Faʻamatalaga ma uiga o faʻataʻitaʻiga o glucometers Clover Check

Faʻafefea ona faʻaaoga le glucometer siaki Clover - Diagnostics

E faʻaaogaina e tagata maʻisuka i aso uma, o lea e tatau ai ona e filifilia se masini e faigofie. E tele tagata e faʻaaogaina le mamanu o Clever Chek e fua ai le maualuga o le kulukose o le toto, lea e le tele se avanoa ma maua ai le tele o aoga aoga. Matou te mafaufau i le auala e faʻaaoga ai le mita o le Clover Check brand.

Faʻapitoa o le faʻaaogaina o le suʻega

Glucometers e faʻaaogaina mo togafitiga ma togafitiga o le maʻisuka o ituaiga eseese. E tatau ona i ai uma tagata gasegase e pulea ai o latou tulaga. O le Tai Taiwanese kamupani TaiDoc, ua lauiloa i Rusia i lalo ifo o le igoa Clover Check, e tele o latou lelei:

  • iloiloga vave - o le taunuuga ua lauiloa i le mavae ai o le 7 sekone,
  • manatuaina o le 450 iuga mulimuli ma le aso o auiliiliga,
  • fuafuaina o le averesi mo le vaitaimi na filifilia,
  • le mafai ona faʻalogo le iuga,
  • o le i ai i totonu o le pusa o se pusa avanoa mo le masini ma mea taumafa,
  • fua faʻatatau ma le mamafa (e tusa ma le 50 kalama).

O le a se mea e sili atu mo le maʻisuka: Siofor poʻo le Glucofage

I nisi o faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se faʻamatalaga i le a le tulaga na faia ai le suʻega (muamua pe a uma ona 'ai). O le masini e faʻamalosia e se tamaʻi laʻititi.

O loʻo tuʻuina atu ai le faʻatinoga o le faʻasaoina o le malosi: faʻapipiʻi faʻapipiʻi pe a faʻapipiʻi se fasi siaki ma liliu ese pe a maeʻa ni nai minute o le toʻaga.

O le seti e aofia ai sikola faʻataʻitaʻiga microchip e mafai ai ona e ulufale i se numera numera i le mafaufau o le masini. O lenei tulaga na faia ai le televise a le Clover Check appliances e lauiloa i le au matutua ma tamaiti. E masani foi ona fautuaina e fomaʻi lenei ituaiga auga, aua e fua saʻo le kulukose.

E faʻapefea ona suʻe

Matou te fautua atu e te faitau i faatonuga aʻo leʻi faʻaaogaina le masini mo le taimi muamua, aua o le polokalame e ono fesuisuiai e faalagolago i le ata. Clover Check glucometers e faʻafesoʻotaʻi e faagaoioia, lea e mafai ai e tagata o vaitausaga uma ona faʻaoga nei masini. O le suʻe toto e faia e tusa ai ma le algorithm:

  1. Saunia se peni togi. Faʻasese ese le pulou mai ia mea, faʻaofi i ai le fagu, faʻapipiʻi i le auala atoa. Aveese le pusa puipui mai le uʻamea ma le fesuiaʻiga o gaioiga. Uu i luga le pito ma fusi ai.
  2. Fufulu le levele o loʻo i luga o le au. I le faʻaaogaina o le pito i luga, e mafai ona e filifilia le loloto o le loloto.
  3. Fufuluina ou lima i le maeʻaeʻa, ae maise lava le eria e te suʻe ai le toto mo le siama. E tatau ona faʻamautinoa e leai ni mea e afaina ai, e aofia ai le kulimi ma mea faapena.
  4. Fufulu le nofoaga na tuiina ai se mea inu. E mafai ona avea ma tamatamailima po o se pama. O taimi uma lava, e tatau ai ona filifili vaega eseese mo le mauaina o le toto, talu ai e le tele mea e tatau ona faʻavasega, e fautuaina e faʻaaoga tamatamai lima. Faia se afaina.
  5. Massage le nofoaga pupuʻu, solo le mataua muamua. O le lua mataua e le manaʻomia ona faʻafefeteina.
  6. Aveese le laumei. Faamolemole ia maitauina e le tatau ona e faatagaina se tasi e faʻaaoga a latou peni mo le samasama toto, faʻapea foʻi ma laʻau.
  7. Faaofi le fasi siaki i le meafaigaluega.
  8. O le taimi lava e moli mai ai le moli o le toto i luga o le faʻaaliga, ia faʻapipiʻi malie le mea suʻesuʻe i totonu o le suʻega.
  9. O le toto e tatau ona faatumuina le vaieli atoatoa. Afai e amata le aofaʻiga o le mita ae leʻi oʻo mai le aoina o le toto, ave le laasaga o le suʻega ua faaleagaina.

E faapefea ona fua le suka o le toto i se glucometer

I totonu o le 7 sekone, o le a fuaina le mita.I le amataga, o le faʻaaliga o le a faʻamauina i lalo i le 0, ona faʻaalia lea o le iuga, lea o le a teuina i le mafaufau o le masini.

E tele faʻataʻitaʻiga aloaʻia

O nisi nei o masini o lenei ituaiga e sili ona lauiloa i tagata faʻapitoa:

  1. Clever Chek 4227A e na o le 300 fuataga na teuina, ae o lenei ata o leo o taunuuga o se leo. E ala mai i le infrared, o faʻamatalaga na maua e tuʻuina atu i le PC. I le taimi o le sampling toto, e tuʻuina mai e le suʻega fesoasoani fautuaga aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, fautuaina le malolo. E matala pe a le saʻo le faʻatulagaga o le siaki.
  2. Clover Siaki TD-4209 e talafeagai mo tagata e manaʻomia le fuaina o le kulūkose o le toto i le po po o tulaga matuia. O loʻo i ai se lautele lauiloa, o le faʻamatalaga lea e faitauina lelei. E fesoʻotaʻi atu i le PC e ala i le port COM, ae e le aofia ai le uaea. O le manatua o lenei masini e 450 fua. O lenei filifiliga e matuā saʻo lava ma se aofaiga itiiti o mea e manaʻomia mo le suʻesuʻega.
  3. Model SKS-03 ei ai se faʻatonuga o le faʻailoga. O le mita o le a logoina oe i le manaʻoga mo se suʻesuʻega. E televave faʻamaumauga - e le sili atu i le 5 sekone e suʻe ai. Faʻamaumauga suʻesuʻe, pei o faʻataʻitaʻiga muamua, e mafai ona tuʻuina atu i se PC.
  4. SKS 05 o se filifiliga tau tupe e teuina na o le 150 fuataga. E iai se tasi o itu lelei taua - e mafai ona tuʻuina se faailoga i le fua muamua aʻo leʻi maeʻa ona 'ai. I luga o le PC, o faʻamatalaga e maua mai e ala i le USB, lea e mafai ai e oe ona faigofie ona piki le maea. O le taunuuga o se suʻega toto e faʻaalia i le 5 sekone.

Aisea e ono i ai le kulukose i le aoga muamua ae toesea i le mimiti lona lua

O tagata uma e faʻaaogaina glucometers o lenei ituaiga, ia maitauina o mea uma e faigofie ma mafai ona malamalama i ai. Latou te le tau manaʻomia ona faʻasolo mo se taimi umi.

Tulaga lautele o le faasologa

O masini uma o lenei gaosimea o loʻo i ai se tino faʻapitoa, o lea e mafai ona e aveina faʻatasi ma oe i luga o le auala poʻo le galue. Mo femalagaiga o loʻo i ai se faʻaaliga faigofie. O le tele o faʻataʻitaʻiga o le laina (sei vagana 4227) faʻaaogaina se metotia eletise sili atu ona maualuga mo le suʻeina o toto. O le iʻuga o se gaioiga faʻasolosolo, pe a faʻafeiloaʻi le glucose ma se polotini faapitoa-glucose oxidase, faʻasaʻo le okesene. E tapunia le eletise eletise, ma o le masini e mafai ona iloilo le malosi o loʻo i ai i le matagaluega. O lona taua e faalagolago i le aofai o le okesene: o le tele, o le maualuga o le iuga. A maeʻa fua, e fuafua e le masini le maualuga o le kulukose, o ese mai le masani ma lenei auala o iloiloga e latalata ile zero.

O le Clever Chek td 4227 masini e faagaoioi e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga photometric, lea e faʻavae i luga o se faʻatusatusaga o le eseesega i le malosi o le suauu mama e ala i nisi mea. Glucose o se kulupu malosi, i nisi tulaga e oʻo lava i le faʻamalosi, o le mea lea e suia le lanu o le fasipepa, e pei o le tau o le faʻatagaga o le malamalama o loʻo tuʻuina mai e le masini. E aveese e le masini suiga uma ma faagasolo faʻamaumauga, faʻamatalaga faʻamatalaga i luga o le lau.

O se meatotino umia uma a Clover Siaki puʻupuʻu o le gafatia e maka uma fua i le mafaufau o le masini e faʻaaoga ai le taimi ma le taimi nei. O le fuainumera o fuataga avanoa mo faʻataʻitaʻiga taitasi e eseese.

O masini uma e galue mai le tasi ituaiga o maa lithium i le 2032, e lauiloa e pei o fualaau. O le otometi i luga ma le faʻagaoioia o galuega e faʻataga ai oe e teu le mana o le pikiapu, ia sili atu ona faʻalelei le faiga o le kulukose.

O le suia o le pauna e le afaina ai le fuaina o faamatalaga o loʻo teuina i totonu o le mea faigaluega. Atonu e na ona e manaʻomia se faʻasologa o aso.

O se taimi faʻalelei sili atu, aemaise lava mo tagata o loʻo matutua: o faʻataʻitaʻiga uma e fai ma fasi pepa ua faʻapipiʻiina i se pu. O lona uiga e leai se mea e tatau ona faʻamaonia ai fou fou.

Sei o tatou iloiloina le lelei o mamanu Clover Check:

  • O le saoasaoa o le taunuuga o le 5-7 sekone,
  • Manatua o fuataga mulimuli - e oʻo atu i le 450 taimi,
  • Le mafai ona fuafua le aofaʻiga o le tau mo se vaitaimi faʻamaufaʻailogaina,
  • Lagologo leo o fua o fua,
  • Maea le tauaveina o mataupu,
  • Galuega e laveaʻiina ai malosiaga,
  • Faʻailoga faʻapipiʻi,
  • Faʻasologa faʻasolo ma le mamafa pito i luga (e oo i le 50 g).

O tagata atamamai uma lava e iai le mana masani, o lea e sili atu ai mo tamaiti, o le maʻisuka o le matua, ma faaletonu mata, ma na o le puipuia.

O vaega o fasi siaki siaki Clover Check

O le toto e faʻaaogaina i se vaʻaiga faapitoa. I totonu o le cell lea o le a tupu ai le tali, o le a otometi lava ona ulu atu i le togavao. Faʻaaogaina:

  • Faʻasalaga faʻasalalau. O lenei itu o loʻo faʻapipiʻiina i le sola o le masini. E taua tele le faʻatulagaina o le malosi ina ia faʻaofiina atoa le fasipepa.
  • Faamaumauga Faamaonia. I lenei itu, e mafai ona e faʻamautinoa o le tele o le otaota i le vaieli e lava mo le auiliiliga. A le o lea, o le fasipepa e tatau ona toe sui ma toe faia le faiga.
  • Faʻamanuia lelei. Ua tuu i ai se mataua o le toto, o le masini e tosoina i le otometi.
  • Tuʻu fasipepa. O le mea lea e tatau ai ona e uuina mea taumafa pe ae tuʻuina i totonu o le sola o le masini.

Teu le ipu i mea taumafa i le uluai afifi i le vevela o le potu. E fefefe le mea o le susu poʻo le vevela, e le manaʻomia se pusaaisa, talu ai ona o le malulu e mafai ona faaleagaina ai le mea. A maeʻa ona aveese le isi tafaoga, lea e tatau ona faʻaaoga vave, e tapunia vave le penitala.

I luga o le afifi e te manaʻomia e maka ai le aso na tatala ai. Mai le taimi nei, o le taimi faʻamaumauga mo mea taumafa o le ai totonu o le 90 aso. E tatau ona lafoaʻi fasi pepa ua maeʻa pe a latou fesuiaʻi le iuga. O mea o loʻo i totonu o fasipepa e mafai ona afaina ai le soifua maloloina o tamaiti, o lea ia teuina le afifiina mai le gauai o tamaiti.

Faʻafefea ona siaki le saʻo ole masini

Ua fautuaina e le kamupanī le siakiina o le saʻo o le mita:

  • Pe a faʻatau se masini fou i se fale talavai,
  • Pe a suia suʻega faʻataʻitaʻi ma se pusa fou,
  • Afai o lou soifua maloloina e le fetaui ma fua o fua,
  • Soʻo se 2-3 vaiaso - mo le puipuia,
  • Afai o le iunite ua paʻu pe teuina i se siosiomaga le talafeagai.

O lenei vaifofo o loʻo i ai le lauiloa o le kulukose lea e faʻafesoʻotaʻi ma fasipepa. Faʻataunuʻu ma le faʻaofuofu o clover Check glucometers o loʻo tuʻuina atu ma pulea vai e lua, o lenei mea e mafai ai ona iloilo le faʻatinoga o le masini i vaega eseese o fuataga. E tatau ona faʻatusatusa lau faʻasalalauga ma le faʻamatalaga o lo o lolomiina i luga o le taga fagu. Afai o taumafaiga sosoo e tolu e taʻitaʻia ai i le taunuuga lava e tasi, lea e ogatasi ma tapulaa o le masani, ona sauni loa lea o le masini mo le taotoga.

Ina ia suʻeina le siaki ole Clover Siaki o glucometers, na o le Taidoc vai e iai se ola masani e tatau ona faʻaaoga. E tatau ona teu i totonu o le vevela o le potu.

E faʻapefea ona suʻe masini clover Check?

  1. Faʻapipiʻi se fasi siaki. Faʻamau le laupepa e ala i le liliu i le pito i luma o le masini ina ia i totonu uma vaega faʻafesoʻotaʻi. E fesuisuiaʻi le masini ma otometi se faailoga. O le abbreviation SNK o loʻo faʻaalia i luga o le faʻaaliga, ua suia i le ata o le code code. Faatusatusa le numera i luga o le fagu ma luga o le faʻaaliga - e tatau ona fetaui ia faʻamatalaga. A maeʻa le pa'ū i le lau, kiliki le ki autu e ulufale ai i le CTL mode. I lenei faʻatusa, o le faitauga e le o teuina i le mafaufau.
  2. Faaaogaina o le fofo. Aʻo leʻi amataina le fagu, lulu le malosi, faʻasaʻu sina vai inu e pulea ai le pipette ma solo le tipitofi ina ia sili atu le saʻo. Faaigoa le aso na tatalaina ai le afifi. O le fofo e mafai ona faʻaaogaina e sili atu i le 30 aso pe a maeʻa le fua muamua. Teuina i le vevela o le potu. Faaaoga le lua lona lua i luga o lou tamatamailima ma vave ona tuʻuina atu i le fasi pepa. Mai le pu faʻafefe, e vave ona ulu atu i totonu o se auala vaapiapi. O le taimi lava e oʻo atu ai le pa'ū i le faamalama e faʻamaonia ai le sao saʻo o le vai, o le masini e amataina ai le faʻatuputupulaʻia.
  3. Totoina o faamatalaga. A maeʻa ni nai sekone, o le iuga e aliali i luga o le lau.E tatau ona faʻatusatusa ia faitauga i luga o le lau ma faʻamatalaga o lo o lolomi i luga o le pine o le fagu. O le fuainumera i luga o le faʻaaliga e tatau ona pau i totonu o nei laina o mea sese.

Afai o le mita e faʻatautaia masani, o le vevela o le potu e talafeagai (10-40 tikeri) ma ua faia le fuataga e tusa ai ma faatonuga, ona le tatau lea ona e faʻaaogaina sea mita.

Faataʻitaʻi td 4227

O se vaega tāua o lenei masini o le faʻatonuina lea o le leo o le faʻatinoina o taunuuga. Faʻatasi ma faʻafitauli o le faʻaaliga (o se tasi o faʻafitauli masani o le maʻisuka o le retinopathy, lea e mafua ai le leaga o le galuega vaaia), e leai se isi auala i sea glucometer.

Pe a tuʻuina se fasipepa, vave ona amata fesoʻotaʻi le masini: e ofoina atu e malolo, faʻamanatu le taimi o le talosaga toto, lapatai pe afai e le faʻapipiʻi saʻo le fasipepa, faʻafiafia ma emoticons. O nei faʻaaliga e masani ona manatuaina e le aufaʻatau i iloiloga o le ata.

O le manatuaina o sea glucometer e maua ai le 300 fuaitau, afai e le lava lenei aofaiga mo le gaioiga, e mafai ona e kopiina faʻamaumauga i se komepiuta e faʻaaoga ai le pusa infrared.

Glucometer Clover Check td 4209

I lenei faʻataʻitaʻiga, e sili atu le susulu o le pito i tua e mafai ona e fuaina e oʻo lava i le pouliuli atoa. O le tasi masini lithium e lava lea mo le 1000 ituaiga faʻavae.

450 fuataga lata mai e mafai ona faamaumauina i le mafaufau o le masini, e mafai ona kopiina faʻamatalaga i se PC e faʻaaoga ai le taufaʻalele. E leai se uaea talafeagai i totonu o le pusa mai le kamupanī. O le masini e faia faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga ai le toto atoa.

O le isi itu aoga o le gaioiga o le avega maualalo mo le vaiaso poʻo le masina.

Glucometers Clover Check SKS 03 ma Clover Check SKS 05

O le faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina i galuega uma o le faʻasologa muamua, sei vagana ai nisi o vaega:

  • Ua mamanuina le masini mo le tele o le malosi o le taumafa malosi, o lona uiga o le malosi o le pusa e lava mo le 500 o mea,
  • O le masini ua i ai se faʻamanatuga o le uati o le faʻamaloilo o taimi o le auiliiliga
  • O le saoasaoa o le tuuina atu o le taunuuga e eseese lava: 7 sekone mo Clover Check td 4209 ma le 5 sekone mo Clover Check SKS 03.

O loʻo iai foi le televise o le komepiuta.

O le manatuaga o le Clover Check SKS 05 ua fuafua mo na o le 150 fuaitau, ae o sea ituaiga paketi e faʻamaonia ai le va o le fiaʻai ma le tuai. O le masini e fetaui ma se PC, i lenei tulaga, e le o aofia ai le uaea, ae o le mauaina o se cable cable e le o se faafitauli. Ole saoasaoa o le gaosiga o faʻamatalaga e na o le 5 sekone, o tufuga sili ona lelei faʻaonapo nei e maua ai tali tutusa.


E faʻapefea ona siaki lau suka

Aʻo leʻi amataina le taʻaloga, e tatau ona suʻesuʻe i faatonuga mai le gaosiga, aua o le polokalame algorithm e faalagolago i uiga o le ata. I le tulaga aoao, o le toto e mafai ona siaki e se ituaiga algorithm.

  1. Tuʻu sauni. Aveese le pulou pito i luga, tuu i ai se fasi uila fou tapunia e tusa ma le mea e alu i ai. Faatasi ai ma se taavale solofanua, faʻasaʻo le nila i le aveesea o le pito. Sui le pupuni.
  2. Televise fetuunaiga. Filifili le loloto o le tui e faalagolago i uiga o lou paʻu. O le masini e 5 laasaga: 1-2 - mo le paʻu ma le paʻu o le pepe, 3 - mo le paʻu lanu vavalalata, 4-5 - mo le paʻu o le paʻu ma le faʻapitoa.
  3. Totogiina o le faʻaoso. Afai e toe toso mai i tua le pu, o le a mulimuli mai le kiliki. Afai e le tupu lenei mea, ona tuʻu loa lea o le 'au.
  4. Faʻaaogaina o vailaʻau. Fufuluina le nofoaga o le sampling toto i le vevela ma le fasimoli ma faʻagogo i se lauulu lauulu poʻo se mea masani.
  5. Le filifiliga o le vaʻa poloka. O le toto mo le auʻiliʻili e manaʻomia tele, o lona uiga o le pito i luga o le tamatamailima e fetaui lelei. Ina ia faʻaitiitia le faʻavauvau, aloese mai manua, e tatau ona suia le faʻapipiʻi i taimi uma.
  6. Paʻu o le paʻu. Faʻasalaga faʻasalaga le maʻa ma faʻafesoʻotai le pa puipui o le pa puipui. Afai e le o mai se mataua o le toto, e mafai ona e masimalie maso lou lima. E le mafai ona aʻafia le nofoaga faʻasaʻo i le malosi poʻo le faʻafefe o se mataua, talu ai ona o le oʻo i le pa'ū o le vaeluaga o le vai e faʻaseseina ai iuga.
  7. Faʻamau faʻamalositino faʻamamafolaE faʻapipiʻi se fasi pepa i totonu o le slot faapitoa i le itu e faʻaogaina ai le vaega o suʻega. I luga o le lau, o le faailo o le a faʻaalia ai le vevela o le potu, o le faʻamaʻotoga o le SNK ma le ata o le laasaga o le a faʻaalia. Faatali seʻi oʻo mai le pa'ū.
  8. Nofoaga o le biomaterial. Tuu le toto na maua (e tusa ma le lua microliters) lelei. A uma ona faʻatumu, ona toe liliu lea o le tau. Afai i totonu o le 3 minute e te leʻi maua se taimi e sauniuni ai le biomaterial, e tape le masini. Ina ia faia le suʻega, aveese le fasi pepa ma toe faʻaofi.
  9. Faagasologaina o le iuga. A maeʻa le 5-7 sekone, ona oʻo mai lea o numera i le faʻaaliga. O faʻamaumauga o loʻo teu i le mafaufauga o le masini.
  10. Le maeʻa o le taualumaga. Faʻaeteete, ina ia aua nei afaina le sooga, aveese le fasi pepa mai le mita. E fesuiaʻi aunoa. Ave ese le pulou mai le tagata e tosoina ma aveese ma le faaeteete le uila. Kuni le pulou. Lafoaia mea taumafa faʻaaogaina.

Mo le totoina o le toto, e sili atu le faʻaaogaina o le lua paʻu, ma muamua e tatau ona solo i se paʻu lima.

Faʻamatalaga a tagata faʻatau

Oleg Morozov, 49 tausaga, Moscow "I luga o le 15 tausaga o loʻu maʻi suka, ua ou tofotofoina le sili atu ma le tasi le mita ia te aʻu lava - mai le muamua i le fua faatatau ma le taugata e faʻaaoga ai Van Tach i le taugofie ma le taugofie o le Vaʻavave Vaʻa. O lenei o le aoina o loʻo faaopoopoina i se mea matagofie Clover Check TD-4227A. Taiwanaese tagata atiaeina lelei galuega lelei: o le tele o le maʻisuka latou te faitio i le le lelei o mata ma gaosi oloa ua maeʻa manuia lenei vaega o maketi. O le fesili autu i luga o le fonotaga: atamai togafiti td 4227 glucometer - e fia? O le a ou faamalieina loʻu fia iloa: o le tau e taugata tele - e tusa ma le 1000 rubles. Vaevaega - mai 690 rupu. mo 100 pcs., lancets - mai 130 rubles.

O le seti atoa o le masini e lelei: faʻaopopo i le mita ma le penitala faʻatasi ma fasi pepa (e 25 o latou, ae le 10, e pei ona masani ai), o le seti e aofia ai le 2 maa, se faʻavaa, se faʻafoega faʻafoe, se paso mo le aoina mai o le toto mai isi vili, 25 aisa, tui. Faatonuga mo le masini ua maeʻa seti:

  • Faamatalaga o le masini lava ia,
  • Tulafono o puno
  • Tulafono mo le suʻega o le masini ma se faʻafoega o le puleaina,
  • Faatonuga mo le galulue faatasi ma le mita,
  • Taʻotoga o le taʻavale
  • Suʻega a le tagata lava ia
  • Tusi resitala o le tusi saisai.

O le faʻatumuina o le pepa faʻataonia, o le a toe maua ai se isi atigilima poʻo le 100 o laupepa o se meaalofa. Latou te folafola atu se mea e ofo ai mo lona aso fanau. Ma o le tusi saisai o le masini e le faatapulaaina! O le tausia o le tagata faʻatau e faʻaalia i mea uma mai se leo leo atoa i se seti o emoticons o latou foliga foliga eseese e fuafua i luga o le faitauga o le mita e oʻo atu i le faʻamaumauga KETONE ma taunuʻu taufaʻatau. Afai e te faʻaopopo i le mamanu se mea e maua ai le vevela i totonu, e manaʻomia mo le saogalemu o le faʻaogaina o le eletise, o se masini faʻaonaponei faʻaonaponei o le a naʻo le atoatoa. "

Glucometer clover check td 4227

O lenei mita o le a faigofie mo i latou oe, talu ai ona o gasegase, ua le atoatoa pe ua leai foi se vaaiga vavalalata. O loʻo i ai se faʻatinoga o le logoina o le leo o fua o fua. O faʻamatalaga i luga o le aofaʻi o suka e faʻaalia e le gata i luga o le faʻaaliga o le masini, ae faʻapea foʻi ona tautalagia.

O le manatuaina o le mita ua mamanuina mo 300 fua. Mo i latou e mananao e tausia suʻega o le suka i le tele o tausaga, o loʻo i ai le avanoa e faʻafeiloaʻi ai faʻamatalaga i le komepiuta e ala ile infrared.

O lenei faʻataʻitaʻiga o le a aʻafia e oʻo lava i tamaiti. Pe a ave le toto mo le auiliiliga, ole a talosaga le masini e malolo, pe afai oe galo e faʻaofi se fasimea, e faamanatu atu ia oe. Faʻalagolago i fua o fua, e foliga mai o se ataata ataata po o se foliga fiafia i luga o le lau.

Glucometer clover check td 4209

O lenei masini e laʻititi i le tele. E fetaui lelei i lou lima ma faafaigofie ai ona fua le suka i soo se mea, pe i le fale, i luga o le alu poʻo le galuega. O faʻamatalaga uma i luga o le faʻaaliga e faʻaalia i ni numera telē, e le masalomia le talisapaia e tagata matutua.

O le ata td 4209 o loʻo faʻaalia i le maualuga o le fua saʻo. Mo le auiliiliga, 2 μl o le toto ua lava, a maeʻa le 10 sekone, o le fua o le taunuuga e aliali i luga o le mata.

Glucometer SKS 03

O lenei faʻataʻitaʻiga o le mita e faʻatusatusa i le td 4209. E lua eseesega taua i le va oi latou. Muamua, o maʻa o lenei faʻataʻitaʻiga mulimuli mo le tusa ma le 500 fuataga, ma o lenei mea e faʻaalia ai se faʻaaogaina tele o le masini. Lona lua, i luga o le SKS 03 faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faʻatonuina o le faʻasalalauga ina ia faia ai se auʻiliʻiliga i taimi talafeagai.

O le mea faigaluega e manaʻomia pe a ma le 5 sekone e fua ma faʻatautaia ai faʻamaumauga. O lenei faʻataʻitaʻiga ei ai le gafatia e faʻafeiloaʻi faʻamatalaga i se komepiuta Ae ui i lea, e le aofia ai le uaea mo lenei mea.

Glucometer clover siaki: se aotelega o le td 4227 ma iloiloga i laina

O le taimi nei, matou te taulaʻi atu se vaaiga lautele o le laina o glucometers mai le kamupanī Rusia, lea na maua ai le faʻaaloalogia o tagata faaaoga i le salafa o le atunuʻu ona o lona maualuga ma le saʻo.

I le faʻaopoopoga, o le tau o sapalai mai lenei kamupani e taugata tele, e le mafai ona faʻafiafiaina ai tagata e maua i le maʻisuka.

I le amataga, o le a tatou iloiloina auiliiliga lautele o masini, ona talanoa lea e uiga io latou foliga taʻitasi.

Faiga masani

O mea uma mai lenei kamupani o loʻo maua i totonu o se afifi faʻapitoa, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina i soʻo se tulaga. I le faʻaopoopoga, o mea faʻapipiʻi faigofie mo le aveina o ia mea e tuʻuina atu i masini, o se mea taua foi.

FAʻATAUAGA: Toeitiiti lava o masini uma, vagana ai le 4227 ata, fuaina le maualuga ole kulukose o le toto e faʻaaoga ai le metotia eletise.

O le autu o lenei metotia o le glucose e fegalegaleai ma se polotini faapitoa-glucose oxidase, ona o le taunuuga o lenei gaioiga, o le okesene ua faamatuu atu.

O lenei metotia fuataga e mafai ai ona faʻaititia le mea sese i le va o fua i le leai o se zero.

O le siaki eletise td 4227 glucometer faʻaaoga se metotia photometric e faʻavae i le eseesega i le tikeri o le malamalama e pasia ai mea.

Glucose o se mea malosi, o le mea lea e maua mai ai le lanu eseese, ma le maualuga o le faʻatagaina o le malamalama na tuʻuina atu e le masini suiga. O le masini pue ata nei suiga ma maua ai faʻamatalaga talafeagai i le faʻaaliga.

O le isi mea taatele o lenei laina o masini o le mafai lea ona maka uma fua i le mea faigaluega e faʻaaoga ai le aso ma le taimi nei. E moni, o le fuainumera o fua e manatuaina e mea faifaeseli e eseese, ae o le a talanoaina mulimuli ane.

FAʻAALI: I le faʻaopoopoga, o masini uma e galue i le kenera cr2032 tutusa, lea e lauiloa e pei o le "papalama".

I le faaauauina o lenei autu - o masini e i ai le galuega o le tapeina vave ma le aofia. Muamua e mafai ai e oe ona teu le eletise, ma o le lona lua e faʻaaogaina ai le mita sili atu ona faʻalelei ma faigofie.

O le isi itu e tatau ona e gauai atu i ai, aua o masini uma e suʻe suʻega e o mai ma se pu. O lona uiga e le tatau ona e ulufale i le tulafono tatau i taimi taʻitasi e faʻalelei ai le masini. O lenei faamanuiaga e matua manino lava i tagata matutua.

O le mea lea, o le tasi, tatou te lisiina uma uiga masani o glucometers:

  • Tuʻu faʻavae
  • O le avanoa o le avega o loʻo aofia ai,
  • O masini uma e faʻaaoga le tasi masini mo le mana,
  • O faʻataʻitaʻiga uma seʻi vagana ai le clover check td 4227 glucometer faʻaaoga se metotia elemene e fua ai le suka o le toto
  • Leai se mea e te ulufale ai i se faʻasologa i taimi uma e te faʻaofiina ai se fasimea
  • O mita uma o loʻo i ai le galuega o le faʻamalo faʻafuaseʻi ma le aunoa

O lenei o le a tatou suʻeina ia masini taʻitasi ma matau a latou faʻamatalaga.

Mea e Fesootai ai

  • Faʻamatalaga
  • Uiga
  • Analogs ma tutusa
  • Faʻamatalaga

E aofia ai i le pusa le na o le Clover-Chek 4209 glucometer ma faatonuga mo le faʻaaogaina!

O le glucometer tala o le tupe mo le faʻaaogaina o Clover-Siaki faʻasologa o suʻega masani

O le faafaigofieina ma le faafaigofieina o le faagasologa o le fuafuaina o le maualuga o le suka mo le faaauauina o le vaavaaia o le a fesoasoani i mea tau vailaau faafomai e mafai ona faaaoga faapitoa - o se glucometer.Pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga talafeagai mo le faʻaaogaina e aunoa ma le fesoasoani a tagata faigaluega faʻale-soifua maloloina, e tatau ona totogi le tausiga faʻapitoa i le faʻamafanafanaina o le faʻaaogaina ma le maua o galuega sili ona talafeagai. O mea uma e faʻatonuina e faʻamalieina e se oloa a le masini a le Russian-Taiwanese maketi Clover Check. E fautuaina e faʻatau se siaki siaki mo le maʻisuka o soo se ituaiga mo le faʻaaogaina o le fale. I le i ai o le tele o ituaiga faʻataʻitaʻiga ma se tau taugofie o le masini ma mea taumafa.

Glucometer clover siaki SKS 03

O lenei masini, i se tulaga masani, e talitutusa ma le muamua i itu uma, sei vagana ai ni mea se lua:

  • O le muamua - o le mita o loʻo i ai le mana malosi maualuga - e na o le 500 fuataga e lava mo le pati
  • Le lua - o le masini e mafai ona faʻatulagaina se faʻailoga

Ia, o le saoasaoa o fua eseese e ese si ese - 7 sekone ma le 5 sekone, i le faasologa.

Ma ioe, o le kamupanī e leʻi tuʻuina le uaea i totonu o le pusa.

Glucometer clover siaki SKS 05

E mafai e lenei masini ona teuina 150 fuataga i lona lava manatua, ae e mafai ai ona e taulotoina pe na faia ni fua ao leʻi oʻo i le taimi o meaai. I le faaopoopo atu i ai, o le a tuʻuina atu i luga o le komepiuta i luga o le telefoni ma, e ui lava e le o aofia ai i totonu o le pusa, e le o se faafitauli le mauaina o se uaea.

TAIMI: O le saoasaoa o le fua o le masini e 5 sekone, lea e matua faʻatusatusa i glucometers o isi gaosi oloa.

O le mea lea, ua manino ai o masini mai lenei kamupani, i se tulaga aoao, e le eseese tele mai le tasi, sei vagana ai pe tusa o le 4222. Ae ui i lea, o mea uma e faigofie ona faaaoga ma maua uma galuega e tatau ona faaaogaina e le aufaitau. .

O le tele o meafaigaluega mo le fuaina o le kulukose o le toto e faʻaauau pea ona faʻatupulaia, naʻo iinei.

Glucometer freestyle optium - iloiloga auiliili o mea gafatia masini

O aso nei matou te ofoina atu ia te oe se aotelega o le glucometer o le optium mai le au atinaʻe Amerika. Lenei.

Glucometer Lancets - Faʻamatalaga aoga mo tagata mamaʻi

O le uila, e pei o se tulafono, o se nila e leai se aoga, e masani lava ona faʻaofiina i totonu o le au, ma.

O le tuʻuina atu o mea mai le punaoa i luga o le Initaneti e mafai ma se tua i tua i le faitotoa.

I le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2, o le maʻisuka e manaʻomia le suʻeina o le toto i aso uma. Mo lenei mea, o masini faʻapitoa e faʻaaogaina e faia ai le auʻiliʻiliga i le fale. O se tasi o nei masini o le Clever Chek glucometer, lea ua maua i le asō le lauiloa tele i le maʻisuka.

E oʻo atu i le 450 suʻesuʻega talu ai nei e otometi lava ona teuina i mafaufauga o le masini ma le aso ma le taimi o le auiliiliga.

E le gata i lea, o le maʻisuka e mafai ona maua le maualuga o le kulukose o le 7-30 aso, lua ma le tolu masina. O le autu autu o le mafai lea ona fesoʻotai faʻamaumauga o le suʻesuʻega i se leo faʻaopoopo.

O le mea lea, o le talanoa mita Clover Check e muamua lava mo tagata e maualalo le vaʻaia.

O le Clever Chek glucometer mai le kamupani Taiwanese TaiDoc e ausia uma tulaga moomia o aso nei. Ona o lona fua faʻatusatusa 80x59x21 mm ma le mamafa 48.5 g, e faigofie ona ave le masini faʻatasi ma oe i totonu o lau taga po o le ato tupe, e pei foi ona ave i se malaga. Mo le lelei o le teuina ma le feaveaia, ua maua ai se tapulaa maualuga, pe afai, i le faaopoopo i le mita, o loʻo i ai uma mea taumafa.

O masini uma o lenei fuataga e fua ai le maualuga o le toto suka i le auala eletise. Glucometers e mafai ona teuina mea fou i le mafaufau ma le aso ma le taimi o le fua. I nisi o faʻataʻitaʻiga, pe a manaʻomia, e mafai e le tagata gasegase ona faia se faʻamatalaga e uiga i le auʻiliʻiliga muamua ma le maeʻa ona 'ai.

I le avea ai ma se maa, o loʻo faʻaaogaina se maa faʻamaupae "papa". O le masini e tuulafoaiina lava pe a faʻapipiʻi se siakiina ma taofi galue pe a mavae ni nai minute o le le toaga, o lenei mea e mafai ai e oe ona teu le mana ma faʻalautele le faatinoga o le masini.

    O se faʻapitoa faapitoa o le suʻega o le leai lea o se mea e tatau ai ona fai se faʻailoga, talu ai o le suʻega o suʻega ei ai se pu faapitoa.

E fautuaina e le kamupani nisi o eseesega o lenei faataitaiga ma le tele o galuega, o lea e mafai ai e le maʻisuka ona filifili le mea sili ona talafeagai mo uiga. E mafai ona e faʻatau se masini i soo se faleoloa poʻo faleoloa faapitoa, i le averesi, o lona tau o le 1,500 rubles.

O le pusa faʻapitoa e aofia ai laupepa e 10 ma pepa faʻataʻitaʻi mo le mita, se peniscercer, se faʻataʻitaʻiga, se mea e faʻaogaina ai, se puʻo, se faʻavaa ma se tusi lesona.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le suʻega, e tatau ona e suesue i le tusi lesona.

O se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e faigofie mo tagata matutua ma faʻalauiloa foliga e mafai ona tautala - o lona uiga, leo leo o le suʻesuʻega ma galuega uma e maua. O lea la, o faailoga o le suka o le toto e le gata o loʻo faʻaalia i luga o le lau, ae faʻaalia foi.

O le masini e mafai ona teuina e oo atu i le 300 fua lata mai i le mafaufau. Afai e te manaʻo e teuina fuainumera poʻo faailoilo i se komepiuta a le tagata lava ia, e faʻaaogaina se atigilima faʻapitoa.

A maeʻa le suʻega ma maua mai iʻuga o le suʻesuʻega, e mafai ona e matamata i luga o le mata i se foliga ataata fiafia pe faʻafefe, e fuafua i luga o faailoilo.

Faʻafetai i le maualuga o le faʻaaliga manino, e mafai ona faia se suʻega toto mo le suka e oʻo lava i le po, e aunoa ma le liliuina o le malamalama, ma o lenei foi e teu ai le malosi. E taua le matauina o le sao o le mita e laʻititi lava.

E tasi le pati e lava mo le 1000 fuataga, lea e tele naua. E iai se manatuaga o le masini mo le 450 suʻesuʻega talu ai nei, lea, pe afai e tatau ai, e mafai ona tuʻuina atu i se komepiuta patino e ala i le taulaga COM. Pau lava le faʻafitauli o le leai lea o se uaea mo le fesoʻotaʻi i le 'eletonika.

O le masini e laʻititi lona mamafa ma le mamafa, o lea e faigofie ai ona uuina i lou lima i le taimi o le fua. E le gata i lea, o le auʻiliʻiliga e mafai ona faʻatinoina i soʻo se nofoaga talafeagai, e faigofie ona tuʻuina le mita i totonu o se taga po o se taga faʻafafa ma e faigofie mo le felauaiga.

    O lea ituaiga masini e masani lava ona filifilia e tagata matutua ona o le tele o le matapiuta ma ni tagata lautele.

O le auiliiliga e faʻamaonia i le maualuga o le fua saʻo, o loʻo i ai se mea sese itiiti, o le mea lea, o faʻamaumauga e maua e faʻatusatusa i faʻamaumauga e maua i totonu o suʻesuʻega.

  • Ina ia amatalia le suʻesuʻega, e tatau ona faʻaaogaina le 2 μl toto i luga o le vaega ole suʻega.
  • E mafai ona iloa auiliiliga i luga o le mata pe a maeʻa le 10 sekone.
  • O lenei masini e talitutusa lava i le faʻatinoga i le Clever Chek TD 4209, ae o loʻo i ai ni eseesega i le va oi latou. E tusa ai ma le au faʻatau, atonu e lava le paʻu o le masini e naʻo le 500 suega, e taʻu mai ai o le mita e faalua le tele o le malosi.

    O se aoga tele o le masini e mafai ona mafaufauina o le i ai o se uati faʻalogo tele, lea, afai e talafeagai, o le a logoina oe i se leo lelei e uiga i le manaʻomia mo se suʻega toto mo le suka pe a oʻo mai le taimi.

    E le sili atu ma le lima sekone e fua ai ma faʻatino iuga o le suʻesuʻega. Ma le isi, e le pei o isi faʻataʻitaʻiga, o lenei mita e mafai ai e oe ona faʻafeiloaʻi faʻamaumauga i se komepiuta patino e ala i le telefoni. Ae ui i lea, e tatau ona faʻatau eseese le maea.

    Talu ai e leʻo aofia i totonu o le pusa.

    O se uiga lelei o le mafai lea ona fai ni faʻamatalaga e uiga i le suʻesuʻe aʻo leʻi oʻo i le taimi o taumafataga. O faʻamaumauga uma e teuina e faigofie ona faʻafeiloaʻi i se komepiuta komepiuta faʻafetai i le i ai o se fesoʻotaʻiga USB, e ui i lea, o le uaea e manaʻomia ona faʻatauina atili. O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona vaaia i luga o le mata pe a uma le lima sekone.

    O tagata atamamai uma e iai a latou faʻatonuga faʻapitoa, o lea e sili ai mo tamaiti uma ma e matutua.

    O le vitio i lenei tusiga o loʻo faʻaalia ai le auala e faʻaaoga ai le mita.

    Glucometer Clover siaki SKS 05: faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

    I le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2, o le maʻisuka e manaʻomia le suʻeina o le toto i aso uma. Mo lenei mea, o masini faʻapitoa e faʻaaogaina e faia ai le auʻiliʻiliga i le fale. O se tasi o nei masini o le Clever Chek glucometer, lea ua maua i le asō le lauiloa tele i le maʻisuka.

    E oʻo atu i le 450 suʻesuʻega talu ai nei e otometi lava ona teuina i mafaufauga o le masini ma le aso ma le taimi o le auiliiliga.

    E le gata i lea, o le maʻisuka e mafai ona maua le maualuga o le kulukose o le 7-30 aso, lua ma le tolu masina. O le autu autu o le mafai lea ona fesoʻotai faʻamaumauga o le suʻesuʻega i se leo faʻaopoopo.

    O le mea lea, o le talanoa mita Clover Check e muamua lava mo tagata e maualalo le vaʻaia.

    Faamatalaga o mea

    O le Clever Chek glucometer mai le kamupani Taiwanese TaiDoc e ausia uma tulaga moomia o aso nei. Ona o lona fua faʻatusatusa 80x59x21 mm ma le mamafa 48.5 g, e faigofie ona ave le masini faʻatasi ma oe i totonu o lau taga po o le ato tupe, e pei foi ona ave i se malaga. Mo le lelei o le teuina ma le feaveaia, ua maua ai se tapulaa maualuga, pe afai, i le faaopoopo i le mita, o loʻo i ai uma mea taumafa.

    O masini uma o lenei fuataga e fua ai le maualuga o le toto suka i le auala eletise. Glucometers e mafai ona teuina mea fou i le mafaufau ma le aso ma le taimi o le fua. I nisi o faʻataʻitaʻiga, pe a manaʻomia, e mafai e le tagata gasegase ona faia se faʻamatalaga e uiga i le auʻiliʻiliga muamua ma le maeʻa ona 'ai.

    I le avea ai ma se maa, o loʻo faʻaaogaina se maa faʻamaupae "papa". O le masini e tuulafoaiina lava pe a faʻapipiʻi se siakiina ma taofi galue pe a mavae ni nai minute o le le toaga, o lenei mea e mafai ai e oe ona teu le mana ma faʻalautele le faatinoga o le masini.

    • O se faʻapitoa faapitoa o le suʻega o le leai lea o se mea e tatau ai ona fai se faʻailoga, talu ai o le suʻega o suʻega ei ai se pu faapitoa.
    • O le masini e faigofie foi i fua faʻatusatusa ma sina mamafa.
    • Mo le lelei o le teuina ma le felauaiga, e sau le masini ma se tulaga talafeagai.
    • O le eletise e tuʻuina atu e se tasi tamaititi laʻititi, lea e faigofie ona faʻatau i le faleoloa.
    • I le taimi o le auʻiliʻiliga, e faʻaaogaina ai se auala faʻamaonia saʻo.
    • Afai e sui le fasi siaki ma se mea fou, e te le manaʻomia le ulufale i se faʻailoga faapitoa, lea e faigofie tele mo tamaiti ma tagata matutua.
    • O le masini e mafai ona otometi lava ona faʻaauau ma maeʻa peʻa maeʻaeʻa suʻesuʻega.

    E fautuaina e le kamupani nisi o eseesega o lenei faataitaiga ma le tele o galuega, o lea e mafai ai e le maʻisuka ona filifili le mea sili ona talafeagai mo uiga. E mafai ona e faʻatau se masini i soo se faleoloa poʻo faleoloa faapitoa, i le averesi, o lona tau o le 1,500 rubles.

    O le pusa faʻapitoa e aofia ai laupepa e 10 ma pepa faʻataʻitaʻi mo le mita, se peniscercer, se faʻataʻitaʻiga, se mea e faʻaogaina ai, se puʻo, se faʻavaa ma se tusi lesona.

    Aʻo leʻi faʻaaogaina le suʻega, e tatau ona e suesue i le tusi lesona.

    Analyzer Clever Chek 4227A

    O se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e faigofie mo tagata matutua ma faʻalauiloa foliga e mafai ona tautala - o lona uiga, leo leo o le suʻesuʻega ma galuega uma e maua. O lea la, o faailoga o le suka o le toto e le gata o loʻo faʻaalia i luga o le lau, ae faʻaalia foi.

    O le masini e mafai ona teuina e oo atu i le 300 fua lata mai i le mafaufau. Afai e te manaʻo e teuina fuainumera poʻo faailoilo i se komepiuta a le tagata lava ia, e faʻaaogaina se atigilima faʻapitoa.

    A maeʻa le suʻega ma maua mai iʻuga o le suʻesuʻega, e mafai ona e matamata i luga o le mata i se foliga ataata fiafia pe faʻafefe, e fuafua i luga o faailoilo.

    Glucometer Clover siaki SKS 03

    O lenei masini e talitutusa lava i le faʻatinoga i le Clever Chek TD 4209, ae o loʻo i ai ni eseesega i le va oi latou. E tusa ai ma le au faʻatau, atonu e lava le paʻu o le masini e naʻo le 500 suega, e taʻu mai ai o le mita e faalua le tele o le malosi.

    O se aoga tele o le masini e mafai ona mafaufauina o le i ai o se uati faʻalogo tele, lea, afai e talafeagai, o le a logoina oe i se leo lelei e uiga i le manaʻomia mo se suʻega toto mo le suka pe a oʻo mai le taimi.

    E le sili atu ma le lima sekone e fua ai ma faʻatino iuga o le suʻesuʻega. Ma le isi, e le pei o isi faʻataʻitaʻiga, o lenei mita e mafai ai e oe ona faʻafeiloaʻi faʻamaumauga i se komepiuta patino e ala i le telefoni. Ae ui i lea, e tatau ona faʻatau eseese le maea.

    Talu ai e leʻo aofia i totonu o le pusa.

    Analyzer SKS 05

    O se uiga lelei o le mafai lea ona fai ni faʻamatalaga e uiga i le suʻesuʻe aʻo leʻi oʻo i le taimi o taumafataga. O faʻamaumauga uma e teuina e faigofie ona faʻafeiloaʻi i se komepiuta komepiuta faʻafetai i le i ai o se fesoʻotaʻiga USB, e ui i lea, o le uaea e manaʻomia ona faʻatauina atili. O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona vaaia i luga o le mata pe a uma le lima sekone.

    O tagata atamamai uma e iai a latou faʻatonuga faʻapitoa, o lea e sili ai mo tamaiti uma ma e matutua.

    O le vitio i lenei tusiga o loʻo faʻaalia ai le auala e faʻaaoga ai le mita.

    Faʻailoa lau suka pe filifili se kenera mo fautuaga. Suʻeina. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

    Faʻamatalaga ma uiga o faʻataʻitaʻiga o glucometers Clover Check

    O le siakiina faifai pea o fesuiaiga i le suka o le toto o se tulaga taua mo le pulea atoa o le maʻisuka ma isi faamaʻi. E tele suʻesuʻega e faʻamaonia ai o le tausisia o tulaga taua i totonu o tapulaa masani e faʻaitiitia ai le ono aʻafiaga o le maʻisuka e 60%.

    O taunuʻuga o le auʻiliʻiliga i le glucometer o le a fesoasoani i fomaʻi ma gasegase e atiaʻe se togafitiga sili ona lelei ina ia mafai ai e le maʻisuka ona faigofie ona pulea lona tulaga.

    O le talaaga faʻapitoa e faalagolago i se tulaga patino i le taimi o fua o le kulukose, o le mea lea e taua tele mo tagata uma e lamatia ai le maua o se glucometer talafeagai ma sao.

    O le laina faʻamaoni ma le aoga Clever Chek glucometers o le Taiwanese kamupani TaiDoc, e iloa i Russia e pei o Clover Check, e taua.

    O le fuataga o le masini ma le tele o faʻaaliga ma taugofie taugofie e faigofie ona puleaina, e mafai ona faʻatalanoa i luga o faʻataʻitaʻiga i se faʻamatalaga Rusia, lapatai e uiga i aʻafiaga o tino o le ketone, faʻapipiʻi aunoa pe a lafoina se siaki siaki ma faʻafuaseʻi ona tape pe a maeʻa le 3 minute o le le gaioiga, faʻasalaga o le iuga plasma, o le fuataga o le 1.1-33.3 mmol / L.

    Le laina o glucometers Clever Check (Clever Check)

    A filifilia se masini, o le maʻisuka e tatau ona amanaʻia le tele o foliga, e aofia ai ma tomai faʻapitoa.

    I le taimi nei, o loʻo faʻaogaina i luga o maketi masini.

    O le faʻapitoa faapitoa e tatau ona maua le laina o mea fua fua o meafaigaluega.

    Filifiliga ma faʻamatalaga

    CloverChek glucometers o oloa faʻa-Rusia. O iunite taʻitasi i le faasologa e fetaui ma manaʻoga faʻaonapo nei. Fuataga i faʻataʻitaʻiga uma e faia i le faʻaaogaina o le auala eletise. O le kamupanī gaosimea e taulai atu i tekonolosi faʻaonaponei ma teu ai mea taumafa.

    O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faʻaaliga tioata tioata, o se mea lelei e faia i le palasitika lanumoana. I fafo atu, o le masini e foliga tutusa ma se ata o se paʻu telefoni feaveaʻi.

    Tasi le pule o loʻo i lalo o le lau, o le isi i totonu o le vaega o le pusa. O le vaega o le suʻega o loʻo i luga o le pito i luga.

    Faʻaogaina e le 2 tamatamailima. O la latou auaunaga taua o le soifuaga e 1000 suʻesuʻega. O le lomiga talu ai o le Clover Check glucose mita TD-4227 e eseese lava i le leai o le galuega.

    Seti atoa o le fuataga:

    • meafaigaluega
    • tusi lesona
    • fasi siaki
    • lancets
    • mea faapipii,
    • pulea fofo.

    O le toto o le suāuʻu e faʻamoemoeina e le toto toto atoa. E mafai e le tagata faʻaoga ona ave le toto mo le suʻega mai isi vaega o le tino.

    • fuataga: 9.5 - 4.5 - 2.3 cm,
    • mamafa e 76 kalama
    • o le toto manaomia o le 0.7 μl,
    • taimi suʻesuʻe - 7 sekone.

    O le TD 4209 o se isi sui o le Clover Check line. O lona uiga iloga o lona laitiiti tele. E fetaui lelei le masini i le alofilima o lou lima. O le seti atoatoa o le fuataga fua tutusa e tutusa ma le ata muamua. I lenei faʻataʻitaʻiga, ua faaopoopoina ai se pulou eletonika.

    • fuataga: 8-5.9-2.1 cm,
    • o le toto manaomia o le 0.7 μl,
    • taimi o taualumaga - 7 sekone.

    SKS-05 ma SKS-03

    O nei tamaʻi glucometers e tauva ma tagata mai fafo i faʻamatalaga faʻapitoa. Le eseesega i le va o faʻataʻitaʻiga i nisi o galuega. SKS-05 e leai se galuega o le faʻamalo, ma o le fatuga ua fausiaina e laʻititi.

    Ua fua le pusa mo le tusa ma le 500 suega. SKS No. 50 suʻega suʻega e talafeagai mo i latou. O le seti atoa o le fuataga fua tutusa e tutusa ma le TD-4227A model. O le eseesega e mafai ona i ai i le aofaʻi o faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga.

    Taʻu o Clover Check SKS 03 ma SKS 05:

    • SKS 03 vaega: 8-5-1.5 cm,
    • fua o SKS 05 - 12.5-3.3-1.4 cm,
    • o le toto manaomia o le 0.5 μl,
    • taimi o taualumaga - 5 sekone.

    SKS-05 ma SKS-03

    CloverCheck SCS faʻaaoga auala nei:

    • lautele - i soo se taimi o le aso,
    • AS - taumafa taumafa e 8 pe sili atu itula ua mavae,
    • MS - 2 itula talu ona 'ai,
    • QC - faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga ai se fofo faʻafoe.

    O le CloverCheck SKS 05 fale o le glucometer 150 e maua ai le manatua. Model SKS 03 - 450 iʻuga. E iai foi i totonu 4 faamanatu. Faʻaaogaina o USB e mafai ona faʻatuina se fesoʻotaʻiga ma le komepiuta. Faʻamatalaga faʻamaumauga 13.

    3 mmol / ma sili atu, o le lapataiga o le ketone o loʻo faʻaalia i luga o le mata - o le "?" Sign. E mafai e le tagata faʻaaoga ona vaʻai i le aofaʻiga o lona aoga mo le 3 masina i le vaitau mo le 7, 14, 21, 28, 60, 90 aso.

    O faailoga muamua aʻo leʻi maeʻa foʻi taumafa e manatuaina.

    Mo fua i nei glucometers, e faʻaaoga ai se auala eletise o fua. E faʻapipiʻi le masini. O loʻo i ai se faiga faʻapitoa mo le otometi e suʻe ai lipine faʻataʻitaʻiga. Leai se fesuiaiga e manaʻomia.

    Faasologa o Meafaigaluega

    Aʻo faʻaaogaina, e mafai ona tupu faʻalavelave ona o mafuaʻaga nei:

    • e laʻititi le pulu
    • e le o faʻapipiʻiina le faʻamaumauga i le pito / itu sese
    • ua faaleagaina pe le lelei le masini,
    • ua faaleagaina le afaina
    • toto mulimuli ane nai lo le faʻatinoina o le masini faʻapitoa aʻo leʻi tapunia
    • le lava le toto.

    Faatonuga mo le faaaogaina

    Fautuaga mo le Kleverchek sikoa o le lalolagi atoa ma le suega a Kleverchek SKS:

    1. Mātauina tulafono e teu ai: aloese mai le la, faʻafefe.
    2. Teu oloa i uluai fatuga - faʻafeiloaʻi i isi koneteina e le fautuaina.
    3. A maeʻa ona aveese le 'au suʻesuʻe, ia vave tapuni le fagu i se tapuni.
    4. Teuina faʻalupega tatala o suʻega faʻataʻitaʻi mo le 3 masina.
    5. Aua le gauai atu i le mamafa o masini.

    Tausia o meafaigaluega siaki CloverCheck e tusa ai ma faatonuga a le kamupanī:

    1. Faʻaaogā se 'ie mago ua faʻamamaina i le vai / se ie faʻamamā e faʻamamā.
    2. Aua nei fufuluina le masini i le vai.
    3. I le taimi o femalagaaiga, e faʻaaoga ai se ato puipui.
    4. E le teuina i le la ma i se nofoaga susu.

    E faʻapefea ona faʻaaogaina le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga:

    1. Faʻaofi se lipine faʻamau i totonu o le fesoʻotaʻi - o se mataʻutia ma o le a faʻaalia se kiliva i luga o le lau.
    2. Faatusatusa le numera o le fasipepa ma le numera i luga ole pu.
    3. Faaaoga se lua mataua o le vaifofo i le tamailima.
    4. Faaaoga se matāua i le vaega faʻafefe o le faʻamau.
    5. Faatali mo taunuʻuga ma faʻatusatusa i le tau o loʻo faʻaalia i luga o le paipa i le fofo faʻafoe.

    Manatua! A uma ona tatala le atigi fagu i le vaifofo, faʻaaoga mo le 3 masina. A maeʻa le 3-masina, ona tuʻuina lea.

    E faʻapefea ona maua le suʻesuʻega:

    1. Faʻaofi le pito i luma o le siaki faʻamau faʻatasi ma fasi pepa paʻu i totonu o le potu seia maeʻa.
    2. Faatusatusa le numera o le laina i luga o le paipa ma le iuga i luga o le lau.
    3. Faia se faʻamaʻi e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga masani.
    4. Fai se toto faataitai pe'ā uma ona faʻaalia se matāua i luga o le lau.
    5. Faatali mo taunuuga.

    Manatua! I Clover Check TD-4227A, e mulimuli le tagata faʻaoga i faʻamalosi o le masini.

    1. O le tioata tioata 2.Faailoga o le maua o galuega 3. Nofoaga mo le faʻasalaga 4. kulili, Pasi mamao: 5. Faʻasalaga 6. Vaega o le pulou, Vaega pito i luga taumatau: 7. Faʻasa mo le fesiitaiga o faʻamatalaga i le komepiuta 8. Pātū mo le setiina o le code

    Tau mo le mita ma mea taumafa

    Vaega o Suʻega Kleverchek le aofaʻi Nu 50 - 650 rubles

    Faʻavavega faʻavaomalo Nu. 100 - 390 rubles

    Siaki siaki TD 4209 - 1300 rubles

    Siaki siaki TD-4227A - 1600 rubles

    Siaki siaki TD-4227 - 1500 rubles,

    Siaki siaki SKS-05 ma siaki siaki SKS-03 - e tusa ma le 1300 rubles.

    Clover Chek glucometer (Clever Chek): faatonuga, iloiloga

    O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona saunia ina ia fesoʻotaʻi ma o latou olaga atoa ma nisi tapulaa ma le siakiina pea o le maualuga o suka i totonu o le tino. Ina ia faafaigofie le pulea, masini faapitoa, ua gaosia ai glucometers e mafai ai ona e fuaina le suka i le tino e aunoa ma le tuua o lou fale.

    Faʻatauina o ia mea faigaluega, mo tagata e faaaogaina le faigofie ma le faigofie o le faʻaaogaina, faapea foi le tau taugofie o mea taumafa. O nei mea manaʻomia uma e ausia e oloa faʻa-Rusia-o le atamai faʻafefe o le glucometer.

    Glucometer SKS 05

    O lenei faʻataʻitaʻiga o le mita i ona uiga faʻatulagaina e talitutusa lava ma le faʻataʻitaʻiga muamua. O le eseesega autu i le va o SKS 05 o le manatuaina lea o le masini, na fuafuaina mo na o le 150 mea na tusia.

    E ui i lea, e ui lava i le itiiti o le mafaufau i totonu, e iloa e le masini le taimi na faia ai suʻega, aʻo leʻi 'aʻai poʻo mulimuli.

    O faʻamaumauga uma e tuʻuina atu i le komepiuta e faʻaogaina ai le USB cable. E le o aofia ai ma le masini, ae o le sailia o le mea sao o le a le o se faafitauli ogaoga. O le saoasaoa o le faʻaalia o iuga pe'ā maeʻa le samasama toto pe a ma le 5 sekone.

    O faʻataʻitaʻiga uma o le faʻapipiʻi siaki o glucometers e toetoe lava o foliga tutusa ma nisi o tuusaunoaga. O metotia metotia e faʻaaoga e maua ai faʻamatalaga e uiga i le maualuga o le suka e tutusa foʻi. E faigofie lava ona faʻaogaina masini. E oʻo lava i se tamaititi poʻo se tagata matua e faigofie lava ona ia faʻaaogaina.

    Glucometers Omelon

    O le faafitauli o le fuaina o le suka toto e masani uma i le maʻisuka. I lenei tulaga, o le Omelo A-1 glucometer o le a fesoasoani i tagata maʻi uma oe ua le lava i tamatamailima tamatamailima. Faʻatasi ai ma le masini e le tatau ona e togi i luga o fasi suʻega ma faʻasauā ou lima i aso uma. O le mataupu faavae o le masini o le fuaina lea o le vaega ole glycemic e ala i le auiliiliina ole tino maso ma toto toto. E le gata i lea, o le a avea le masini ma meafaigaluega taua mo tagata ei ai faafitauli ogaoga. I luga o le lau, e faʻaopopo atu i faailo o le kulukose, pulupulu ma le mamafa o loʻo faʻaalia foi. Ae e te leʻi faʻatauina se masini, e tatau ona e malamalama i le tele o tulaga lelei o faʻataʻitaʻiga taʻitasi ma lona faʻatinoga.

    Eseesega ma aoga masani

    O masini sili ona lauiloa i maketi mo masini faafomai mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka o mamanu o le Omelon A-1 ma le Omelon V-2. O le maualuga o le kulukose o le toto o loʻo i ai tulaga lelei nei:

    • Tulaga lelei. O le masini na faʻaauau pea ona suʻesuʻeina ma faʻaalia taunuuga sili ona lelei, lea na maua ai se tusi faamaonia lelei.
    • Faʻaaogaina. O le faʻatautaia ma le taʻiala o le faʻaogaina o le masini e le faigata e oʻo lava i se tagata matua. O le seti o loʻo aofia ai faʻamatalaga e faʻamatala auʻiliʻili faʻamatalaga autu o le faʻaaogaina.
    • Le manatua. Tonometer-glucometer faʻamaumau iuga o le fua mulimuli, o le mea lea, mo i latou o loʻo tausia faamaumauga o faʻamaumauga, e talafeagai lenei galuega.
    • Galuega faʻapitoa. A maeʻa le galuega, e liliu le masini na o ia lava, o lea e leai se manaʻoga e faia ni gaioiga faʻaopoopo, lea e faafaigofie ai le faagasologa o galuega.
    • Faʻamau. O le tonometa e laʻititi lona taua, e le tele se avanoa i totonu o le fale. O le mea moni, e le mafai ona faʻatusatusa le faʻatusatusaga i paʻu maa, ae i totonu o tagata tauva, o le eseesega e taua tele.

    Aʻo leʻi faʻaaogaina le glucometer e aunoa ma le osofaʻia oe lava ia, e fautuaina oe muamua e talanoaina lenei mea ma lau fomaʻi.

    Toe foʻi i le laulau o mea

    Faʻamatalaga faʻapitoa ma le masini o galuega

    O le le lelei o le masini e mafai ona manatu i le manaomia mo le sui taimi o maa ia e aoga ai.

    O le Omelon device, e tusa lava po o le a le ata, o le a tautua i le maʻi seia oo i le 7 tausaga, ma faʻaeteete faʻaoga, o le a umi atu. O le kamupanī e nafa ma le lelei o oloa ma tuʻuina atu se tusi faʻamaonia mo le 2-tausaga ile mita ole kulukose toto. Faatasi ai ma itu taua autu, e tatau ona faamamafaina le tulaga maualalo o le fuaina o fua. Mo e masalosalo oe talitonu o le a mafai ona maua se saʻoga saʻo e ala i le ave o le toto mo le auiliiliga, o le taunuuga o fua o le kulukose i Omelon o le a matua faateia.

    I le avea ai o se punavai o le moliaga o le masini e 4 maa, lea e masani ona suia. O le mea sili lea e le lelei ai le masini, talu ai afai e le i ai i le taimi saʻo ia maa faigaluega, ona le lelei lea o le fua. O le mataupu faavae o le masini o le fuaina lea o le fatu, toto totoga ma le masani o toto toto e faʻaaogaina ai senia sili ona maaleale ma se faagasologa alualu i luma. Faʻavae i luga o iuga, o le tino e faʻavasegaina ai le fua o le suka, lea o loʻo faʻaalia i le lau.

    Toe foʻi i le laulau o mea

    Faʻamatalaga lautele e faʻaaogaina

    I se tulaga lautele, o le tali a tagata faʻatau i le oloa e lelei. E toʻatele e matauina o le faʻaaogaina o le "Omelon" e teu ai se aofaiga lelei, talu ai e te le manaʻomia le faʻatau e le aunoa ni mea taugata mo se glucometer masani, lea e vave ona maeʻa. O le oloa na maua ai le taʻutaʻua faapitoa ona o le mea moni e le o se mea talafeagai le aoina o toto mo le auiliiliga. O le faʻasaoina taimi i malaga i le falemaʻi e taua tele. O tagata faʻaogafesoʻomai oe vaivai i tamatamailima lima fiafia e fiafia e faʻaaoga Omelo. Ae ui i lea, o loʻo iai foʻi manatu faʻaalia. O sea mea fou fou e faigata ona oʻo i isi atunuu e ese mai Rusia. Ma le isi, o le faʻaalia mai o le masini ma le tau e sili ona manaʻomia.

    Toe foʻi i le laulau o mea

    Faʻaaogā tatau o le glucometer o le Omelon

    Fua o le kulukose e tatau ona faia i luga o se manava gaogao.

    Ina ia aloese mai taimi ma le le saʻo i faamatalaga na maua i le taimi o le faaaogaina o le "Omelon", muamua lava, e tatau ona e aoao ia faʻaoga lelei le masini. O tagata e faʻaaogaina le masini e aunoa ma le suʻesuʻeina o faatonuga i le lumanaʻi e maua ai ni faʻasesega. E pei o le mita masani o le kulukose o loʻo faʻaauau i luga ole fasi siaki, e tatau ona e filifili le taimi sao e faʻamaeʻa ai le faʻatinoga. O le auiliiliga e faia i luga o se manava gaogao i le taeao po o le taimi lava e uma ai se taumafataga.

    Ina ia aua le maua se mea sese i le 5-10 minute, e tatau ona e toʻafilemu, ia e maua se tulaga lelei. E tatau ona toe foʻi le manava ma le manava i le masani. E faasaina le ulaula aʻo lei faia le faʻatulagaga. Aʻo le i faia le suʻesuʻega, e tatau ona e nofo i lalo, tuʻu i luga o paʻu o le masini, e pei ona faʻaalia i le ata i totonu o faatonuga, ma faʻasaga le ala tutusa. O le taʻiala o le faʻatinoga e talitutusa ma se tonometa masani.

    Fonotaga Faʻatino

    O galuega a le CloverCheck mita e faalagolago i le faʻataʻitaʻiga. O masini taʻitasi ua i ai se mea e fausiaina, faʻatusatusaina o fuainumera, faailoga ao leʻi oʻo i le 'aʻai.

    SKS-05 ma SKS-03

    CloverCheck SCS faʻaaoga auala nei:

    • lautele - i soo se taimi o le aso,
    • AS - taumafa taumafa e 8 pe sili atu itula ua mavae,
    • MS - 2 itula talu ona 'ai,
    • QC - faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga ai se fofo faʻafoe.

    O le CloverCheck SKS 05 fale o le glucometer 150 e maua ai le manatua. Model SKS 03 - 450 iʻuga. E iai foi i totonu 4 faamanatu. Faʻaaogaina o USB e mafai ona faʻatuina se fesoʻotaʻiga ma le komepiuta. Faʻamatalaga faʻamaumauga 13.

    3 mmol / ma sili atu, o le lapataiga o le ketone o loʻo faʻaalia i luga o le mata - o le "?" Sign. E mafai e le tagata faʻaaoga ona vaʻai i le aofaʻiga o lona aoga mo le 3 masina i le vaitau mo le 7, 14, 21, 28, 60, 90 aso.

    O faailoga muamua aʻo leʻi maeʻa foʻi taumafa e manatuaina.

    Mo fua i nei glucometers, e faʻaaoga ai se auala eletise o fua.E faʻapipiʻi le masini. O loʻo i ai se faiga faʻapitoa mo le otometi e suʻe ai lipine faʻataʻitaʻiga. Leai se fesuiaiga e manaʻomia.

    Faasologa o Meafaigaluega

    Aʻo faʻaaogaina, e mafai ona tupu faʻalavelave ona o mafuaʻaga nei:

    • e laʻititi le pulu
    • e le o faʻapipiʻiina le faʻamaumauga i le pito / itu sese
    • ua faaleagaina pe le lelei le masini,
    • ua faaleagaina le afaina
    • toto mulimuli ane nai lo le faʻatinoina o le masini faʻapitoa aʻo leʻi tapunia
    • le lava le toto.

    Faatonuga mo le faaaogaina

    Fautuaga mo le Kleverchek sikoa o le lalolagi atoa ma le suega a Kleverchek SKS:

    1. Mātauina tulafono e teu ai: aloese mai le la, faʻafefe.
    2. Teu oloa i uluai fatuga - faʻafeiloaʻi i isi koneteina e le fautuaina.
    3. A maeʻa ona aveese le 'au suʻesuʻe, ia vave tapuni le fagu i se tapuni.
    4. Teuina faʻalupega tatala o suʻega faʻataʻitaʻi mo le 3 masina.
    5. Aua le gauai atu i le mamafa o masini.

    Tausia o meafaigaluega siaki CloverCheck e tusa ai ma faatonuga a le kamupanī:

    1. Faʻaaogā se 'ie mago ua faʻamamaina i le vai / se ie faʻamamā e faʻamamā.
    2. Aua nei fufuluina le masini i le vai.
    3. I le taimi o femalagaaiga, e faʻaaoga ai se ato puipui.
    4. E le teuina i le la ma i se nofoaga susu.

    E faʻapefea ona faʻaaogaina le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga:

    1. Faʻaofi se lipine faʻamau i totonu o le fesoʻotaʻi - o se mataʻutia ma o le a faʻaalia se kiliva i luga o le lau.
    2. Faatusatusa le numera o le fasipepa ma le numera i luga ole pu.
    3. Faaaoga se lua mataua o le vaifofo i le tamailima.
    4. Faaaoga se matāua i le vaega faʻafefe o le faʻamau.
    5. Faatali mo taunuʻuga ma faʻatusatusa i le tau o loʻo faʻaalia i luga o le paipa i le fofo faʻafoe.

    Manatua! A uma ona tatala le atigi fagu i le vaifofo, faʻaaoga mo le 3 masina. A maeʻa le 3-masina, ona tuʻuina lea.

    E faʻapefea ona maua le suʻesuʻega:

    1. Faʻaofi le pito i luma o le siaki faʻamau faʻatasi ma fasi pepa paʻu i totonu o le potu seia maeʻa.
    2. Faatusatusa le numera o le laina i luga o le paipa ma le iuga i luga o le lau.
    3. Faia se faʻamaʻi e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga masani.
    4. Fai se toto faataitai pe'ā uma ona faʻaalia se matāua i luga o le lau.
    5. Faatali mo taunuuga.

    Manatua! I Clover Check TD-4227A, e mulimuli le tagata faʻaoga i faʻamalosi o le masini.

    1. Faailoilo mata tioata 2. Faailoga mo le maua o se galuega 3. Nofoaga mo le faʻasalaga 4. Pānuitui, Pasi mamao: 5. Faʻasalaga 6. Vaevaega, Vaega pito i luga taumatau: 7. Faʻasa mo le fesiitaiga o faʻamatalaga i le komepiuta 8. Nofoaga mo le faʻapipiʻi code

    Tau mo le mita ma mea taumafa

    Vaega o Suʻega Kleverchek le aofaʻi Nu 50 - 650 rubles

    Faʻavavega faʻavaomalo Nu. 100 - 390 rubles

    Siaki siaki TD 4209 - 1300 rubles

    Siaki siaki TD-4227A - 1600 rubles

    Siaki siaki TD-4227 - 1500 rubles,

    Siaki siaki SKS-05 ma siaki siaki SKS-03 - e tusa ma le 1300 rubles.

    Manatu faʻatau

    Clover Chek glucometer (Clever Chek): faatonuga, iloiloga

    O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona saunia ina ia fesoʻotaʻi ma o latou olaga atoa ma nisi tapulaa ma le siakiina pea o le maualuga o suka i totonu o le tino. Ina ia faafaigofie le pulea, masini faapitoa, ua gaosia ai glucometers e mafai ai ona e fuaina le suka i le tino e aunoa ma le tuua o lou fale.

    Faʻatauina o ia mea faigaluega, mo tagata e faaaogaina le faigofie ma le faigofie o le faʻaaogaina, faapea foi le tau taugofie o mea taumafa. O nei mea manaʻomia uma e ausia e oloa faʻa-Rusia-o le atamai faʻafefe o le glucometer.

    Tulaga lautele

    E faʻafeiloaʻi uma e le siakiina mea e manaʻomia i aso nei. Latou te laʻititi, e mafai ai ona ave ma faʻaaogaina i soʻo se tulaga. E le gata i lea, o se faʻavaa e faʻapipiʻi i mita taʻitasi, ma faigofie ai ona ave.

    Taua! O le fua o le kulukose o mea uma e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le kullu glucometer e faʻavae i le metotia eletise.

    O fua faʻatatau o loʻo mulimuli mai. I le tino, glucose e gaosia ma se polotini faapitoa. O se taunuuga, o le okesene ua faʻasaʻolotoina. O lenei mea e tapunia ai le eletise eletise.

    O le malosi o le taimi nei e fuafua ai le tele o le kulukose i totonu o le toto.O le mafutaga i le va o le kulukose ma le taimi nei e saʻo lelei. O metotia i lenei metotia e ono mafai ona faʻaumatia ai le sese i faitauga.

    I le faʻapipiʻi o glucometers, o le siakiina o siaki tasi se faʻaogaina le auala photometric e fua ai le suka o le toto. E faʻavae i luga o le eseesega o le saoasaoa o vaega o le malamalama e ui atu i mea eseese.

    Glucose o se gaioiga malosi ma ei ai lana lava faʻasagaga o le malamalama. O le malamalama i se tulaga patino e afaina ai le faʻaaliga o le masini masima mita. O iina, o loʻo faʻasalalau le faʻamatalaga ma ua tuʻuina atu le fuataga.

    O se isi avanoa i le atamai atamai o le glucometer o le gafatia e teuina uma fua i le mafaufau o le masini ma se faailoga, mo se faataitaiga, le aso ma le taimi o le fua. Ae peitai, e faalagolago i le ata, o le mana manatua o le masini e mafai ona suia.

    O le malosiaga mo le siakiina o le siakiina o se batini masani e taua o se "papa". E le gata i lea, o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo i ai se gaioiga tutoatasi e faʻaaoga ma faʻaaoga ai le malosi, lea e faʻaaogaina ai le masini faigofie ma teu ai le malosi.

    Ole siaki ile siaki ole tele o mea lelei, o le autu ole:

    • laiti ma le faʻatusatusa,
    • faaooina atu ua maeʻa ma se tapuni mo le felauaiga o le masini,
    • o le mauaina o le mana mai le tasi tamai paʻu,
    • le faʻaaogaina o metotia metotia i le maualuga saʻo,
    • pe a sui le pepa faʻataʻitaʻiga e leai se manaʻoga e ulufale i se tulafono faapitoa,
    • o le i ai o le malosiaga faʻapitoa i luga ma le mamao.

    Glucometer clover check td 4227

    O lenei mita o le a faigofie mo i latou oe, talu ai ona o gasegase, ua le atoatoa pe ua leai foi se vaaiga vavalalata. I totonu o lea tulaga, o loʻo i ai se faʻatinoga o faʻamatalaga o fua o fua. O faʻamatalaga i luga o le aofaʻi o suka e faʻaalia e le gata i luga o le faʻaaliga o le masini, ae faʻapea foʻi ona tautalagia.

    O le manatuaina o le mita ua mamanuina mo 300 fua. Mo i latou e mananao e tausia suʻega o le suka i le tele o tausaga, o loʻo i ai le avanoa e faʻafeiloaʻi ai faʻamatalaga i le komepiuta e ala ile infrared.

    O lenei faʻataʻitaʻiga o le a aʻafia e oʻo lava i tamaiti. Pe a ave le toto mo le auiliiliga, ole a talosaga le masini e malolo, pe afai oe galo e faʻaofi se fasimea, e faamanatu atu ia oe. Faʻalagolago i fua o fua, e foliga mai o se ataata ataata po o se foliga fiafia i luga o le lau.

    Glucometer SKS 03

    O lenei faʻataʻitaʻiga o le mita e faʻatusatusa i le td 4209. E lua eseesega taua i le va oi latou. Muamua, o maʻa o lenei faʻataʻitaʻiga mulimuli mo le tusa ma le 500 fuataga, ma o lenei mea e faʻaalia ai se faʻaaogaina tele o le masini. Lona lua, i luga o le SKS 03 faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faʻatonuina o le faʻasalalauga ina ia faia ai se auʻiliʻiliga i taimi talafeagai.

    O le mea faigaluega e manaʻomia pe a ma le 5 sekone e fua ma faʻatautaia ai faʻamaumauga. O lenei faʻataʻitaʻiga ei ai le gafatia e faʻafeiloaʻi faʻamatalaga i se komepiuta Ae ui i lea, e le aofia ai le uaea mo lenei mea.

    Glucometer SKS 05

    O lenei faʻataʻitaʻiga o le mita i ona uiga faʻatulagaina e talitutusa lava ma le faʻataʻitaʻiga muamua. O le eseesega autu i le va o SKS 05 o le manatuaina lea o le masini, na fuafuaina mo na o le 150 mea na tusia.

    E ui i lea, e ui lava i le itiiti o le mafaufau i totonu, e iloa e le masini le taimi na faia ai suʻega, aʻo leʻi 'aʻai poʻo mulimuli.

    O faʻamaumauga uma e tuʻuina atu i le komepiuta e faʻaogaina ai le USB cable. E le o aofia ai ma le masini, ae o le sailia o le mea sao o le a le o se faafitauli ogaoga. O le saoasaoa o le faʻaalia o iuga pe'ā maeʻa le samasama toto pe a ma le 5 sekone.

    O faʻataʻitaʻiga uma o le faʻapipiʻi siaki o glucometers e toetoe lava o foliga tutusa ma nisi o tuusaunoaga. O metotia metotia e faʻaaoga e maua ai faʻamatalaga e uiga i le maualuga o le suka e tutusa foʻi. E faigofie lava ona faʻaogaina masini. E oʻo lava i se tamaititi poʻo se tagata matua e faigofie lava ona ia faʻaaogaina.

    Faʻapitoa o le faʻaaogaina o le suʻega

    Glucometers e faʻaaogaina mo togafitiga ma togafitiga o le maʻisuka o ituaiga eseese. E tatau ona i ai uma tagata gasegase e pulea ai o latou tulaga.O le Tai Taiwanese kamupani TaiDoc, ua lauiloa i Rusia i lalo ifo o le igoa Clover Check, e tele o latou lelei:

    • iloiloga vave - o le taunuuga ua lauiloa i le mavae ai o le 7 sekone,
    • manatuaina o le 450 iuga mulimuli ma le aso o auiliiliga,
    • fuafuaina o le averesi mo le vaitaimi na filifilia,
    • le mafai ona faʻalogo le iuga,
    • o le i ai i totonu o le pusa o se pusa avanoa mo le masini ma mea taumafa,
    • fua faʻatatau ma le mamafa (e tusa ma le 50 kalama).

    O le a se mea e sili atu mo le maʻisuka: Siofor poʻo le Glucofage

    I nisi o faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se faʻamatalaga i le a le tulaga na faia ai le suʻega (muamua pe a uma ona 'ai). O le masini e faʻamalosia e se tamaʻi laʻititi.

    O loʻo tuʻuina atu ai le faʻatinoga o le faʻasaoina o le malosi: faʻapipiʻi faʻapipiʻi pe a faʻapipiʻi se fasi siaki ma liliu ese pe a maeʻa ni nai minute o le toʻaga.

    O le seti e aofia ai sikola faʻataʻitaʻiga microchip e mafai ai ona e ulufale i se numera numera i le mafaufau o le masini. O lenei tulaga na faia ai le televise a le Clover Check appliances e lauiloa i le au matutua ma tamaiti. E masani foi ona fautuaina e fomaʻi lenei ituaiga auga, aua e fua saʻo le kulukose.

    E faʻapefea ona suʻe

    Matou te fautua atu e te faitau i faatonuga aʻo leʻi faʻaaogaina le masini mo le taimi muamua, aua o le polokalame e ono fesuisuiai e faalagolago i le ata. Clover Check glucometers e faʻafesoʻotaʻi e faagaoioia, lea e mafai ai e tagata o vaitausaga uma ona faʻaoga nei masini. O le suʻe toto e faia e tusa ai ma le algorithm:

    1. Saunia se peni togi. Faʻasese ese le pulou mai ia mea, faʻaofi i ai le fagu, faʻapipiʻi i le auala atoa. Aveese le pusa puipui mai le uʻamea ma le fesuiaʻiga o gaioiga. Uu i luga le pito ma fusi ai.
    2. Fufulu le levele o loʻo i luga o le au. I le faʻaaogaina o le pito i luga, e mafai ona e filifilia le loloto o le loloto.
    3. Fufuluina ou lima i le maeʻaeʻa, ae maise lava le eria e te suʻe ai le toto mo le siama. E tatau ona faʻamautinoa e leai ni mea e afaina ai, e aofia ai le kulimi ma mea faapena.
    4. Fufulu le nofoaga na tuiina ai se mea inu. E mafai ona avea ma tamatamailima po o se pama. O taimi uma lava, e tatau ai ona filifili vaega eseese mo le mauaina o le toto, talu ai e le tele mea e tatau ona faʻavasega, e fautuaina e faʻaaoga tamatamai lima. Faia se afaina.
    5. Massage le nofoaga pupuʻu, solo le mataua muamua. O le lua mataua e le manaʻomia ona faʻafefeteina.
    6. Aveese le laumei. Faamolemole ia maitauina e le tatau ona e faatagaina se tasi e faʻaaoga a latou peni mo le samasama toto, faʻapea foʻi ma laʻau.
    7. Faaofi le fasi siaki i le meafaigaluega.
    8. O le taimi lava e moli mai ai le moli o le toto i luga o le faʻaaliga, ia faʻapipiʻi malie le mea suʻesuʻe i totonu o le suʻega.
    9. O le toto e tatau ona faatumuina le vaieli atoatoa. Afai e amata le aofaʻiga o le mita ae leʻi oʻo mai le aoina o le toto, ave le laasaga o le suʻega ua faaleagaina.

    E faapefea ona fua le suka o le toto i se glucometer

    I totonu o le 7 sekone, o le a fuaina le mita. I le amataga, o le faʻaaliga o le a faʻamauina i lalo i le 0, ona faʻaalia lea o le iuga, lea o le a teuina i le mafaufau o le masini.

    E tele faʻataʻitaʻiga aloaʻia

    O nisi nei o masini o lenei ituaiga e sili ona lauiloa i tagata faʻapitoa:

    1. Clever Chek 4227A e na o le 300 fuataga na teuina, ae o lenei ata o leo o taunuuga o se leo. E ala mai i le infrared, o faʻamatalaga na maua e tuʻuina atu i le PC. I le taimi o le sampling toto, e tuʻuina mai e le suʻega fesoasoani fautuaga aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, fautuaina le malolo. E matala pe a le saʻo le faʻatulagaga o le siaki.
    2. Clover Siaki TD-4209 e talafeagai mo tagata e manaʻomia le fuaina o le kulūkose o le toto i le po po o tulaga matuia. O loʻo i ai se lautele lauiloa, o le faʻamatalaga lea e faitauina lelei. E fesoʻotaʻi atu i le PC e ala i le port COM, ae e le aofia ai le uaea. O le manatua o lenei masini e 450 fua. O lenei filifiliga e matuā saʻo lava ma se aofaiga itiiti o mea e manaʻomia mo le suʻesuʻega.
    3. Model SKS-03 ei ai se faʻatonuga o le faʻailoga.O le mita o le a logoina oe i le manaʻoga mo se suʻesuʻega. E televave faʻamaumauga - e le sili atu i le 5 sekone e suʻe ai. Faʻamaumauga suʻesuʻe, pei o faʻataʻitaʻiga muamua, e mafai ona tuʻuina atu i se PC.
    4. SKS 05 o se filifiliga tau tupe e teuina na o le 150 fuataga. E iai se tasi o itu lelei taua - e mafai ona tuʻuina se faailoga i le fua muamua aʻo leʻi maeʻa ona 'ai. I luga o le PC, o faʻamatalaga e maua mai e ala i le USB, lea e mafai ai e oe ona faigofie ona piki le maea. O le taunuuga o se suʻega toto e faʻaalia i le 5 sekone.

    Aisea e ono i ai le kulukose i le aoga muamua ae toesea i le mimiti lona lua

    O tagata uma e faʻaaogaina glucometers o lenei ituaiga, ia maitauina o mea uma e faigofie ma mafai ona malamalama i ai. Latou te le tau manaʻomia ona faʻasolo mo se taimi umi.

    Glucometers Omelon

    O le faafitauli o le fuaina o le suka toto e masani uma i le maʻisuka. I lenei tulaga, o le Omelo A-1 glucometer o le a fesoasoani i tagata maʻi uma oe ua le lava i tamatamailima tamatamailima. Faʻatasi ai ma le masini e le tatau ona e togi i luga o fasi suʻega ma faʻasauā ou lima i aso uma. O le mataupu faavae o le masini o le fuaina lea o le vaega ole glycemic e ala i le auiliiliina ole tino maso ma toto toto. E le gata i lea, o le a avea le masini ma meafaigaluega taua mo tagata ei ai faafitauli ogaoga. I luga o le lau, e faʻaopopo atu i faailo o le kulukose, pulupulu ma le mamafa o loʻo faʻaalia foi. Ae e te leʻi faʻatauina se masini, e tatau ona e malamalama i le tele o tulaga lelei o faʻataʻitaʻiga taʻitasi ma lona faʻatinoga.

    Eseesega ma aoga masani

    O masini sili ona lauiloa i maketi mo masini faafomai mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka o mamanu o le Omelon A-1 ma le Omelon V-2. O le maualuga o le kulukose o le toto o loʻo i ai tulaga lelei nei:

    • Tulaga lelei. O le masini na faʻaauau pea ona suʻesuʻeina ma faʻaalia taunuuga sili ona lelei, lea na maua ai se tusi faamaonia lelei.
    • Faʻaaogaina. O le faʻatautaia ma le taʻiala o le faʻaogaina o le masini e le faigata e oʻo lava i se tagata matua. O le seti o loʻo aofia ai faʻamatalaga e faʻamatala auʻiliʻili faʻamatalaga autu o le faʻaaogaina.
    • Le manatua. Tonometer-glucometer faʻamaumau iuga o le fua mulimuli, o le mea lea, mo i latou o loʻo tausia faamaumauga o faʻamaumauga, e talafeagai lenei galuega.
    • Galuega faʻapitoa. A maeʻa le galuega, e liliu le masini na o ia lava, o lea e leai se manaʻoga e faia ni gaioiga faʻaopoopo, lea e faafaigofie ai le faagasologa o galuega.
    • Faʻamau. O le tonometa e laʻititi lona taua, e le tele se avanoa i totonu o le fale. O le mea moni, e le mafai ona faʻatusatusa le faʻatusatusaga i paʻu maa, ae i totonu o tagata tauva, o le eseesega e taua tele.

    Aʻo leʻi faʻaaogaina le glucometer e aunoa ma le osofaʻia oe lava ia, e fautuaina oe muamua e talanoaina lenei mea ma lau fomaʻi.

    Toe foʻi i le laulau o mea

    Faʻamatalaga faʻapitoa ma le masini o galuega

    O le le lelei o le masini e mafai ona manatu i le manaomia mo le sui taimi o maa ia e aoga ai.

    O le Omelon device, e tusa lava po o le a le ata, o le a tautua i le maʻi seia oo i le 7 tausaga, ma faʻaeteete faʻaoga, o le a umi atu. O le kamupanī e nafa ma le lelei o oloa ma tuʻuina atu se tusi faʻamaonia mo le 2-tausaga ile mita ole kulukose toto. Faatasi ai ma itu taua autu, e tatau ona faamamafaina le tulaga maualalo o le fuaina o fua. Mo e masalosalo oe talitonu o le a mafai ona maua se saʻoga saʻo e ala i le ave o le toto mo le auiliiliga, o le taunuuga o fua o le kulukose i Omelon o le a matua faateia.

    I le avea ai o se punavai o le moliaga o le masini e 4 maa, lea e masani ona suia. O le mea sili lea e le lelei ai le masini, talu ai afai e le i ai i le taimi saʻo ia maa faigaluega, ona le lelei lea o le fua. O le mataupu faavae o le masini o le fuaina lea o le fatu, toto totoga ma le masani o toto toto e faʻaaogaina ai senia sili ona maaleale ma se faagasologa alualu i luma. Faʻavae i luga o iuga, o le tino e faʻavasegaina ai le fua o le suka, lea o loʻo faʻaalia i le lau.

    Toe foʻi i le laulau o mea

    Faʻamatalaga lautele e faʻaaogaina

    I se tulaga lautele, o le tali a tagata faʻatau i le oloa e lelei. E toʻatele e matauina o le faʻaaogaina o le "Omelon" e teu ai se aofaiga lelei, talu ai e te le manaʻomia le faʻatau e le aunoa ni mea taugata mo se glucometer masani, lea e vave ona maeʻa. O le oloa na maua ai le taʻutaʻua faapitoa ona o le mea moni e le o se mea talafeagai le aoina o toto mo le auiliiliga. O le faʻasaoina taimi i malaga i le falemaʻi e taua tele. O tagata faʻaogafesoʻomai oe vaivai i tamatamailima lima fiafia e fiafia e faʻaaoga Omelo. Ae ui i lea, o loʻo iai foʻi manatu faʻaalia. O sea mea fou fou e faigata ona oʻo i isi atunuu e ese mai Rusia. Ma le isi, o le faʻaalia mai o le masini ma le tau e sili ona manaʻomia.

    Toe foʻi i le laulau o mea

    Faʻaaogā tatau o le glucometer o le Omelon

    Fua o le kulukose e tatau ona faia i luga o se manava gaogao.

    Ina ia aloese mai taimi ma le le saʻo i faamatalaga na maua i le taimi o le faaaogaina o le "Omelon", muamua lava, e tatau ona e aoao ia faʻaoga lelei le masini. O tagata e faʻaaogaina le masini e aunoa ma le suʻesuʻeina o faatonuga i le lumanaʻi e maua ai ni faʻasesega. E pei o le mita masani o le kulukose o loʻo faʻaauau i luga ole fasi siaki, e tatau ona e filifili le taimi sao e faʻamaeʻa ai le faʻatinoga. O le auiliiliga e faia i luga o se manava gaogao i le taeao po o le taimi lava e uma ai se taumafataga.

    Ina ia aua le maua se mea sese i le 5-10 minute, e tatau ona e toʻafilemu, ia e maua se tulaga lelei. E tatau ona toe foʻi le manava ma le manava i le masani. E faasaina le ulaula aʻo lei faia le faʻatulagaga. Aʻo le i faia le suʻesuʻega, e tatau ona e nofo i lalo, tuʻu i luga o paʻu o le masini, e pei ona faʻaalia i le ata i totonu o faatonuga, ma faʻasaga le ala tutusa. O le taʻiala o le faʻatinoga e talitutusa ma se tonometa masani.

    Le laina o glucometers Clever Check (Clever Check)

    A filifilia se masini, o le maʻisuka e tatau ona amanaʻia le tele o foliga, e aofia ai ma tomai faʻapitoa.

    I le taimi nei, o loʻo faʻaogaina i luga o maketi masini.

    O le faʻapitoa faapitoa e tatau ona maua le laina o mea fua fua o meafaigaluega.

    Filifiliga ma faʻamatalaga

    CloverChek glucometers o oloa faʻa-Rusia. O iunite taʻitasi i le faasologa e fetaui ma manaʻoga faʻaonapo nei. Fuataga i faʻataʻitaʻiga uma e faia i le faʻaaogaina o le auala eletise. O le kamupanī gaosimea e taulai atu i tekonolosi faʻaonaponei ma teu ai mea taumafa.

    O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faʻaaliga tioata tioata, o se mea lelei e faia i le palasitika lanumoana. I fafo atu, o le masini e foliga tutusa ma se ata o se paʻu telefoni feaveaʻi.

    Tasi le pule o loʻo i lalo o le lau, o le isi i totonu o le vaega o le pusa. O le vaega o le suʻega o loʻo i luga o le pito i luga.

    Faʻaogaina e le 2 tamatamailima. O la latou auaunaga taua o le soifuaga e 1000 suʻesuʻega. O le lomiga talu ai o le Clover Check glucose mita TD-4227 e eseese lava i le leai o se galuega leo.

    Seti atoa o le fuataga:

    • meafaigaluega
    • tusi lesona
    • fasi siaki
    • lancets
    • mea faapipii,
    • pulea fofo.

    O le toto o le suāuʻu e faʻamoemoeina e le toto toto atoa. E mafai e le tagata faʻaoga ona ave le toto mo le suʻega mai isi vaega o le tino.

    • fuataga: 9.5 - 4.5 - 2.3 cm,
    • mamafa e 76 kalama
    • o le toto manaomia o le 0.7 μl,
    • taimi suʻesuʻe - 7 sekone.

    O le TD 4209 o se isi sui o le Clover Check line. O lona uiga iloga o lona laitiiti tele. E fetaui lelei le masini i le alofilima o lou lima. O le seti atoatoa o le fuataga fua tutusa e tutusa ma le ata muamua. I lenei faʻataʻitaʻiga, ua faaopoopoina ai se pulou eletonika.

    • fuataga: 8-5.9-2.1 cm,
    • o le toto manaomia o le 0.7 μl,
    • taimi o taualumaga - 7 sekone.

    SKS-05 ma SKS-03

    O nei tamaʻi glucometers e tauva ma tagata mai fafo i faʻamatalaga faʻapitoa. Le eseesega i le va o faʻataʻitaʻiga i nisi o galuega. SKS-05 e leai se galuega o le faʻamalo, ma o le fatuga ua fausiaina e laʻititi.

    Ua fua le pusa mo le tusa ma le 500 suega.SKS No. 50 suʻega suʻega e talafeagai mo i latou. O le seti atoa o le fuataga fua tutusa e tutusa ma le TD-4227A model. O le eseesega e mafai ona i ai i le aofaʻi o faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga.

    Taʻu o Clover Check SKS 03 ma SKS 05:

    • SKS 03 vaega: 8-5-1.5 cm,
    • fua o SKS 05 - 12.5-3.3-1.4 cm,
    • o le toto manaomia o le 0.5 μl,
    • taimi o taualumaga - 5 sekone.

    Fonotaga Faʻatino

    O galuega a le CloverCheck mita e faalagolago i le faʻataʻitaʻiga. O masini taʻitasi ua i ai se mea e fausiaina, faʻatusatusaina o fuainumera, faailoga ao leʻi oʻo i le 'aʻai.

    O le mea autu o Clover Check TD-4227A o le lagolago tautala o le faiga o suʻega. Faʻafetai i lenei faʻatinoga, o tagata ei ai faʻafitauli faaletonu e mafai ona faia fua tutusa.

    O le faʻaaliga leo o loʻo faʻatinoina i vaega nei o fuataga:

    • folasaga o se faʻamaufaʻailoga,
    • oomiina le ki autu
    • fuafuaga o le puleaina o le vevela,
    • ina ua uma ona saunia le masini mo le auiliiliga,
    • faamaeaina o le taualumaga ma le faasilasilaga o le taunuuga,
    • ma iʻuga e le oi ai i le vāega - 1.1 - 33.3 mmol / l,
    • aveese le lipine siaki.

    Ua maeʻa le mamanu mo le 450 fuataga. E maua e le tagata faʻapitoa le avanoa e iloa ai le tau aogā mo le 3 masina mulimuli. O taunuʻuga o le masina talu ai ua faʻatulagaina i vaiaso taitasi - 7, 14, 21, 28 aso, mo le taimi muamua mo na o masina - 60 ma le 90 aso. O se faailoilo o fua o fua ua faʻapipiʻiina i le masini. Afai o le sugar sugar content e maualuga pe maualalo, o le ataata fiafia e aliali i luga o le lau. Faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, o se ataata fiafia e faʻaalia.

    O le mita e liliu faʻafuaseʻi pe a e faʻapipiʻi faʻamaufaʻailoga i totonu o le taulaga. O le faʻalavelave e tupu pe a mavae le 3 minute o le le toaga. E le manaʻomia le faʻamaoniaina o le masini - ua i ai se code i le mafaufau. E iai foʻi se fesoʻotaʻiga ma se PC.

    Clover Siaki TD 4209 e faigofie tele ona faʻaoga - o le suʻesuʻega e faia i laasaga e tolu. Faʻaaogaina o se masini faaeletonika, ua fesuiaʻi le masini. Mo lenei faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina CloverChek sikola faʻasaʻo masani.

    O loʻo i ai se mafaufauga mo le 450 fuataga. E faʻapea foi i isi faʻataʻitaʻiga o le fuaina o le tau faʻatauaina ua faia. E fesuiaʻi pe a tuʻuina se lipine faʻataʻitaʻi i totonu o le taulaga. Liliu ese i le 3 minute o le pasi. E tasi le pati e faʻaaogaina, faatasi ai ma se olaga talafeagai e oʻo atu i le 1000 fuataga.

    Vitio e uiga i le setiina o le mita:

    Manatu faʻatau

    Clover Chek glucometer (Clever Chek): faatonuga, iloiloga

    O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona saunia ina ia fesoʻotaʻi ma o latou olaga atoa ma nisi tapulaa ma le siakiina pea o le maualuga o suka i totonu o le tino. Ina ia faafaigofie le pulea, masini faapitoa, ua gaosia ai glucometers e mafai ai ona e fuaina le suka i le tino e aunoa ma le tuua o lou fale.

    Faʻatauina o ia mea faigaluega, mo tagata e faaaogaina le faigofie ma le faigofie o le faʻaaogaina, faapea foi le tau taugofie o mea taumafa. O nei mea manaʻomia uma e ausia e oloa faʻa-Rusia-o le atamai faʻafefe o le glucometer.

    Tulaga lautele

    E faʻafeiloaʻi uma e le siakiina mea e manaʻomia i aso nei. Latou te laʻititi, e mafai ai ona ave ma faʻaaogaina i soʻo se tulaga. E le gata i lea, o se faʻavaa e faʻapipiʻi i mita taʻitasi, ma faigofie ai ona ave.

    Taua! O le fua o le kulukose o mea uma e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le kullu glucometer e faʻavae i le metotia eletise.

    O fua faʻatatau o loʻo mulimuli mai. I le tino, glucose e gaosia ma se polotini faapitoa. O se taunuuga, o le okesene ua faʻasaʻolotoina. O lenei mea e tapunia ai le eletise eletise.

    O le malosi o le taimi nei e fuafua ai le tele o le kulukose i totonu o le toto. O le mafutaga i le va o le kulukose ma le taimi nei e saʻo lelei. O metotia i lenei metotia e ono mafai ona faʻaumatia ai le sese i faitauga.

    I le faʻapipiʻi o glucometers, o le siakiina o siaki tasi se faʻaogaina le auala photometric e fua ai le suka o le toto. E faʻavae i luga o le eseesega o le saoasaoa o vaega o le malamalama e ui atu i mea eseese.

    Glucose o se gaioiga malosi ma ei ai lana lava faʻasagaga o le malamalama.O le malamalama i se tulaga patino e afaina ai le faʻaaliga o le masini masima mita. O iina, o loʻo faʻasalalau le faʻamatalaga ma ua tuʻuina atu le fuataga.

    O se isi avanoa i le atamai atamai o le glucometer o le gafatia e teuina uma fua i le mafaufau o le masini ma se faailoga, mo se faataitaiga, le aso ma le taimi o le fua. Ae peitai, e faalagolago i le ata, o le mana manatua o le masini e mafai ona suia.

    O le malosiaga mo le siakiina o le siakiina o se batini masani e taua o se "papa". E le gata i lea, o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo i ai se gaioiga tutoatasi e faʻaaoga ma faʻaaoga ai le malosi, lea e faʻaaogaina ai le masini faigofie ma teu ai le malosi.

    Ole siaki ile siaki ole tele o mea lelei, o le autu ole:

    • laiti ma le faʻatusatusa,
    • faaooina atu ua maeʻa ma se tapuni mo le felauaiga o le masini,
    • o le mauaina o le mana mai le tasi tamai paʻu,
    • le faʻaaogaina o metotia metotia i le maualuga saʻo,
    • pe a sui le pepa faʻataʻitaʻiga e leai se manaʻoga e ulufale i se tulafono faapitoa,
    • o le i ai o le malosiaga faʻapitoa i luga ma le mamao.

    Glucometer clover check td 4227

    O lenei mita o le a faigofie mo i latou oe, talu ai ona o gasegase, ua le atoatoa pe ua leai foi se vaaiga vavalalata. I totonu o lea tulaga, o loʻo i ai se faʻatinoga o faʻamatalaga o fua o fua. O faʻamatalaga i luga o le aofaʻi o suka e faʻaalia e le gata i luga o le faʻaaliga o le masini, ae faʻapea foʻi ona tautalagia.

    O le manatuaina o le mita ua mamanuina mo 300 fua. Mo i latou e mananao e tausia suʻega o le suka i le tele o tausaga, o loʻo i ai le avanoa e faʻafeiloaʻi ai faʻamatalaga i le komepiuta e ala ile infrared.

    O lenei faʻataʻitaʻiga o le a aʻafia e oʻo lava i tamaiti. Pe a ave le toto mo le auiliiliga, ole a talosaga le masini e malolo, pe afai oe galo e faʻaofi se fasimea, e faamanatu atu ia oe. Faʻalagolago i fua o fua, e foliga mai o se ataata ataata po o se foliga fiafia i luga o le lau.

    Glucometer SKS 03

    O lenei faʻataʻitaʻiga o le mita e faʻatusatusa i le td 4209. E lua eseesega taua i le va oi latou. Muamua, o maʻa o lenei faʻataʻitaʻiga mulimuli mo le tusa ma le 500 fuataga, ma o lenei mea e faʻaalia ai se faʻaaogaina tele o le masini. Lona lua, i luga o le SKS 03 faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faʻatonuina o le faʻasalalauga ina ia faia ai se auʻiliʻiliga i taimi talafeagai.

    O le mea faigaluega e manaʻomia pe a ma le 5 sekone e fua ma faʻatautaia ai faʻamaumauga. O lenei faʻataʻitaʻiga ei ai le gafatia e faʻafeiloaʻi faʻamatalaga i se komepiuta Ae ui i lea, e le aofia ai le uaea mo lenei mea.

    Glucometer SKS 05

    O lenei faʻataʻitaʻiga o le mita i ona uiga faʻatulagaina e talitutusa lava ma le faʻataʻitaʻiga muamua. O le eseesega autu i le va o SKS 05 o le manatuaina lea o le masini, na fuafuaina mo na o le 150 mea na tusia.

    E ui i lea, e ui lava i le itiiti o le mafaufau i totonu, e iloa e le masini le taimi na faia ai suʻega, aʻo leʻi 'aʻai poʻo mulimuli.

    O faʻamaumauga uma e tuʻuina atu i le komepiuta e faʻaogaina ai le USB cable. E le o aofia ai ma le masini, ae o le sailia o le mea sao o le a le o se faafitauli ogaoga. O le saoasaoa o le faʻaalia o iuga pe'ā maeʻa le samasama toto pe a ma le 5 sekone.

    O faʻataʻitaʻiga uma o le faʻapipiʻi siaki o glucometers e toetoe lava o foliga tutusa ma nisi o tuusaunoaga. O metotia metotia e faʻaaoga e maua ai faʻamatalaga e uiga i le maualuga o le suka e tutusa foʻi. E faigofie lava ona faʻaogaina masini. E oʻo lava i se tamaititi poʻo se tagata matua e faigofie lava ona ia faʻaaogaina.

    Faʻapitoa o le faʻaaogaina o le suʻega

    Glucometers e faʻaaogaina mo togafitiga ma togafitiga o le maʻisuka o ituaiga eseese. E tatau ona i ai uma tagata gasegase e pulea ai o latou tulaga. O le Tai Taiwanese kamupani TaiDoc, ua lauiloa i Rusia i lalo ifo o le igoa Clover Check, e tele o latou lelei:

    • iloiloga vave - o le taunuuga ua lauiloa i le mavae ai o le 7 sekone,
    • manatuaina o le 450 iuga mulimuli ma le aso o auiliiliga,
    • fuafuaina o le averesi mo le vaitaimi na filifilia,
    • le mafai ona faʻalogo le iuga,
    • o le i ai i totonu o le pusa o se pusa avanoa mo le masini ma mea taumafa,
    • fua faʻatatau ma le mamafa (e tusa ma le 50 kalama).

    O le a se mea e sili atu mo le maʻisuka: Siofor poʻo le Glucofage

    I nisi o faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se faʻamatalaga i le a le tulaga na faia ai le suʻega (muamua pe a uma ona 'ai). O le masini e faʻamalosia e se tamaʻi laʻititi.

    O loʻo tuʻuina atu ai le faʻatinoga o le faʻasaoina o le malosi: faʻapipiʻi faʻapipiʻi pe a faʻapipiʻi se fasi siaki ma liliu ese pe a maeʻa ni nai minute o le toʻaga.

    O le seti e aofia ai sikola faʻataʻitaʻiga microchip e mafai ai ona e ulufale i se numera numera i le mafaufau o le masini. O lenei tulaga na faia ai le televise a le Clover Check appliances e lauiloa i le au matutua ma tamaiti. E masani foi ona fautuaina e fomaʻi lenei ituaiga auga, aua e fua saʻo le kulukose.

    E faʻapefea ona suʻe

    Matou te fautua atu e te faitau i faatonuga aʻo leʻi faʻaaogaina le masini mo le taimi muamua, aua o le polokalame e ono fesuisuiai e faalagolago i le ata. Clover Check glucometers e faʻafesoʻotaʻi e faagaoioia, lea e mafai ai e tagata o vaitausaga uma ona faʻaoga nei masini. O le suʻe toto e faia e tusa ai ma le algorithm:

    1. Saunia se peni togi. Faʻasese ese le pulou mai ia mea, faʻaofi i ai le fagu, faʻapipiʻi i le auala atoa. Aveese le pusa puipui mai le uʻamea ma le fesuiaʻiga o gaioiga. Uu i luga le pito ma fusi ai.
    2. Fufulu le levele o loʻo i luga o le au. I le faʻaaogaina o le pito i luga, e mafai ona e filifilia le loloto o le loloto.
    3. Fufuluina ou lima i le maeʻaeʻa, ae maise lava le eria e te suʻe ai le toto mo le siama. E tatau ona faʻamautinoa e leai ni mea e afaina ai, e aofia ai le kulimi ma mea faapena.
    4. Fufulu le nofoaga na tuiina ai se mea inu. E mafai ona avea ma tamatamailima po o se pama. O taimi uma lava, e tatau ai ona filifili vaega eseese mo le mauaina o le toto, talu ai e le tele mea e tatau ona faʻavasega, e fautuaina e faʻaaoga tamatamai lima. Faia se afaina.
    5. Massage le nofoaga pupuʻu, solo le mataua muamua. O le lua mataua e le manaʻomia ona faʻafefeteina.
    6. Aveese le laumei. Faamolemole ia maitauina e le tatau ona e faatagaina se tasi e faʻaaoga a latou peni mo le samasama toto, faʻapea foʻi ma laʻau.
    7. Faaofi le fasi siaki i le meafaigaluega.
    8. O le taimi lava e moli mai ai le moli o le toto i luga o le faʻaaliga, ia faʻapipiʻi malie le mea suʻesuʻe i totonu o le suʻega.
    9. O le toto e tatau ona faatumuina le vaieli atoatoa. Afai e amata le aofaʻiga o le mita ae leʻi oʻo mai le aoina o le toto, ave le laasaga o le suʻega ua faaleagaina.

    E faapefea ona fua le suka o le toto i se glucometer

    I totonu o le 7 sekone, o le a fuaina le mita. I le amataga, o le faʻaaliga o le a faʻamauina i lalo i le 0, ona faʻaalia lea o le iuga, lea o le a teuina i le mafaufau o le masini.

    E tele faʻataʻitaʻiga aloaʻia

    O nisi nei o masini o lenei ituaiga e sili ona lauiloa i tagata faʻapitoa:

    1. Clever Chek 4227A e na o le 300 fuataga na teuina, ae o lenei ata o leo o taunuuga o se leo. E ala mai i le infrared, o faʻamatalaga na maua e tuʻuina atu i le PC. I le taimi o le sampling toto, e tuʻuina mai e le suʻega fesoasoani fautuaga aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, fautuaina le malolo. E matala pe a le saʻo le faʻatulagaga o le siaki.
    2. Clover Siaki TD-4209 e talafeagai mo tagata e manaʻomia le fuaina o le kulūkose o le toto i le po po o tulaga matuia. O loʻo i ai se lautele lauiloa, o le faʻamatalaga lea e faitauina lelei. E fesoʻotaʻi atu i le PC e ala i le port COM, ae e le aofia ai le uaea. O le manatua o lenei masini e 450 fua. O lenei filifiliga e matuā saʻo lava ma se aofaiga itiiti o mea e manaʻomia mo le suʻesuʻega.
    3. Model SKS-03 ei ai se faʻatonuga o le faʻailoga. O le mita o le a logoina oe i le manaʻoga mo se suʻesuʻega. E televave faʻamaumauga - e le sili atu i le 5 sekone e suʻe ai. Faʻamaumauga suʻesuʻe, pei o faʻataʻitaʻiga muamua, e mafai ona tuʻuina atu i se PC.
    4. SKS 05 o se filifiliga tau tupe e teuina na o le 150 fuataga. E iai se tasi o itu lelei taua - e mafai ona tuʻuina se faailoga i le fua muamua aʻo leʻi maeʻa ona 'ai. I luga o le PC, o faʻamatalaga e maua mai e ala i le USB, lea e mafai ai e oe ona faigofie ona piki le maea.O le taunuuga o se suʻega toto e faʻaalia i le 5 sekone.

    Aisea e ono i ai le kulukose i le aoga muamua ae toesea i le mimiti lona lua

    O tagata uma e faʻaaogaina glucometers o lenei ituaiga, ia maitauina o mea uma e faigofie ma mafai ona malamalama i ai. Latou te le tau manaʻomia ona faʻasolo mo se taimi umi.

    Glucometers Omelon

    O le faafitauli o le fuaina o le suka toto e masani uma i le maʻisuka. I lenei tulaga, o le Omelo A-1 glucometer o le a fesoasoani i tagata maʻi uma oe ua le lava i tamatamailima tamatamailima. Faʻatasi ai ma le masini e le tatau ona e togi i luga o fasi suʻega ma faʻasauā ou lima i aso uma. O le mataupu faavae o le masini o le fuaina lea o le vaega ole glycemic e ala i le auiliiliina ole tino maso ma toto toto. E le gata i lea, o le a avea le masini ma meafaigaluega taua mo tagata ei ai faafitauli ogaoga. I luga o le lau, e faʻaopopo atu i faailo o le kulukose, pulupulu ma le mamafa o loʻo faʻaalia foi. Ae e te leʻi faʻatauina se masini, e tatau ona e malamalama i le tele o tulaga lelei o faʻataʻitaʻiga taʻitasi ma lona faʻatinoga.

    Eseesega ma aoga masani

    O masini sili ona lauiloa i maketi mo masini faafomai mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka o mamanu o le Omelon A-1 ma le Omelon V-2. O le maualuga o le kulukose o le toto o loʻo i ai tulaga lelei nei:

    • Tulaga lelei. O le masini na faʻaauau pea ona suʻesuʻeina ma faʻaalia taunuuga sili ona lelei, lea na maua ai se tusi faamaonia lelei.
    • Faʻaaogaina. O le faʻatautaia ma le taʻiala o le faʻaogaina o le masini e le faigata e oʻo lava i se tagata matua. O le seti o loʻo aofia ai faʻamatalaga e faʻamatala auʻiliʻili faʻamatalaga autu o le faʻaaogaina.
    • Le manatua. Tonometer-glucometer faʻamaumau iuga o le fua mulimuli, o le mea lea, mo i latou o loʻo tausia faamaumauga o faʻamaumauga, e talafeagai lenei galuega.
    • Galuega faʻapitoa. A maeʻa le galuega, e liliu le masini na o ia lava, o lea e leai se manaʻoga e faia ni gaioiga faʻaopoopo, lea e faafaigofie ai le faagasologa o galuega.
    • Faʻamau. O le tonometa e laʻititi lona taua, e le tele se avanoa i totonu o le fale. O le mea moni, e le mafai ona faʻatusatusa le faʻatusatusaga i paʻu maa, ae i totonu o tagata tauva, o le eseesega e taua tele.

    Aʻo leʻi faʻaaogaina le glucometer e aunoa ma le osofaʻia oe lava ia, e fautuaina oe muamua e talanoaina lenei mea ma lau fomaʻi.

    Toe foʻi i le laulau o mea

    Faʻamatalaga faʻapitoa ma le masini o galuega

    O le le lelei o le masini e mafai ona manatu i le manaomia mo le sui taimi o maa ia e aoga ai.

    O le Omelon device, e tusa lava po o le a le ata, o le a tautua i le maʻi seia oo i le 7 tausaga, ma faʻaeteete faʻaoga, o le a umi atu. O le kamupanī e nafa ma le lelei o oloa ma tuʻuina atu se tusi faʻamaonia mo le 2-tausaga ile mita ole kulukose toto. Faatasi ai ma itu taua autu, e tatau ona faamamafaina le tulaga maualalo o le fuaina o fua. Mo e masalosalo oe talitonu o le a mafai ona maua se saʻoga saʻo e ala i le ave o le toto mo le auiliiliga, o le taunuuga o fua o le kulukose i Omelon o le a matua faateia.

    I le avea ai o se punavai o le moliaga o le masini e 4 maa, lea e masani ona suia. O le mea sili lea e le lelei ai le masini, talu ai afai e le i ai i le taimi saʻo ia maa faigaluega, ona le lelei lea o le fua. O le mataupu faavae o le masini o le fuaina lea o le fatu, toto totoga ma le masani o toto toto e faʻaaogaina ai senia sili ona maaleale ma se faagasologa alualu i luma. Faʻavae i luga o iuga, o le tino e faʻavasegaina ai le fua o le suka, lea o loʻo faʻaalia i le lau.

    Toe foʻi i le laulau o mea

    Faʻamatalaga lautele e faʻaaogaina

    I se tulaga lautele, o le tali a tagata faʻatau i le oloa e lelei. E toʻatele e matauina o le faʻaaogaina o le "Omelon" e teu ai se aofaiga lelei, talu ai e te le manaʻomia le faʻatau e le aunoa ni mea taugata mo se glucometer masani, lea e vave ona maeʻa. O le oloa na maua ai le taʻutaʻua faapitoa ona o le mea moni e le o se mea talafeagai le aoina o toto mo le auiliiliga. O le faʻasaoina taimi i malaga i le falemaʻi e taua tele. O tagata faʻaogafesoʻomai oe vaivai i tamatamailima lima fiafia e fiafia e faʻaaoga Omelo.Ae ui i lea, o loʻo iai foʻi manatu faʻaalia. O sea mea fou fou e faigata ona oʻo i isi atunuu e ese mai Rusia. Ma le isi, o le faʻaalia mai o le masini ma le tau e sili ona manaʻomia.

    Toe foʻi i le laulau o mea

    Faʻaaogā tatau o le glucometer o le Omelon

    Fua o le kulukose e tatau ona faia i luga o se manava gaogao.

    Ina ia aloese mai taimi ma le le saʻo i faamatalaga na maua i le taimi o le faaaogaina o le "Omelon", muamua lava, e tatau ona e aoao ia faʻaoga lelei le masini. O tagata e faʻaaogaina le masini e aunoa ma le suʻesuʻeina o faatonuga i le lumanaʻi e maua ai ni faʻasesega. E pei o le mita masani o le kulukose o loʻo faʻaauau i luga ole fasi siaki, e tatau ona e filifili le taimi sao e faʻamaeʻa ai le faʻatinoga. O le auiliiliga e faia i luga o se manava gaogao i le taeao po o le taimi lava e uma ai se taumafataga.

    Ina ia aua le maua se mea sese i le 5-10 minute, e tatau ona e toʻafilemu, ia e maua se tulaga lelei. E tatau ona toe foʻi le manava ma le manava i le masani. E faasaina le ulaula aʻo lei faia le faʻatulagaga. Aʻo le i faia le suʻesuʻega, e tatau ona e nofo i lalo, tuʻu i luga o paʻu o le masini, e pei ona faʻaalia i le ata i totonu o faatonuga, ma faʻasaga le ala tutusa. O le taʻiala o le faʻatinoga e talitutusa ma se tonometa masani.

    Le laina o glucometers Clever Check (Clever Check)

    A filifilia se masini, o le maʻisuka e tatau ona amanaʻia le tele o foliga, e aofia ai ma tomai faʻapitoa.

    I le taimi nei, o loʻo faʻaogaina i luga o maketi masini.

    O le faʻapitoa faapitoa e tatau ona maua le laina o mea fua fua o meafaigaluega.

    Filifiliga ma faʻamatalaga

    CloverChek glucometers o oloa faʻa-Rusia. O iunite taʻitasi i le faasologa e fetaui ma manaʻoga faʻaonapo nei. Fuataga i faʻataʻitaʻiga uma e faia i le faʻaaogaina o le auala eletise. O le kamupanī gaosimea e taulai atu i tekonolosi faʻaonaponei ma teu ai mea taumafa.

    O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faʻaaliga tioata tioata, o se mea lelei e faia i le palasitika lanumoana. I fafo atu, o le masini e foliga tutusa ma se ata o se paʻu telefoni feaveaʻi.

    Tasi le pule o loʻo i lalo o le lau, o le isi i totonu o le vaega o le pusa. O le vaega o le suʻega o loʻo i luga o le pito i luga.

    Faʻaogaina e le 2 tamatamailima. O la latou auaunaga taua o le soifuaga e 1000 suʻesuʻega. O le lomiga talu ai o le Clover Check glucose mita TD-4227 e eseese lava i le leai o se galuega leo.

    Seti atoa o le fuataga:

    • meafaigaluega
    • tusi lesona
    • fasi siaki
    • lancets
    • mea faapipii,
    • pulea fofo.

    O le toto o le suāuʻu e faʻamoemoeina e le toto toto atoa. E mafai e le tagata faʻaoga ona ave le toto mo le suʻega mai isi vaega o le tino.

    • fuataga: 9.5 - 4.5 - 2.3 cm,
    • mamafa e 76 kalama
    • o le toto manaomia o le 0.7 μl,
    • taimi suʻesuʻe - 7 sekone.

    O le TD 4209 o se isi sui o le Clover Check line. O lona uiga iloga o lona laitiiti tele. E fetaui lelei le masini i le alofilima o lou lima. O le seti atoatoa o le fuataga fua tutusa e tutusa ma le ata muamua. I lenei faʻataʻitaʻiga, ua faaopoopoina ai se pulou eletonika.

    • fuataga: 8-5.9-2.1 cm,
    • o le toto manaomia o le 0.7 μl,
    • taimi o taualumaga - 7 sekone.

    SKS-05 ma SKS-03

    O nei tamaʻi glucometers e tauva ma tagata mai fafo i faʻamatalaga faʻapitoa. Le eseesega i le va o faʻataʻitaʻiga i nisi o galuega. SKS-05 e leai se galuega o le faʻamalo, ma o le fatuga ua fausiaina e laʻititi.

    Ua fua le pusa mo le tusa ma le 500 suega. SKS No. 50 suʻega suʻega e talafeagai mo i latou. O le seti atoa o le fuataga fua tutusa e tutusa ma le TD-4227A model. O le eseesega e mafai ona i ai i le aofaʻi o faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga.

    Taʻu o Clover Check SKS 03 ma SKS 05:

    • SKS 03 vaega: 8-5-1.5 cm,
    • fua o SKS 05 - 12.5-3.3-1.4 cm,
    • o le toto manaomia o le 0.5 μl,
    • taimi o taualumaga - 5 sekone.

    Fonotaga Faʻatino

    O galuega a le CloverCheck mita e faalagolago i le faʻataʻitaʻiga. O masini taʻitasi ua i ai se mea e fausiaina, faʻatusatusaina o fuainumera, faailoga ao leʻi oʻo i le 'aʻai.

    O le mea autu o Clover Check TD-4227A o le lagolago tautala o le faiga o suʻega. Faʻafetai i lenei faʻatinoga, o tagata ei ai faʻafitauli faaletonu e mafai ona faia fua tutusa.

    O le faʻaaliga leo o loʻo faʻatinoina i vaega nei o fuataga:

    • folasaga o se faʻamaufaʻailoga,
    • oomiina le ki autu
    • fuafuaga o le puleaina o le vevela,
    • ina ua uma ona saunia le masini mo le auiliiliga,
    • faamaeaina o le taualumaga ma le faasilasilaga o le taunuuga,
    • ma iʻuga e le oi ai i le vāega - 1.1 - 33.3 mmol / l,
    • aveese le lipine siaki.

    Ua maeʻa le mamanu mo le 450 fuataga. E maua e le tagata faʻapitoa le avanoa e iloa ai le tau aogā mo le 3 masina mulimuli. O taunuʻuga o le masina talu ai ua faʻatulagaina i vaiaso taitasi - 7, 14, 21, 28 aso, mo le taimi muamua mo na o masina - 60 ma le 90 aso. O se faailoilo o fua o fua ua faʻapipiʻiina i le masini. Afai o le sugar sugar content e maualuga pe maualalo, o le ataata fiafia e aliali i luga o le lau. Faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, o se ataata fiafia e faʻaalia.

    O le mita e liliu faʻafuaseʻi pe a e faʻapipiʻi faʻamaufaʻailoga i totonu o le taulaga. O le faʻalavelave e tupu pe a mavae le 3 minute o le le toaga. E le manaʻomia le faʻamaoniaina o le masini - ua i ai se code i le mafaufau. E iai foʻi se fesoʻotaʻiga ma se PC.

    Clover Siaki TD 4209 e faigofie tele ona faʻaoga - o le suʻesuʻega e faia i laasaga e tolu. Faʻaaogaina o se masini faaeletonika, ua fesuiaʻi le masini. Mo lenei faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina CloverChek sikola faʻasaʻo masani.

    O loʻo i ai se mafaufauga mo le 450 fuataga. E faʻapea foi i isi faʻataʻitaʻiga o le fuaina o le tau faʻatauaina ua faia. E fesuiaʻi pe a tuʻuina se lipine faʻataʻitaʻi i totonu o le taulaga. Liliu ese i le 3 minute o le pasi. E tasi le pati e faʻaaogaina, faatasi ai ma se olaga talafeagai e oʻo atu i le 1000 fuataga.

    Vitio e uiga i le setiina o le mita:

    SKS-05 ma SKS-03

    CloverCheck SCS faʻaaoga auala nei:

    • lautele - i soo se taimi o le aso,
    • AS - taumafa taumafa e 8 pe sili atu itula ua mavae,
    • MS - 2 itula talu ona 'ai,
    • QC - faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga ai se fofo faʻafoe.

    O le CloverCheck SKS 05 fale o le glucometer 150 e maua ai le manatua. Model SKS 03 - 450 iʻuga. E iai foi i totonu 4 faamanatu. Faʻaaogaina o USB e mafai ona faʻatuina se fesoʻotaʻiga ma le komepiuta. A oʻo i le 13.3 mmol / ma le sili atu, o le faʻataʻitaʻiga o le ketone e faʻaalia i luga o le mata - o le "?" Sign. E mafai e le tagata faʻaaoga ona vaʻai i le aofaʻiga o lona aoga mo le 3 masina i le vaitau mo le 7, 14, 21, 28, 60, 90 aso. O faailoga muamua aʻo leʻi maeʻa foʻi taumafa e manatuaina.

    Mo fua i nei glucometers, e faʻaaoga ai se auala eletise o fua. E faʻapipiʻi le masini. O loʻo i ai se faiga faʻapitoa mo le otometi e suʻe ai lipine faʻataʻitaʻiga. Leai se fesuiaiga e manaʻomia.

    Faasologa o Meafaigaluega

    Aʻo faʻaaogaina, e mafai ona tupu faʻalavelave ona o mafuaʻaga nei:

    • e laʻititi le pulu
    • e le o faʻapipiʻiina le faʻamaumauga i le pito / itu sese
    • ua faaleagaina pe le lelei le masini,
    • ua faaleagaina le afaina
    • toto mulimuli ane nai lo le faʻatinoina o le masini faʻapitoa aʻo leʻi tapunia
    • le lava le toto.

    Faatonuga mo le faaaogaina

    Fautuaga mo le Kleverchek sikoa o le lalolagi atoa ma le suega a Kleverchek SKS:

    1. Mātauina tulafono e teu ai: aloese mai le la, faʻafefe.
    2. Teu oloa i uluai fatuga - faʻafeiloaʻi i isi koneteina e le fautuaina.
    3. A maeʻa ona aveese le 'au suʻesuʻe, ia vave tapuni le fagu i se tapuni.
    4. Teuina faʻalupega tatala o suʻega faʻataʻitaʻi mo le 3 masina.
    5. Aua le gauai atu i le mamafa o masini.

    Tausia o meafaigaluega siaki CloverCheck e tusa ai ma faatonuga a le kamupanī:

    1. Faʻaaogā se 'ie mago ua faʻamamaina i le vai / se ie faʻamamā e faʻamamā.
    2. Aua nei fufuluina le masini i le vai.
    3. I le taimi o femalagaaiga, e faʻaaoga ai se ato puipui.
    4. E le teuina i le la ma i se nofoaga susu.

    E faʻapefea ona faʻaaogaina le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga:

    1. Faʻaofi se lipine faʻamau i totonu o le fesoʻotaʻi - o se mataʻutia ma o le a faʻaalia se kiliva i luga o le lau.
    2. Faatusatusa le numera o le fasipepa ma le numera i luga ole pu.
    3. Faaaoga se lua mataua o le vaifofo i le tamailima.
    4. Faaaoga se matāua i le vaega faʻafefe o le faʻamau.
    5. Faatali mo taunuʻuga ma faʻatusatusa i le tau o loʻo faʻaalia i luga o le paipa i le fofo faʻafoe.

    E faʻapefea ona maua le suʻesuʻega:

    1. Faʻaofi le pito i luma o le siaki faʻamau faʻatasi ma fasi pepa paʻu i totonu o le potu seia maeʻa.
    2. Faatusatusa le numera o le laina i luga o le paipa ma le iuga i luga o le lau.
    3. Faia se faʻamaʻi e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga masani.
    4. Fai se toto faataitai pe'ā uma ona faʻaalia se matāua i luga o le lau.
    5. Faatali mo taunuuga.

    Tau mo le mita ma mea taumafa

    Vaega o Suʻega Kleverchek le aofaʻi Nu 50 - 650 rubles

    Faʻavavega faʻavaomalo Nu. 100 - 390 rubles

    Siaki siaki TD 4209 - 1300 rubles

    Siaki siaki TD-4227A - 1600 rubles

    Siaki siaki TD-4227 - 1500 rubles,

    Siaki siaki SKS-05 ma siaki siaki SKS-03 - e tusa ma le 1300 rubles.

    Manatu faʻatau

    O le Clover Check na faʻaalia ai ona malosi na faʻaaoga e tagata faʻapitoa ia latou iloiloga. O faʻamatalaga lelei e taʻu mai ai le tau maualalo o mea taumafa, o le gaioiga o le masini, o le fua o le toto ma le manatua tele. O nisi tagata e le fiafia i latou e matauina o le mita e le o lelei ona galue.

    Clover Siaki loʻu tama na faʻatauina au ona o le masini tuai na gau. I le taimi muamua, na ia tali atu ia te ia ma le masalosalo ma le le talitonuina, ao lumanai lena, ina ua uma, na faaulufale mai. Ona ou tausaafia saʻo lava lea i ai ona o le tele o lona lapoa ma le lapoa lapoa ma le numera tele lava. E manaʻomia foi se paʻu itiiti o le toto - o lenei mea e matua faigofie lava. Ou te fiafia i le talanoa mataala. Ma o tamaiti i le taimi o le auiliiliga e matua malie lava.

    Antonina Stanislavovna, 59 tausaga, Perm

    Faʻaaogaina tausaga e lua Clover Siaki TD-4209. E foliga mai o mea uma na lelei, o le tele e talafeagai, faigofie o le faʻaoga ma le faʻatinoga. Talu ai nei, o le E-6 sese ua masani ona faia. Ou te aveeseina le fasi pepa, toe tuu i ai - ona masani ai lea. Ma o le tele o taimi. Ua faʻamaonia muamua.

    Veronika Voloshina, 34 tausaga, Moscow

    Sa ou faatauina se masini ma se tautalaga tautala mo loʻu tama. E laʻititi lona vaʻai ma e tau le mafai ona iloa le eseesega i le tele o numera i luga o le faʻaaliga. O le filifiliga o masini e iai se galuega faapena e laiti. Ou te fia fai atu ou te leʻi faanoanoa i le faʻatau. Fai mai tama o le masini e aunoa ma ni faafitauli, e galue e aunoa ma se faalavelave. I le auala, o le tau o faʻataʻitaʻiga e taugofie.

    Petrov Alexander, 40 tausaga, Samara

    CloverChek glucometers - o le tau sili ona aoga mo tupe. Latou te galulue i luga o le elekene mataupu faavae o le fuaina, lea e mautinoa ai le saʻo maualuga o le suʻesuʻega. O loʻo i ai se mafaufauga tele ma le faʻatusatusaina o fua faʻatatau mo le tolu masina. Na manumalo o ia i le tele o iloiloga lelei, ae o loʻo i ai foi tali le lelei.

    O le mea autu e uiga i glucometers o le gaosiga a Rusia

    • E tusa ma le tolu faataitaiga
    • E tusa o le A1CNow
    • E uiga i CardioChek
    • E uiga i Clever Chek

    E leai se tasi o maʻisuka i aso nei e leai se filifiliga o se masini e pei o glucometers. I soo se taimi, e mafai ona e faʻatau saʻo le faʻataʻitaʻiga e foliga mai e sili ona manaia ma lelei. Ae ui i lea, e mafai ona fai le mea lava lea e tasi e uiga i mea tau fale? I suiga sili ona lelei o le gaosiga a Rusia.

    E tusa ma le tolu faataitaiga

    I le tautalagia e uiga i na kesi na maua mai i Rusia pe na gaosia i lalo o laisene i totonu o le fale, o mea nei e mafai ona matauina: A1CNow (e le gata o le maualuga o le suka toto, ae o le hemoglobin glycini), CardioChek ma Clever Chek. O mea mulimuli e lua o mea masani o le kulukose o le kulukose.

    O faʻamatalaga auʻiliʻiliga e maua i totonu o le gaosiga o le a tuʻuina atu i lalo. O le tautala e uiga i le masini muamua o masini, e tatau ona maitauina le atinaʻeina o le suʻe toto i le galulue soʻosoʻotauau ma atinaʻe Amerika. I le faagasologa o le fatuina o glucometers totoe, na auai foi tagata atamamai mai fafo.

    O lea la, o le muamua o faʻataʻitaʻiga o se masini faapitoa lea e mafai ai ona iloa le hemoglobin glycated.

    O le faailoilo ua tuʻuina atu e mafai ai ona atagia le fua faatatau o le kulukose i totonu o le toto mo se taimi uumi.

    E mafai ona tatou talanoa e tusa ma le tolu masina. Ae ui i lea, o nei faʻamaumauga, lea e mafai ona faʻaalia mai e glucometers, faʻalagolago i le tele o nuances: tausaga, soifua maloloina lautele o le maʻi.

    Faatasi ai ma uiga lautele, o mea nei e mafai ona iloga:

    • 5 microliters o le toto e manaʻomia mo suʻega
    • o le umi ole taimi e manaʻomia mo suʻesuʻega e 5 minute. O se vaitaimi umi lava lea, aemaise lava pe a faʻatusatusa i isi masini tutusa,
    • le faʻatagaina o faʻamaumauga saʻo, e pei ona molimauina e le tele o suʻesuʻega.

    O le faʻaogaina e faigofie lava e fai ma vaega o le taʻaloga. O lea, e faigofie lava ona tuʻuina i totonu o lou alofilima ma, sili atu i mea uma, e leai se manaʻoga mo ni tomai faʻapitoa. O le a faigofie mo tagata matutua, faʻapea foʻi ma tamaiti. I le faaopoopo atu i ai, o faʻamalama o loʻo faʻapipiʻiina ua faʻapipiʻiina ma se faʻaaliga tele, o faailoga uma lava o loʻo manino mai. O loʻo i ai le tomai e faʻagaoioia ai gagana eseese. Le itiiti ifo Rusia ma le Igilisi.

    E tatau ona maitauina meafaigaluega ua tuʻuina atu, lea e talafeagai mo le auiliiliga. E aofia ai se auʻiliʻili faapitoa mo le fuaina, se mea faʻataʻitaʻiga, se atigipusa o loʻo i ai ni faʻafoʻi, poʻo se tagata e faʻaaogaina, ma se masini mo le aoina o toto, o se tagata aoina.

    E mafai ona galue lenei mita Rusia i faailoilo o le vevela nei: o le vevela o le galue e mai i le 18 i le 28 tikeri, ao le vevela e teu ai mai le 4 i le 8. O le mamafa o le masini e matua laitiiti lava, e na o le 32 kalama.

    O le mea lea, faatasi ai ma le lelei o A1CNow, o le saʻo atoatoa o taunuuga, o se faʻagasologa o le faʻagasologa o le taotoga ma se atinaʻe faʻaogaina e mafai ona iloga.

    O le faaletonu o le masini o le umi o le faagasologa o faamaumauga, lea e 5 minute.

    E uiga i CardioChek

    O le isi glucometer o Cardiocem, lea e faʻaaogaina e iloa ai e le gata o le suka, ae o le cholesterol, i se tulaga lautele, faapea foi ma se tasi o loʻo faamatalaina i le maualuga maualuga o le tele (HDL). E tatau ona mafaufauina le lelei o le masini e mafai ai ona mafaufauina le malosi e fuafua ai le fua o le triglycerides ma ketones.

    A o nei mea uma, e mafai ona faʻaaogaina ni kopa e taʻua o Kardiochek e le gata i le fale, ae i totonu foi o le falemaʻi. E tatau ona faʻamaonia nisi o uiga taua:

    1. o le taimi o le taimi e manaʻomia mo le suʻega e le silia le 1-2 minute. E faʻalagolago i le ituaiga o siaki,
    2. mo soʻo se auiliiliga, a itiiti ifo i le 15 μl o le toto e manaʻomia,
    3. mo le faʻamoemoega o le auʻiliʻiliga, e le gata na maua mai le toto capillary mai le vaega tamatamailima. E mafai foi ona e faʻaaogaina le vevela, lea sa in vitro ma na togafitia i le heparin poʻo le EDTA,
    4. o le aofaiga o le manatua mo soʻo se ituaiga o faʻatusatusaga e 30 tau. I le taimi lava e tasi, e le gata o le aso, ae o le taimi foi e faamaumauina.

    E taua le faʻalogo i le mea moni o faʻamatalaga e uiga i le setete o le faʻatalanoaga, le ituaiga vailaau faʻataʻitaʻiga, faʻapea foi le aso e muta ai, o le a faʻaaogaina e ala i se pulou faapitoa. E taua lenei mea ina ia mautinoa ai le galuega ma faateleina ai le sao atoatoa o faʻatusatusaga.

    Tuʻuina atu glucometers e iai foʻi le mafai e filifili ai iunite o le faʻatusatusaga. O le mea lea, o le mg i le dl poʻo le mole i le lita e mafai ona filifilia. E tatau ona maitauina o le masini e faʻaalia i se metotia faʻatusatusa photometric, lea e faʻateleina ai le sao atoatoa o le fuaina o le suka, cholesterol ma isi faʻamaoniga.

    O isi avanoa mo Cardio e tatau ona aofia ai le mea moni e faapea o le malosiaga e tuʻuina atu e lua AAA maʻa. Ua lava lea mo le faʻatusatusaina o le 300 faʻatusatusaga. O loʻo i ai se faʻatinoga o le tapunia faʻafuaseʻi i le mavae ai o le 3 minute.

    O le pusa faʻapipiʻi e aofia ai le masini lava ia, o se puʻupuʻu, faʻapea foʻi ma faatonuga na tuʻuina atu i le gagana Rusia.

    O nei mita e mafai ona faigofie ona iloa e ala i le lapoʻa tele ma le aulelei o le mamanu.O masini faʻatulagaina o gaioiga faʻaleleia i totonu o aiga e faʻaalia e le tele o numera sili atu nai lo minuses. O lea la, o manatu le lelei o se taimi umi mo le faʻatulagaga o faʻatusatusaga ma le mamafa o le pamu, lea e lava mo le 300 metotia. O isi faʻailoga uma e naʻo le faigofie ma le sao o Kardiochek.

    E uiga i Clever Chek

    O lenei masini ua fuafua faapitoa e iloa ai le fua o le kulukose o le toto. Na te faʻaalia le matagofie o mea matagofie:

    • faʻamalama faʻamalama, lea e mafai ona fetuunai, faia atili pe itiiti ifo le malosi,
    • mauaina o fua faʻatatau i le 10 sekone,
    • mana manatua mo le 450 taunuuga. I lenei tulaga, e le gata o faʻamaumauga e faamaumauina, ae o le numera ma le taimi foi e faamaumauina,
    • fuainumera automate o fuainumera maualalo. O loʻo faʻatino mo na vaitaimi o le 7, 14, 21, 28, 60 ma le 90 aso.

    Mo suʻega, na o le 2 μl toto e manaʻomia. O ē maʻisuka e le mafai ona foaʻiina atu lea ituaiga o toto i le taimi e tasi e mafai ona liliu atu i tagata tomai faapitoa mo fautuaga - e mafai ona faʻaagaga, lea e tatau ona faʻatino e tusa ai ma nisi o tulafono masani.

    O le filifilia o vaega ole fuafuaina e faia foi. O nei moa i le lita poʻo le mg i le dl, e pei o le caseio Cardiocea. O le fua faʻatatau e mai le 1.1 i le 33.3 mmol i le lita, lea e matua tele lava.

    E mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se PC poʻo se komepiuta e faʻaaoga ai se uaea faapitoa. E mafai ona faia lea mea e ala i le pusa COM, lea, ae peitai, e tatau ona faʻatau ese. E tatau ona maitauina le tapunia aunoa o le 120 sekone mai le taimi o le gaioiga mulimuli. E le gata i lea, o le faʻalauteleina o le tuʻuina atu, lea o loʻo i ai le 60 suʻega faʻataʻitaʻiga, o se fofo faʻafoe, 10 vailaau faʻamaonia, ma se peni faapitoa e tu ai, e manaia foi.

    E tatau ona maitauina pe a uma ona tatala le afifiina, o le muamua 25 suega suega o le a manaʻomia ona faʻaaoga mo le silia ma le 90 aso.

    O se mea aoga taua o loʻo faʻaalia ai glucometers na tuʻuina atu o le filifiliga lea e mafai ai e oe ona filifili le vaega o pupu. E mafai ona avea ma tamatamailima i luga o le lima, lima po o le tauau.

    O le eletise e tuʻuina atu e se pati faʻatasi ai ma le fuainumera CR2032, lea e lava mo le itiiti ifo ma le 1000 faʻatusatusaga. O se ponesi fiafia o lenei masini faʻaleleia e mafai ona manatu i ai le faʻamaonia e le gata.

    O le Clover Check e, o le mea moni, o se mita maualuga o le kulukose o le toto, lea, e ui i lea, ei ai ni mea le lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le umi o le faʻatusatusaga. I le taimi lava lea e tasi, e leai ni faʻamatalaga e le mafai ona faʻafitia, e pei o le gafatia e suʻe toto mo le auʻiliʻili mai itu eseese o le tino, mafaufauga tele ma le saʻo o iuga mulimuli.

    Ona o le tau maualalo o le masini, faʻapea foi ma se faʻamaoniga e le faʻamapulaʻaina, o le a mautinoa lava e maua e le au glucometers o latou faʻaaogaina.

    O le mea lea, i maketi a Rusia i ona po nei e tele ituaiga masini eseese mo le fuafuaina o le maualuga o le suka. E tofu i latou uma ma ona manuia ma mea leaga. Faʻavae i luga tonu o nei uiga, e tatau ona e faia se filifiliga - o fea o glucometers e talafeagai i nisi tulaga.

    Faʻafanua o le Clover Check glucometers

    O le faia o suʻesuʻega faʻasaina e ala i le faʻaaogaina o se masini faʻapitoa - o le Clever Chek analyzer ua sili ona lauiloa ona o le maualuga o le taunuʻuga ma le iai o nisi o galuega faʻaopoopo. E mafai ona faʻatau siaki siaki mo togafitiga faafomaʻi ma puipuiga. O lenei masini faamaonia ua sili ona lelei i femalagaaiga ona o lona mamanu faʻamalositino: o le maualuga e 80x59x21 mm, mamafa 48.5 g, ma faʻafetai foi i se mea e teu ai. O vaega autu o le masini e aofia ai:

    • o le faʻaaogaina o auala fou, maualuluga faʻamaonia,
    • mauaina o le iuga ile 7 sekone,
    • leai se mea e tatau ona e ulufale ai i se fomaʻi faapitoa,
    • masini mo le 450 suʻesuʻega,
    • le mafai ona faʻafesoʻotaʻi feʻau leo,
    • auto / alu ese le galuega

    O le paʻo o lenei iunite o se masini komepiuta papa maʻa. A maeʻa ona tuʻuina le laina o le suʻega, e tatau ona liliu le meli, e manaʻomia ai le fesuiaiga, ma e otometi lava ona alu ese pe a le toaga. O le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻatasi ma se pu e aofia ai le faʻailogaina, lea e faigofie tele mo tagata ei ai faʻafitauli faaletonu. O le manatuaina o lenei masini e mafai ai ona lavea faʻafuasei iuga o suʻesuʻega, fai faailoga i luma ma le maeʻa o taumafataga, ma faʻaalia se fuaitau mo se taimi filifilia.

    Taiala galue

    O le tele o Clever Chek faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina se auala eletise mo le fuaina o suka. Glucose i totonu o le toto e mafai ona tali atu ma ni puipuiga faapitoa (glucose oxidase), lea eo mai faatasi ma le faʻasaʻoina o le okesene, lea e tapunia ai le eletise eletise. E mafua mai le malosi o le malosi o le taimi o loʻo i ai nei e mafai ai ona faʻamautu le maualuga o le suka. E i ai se sootaga tutusa: o le tele o le okesene, o le maualuga o le malosi o loʻo i ai nei. A maeʻa faʻatusatusaga, matou te maua le taunuʻuga ma se mea itiiti.

    E tuʻuina atu foʻi e le kamupanī ni faʻataʻitaʻiga i se metotia photometric mo le fuaina o le kulukose. Ole tele o vitio televave o loʻo faʻaogaina iinei pe a pasia mea e iai uiga eseese. O le gaioiga malosi o le kulukose e suia ai le lanu o le suʻega o le suʻega ma, e tusa ai ma le tulaga o le teenaina o suiga o le malamalama, faʻapipiʻi le iuga ile faʻaaliga o le masini.

    Tuuina atu i le tagata faatau se Clover Check blood glucose mita, o le tusi taiala a le kamupani gaosi oloa faapitoa ma faamatala ma le totoa uma laasaga talafeagai mo le faia o se suʻega o le suka. E aofia ai foʻi le 10 suʻega o suʻega, 10 faʻasolosolo faʻatasi ma se atigipusa, se pulou faʻapipiʻi, se faʻataʻitaʻiga faʻafoe ma se masini. O masini a lenei kamupani o loʻo i ai galuega uma e manaʻomia mo le mauaina o le maualuga ma le faʻaogaina lelei o le faʻaaogaina.

    Tuua Lau Faamatalaga