Palu le kulimi ma le apu: meaʻai matagofie a pastry

Suauu kuka → Pies → Pies ma apu

Suauu kuka → Pies → Pry pies

O le falaoa tele e tumu i le sisi ma apu. O le tofo o se mea e manatuaina ai le kulimi kulimi, aemaise lava pe a iai le keke i totonu o le pusaaisa. O mea uma lava o sauniuni vave lava, e tatau ona e faʻatali seia maeʻa le galuega a le ogaumu. Fai se fale manaia lelei!

Delicious charlotte ma apples and cheese cheese. O se fuamalie faigofie mo le kuka ma le apu, e talafeagai mo le taoina o le kalo a le aitema i se fai kuka taofi ma se ogaumu masani.

O le kulimi laʻau ma le apu, ma le ofoofogia o le tofo, o le a le tuua ai se tasi e le faʻaaogaina! Ma o le faigofie o sauniuniga ma le maua o mea aoga o le a mafai ai ona e fiafia i le faagasologa ma le taunuuga. Na faasoa mai e laʻu uo o Vera se fua mo se malo malo ma le sisi ma apu a lona tinamatua, ma o le tele o faafetai ia te ia! :))

O le paluga paluga mo le strudel e faigofie lava ona taʻavale i fafo, pe a maeʻa ona kuka lelei, maʻeu. E mafai ona e ave soʻo se meaʻai mo le strudel e tusa ai ma le vaitau. O le taimi nei o loʻo i ai a laʻau apu ma ni fatu.

O suʻe kulupu a Apple e lauiloa i le tautoulu. E tofu le fale ma a latou lava fua mo le paipu apu, ae ou te fautuaina oe i se auala faigofie e fai ai le kusi falaoʻai ma apu caramelised. O se mea suamalie malie lea i totonu o lou gutu.

Tasi talo fasi keke ma apu ma karamoni niu - meaʻai manaia matagofie! O se keke malu ma le kulimi e iai se parataiso o le niu ma pulu apu o le a fiafia ia te oe i le taimi o le meaʻai, ma e faigofie foi ona suia le keke i luga o le laulau fiafia.

O le fala o le Apple-curd e mālū ma faʻalelei, o lea e taʻua ai i nisi taimi o se keke keke.

E matua mauoa, suamalie, tumu i fualaau mamago ma moligao falaoa falaoa ma suamalie, tumu o apu. O le keke keke keke e taʻavale ma apu e sili atu le manaia e pei o se Kerisimasi, ma o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le tekonolosi apu.

O se tasi o oa a le malo Iutaia o le kugl (pegel) fiafia. O le upu "kugl" i le faaliliuga o lona uiga o le "taamilosaga." O le foliga o le siama e tumau pea, ae o le anotusi o le google e matua ese lava. Google e mafai ona suamalie ma e le suamalie, falai ma tao, ae o le tasi lenei ou te fiafia i ai! Ma pe a sosolo le manogi o apu ma le kinamoni i totonu o le potu, e amata ona lagona le ulu ma le faʻafefe. )))

Kuki kekela ma le sipisi fale ma apu - e faigofie ona saunia le lauti. O le paluga kulimi sukalati e foliga mai e le mautonu, ma o le sipisi ma le apu o loʻo tumu ai na o le sulu i lou gutu. O le manogi ma le manogi o le lemoni o le a avea ma se leo malamalama i le tofo o le keke o le keke keke sukalati.

O lenei paipu apu e faʻafefiloi ai le paluga suamalie, faʻamalolo ma lelei le paluga ma tao apu. E ui lava i foliga le lelei o le pai, o lenei faifeau na faia i le fale ma apu, ou te mautinoa, o le a fiafia tagata uma pe a uma le suʻega muamua.

Se fua faigofie ma taugofie mo se pai ma le apu ma le mumu. Tasi suamalie, keke manogi mai le paluga paluga kulimi, mo le inu o lauti.

E mafai ona e kuka meaʻai suamalie, crunchy ma peta pai maloloina ma kāloti ma apu i lau umukuka, togafitia i latou uma e matutua ma tamaiti mo le 'aiga o le taeao po o le aoauli.

Lanu ma le manogi kalu falaoamata ma apu. E fai paluga paluga ma le paʻu. O le keke vave tioata o se mea moni lava lea mo tamaʻitaʻi e taua lo latou taimi.

Nectarines ua maeʻa faʻatasi ma 'apu, o fua uma e lua e afaina ma suamalie. Ma afai e te taoina fua i le paluga paluga, e te maua se paʻu manogi lelei ma lelei i ni nectarine ma apu.

E oo lava i tamaiti e le fiafia i le siʻi kulimi uma, o le a latou fiafia i le lisi o falaoa ma apples and nectarines, talu ai e le toe lagonaina le tofo o le kusi falaoamata.

O le fua mo se sisi mafiafia ma le paipu paipa ma se mea ofoofogia o le a le tuua ai se tasi e le faʻaaogaina! Ma o le faigofie o sauniuniga ma le maua o mea aoga o le a mafai ai ona e fiafia i le faagasologa ma le taunuuga. E fesuisuiaʻi ma sili ona manogi - o nei meaʻai e faia ai se aso malolo soo se tifaga, e sili lava i aso uma.

Tausami fiafia ma maloloina mo le aiga atoa. O le meaʻai suamalie, manogi suamalie e tumu i le suamalie, mafiafia o apu ma le kinamona.

O fafo faigofie, ae i le taimi lava e tasi o foliga vaaia matagofie o le keke ma lona lanu o le maa o Ierusalema ua maua ai le keke i le igoa tele. O lenei keke faʻamamafa e saunia ma le faʻafefeteina, apu ma meringues.

O se mea manogi, manogi manogi ma viburnum ma apu e na o mea e ola maloloina ma taugofie. O le manaia o le paʻu mumu e faia mai le paluga paluga paluga i luga o le kefir, ma le oatmeal ma le paranesi, lea e lelei lelei ma le suamalie ma le tumu i le tumu o apples ma viburnum.

O se meaʻai moni o mea aupito faigofie o le charlotte faʻatasi ma le siʻi kuka ma apu.

O se mea lamolemole o le faifeau faʻasalalala manaia ma le faʻafefeteina faʻafefeteina o apu e fatuina ai se mea manaia suamalie. O se faʻapuupuu i le kusi sisi ma apu e atoatoa lelei le inu o le inu i totonu o le aiga poʻo i le laulau fiafia. O le a matua talisapaia lelei e le au Apple pai lenei fua, lea e tatau ona i totonu o le api o faletua taitasi pe afai e leai ni fua i totonu o le fale!

O le apu apu i luga o le paluga falaoa, o le fua lea ou te ofoina atu ia te oe i le asō, e kuka ai sina mea e sili atu ona faigata nai lo le alofa, ma sili atu ona faigofie nai lo le paʻi paʻi tapuni.

O keke falaoa suamalie i se kuka taofi, ma le manaia o le vanilla, o se auala sili lea e fafaga ai le sisi i lou aiga, oe le mananao e ai le sisi mama.

O meaʻai falaoamata e masani lava ona foliga mai o se mea lelei, lelei ma maloloina. Ou te fautuaina e kuka se keke falaoa ma ni apu, e manogi ma manogi, aemaise lava mo e fiafia i paluga suamalie, susu.

O le isi fua tele mo le paluga e mafai ona e sauniuni muamua o le paluga paluga! Soʻo se faʻatumu e talafeagai, i le taimi nei - apu ma fatu! Na foliga mai e sili atu le manaia, e faigofie ona toe fai!

O le taloina o paipu mai le falaoa paluga paluga i luga o le margarine o le a avea ma se mea lelei lelei, faamaea se taumafataga o le aoauli po o le 'aiga o le afiafi. O se paluga matagofie lenei mai le siʻisi sisi, faʻamanatuga ma ata faʻamaonia lenei mea. O le a lelei le talisapaia o le pai pie pai i le sili ona maualuga. Apu apu apolo, o fua o sau ma ata o le a fesoasoani i taimi uma.

O aia uma i mea e maua i luga o le upega tafaʻilagi www.RussianFood.com e puipuia e tusa ai ma tulafono talafeagai. Mo soʻo se faʻaaogaina o mea mai le 'upega tafaʻilagi, e manaʻomia se hyperlink i le www.RussianFood.com.

O le pulega o le nofoaga e le tali atu i le taunuuga o le faʻaaogaina o fualaau kuka, auala mo a latou sauniuniga, meaʻai ma isi fautuaga, o le maua o punaoa o loʻo tuʻuina i ai hyperlinks, ma mo mea e aofia ai faʻasalalauga. E le mafai e le pulega o le nofoaga ona faʻasoa manatu o le tusitala o tusiga na lafoina i le site www.RussianFood.com



O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina kuki e tuʻuina atu ia te oe le auaunaga sili ona lelei O le nofo i luga o le 'upega tafaʻilagi, e te malilie i le faigamalo a le' upega tafailagi mo le gaosia o faʻamatalaga patino. OU AGAI

E faʻafefea ona fai le paluga kulimi ma apu

Ina ia maua le suamalie ma le agavaivai, filifili oloa lelei lelei. O le tulafono autu lenei o soʻo se ipu, pe afai e saunia i le faʻatuatua lelei. Ae o le auala e kuka ai, ona faigofie mea uma. Mo lenei mea, o se ogaumu masani poʻo le multicooker e talafeagai. O nei metotia uma e lelei mo le taoina, o le mea lea ua tuuina atu ai i le talimalo se filifiliga.

Afai e te filifili e faʻaaoga le ogaumu pe leai foi se masini kuka, ona fai lea mo le kukaina o le a e manaʻomia se tao tao. Tomai fai togafiti, latou te iloa le kukaina o se paʻi suamalie ma le sisi, manaia ma le saoasaoa, fautuaina le aveina o pusa i luga itu pe a fai o se palu. Ia manatua o le tele o le faagasologa o le taofi o le a talafeagai, o lea e tatau ona amanaia lenei uiga. Afai o le tao e faʻamafola, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se pepa e fai ai le kuka.

I se masini fai kuka

O se fesoasoani moni i le umukuka mo soo se faletua o se fagu. Faatasi ai ma lenei masini e le gata e mafai ona e tunu, ae tao le paluga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e utaina i le multicolo mea uma i le faasologa lea e "faailoa" ai. E tasi le taimi: e le mafai ona kuka le kasi-apu pai i luga o maʻa. O le iuga o le a avea ma se kapisi masani ma se mea manaia, ae afai e teuteuina le pito i luga, e fai ma faataitaiga, tioata poo sukalati, ona lelei lea mo se aiga laiti.

Lusi kulimi kesi i apples

O mea autu o lenei ipu o le sisi ma fualaau aina, ae e mafai ona e ave soo se mea: puff, lefete, kefir. E faʻalagolago i mea e fiafia i ai. O le faʻatumuina o lenei meaai manaia maloloina ma lelei, ma o le sauniuniga e le tele se taimi e alu ai. Lalo o fua o le pai, lea e filifili ai e tagata uma le filifiliga sao mo i latou lava.

Mai le paluga falaoa

  • Taimi: 1 itula.
  • Auaunaga Per Container: 8 fesoasoani.
  • Faʻafiafiaga kalori: 320 kcal / 100 g.
  • Faamoemoega: meaai.
  • Cuisine: Europa.
  • Faigata: ala.

O le paluga paluga mo se pai ma le apu, e pei ona taʻu mai e le igoa, ua faia i luga o le faavae o le susu susu. O le kulimi sitaili e matua mauoa i le calcium, o lea e sili ona aoga mo tamaiti laiti, tagata matutua ma i latou oeo loʻo toe faʻaleleia pe a maeʻa fusi. O le mea taumafa ua saunia lelei lava, o le faavae e avea o se masini mo sisi, lea e faaopoopo ai le falaoamata.

  • apu - 300 g
  • kusi falaoa - 300 g
  • kulimi suamalie - 2 tbsp. sipuni
  • falaoamata - 2 tbsp.,
  • suka - 0.5 tbsp.,
  • vanilla suka e tofo
  • fuamoa - 1 pc.,
  • masima - 1 pin.

  1. Faʻafesoʻotaʻi le siʻi kulimi, kulimi kulimi, suka, vanilla, fuamoa ma masima ma isi. Faaopopo le falaoamata, tapuni le paluga.
  2. Faʻasolo le vaega ole laʻau e manaʻomia, tuʻu i se pepa tao.
  3. Mo le faʻamalieina oe e teu le apu mai le apu ma tipi i ni fasi pepa.
  4. Lafoaʻi lelei le fua ile luga.
  5. Pipi i le ogaumu mo le 30 minute ile 220 tikeri.

Mai le paluga falaoa

  • Taimi: 1.5 itula.
  • Auaunaga Per Container: 8 fesoasoani.
  • Faʻafiafiaga kalori: 340 kcal / 100 g.
  • Faamoemoega: meaai.
  • Cuisine: Europa.
  • Faigata: ala.

O le talafaasolopito o le fefete poto e le o iloa. O loʻo i ai se masalosalo o uluaʻi oloa mai ia mea na amata ona faia i Aikupito anamua. I aso nei, o falaoa ua tao mai le fefete, ma meaʻai manaia, pasties, cheesecakes, pies ua taoina. Mo i latou o loʻo mananaʻo e aveesea le mamafa pe i ai se uiga e sili atu le mamafa, o le aʻafia i oloa falaoamata e le fautuaina. O nei mea suamalie e vave lava ona tuu se faailoga i luga o le ata i foliga o isi pauna.

  • apu moli - 300 g,
  • talo - 100 g
  • kusi falaoa - 300 g
  • vine vine - 100 g
  • falaoamata - 500 g
  • suka - 0.5 tbsp.,
  • o le fefete mago - 1 sachet,
  • susu - 1 tbsp.,
  • margarine - 100 g
  • fuamoa - 2 pcs.,
  • meli - 1 tbsp. se sipuni
  • masima - 1 pin.

  1. Vaʻaia le susu i le 30 tikeri. Aumai le fefete i totonu.
  2. Faʻamuʻu fuamoa, vavaeese tagata mama mai le yolks ma taia i latou i le suka.
  3. Fufulu le margarine, faʻafefiloi mea uma o loʻo taua i luga, masima ma toso le paluga. Teuina i se nofoaga mafanafana mo le 20 minute.
  4. Aʻo fetaui lelei, ia faʻafefete. Mo le faia o lenei mea, talo le fua ma tipi i totonu o kupita. Faʻafefiloi i le kusi falaoa, meli, vine.
  5. Vaevae le paluga i le 3 vaega. I ni vaega se lua, fai le faavae mo le pai ma itu. I luga o lea mea e manaʻomia lou tuʻuina atu o le faʻatumu.
  6. Lili ese le paluga totoe ma tipi i ni fasipepa. Faʻamau i luga o le faʻasolosolo ina ia oʻo mai le fale. Suauʻu suauu.
  7. Pipi i le ogaumu mo le afa itula i le vevela o le 250 tikeri.

Mai le puff pastry

  • Taimi: 1 itula.
  • Auaunaga Per Container: 8 fesoasoani.
  • Faʻafiafiaga kalori: 300 kcal / 100 g.
  • Faamoemoega: meaai.
  • Cuisine: Europa.
  • Faigata: ala.

E matua lelei lava le paluga pasese. E agamalu ma malulu, ae maualuga-kalori, e le tatau ona galo ia i tatou. Puffs, keke, pies e faia mai ai. E lua ituaiga o lenei suʻega: fou ma le fefete. O lenei fua e faʻaaoga ai se paluga e leai se fefete e faʻafefiloi ma le margarine. Nai lo le margarine, e mafai ona e suʻe le pata, o le a faʻaleleia le ipu, ae sili atu le gaʻo.

  • apu - 3-4 pcs.,
  • kusi falaoa - 300 g
  • pulu - 50 g
  • walnuts - 50 g,
  • falaoamata - 0.5 kg
  • suka - 150 g
  • margarine - 200 g
  • vai - 0.5 tbsp.,
  • yolk - 1 pc.,
  • sua o le tipolo po o le vineta - teaspoon,
  • masima - 1 pin.

  1. Faafefiloi le falaoamata ma le masima ma lili, sasaa se vaega i luga o le laulau.
  2. Oti le margarine i ni fasipepa ma tuu i luga o falaoamata. Vaʻai faʻatasi ma le falaoamata ma se naifi.
  3. Salu sina sipuni tele o le suka ma le sua o le tipolo i totonu o le vai malulu, faʻafefiloi ma se masini margarine. Faaopopo le falaoamata, tao le paluga ma tuu i totonu o le pusaaisa.
  4. Otioti le fualaau suamalie i ni fasi pepa, faaopoopo le suka ma falai i totonu o se fagu seia oo mai le manogi ma le laumei. Faʻaopopo meaʻai mama, nati ma le susu susu ia i latou.
  5. Ave ese le paluga, ia viliina i se fasi ie manifinifi, gagau i ni nai taimi ma toe taʻavale. Faia ni keke se tolu.
  6. Tuu se keke se tasi i se pepa tao tao. Tuu le afa o le faʻatumu i luga.
  7. Ufiufi mea uma i se keke lona lua, faʻi le pito.
  8. Fai se isi taʻiala.
  9. Lubricate le pito i luga ma le selu ma tu i se tui i le tele o nofoaga.
  10. Pipi i le ogaumu mo le 20-25 minute seia kuka i le vevela o le 220 tikeri.

  • Taimi: 1 itula.
  • Auaunaga Per Container: 8 fesoasoani.
  • Faʻafiafiaga kalori: 310 kcal / 100 g.
  • Faamoemoega: meaai.
  • Cuisine: Europa.
  • Faigata: faigofie.

O fua o le falaoamata kuka kuka i luga o le kefir e agavaivai ma malamalama, e tutusa ma keke, ae sili atu ona aoga. E leitioa na teuina le mea autu mo se taimi umi i tagata o le Caucasus, o le na taʻua o le vai o le ola umi. O le Kefir o se punavai taua o le calcium, fuluula ma isi elemene ma fualaʻau. O lenei pai mai le falaoa paluga e mafai ona saunia uma i totonu o le umu ma i se fai kuka taofi.

  • apu - 200 g
  • kefir - 1 tbsp.,
  • kusi sisi - 200 g
  • falaoamata - 1 tbsp.,
  • suka - 1 tbsp.,
  • fuamoa - 3 pcs.,
  • soda - 1 sipuni,
  • masima - 1 pin,
  • vanilla e tofo.

  1. Faʻamuʻu fuamoa i le suka seia oʻo i faʻamafa paʻepaʻe.
  2. Faaopopo le kefir, soda, masima ia i latou.
  3. Soso i totonu o le falaoamata.
  4. Grate fualaau aina i luga o se mea e gaosia ai, curd - rub with a tok.
  5. Faʻaopopo le faʻatumu i le paluga.
  6. Tuu le masini e mafua ai i se fuga falala ma tao mo le 30 minute i le 200 tikeri.

Faʻasiʻu mafiafia aʻi falaoamata

  • Taimi: 1 itula.
  • Auaunaga Per Container: 6 fesoasoani.
  • Faʻafiafiaga kalori: 310 kcal / 100 g.
  • Faamoemoega: meaai.
  • Cuisine: Europa.
  • Faigata: faigofie.

E masani lava, e le lava le taimi ma le malosi o le faletalimalo e faia ai mea matagofie, ae e le o se faafitauli, aua e mafai ona e saunia se mea suamalie suamalie i le ituaiga o paluga mai le sisi ma apu, lea e mafai ona vaaia i le ata. O le pito o le pai e manaʻomia mai se falaoa masani, lea, i le taimi o kuka, faʻafefe le pata, faia ai se manogi manogi. Faʻafeiloaʻi fua ma fualaau aina e faʻasolosolo ai le tuufaatasiga o le ipu.

  • apu - 300 g
  • kusi cheese - 500 g,
  • kulimi mumu pe kulimi - 0.5 tbsp.,
  • falaoamata - 2 tbsp. sipuni
  • semolina - 1 tbsp. se sipuni
  • suka - 0.5 tbsp.,
  • vanilla e tofo
  • fuamoa - 2 pcs.,
  • falaoa - 0.5 pcs.,
  • pata - 100 g.

  1. Lulu le masini susu susu ma le suka ma fuamoa seia oʻo ina fausia le tutusa lelei. Soso i le falaoamata ma le semolina.
  2. ◊Oti le apu i ni fasi ie manifinifi.
  3. Tuu fasi pata i le pito i lalo o le fulufulu, ma sasala leisi fasi falaoa pulu falaoa i le pito i luga.
  4. Liligi le pusa muamua o le falaoa i le faʻatumu, ma tuʻu le fasi fualaau i luga.
  5. Pipi mo le 20 minute i le vevela o le 230 tikeri.

  • Taimi: 1 itula.
  • Auaunaga Per Container: 6 fesoasoani.
  • Faʻafiafiaga kalori: 280 kcal / 100 g.
  • Faamoemoega: taumafataga o le aoauli, taumafataga.
  • Cuisine: Mekisiko.
  • Faigata: ala.

Mo le keke tele, o le a le faʻamaloloina le faifeʻau. E ese mai i isi meaola i lona gafatia e vave faʻapalapala. Sili mo le faia o kuki suamalie ma keke. O le tulafono autu o le galulue faatasi ma ia o lona vevela. O le paluga e sili atu ona lelei pe afai e te galue ai i le vevela o le 15-20 tikeri. Afai e teuina i totonu o se potu ma le vevela o le sili atu i le 25 tikeri, o le a le toe maua lona malosi, amata ona malepelepe i lona foliga masani ma o le ai ai se tofo malosi pe a uma ona tao. Aʻo lei faia le galuega, e fautuaina e teu i totonu o le pusaaisa mo le 10-15 minute.

  • apu - 300 g
  • kusi falaoa - 300 g
  • falaoamata - 2.5 tbsp.,
  • suka - 0.5 tbsp.,
  • margarine - 250 g
  • fuamoa - 2 pcs.,
  • masima - 1 pin.

  1. Margarine i le vevela vevela. Sasaa nisi o falaoamata i totonu ma olo i se vavae seia oʻo ina lamolemole.
  2. Faʻamuʻu fuamoa i le tele o suka, masima ma faʻafefiloi ma le masini margarine. Faaopopo le falaoamata ma kuka le paluga paluga. Tuu i totonu o le pusaaisa.
  3. Ave ese le peel mai apu ma tipi i totonu o poloka. Faʻafefiloi ma le kusi falaoa ma le tofa o le suka.
  4. Vaevae le paluga i ni vaega se lua. Mai le tasi vaega, fai se laupepa ma itu. Tuu le faatumuina i luga.
  5. Grate le vaega lona tolu o le paluga i luga o se pusa mafiafia i luga o le keke. O le iʻuga, o le isi vaega o le paluga paluga e faia i luga. O le fausaga o le lole manaia e manino lava ona vaaia i le ata.
  6. Pipi mo le 30 minute i le 250 tikeri.

  • Taimi: 1 itula.
  • Auaunaga Per Container: 6 fesoasoani.
  • Faʻafiafiaga kalori: 320 kcal / 100 g.
  • Faamoemoega: meaai.
  • Cuisine: Europa.
  • Faigata: faigofie.

Jam ma le apple-curd pie o le a talosaga atu i na faletua oe iloa le kukaina o paluga paluga, talu ai o lenei mea taumafa ua taoina i lenei tulaga, e tutusa ma le charlotte. Mo le kukaina, e te manaʻomia se mea faʻafefiloi poʻo se suauu mo le sasaina o fuamoa ma se ipu tunu ma luga o pito. O le keke o le sipuni e kuka i fuamoa. Faaliliu mai le Farani, "keke" o lona uiga o le "tao faalua". I le taimi muamua, na faia mai keke mafolafola mago mo le militeli Peretania. I aso nei, e fesoʻotaʻi uma le keke i mea uma ma keke e vaivai.

  • apu - 3 vaega,
  • kusi falaoa - 250 g
  • falaoamata - 1 tbsp.,
  • fuamoa - 4 pcs.,
  • suka - 1 tbsp.,
  • mea manogi aina - ia tofo.

  1. Mai i apu, pi ma tipi i ni fasi moa.
  2. Faʻamuʻu fuamoa ma se paluga faʻatasi ma se faʻaopoʻopoga faʻaopoopo o le suka.
  3. Pe a liua fuamoa i se pulu paʻepaʻe e le mafai ona tafe mai le pesini, faʻalautele lemu le falaoamata seia oʻo ina faʻatulaga le tutusa o le kulimi mafiafia.
  4. Faʻamau se vaega o fualaau aina i le pito i lalo ole paʻu oona. Sasaa i paluga.
  5. Uʻu le sisi i luga ma faʻaaoga le vaega lona lua o le paluga.
  6. O le kulimi mai le sipisi ma apu i totonu o le umu e tatau ona tao i le vevela o le 220 tikeri mo le 20-25 minute.
  7. O le mea e saunia ai sauni e tuʻuina ile pito i lalo, o lona uiga. e tatau ona aveese ma le faaeteete mai le pepa ma liliu ese.

  • Taimi: 30 minute.
  • Auaunaga Per Container: 6 fesoasoani.
  • Faʻafiafiaga kalori: 300 kcal / 100 g.
  • Faamoemoega: meaai.
  • Cuisine: Europa.
  • Faigata: faigofie.

O lenei filifiliga vave mo le faia o se keke falaoamata ma se mea manaia o le faatumuina o le susu susu ma fua. E talafeagai pe afai na o mai malolo ia te oe pe afai e te le maua se taimi e kuka ai, ma e te manaʻo e faʻafiafia lou aiga i se mea lelei. I le avea ai o se faʻavae, o le paluga faʻapipiʻi ua maeʻa ona faʻaaogaina, o loʻo faʻatau atu i soʻo se faleoloa ma e le taugata. Aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona faʻafefete ma fuli i le tele o le manaʻomia.

  • apple jam - 100 g.,
  • kusi falaoa - 300 g
  • sauniuni palu mafiafia - 2 laupepa,
  • suka - 5 tbsp. sipuni
  • vanilla e tofo
  • fuamoa - 1 pc.

  1. Mash le sisi kuka ma se vavae ma le suka faaopoopo ma le vanilla. Faʻafefiloi ma le apple jam.
  2. Puʻu le paluga ma taʻavale pepa taʻitasi i le laʻau e manaʻomia.
  3. Tuu se tasi laupepa i luga o se pepa tao tao. Faʻasalalau le faʻatumu i le pito i luga ma se paʻu lavalava, ma tuʻu ai ni gaogao avanoa e 2-2.5 cm faʻataʻamilo i le nofoaga atoa.
  4. Faʻamau le pito lona lua i le pito i luga ma faapipii pito i se tui.
  5. Lulu le fuamoa ma le pulumu i luga o le pai.
  6. Fai ni nai pupuʻu ma se vavae i le pito i luga ma tuʻu le ipu i le ogaumu faʻamamaina i le 220 tikeri.
  7. A maeʻa le 20 minute, ona sauni loa lea o le meaʻai.

Apple-curd pie

  • Taimi: 1 itula.
  • Auaunaga Per konite: 5 tautua.
  • Faʻafiafiaga kalori: 300 kcal / 100 g.
  • Faamoemoega: meaai.
  • Cuisine: Europa.
  • Faigata: faigofie.

O se tasi lea o fuaitau faigofie e tele tamaitai e fiafia i ai mo lo latou agaalofa. E fautuaina ia taitai ia fri apu i se setete e pei ona faaalia i le ata, o le mea suamalie e maua ai se tofo ma le manogi e le mafaamatalaina. Ae maise lava o le talo e pei o le soga ma le apu o le a talosaga i tamaiti. O o latou tinā ma tinamatua faʻatasi ma lenei mea taumafa o le ai ai se avanoa e fafaga ai le la tama i se sisi kulupu soifua maloloina, lea e le o tamaiti uma e fiafia iai.

  • apu - 300 g
  • kusi falaoa - 250 g
  • falaoamata - 3 tbsp. sipuni
  • malolo - 1 itu. se sipuni
  • fuamoa - 2 pcs.,
  • suka - 4 tbsp. sipuni
  • taofi paʻu - 1 sachet,
  • kulimi mumu - 0.5 tbsp.,
  • pata - 2 tbsp. sipuni
  • masima - 1 pin.

  1. Mo le suʻega, faʻafeu le siʻisi, faaopoopo le 3 sipuni tele o suka, fuamoa, kulimi suamalie, falaoamata, tao paʻu ma maso. Faʻafefiloi lelei.
  2. ◊Oti le apu i fasi pepa ma tao i le pata ma le suka o totoe seia oo ina avea se meaʻai o le karameli.
  3. Tuu le faatumuina o le pito i lalo o le pepa, ma faatumu i le paluga i luga.
  4. Susu seia kuka i le vevela o le 200-220 tikeri.
  5. Faʻamaʻa le meaʻai faʻamamaina ma le suka.

Na maua se mea sese i le tusiga? Filifili i ai, kiliki Ctrl + Ulufale ma o le a matou toe faaleleia!

Se fua faigofie i le sisi, ma apu i totonu o le ogaumu

O le tuufaatasiga o nei mea autu o se mea masani o le ituaiga. O o matou tina ma tinamatua na saunia se ituaiga o meaai. Fai se pai i aso uma mo le 'aiga o le taeao, lauti, kofe, poʻo teuteu i se laulau fiafia mo soʻo se faafiafiaga.

Meaʻai

Kuka:

1. Ave le 150 kalama o le siʻisiʻi kulumu ma fufulu i totonu o se sieve.

2. Sue le tutusa o le falaoamata e pei o le kuka.

3. Faʻamamaina le pata ma faʻafefiloi ma le aofaiga tonu o suka suka. Faʻasaga i se masini tutusa, o le oneone ua uma ona tape.

4. Faʻasaʻu fuamoa moa 2 moa i totonu o le isi pesini, ona sasaa lea i totonu o le suauu, faaopoopo le falaoamata ma le kusi cheese iinei.

5. Ina ia saunia le lanu o le a ufiufi ai le mea e gaosia ai le lumanaʻi, e tatau ona e ave se fasi pata - 50 kalama ma faʻaopoopo le aofaʻi tutusa o suka.

6. Fufuluina apu 3-4 fasi. O loo ou taina pea i latou. 'Otiʻoti i fasi vela.

7. Faʻalautele se pepa tao tao poʻo le taoina o meaʻai ma le suauu sasala ma liligi i luga o la matou paluga falaoa. Mai i luga, e manaia i fasi opu apu ma salalau uma i le tioata na tatou saunia.

8. I totonu o le umu, e tatau ona tao tao le keke mo le itula. I lenei tulaga, e tatau ona faatulaga le faailoga o le vevela i le 190 tikeri.

I le faaiuga o le kuka, tuu le malulu. E mafai ona e valaʻaulia malo.

E faʻafefea ona kuka le kuka ma le apu i se fai kuka taofi

O le mea e faʻaogaina i taimi uma e fesoasoani ai ma faʻafaigofie ai le kuka mo faʻailoga. Na te iloa le auala e faia ai ni ipu se tele, na o ia lava e manaʻomia le faʻapipiʻiina o oloa talafeagai ma aofia ai se polokalama faʻapitoa. O lenei la o le a ou talanoa e uiga i le auala e faia ai se mea manaia mo le lauti i se fai kuka taofi.

Meaʻai

  • 200 kalama o le siʻi kuka,
  • 4 apu
  • 200 kalama o le suka (i se mea e gata ai, i sina mea e mafai ai, fuafua i lou manaia)
  • 3 fuamoa moa
  • 200 kalama o falaoamata.

Kuka:

1. Muamua e tatau ona e ave fuamoa ma sasa ia i latou i se auala malosi. Ioe, ioe, e fautuaina e faʻaaoga i le faiga o kuka.

2. Suauu le sukalala ma galue ma se paluga mo sina taimi puupuu.

3. E tatau ona malamalama le kulū-suka-sugar, faʻaleleia ma faʻateleina le voluma.

4. Filifili le kusi falaoa ma le gaʻo maualuga o mea oona, e sili pe a fai o se mea patino, mea na faia e le fale. E tatau ona e faʻaopopo i le paluga ma faʻafesoʻotaʻi le mea faʻapalapala i se faʻavavevave vaivai, faʻaauau pea ona paʻu.

5. Salu le falaoamata, faaopoopo i la tatou paluga. Faʻafefe.

6. Fufulu ma tipi apu i fasi pepa.

7. Sasaa le paluga o le paluga i le gafatia o le multicolo, lea e tatau ona faʻafefiloi ma le suauu i luma o lenei mea ina ia le tumau le keke i le taimi o kuka. Liligi le paluga i totonu, salalau ia apu i luga ma tuu i totonu o le kuka taofi.

Seti le polokalama "Fafaga" mo le 50-60 minute ma faatalitali mo le sauniuni.

O paluga lanu suamalie suamalie ma apples andnamon

O lenamamoni e maua ai le manogi manaia ma le tofo, ae tatau ona tuʻuina i le faʻalelei, aua afai e te alu mamao, o lona uiga, o le a le mafai.

Meaʻai

  • 400 kalama o falaoamata
  • afa afa o le pata,
  • tasi fuamoa
  • 150 kalama o kirimi oona,
  • vai
  • 3 lapisi tele o suka
  • masima - o sina sipuni ma le tele o le fefete masima,
  • kisisisi leisi 400 glamu.

Kuka:

1. Muamua, vavaeese le polotini mai le isu. Faʻafefiloi le sulugatiti ma le kulimi (200 g), ma tuu le porotini i totonu o le pusaaisa.

2. Faʻafefiloi le suauu faatasi ma le faʻaopoopoga o le falaoamata faʻamamaina, faʻamafanafanaina i le sugar granulated ma faʻaopopo se pine o le masima.

3. Faʻaopopo le kulimi kulimi suamalie i la tatou paluga. Tipi le paluga. Tatou tutu mo se itula i se nofoaga malulu.

4. Apolo 7-8, tipi i fasi pepa.

5. Vaevae le paluga mai le pusaaisa i le afa ma tafe i fafo. Matou te tuu le kusi falala i luga, apu i luga ma fufulu i le suka.

6. I le isi itu, ia ufiufi le vaega lona lua o le paluga paluga ma fusi lelei.

7. Faʻafefiuʻi lenamamoni ma le suka ma le polotini ua sasaina. Sasaa lenei paluga i luga o la tatou keke. 8. Tuu ile ogaumu. Pipi mo le 50 minute i le 170 tikeri.

Meaʻai mo keke falaoa ma apu mai le pasele pupuu

I lenei togafiti, o le kulimi sisi o le a luga, ma o le a alu atu apu i le totonuga o totonu. I le auala, o lenei filifiliga e faia mai le pasela pupuu.

Meaʻai

  • E tusa ma le lua tioata o falaoamata
  • 3/4 vaega pata,
  • lua fua
  • 200 kalama o le siʻi kuka,
  • 3 sipuni tele o kulimi kulimi ma le tele o suka
  • lua pe tolu apu.

Kuka:

1. Muamua, o le suauu e vaevaeina i ni fasi mea mo le faigofie, e faaopoopoina le suka (tasi le sipuni tele) ma fefiloi. I totonu nei, sasaa le yolks egg.

2. Faʻafefiloi le mea na tupu mai ai ina ia pei uma lava o meaʻai. Ma avatu ia te ia se foliga lanu.

3. Ina ia faia le faʻatumuga, e tatau ona e 'ave le kusi falaoamata, faʻaopoopo le kulimi kulimi, ma o le sugar sugar granulated. Ia faʻafefiloi.

4. A matou sasaa le selu, e tatau ona tumau pea squirrels. O le taimi nei e tatau ona sasaina, sili atu i se paluga i luga o le saoasaoa, ina ia avea i latou ma faʻafefete ma faʻaopopo i le masini ma le siʻi kuka.

5. Aumai se pepa tao tao poʻo se masini faʻapipiʻi faapitoa, pe'āfai. Tuu le paluga i totonu.

Faʻasusu i luga o apu i luga ma sasaa i luga o le paʻu. O le a pei o ia o le manava i lenei togafiti.

6. Fufulu le ogaumu ma tuu e tao i le taimi mo le 50 minute, pe itiiti ifo foi, e tatau ona e mataʻituina le sauniuni.

Seti le vevela i le 190 tikeri.

Aʻo sauni le ipu, ave i fafo mai le ogaumu ma faʻamafanafana. O lenei e mafai ona e fiafia i lenei manaia matagofie ma fiafia fiafia.

Le Auala e Faia ai le Vailaʻau Faʻafefete

Se keke suamalie matagofie o le ae fiafia i ai.

Meaʻai

  • Pulu (130 gr),
  • granuka granulated (150 g),
  • 3 egg yolks,
  • se ato o le vanillin
  • falaoamata (750 gr),
  • lefete (10 g),
  • serum (250 ml),
  • kusi falaoa (700 gr),
  • apu (3 pcs)

Kuka:

1. Uʻu le fefete i le falaoamata, sasa le kulimi ma le suka, vanilla ma le pata.

2. Sasaa le uila i totonu o le fuamoa.

3. Faʻafefiloi ma falaoa ua saunia muamua ma le fefete.

4. Sei o tatou faanatinati mo le 1 itula i le mafanafana.

5. Togi ese le paluga uma.

6. E tusa ma le 2/3 o ona vaega ua faʻapipiʻiina ma matou faia itu, matou te tuʻuina ni apu sliced, cheese cheese i luga o latou.

7. Tatou te kukaina le afa itula i le ogaumu, i se faailoga o le 170 tikeri.

Laʻau vave ma le lelei. E te liki ou tamatamai lima.

Faatasi ai ma le falaoa falaoa e mafai ona e faataitai ma matagofie le gaoia o le pito i luga i se upega, rosa.

O le sili ona faʻamalo le paipu ma apu ma le kisi

O le fua mo le faʻaaogaina o mea lelei e manaʻomia sina taimi, e matua faigofie lava ona mafai e se tasi ona faia.

Meaʻai

  • Half packet of butter,
  • 4 lapisi tele o suka
  • 3 apu
  • kusi falaoa e tusa ma le 150 kalama,
  • e tusa ma le 300 kalama o kuki (ua na o le pupuʻu e te manaʻomia),
  • 3 fuamoa
  • 4 lapisi tetele o kirimi kirimigi.

Kuka:

1. Kuki kuki. A o le i ai lena mea, e tatau ona nutimomoia sina mea itiiti i ni fasi vaega laiti, ona sili ai lea ona ave se mea e faʻafefeteina ai. Po o le faʻaaoga foi o se pine olo.

2. O le suāuu e tatau ona faʻavaivaia. Ou te faia lenei mea i luga o le ogaumu i totonu o se tamai fagu uʻamea. Ma liligi atu i kuki.

3. Lubricate le ipu tunu ma le pata, tuu le paluga pupuu i autafa ane.

I luga o luga o loʻo taoto matagofie ai apu.

4. I totonu o se isi atigipusa, faʻafefiloi fuamoa moa ma le kulimi kirimoli, faʻaopoopo leisi sipisi ma suka suka. Faʻaosooso le paluga seʻia oʻo lava ina faʻatusatusa atoatoa.

Liligi i luga o se laulau o apu.

5. Tuu i totonu o le ogaumu mo le 40 minute, faatulaga le faailoga o le vevela 180 tikeri.

O sea togafiti o le a sili ona tofo lelei pe afai e te faʻaliliu.

"Keke" keke siliva ma le siʻi siʻi, semolina ma le apu

Pusa faigofie ma faigofie tele.

Meaʻai

  • 1 ipu falaoamata
  • 1 le ipu semolina
  • 1 cup sugar granulated
  • sina paluga susu
  • pata (150 kalama),
  • se pine o le masima.

Mo le faʻatumuina oe manaʻomia:

  • apu (3 fasi vaega),
  • lemonati (2 sipuni tetele)
  • fuamoa (2 fasi vaega),
  • kusi falaoa (300 grams),
  • vanillin.

Kuka:

1. Faʻafefiloi falaoamata ma le suka ma le semolina.

2. Tuu sina masima ma pe tusa foi le aofaiga o le tao tao.

3. Faʻafefiloi le paluga ma le pata (pata), lea e tatau muamua ona faʻamamaina.

4. Tuu le suka i fuamoa na taia ma faaopoopo le vanillin.

5. Tuu le sisi i le paluga.

6. Liligi le afa o le paluga i totonu o le pa.

7. Liligi le fufuluina o le fagu, tuu fatu apu i luga. E mafai ona suia le poloaiga.

8. Maualuga i le paluga totoe.

9. Taofi i totonu o le ogaumu pe a ma le 40 minute, ma vevela i le 190 tikeri.

Taumafa e le masani ai ma matagofie i mea manogi lelei. Fai se pusa laisa tii!

Pipi falaoa ma apu i luga o le oatmeal e aunoa ma le falaoamata

O lenei fua e lelei tele le soifua maloloina ma meaʻai ona o le leai o se falaoamata. Nai lo lea, o le a tatou tagofia le oatmeal.

Meaʻai

  • Oatmeal 300 grams,
  • lua apu
  • afa afa o le pata,
  • tasi fuamoa
  • kalu cheese 150 kalama,
  • afa afa ipu suka.

Kuka:

1. Ave le pata, tuʻu le suka i totonu, faʻafefiloi ma faʻafefiloi ma le siʻi kuka.

2. Fufulu, pi, tipi le apu i fasi pepa, ma tuu i luga o se tao tao tao ua kuka i le suāuu suauu. Pe mafai foi ona e ufiufi le pani i le tao tao.

3. Samee ma le mea na tupu.

4. Tuu le oatmeal i totonu o se pusa avanoa.

5. Vaevae le fuamoa i totonu o selu ma squirrels. O le lona lua e tatau ona sasaina i se paluga seʻia oʻo ina faʻapipiʻi le fulu ma faʻapipiʻi i le oatmeal, faʻafefiloi faatasi ai ma lenei 'apamepa i luga o se pepa tao.

6. Uu le ogaumu i le 200 tikeri, tuu le pai iina, ma tao seia tunu mo le 30-40 minute.

O meaai lelei ma suamalie e lelei ma tautua.

E faʻafefea ona kuka

  • Sift falaoa, faʻafefiloi ma le susu ma le suka.
  • Faaopopo le pata, tipi i ni vaega laiti, i le falaoamata. Fafasi falaoamata ma pata i ou tamatamailima seia oʻo i nai mea laiti.
  • Grate apu. Muamua aveese fatu mai apu. E sili atu le lelei o pi e inu.
  • Faʻafefiloi le paʻu, kulimi kulimi, suka, vanilla ma fuamoa seia oʻo ina lamolemole.
  • Faʻaopoopo apu i le paʻu, faʻafefiloi.
  • Laina le masini i le taoina o pepa poʻo le gaʻo i le suauu. Tuu sina mea itiiti nai lo le afa o le kuki i le pito i lalo.
  • Faʻalautele le laʻau ma le apu i luga, lamolemole.
  • Sasaa mea na totoe ma tao mo 45 minute ile 200 tikeri. Vaʻai le ogaumu.

O le keke e le paia, ae e ese le suamalie. Ua uma ona sugary. E tatau ona e faʻaitiitia le suka i le paluga, ae aua le tuʻuina i le kalu falaoamata. Ma faaopoopo atu le le fiafia i apu - suamati o le lemoni po o le vevela. E sili atu le lelei. Ma o lea e le leaga le fua.)

Gagana i totonu o sipuni poʻo tioata pe fia? E mafai ona e tusitusi)) faafetai i le taimi muamua

Mo le suʻega: O le falaoamata - 2 ipu, Sugar - 0.5 kapu, Pulu - 150 gr, Paʻu paʻu - 1 sipuni,
Faatumu: Kisima - 250 gr, Paʻu kulimi - 0.5 ipu, Egg - 2 pcs, Apple 2-3 pcs, Sugar - 3 sipuni tele, o se pine o vanilla

O le keke e paia. Laʻau ma mea malie. O le fua e matua tele i le saʻo saʻo. Sa ou toesea apu. Faʻafetai mo le fua.

Fiafia le Eseta i tagata uma!
Tau mai ia te au, faamolemole, pe mafai faapefea ona ou suia le paʻu tao?

Ou te fiafia lava i ai. Sa ou tuu le keke i totonu o le pusaaisa ma sa tofo e pei o le asikulimi

Sa ou kukaina se pai i le tele o taimi e tusa ai ma lenei fua - e matua lelei ma faigata. Naʻo le pau lava le mea ou te malepelepe e 2-3 taimi le itiiti ifo - E i ai oʻu foliga loloto lautele.

O le faʻamasinoga i le faʻamatalaga, e faigofie mea uma (o le a le isi mea e manaʻomia i lo tatou taimi?). Ou te manaʻo moni e taumafai ...)))

Faafetai mo le fua, faigofie ma matua manaia!

Faafetai tele mo le fua.
O keke matagofie ma e le maualuga tele-kalori.
O le tuufaatasiga o le siʻi kuka ma apu e sili atu le manaia.
Apia na oona - Semirenko.
O le keke i le aso e sosoo ai e sili atu ona lelei. Mama tele.
Faʻafetai, Eve.
O le a ou taoina lenei kesi e masani lava ona tusa ai ma lau fua.

Ou te matua fiafia lava ona o loʻu iloa lelei o lenei fua mo le faʻamaʻi faʻamaʻi ma le 'apu apu. E le faigofie le saunia, ae o le tofo e manaia. Na e faia i tagata uma se meaalofa ma lenei fua.e oʻo lava i loʻu toʻalua e aʻafia i lenei mea. O le keke o se manumalo-win. E tutusa lau win-win lemongrass?

E moni lava, e matua manaia ma matagofie. Sa ou faaopoopo atu i le faatumuina i le afa o lemoni, ou te fautuaina))

Pulu i totonu o le ogaumu, o loʻo matou faʻatali)) ae o le tele naua o toppings, sa tatau ona ou tapunuina le paluga e tapuni ai le keke)

O le asō sa ou saunia lenei paipu mo le 'aiga o le taeao, ma sa sili atu le manaia

Na matua fiafia lava, na matou 'aina mea uma i se tasi o paʻu paʻu, o meaʻai lelei tele faafetai tele lava!

E mafai ona e tusitusi ni fua i sipuni poʻo tioata))

o le paile o se vavega. faafetai mo le fua!

Faamolemole taʻu mai le tele o le pepa mo se numera o oloa. Masalo o le manatu o nisi e leʻi manuia.

Sa ou faaopoopoina le kinamoni i le faatumuina, na lelei lava ona galue. Faafetai mo le fua.

Taumafai e aloese mai mea sese ma le taofiofi e oʻo lava i ia lomiga.

O le keke e suamalie, tuu le faatumu i le afa afa pe afai o le foliga e tele

Meaʻai fua

O le tuufaatasiga o oloa i luga o se moli ma le maualuga o le 20 cm:

  • 200 g falaoa laisi 5% gaʻo
  • 2 tbsp kirimigi tioata 20% gaʻo
  • 50 g pata i le vevela o le potu
  • 3 fuamoa
  • 180 g suka
  • 1 apu
  • 120 g falaoamata falaoamata
  • 1 tsp taofi paʻu
  • 1 tsp vanilla suka
  • 1 apu
  • suauu oona

Kuka

Leu mo lenei keke e sili atu le lelei ma e vaivai, pe afai e lapoa, solo i totonu o se sieve.
Tuu le kusi falaoamata, faamalulu le pata ma kulimi kirimulu i totonu o se ipu loloto ma fufulu lelei i se sipuni, ia tosoina uma moli.

Faʻamuʻu fua masima ma le suka ina ia amata ona fefete laitiiti ma ia sili atu le laiga ma faʻamaeʻa.

Liligi le fuamoa i totonu o le paluga, faʻaopopo le falaoamata faʻatasi ma le paʻu paʻu ma le sukari vanilla.

Faʻafefiloi lelei le paluga seʻia oʻo ina lamolemole, o le tutusa o lea mea e tatau ona pei o le kirimulimi mafiafia.

Fufuluina le apu, aveese le tumutumu ma tipi i ni fasi manifinifi.

Lubricate le tao tao ma le pata. Tuu le tasi vaetolu o le paluga i se mea ma faʻalanu. Falafola le afa o apu i luga o le paluga. Fai se isi laasaga ma tuu le tasi vae tolu o le paluga i luga, taumafai e tapuni uma apu.

Vaʻai le ogaumu i le 200 tikeri. Tuu le pai ma le kulimi siʻosiʻomaga ma apu i le ogaumu i le ogatotonu.

Pipi le keke seia oʻo i le enaena auro, pe a ma le 35-40 minute. Lisi sauniuni ma se laau laau, e tatau ona mago pe ae pipii i le ogatotonu. Taumafai e aua neʻi faʻamalosia faʻamalosaga meaʻai ina ia latou le o ese atu e faʻagogo. Faʻamama le keke i se mea mama, ona fuli lea i luga o se ipu ma fufulu i le suka suka.

Tuua Lau Faamatalaga