Inisiua Mekisidol poʻo Actovegin: o fea e sili atu?

O le gaioiga sili o nei mea uma e lua: faʻaosofia o metabolic process in tissues (faʻafouina) e ala i le faʻaleleia o le toto. Meatoma e faia lenei mea e ala i le faʻaitiitia o faʻamaʻi faʻamaʻi. Actovegin - e ala i le faaputuputuina o le kulukose. Faʻavae eseese (antioxidant ma antihypoxant) e le faʻaogaina nei vailaʻau. Talu ai latou te aʻafia i nootropics, o loʻo faʻaaogaina i togafitiga faigata.

E faapefea ona aafia ai le tino

Actovegin faʻaleleia le faʻaaogaina o le okesene ma le kulūkose. E fesoasoani lenei mea e faʻaleleia le metabolism ma faʻamaonia le paleni o le malosi i totonu o masini. O le meafaigaluega e aofia ai le toto toto o le tamai povi. I.e. o lenei mea e masani. Ae ua le o iai i le tino o le tagata. O le a le mea e taofia ai le suʻesuʻeina o ana meatotino. Ma o se taunuuga - o le leai o se faʻamaoniga. Ona o lenei mea, i totonu o le Iunaite Setete ma Europa i Sisifo, e le faatauina atu le vailaʻau ma e le o faatonuina mo togafitiga.

O le avanoa o Actovegin e tumau pea le saoasaoa o le gaioioiga - e aoga pe a maeʻa le 30 minute.

Mekisidol o se tagata e puipuia. Faateleina le teteʻeina o le tino e ala i le faʻaseseina o radical free e ala i le inhibiting processes processed oxidative. Laʻu pito i lalo - o toto totoʻa o loʻo faʻasolosolo lelei, ma faʻaleleia le toto i gaʻo. Faʻaitiitia le cholesterol. E aoga mo le faʻamalosia o le pancreatitis.
E sili atu ona leaga, o le vailaʻau e galue o se iniseti ogaoga - pe a uma le 45 minute. Intramuscular - ina ua mavae le fa itula.

Fesoʻotaʻiga Actovegin ma Mexidol

O vailaau uma ua tuufaatasia, felagolagomaʻi le tasi i le isi. I nei faʻalavelave e pei o le: fomaʻi vascular, stroke ma le manua o le faiʻai. Faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega: faʻaopoopoina le faʻaogaina o le togafitiga o togafitiga e 25%. E le pei o le faaaogaina o fualaau faasaina.

Faatasi ai ma togafitiga faʻapitoa i nei vailaʻau, e le mafai ona e faʻapipiʻiina i totonu o le tasi vavae. Mo meafaigaluega taʻitasi - se isi vaʻaiga. O le taimi i le va o le injections e sili ona tausia i le 15 minute. Talu ai o le gaioiga malosi a Actovegin o se mea e masani ai mea masani, pe a fegalegaleai ma se isi mea, o le tulaga lamatia o le suia o le fausaga o le vailaʻau e maualuga. O le iʻuga, o le atinaʻeina o se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Ua faatagaina e ave Mekisidol ma Actovegin i laumei i le taimi e tasi.

Faatusatusaga o pepa faʻatumu ma pepa faʻatumu

Latou te auai i le tasi vaega o falemaʻi - neurotropes, sili atu saʻo - nootropics. O loʻo faʻaaogaina mo faʻafitauli o le gasegase o le mafaufau i le faiʻai e mafua mai i le tafe toto. Latou te taʻitaʻia ai le tele o teteʻe o potu faiʻai i tulaga o le hypoxia - "matelaina o le okesene". O vailaau faʻamaʻi uma e faʻamaonia e le itiiti ifo o aʻafiaga i itu.

O le a le eseesega?

O vailaau e eseese i auala e tolu:

  1. Mea gaosi. E eseese uma. Actovegin faʻavae i luga o le toto o tamai povi. O loʻo i ai i totonu taʻitasi e tusa ma le 200 vaega o loʻo galue malosi. E mafua lenei ona o le aʻafiaga o le fualaau faasaina. Mekisidol e aofia ai le estimethylhydroxypyridine succinate. I le faaopoopo atu i elemene fesoasoani, o loʻo i ai le lactose. O le tausiga lelei i le ave o fualaau faasaina e talafeagai mo i latou o loʻo maʻi i le lactose.
  2. Togafitiga e masani ai. Tagata taʻitoʻatasi, filifilia e se fomaʻi.
  3. Faiga faʻapolopolo. E maua i le lua ituaiga: o le injections (10 pi i le 2 ml.) Ma le paʻu 50, 125 ma le 250 mg. 30, 40 ma le 50 tafatafa. Actovegin: 200 mg tablets. x 50 pcs., o se vaifofo o le 250 ml., kulimi, gel ma le suauu. O loʻo tuʻuina atu i faʻamaʻi alumini mai le 20 i le 100 g.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Faʻavaeina le Mekisidol mo:

  • cerebrovascular accident
  • neurosis, popole, atuatuvale
  • pulusive mumū i le itu o le manava
  • faaletino ma faalelagona

  • CNS faaletonu
  • paʻu o le paʻu
  • maʻisuka

Metotia o le talosaga

Totogi ma togafiti e faʻapitoa.

O le Actovegin ua faia i le tulaga o se vaifofo, o meaʻai ma mea manogi. O le fofo o loʻo fofoina i ni auala se tolu: i le vavalalata (5-50 ml.), Intramuscularly (1-3 taimi i le aso) ma i totonu. O le togafitiga ma le injections e 14-30 aso. E faʻaaogaina laulau 1-2 taimi faʻatolu i le aso. Umi o le togafitiga: masina ma le afa.

O loʻo maua le Mekisidol i le fofo ma le pepa. E tolu taimi i aso taʻitasi e fai ai laulau, o le fua maualuga o le aso e 800 mg. O le togafitiga e 5-30 aso. Inisite: 200-500 mg faʻamalosi pe sili atu i le tolu taimi i totonu o le tino. O le umi o le vasega o le vaiaso pe lua.

Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

Anna, 39 tausaga, cardiologist:
A o aveina Mekisidol, e lipoti mai e au siama le lelei o le mafaufau ma le gauai ma le gauai. Faʻateleina le faʻaitiitia o le atuatuvale poʻo le faʻaleagaina o le lagi.

Vera, 53 tausaga, maʻi:
O le Actovegin na faʻatulagaina ia te aʻu o se maʻisuka, e fesoasoani!

Lily, 28 tausaga le matua:
Ave uma uma. Ou te lei lagonaina le eseesega.

Olga, 46 tausaga, neurologist:
O lenei o loʻo ou tofiaina le Mekisidol. E itiiti lava lona faʻamaʻi.

Tatyana, 35 tausaga:
Lafoaia i le tina pe a uma le afaina. Ae na tupu aʻe se allergy. Faʻailoa. Faʻasoloina i le toxidol injections.

Le tutusa o le tuufaatasiga

O le Actovegin o loʻo aofia i totonu o le vaega o vailaʻau faʻasaina o loʻo faʻamalosia ai faiga faʻavaomalo i suauu ma saofagā i le faʻaleleia atili o le gaioiga, lea e faʻaolaina ai le toe faʻaleleia o le gaioiga.

O le Mekisidol o le vaega o nootropics. O le vaega malosi o le fualaau faasaina e faaosofia ai le manavaina o sela, lea e fesoasoani i le faaleleia atili o mea taumafa ma faamautinoa le aveesea o faailoga uma o le inupia.

O fualaau oona e talitutusa ma o latou aafiaga i le tino, ae o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e ese. I le tuufaatasiga o fofo tui, o le mea masani o le vai faʻamamaina.

O le a se mea e sili ona lelei e faʻaaoga pe a taitaia le togafitiga, o se fofo i ampoules mo le tuiina o Mekisidol poʻo Actovegin i inisiua e mafai ona faʻamoemoeina e le fomaʻi o loʻo faʻatatau i iuga o le suʻega ma le physiology o le maʻi.

O sauniuniga e eseese i le va oi latou lava i le tuufaatasiga o kemikali ma le faiga o gaioiga i le tino o le maʻi.

O le vaega taua autu o le Actovegin o loʻo faʻaaogaina le toto mai le toto o tamai povi. O le sauniuniga i le ituaiga o se fofo mo le tui e aofia ai le sodium chloride ma le vai faamamaina o se mea faaopoopo.

I lalo o le faatosinaga o le vailaʻau, o le tino o le tino e sili atu ona puipuia i le matelaina o le okesene, aua o lenei vailaau e mafai ona faaosofia ai le faagasologa o le okesene faʻaaogaina ma le faʻaaogaina. O le meafaigaluega e faʻaosofia ai le malosi o le metabolism ma le faʻaaogaina o le kulukose, lea e mafua ai le faateleina o le punaoa malosi o le suauʻu.

Talu ai ona o le faateleina o le okesene, o le plasma membranes o sela e faʻamautuina i tagata o loʻo mafatia mai le atiseti. O le faʻaitiitia o le maualuga o le matelaina o le okesene e faʻaititia ai le tele o le lactate na fausiaina.

I lalo o le faatosina a Actovegin, o le kulūkose o loʻo i totonu o le masini e faʻalauteleina ma o le faʻaosoina o metabolism oxidative e faʻateleina, lea e fesoasoani i le faʻagaoioia o le malosi o le metabolism i totonu o siama faʻanatura.

O le Actovegin o se taunuuga o lona aafiaga i luga o suauu faʻanatura e maua ai se saoasaoa o faiga faʻavae, ma faʻafouina ai le toe faʻafouina.

O le tuufaatasiga o le Mexidol i le tulaga o se vaifofo mo le iniseti e aofia ai le tetyle methylhydroxypyridine succinate e avea o se vaega malosi, o le vaega o isi vaega e faia e le sodium metabisulfite ma vai faamama.

Faʻavaomalo i ampoules e faasino i sui o vailaʻau faʻamaʻi e aʻafia ai le tino.

O le vailaʻau e faʻamatalaina i mea nei:

  • antioxyidant
  • antihypoxic,
  • siama faʻamautu
  • leai,
  • popole.

O vailaʻau faʻaleleia mea e manatuaina, maua ai le toomaga o le faoa faamalosi ma mafai ona faʻaitiitia le faʻasalaga o nisi ituaiga o lipids i vaʻavaʻa ma tino.

E mafai ona avea Mexidol ma Actovegin e ave i le taimi e tasi?

Actovegin ma Mexidol e le gata o vailaʻau faʻatusatusa, e mafai ona tuʻufaʻatasia i le faagasologa o togafitiga fualaau faasaina, lea e mafai ona faʻaleleia ai aafiaga o vaega taitasi o tupe.

I nisi tulaga, o togafitiga e ala i le faʻaaogaina o vailaʻau faʻatele e mafai ona faateleina le numera o taunuuga lelei e 92%, e 25% le maualuga nai lo le taimi e faʻaaogaina ai togafitiga faʻapitoa, lea e aofia ai le faʻaaogaina o se tasi o le falemaʻi.

Aʻo faʻataʻitaʻiina togafitiga faʻapitoa e faʻaaoga ai fualaau faasaina e lua, o loʻo fautuaina e faʻatautaia e le iniseti le tui e ala i le pala. O le umi o le togafitiga e 30 aso.

O le faʻamaloloina o le tino o le faʻaleleia o aafiaga o le hepatoprotective ma le faʻamamafa o le Mexidol pe a faʻatautaia faatasi ma Actovegin i le togafitiga o le gase o le ate e le o le ava malosi ona o le leaga o le lipid ma le gaʻo gaʻo.

O le faʻaaoga faʻaaogaina o fualaau oona e fesoasoani e faʻaitiitia le cholesterol atoa i le tino e 11%.

Contraindications

Mexidol ma Actovegin ei ai se lisi laiti o faʻasalaga mo le faʻaaogaina.

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, e le fautuaina le Actovegin mo le faʻaaogaina i togafitiga fualaau faʻasaina pe afai o loʻo iai i le tagata maʻi tulaga nei:

  • oliguria
  • pulupuna edema,
  • tolopo i le aveesea o vai mai le tino,
  • Anuria
  • le mautonu le fatu,
  • maualuga le maaleale i vaega o le vailaʻau.

O le tofiga mo le faʻataʻitaʻiina o fualaau faasaina Mekisidol e faʻasaina pe afai ua faʻaalia e le tagata maʻi le i ai o:

  • hypersensitivity i le succinate ethylmethylhydroxypyridine po o so o se vaega o ausilali,
  • gasegase o le ate
  • gasegase lapoa laititi E le faʻamaonia le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina pe a fai o le maʻi na faʻaalia le i ai o le hypersensitivity i le tuufaatasiga o le fualaau faasaina.

Pe a faatonuina ia vailaau, e tatau i le fomaʻi ona mafaufau i le i ai o nei contraindications i le tagata maʻi.

Faʻafefea ona ave Mexidol ma Actovegin?

Faʻavaomalo i le tulaga o se fofo mo le injections ma inisiua ua faʻataʻitaʻiina mo le faʻaogaina o le tino poʻo le faʻafefeteina e ala i le auala o le jet poʻo le pa'ū. Aʻo leʻi faʻalauiloaina le Mekisidol e ala i le afaina o meaola, o mea o loʻo i totonu o le ampoule ua faʻavaivaia i se solution ole sodium chloride solution.

O le tuiina o le fualaau faasaina e aofia ai le faagasologa ile 5-7 minute. I le tulaga o le faʻaaogaina o le auala o le puleaina, o le fua faatatau o le faʻatagaina o fualaau e tatau ona 40-60 drops i le minute. O le maualuga o mea e mafai ona tuʻuina atu mo se tagata o loʻo i ai le puleaina o le fualaau faasaina e 1200 mg i le aso.

O le vailaʻau aupito sili ona lelei mo togafitiga faʻasoifua maloloina e fuafuaina e le fomaʻi, ma mafaufau i le faʻaogaina o togafitiga ma mea faʻale-tino o le maʻi.

Actovegin i le tulaga o se fofo ua faamoemoe mo le puleaina o le tino, i totonu o le tino poo le intramuscular.

O le fuataga ma le fuataga o fuataga ua fuafuaina e le fomaʻi e fuafua i le ogaoga o le maʻi.

Afai e tulai mai le faaletonu o le gataifale ma le toto i le faia o le faiʻai, ua fautuaina e muamua ona taitaia le 10 ml o le vailaʻau i aso taʻitasi mo le 14 aso. A maeʻa lenei vaitau, o le injections e faia mo le 4 vaiaso i se fua o le 5-10 ml o le fualaau faasaina ile tele o taimi i le vaiaso.

Afai o loʻo iai i le tagata maʻi le maʻi suka ma isi faʻamaʻi o le paʻu, ua fautuaina e faʻataʻitaʻiina le vailaʻau i se vailaʻau 10 ml i le iniseti pe 5ml i le intramuscularly. O le fua faʻatatau, faʻalagolago i le mamafa ma le togafitiga e pei ona faatonuina e le fomaʻi, e mafai ona faʻatulagaina i le tele o taimi i le aso.

Aʻo faia ni faʻalavelave faʻapitoa poʻo ni mea faʻaleagaina, e faʻaaogaina se vailaʻau faʻasaina ua saunia mo lenei faʻamoemoe. Faatonuga mo le faaaogaina o fautuaga e faʻaaogaina 250 ml o faʻafofo i le aso.

I nisi tulaga, o le a mafai ona faateleina le fofo o le fofo i le 500 ml. O le faasologa o togafitiga e mai le 10 i le 20 faiga.

Faʻafitauli o Mekisidol ma Actovegin

O foliga vaaia o aʻafiaga mai le faʻaaogaina o fualaau oona e seasea lava, i le tele o tulaga pe a faʻaaoga Mekisidol ma Actovegin o nei fualaau oona e lelei le faʻafefe.

Pe a tofia Actovegin, e tatau i se tasi ona amanaia foliga vaaia o itu nei ma aafiaga leaga i se tagata maʻi:

  • allergy ma ona faʻaaliga: i se mea e seasea tupu, o le tupu mai o urticaria, edema, faʻateleina le afu, fiva, foliga mai o vevela vevela,
  • uunai le vomiti, gasegase, faailoga o le mafaufau, tiga i le epigastrium, manava manava,
  • tachycardia, tiga i le itu o le fatu, paʻu o le paʻu, puupuu le manava, suiga o le toto maualuga i se itu laʻititi pe sili atu,
  • lagona o vaivaiga, tiga o le ulu, valea, le fiafia, leai se mafaufau, popole, pagatia,
  • lagona o le feteenai i totonu o le fatafata, faateleina le manava o le manava, faigata le foloina, tiga i le faai, lagona o le le fiafia,
  • tiga i le pito i lalo, sooga ma ponaivi.

I le tulaga o le faʻaaogaina o le vaivili a Mexidol, o foliga mai o:

  • tele o taotoga
  • faateleina le mago o le mucosa,
  • faateleina le moe
  • faʻamaʻi maʻi.

I le tulaga o le faʻaalia o nei aʻafiaga, e manaʻomia ona taofi le ave o vailaau ma faʻamalositino togafitiga.

Fomaʻi iloilo

Olga, 39 tausaga, fomaʻi, Moscow

E mafai ona faʻaaoga Mekisidol e le gata o se vailaau mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le neurology, ae o se vailaau mo le togafitia poʻo le puipuia o le maʻi vaivai masani. Ou te fautuaina le pule malosi. O maʻi e faʻaleleia lagona ma faʻaitiitia le popole.

Irina, 49 tausaga, neurologist, Chelyabinsk

O le gasegase e lelei ona toleniina e tagata gasegase; e faʻaaoga uma i le monotherapy ma i togafitiga faʻapitoa. Faʻataʻitaʻiga faʻamanuiaina matua o le fualaau faasaina. O nisi taimi o le tagata gasegase ua i ai le faateleina o le toto. E fesoasoani lelei i faʻamaʻi pipisi o le faiʻai, ma faʻafitauli o le gasegase o gaʻo.

Patient Reviews

Elena, 40 tausaga, Yekaterinburg

Lua tikeri dyscirculatory encephalopathy. Lafoaʻi Actovegin faʻatasi ma isi fualaau. O le aafiaga na tupu pe a mavae le 3 vaiaso. Na foliga mai e fou, ae a maeʻa le afa tausaga, e manaʻomia le toe faia o le togafitiga, aua ua toe foʻi mea uma.

Ksenia, 34 tausaga, Rostov

Talu ai nei, na ia maua ai se vaega lona lua o le tuiina i totonu o le tino o Mekisidol. Na ou aveina le vasega muamua 4 tausaga ua mavae. O le fualaau faasaina na faatonuina e se neurologist mo aʻu faitioga o le vaivai, agamalu vaivai, ma le popole. Ina ua uma le tui muamua, na mou ese atu faailoga le lelei. O sina popole laitiiti e uiga i le tiga ma le faʻaogaina o le fualaau faʻamalosi.

O le faʻaleagaina o le amipoules i le 2ml e tusa ma le 375 i le 480 ru. mo le teuina. O le afifiina o ampoules ma le 5 ml o loʻo i ai se tau mai le 355 i le 1505 ru. faʻalagolago i le numera o ampoules i totonu o le afifi.

Actovegin i le ampoules tau mai le 450 i le 1250 ruuga. faʻalagolago i le numera o ampoules i totonu o le afifi ma la latou voluma.

Uiga o fualaau faasaina

Actovegin o se fualaau faasaina lea e faaleleia ai le toe faʻaleleia o le tino ma le taʻavale. Metotia o le faasaolotoina: suauu, kulimi, gel, vaifofo i ampoules mo tui, fuamoa, vaifofo mo le afaina. O le vaega o loʻo galue malosi e faʻaaogaina le toto mai le toto o tamai povi.

O lenei vailaʻau e faʻamalosia ai le gataifale feaveaʻi, ma mafua ai ona faateleina le malosiaga o le cell. O fualaau e faʻaleleia ai le toto, faʻaleleia ai le faagasologa o le faʻamaina o meaʻai, faʻavaveina le faagasologa o le faʻaleleia o mea.Faʻatasi ai ma le polyneuropathy o le maʻisuka, o le vailaau e faʻamalo ai le faʻaalia o le maʻi - numera o pito i lalo, paresthesia, lagona mumū, afaina ai le tiga.

I le faaopoopo atu, Actovegin o loʻo i ai mea nei:

  • faʻaleleia le faʻaoʻoina o le okesene e vaʻa faiʻai,
  • galue e avea o se antioxyidants mamana,
  • fesoasoani i le sili atu o le kulukose i totonu o le uʻamea, faafetai lea e maua ai e le faiʻai le meaʻai talafeagai,
  • faʻamalosia le faʻavaeina o le ATP ma le acetylcholine i totonu ole tino o le faiʻai,
  • aoga faʻapitoa i le myocardial tissue ma ate o le ate.

Faailoga mo le faʻaaogaina o laupepa, injections ma laumei:

  • gasegase o le mafaufau ma le gasegase o le mafaufau (tiga o le faiʻai i le faiʻai, faʻalavelave o le cerebrovascular, dementia, stroke),
  • vevesi ma le faʻaleagaina o vailaʻau faʻavaʻa,
  • maʻisuka polyneuropathy.

Faailoga mo le faʻaaogaina o suauu:

  • manuʻa, faʻaogaina o le mucous membranes ma le paʻu,
  • togafiti togafiti
  • mo le faʻavaveina o le tino pe a maeʻa mumu,
  • uila tagi
  • osteochondrosis,
  • o le uluai laasaga o le afaina,
  • mumu vevela
  • fugalaau.

Faailoga mo le faʻaaogaina o le gel:

  • mumu ma le talepeina o le kiona,
  • togafitiga faʻasolosolo ao lei tupuina,
  • aano ma le masani le keratitis,
  • microtrauma o le kiona i tagata e faʻaoga mata tioata.

O le Mexidol o se vailaau e leai ni fualaau faʻasaina ma le antidepressant, o mea e teteʻe ai ma antihypoxic. Avanoa i le 2 fomu: papa ma vaifofo i ampoules mo tui. O le elemene aoga o le ethylmethylhydroxypyridine succinate, lea e puipuia ai le fausia o lipid peroxide ma puipui ai lela mai le matua.

O le Mexidol o se vailaau e leai ni fualaau faʻasaina ma le antidepressant, o mea e teteʻe ai ma antihypoxic.

O le fualaau faasaina e faaleleia ai le cerebral, totoina le toto, faʻaauau ai gaioiga faʻasolosolo, faʻaitiitia le cholesterol, puipuia le siama o pelelets ma lela mumu mai le faʻaumatiaga, ma faʻasolosolo faiga e toe faʻaleleia i totonu ole potu faiʻai.

E fesoasoani le vailaʻau e faʻamalo ai faʻamaoniga o le inupia ma le faʻaalia o vegetative-dystonia vascular pe a maeʻa le uumi o le pepe, fesoasoani e toe faʻaleleia galuega faʻatino, faʻaleleia le aʻafiaga o tagata faʻamalosi, antipsychotics, ma le toʻa. O le Mekisidol e faʻasaʻo le atuatuvale, faʻaleleia aʻoaʻoga, faʻaleleia mafaufauga.

O le tagofia o fualaau faasaina mo le fatu o le fatu fatu e maua ai se aoga aoga i le myocardium, aua e faʻamalosi ai membranes o myocardiocytes ma puipui puipui o toto toto mai le tuʻuina atu o le cholesterol. O lenei vailaʻau e fesoasoani e fausia ai le faʻasalaga faʻasalalau i le tulaga o le faʻaleagaina o le myocardial pe a maeʻa le osofaʻi o le fatu.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular,
  • gasegase o le myocardial,
  • popolega atuatuvale i tulaga o le neurosis-pei ma le neurotic,
  • vaivai le mafaufau,
  • vegetovascular dystonia,
  • faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi,
  • ulu le manu
  • peritonitis, pacreatic necrotic pancreatitis,
  • gasegase tele i vailaau antipsychotic,
  • toomaga mai le toina i tua o faailoga i le ava malosi,
  • tatala mata glaucoma.

Faiga o vailaau

O vailaau faʻasoifua maloloina e lelei le felagolagomai. E masani ona tuʻufaʻatasia, ma e mafai ona faʻamalosia e le tasi le isi i le togafitia o tulaga faʻaleagaina o vaʻa toto. Afai e faʻaaogaina fualaau faʻataʻitaʻi i le togafitiga o le atherosclerosis o vaʻa o vae, o lona uiga e maualuga le faʻatuputeleina i le 93%, e 26% le maualuga nai lo le faʻaaogaina naʻo le tasi le vailaʻau.

E faʻapefea ona faʻatasi faatasi le Actovegin ma le Mekisidol?

Afai e faʻaaogaina vailaau i togafitiga faʻapitoa, e le fautuaina e tui i se tasi o tui, aua o mea autu e mafai ona fegalegaleai ma le tasi ma suia le fausaga o le vailaʻau. O se taunuuga, o le lelei o togafitiga ua faaitiitia ma e oo lava foi i ni mea e ono afaina ai. Mo vailaʻau taʻitasi, e tatau ona faʻaaogaina se isi tui.

Uiga o Actovegin ma Mexidol

O nei fualaau oona e aofia i vaega eseese o vailaʻau. Ae ui i lea, o loʻo faʻaalia i latou i meatotino tutusa. Actovegin o se sui o se vaega o sauniuniga toto. O le galuega autu o le faʻaleleia o gaioiga o le toe faʻaleleia o mea. O le oloa o loʻo aofia ai tamaʻi tino o le toto toto, o loʻo aofia ai vaega mamafa o le mamafa o le toto ma le masini tele o lafu povi.

O le Actoverin e mafai ona faʻatauina i le tulaga o se vaifofo, laulau ma sauniuniga pito i luga. O le mea e maua mai le suavai e maua mai i le faʻamamaina o toto toto o tamai povi. O le fofo e faʻaaogaina mo le tuiina, faʻafefeteina. O le faʻaofiina o le vailaau faʻasaina i totonu o lenei pepa e faia i auala eseese: faʻasauā, intramuscularly and intraarterially.

O le faʻaaogaina o le falemaʻi o le vaega autū o Actovegin e le o malamalama lelei i ai. E mafua lenei mea i le mea moni o lenei vailaʻau e physiologia, ae o loʻo i ai i le tino o le tagata. O lenei mea e aʻafia ai le galuega o le suʻesuʻeina o ana meatotino. Ae ui i lea, ua manatu o le fualaau faasaina e faavae i luga o le toto toto o manuvivi toto o loo faamatalaina i le tele o uiga:

  • faʻaumatiaina o aʻafiaga o le hypoxia, o le meafaigaluega e puipuia ai le amataina o faʻamaʻi o le okesene i le lumanaʻi,
  • faʻaagasolo le galuega o enzymes ia e nafa ma phosphorylation faʻamalolo,
  • toe faʻaleleia o metabolic processes, mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o le aafiaga o le Actovegin, lactate decays vave, phosphate metabolism increases,
  • Faʻasaʻoina o le paleni o le acid-base,
  • toe faʻaleleia o le toto, pe afai o suiga i lona malosi e mafua mai i le faʻalavelaveina o vaʻa toto,
  • faʻafouina o le faʻafouina o le faʻagasologa, faiga faʻapitoa o manu e faʻasolosolo lelei.

Ua maitauina o le vailaʻau e aafia ai le felaʻuaiga o kulukose, o loʻo aʻafia i le faagasologa o lona faʻaaogaina. Ona o le mafai gafatia o le vailaʻau e faʻaleleia ai le okesene o le faʻaaogaina o le okesene, e faʻamautuina ai siama siaki pe a atiae le ischemia. I le taimi lava e tasi, o le lactate ua faʻaitiitia le malosi. Faʻavae i luga o nei faiga, ua faʻaalia ai le aafiaga antihypoxic o le vailaʻau.

O le avanoa o Actovegin o se saoasaoa tele.

E amata ona galue i le 30 minute i le maeʻa ai o le tausiga o matua. O le tele o taimi, o mea o le vailaau e maua mai mo se vaitaimi uumi - pe a uma le 1-3 itula, e faalagolago i le setete o le tino, o le mamafa o maʻi.

I lalo o le faatosinaga a lenei sui, o le faateleina o le maualuga o le tele o vailaʻau ma mea tuufaatasia e taua: adenosine diphosphate, adenosine triphosphate, aminobutyric acid, glutamate ma isi amino acids, faapea foi ma le phosphocreatine. O le Actovegin e aoga i le togafitiga o le polyneuropathy o le maʻisuka. E mafua lenei mea i le malosi e faʻaosofia ai le felauaiga ma le faʻaaogaina o le kulukose. I le taimi o le togafitiga ma lenei sui, o le faaitiitia o le malosi o uiga masani o le polyneuropathy o le maʻisuka i tagata mamaʻi ua maua i le maʻisuka faafomai.

O le le lelei o lenei mea faigaluega o le leai o se faʻamaoniga. O lenei mea e mafua mai i le mea moni e faapea, o le Actovegin e le o faia le suʻesuʻega.

O lea ituaiga mea faigaluega ua faʻamaonia le amanaʻiaina o le pepa o le faʻamalolo. Faailoga mo le faʻaaogaina o papamaa:

  • e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa mo metabolic processes i totonu o le faiʻai, mea faʻapitoa vasika e fesoasoani i le atinaʻeina o le gasegase, faʻafitauli pipisi,
  • suiga o le pathologia i le fausaga o puipui o vaituloto, lea e tau atu ai i le foliga mai o maʻi pipisi,
  • maʻisuka polyneuropathy.

O le auala i se ituaiga o fofo o loʻo faʻaaogaina mo le tutusa o tulaga faʻaleagaina e pei o papa, i se faaopoopoga, o le faʻatulagaga o le liquid Actovegin ua faʻamaonia i le tele o mataupu:

  • afaina o le ischemic (o le vailaʻau faʻamalosia le faʻafefe o le toto i vaega o loʻo aʻafia o le tino),
  • aveeseina o aafiaga o le togafitiga o radiation,
  • osofia o gaioiga o le toe faʻaleleia o tino i le i ai o ni paʻu o le paʻu (manua, mumu, ma isi).

O le ituaiga o kulimi mo le faʻaaogaina fafo e faʻaaogaina pe a oʻo mai tulaga faʻaleagaina nei:

  • moega mo togafitiga
  • faamalolo o manua na aliali i luga o le paʻu ma mucous membranes,
  • gaioiga o le tino pe a uma le mu,
  • uluaʻi faʻasologa o tala eseese,
  • aveeseina o aafiaga o le togafitiga o radiation,
  • siakiina o le tino (O togafitiga o le Actovegin e faia aʻo le i faia le taualumaga).

E le o faʻamaonia le fualaau mo ia tulaga faʻaleagaina:

  • hypersensitivity i vaega autu,
  • solia o le tafe mai o le suavai mai le tino, mo se faataitaiga, faatasi ai ma le tele o maʻi o le tino urinary system,
  • pulupuna edema,
  • loto vaivai i le tulaga o le taupulepulega.

O le vailaʻau e aʻafia i le kulupu o fualaau faʻasaina saogalemu, o lona aʻafiaga i le tino o fafine i le taimi o maitaga ma lactation e leʻi suʻesuʻeina, ae leai ni aʻafiaga leaga i le taimi o togafitiga. Peitai, o le lapataiga e tatau ona faʻaaogaina i le taimi o togafitiga ma Actovegin i tulaga faʻapitoa. O lenei meafaigaluega e mafai ona faʻataʻitaʻiina mo pepe faatoa fananau mai, pe a sili atu le manuia o le a sili atu nai lo le ono afaina.

E itiiti ni aʻafiaga: latou te matauina se tulaga lamatia o le atiaʻeina o se mea e faʻafefe i le gaʻo toto toto toto; pe a faʻaaogaina oloa mo le faʻaaogaina i fafo, e mafai ona tupu ni faʻalogona i le lotoifale (ita, mumu, vevela).

O lenei vailaau e mai i se kulupu o fualaau oona lea e faʻaalia ai le aʻafiaga o aʻafiaga. Faafetai i le Mexidol, o se faaitiitia o le fua faatatau o le faatamaiaina o mea aoga aoga ua matauina, ae o le malosi o le taofiofi o le masini tuusao ua tuueseina. E mafai ona e faʻatau le fualaau oona i le ituaiga o laulau ma se vaifofo mo le iniseti, tui iniseti. Ethyl methyl hydroxypyridine succinate galue o se vaega autu.

  • puipui puipui
  • leai
  • antihypoxic.

Faafetai i le Mexidol, o le tetee a le tino ua faateleina ai le tele o tulaga o le maʻi o le okesene, e aofia ai le faateʻia, inu oona ma le ethanol ma mea leaga e faaleagaina, ma le faalavelaveina o le toto toto o le mafaufau. Faʻafetai i lenei mea faigaluega, o mea totino o le toto e masani ona faʻaleleia, faʻaleleia le toto i gaʻo, ma faʻaitiitia le faʻalavelave o paʻu o le toto, ona o le aʻafiaga o faʻasalaga.

I le taimi lava lea e tasi, e faʻamautuina ai siama o le toto, o se lipid-lowering property ua faʻaalia, lea e fesoasoani e faʻaititia le maualuga o le cholesterol leaga. I le taimi lava e tasi, o le faʻaitiitia o le malosi o faʻataʻitaʻiga lautele i le pancreatitis i le taimi o le taimi e sili atu ona faigata. O le fua o le gaioiga a Mekisidol e faʻalagolago i le auala o le faʻapipiʻi atu i le tino. O le fofo e sili ona vave galue (gaioiga e aliali pe a uma le 45-50 minute). Pe a faʻaaogaina inisctions intramuscular, e amata ona galue le vailaau pe a uma le 4 itula.

O le fualaau faasaina ua faatonuina i le tele o mataupu:

  • gasegase o le cerebrovascular,
  • O le faʻamaʻi o Parkinson (e avea o se fesoasoani)
  • vegetovascular dystonia,
  • atherosclerotic vascular disorders,
  • tosoina o maʻi
  • gaioiga o le inflammatory i le manava o le manava,
  • ogaoga maualuga.

  • gase lelava, gaioiga galue,
  • hypersensitivity
  • lactation, maitaga.

Mo tamaiti, e le fautuaina foi le vailaʻau ona o le leai o se faʻamatalaga e uiga i lona aafiaga i le tino ola.

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

O nisi faiga o gaioiga o nei fualaau faasaina e talitutusa.

O vailaau faʻasaina uma e faʻaaogaina mo le faʻamaʻaloga o le toto ma faiga faʻasolosolo i le faiʻai. Latou te fesoasoani e faʻateleina le tetee o le tino i tulaga faʻaleagaina lea e faʻaitiitia ai le faʻamaʻi o le okesene i totonu o siama. O vailaʻau uma e lua e le taʻitaʻiina ai le tele o aʻafiaga.

O fea e sili atu - Actovegin poʻo Mekisidol?

O vailaau faʻamaʻi uma ei ai se aafiaga lelei i luga o siama, faʻaalia ai le antihypoxic effect. Faatasi ai ma lenei mea i le mafaufau, e mafai ona tatou fai atu e mafai ona faaaoga Actovegin nai lo Mekisidol. Ae ui i lea, e taua le manatuaina o le mulimuli o auala e mafai foi ona aʻafia ai le mamafa, tino o le tino. O le mea lea, o Mekisidol e sili atu le aoga.

Le manatu o fomaʻi

Tikushin E.A., neurosurgeon, 36 tausaga, St. Petersburg

Mekisidol sili atu nai lo Actovegin. E aoga i le tele o tulaga. O le faʻafitauli o le faʻafia ona tupu o aʻafiaga i itu.

Shkolnikov I.A., neurologist, 38 tausaga, Ufa

O fesoasoani a Actovegin i le togafitiga o suʻesuʻega i mataupu e le aoga ai isi fualaau. E leai sana faʻamaumauga faʻamaonia ma o se mea taua tele lenei.

Uiga o Mekisidol

Ole fualaau Rusia lea e faʻavae i le ethylmethyloxypyridine succinate. O loʻo i ai le tele o vailaʻau faʻapitoa, lea e mafai ona vaevaeina i le 2 ituaiga - vascular ma neuronal.

O le Mekisidol e le na o le antihypoxic effect, ae e leai foi se mea e tupu, e le faʻamalosi, neuroprotective, ma isi. E faʻaleleia le faʻavae o le cerebral, e faʻafefe ai le faaputuga o le platelet, ma faʻaitiitia ai le cholesterol. E le gata i lea, o Mekisidol e faʻalauteleina le tetee atu o tagata i tulaga faigata.

E faʻaaogaina foʻi le vailaʻau i togafitiga o faʻamaʻi e pei o le atherosclerosis, stroke stroke ma le maualuga o le toto, faʻamaʻi pipisi o le tiga ma tulaga faʻamalosia, o le ootoma, pancreatitis, maʻi o le maʻisuka, ma isi.

O ituaiga autu o le faʻasaolotoina o vailaʻau ma vaifofo faʻaoga.

Mo le vailaʻau faʻamalositino, ua tuʻuina atu i le vailaau faʻamalosi ma le intramuscular administration. E faʻalagolago lava i le faʻamaʻi e faʻaaogaina e togafitia ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le togafitiga o le stroke, e faia i se auala vavalalata, i totonu o se vaalele po o se moa. Ma i le togafitiga o le le atoatoa o le mafaufau i tagata matutua - i le intramuscularly.

Mea tutusa o Actovegin ma Mexidol

O nei fualaau oona e ese i le tuufaatasiga ma le masini o faatinoga. Ua faatonuina i latou mo le togafitiga o faʻamaʻi neurologist ma cardiovascord ina ia faʻaitiitia ai aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi. O nei vailaau foi:

  • saofaga i le faʻamautuina o le metabolism,
  • Siʻitia le faʻamamaina o le okesene
  • faamalosia puipui o toto toto
  • puipuia ni neu
  • toe faʻafoʻi toto i tamai vaa,
  • faamama le tino i le inu,
  • faʻamaonia le faagasologa o le tuputupu aʻe o le cell ma le vaevaega.

O nei vailaʻau o loʻo maua i le tulaga o laupepa ma tui. E mafai ona tuʻuina faʻatasi ma fualaau oona lea e maua ai le faʻamaʻavale, faʻamalositino, faʻamalosia ma le aʻafiaga o aʻafiaga. O le laupepa o fualaau oona o loʻo faʻapipiʻiina i paʻu palasitika ma pepa pepa, lea e taʻu mai ai le igoa o le vailaʻau ma le mea gaʻo. O faʻafitauli mo le injections o fualaau faʻasaina o loʻo tumu i faʻamalama o le tioata-puipui.

O nei vailaau e ese mai le tasi i le isi i nisi o vaega, e aofia ai le vailaʻau.

O le aoga o le Actovegin ua ausia ona o le i ai i lona tuufaatasiga o le deproteinized hemoderivative e maua mai le toto o tamai povi. O le tuufaatasiga o meaola e faalagolago i le ituaiga o faʻamalolo o le vailaʻau. O faʻamalolo, povidone, cellulose, talc ma isi vaega o loʻo i ai foi i totonu o laulau. O le vaifofo e aofia ai le sodium chloride. I le faʻaopoopoga, Actovegin, e le pei o le Mexicoidol, o loʻo avanoa e avea ma fofo faʻafefete mo le pata. E aofia ai foi le saline. O loʻo afifiina i totonu o le 250 ml ipu vai.

O le aoga o le Actovegin ua ausia ona o le i ai i lona tuufaatasiga o le deproteinized hemoderivative e maua mai le toto o tamai povi.

O le elemene autu o Mekisidol o le ethylmethylhydroxypyridine succinate. O fualaau o lenei vailaʻau e aofia ai le magnesium stearate, lactose ma le povidone. Injection, i le faaopoopo atu i le mea galue malosi, e aofia ai vai mama ma le sodium metabisulfite.

E ui i le mea moni e faʻapea, mo nisi faʻamaʻi o nei vailaʻau uma e mafai ona faʻaaogaina, o vailaʻau taʻitasi e iai faʻamatalaga faapitoa. I le avea ai o se togafitiga tutoʻatasi, ua faatonuina ai Actovegin mo ia faʻamaʻi e pei o:

  • paka paka
  • taʻavale
  • malosi malosi
  • sikola
  • encephalopathy
  • mu
  • pulusal pathologies o le pene ma mata,
  • manava o le manava
  • tiga ma le le mautonu o le innervation i osteochondrosis,
  • faʻamaʻi pipisi
  • epilepsy.

I le faʻaopoopoga, e mafai ona faʻaaogaina lenei fualaau i le taimi o le maitaga pe afai ei ai se lamatiaga o le le mautonu. Ole masani e masani ona faʻasalalau i pepe e iai ni faailo o le hypoxia. O lenei vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina e faʻaitiitia ai aʻafiaga o le gasegase o le maʻisaga o le faiʻai.

E seasea faʻaaogaina le Mekisidol e togafitia ai tamaiti ma fafine maʻitaga. I le avea ai o se togafitiga tutoʻatasi, o le faʻaaogaina o le Mexidol e faʻamaonia i faʻafitauli nei:

  • maʻisuka ma le ava malosi polyneuropathy,
  • gaogao
  • asthenia
  • glaucoma
  • arrhythmia,
  • fefe tele
  • cerebrovascular accident,
  • eseesega o le toto toto,
  • faaletonu le mafaufau
  • faʻalogo faʻalogo.

I le faaopoopo atu, o lenei vailaʻau fesoasoani e faʻaleleia le tulaga o toto toto ma faʻaitiitia ai le cholesterol. O le faʻaaogaina o le Mekisidol e faʻateleina le teteʻe ma faʻaleleia le mafaufau. I le avea ai o se vaega o mea faʻalavelave, o lenei vailaʻau e faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le tino o le manava, e aofia ai necrotic pancreatitis ma peritonitis.

O vailaʻau e eseese i le faiga o le gaioiga. O le gaioiga malosi o Actovegin o loʻo i ai se aafiaga faʻaleleia i le faagasologa o le taumafaina ma le faʻaaogaina o le okesene. E faʻateleina ai le metabolism ma faʻateleina ai le kulūkose i totonu o sela. I le faʻaleleia atili o le tafe o le okesene ma le kulukose, e maua ai se faʻalauteleina o punaoa malosi o le cell. E le gata i lea, o Actovegin e fesoasoani i le faʻalauiloaina o le toe faʻafouina o gaioiga i mea ua faaleagaina.

O le Mekisidol o le vaega o nootropics. E puipuia ai le nerve filo mai le faaleagaina i le leai o se okesene ma meaʻai. E puipuia ai siama siama e ala i le faʻaitiitia o le fua o le cholesterol i phospholipids. Fesoasoani Mekisidol e faʻamaonia le taamilosaga o le cerebral, ma faʻaitiitia le leai o se okesene.

O lenei vailaʻau o loʻo i ai se aʻafia ma le faʻamalosia. Mekisidol faʻaleleia le malosi o le eletise ma faʻamalosia le gaioiga o le malosiaga o le mitochondria. E le gata i lea, o le gaioiga malosi o lenei vailaau e faʻaosoina ai le superoxide dismutase, o le enzyme antioxidant.

O le a le mea sili atu Actovegin poʻo le Mekisidol

A filifilia se vailaʻau, e tatau ona e mafaufau i le faapalepale o le tagata lava ia o ona vaega taua ma le faiga o gaioiga. Ole masani e masani ona faʻamatalaina i le togafitia o faʻalavelave o vaʻa. E le gata i lea, o lenei fualaau faasaina e masani ona faʻaaogaina i le togafitiga o faʻafitauli o le neurology e mafua mai i le faʻafoliga o le va o le faʻafefe o le aʻa. Fesoasoani Mekisidol sili atu i le faʻalavelave o vaʻa faiʻai ma aʻafiaga tutusa

Faʻaiʻuga mai Actovegin ma Mexidol

O mea le lelei i le faʻaaogaina o nei vailaʻau e matua le maua lava. Ae peitaʻi, a faʻaaoga le Actovegin, atonu e te ono oo i ai:

  • sosolo le faʻaleleia atili,
  • urticaria
  • fiva
  • manava manava
  • tiga o le manava
  • Tachycardia
  • puupuu le manava
  • solofanua solofanua
  • ulu matua
  • vaivaiga
  • leai se mafaufau
  • tiga ma le ponaivi.

E mafai foi e le faʻavae Mekisidol ona tupu ni taunuuga le lelei, ae masani ona tupu lenei mea i le umi faʻaaogaina o fualaau. O aʻafiaga e ono aʻafia ai:

  • matagogo
  • faʻalavelaveina o le mea e gaosia ai meaʻai,
  • tiga o le manava
  • allergies
  • moe

Afai e tupu ni faʻafitauli leaga, e fautuaina le faʻaaogaina o fualaau.

Faʻafefea ona pipiʻi

O le fofo o le Mexicoid solution e mafai ona faʻatonuina le tafe po o le tafe ma le faʻamalosi. I le taimi muamua, o mea o loʻo i totonu o le ampoule ua solo i le saline. O le maualuga ole faʻatagaina o fualaau o le 1200 mg i le aso. E le gata i lea, e mafai ona e tuʻuina atu le injections i lenei vailaʻau i le maso.

Actovegin, faʻatau atu i ampoules o le 2 ma le 5 mL, o loʻo faʻatonutonuina i le toto. Mo le 1 le taimi, e mafai ona e ulu atu i le maso e le sili atu ma le 5 ml o le vailaʻau. E sili le tui i totonu o le papa. Amene o le 10 ml o loʻo faʻaaogaina e saunia ai se fofo mo le afaina o meaʻai. O le fua o le vaifofo i le aso e mafai ona avea ma 200-500 mg. O le numera fautuaina o infusions e mai le 10 i le 20 taimi.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

Ina ia faʻatau Mekisidol ma Actovegin i se fale talavai, e manaʻomia se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi.

O le tau o Actovegin solution, e fuafua i le tui ma le gaosimea, o le 550-1050 rubles. O le tau o Mekisidol o le 400-1700 rubles.

Irina, 54 tausaga, Sochi

Mo se taimi umi na ou lagona ai le le mautonu, na i ai le pa'ū i le toto ma le vevela. Na ou alu i le fomaʻi o le na mauaina le dystonia vaoovascular. Sa togafitia o ia i le inisiua o Mexidol ma Actovegin. Na amata ona faaleleia lona tulaga i le mavae ai o le vaiaso. Sa togafitia o ia mo le 2 masina. Na fautua mai e le fomai se auala togafitiga i le 6 masina.

Valentine, 32 tausaga, Ufa

O le Mekisidol faʻatasi ma Actovegin na faʻaumatia loʻu ola na totoe. Na ia tuua le itu maʻi. Vaʻaia ma nei vailaau mo le tusa ma le 4 masina. Na faasolosolo lava, ua faaleleia le tulaga, ma o le lagona na toe faafoi mai. O lea ua savali laitiiti o ia.

Faatusatusaga o injections Actovegin ma Mexidol

Actovegin ma Mexidol ei ai ni vailaʻau vailaʻau eseese, ma e tele atu feeseeseaiga i le va oi latou nai lo mea tutusa. Naʻo nisi faʻamatalaga masani mo le faʻaaogaina e mafai ona avea ma faavae mo a latou faʻatusatusaga.

O le uiga taatele o le 2 fualaau faasaina o le antihypoxic effect, e ui i mea eseese o loʻo galue. O le mea lea, o le lautele o le latou tusi talosaga o le faʻamaʻi totoʻa o le mafaufau. O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, atonu o ni taunuuga o le tuifaʻaiga o le ischemic, faʻapea foʻi ma faʻafitauli e fesootaʻi ma manuaga o le craniocerebral ma o latou taunuuga.

I le faʻaopoopoga, o Inovegin ma Mexidol injections e mafai ona faʻataʻitaʻiina mo faʻalavelave lautele o vailaʻau faʻaleaganuʻu o ituaiga uma e lua. E faʻaaogaina mo le maʻisuka, talu ai i ia tulaga latou te fesoasoani e puipuia le atinaʻe o le polyneuropathy o le maʻisuka. E ui e tusa ai ma le maʻisuka, o la latou faiga o gaioiga o le a eseese.

O aʻafiaga o fualaau oona e tutusa. O nisi taimi o se lagona o le gutu malulu ma le gutu malie. O faʻalogona o le tino i le foliga o le vevesi poʻo le vevela o le paʻu e masani ona masani ai. Ae i Mekisidol, latou te faʻaalia manino. E ui o le Actovegin e tatau ona faʻatau atu i le tele o lapataiga, talu ai e mafai ona mafua ai se osofaiga sili atu ona ogaoga i le faʻalavelave faʻafuaseʻi i le faʻalavelave anaphylactic.

O fea o taugofie?

O le gaosi oloa Mekisidol o le kamupani Rusia Pharmasoft. O le fofo o loʻo faʻatau atu i ampoules o le 10 pe 50 pi. i totonu o le afifi. I le tulaga muamua, o le fualaau oona e tau i le 480-500 ru., I le lona lua - 2100 rubles.

O le Actovegin ua faia i Ausetalia po o Rusia (i totonu o faleoloa e aʻafia ile popolega Iapani Takeda GmbH). E sau i totonu o pusa o le 5 po o le 25 iva. Le tau o le filifiliga muamua - 1100 rubles., O le lua - 1400 rubles.

E mafai ona suia le tasi vailaʻau i le isi?

I nisi o faʻamaʻi sili ona ogaoga o le tino vascular or nervous system, e le mafai ona suia Mexidol i soʻo se isi vailaʻau, e aʻafia ai ma Actovegin. E faʻaoga lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, peritonitis poʻo pancreatitis, lea e faʻaaogaina ai le Mexidol o se vaega o togafitiga faʻapitoa. E le gata i lea, o le vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina e avea o se vaifofo tutoatasi mo le aveesea o le faʻamaʻi o le ava.

I le mafaufau, e faʻaaogaina e togafitia ai tulaga e fesootaʻi atu ma le popole tele. E leai se tulaga e mafai ai e Actovegin ona suitulaga ia te ia.

Tuua Lau Faamatalaga