMATALAGA NURU N20
NASI FAʻAMATALAGA NURU N20

Igoa: Neurorubine

Gaioiga faʻamaloilo:
O se vailaʻau faʻapitoa o fualaʻau e maua ai vai vitamini B. O vitamini B ei ai le tele o ituaiga meaola faʻapitoa, e ui lava i aʻafiaga faʻafomaʻi talitutusa, o vitamini taʻitasi e iai sona aafiaga faapitoa i le tino o le tagata. Aemaise lava:
O le vitamin B1 e avea ma vaega malosi i le gaosiga o le gaʻo, ma lona le lava o le faateleina o le aofaiga o mea lactic ma pyruvic i le tino ua matauina. Auai i le faʻaleagaina ma le faʻaleagaina o amino acids, ma faʻamalosia ai le metabolism. I le gaʻo gaʻo, o le vitamini B1 e faʻapipiʻi ai le fausia o gaʻo gaʻo ma faʻafefe ai le liua o gaʻo i gaʻo. Faiga masani o lenei vaitamini e faʻamalosia ai le motumotu o le intestinal ma le galuega secretory. Vitamin B1 e faʻaosoina ai laina eletise i totonu o siama o neurons, ma aʻafia ai le faʻasalaga o manaʻoga i totonu o fao.

O le vitamin B6 e aʻafia i le faʻasologa o enzymes, protein ma le gaʻo gaʻo. O le gaioiga malosi o lenei vailaʻau o loʻo aʻafia i le tele o tali o le enzyme o se coenzyme. Pyridoxine e faatonutonuina le tuufaatasia o neurotransmitters i le synapses o le ogatotonu ma le lautele, ia auai i le fausia o le membrane myelin o neurons. E faʻaleleia ai le gaosiga o le malosi, auai i le lipid ma le palatini, ma faʻafoʻisia le faʻamalosia o le hemoglobin.

Ole vitamin B12 e tāua tele i le metabolism, e faʻatautaia ai le tuʻufaʻatasiga o mea amino, vailaʻau ma mea faʻapipiʻi. E manaʻomia le Cyanocobalamin mo le masani masani o le faagasologa o le faʻamaloloina o neurons ma le faʻavaeina o le acetylcholine. O maualuga o tui o le cyanocobalamin e fesoasoani i le faʻamalosi lelei o aʻafiaga o le nasu i luga o fausaga lautele o le nerve ma faʻaosofia ai le toe faʻaleleia o fiva nasu. O se tasi o galuega autu o le vitamini B12 o lona faʻaaogaina faʻamaonia. Cyanocobalamin e iai sona aafiaga hematopoietic, e faʻaosofia ai le erythropoiesis. Vitamin B12 faʻaleleia le hematopoiesis hepatic, faʻamaonia le faʻaogaina o le toto, ma fesoasoani e faʻaitiitia le cholesterol toto.

O le fualaau faasaina o le Neurorubin o loʻo i ai ni vailaʻau faʻasaina maualuga o vitamini o loʻo taʻua i luga, lea e fesoasoani uma i le faʻamautuina o galuega a le tino o le tino ma faatonutonu le lipid, carbohydrate ma le protein metabolism. E le gata i lea, o lenei tuufaatasiga o vitamini B e fesoasoani e faʻaititia ai le tiga ma le neuralgia o tupuaga eseese.

O le pharmacokinetics o le fualaau faasaina o le Neurorubin e mafua mai i le pharmacokinetic properties o ona mea e aofia ai:
O le monomitoma mimiti pe a uma le faʻafofoga tautala, o le absorption o measina e tupu mai i le tootoo laiti, duodenum ma le jejunum. O se vaega itiiti o le vailaau oona e ave i totonu o le ate, o le vailaau faʻasaina ua faʻafefiloi i totonu o le tino ma le fatuina o le thiaminocarboxylic acid ma le pyramine. 30 minute i le maea ai o le faʻafofoga tautala, o le faʻamaualuga o le vailaʻau i totonu o le toto e sili atu le maualalo nai lo o totoga ma gaʻo. E maua mai i le tino e gaʻo ma e ala i le manava, e le gata i suiga ma i foliga o metabolites.
Pyridoxine hydrochloride o loʻo faʻaleleia lelei i totonu o le manava, faʻafefiloi i totonu o le tino ma le faʻavaeina o gasegase malosi o pyridoxal ma pyridoxamine. E le gata i lea, o pyridoxal-5-phosphate o se foliga malosi o le fualaau faasaina, lea e taʻalo ai le avea o se coenzyme i le tino. Pyridoxine e faʻaalia i se maualuga maualuga o le fusifusia i masini plasma (e oʻo i le 80%). O le malosi o fualaau faasaina i totonu o le ate, o maso ma le totoga tutotonu na maitauina. E maua mai i le tino e fatugaʻo i foliga o gaioiolosi gaioiolosi ma le toʻaga.

Mo le faʻaaogaina masani o le cyanocobalamin i totonu o la latou gastrointestinal tract, o le i ai o le Faletalimalo e tatau ai, lea e faʻamautinoa ai le faʻaaogā masani o le vailaau faʻasaina i totonu o le tino. O le metabolism o le cyanocobalamin, e mafua mai i le metabolite adenosylcobalamin ua faia, e tupu i totonu o masini. E faʻateleina i le mimi ma le talo. E faaputuputu i le ate. O le afa o le ola o le vailaʻau mai le plasma toto e 5 aso, mai le ate ate - pe a ma le 1 le tausaga.


Faailoga mo le faʻaaogaina:
O le fualaau faasaina e faʻaaogaina i tulaga e tuʻuina atu ma faʻamaoniga e iloa ai le hypovitaminosis o vitamin B i le tino.
O ata vali ata, Neurorubin-Forte Lactab o loʻo faʻaaoga i togafitiga faʻapitoa o ia faʻamaʻi:
Paʻa i foliga masani ma le masani o neuritis ma polyneuritis,
Neuragia, ma le faaleagaina o le tino i le taimi o le inupia ma vailaau eseese, e aofia ai le ava malosi ma le inuina o fualaau faasaina,
Polyneuropathy o le maʻisuka.
Ole fofo ole fofo ole Neurorubin ole faʻaaogaina o se monotherapy pe faʻatasi ma isi vailaau faʻamaʻi mo ituaiga faʻamaʻi:
Neuropathies, e aofia ai le gaioiga, mafua mai i le ava malosi.
Maʻisuka faʻamaʻi pipisi.
Vitamin B hypovitaminosis, malogo ma susu beriberi.
Neuralgia, e aofia ai le cervicobrachial ma le numera o le neuralgia.
O le gasegase ma le gasegase o le neuritis ma le polyneuritis o eseese etiologies.


Metotia faʻaaoga:
O fua o le fualaau faasaina ma le umi o le faagasologa o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi taʻitoʻatasi taitoatasi mo tagata maʻi taitasi.
O vailaau vali ata, Neurorubin-Forte Lactab e faʻatalanoa ma le lava le vai, e sili lava ao le i 'ai poo taimi o taumafataga, e le fautuaina e vaevae pe faʻamalo ata. O tagata matutua e masani lava ona fuafuaina le 1-2 papa i le aso. O le umi o togafitiga e masani lava 1 le masina.

Ole fofo ole tui ole Neurorubin e faʻaaogaina mo le iniseti tui; ole inisiua e fautuaina i le sikuea pito i luga o le maso musele.
O fua o le fualaau faasaina ma le faifai pea o injections e faalagolago i le ogaoga o le hypovitaminosis.
I tulaga ogaoga, 3 ml o le vailaʻau e masani ona faia i aso taitasi pe 1 le taimi i le 2 aso seia oʻo ina faʻaitiitia le faʻamaʻi o le tiga, pe a maeʻa ona latou fesuiaʻi i le 3 ml o le vailaau faʻamaʻi 1-2 taimi i le 7 aso.
I tulaga o le malosi, 3 ml o le fualaau faasaina e masani ona faʻaaluina 1-2 taimi i le 7 aso.
O le umi o togafitiga faʻamalosia ma Neurorubin e faalagolago ile mafuaʻaga ole hypovitaminosis. Aʻo faʻataʻitaʻiina togafitiga faʻasolosolo mo togafitiga umi, e tatau ona mataitu mataʻupu o suʻesuʻega i le ono masina.


Faʻafitauli:
Aʻo faʻaaogaina le vailaau faʻamaʻi i gasegase, o mea nei na aʻafia ai:
Mai le faʻaogaina o le tino: leu, vomiting, faʻalauteleina o le faʻamaʻi o le hepatic i le toto. I tagata gasegase ma le faʻalauteleina o lagona o le tagata lava ia, o le gasegase o le toto na maitauina pe a tago i le fualaau faasaina.
Mai le vaʻaiga tutotonu ma le vaʻaiga lautele: vaivaiga, maʻi vevela, vevela. I mataupu maoti, o le popole, faateleina o le le fiafia ma le atuatuvale na matauina. Aʻo faʻaaogaina le vailaau faʻasaina i luga o gasegase, o nisi o tagata gasegase sa maitauina le tupuga mai o le lagona o le neuropathy, lea e tupu pe a uma le faʻamalolo o le fualaau faasaina.

Mai le cardiovascular system: tachycardia, faʻamavaega (faʻapitoa i maʻi ma le faʻalauteleina o lagona o le tagata).
Faʻatonuga a le Allergic: o le paʻu o le paʻu, vevela, urticaria, pe a ave le maualuga o tui o vailaau faʻamaʻi, o le atinaʻeina o aʻa.
Isi aʻafiaga e aʻafia ai: cyanosis, edema pulmonary, sweating. I tagata gasegase o loʻo mafatia i le gasegase i vaega o le vailaʻau, o anaphylactoid reactions, e aofia ai le Quumeke's edema, e mafai ona atiaʻe. Faatasi ai ma le tausiga faamatua o le fualaau faasaina i tagata mamaʻi e maua mai i le hypersensitivity i vitamini B, e mafai ona atiina ae le faateʻa anaphylactic.


Contraindications:
Faʻateleina le lagona o tagata taʻitoʻatasi i vaega o le vailaʻau.
O loʻo faʻamatalaina ma le faʻaeteete i tagata gasegase o loʻo mafatia mai le psoriasis, talu ai e mafai e le cyanocobalamin ona faʻaleagaina ai le psoriasis.
O le fualaau faasaina Neurorubin i le tulaga o se vaifofo mo le iniseti e le o faaaogaina i le taimi o le maitaga ma le lactation, faapea foi mo togafitiga o tamaiti ei lalo o le 16 tausaga.


Toto
O le fualaau faasaina e sopoia le puipui o le hematoplacental ma ua fuafuaina i susu susu. E leai ni faʻamatalaga i luga o le saogalemu o le vailaau faʻasaina ao maitaga ma le lactation. O le fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga e mafai ona faʻatonuina e le fomaʻi pe afai o le faʻamanuiaga ua faʻamoemoeina i le tina e sili atu nai lo le ono lamatia ai le tamaititi. Afai e tatau ona faatonuina le fualaau oona i le taimi o le lactation, e tatau ona filifili le faamutaina o le susu.


Fesootaiga ma isi fualaau faasaina:
Faatasi ai ma le faaaogaina tutusa, o le vailaau faasaina e faaitiitia ai le togafitiga o levodopa, lea e tatau ona mafaufau i ai pe a togafitia tagata mamaʻi i le maʻi o Parkinson ma ia aloese mai le faaaogaina tutusa o nei fualaau faasaina.
Faʻatasi le faʻaaogaina, o le fualaau faasaina o Neurorubin e faʻaleleia ai le vevela o isoniazid.
Neurorubin ona o lona vitamini B6 e mafai ona faʻaititia le aoga o altretamine i le faʻaaogaina tutusa.
O le thiosemicarbazone ma le fluorouracil o vitamin B1 tagata faʻatau.
O vailaʻau faʻamalosi ma mea faʻapitoa e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina Neurorubin-Forte Lactab.


Faʻasalaga
Faatasi ai ma le maualuga o fualaau faasaina i tagata mamaʻi, o le faateleina o le mamafa o aafiaga i itu o loo matauina.
E leai se vaifofo faapitoa. I le tulaga o se faʻalavelave maualuga, o loʻo faʻaalia ai le vaʻaia ma le faʻaleleia o meaola. O togafitiga o se faailoga. Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le faʻalavelave anaphylactic, o glucocorticosteroids mo le faʻaaogaina o le faʻaaoga ma antihistamines e faʻaaogaina.


Faiga faʻavae:
Pusa, ata e ufiufi ata, 10 fasi vaega i totonu o se pulufana, 2 paʻu i totonu o se pusa pepa.
3 ml vai fofo i totonu o se faʻamalama, 5 ampoules i totonu o se pusa kata.


Tulaga o le teuina:
O le fualaau faasaina ua fautuaina e teuina i se nofoaga matutu e ese mai le susulu o le la. Neurorubin-Forte Lactab ua fautuaina e teuina i le vevela o le 15 i le 25 tikeri Celsius.
Fofo mo le tui Neurorubin ua fautuaina e teuina i le vevela o le 2 i le 8 tikeri Celsius.
O le ola o le fualaau faasaina i le tulaga o se vaifofo mo le tuiina o le 3 tausaga.
O le ola ola o le fualaau faasaina i le ituaiga pepa e 4 tausaga.


Faʻamatalaga:
Neurovitan, Milgamma.


Faatulagaga:
3 ml (1 ampoule) o le tui e aofia ai:
Thiamine hydrochloride - 100 mg,
Pyridoxine hydrochloride - 100 mg,
Cyanocobalamin - 1 mg.
Tagata faʻatau.

1 laupepa e ufiufi-ata e aofia ai:
O le mononitrate mimita - 200 mg,
Pyridoxine hydrochloride - 50 mg,
Cyanocobalamin - 1 mg.
Tagata faʻatau.


Faʻalogo!
Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau faasaina Neurorubin e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi. O lenei tusi lesona o loʻo tuʻuina atu i se faaliliuga e leai se totogi ma e faʻamoemoe mo naʻo faʻamatalaga faʻamatalaga. Mo nisi faʻamatalaga, faʻamolemole silasila i le faʻamatalaga a le kamupanī.
">

Igoa: Neurorubine

Gaioiga faʻamaloilo:
O se vailaʻau faʻapitoa o fualaʻau e maua ai vai vitamini B. O vitamini B ei ai le tele o ituaiga meaola faʻapitoa, e ui lava i aʻafiaga faʻafomaʻi talitutusa, o vitamini taʻitasi e iai sona aafiaga faapitoa i le tino o le tagata. Aemaise lava:
O le vitamin B1 e avea ma vaega malosi i le gaosiga o le gaʻo, ma lona le lava o le faateleina o le aofaiga o mea lactic ma pyruvic i le tino ua matauina. Auai i le faʻaleagaina ma le faʻaleagaina o amino acids, ma faʻamalosia ai le metabolism. I le gaʻo gaʻo, o le vitamini B1 e faʻapipiʻi ai le fausia o gaʻo gaʻo ma faʻafefe ai le liua o gaʻo i gaʻo. Faiga masani o lenei vaitamini e faʻamalosia ai le motumotu o le intestinal ma le galuega secretory. Vitamin B1 e faʻaosoina ai laina eletise i totonu o siama o neurons, ma aʻafia ai le faʻasalaga o manaʻoga i totonu o fao.

O le vitamin B6 e aʻafia i le faʻasologa o enzymes, protein ma le gaʻo gaʻo. O le gaioiga malosi o lenei vailaʻau o loʻo aʻafia i le tele o tali o le enzyme o se coenzyme. Pyridoxine e faatonutonuina le tuufaatasia o neurotransmitters i le synapses o le ogatotonu ma le lautele, ia auai i le fausia o le membrane myelin o neurons. E faʻaleleia ai le gaosiga o le malosi, auai i le lipid ma le palatini, ma faʻafoʻisia le faʻamalosia o le hemoglobin.

Ole vitamin B12 e tāua tele i le metabolism, e faʻatautaia ai le tuʻufaʻatasiga o mea amino, vailaʻau ma mea faʻapipiʻi. E manaʻomia le Cyanocobalamin mo le masani masani o le faagasologa o le faʻamaloloina o neurons ma le faʻavaeina o le acetylcholine. O maualuga o tui o le cyanocobalamin e fesoasoani i le faʻamalosi lelei o aʻafiaga o le nasu i luga o fausaga lautele o le nerve ma faʻaosofia ai le toe faʻaleleia o fiva nasu. O se tasi o galuega autu o le vitamini B12 o lona faʻaaogaina faʻamaonia. Cyanocobalamin e iai sona aafiaga hematopoietic, e faʻaosofia ai le erythropoiesis. Vitamin B12 faʻaleleia le hematopoiesis hepatic, faʻamaonia le faʻaogaina o le toto, ma fesoasoani e faʻaitiitia le cholesterol toto.

O le fualaau faasaina o le Neurorubin o loʻo i ai ni vailaʻau faʻasaina maualuga o vitamini o loʻo taʻua i luga, lea e fesoasoani uma i le faʻamautuina o galuega a le tino o le tino ma faatonutonu le lipid, carbohydrate ma le protein metabolism. E le gata i lea, o lenei tuufaatasiga o vitamini B e fesoasoani e faʻaititia ai le tiga ma le neuralgia o tupuaga eseese.

O le pharmacokinetics o le fualaau faasaina o le Neurorubin e mafua mai i le pharmacokinetic properties o ona mea e aofia ai:
O le monomitoma mimiti pe a uma le faʻafofoga tautala, o le absorption o measina e tupu mai i le tootoo laiti, duodenum ma le jejunum. O se vaega itiiti o le vailaau oona e ave i totonu o le ate, o le vailaau faʻasaina ua faʻafefiloi i totonu o le tino ma le fatuina o le thiaminocarboxylic acid ma le pyramine. 30 minute i le maea ai o le faʻafofoga tautala, o le faʻamaualuga o le vailaʻau i totonu o le toto e sili atu le maualalo nai lo o totoga ma gaʻo. E maua mai i le tino e gaʻo ma e ala i le manava, e le gata i suiga ma i foliga o metabolites.
Pyridoxine hydrochloride o loʻo faʻaleleia lelei i totonu o le manava, faʻafefiloi i totonu o le tino ma le faʻavaeina o gasegase malosi o pyridoxal ma pyridoxamine. E le gata i lea, o pyridoxal-5-phosphate o se foliga malosi o le fualaau faasaina, lea e taʻalo ai le avea o se coenzyme i le tino. Pyridoxine e faʻaalia i se maualuga maualuga o le fusifusia i masini plasma (e oʻo i le 80%). O le malosi o fualaau faasaina i totonu o le ate, o maso ma le totoga tutotonu na maitauina. E maua mai i le tino e fatugaʻo i foliga o gaioiolosi gaioiolosi ma le toʻaga.

Mo le faʻaaogaina masani o le cyanocobalamin i totonu o la latou gastrointestinal tract, o le i ai o le Faletalimalo e tatau ai, lea e faʻamautinoa ai le faʻaaogā masani o le vailaau faʻasaina i totonu o le tino. O le metabolism o le cyanocobalamin, e mafua mai i le metabolite adenosylcobalamin ua faia, e tupu i totonu o masini. E faʻateleina i le mimi ma le talo. E faaputuputu i le ate. O le afa o le ola o le vailaʻau mai le plasma toto e 5 aso, mai le ate ate - pe a ma le 1 le tausaga.

Faailoga mo le faʻaaogaina:
O le fualaau faasaina e faʻaaogaina i tulaga e tuʻuina atu ma faʻamaoniga e iloa ai le hypovitaminosis o vitamin B i le tino.
O ata vali ata, Neurorubin-Forte Lactab o loʻo faʻaaoga i togafitiga faʻapitoa o ia faʻamaʻi:
Paʻa i foliga masani ma le masani o neuritis ma polyneuritis,
Neuragia, ma le faaleagaina o le tino i le taimi o le inupia ma vailaau eseese, e aofia ai le ava malosi ma le inuina o fualaau faasaina,
Polyneuropathy o le maʻisuka.
Ole fofo ole fofo ole Neurorubin ole faʻaaogaina o se monotherapy pe faʻatasi ma isi vailaau faʻamaʻi mo ituaiga faʻamaʻi:
Neuropathies, e aofia ai le gaioiga, mafua mai i le ava malosi.
Maʻisuka faʻamaʻi pipisi.
Vitamin B hypovitaminosis, malogo ma susu beriberi.
Neuralgia, e aofia ai le cervicobrachial ma le numera o le neuralgia.
O le gasegase ma le gasegase o le neuritis ma le polyneuritis o eseese etiologies.

Metotia faʻaaoga:
O fua o le fualaau faasaina ma le umi o le faagasologa o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi taʻitoʻatasi taitoatasi mo tagata maʻi taitasi.
O vailaau vali ata, Neurorubin-Forte Lactab e faʻatalanoa ma le lava le vai, e sili lava ao le i 'ai poo taimi o taumafataga, e le fautuaina e vaevae pe faʻamalo ata. O tagata matutua e masani lava ona fuafuaina le 1-2 papa i le aso. O le umi o togafitiga e masani lava 1 le masina.

Ole fofo ole tui ole Neurorubin e faʻaaogaina mo le iniseti tui; ole inisiua e fautuaina i le sikuea pito i luga o le maso musele.
O fua o le fualaau faasaina ma le faifai pea o injections e faalagolago i le ogaoga o le hypovitaminosis.
I tulaga ogaoga, 3 ml o le vailaʻau e masani ona faia i aso taitasi pe 1 le taimi i le 2 aso seia oʻo ina faʻaitiitia le faʻamaʻi o le tiga, pe a maeʻa ona latou fesuiaʻi i le 3 ml o le vailaau faʻamaʻi 1-2 taimi i le 7 aso.
I tulaga o le malosi, 3 ml o le fualaau faasaina e masani ona faʻaaluina 1-2 taimi i le 7 aso.
O le umi o togafitiga faʻamalosia ma Neurorubin e faalagolago ile mafuaʻaga ole hypovitaminosis. Aʻo faʻataʻitaʻiina togafitiga faʻasolosolo mo togafitiga umi, e tatau ona mataitu mataʻupu o suʻesuʻega i le ono masina.

Faʻafitauli:
Aʻo faʻaaogaina le vailaau faʻamaʻi i gasegase, o mea nei na aʻafia ai:
Mai le faʻaogaina o le tino: leu, vomiting, faʻalauteleina o le faʻamaʻi o le hepatic i le toto. I tagata gasegase ma le faʻalauteleina o lagona o le tagata lava ia, o le gasegase o le toto na maitauina pe a tago i le fualaau faasaina.
Mai le vaʻaiga tutotonu ma le vaʻaiga lautele: vaivaiga, maʻi vevela, vevela. I mataupu maoti, o le popole, faateleina o le le fiafia ma le atuatuvale na matauina. Aʻo faʻaaogaina le vailaau faʻasaina i luga o gasegase, o nisi o tagata gasegase sa maitauina le tupuga mai o le lagona o le neuropathy, lea e tupu pe a uma le faʻamalolo o le fualaau faasaina.

Mai le cardiovascular system: tachycardia, faʻamavaega (faʻapitoa i maʻi ma le faʻalauteleina o lagona o le tagata).
Faʻatonuga a le Allergic: o le paʻu o le paʻu, vevela, urticaria, pe a ave le maualuga o tui o vailaau faʻamaʻi, o le atinaʻeina o aʻa.
Isi aʻafiaga e aʻafia ai: cyanosis, edema pulmonary, sweating. I tagata gasegase o loʻo mafatia i le gasegase i vaega o le vailaʻau, o anaphylactoid reactions, e aofia ai le Quumeke's edema, e mafai ona atiaʻe. Faatasi ai ma le tausiga faamatua o le fualaau faasaina i tagata mamaʻi e maua mai i le hypersensitivity i vitamini B, e mafai ona atiina ae le faateʻa anaphylactic.

Contraindications:
Faʻateleina le lagona o tagata taʻitoʻatasi i vaega o le vailaʻau.
O loʻo faʻamatalaina ma le faʻaeteete i tagata gasegase o loʻo mafatia mai le psoriasis, talu ai e mafai e le cyanocobalamin ona faʻaleagaina ai le psoriasis.
O le fualaau faasaina Neurorubin i le tulaga o se vaifofo mo le iniseti e le o faaaogaina i le taimi o le maitaga ma le lactation, faapea foi mo togafitiga o tamaiti ei lalo o le 16 tausaga.

Toto
O le fualaau faasaina e sopoia le puipui o le hematoplacental ma ua fuafuaina i susu susu. E leai ni faʻamatalaga i luga o le saogalemu o le vailaau faʻasaina ao maitaga ma le lactation. O le fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga e mafai ona faʻatonuina e le fomaʻi pe afai o le faʻamanuiaga ua faʻamoemoeina i le tina e sili atu nai lo le ono lamatia ai le tamaititi. Afai e tatau ona faatonuina le fualaau oona i le taimi o le lactation, e tatau ona filifili le faamutaina o le susu.

Fesootaiga ma isi fualaau faasaina:
Faatasi ai ma le faaaogaina tutusa, o le vailaau faasaina e faaitiitia ai le togafitiga o levodopa, lea e tatau ona mafaufau i ai pe a togafitia tagata mamaʻi i le maʻi o Parkinson ma ia aloese mai le faaaogaina tutusa o nei fualaau faasaina.
Faʻatasi le faʻaaogaina, o le fualaau faasaina o Neurorubin e faʻaleleia ai le vevela o isoniazid.
Neurorubin ona o lona vitamini B6 e mafai ona faʻaititia le aoga o altretamine i le faʻaaogaina tutusa.
O le thiosemicarbazone ma le fluorouracil o vitamin B1 tagata faʻatau.
O vailaʻau faʻamalosi ma mea faʻapitoa e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina Neurorubin-Forte Lactab.

Faʻasalaga
Faatasi ai ma le maualuga o fualaau faasaina i tagata mamaʻi, o le faateleina o le mamafa o aafiaga i itu o loo matauina.
E leai se vaifofo faapitoa. I le tulaga o se faʻalavelave maualuga, o loʻo faʻaalia ai le vaʻaia ma le faʻaleleia o meaola. O togafitiga o se faailoga. Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le faʻalavelave anaphylactic, o glucocorticosteroids mo le faʻaaogaina o le faʻaaoga ma antihistamines e faʻaaogaina.

Faiga faʻavae:
Pusa, ata e ufiufi ata, 10 fasi vaega i totonu o se pulufana, 2 paʻu i totonu o se pusa pepa.
3 ml vai fofo i totonu o se faʻamalama, 5 ampoules i totonu o se pusa kata.

Tulaga o le teuina:
O le fualaau faasaina ua fautuaina e teuina i se nofoaga matutu e ese mai le susulu o le la. Neurorubin-Forte Lactab ua fautuaina e teuina i le vevela o le 15 i le 25 tikeri Celsius.
Fofo mo le tui Neurorubin ua fautuaina e teuina i le vevela o le 2 i le 8 tikeri Celsius.
O le ola o le fualaau faasaina i le tulaga o se vaifofo mo le tuiina o le 3 tausaga.
O le ola ola o le fualaau faasaina i le ituaiga pepa e 4 tausaga.

Faʻamatalaga:
Neurovitan, Milgamma.

Faatulagaga:
3 ml (1 ampoule) o le tui e aofia ai:
Thiamine hydrochloride - 100 mg,
Pyridoxine hydrochloride - 100 mg,
Cyanocobalamin - 1 mg.
Tagata faʻatau.

1 laupepa e ufiufi-ata e aofia ai:
O le mononitrate mimita - 200 mg,
Pyridoxine hydrochloride - 50 mg,
Cyanocobalamin - 1 mg.
Tagata faʻatau.

Faʻalogo!
Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau faasaina Neurorubin e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi. O lenei tusi lesona o loʻo tuʻuina atu i se faaliliuga e leai se totogi ma e faʻamoemoe mo naʻo faʻamatalaga faʻamatalaga. Mo nisi faʻamatalaga, faʻamolemole silasila i le faʻamatalaga a le kamupanī.
Punavai o faʻamatalaga, faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau (vailaʻau): Nofoaga "Piluli - Faʻasoifua maloloina mai le A i le Z"

Ina ia otometi ona saili mo tau sili ona lelei mo le fualaau faasaina ma le tele o analogues i NEURORUBINE FORTE LACTAB N20 kiliki ii:


• O ata e mo na o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga. O fualaau o fualaau faʻasaina i luga o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona ese mai le pepa moni

Faʻataʻitaʻiga

O le vailaau faʻasaina e tolu vitamini e fetaui ma faʻaleleia le gaioiga o le tasi ma le isi.

Vitamin B1, poʻo le miamine, o loʻo aʻafia i gaioiga o le tino o se coenzyme. E faʻaaogaina mea oona gaʻo i lalo ifo-oxidized - meaʻai pyruvic ma lactic. Faʻatonuina le gaʻo, gaʻo ma le porotini.

O le miamina e faʻamalosia ai le faʻamalosi o se lagona i luga o le namu, o le faʻaleleia o le metabolism o neurons. Faʻatoʻaina le faʻamalositino o le intestinal ma le faʻaogaina o fualaau. O loʻo i ai se faʻalogona agaʻi faʻalautele ile maualuga maualuga.

I le le lava o le vaitamini B1, aʻafiaga o le nerve (polyaseitis) e aʻafia, lagona, Wernicke-Korsakov syndrome (faʻatasi ai ma le 'ava malosi) e faʻavaivaia.

Vitamin B6, pyridoxine - o se mea e aofia i le polotini ma le gaʻo gaʻo, gaosiga o siama namu. O se coenzyme o le faʻaleagaina o amino acids i totonu o le ate. Faʻalauteleina le tuʻufaʻatasiga o le neurotransmitters aupito sili ona taua o le faʻalavelave faʻapitoa ma le vaʻaiga lautele: adrenaline, norepinephrine, dopamine. E faʻaleleia le tulaga o le ate, faʻaititia ai faʻamatalaga o le faʻamaʻi o le muaʻi maʻi i tamaitai: ulu o le ulu, fulafula, ma le faʻaleagaina o lagona. Auai i le tuufaatasiga o le hemoglobin.

Faʻatasi ai ma le leai o se vaitamini B6, faʻavaivaia le popole, fulafula, o le faateleina o le hormonone prolactin, o le leiloa o le lauulu, le paʻu o le manstrual, ma le dermatitis e mafai ona tupu.

Vitamin B12, cyanocobalamin - o se vailaʻau kemisi o loʻo iai le uʻamea cobalt. E afaina ai le polotini, gaʻo gaʻo. Faʻalauteleina le vaevaega o le tino e ala i le faatonutonuina o le faʻasinomaga o vailaʻau o le nucleic. Faateleina le numera o lela mumu i totonu o le toto, auai i la latou vavaega ona o le methylation process. Faaitiitia le cholesterol toto, homocysteine. Aafiaga lelei ile faigamalo tutotonu ma le lautele. Faʻaauau le amio masani o le tiga o lagona i luga o filo axonal.

Faʻatasi ai ma le leai o se vaitamini B12, o faʻalavelave matuia i le gaioiga o le uaea, o le ania mama, o le faateleina o le maualuga o le bilirubin, cholesterol, homocysteine, ma le gaʻo gaʻo e mafai ona tupu.

Faatasi ai ma le leai o se vaitamini B12, e mafai ona tupu mai le degeneration o le ate.

Pharmacokinetics

Pe a faʻaalia i le tautala, o le gaiamine e faʻafefiloi i le iniseti laitiiti ma ulu atu i le ate. O nisi o ia mea e maua i le enterohepatic recirculation. O loʻo faʻaleleia ma faʻaaogaina i le tino o le thiamincarboxylic acid, dimethylaminopyrimidine. O se vaega itiiti e le suia ma le urine.

Pyridoxine hydrochloride, pe a faʻaogaina i le tautala, e matua gauaʻi ma ulu atu i le ate. Metabolised i pyridoxalphosphate ma pyridoxamine. E fusifusia i le puipuia o palatini i totonu o le toto ma faaputuputu i maso i foliga o pyridoxalphosphate. Ua faʻaaogaina i le foliga o le pyridoxic acid.

Cyanocobalamin e faʻapipiʻi e le tino faʻafetai i le Castle i totonu o le manava - gastromucoprotein. O loʻo aʻafia i totonu o le inumaga, o loʻo fusifusia i totonu o le toto faʻatasi ma polotini popo - transcobalamin ma le alpha-1-globulin. E faaputuputu i le ate, lea e mafai ona teuina mo le sili atu i le tausaga. O le afa o le toto e 5 aso.

Fale gasegase

Naua, vili, susu, manava o le manava.

Faaaoga i le matua

Ua faʻamaonia mo le faʻaaoga pe a faʻamaonia mai e le fomaʻi ma amanaʻia uma faʻamaʻi. O le Cyanocobalamin e faʻateleina le viscosity o le toto, o lea e mafai ona faateleina ai le lamatiaga o le thrombosis.

O le Cyanocobalamin e faʻateleina le viscosity o le toto, o lea e mafai ona faateleina ai le lamatiaga o le thrombosis.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O mea faʻamalolo ma faʻamaʻi e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina. 6-fluorouracil, thiosemicarbazone - tagata faʻataunuʻu.

Vitamin B6 faʻaitiitia le gaioiga o le anti-Parkinsonian drug Levodopa.

Vitamin B6 faʻaitiitia le gaioiga o le anti-Parkinsonian drug Levodopa.

Neurorubin Fort iloilo

Igor, 40 tausaga, Samara

Sa ou faatauina vitamini mo togafitiga o le osteochondrosis. Sa i ai tiga i le ua.Ina ua uma ona ave le fualaau faasaina, na latou vaivai. Sa amata ona ia lagona le sili atu ona fiafia. Ua vaivai le vaivai i le taeao.

Anna, 36 tausaga, Kazan

Na popole le numera o vae ma tamatamailima. O le neuropathologist na faatonuina lenei fualaau faasaina. Na toesea faailoga. A maeʻa ona tago i le laulau, sa i ai sina laumoe, o le itu o loʻo faʻaalia i faatonuga. Sa i ai le tiga o le ulu.

Contraindications

Vaʻaia le vailaʻau.

Vitamin B 1 E faʻasalaina mo le faʻaaogaina i faʻamaʻi pipisi.

Vitamin B 6 e faʻasaina i le tulaga o le maʻi o le manava o le manava ma le duodenum i totonu o le gaioiga laititi (talu ai ona o le faateleina o le eleʻele o le gastric juice is possible).

Vitamin B 12 E faʻasaina mo le faʻaaoga i le erythremia, erythrocytosis, thromboembolism.

Tapenaga saogalemu mo le faʻaaogaina

O le iʻuga o le faʻasalaga ile vitamin B 1 , In 6 ma B 12 i le taimi o le togafitiga, e mafai ona tupu ni tali mai le paʻu ma le tino.

Pyridoxine e mafai ona faʻaosoina ai le tupu o le paʻu o le paʻu po o le paʻu poʻo le faʻaleleia atili o faʻaaliga o loʻo i ai nei.

Faʻatasi ai ma le faʻaofiina o vaitamini 12 o le ata o le falemaʻi, faʻapea foʻi ma suʻega a le laboratory mo mielosis fiafia poʻo le faʻasoesa o le anemia, atonu o le a leiloa lo latou faʻamaoni.

O le inuina o le ava malosi ma le keke uliuli e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o fuamini.

O le inuina o mea inu suamalie (e pei o le uaina) e faʻateleina le faʻaleagaina o siama.

Aua o le vailaau faʻasaina e aofia ai vailaʻau 6 e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete i tagata gasegase ma se talaaga o le maʻi gastric ma duodenal, na faʻaalia e le gasegase o le tino ma le gasegase.

Tagata mamaʻi ma ni siama, sei vagana ai mataupu o loʻo faʻatasi ma le anemia megaloblast ma le vaivaiga B 12 e le tatau ona faʻaaogaina fualaau faasaina.

O le vailaʻau e faʻaaogaina mo le faʻalavelave matuia o le gaioiga fatu ma angina pectoris.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

Ole fualaau faasaina e na o le maeʻa lava le iloiloga maeʻaeʻa o le fuainumera o faamanuiaga / lamatiaga, ona e le lava faamatalaga i luga o le saogalemu o le fualaau faasaina aʻo maʻitaga.

Vitamini B 1 , In 6 ma B 12 faʻamalosi i susu susu. Maualuga Vitio B 6 e mafai ona taofia le gaosiga o susu. O suʻesuʻega i le maualuga o le faʻamalositino o vitamini i le susu o susu e leʻi faia. O le faaiuga e taofi le susu poʻo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona amanaia le taua o le ave o fualaau mo le tina. Afai e tatau ai, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona taofia le fafagaina o susu mo lenei vaitau.

Le malosi e faʻaosofia ai le faʻaalia o le tau pe a oʻo i taavale afi poʻo isi auala

Ole fualaau faasaina e le afaina ai le mafai ona aveina taavale pe galue foi i auala.

I mataupu e mataituina ai le susu i le taimi o togafitiga, e tatau i se tasi ona aloese mai le aveina o taavale ma galue i auala.

E le tatau ona faʻamaonia le fualaau o fualaau, aua e leai se poto masani i le faʻaaogaina o tamaiti.

Faʻasalaga

Vitamin B 1 : o loʻo i ai se vāega lautele lautele. Toto maualuga (e sili atu nai lo le 10 g) faʻaalia se aafiaga curariform, faʻaitiitia le faʻamalosi o lagona tuga.

Vitamin B 6 : O loʻo i ai se faʻalavelave maualalo. Faʻaaoga umi (sili atu i le 6-12 masina) i fua o le sili atu i le 50 mg o vitamini B 6 i aso uma e mafai ona oʻo atu ai i le gasegase o le mafaufau.

Faʻaaogaina o fualaau oona 6 i popo o le sili atu i le 1 g i le aso mo ni nai masina e mafai ona oʻo atu ai i aʻafiaga e le aʻafia.

Neuropathies with ataxia ma lagona le mautonu, o gaioiga o le cerebral ma suiga i le EEG, faapea foi i nisi o tulaga o le hypochromic anemia ma le seborrheic dermatitis na faamatalaina i le maea ai o le pulega o le ≥ 2 g i le aso.

Vitamin B 12 : pe a mavae le tausiga o matua (i se tulaga e le masani ai, pe a maea le puleaina o le tautala), o mea e afaina ai le tino, o le paʻu o le paʻu o le paʻu ma se paʻu o le ogaoga o siama sa matauina i popo maualuga nai lo le fautuaina.

Faʻatasi ma le faʻaʻumiʻumi le faʻaaogaina i mea maualuga, o le solia o le gaioiga o le ate, o le tiga i totonu o le loto, ma le hypercoagulation e mafai.

Faʻafofo mo le inu oona: faʻaaogaina o se mea oona (faʻaleagaina le vomiting, fufulu le manava), fua e faʻaitiitia ai le faʻamaua (faʻaaogaina o le malala).

Faʻaiʻuga

Mai le polokalame puipuia: gasegase eleelea, faʻalavelave anaphylactic, faʻalavelave anaphylactic. E le seasea tali a le Allergic.

Mai le faiga o endocrine: o le faʻasaʻoina o le faʻasaina o loʻo taofia.

Mai le faʻalavelave faʻalavelave: popolega, faʻaaoga umi (sili atu ma le 6-12 masina) o fualaʻau 6 i vailaau ≥ 50 mg i aso uma, e mafai ona oʻo atu ai i le mafaufau o le neuropathy, lagona atuatuvale, malaise, dizziness, maʻi tiga.

Mai le cardiovascular system: tachycardia, paʻu.

I le vaega o le manava, pusa ma le mediastinum: cyanosis, siama pulmonary.

Mai le gastrointestinal tract: afaina o le gastrointestinal, e aofia ai le naʻo, vomiting, manava manava, tiga o le manava o le tino, faateleina le eletise o le suka gastric.

Mai le ate ma le gall vladder: pe a faʻaaogaina i ni maualuga, o le faateleina o le maualuga o le glutamic acid-transmucosal transaminase (SGOT) i le ogaumu.

I luga o le vaega o le paʻu ma mea faʻapipiʻi: vevela, faʻaalia o le paʻu, e aofia ai le pruritus, urticaria.

Isi faʻafitauli: soona inu tele, lagona o vaivaiga, vevela, malaise.

Tuua Lau Faamatalaga