Toa moa i le 'olo ma' Amiga

Mo se taumafataga gala, saunia se fua moa ma pulou. I totonu o le ogaumu poo totonu o se pani, ma le kulimi poo le uaina papaʻe - o le a mautinoa e fiafia au malo i le fua mo le "moa ma pulou". E sili atu moa ma pulou .

Lisi oʻi → Musu moa

Toa faila mo le malologa. Talie, malie, vave.

O se tagata e sili ona lauiloa - julienne (poʻo le julienne) faʻatasi ma moa ma puʻupuʻu, e mafai ona kuka i totonu o se falai mo le tusa o le afa itula, e aunoa ma lou faʻamalosi e faatau niu nifo ma aumai le meaʻai i le faʻamamaina ile ogaumu. Ma e foliga mai e ese lava le lelei!

O se fua faigofie mo laulaau moa ma puʻamu ma kirimi kirimigi. O le suamalie ma le faamalieina o le galo i moa ma pulou e talafeagai mo soʻo se itu meaai ma e mafai ona faamalieina atoatoa le fiaaai o le aiga atoa.

O le moa ma le kirimi kiripuni, musigot ma le kāleni, tao i totonu o le ogaumu, e foliga mai e matua suamalie, malie, e manogi ma manogi manogi. O lenei ipu e talafeagai lelei mo se taumafataga masani ma mo se aso malolo.

Toa ma pulou e masani lava ona manaia. O se fagu moa ma ni fusi folasusu e faigofie foi!

O le a se mea e sili atu ona manaia? Ma le moa ma musika. Lua i le tasi. Ou te fiafia i nei ipu.

O se meaʻai faigofie, e faʻatasi ma se ipu falaoa e mafai ona avea ma se taumafataga tele poʻo se taumafataga mo le aiga. E mafai ona e suʻe ni pulou, o le mea autu o le faʻaaogaina lea o le kulimi maualuga, ona avea lea o le gravy ma se agavaivai ma le gaʻo.

Fua tele mo moa, muamua ma suamalie.

O se fua faigofie ma vave mo le susu o le susu ma masipolo ma sisi. Lelei mo pateta masima ma pasta.

Megati paluga taofi i lalo o se "ofu mafanafana" o hamu, fualaau faisua ma kulimi mumu. E te liki ou tamatamai lima.

O pamu anufe e sisi i le sipisi sisi ma pulou o se ipu sili ona lelei mo aso malolo i aso uma ma se laulau fiafia. Vailaʻau moa fefete, e paʻuʻese moni mai le ponaivi ma faʻafefete i le gutu, ma se sipuni māfiafia ma se 'oa sili ma se manogi manogi - e manaia tele! Ma e ui lava e faigata ona faateia se tasi i se moa moa, o le moa i le sipisi sau sau o se faaaliga mo oe. Ona kuka ai lea e aunoa ma se masalosalo!

Filifili kuka vave. Fiafia e tusa lava pe malulu.

O se isi mea matagofie ma le matagofie o fua o le a maofa ai au malo uma i lona atamai ma, ioe, fafagaina i latou i le otaota! 'Uʻamea melaʻau ma fualaau faisua - o le mea e taʻua o le "mata tipi", pe a e talisapaia e le gata i le tofo o meaai kuka, ae e maua ai foi le fiafia mai le ituaiga ipu. E le masani ai le manaia ma, sili ona taua, faigofie tele! O le mea lea, kuka, foafoa, fesoasoani ia te oe lava!

Vermicelli ma moa ma pulou puʻe o se meaʻai manaia o le laulau e le manaʻomia ai se tele o meaʻai i le gaosiga po o soʻo se mea faʻapitoa, ae ui lava i lea e foliga mai e manaia tele ma e alu ma se pusa!

Fafaga le moa ma ni pulou ma sipisi. O se meaʻai suamalie ma le suamalie, e faigofie lava ona saunia, e le manaʻomia ni mea e tele.

Malaga iloga ma pulou ma moa - Laurent pai. Faʻafefe malie le tumu i puʻamu, moa ma le sisi, faʻasusu le paluga o le pisa. E te alofa i lenei paipu mai le fasi pepa muamua!

E matua le fiafia ma faigofie ona saunia meaʻai. Lelei mo se taumafataga fiafia ma mo le malologa le mea lava e tasi :) E sili atu nai lo lena, e faigofie. E oʻo lava i se kuka e leai ni meaʻai o le a faigofie lava ona kukaina se paʻu ma pulou ma moa.

O se mea faigofie ae i le taimi lava e tasi o se mea mataʻutia o siamupini ma moa ma se igoa Farani matagofie. Julienne ma moa ma pulou pulou e mafai ona saunia uma i le vaeluaina o ipu ma totonu o se pani.

O se taumafataga manaia ma le faigofie-i-kuka o keke moa tao tao ma 'anufe ma sisi o le a fiafia uma ai lou aiga. E le gata i lea, e mafai e lenei ipu ona ave lona nofoaga tatau i le laulau fiafia.

Laʻau moa sili ona suamalie i totonu o se paluga na faia mai le sipuni fagu.

O se mea e sili ona suamalie ma faʻafefeteina - tartlets ma moa, musigot ma sisi. O lenei mea taumafa e sili ona lauiloa i laulau faʻamanatuga - e faʻafuaseʻi ona fesuiaʻi mai papatusi.

Tartlets ma moa ua tunu, fuamoa ua tunu ma falu anufe ma aniani - o se meaai manaia ma faamalieina. Tartlets ma moa ma pulou e lelei mo soʻo se laulauʻai.

Se paʻu matagofie tele ma se mea malie e tumu ai moa, hamu ma sisi. O ia ituaiga o aano o manu e mafai ona avea o se teuteuga matagofie o le laulau fiafia!

Kachchiatore Chicken (tulimanu tulimanu) - o se ipu meaai a Italia, e tamaoaiga ma sili ona manaia. O le moa moa i le saumati ma le faaopoopoina o le uaina, ma fualaau faisua, musigil, olive ma mea manogi.

O se keke keke pancake ma moa ma pulou puʻe e matua faigofie lava ona saunia, ae e ese le manaia o le a fiafia tagata uma ma aiga. E mafai ona avea le keke keke keke ma se mea teuteu lelei i luga o le laulau, e le gata i aso uma, ae fiafia foi.

Loto, suamalie salati ma pulo ma moa. E fesuisuiaʻi, o le mea lea e mafai ona vaevaeina i le afa.

Tartlets e masani lava o se teuteuga fiafia i laulau. E lelei mo le Tausaga Fou ma le aso fanau, ma mo soʻo se isi aso malolo. O lenei mea e sili atu le lelei o le taumafataga. E tele naua meaʻai mo le faʻatumu mo tartlets. Ae o le filifiliga e sili ona lauiloa o loʻo i ai ma moa ma pulou: matua manaia, matagofie, faamalieina ma taugofie. I le faaiuga o le aso malolo o le a leai se tartlets o totoe!

O se lauiloa Italia o le "manoa" aisa o se ituaiga faapitoa (arborio). E ui lava e leai se fua patino mo le risotto (o mea e mafai ona avea ma se mea, i la tatou tulaga, masusu ma moa), o le tulafono faavae o se mea manaia ma se falemaʻi i totonu o le araisa. Ina ia faʻaopopo atili le viscosity, faʻafefiloi poʻo le vai e faʻapipiʻi i le araisa ma kuka ai le risotto i le faʻaosoosoina pea. O le risotto Chicken o se tasi o filifiliga sili ona lauiloa mo lenei ipu.

Sa ou kukaina se meaʻai suamalie. O le mea moni, o lenei tao e pei o se paila na paʻu ese. O lenei la o le a ou taʻu atu ia te oe pe aisea. Ae o mea muamua muamua.

Pancake taga ma moa, musigot ma sisi - o se mea manaia, matagofie ma manaia! Pancakes ma le faʻatumu o le a faʻapenaina atoatoa le laulau fiafia.

Mai le pauka e mafai ona e kukaina se taʻavale muamua lava ma moa ma moa.

O ogaumu o faga na kukaina e tusa ai ma lenei fua o le a le gata ina fetaui ma se taumafataga atoa po o se 'aiga o le afiafi, ae o le a foliga matagofie foi i le laulau fiafia. O ogaumu o ponaivi faatasi ai ma pateta ma musika o loo teuina i totonu o se "ato" o le paluga o palu ma tao i totonu o le ogaumu - o le ipu falaoa ua tumu i le manogi o aano moa ma le totoina.

Muamua ma le faigata o sauniuniga o moa moa: i muffin tins, faatasi ai ma soʻo se mea e faʻatumu i lou tofo, i lalo o le palu.

O moa fefiloi ua moa i luga o pulou puʻu ma fualaau faisua. E faigofie tele ma manaia, taumafai, o le ae fiafia i ai.

Pate moa faʻamalolo.

O le zucchini, lea e afifi ai le moa moa, e le gata ina puipuia le moa mai le faamamaina i le taimi o le kuka, ae faia foi le meat juicier ma le tastier ma lona sua. Vaikasi vao ma lona togiga o le lanu e matua tumu ai le mushroom faatumuina.

O susu moa suamalie i totonu o se gaʻo vaalele.

Ia saunia lenei suauu manaia i moa ma pulou mo soʻo se itu ipu - ma ua saunia le ipu mafanafana! Talie, vave ma faigofie!

O se salati suamalie ma moa ma pulou.

O se eseesega o se tuai tuai Rusia e faavae i ituaiga eseese o manu. E matua fiafia lava ma faamalieina.

E vave ona saunia le keke ma vave ona faʻasaʻa. Na sau aʻu e tofo i susu susu.

Toa e le masani ai ma lelei ma moa ma musika. I lenei faʻamatalaga, mai i meaʻai moa fefiloi, moa moa e sili atu le manaia nai lo o latou tagata - chicken zrazy ma pulou.

Pelu "Tina Mina" na foliga mai e agavaivai, malie. E lelei le tautua o se salati o tamato ma kukama mama mama ma aniani.

E mafai ona faʻamuʻi moa, taofi moa, pe mafai foi ona e faia ia ituaiga fasi moa muamua ma pulou. Latou te le tele se taimi e te faʻaaluina, ae o le a latou aumaia le tele o mea fiafia, talitonu mai ia te au!

O pamu moa e tao i totonu o le sinapi melaʻau ma musika ma o laʻau manogi o se meaʻai sili ona suamalie ma lē lelei i tapenapenaga, lea o le a fesoasoani i aso malolo ma vaiaso. I le avea o se taumafataga o le afiafi, e mafai ona faaopoopo le ipu i salati fualaau aina, falaoa fou ma se ipu uaina, ma mo se taumafataga fiafia, auauna atu faatasi ma se falaoa o falaoa poo pasta. Faʻataʻitaʻi!

Lavela vevela ma le vevela. Fua ma moa ma pulou. E mafai ona e galue i se salalamu mafanafana o se ipu tutoatasi.

O le salalau o salati o le Tausaga Fou e teuteuina le laulau malologa tele. Tausaga Fou 2012 o loʻo sau. Tausaga o le Dragon. O lea, o loʻo matou sauniuni se salati o le Tausaga Fou "Dragon" - o se salati ma le moa ma le pineapple.

E tele mea e mafai ona faʻatumu mo Laurent pie, ae o le fua mo le paluga e toetoe lava a le suia. Tuʻu faʻasamasamanoa ma le moa ma musika =)))

Afai ei ai pea aano o aano o manufasi i luga o le lima, e lima i le tasi, o le ipu e faigofie lava ona sauniuni, lelei ma faamalieina! O le tuufaatasiga o moa ma musika ma fualaau faisua e masani lava i luga o le sefulu!

Maʻeu loʻu alofa i keke moa manaia! Ioe, e le faigofie, ae faʻatasi ma se mealilo "mushroom".

← Muamua | Le isi →

Salati "Birch", o le fua e faigofie lava ona saunia. Laʻau suamalie ma suamalie i laumei ma moa!

E faʻafefea ona kuka le moa ma pulou? O le filifiliga pito sili ona faigofie o le taoina o le moa, mushrooms, ma pateta i totonu o le ogaumu. Afai e te manaʻomia se faʻamatalaga sili atu ona matagofie o lenei ipu, o le moa i totonu o fagu ma puʻu moa po o moa ma pulo i totonu o le sipuni o le kulimi kulimi e talafeagai. O le fua mo le moa ma musipolo ma sisi e sili atu ona lelei. E kuka i le umu anufe i se fai kuka taofi e aunoa ma se afaina, lea e sili ona faafaigofieina ai le ola o kuka i aso nei!

← Muamua | Le isi →

O aia uma i mea e maua i luga o le upega tafaʻilagi www.RussianFood.com e puipuia e tusa ai ma tulafono talafeagai. Mo soʻo se faʻaaogaina o mea mai le 'upega tafaʻilagi, e manaʻomia se hyperlink i le www.RussianFood.com.

O le pulega o le nofoaga e le tali atu i le taunuuga o le faʻaaogaina o fualaau kuka, auala mo a latou sauniuniga, meaʻai ma isi fautuaga, o le maua o punaoa o loʻo tuʻuina i ai hyperlinks, ma mo mea e aofia ai faʻasalalauga. E le mafai e le pulega o le nofoaga ona faʻasoa manatu o le tusitala o tusiga na lafoina i le site www.RussianFood.com



O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina kuki e tuʻuina atu ia te oe le auaunaga sili ona lelei O le nofo i luga o le 'upega tafaʻilagi, e te malilie i le faigamalo a le' upega tafailagi mo le gaosia o faʻamatalaga patino. OU AGAI

O mea aoga

  • 4 tamaʻi moa (susu),
  • 500 kalama o musika lanu enaena,
  • 6 fasi o le garlic,
  • vai moli (tusa ma le 100 ml),
  • 150 ml o le sua o fualaau faisua,
  • 1/2 leotele galati lanumeamata,
  • popo niu mo le faʻavelaina.

O meaʻai e mo le 2 servings. Sauniuniga mo le kuka e 15 minute. O le taoina e lata mai. 30 minute

Malosiaga o le malosi

O le tau o le malosi e fuafuaina i le 100 kalama o le mea na maeʻa.

KcalkjCarbohydratesFatsSquirrels
702921.4 g1.3 g13.0 g

Kuka

Meaʻai mo le ipu

Fufulu le aano o le aano i lalo o le vai tafe ma patipati laitiiti ma se solo kuka.

Fufulu ma paʻu muamua pulou. Ona tipi lea o puʻupuʻu i ni fasi ie manifinifi ma falai i totonu o se pani ma le faʻapipiʻi laau ma sina suāuʻu popo.

Afai e laiti tele masogi, e mafai ona e fao uma lava e aunoa ma le tipiina i ni vaega. A latou sauni, toso ese i latou mai le pusa ma tuʻu ese.

Faaopopo sina suauʻu popo i le puni ma faʻafetu i le moa moa seia oʻo ina lanu enaena. Faʻapipiʻi foʻi le faʻalava mai le pusa ma faʻamafanafana.

Uu le kesi ma kuka. Fufulu le aniani lanu meamata ma tipi i ni mama, faaopoopo i le apa ma falai.

Liligi i totonu o le sua moli ma fualaau faisua ma toe faaopoopo aano o manu. Pogisa mo le 5 minute.

Tuʻu le aano e paʻu mo le 5 minute

Taimi i le masima ma le pepa e tofo. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faaopoopo atu mea manogi i le ipu, pei o le sau o le Tabasco poʻo le pepa cayenne. Faaopopo musika ma faʻamafanafana mea uma.

Faʻamafanafana mea uma

Tuu uma mea i luga o se ipu. Afai o lau meaʻai e le matua faʻamaoni, e mafai ona e faaopoopoina quinoa, sukalaisa poo le saito atoa o le suka i le itu o le apa.

Totoga "Umu o le pou i puʻamu, tao ma le sisi":

'Otiʻoti le uʻamea moa agai i ni fasipepa. Solim. faʻaopoopo le faʻamalo mo le moa. Matou te salalau i luga o se pepa tao tao i le suāuu suauu.

Uu le pulou i le pata mo le 10 minute.

Matou te faasalalauina le sipuni falai i fasi vaega o la matou fusi.

Tipi le anisi i afa mama ma salalau i luga o pulou.

Faʻamasala le galala i totonu o se lomitusi, opu ma le sipuni sili ona gaosi, faʻafefiloi mea uma ma kirimi kiripulu.

Lubricate mea e maua mai ai sauga ma a tatou mea e selesele ai.

Le paʻu mulimuli!))) Grate le sisi ma fufuluina i luga o le masi! Auina i totonu o le oven mo le 30-40 minute (taimi e kuka ai e faʻalagolago i le mafiafia o fasipepa).

Ua saunia le fusi niʻi! Taumafa ma le fiafia)))

Faʻasoa i le Kuki i le VK kulupu ma maua ni suʻega se sefulu i aso uma!

Auai i la matou vaega i le Odnoklassniki ma maua ni suʻega fou i aso uma!

Fetufaai le fua i au uo:

E pei oa tatou fua?
Faʻamasinoga BB e faʻaofi:
Talosaga BB i faʻalapotopotoga
Lisi HTML e faʻaofi:
Lisi HTML na faʻaaogaina i luga o blogs pei o LiveJournal
O le a foliga foliga?

Faʻamatalaga ma iloiloga

Ianuari 5th Acya Tihaya # (fua o le tusitala)

Me 18, 2015 nora88 #

Me 18, 2015 Acya Tihaya # (fua o le tusitala)

Ianuari 5th Acya Tihaya # (fua o le tusitala)

Aperila 30, 2015 totama #

Me 1, 2015 Acya Tihaya # (fua o le tusitala)

Aperila 30, 2015 Acya Tihaya # (fua sau tusitala)

Aperila 30, 2015 Irina Sukhomlin #

Aperila 30, 2015 IrishaBar #

E faaopoopo atu i moa, o le a e manaʻomia:

  • fou sikoa
  • kulimi mumu ma le mayonnaise i soʻo se vaega,
  • aufana
  • malosi kulimi
  • se paluga o laau Provencal poo Italia,
  • masima ma le pepa.

Faatasi ai ma le mayonnaise, o le tofo o le ipu o le a sili atu ona malosi ma olaola, faatasi ai ma kirimoli suamalie - pele, suamalie.

O se faʻafefiloi o laulaau e mafai ona suʻeina oe lava oe pe mafai foi ona faʻatau soʻo se paluga ua saunia mo le moa.

  1. Fufulu ma faʻamago le moa. Musika e faʻamalo.
  2. Fuga le aniani seia manino.
  3. Faʻasalaina lelei le pulou. Fuga i le arati seia maeʻa uma le vai.
  4. Liligi i totonu o le kirimi kirimulu ma le mayonnaise.
  5. Faʻafefiloi i le kulimi kuka ina ia faʻamausali vave ai.
  6. Taimi i le masima, pepa, ma tuʻu ese. E sili atu pe a lelei le paluga.
  7. Otioti le umi o le fusi e fai ai fasi falaoa lautele.
  8. Taimi i le masima ma le vaitau faʻafefe. Tuu i luga o se pepa tao. Afai ei ai se atugaluga e le tatau ona taoina le moa, e mafai ona pipiʻi i lalo ni pusi i totonu o se pani mo ni nai minute.
  9. Mo fasi lanu lanu taitasi e tuʻu le 1 - 2 sipuni tele o musipolo. Salu le sisi kuka i luga.
  10. Tuu le apa ile ogaumu vevela. Fesuiaiga o le vevela - 180º.
  11. O le pito i luga o le sisi e tatau ona liusuavai, ae le tatau ona pogisa.
  12. Palu mo le kuata itula pe umi foi le umi.

Tui pepe ma musika, aniani ma le logo

O mea aoga

  • 400 g laʻau moa moa, e tipi i ni fasi uumi
  • 2-3 ulu o aniani, tipi i afa mama
  • 3 taga talo, tapena
  • 200 sisi ua uma ona tapena
  • 250 g kulimi kulimi
  • 5 cloves o le kalama
  • 100 ml o le kulimi maualalo
  • 1 le tao pasili

E mafai ona e kukaina mamamu moa ma musika i auala eseese, ae afai e te manaʻomia se mea e le masani ai i luga o le laulau feʻai poʻo mo se mea taua na tupu, ona avea lea o lenei fua ma mea tonu e te manaʻomia.

Faʻamama ia susu i le kulimi kirimoni ma le kalani ma le pasili.

Fufulu le suka ma le talo i le taimi lava e tasi mo le 3-5 minute, ona tuu lea o musika ma saute mo le isi 3 minute.

Faaopopo le fagu susu ma le faapaleʻele, kulimi ma mea manogi, aumai i le sauniuni.

Toa moa ma le Kafailaʻau ma Musika

O mea aoga

  • 700 g masini susu,
  • 400 g fuluʻi kuka
  • 3 aniani
  • 1 lapisi tele
  • 100 g fou musika
  • 100 g lanu meamata
  • 1 tbsp. selesele seleni aʻa
  • 2 tbsp. punetini punisi fasia
  • 1-2 matafaga lafoaʻi
  • 3-5 pi o le uliuli po o meaola uma
  • 1/2 itulapunetipi eleele pepa paʻu
  • masima e tofo ai, vai
  • piko

O le fua lea mo le susu ma le pulou i totonu o le ogaumu o le a fesoasoani i le faʻavasegaina o le lisi o aso ma fiafia ai le aiga i se mea suamalie, suamalie.

  1. Tuu le laisi tipi i le pito i lalo ole ipu, tuu le aano o manu, sasaa le vai vevela ina ia na ona naʻo meaʻai, tuu i totonu o se ogaumu ma tao mo le 30 minute.
  2. Aʻo kuka le aano o le aano, fufulu le fulufulu faila, faʻasese i ni isi sikelipi ma tipi i lalo i ni vaega.
  3. Laʻau, fufulu ma tapuni puʻu.
  4. Oti ese pi pi mai le veins i ni vaega laiti, ma kāloti - i liʻo po o fasi vevela.
  5. I le faaiuga o le kuka, ia saunia fualaau faisua ma pulou i totonu o ipu, faʻafeiloaʻi taʻitasi taʻitasi, faʻavasega luga, sasaa mea o loʻo totoe o le suka, toe tuʻu i le ogaumu ma faʻafesoʻotaʻi mo isi 25-30 minute.
  6. Umu o le pou ma musika ma isi mea e kuka, kuka i totonu o le ogaumu, sa vevela i pulu.

Toa pepe o loʻo i ai faʻasalalau fou pe taina

O mea aoga

Mo le suʻega

  • 250 g falaoamata, o se pine o le masima
  • 1 tbsp. l suka
  • 125 g pata
  • 1 fuamoa na taia

Mo le faʻatumu

  • 400 g susu susu
  • 2 sipuni
  • 150 g o le siva fou po o le taina
  • 4 fuamoa maoti ua gaosia
  • masima ma le pepa e tofo

Faatasi ai ma le tele o fautuaga i le kukaina o le susu ma masogi, o mea e fesoʻotaʻi ma le taoina o loʻo i ai manaoga faapitoa. O tamaiti uma ma tagata matutua e fiafia tele i fatugaʻo, o meaʻai suamalie ma aano o manu ma pulou.

Vavave vave le pata i se naifi, faaopoopo le suka, masima, fuamoa, 2 tbsp. l vai malulu ma vave faʻafefiloi le tele ma le falaoamata. Fai se polo o paluga ma tuu i totonu o le pusaaisa mo le itula.

Mo le faʻatumu, susu moa, tapuni ma falai i se meaola auro, aniani, tapena ma falai i le suauʻu, maso maso, fuamoa ua vevela, tapena ma faʻafefiloi mea uma, masima ma pepa e tofo.

O le susu o le pou e mafai ona faʻapipiʻiina ma musika puʻupuʻu, o lenei faʻatumuga o le a maua ai se mea manogi lelei.

Faʻamuʻu pito i luga o le tao tao ma le pata ma tuʻu i luga se paluga paluga (tuu sina mea e ufiufi ai le keke), faʻamamaina atoa le vai i le vai, faʻapipiʻi le faʻaleleia ua faʻapipiʻi (e tatau ona faʻatumu le eleelea pe tusa ma le lua-tolu) ma sasaa le sua na maua i le faʻavelaina. Ufiufi le moa i se laulau o le paluga totoe, uʻu ona pito, gaʻo ma se fuamoa na togi ma fai se tamai pu i le ogatotonu. Tuu le keke i le ogaumu (190 tikeri) mo le 1.5 itula.

A o le i ai, sasaa nisi suamalie e totoe mai le fagogo i totonu o le lua.

O lenei moa moa ma le sosolo lelei o le fua o meaʻai e fautuaina pe a potopoto aiga ma uo mo se ipu lauti. O tulaga faapena e sili ona manaomia ai talaʻai manaia.

Palu fagu-falai faʻi ma le araisa ma pulou i totonu o se pani

O mea aoga

  • 4 fagu susu
  • 400 g kāloti
  • 200 g lakapi
  • 1 ipu araisa
  • 4 pata o le suamalie ma le vevela pepa
  • 2 tbsp. l fuālaʻau manogi
  • 6 tbsp. l soya soya
  • 250 ml moa
  • masima e tofo

O le susu o le susu ma masipolo, o le fua lea o loʻo tuʻuina atu i lalo, o se taumafataga o le taumafataga o le fatu po o se taumafataga mo i latou oe fiafia i mea manogi, suamalie ma suamalie o aano o manu ma musika, faapea foi i latou e tausisia se soifua maloloina lelei.

  1. Fufulu laʻau koko ma pepa.
  2. Aveese fatu ma fatu mai le pepa suamalie.
  3. Tipi le pepa vevela i totonu o mama, ma le pepa suamalie ma kāloti i fasi vela.
  4. Fufuluina le susu o le susu ma tipi i ni fasi mumu umi, masima ma tuu e moe mo sina taimi.
  5. Fufulu ma kuka i luga o le vevela vevela mo le 10 minute. Ona faʻafefe lea o le vai ma tuʻu le araisa i se isi ipu.
  6. Faʻasala i pulou, tipi i totonu o ni nai pusa.
  7. Faʻasusu le susu o le moa i pulou, falai i totonu o se apa i totonu o se masini fualaʻau manogi lelei seia oʻo i se meaʻai lanu auro.
  8. Ona faaopoopo lea o lau fualaʻau, araisa, faapipii mo le 10-15 minute, aua le galo e fafagu.
  9. Ona liligi lea o le faʻafefiloi ma se fasi moa, ona tapuni lea o le tapuni ma faʻapipiʻi mo le isi 3-4 minute.
  10. I le falaoa ua maeʻa faʻaopopo le soya soya ma le masima. Tuʻu mo se taimi e teʻi ma tautua.

Pickle ma moa, tamato ma musika

O mea aoga

  • 1 lita o fasi moa
  • 200 g susu susu
  • 100 g lakapi
  • 2 kukama seleseleina
  • 2 tamato
  • 1 le fua o pasili, pepa

O se piko ma moa susu, musipolo, tamato ma kukama o le a sili atu ona lelei i luga o le laulau umukuka, lea e vave faʻapotopoto ai tagata uma o le aiga ma lona manogi.

Fufuluina pulou, tipi i fasi pepa. Fufuluina tamato, tipi i totonu o pusa, pe a uma ona aveese le pele. Toto le susu o le susu. Fufulu ma tapuni pasesa. Komegati ua tipiina i ni fasipepa. Aumai le gauga i se vevela i totonu o se fagu, faʻaopoopo ni pulou ma kukama, pepa, kuka mo le 5 minute. Ona faʻaopopo lea o tamato ma moa moa, aumai i le sauniuni i totonu o se ogaumu ua muaʻi faʻamamaina. Pe a auauna atu, faaopoopo le pasili greens i le piko.

Tui pepe ma pulou, pateta ma aniani

O mea aoga

  • moa susu susu ma le paʻu - 4 pcs.
  • moa fualaʻau - 100 ml
  • pateta fou - 400 g
  • aniani - 200 g
  • musika - 550 g
  • kerika - 1 talo
  • fou lau - 1-2 lala
  • moa moa - 200 ml
  • pata - 80 g
  • masima, pepa

Mo le suauʻu lanumeamata

  • paluga o laau afu - 20 g
  • garlic - 2 cloves
  • pata - 100 g
  • gramu parmesan - 70 g
  • falaoa falaoa - 70 g

O lenei fua mo le kukaina o le susu moa i pulou i totonu o le ogaumu e tatau ona i totonu o faletalimalo uma e aoina mai muamua mea manogi, suamalie ma manaia.

Saunia le suauu lanumeamata. Laʻau greens ma le kalama, ia faamalulu le pata i le vevela o le potu. Faʻafefiloi mea uma ma afifi i se ata tifaga i foliga o siusa. Faataga le suauu e togi i totonu o le pusaaisa. 'Otiʻoti le suāuʻu faʻamūina i totonu o medallions ma gaʻo susu i totonu (tuu i lalo o le paʻu). Faʻamuʻu susu susu i luga o se fasi fualaʻau manogi i itu uma e lua ma le masima ma le pepa. Aumai i totonu o le ogaumu seia aʻau i le 180 ° C mo le 15 minute. Suauu pateta fou, faʻataga e faʻaliliu ma tipi i le afa. Otioti le aniani i totonu o fasipepa, spasser i luga o le suauu gaʻo totoe. Faʻaopoopo le champignons, tipi i luga, ma pateta ma le kalaka ma laume i le riki. Sasaa le fasi moa, aumai i se vevela ma faʻamaepe le pata ma faʻaosooso pea. Faamasima, pepa e tofo ai.

Fufulu meaʻai, luga i luga - susu moa, tipi i totonu o medallions.

I totonu o le ogaumu, e tatau ona e suʻeina le susu o le susu ma le pateta ma le pulou naʻo le tasi taimi e avea ai lenei ipu ma se tasi o mea sili ona fiafia i ai e faʻavavau.

Umu faga falai faʻatasi ma ham ma pulo

O mea aoga

  • 400 g susu susu
  • 125 g ham hamisi
  • 200 g araisa
  • 150 g lakapi
  • 1 le fasi pepa suamalie lanu meamata
  • 1 aisa
  • 1 pepa vevela vevela
  • 2 tbsp. punetipi o falaoamata
  • 2 tbsp. sipuni o sherry mago
  • 250 ml o le moa ma le susu
  • moa fualaʻau, pasili, masima, pepa
  1. Suauu laisa e aunoa ma le kuka. Faʻaiʻu le susu o le moa ma le suka.
  2. Tusia ni mea suamalie, pulo i totonu o fasi pepa.
  3. Tipi le aniani.
  4. Tipi le pepa vevela ma vela fatu.
  5. Faʻu meaʻai i le mea manogi vevela, faaopoopo le aisa, pepa suamalie.
  6. Ma le isi, susu falai falai ma isi vaega e faʻafefiloi ma puʻamuʻu, mumu mama, masima, pepa, fufuluina i le falaoamata.
  7. Fufuluina i le susu, susu ma sherry.
  8. Faaopopo le ham ma le pepa vevela.
  9. Susu mo le 5 minute, ona aveese lea o le pepa vevela.
  10. Fufulu le ipu i le pasesa ma tautua.

Toa pepe ma le asparagus i totonu o se moa manaia ma pulou

O mea aoga

  • moa susu - 400 g
  • garlic - 5-6 cloves
  • Rosemary - 4-5 lala
  • ulaula paprika - 100 g
  • olive suauu - 150 ml
  • lanumeamata lanumeamata - 200 g
  • masima, pepa

Mo le sau sau

  • musika - 250 g
  • palota - 70 g
  • olive suauu - 50 ml
  • cognac - 100 ml
  • fuamoa fualaʻau - 150 ml
  • kulimi 33% - 200 g
  • thyme - 1 toto
  • masima, pepa

O le susu i totonu o se moa suamalie ma pulou o se mea faʻapipiʻi ma mea lelei lea e mafai ona saunia mo se taimi faʻapitoa poʻo le auauna atu e pei o lena, e aunoa ma se mafuaʻaga e faʻafefe ai oe pele ia te oe.

Grate le susu o le susu ma le kalama eletisi, rosemary, paprika, masima ma le pepa ma tuu e taofi mo le 10 minute. Uu le fatafata i le suauu olive i itu uma e lua ma tao i le 180 ° C mo le 10 minute. Saunia le sauuga: tipi le pulo i totonu o fasi pepa, palota - i totonu o ni tamai cubes, fuga i le suauu olive. Liligi le falaoa, gaʻo, kulimi, faʻaopopo laume, vaitau ma le masima ma le pepa. Salu le sauuga se tolu. Taʻu le asparagus, faʻapipiʻi mo ni nai minute, ona 'ai lea, faʻasuina i le masima ma le pepa. Faʻafefete i luga o papatusi, tuʻu ni fasi moa susu i luga.

Auauna atu i le susu o le moa i se moli fufulu moli manaia, salalau ipu i ni ipu lapopoa lautele.

O le susu o le pou moa ma le faʻasalaga gutu

  • leai se tino o le susu
  • faʻasalaga faʻamaʻi - 300-400 g
  • aniani - 2 pcs.
  • kulimi - 1 pepa
  • masima, pepa, greens

O le susu o le pou moa ma le moa i le kulimi o le mea sili ona maaleale - e tusa uma ma le tofo ma foliga vaaia.

Muamua e tatau ona e solo, fufulu ma tipi le aniani i totonu o ogalaau tetele, ona auina atu lea i le kuka taofi, ia liliu le "pai" mo le 10 minute. Faʻaopopo musulifi gaʻo iina (pulou puʻupuʻu e mafai ona atoatoa), fusi faatasi mo le isi 10 minute. Le isi - tipi le susu o le moa i ni fasi vaega laiti, faʻafefiloi mea uma, sasaa i totonu o le kulimi e pei o le ufiufi o le moa ma pulou. Faamasima, pepa, faaopoopo se lima o gaogao mamago (oregano, thyme) ma liliu i le "anapogi" mode.

O le susu o le pou moa ma le moa i totonu o le kulimi i se masini faila taofi e vave ona kukaina, e sili atu ona lelei ma e lelei tele i le araisa poo le pasta.

Tui pepe ma pulou, artichokes ma le sisi

O mea aoga

  • moa susu (fulu) - 200 g
  • musika - 150 g
  • aniani - 0.5 pcs.
  • toso artichokes - 120 g
  • sisi - 150 g
  • moa moa - 50 ml
  • vermouth - 20 ml
  • pata - 10 g
  • olive suauu - 10 ml
  • falaoamata - 10 g
  • falaoa falaoa - 20 g
  • pasili - 20 g
  • meaʻai lanu moana, masima e tofo ai

Tui pepe ma ni puʻupuʻu ma sisi - o le tuufaatasiga lelei o oloa, i luga o le faavae e mafai ona e kuka ai le tele o ipu mama. O se tasi oi latou o loo faamatalaina i lalo.

Otioti le susu o le moa i ni vaeluagavale, solo i le falaoamata, fefiloi ma falaoa, masima ma le uliuli pepa, ma falai i le pata ma le suauu olive. Tipi le aniani i totonu o mama ma tao i totonu o le suauʻu na totoe pe a uma le moa. Ona faaopoopo lea o artichokes, ma a maeʻa ni nai minute ona tuu lea o siamupini sasala, sasaa le fasi moa ma le vermouth ma simmer seia fufulu kuka.

Tuu le moa moa i se mamanu, sasaa i totonu o moa fufulu ma fualaau faisua ma tao i totonu o se ogaumu aasa i le 180 ° C mo le 30 minute. I ni nai minute ao le i sauni e aveese le fomu mai le ogaumu, ia sasaa le ipu i le kulimi kuka i luga o se fatu laumei ma aveese le tao tao seia maeʻa.

Tuu susu moa ma pulou, aniani, artichokes ma le sisi i luga o se ipu ma fufuluina i le fasi pasili lelei.

Toa pepe ma musika ma le sinapi i se fai kuka taofi

O mea aoga

  • 4 vaega (tusa ma le 680 g) o susu moa
  • 400 g lakapi
  • 4 cloves o le kalama
  • 1 tbsp. moa moa
  • 1 ½ tbsp. kulimi
  • 2 tbsp. l fatu fatu totusu uma
  • 3 tbsp. l olive suauu, masima ma le pepa e tofo ai
  1. Lamu moa moa ma le masima ma le pepa.
  2. Tipi le pulou i ni vaega se 4.
  3. Fufulu le fasi moa.
  4. Filifili le polokalame "BAKERY" i le lisi, faatulaga le taimi i le 15 minute.
  5. Faʻapipiʻi le suʻisua lemu ma le tapuni avanoa mo le 5 minute.
  6. Liligi 2 tbsp. l suauu olive i totonu o se pesini kuka.
  7. Saʻu moa moa i itu taʻitasi seia oʻo i le enaena auro.
  8. Tuu i luga o se ipu.
  9. Filifili le polokalame "FRY" i le lisi, faatulaga le taimi i le 40 minute. Liligi 1 tbsp. l olive suauu i le pito i lalo o le fagu kuka.
  10. Tuu le sikalo iina ma togi mo le 3 minute.
  11. Faʻaopoopo musika gaosi ma ¼ tsp. masima ma saute mo isi 7 minute.
  12. Faʻaopopo meaʻai moa ma faʻavela mo le 10 minute ma tatala le tapuni.
  13. Tuu moa moa i totonu o le pesini ma tapuni le tapuni. Taofiga - 0. Taimi o le kuka i lalo o le tapuni - 20 min.
  14. Pe a kuka le susu, faaopoopo le kulimi ma le sinapi ia i latou ma toe tapuni le tapuni.
  15. Toe filifili le polokalame "FRY", seti le taimi - 30 minute, mamafa - 0.
  16. I le taimi lava e te alu ai, teuteu le ipu i le pasili fasia.

Umu o le pou ma le aniani 'aniani' aniani i le kiripulu oona

O mea aoga

  • moa susu
  • 100 g gutu musika
  • 1/2 aisa
  • sauniuni mo le moa
  • 3 teaspoons kirimigi oona
  • 20 g sisi kuka
  • leona tipolo
  • fuālaʻau masima, masima

Tui pepe ma moa pulou, faatasi ai ma le faaopoopoina o kirimi kirimulu ma le sipisi o se mea malie, manaia ma matua lelei

Otioti le susu i totonu o poloka i luga o le filo, sasaa i le moa moa, masima, faʻafefete le fufuluina o le sua o le tipolo ma tuʻu i totonu o se mea e faʻafefete. Tipi le aniani i ni mama, falai i totonu o se apa ma le faaopoopoina o le suauʻu olive, tuu ni pulou pulou i le nofoaga e tasi, fuga. Tuu lenei paluga i luga o le aano o manu, faaopoopo i ai le aofaiga o le kulimi oona, fufuluina i le kulimi kuka.

Suʻu susu moa ma musika ma isi vaega i kulimi kirimigi i totonu o se ogaumu mo le 15-20 minute i lalo ole tapuni ma le 10 minute e aunoa ma se tapuni seia oʻo ina faʻalanu le sisi.

Tuua Lau Faamatalaga