Laʻau i totonu o le ogaumu ma faʻaveve le kuka, kuka kuka ma ata

Le faʻatuatuaga sili ona faʻatuatuaina o le pusavao, lea o le a suamalie ma vave fafagaina le aiga - aano o manufasi i se fai kuka taofi. E sili atu meaʻai e le faʻafefeteina.

Faʻasologa o le kosi lua → Casseroles → Meat casserole

I se masini fai kuka

Paluga ma fasi meaʻai ma pateta, ma le zucini, tamato, pepa. O le kuka i totonu o se kuka taofi lemu e liliu malie, o fualaau faisua ua saunia ia latou lava suasusu, ma fafaga aano o manu ua tumu i se manogi manogi matagofie.

Le kuka i luga o se kuka taofi, e masani ona falai ile pito i lalo ma malamalama ile pito i luga, o le mea saʻo lava lea mo meaai a manu ma fualaau faisua.

E le faʻafefeteina i matou e le patate ipu, ma e tatau ona faʻatumu lau tusi kuki ma se fua mo kukalaʻau ma pateta, moa ma le sisi.

Cabbage casserole ma le sisi e manaia ma manaia. I le tulaga lautele, o meaʻai o se avanoa avanoa mo le fatufatuaʻi. Mo le paluga, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se oloa o loʻo i totonu o le pusaaisa ma saunia se taumafataga manaia. O se kesi i se fai kuka taofi e faigofie lava ona saunia.

Vave vave e saunia le paluga pateta e tofo e pei o pani pateta, ae faʻapea foʻi ma aano o manu.

O se pasta casserole, faatasi ai ma le ham ma le sisi, o meaai meaai a laʻu fanau. Loto, uluaʻi ma matagofie. Ma afai e te kukaina le pusa pasta i se kuka taofi, ona faigofie foi lea ona saunia.

Laʻau suamalie ma le suamalie o le failaʻau faiʻai ma ni aano o manu. Ou te fautuaina e kuka se paluga i se fai kuka taofi, lea o le a saoasaoa ai le faiga o kuka.

O lenei sisi falaoamata ma le logo o le talo ma le moa, o se vaega taua tele lea o le a fiafia ai tamaiti. O le suamalie ma le agavaivai, ma i le taimi lava e tasi, o le pusa falaoa ma le soifua maloloina o le a avea ma meaʻai sili ona fiafia i ai lou aiga.

I le aso, faatasi ai ma le fesoasoani a se fai kuka taofi, o le a matou saunia se meaʻai i aano o manu ma pateta. O mea faaopoopo e manaʻomia, e naʻo le sisi ma aniani lanu meamata tatou te manaʻomia. O meaʻai laiti e maua i paluga pateta e lelei mo le malologa.

O le pati anufe ma le fasi moa ua tunu i se fai kuka taofi e matua suamalie ma fafagu. O se masini fai kuka o le a matua lavelave ai lou taimi mo le kukaina o le afiafi.

O le pati Potatoro faʻatasi ma moa - pele, suamalie, faʻamalie ma matuā manaia! Na matou taumafai, o le taimi lenei! Cook mo le soifua maloloina!

O aano o le kuka i totonu o se fai kuka taofi o se ipu faigofie lava e le manaomia ai ni taumafaiga faapitoa a le talimalo ma le taimi. E le gata i lea, o lenei ipu ua i ai se tulaga sili atu ona lelei i le kuka i meaʻai o meaʻai, ona o se togafiti faʻapitoa o togafitiga vevela e faʻasaoina ai meaʻai o oloa, e faʻamafanafanaina ai, e aunoa ma se mea e faʻafefeteina ai "anufe". E masani ona saunia mai se pusalaupapa mai na oloa na i totonu o lau pusaaisa i le taimi o sauniuniga, ma e foliga mai e lelei ma matagofie.

O le faavae o meaʻai uma a manu e fafaga ai aano o manufasi, poʻo le kukaina lelei o aano o manu. O aano o manu e mafai ona faʻaaogaina: puaa, palu, moa, pe tuʻufaʻatasia. O oloa faʻapitoa uma o loʻo faʻataʻatia i le loto, ma se vaega o le gaosiga o meaʻai. O lenei auala o le a mafai ai ona e suʻeina se tele o ituaiga meaʻai e lelei mo aano o manufasi: aano o manufasi ma pateta i se fai kuka taofi, aano o manufasi ma pulou i se fai kuka taofi, aano o manufasi ma le pulou i totonu o se kuka kuka, ma isi. O le mea sili ona taatele, ma o le mea lea e sili ona pele i le ipu, o se pateta pateta i se kuka taofi, talu ai o le tuufaatasiga o aano o manu fasi ma pateta ua tofotofoina mo le tele o tausaga, e matua fiafia lava i le tofo o oloa uma. O le mea moni, e le o taimi uma e faʻatagaina ai e le au fai meaʻai le tuʻufaʻatasia o nei mea e lua i ipu, ae o le a matou tuu le fofo i lenei mataupu ia i matou taʻitoʻatasi i la matou pule faitalia. E pei o lea pe leai foi, soo se tagata asiasi i soʻo se tulaga o le a fiafia i se aano o manu ma pateta i se kuka taofi.

O se seti o oloa lelei na e filifilia lelei, tuʻufaʻatasia e tusa ai ma le fua o le aano o manu ma kuka i se multicolo, o le a maua ai se mea matagofie, muamua ma le lelei - meaʻai manu i multicolo. O fua o lenei ipu o loʻo fautuaina mai ai laasaga autu ma le faʻaogaina o le kuka, ae i le taimi lava e tasi e faʻatagaina ai le kuka e faʻaali mafaufauga, ia mafai ona faʻataʻitaʻi. O taimi uma lava, o le fasi meaʻai i le multicolo o le a "leo" i se auala fou, pe afai e suia e le tasi le mea na e tasi, ona tuufaatasia lea i latou i ni fesuiaiga eseese, suia tulaga ma togi.

Ma afai e te leʻi faʻavelaina lenei ipu muamua, matou te fautuaina malosi e te suesue e le gata i le talitonuga o le ipu i fualaau kuka, ae o latou ata foʻi. O le meatserole manu i le multicooker, o le fua ma le ata lea na e mauaina mo oe lava i luga o le 'upega tafaʻilagi, o le a mautinoa lava e galue mo oe, o le a lelei ma lelei.

Sei o tatou ofoina atu ia te oe le tele o fautuaga aoga i luga ole auala e kuka ai se meaʻai i aano o se fasi kuka:

- faʻafefeteina aano o manufasi mo le kukaina o casseroles e mafai ona faʻaaogaina faʻatau,

- e lelei tele le kukaina o aano o manu, i totonu o le faleoloa tatou te le mautinoa i taimi uma lona uiga, - afai e te faʻaaogaina aano aisa, mo le susu pe a maeʻa, e tatau ona e faʻapipiʻiina ni aniani tipi totō i ai,

- ia faʻafefeteina aano o manu, faʻapipiʻi meaʻai,

- suauu le pito i luga o le pusa vavala ma fuamoa paʻepaʻe, ma o le a maua ai se mea manogi matagofie,

- i ni nai minute ao lei oʻo i le faaiuga o le faiga o kuka, ia sasaa le ipu i le kuka kulimi. Faʻamamaina le kuka i le kuka ma ni fatu fou,

- afai o lau kesi vavalalata ona o nisi mafuaaga, e mafai ona e mafanafana. O le gasegase e faʻafefeina lelei se taotoga faapena. O se microwave poʻo se ogaumu e aoga mo lenei mea.

E faʻapefea ona fai se meaʻai manu

O le tekonolosi o le galuega o le a fuafuaina pe iai ni vaega faaopoopo, pe manaʻo le kuka e fai se meaʻai manu e aunoa ma ni mea faʻaopopo ma tautua ma le salati. Afai e vave faʻafeiloaina fualaau faisua iinei, e tatau ona vevela-togafitia le oloa autu ao le i oʻo i le taimi muamua, poʻo le fufui malosi - o le faʻafefeaina lea o le taimi e tao ai mea uma o le vevela. E mafai ona e kuka i totonu ole ogaumu, microwave poʻo le faʻavevela le kuka.

O ni nai nuances mai tagata tomai faapitoa:

  • Ave le kuka (meaai) aano o manu e avea o se faavae, faʻaopopo i ai ole lua sipuni ole kulimi kulimi poo se falaoa falaoa ua faʻafefiloi i le susu - o le paluga o le a suamalie.
  • O le a sili atu ona faigofie le aveeseina o le oloa mai le meaola pe afai e faʻafefeteina i soʻo se suauu ma faʻafefe faʻafefeteina i falaoa.

E faʻafefea ona kuka i totonu o le ogaumu

O se auala sili lenei e faʻafiafiaina ai le meaʻai. Tomai faʻapitoa e faʻaaoga se fulufulu mafiafia ma faʻamalosi i le pepa mo le afa muamua itula e tausia ai le faʻamamafana i totonu. E mafai ona e kuka i totonu o le ogaumu e aunoa ma le fetaui i se vevela o le 190 tikeri, e seti le taimi e tusa ai ma le ituaiga o aano o manufasi, lona tikeri o le sauniuni ma le tele.

I se masini fai kuka

Faatasi ai ma lenei mea faigaluega, o loʻo iai nisi fuafuaga faʻatino e filifilia e tusa ai ma ituaiga o meaʻai e maua ai meaai. O le fai kuka taofi e mafai ai ona e kuka i auala nei:

  • "Meaʻai tele." E le maua i luga o faʻataʻitaʻiga, ae o le taunuuga e atoatoa. Ua e setiina le vevela e manaʻomia (mo se vavalave e taʻi 170-200 tikeri) ma seti le taimi oe lava.
  • "Fuga" (40-45 minute) ma le "Baking" (20-25 minute) - faigofie mo le galue ma le puaa po o le pipi, lea ua tao mo se taimi umi.

Fua o le kuka

O sea ituaiga ipu e mafai ona maua i soo se mea, e le aofia ai atunuu Asia, o lea o fuainumera o mea e fiafia i ai e fuaina i le faitau afe. Mai le lauiloa ma le faapelepele Italia Lasagna Bolognese i le Farani na kuka ma puaa, lea e leai sona mea e fai ma Farani. O le fea filifiliga o le a sili ona e fiafia i ai ma avea ma se fua o le saini mo le vevela i le fale? Taumafai mea uma ma tuʻuina atu lau faʻaiuga.

Ola pepe

  • Taimi e kuka ai: 50 minute.
  • Auaunaga Per Container: 4 Tagata.
  • Faʻafiafiaga kalori: 2253 kcal.
  • Faamoemoega: mo le malologa.
  • Meaʻai: tusitala.
  • Faigata: ala.

Tasi fualaʻau moa ma fatu sana - o se mea e tatau ona e iloa sili atu i latou e fiafia i mea suamalie ma le vevela. O le pito sili ona maualuga o se fuainumera taua ma 3 ituaiga sisi e fatu ai se tofo manogi. Ua fautuaina e tagata tomai faapitoa e tipi le fusi, ae le oliina i se mea e fai ai meaʻai, po o se meaʻai meaai, ina ia le "manumalo" le vaega o meaʻai. E sili le lelei le ave o sana: faʻaaogaina meaai e sili ona suamalie.

  • moa moa - 300 g,
  • pepa logo - 250 g,
  • fatu o sana - 140 g,
  • aniani,
  • falaoamata o sana - 85 g,
  • cheese cheese - 70 g,
  • mozzarella - 100 g
  • kulimi malosi - 90 g
  • kulimi - 200 ml,
  • susu - 200 ml
  • fuālaʻau manogi
  • masima, faʻavasega.

  1. Vili le fusi, fuga ma se mataua o le suāuu (2-3 karamu, ina ia aua le mu).
  2. Faʻafefiloi ma aniani tipi, aveese mai le mea e mu i le minute.
  3. Liligi le susu ma le kulimi, faaopoopo falaoamata, mea manogi. I le masima.
  4. Faʻamuʻu fuamoa, faʻafefiloi tutusa. O le isi a lafoina uma le 3 cheese (faʻafefe). E tatau ona e maua se vaega mamafa e pei o se paluga.
  5. Toe faaopoopo le pepa faʻamalolo, ma tuʻu le kuka moa i le 190 tikeri mo le afa itula. O le taimi tonu e fuafua i lona maualuga.

Faʻatasi ma susu susu

  • Taimi e kuka ai: 1 le itula.
  • Auaunaga Per Container: 4 Tagata.
  • Faʻafiafiaga kalori: 2785 kcal.
  • Faamoemoega: mo le malologa.
  • Meaʻai: tusitala.
  • Faigata: ala.

Farani sili ona fiafia i ai. I le masani ai, o pateta o loʻo faʻaaogaina, ma o suiga o le tusitala e aofia ai moa, povi po o vela i fualaau. Ae ui i lea, o le filifiliga i le kokolati nai lo pateta e le sili atu ona leaga, aemaise lava i le susu o le susu - mama, e manaia ma matua matagofie. Ina ia faʻaititia le calorie, ave vai (10%) kulimi kirimigi ma le susu susu.

  • ulaula ulaula ulaula - 450 g,
  • kulimi - 120 ml,
  • kāloti - 850 g
  • kaluka sika - 3 pcs.,
  • sisi - 370 g
  • toto o le rosemary,
  • olive suauu - 20 ml.

  1. Taʻu le kāloti, tipi i totonu o mumu.
  2. Se ufiufi o le kalaiki ma le rosemary e mafanafana mo le afa minute i le suauʻu olive.
  3. Aveese, tuu i totonu o latou fasi fasi moa. Fuga seia oʻo i le gaʻo.
  4. O le suauu e sasaa ai le koko, tuʻu i le pito i lalo o le pepa ma le "fua".
  5. Fai se 'aano o aano o manu i le pito i luga, suʻe le sisi i luga ma toe tuu le karioti "fua".
  6. Ufiufi i le kulimi, faʻapipiʻi i pepa. Tuu le paluga i le ogaumu mo le 25 minute.
  7. Faʻasusu ma fufulu leisi ma kuka i le isi kuata itula. O le vevela e tusa ma le 180-200 tikeri.

Faʻatoʻa pateta

  • Taimi e kuka ai: 1 itula 10 minute.
  • Auaunaga Per Container: 4 Tagata.
  • Faʻafiafiaga kalori: 2174 kcal.
  • Faamoemoega: mo le malologa.
  • Cuisine: Rusia.
  • Faigata: ala.

O le mea masani o le ipu vevela a Rusia o aano o manu ma pateta. Loto, faigofie, taugofie. I le masani ai, o le "veal i Farani", lea o le a vaeluaina ai oloa autu e lua i luga o fasi pepa ma faataatia i luga o le palapala. Ae ui i lea, o se meaʻai ma aano o pateta ma pateta atonu e foliga ese, pei o se pai. E maua mai e Pea se uila, pe a manaʻo ai, e suia i soʻo se ituaiga o fualaau faisua e le o le faʻamalosi.

  • puaa maualalo-550 g,
  • lapisi tele
  • lanu meamata - 150 g,
  • pateta - 9 pcs.,
  • susu - 1/3 ipu,
  • pata - 10 g,
  • fuamoa - 2 pcs.,
  • mea manogi
  • vai - 120 ml
  • tamato tomati - 2 tbsp. l

  1. O le gaioiga autu o le galue ma le fafagaina o manu, lea e tatau ona i ai i le ituaiga o meaʻai. E faʻasusu i aniani ua gaʻo ma faʻasuina i mea manogi.
  2. Ona e manaʻomia lea e faʻaopoopo le paʻu tumama e faʻafefeteina i le vai ma tuʻu ai e faʻamafola mo le kuata o le itula.
  3. Kuki, pi ma tuʻimomomo pateta. Faʻamalosi i le susu.
  4. Tuu le afa o pateta pateta i le pito i lalo ole pala.
  5. Luga - aano o manu ma meaʻai.
  6. Ufiufi ma le afa na totoe o pateta, sasaa i luga ma fuamoa ua sasaina.
  7. O le pateta pateta ma aano o manu o le a kuka mo le afa itula i le 200 tikeri.

  • Taimi e kuka ai: 1 itula 15 minute.
  • Auaunaga Per Container: 4 Tagata.
  • Kalori ipu: 1914 kcal.
  • Faamoemoega: mo le malologa.
  • Cuisine: Europa.
  • Faigata: ala.

O le casserole sili ona tausaafia Italia faʻatasi ma aano aano o Lasagna Bolognese. E lua sau sau masani masani mo lenei meaʻai, o le vevela veal mincemeat, o le sipisi sipuni, laʻau mozzarella ma le basil leaves o se tuufaatasiga matagofie o le tofo ma le matagofie o le fiafia. Ae ui i lea, o loʻo tele pea fua mo le lasagna na fananau i totonu o Europa tuaoi: O Provencal o lo latou numera. E le mamafa i calories, o lea o le a fiafia i ai teineiti o loʻo mulimuli i le ata.

  • Lasagna pepa - 90 g
  • moa moa - 550 g,
  • musika - 340 g,
  • tomato paʻu - 130 ml,
  • mozzarella - 80 g
  • Parmesan - 20 g
  • pata - 35 g,
  • susu - 110 ml
  • aufana
  • falaoamata - 18 g
  • masima
  • pepa suamalie.

  1. Afai e te le faʻaaogaina ni pepa faʻapitoa, ae o pasta faigofie, e manaʻomia ona e faia ni pupuʻu puʻupuʻu ma faʻapipiʻi i latou ao lei galue i le pusa. Lasagna e le manaʻomia ona saunia seivagana ua faʻaalia e le kamupanī lenei mea.
  2. Oti faʻamavae le fusi i le sipuni. Fuga, faaopoopo i ai se fasi pepa (afa volita) o le pata, masima, pasene pati.
  3. Faʻailoa ni puʻupuʻu faʻafeiloaʻi (2/3 o le voluma) ma le pepa i totonu o le aano o manu ma se vaitaimi o le 4 minute.
  4. Liligi le masologa malolo i le vai (afa o le lita), kuka mo le 12 minute, kili.
  5. I luga o le pata o totoe, faʻamafanafana le falaoamata, e mafai ona e lafoina se kenera o le nutmeg. Liligi i le susu, mashroom broth. Kuki le sauuga seʻia oʻo ina faʻamafanafana.
  6. Amata le faʻatumu o le meaʻai ipu: lasagna leaf, meat meat, sauce, grated mozzarella. Toe faia lea faʻatusatusaga seia oʻo ina faʻaaogaina uma oloa. Ia mautinoa e faauma i se mea e tumu ai.
  7. Kuki le kesi mo le 35 minute, e tatau ona vevela le ogaumu i le 190 tikeri. Ina ua uma ona fufuluina i Parmesan ma faatalitali mo le isi 10 minute.

Mai le lafumanu

  • Taimi e kuka ai: 2 itula 30 minute.
  • Auaunaga Per Container: 4 Tagata.
  • Faʻafiafiaga kalori: 2671 kcal.
  • Faamoemoega: mo le malologa.
  • Cuisine: Italia.
  • Faigata: ala.

O le tuufaatasiga o meaʻai a le manu ma pateta e le masani ai i meaʻai a Europa, ma afai e maua se mea, ona le foliga mai lea o se faʻailoga masani a Rusia. E mafai e se pusi moa masani i lalo o le pulou pateta ona faʻapitoa ma agavaa mo le tautua i se faleʻai a Michelina? Afai e te mauaina se sauuga lelei mo ia ma fuga lelei, o le ae toe tilotilo i le masani masani o oloa. E mafai ona suia Marsala i soʻo se uaina mūmū mūmū.

  • lafumanu i le ponaivi - 520 g,
  • susu - afa ipu tioata,
  • ham - 70 g
  • pateta - 450 g
  • sisi kulimi - 70 g,
  • olive suauʻu - 20 ml,
  • pata - 25 g,
  • seleni sele
  • Marsala - o se ipu malamalama,
  • fuamoa - 3 pcs.,
  • kāloti - 2 pcs.,
  • aniani.

  1. A maeʻa le faʻamafanafanaina o le pani, falai le fasi meaʻai i le suāuʻu olive seia oʻo ina faʻapogisaina.
  2. Liligi i luga o le marsala, faʻatali seʻi oʻo ina maeʻa faʻavave le uaina.
  3. Liligi le kāloti, aniani ma le seleni, 'otiʻoti i ni vaega laiti.
  4. Liligi 2 ipu vai. Kuki le meaʻai manu i lalo o le tapuni mo le 1.5 itula, faʻatulaga le vevela.
  5. Suauu pateta, peel, nutimomoia. Faʻaopopo le pata ma le lua o yolks.
  6. Aveese le aano o le aano mai le ponaivi, tipi i ni fasi laumei. Fai tutusa ma le ham.
  7. Sasaa fualaau faisua ma susu, faaopoopo falaoamata. Ia faʻataʻatitia seia oʻo tutusa. Faatasi ai ma lenei masi, o le a manaʻomia ai le tautua.
  8. Tuu fasi meaʻai a le manu i le fomu, faʻafetaui i latou i le sisi ma le kulimi kulimi. Ufiufi ma paluga pateta, sasaa fuamoa ua taia. O le paluga o le a saunia i le 17 minute (vevela o le umu - 200 tikeri).

Faʻatoʻa faʻaiʻu ile ogaumu

  • Taimi e kuka ai: 1 le itula.
  • Auaunaga Per Container: 4 Tagata.
  • Faʻafiafiaga kalori: 1789 kcal.
  • Faamoemoega: mo le malologa.
  • Meaʻai: fale.
  • Faigata: ala.

O se filifiliga lelei mo se taumafataga maloloina ma le lelei mo le aiga atoa e taoina aano o aano o manu i lalo o se apa o le zucchini ma tamato ma le kalu fala. Afai o se palulaʻau ma aano o manu ma fualaʻau i totonu o le ogaumu ua faia e avea o se meaʻai, e le aofia ai le mayonnaise. O le vevela vevela e pe tusa o le 190 tikeri, ae faʻatasi ai ma le faʻamalosi malosi e tatau ona faʻaititia i le 170 tikeri.

  • gaʻo manu - 350 g,
  • zucchini - 400 g
  • chifasi cheese - 200 g,
  • Tomato - 420 g
  • mayonnaise - 3 tbsp. l.,
  • se fuamoa
  • se laulaau lanumeamata
  • palapala pepa.

  1. Tipi le aano i ni laupepa manifinifi. Zucchini ma tamato - taamilosaga.
  2. Paʻu le fuamoa i le pepa ma le mayonnaise.
  3. Sisi leisi.
  4. Aoina le paluga i se lautele e pei o nei: sasaa meaʻai i le afa ipu vai, tuʻu le zucini, cheese cheese, tamato ma toe fai le kulimi sosoʻo luga. Liligi i le mayonnaise ma le fuamoa maso.
  5. A maeʻa le 35 minute i le ogaumu, ia ufiufi le pito i luga o le aano o manu fasi i gutu. Faaauau le kuka mo le isi 20 minute.

  • Taimi e kuka ai: 1 itula 20 minute.
  • Auaunaga Per Container: 4 Tagata.
  • Kalori ipu: 1806 kcal.
  • Faamoemoega: mo le malologa.
  • Meaʻai: fale.
  • Faigata: ala.

O le kuka ma le araisa ma aano o manufasi, faʻapipiʻiina ma le fualaʻau suamalie, e mafai ona aofia ai i le lisi o tamaiti pe afai e te aveesea mea manogi, ma mo le meaʻai e ave ai le moa. E vave ona kuka, ae sili atu foi le vave - e 'aina.E tutusa foʻi, e mafai ona e faia i le broccoli poʻo le oʻo foi i Brussels e totogo: ona mou atu ai lea o le tusi malie. O lapisi o le falaoa e faʻaitiitia ai le kalori o se meaʻai aano ma le tele o le gaʻo i totonu, ae mafai ona e 'ai fuamoa atoa (2 pcs.) Afai e leai se aoga o lenei faʻamaoniga mo oe.

  • pulufela - 250 g,
  • laisa paepae - 240 g,
  • aano o manu - 450 g
  • susu - afa ipu tioata,
  • mea manogi
  • fuamoa moa - 5 pcs.

  1. Sisi laisa.
  2. Faʻasalaina lelei le aano i totonu o pusa, vaevae le kapisi i ni mea e fai, ina ia sili atu le faigofie ona taoto.
  3. Paʻu mama i le faaopoopoina o mea manogi ma sasaa susu.
  4. Fufulu le meaʻai gaʻo i le pito i lalo o le ipu tao tao.
  5. Ufiufi ma le sukaisa ua kuka ma le kapisi.
  6. Sasaa i le masini popo. Aveese mai le ogaumu 45 minute pe'ā uma ona faʻamafanafana e oʻo i le 190 tikeri.

Mai ia Julia Vysotskaya

  • Taimi e kuka ai: 1 itula 10 minute.
  • Auaunaga Per Container: 4 Tagata.
  • Faʻafiafiaga kalori: 2681 kcal.
  • Faamoemoega: mo le malologa.
  • Meaʻai: tusitala.
  • Faigata: ala.

Casserole mai Julia Vysotskaya, na faia i luga o le faavae o le puaa ma le vela ma tautua ma se saula vevela, o se ipu faigofie. O lapisi i le toesea e mafai ona suia i anesi masani, na o le tasi le ulu, ma o laume ma le basil e le tatau ona toe faʻafouina - e mafai ona e faʻaaogaina masini mumu i le aofaiga o le 3-4 kalama. O Tomatoes e le lelei le suavai.

  • pua o le pua - 300 g,
  • vela (meaʻai vela) - 300 g,
  • tamato - 240 g
  • pālota - 2 pcs.,
  • ufiufi le sika,
  • thyme, basil (lala fou),
  • falaoa falaoa - 100 g,
  • olive suauʻu - 20 ml,
  • tamato tomati - 30 g,
  • toteti - 5 g
  • paprika
  • masima masima.

  1. Fufulu le suauʻu, sasaa mea e teu ai meaola, faʻatali seia oʻo ina manino le fasi.
  2. Faʻasalalauina le kalani kuka, lua kalamu o le paprika, pati tamato, sinapi, lau mai lau o laume ma le basil. Ave ese le ogaumu - tuʻu le saumalie e oʻo lava ia te ia.
  3. Otioti le vela ma le puaa, tusi i totonu o se meaʻai meaai faatasi ai ma fasi keke (ia aveese le paʻu i luma).
  4. Liligi sau sau, faaopoopo masima, falaoa. Faʻafefe.
  5. Faatumu le fomu ma le aano o manufasi, tuʻu le pepa tao i le vai. Kuki se itula i le 185 tikeri.

  • Taimi e kuka ai: 1 itula 20 minute.
  • Auaunaga Per Container: 4 Tagata.
  • Faʻafiafiaga kalori: 1371 kcal.
  • Faamoemoega: mo le malologa.
  • Meaʻai: fale.
  • Faigata: ala.

O le gaosia o manufasi manu mo tamaiti e tolu tausaga ma luga atu e tutusa ma lea na tautua i aoga lautele ma aoga faataitai a le USSR, e ui lava e le mafai ona talanoa e uiga i le faasinomaga o fua. E tele mea taua. Muamua, e tatau ona e faʻaaogaina lapoa o moa ma susu. Lona lua, e tatau ona faaopoopoina le araisa, mai le mea e kuka ai le falaoa: o le mea lea e sili atu ona suamalie ma lelei ai le manogi.

  • lapoa lapoa ma susu (2 ituaiga i le atoa) - 650 g,
  • lanu paepae paepae - 3 tbsp. l.,
  • karuti tetele,
  • fuamoa 2 pusi. - 3 pcs.,
  • kulimi sosolo 10% - 35 g,
  • se fusi pasili
  • masima
  • lanu papaʻe laititi.

  1. Toa le moa ma se mea e gaosi ai le suamalie: e te le manaʻomia ni aano o manu, ae o se fale faʻalelei.
  2. Salu le araisa, e pei o le falaoamata, ae aunoa ma le susu. Suavai suamalie.
  3. Liliu Karoti ma aniani i totonu o le laʻau.
  4. Faʻafefiloi ma aano o manufasi, mulimulu ma vaʻaiga pasili, fuamoa, araisa (patipati i le lima).
  5. Manoa, tuʻu i totonu o se sima. I lalo o le folasu, o le a kuka ai le casserole aano i 190 tikeri mo le afa itula. O le isi 15 minute - ia enaena i le malo tatala.

Faatasi ai ma pasta

  • Taimi e kuka ai: 1 le itula.
  • Auaunaga Per konite: 8 Tagata.
  • Faʻafiafiaga kalori: 4344 kcal.
  • Faamoemoega: mo le malologa.
  • Meaʻai: tusitala.
  • Faigata: ala.

O le pusa pasta le lelei e pei o se keke mai le 3 laulau. Taumafai e faʻauʻu atu i se tasi e le fiafia i le eggplant, ma o le ae maofa i mea o le a ia 'ai. I se tulaga talitutusa, e mafai ona e kuka ma le paukini, zucini, kāloti - soʻo se fualaau faisua ua maeʻa gaʻo pe solo. Tomai faʻapitoa e fautuaina e taaalo ma le sisi: mo se paluga, ave soo se ituaiga eseese, ma fufuluina i totonu ma se tasi e tuʻuina atu uumi umi - mozzarella, suluguni.

  • eggplant eggplant - 700 g,
  • meaʻai laʻau - 350 g,
  • pusa pasi - 190 g,
  • mozzarella - 150 g,
  • kulimi mafiafia - 60 g
  • ufiufi o le kalaka
  • vaitau
  • olive suauu
  • fuamoa - 2 pi.

  1. Cook pasta, faaitiitia le taimi faatalitali i le 2 minute - e tatau ona tumau sina faigata, pe a uma ona faamaluluina atoa i totonu o se pusa.
  2. Fafagaina o aano moa ma le kalama kuka, vaitau. Fuga seia oʻo i le mumu.
  3. Vili le eggplant i ni fasi moa, ia taʻalo i totonu o se mea e gaosia.
  4. Faʻaopopo faʻamaʻi ma le afa grated mozzarella.
  5. O le pito i lalo o le pulupulu o le a ufiufi e pasta, luga o le vaega o le mozzarella, o le a i luga luga o le pito i luga, o le eggplant layer o le a mulimuli. Grate kulimi malosi i luga, tao tao mo le 45 minute.

Na maua se mea sese i le tusiga? Filifili i ai, kiliki Ctrl + Ulufale ma o le a matou toe faaleleia!

Meaʻai suamalie lelei i fasi falala ma fasi araisa - ata fua

O le aano o aano o manu ma alalaisa o se ipu e faʻafefete ma fatu, e lelei mo le aoauli o le aso poʻo le 'aiga o le afiafi. O loʻo saunia mai se vaega maualalo o mea e faʻapipiʻi lelei le tasi i le isi.

Faafetai i le kirimigi suamalie, o aniani falai ma karoti, lea ua faaopoopo i le araisa, o le puluvao e matua suamalie ma fiafia i le tofo. O sea faigofie-e-kuka ae sili atu le manaia o le paluga o le a fesoasoani moni e fafaga le aiga tele.

Faiaʻoga faʻatau

Muamua e tatau ona e kuka le suka. Liligi 3 lita o le vai i totonu o se ipu telē, faʻafela, masima e tofo ai ma lafo ese le araisa, fufulu i lalo o le vai tafe. Kuki le araisa seia uma ona kuka mo le 15 minute, ia manatua e faʻaosooso pea.

Aʻo kuka le suka, e tatau ona e saunia fualaau faisua. Tipi le pusa.

Grate le kāloti e faʻaaogaina se mea e gaosi ai.

Fugalaau koko ma leisi anisi tila i le pata poo le fuālaʻau manogi. O le vaega lona lua o le riki o le a manaʻomia e saunia ai aano o manu.

Faʻamau toe fai le sukala ma tuʻu i totonu o se pesini loloto. Faʻaopopo faʻafefete mago ma kāloti i le araisa.

Tuu le fuamoa i totonu o se pesini laitiiti ma faaopoopo ni kulimi suamalie. Afi mea uma.

Faʻaopopo le afa o fua o fuamoa-kulimi kulimi suamalie i le araisa. Faʻafefiloi lelei.

Meaʻai ma le masima e tofo ai, tuu i ai isi aniani ma faʻafefiloi.

Falafola se fata tao tao ma le pata. Tuu le araisa i se pepa tao.

I le pito i luga o le araisa, ia salalau meaʻai ma faʻaaoga se pulumu, ia gaʻo le afa o totoe o le kulimi fuamoa. Auina atu le palu tao i le ogaumu aasa i le 180 tikeri mo le 1 itula 15 minute.

A maeʻa sina taimi, ua saunia le fasi falaoa ma le araisa. Auauna i le pusa i le laulau.

E faʻafefea ona kuka se meaʻai manu ma pateta

O le pati pateta ma le aano o manu o se meaʻai malie, aua e vave teisi nai lo le masani ma foliga matagofie tele, e pei ona latou fai mai ai, e le o se mea e maasiasi le faʻafeiloaʻi o malo pele ma aiga pele i luga o le laulau mo togafitiga. O le mea sili ona faigofie o le palulaʻau e aofia ai palu pateta ma le fafagaina o aano o manu, o mea e sili ona faigata e aofia ai le faʻaaogaina o fualaau faisua ma puʻamu.

Meaʻai

  • Pipi mago - 1 kg.
  • Ofagaf - 0.5 kilokalama.
  • Laʻau susu - 50 ml.
  • Toa moa - 2 pi.
  • Onions - 2 pi.
  • Pulu - 1 le mea itiiti.
  • Palu falaoamata - 2 tbsp. l
  • Suamalie
  • Meaʻai.

Algorithm o taga:

  1. Muamua kuka ai le pateta ma sina masima seia oʻo ina vaivai. Fufulu, mash.
  2. A maeʻa ona toʻa, sasaa i totonu o le susu mafanafana, tuʻu le pata, falaoamata ma fuamoa. Fai seʻia oʻo ina sulu.
  3. Faʻasusu le paluga e ala i se faʻi meaʻai.
  4. Faʻu suamalie i luga o le tasi apa, faʻaopoopo sina tamai pata, i luga o le isi - sautisi le aisa.
  5. Faʻapipiʻi le sipisi sapalai i le gaʻoina o aano o manu. Faʻaopoopo mea manogi. Faamalie le faatumuina.
  6. O le gaʻo o se pusa mo meaʻai i le lumanaʻi. Tuu le afa o pateta pateta i totonu o le pa. Faatulaga. Tuu le aano o meaʻai. Faʻamalie foʻi. Ufiufi faatasi ma isi palu pateta.
  7. Fai se laufanua laugatasi, mo le matagofie, e mafai ona e gaʻo ma se fuamoa na taia pe mayonnaise.
  8. Gaʻo kulimi mai le 30 i le 40 minute e fuafua i le mana o le ogaumu.

E lelei tele le tautuaina o fualaau faisua fou i se paluga - cucumama, tamato, pepa logo, poʻo fualaau faisua foi, ae i totonu o fualaau aina.

Pasta meattarole pasta

O le mea sili ona faigofie o le pasta maʻa, pe a e faʻafefiloi faʻasusu nifo, nifo poʻo ni manulele faʻatasi ma meaʻai moa falai, e iloa e tagata uma. Ae, afai e te tuʻuina ia lava oloa e tasi i totonu o laulau, sasaa i se sauʻai le masani ai, ona avea lea o se taumafataga masani ma mea fiafia.

Meaʻai

  • Meaʻai laiti - 0.5 kg.
  • Macaroni - 200-300 gr.
  • Tomatoes - 2 pi.
  • Onions - 2 pi.
  • Parmesan cheese - 150 gr.
  • Laʻu susu susu - 100 ml.
  • Toa moa - 2 pi.
  • Titi, mea manogi.
  • Fualaʻau o fualaʻau.

Algorithm o taga:

  1. O aano o manu e mafai ona ave mai se ituaiga o aano o aano o manufasi pe faifaʻaipoʻa, mo se faataitaiga, puaa ma pipi. Faaopopo le masima ma le pepa i aano o manu.
  2. Toto le tamato i totonu o se masini suamalie seia oʻo ina e maua se sauuga manaia.
  3. Vavae ma tipi sipuni. A oʻo mai le aisa i le sauniuni, auina atu ni fasi meaʻai i le pani.
  4. Fuga seia oʻo ina suia le lanu ma aano o manu.
  5. Liligi fufulu tomato i totonu o le apa. Sue mo le 10 minute.
  6. Palu pasta i le taimi lenei.
  7. Faatumu se ipu tao tao lelei ma le afa pasta. Tuu ni meaʻai suamalie i luga o latou. Toe pasi pasta.
  8. Faafefiloi fuamoa moa ma se pine o le masima ma le susu. Paʻu. Liligi le pusa.
  9. Lasa le sisi kulimi i luga o le fogaeleele.
  10. Tuu i totonu o le ogaumu aasa. Pipi i le 180 tikeri mo le 40 minute (pe sili atu foi).

E iai ni foliga matagofie o le meaʻai na faia, aemaise lava pe a vevela. I le mea lelei, e mafai ona e tautua fualaau faisua fou - tamato moli, pepa samasama ma kukama lanumeamata.

E faʻafefea ona kuka se meaʻai manu mo tamaiti i le aʻoga

E faʻapefea ona e manaʻo i nisi taimi e toe foʻi i le laʻitiiti, alu i lau kulupu e sili ona e fiafia iai i le aʻoga, ma nofo i se laulau laʻitiiti. Ma 'ai e pei o se meaʻai suamalie, o le mea lea e le pepelo le agaga, ma o le taimi nei e leai se mea e suitulaga ai. E lelei tele le maua o fualaau mo "tamaʻi pepe" i aso nei, ma o lea o loʻo i ai se avanoa e taumafai ai e faia i le fale.

Meaʻai

  • Rice - 1 tbsp.
  • Onions - 1 pc.
  • Fugati fou - 1 pc.
  • Meaʻai laiti (moa, puaa) - 600 gr.
  • Paʻu kulimi - 2 tbsp. l
  • Fuamoa moa - 3 pcs.
  • Titi, mea manogi.

Algorithm o taga:

  1. Lisi vai i lalo o le vai aisa. Auina atu e kuka seia agi i le tele o le vai (sina masima masima).
  2. Tunu fualaau faisua i lau auala e sili ona e fiafia i ai, aniani - i totonu o cubes, kāloti - i luga o se mea e gaosia.
  3. Liligi le fagu fagu i le suauʻu, tuu le aniani i le itu, ona tilotilo lea, alu i luga.
  4. Faʻafefiloi faʻamaʻi, faʻamaʻi kuka lelei i fasi kuka. Faʻaopoopo mea e sili ona e fiafia i ai ma masima. O iinei foi e auina atu fualaau faisua.
  5. Faʻamuʻu le kulimi kulimi seʻia oʻo ina faʻamafanafana ma fuamoa Faʻailo i meaʻai ma fualaʻau.
  6. E lelei le faʻafefeteina o le fomu ma le suauu manogi. Lafoaʻi le masini. Pipi i totonu o se ogaumu e muaʻi faʻamamaina.

Pe a auauna atu, oti i totonu o sikuea sikuea, e pei o totonu o se aoga maualuga. E mafai ona e valaʻau ile aiga e sili ona e fiafia i ai mo se tofo.

Fautuaga & Tini

O le puaa moa e sili ona lelei le fefiloi ma meaʻai gaʻo. Meaʻai meaʻai e sili ona e fiafia i ai ma masima.

Afai o le fasi moa ua faʻapala i totonu o se pusa, e mafai ona e gaosia se fuamoa i totonu, ona le malepelepe lea.

E mafai ona e suʻeina e ala i le faaopoopoina o aniani laʻau pe kāloti, poʻo mea uma e lua.

O 'afaʻalisi o le a avea ma se faʻaopoopoga lelei i pateta ma fualaau faisua.

O le pito i luga e fautuaina ina ia lūlūina i le suauu, mayonnaise, kirimoa oona.

Potate Lasagna ma ni aano o manu 4.8 2

O le patate lasagna ma le aano o manu o le lasagna-motto. O le tautala faʻamalosi, e le mafai ona e taʻua lenei ipu lasagna, ae o le mataupu faavae o laulau, saula ma le tao taofi e faʻasaoina. O le a ou taʻua o le "lasagna i le gagana Rusia"! . sili atu

Matou te faia se taʻalo a Roma. O le fua e faigofie, o mea e maua ai e avanoa. O le alofilima o se ituaiga o pusalaʻau e faʻavae i luga o le ate, o fuamoa ma kulimi kulimi. . sili atu

Faʻaopoopoina Totoga Faʻatatau

E faʻafefea ona kuka meaʻai manu?

Potatoes - 5-6 pcs.

Meaʻai laiti - 300 g

Tomatoes - 3-5 pcs.

Laʻau Provencal e tofo ai

Tino malolo - 100 g

Titi, pepa - ia tofo

Ata - 4-5 cloves

  • 117
  • O mea aoga

Toa pepe - 400-450 g

Young zucchini - 2 pi.

Oona kulimi - 1 tbsp. l

Semi-malo mafiafia - 50 g

Ata - 3 cloves

Laʻau fou - 3 lala

Laʻau o le suauʻu - 1 tbsp. l

Faamasima, mea suamalie suamalie ile tofo.

  • 88
  • O mea aoga

Potato - 700 gm,

Meaʻai laiti - 500 kalama,

Laʻau suauu -2 tbsp.,

  • 203
  • O mea aoga

Potato - 1 kg

Moa moa - 500 g

Mozzarella - 200 g

Milu - 1 ipu

Pulu - 1 tbsp

Pepa - ia tofo

Onions - 1 pc.

Seleti - 1 le au

Tomato sauce (filifiliga) - 1 tbsp.

Laʻau o le suauʻu - 2 tbsp.

Vine (pe a maua) - 1-2 tbsp.

  • 113
  • O mea aoga

Poa moa - 500 g

Paluga o le saito - 3 tbsp

Laʻu suauʻu - 100 ml

Onions - 1 pc.

Lanu uliuli e tofo ai

Tino malolo - 100 g

Fuamoa moa - 4 pcs.

  • 231
  • O mea aoga

Tulu moa - 400 kalama,

Potato - 2 pcs.,

Musika - 250 kalama,

Tino malolo - 100 kalama,

Mayonnaise 250 - kalama.

  • 182
  • O mea aoga

Poa ma moa - 600 g

Lasagna pepa - 6 pi.

Ata - 2 cloves

Provencal herbs - 0.5 tsp

Nutmeg - 0.5 tsp

Tomato puree - 150 ml

Pulu - 60 g

Hard cheese - 250 g

Pepa lanu uliuli - ia tofo

  • 230
  • O mea aoga

Potato - 1 kg

Onions - 225 g

Chicken Egg - 1 pc.

Pulu anufe - 1 pc.

Pulu - 90 g

Laʻu suauu - ia tofo

Pepa lanu uliuli - ia tofo

Semolina - 1 sipuni

  • 162
  • O mea aoga

Rice - 2/3 ipu,

Laʻau - 600 kalama,

Onions - 1 pc.,

Bulgarian pepa - 1 pc.,

Kemu kulimi - 200 ml,

  • 141
  • O mea aoga

Potato - 0.5 kg

Meaʻai laiti - 0.5 kg,

Onions - 1-2 pcs.,

Taimi mo meaʻai - ia tofo,

Pepa lanu uliuli - ia tofo,

Salu kulimi - 100 kalama,

Mayonnaise - 100 kalama,

Meainu suauu (po o le pata) - mo le lubrication.

  • 205
  • O mea aoga

Potatoes - 7-9 pcs.

Pulu - 40 g

Titi, pepa - ia tofo

Nutmeg - ia tofo

Lapatai o le hepatic:

Loto Tui - 500 g

Laʻu suauu - mo le faʻavelaina

Laʻau tipi e tofo

  • 142
  • O mea aoga

Tulu moa - e tusa ma le 600 g

Broccoli - 8 inflorescences

Ata - 2 cloves

Laʻau Provencal - 2 pinches

Laʻu suauu - mo le faʻavelaina

  • 96
  • O mea aoga

Poa moa - 300 kalama,

Kepu paepae - 300 kalama,

Suavai - 0.5 ipu

Basisati rice (ua uma ona kuka) - 200 kalama,

Laʻau moa - 1 pc.,

Onions - 0.5 pcs.,

Laʻu suauu - ia tofo,

Palu falaoa - 2 sipuni,

Lanu uliuli e tofo ai.

  • 206
  • O mea aoga

Lanu uliuli e tofo ai

Toa talo - 1-2 pcs. (faitalia)

Onions - 1 pc.

Ata - 3 cloves

Luauu o le suauʻu - 1-2 tbsp. (pe a manaʻomia)

Chicken Egg - 8 pcs.

Paʻu kulimi - 200-250 g

  • 183
  • O mea aoga

Moa moa - 500 kalama

Onions - 1 pc.

Potato - 0.5 kg

Laʻu suauu faamamaina - 30 ml

Hard cheese - 50 kalama

Paʻu paepae - 100 kalama

Pepa lanu uliuli - ia tofo

  • 186
  • O mea aoga

O le seti o mea o loʻo fuafuaina mo se foliga e fuaina le 15x15 cm

Pulu niʻi (susu) - 250 g

Fua (vaega 0) - 1 pc.

Pepa - ia tofo

Luauu o fualaʻau - e faʻapipiʻi ai le siaki

  • 124
  • O mea aoga

Potato - 595 g

Ofagaf (I vaega) - 378 g

Laʻau o le suauʻu - 10 g

Pulu - 20 g

Iodized salt salt - 5 g

  • 124
  • O mea aoga

Peʻe suamalie - 1 pc.

Tino malolo - 100 g

Lanu uliuli e tofo ai

Pasili - 1-2 lala

  • 140
  • O mea aoga

Faʻau uʻamea susu - 400 g

Bulgarian pepa - 100 g

Tomato - 100 g

Eggplant - 100 g

Onions - 1 pc.

Laʻau - 1 pulou

Pepa e tofo ai

Laʻu suauu - mo suauu kuka

  • 82
  • O mea aoga

Minuga moa - 400 g

Chicken Egg - 1 pc.

Grames Parmesan - 100 g

Laʻau pati - 2 tbsp.

Onions - 1 pc.

Ata - 2 cloves

Pepa o le eleele - ia tofo

Olive olive - 2 tbsp.

  • 103
  • O mea aoga

Poa moa - 500 g

Potato - 1 kg

Green onions - paipu

Tomatoes - 2-3 pcs.

Hard cheese - 50 g

Ata - 2 cloves

Leona gaʻo - 30 g

Pepa e tofo

Papafi manogi suamalie - 1 tsp

Sogi suauu - mo le lubrication

  • 119
  • O mea aoga

Paluga eleele - 1000 g

Toa tele - 3 pcs.

Pulu - 150 g

Paluga o le sana - 80 g

Mozzarella cheese - 100 g

Taʻu faʻafefiloi e tofo

Salati salalau - 10 g

  • 245
  • O mea aoga

Potatoes - 5-6 pcs.

Poa moa - 250-300 g

Musika - 6-7 pcs.

Tino malolo - 80 g

Toa moa - 2 pi.

Laʻau o le suauʻu - 2 tbsp.

Titi, pepa - ia tofo

Laʻau - 1 pulou

Gagana e tofo ai

  • 139
  • O mea aoga

Eggplant - 100 g

Meaʻai laiti - 100 g

Aluga - 50 g

Pasili - 1 le toto

Ghee - 1 tbsp

  • 139
  • O mea aoga

Chicken Breast - 500 gr.,

Mozzarella - 200 gr.,

Ata - 2 cloves,

Lisi falaoa - 50 kalama,

Pasili - 10 kalama,

Laʻau mumu lanu - 2 sipuni,

Luauu o le suauu - 2 sipuni tele,

Tomato ua mago-sun - 5 pcs.,

  • 150
  • O mea aoga

Palu falaoamata - 1.5 ipu,

Pulu - 60 kalama,

Laʻau faʻamalosi - 1 tsp,

Faatumu:

Tulu moa - 500 kalama,

Zucchini squash - 0.5 pcs.,

Onions - 0.5 pcs.,

Ata - 2 cloves,

  • 160
  • O mea aoga

Tui pepe (kuka) - 356 g

Uʻamea moa - 1-2 pcs.

Pulu - 30 g

Mo le sauuga:

Paluga o le saito - 12 g

Toto o meaai - 0.25 g

  • 236
  • O mea aoga

Fala uʻamea - 400 g

Laʻau lauʻeleʻele - 2 pcs.

Allspice - 5 le aofai

Musika - 400 g

Pulu - 1 tbsp.

Laʻau o le suauʻu - 1 tbsp.

Onions - 2 pi.

Laʻau / kulimi suamalie - 200 ml

Laʻau Provencal e tofo ai

Susu Suneli e tofo

Nutmeg - ia tofo

Lanu uliuli e tofo ai

Suauu mama - 3 pinches

  • 141
  • O mea aoga

Peta pasi / 400-500 gm,

Meaʻai laiti - 600-700 gm,

Onion - 1-2 ulu,

Tomatoes - 2 fasi vaega,

Onamamoni - 1 laau,

Feta - 100 kalama,

Tino malolo - 50 kalama,

Olive olive mo Bolognese - 1-1.5 tbsp. sipuni

Olive olive mo bechamel - 3 tbsp. sipuni

Laʻau - 1.5 tbsp. sipuni

Vine mūmū mūmū - 50 ml,

Pepa lanu uliuli - 2 pinches,

Namu o le eleele - 1 pin.

  • 490
  • O mea aoga

Laʻau falala vela - 350 g

Laʻau o le suauʻu - 3 tbsp.

Toa poʻo turuki fillet - 250 g

Soya sauce - 1 sipuni

  • 245
  • O mea aoga

Meaʻai laiti - 500 g

Falufaila - 700-800 g

Aluga - 200 g

Laʻau - 5 pupulega masani

Pepa samasama samasama - 90 g

Peʻa lanu mumu - 90 g

Semolina - 2 tbsp.

Lelei (faigata) - 50 g

Pepa - ia tofo

Lanu mumu palapala - ia tofo

Greens (dill poo le pasili) - ia tofo

Laʻu suauu - mo le faʻavelaina

  • 164
  • O mea aoga

Dumplings - 400 g

Pepa lanu uliuli - ia tofo

Laʻu suauʻu - 1 tsp.

  • 225
  • O mea aoga

Poa moa - 240 kalama,

Aluga - 80 kalama,

Luauu o fualaʻau - 50 ml,

Broccoli - 150 grams,

Rice (ua uma ona kuka) - 240 kalama,

Chiot egg - 4 pcs.,

Lanu uliuli e tofo ai.

  • 218
  • O mea aoga

Meaʻai laiti - 100 g

Chicken Egg - 2 pi.

  • 157
  • O mea aoga

Tulu moa - 300 g

Broccoli - 500 g

Kefir 0% - 250 ml

Hard cheese 20% - 100 g

Pasili - 2 lala

Uma - 2 lala

Chives - 2 pcs.

Pepa lanu uliuli - 1/2 tsp

  • 76
  • O mea aoga

Lafumanu (pulp) - 600 g

Fuamoa moa - 3 pcs.

Laʻu paluga - 1 sipuni

  • 178
  • O mea aoga

Lafumanu ole Lafumanu - 600 g

Onions - 1 pc.

Laʻau - 3-4 cloves

Pele - vevela

Pepa - ia tofo

Laʻau o le suauʻu - 2 tbsp.

Uʻamea moa - 1-2 pcs.

Palu falaoa - 3-4 tbsp

  • 231
  • O mea aoga

Millet groats - 150 g

Turkey fillet - 300 g

Fuamoa moa - 3 pcs.

Fugalaau fou - 250 g

Parmesan cheese - 6 punetini

  • 142
  • O mea aoga

Zucchini - 1 pc. e tusa ma le 300 g

Meaʻai laiti - 300 g

Kemu kulimi - 100 ml

Kusi - mai le 50 i le 100 g

Taalo - filifiliga

Laʻu suauu - mo le faʻavelaina ma mo le fomu

Faamasima ma mea manogi e tofo ai

  • 148
  • O mea aoga

Vermicelli - 300 g

Meaʻai laiti - 300 g

Aluga - 200 g

Pasene pusa - 60 g

Pulu - 80 g

Laʻu suauʻu - 30 g

Tino malolo - 100 g

Pepa lanu uliuli - ia tofo

Lisi falaoa - 0.5 tbsp

  • 296
  • O mea aoga

Potato - 3 pcs.

Onions - 1 pc.

Sandwich Cheese - 5 le aofai

Laʻau o le suauʻu - 2 tbsp.

Hard cheese - 50 g

  • 108
  • O mea aoga

Meaʻai laiti - 200 g

Hard cheese - 50 g

Toa moa - 2 pi.

Olive olive - 1 tbsp.

Pread falala - 2 tbsp

Faamasima ma le pepa - ia tofo

Cherry Tomatoes - 3-4 pcs.

  • 128
  • O mea aoga

Poa moa - 500 g

Laʻau moa moa - 500 g

Nutmeg - 5 g

Pulu - 150 g

Lasagna sheets - 10 pcs.

Balsamic sauce e tofo ai

Upega Tomate - 100 g

Tisaga kulimi - 150 g

Taʻotoga a le Caucasian - 5 g

Dried Cilantro - 5 g

Laʻau Provencal - 5 g

Italian sauce - 5 g

Laʻau paina - 70 g

  • 215
  • O mea aoga

Broccoli - 400 g

Paluga eleele - 300 g

Pulu - 20 g

Laʻau o le suauʻu - 1 tsp.

Titi, pepa - ia tofo

  • 132
  • O mea aoga

Potato - 700 g

Pulu - 50 g

Hard cheese - 250 g

Greens - 2-3 lala

Titi, eleele uma - ia tofo

  • 194
  • O mea aoga

Meaʻai vela - 400 g

Fua (lautele) - 2 pi.

Aluga - 200 g

Pulu - 50 g + mo le lubrication manu

Luauu o le suauʻu - 3-4 tbsp.

Kemu kulimi (15%) - 100-150 g

  • 258
  • O mea aoga

Tulu moa - 300 g

Onions - 1 pc.

Musika - 2-3 pcs.

Tino malolo - 30 g

Laʻau o le suauʻu - 2 tbsp.

Pasili - o ni nai lala

Pepa - ia tofo

  • 83
  • O mea aoga

Loto Tui - 600 g

Onions - 2 pi.

Toa moa - 2 pi.

Semolina - 0.5 kapu

Laʻau o le suauʻu - 3 tbsp.

Vaʻaina mo moa - 1 tsp.

  • 168
  • O mea aoga

Potatoes - 5-6 pcs.

Poa moa - 300 g

O le mushroom mushroom - 150-200 g

Onions - 1 pc.

Laʻau - 2-3 cloves (poʻo le 1pp Garikoni vao)

Laʻu suauu - 70 ml

Saluguni cheese - 40-50 g

Titi, pepa - ia tofo

Suauu manogi - 3-4 sipuni

Pasili - 1 paipu

  • 146
  • O mea aoga

Meaʻai laiti - 500 kalama,

Onions - 1 pc.,

Laʻau - 1 pu,

Paʻu paprika manaia - 1 tsp,

Paprika pasi, solo - ¼ tsp,

Paprika mumu - 1 pc.,

Potatoes - 1-2 pcs.,

Le teuteuina

Margarine - 1 tbsp.,

Suavai suamalie - 4 tioata,

  • 410
  • O mea aoga

Moa moa - 1200 g

Onions - 2 pi.

Laʻau o le suauʻu - 2 tbsp. mo le faʻavela

Pulu - 2 tbsp.

Chicken Egg - 3 pcs. (tele)

Puff e aunoa ma le falaoa paluga - 200 g

Pepa e tofo ai

Cranberries - mo teuteuga

  • 172
  • O mea aoga

Buckwheat - 1.5 kapu

Moa moa - 400 g

Onions - 1 pc.

Musika - 5-6 pcs.

Laʻau o le suauʻu - 2 tbsp.

Laʻau fou - o ni nai lala

Faamasima ma le pepa - ia tofo

Taalo - filifiliga

  • 157
  • O mea aoga

Laʻau o Moaf - 650 g

Egg yolks - 2 pi.

Onions - 1 pc.

Laʻau Provencal e tofo ai

  • 111
  • O mea aoga

Potatoes - 7-8 pcs.

Soya sauce - 1.5-2 tbsp.

Onions - 1 pc.

Tisaga faagasolo - 1 pc.

Hard cheese - 50 g

Laʻau Provencal e tofo ai

Titi, pepa - ia tofo

  • 142
  • O mea aoga

Lafumanu - 800 g

Tino malolo - 80 g

E faʻatumu:

Soya sauce - 3 sipuni

Taimi mo aano o manu - 0.5 tsp.

  • 193
  • O mea aoga

Potato - 2 pcs.

Young zucini - 1 pc.

Fuamoa moa - 1 pc.

Kemu kulimi - 1.5-2 tbsp.

Poa moa - 250 g

Ata - 2 cloves

Luauu o le suauʻu - 3-4 tbsp.

Pasili - ia tofo

Titi, pepa - ia tofo

  • 167
  • O mea aoga

Onions - 1 pc.

Fuamoa moa - 1 pc.

Laʻau - 1 pulou

Nutmeg - i le pito o se naifi

Laʻu suauu - mo le faʻavelaina

  • 145
  • O mea aoga

Armenian pita - 1 pc.

Poa moa - 450-500 g

Gagana vao - 1.5 tsp

Tomatoes - 1-2 pi.

Peʻe suamalie - 1 pc.

Toa moa - 2 pi.

Kefir - 70-100 ml (kulimi suamalie e filifili ai)

Greens - 1 paipu

Suluguni - 100 g

Laʻu suauu - 80 ml

Titi, pepa - ia tofo

  • 195
  • O mea aoga

Onions - 1 pc.

Peʻe suamalie - 1 pc.

Mo suʻe:

Tui pepe - 1 pc.

Pork shoulder - 300 g

Onions - 1 pc.

Parsley root - 1 pc.

Laveleti aʻa - sina mea e tofo ai

Pepa e tofo ai

Paʻu papaʻe mama - 100 ml

Laʻau o le suauu - 20 ml

Pasili - ia tofo

Mo le sau o Bekamel:

Pulu - 25 g

Nutmeg - ia tofo

  • 396
  • O mea aoga

Zucchini (talavou) - 1 pc.

Meaʻai laiti - 500 g

Tomato - 150-200 g

Ata - 1-2 cloves

Pepa - ia tofo

Tipi - o ni nai lala

  • 217
  • O mea aoga

Moa puaa - 500 kalama,

Fugalaau matala (Buttergemüse) - 300 grams,

Faʻaopoopoina o le suka tipisi a (Zwiebelsuppe) - 1 pc.,

Faʻailoa sau sau - 300 kalama

Pulu - 50 kalama.

  • 253
  • O mea aoga

Potato - 4 pcs.

Meaʻai laiti - 400 g

Onion - 2 pi.

Laʻau o le suauʻu - 1 tbsp.

Pepa lanu uliuli

  • 144
  • O mea aoga

Duck meat - 800 g

Titi, pepa - ia tofo

Pusi o le puaa - 200 g

Pistachios - 1 tbsp.

Laʻu suauʻu - 1 tbsp. (mo le faʻavela)

  • 346
  • O mea aoga

Eggplant - 290 g

Meaʻai laiti (o laʻu puaa) - 700 g

Garlic - 2 cloves masani

Pepa - ia tofo

Aluga - 100 g

Walnuts - 50 g

Laʻu suauu - mo le faʻavelaina

Painakeke (eleele) - i luga o le pito o se naifi

Vaomalo natura - 200 g

  • 224
  • O mea aoga

Eggplant (tele) - 2 pi.

Laʻau o le suauʻu - 3 tbsp.

Semi-malo mafiafia - 200 g

Peʻalaʻau Bekamel:

Pulu - 50 g

Susu susu o susu - 500 ml

Paluga o le saito - 50 g

Nutmeg (kuka) - i luga o le pito o se naifi

Povi uli (eleele) - ia tofo

Thyme (dried) - 1/2 tsp

Meaʻai suamalie:

Meaʻai laiti - 500 g

Onions - 1 pc.

Thyme (dried) - 1/2 tsp

Mint (dried) - 1/2 tsp

Marjoram (dried) - 1/2 tsp

Paina (eleele) - 1/2 tsp

Pipi pasta - 3 tbsp.

Tomato ua mago-sun-5 le aofai

Laʻau o le suauʻu - 2 tbsp.

  • 153
  • O mea aoga

Uu gaʻo - 200 g

Barilla Tagliatelle Bolognesi - 300 g

Soy Sauce - 10 g

Balsamic sauce e tofo ai

Tisisisi kulimi - 100 g

Blue Cheese Sauce - 10 g

Pulu - 50 g

Toto Tomato - 1 tbsp.

  • 234
  • O mea aoga

Potato - 700 g

Meaʻai laiti - 500 g

Parmesan Cheese - 150 g

Fuamoa moa - 3 pcs.

Onion - 1 ulu

falaoa - 30 g

Lanu uliuli e tofo ai

Fualaau aina po o le suauu olive

  • 127
  • O mea aoga

Buckwheat groats: 250 grams,

Chicken Breast: 1 pc.,

Onions: 1 pc.,

Kemu kulimi: 5 sipuni,

Parmesan cheese: 100 gr,

Fuamoa moa: 2 pcs.,

Meainu suauu: 4 sipuni tele,

Pepa lanu uliuli: ia tofo.

  • 153
  • O mea aoga

Meaʻai laiti: 800 kalama,

Onions: 1 pc.,

Pasta: 200 kalama,

Fuamoa moa: 2 pcs.,

Faamama: 1 sipuni,

Pepa o le eleele: ia tofo,

Laʻau o le suauu: 2 sipuni tele.

  • 435
  • O mea aoga

Kefiy kapisi - 10-12 lau

Moa moa - 0.5 kilokalama

Onions - 1 pc.

Fagalaina fatu - 0.5 ipu

Lelei - 30 g (filifiliga)

Lanu uliuli e tofo ai

Pulu - 20 g

Laʻu suauu - mo le faʻavelaina

Greens - mo teuteuga

  • 270
  • O mea aoga

Rice - 0.5 kapu

Onions - 3 pcs.

Broccoli (poʻo isi fualaau faisua) - 200 g

Milu - 1.5 ipu

Pulu - mo le lubricating o le siama

Laʻu suauu - mo le faʻavelaina

Pulu umi - 3-4 vaega

Lanu uliuli e tofo ai

  • 210
  • O mea aoga

Turkey fillet - 250 g

Laʻau - 1 pulou

Laʻau o le suauʻu - 2 tbsp.

Potato - 6 pi.

Pulu - 1 tbsp.

Milu - 1/3 ipu

Taʻu faʻafefiloi e tofo

Rosemary e tofo

  • 111
  • O mea aoga

Potato - 1 kg

Pulu - 30 g

Uu gaʻo - 400 g

Laʻau o le suauʻu - 3 tbsp.

Titi, pepa - ia tofo

Marjoram, basil, coriander - ia tofo

Laʻau fou e tofo ai

  • 112
  • O mea aoga

Tino malolo - 150 g

Aluga - 50 g

Titi, pepa - ia tofo

Pulu - 50 g

Paʻu Tomati - 70 g

Chicken Egg - 3 pcs.

Nutmeg - ia tofo

Laʻau Provencal - 1 tsp

  • 205
  • O mea aoga

Faasoa atu se filifiliga o fuamasi ma uo

Meaʻai aano o manu 3.3

E te manaʻo e suʻe se meaʻai aano oona? Ona ou fautua atu lea o se fua ile auala e kuka ai falaoa aano o manu. O se isi mea lelei lea i le faatauina mai o le sousa po o le faatauina mai o fasi lafumanu, aano o manufasi, aano o manu fasi. . sili atu

Faamaonia le soloia o le fua

E le mafai ona faʻaumatia lenei gaioiga.

O le algorithm e faigofie: filifili lau ituaiga aano o aano o aano o aano o manufasi, teuteu i se auala talafeagai mo oe, faʻafefiloi ma mea eseese - ma tao le ipu i totonu o le ogaumu poʻo se masini kuka taofi. Talitonu o se auala faigofie lea e kuka ai meaʻai i manu i le fale. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le kukaina o se meaʻai suamalie, o fua o la tatou filifiliga o loʻo i lau auaunaga. E le tatau ona faʻaalu le tele o le taimi i le ogaumu e maua ai se taumafataga fiafia ma faamalieloto po o le 'aiga o le afiafi. Iloa le ala e fai ai se meaʻai faʻanatura i le faʻanatinati, e mafai ona e faʻapolopolo lou taimi ma au taumafaiga. Cook faatasi ma i matou!

Tuua Lau Faamatalaga