Feiloai i le Tausaga o le Pigu Faʻasao o le Lalolagi

E le o toe umi, 2019 o le a oʻo mai, o le matai lea o le a avea ma Yellow Pig e tusa ma le turoscope i sasae. Aua le misia lou luʻitau ma iloa soʻo se fuafuaga mo le isi tausaga o le a fesoasoani i le faʻataʻitaʻiga na faia e tagata suʻesuʻe.

E 12 manu i le itu i sasae, e pei foi o faailoga o le zodiac. O manu taitasi e maua ai se tagata na fanau i lona tausaga o uiga patino. Ina ia iloa po o le a le meaola e fai ma ou fesoasoani ile tausaga o le fanau mai, e mafai ona e faʻaogaina le laulau lea.

O le tausaga o le a pasi vave ma malosi. Ae ui i lea, o sui o lenei faʻailoga e mafai ona oʻo i ni faʻafitauli ma lagona ma le soifua lelei. Ina ia aloese mai ia i latou, e tatau ona e faʻaitiitia, faʻaalu atili, suia le mea o loʻo siomia ai oe i taimi uma. E taua le aveesea o le faamaualuga, taofi le nanaina o le ita ma le faamagalo atu i tagata. E tatau ona iai ni meaʻai i meaʻai i aso ua tuanaʻi, ma avanoa mo se isi mea e sili atu ona aoga, ona mautinoa ai lea o le fiafia ma le alofa i totonu oo latou olaga.

E le manaʻomia ona fefefe tagata i faigata, e tatau ona talia i latou, aua e mafai ona faʻaaogaina ni faʻafitauli i sui o lenei faʻailoga. O le tausaga o le a aoga mo le mauaina o le malamalama fou, lagona, lagona. O le a aumaia ai le manuia i tagata uma o loʻo suʻesuʻe pe o le a amata ona suʻesuʻe. O tulaga autu mo le manuia mo le Bull i le 2019 e tatau ona ave fautuaga a ē pele ma faʻaaloalo i isi.

Tigers i le 2019 o le a faamanuiaina i le tulaga tau tupe o le olaga. E mafai ona e faia ni tau faʻatau ma foia soʻo se faafitauli tautupe. O le tausaga e atoatoa mo taualumaga faaletulafono ma le amiotonu. Tigers e tatau ona faʻaalia le faʻaaloalo mo o latou tagata ma tagata uma o le aiga. O lenei mea o le a fesoasoani e faamalosia le alofa ma 'alofia le faalataina.

I le 2019, o le Rabbit e mafai ona sui suiga ma faʻamamaina karma. E sili atu le aua le faʻatagaina le ola, a leai o le a faʻaaoga e le Atulaulau mea uma i ona lava lima. E tatau ona mataʻituina le tulaga i itu uma o le olaga. O le taimi sili e malolo ai o le taumafanafana. I le faaiuga o le 2019, o le a faasolosolo malie lava, ae e le o se mea e mafai ai ona e malolo atoatoa.

2019 mo le Dragon o se vaitaimi o le amio pulea ma le toilalo. E tatau ona aloese mai tafaoga ma le le fiafia. Tapulaa i faafiafiaga o le a maua ai le faamanuiaina i pisinisi. O taʻaloga o le a mafai ona taulai atu i suʻesuʻega, galuega poʻo feʻau i le fale.

I le 2019, e manaʻomia e le gata ona faʻatonuina malosi e atiina ae ana taleni. O sui o lenei faailoga e le tatau ona toe nofo i tua pe afai e le fetaui ma se mea i le olaga. Faatasi ai ma le fesoasoani o gaioiga o le a mafai ai ona sui le tulaga mo le sili atu. 2019 o le a avea ma se taimi matagofie i le olaga o le Snake. Ua oo i le taimi e aveesea ai le ita ma masani.

O uo faamaoni a solofanua i le 2019 o le a avea ma lona poto ma le malamalama. O le a latou fesoasoani e tausia le manuia. Malosiaga talafeagai o tagata le fiafia ma le lotoleaga oeo le a taumafai e fenumiai ma faaseseina sui o lenei faailoga. I le autumn, e tatau ona suia le tulaga mo le sili atu ma le manuia i le itu o le Solofanua.

2019 aua o Mamoe o le a matua malosi lava. O le mea autu o le filifili lea o le siosiomaga talafeagai ma aloese mai feteʻenaʻiga. E taua le mafaufau e puipuia mai le malosi le malosi. E manaʻomia e le vaega o mea tau tupe ni fuafuaga vave, e tatau ona faʻatino le faʻaeteete pe a fai ni tau faʻatau ma tupe faʻafaigaluega i nisi o galuega taua.

O manulele i le amataga o le 2019 e mafai ona faamoemoeina le tele o le fiafia ma tupe maua. O le vaitaimi faigata o le taumafanafana ma le faaiuga o le tausaga. Atonu ei ai tulaga le maalofia i vaega eseese o le olaga ma se faaitiitia o le talitonuina o oe lava ia. E taua le mafaufau i lenei mea o le mauaina o se aafiaga taua o le olaga lea o le a fesoasoani e faamalosia ai le malosi.

2019 mo le Rooster ua faailogaina e le malosi tele o le dissonance. O lenei faailoga malosi e masani i le taua o le olaga, ma o le Earth Pig e ofoina atu taʻiala uma o le taaloga. I le amataga o le tausaga, o faafitauli e mafai ona oʻo mai i le fatufatuaʻi, ae mai le taumafanafana seia oo i le faaiuga o Tesema e sili atu ona le lelei le toe faʻaleagaina. O fautuaga a isi o le a aoga, e tatau ona e talitonuina le manatu mai fafo, usitai i fuafuaga ma talitonu ia te oe lava. O faʻafitauli uma faʻaletonu o le Rooster i le 2019 o le ai ai ni aʻafiaga faalemafaufau ma faaleagaga.

Mo Dogs i lenei tausaga i le alofa lautele o le a matua fua tele lava. O avanoa e feiloai ai i le alofa mo le olaga poʻo le faʻaaogaina o sootaga i se tulaga fou, maualuga maualuga o le a faateleina. 2019 e sili mo faaipoipoga, fanau mai, poʻo suiga fale. I totonu o le pisinisi, e fautuaina mo Doga ina ia aloese mai folafolaga le aoga.

O le tausaga o le Pig o le a tuʻuina mai ai le lelei ma le malosi o lenei faailoga. O se tausaga sili ona aoga e oʻo mai ai le mea e manaʻomia ai e Pigs ona faʻaalia o latou tomai i le maualuga. O se taimi lenei o le sailiga faaleagaga, manuia ma faʻaleleia lelei. Galulue Faʻamālosiina e manaʻomia naʻo sina faʻatuatuaina e le tagata lava ia e suia ai o latou olaga mo le lelei.

O le a le mea e le fiafia i le Fafine-2 019

E ui i lona le fiafia, o le Masiofo o le 2019 e le faigofie e pei ona foliga mai. Ma e mafai ona tuʻuina se puaa ia i latou e le fia ola i ona tulafono. Mo se uiga fefinauai, o se uiga o le taufaaleaga, faitogafiti ma le pepelo, o le a faigofie ona aveesea le alofa tunoa lelei ma faamalosia ai le toe aʻoga. O i latou e aoaoina le lesona o le a sili atu le tauia. " Ia, o le "lua lua" - o le a lafoina se "meaaoga" fou.

Le mea e ofuina i le Po o le Tausaga Fou

E le mamao le matamuli. Na te iloa le auala e faagaeetia ai, alofa i mea matagofie uma ma matagofie. O le mea lea, ia ofuina le ofu aupito sili ona lelei o loʻo i totonu o le faʻamalosi o laʻei. O lanu "saʻo" o ata uma o auro. E sili pe a fai o le ofu e lalagaina i se moli susulu - rhinestones, sequins, pugles. O le mea moni, e tusa ai ma le tamaitai-2019, e sili atu le matagofie e le tupu!

O le a le mea e faʻaleagaina ai le manuia

Faʻailoga. E sili ona latou aveesea mai lima, e pei o mea uma e teuteu ai le taugata. Latou te faamanatuina le Pig o aganuʻu a tagata e fusifusia ai o latou uso a tagata e ala i se mama e pipii i o latou isu. Ina ia aua nei faaleagaina le loto o le tamaitai o le aso malolo, filifili filifili ma teuteuga o isi foliga o le geometric.

Pusa manu. O le puaʻa o se mea e sili ona filemu ma faʻalelei. O le mea lea, o sauā sauā mai le lalolagi o meaʻai e mafua ai lona popole. Afai e te le manaʻo e faʻafefe ese mai le laki ma faʻaumatia la oulua faiā ma le Alii o le tausaga a sau, tuu mea o le "sili ona lelei" laulau i le kapoti

Tuu meaalofa saʻo i lalo o le Kerisimasi

O le puaa o se tagata gaogao. Faʻaaogaina meaalofa mo lona fatu. O le a fiafia o ia e fesoasoani ia te oe e faʻatau mea tau fale, faatuatuaga, ofu lelei ma seevae o se meaalofa. Ae o le le aoga o oloa faatau oloa e mautinoa e le talisapaia. Na ia manatu o se filifiliga faapena o se faailoga o le pala ma e le faitauina le "itu" e fiafia ai le tagata foai! O le a le tofo o ia i le manaʻoga e faʻamalosi i meaalofa matagofie. O sea uiga o le a manatu ia te ia o se taumafaiga e mitamita i le tamaoaiga. Ma o le a avea ma se taimi e tuʻituʻi atu ai le faʻasiasia!

Auala e togafiti ai Pig

Tuu lau mea e sili ona e fiafia iai ile Hostess 2019 ile laulau: nati ma fua. O le filifiliga sili lava o le apu e lilo i launiu, almonds ma walnuts. Faʻatasia i latou i tutusa tutusa ma tuu i totonu o se fualaau lapoa ma se nofoaga tutotonu. Ia, ina ia faʻamaonia le Pig i lona manao ia ola fiafia i le tausaga fou, ia sosolo se meaai ma le meli ma tuu i le ogatotonu o le laulau. E talisapaia e le puaa au taumafaiga ma malamalama i le "talosaga"!

O a ituaiga faafiafiaga o le a tofo i le tamaitai i le lumanai

O le talimalo 2019 o se fatuga, taleni ma tumu i mafaufauga fatufatuaʻi. O le a fiafia o ia i faafiafiaga faʻapitoa, faʻapea foʻi taaloga taʻavale, tauvaga, taʻaloga. Ia mautinoa e faatulaga se faʻafeiloaiga i le faaiuga o le aso malolo. Ma aua nei galo: e tusa ai ma talitonuga faaSaina, o le sili atu le pisapisao o loo i ai, o le sili atu foi i le isi tausaga o le ai ai!

O lenei ua e iloa le auala e feiloai ai i le Yellow Earthen Pig, ae aua nei galo e fai le Dog Yellow Earthen Dog ma le mamalu.

Taunuuga Toa Tauoloa

Ua sauni le taifau e tuua lona nofoalii. Faʻatonu le faʻamavae a le tupu. A o mavae atu taimi, ma toe amata ona nofotupu le Doggy. O le mea lea, ia faʻaeteete ma aua neʻi faʻaumatia le mafutaga ma ia e ala i lou le mautonu. I le Po o le Tausaga Fou i le aso 31 o Tesema, na faateteleina leotele leotele faatolu: "Faafetai lava, le tamaitai o le 2018. Seʻia oʻo i le isi taimi! "Ma inu loa se ipu uaina mo lona soifua maloloina ma maua ai se mea e sili ona fiafia i ai le meaʻai a Dog.

Salamoa Eggplant

Totoga a Pavel Petukhov, Faʻauluuluga o le Zaryadye Gastronomic Center

Meaʻai 100 g eggplant, 100 g gati.

Mo sau-tamato-togafiti: 100 g tamato, 20 g o ketchup vevela, 10 ginger, 2 g masima, 2 g o le pepa, 20 g o pineapple. Mo le pesto sauce: 100 g o le suauu olive, 5 g masima ma le pepa, 30 g o le basil, 20 g o le parmesan cheese, 15 g o pine pine.

Faatonuga Kuki le saumati totogo pepe. Punch mea uma i totonu o se mea faʻaleleia seʻia oʻo lava ina malulu. Fai pesto sauce. Fufulu mea uma i totonu o se mea faʻaleleia, faʻaopoopo le faaopoopoina o laulaʻau Basil totoe i le tele ma faʻaopopo le suauu olive. Uʻu le isalaʻelu i le mama i totonu o se falai mo 2-3 minute. Otioti le tamato i totonu o mama, vaitau ma tamato ma togafiti, ma teuteu i laau ma pesto.

O Olivier ma le uʻamea vao, fuālaʻau matala ma otaota mayonnaise

Fua na saunia e Anton Kovalkov, Chef o le Restaurant Beluga

Meaʻai mo le faʻavae: 50 g pateta fou, 20 g o kapoti, 30 g o kukama fou, 15 g o le kukama ola, 20 g o kukama ua kuka, 1 pea tapuni, 1 lapisi o le selu, ma le moa moa, 60 g gutu (canned), o sina lanu (vaicress gsalat, chives, dill, pasili) ma pateta pateta - mo teuteuga. Mo le mayonnaise o le vao: 200 g o le mayonnaise i le fale, 20 g o le sinapi, 7 g o le aniani, 7 go le pasili ma le dill.

Tusi lesona. Suauu pateta ma kāloti i totonu o le ogaumu i pepa alumini i le vevela o le 180 tikeri mo le 20-40 minute. Faʻafefiloi pateta suamalie, kāloti, kukama fou, kukama kuka, kukama e kuka ai, moa faga tunu. Fai le mayonnaise e ala i le faʻafefiloi o meaʻai i totonu o se paluga ma faʻapipiʻi le salati. A e auauna atu, ia teuteu ma nifo o se moa o le salu, fasi fasi uʻamea, otaota, pateta pateta.

Veal tenderloin ma quince

O le fua mo Iakopo Redut, le pule o le faleaiga "Grand Express Europa"

Meaʻai 160 g o le veal tenderloin, 20 g o le suauu manogi, 30 g o le suauu olive, 10 g o le kalaka, 2 g o le rosemary, 8 g o le saumalie, 1 g o le fasi meaʻai, 30 g o le moa moa, 1 g o le pepa. Mo masini quince puree: 30 g pata, 10 g suauu fua, 30 g quince. Aua o le pupuuga o le pīni: 90 g tiunu, 60 g pata, 60 g suka, 60 g falaoamata.

Faatonuga Fai se mea piʻamea. Faʻafei isanati ma le suka, falaoamata ma le pata. Ona sasaina lea i totonu o se masini suamalie seia oʻo ina lamolemole, faʻalautele se mea faʻapipiʻi i luga o se pepa tao ma tao i totonu o le ogaumu i le 180 tikeri mo le 5 minute. Fai le quince puree. Quince tui i skewers, liligi le suauʻu manogi ma tao le umu ile 180 tikeri mo le 20 minute. Ona pi, lua ma punch i totonu o se masini suavai seia oʻo ina lamolemole. Faʻaopopo le pata, suka ma faʻafefiloi lelei. Vaʻai le vela tenderloin i le masima, pepa ma fry mai le 4 itu i luga o le gaʻo seia oʻo i le taimi. Ona tao lea i le ogaumu i le 180 tikeri mo le 9 minute. Tuu le quince puree i luga o se ipu, tuu i luga luga o le ipu, faamofuina i le pipi o le pipi ma teuteu i sina meaʻai laitiiti.

Truffle Gnocchi

O le fua mo Dmitry Kuklev, le pule o le faleaiga a Smokehouse

Meaʻai 150 g masima pateta, 80 g falaoamata, 3 g masima, 1 kulimi o le moa moa, 5 kulivka butter, 100 g o sausaisi mata po o sausage, 1 musika, 100 g o le kulimi 33%, 30 g o le uaina paepae, 30 g o le shallotita, 20 g pulu fualaʻau, 10 g o le suauu lololo.

Faatonuga Kuki le gnocchi. Faafefiloi le falaoamata, kulimi, palu pateta, masima. Fuga pepa, tafola i le falaoamata ma kuka i le masima mo le tele o minute. O sausaisi laiti e tipi i ni fasipepa ma fuga i fasi palota ma kuka gnocchi, ona faaopoopo ai lea o le uaina papaʻe ma aveese. Ona faaopoopo ai lea o le kulimi, pulu faʻatalaʻau ma le suauu moli. A e auauna atu, fufuluina le ipu i se fasi moli sisiini fou ma le parmesan.

Keke "Moscow"

O le fua mo le faleaiga "Grand Europe Express"

Meaʻai Mo keke: 120 ml o le vai, 120 g o le meli, 54 g o le suka, paʻu paʻu i le pito o se naifi, 4 g o le faʻafefiloi o mea manogi (palomoni, nutmeg, togalaau eleele, cardamom), 8 g soda, 8 g o le laulamu vailamu 6%, 4 g ia zest o lemoni ma le moli, 76 g pata, 128 g falaoamata. Mo le silotila: 160 g kelini puree, 75 g sugar, 4.5 g gelatin. Mo le fofo: 310 g keke sukalati, 150 g o le kulimi 35%, nutmeg i le pito o se naifi, 225 g o le kulimi 35% sasaina, 5 g gelatin, masima e tofo ai. Mo se faʻata e susulu ai: 22 g gelatin, 125 g vai, 225 g o suka, 225 g glucose, 225 g keke sukalati, 160 g o susu susu, 90 g o le gel kosi, 6 g o le lanu meaai.

Tusi lesona. Faia se keke. Suavai, meli, sugar, pata, faʻamausalisi mea manogi i totonu o le vai vai taele seia solo le suka. Faaopopo le suauu, tineia i le vinika, ona faaopoopo ai lea o le falaoamata, taofi le paʻu, le o le lemon ma le moli. Vili le paluga, ona vaevaeina lea i ni vaega se lua ma taʻavale ni keke se lua ma le 24 cm. Ma tao keke i le vevela o le 175 tikeri mo le 10 minute. Fai ni tilotila. Aumai le kesi mamae ma le suka i se vevela, aveese mai le vevela, faʻafefe malie, ona faʻaopoopo sauni lea o gelatin. Sasaa le gelini i totonu o le meaʻai ma faʻavai. Fai le foamu. Uu le sukalati i totonu o le ogaumu i le lanu o le caramel, aumai le kulimi i se vevela ma le nutmig, sasaa atu i luga o le sukalati i vaega ma sasa i se paluga, ona tuufaatasia lea ma le kulimi sasaʻa. Saunia se tioata. Aumai le vai, suka, glucose i se vevela, aveese mai le vevela, faaopoopo le gelatin salu, susu gaʻo, sukalati ma suka. Punch faʻatasi ai ma se mea faʻapitoa ma le vevela. Aoina le keke. I le pito i lalo o le fomu, tuu le keke muamua, ufiufi i se fasi pulu, ona toe tilotilo lea o le kelu, toe fai ma fofo. Ona tuu lea o le keke lona lua ma le isi foamuli i luga. Salu le keke, ona ufiufi lea i se faʻata e susulu

A oʻo mai le Tausaga o le Pig

I le 2019, o le a amata le Pig i le aso Fepuari 5, o lea e tatau ai ona e faamanatuina le Tausaga Fou Saina i le po o Fepuari 4-5. Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga o le kalena a Eastern i le fonotaga a le Europa Fou o Europa, e le o se mea sese, e fai mai ai tagata suʻesuʻe, ona e tatau ona e faʻafeiloaʻi mo suiga i le taimi muamua.

"E i ai le aia tatau e iai, aua o mea tatou te talitonu i ai e taua tele ia i tatou ma e mafai ona tuʻuina atu le malosi," o le tala lea a Olga Nikolaeva, o le tagata suʻesuʻe i le faitotoa o le Psychoteric.

E lua ituaiga o mea na maua mai ai manu e 12 - o faatusa o le tausaga.

E tusa ai ma se tala anamua i le itu i sasae, Buddha, e uiga i le tuua o le lalolagi, na valaauliaina manu uma latou te mananao latou te o mai i ai. I le lotofaafetai, na ia tuuina atu ia i latou meaalofa ma faatonuina e pule i luga o le sefululua tausaga. Ina ia auai i aso malolo faamavae, e tatau ona sopoia le vaitafe, ma o manu e tu i luga o le matafaga taitoatasi. O le Bull o le muamua lea na folau, ae o le au o Rat na piimau i lona siʻusiʻu, oso i luga o vae o le Buddha - o le auala na maua ai e le Rat le uluai tausaga mai le 12. O lē e ona le lua o le Bull. Ma o le mea mulimuli na sosolo lemu le Pig, e pei o le naunautaiga ma le manao e avea ma muamua i mea uma e le o uiga ia te ia, o Olga Nikolaeva faamatalaga.

E le gata i lea, o le taamilosaga o le paneta Jupiter e tutusa ma le 12 tausaga. O taamilosaga fou o Jupiter e faailogaina ai le amataga o le isi laasaga i le olaga, pe a manaʻomia ona e maua ni vaʻaiga fou ma lafoaʻi masani masani o amioga.

Fai mai Astrologer Tatyana Kirilova, o le Pig o le manu mulimuli lea o le uroscope, o lea na ia faʻaaoga ai le poto ma vaega o uiga uma o faʻailoga.

Aisea ua avea ai le puaa ma le lanu samasama

O faailo o le tausaga e toe faia i le 12 tausaga, ae e ese lava i sina eseesega o taamilosaga, o le tala lea a le tagata faʻatau fetu Olga Nikolaeva. E afaina i latou i le malosi o le elemene o loʻo puleaina i lenei vaitaimi poʻo lena vaitaimi. E tusa ai ma tu ma agaifanua a Saina, e 5 ni elemene autu i le loto o le lalolagi, o ona tuufaatasiga o mea uma lava e iai - metala, vai, laupapa, afi ma eleele.

O elemene taʻitasi e iai ona lava lanu. O le a sau le tausaga o le Pig i le lalolagi, o lona uiga lanu samasama. Uiga lelei e iloagofie ai le tulaga faalelalolagi: aoga, faʻamaoni, faʻamausali, mausali, manaʻoga mo le mautu, conservatism.

E tusa ai ma le faigamalo masani a Nerizhda Gizatulina, i le 2019, o le tau o le a aofia ai uiga "faalelalolagi" e pei o le mautinoa ma le mausali, ma o le a faaopoopo e le Boar le tutumau i le ausiaina o sini ma galuega faigata.

O ai na fanau i le tausaga o le Pig

O le Tausaga o le Pig o le amataga o le isi vaega o le olaga mo i latou na fanau i lona tausaga. O le a ia tuuina atu ia i latou le malosi faaopoopo ma tatala avanoa fou. O nei tagata o le a sili atu le manuia i le gasologa o le tausaga.

"Ae ui i lea, i le 2019 o le a manuia tagata uma, aua o lana lalolagi autu o Jupiter, o se paneta o le laki tele," o le tala lea a Nadezhda Gizatulina. I suʻesuʻega, e fesoʻotai atu Jupiter i avanoa fou mo le tagata i tulaga faaletino, mafaufau ma agafesootai.

E tusa ai ma le au suʻesuʻe, o le meaola manu e aʻafia ai le afaina o se tagata ua leva ona fanau mai. Faʻalagolago i lenei mea, o le gafatia e iloa ai le atinaʻeina o le lalolagi, uiga, uiga o amioga ma fesoʻotaiga. I le faailoga o le tausaga, e mafai foi ona e malamalama pe o le a le tulaga faavae o le malosi i totonu o se tagata, mai le mea e maua ai e ia le malosi.

Faatasi ai ma i latou na fananau i le tausaga o le Pig e toatele tagata ua maua faaeega paia ma le mafaufau loloto, e aofia ai saienitisi lauiloa: Karl Linney, Michael Faraday, Vladimir Vernadsky, Nikolai Vavilov. O le loloto o le poto masani o le olaga na fesoasoani e faʻamalosia ai le au tusiata Boar: Diego Velazquez, Paul Cezanne, Marc Chagall. O le mafaufau i totonu na te maua ai foi tomai e malamalama ai - i le tausaga o le Pig, le lauiloa sili o lauiloa Michel Nostradamus, faapea foi Cagliostro ma Wang, na fananau mai.

Malosiaga 2019

E tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga a Olga Nikolaeva, o le tausaga a sau e aumai ai ia i tatou se moliaga o se uiga lelei i le olaga, o le saolotoga o le Pig ma lona naunau mo mea fou na maua. O lenei manu e faʻamalosi ma e le fefe i mea faʻalavelave, o le mea lea o le avega malosi o le a avea ma manaoga mo le atinaʻe ma le manuia.

E toatele o le a latou lagona le naunau e agai i luma, e foia le olaga faigata ma galuega faapolofesa. O le a fesoasoani le Luck Pig ia te oe ma le saogalemu e faia galuega taua, muamua lava, oi latou o le a galulue malosi.

O le malosi o le tausaga o le a lelei tele mo tagata suʻesuʻe ma saienitisi, oi latou uma oe taumafai e oʻo i le pito i lalo o le fatu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea e tupu i le suʻesuʻega i luga ole avanoa. Fetu o le a faʻasalalau femalagaaʻi, faʻapea foi ma le mea moni e latou te filifili e sui lo latou fale tumau.

Pisinisi ma Tupe

E fautuaina e Nadezhda Gizatulina i le 2019 le faavaeina o fesootaiga ma paaga mai fafo, femalagaai i fafo atu, femalagaai ma aoao gagana ese, talu ai o le tausaga atoa o le a i ai Jupiter i Sagittarius, ma o le isi taimi e toe tupu pe a mavae le 12 tausaga.

Ua iloa e le pulu le auala e feutagai ai ma tagata, o lea e lelei ai le sainia o maliega, konekarate, konekarate, ulufale i fefaʻatauaiga. Ae ui i lea, o le le totogiina o nonogatupe e le fautuaina, e ui lava i le mea moni e faapea o le tausaga o loʻo folafola mai e faʻamausali. E tusa ai ma le tala a Gizatulina, o le mea matautia autu o le 2019 o le ono mafai ona faaseseina. E tatau ona e matataʻu i tagata sikolasipi, aemaise lava i le tulaga o mea tautupe, ma ia e faamaoni ma faamaoni ia oe lava.

O le tausaga faʻaletupe, o le tausaga fou o le a fesoasoani ia i latou oe galulue malosi i le tausaga o le Dog, o le toatele oi latou o le a mafai ona faaleleia a latou tulaga tautupe. Ae maise lava i le itu tau tupe, o le afa lona lua o le tausaga o le a manuia. E aoga le teufaafaigaluega i se mea e fesoʻotaʻi ma le faʻaleleia o fale.

Soʻo-faʻapolokiki faiga

O le filemu o le Pig o le a fesoasoani e foia feteenaiga ma toe faaleleiga i luga o ni fua eseese - mai i le va o tagata i le va o le atunuʻu. O le a gauai tagata i le fetuunai ma feutagai.

O le mea pito sili ona taua mo le Boar o lona saolotoga, o ia o se tagata taʻitoʻatasi. O le mea lea, o le autu o le tauiviga mo le tutoʻatasi ma aia tatau a tagata o le a manino le faʻaalia i tulaga eseese i sosaiete, ae ui i lea, o se taunuuga, o le a tuʻuina atu i le auala o le evolusione ae le o le faʻaosooso. O le ai ai le tele o pili fou e fesoʻotaʻi ma le faʻatautaia o fegalegaleaiga, faʻatauvaʻa Olga Nikolaeva.

Alofa ma le aiga

Talu ai ona o le Pig e faʻamaonia tu masani ma alofa i ē pele ia te ia, o le nofoaga sili ona faamanuiaina o le alofa ma le aiga. I lona olaga patino, 2019 o le a avea ma se tausaga o suiga, ma mo le lelei.

E masani ona talitonu o le Tausaga o le Pig e fiafia i faaipoipoga fiafia. O se puaa lelei e fesoasoani i le toe faʻatumuina o le aiga ma le fanau mai o tamaiti. O le ai ai le tele o le alofa i totonu o le mafutaga, agalelei, faamaoni ma le amiotonu e sili atu ona faaalia nai lo mea masani.

2019 vaʻai mo faailoga uma

O le a sili atu le fiafia i tagata fanau mai i le tausaga o le puaa,fai mai le tagata vaʻavaʻai Olga Nikolaeva. O le a latou maua avanoa uma e faʻamaonia ai latou lava, e faʻaalia a latou taleni.

Aua Kota (Rabbit) ma Goats 2019 ua folafola mai foi o le a matua manuia ma manuia le tamaoaiga. O i latou e sili atu ona fesoʻotaʻi faʻatasi ma faatufugaga, taaloga poʻo aʻoaʻoga e mafai ona faʻaalia manino mai i latou lava.

O le manuia i galuega, pisinisi ma galuega o le a mafai ona ausia Rats, Monkeys ma Dragons. O mea tau tupe o le a faʻaseseina ai i latou, ae i le tulaga o le taʻitaʻi latou te mafai ona faʻaali mai i latou mai se vaaiga fou.

Mo le Bull,Oonama le moa o le tele o mea manaia o le a tutupu i lona lava olaga, e manaʻomia ni fesoʻotaʻiga fou, ma e masani ai, sootaga vavalalata ma aiga ma uo. Ae mo le galuega ma le televave o le tomai o le aufaigaluega, 2019 e le talafeagai mo i latou.

Tiger, Horse and Dog ao faagasolo le tausaga o le tele o le taimi o le ai ai i le paolo. O se tausaga mo i latou e faʻaleleia ai le atinaʻeina o le tagata lava ia, tuputupu aʻe i totonu, ae faʻaitiitia le tele o gaoioiga i fafo atu.

Ae o faailoga o le zodiac, o le mea lea, e tusa ai ma le faʻaaliga o Nadezhda Gizatulina, o le a sili ona faamanuiaina mo sui o faailo afi (Aries, Lviv ma Sagittarius), faapea foi ma vai (Vaʻa, Scorpions ma Pisces), talu ai o le pule a Jupiter Sagittarius ma o le pule lona lua o Pisces.

Mo le faʻamoemoe ma le galue malosi Capricorno le tausaga foi o le a lelei, aua Saturn ua ulufale atu i Capricorn. O le aotelega, 2019 o le a avea ma se tausaga lelei mo sui o faailo uma, o le mea autu o le taulaʻi i le galue malosi ma le faamaoni.

Na e iloa se mea sese i le tusiga? Filifili ma kiliki "Ctrl + Enter"

Tuua Lau Faamatalaga